Glossy stretch lofter

Mange tilhængere af traditionelle indretningsmetoder foretrækker at have kendte hvide lofter i deres hjem. Ved første øjekast ser det ud til, at denne type dekoration ikke bærer noget særligt, og værelserne forbliver almindelige, uendelige.

Materiale fordele

Blandt de nye materialer, der har øget kvaliteten af ​​efterbehandling, arbejder det på et højt niveau, hvide glansende lofter er populære og viser i billedet fantastiske evner til at omdanne et værelse for at gøre det unikt, anderledes end andre.

Hvid farve er en kendt type loftfarve i indretningen, dekoreret i forskellige retninger, på grund af en række funktioner, som den bærer.

Evnen til positivt at påvirke en person, der giver ham en følelse af orden, ro, symboliserer renhed og nøjagtighed. Denne kvalitet er blevet udbredt i klassiske arkitektoniske stilarter, og bruges ofte i moderne.

Evnen til visuelt at udvide rummet, i modsætning til mørke nuancer, hvilket er særligt vigtigt i små lejligheder. Den glatte overflade på overfladen er i stand til at øge denne effekt, og med den dygtige brug af belysning skaber kombinationer med andre materialer et opadrettet rum, ligesom anden sal.

Det unikke, der består i at forbedre lysstyrken af ​​nabobilleder, gør det muligt at skabe smukke kombinationer med en hvilken som helst del af farvespektret. Samtidig ser det lige godt ud med både lyse toner og mørke: lilla, sort, mørkegrå og neutralisere deres overskud.

Sådanne lofter er universelle - de anvendes uafhængigt i kombination med andre materialer eller farveindsatser.

Takket være fremkomsten af ​​højteknologiske metoder til tegning af et billede er de blevet et glimrende grundlag for udskrivning af forskellige billeder af højeste kvalitet.

Ydeevne specifikationer

Stretch loft er et panel af polyester stof eller PVC film, som i en opvarmet tilstand strækker og fastgøres på den gamle base. Når den afkøles til normal stuetemperatur, strækker den sig og bliver til en ideel belægning, der bærer et stort antal positive egenskaber.

Under reparationen, beslutter om køb af byggematerialer, vejer ejerne af lejlighederne alle fordele og ulemper i stræklofterne for at vælge den bedste løsning.

Stretch white glossy canvas har næsten ingen fejl og giver dig mulighed for at:

 • eventuelt installere et sømløst monofonisk, kombineret eller mønstret loft af høj kvalitet;
 • Brug enhver form for belysning og typer af inventar;
 • at varme rummet, forbedre sin lydisolering;
 • spare på forberedende arbejde med udjævning og eliminering af fejl i den gamle belægning
 • gælder i alle lokaler med et temperaturområde fra -30 til + 80 ° C, fx i uopvarmede bygninger eller betjenes ved høje temperaturer;
 • skabe dyre interiører med et design af høj kompleksitet og elite finish;
 • brug i våde områder, herunder køkken og badeværelse, da kludene er modstandsdygtige over for fugt, udvikling af svampe, let at vaske;
 • sæt dem til alle kategorier af befolkningen på grund af overkommelighed.

Applikationsfunktioner

Den eneste ulempe ved spændingsprodukter er deres dårlige modstand mod virkningerne af skærende og gennemborende genstande, hvor kontakt kan medføre dannelse af et hul.

Produktet ser generelt ud, uden at ændre deres egenskaber, i 20 til 25 år. Når bygningen krymper, forringes de ikke, og de er i stand til at skjule de resulterende revner, pletter, smuldre af gips og andre defekter.

Pleje af blanke lofter er enkel. De skal regelmæssigt rengøres af støv ved den tørre metode. I tilfælde af kontaminering for at løse problemet, end at vaske spændingsfladen, skal det bemærkes, at de let udsættes for våd rengøring med konventionelle vaskemidler. Brug ikke slibende pulvere og produkter med en ridsende overflade.

Pris stretch glatte duker med installationen af ​​200 - 300 rubler. til 1 m2. Dens dannelse påvirkes af fremstillingslandet, rummets størrelse, kompleksiteten og sammensætningen af ​​strukturen, oplevelsen af ​​installatørerne, typen af ​​finish.

I dag er det svært at finde andre værktøjer, der kan overstige denne type finish med hensyn til økonomisk effektivitet, arbejdshastighed, praktisk og æstetik.

Se også: Hvidstrammende lofter: Foto, Hvilken lysekrone passer til stræklofter, Hvilke lamper er bedre til stræklofter, Sort blankt strækloft - Foto, Sådan vasker du et strækblankt loft?

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper

Stretch Loft - Dette er en moderne version, der gør det nemt at omdanne et ubeskriveligt loft til en af ​​de mest interessante dele af interiøret. Hvidblankt materiale betragtes som en klassisk mulighed for at afslutte rummet. Hvid farve er mere velkendt at se end farve nuancer, og tjener som grundlag for design frem for dets accent.

fordele

De vigtigste fordele ved hvidt blankt strækloft er som følger:

 • En af de vigtigste fordele er den hurtige udførelse af arbejdet kombineret med lave omkostninger. Ved hjælp af et hvidt blankt stræk lærred kan du skabe et stilfuldt interiør i ethvert rum om et par timer til en pris på 200-300 rubler per kvadratmeter. Normalt arbejdes der med at installere et strækloft af to personer.
 • Rengøring efter installation er ikke nødvendig. Som regel er det ikke nødvendigt at fjerne møblerne der stående derfra fra værelset.
 • Et pænt, pletfri look og æstetik er en klar fordel ved hvidglans.

Stræklofter i hvid: 50 muligheder

Stræklofter er længe blevet et selvstændigt element i interiøret. De er smukke, billige og nemme at installere. Derudover er de værdsat for en stor farvepalet, en række dekorative elementer og evnen til at skabe multi-level designs.

Hovedvalgskriteriet er behovet for at vælge toner, der vil appellere og ikke forstyrre harmonien af ​​kombinationen af ​​farver af andre indvendige elementer i rummet.

