Sort loft i interiøret. Sådan forhindrer du fejl. Foto eksempler

Sort er måske den mest mystiske og uløste. Det er ikke farven på regnbuen, samtidig med at det understreger sine farver og skaber muligheden for deres kontrastvalg. I forskellige kulturer symboliserer den gensidigt eksklusive begreber: fra sorg, overtro, afgang fra jordiske glæder, anarkisme og fascisme til symbolet på oplevelse og alder (japansk kultur) og begreberne "stor", "stor", "uovervindelig" (tyrkisk historie). "Black Square" Marc Chagall priste denne farve til det højeste niveau.

Soveværelse med sort loft. Interiørbilleder

For nylig er designere i stigende grad blevet til sort farve, der gradvis introduceres i skabelsen af ​​indretningsrum i boliger og offentlige bygninger. Dybest set er sådanne designbeslutninger lavet, når man skaber det originale interiør, idet man lægger vægt på kundens individualitet, med sit ønske om noget usædvanligt og fredeligt.

Sort loft i det indre af stuen. foto

Den alsidige sort farve gør det muligt at kombinere det med både saftige, lyse, nuancer og med pastelfarve, sarte toner. Den mest udviklede retning i anvendelsen af ​​denne farve er det sorte loft i det indre af lejligheden. En stram, klar og stilfuld farve giver dig mulighed for at skabe muligheder for et unikt indre rum, der kan imponere venner og bekendte.

Hvor kan jeg bruge sort loft? Hovedregler

Brug af sort farve i indretningen skal du vide og følge visse regler og anbefalinger samt lytte til råd fra eksperter og specialister.

Hvis du lavede en ret dristig beslutning om at arrangere et værelse med et sort loft, skal du sørge for at følge reglerne:

 • Rummets lofthøjde skal være mindst tre meter, ellers vil det mørke loft gøre rummet visuelt mindre;
 • Det er nødvendigt at overveje antallet og størrelsen af ​​vinduer. Hvis de er få eller små, bliver rummet for mørkt og ubehageligt;
 • Ved belysning af sorte lofter er det meget vigtigt at undgå spotlights, der spredte lys i en lille diameter. Den mest passende belysning er en smuk lysekrone. Da sort farve har evnen til at absorbere lys, skal lysekronen have øget lysstyrke og fortrinsvis stor;
 • Et værelse med et sort loft kan arrangeres i bestemte stilarter, så det vil se stilfuldt og dyrt ud. Dette er normalt: art deco, minimalisme, hi-tech. Især ofte er de tilfredse i det dristige og urbane interiør. Når en klassisk eller rustik stil sorte loft ser helt uhensigtsmæssigt ud.

Sort loft og hvide vægge i rummet. foto

For at understrege mætningen af ​​det sorte loft anbefaler eksperter også brugen af ​​lyse, mættede farver som et supplement til den sorte farve.

Sort loft i interiøret anses for at være den mest acceptable inden for indretning af restauranter, cafeer, indkøbs- og underholdningscentre. Men med et bestemt mod hos ejerne kan det overføres til boligområder, men det skal nært og omhyggeligt henledes.

Sort hængende loft i indretningen

Stretch loft enhed giver dig mulighed for at bruge enhver farve, herunder sort. Effekten af ​​nattstjernen himmel, så elsket af mange kunder, i en ramme af kontrasterende farver på væggene vil give den indre dybde og udtryksevne. Det indre af rummet med et sort loft er mange naturers originale, kreative, rastløse.

Sorte lofter: fordele og ulemper

I århundreder var loftet i de fleste af husene overvejende hvidt, medmindre det selvfølgelig ikke var snavset med sod. I dag er samfundet meget mere åbent for en række designeksperimenter, så det sorte loft i en lejlighed ikke længere er sådan et vidunder.

Ikke desto mindre er mange almindelige mennesker stadig forsigtige med dette design, fordi de er bange for, at de ikke vil være i stand til at passe et sådant element ind i interiøret.

Farvespecifikationer

Det skal bemærkes, at sort som hvid er en universel farve, der passer perfekt sammen med andre nuancer. Sort tone i rummets design anses for at være elegant og stilfuldt. Samtidig vil overfladen af ​​sort skabe et negativt indtryk af rummet, så det skal bruges moderat.

Eksperter siger, at det er bedre at bruge sort til loftet, for i kombination med hvide vægge vil det ikke knuse, men tværtimod skabe en følelse af sikkerhed.

Et sådant design af rummet hævder ikke bare originalitet, men fortjener virkelig at blive kaldt den mest originale.

I dette tilfælde kan rummet opretholdes i sort / hvid eller fremhæve lyse accenter i den, f.eks. Ved at vælge uventet røde gardiner til det monokrome soveværelse som helhed.

Det må siges, at i de fleste moderne lejligheder er eksperimentering med sorte lofter stadig fyldt. Faktum er, at mørke toner visuelt bringer forhindringen tættere på, og derfor er toppen af ​​rummet, der er lavet i sort, kun mulig i loftshøjde fra 3 meter og højere, ellers kan tyngdekraften stadig undgås.

