Sort loft i interiøret. Sådan forhindrer du fejl. Foto eksempler

Sort er måske den mest mystiske og uløste. Det er ikke farven på regnbuen, samtidig med at det understreger sine farver og skaber muligheden for deres kontrastvalg. I forskellige kulturer symboliserer den gensidigt eksklusive begreber: fra sorg, overtro, afgang fra jordiske glæder, anarkisme og fascisme til symbolet på oplevelse og alder (japansk kultur) og begreberne "stor", "stor", "uovervindelig" (tyrkisk historie). "Black Square" Marc Chagall priste denne farve til det højeste niveau.

Soveværelse med sort loft. Interiørbilleder

For nylig er designere i stigende grad blevet til sort farve, der gradvis introduceres i skabelsen af ​​indretningsrum i boliger og offentlige bygninger. Dybest set er sådanne designbeslutninger lavet, når man skaber det originale interiør, idet man lægger vægt på kundens individualitet, med sit ønske om noget usædvanligt og fredeligt.

Sort loft i det indre af stuen. foto

Den alsidige sort farve gør det muligt at kombinere det med både saftige, lyse, nuancer og med pastelfarve, sarte toner. Den mest udviklede retning i anvendelsen af ​​denne farve er det sorte loft i det indre af lejligheden. En stram, klar og stilfuld farve giver dig mulighed for at skabe muligheder for et unikt indre rum, der kan imponere venner og bekendte.

Hvor kan jeg bruge sort loft? Hovedregler

Brug af sort farve i indretningen skal du vide og følge visse regler og anbefalinger samt lytte til råd fra eksperter og specialister.

Hvis du lavede en ret dristig beslutning om at arrangere et værelse med et sort loft, skal du sørge for at følge reglerne:

 • Rummets lofthøjde skal være mindst tre meter, ellers vil det mørke loft gøre rummet visuelt mindre;
 • Det er nødvendigt at overveje antallet og størrelsen af ​​vinduer. Hvis de er få eller små, bliver rummet for mørkt og ubehageligt;
 • Ved belysning af sorte lofter er det meget vigtigt at undgå spotlights, der spredte lys i en lille diameter. Den mest passende belysning er en smuk lysekrone. Da sort farve har evnen til at absorbere lys, skal lysekronen have øget lysstyrke og fortrinsvis stor;
 • Et værelse med et sort loft kan arrangeres i bestemte stilarter, så det vil se stilfuldt og dyrt ud. Dette er normalt: art deco, minimalisme, hi-tech. Især ofte er de tilfredse i det dristige og urbane interiør. Når en klassisk eller rustik stil sorte loft ser helt uhensigtsmæssigt ud.

Sort loft og hvide vægge i rummet. foto

For at understrege mætningen af ​​det sorte loft anbefaler eksperter også brugen af ​​lyse, mættede farver som et supplement til den sorte farve.

Sort loft i interiøret anses for at være den mest acceptable inden for indretning af restauranter, cafeer, indkøbs- og underholdningscentre. Men med et bestemt mod hos ejerne kan det overføres til boligområder, men det skal nært og omhyggeligt henledes.

Sort hængende loft i indretningen

Stretch loft enhed giver dig mulighed for at bruge enhver farve, herunder sort. Effekten af ​​nattstjernen himmel, så elsket af mange kunder, i en ramme af kontrasterende farver på væggene vil give den indre dybde og udtryksevne. Det indre af rummet med et sort loft er mange naturers originale, kreative, rastløse.

Sort og hvidt strækloft indvendigt billede

På billedet gør sort-hvide stræklofter et uudsletteligt indtryk. Men hvordan passer de ind i det indre af dit værelse, hvilken stil passer bedst til, hvordan de monteres? Vi vil forsøge at give svar på disse og mange andre spørgsmål i vores artikel.

På billedet sorte og hvide stræklofter i interiøret

Pragmatik af valg

Alle farver varierer ikke kun i farve, men også i tone. I nogle par er denne forskel mere mærkbar, i andre er det glattere, men kombinationen af ​​sort og hvid er et par med en maksimal grad af kontrast. Disse to farver er kontrasteret i både farve og tone. Og på samme tid er de på trods af et modsat et eksempel på en harmonisk kombination af farver. Sort og hvid er yin og yang, det er ild og vand, vinter og sommer. Hvordan ændrer et sort-hvidt loft et rums rum? Lad os finde ud af det. Ved hjælp af sort og hvidt strækloft bør du ikke tilføje endnu en lys farve til det indre af lejligheden (se billede). Der er en regel om design: Når du bruger kontrastfarver i indretning, er det værd at nægte at tilføje andre farver. Tre lyse farver - buste. Så et værelse med sort-hvide lofter skal laves i sort / hvid farveskema, det vil sige ingen lyse puder, malerier, bøger bør ikke være til stede. Det samme kan siges om møbler og udsmykning af væggene og gulvet. Det maksimale, der kan tilsættes for at fortynde malingen, er beige farver i indretningen. Dette betyder ikke, at gulvet eller væggene skal være ens sort eller hvidt, du kan vælge forskellige gråtoner. Har spillet på halftoner, kan du understrege eller skjule nogle detaljer om interiøret.