Vi har udarbejdet det største udvalg af billeder af hvide stræklofter for at overbevise om, at dette er en selvforsynende og meget smuk farve, der kan bruges i næsten enhver form for interiør.

Fordelene ved hvide stræklofter

Med hensyn til hvide stræklofter har de en række fordele i forhold til belægninger af forskellig farve:

 • Alsidighed. Hvid er velegnet til alle andre nuancer - både mørkt og lyst.
 • Ved brug af sådanne lofter bliver rummet visuelt større, især hvis du vælger en blank struktur.
 • Hvide lofter går godt med de fleste dekorative elementer.
 • Mærkeligt nok, bare passe på dem. På den ene side er noget snavs synligt på hvidt. På den anden side bemærker du straks det og kan fjerne det uden at vente på, at hele belægningen bliver støvet.

Som du kan se, er den hvide farve på stræklofter godt egnet i næsten ethvert rum - fra børnehaven eller stuen til badeværelset og køkkenet.

Du bør ikke tro, at sådanne lofter er ens - meget afhænger af varmen i tonen og på belysningen og frem for alt på tekstur. Overvej mere?

Matte tekstur

Den mest populære er stadig matt belægning - blottet for blænding og glans, ensartet og endda lidt streng.

Denne tekstur er mere velegnet til rummelige værelser, indrettet i klassisk stil.

En vægtig fordel er muligheden for at bruge nogen lysekroner, herunder carob. Matte lærred har ikke reflekterende egenskaber, så du kan ikke være bange for at den grimme omvendt af lampen vil være synlig.

Glat matoverflade er ideel til fotoudskrivning. Derfor er sådanne lofter ofte valgt til børns værelser og soveværelser.

Derudover er det lettere at passe på dem - de er ikke så synlige pletter og fint støv, som ofte glanser hvide stræklofter.

Glansig tekstur

Lys og strålende blank lærred - et godt valg til små mellemrum. På grund af dets reflekterende egenskaber udvider den visuelt rummet, hvilket gør det lettere og mere rummeligt.

Denne belægning er velegnet til badeværelset - eventuelle pletter kan nemt fjernes med en fugtig klud, selv uden brug af specielle vaskemidler.

Men hvis du beslutter dig for at købe et blankt strækloft, skal du være særlig opmærksom på valget af lysekroner - for eksempel kan en hornlampe være grimt og reflektere udseendet af rummet.

I øvrigt er dette en fantastisk takdesign, som ikke kun er egnet til værelser med et klassisk interiør.

Satin tekstur

Det gyldne middel mellem mat og blank belægning betragtes som satin. Takket være stretchtekstets egenart efterligner den den bløde udstråling af stoffet - ikke så svagt som mat, men uden glans.

Et sådant loft kan indskrives i ethvert interiør, især hvis det er hvidt - det er nemt at vælge den rette ramme til den.

Bemærk dog, at prisen ofte er højere end de to foregående muligheder - det skyldes materialets kompleksitet.

Valget af tekstur i mange henseender afhænger af dine præferencer og det ønskede interiør: et sted er en mat finish bedre egnet, og et sted kan du ikke undvære en spejlglans.

Hvis du ikke vil bruge tid og penge på tip med designer, foreslår vi at du kigger på vores fotosalg med eksempler på at bruge hvidt strækloft.

I det indre af hallen

Stuen er ansigtet af enhver lejlighed eller privat hus. Det er her, familieaftener holdes, helligdage fejres, gæsterne samles. Selvfølgelig ønsker alle, at hun skal se perfekt ud.

Hvidt strækloft vil bidrage til at nå dette mål: det vigtigste er at harmonisk passe det ind i interiøret.

Du kan ikke undvære det, hvis du vil dekorere stuen i den moderne minimalistiske stil. Det bedste valg i dette tilfælde - hvidt blankt strækloft i kombination med lyse vægge og gulv.

Monokrom udvælgelse af farver, lakoniske linjer og et minimum af smykker - den perfekte løsning til både store og små værelser.

Denne mulighed virker ikke for dig hyggeligt nok? Du kan finde en anden løsning - for eksempel et enkelt lærred i et værelse med overvejende beige og kaffebarancer.

Varme farver, renhed i farver og udvalgte indretninger gør aftenerne virkelig hjemlige. Vælg smukke lamper, der passer til den overordnede stil.

Vil du have lyse farver? Prøv et to-tier-design, for eksempel hvid-rødt. Husk dog, at væggehøjden i dette tilfælde skal være mindst to og en halv meter - ellers vil rummet virke for tæt.

I det indre af soveværelset

Hvid farve anses traditionelt som en klassiker til soveværelset - det minder om renlighed og hvile, det opdaterer og beroliger. Derfor er spændingsdragt af lyse farver ofte valgt til dekoration af loftet i dette rum. Se de mest succesfulde eksempler?

Sateen lærred er i stigende grad valgt til dekoration - det bløde, strålende spil ser meget behageligt ud. Vælg et tapet med et smukt mønster, dekorere væggene med malerier, og vinduerne med gardiner til at matche farven (til gardinlofter til hængende lofter findes her), vælg flade armaturer til belysning.

Det ser ud til, at enkle teknikker vil gøre dit soveværelse til et rigtigt hvilested - på mange måder på grund af den afslappende udstråling af loftet.

Hvis rummets rum tillader det, skal du prøve at montere en kompleks tre-tierstruktur i hvid, hvor det højeste niveau visuelt markerer sengens område.

Det er ikke nødvendigt at gøre det monofonisk - det sort-hvide loft med belysning ser også meget smukt ud. Forresten, hvis forskellene mellem niveauerne ikke er for skarpe, og de ikke er firkantede, men afrundede, passer dette design vel også til et lille rum.

Den største fordel ved matte stræklofter i hvid er evnen til at kombinere med næsten enhver skygge. Vælg en belægning til dine yndlingsfarves vægge, hent den rette tekstil og indretning - og dit soveværelse er klar til illustration i designmagasinet.