Hvorfor vælge?

De væsentligste ulemper i korte træk er allerede beskrevet ovenfor, og det vil helt sikkert være muligt for enhver person at formulere dem generelt: det er for usædvanligt, svært at passe ind i interiøret, rummet er krympet. En anden ting er, at valget til fordel for det sorte loft er fyldt med en række fordele, at det simpelthen er umuligt at ignorere:

 • På en sort baggrund synes de munter, munter nuancer at være endnu mere levende end omgivet af hvide eller pastellfarver;
 • populære designløsninger som et projektion af plads på loftet vil se perfekt ud på en sort baggrund;
 • Hvis loftet i en gammel bygning er for høj og ubehageligt, er det dette farveskema, som vil bidrage til at justere højden.
 • det sorte loft er perfekt kombineret med enhver tekstur, og stucken på den ser bare fantastisk ud;
 • Nogle designere klarer endda at gøre rummet visuelt højere ved hjælp af et sort loft, alt hvad du skal gøre er at trimme hvide vægge med sorte lodrette striber, der glat strømmer ind i et mørkt loft uden indlysende grænser;
 • for minimalistiske stilarter er der intet mere understreget;
 • Hvis panoramavinduerne i rummet giver masser af naturligt lys, så vil det sorte loft give den perfekte ramme til synlige landskaber;
 • det er muligt at gøre loftet dekoration multi-farvet, opdele rummet i zoner, og et højt loft vil gøre jobbet;
 • brugen af ​​spotindlejrede lamper i kombination med denne løsning hjælper med at skabe et magisk interiør.

Hvor skal man bruge?

På trods af det ikke-standardiserede og usædvanlige er det sorte loft perfekt til ethvert værelse i et moderne hus.

 • På badeværelset er et sort loft helt passende, da der er en hel del lys og strålende elementer, der giver enestående dyster til sådan dysterhed. Ofte forlader designerne kun hvid kun gulvet og rammen omkring spejlet og holder alt andet i mørke farver.
 • Køkken med et sort loft skal være ekstremt kortfattet: der er ikke behov for fornøjelser, samt en overflod af indretning eller små detaljer. Konstruktiv minimalisme til et sådant køkkenrum er det bedste valg, men møbler og udstyr er bedre at vælge lyse farver for at give rummets atmosfære mere højtidelighed.
 • I soveværelset ser det sorte loft også meget harmonisk ud, da det ikke distraherer fra søvn overhovedet. En anden ting er, at de ikke anbefaler at vælge en blank sort finish her, fordi sove foran et spejl er en tvivlsom fornøjelse. Men brugen af ​​effekter som den stjerneklare himmel vil bidrage til at skabe en unik romantisk atmosfære.
 • I stuen er denne løsning overhovedet optimal, da den giver dig mulighed for at skabe en lystklub atmosfære. Her er ingen hele dagen, fordi det sorte loft og de lyse prangende accenter af de mest uventede farver synes passende.

materialer

Sort loft er resultatet, men ikke vejen. Sort trim til loftet findes i en række forskellige muligheder, som hver især har sine egne fordele og ulemper:

 • Stræklag er ved alle anmeldelser næsten en universel løsning på problemet. Først og fremmest sætter det ikke restriktioner på overfladenes matte eller glans - begge muligheder er tilgængelige. Derudover er der ikke behov for forudgående overfladebehandling - spændingsvævet vil skjule eventuelle fejl i bunden. Det er vigtigt at bemærke, at hvis en matversion er passende overalt, skal glansen vælges omhyggeligt, det anses for uegnet til et badeværelse eller et soveværelse.
 • Gipsvæg samt et strækloft kan skjule designfejl, men det betragtes som et mindre foretrukket alternativ.
 • Sort loft kan laves ved hjælp af specielle loftfliser, som er billige og nemme at installere uden hjælp. En anden ting er, at sådant materiale normalt produceres i hvid farve, og selv om det er ret acceptabelt at male det, vil det medføre ekstra tid, penge og indsats.
 • I nogle tilfælde kan loftet klistres over med sort tapet, som også ser ganske stilfuldt ud, men valget til fordel for en sådan beslutning er kompliceret af kompleksiteten af ​​vægpapirproceduren selv øverst.
 • Til sort loft var et symbol på ikke kun luksus, men også pålidelighed med holdbarhed, du kan køre den fra MDF paneler. De er så stærke, at selv ret stabile vægge bliver samlet fra dem, men deres vægt gør installationsprocessen langt mere kompliceret.
 • Hvis vi taler om usædvanlige designløsninger, kan du endda trimme loftet med sort laminat.

