Hvide stræklofter

Hvide stræklofter - en klassiker af moderne PVC-lærred, der nyder den største popularitet. Tross alt er der i dag ingen lejlighed eller hus med spændingsstrukturer, hvor i det mindste i et rum var der ingen snehvid film.

Vores firma, der specialiserer sig i produktion og installation af lofter i Moskva, tilbyder dig en række hvide loftsfilm muligheder:

 • sutur - klud til værelser med et stort område, kanterne af filmen, som er forbundet med specielt udstyr med en næsten usynlig søm;
 • matte - PVC materiale, der ikke er i stand til at reflektere lys, dens dybe tekstur skaber en klassisk ædel farve;
 • glans - film med lysreflekterende evne takket være lofter visuelt forstørre rummet og giver dig mulighed for at skabe et originalt design af hele strukturen;
 • stof - højkvalitets lofter, der ikke kun er æstetisk appel, men også allergivenlige egenskaber, miljøvenlighed, brandsikkerhed, holdbarhed og pålidelighed.

Med os kan du bestille et hvidt strækloft i bad, soveværelse, børnehave eller køkken. Derudover har vi gentagne gange installeret spændingsdåser i offentlige institutioner - caféer, restauranter, kontor og indkøbscentre.

Omkostningerne ved det materiale, vi kan tjekke hos vores leder, når du bestiller, samt at kende til den omtrentlige pris på stof og PVC-film pr. 1 kvadratmeter.

For hvilke lokaler er det passende

Hvidt matte loft eller blankt lærred - en universel løsning til værelser til ethvert formål. Den klassiske farve, der er kendt for alle, giver dig mulighed for at bruge disse lærred i boliger, skoler, offentlige steder som caféer eller indkøbscentre, på hospitaler, kontorer - næsten overalt, passer hvid film nemt ind i designet.

Imidlertid bliver det hvide blanke loft mere og mere kombineret med farvede dåser, der skaber radiale geometriske former eller designs med rette vinkler. Desuden kan snehvid film bruges som grundlag for kunstnerisk maleri eller fotoudskrivning: Denne teknologi giver dig mulighed for at skabe et helt unikt design i ethvert rum.

Stræklofter i hvid: 50 muligheder

Stræklofter er længe blevet et selvstændigt element i interiøret. De er smukke, billige og nemme at installere. Derudover er de værdsat for en stor farvepalet, en række dekorative elementer og evnen til at skabe multi-level designs.

Hovedvalgskriteriet er behovet for at vælge toner, der vil appellere og ikke forstyrre harmonien af ​​kombinationen af ​​farver af andre indvendige elementer i rummet.

Vi har udarbejdet det største udvalg af billeder af hvide stræklofter for at overbevise om, at dette er en selvforsynende og meget smuk farve, der kan bruges i næsten enhver form for interiør.

Fordelene ved hvide stræklofter

Med hensyn til hvide stræklofter har de en række fordele i forhold til belægninger af forskellig farve:

 • Alsidighed. Hvid er velegnet til alle andre nuancer - både mørkt og lyst.
 • Ved brug af sådanne lofter bliver rummet visuelt større, især hvis du vælger en blank struktur.
 • Hvide lofter går godt med de fleste dekorative elementer.
 • Mærkeligt nok, bare passe på dem. På den ene side er noget snavs synligt på hvidt. På den anden side bemærker du straks det og kan fjerne det uden at vente på, at hele belægningen bliver støvet.

Som du kan se, er den hvide farve på stræklofter godt egnet i næsten ethvert rum - fra børnehaven eller stuen til badeværelset og køkkenet.

Du bør ikke tro, at sådanne lofter er ens - meget afhænger af varmen i tonen og på belysningen og frem for alt på tekstur. Overvej mere?

Matte tekstur

Den mest populære er stadig matt belægning - blottet for blænding og glans, ensartet og endda lidt streng.

Denne tekstur er mere velegnet til rummelige værelser, indrettet i klassisk stil.

En vægtig fordel er muligheden for at bruge nogen lysekroner, herunder carob. Matte lærred har ikke reflekterende egenskaber, så du kan ikke være bange for at den grimme omvendt af lampen vil være synlig.

Glat matoverflade er ideel til fotoudskrivning. Derfor er sådanne lofter ofte valgt til børns værelser og soveværelser.

Derudover er det lettere at passe på dem - de er ikke så synlige pletter og fint støv, som ofte glanser hvide stræklofter.

Glansig tekstur

Lys og strålende blank lærred - et godt valg til små mellemrum. På grund af dets reflekterende egenskaber udvider den visuelt rummet, hvilket gør det lettere og mere rummeligt.

Denne belægning er velegnet til badeværelset - eventuelle pletter kan nemt fjernes med en fugtig klud, selv uden brug af specielle vaskemidler.

Men hvis du beslutter dig for at købe et blankt strækloft, skal du være særlig opmærksom på valget af lysekroner - for eksempel kan en hornlampe være grimt og reflektere udseendet af rummet.

I øvrigt er dette en fantastisk takdesign, som ikke kun er egnet til værelser med et klassisk interiør.

Satin tekstur

Det gyldne middel mellem mat og blank belægning betragtes som satin. Takket være stretchtekstets egenart efterligner den den bløde udstråling af stoffet - ikke så svagt som mat, men uden glans.

Et sådant loft kan indskrives i ethvert interiør, især hvis det er hvidt - det er nemt at vælge den rette ramme til den.

Bemærk dog, at prisen ofte er højere end de to foregående muligheder - det skyldes materialets kompleksitet.

Valget af tekstur i mange henseender afhænger af dine præferencer og det ønskede interiør: et sted er en mat finish bedre egnet, og et sted kan du ikke undvære en spejlglans.

Hvis du ikke vil bruge tid og penge på tip med designer, foreslår vi at du kigger på vores fotosalg med eksempler på at bruge hvidt strækloft.

I det indre af hallen

Stuen er ansigtet af enhver lejlighed eller privat hus. Det er her, familieaftener holdes, helligdage fejres, gæsterne samles. Selvfølgelig ønsker alle, at hun skal se perfekt ud.

Hvidt strækloft vil bidrage til at nå dette mål: det vigtigste er at harmonisk passe det ind i interiøret.

Du kan ikke undvære det, hvis du vil dekorere stuen i den moderne minimalistiske stil. Det bedste valg i dette tilfælde - hvidt blankt strækloft i kombination med lyse vægge og gulv.

Monokrom udvælgelse af farver, lakoniske linjer og et minimum af smykker - den perfekte løsning til både store og små værelser.