I køkkenets indre

Hvide stræklofter - et godt valg til efterbehandling af køkkenet. De er nemme at vedligeholde, se smukke og harmonere i farver med møbler og apparater.

Hvis du vil have et tapet med et mønster, er en sådan belægning det bedste valg. Det vil ikke gøre opmærksom på sig selv, men vil understrege originaliteten af ​​væggene. Husk, at et lille køkken er bedre egnet til glanset tekstur og til en stor matte.

Elsker det usædvanlige design? Vælg et gradientloft - for eksempel en glat beige-hvid overgang. Det ser stilfuldt og pænt ud. Hvis højden af ​​væggene tillader det, er det bedre at montere en to-plan struktur - det vil understrege dybden af ​​overgangen af ​​toner.

Du kan installere og lyse blank indsats på en mat baggrund - en smuk løsning til små mellemrum. Vælg en farve, der passer sammen med møbler, vægge og gulv.

I det indre af børnehaven

Hvis det synes for dig, at den hvide farve er for kedelig til udsmykningen af ​​et barns værelse - er du grundlæggende forkert!

Hvide stræklofter - et glimrende materiale til kreativitet, som gør det muligt at dekorere barnets soveværelse som han altid drømte om. Derudover ser de godt ud med lyst tapet, men ikke trættende øjne og psyke.

Du kan bestille et fotoprint - for eksempel at lave en udskrift i form af en favorit tegneseriefigur. Eller arrangere enkle flade loftlamper i form af sol, måne eller abstrakte blomster.

Hvis du monterer loftet med skjult belysning, kan du endda skabe den nu populære stjerneklar himmel effekt. Den hvide dækning ved natfald bliver til en himmel - ser det ikke ud som et smukt eventyr?

Kombinationen af ​​belysning med billedudskrivning kan skabe volumetriske pletter af farvet røg på loftet - smukt og usædvanligt. Utvivlsomt vil dine børn lide dette originale mønster.

Du kan bruge den populære perforeringsmetode (læs mere om det her) - lyse mønstre i nedskæringerne på en hvid baggrund ser meget originale ud. Skær ud stjerner eller blomster, eller lav et ægte åbent billede - det afhænger af smag af barnet.

På indersiden af ​​kontoret

I arbejdsstuen skal intet aflede opmærksomheden fra hovedopgaverne. Hvide stræklofter - fremragende mulighed, fuldt ud at klare denne funktion.

Det flydende matstrækloft er velegnet til et rummeligt hjemmekontor - stilfuldt og elegant, det harmonerer dog med det strenge indre af rummet.

En enkeltbelægning af to farver af forskellige teksturer passer også godt ind i bibliotekets eller kontorets hvide, ligesom lakdelen er godt understreget med mat mørkegrå eller kirsebær. Denne kontrast er ret original, men distraherer ikke fra arbejdsmiljøet.

Den klassiske version er et blankt stretchloft i hvid med brune vægge. Nu bruges den ikke kun i kontorer, men også til at indstille sig til husets arbejdsmæssige stemning. Hvorfor forsøger du ikke det?

Et to-niveau matte loft er velegnet til et traditionelt interiør med træmøbler og pastelfarver. Fremhæv det med små lys for at tilføje lyddesign.

På badeværelset

Den første association med hvid er renhed. Måske forklarer dette populariteten af ​​sådanne spændbeklædninger til badeværelse design. Og det er ikke at nævne, at de tåler fugt og vaskes nemt.

Vi tilbyder dig at se de mest interessante muligheder, som er nemme at implementere.

Hvis rummet er stort nok, prøv at zone det med et to-niveau loft. Elementet, der gentager formen af ​​skålen på badeværelset adskiller det visuelt fra resten af ​​rummet - det er behageligt og smukt. Fremhæv designet med perimeter spotlights for større effekt.

I et privat hus er et bad på loftet? Så skal du ikke tænke i lang tid - det hvide matloft på loftet er en glimrende løsning til sådanne ikke-standardiserede værelser.

Det tofarvede blanke loft er i stand til perfekt at genoplive interiøret - for eksempel ser den røde rand i midten af ​​belægningen sig meget lys og usædvanlig ud.

Men den glatte tekstur er bedre at undgå - de tilbøjelige reflekterende overflader vil skabe et skygge af en spejlkorridor, hvilket ikke er meget behageligt.

Den stjerneklar himmel behøver ikke at være kun i soveværelset. Hvad med den lyse version på badeværelset? Vi forsikrer dig om, at vandprocedurer i et sådant entourage bliver meget mere behageligt!

I det indre af korridoren

I de fleste lejligheder er korridorer ikke store. Hvidt strækloft hjælper med at løse denne fejl, i det mindste visuelt.

Til smalle og lange gange er et hvidt blankt loft med belysning med LED-strimler rundt omkretsen velegnet - det udvider rummet, hvilket gør det større og mere rummeligt.

Du kan bruge et bølget to-tier-design. I dette tilfælde er det bedre at gøre det udragende niveau hvidt, og det nedre - mørke eller lyse. En sådan kontrast ser godt ud i aflange rum, der omdirigerer opmærksomheden fra deres lille område.

For rummelige, firkantede gange er et blankt stretchstof i en hvid gipskasse mere egnet - rummet vil se mere komfortabelt ud, og forskellen i højden vil medvirke til at understrege dens volumen.

Vi forsøgte at indsamle for dig den største samling af tematiske billeder af hvide stræklofter. Vi tvivler ikke på nogen af ​​disse ideer vil inspirere dig til at designe dit hus eller lejlighed.

Hvide stræklofter: hvordan ser de ud?

Brugen af ​​spændeskiver til dekoration af loftet er meget populært. Dette skyldes, at de materialer, der anvendes til deres fremstilling, er praktiske og har stor slidstyrke.

Hvide stræklofter i billedet og i virkeligheden fylde rummet med noter af et klassisk design. De opdaterer rummet og gør det mere luftigt og lyst.