På billedet på et niveau med sort og hvidt strækloft

På billedet på to niveauer sorte og hvide stræklofter

Hvor skal man bruge?

Vi kan sige, at sorte og hvide stræklofter er et spørgsmål om smag, nogle mennesker kan lide dem, men nogle gør det ikke. Faktisk er alt noget anderledes. Rimeligt design af rummet og brugen af ​​sådanne farver i loftet til stedet vil appellere til alle. Det er fortsat at forstå, hvor du kan anvende sådanne hævede lofter. Lad os først begynde at finde ud af, hvilken virkning en kombination af sort og hvid har på en person, og så kan du allerede fortælle, hvor det er hensigtsmæssigt at bruge sort-hvide stræklofter som på billedet.

På fotoet sorte og hvide stræklofter i fusionsstil

Sort og hvid parret op for at pacify, overveje, meditere. Det er de intellektuelles farver, folk der lever i harmoni med sig selv og omverdenen, samt kendetegnende for alt, hvad der er smukt og aristokratisk. Derfor skal der anvendes sort-hvide stræklofter, hvor det er planlagt at møde mennesker, holde samtaler og reflektere. Disse steder omfatter kontorer, stuer, kontorer. Sort-hvide stræklofter i køkkenet og soveværelset (se billede) er passende, hvis de understøtter rummets overordnede stil. Sådanne lærred på loftet giver dig mulighed for at slappe af og hvile. Brug ikke sort / hvid farvekombinationer i børnehaven. Det er bedre for børn at ikke se dystre mørke farver i indretningen af ​​rummet, deres psyke er ikke moden nok endnu. For den normale følelsesmæssige udvikling af barnet er vigtig tilstedeværelsen af ​​forskellige farver, så børn kan være flerfarvede.

På billedet sort og hvidt strækloft i stuen

Sort og hvidt strækloft foto: design og stilvalg

Først og fremmest er det værd at bemærke, at sort-hvide stræklofter, uanset hvilken stil de blev lavet, giver dig mulighed for at foretage funktionel zoneinddeling af rummet. Loftet selv kan være enkelt eller dobbelt niveau, med eller uden fotoudskrivning.

De ubegrænsede muligheder, som stoffet og de glatte stretchstoffer giver os, gør det muligt at diversificere designen af ​​sort-hvide stretchlofter betydeligt:

 1. Hvide glansende lofter i kombination med sort fløjl eller satin lærred gør det muligt at lave enkelt niveau lofter, der vil zone rummet såvel som to niveauer modstykker. Men de vil have en fordel: Sådanne lofter kan med succes anvendes i lave rum, mens 2-niveauet strukturer har en højde grænse.
 2. To-niveau sort-hvide stræklofter (du kan se billedet nedenfor) kan laves ved brug af klæder af samme tekstur eller med forskellige teksturer. For eksempel på første niveau vil der være et blankt pvc loft, og på den anden - et matte stof loft. En sådan kombination af malerier kan fremhæves kompetent brug af belysning. Designet er velegnet rummelige højværelser.
 3. Traditionelle lofter "stjerneklar himmel" kan også laves i sort / hvid design. I dette tilfælde er det nederste loft omkring omkredsen af ​​rummet lavet af hvidt lærred, og det andet loft i midten er lavet af sort gennemskinnelig film, bag hvilke fiberoptiske filamenter eller lysdioder til enheden af ​​"stjernehimmel" -effekten.
 4. Ikke mindre populært er designet af sådanne lofter med billeder. Som nævnt ovenfor ser sort-hvide stræklofter med et mønster udtrykt på en af ​​dem meget originale (se billede). Det er værd at nævne at billedet skal være sort eller hvidt, ingen andre farver bør anvendes. Du kan også anvende en særlig type udskrivning - 3-D udskrivning. Billedvalg afhænger af din fantasi.

Sort-hvide stræklofter passer til følgende stilarter:

Hvis du vil udføre sort-hvide stræklofter i højteknologisk stil (se billede), følg disse retningslinjer:

 • Til loftet er det bedre at vælge satin eller blank stretet lærred, de første vil give loftet en perlemorskin, der ligner en ståloverflade, og glansen vil tilføje skinne;
 • vægge og gulve udføres bedst i gråtoner;
 • Møbler og indretning kan være hvide eller sorte;
 • det er bedre ikke at udskrive billedet på loftet.

På billedet sort og hvidt strækloft i køkkenet

For at gøre dine sort / hvide stræklofter tilpasset indretningens urbane stil, skal du gøre følgende:

 • loftet tekstur kan være enhver;
 • Det er hensigtsmæssigt at anvende to niveauer strukturer og zoneinddeling af studie lokaler;
 • Udskrivning af billeder i form af bysilhouetter med planter og røgrør støtter denne stilistiske retning;
 • interiør kan være fortyndede dim beige toner.