Denne mulighed virker ikke for dig hyggeligt nok? Du kan finde en anden løsning - for eksempel et enkelt lærred i et værelse med overvejende beige og kaffebarancer.

Varme farver, renhed i farver og udvalgte indretninger gør aftenerne virkelig hjemlige. Vælg smukke lamper, der passer til den overordnede stil.

Vil du have lyse farver? Prøv et to-tier-design, for eksempel hvid-rødt. Husk dog, at væggehøjden i dette tilfælde skal være mindst to og en halv meter - ellers vil rummet virke for tæt.

I det indre af soveværelset

Hvid farve anses traditionelt som en klassiker til soveværelset - det minder om renlighed og hvile, det opdaterer og beroliger. Derfor er spændingsdragt af lyse farver ofte valgt til dekoration af loftet i dette rum. Se de mest succesfulde eksempler?

Sateen lærred er i stigende grad valgt til dekoration - det bløde, strålende spil ser meget behageligt ud. Vælg et tapet med et smukt mønster, dekorere væggene med malerier, og vinduerne med gardiner til at matche farven (til gardinlofter til hængende lofter findes her), vælg flade armaturer til belysning.

Det ser ud til, at enkle teknikker vil gøre dit soveværelse til et rigtigt hvilested - på mange måder på grund af den afslappende udstråling af loftet.

Hvis rummets rum tillader det, skal du prøve at montere en kompleks tre-tierstruktur i hvid, hvor det højeste niveau visuelt markerer sengens område.

Det er ikke nødvendigt at gøre det monofonisk - det sort-hvide loft med belysning ser også meget smukt ud. Forresten, hvis forskellene mellem niveauerne ikke er for skarpe, og de ikke er firkantede, men afrundede, passer dette design vel også til et lille rum.

Den største fordel ved matte stræklofter i hvid er evnen til at kombinere med næsten enhver skygge. Vælg en belægning til dine yndlingsfarves vægge, hent den rette tekstil og indretning - og dit soveværelse er klar til illustration i designmagasinet.

I køkkenets indre

Hvide stræklofter - et godt valg til efterbehandling af køkkenet. De er nemme at vedligeholde, se smukke og harmonere i farver med møbler og apparater.

Hvis du vil have et tapet med et mønster, er en sådan belægning det bedste valg. Det vil ikke gøre opmærksom på sig selv, men vil understrege originaliteten af ​​væggene. Husk, at et lille køkken er bedre egnet til glanset tekstur og til en stor matte.

Elsker det usædvanlige design? Vælg et gradientloft - for eksempel en glat beige-hvid overgang. Det ser stilfuldt og pænt ud. Hvis højden af ​​væggene tillader det, er det bedre at montere en to-plan struktur - det vil understrege dybden af ​​overgangen af ​​toner.

Du kan installere og lyse blank indsats på en mat baggrund - en smuk løsning til små mellemrum. Vælg en farve, der passer sammen med møbler, vægge og gulv.

I det indre af børnehaven

Hvis det synes for dig, at den hvide farve er for kedelig til udsmykningen af ​​et barns værelse - er du grundlæggende forkert!

Hvide stræklofter - et glimrende materiale til kreativitet, som gør det muligt at dekorere barnets soveværelse som han altid drømte om. Derudover ser de godt ud med lyst tapet, men ikke trættende øjne og psyke.

Du kan bestille et fotoprint - for eksempel at lave en udskrift i form af en favorit tegneseriefigur. Eller arrangere enkle flade loftlamper i form af sol, måne eller abstrakte blomster.

Hvis du monterer loftet med skjult belysning, kan du endda skabe den nu populære stjerneklar himmel effekt. Den hvide dækning ved natfald bliver til en himmel - ser det ikke ud som et smukt eventyr?

Kombinationen af ​​belysning med billedudskrivning kan skabe volumetriske pletter af farvet røg på loftet - smukt og usædvanligt. Utvivlsomt vil dine børn lide dette originale mønster.

Du kan bruge den populære perforeringsmetode (læs mere om det her) - lyse mønstre i nedskæringerne på en hvid baggrund ser meget originale ud. Skær ud stjerner eller blomster, eller lav et ægte åbent billede - det afhænger af smag af barnet.

På indersiden af ​​kontoret

I arbejdsstuen skal intet aflede opmærksomheden fra hovedopgaverne. Hvide stræklofter - fremragende mulighed, fuldt ud at klare denne funktion.

Det flydende matstrækloft er velegnet til et rummeligt hjemmekontor - stilfuldt og elegant, det harmonerer dog med det strenge indre af rummet.

En enkeltbelægning af to farver af forskellige teksturer passer også godt ind i bibliotekets eller kontorets hvide, ligesom lakdelen er godt understreget med mat mørkegrå eller kirsebær. Denne kontrast er ret original, men distraherer ikke fra arbejdsmiljøet.

Den klassiske version er et blankt stretchloft i hvid med brune vægge. Nu bruges den ikke kun i kontorer, men også til at indstille sig til husets arbejdsmæssige stemning. Hvorfor forsøger du ikke det?

Et to-niveau matte loft er velegnet til et traditionelt interiør med træmøbler og pastelfarver. Fremhæv det med små lys for at tilføje lyddesign.

På badeværelset

Den første association med hvid er renhed. Måske forklarer dette populariteten af ​​sådanne spændbeklædninger til badeværelse design. Og det er ikke at nævne, at de tåler fugt og vaskes nemt.

Vi tilbyder dig at se de mest interessante muligheder, som er nemme at implementere.

Hvis rummet er stort nok, prøv at zone det med et to-niveau loft. Elementet, der gentager formen af ​​skålen på badeværelset adskiller det visuelt fra resten af ​​rummet - det er behageligt og smukt. Fremhæv designet med perimeter spotlights for større effekt.

I et privat hus er et bad på loftet? Så skal du ikke tænke i lang tid - det hvide matloft på loftet er en glimrende løsning til sådanne ikke-standardiserede værelser.

Det tofarvede blanke loft er i stand til perfekt at genoplive interiøret - for eksempel ser den røde rand i midten af ​​belægningen sig meget lys og usædvanlig ud.

Men den glatte tekstur er bedre at undgå - de tilbøjelige reflekterende overflader vil skabe et skygge af en spejlkorridor, hvilket ikke er meget behageligt.

Den stjerneklar himmel behøver ikke at være kun i soveværelset. Hvad med den lyse version på badeværelset? Vi forsikrer dig om, at vandprocedurer i et sådant entourage bliver meget mere behageligt!

I det indre af korridoren

I de fleste lejligheder er korridorer ikke store. Hvidt strækloft hjælper med at løse denne fejl, i det mindste visuelt.