Derudover er denne belægning kendetegnet ved en række forskellige teksturer og farver. Det ser æstetisk og stilfuldt ud og passer godt til interiøret i enhver stil.

Blandt de positive kvaliteter af spændingstaskerne notat:

 • deres styrke og modstand mod mekaniske skader
 • funktionalitet - det vil sige muligheden for deres brug i lokaler med nogen form for formål og temperatur
 • let pleje, som ikke kræver brug af specialiserede værktøjer;
 • attraktivt udseende, der forbliver i mange år, gør den gennemsnitlige driftstid af sådanne klæder 30 år;
 • de er egnede til udjævning af hovedloftets overflade og skjule fejl og skader der er på det, ledninger og rør;
 • Nogle typer lærred kan males, opdateres regelmæssigt og opfrisker interiøret.

Designere og almindelige brugere vælger oftest en hvid belægning. Det skiller sig ud på grund af dets praktiske og det ser godt ud med andre nuancer.

Andre fordele ved at bruge hvide dåser inkluderer det faktum, at:

 • de er mindre mærkbare pletter og drypper, der kan danne sig efter vådrensning;
 • de løfter visuelt lofterne, så de er uundværlige i små rum;
 • de er organisk kombineret med både lys og mørk indretning, tjener som et perfekt baggrund for lyse accenter;
 • Afhængigt af typen af ​​materiale og belysning kan sådanne belægninger strengt og formelt eller forsigtigt og romantisk se;
 • De er optimalt egnet til værelser, hvor der udelukkende er naturlig belysning, det vil sige, at der ikke er elektriske lys.

Hvide blanke lofter i indretningen

Denne type indretning er egnet til små værelser, uden naturlig lys. Derfor er det ofte kombineret med en overflod af lamper med dagslyspærer.

Et sådant filmark ser meget fordelagtigt og interessant ud i køkkenet. Det er ret funktionelt, da støvet på det er næsten umærkeligt og let kan fjernes ved hjælp af en svag sæbeopløsning.

Dette lærred kan sikkert bruges indendørs i Art Deco-stilen. I denne henseende skal møblerne vælges med glatte overflader samt at fylde rummet med dekorative elementer af sølvmetal og glas.

De er egnet til dekoration i stil med et loft. Deres kolde glans vil være i harmoni med overflod af store grove elementer, der supplerer den overordnede designløsning.

Alle indvendige detaljer afspejles i loftets overflade, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt. For at øge denne effekt er det nødvendigt at vælge kolde farver: stål, himmelblå, violet, azurblå, beskidt pink osv.

Det er en blank finish, du skal bruge i gangen eller gangen. Disse værelser er sjældent rummelige nok, så det ekstra volumen gør det bare ikke ondt.

Derudover kan du bruge spejlindsatser i forskellige størrelser. De trækker i rummet, gør det mere kompliceret og indviklet.

Det eneste tilfælde, hvor det er bedre at undgå brugen af ​​sådanne lærreder, er virkelig store mellemrum. Normalt har de brug for flere lakoniske og rolige overflader, der gør rummet mere komfortabelt og tilbageholdt, slette følelsen af ​​tomhed og forsømmelighed.

Bemærk, at det blanke hvide stretchloft ser næsten vægtløst ud på billedet. Det tilføjer mangfoldighed til velkendte designs, især hvis det suppleres med et tredimensionelt mønster eller belysning omkring rummets omkreds.

Matte lofter

Sådanne overtræk er fremstillet af PVC-film eller vinyl. I udseende ligner de en hvidkalket eller malet overflade.

Taler om funktionerne i dette design, kan det bemærkes, at det:

 • har ikke reflekterende egenskaber, skaber derfor ikke blænding;
 • har den længste levetid, da det er lettere at tolerere temperaturfald
 • Ser godt ud i kompositioner på flere niveauer med blanke belægninger;
 • egnet til at anvende billeder, der ser mere naturlige og naturlige ud på det.

Uigennemsigtige belægninger skal anvendes i rummelige værelser i klassisk registrering. De ser godt ud i værelser med masser af glatte linjer og overgange.

I de små lokaler bør de ikke bruges, da de kan oplyse følelsen af ​​rummelighed. Matte lærred vil være nyttigt for sådanne stilistiske løsninger, som i starten indebærer skabelsen af ​​et behageligt og hyggeligt interiør.

For eksempel barok. Det er kendetegnet ved afrundede dekorative elementer, en kombination af pastel og gyldne nuancer med en snehvid farve.

Hvidt matte loft vil være en anstændig del af designet af stilen "Provence". Det vil skygge oliven, lime, lavendel, mælk og kaffe - de toner, der oftest findes i en sådan designbeslutning.

Det kan også bruges til stilen "boho". For ham vælger rige dybe nuancer af kirsebær, blå, malachit, rød og gul. Og det hvide loft vil fungere som en pletfri kulisse for disse toner.

Satin hvidt loft

Denne type dekoration er perfekt til et soveværelse eller stue. Dette skyldes det faktum, at dens tekstur ligner stof.

Dette materiale har karakteristika for en mat og blank finish. Dens overflade har en blød, behagelig udseende, glans. Og til røret er det kornet, der ligner bomuldsstof.

Det afspejler lys godt, men skaber ikke blænding, og skyggen kan variere afhængigt af synsvinklen.

Det ser godt ud sammen med tekstil dekorative puder, polstrede møbler og tunge gardiner. Især med fløjlsagtige eller silkeagtige overflader.

Denne belægning kan vælges til udsmykningen af ​​børnenes værelse, uanset barnets alder og indretningen i stil med "shebi-chic".

Den sidste stilistiske beslutning indebærer en overflod af hvide og rosa elementer med tekstiltekstur. Et soveværelse i denne stil ligner en rigtig sky, og alle overflader og genstande deraf synes bløde og bløde.

Hvid satin stretch loft på billedet ser dyre og luksuriøse. Og hvis du supplerer det med en smedet lampe, bliver den endnu mere aristokratisk og ikke-standard.

