Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Hvidt loft og falshbalki i interiøret

Hvidt interiør er let at omdanne til enhver stil. Luftige hvide lofter, dekoreret med falske bjælker, deler visuelt rummet og giver dybden til rummet.

Den hvide farve i interiøret hjælper med at kombinere ting i en sammensætning med forskellige stilarter. På baggrund af hvide vægge vil der altid være lys udsigt fra vinduet. Et populært trick er, når et neutralt interiør er "enlivened" med et fængende mønstrede gulv. Tænd et lyst tæppe og du får en lys og forfriskende kontrast.

Hvide lofter med klassiske mørke træbjælker fremhæver raffinerede møbler og vil være godt kombineret med mørke gulve.

Udsatte træbjælker eller falske bjælker lavet til ordre på individuelle størrelser, en fantastisk løsning til højt til loftet i huset. Denne teknik bliver mere og mere populær og bruges ofte af designere. Mørkt loft skaber en atmosfære af varme og komfort. Meget ofte bruger bjælkerne naturligt træ ubehandlet, groft med effekten af ​​aldring for at give brutalitet til interiøret.

Malet foring i interiøret, især hvid beklædning på loftet gør interiøret alsidigt. På baggrund af hvide lofter vil dekorative bjælker også se godt ud, eller de kan males i en hvid farve.

En meget nyttig og vigtig fordel er den limede stråle hule inderside. Indenfor kan du skjule forskellige ledninger eller indbygningsarmaturer.

Den åbne strålekonstruktion på loftet er en interessant designbeslutning, der er kommet til os fra de sidste århundreder og er fast etableret på nuværende tidspunkt. Loft bjælker diversificere beboelsesrum, tilføjer komfort og varme. Du kan anvende dem ikke kun i et landhus, men også i lejligheden. De kan afgrænse rummet og de kan males i enhver skygge eller farve, der passer til dit interiør.

Loftet med hvidt loft og dekoreret med malet træklapning erhverver landets stil, eller det er let at omdanne det til en chaletstil.

Efterbehandling træ clapboard er en stabil konstruktion og vil vare i mange år. Lofter vil holde interiøret frisk i lang tid.

Et hvidmalet køkkenaggregat og hvide vægge med lofter vil altid supplere hinanden, og et sådant interiør kan udvikles i lang tid og med glæde.

Hvid er "venlig" med alle materialer, der starter med træ og efterbehandling med blank lak, som bruges til at afslutte facaderne af køkkener i minimalistisk stil.

Afslutning af loftet med imiteret tømmer og malet i hvidt vil ikke skabe en tryksituation, og loftsafdelingen kan nemt omdannes til et stort, lyst soveværelse.

Rustik er designet til landdistrikter. Selvfølgelig er der nogle rustikke pletter i byen, men dykning i en landlig idyl med et hoved er bedre i naturen.

Den eneste slags rustik stil, der ser normalt ud i byen, er skandinavisk. Selv om det er muligt ikke at være knyttet til en bestemt region, men for at skabe et kollektivt billede.

Snedker værksted Lesobazy. RF er klar til at udføre alle størrelser falske bjælker. Lavet af blødt og lerkræ. Priser for færdige falske bjælker er opført på webstedet Lesobaza.RF. Ved de enkelte størrelser er ordrer koordineret med designeren. Produktionstid på 3 dage. Det er muligt at udføre yderligere børstning og maling i værkstedsbetingelserne med Teknos industrielle kompositioner. Træ anvendt til fremstilling af hel, tør, kammertørring. Kun ved brug af de rigtige materialer vil designet forblive stabilt uden at ændre geometrien og uden at forstyrre udseendet. For alle spørgsmål, ring 8-495-984-42-30 (multikanal), +7 925 076 1760 (Pavel Usmanov).

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Lav lofthøjde i typiske bylejligheder bidrager ikke altid til at dekorere rummet med falske bjælker. Oftere kan lignende elementer findes i rummelige landejendomme, hvor bjælker ser naturligt ud.