Til smalle og lange gange er et hvidt blankt loft med belysning med LED-strimler rundt omkretsen velegnet - det udvider rummet, hvilket gør det større og mere rummeligt.

Du kan bruge et bølget to-tier-design. I dette tilfælde er det bedre at gøre det udragende niveau hvidt, og det nedre - mørke eller lyse. En sådan kontrast ser godt ud i aflange rum, der omdirigerer opmærksomheden fra deres lille område.

For rummelige, firkantede gange er et blankt stretchstof i en hvid gipskasse mere egnet - rummet vil se mere komfortabelt ud, og forskellen i højden vil medvirke til at understrege dens volumen.

Vi forsøgte at indsamle for dig den største samling af tematiske billeder af hvide stræklofter. Vi tvivler ikke på nogen af ​​disse ideer vil inspirere dig til at designe dit hus eller lejlighed.

Hvide matte stræklofter: fordele og ulemper

Alle ønsker, at hans hjem skal være smukt og stilfuldt. Et godt og attraktivt interiør er, hvad hver husstand ønsker at opnå. En af måderne at give en lejlighed individualitet og omdanne det er at lave et hvidt matte strækloft i værelserne.

Særlige egenskaber

I dag er der mange forskellige variationer af loftsdesign. En stor palette af farver giver dig mulighed for at realisere enhver stilistisk fantasi. En af de klassiske og "ageless" muligheder er det kedelige stretchloft. Den kan fremstilles af PVC-film eller fra dyrere termiske materialer, der ligner dyre stoffer.

Fra psykologisk synspunkt giver matfarve en person ro i sindet, skaber en hyggelig atmosfære. I dag er det det hvide matte loft, der er den mest populære løsning for en lejlighed. Det er værd at bemærke, at denne mulighed er meget populær, ikke kun i Rusland, men også i Europa og Amerika.

Stretchloftbelægninger har ofte en spejl effekt, som ikke altid er attraktiv og behagelig. Matt lærred giver dig mulighed for at drukne lysets refleksion. Det giver dig mulighed for at eksperimentere med stilarter og design. Hertil kommer, at selvom loftet hænger i en vinkel, vil den matte farve, som følge af fraværet af refleksioner, skabe effekten af ​​en flad overflade.

Den hvide matoverflade ser smuk og stilfuld ud i næsten enhver stil. Det hvide stretchloft er ideelt til dekoration af stuen, soveværelset eller børnenes værelse. Han vil dekorere kontorlokalet.

Tætheden af ​​matt stretch stof giver lang levetid, og bevarer også varmen inde.

popularitet

Den største fordel ved hvide matte stræklofter er et glimrende udseende, takket være, at en lejlighed kan gives en vis zest. Sådanne lofter er også meget populære på grund af den hurtige installation, perfekt flad overflade og selvfølgelig manglen på en spejl effekt, som har blanke muligheder. Udover det faktum, at de har fordele i forhold til andre loftslofter, er de også bedre end gipsplader.

På grund af dets design er revner og forskellige deformationer fuldstændig utænkelige for dem, hvorfra gipsplader lofter.

tid

Hvide matte loftsbeklædninger ser harmonisk ud i næsten ethvert stil designrum. De har et uovertruffen udseende, fremhæver harmoni og omdanner et værelse til et hyggeligt sted, hvor du kan slappe af og nyde dit ophold. På grund af egenskaberne af en mat skygge eliminerer loftet også fejl i hele rummet.

Den matte mulighed er en god løsning i det indre af ethvert værelse. Det ser godt ud både i den rummelige stue og i det lille soveværelse.

Hvidt matte loft har mange nuancer, så det er i harmoni med forskellige farver i indretningen. Det er let at installere et sådant loft. En erfaren mester udfører hurtigt og effektivt opbygningen af ​​spændingsvævet. Mattaket er lavet af højteknologisk PVC-film.

Han er ikke kun hurtig installeret, men har også andre fordele, blandt hvilke det er værd at fremhæve fugtmodstanden, så lejligheden er beskyttet mod forekomst af svamp og skimmel, end den dyrere udgave af gips kan ikke prale af.

værdighed

Alle typer af byggematerialer og efterbehandling materialer har deres fordele og ulemper. Dette design er ingen undtagelse.

Hvide matstræklofter har mange fordele, nemlig de:

 • modstandsdygtig over for fugt, hvilket gør det muligt at installere selv i badeværelset;
 • elastisk og modstandsdygtig over for rigeligt vand. Hvis naboerne oversvømmer dig ovenfra, bliver lærredet simpelthen fyldt med vand for derved at beskytte dine møbler og gulvbelægning mod skader;
 • let at installere, fordi hele strukturen er installeret inden for 4-6 timer;
 • brandsikre, fordi materialet er beskyttet mod antændelse;
 • miljøvenlig, som i fremstilling af lærred er ikke brugt skadelige og farlige materialer. Dette lærred kan bruges til ethvert værelse, herunder til børnenes værelse;
 • præsenteret en bred vifte af nuancer, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed enhver designer fantasier.

ulemper

På trods af det store antal fordele har lærredet nogle ulemper.

 • Spændingsdug tåler ikke lave temperaturer, når de udsættes, deformeres det. Strækloft bør ikke installeres i værelser, der ikke opvarmes om vinteren.
 • Bredden af ​​lærredet er kun tre meter, så når du installerer spændingsvævet i et rummeligt rum, skal du bruge en ledd, der næsten er umulig at forkæle.

Pleje regler

Ethvert design kræver pleje. Matt strækker loftet uhøjtideligt i plejen. Det har et præsentabelt udseende selv efter lang driftstid. Men for at den skal beholde sit oprindelige udseende og tjene dig i lang tid, bør du også passe på det.

Det skal bemærkes, at dette skal gøres omhyggeligt og omhyggeligt.

Eksperter anbefaler at holde sig til visse regler.

 • Mindst en gang hver anden uge skal loftet rengøres. Dette skal ske med en blød, fugtig klud.
 • Før aftørring er det værd at sørge for, at stoffet er rent og slet ikke støder på det. Spændingsbelægningen tiltrækker altid opmærksomheden på sig selv, hver støvfugl vil være tydeligt synlig på en hvid matoverflade.
 • Der er et stort udvalg af rengøringsmidler, så det er nemt at vælge materialet til vedligeholdelse af spændingsmaterialet. Ideel mikrofiber eller almindelig blød svamp.
 • Strækloftbelægning, selv om den har en lang levetid, kan ikke kaldes super-holdbar. Det er meget skrøbeligt og kan lide af en simpel ridse. Før du tørrer loftet, er det tilrådeligt at fjerne alle smykker fra hænderne. Derudover er det nødvendigt at tørre meget omhyggeligt uden at tvinge overfladen.