Blandt andet anbefaler designeksperter, at man ikke dvæler på et enkelt efterbehandlingsmateriale, men forsøger at kombinere flere løsninger på et loft på én gang og forsøge at opnå en perfekt unikhed af resultatet.

stilarter

Ejeren, der alvorligt besluttede at udstyre et sort loft i sin bolig, hævder sandsynligvis at være en mand, der forstår stilarter, men det betyder, at hele rummet skal opretholdes i en enkelt retning. Da det sorte loft stadig ikke er udbredt, har de fleste svært ved at fortælle, hvordan man kan kombinere den med væg- og gulvbeklædning samt tilbehør for at få et særpræg indvendigt i en eller anden stil:

 • Minimalisme forudsætter manglen på lyse accenter og små detaljer, fordi en sådan klassisk farve som sort her vil være endnu mere end passende. Hvid bør blive en modvægt til sort - gulvet og møblerne skal opretholdes i en sådan tone, og tekstiler skal sandsynligvis også vælges i mørke nuancer.
 • Avantgarde og popkunst tæt på det er stilarter, der indebærer en dyb indbyrdes penetration af to farver, men kategorisk benægter, at dette bør være præcis kombinationen af ​​hvid og sort. Som regel vælges en af ​​de to farver mere roligt (i vores tilfælde vil det kun være loftets sorte farve), men hans følgesvend skal være prangende og lyse. Relativt set er hele situationen i rummet i røde farver med et sort loft en klassiker for disse stilarter.
 • For at overholde den moderne stil er det meget vigtigt at opgive skarpe grænser, fuldt ud afhængig af den glatte strøm af objekter og linjer. Det sorte lofts opgave under sådanne forhold vil være rumets zoneinddeling.
 • Art Deco er det modsatte mod moderne, da denne stil er baseret på skarpe kanter og adskillelsen af ​​nogle elementer fra andre. Det antages, at det sorte, blanke loft er mest hensigtsmæssigt præcist i lokalerne, der er lavet i denne stil. Et slående eksempel på skarpheden af ​​overgangene kan være en hvid loftsplint, der klart adskiller loftet fra væggene.

dekoration

I nogle tilfælde ser selv en simpel sort overflade på loftet elegant og smukt ud, men det sker ganske sjældent. Som regel kræves der nogle tilføjelser til den dystre top af rummet for ikke at bringe tristhed til værter og gæster. Faktisk er der kun to måder at radikalt ændre opfattelsen af ​​det sorte loft, og begge er naturligvis forbundet med belysning:

 • Den første måde er at skabe en visuel lyseffekt, som oftest er en efterligning af nattehimlen. En sådan beslutning ser simpelthen fascinerende ud, da folk har en tendens til at se på stjernerne for et romantisk temperament. I nogle tilfælde kan du gøre himlen statisk ved blot at montere små indbyggede lys direkte ind i loftets sorte tarmstykker, men den bevægende "himmel" vil se endnu mere imponerende ud.

En sådan effekt kan kun opnås ved hjælp af en speciel projektor, og selv om en sådan fornøjelse ikke er billig, vil resultatet forbløffe dig.

 • Den anden metode forudsætter tilstedeværelsen af ​​lyskilder, der ikke er direkte forbundet med loftet. Det kan enten være en hængende lysekrone eller spotlights monteret på væggene. Betydningen af ​​effekten er at lede lysstrålerne på det blanke sorte loft, hvor de afspejler, hvilket afspejler spillet af blænding. Sådanne virkninger er kun synlige i forholdsvis mørke rum, og det er dog fornuftigt at træffe et valg til fordel for en sådan beslutning, i det mindste for den romantiske atmosfære om natten.

Tips

Selv om det sorte loft ofte er rost som en usædvanlig og meget stilfuld løsning, står uerfarne designere stadig over for problemet med overdreven dysterhed af det resulterende interiør. Anyway, sort har evnen til at absorbere lys, så du skal bruge det klogt. For at forhindre almindelige fejl kan du give nogle praktiske råd:

 • Ligegyldigt hvor smukt mesteren anser sort, bør du ikke bruge det til det maksimale. Der er smukke interiør, hvor sort farve hersker, men det er især sjældne eksempler på designer geni. Chancerne for at gentage dette er minimal, fordi man vælger et sort loft, det er værd at de fleste af de øvrige detaljer i rummet, herunder gulvet, vægge og møbler, for at gøre kontrast.
 • Hvis lofterne i rummet er ret høje, og rummets dimensioner selv skaber indtrykket af et klædt skab, kan du løse problemet ved at kombinere det sorte loft med det sorte gulv og de hvide vægge.
 • Det sorte loft behøver ikke at være et ideelt mørkt sted, det kan med succes fortyndes med indsatser af enhver anden farve. Ideelt ser selvfølgelig lys kontrast i form af hvide stifter eller bjælker, der perfekt supplerer de rustikke stilarter af design.
 • Som regel betragtes sorte lofter uhensigtsmæssigt i værelser på små pladser samt i værelser med små vinduer. Valget til fordel for en sådan beslutning vil yderligere skjule området, hvorfor publikum får indtryk af overdreven trængsel.

Hvis ønsket om at træffe et valg til fordel for blot en sådan dekoration stadig viser sig at være uoverstigelig, kan problemet delvis løses, hvis antallet af spejle i rummet er væsentligt forøget.