Men under hensyntagen til arealet af rummet til bjælkerne kan du finde et sted i en lejlighed i åben plan som et studie, og stilen på rummet kan være noget - bjælker er ganske varierede typer af indretning. I dagens materiale vil blive præsenteret ideer design stråle loft og beskriver egenskaberne af materialer, der bruges til fremstilling af dekorative bjælker.

Fordelene ved indvendige bjælker

Stråler i interiøret spiller ikke kun en dekorativ rolle, men også udfører flere praktiske funktioner:

 1. Deltage i zoning lokaler;
 2. Tillad dig at lave designerlamper på en original måde eller at montere en spotlight;
 3. Visuelt forstør rummet.

Ud fra de positive kvaliteter af disse multifunktionelle dekorative elementer kan følgende noteres:

 1. Udover det ovenstående skaber bjælker en særlig atmosfære af komfort, selv i interiøret i stil med loft eller højteknologi, for ikke at nævne alle sorter af land og etniske stilarter;
 2. Når man bruger bjælker lagt på en eller anden måde på loftets overflade - langs, tværs eller tværs, skabes optiske effekter, som påvirker opfattelsen af ​​rumparametre;
 3. Bjælkerne i loftet er meget udtryksfulde og er den vigtigste udsmykning af rummet og tiltrækker opmærksomhed;
 4. Ved brug af falske bjælker kan et sådant design udføres uafhængigt.

Applikationsfunktioner

I et privat hus er bjælker ofte et konstruktivt element i loftoverlapning, så de bliver sjældent syet og foretrækker at blive efterladt som et dekorativt fragment. Afhængigt af bjælkens materiale vælges interiørets stil, og om ønsket forsvinder de helt under opførelse af gipsvæg.

Træbjælker vil være passende i mange stilarter, men oftere er disse sorter af etno og land. Men beton eller jernbjælker vil organisk komplementere by moderne stilarter, loft, hi-tech og andre.

Ved hjælp af kunstige overliggende bjælker kan du forklare manglerne i gipsplader suspenderet struktur på leddene af arkene, du kan lægge kommunikation inde i elementerne og også bruge bjælkerne til at fastsætte andre designelementer - lamper, potter og musikalske udstyr. I køkkenet kan bjælker spille rollen som holder til køkkenredskaber, hvis du giver dem kroge.

Zoning teknikker

Et kendetegn ved det funktionelle indretning er en velimplementeret zoneopdeling.

Dette giver dig mulighed for at løse følgende opgaver:

 1. Visuelt opdele rummet i to zoner vil hjælpe massiv stråle placeret under loftet;
 2. Visuelt, bjælker placeret parallelt med en relativt bred mur bidrager til at gøre rummet mere aflangt;
 3. Hvis du arrangerer de dekorative elementer på tværs af hele loftets bredde, vil rummet visuelt blive bredere;
 4. Lav højden af ​​rummet under det vil vise sig, hvis du løser bjælkerne på modsatte vægge i nogen afstand fra loftet;
 5. Det er muligt at tilføje rumfang til rummet ved at fastgøre bjælkerne direkte under loftet;
 6. Loftoverlapning opfattes mere voluminøst, hvis bjælkerne maler i samme farve som loftet;
 7. Original look beam loft på loftet;
 8. For et klassisk interiør anbefales det at vælge lakeret pastelfarver af dekorative elementer;
 9. Kontrastdesign er valgt til interiøret i moderne stil;
 10. Materialets lette tekstur bruges i interiør i stil med Provence, Chebbi-chic eller Country.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Loft bjælker i moderne interiør

For nylig ændrer beboerne i megacities i stigende grad urban glamour for et enklere og mere afslappet forstæderliv. For at føle den fulde mulige enhed med naturen, er mange nye bosættere og interiører af deres nye hytter designet i en ægte rustik stil. Denne stil er valgt ikke kun for sin unikke originalitet, men også for det faktum, at for at spille det behøver du ikke at pådrage store omkostninger. Det er ret nok at indsætte over væggene med uhøjtideligt tapet i de samme uhøjtidelige blomster, fylde interiøret med masser af træmøbler og dekorative elementer.

loft bjælker i en skandinavisk stue interiør

Det endelige billede bliver loftbjælkerne. Dette element af indretning i landhuse er altid den måde, uanset hvilken af ​​de indvendige stilarter den bliver brugt. Og denne kendsgerning er et godt incitament til at bekendtgøre bjælkerne, som med elementerne i dekoration, tættere.

