Aluminiumprofil nr. 31 (2146)

Stræklofter - dette er ikke en nyhed på byggemarkedet. Men ligesom alle byggematerialer undergår de ændringer over tid. For nylig begyndte fabrikanterne at tilbyde en ny type fastgørelse, som negerer afstanden mellem strækloftet og væggene. Denne monteringsstruktur kaldes gapless. Hvad er dens funktion, og hvad er dens fordele?

Fordele ved uhindret montering

Det drejer sig om opbygningen af ​​monteringsprofilen, som er fastgjort på væggen omkring omkredsen af ​​rummet og harpunen, der sikrer spændingsarket sig selv til profilen. Ved første øjekast er monteringsprofilen normal, i form af bogstavet "h". Men der er en lille bøjning på sin yderside. Dette er den del af låsekoblingen, der holder harpunen og monteringsprofilen. I dette tilfælde er sidstnævnte fremstillet af aluminium eller af stiv type polyvinylchlorid.

Men det hele handler lige om harpunen. Som det ses på billedet, er det konveks og passer godt til vægplanet. Samtidig er harpunet fast lodret i spændingsvævet, der er skåret ud på udstyret nøjagtigt under loftets form og størrelse. En lille godtgørelse er til stede - de anvender harpunen.

Advarsel! Husk, at harpunen ikke er en baguette, som en separat del af spændingsstrukturen. Ved hjælp af en baguette fastgøres lærredet til profilen, det vil sige, at spændingsmaterialet selv først indsættes i sporet, dets kanter fastgøres af baguetten. Som nævnt ovenfor er harpunsystemet et enkelt design.

Harpoon fastgørelseselementet har en bevægelig fleksibel midterdel, hvilket gør det nemt at håndtere. For at indsætte det i forbindelsessporet, behøver du ikke bruge en speciel spatel, som det er gjort med standard muligheder for at installere et strækloft. Harpunen er let indsat med fingrene.

Konstruktiv plan for installation af en harpun i en profil

værdighed

Hvad er den spidse spændingskonstruktion bedre end andre muligheder?

 • Den største fordel er, at der ikke er nogen kløft mellem loftet og væggene. I andre modeller er der et sådant hul, det skal lukkes med specielle dekorative indlæg eller loftpose.
 • Monteringsprofil til kløftigt strækloft produceret i forskellige tykkelser. Til krumme lofter (afrunding) anvendes et tyndt element, som ligger langs planets krumning. I enkle harpun- og baguettesystemer kan bøjning eller afrunding kun opnås ved at installere flere lige linjesegmenter. Visningen er ikke meget præsentabel, selvom den er skjult indsats eller loft baguette.
 • Nem at afmontere. For at gøre dette, klæber kluden harponen gennem fingrene med fingrene, trækker den ud af profilen og fortsætter med at skyde og bevæger sig rundt om rummets omkreds. Dette sker, hvis der er opstået en lækage, og det er nødvendigt at dræne vandet. Forresten kan kluden demonteres og installeres igen på plads mange gange uden at ændre kvaliteten af ​​både materialet og fastgørelseselementerne.
 • Præsentabel udseende, klarhed af linjer og bøjninger.

Sådan installeres

Gapless lofter installeres ved hjælp af standard teknologi. Her er operationsalgoritmen:

 • Installationshøjden bestemmes. Minimumsstørrelsen er 6 cm fra bundens overflade.
 • Konturen bestemmes af laserniveauet.
 • Det installerer monteringsprofiler. De er fastgjort til væggene med skruer på plastikkapperne. Afstanden mellem fastgørelseselementer - 30-50 cm.
 • Bestilt efter formen og størrelsen af ​​det strækløftede loft, hvor harpunen allerede er loddet, indsættes den i det installerede kredsløb uden værktøj.
 • Opvarmning af loftet med varmepistol.

Advarsel! Det er nødvendigt at begynde at installere en klud fra et hjørne af rummet. Hvis rummet har et ydre hjørne, så starter processen med den.

Opvarmning stretch PVC loftvarme pistol

Med enkle stræklofter skal du rodde med at montere monteringsprofiler i hjørnerne. De skæres i en vinkel på 45 ° og er præcist forbundet til væggene, så konturen forbliver kontinuerlig. Men i det klare loftsystem er der en nyansering, der letter arbejdet.