Våd rengøring

På hvide matte stræklofter efter våd rengøring kan der forblive pletter. For at forhindre dette sker, bør du købe et særligt rengøringsmiddel i hardwareforretningen. Nu er der mange af sådanne midler.

Under ingen omstændigheder må man ikke bruge aggressive rengøringsmidler, for eksempel til vask eller rengøringskompositioner. Kemiske hårde vaskemidler kan beskadige og deformere strækbelægningen.

Hvis du ikke har et særligt rengøringsmiddel til hævede lofter, kan du vaske det med sæbevand. Bedst egnet til denne babysæbe eller shampoo. Faktum er, at deres struktur er ikke-stiv og slet ikke beskadiger overfladen.

Nogle eksperter anbefaler at bruge til vask af sådanne loftsbeklædning betyder, at de har i sammensætningen af ​​ammoniak, acetone eller alkohol. For nogle stræklofter udgør disse værktøjer ikke en trussel, men den hvide matversion er lavet af et sådant materiale, der er immun for ovennævnte retsmidler.

Ammoniak, alkohol og acetone kan helt ødelægge loftets præsentative udseende, hvorefter det bare skal ændres.

Hvide stræklofter: typer og design ideer i interiøret

Hvidt strækloft er et klassisk design af mange værelser. Han er vant til farvernes universalitet og betragtes som en klassisk måde at skabe den rigtige atmosfære på, da han er i stand til at støtte enhver designerens ide uden at forstyrre sin tone og stemning. Det er vigtigt at forstå varianterne af dette design under hensyntagen til de stilfulde designideer.

Farvefunktioner

Det hvide stretchloft er forbundet med friskhed, renlighed og rummelighed. Han er i stand til visuelt at øge væggenes højde og bredde. Farven betragtes som neutral, indtrykket afhænger af den kontrast, der supplerer den. Og for et behageligt forhold er det nødvendigt, at farven var det dominerende design af rummet. Det er hensigtsmæssigt i værelser med vinduer mod nord og værelser med små vinduesåbninger, hvilket skaber en visuel effekt ved at tilføje luft og naturligt lys.

Et kendetegn ved farven er behovet for at bringe varme farver i farvepaletten til atmosfæren, ellers kan det hvide loft gøre pladsen sløv. En sådan belægning kan ikke betragtes som egnet til hver stilbeslutning, da nogle interiørdesignsammensætninger er ret krævende på tilstedeværelsen af ​​mønsteret, tekstur og yderligere dekoration af loftoverfladen.

Mere hensigtsmæssigt ser det ud i stilarter, der findes i små detaljer, såvel som moderne interiører, som er yderst vigtige for at demonstrere teknologiske evner. Dette bidrager især til materialets tekstur.

arter

Eksisterende typer af stræklofter kan opdeles i to kategorier:

Den første gruppe omfatter PVC filmcoating, den anden er tekstilpaneler. Kvalitetsegenskaberne ved de to variationer er forskellige. De adskiller sig i bredden af ​​kluden, der bestemmer tilstedeværelsen eller fraværet af sømme. I hvert tilfælde kan lærredens længde være noget, men for rummelige værelser med en monolitisk udsmykning af loftszonen, er det bedst at vælge sorter uden søm.

Oftest findes de i vævede sorter, hvis bredde når 5 m.

Filmovertræk har ofte en bredde på ca. 3,5 m, hvilket er praktisk til konstruktionen af ​​små rum. Men hvis du ønsker det, kan du finde et lærred med en større bredde, hvis du vil dekorere loftet med en film.

Det hvide strækloft er af to typer: Afhængigt af bundens type og loftets materiale er den fastgjort direkte til loftet eller fastgjort ved hjælp af en ramme. I det foreliggende tilfælde er det nødvendigt at niveauere bunden, og i det andet er det ikke nødvendigt at maskere uregelmæssigheder: lærredet er spændt flere centimeter under bunden.

Bemærkelsesværdigt er teksturerne af disse belægninger. Afhængigt af typen af ​​materiale kan den være blank, mat og satin.

Glansende tekstur er karakteriseret ved evnen til visuelt at forstørre rummet. Det er dog præget af en spejl effekt, som ikke er af alle og er særligt upassende, hvis der er et lille mønster på en hvid baggrund. Så billedet mister udtrykkelighed. Imidlertid ser glansen passende ud i minimalistiske retninger af design.

Matte tekstur er behagelig i udseende og ser blødere ud. Denne type overflade forstyrrer ikke interiøret harmoni, selvom der er et mønster på overfladen. I dette tilfælde ser billedet imponerende ud.

Matte tekstur fylder rummet med lys, hvilket gør det til en følelse af komfort i hjemmet.

Ser mere interessant ud i interiørdesign satintekstur. Det er præget af tilstedeværelsen af ​​en silke glans. Samtidig sammenligner panelet alle elementer af interiøret med sig selv, hvilket tvinger dem til at overholde den ønskede status. Dette er den dyreste type strækloft: et loft med gnister skaber en speciel atmosfære i rummet. Lavpris er belægningen af ​​filmen.

Fordele og ulemper

Det hvide stretchloft har mange fordele:

 • Det ser smukt ud og bløder enhver indvendig sammensætning af rummet, selv om overfladen af ​​overfladen er to eller flere niveauer.
 • På grund af det hvide dæk kan strækloftet dekorere ethvert rum i boligen. Det er passende i hall, korridor, soveværelse, børnehave, studere, hjemmebibliotek, gang og endda et badeværelse.
 • Et sådant design kan befinde sig på tværs af hele området af loftet eller være et delvist fokus på det, idet rummet inddeles i separate funktionelle områder.
 • Dette system er let at installere, så installationen nødvendiggør ikke nødvendigvis en specialist, det er muligt at spare budgettet.
 • Materialet, der anvendes i produktionen, er modstandsdygtigt over for deformation: En sådan belægning vil ikke knække og vil ikke krympe, hvis den bliver våd.
 • Dette design er holdbart: Et hvidt strækloft med korrekt installation og korrekt vedligeholdelse varer uden behov for justering i lang tid (ca. 10 år eller mere).
 • Prisen på et sådant produkt er normalt lille. Hvis overfladen har en finish i form af et simpelt mønster, vil materialet koste mere.