Hvilke stilarter har stråleindretning?

Loft bjælker i dag kan findes i de mest uventede decors. De kan dekorere både historiske klassikere og avanceret hi-tech. Hvis vi snakker om etnisk interiør, så er bjælkerne generelt den vigtigste karakteristiske stilfunktion, og uden dem er det simpelthen umuligt at få et realistisk billede. At understrege bjælkens identitet til en eller anden stil hjælper deres korrekte udsmykning.

bjælker på loftet i den victorianske stil interiør

I det klassiske interiør med krav på luksusdesign af bjælker på loftet er dekoreret med vignetter, udskæringer eller dækket med maleri.
De kan også simpelthen er malet i sarte farver eller dekoreret med sølv.

Stærk klassiker foretrækker helt glatte, klare (mørke eller lette) lakerede bjælker. Sådanne modeller ser ikke mindre imponerende ud i moderne omgivelser. Den eneste forskel er, at den nuværende indretning tager dristige beslutninger godt og er klar til kreativitet, så bjælker i det kan ikke kun være neutrale, men også ret udfordrende farver. Fantasy designer kan godt se dem i pink, rød eller blå nuance.

almindeligt lakede bjælker i loftet passer perfekt ind i stuen

Til loftet og højteknologien er det bedre at bruge metalbjælker. Det er tilladt at oprette strukturer fra dele af anden tekstur, men kun på betingelse af at de er malet med maling, der efterligner metalets glans. I det betragtede interiør vil en fremragende følgesvend til loftbjælkerne være murværk på væggene. I dette tilfælde får du den virkelige "industrielle æstetik" karakteristik af forladte varehuse og fabrikker, som nemt kan gøre dine oprindeligt enkle og beskedne forstæder "lejligheder" til et luksuriøst interiør.

Elementer af loftmøbler kan ikke kun bruges i udsmykningen af ​​et hus i landsbyen, men også i en lille by lejlighed. Et par bjælker, en smule modstående mursten, suppleret med glansen af ​​glas, metal og dekoreret med "bare" lamper, såvel som defiantly stikker ud ledninger - og loft-atmosfæren er klar.

smalle bjælker på loftet i det indre af soveværelset i loftet stil

For landdistrikter er det bedre at vælge bjælker, der formidler farven på et alderen træ. I denne indretning kan de være ganske mørke, forskellig ruhed og tekstur, og deres farve behøver ikke at blive kombineret med rummets hoved baggrund, de kan godt forblive kontrasterende i hele interiøret.

Men i herkomst er bjælkerne altid pæne og forbløffende med deres "nåde", for her forbliver prioriteten for rent hvidkalkede modeller.

bjælker på loftet efterligner støttestrukturen i det indre af Provence

Bjælker på loftet: stilistiske variationer

arter

Så stråler kan være:
1. Metal;
2. Træ;
3. Polyurethan.

Overvej fordelene ved hver foreslået formular. Klassisk strålegenre er selvfølgelig træstrukturer. De er de førende elementer af øko-og rustik stil. Af tradition, til fremstilling af bjælker af høj kvalitet, der bruger eg, ask eller fyr. Bjælker kan laves af et solidt array eller har hulrum. Sidstnævnte mulighed er mere elsket af designere, fordi det hjælper med at skjule forskellige interne kommunikationer som ledninger.

krøllede bjælker på loftet vil være en højdepunkt i det indre af stuen

I mere moderne decors anvendes metalbjælker imidlertid, da de er store og tunge, kan du simpelthen ikke gøre det uden hjælp fra specialister under installationen. Besparelser er ikke på plads her, fordi en dårligt fastgjort metalstråle kan forårsage mange problemer.