Se på videoen, som viser, hvordan man installerer sådanne profiler på hjørnerne af bygningskonstruktioner. Ingen præcis docking, ingen beskårne hjørner, det er simpelt. Det vigtigste - at installere dem nøjagtigt på de anvendte vandrette linjer. Hvorfor er dette muligt i dette design? Sagen er, at PVC-strækstofet selv er præcist udskåret i størrelse og form af bundloftet. Små afvigelser i størrelse er tilladt, men vinklerne skæres med særlig nøjagtighed.

Det ser ud til, at dette er en kompliceret procedure. Men det klare strækloft er lavet på udstyr udstyret med et computerprogram. Så nøjagtigheden er garanteret, men det er nødvendigt at lave de rigtige målinger. Og det refererer allerede til den menneskelige faktor, hvorfor mælere er de mest erfarne medarbejdere i virksomheden.

Og en ting, som jeg gerne vil henlede opmærksomheden på. Eksperter anbefaler sammenføjningen af ​​spændingsvævet med væggens planer for at behandle silikoneforseglingsmiddel. Dette gøres sådan:

 • Samlingen sprøjtes med vand;
 • Et fugemasse påføres det
 • Svagfinger, som er udjævnet tætningsmiddel på leddet.

Sådan behandling vil skabe en barriere for vand, som kan fylde strækloftet og træde mod kanterne. Omkostningerne er beskedne, men der er en reel mulighed for at øge styrkeegenskaberne ved den klare loftsstruktur.

KRAAB profil til klare stræklofter

Træt af problemer med kunder på grund af maskeringstape?

Vi præsenterer det unikke to-profil KRAAB 3.0-system, designet til fastgørelse af PVC-plader med en perfekt forbindelse til væggen.

FOTO VÆLGER MED KRAAB 3.0 KRESSLESS SYSTEM

Virksomheden "Supply No.1" var den første til at tilbyde sine forhandlere det KRAAB 3.0 gabefrit stretchloftsystem. Du kan se billederne af strækloftinstallationsprojekter, der er gennemført af vores forhandlere med en perfekt pasform til væggen nedenfor:

Gapless lofter

Spændklud er længe ophørt med at være en spændende nyhed på byggematerialet. Men det drejer sig om standard systemer, fordi det som med andre materialer bliver konstant forbedret, og nye, mere interessante og smukt udseende varianter af det ses jævnligt på markedet. Relativt for nylig er der opstået klare stræklofter, der er baseret på en helt ny type fastgørelse, der gør det muligt at skjule hullerne mellem lærredet og væggen. I dette tilfælde udføres selve installationen i overensstemmelse med den klassiske teknologi med minimale afvigelser.

Innovation ligger i harpunen, svejset direkte til lærredet med brug af professionelt udstyr. Fikseren er lavet konveks, så den passer godt til væggen. Harpunen er ret fleksibel, som på den ene side forenkler installationen, og på den anden giver den mulighed for at skabe komplekse krøllede konfigurationer og sikre god forbindelse med alle former for efterbehandling.

værdighed

Ved klare stræklofter er der mange fordele. Blandt de vigtigste bør nævnes:

 • ideelt flad overflade;
 • omkring murens omkreds er der ingen huller og huller;
 • intet behov for indlæg og sokkler
 • muligheden for at gennemføre de mest modige designløsninger;
 • mulighed for montering af buede strukturer
 • gentaget installation / demontering
 • mere æstetisk udseende i forhold til tidligere generationer.

Samtidig er de positive aspekter af klassiske strukturer, såsom praktisk, holdbarhed, pålidelighed, beskyttelse mod oversvømmelse, brandsikkerhed og så videre, ikke gået nogen steder.

mangler

Men ulemperne ved det klare strækloft er meget mindre. Det kan måske noteres her, måske, at det er nyt, og derfor er få virksomheder klar til at tilbyde sådanne løsninger til deres kunder. Desuden kræver installationen en virkelig erfaren og kvalificeret installatør med et godt sæt af alt nødvendigt udstyr. Disse mangler er imidlertid ikke relevante for kunderne i virksomheden "Nebosvod" - vi har succesfuldt monteret systemer af denne type og har perfekt studeret dem!

Ring nu!

Installationsfunktioner

Det mest bemærkelsesværdige ved installationen af ​​dette system er, at lærredet er fyldt med kun hænder - det er ikke nødvendigt at bruge en spatel. Men brugen af ​​det klare loftloftsystem er stadig godt - om nødvendigt kan lærredet fastgøres og løsnes så mange gange som nødvendigt, det vigtigste er at gøre det omhyggeligt. Det er bedst ikke at komme ned til erhvervslivet selvstændigt, men altid at ringe til specialister.

