Stræklofter i hvid: 50 muligheder

Stræklofter er længe blevet et selvstændigt element i interiøret. De er smukke, billige og nemme at installere. Derudover er de værdsat for en stor farvepalet, en række dekorative elementer og evnen til at skabe multi-level designs.

Hovedvalgskriteriet er behovet for at vælge toner, der vil appellere og ikke forstyrre harmonien af ​​kombinationen af ​​farver af andre indvendige elementer i rummet.

Vi har udarbejdet det største udvalg af billeder af hvide stræklofter for at overbevise om, at dette er en selvforsynende og meget smuk farve, der kan bruges i næsten enhver form for interiør.

Fordelene ved hvide stræklofter

Med hensyn til hvide stræklofter har de en række fordele i forhold til belægninger af forskellig farve:

 • Alsidighed. Hvid er velegnet til alle andre nuancer - både mørkt og lyst.
 • Ved brug af sådanne lofter bliver rummet visuelt større, især hvis du vælger en blank struktur.
 • Hvide lofter går godt med de fleste dekorative elementer.
 • Mærkeligt nok, bare passe på dem. På den ene side er noget snavs synligt på hvidt. På den anden side bemærker du straks det og kan fjerne det uden at vente på, at hele belægningen bliver støvet.

Som du kan se, er den hvide farve på stræklofter godt egnet i næsten ethvert rum - fra børnehaven eller stuen til badeværelset og køkkenet.

Du bør ikke tro, at sådanne lofter er ens - meget afhænger af varmen i tonen og på belysningen og frem for alt på tekstur. Overvej mere?

Matte tekstur

Den mest populære er stadig matt belægning - blottet for blænding og glans, ensartet og endda lidt streng.

Denne tekstur er mere velegnet til rummelige værelser, indrettet i klassisk stil.

En vægtig fordel er muligheden for at bruge nogen lysekroner, herunder carob. Matte lærred har ikke reflekterende egenskaber, så du kan ikke være bange for at den grimme omvendt af lampen vil være synlig.

Glat matoverflade er ideel til fotoudskrivning. Derfor er sådanne lofter ofte valgt til børns værelser og soveværelser.

Derudover er det lettere at passe på dem - de er ikke så synlige pletter og fint støv, som ofte glanser hvide stræklofter.

Glansig tekstur

Lys og strålende blank lærred - et godt valg til små mellemrum. På grund af dets reflekterende egenskaber udvider den visuelt rummet, hvilket gør det lettere og mere rummeligt.

Denne belægning er velegnet til badeværelset - eventuelle pletter kan nemt fjernes med en fugtig klud, selv uden brug af specielle vaskemidler.

Men hvis du beslutter dig for at købe et blankt strækloft, skal du være særlig opmærksom på valget af lysekroner - for eksempel kan en hornlampe være grimt og reflektere udseendet af rummet.

I øvrigt er dette en fantastisk takdesign, som ikke kun er egnet til værelser med et klassisk interiør.

Satin tekstur

Det gyldne middel mellem mat og blank belægning betragtes som satin. Takket være stretchtekstets egenart efterligner den den bløde udstråling af stoffet - ikke så svagt som mat, men uden glans.

Et sådant loft kan indskrives i ethvert interiør, især hvis det er hvidt - det er nemt at vælge den rette ramme til den.

Bemærk dog, at prisen ofte er højere end de to foregående muligheder - det skyldes materialets kompleksitet.

Valget af tekstur i mange henseender afhænger af dine præferencer og det ønskede interiør: et sted er en mat finish bedre egnet, og et sted kan du ikke undvære en spejlglans.

Hvis du ikke vil bruge tid og penge på tip med designer, foreslår vi at du kigger på vores fotosalg med eksempler på at bruge hvidt strækloft.

I det indre af hallen

Stuen er ansigtet af enhver lejlighed eller privat hus. Det er her, familieaftener holdes, helligdage fejres, gæsterne samles. Selvfølgelig ønsker alle, at hun skal se perfekt ud.

Hvidt strækloft vil bidrage til at nå dette mål: det vigtigste er at harmonisk passe det ind i interiøret.

Du kan ikke undvære det, hvis du vil dekorere stuen i den moderne minimalistiske stil. Det bedste valg i dette tilfælde - hvidt blankt strækloft i kombination med lyse vægge og gulv.

Monokrom udvælgelse af farver, lakoniske linjer og et minimum af smykker - den perfekte løsning til både store og små værelser.

Denne mulighed virker ikke for dig hyggeligt nok? Du kan finde en anden løsning - for eksempel et enkelt lærred i et værelse med overvejende beige og kaffebarancer.

Varme farver, renhed i farver og udvalgte indretninger gør aftenerne virkelig hjemlige. Vælg smukke lamper, der passer til den overordnede stil.

Vil du have lyse farver? Prøv et to-tier-design, for eksempel hvid-rødt. Husk dog, at væggehøjden i dette tilfælde skal være mindst to og en halv meter - ellers vil rummet virke for tæt.

I det indre af soveværelset

Hvid farve anses traditionelt som en klassiker til soveværelset - det minder om renlighed og hvile, det opdaterer og beroliger. Derfor er spændingsdragt af lyse farver ofte valgt til dekoration af loftet i dette rum. Se de mest succesfulde eksempler?

Sateen lærred er i stigende grad valgt til dekoration - det bløde, strålende spil ser meget behageligt ud. Vælg et tapet med et smukt mønster, dekorere væggene med malerier, og vinduerne med gardiner til at matche farven (til gardinlofter til hængende lofter findes her), vælg flade armaturer til belysning.

Det ser ud til, at enkle teknikker vil gøre dit soveværelse til et rigtigt hvilested - på mange måder på grund af den afslappende udstråling af loftet.

Hvis rummets rum tillader det, skal du prøve at montere en kompleks tre-tierstruktur i hvid, hvor det højeste niveau visuelt markerer sengens område.

Det er ikke nødvendigt at gøre det monofonisk - det sort-hvide loft med belysning ser også meget smukt ud. Forresten, hvis forskellene mellem niveauerne ikke er for skarpe, og de ikke er firkantede, men afrundede, passer dette design vel også til et lille rum.