Sort-hvide stræklofter vil være fremragende i fusionsstil, fordi duet af luksus og enkelhed er bedre understreget som ingenting (se billede). I det indre kan du bruge:

 • fløjl og blanke strakte lærred;
 • guld eller sølv loft sokler, lister, indretning detaljer;
 • Udskrivning af originale og enkle billeder på loftet, guld eller sølvfarve kan bruges til trykning;
 • lygter-linser vil give luksus til rummet og opleve loftet;
 • det er tilladt at bruge andre farver i en lille mængde, sådan et loft er godt kombineret med gul eller orange farve i interiøret.

Futuristiske indvendige og sort-hvide stræklofter er ikke ualmindelige. Som du kan se på billedet, bør følgende teknikker bruges i design af rummet:

 • tredimensionelle stræklofter af konvekse geometriske former;
 • abstrakt 3-D print på lærredet;
 • du kan bruge loftet "stjerneklar himmel";
 • I indretningen af ​​indretning, møbler og overfladebehandlinger kan du bruge glas, ståloverflader.

På billedet sorte og hvide stræklofter med billedet

Montering af sorte og hvide stræklofter

Som du kan se i det indvendige sort-hvide strækloft, forstår du allerede, især da mange billeder giver et komplet billede. Det er fortsat at forstå installationen, du vil muligvis udføre sådanne lofter med dine egne hænder. Da to forskellige paneler strækkes på en to-plan struktur, er loftets installation noget forskellig fra den traditionelle. Du kan bruge design af gipsplader, men ser meget mere interessant loft af strækstof.

Vi gennemfører installationsarbejde i denne rækkefølge:

 1. For det første udføres en nedbrydning på loftet på væggen. Så på væggene omkring omkredsen af ​​rummet springer niveauet af den nederste del ud.
 2. Ved siden af ​​dette niveau er monteret væg aluminiums baguette med harpoon fastgørere til lærred.
 3. Nu, langs linjen af ​​niveauforskellen, der er tegnet på loftet, er der monteret en brik af krydsfiner. Dens højde skal svare til den ønskede højdeforskel på stræklofterne plus afstanden fra det øvre strækstof til bundloftet. Ved brug af buede linjer bøjer krydsfiner nemt.
 4. Nu på bundkanten af ​​krydsfineren er baguette-screening kofangeren fastgjort til skruerne (se billedet af byggesætningen), og vægsækkenet til fastgørelse af den øverste del er fastgjort til den øverste kant nær loftet.
 5. Lige under den øverste væg baguette fastgøres en loftspose til krydsfiner for at rette lærredet på den nederste del.
 6. På placeringen af ​​armaturernes planlagte placering til bundloftet monterer vi platforme på støbt tape. Vi udfører ledningerne.

Designplanen af ​​to-niveau-stræklofter

 1. Nu monterer vi spændingsvævet på det nedre niveau, forvarmer varmepistolen. Lærredet på det nederste niveau er indlagt med en kant i en baguette på væggene i rummet, og den anden kant med en harpun er indsat i loftet baguette på krydsfiner.
 2. Derefter monterer vi det øverste lærred og tømmer sin harpun i en wall baguette på toppen af ​​krydsfiner.
 3. Efter installationen af ​​PVC-folien fastgøres fikseringsringene under lysene på lærredet. Skær forsigtigt filmen inde i ringen og læg lyskilden på platformen.
 4. Vores to-niveau sort-hvide stræklofter er klare (se billede af installation på diagrammet ovenfor).

Sort-hvide stræklofter kan gøre dit værelse til et aristokratisk og elegant rum, forudsat at de passer til stilen og dens formål, og deres design vil blive udført i overensstemmelse med de regler, der beskrives af os. Og uanset hvilken indstilling du vælger, budget eller premium klasse, vil dit loft se spektakulært ud.

Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.

Sort loft - En stilfuld og elegant løsning i indretningen (90 billeder af ideer)

Når du vil have noget ekstravagant, er den nemmeste måde at gøre det modsatte. Hvidt marmorgulv med et podium og et sort loft med flere niveauer, komplet med diodelys.

Denne luksuriøse kombination bliver stadig mere populær, fantastisk med sin ekstravagante æstetik. Tror ikke, at et sådant loft psykologisk "hænger"; en lak eller blank sort lærred, som det var, "åbner" rummet.

I det indre af soveværelset i en mode dekoreret med effekten af ​​"stjerneklar himmel" top. Sort loft - en dejlig design teknik, som du behøver dygtigt brug i det indre.

Opfattelsen af ​​sort i interiøret

Sort er den eneste farve, der ikke har nuancer, men den har så mange tilhængere. Fysikere, han er kendt som det absorberende spektrum, virkningen af ​​"sorte huller". Couturiers sætter pris på ham for sin skjulte seksualitet, adel og elegance.

Den eneste farve, som visuelt kan indsnævre silhuetten, understreger de raffinerede linjer og kontrasterer med det hvide og alle farver i spektret. Denne egenskab er også brugt i interiøret - et billede af et sort loft i kontrasterende kombinationer.