Gapless lofter installeres faktisk ved hjælp af standard teknologi. Der er en forskel, men det er kun til stede, når man tanker lærredet. Generelt er sekvensen af ​​handlinger som følger:

 1. Installationshøjden fra loftet bestemmes. For at gøre dette skal du bruge et laser- eller vandniveau. Som regel er minimumsafstanden fra bundpladerne mindst 4 cm, forudsat at overfladen er ideel, hvilket er yderst sjældent. Gap og slotted lofter til bestemmelse af niveauet for montering af profilen har ikke funktioner, processen er identisk.
 2. I næste fase monteres en baguette i væggen til skruer (med et interval på 25-40 cm mellem dem), hvor lærredet bliver brændt op. Dens installation finder sted omkring omkredsen af ​​rummet.
 3. Formålt, skåret på specialudstyr og leveret til objektet, lærredet indsættes i profilen (uden at bruge noget værktøj - hele processen udføres manuelt).

Som du kan se, er gapløse og slidsede loftslofter virkelig monteret på en enkelt algoritme.

VIGTIGT! Strækningen på lærredet begynder ved hjørnet af rummet, hver gang der flytter til modsat. Hvis rummet har et ydre hjørne, skal installationen begynde med det.

Efter installation anbefales alle led til at blive behandlet med fugemasse (silikone). Processen er som følger:

 • selve leddet sprøjtes med vand;
 • tætningsmiddel påføres;
 • silikone er udjævnet langs sømmen med en lidt fugtig svamp.

Sådan behandling er først og fremmest nødvendig i badeværelser og et badeværelse, hvor den øgede fugtighed finder sted. Et lag af silikone vil skabe en hindring for vand, som uden det kan fylde leddene, samt akkumulere i interceil rummet, hvilket fører til sagging af lærredet og ødelæggelse på grund af fugtigheden af ​​bygningselementerne i bygningen.

Bemærk venligst: Gapless PVC stretch loft i dag er ikke den bedste løsning i form af pris og kvalitet. Gode ​​specialister er i stand til at tilbyde andre, lige så effektive, men mere overkommelige muligheder.

De bedste analoger af klare lofter i Moskva

Specialisterne i firmaet "Nebosvod" vil hjælpe dig med at vælge et loftdække, der vil koste dig en rimelig pris og vil blive frataget de mindste sprækker og eventuelle andre fejl. Kontakt os: Vi hjælper dig med at træffe det bedste valg samt rådgive om alle spørgsmål af interesse.

Gapless installation af strækloft

Antallet af spændende stoffer i vores tid giver dig mulighed for at lave helt forskellige designs, der kun udgør et sådant udseende af dit eget hjem, som vil se mest kvalitative og passende ud. For nylig er den spaltefrie baguette til strækloft blevet populær. Hvad er hans styrker? Lad os dvæle mere om det her.

Funktioner bagless baguette til stræklofter.

Faktum er, at de fleste af konstruktionerne af spændingstypen, der er lavet ved hjælp af harpun eller shtapikovoy-system, kræver brug af maskeringsbånd til endelig efterbehandling. Filmen er gemt i en baguette, men støder op til profilens ydre kant. Dette skaber et lille hul i nærheden af ​​muren, hvilket ikke ser særligt attraktivt ud.

I stedet for dekorative indlæg anvendes også snoet snor eller loftsplinter af skumplast eller plast. Men alt dette er ekstra omkostninger og vanskeligheder. Derfor udgjorde udseendet af en kludfri baguette til et strækloft en reel sensation på byggematerialemarkedet.

Der er flere sorter. For eksempel er de sædvanlige profiler til enkeltniveau design og dem der bruges til niveauovergange. Sidstnævnte er lavet af letvægtsaluminium. De er udelukkende beregnet til harpoon fastgørelsesanordninger.

Den klare profilprofil er en kludespændeprofil, som bruges til at installere stofklæder. Til denne type profil er der to måder at montere væg og loft på. Stoffet er fastgjort til profilen med en speciel halvcirkelformet spatel. Efter installationen er der ingen huller mellem væggen og spændingsvævet, så der er ikke behov for en ekstra låg omkring rummets omkreds.

Det vil være nemt at købe disse baguetter på vores hjemmeside og bestille dem i overensstemmelse med det indrettede rums dimensioner.