Sort loft i rummet: funktioner i design, design, typer, kombinationer, fotos

Sort loft i det indre af huset vil skabe en charmerende og mystisk atmosfære. Spille med lys og tekstur, du kan få et originalt og helt unikt interiør af huset. Sort farve er forbundet med kosmos magt og uendelighed.

Betydning og egenskaber ved farve

Sort er farven på styrke og mysterium. Det kan skabe en følelse af sikkerhed fra omverdenen. Men samtidig kan dets anvendelse føre til deprimeret og deprimeret tilstand. I mange lande refererer sort farve til sorgsfarverne. I hjemmet er det værd at bruge det i doser for at undgå en knusende atmosfære.

 • I et lille rum kan mørk farve skjule plads;
 • Glat materiale vil bidrage til visuelt at forstørre rummet;
 • Sort loft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene;
 • Sort bruges bedst i åbne lysværelser.

Billedet har et blankt strækloft, der hjælper visuelt at forstørre stuen.

Lofttyper

Forskellige finish muligheder giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør, og tekstur og materialer vil fremhæve den valgte skygge.

spænding

En af de mest almindelige efterbehandlingsmuligheder er et hængende loft. Lerret er spændt og fastgjort i vægprofilen. Afhængigt af det valgte materiale kan overfladen være blank, mat eller satin, forskellen i visuel effekt og bredden af ​​lærredet.

 • Den glatte overflade vil visuelt forøge rummet i rummet på grund af spejleffekten.
 • Matt materiale har ingen reflekterende egenskaber og skaber en backstage-atmosfære.
 • Satin stof har en silkeagtig overflade, lyset spredes forsigtigt over overfladen. Hertil kommer, at denne metode til efterbehandling skjuler uregelmæssigheder.

maleri

For denne metode til efterbehandling kræver en glat overflade. Maling udføres i tre faser: Primering af overfladen, anvendelse af det første lag, anvendelse af det andet lag. For jævn anvendelse er korrekt belysning, energibesparende hvid pære nødvendig.

suspenderet

Det er lavet af to typer: fra gipsvæg og rack, det skjuler støder og giver dig mulighed for at skabe en multi-tiered kompleks struktur. Plader af gipsvæg er monteret på profilen.

Rack type er bygget på princippet om mosaik, i vægprofilen lagt ud lameller. Rack type materiale kan have nogen farve og tekstur.

tapetsering

Tapet er den nemmeste mulighed for at afslutte. Der kræves også en glat overflade til dette. En interessant interiørløsning vil klistres med fotobaggrunde, for eksempel med nathimmelens billede.

træ

Træbeklædning er egnet til indretning i landlig stil, træpaneler kan være helt malede sorte eller delvist i form af loftbjælker.

På billedet træloft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene.

Glat, mat eller satin?

Udseendet af loftet kan drastisk ændre indretningen af ​​rummet. Forskellige effekter kan ændre område og stil i rummet.

blank

Brug i små værelser. Spejleffekten trækker visuelt rummet. Glans vil være et godt valg for sort, på trods af den mørke skygge, vil rummet ikke have en pressende følelse og effekten af ​​et lavt loft. Minuset af det glatte materiale er lærredets lille bredde, i sædvanlig størrelse er sømene synlige.

Fotoet blanke strækloft med en spejl effekt.

kedelig

Mørkt matmateriale skaber en hyggelig backstage-atmosfære i huset. Overfladen har ingen reflekterende egenskaber og eliminerer lysblænding. Velegnet til udsmykning af hallen og soveværelset, i køkkenet er brugen upraktisk på grund af rengøringsproblemet. Matte lærred, i modsætning til glans, har en stor bredde, der giver dig mulighed for at gøre overfladen uden led. Den samme matte effekt kan opnås med tapet og maling.

satin

Materialet er et kryds mellem en mat og blank overflade. Visuelt har den en silkeagtig overflade, reflekterer let lys, men har ikke en spejl effekt. Satinfinishen ser harmonisk ud i et klassisk og moderne interiør.

Kombination med tapet

Kombinationen med gulvets farve

Foto i det indre af værelser

Stue

I den rummelige stue kan du bruge en mat overflade og et lysstykke. I stuen kombineret med køkkenet vil en delvis dekoration i mørk farve hjælpe med at zone rummet, og dele kogezonen fra hvilestedet. Den samme effekt kan opnås ved anvendelse af en multi-tiered struktur.

På billedet er loftet færdiggjort i sort / hvid, og dermed visuelt opdele rummet i funktionelle zoner.

Mørk farve er velegnet til udsmykning af stuen i moderne stil. Med træbjælker eller ventilationsrørkonstruktion kan du få loft eller landstil. For en lille stue er mere hensigtsmæssigt at bruge en blank overflade, vil reflekterende egenskaber bidrage til visuelt at fordoble rummet i rummet.

køkken

Af praktiske grunde bør du vælge en blank overflade, det er let at rengøre. Derudover adskiller standardbylejligheder sig ikke i rummelige køkkener, hvilket betyder, at modtagelse med spejloverflade også vil bidrage til at udvide køkkenet.