Designer tips om valg af et hvidt stretch lærred

Når du opretter design på flere niveauer, anbefaler designere at oprette duetter fra kontrasterende nuancer.

Hvid farve passer til layout med citron, orange, rød, mættet grønt, lilla, kobolt, grå og sort.

Til sådanne kompositioner kan du kun bruge et hvidt lærred med en ekstraordinær tekstur, der ligner en vægmaleri eller flise. Afhængigt af placeringshøjden og placeringsvinklen kan en sådan belægning opfattes på en helt anden måde.

Fra de hvide canvases adskilt af en metalramme eller tier, kan du oprette zoner i et rummeligt rum. For eksempel at tildele i stuen et sted at se tv og et hjørne til at læse bøger.

Mange billeder viser, at hvide stræklofter ser forskelligt ud afhængigt af belysningssystemet. For dem kan du sikkert bruge både traditionelle lysekroner og spotlights samt LED stripe.

Ifølge eksperter bør hvide lofter kombineres i en enkelt sammensætning med tapet med en markeret stribe eller celle. Sådanne kombinationer findes i renæssance eller vintage interiører.

Hvis du ikke ønsker at værelset skal være for stramt og traditionelt, skal du kun tilføje et par detaljer i forbindelse med disse designmuligheder.

Sådanne lette belægninger er så alsidige, at de med held vil komplementere de mest udførlige eklektiske kompositioner, understrege de eksisterende farver og strukturelle accenter.

Hvide stræklofter fra den præsenterede fotokatalog hjælper med til at skabe et hyggeligt og attraktivt interiør. Hver sammensætning har sine egne egenskaber, der fylder rummet med sit humør.

Takket være dette design er rummet omdannet uden for anerkendelse. Ethvert værelse bliver meget mere luksuriøst og aristokratisk, det ser ud til at være fremhævet indefra og ser bare godt ud.

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper

Stretchloftbelægninger er meget populære blandt forbrugere over hele verden. Efter at have valgt et sådant loft er det muligt at nægte brugen af ​​farvesammensætninger, hvidvasknings- og kittematerialer. Mange lejlighedsejere vælger hvide glansede lofter - sådanne belægninger er fascinerende, de fremhæver ejerens gode smag og giver værelserne en vis glans.

Særlige egenskaber

Ved fremstilling af glatte lofter sættes PVC-film sammen. De er loddet ved opvarmning, hvilket giver dem en pålidelig forbindelse med hinanden. Det færdige materiale er placeret på en stærk ramme, som normalt er lavet af metal eller plast. Langs kanterne på lærredet sikkert fastgjort, så det er meget glat og glat. Hvid farve er alsidig og beskeden.

Sådanne lofter er velegnede til værelser indrettet i forskellige stilarter. De bruges i børns, stuer, køkkener, soveværelser, badeværelser.

Fordele og ulemper

Glans er særligt attraktiv, men disse materialer som ejerne af lokalerne er ikke kun æstetiske.

Hvide glansende lofter er præget af følgende positive kvaliteter.

 • Installationshastighed PVC-hængslede loftsbelægninger installeres hurtigst muligt. Før montagearbejde udføres, er det ikke nødvendigt at lægge en beskyttende film på gulvet og fjerne møbler fra rummet.
 • Fleksibilitet af materialet. På grund af denne kvalitet på loftet kan du oprette originale nicher, udskæringer og figurer, der kendetegnes ved komplekse former. Sådanne dekorative elementer ser meget imponerende ud på børneværelsens loft.
 • Alsidighed. Sådanne loftsbeklædning er velegnede til lyse, festlige, usædvanlige såvel som til ret strenge, klassiske værelser. Hvid farve er en særlig god mulighed for et lille rum, da dets brug vil tilføje visuelt rum.
 • Muligheden for at bruge en række lysarmaturer.
 • Øget styrke. Sådanne overtræk modstår let en betydelig mængde væske. For at rense vandet, når du oversvømmer rummet, kan du bede om hjælp fra specialister - de vil gøre alt på kortest mulig tid.

Det skal bemærkes, at hvide glansende lofter ikke passer til alle interiører. Hvis du vælger en passende loftsbeklædning, bør du overveje designfunktionerne og størrelsen af ​​rummet. En anden ulempe er ustabiliteten af ​​PVC-folien til forskellige mekaniske virkninger. Et sådant materiale er meget nemt at rive med en skarp genstand. Det er også værd at bemærke, at det ikke adskiller sig i modstandsdygtighed over for lave temperaturer, derfor anbefales sådanne belægninger ikke til brug, f.eks. I sommerhuse - om vinteren kan et sådant loft simpelthen forværres.

Visuel ekspansion

Glatte hvide loftsbelægninger har bemærkelsesværdige reflekterende evner. Af denne grund er sådanne materialer elsket af mange designere. Dette loft kan bruges til visuelt at udvide rummet. I sådanne belægninger afspejles møbler og andre ting i rummet, hvilket giver rummet en uendelig atmosfære.

Denne teknik er meget velegnet til værelser, hvis lofter er ret lave. Hvis du med succes placerer lamperne omkring perimeteren, kan du visuelt gøre rummet dobbelt så stort.

For effektivt at tage sig af hvide glansbelægninger, behøver du ikke bruge dyre værktøjer og højteknologiske enheder. Sådanne materialer er resistente over for høj fugtighed. Mould vises ikke på dem, de tiltrækker ikke støv til sig selv. Det er kun nok til at rengøre disse overflader fra tid til anden ved hjælp af en svamp. Sådan pleje er nok til at sikre, at lærredet varer så længe som muligt og samtidig ikke ophører med at være æstetiske.

Lysarmaturer

Hvidt blankt loft kan gøre mere lys selv ganske dystre rum. Forbedre denne effekt ved at bruge pærer. Det anbefales at stoppe udvælgelsen på spotlights. De skal installeres ved kanterne på kanterne. I midten kan du have lys på lange ben.