Med positive egenskaber er den hvide farve på overfladen af ​​spændevævet årsagen til følgende ulemper:

 • Uanset hvilken type tekstur der er, er dette loftbeklædning helt brandy: selv de mindste pletter og støv er synlige på den.
 • En sådan belægning er mere krævende at passe: Det er nødvendigt at tørre det særligt omhyggeligt, med undtagelse af behandling med utilstrækkeligt rent vand (alle skilsmisser bliver mærkbare).
 • På trods af modstandsdygtighed over for sollys og fugt vil den tidligere appel og renhed af farve gå tabt. Især bidrage til dette vaskemiddel.
 • Reparationen af ​​en sådan belægning er problematisk: skæringerne kan ikke maskeres, og hvis der lækker vand fra lejligheden, vil rust forblive på overfladen, hvilket kræver udskiftning af belægningen.

Design Idéer

Et simpelt design i form af en enkelt konstruktion ser simpel ud, selvom midten af ​​loftet er dekoreret med en smuk lampe. I dag er konstruktionen af ​​loftet af særlig betydning, så enhver ændring i stereotyper er velkomne i betragtning af væggenes højde og optagelsen af ​​loftet. At designen af ​​rummet var frisk og interessant, er det muligt at dekorere den centrale lampe med et design i form af en bred ring.

Hvis rummet i rummet ikke er så meget, men loftet er højt, kan du lave en formet kant omkring omkredsen, hvilket gør den centrale del af topniveauet og dekorere det med små lamper. Ved lampens lys vil belægningen være særligt ekspressiv. Om eftermiddagen vil hovedfokus være på figurkanten.

Det hvide stretchloft kan være specielt, hvis du overvejer sit design på forhånd, når du udfører et designindretningsprojekt. En klassisk monokromatisk belægning kan se anderledes ud og endda have en særlig raffinement, hvis du tilføjer et design, for eksempel en indbygget baggrundsbelysning.

Uanset materialets struktur, hvad enten det er glans, satin eller en mat struktur, er LED-spotlights og båndplan samt deres kombination passende i designet. Du kan lave en lille spændingsstruktur i midten af ​​rummet, der rammer den med en kasse med indbyggede prikdioder, dekoreret i et metalhus.

For at tilføje dybde til lærredet, gem det fleksible bånd bag basispladen.

Brugen af ​​farvebelysning giver dig mulighed for at ændre tone på spændedækslet om aftenen. Hvis du monterer et RGB-bånd rundt om lærredets omkreds, kan du endvidere ændre farverne på nuancer hver dag ved at vælge den der svarer til humøret i øjeblikket. Hvis lærredet er en delfinish, der ligger rundt om rummets omkreds, et af niveauerne af konstruktion eller har en krøllet linje, er det bedre at tænke på vægten af ​​disse designfunktioner. Ellers vil den hvide farve på en lys baggrund miste ekspressivitet.

Installation af et fleksibelt LED-bånd i form af et bestemt mønster (for eksempel under lynlås eller blonder) vil være en original og ikke-standard løsning.

I løbet af dagen vil bygningen være koncis, om aftenen vil den fylde rummet med en særlig atmosfære.

Hvordan vælger man et design?

For at strække loftet passende set i det indre af rummet, er det værd at bemærke et par nuancer:

 • Overbelast ikke den glatte overflade med et mønster. Dette design skal være enkelt og lige streng.
 • For højteknologi, minimalisme og moderne, vælg en blank type materiale.
 • Til den klassiske retning, bestil et matt tekstureret loft med et simpelt mønster til støbning.
 • Kombiner ikke denne farve med sort kontrast: Selv en lille mængde sort maling vil berøve en sådan belægning af lys og luftighed.

Hvidt stretchloft

Hvidt strækloft er en temmelig populær variant af dekoration til forskellige lokaler. På trods af de mange farver, der tilbydes af designere, er hvide lofter mest acceptable for elskere af klassiske interiører.

Hvidt stretchloft

Hvorfor hvid?

Hvid farve er traditionel i loftets design, og derfor den mest kendte for de fleste. Indtil for nylig blev lofter malet i hvide overalt. Men ud over vanen kalder en persons hvide foreninger med rummelighed, friskhed og renhed.

Hvidt blankt strækloft

Denne farve, ifølge psykologer, har helbredende egenskaber: det hjælper med at roe, fysisk afslapning, slippe af med angst. Dette sker på grund af sammenslutning af hvide med en solskinsdag.

Det hvide loft svækker ikke opmærksomheden ved at vurdere hele rummet, så det ser organisk ud med alle de stilistiske løsninger. Dette er en glimrende mulighed for dem, der ikke kan lide drastiske ændringer og foretrækker de traditionelle muligheder for design af deres eget hjem.

Værdier og farveforeninger

Når du bruger hvid i loftets design, er valget af farven på væggene i rummet noget lettere, da hvid er kombineret med næsten alle farver. Hvis du ønsker det, kan du anvende et mønster, du kan lide på det hvide loft.

Hvide stræklofter i interiøret

Det hvide loft kan være interessant og oprindeligt oplyst med flerfarvede lamper. Hvis du ændrer lampens farve i overensstemmelse med detaljerne i indretningen eller vægindretningen, ændres stilen på rummet. En sådan simpel teknik giver dig mulighed for at få næsten et nyt loft uden at ændre dækningen.

Det hvide loft harmonerer perfekt med lyspaneler, hvor du kan oprette forskellige stilarter.

En vigtig fordel er den lave pris ved denne mulighed sammenlignet med farve.

Moderne fabrikanter af materialer til indretning er særligt opmærksomme på hvid farve. Der er hele samlinger af hvide loft nuancer af forskellige teksturer.

Hvide blanke lofter

Varianter af anvendte teksturer

Tøj til stræklofter findes i to versioner.

matteret

Ligner en almindelig pudset overflade. Frostet loft ser tilbageholdte og stern, skaber en følelse af sikkerhed og ro. Denne mulighed for dækning er billig og samtidig æstetisk. Dette er en universel løsning til ethvert interiør.

Hvid matte strækloft

Ingen genstande reflekteres på overfladen af ​​det frostede loft, der dannes ingen blænding. Det er mest velegnet til høje lokaler, da det gemmer rumlig tomhed.

Stække lofter matte

Matt hvidt loft

Matte lofter anbefales til kontorlokaler, da de ideelt set kombineres med interiørets forretningsstil.

blank

Effektiv som et middel til visuelt at øge højden af ​​lokalerne. Den resulterende dybde, når man ser på det hvide blanke loft, giver anledning til en fornemmelse af, at rummet er to-etages.