Succesfuldt vil se loftstativ type eller malet. Til lyse belysning kan du bruge en overflod af spotlights og LED stripe langs køkkenet.

soveværelse

I soveværelset skaber sort en intim og backstage atmosfære. Du bør ikke bruge glatte overflader, med dem vil rummet miste komfort. Registrering kan være i flere niveauer eller med en jævn overgang fra mørk til lysere nuance.

I det klassiske interiør ser du harmonisk massiv lysekrone i metallisk eller guldfarve, som bliver hovedobjektet for opmærksomhed og giver soveværelset en særlig charme. For et minimalistisk og moderne værelse kan spotlights bruges.

På billedet er et soveværelse i klassisk stil med loftsstrækstof.

planteskole

Udsmykning af et børnelokale i en så mørk skygge vil være en usædvanlig indvendig løsning. I ren sort bliver rummet dyster, en passende mulighed vil være en kombination med andre nuancer. En god ide ville være at afslutte billedbaggrunden med nathimmelens billede. Denne mulighed vil understøtte barnets lyse stemning.

badeværelse

Sort top i badeværelset ser harmonisk ud med kontrastfarve på vægge og gulv. Metal hængslede paneler vil være det bedste valg. Interiøret vil blive suppleret med sorte indvendige detaljer, såsom en spejlramme, står for sæbe og tandbørster og et skab til vask.

Korridor og hall

Sort farve, der bevæger sig på en af ​​væggene, for eksempel med en indgangsdør, strækker rummet. Sort finish ser harmonisk ud i de åbne ganger og bevæger sig ind i stuen.

Balkon og Loggia

På grund af den rigelige tilgængelighed af dagslys vil en balkon eller loggia ikke forekomme lille og mørk. I kombination med lette vægge vil interiøret suppleres med et par barstole eller en stolepose. Det vil vise sig at være et hyggeligt sted til morgenkaffe eller aften resten.

Kombinerer med andre farver

Sort og hvid

Klassisk farvekombination. Sort kan tages som basis, og indsatser eller lister er malet i hvidt.

Billedet viser et sort-hvidt loft i klassisk stil med en volumenkroner.

Sort rød

Ved hjælp af en kombination af sort og rød kan du få et værelse i asiatisk stil. En glat overgang fra en farve til en anden er velegnet til efterbehandling af et badeværelse eller en gang.

Sort og grå

Afhængigt af den gråtoner du vælger, vil interiøret have en klassisk eller moderne karakter.

Sort og guld

Kombinationen af ​​sort og guld skaber en atmosfære af luksus. Guld detaljer kan være i form af individuelle dekorative elementer eller lysekroner.

På billedet er der en klassisk stue med sort og guld trim.

Sort og blå

Toner tæt på hinanden er forbundet med nathimlen eller dybhavet. På trods af de mørke nuancer bærer det indre af rummet en beroligende karakter.

Sort og orange og sort og gul

Kombinationen passer til interiøret i moderne stil og retro. Lyse farver kan gentages i udsmykningen eller møblerne.

Loft design

To-niveau og multi-level

Som regel er reparationen af ​​loftet i to eller flere niveauer lavet af gipsvæg. Dette design er egnet til soveværelset og stuen i en klassisk og moderne stil. Efterbehandling kan ske i en farve eller forskellige nuancer. Ved hjælp af et multi-level design kan du opnå effekten af ​​et loft, der svæver i luften, hvilket vil hjælpe belysning, forsænket i et af niveauerne.

På billedet er hovedfarven på loftet på to niveauer taget sort, og gipspladen er malet hvidt.

Mønstre og ornamenter

Mønstre kan laves ved hjælp af håndmalede eller ved hjælp af tapet. Det valgte mønster kan understøtte det overordnede tema i rummet eller blive hovedmets accent i rummet.

Med tegning

Moderne teknologi giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede på lærredet. En lys sort baggrund med et mønster er velegnet til efterbehandling af et soveværelse, en rummelig stue eller et planteskole. Billedets stil afspejler den stilistiske retning af rummet.

Starry Sky eller Galaxy Design

Billedet af galaksen eller stjerneklar himmel er velegnet til efterbehandling af børnenes værelse. Tegning anvendes manuelt eller ved brug af fotoudskrivning. Billedet vil supplere de små spotlights.

Billedet viser et mørkt diamantformet loft med en stjerneklar himmel.

sequined

Loft med glitter er velegnet til efterbehandling af køkken og stue. Spændingsstrukturens teknologi anvendes, små reflekselementer påføres overfladen, hvilket skaber en flimrende effekt.

Runde loft

Suspended design runde form vil markere midten af ​​rummet eller siddeområdet. Velegnet til udsmykning af hallen i en moderne stil.

kombineret

Kombinationen af ​​gipsvæg og spændingselement gør det muligt at skabe komplekse strukturer, den centrale del kan dekoreres med et billede.

Med bjælker

Træ karakter bjælker til land stil interiør og hems. Farven kan afvige fra baggrunden eller have samme skygge.