Det er værd at huske nogle af anbefalingerne i installationsprocessen på loftbelysningen:

 • Før du installerer lysekronen, bør du passe på at have en platform, som en sådan belysningsarmatur vil blive tilsluttet;
 • hvert hul i loftet skal være ens i diameter til belysningsarmaturet;
 • Plastelementer skal installeres i hullerne for at forhindre overdreven opvarmning af belægningen.

Interessant design

Hvide stræklofter kan kombineres med figurerede gipskasser. Installation på flere niveauer er mulig. Nogle designere foretrækker at kombinere forskellige nuancer. Laconicisme, alsidighed og luksus vil være anderledes sort og hvid blank finish. For at gøre interiøret mere raffineret, kan du tilføje lyse, rige farveelementer, for eksempel lysrød eller luksuriøs guld.

Med hvide blanke lofter er mønstre, der er komplekse og usædvanlige, godt kombineret. Møbelprodukter kan være enhver: du kan bruge alle nuancer og stilarter. Imidlertid bør for mange massive og mørke elementer ikke være. Normalt ser de meget dårligt ud på baggrund af lyscoating.

Glatte hvide loftsbeklædning kan kombineres med en række dekorative elementer. Sådan dækning kan være en "højdepunkt" af interiøret.

Specielt mikroklima

Glatte stretchbelægninger er ikke modstandsdygtige over for varme, men de modstår også høj luftfugtighed. Sådan materiale kan kun vælges til et køkken med et ret højt loft. Hvis det er lavt, vil belægningen blive forringet på grund af pladens påvirkning. For at beskytte loftet i køkkenet kan du placere emhætten over ovnen. En anden mulighed er at installere en gipskasse.

Det anbefales ikke at bruge glatte stretchbelægninger på loggier og balkoner. For sådanne steder er det bedre at købe matte materialer - de er mere modstandsdygtige over for kold luft.

Blanke stræklofter: foto, design, typer, farvevalg, gennemse værelser

Stretch glossy lofter med sikkerhed ind i det moderne design af boliger og kontorlokaler. Et sådant praktisk design gør lokalet æstetisk attraktivt og løser problemer med lyd- og varmeisolering.

Til dekoration af loftet i soveværelset passer neutrale og lyse nuancer (som i billedet). På baggrund af lys interiør kan du oprette forskellige stilarter ved at ændre farve på tekstiler.

Fordele og ulemper

Før du går efter valget af strækloft, skal du undersøge fordele og ulemper ved dette færdiggørelsesmateriale.

fordele:

 • Skjuler fejl i hovedloftet (uregelmæssigheder, defekter og ledninger);
 • Løvets levetid i mere end 10 år;
 • Let at pleje og uhøjtidelig;
 • Skjuler det brusede hvidvaskemiddel;
 • Akkumuler ikke elektricitet;
 • Attraktivt glat udseende;
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor er de velegnede til installation i køkkenet, i badeværelset;
 • Bidrage til bevarelse af varme i rummet;
 • Det skjuler ikke meget plads (den minimale afstand på 2 cm fra loftet til lærredet).

ulemper:

 • De høje omkostninger ved komplekse strukturer;
 • At lave en individuel webstørrelse er tidskrævende;
 • Lampe indbygget i lærredet skal have en køleskab.

Typer af lofter på designet

Alle lofter er monteret på væggene med en speciel profil monteret på væggene. Lærredet indsættes i det og fastgøres med harpoon eller non-harpoon metoder.

Enkelt niveau

Glatte enkeltstrækningslofter kræver mindst materialetid, tid og penge. De tjener i lang tid, let at vedligeholde, præsenteres i et bredt udvalg af designs og farver. Fotoprint ser godt ud på dem. Kombinationen af ​​farver i indretningen fordeler rummet i funktionelle områder.

flere niveauer

Glatte planker på flere niveauer er fastgjort til gipspladekonstruktionen, som giver dig mulighed for at lave flere niveauer. De er godt skjult kommunikation, du kan give god belysning på arbejdsområdet, og de smukt dekorere indretningen smukt. Det andet niveau kan være en simpel geometrisk form (halvcirkel, cirkel, "P", rektangel, ellipse).

Glatte stretchlofter med belysning og et rektangel eller ellipse i midten, gør det smalle rum visuelt bredere, cirklen er højere, og bogstavet "P" og en halvcirkel markeringszone. Blankt strækloft i et rum med komplekse og kuperede former, der er velegnet til børnepasningens design.

På billedet efterligner et to-niveau loft på en gipspladskonstruktion en klar himmel og supplerer det overordnede design af børnehaven.

Multi-level blanke stræklofter gemmer alle fejl i hovedloftet, kombineret fra kombinerede farver og former. Oftest stopper valget på to niveauer.

Med tegning

Glansfarvet lærred med et mønster kan vælges individuelt. Det kan være et billede eller et eventyr tegn, et mønster, en gengivelse af et billede. Et sådant loft skal harmonisk kombineres med rummets overordnede design.

belysning

Belysning spiller en vigtig rolle for at skabe en behagelig atmosfære og produktivt arbejde. Når man vælger en lysekrone, skal man huske på, at strømmen ikke skal være mere end 50 kW, bør lysekronens design ikke blive meget varmt, taklyset bør ikke rettes mod lærredet. De skarpe detaljer i lysarmaturen kan rive loftet. Det er bedre at være opmærksom på spotlights, hængende lysekroner til central belysning, LED belysning.

Farvevalg

Farvede blanke stræklofter anses for at være de mest populære, da de understreger indendørs. Det kan være både lyse og klassiske pastellfarver.

 • Hvidt blankt strækloft skaber en følelse af renhed og rummelighed. Velegnet til små værelser og værelser uden godt dagslys. Hvid kan tages som den vigtigste, som vil blive fortyndet med en anden nuance eller kombination på andet niveau.

På billedet synes stuen at være endnu lettere på grund af lysets refleksion fra lysekronerne fra det hvide lærreds glatte overflade. I dette tilfælde er loftet baggrunden, ikke accentet.