Rumdesign med hvidt blankt strækloft

Lysekronens lys reflekteres i det blanke loft, forstærker det og spredes gennem hele rummet. Takket være denne ejendom kan du installere lavenergilamper og spare strøm betydeligt.

Glossy stretch lofter

Glansende lærred er tilrådeligt at installere i badeværelser og brusebad, fordi det har en vandafvisende effekt. Designet forhindrer udviklingen af ​​skimmel og mugg. Ved installation af et blankt loft i køkkenet er dets fordel evnen til at afstøde lugt.

Hvidt blankt strækloft

På grund af den glatte overflade er det blanke loft praktisk at vedligeholde, da støv praktisk taget ikke sætter sig på det.

satin

Et unikt lærred, der kombinerer matte og blanke egenskaber. Satin stof har skinne, men ikke intens som glans. Samtidig er de lysreflekterende egenskaber af satinlinned også til stede. Men det skaber ikke blænding. I forskellige synsvinkler har overfladetekstur tendens til at ændre sig, hvilket skaber usædvanlige visuelle effekter.

Hvidt satinloft

Designere anbefaler en satin klud til to-niveau og figurer belægninger. Dette giver rummet elegance, raffinement og sofistikering. Ideel sådan tekstur til et soveværelse eller stue, hvor der er lidt dagslys.

Hvidt satinloft ser meget flot og hyggeligt ud.

Det er vigtigt! Det er uønsket at bruge stof i køkkenet og badeværelset, da det aktivt absorberer fugt og lugt. Desuden, når forurenet køkkenluft kommer på loftet, dannes et gulligt blød hurtigt. Det anbefales ikke at bruge hvidt satinstof til to-niveau konstruktioner, da det ikke er tilstrækkeligt elastisk til disse formål.

Tabel. Matt, stof eller satinloft - funktioner og begrænsninger.

Gennemsigtigt loft

Formålet med brugen af ​​sådant materiale er placeringen af ​​speciel belysning indeni. En særlig tynd film bruges til dette loft. Baggrundsbelysningen kan være af enhver farve - grøn, blå, lyserød, gul. Alle farver ser harmonisk ud, kombineret med en hvidfilm. Denne mulighed er bedst egnet til ungdomsværelser eller lokaler i underholdningssteder. Et gennemskinneligt hvidt loft med farvebelysning i butikker er passende.

Gennemsigtige stræklofter

Placering af en gennemsigtig film i midten af ​​en to-tier struktur vil skabe en vindue-i-loft effekt i rummet.

Gennemsigtig loft skaber frostet glas effekt

Et bord, der giver dig mulighed for at se forskellen mellem det glatte, matte, satinstrækloftet i sammenligning

Konfigurationsindstillinger

Hvid film giver dig mulighed for at skabe glatte overflader og tredimensionelle strukturer i loftet. I dette tilfælde er det muligt at bruge hvid i hele loftet eller i kombination med relaterede nuancer (fersken, lyserød, beige) og med kontrast (violet, rig rosa, lilla, sort).

Sort og hvidt buet loft

I billedet stræklofter 3D: buet konus

Tekstur af den glatte film giver dig mulighed for at skabe forskellige krøllede designs. En interessant kombination af stretch hvid lærred og gipsvæggen fremspring. Med tilføjelsen af ​​belysning er en win-win mulighed for at skabe et sofistikeret loftsdesign.

Stræklofter i kombination med gipsvæg

Farvekombinationer

En overflade, der kombinerer stykker af forskellige farver og teksturer tillader pladsering af rummet. I dette tilfælde søges filmen af ​​en svejset søm og monteres derefter.

Farvede stretchlofter

Montering af flerfarvede klæder på lejepladen er lavet ved hjælp af en forbindelsesprofil. For at give loftets ekspressivitet skal du anvende dekorative kontrastpropper og indsatser.

Buede sprøjte lofter

Svejsespændstof i produktionsværket

En af varianterne af tofarvede lofter er en kombination af sort og hvid. Duet af disse kontrastfarver er specielt sofistikeret og moderne. Et sådant loft er ideelt til studiolejligheder som divisor i zoner. En skarp overgang øger visuelt rummet. Det ser interessant hvidt loft ud med små rammer i sort.

Tip! I små værelser bør hvid dominere i denne kombination, og sort bør lidt supplere det. Hvis et stort område er fyldt med sort, vil loftet knuse og "spise" rummets rum.

Sort-hvide stræklofter

To-niveau loft

I moderne designers arsenal var der en teknik til fremstilling af to niveauer. Hvid farve er ideel til sådanne konstruktive løsninger. Dette giver dig mulighed for at give det indre rum mere volumen og tekstur i visse områder. Det er også en måde at opdele lokalerne i funktionelle områder.

Hvidt to-niveau strækloft

Den unikke belægning er et stræk på to niveauer i sort og hvidt. Det ser harmonisk ud og kontrasterer. Et værelse med et sådant loft ser stilfulde, aristokratiske ud.

Det hvide loft på to niveauer hjælper med at skjule overfladefejl. Interessant i dette tilfælde ligner en kombination af glatte og matte teksturer. Placering af LED-belysningen ved krydset vil give loftet respektabilitet og rigdom.

Sort og hvidt to-niveau strækloft

Loft med mønstre

I klassisk interiør ser et hvidt loft indrettet med mønstre godt ud. Billederne kan være flade eller med ekstra volumen. Et sådant loft er hensigtsmæssigt i mange designløsninger.

Det mønstrede loft er en mulighed for at skabe ægte kunstneriske kompositioner. Det er muligt at udfylde tegningen af ​​både hele overfladen og separate zoner. Ser smuk rundt mønster omkring lysekronen eller i hjørnerne af rummet.

Stof stretch loft med et mønster og en mat tekstur

Mønsteret på det hvide lærred kan laves både monokrom og flerfarvet. Udsigtigt og stilfuldt ser på en hvid baggrund sorte eller gyldne blomster eller geometriske ornament. Dette loft ser tilbageholdende, men med en smule glæde.

Loft med fotoprint

En af de originale designløsninger til loftet er et hvidt loft på to plan omkring omkredsen og billedudskrivningen i midten. Den hvide ramme på billedet understreger positivt billedet trykt ved hjælp af fotoudskrivning.

Strekak med fotoudskrivning

Stræklofter med fotoprintbillede

Ved hjælp af fotoudskrivning kan du anvende et mønster til loftet i overensstemmelse med ejendommens ejer og smag. Et sådant loft ville være passende i ethvert rum. Hvidt loft med fotoprint - evnen til at skabe et eksklusivt design af rummet.