Esoteriske og mellemstore værdsætter sorte naturlige mineraler, deres mystiske egenskaber, deres evne til at forbedre intuitionen. Juvelerer hævder, at han sætter stor glans af luksus og rigdom.

Kreative mennesker forbinder denne farve med mysterium og uforudsigelighed. Oftalmologer anbefaler det for resten af ​​en øjennerve, og neuropatologer anbefaler at se på et sort strækloft, når søvnløshed plager.

Det viser sig, at "farve uden nuancer" er så mangefacetteret, så interiørdesignere bruger det med succes i deres unikke forfatterprojekter. Psykologer er dog lidt tvetydige - anbefales ikke i boligområder for personer, der lider af depression og humørsvingninger.

Men det sorte loft i det indre af caféer og restauranter, biografer og udstillingshaller og andre offentlige steder er det perfekte valg.

Eksperter siger, at med en følelse af "ydre rum" over dem har det positive sider. Selv i steder, der er overfyldt med fremmede, som f.eks. En karaokebar, en lukket klub eller et billardrum, føler du dig selv "lukket" fra alle.

Under et sådant ekstravagant loft i en café og restaurant føler parret parret sig pensioneret i deres personlige rum.

I soveværelset, som kun bruges til søvn, er designet af det sorte loft suppleret med effekten af ​​"stjerneklar himmel", det er godt at drømme eller lave planer, analysere begivenhederne på den dag, der går.

Designere ved, hvor fantastisk det mørke blanke stretch stof med en spejl effekt ser ud, så de tilbyder den til ikke-standardiserede løsninger til fans i interiøret. Denne farve ser godt ud på loftet i stuen, især når det kombineres:

 • med hvidt;
 • lyserød;
 • gul;
 • blå;
 • turkis;
 • grå;
 • beige farve.

Stilfuld løsning: blankt sort loft

Sort loft er ikke sædvanligt at gøre i et firkantet rum fra væg til væg - der vil være en følelse af at reducere væggenes højde. Men det skaber en følelse af dybde og højde i flere niveauer med godt gennemtænkt lysdesign, hvor sort glans er det øverste plan.

Dette loft hæver lodret, udvider rummet og "åbner himlen", selvfølgelig natten. Se selv alle fordelene ved design på billedet af det sorte loft.

Rengør næsten for et sådant loft er lettere at passe på - det kræver ikke overholdelse af steril renlighed. I mange indretningstilstande har det ikke alternativer:

 • avantgarden;
 • gotisk;
 • art deco;
 • ekspressionisme;
 • rum futurisme.

Det er hensigtsmæssigt i nogle andre moderne stilarter såvel som i forfatterprojekter. Dens fordele er at skabe en fantastisk eller mystisk atmosfære, som ikke kan opnås ved andre designteknikker.

Spillet af teksturer sort loft

Sorte blanke lofter ligner et mørket spejl, men det er ikke den eneste mulighed for et ekstravagant interiør. Og det er overhovedet ikke nødvendigt at bruge kun et spændende lærred. Det kan være kedeligt - under de blinkende dioder af "stjerneklar himmel".

Særligt elegant er spillet af teksturer af matte og glatte baser på papir tapet. Dette er forskellige jacquard - elegante matmønstre på et blankt grundlag eller omvendt.

Disse tapeter er velegnede til vægge og lofter, men de skal være i kontrast med lyse møbler og en række spejle med spektakulær belysning. Så ser jacquard "flerfarvet."

Endnu flere sorte wallpapers med 3D-effekt udseende, for eksempel, hvis du vil have "ægte" plads på loftet. Det er behageligt at lytte til din yndlingsmusik, inden du går i seng, kigger ind i fjerne planeter.

En anden mulighed er det "dybe blå hav", eller rettere det sorte hav med hajer, der cirkler overhead. Dette ekstravagante tilbud af designere er en mulighed for spændingssøgere.

Haj tegningen kan udskrives på en speciel industriel printer ved hjælp af et stræk lærred eller papir. Og hele loftet er indrettet som en stor porthole af kabinen af ​​et nedsænket skib.

Ved hjælp af disse eller dine egne ideer kan et sort loft i interiøret være den bedste løsning til et luksuriøst soveværelse eller stue. Strækmaterialet vil skjule uregelmæssighederne af gulvpladerne, konsekvenserne af et lækker tag og andre fejl.

Se, bliv inspireret af vores og sorte loftsbilleder, hvilken valgmulighed der er tættere på dit interiør.

Sort loft i rummet: Den originale og elegante afslutning af interiøret

Sort loft er en fashionabel løsning til et moderne rum. Erfarne designere anser sort eller farve tæt på at være universel. Det går godt med både lyse farver og lyse pastellfarver. Ved overholdelse af visse regler for design vil det sorte loft give plads til stil og høj pris. For dem, der ønsker at skabe et individuelt og unikt design af stuen, anbefales det at installere sorte lofter. I kombination med korrekt udvalgte tilbehør, møbler og vægfarve vil et sådant loft dekorere et soveværelse, badeværelse eller stue. Dette kan ses ved at se mange billeder på internettet.