De vigtigste fordele ved et sådant system er indlysende.

Det giver mulighed for at spare på camouflageindsatser, hvilket ikke kun medfører omkostninger, men passer ikke altid til et bestemt interiør. Fraværet af disse elementer vil gøre det muligt for indretningen at være mere universel og ikke at tiltrække opmærksomhed, hvis et sådant behov eksisterer.

Brug i interiøret

Denne tilgang åbner bred perspektiver i design. Faktum er, at den klare montering vil se godt ud, ikke kun i tilfælde af enkeltbelægninger, men også i komplekse to eller tre niveauer.

Den lækre kant af lærredet hjælper med at gøre interiøret blødt og roligt. Denne tilgang er nyttig, når du opretter dækning, der ikke tiltrækker opmærksomhed. Det kan have neutrale toner (hvid, grå, beige). Samtidig vil andre elementer i indretningen være centrale i dette rum. Disse er lyse møbler, kreative lamper, tegninger på væggene mv.

Ved hjælp af sådanne fastgørelsesdele kan du oprette strakt lærred i vintage stilarter. Tværtimod ser plastikbåndet tæt på væggene det upassende. Og så selv stof stof vil åbne bred perspektiver for kreativitet. Det vil vise sig at skildre etniske mønstre eller mønstre, der går over til vægge og møbler.

Et sådant loft ville være bedst at se på et rummeligt værelse og skabe utrolige visuelle effekter.

konklusion

Så nye udvikling inden for fastgørelsesspændingsbelægninger er blevet populær ikke forgæves. Gapless profiler spare penge og hjælper med at gøre præcis den version af overfladen, der er mest egnet til en specifik designløsning. Køb det er ikke svært, både for det samme niveau og for flere.

Gapless installationsmetode af stræklofter

Innovation ved installation af lofter: KRAAB-system

Moderne og højkvalitets spaltfri montering til stræklofter KRAAB giver dig mulighed for at få et spektakulært, præsentabelt udseende af den færdige løsning på grund af:

 • fraværet af en dekorative indsats, sokkel rundt om loftets omkreds;
 • perfekt tilslutning til væggene til væggene (uden hul);
 • ingen spor af sammenføjning af vægprofiler.

Og også for at forbedre kvaliteten af ​​installationsarbejdet på grund af udførelsens hastighed og pålidelighed.

KRAAB-profilen er designet og fremstillet i henhold til tyske kvalitetsstandarder og erstatter de forældede traditionelle fastgørelsessystemer.

Billeder af stræklofter i indretningen ved hjælp af KRAAB gapless system

Fordele ved KRAAB-systemet:

 • anvendes til alle typer lofter
 • giver det perfekte udseende af loftet;
 • giver dig mulighed for at udføre de mest dristige designbeslutninger - ikke mere ujævnt klippe indsats hjørner, stikker rundt omkretsen;
 • letter arbejdet med strukturer på flere niveauer;
 • skaber en tydelig og jævnt kontur af loftet
 • hjælper med at undgå problemer med "raznoton", når du installerer farvede klæder på grund af manglende maskeringsbånd;
 • Den ubestridelige fordel ved teknologi på markedet;
 • Systemet er patenteret og har alle de nødvendige certifikater.

* Pris med installationsprofil!

KRAAB fastgørelsessystem kan kun installeres af vores højt kvalificerede installatører uddannet i denne teknologi!

Eventuelle spørgsmål?
Spørg dem via telefon
(495) 968-95-51

Stræklofter

artikler

Indbyggede lys

Nuværende kampagner

Stofloft DESCOR

Descor hvidt stof strækker loft fra 625 rubler / m2...

TO-NIVEAU STRETCHEDE OPLYSNINGER!

Op til 56% rabat på design til to niveauer lofter...

25% rabat på tilføjelse. Tjenester!

Rabat på yderligere ydelser...

ESSENTIAL STRETCH CEILINGS

Smuk og original med 35% rabat! Bestil nu!

anmeldelser

nyheder

Fotoprint på loftet

Fotoprint på et blankt lærredstræk på to niveauer.

To niveauer lofter

To niveau lofts med LED strip i rummet 21 m 2.

Cloth Descor

Stretch loft fra et sort stof stof Descor med gnistre.