Den største fordel ved matte stræklofter i hvid er evnen til at kombinere med næsten enhver skygge. Vælg en belægning til dine yndlingsfarves vægge, hent den rette tekstil og indretning - og dit soveværelse er klar til illustration i designmagasinet.

I køkkenets indre

Hvide stræklofter - et godt valg til efterbehandling af køkkenet. De er nemme at vedligeholde, se smukke og harmonere i farver med møbler og apparater.

Hvis du vil have et tapet med et mønster, er en sådan belægning det bedste valg. Det vil ikke gøre opmærksom på sig selv, men vil understrege originaliteten af ​​væggene. Husk, at et lille køkken er bedre egnet til glanset tekstur og til en stor matte.

Elsker det usædvanlige design? Vælg et gradientloft - for eksempel en glat beige-hvid overgang. Det ser stilfuldt og pænt ud. Hvis højden af ​​væggene tillader det, er det bedre at montere en to-plan struktur - det vil understrege dybden af ​​overgangen af ​​toner.

Du kan installere og lyse blank indsats på en mat baggrund - en smuk løsning til små mellemrum. Vælg en farve, der passer sammen med møbler, vægge og gulv.

I det indre af børnehaven

Hvis det synes for dig, at den hvide farve er for kedelig til udsmykningen af ​​et barns værelse - er du grundlæggende forkert!

Hvide stræklofter - et glimrende materiale til kreativitet, som gør det muligt at dekorere barnets soveværelse som han altid drømte om. Derudover ser de godt ud med lyst tapet, men ikke trættende øjne og psyke.

Du kan bestille et fotoprint - for eksempel at lave en udskrift i form af en favorit tegneseriefigur. Eller arrangere enkle flade loftlamper i form af sol, måne eller abstrakte blomster.

Hvis du monterer loftet med skjult belysning, kan du endda skabe den nu populære stjerneklar himmel effekt. Den hvide dækning ved natfald bliver til en himmel - ser det ikke ud som et smukt eventyr?

Kombinationen af ​​belysning med billedudskrivning kan skabe volumetriske pletter af farvet røg på loftet - smukt og usædvanligt. Utvivlsomt vil dine børn lide dette originale mønster.

Du kan bruge den populære perforeringsmetode (læs mere om det her) - lyse mønstre i nedskæringerne på en hvid baggrund ser meget originale ud. Skær ud stjerner eller blomster, eller lav et ægte åbent billede - det afhænger af smag af barnet.

På indersiden af ​​kontoret

I arbejdsstuen skal intet aflede opmærksomheden fra hovedopgaverne. Hvide stræklofter - fremragende mulighed, fuldt ud at klare denne funktion.

Det flydende matstrækloft er velegnet til et rummeligt hjemmekontor - stilfuldt og elegant, det harmonerer dog med det strenge indre af rummet.

En enkeltbelægning af to farver af forskellige teksturer passer også godt ind i bibliotekets eller kontorets hvide, ligesom lakdelen er godt understreget med mat mørkegrå eller kirsebær. Denne kontrast er ret original, men distraherer ikke fra arbejdsmiljøet.

Den klassiske version er et blankt stretchloft i hvid med brune vægge. Nu bruges den ikke kun i kontorer, men også til at indstille sig til husets arbejdsmæssige stemning. Hvorfor forsøger du ikke det?

Et to-niveau matte loft er velegnet til et traditionelt interiør med træmøbler og pastelfarver. Fremhæv det med små lys for at tilføje lyddesign.

På badeværelset

Den første association med hvid er renhed. Måske forklarer dette populariteten af ​​sådanne spændbeklædninger til badeværelse design. Og det er ikke at nævne, at de tåler fugt og vaskes nemt.

Vi tilbyder dig at se de mest interessante muligheder, som er nemme at implementere.

Hvis rummet er stort nok, prøv at zone det med et to-niveau loft. Elementet, der gentager formen af ​​skålen på badeværelset adskiller det visuelt fra resten af ​​rummet - det er behageligt og smukt. Fremhæv designet med perimeter spotlights for større effekt.

I et privat hus er et bad på loftet? Så skal du ikke tænke i lang tid - det hvide matloft på loftet er en glimrende løsning til sådanne ikke-standardiserede værelser.

Det tofarvede blanke loft er i stand til perfekt at genoplive interiøret - for eksempel ser den røde rand i midten af ​​belægningen sig meget lys og usædvanlig ud.

Men den glatte tekstur er bedre at undgå - de tilbøjelige reflekterende overflader vil skabe et skygge af en spejlkorridor, hvilket ikke er meget behageligt.

Den stjerneklar himmel behøver ikke at være kun i soveværelset. Hvad med den lyse version på badeværelset? Vi forsikrer dig om, at vandprocedurer i et sådant entourage bliver meget mere behageligt!

I det indre af korridoren

I de fleste lejligheder er korridorer ikke store. Hvidt strækloft hjælper med at løse denne fejl, i det mindste visuelt.

Til smalle og lange gange er et hvidt blankt loft med belysning med LED-strimler rundt omkretsen velegnet - det udvider rummet, hvilket gør det større og mere rummeligt.

Du kan bruge et bølget to-tier-design. I dette tilfælde er det bedre at gøre det udragende niveau hvidt, og det nedre - mørke eller lyse. En sådan kontrast ser godt ud i aflange rum, der omdirigerer opmærksomheden fra deres lille område.

For rummelige, firkantede gange er et blankt stretchstof i en hvid gipskasse mere egnet - rummet vil se mere komfortabelt ud, og forskellen i højden vil medvirke til at understrege dens volumen.

Vi forsøgte at indsamle for dig den største samling af tematiske billeder af hvide stræklofter. Vi tvivler ikke på nogen af ​​disse ideer vil inspirere dig til at designe dit hus eller lejlighed.

Hvide stræklofter: hvordan ser de ud?

Brugen af ​​spændeskiver til dekoration af loftet er meget populært. Dette skyldes, at de materialer, der anvendes til deres fremstilling, er praktiske og har stor slidstyrke.