Polyuretanbjælker til loftet er blandt de mest budgetmæssige design. Det er ikke nødvendigt at bruge store summer på deres køb, og det kræver en masse tid og kræfter for at rette dem. Dette er den eneste type bjælker, der uden frygt kan fastgøres til loftet med egne hænder. Produkter fra polyurethan er lette og altid hule indeni.

Materialet efterligner let træets konsistens og farve, men det absorberer ikke lugt og lider ikke af for høj fugtighed, så polyurethanbjælker bruges med fornøjelse i køkkener og badeværelser.

langsgående bjælker - den nemmeste og mest sofistikerede måde at implementere

Du kan installere flashbjælker på forskellige måder. Hvis de er små, bliver de simpelthen plantet på flydende negle, i andre tilfælde er en kasse præ-skabt af en træ- eller aluminiumsprofil. Fastgørelse i dette tilfælde er lavet af selvdrejende skruer. Lange og tunge bjælker er fastgjort til loftet på en kombineret måde. Loftet er forudrustet med træblokke, hvortil der påføres smøreelementer. Deres ekstra fixering til blokkene er lavet af lange skruer. Dette gør det muligt for bjælken at hænge sikkert på det valgte sted.

Farve aspekter

Farven på bjælkerne, der anvendes i indretningen, afhænger af dens stilistiske orientering. Hvis indretningen har brug for udtryksevne, er det bedre at gøre det ved hjælp af kontrasterende lofter og den generelle baggrund af bjælkerne. De vil nemt trække over opmærksomhed.
Du kan gøre det indvendige bløde ved hjælp af bjælker malet for at matche loftet. Bare rolig, selv om de vil lægge mindre opmærksomhed på sig selv, men de vil aldrig forblive ubemærket. Opholder sig i baggrundsskyggen, vil de tilføje det manglende volumen til loftet, gøre det strukturelt og dynamisk. Harmonisk fusionere med loftet vil være de sædvanlige hvide bjælker eller deres variationer i træens tone. I moderne hjem er ofte bjælkerne på loftet og selve loftet malet i rige farver, for eksempel lilla, gule, blå.

ekspressiv indretning: mørk brun loftstråle i det lyse indre af stuen

Kombination af loftets farver og bjælkerne kan være så forskellige som de stilistiske træk ved det valgte interiør tillader. Faktum er, at sidstnævnte kan være i overensstemmelse med noget i indretningen. De kan afspejle trægulve eller møbler, og kan matche væggenes farve eller kontrast med loftet. I denne henseende eksisterer der ikke strenge kanoner.

Det vigtigste ved valget af farverige bjælker er at huske på, at hvide giver vægtløshed til rummet, mørke ser mere besværlige ud og virker utroligt tunge, sorte bringer grafik, gør atmosfæren rytmisk, hård og kun design imiterer træ, endda gør interiøret køligt, giver det ro i sindet og roen.

indvendige stue skabet farve skema

Hvor kan loftbjælker anvendes?

På bjælkerne, der var på loftet af gamle bygninger, blev der oprindeligt tildelt en fuldstændig ikke-dekorativ mission. De var bærende strukturer, der overtog lasten af ​​huset tag, og parallelt tjente som et loft gulv. Over tid fandt bjælkerne unødvendige detaljer om hjemmemiljøet og begyndte at skjule dem bag finishen. Længslen efter det farverige interiør har rehabiliteret bjælkerne, og nu er de igen i mode, kun de bruges udelukkende til dekoration.