Fotoprint på stræklofter

Video - Hvidt hængende loft i det indre

Hvidt loft i forskellige rum

Hvid farve går aldrig ud af mode. Derfor er det tilrådeligt at bruge det i ethvert rum, boliger eller offentlige lokaler.

planteskole

Det hvide lærred med mønsteret trykt på det er det bedste til børnenes værelse. Det vil fjerne frygten for mørket, for selv uden belysning vil det ikke have en kedelig mørk farve.

Stretchloft i planteskolen med belysning omkring omkredsen

Entré

Der er ikke noget naturligt lys i dette rum, så det hvide lærred på loftet hjælper med at gøre det så lyst som muligt. Entréhallen er det første, som gæsterne ser hjemme, den glansede hvide overflade med spotlights eller LED-belysning omkring omkredsen giver det mest favorable indtryk.

Hvidt strække loft i gangen

soveværelse

For lyst og overbelastet med dekorative elementer loft i soveværelset vil være en yderligere irritation i soveværelset. Det hvide loft vil hjælpe med at roe sig ned, komme væk fra problemerne og falde i roen i søvn. En ekstra følelse af renlighed vil skabe en hygge i soveværelset og hjælpe dig med at fordybe dig i en behagelig atmosfære.

Hvidglans er den perfekte ramme til et stilfuldt soveværelse i lyse farver.

Designere anbefales at bruge satinlinned til soveværelset. Takket være den interessante tekstur af denne belægning er der skabt en atmosfære af varme og komfort i soveværelset.

Stræklofter i soveværelset

køkken

Disse værelser i mange lejligheder er ikke meget store, så det hvide blanke loft vil bidrage til visuelt at udvide rummet. På bekostning af belysning modtage ekstra volumen til værelset.

Hvidt blankt strækloft i køkkenet

For et køkken i klassisk stil er det bedre at vælge en mat hvid lærred, der gør overfladen til at ligne en bleget. Men sådanne belægninger har en ulempe - de bliver hurtigt forurenet. Sandt nok giver moderne rengøringsmidler dig mulighed for hurtigt at rydde op i alt snavs.

Frygten om, at under strækloftet i køkkenet vil danne en svamp på grund af høj luftfugtighed og temperaturændringer, forgæves. Svampen dannes, når luften er dårlig, og strækloftet påvirker ikke denne proces. For at forhindre kondens fra at samle sig under dækslet, er der installeret specielle ventilationshuller i hjørnerne af køkkenet. Takket være denne teknik leveres der luft i loftrummet.

Strekak med indbyggede lys

Stue

I hvert hus er det største rum traditionelt tildelt stuen, så det er muligt at dekorere et hvidt loft med forskellige formede elementer. Interessante kombinationer af sådanne krøllede hvide lofter med farvede eller mønstrede indlæg.

På baggrund af et blankt lærred vil en stor lysekrone se spektakulært ud. Belysningen af ​​lysekronen i den glatte overflade giver ekstra mystisk dybde til rummet. En sådan modtagelse ville give stuen festligheden, højtideligheden.

Hvidt stretchloft

Tip! Det er ikke nødvendigt at kombinere det hvide loft i stuen med hvid møbelbetræk. Værelset vil se ud som en hospitalsafdeling. Med et hvidt loftsbelægning er det bedre at kombinere møbler af lyse, saftige nuancer. Som en mulighed - du kan bruge mørk og endog sort polstring. Denne kombination er bedst egnet til brug i minimalistiske stilarter af indretning.

Hvidt strækloft i stuen med en gipspladerkasse og LED-belysning omkring omkredsen

Det hvide stretchloft kan harmonisk passe ind i det indre af enhver stil, vil tjene i lang tid og vil ikke kræve udskiftning, når du ændrer væggenes design. Det er let at installere og let at vedligeholde.

Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

Detaljerede installationsanvisninger til strækloftet findes i denne artikel! Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Hvidt loft - 100 billeder af ideer om klassisk loftsdesign i interiøret

Moderne systemer med stræklofter bliver stadig mere populære i designmiljøet, primært på grund af dets alsidighed.

De giver dig mulighed for at skabe en helt flad, som regel glanset, høj kvalitet farveoverflade, der afspejler indretningen. Men klassikernes tilhængere, hvoraf mange er, foretrækker det hvide loft, som giver mulighed for visuelt at forstørre rummet.

Desuden er matte strækstrukturer og lath muligheder ikke underordnet den glansreflekterende evne.

Fordelene ved hvide lofter

Brugen af ​​hvid tone i interiøret er altid en umiskendelig version, som kan kombineres harmonisk med hele paletten af ​​farver og visuelt udvide de rumlige grænser.

Det hvide loft er ikke en undtagelse, det er en klassiker af genren, flere og flere kan de findes i moderne moderne interiør. Du kan bekræfte dette ved at se på det hvide lofts billede.

Hvad er fordelen ved hvide matte strækstrukturer?

Fordelene ved hvide stræklofter omfatter:

 • ideel base for en række farve accenter;
 • plads til kreativt designflyvning giver mulighed for alle slags interiørløsninger;
 • umuligheden af ​​refleksion af blænding giver dig mulighed for at vælge enhver lampe;
 • upræcisiteten og renheden af ​​en perfekt flad overflade fremmer afslapning
 • Den alsidige hvidfarve gør det muligt at installere loftet både hjemme og på kontoret.
 • evne til at modstå strømmen af ​​vand, at vende tilbage til sin oprindelige tilstand.

Taler om den glatte tekstur af stræklofter i hvid, er det værd at bemærke skabelsen af ​​volumetrisk refleksion og en visuel stigning i rummets højde.

Praktisk set ikke ringere end spændepladens spændingsstrukturer, der har en række fordele:

 • holdbarhed og pålidelighed
 • nem installation;
 • let pleje
 • attraktivitet, æstetik og alvorlighed af udseende.

Hvor bedre at installere et hvidt loft

Klassisk hvid farve giver dig mulighed for at strække lofterne i ethvert rum af forskellige stilarter. Designere foretrækker et hvidt loft i interiøret med naturligt lys.

Strikt klassisk udseende hvidt matloft er ideelt til kontorer og kontorer, så du kan fokusere på arbejde.

Det er bedst at installere et matteret loft i soveværelset og børnehaven, da manglen på spekulation giver rummet hygge, fremmer afslapning og hvile.

Blankt hvidt strækloft ser perfekt ud i værelser med perfekt fladvægge og skaber effekten af ​​ekstra plads i lange, smalle rum.

Eksperter anbefaler en blank finish i badeværelser, toiletter, gange. I de øvrige værelser i lejligheden ser glans ud i to niveauer.