Sort loft i det indre af boligen

Sort farve har tendens til visuelt at bringe genstande. Af denne grund er lofter i mørke farver ønskelige at bruge i værelser med høje vægge.

I visse tilfælde kan tilstedeværelsen af ​​et sort loft være et højdepunkt i interiøret på grund af følgende fordele:

 • Hvis du har brug for at skabe et loft for fremspring af den stjerneklare himmel, vil sort farve være den mest egnede;
 • Loftoverfladen i mørke og sorte toner kan visuelt justere loftets højde;
 • Sort farve er velegnet til tekstureret lofter med reliefs og indlæg af hvid eller beige;
 • I sort og hvidt indretning vil det sorte loft se luksuriøst ud;
 • Under det sorte loft kan du sikkert afhente hvid tapet og møbler;
 • Et værelse med store vinduer vil harmonere perfekt med det mørke loft;
 • Kombinationen af ​​loftets sorte og kontrastfarve kan visuelt opdele rummet i flere zoner ved hjælp af en gipspladestruktur;
 • Hvis du laver et strækblankt loft i sort, får du en spejl effekt, da alle objekter vises i loftoverfladen;
 • Takket være det sorte kedeligt loft i et rektangulært rum med et stort vindue kan du visuelt øge panoramavirkningen;
 • Det sorte loft vil se godt ud i kombination med lyse gule eller orange blomster, samt med et tryk på blomster på tapet og stofprodukter.

Sort loft bliver bedre kombineret med høje vægge.

Fordelen ved loftet i sort er dets originalitet. Siden i sovjetiske tider var alle vant til at loftet skulle være hvidt, mørkt eller andre lyse farver i et korrekt designet interiør, fortsætter med at forbløffe, forbløffe. Takket være moderne designideer og innovative teknologier er det blevet muligt at lave lofter ved hjælp af forskellige materialer, der afviger i kvalitet, udseende og omkostninger.

Før du laver loftet i sort, bør du bestemme stilen på rummet. Loftoverfladen i mørke farver vil se godt ud i stilarter:

 • Minimalisme - design i denne stil udføres i to farver. Den mest almindelige kombination af sort og hvid eller andre kontrastfarver. Denne stil forudsætter tilstedeværelsen af ​​en minimal mængde møbler omkring komfortzonen.
 • Avant-garde - et sæt lyse løsninger og usædvanlige kombinationer. I denne stil kan det sorte loft fortyndes med indsatser af en kontrastfarve, samtidig med at man kombinerer to eller flere nuancer.
 • Moderne - denne stil er præget af tilstedeværelsen af ​​mørke nuancer i designet. I dette tilfælde er det sædvanligt at opdele loftoverfladen visuelt i zoner med glatte linjer. Sort loft er egnet til denne stil på grund af sin kontrast.
 • Art Deco - er kendetegnet ved strenge linjer og klarhed af detaljer. Design i denne stil indebærer tilstedeværelsen af ​​møbler i lyse bronzefarver med mulig brug af blomsterprinter. Det sorte loft vil tilføje til dette værelse rigor og luksus.

Den sorte, blanke loftsoverflade ser meget imponerende ikke kun i boligområder, men også i kontorer eller offentlige institutioner, såsom restauranter, natklubber og caféer. I disse tilfælde fremhæver mørke nuancer positivt stedet, kombineret med komfort og intimitet.

Sort og hvidt loft i rummets design

Hvid og sort er i perfekt harmoni med hinanden. Denne kombination vil se meget imponerende ud på loftet. En række materialer og teksturer til at oprette lofter tillader brugen af ​​vilkårlig overfladedekoration, hvorved enhver designidé bliver en realitet.

Oftest for udsmykningen af ​​loftet i sort og hvid anvendes følgende kombinationer:

 • Efter type skakbræt;
 • Bølge kombinationer;
 • Forbindelser af forskellige geometriske former;

Sort og hvid kombineres i stil og harmonisk i loftet.

Det sorte loft i kombination med hvide stifter, eller udført i matte-glatte teksturer, vil se originalt ud.

Det er vigtigt at huske, at i nærværelse af et sort-hvidt loft skal hele rummet være malet med disse nuancer eller i harmoni med dem. Og det er også vigtigt at omhyggeligt henvende sig til udvælgelsen af ​​belysningsenheder, fordi de i lyset af loftet vil fremstå lysere og i mørket - en smule lysdæmper.

Sort og gråt loft i rummets design

Hvis det grå loft forårsager kedsomhed, skal du fortynde det med en anden farve. Kombinationen af ​​grå og sorte nuancer er en god løsning til kontorer, kontorer, værelser til mænd og ikke kun. Sådanne farver vil helt sikkert blive nydt af rolige og drømmende personer og vil bidrage til afslapning og hvile.

Et værelse med en mandlig karakter passer loftet i sorte og gråtoner

Det sorte og grå loft harmonerer perfekt med følgende farver i det indre:

Disse farver kan bruges til at adskille vægge, gulve, møbler eller nogle indvendige detaljer.