 • Sorte nuancer kan bruges i de rummelige lyse værelser og kontoret. Det er bedre at begrænse en lille blank indsats på baggrund af et rødt eller hvidt loft.

På billedet skaber den glatte overflade dybden og effekten af ​​et højt rum. Sort og hvidt design ser stilfuldt ud og fremhæver rummet.

På billedet blev accent sorte væg og sofa visuelle accenter og understøtter valget af farven på det blanke lærred.

 • Beige tone vil skabe et neutralt udseende og passer til enhver stil. Alt afhænger af tekstiler og interiørindretning.

På billedet giver den beige strækloftets komplekse form det levende design individuelt.

 • Gråt blanke strækloft i lys nuancer vil være godt kombineret med hvide vægge, murværk og trægulv. Grå vil være i harmoni med lyserød og hvid i interiøret.
 • Brun blankt stretch loft kaffe farve vil øge komforten til din stue. Det passer til en klassisk stil og moderne interiør. Universalfarve, som beige. Det kan kombineres med hvide og sandtoner for at skabe zoner.
 • Rød kan se ud på plads i en lejlighed med små værelser, og røde glatte indlæg på en hvid baggrund vil skabe en klar accent i stuen i minimalistisk stil. Deep red velour nuancer vil kun være passende i brede stuer med store vinduer.

På billedet tiltrækker det to-niveau røde loft opmærksomhed og er samtidig usynlig, som minimalistisk stil kræver.

 • Blå nuancer forbundet med skyer og havet. Velegnet til et tema soveværelse, barn dreng, middelhavsstil køkken og badeværelse.
 • Grøn farve slapper af og giver fred. Dette er en god løsning til loftet på soveværelset og hallen. Bright greens vil føje en følelse af sommer og energi sammen med gule gardiner og et tæppe.

Grøn lindrer og fremmer afslapning. På billedet ser det grønne blanke loft og accentvæg harmonisk ud i rummet til hvile.

Stue

Det blanke strækloft i stuen kan laves i enhver farve, da det gør det muligt for rummet selv, dets størrelse og den overordnede stil. Det er bedst at vælge et to-tier-design, der giver dig mulighed for at kombinere to farver (både tæt på skygge og kontrast) og opdele stuen i et modtagelsesområde og et skrivebordsområde.

køkken

Det blanke strækloft i køkkenet vil zone rummet og belyse arbejdsfladen. Det kan ikke være bange for at bruge til køkkenets design, da det ikke er bange for fugt og damp, tiltrækker ikke snavs til sig selv. Derudover er det nemt at tage sig af ham (hvis der er stænk eller fedtpletter, så er det nok at tørre dem med en klud og vaskemiddel uden en stærk angreb).

soveværelse

Blankt loftsloft i soveværelset kan være af enhver form. Dette er et rum, hvor du kan vise fantasi i designet, men hvis strækloftet er ret luksuriøst og tiltrækker opmærksomhed, skal du begrænse dig til at bruge andet tilbehør. Velegnet som et enkelt-niveau og to-tier design med indbygget belysning, som vil give romantik.

På billedet er soveværelset i klassisk stil suppleret med et blankt sort enkelt loft, der lægges vægt på indretning og tekstiler.

planteskole

Det blanke stretchloft i børnehaven giver barnet plads til fantasi. Dette kan være et fotoprint, en kombination af to farver eller et stjerneklar himmelloft. Uanset hvilket design der vælges, skal man huske på, at farverne ikke bør overbelaste barnet, og at efterhånden som de bliver ældre, kan billederne irritere ham.

På billedet ser barnets dreng stilfuld i blå. Stretch-ellipse ekko accentvæggen og tekstilerne.

På billedet tilføjer en simpel hvid lærred lys til børnehaven og harmoniserer med barnets teenager generelt.

Entré

I gangen er det bedre at bruge et enkelt niveau design med punktbelysning. Til smalle korridorer passer hvid i kombination med beige vægge. Hvis gangen er mellemstore i størrelse, kan du lave et to-niveau konkavt strækloft med en kontrastfuld blank indsats.

badeværelse

Blankt strækloft i badeværelset gøres oftest i hvid, blå eller to-niveau, hvor begge farver kombineres. Han er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at designe badeværelset.

På billedet giver et blankt loft på et niveau, blænding og sin snødevne farve interiøret en ekstraordinær lethed og en følelse af renhed og lys.

Billedet viser et blankt rødt strækloft med halogenpletter monteret rundt om omkredsen.

Fotogalleri

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​blanke stræklofter i værelser med forskellige funktionelle formål.

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper, installationsmetoder

Moderne designere er meget udbredt i interiørdesign stræklofter. De sammenligner fordelagtigt med det sædvanlige gips eller gipsplader. Metoden kan betydeligt reducere tidspunktet for installationsarbejdet. Overfladen af ​​loftet bliver perfekt glat og endda om nogle få timer. Samtidig er omkostningerne ved materialet meget mindre. Hvid glans afspejler lys ikke værre end et spejl, fylder rummet med lys og varme. Brugen af ​​sådant materiale gør det muligt at visuelt forstørre rummet, og en lille lejlighed bliver pludselig større.