Billedet har et sort matte loft med massive træbjælker.

belysning

Lysarmaturer

Spotlights og pletter ser harmonisk ud i et moderne interiør. Retningslys vil fremhæve de nødvendige zoner, samt skabe et lysstykke på en mørk overflade.

En lav hængende lampe over spisebordet hjælper med at adskille madlavningsområdet fra spisepladsen.

lysekroner

Bulk lysekroner vil dekorere det klassiske interiør. I kombination med sort guld eller metal lysekrone vil se særligt smukke. Et sådant valg af belysning, der passer til et soveværelse eller stue, vil se harmonisk ud på en matt baggrund.

Loft belysning bånd

Ved hjælp af LED tape skaber følelsen af ​​et loft flydende i luften. Båndet er skjult mellem tierne. Dekoration af LED-strimlen passer til interiøret i højteknologisk stil.

På billedet er der en lille entré med LED-loftbelysning.

Valg af sokkel

Hvid sokkel lyser den mørke skygge. På farvernes kontrast kan du bruge massive dekorative bordplader, de vil især skille sig ud. Denne mulighed er egnet til en lejlighed i klassisk stil.

En sort sokkel vil øge overfladearealet, en smuk relief vil være synlig, rullende over fra væggen.

Den samme sokkel har en farve, der ekko indretningspartierne.

Billeder i forskellige interiør stilarter

Minimalisme og hi-tech

Et fladt et niveau loft er egnet til et minimalistisk interiør. Til højteknologisk stil kan du bruge baggrundslyset i form af spotlights eller LED-stripe. Interiøret er lavet i to eller tre primære farver.

Loftet i loftet kan indrettes med rør eller loftbjælker, de kan være i samme farve eller farve. Groft pudset sort overflade ser også godt ud.

På billedet er der et loft-stil stue med metal trimning af loftet.

klassisk

Klassisk interiør dekorere matte eller satin loft. Den stilistiske retning vil fremhæve den elegante loftsplint og volumenkroner.

Valget af sort farve i det indre af huset vil være en usædvanlig og dristig beslutning. Det valgte dekorationsmateriale vil bidrage til at forøge rummet eller give rummet en særlig charme. Efter at have hentet den korrekte applikation, vil det sorte loft dekorere ethvert værelse.

Sort loft - En stilfuld og elegant løsning i indretningen (90 billeder af ideer)

Når du vil have noget ekstravagant, er den nemmeste måde at gøre det modsatte. Hvidt marmorgulv med et podium og et sort loft med flere niveauer, komplet med diodelys.

Denne luksuriøse kombination bliver stadig mere populær, fantastisk med sin ekstravagante æstetik. Tror ikke, at et sådant loft psykologisk "hænger"; en lak eller blank sort lærred, som det var, "åbner" rummet.

I det indre af soveværelset i en mode dekoreret med effekten af ​​"stjerneklar himmel" top. Sort loft - en dejlig design teknik, som du behøver dygtigt brug i det indre.

Opfattelsen af ​​sort i interiøret

Sort er den eneste farve, der ikke har nuancer, men den har så mange tilhængere. Fysikere, han er kendt som det absorberende spektrum, virkningen af ​​"sorte huller". Couturiers sætter pris på ham for sin skjulte seksualitet, adel og elegance.

Den eneste farve, som visuelt kan indsnævre silhuetten, understreger de raffinerede linjer og kontrasterer med det hvide og alle farver i spektret. Denne egenskab er også brugt i interiøret - et billede af et sort loft i kontrasterende kombinationer.

Esoteriske og mellemstore værdsætter sorte naturlige mineraler, deres mystiske egenskaber, deres evne til at forbedre intuitionen. Juvelerer hævder, at han sætter stor glans af luksus og rigdom.

Kreative mennesker forbinder denne farve med mysterium og uforudsigelighed. Oftalmologer anbefaler det for resten af ​​en øjennerve, og neuropatologer anbefaler at se på et sort strækloft, når søvnløshed plager.

Det viser sig, at "farve uden nuancer" er så mangefacetteret, så interiørdesignere bruger det med succes i deres unikke forfatterprojekter. Psykologer er dog lidt tvetydige - anbefales ikke i boligområder for personer, der lider af depression og humørsvingninger.

Men det sorte loft i det indre af caféer og restauranter, biografer og udstillingshaller og andre offentlige steder er det perfekte valg.

Eksperter siger, at med en følelse af "ydre rum" over dem har det positive sider. Selv i steder, der er overfyldt med fremmede, som f.eks. En karaokebar, en lukket klub eller et billardrum, føler du dig selv "lukket" fra alle.

Under et sådant ekstravagant loft i en café og restaurant føler parret parret sig pensioneret i deres personlige rum.

I soveværelset, som kun bruges til søvn, er designet af det sorte loft suppleret med effekten af ​​"stjerneklar himmel", det er godt at drømme eller lave planer, analysere begivenhederne på den dag, der går.