Hvide stræklofter i billedet og i virkeligheden fylde rummet med noter af et klassisk design. De opdaterer rummet og gør det mere luftigt og lyst.

Derudover er denne belægning kendetegnet ved en række forskellige teksturer og farver. Det ser æstetisk og stilfuldt ud og passer godt til interiøret i enhver stil.

Blandt de positive kvaliteter af spændingstaskerne notat:

 • deres styrke og modstand mod mekaniske skader
 • funktionalitet - det vil sige muligheden for deres brug i lokaler med nogen form for formål og temperatur
 • let pleje, som ikke kræver brug af specialiserede værktøjer;
 • attraktivt udseende, der forbliver i mange år, gør den gennemsnitlige driftstid af sådanne klæder 30 år;
 • de er egnede til udjævning af hovedloftets overflade og skjule fejl og skader der er på det, ledninger og rør;
 • Nogle typer lærred kan males, opdateres regelmæssigt og opfrisker interiøret.

Designere og almindelige brugere vælger oftest en hvid belægning. Det skiller sig ud på grund af dets praktiske og det ser godt ud med andre nuancer.

Andre fordele ved at bruge hvide dåser inkluderer det faktum, at:

 • de er mindre mærkbare pletter og drypper, der kan danne sig efter vådrensning;
 • de løfter visuelt lofterne, så de er uundværlige i små rum;
 • de er organisk kombineret med både lys og mørk indretning, tjener som et perfekt baggrund for lyse accenter;
 • Afhængigt af typen af ​​materiale og belysning kan sådanne belægninger strengt og formelt eller forsigtigt og romantisk se;
 • De er optimalt egnet til værelser, hvor der udelukkende er naturlig belysning, det vil sige, at der ikke er elektriske lys.

Hvide blanke lofter i indretningen

Denne type indretning er egnet til små værelser, uden naturlig lys. Derfor er det ofte kombineret med en overflod af lamper med dagslyspærer.

Et sådant filmark ser meget fordelagtigt og interessant ud i køkkenet. Det er ret funktionelt, da støvet på det er næsten umærkeligt og let kan fjernes ved hjælp af en svag sæbeopløsning.

Dette lærred kan sikkert bruges indendørs i Art Deco-stilen. I denne henseende skal møblerne vælges med glatte overflader samt at fylde rummet med dekorative elementer af sølvmetal og glas.

De er egnet til dekoration i stil med et loft. Deres kolde glans vil være i harmoni med overflod af store grove elementer, der supplerer den overordnede designløsning.

Alle indvendige detaljer afspejles i loftets overflade, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt. For at øge denne effekt er det nødvendigt at vælge kolde farver: stål, himmelblå, violet, azurblå, beskidt pink osv.

Det er en blank finish, du skal bruge i gangen eller gangen. Disse værelser er sjældent rummelige nok, så det ekstra volumen gør det bare ikke ondt.

Derudover kan du bruge spejlindsatser i forskellige størrelser. De trækker i rummet, gør det mere kompliceret og indviklet.

Det eneste tilfælde, hvor det er bedre at undgå brugen af ​​sådanne lærreder, er virkelig store mellemrum. Normalt har de brug for flere lakoniske og rolige overflader, der gør rummet mere komfortabelt og tilbageholdt, slette følelsen af ​​tomhed og forsømmelighed.

Bemærk, at det blanke hvide stretchloft ser næsten vægtløst ud på billedet. Det tilføjer mangfoldighed til velkendte designs, især hvis det suppleres med et tredimensionelt mønster eller belysning omkring rummets omkreds.

Matte lofter

Sådanne overtræk er fremstillet af PVC-film eller vinyl. I udseende ligner de en hvidkalket eller malet overflade.

Taler om funktionerne i dette design, kan det bemærkes, at det:

 • har ikke reflekterende egenskaber, skaber derfor ikke blænding;
 • har den længste levetid, da det er lettere at tolerere temperaturfald
 • Ser godt ud i kompositioner på flere niveauer med blanke belægninger;
 • egnet til at anvende billeder, der ser mere naturlige og naturlige ud på det.

Uigennemsigtige belægninger skal anvendes i rummelige værelser i klassisk registrering. De ser godt ud i værelser med masser af glatte linjer og overgange.

I de små lokaler bør de ikke bruges, da de kan oplyse følelsen af ​​rummelighed. Matte lærred vil være nyttigt for sådanne stilistiske løsninger, som i starten indebærer skabelsen af ​​et behageligt og hyggeligt interiør.

For eksempel barok. Det er kendetegnet ved afrundede dekorative elementer, en kombination af pastel og gyldne nuancer med en snehvid farve.

Hvidt matte loft vil være en anstændig del af designet af stilen "Provence". Det vil skygge oliven, lime, lavendel, mælk og kaffe - de toner, der oftest findes i en sådan designbeslutning.

Det kan også bruges til stilen "boho". For ham vælger rige dybe nuancer af kirsebær, blå, malachit, rød og gul. Og det hvide loft vil fungere som en pletfri kulisse for disse toner.

Satin hvidt loft

Denne type dekoration er perfekt til et soveværelse eller stue. Dette skyldes det faktum, at dens tekstur ligner stof.

Dette materiale har karakteristika for en mat og blank finish. Dens overflade har en blød, behagelig udseende, glans. Og til røret er det kornet, der ligner bomuldsstof.

Det afspejler lys godt, men skaber ikke blænding, og skyggen kan variere afhængigt af synsvinklen.

Det ser godt ud sammen med tekstil dekorative puder, polstrede møbler og tunge gardiner. Især med fløjlsagtige eller silkeagtige overflader.

Denne belægning kan vælges til udsmykningen af ​​børnenes værelse, uanset barnets alder og indretningen i stil med "shebi-chic".

Den sidste stilistiske beslutning indebærer en overflod af hvide og rosa elementer med tekstiltekstur. Et soveværelse i denne stil ligner en rigtig sky, og alle overflader og genstande deraf synes bløde og bløde.

Hvid satin stretch loft på billedet ser dyre og luksuriøse. Og hvis du supplerer det med en smedet lampe, bliver den endnu mere aristokratisk og ikke-standard.