I hvilket bestemt rum kan sådanne oplysninger findes? Ja, i princippet i nogen. De udsmykker helt køkkenet, ser organisk ud i stuen og soveværelset, vil ikke være overflødigt på kontoret og endda i gangen. Hvor meget at bruge bjælker, og hvor massiv, bestemmes udelukkende af størrelsen af ​​rummet. For eksempel i de rummelige stuen kan de "dot" hele loftet, mens det i en lille hall vil være nok til kun at bruge et par stykker.

Hvis bjælkerne er placeret på køkkenloftet, kan holdere til briller og kroge til redskaber monteres på dem. I individuelle interiører kan de dekoreres med klumper af urter og tørrede buketter.

farvekombination af bjælkelofter og vægpaneler i køkkenet

Dekorative bjælker er uundværlige i zonering. Med deres hjælp bliver det nemt at opdele stuen i to dele eller vælge spiseplads i køkkenet.

Hvordan passer du ind i det indvendige loftbjælke?

Smagen og farven, som de siger, ingen venner. Denne erklæring er ret sandt for et sådant element af indretning som bjælker. Nogen insisterer på at opbygge massive bjælker på loftet af den sædvanlige "Khrusjtjov", og nogle "glade ejere" af huse med bjælker vil gøre dem minimalt synlige og tilføje funktionalitet til dem.

Krydsloft i køkkenets indre

Overvej en situation, hvor vi allerede har bjælker på hjemmet loftet. Den første handling, der kommer i betragtning med hensyn til stigningen i deres funktionalitet er at tiltrække dem til at belyse rummets rum. Med deres hjælp kan du oprette meget usædvanlige designs. Ud over det faktum, at de kan klare en lysekrone, der hænger på kæder, kan du indlejre spotlights i bjælkerne selv. I det tilfælde, hvor loftet er trimmet med metal modeller af bjælker, er det rationelt at installere armaturer på fjernbetjeningen på dem.

LED bjælker kan placeres oven på bjælkerne. Det vil ikke være mindre interessant loftbelysning, hvilket gør en massiv struktur flydende i luften. Et sådant designbevægelse vil være særlig vellykket i tilfælde, hvor en kombination af bjælker og PVC-film blev brugt i loftets konstruktion.

bjælker på et slattede loft

En anden favorit designer reception dekoration bjælker på loftet er at trimme dem med et reb. Bemærk, at hverken æstetisk komponent i indretningen eller dens miljøvenlighed krænkes i dette tilfælde. Rope-wrapped beam findes ofte i middelhavsinteriør, landsstil og etnik.
Helt at slippe af med bjælkerne i indretningen kan kun være en radikal måde: sy dem. Med denne opgave klare alle muligheder for hævede lofter.

Strålens rolle i rumkorrektion

Ved hjælp af bjælker kan du justere rummets geometri. Visuelt udvide rummet vil hjælpe bjælker lagt over loftets bredde, men for at gøre det langstrakt, er strukturelle elementer lagt i lige vinkelret retning. Hvis du skal lave et værelse over bjælkerne, der ligger på loftet, få deres fortsættelse på væggene. Hvis der ikke er behov for at justere rummet, er det rationelt at fastlægge bjælkerne med et gitter, det vil sige på tværs. I dette tilfælde vil loftet simpelthen øge mængden.

langsgående bjælker i loftet forlænger visuelt stuen

Er lofterne for høje? Great! Bjælker kan ikke fastgøres direkte til deres overflade, men sænkes til den ønskede afstand og fastgøres på væggene.

konklusion

Siden loftbjælkerne kom tilbage til os fra den fjerne middelalder, havde vi igen mulighed for at gøre interiøret i vores huse meget ligner gamle slotte og give dem en passende atmosfære. Ud over at introducere romantik ind i interiøret er denne dekorationsteknik blevet en fantastisk måde at skjule nogle rumlige fejl i værelserne. Værelserne, hvor der er bjælker i loftet, får altid den korrekte klare form, og det bliver rummeligt og behageligt i dem, så når du skal udstyre dit landsted, skal du ikke skynde dig for at opgive den specifikke indretning, så du kan leve i en eliteindstilling.