Baguette under strækloftet: sorter, især brug og installation

Baguetter til stræklofter, men ikke et væsentligt element i indretningen, men bruges ganske ofte. I dagens gennemgang vil vi overveje de anvendte materialer og egenskaber samt vise, hvordan man installerer en baguette til stræklofter.

Installation af en baguette til et strækloft vil bidrage til at gøre interiøret i rummet mere elegant.

Materialer, typer og funktioner

Formål og træk ved loftsplinten

Ofte bruges baguette til stræk på to niveauer lofter.

Kort fortalt husker vi, hvad en baguette er, og hvad dens hovedfunktioner og funktioner er. Faktisk er det mere korrekt at kalde dette element en baseboard, da den udfører nøjagtig de samme funktioner: den skjuler vinklen mellem de to lukkede overflader og kontaktlinjen for efterbehandlingsmaterialerne.

I modsætning til den sædvanlige gulvsokkel er loftet designet til at dekorere samlingen mellem væggen og loftet. Den har en trapezformet eller vinkelprofil og er som regel limet til to plan - loftet og væggen.

Billedet viser tydeligt formen på profilen af ​​den dekorative strimmel.

Men i tilfælde af et strækstof af åbenbare grunde, er installationen kun lavet til væggen, og delen berører kun lærredet uden lim. Som følge heraf får man, med forbehold af reglerne, indtryk af fuldstændig anlæg og fixering til begge fly.

Således får vi en flydende baguette til stræklofter, der kun berører stoffets eller polymerens plan og er fastgjort til konsollen.

Det er vigtigt! Det overvældende flertal af sæt til stræklofter er forsynet med dekorative indlæg og hætter (for eksempel et bånd til en stræk loft baguette), derfor er det ikke nødvendigt at bruge en separat sokkel. Ikke desto mindre, for at skabe et originalt og virkelig smukt interiør, bruges de stadig, og ofte.

Et eksempel på udskiftning af en sokkel på en kludfri baguette til stræklofter, der er inkluderet i sættet.

Et godt loftsplint skal have følgende egenskaber:

 • lav vægt Dette gør det meget lettere at fastgøre, og i betragtning af konsolmontering er denne faktor særligt vigtig.
 • loft baguetter til stræklofter bør være ganske fleksible og let at gentage de krøllede konturer af lokalerne, niveauer ujævnigheden af ​​væggene;
 • detaljerne skal svare til et moderigtigt og dyrt loft ikke kun med kvalitet, men med stil og almindeligt udseende;
 • operationer, der skal udføres direkte i nærheden af ​​nettet, bør minimeres på grund af risikoen for at beskadige materialet
 • planken skal passe godt ind i rummets overordnede omgivelser og understrege de nødvendige accenter, samtidig med at man skjuler uønskede reparationsdetaljer.

Et eksempel på et luksuriøst interiør med forskellige dekorative elementer.

Selvom listen over materialer, hvorfra der kan fremstilles baguetter, er ret stor, vælger vi kun de der passer til os.

Så til indretningen kan du anvende disse sorter:

 1. Produkter fra polyfoam. De har en meget lav vægt og stærk fiksering på limmen, men samtidig er de skrøbelige og upålidelige. Den største fordel er lave omkostninger og brugervenlighed.
 2. Udvidet polystyren skørt Det vejer også lidt, men det er stærkt nok og mere holdbart. Betragtes som en af ​​de mest populære arter.
 3. Plastic baguettes. Her er valget bredt: polyvinylchlorid, polyurethan, andre polymerer. Holdbar, pålidelig, men noget sværere at beskære og veje mere.

Fleksibel plast og polymerer passer bedst til.

Det er vigtigt! Faktisk kan du i denne forbindelse bruge andre typer baguette til stræklofter, fra træ til stucco, men de kræver særlige tilpasninger og fastgørelser.

Varianter og træk ved ansøgningen

Bemærk, hvordan den fleksible polymer let følger den krumme vægkontur.

Hvis vi forsøger at bestemme hvilken baguette der er bedre under strækloftet, vil vi ikke modtage et bestemt svar, desværre. I stedet betragter vi funktionerne ved brugen af ​​basisplader af forskellig form og størrelse.

Smarte modeller lettere at gøre det selv.

Tabellen præsenterer de mest almindelige og aktuelle eksempler på brugen af ​​forskellige modeller:

Det er vigtigt! Dimensionen af ​​baguetten til strækloftet spiller en væsentlig rolle i skabelsen af ​​rummets overordnede stil og skal derfor vælges omhyggeligt og uden hastværk.