Designer tips om valg af et hvidt stretch lærred

Når du opretter design på flere niveauer, anbefaler designere at oprette duetter fra kontrasterende nuancer.

Hvid farve passer til layout med citron, orange, rød, mættet grønt, lilla, kobolt, grå og sort.

Til sådanne kompositioner kan du kun bruge et hvidt lærred med en ekstraordinær tekstur, der ligner en vægmaleri eller flise. Afhængigt af placeringshøjden og placeringsvinklen kan en sådan belægning opfattes på en helt anden måde.

Fra de hvide canvases adskilt af en metalramme eller tier, kan du oprette zoner i et rummeligt rum. For eksempel at tildele i stuen et sted at se tv og et hjørne til at læse bøger.

Mange billeder viser, at hvide stræklofter ser forskelligt ud afhængigt af belysningssystemet. For dem kan du sikkert bruge både traditionelle lysekroner og spotlights samt LED stripe.

Ifølge eksperter bør hvide lofter kombineres i en enkelt sammensætning med tapet med en markeret stribe eller celle. Sådanne kombinationer findes i renæssance eller vintage interiører.

Hvis du ikke ønsker at værelset skal være for stramt og traditionelt, skal du kun tilføje et par detaljer i forbindelse med disse designmuligheder.

Sådanne lette belægninger er så alsidige, at de med held vil komplementere de mest udførlige eklektiske kompositioner, understrege de eksisterende farver og strukturelle accenter.

Hvide stræklofter fra den præsenterede fotokatalog hjælper med til at skabe et hyggeligt og attraktivt interiør. Hver sammensætning har sine egne egenskaber, der fylder rummet med sit humør.

Takket være dette design er rummet omdannet uden for anerkendelse. Ethvert værelse bliver meget mere luksuriøst og aristokratisk, det ser ud til at være fremhævet indefra og ser bare godt ud.

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper

Stretchloftbelægninger er meget populære blandt forbrugere over hele verden. Efter at have valgt et sådant loft er det muligt at nægte brugen af ​​farvesammensætninger, hvidvasknings- og kittematerialer. Mange lejlighedsejere vælger hvide glansede lofter - sådanne belægninger er fascinerende, de fremhæver ejerens gode smag og giver værelserne en vis glans.

Særlige egenskaber

Ved fremstilling af glatte lofter sættes PVC-film sammen. De er loddet ved opvarmning, hvilket giver dem en pålidelig forbindelse med hinanden. Det færdige materiale er placeret på en stærk ramme, som normalt er lavet af metal eller plast. Langs kanterne på lærredet sikkert fastgjort, så det er meget glat og glat. Hvid farve er alsidig og beskeden.

Sådanne lofter er velegnede til værelser indrettet i forskellige stilarter. De bruges i børns, stuer, køkkener, soveværelser, badeværelser.

Fordele og ulemper

Glans er særligt attraktiv, men disse materialer som ejerne af lokalerne er ikke kun æstetiske.

Hvide glansende lofter er præget af følgende positive kvaliteter.

 • Installationshastighed PVC-hængslede loftsbelægninger installeres hurtigst muligt. Før montagearbejde udføres, er det ikke nødvendigt at lægge en beskyttende film på gulvet og fjerne møbler fra rummet.
 • Fleksibilitet af materialet. På grund af denne kvalitet på loftet kan du oprette originale nicher, udskæringer og figurer, der kendetegnes ved komplekse former. Sådanne dekorative elementer ser meget imponerende ud på børneværelsens loft.
 • Alsidighed. Sådanne loftsbeklædning er velegnede til lyse, festlige, usædvanlige såvel som til ret strenge, klassiske værelser. Hvid farve er en særlig god mulighed for et lille rum, da dets brug vil tilføje visuelt rum.
 • Muligheden for at bruge en række lysarmaturer.
 • Øget styrke. Sådanne overtræk modstår let en betydelig mængde væske. For at rense vandet, når du oversvømmer rummet, kan du bede om hjælp fra specialister - de vil gøre alt på kortest mulig tid.

Det skal bemærkes, at hvide glansende lofter ikke passer til alle interiører. Hvis du vælger en passende loftsbeklædning, bør du overveje designfunktionerne og størrelsen af ​​rummet. En anden ulempe er ustabiliteten af ​​PVC-folien til forskellige mekaniske virkninger. Et sådant materiale er meget nemt at rive med en skarp genstand. Det er også værd at bemærke, at det ikke adskiller sig i modstandsdygtighed over for lave temperaturer, derfor anbefales sådanne belægninger ikke til brug, f.eks. I sommerhuse - om vinteren kan et sådant loft simpelthen forværres.

Visuel ekspansion

Glatte hvide loftsbelægninger har bemærkelsesværdige reflekterende evner. Af denne grund er sådanne materialer elsket af mange designere. Dette loft kan bruges til visuelt at udvide rummet. I sådanne belægninger afspejles møbler og andre ting i rummet, hvilket giver rummet en uendelig atmosfære.

Denne teknik er meget velegnet til værelser, hvis lofter er ret lave. Hvis du med succes placerer lamperne omkring perimeteren, kan du visuelt gøre rummet dobbelt så stort.

For effektivt at tage sig af hvide glansbelægninger, behøver du ikke bruge dyre værktøjer og højteknologiske enheder. Sådanne materialer er resistente over for høj fugtighed. Mould vises ikke på dem, de tiltrækker ikke støv til sig selv. Det er kun nok til at rengøre disse overflader fra tid til anden ved hjælp af en svamp. Sådan pleje er nok til at sikre, at lærredet varer så længe som muligt og samtidig ikke ophører med at være æstetiske.

Lysarmaturer

Hvidt blankt loft kan gøre mere lys selv ganske dystre rum. Forbedre denne effekt ved at bruge pærer. Det anbefales at stoppe udvælgelsen på spotlights. De skal installeres ved kanterne på kanterne. I midten kan du have lys på lange ben.