Udover disse farver kan du eksperimentere med de ønskede nuancer, fordi originalitet og ikke-standard i interiøret altid forbliver i mode. Det vigtigste er, at ejeren af ​​værelset skal være hyggeligt og behageligt på værelset.

Sort og guldloft: En ekstravagant løsning til originale personligheder

Loftet i sorte og guldfarver kan dekorere eller ødelægge rummets design. For at denne kombination skal kunne se prestigefyldte og spektakulære, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle detaljer i processen med at arrangere rummet. Guld og sort i loftet kan se meget fængende og skære øjet. For at undgå dette bør du fortynde dem med lettere og mere delikate nuancer.

Lys accenter i interiøret vil bidrage til at blødgøre den overdrevne nærhed af det sorte og guldloft.

I kombination med et sort og guldloft vil følgende farver være fordelagtige:

Du kan fortynde de sorte og guldloftindsatser af spejle, forskellige teksturer og gipsplader.

Lysets kilder bør arrangeres, så de favoriserer kombinationen af ​​farver og ikke ødelægge det. Og også sort / guld-interiøret passer perfekt til forskellige lamper, lysekroner, væglamper, lysestager eller malerier i smukke guldrammer.

Sådan undgår du følelsen af ​​dysterhed i et værelse med et sort loft

Enhver kan, hvis de ønsker det, tegne en designskitse med et sort loft med egne hænder og efterfølgende oversætte designidéen til virkelighed. Men samtidig er det vigtigt at forhindre følelsen af ​​overdreven dysterhed, som vil deprimere beboerne i rummet. For at undgå dette skal du gøre væggene og gulvet i lyse farver og distribuere lyskilderne korrekt i rummet.

At vælge det rigtige rum vil undgå mørke, når du bruger et sort loft.

For at den sorte farve i loftet skal se komplet og harmonere perfekt med indretningen af ​​rummet, skal interiøret planlægges i henhold til følgende regler:

 • Nuværende brug af den sorte loftoverflade i mænds soveværelser og kontorer;
 • I børnenes værelse ser det sorte loft ud af sted;
 • Med den rigtige kombination med farverne på møbler og tilbehør, ville et sort loft være passende i soveværelset;
 • Ved etablering af et tofarvet loft er det ønskeligt, at forskellige teksturer af loftoverfladen anvendes, for eksempel blanke og matte;
 • Designet af et værelse med et sort loft skal fortyndes af tilstedeværelsen af ​​et lyst sted i form af møbler, et tilbehør eller andet objekt.
 • Sort anbefales at male lofter med en højde på mere end 2 meter.

Kombinationer af forskellige farver med et sort loft vælges i overensstemmelse med formålet med rummet og ønskerne fra rummets ejere.

Sort strækloft "Starry Sky" (video)

Da sort farve har evnen til at "absorbere" neutrale lys nuancer, er det bedre at bruge lyse og mættede farver i designet. I øjeblikket er der mulighed for at gøre loftet sort eller i mørke farver. For nylig er lofter med virkningen af ​​galaksen og stjerneskinner blevet meget populære. Velfungerende farve på væggene vil gøre lokalet hyggeligt og usædvanligt, og moderne teknologier og materialer vil bidrage til at oversætte enhver designidé til virkelighed.

Sort og hvidt ophængt loft i interiøret

Sorte og hvide stræklofter giver sjældent nogen ligeglade, fordi de altid ser usædvanlige ud, fordi de bringer et strejf af noget udsøgt og specielt til interiøret. Men mange mennesker er bange for at vælge dem, uden at vide, hvordan man kan kombinere dem ordentligt med møblerne i rummet og det generelle interiør.

Om hvad man skal overveje, når man vælger sort-hvide stræklofter, hvilke nuancer at være opmærksomme på, vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvad er kombineret?

Sort farve i kombination med hvid ser altid kontrast og skaber en overraskende følelse. På trods af det modsatte er disse farver perfekt kombineret med hinanden, især hvis du bruger dem i udsmykningen af ​​et værelse.

Med hensyn til lofterne har dygtige designere længe begyndt at vælge sorte og hvide lofter i forskellige nuancer til at supplere det moderne interiør.

Sort-hvid spænding er den perfekte kombination af farver og harmoni lige i dit hjem. Et sådant valg af farver i udsmykningen anbefales klart til kreative personer, der hver dag søger efter sig selv og noget specielt.

 • Ved hjælp af et sort-hvidt loft kan du visuelt udvide rummet, men det anbefales ikke at bruge for lyse møbler og fancy tilbehør i indretningen. Dette skyldes en af ​​reglerne for designere, som siger at når man bruger kontrasterende farver, er det nødvendigt at opgive andre nuancer, der står imod dem.
 • Da to kontrasterende nuancer i interiøret er normen, og tre er allerede overkillede, er det bedst at designe rummet i et monokromt design. Det vil sige, at sorte og hvide stræklofter bedst suppleres med lignende nuancer i dekoration og møbler. For eksempel kan et værelse med sådanne lofter tilføjes til væggene i sølv, hvid eller forskellige mørke farver (variationer med forskellige mønstre er tilladt) samt sort, hvid eller mejerimøbler.
 • Nogle designere udviser usædvanlige ideer, der supplerer det kontrasterende sort-hvide loft med røde vægge. Men de mest ekstraordinære ideer kræver altid omhyggelig overvejelse.
 • Sort-hvide stræklofter kan laves i et blankt design og i matte. De er mest relevante for at supplere moderne stilarter som højteknologi, minimalisme, fusion eller futurisme.