Designere ved, hvor fantastisk det mørke blanke stretch stof med en spejl effekt ser ud, så de tilbyder den til ikke-standardiserede løsninger til fans i interiøret. Denne farve ser godt ud på loftet i stuen, især når det kombineres:

 • med hvidt;
 • lyserød;
 • gul;
 • blå;
 • turkis;
 • grå;
 • beige farve.

Stilfuld løsning: blankt sort loft

Sort loft er ikke sædvanligt at gøre i et firkantet rum fra væg til væg - der vil være en følelse af at reducere væggenes højde. Men det skaber en følelse af dybde og højde i flere niveauer med godt gennemtænkt lysdesign, hvor sort glans er det øverste plan.

Dette loft hæver lodret, udvider rummet og "åbner himlen", selvfølgelig natten. Se selv alle fordelene ved design på billedet af det sorte loft.

Rengør næsten for et sådant loft er lettere at passe på - det kræver ikke overholdelse af steril renlighed. I mange indretningstilstande har det ikke alternativer:

 • avantgarden;
 • gotisk;
 • art deco;
 • ekspressionisme;
 • rum futurisme.

Det er hensigtsmæssigt i nogle andre moderne stilarter såvel som i forfatterprojekter. Dens fordele er at skabe en fantastisk eller mystisk atmosfære, som ikke kan opnås ved andre designteknikker.

Spillet af teksturer sort loft

Sorte blanke lofter ligner et mørket spejl, men det er ikke den eneste mulighed for et ekstravagant interiør. Og det er overhovedet ikke nødvendigt at bruge kun et spændende lærred. Det kan være kedeligt - under de blinkende dioder af "stjerneklar himmel".

Særligt elegant er spillet af teksturer af matte og glatte baser på papir tapet. Dette er forskellige jacquard - elegante matmønstre på et blankt grundlag eller omvendt.

Disse tapeter er velegnede til vægge og lofter, men de skal være i kontrast med lyse møbler og en række spejle med spektakulær belysning. Så ser jacquard "flerfarvet."

Endnu flere sorte wallpapers med 3D-effekt udseende, for eksempel, hvis du vil have "ægte" plads på loftet. Det er behageligt at lytte til din yndlingsmusik, inden du går i seng, kigger ind i fjerne planeter.

En anden mulighed er det "dybe blå hav", eller rettere det sorte hav med hajer, der cirkler overhead. Dette ekstravagante tilbud af designere er en mulighed for spændingssøgere.

Haj tegningen kan udskrives på en speciel industriel printer ved hjælp af et stræk lærred eller papir. Og hele loftet er indrettet som en stor porthole af kabinen af ​​et nedsænket skib.

Ved hjælp af disse eller dine egne ideer kan et sort loft i interiøret være den bedste løsning til et luksuriøst soveværelse eller stue. Strækmaterialet vil skjule uregelmæssighederne af gulvpladerne, konsekvenserne af et lækker tag og andre fejl.

Se, bliv inspireret af vores og sorte loftsbilleder, hvilken valgmulighed der er tættere på dit interiør.

Mørke lofter i det indre: et tegn på smagsoplevelse eller et mislykket eksperiment?

Hver af os hørte, at mørke lofter ikke skulle bruges i interiøret: de formodes at reducere og forkorte rummet. Denne udtalelse styrker troen på, at loftet skal være lys eller pastel. Men hvis en lille sort kjole altid har været betragtet som et must-have i en garderobe, så hvorfor kan ikke et mørkt loft dekorere interiøret uden at reducere rummets størrelse? InMyRoom, sammen med eksperter, er klar til at fjerne denne myte.

Nogle beslutninger er fast etableret i folks sind og har vundet stor popularitet, mens andre tvert imod har været ufortjent inddraget i kategorien "mislykkede forsøg".

Så det vurderes, at det mørke loft sænker rummet, skaber en dyster atmosfære i rummet. Ikke desto mindre er mange interiørtendenser simpelthen utænkelige uden inddragelse af mørke loftelementer - for eksempel orientalske og middelalderlige stilarter, gotiske, loft, art deco og endog de engelske klassikere med deres tunge coffered loft af mørke skove elsket af mange. Det vigtigste er at være i stand til at passe dem godt i rummet. Ved hjælp af et mørkt loft kan du oprette et unikt hyggeligt interiør, der overholder flere vigtige regler.

Hvis loftet er lavt.

 • Brug ikke en ensartet tekstur i et stort rum, hvis loftets samlede højde ikke er for stor. Det ville være mere korrekt at lave zoneinddeling og fremhæve en del i mørk farve.
 • Vær opmærksom på valg af materiale. Hvis du har brug for visuelt at udvide rummet og "hæve" loftet, er de glatte overflader af strakte lærreder uundværlige. Træloftet vil give det indre varme og tekstur, og betonmalede fly vil skabe en følelse af åbne hems.

Hvis du sætter pris på komfort.