Det er værd at huske nogle af anbefalingerne i installationsprocessen på loftbelysningen:

 • Før du installerer lysekronen, bør du passe på at have en platform, som en sådan belysningsarmatur vil blive tilsluttet;
 • hvert hul i loftet skal være ens i diameter til belysningsarmaturet;
 • Plastelementer skal installeres i hullerne for at forhindre overdreven opvarmning af belægningen.

Interessant design

Hvide stræklofter kan kombineres med figurerede gipskasser. Installation på flere niveauer er mulig. Nogle designere foretrækker at kombinere forskellige nuancer. Laconicisme, alsidighed og luksus vil være anderledes sort og hvid blank finish. For at gøre interiøret mere raffineret, kan du tilføje lyse, rige farveelementer, for eksempel lysrød eller luksuriøs guld.

Med hvide blanke lofter er mønstre, der er komplekse og usædvanlige, godt kombineret. Møbelprodukter kan være enhver: du kan bruge alle nuancer og stilarter. Imidlertid bør for mange massive og mørke elementer ikke være. Normalt ser de meget dårligt ud på baggrund af lyscoating.

Glatte hvide loftsbeklædning kan kombineres med en række dekorative elementer. Sådan dækning kan være en "højdepunkt" af interiøret.

Specielt mikroklima

Glatte stretchbelægninger er ikke modstandsdygtige over for varme, men de modstår også høj luftfugtighed. Sådan materiale kan kun vælges til et køkken med et ret højt loft. Hvis det er lavt, vil belægningen blive forringet på grund af pladens påvirkning. For at beskytte loftet i køkkenet kan du placere emhætten over ovnen. En anden mulighed er at installere en gipskasse.

Det anbefales ikke at bruge glatte stretchbelægninger på loggier og balkoner. For sådanne steder er det bedre at købe matte materialer - de er mere modstandsdygtige over for kold luft.

Hvidblanke stretchlofter: fordele og ulemper

Stretch Loft - Dette er en moderne version, der gør det nemt at omdanne et ubeskriveligt loft til en af ​​de mest interessante dele af interiøret. Hvidblankt materiale betragtes som en klassisk mulighed for at afslutte rummet. Hvid farve er mere velkendt at se end farve nuancer, og tjener som grundlag for design frem for dets accent.

fordele

De vigtigste fordele ved hvidt blankt strækloft er som følger:

 • En af de vigtigste fordele er den hurtige udførelse af arbejdet kombineret med lave omkostninger. Ved hjælp af et hvidt blankt stræk lærred kan du skabe et stilfuldt interiør i ethvert rum om et par timer til en pris på 200-300 rubler per kvadratmeter. Normalt arbejdes der med at installere et strækloft af to personer.
 • Rengøring efter installation er ikke nødvendig. Som regel er det ikke nødvendigt at fjerne møblerne der stående derfra fra værelset.
 • Et pænt, pletfri look og æstetik er en klar fordel ved hvidglans.

Hvidt loft - 100 billeder af ideer om klassisk loftsdesign i interiøret

Moderne systemer med stræklofter bliver stadig mere populære i designmiljøet, primært på grund af dets alsidighed.

De giver dig mulighed for at skabe en helt flad, som regel glanset, høj kvalitet farveoverflade, der afspejler indretningen. Men klassikernes tilhængere, hvoraf mange er, foretrækker det hvide loft, som giver mulighed for visuelt at forstørre rummet.

Desuden er matte strækstrukturer og lath muligheder ikke underordnet den glansreflekterende evne.

Fordelene ved hvide lofter

Brugen af ​​hvid tone i interiøret er altid en umiskendelig version, som kan kombineres harmonisk med hele paletten af ​​farver og visuelt udvide de rumlige grænser.

Det hvide loft er ikke en undtagelse, det er en klassiker af genren, flere og flere kan de findes i moderne moderne interiør. Du kan bekræfte dette ved at se på det hvide lofts billede.

Hvad er fordelen ved hvide matte strækstrukturer?

Fordelene ved hvide stræklofter omfatter:

 • ideel base for en række farve accenter;
 • plads til kreativt designflyvning giver mulighed for alle slags interiørløsninger;
 • umuligheden af ​​refleksion af blænding giver dig mulighed for at vælge enhver lampe;
 • upræcisiteten og renheden af ​​en perfekt flad overflade fremmer afslapning
 • Den alsidige hvidfarve gør det muligt at installere loftet både hjemme og på kontoret.
 • evne til at modstå strømmen af ​​vand, at vende tilbage til sin oprindelige tilstand.

Taler om den glatte tekstur af stræklofter i hvid, er det værd at bemærke skabelsen af ​​volumetrisk refleksion og en visuel stigning i rummets højde.

Praktisk set ikke ringere end spændepladens spændingsstrukturer, der har en række fordele:

 • holdbarhed og pålidelighed
 • nem installation;
 • let pleje
 • attraktivitet, æstetik og alvorlighed af udseende.

Hvor bedre at installere et hvidt loft

Klassisk hvid farve giver dig mulighed for at strække lofterne i ethvert rum af forskellige stilarter. Designere foretrækker et hvidt loft i interiøret med naturligt lys.

Strikt klassisk udseende hvidt matloft er ideelt til kontorer og kontorer, så du kan fokusere på arbejde.

Det er bedst at installere et matteret loft i soveværelset og børnehaven, da manglen på spekulation giver rummet hygge, fremmer afslapning og hvile.

Blankt hvidt strækloft ser perfekt ud i værelser med perfekt fladvægge og skaber effekten af ​​ekstra plads i lange, smalle rum.

Eksperter anbefaler en blank finish i badeværelser, toiletter, gange. I de øvrige værelser i lejligheden ser glans ud i to niveauer.

Hvidt rackloft - en god mulighed for at adskille det simple klassiske interiør af gange, kontor og andre hjælpeværelser

Til fordel for hvilket stof der skal vælges

Fabrikanter af stræklofter tilbyder at vælge det materiale, hvorfra loftet er lavet. Som regel er det en film eller et stof.

Filmglatte og matte lofter er lavet af PVC-film og installeret ved at strække materialet og opvarme en speciel varmepistol.

Fordelene ved filmcoating er:

 • lav pris sammenlignet med andre materialer;
 • hurtig installation;
 • hygiejne og høj styrke;
 • fugt modstand;
 • ekstra støjisolering.