Generelt kan vi sige, at du kan tilføje et sort / hvidt loft som du ønsker. Samtidig er det ikke nødvendigt at lave et helt sort eller hvidt værelse, prøv at vælge de bedste halvtoner, samtidig med at du fremhæver hele stil og design af rummet.

Med det rigtige udvalg af efterbehandlingsmaterialer skaber du ikke kun en hyggelig atmosfære i rummet, men kan også skjule nogle af sine mangler, samtidig med at man visuelt understreger de vigtigste fordele.

arter

I dag kan mange reparationsspecialister tilbyde dig at oprette to typer stræklofter, som omfatter:

 • Enkelt niveau indstillinger. De kan skubbes med en kontrastovergang fra en farve til en anden. Også sådanne lofter kan bruges som zoneinddeling af et rum, for eksempel i en studie lejlighed.
 • To-niveau lofter i en kontrastfarve anses for at være de mest populære, fordi med dem kan du indse de mest usædvanlige ideer. To-tier-muligheder kan være lige eller buede, alt afhænger af selve designet. Et kontrasterende loft kan også være meget fordelagtigt for at sprede belysningen langs konturen, under loftet eller at vælge en spotlight.

Stretch sort og hvidt loft: design muligheder i forskellige værelser

Stræklofter dukkede op i midten af ​​forrige århundrede og blev hurtigt populære rundt om i verden. De ser bare godt ud, der er en række farver og teksturer - det er derfor en sådan coating som mange designere. Strækmaterialet skjuler de mest problematiske lofter, det er let at installere. Nogle foretrækker at strække sorte og hvide lofter: Sådanne belægninger ser meget imponerende ud. Der er forskellige design muligheder i forskellige værelser.

Særlige egenskaber

Til design af din lejlighed kan du vælge et hvilket som helst farveskema. Mange mennesker, der foretrækker usædvanlige, vælger en sort og hvid version af interiøret. Sort bør behandles med forsigtighed. Det er værd at tage en beslutning til sin fordel kun, når du forstår hvad du skal gøre.

Det sorte loft er ejendommeligt og ekstravagant. Denne farve betegnes som neutral, men det forårsager faktisk stærke følelser. Denne mulighed er egnet til personer med ikke-standard tænkning, for dem, der er i kreativ søgning. Sådanne nuancer er imidlertid ikke en meget god mulighed for personer med en ustabil psyke.

Hvis du vil bruge denne farve i interiøret, bør du studere sine egenskaber. Ellers kan du ikke få en positiv effekt og en følelse af lukning i en stram kasse.

features:

 • uddyber rummet
 • reducerer lydstyrken
 • skaber en følelse af pres og tunghed;
 • Farven er tyk, mættet;

Sort er ikke kold eller varm tone. Denne farve kan kaldes neutral.

Psykologisk opfattelse

Mennesker med forskellige psykologiske fornemmelser og forskellige funktioner i nervesystemet opfatter sort farve på forskellige måder. Følgende muligheder er mulige:

 • Det er velegnet til stærke, bestemte personer, der er i stand til at overvinde eventuelle forhindringer.
 • Kreative mennesker denne farve virker mystisk.
 • Esoteriske og mystikere tillægger ham evnen til at påvirke intuitionen.
 • Sort er også foretrukket af personer, der er tilbøjelige til depression og depression.
 • Fashion designere elsker denne farve for elegance og skjult seksualitet.
 • Læger mener, at overvejelsen om det sorte loft hjælper med søvnløshed og øjenlindring.

Sort er ikke egnet til børns værelser. For den psykologiske balance af barnet kræver lyse, delikate farver.

At skabe stræklofter bruges film og stofmaterialer. PVC-filmversionen er en blank eller mat overflade. Lofter kommer også i enkelt og dobbelt niveau.

Sort loft i indretningen (20 billeder): design og spektakulære kombinationer

Charmerende design, der giver en hjemlig atmosfære et strejf af fred og komfort - drømmen om mange mennesker. Kosmetiske eller overhalinger hjemsøger os hele livet. Ofte opstår der et vanskeligt spørgsmål for en person - for uafhængigt at opfinde og udvikle en stil i sin lejlighed eller landsted.

Banal og tidsslagede muligheder, f.eks. Ved at sætte tapetkedelige farver i korridoren, taber gradvist deres relevans og relevans. De erstattes med dristige og mindeværdige designløsninger. Et af de mest populære muligheder i dag er det elegante sorte loft i en lejlighed eller et andet boligareal.

Sort farve: Råd fra psykologer

Mørke nuancer er præget af højmætning og absorberende dybde. Den sorte farve i rummet fungerer som et symbol på vitalitet, det skaber en atmosfære af sikkerhed og komfort.