Fordele og ulemper ved hvide blanke lofter

 1. Det hjælper med at skabe tredimensionale billeder af alle objekter i rummet. Skabe, sofaer, skænke, tæpper og andre ting vil blive afspejlet, hvilket skaber en illusion af udvidet plads. Væggene ser ud til at være delvist og øger rummets rumfang. På grund af det blanke lærreds loft bliver højere, og rummet er mere imponerende og originalt.
 2. Kompetent placeret belysningsenheder vil bidrage til at udvide grænserne for et lille rum. En-værelses lejlighed bliver pludselig til en fabelagtig hall fyldt med lyse lys. Værelset er visuelt mere end fordoblet.
 3. Takket være enkelheden ved vedligeholdelse er glatte loftslofter gode til store kontorbygninger. De har bevist sig i værelser med høj luftfugtighed, på dansegulve, cafeer og restauranter.
 4. På grund af det faktum, at det ikke akkumulerer kondensat og støv, er strækloftet ikke påvirket af forme og svampeinfektioner. Tør om nødvendigt overfladen med en fugtig klud, og den vil få den originale glans.
 5. Korrekt installation sikrer holdbarhed og holdbarhed af strukturen. Hvis du følger installationsteknologien, kan du ikke bekymre dig om loftet i flere årtier. Årlig maleri og hvidvaskning er ikke påkrævet. Overfladen vil altid være perfekt hvid og glat uden pletter eller pletter.
 6. Dette materiale har en lav pris og høj praktisk funktionalitet. Til installation er en lille brigade på to personer tilstrækkelig og et par timer fritid. Efter afslutningen af ​​installationen af ​​byggevald forbliver det ikke.
 7. Høj elasticitet gør det muligt for designere at bruge deres fantasi fuldt ud. Du kan nemt lave strukturer på flere niveauer, nicher, komplekse former, udskæringer og buede overflader.

Sådan installeres et blankt loft

Hvis du har nok erfaring og værktøjer, kan du selv gøre arbejdet med at installere et blankt strækloft selv, men hvis du skal gøre det for første gang, er det bedre at søge hjælp fra en specialist. I dag anvendes to installationsmetoder mest.

harpun

 • En speciel enhed, formet som en harpun, er fastgjort langs lærredets kontur, og navnet på metoden kom fra det. For at arbejdet skal kunne foregå så hurtigt og effektivt som muligt, er det nødvendigt at følge enkle regler.
 • Sørg for, at den originale lærredsstørrelse er lidt mindre end rummets basisareal. Når du udfører installationen af ​​lærredet, strækker du det.
 • En særlig baguette er fastgjort omkring rummets omkreds, hvortil en harpunmontering er fastgjort ved hjælp af specielt termisk udstyr.
 • Filmen strækker sig langs diagonalen er fastgjort til baguetten, strækker sig langs hele rummets omkreds. Opvarmet af specielle varmepistoler, er filmen fastgjort til baguetten og fastgjort med specielle klemmer. Efter afkøling strækker den sig for at danne en perfekt jævn og jævn overflade.

Prischeplenny

 • Med denne installation skal lærredet markeres på en sådan måde, at det er lidt større end rummets størrelse. Overskydende i slutningen af ​​arbejdet kan skæres med en byggekniv.
 • En særlig installationsprofil er fastgjort langs omkredsen.
 • Materialet er fastgjort til det med specielle klip i form af pinde. Efterhånden strækker den sig en jævn, fejlfri glat overflade.
 • I slutningen af ​​installationen er det muligt at arbejde lidt med en speciel bygning hårtørrer ved foldene. Under indflydelse af varm luft overflade vil være helt glat.

Monteringsmetode for lamper

Det mest almindelige og mest anvendte er spotlights. De hjælper ikke kun med at give rummet tilstrækkelig god belysning, men tjener også som en fremragende designerindretning. Ved installation af inventar skal følge visse regler, i dette tilfælde vil de vare længe uden behov for større reparationer.

 • Elektriske ledninger lægges direkte på hovedloftet i en særlig plast- eller metalbeskyttelse, som vil hjælpe med at undgå brand i tilfælde af kortslutning.
 • På de præmærkede steder i loftet er der lavet huller; en plastforstærker i form af en ring er foreløbigt fastgjort til filmen, hvilket ikke tillader materiale at blive revet på stedet for installation af lamper.
 • Monteret speciel beskyttelse, der ikke tillader lamper at opvarme stoffet under deres arbejde.
 • Til brug i lamper anvendes lamper med en kapacitet på højst femogtyve watt eller husholderske.
 • Når du installerer lysekronen, skal du huske at afstanden fra strækloftet til bunden ikke må overstige femten centimeter.

Alt ledningsarbejde skal udføres af en elektriker. Ved tilslutning af armaturer til forberedte ledninger er det nødvendigt at forsigtigt isolere ledningernes forbindelsespunkter for at undgå deres oxidation og muligheden for kortslutning.

Designerens anbefalinger

Når man vælger farverne på strækloftet, skal man huske, at lyse pastellfarver kan gøre et lille rum mere og fylde det med ekstra lys. Objekter reflekteret i spejlfladen hjælper med til at gøre lejligheden mere voluminøs. Hvis rummet er stort, kan du bruge mørke farver. Det ser godt ud i kontorbygninger, svømmebassiner, kontorer af virksomheder. Prøv at vælge en farve, der passer perfekt til stemningen i huset og den valgte stil i rummet. Skrigende farver kan efterhånden blive irriterende. Ideelt, hvis du vælger et materiale, bruger du råd fra en specialist - dette vil hjælpe med at undgå irriterende misforståelser.

Hvilket loft er bedre mat eller blankt

Når du vælger materialetype, skal du klart forstå, for hvilket formål du skal bruge den. Mattoverfladen er mere praktisk. Der er ikke behov for at tage sig af et sådant loft, og det kan tjene i mange år uden at være opmærksom på sig selv. Den glatte overflade kan miste sin glans under påvirkning af høje temperaturer, og nettet skal udskiftes. Matt materiale er billigere end glans og perfekt efterligner almindeligt hvidvask. Det er ideelt til værelser med høj luftfugtighed.

Den konstante konkurrence mellem glatte og matte stræklofter på markedet tvinger fabrikanterne til at frigive nye versioner, der understreger den enkelte tiltrækningskraft for et bestemt produkt. Med tilstrækkelig erfaring er designere glade for at kombinere disse to materialer og skabe et harmonisk rum.

Mange virksomheder tilbyder præfabrikerede strukturer, der bruger begge typer stræklofter. Sådanne strukturer kaldes kombineret, og de anvendes i vid udstrækning inden for design af interiører, ikke kun i beboelsesbygninger, men også i administrative og industrielle bygninger.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.