Blandt manglerne bemærker forbrugerne materialets ringe skade, tilstedeværelsen af ​​en svejsning på brede dåser og den ubehagelige lugt af filmen, som fremkommer ved opvarmning under installationen.

Stoffpladeafskærmninger lavede et værdifuldt alternativ til filmovertræk. Tekstilgrundlaget for en klud imprægneret med polyurethan besidder et antal funktioner, der overgår andre typer af loftsbeklædning. Blandt dem er:

 • ingen søm på lærredet (bredden af ​​stoffet er næsten 1,5 gange bredden af ​​filmen);
 • høj styrke og modstand mod mekanisk skade
 • miljøvenlighed (lugter ikke) og åndbarhed;
 • nem installation, der ikke kræver en varmepistol
 • frostbestandighed.

Ulemperne med stofdæksel indbefatter uelasticitet og vanskeligheder med demontering, lav praktisk, høj pris.

Spændingsstrukturer fører selvsikkert, når man vælger materialer til loftet, fordi de gør det muligt at skjule manglerne på overfladerne og udføre enhver form for designeren. De er brandsikker, certificeret.

Når du vælger en farveopløsning til loftet, husk at hvid er adelens farve, uskyld og komfort. Ved hjælp af spændingssystemer vil du kunne skabe en luksuriøs, let og diskret atmosfære. Den hvide farve i loftet er absolut det rigtige valg af kønnere af stil og skønhed.

Blanke stræklofter: foto, design, typer, farvevalg, gennemse værelser

Stretch glossy lofter med sikkerhed ind i det moderne design af boliger og kontorlokaler. Et sådant praktisk design gør lokalet æstetisk attraktivt og løser problemer med lyd- og varmeisolering.

Til dekoration af loftet i soveværelset passer neutrale og lyse nuancer (som i billedet). På baggrund af lys interiør kan du oprette forskellige stilarter ved at ændre farve på tekstiler.

Fordele og ulemper

Før du går efter valget af strækloft, skal du undersøge fordele og ulemper ved dette færdiggørelsesmateriale.

fordele:

 • Skjuler fejl i hovedloftet (uregelmæssigheder, defekter og ledninger);
 • Løvets levetid i mere end 10 år;
 • Let at pleje og uhøjtidelig;
 • Skjuler det brusede hvidvaskemiddel;
 • Akkumuler ikke elektricitet;
 • Attraktivt glat udseende;
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor er de velegnede til installation i køkkenet, i badeværelset;
 • Bidrage til bevarelse af varme i rummet;
 • Det skjuler ikke meget plads (den minimale afstand på 2 cm fra loftet til lærredet).

ulemper:

 • De høje omkostninger ved komplekse strukturer;
 • At lave en individuel webstørrelse er tidskrævende;
 • Lampe indbygget i lærredet skal have en køleskab.

Typer af lofter på designet

Alle lofter er monteret på væggene med en speciel profil monteret på væggene. Lærredet indsættes i det og fastgøres med harpoon eller non-harpoon metoder.

Enkelt niveau

Glatte enkeltstrækningslofter kræver mindst materialetid, tid og penge. De tjener i lang tid, let at vedligeholde, præsenteres i et bredt udvalg af designs og farver. Fotoprint ser godt ud på dem. Kombinationen af ​​farver i indretningen fordeler rummet i funktionelle områder.

flere niveauer

Glatte planker på flere niveauer er fastgjort til gipspladekonstruktionen, som giver dig mulighed for at lave flere niveauer. De er godt skjult kommunikation, du kan give god belysning på arbejdsområdet, og de smukt dekorere indretningen smukt. Det andet niveau kan være en simpel geometrisk form (halvcirkel, cirkel, "P", rektangel, ellipse).

Glatte stretchlofter med belysning og et rektangel eller ellipse i midten, gør det smalle rum visuelt bredere, cirklen er højere, og bogstavet "P" og en halvcirkel markeringszone. Blankt strækloft i et rum med komplekse og kuperede former, der er velegnet til børnepasningens design.

På billedet efterligner et to-niveau loft på en gipspladskonstruktion en klar himmel og supplerer det overordnede design af børnehaven.

Multi-level blanke stræklofter gemmer alle fejl i hovedloftet, kombineret fra kombinerede farver og former. Oftest stopper valget på to niveauer.

Med tegning

Glansfarvet lærred med et mønster kan vælges individuelt. Det kan være et billede eller et eventyr tegn, et mønster, en gengivelse af et billede. Et sådant loft skal harmonisk kombineres med rummets overordnede design.

belysning

Belysning spiller en vigtig rolle for at skabe en behagelig atmosfære og produktivt arbejde. Når man vælger en lysekrone, skal man huske på, at strømmen ikke skal være mere end 50 kW, bør lysekronens design ikke blive meget varmt, taklyset bør ikke rettes mod lærredet. De skarpe detaljer i lysarmaturen kan rive loftet. Det er bedre at være opmærksom på spotlights, hængende lysekroner til central belysning, LED belysning.

Farvevalg

Farvede blanke stræklofter anses for at være de mest populære, da de understreger indendørs. Det kan være både lyse og klassiske pastellfarver.

 • Hvidt blankt strækloft skaber en følelse af renhed og rummelighed. Velegnet til små værelser og værelser uden godt dagslys. Hvid kan tages som den vigtigste, som vil blive fortyndet med en anden nuance eller kombination på andet niveau.

På billedet synes stuen at være endnu lettere på grund af lysets refleksion fra lysekronerne fra det hvide lærreds glatte overflade. I dette tilfælde er loftet baggrunden, ikke accentet.

 • Sorte nuancer kan bruges i de rummelige lyse værelser og kontoret. Det er bedre at begrænse en lille blank indsats på baggrund af et rødt eller hvidt loft.

På billedet skaber den glatte overflade dybden og effekten af ​​et højt rum. Sort og hvidt design ser stilfuldt ud og fremhæver rummet.

På billedet blev accent sorte væg og sofa visuelle accenter og understøtter valget af farven på det blanke lærred.