 • Der er ingen særlige begrænsninger på områderne der anvendes mørke lofter, men i nogle rum fungerer denne teknik særligt godt. For eksempel at skabe en fredelig kammeratmosfære i soveværelset, kan du lave en del af loftet chokolade eller indigo. Derudover spiller sort, antracit, brun og mørkblå farver sig godt i badeværelset.
 • Også et meget interessant træk er udsmykningen af ​​gulv og vægge med lette materialer og loftet - mørkt. Dette skaber en spejleffekt af rummet, og hele accentet flytter til loftet. Et mørkt træloft vil helt sikkert passe ind i kontorets indre, veranda eller loggia.

Hvis du ikke er bange for forsøg.

 • Jeg vil især nævne stilen All Black, hvilket ikke kun indebærer sort loft, men også sorte overflader af vægge, gulve og endda sorte møbler. En af de få begrænsninger er brugen af ​​for mørke lofter i børnenes værelser - børn er meget følsomme for farver, og et sådant træk kan forårsage øget nervøs irritabilitet eller omvendt en deprimeret tilstand.

Sort loft - 11 grunde til en usædvanlig løsning.

Næsten hver eneste af os voksede op med tanken om at loftet skulle være hvidt eller i det mindste kunne repræsentere en lysere version af væggen. Og hvordan kan du lide ideen til at male loftet sort?

Lys soveværelse design med sort loft

Ved første øjekast lyder det revolutionært, som en skør teenage-ide. Men se bare på et par fotos af interiør med et sort loft for at se, hvor smukt det kan se ud.

Billede af det sorte loft i køkkenet

Sort loft er en alvorlig udfordring, et element der er virkelig svært at kombinere med omgivelserne. Mens den lille sorte kjole er noget uovertruffen i modeverdenen, er det sorte loft blevet et "barn med dårlige tilbøjeligheder" i designverdenen. Han er fræk, elsker at provokere og gør hvert værelse specielt.

Sort loft og sorte vægge i soveværelset

Har du brug for flere argumenter for at tage dette desperate skridt? Her er elleve tilfælde, hvor et sort loft i indretningen vil være en særlig vellykket løsning:

Sort loft og blomster tapet

1. Sort farve rimer med andre elementer i rummet.

Hvis mange sorte elementer er "spredt" i det indre af rummet, vil loftet fungere som et samlende element og skabe et komplet billede af rummet.

To-niveau sort og hvidt loft

2. Sort farve er i stand til at fremhæve smukke elementer på loftet.

Har du smuk stuck på loftet eller et helt stykke snedker kunst? Fremhæv de smukke elementer i sort.

Elegant sort og hvidt loftsdesign

3. Høje loft synes lavere

Det ser ud til, at alle gerne vil have højt til loftet. Men nogle gange sker det, at lofthøjden gør rummet for imponerende og koldt. Den sorte farve sænker loftet visuelt, og der kræves ingen ekstra tricks.

Billede af det sorte loft på badeværelset

4. Lavt loft ser ud til at være højere

Det lader til, at et sted, hvor en modsigelse er kommet ind, er det ikke? Men forudsætningen, når dens grænser ikke udtrykkeligt er defineret, synes højere. Effekten er forbedret med sorte mønstre øverst på væggene.

Foto sort strækloft i det indre af stuen

5. Sort farve skaber dramatisk effekt.

Forestil dig et værelse uden møbler og tilbehør. Hvad vil der da blive tilbage i stedet for? Kun en meget kedelig boks. Det sorte loft vil tage sig af "ansigtet" i rummet selv i mangel af møbler.

Sort og hvidt badeværelse

6. Sort loft som et supplement til sort og hvid i interiøret

Tænk på Charlie Chaplin. Mange ting ser bedre ud i sort / hvid. I eksemplet på billedet er det sorte loft kombineret med det sorte gulv, ikke kun med farve, men også med et mønster. Og motivet på væggene skaber et holistisk billede.

Stue med sort loft

7. Sorte paneler skjuler fejl i loftet.

Dækning af et ventilationssystem, rør og lignende ting kan koste mange penge og kræfter. Den enkleste løsning er paneler belagt med sort maling. Stilfuld og smuk.

Foto stræk sort loft på badeværelset

8. Sort loft vil fremhæve sorte vægge.

Hvis du allerede begyndte at male væggene sorte, så er det værd at tilføje til forsiden af ​​værker og loftet. Ellers vil interiøret ikke se halvt så fantastisk ud, om loftet har en anden farve.

Designstudio med sort loft

9. En spektakulær måde at zoning værelser.

Det er svært at dele værelserne sammen i et stort rum. Sort loft kan i dette tilfælde give en uvurderlig hjælp.

Sort loft i det indre af stuen

10. Sort loft vil fremhæve den storslåede udsigt fra vinduet.

Uden tvivl ville udsigten fra vinduet på billedet være storslået og med et hvidt loft. Bemærk dog, at det sorte loft leder dine øjne som et rødt tæppe, der udfolder sig foran dine øjne.

Soveværelse med sort loft

11. Sort loft er perfekt til teenagere og oprørere.

Ja, vi nævnte i begyndelsen at det sorte loft ikke kun er egnet til teenagere med oprørske tilbøjeligheder. Men det betyder ikke, at det ikke passer til dem!

Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.