Hvidt rackloft - en god mulighed for at adskille det simple klassiske interiør af gange, kontor og andre hjælpeværelser

Til fordel for hvilket stof der skal vælges

Fabrikanter af stræklofter tilbyder at vælge det materiale, hvorfra loftet er lavet. Som regel er det en film eller et stof.

Filmglatte og matte lofter er lavet af PVC-film og installeret ved at strække materialet og opvarme en speciel varmepistol.

Fordelene ved filmcoating er:

 • lav pris sammenlignet med andre materialer;
 • hurtig installation;
 • hygiejne og høj styrke;
 • fugt modstand;
 • ekstra støjisolering.

Blandt manglerne bemærker forbrugerne materialets ringe skade, tilstedeværelsen af ​​en svejsning på brede dåser og den ubehagelige lugt af filmen, som fremkommer ved opvarmning under installationen.

Stoffpladeafskærmninger lavede et værdifuldt alternativ til filmovertræk. Tekstilgrundlaget for en klud imprægneret med polyurethan besidder et antal funktioner, der overgår andre typer af loftsbeklædning. Blandt dem er:

 • ingen søm på lærredet (bredden af ​​stoffet er næsten 1,5 gange bredden af ​​filmen);
 • høj styrke og modstand mod mekanisk skade
 • miljøvenlighed (lugter ikke) og åndbarhed;
 • nem installation, der ikke kræver en varmepistol
 • frostbestandighed.

Ulemperne med stofdæksel indbefatter uelasticitet og vanskeligheder med demontering, lav praktisk, høj pris.

Spændingsstrukturer fører selvsikkert, når man vælger materialer til loftet, fordi de gør det muligt at skjule manglerne på overfladerne og udføre enhver form for designeren. De er brandsikker, certificeret.

Når du vælger en farveopløsning til loftet, husk at hvid er adelens farve, uskyld og komfort. Ved hjælp af spændingssystemer vil du kunne skabe en luksuriøs, let og diskret atmosfære. Den hvide farve i loftet er absolut det rigtige valg af kønnere af stil og skønhed.

Hvide stræklofter

Selv for nogle 20 år siden troede mange af os, at ordene "loft" og "hvid" var en uadskillelig kombination, og det var denne farve i loftet, der blev anset for det mest optimale. Men med fremkomsten af ​​stræklofter, udførelse af reparationer i hans lejlighed eller hus, har vi mulighed for at indstille loftrummet i enhver farve og skygge. Hvad kan jeg sige, i dag, over dit hoved i soveværelset eller i hallen, kan du endda placere et billede af et smukt landskab eller et familiefoto. Nye teknologier giver os store muligheder: skabelsen af ​​to niveauer lofter eller sammensætningen af ​​stjerneklar himmel. På trods af dette overholder mange af os klassiske synspunkter og beslutter at købe et hvidt strækloft.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Leder du efter et billigt hvidt strækloft? Virksomheden "Stroy Service" - et sted hvor du kan finde en billig men høj kvalitet mulighed. Takket være tæt samarbejde med førende producenter af stræklofter fra hele verden, kan Stroy Service Company (lederen af ​​Moskva-markedet og regionen) tilbyde det bredeste udvalg af lofter i hovedstaden samt fordelagtige rabat- og salgsfremmende tilbud for alle modeller præsenteret i kataloget.

Fordelene ved hvide stræklofter

Ud over sin lave pris og alsidighed har hvidt strækloft en række ubestridelige fordele. Den største fordel er farven selv, som udgør atmosfæren af ​​renhed, ro, rummelighed, fred og fuldstændig afslapning. Derudover er hvide lofter ideelt kombineret med efterbehandling materialer af enhver farve og med eventuelle tegninger. Hvis du har besluttet at købe et strækloft, kan valget af andre efterbehandlingsmaterialer udføres uden frygt, fordi den generelle harmoni i rummet ikke vil blive forstyrret på nogen måde.

Stretchlofter i hvid - en ideel løsning til værelser med et lille område, fordi den i farverne i visuelle øjne øger rummets rum og giver en følelse af ekstra plads og komfort. Ifølge mange psykologer er det den hvide farve, der har helbredende egenskaber og bidrager til at slippe af med angst, afslapning og ro.

Det virker som muligt at indføre en række hvide stræklofter. Men forskellige variationer af strukturen, dybden af ​​farve og lysstyrke på lærredet åbner store muligheder for at bringe deres egne tilpasninger, selv i klassisk farve. Virksomheden "Stroy Service" for sine kunder tilbyder følgende teksturer af klassiske lofter:

 • Matt hvide stretchlofter. Historien om strækloftbelægninger begyndte med denne slags. Denne tekstur er mest velegnet til tilhængere af konservative interiør stilarter, der foretrækker klassikere i alt. Overfladen af ​​det hvide matte loft har ingen reflekterende virkning og skaber ikke blænding og er også et ideelt grundlag for fotoudskrivning. Hvid PVC stretch lærred perfekt kombineret med blanke film i forskellige nuancer, når du laver flere niveauer i loftslofter.
 • Glatte hvide stræklofter. Hvide lakoverflader kædet straks synspunkter fra dem, der kom ind i lokalet. Loftet, som afspejler alle detaljer i interiøret, er virkelig beundringsværdig. Den visuelle effekt af blanke stræklofter (visuel forøgelse i rummet) har længe været brugt af førende designere som et vigtigt og uundværligt værktøj. Det skal også bemærkes, at det blanke strækloft øger lyset af lysekronen, så du kan bruge pærer med lav effekt.
 • Satin hvid stretch lofter. Ved synet af sådanne stræklofter ser det ud til, at de er trimmet med et stof. Hvide satinstræklofter kombinerer alle fordelene ved glatte og matte belægninger: de skaber ikke reflekser og højdepunkter, de er helt diffuste lys, de bruges til at skabe unikke visuelle effekter, de kan ændre skygge (afhængigt af synsvinklen).

Billeder af hvide stræklofter

Priser for hvide stræklofter

På grund af det faktum, at virksomheden "Stroy Service" er en fabrikant af lofter og ikke bruger formidlingstjenester, kan vi fastsætte de mest gennemsigtige og lave priser for deres produkter. Prisen på hvide stræklofter med installationen er den laveste i hovedstaden. Modellen er præsenteret af muligheder fra førende producenter fra Europa (Tyskland, Frankrig, Belgien, Italien, Schweiz), Kina og Rusland.

Bare vær sikker på at bemærke, at for næsten alle typer lofter har vi rabatter, salgsfremmende og bonus tilbud.