 • Beige tone vil skabe et neutralt udseende og passer til enhver stil. Alt afhænger af tekstiler og interiørindretning.

På billedet giver den beige strækloftets komplekse form det levende design individuelt.

 • Gråt blanke strækloft i lys nuancer vil være godt kombineret med hvide vægge, murværk og trægulv. Grå vil være i harmoni med lyserød og hvid i interiøret.
 • Brun blankt stretch loft kaffe farve vil øge komforten til din stue. Det passer til en klassisk stil og moderne interiør. Universalfarve, som beige. Det kan kombineres med hvide og sandtoner for at skabe zoner.
 • Rød kan se ud på plads i en lejlighed med små værelser, og røde glatte indlæg på en hvid baggrund vil skabe en klar accent i stuen i minimalistisk stil. Deep red velour nuancer vil kun være passende i brede stuer med store vinduer.

På billedet tiltrækker det to-niveau røde loft opmærksomhed og er samtidig usynlig, som minimalistisk stil kræver.

 • Blå nuancer forbundet med skyer og havet. Velegnet til et tema soveværelse, barn dreng, middelhavsstil køkken og badeværelse.
 • Grøn farve slapper af og giver fred. Dette er en god løsning til loftet på soveværelset og hallen. Bright greens vil føje en følelse af sommer og energi sammen med gule gardiner og et tæppe.

Grøn lindrer og fremmer afslapning. På billedet ser det grønne blanke loft og accentvæg harmonisk ud i rummet til hvile.

Stue

Det blanke strækloft i stuen kan laves i enhver farve, da det gør det muligt for rummet selv, dets størrelse og den overordnede stil. Det er bedst at vælge et to-tier-design, der giver dig mulighed for at kombinere to farver (både tæt på skygge og kontrast) og opdele stuen i et modtagelsesområde og et skrivebordsområde.

køkken

Det blanke strækloft i køkkenet vil zone rummet og belyse arbejdsfladen. Det kan ikke være bange for at bruge til køkkenets design, da det ikke er bange for fugt og damp, tiltrækker ikke snavs til sig selv. Derudover er det nemt at tage sig af ham (hvis der er stænk eller fedtpletter, så er det nok at tørre dem med en klud og vaskemiddel uden en stærk angreb).

soveværelse

Blankt loftsloft i soveværelset kan være af enhver form. Dette er et rum, hvor du kan vise fantasi i designet, men hvis strækloftet er ret luksuriøst og tiltrækker opmærksomhed, skal du begrænse dig til at bruge andet tilbehør. Velegnet som et enkelt-niveau og to-tier design med indbygget belysning, som vil give romantik.

På billedet er soveværelset i klassisk stil suppleret med et blankt sort enkelt loft, der lægges vægt på indretning og tekstiler.

planteskole

Det blanke stretchloft i børnehaven giver barnet plads til fantasi. Dette kan være et fotoprint, en kombination af to farver eller et stjerneklar himmelloft. Uanset hvilket design der vælges, skal man huske på, at farverne ikke bør overbelaste barnet, og at efterhånden som de bliver ældre, kan billederne irritere ham.

På billedet ser barnets dreng stilfuld i blå. Stretch-ellipse ekko accentvæggen og tekstilerne.

På billedet tilføjer en simpel hvid lærred lys til børnehaven og harmoniserer med barnets teenager generelt.

Entré

I gangen er det bedre at bruge et enkelt niveau design med punktbelysning. Til smalle korridorer passer hvid i kombination med beige vægge. Hvis gangen er mellemstore i størrelse, kan du lave et to-niveau konkavt strækloft med en kontrastfuld blank indsats.

badeværelse

Blankt strækloft i badeværelset gøres oftest i hvid, blå eller to-niveau, hvor begge farver kombineres. Han er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at designe badeværelset.

På billedet giver et blankt loft på et niveau, blænding og sin snødevne farve interiøret en ekstraordinær lethed og en følelse af renhed og lys.

Billedet viser et blankt rødt strækloft med halogenpletter monteret rundt om omkredsen.

Fotogalleri

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​blanke stræklofter i værelser med forskellige funktionelle formål.

Glat tak: de bedste designløsninger

Strækloft i ethvert værelse ser luksuriøst og moderne Muligheden for strækloft er overraskende i deres alsidighed. Med deres hjælp kan du oprette en ideel overflade på loftet, som vil tjene i mange år, takket være dens kvalitet og smukke ydre egenskaber. Blankt strækloft - en fremragende designløsning til enhver form for interiør. En række farver giver dig mulighed for at vælge loftet for ethvert interiør, så det giver flere visuelle effekter.

Glat loft: materialer og funktioner

Glat loft - en fantastisk løsning til flowdesign. Det har alle mulige visuelle effekter, som forøger området i rummet, giver det yderligere belysning.

Materialer til blankt loft:

 • glans maling;
 • selvklæbende film;
 • blank stretch lærred;
 • glatte PVC paneler;
 • modulære lofter.

Blankt strækloft supplerer perfekt indretningslokalet. Med valget af farver har du ingen problemer, for i dag er producenterne klar til at tilbyde en bred vifte af farver og teksturer af dette materiale.

Der er mange typer glatte overflader. De adskiller sig i deres egenskaber og deres egenskaber. Dette påvirker igen deres omkostninger, kvalitet og reflekterende virkninger.

Den mest almindelige måde at designe lofter i dag er glansede lofter. De har fremragende værdi for pengene.

Valget af blankt materiale afhænger af niveauet af reparation, mængden af ​​tildelte midler, betingelserne for harmonisk kombination med indretningen og personlige smagspræferencer.

Blanke stræklofter (video)

Glat loft: fordele og ulemper

Glansstrammer har samme egenskaber som resten af ​​spændingssystemet. Det er hurtigt og nemt monteret, let at passe på. Det har imidlertid en række egenskaber kun i denne type spændefarver.