Det er nødvendigt at henvende sig til valg af hvilket sort loft at vælge meget omhyggeligt på grund af personlig intolerance eller en række stereotyper, der er vedtaget i samfundet. Sådan en skygge i rummet kaster en slags udfordring for en person, sætter ham op for drastiske ændringer. Derfor er beslutningen om muligheden for sorte toner i det indre af stuen, gangen, badeværelset og andre stuer rent individuelt.

Vi maler loftet i sort: funktioner og fordele ved design

Sort loft i interiøret er valgt af modige og uafhængige individer, der har en vedvarende karakter og solid styrke. Men før du foretager reparationer, husk at mørke lofter har evnen til visuelt at bringe genstande. Derfor anbefales det kun at montere overflader af sådanne nuancer i et rum med et højt niveau af lofter.

Nyttige fakta om natten farve lofter:

 1. Sort er en perfekt match for blomsterprinter og levende, levende nuancer af gul, orange, etc. En sådan kombination af farver vil give et projektion af en ægte stjernehimmel eller en hel galakse i gangen eller hallen.
 2. Kombinationen af ​​modsætninger - hvid og sort - danner et luksuriøst lejlighedskoncept. Og de inviterede gæster vil igen være overbeviste om rigtigheden af ​​værtsens æstetiske smag.
 3. Sort farve absorberer ikke naturligt lys, men giver det en aura af mysterium.
 4. Matte sorte loft vil forbedre den panoramiske effekt flere gange.
 5. Mørke nuancer kræver en kategorisk afvisning af traditionelle gardiner. Du kan erstatte dem med rulleindstillinger i stuen eller i gangen.
 6. Sort blanke strækloft har effekten af ​​reflekterende genstande (spejlegenskab).
 7. Hvis du beslutter dig for lidt at blødgøre farven i rummet, vil lamper (lysekroner, gulvlamper og væglamper) komme til undsætning.

Sorthængt loft opfylder kravene i en række moderne stilarter:

 • Urbanisme - farverne i rummet er overvejende grå, den stilistiske tilsætning hilses velkommen med elementerne i en storby (klip af aviser, fotos, husholdningsartikler);
 • højteknologisk - høj funktionalitet i ethvert rum (i stuen, toilet, hall);
 • minimalisme - den forventede effekt kan forbedres med en dæmpet baggrundsbelysning;
 • etniske muligheder - at fylde interiøret med de sædvanlige elementer af etniske grupper (rød trim, mønstret dekoration);
 • Art Deco - design i levende, levende farve.

En mørk baggrund er en rentabel mulighed og et stort rum til manifestation af fantasi, når du udsmykker i ethvert rum: i toilettet, gangen, hallen mv.

Sort farve i det indre af lokalerne

Den mest almindelige løsning er et sort loft i køkkenet, i stuen, i badeværelset eller i gangen. Hjem stil med brug af mørke farver vil understrege sværhedsgrad, og vil ikke distrahere øjnene af overskydende forskellige farver.

Forskellige løsninger til stuer:

 1. Badeværelse design. En fed kombination af rød og sort farve vil udfylde designet med lyse noter, vil afstemme en afgørende måde.
 2. En mulig mulighed for gangen - vi byder gæsterne velkommen med et godt humør. Den hvide bund af køjelens loft, spejle på væggene og fravær af gulvtæpper på gulvet.
 3. Attraktiv stue. Rød finish nogle detaljer med mættet farve loft.
 4. Design til andre værelser. I korridoren, toilettet, kan du bruge sort med stænk af hvid eller rød (ejeren af ​​valg). Minimalisme i sådanne lokaler er velkommen.

Husk at et lyst og passende mønster kan dekoreres og give friske noter til det indre af enhver lejlighed.

Fladniveau loftsflader

Fremhæv og understrege skønhed og mystik i det sorte loft vil kunne multi-level design. Et tosidigt sort blankt loft vil fylde indretningen med nye farver og giver dig mulighed for at skabe et personligt design. En god løsning til dristige personligheder - et kontrastfuldt sort loft (designet af et af niveauerne i en lys tone). Denne mulighed tiltrækker øjnene og efterlader et mærke i hukommelsen.

To niveauer lofter vil være hovedfokus for designet med en dygtig kombination af forskellige farver og udskrifter i rummet. Sært og dyrt vil se overfladen af ​​loftet, når det anvendes på hendes udsmykkede mønstre ved hjælp af digital print.

Sort farve passer til efterbehandling af ethvert rum: Ændring af det sædvanlige design i gangen, badeværelse, toilet, stue. De største fordele ved stræklofter i denne farve omfatter deres overkommelige pris og brugervenlighed.

Så er det sorte loft i indretningen, ud over det attraktive udseende, også af praktisk betydning. Suspended loftoverflader skelnes af pålidelighed og langvarig brug uden defekter. Derudover er pleje af sådanne strukturer ret simpelt - den nødvendige vådrengøring i rummet tager ikke meget tid og kræfter.