Fordelene ved glansfilm:

 • Evnen til at reflektere lys, hvilket bidrager til den visuelle ekspansion af rummet. Designere bruger en blank overflade til at dekorere små værelser med lave lofter.
 • Miljøvenlighed. En sådan film modstår dannelsen af ​​svampe og skimmel.
 • Omsorg for overfladen er meget enkel og kræver ikke stor indsats og omkostninger.
 • Respektive udseende viser smagen af ​​ejeren af ​​huset. Et sådant loft vil dekorere ethvert interiør, gøre det behageligt og hyggeligt.
 • Designet giver dig mulighed for at montere forskellige typer belysningsenheder.
 • Kvalitetsmaterialer garanterer en lang levetid for stoffer.

Glansigt strækloft er holdbart og miljøvenligt, og det kræver ikke særlig pleje.

Den eneste ulempe ved stræklofter med en blank overflade er, at sådanne lærred har en mere mærkbar søm end matte eller satindug.

Før du installerer blanke stræklofter, er det vigtigt at sørge for, at rummet har en stabil temperatur og fugtighed.

Bedst af alt er blanke stræklofter egnet til værelser med et lille område, da de vil bidrage til at øge det visuelt.

Hvidt blankt loft: en beskrivelse af fordelene

Hvidt blankt loft - dette er en fantastisk løsning til loftindretning i ethvert interiør og rum. Dette er en universel måde at bo hjemme, give den en særlig charme og stil. Hvidt blankt loft har flere fordele og funktioner.

Fordelene ved hvidglans:

 • Det har en reflekterende effekt. Det hvide loft afspejler ikke kun lyset i rummet, men også alle møbler og andre møbler, hvilket vil give rummet en følelse af udvidet rum.
 • Med det rette udstyr og harmonisk kombination med belysningsudstyr kan den glatte overflade visuelt forstørre et lille rum flere gange.
 • Med simpel pleje vil loftet vare meget lang tid. Det er modstandsdygtig over for fugt, forhindrer dannelsen af ​​kondensat og beskytter derfor overfladen mod dannelsen af ​​skadelige mikroorganismer.
 • Strækloft af denne type har en overkommelig pris, let og hurtigt monteret.
 • Canvasens høje elasticitet giver designere mulighed for at eksperimentere med mængder og former.

Hvis du har et lille rum, og du ikke ved, hvordan du visuelt forstørrer rummet, så er det hvide blanke loft det, du har brug for.

Hvide dåser har en række positive egenskaber. De vil harmonisk passe ind i det overordnede interiør, give det en speciel stil og luksuriøst udseende.

Glatte stretchlofter vil være en god løsning til værelser, der ikke har nok naturlig belysning. I kombination med de indbyggede lamper fylder de rummet med ekstra lys og udvider rummet.

Eksperter anbefaler at installere hvide lofter, før du klæber tapet og monterer gulvet, for ikke at smøre dem, når du strækker klæder.

Grønt blankt loft: en usædvanlig design beslutning

Grønt blankt loft - en usædvanlig løsning til indretning. Grøn farve har en række positive egenskaber, har en beroligende virkning på den menneskelige psyke. Derfor rådgiver eksperter dig til at bruge nuancer af denne farve til at dekorere soveværelset, stuen, planteskolen, køkkenet og badeværelset.

Grøn farve ifølge psykologer er antistress. Det forhindrer konflikter, har en gavnlig virkning på den menneskelige psyke, fylder rummet med en atmosfære af komfort og fred.

Det er vigtigt at tænke over alle detaljerne, når du laver loftet i denne farve. Det skal med succes kombineres med farverne på væggene og møblerne. Overvejelsen af ​​en farve kan gøre interiøret kedeligt og almindeligt. Gul, brun, lyserød, lilla farve vil gå godt med grønt.

Grønt blankt loft vil være en højdepunkt i det indre af dit værelse, dette er en ret dristig og kreativ stil beslutning.

Katalog nuancer af grønt

 • kalk;
 • grøn te;
 • oliven;
 • urte;
 • asparges;
 • mose;
 • bregne;
 • smaragd;
 • Eucalyptus.

Hver skygge er vigtig for at kombinere korrekt med resten af ​​værelseindretningen og indretningsprodukterne. For store rum bruger de mættede farver, for mindre er de mere støjsvage.

Installation af et blankt loft: grundlæggende teknikker

Det er let at installere et strækblankt loft og tager ikke meget tid. Men installationen er bedre at give fagfolk, da hver installationsmetode har sine egne egenskaber.

Installationsmetoder:

Der er to måder at installere et strækloft på - det er harpoon og pin-on

Eksperter anbefaler, at du ikke limer tapetet før du installerer loftet, da montering af loftet kræver opvarmning af stoffet med en høj temperatur, hvilket kan føre til tapetskrælning.

Du kan montere spotlights i et blankt strækloft. De vil give loftet et stilfuldt udseende, og rummet vil give yderligere belysning.

Uanset hvilken metode der vælges, vil enhver blive udført hurtigt og nemt, det vigtigste er at følge instruktionerne nøje.

Hvad man skal vælge: mat eller blank lofts finish

Matt og blanke loftsbelægninger adskiller sig fra hinanden, hvilket kan føre til argumenter for eller imod installation af en af ​​mulighederne i lejligheden.

Matt og blankt strækloft varierer i design, pleje, belysning og omkostninger.

De vigtigste forskelle:

 • omkostninger;
 • pleje;
 • søm synlighed;
 • belysning;
 • modstand mod temperatur;
 • designet.

Matte og glatte belægninger har deres egen egenskaber og egenskaber, hvilket påvirker deres kvalitet og omkostninger.

Glatte overflader er smukke, de ser mere rige og festlige ud. Mattoverflader bruges til storformatudskrivning af forskellige billeder, hvilket øger designinteressen.

Hvilke dåser at installere, bestemmer alle for sig selv. Valget vil afhænge af personlige præferencer og indvendige rum. Inden du træffer en beslutning, kan du læse anmeldelser om forskellige typer materialer.

Hvordan man vælger et strækloft (video)

Glat loft - en fantastisk løsning til design af loftet og komplementere hele interiøret. Takket være den reflekterende overflade skaber glans visuelle effekter, der ikke kun øger og skaber ekstra plads. De giver rummet en særlig stil, skaber hygge og komfort. Glansagtigt loft kan præsenteres i forskellige materialer og farver.