Montering af loftslister under spændingsstof

Baguette til strækstof lofter er let at installere.

Installationsvejledningen til soklen er ret simpel:

 1. Vi fugtiger en del af muren, hvorpå baguetten limes, med en svamp eller maklovitsy.
 1. Vi anvender en blanding af efterbehandling kitt og PVA, eller speciel lim til udvidet polystyren på pre-cut lameller, og kun på flyet ved siden af ​​væggen.

Påfør kun lim på det plan, der støder op til væggen.

 1. Start fra hjørnet, lim baguetterne, så de kun rører overfladen af ​​loftet. Forsigtigt vi tilslutter hjørnerne og de direkte forbindelser, vi fjerner straks rester af limen med en spatel eller en fugtig klud.

Vi trykker på panelet på væggen.

 1. Når panelerne er tørre (klokken 12), tryk let på loftspladen og indsæt en stribe papir eller avis i spalten, så den dækker lærredet med 4 - 5 cm.

Luk loftet med en stribe papir.

 1. Vi fylder samlinger, vi renser med sandpapir.

Smør leddene med en finish.

 1. Primering og maling af baseboard.

Påfør maling med pensel.

Det er vigtigt! Det er bedre at klæbe soklen på kittet, men ikke dækket af tapetvægge.

konklusion

Moderigtige i dag strækker lofter en indretning af led og anlæg til væggene. Med denne opgave er det nemt at klare hjælp fra loftsplinterne, som kan ses i videoen i denne artikel.

Vi er klar til at besvare uundgåelige spørgsmål i kommentarerne, vi vil gerne kommunikere med læsere.

Gapless stretch lofter

Vi tilbyder dig en unik og eksklusiv mulighed for at forenkle og forbedre dit arbejde med installation af stræklofter. Produktion af strukturer ifølge din tegning giver dig mulighed for at udføre dine tjenester endnu hurtigere og med bedre kvalitet. Det er meget nemt at arbejde med os, og takket være kundens personlige konto kan du altid spore status for din ordre. Samarbejde med Flexy er et kvalitativt nyt niveau af installationstjenester til stræklofter og uden tvivl en garanti for høj kvalitet på dit arbejde.

Unikhed af FLEXY profil system formler
bekræftet af patenter og patentansøgninger!

Gapless Baguette (Harpoon Method)

# 1 Loft ST Factory

God dag! Interesseret i en sådan baguette eller dens sort, fortæl mig, hvor du kan købe den. Hvis nogen brugte, bedes du give din feedback. Tak.

Gapless harpoon metode. Denne metode blev opfundet relativt nylig. Dens største fordel er den direkte pasform af lærredet til væggen og dermed manglen på behovet for en camouflageindsats. Gapless lofter kan kun installeres i et rum med flade vægge, da ujævnheder i kontakt med lærredet kan beskadige det. Den ubesværede metode er ideel til stræklofter på flere niveauer. Sådanne designs ser skønnere og mere spektakulære ud, når lærredene på forskellige niveauer støder op til hinanden uden brug af en indsats. Der er ingen risiko for beskadigelse af stoffet.

# 2 Parsec

God dag! Interesseret i en sådan baguette eller dens sort, fortæl mig, hvor du kan købe den. Hvis nogen brugte, bedes du give din feedback. Tak.

Gapless harpoon metode. Denne metode blev opfundet relativt nylig. Dens største fordel er den direkte pasform af lærredet til væggen og dermed manglen på behovet for en camouflageindsats. Gapless lofter kan kun installeres i et rum med flade vægge, da ujævnheder i kontakt med lærredet kan beskadige det. Den ubesværede metode er ideel til stræklofter på flere niveauer. Sådanne designs ser skønnere og mere spektakulære ud, når lærredene på forskellige niveauer støder op til hinanden uden brug af en indsats. Der er ingen risiko for beskadigelse af stoffet.

Støder op til væggen - langt fra en springvand. Jeg kender de fyre, der arbejdede meget på ham. Bær med et kit, glans over krydset.

I Rusland sælger de Shishkin Forest, de synes at være patentindehavere.

Stretch Ceiling Systems

Der findes flere typer fiksering af spændingsark og følgelig typer af profiler. Blandt de vigtigste systemer af stræklofter er harpun, hæfteklammer og klip. Hver af dem har sine egne egenskaber, fordele og ulemper.

Hvilket system der skal vælges i et bestemt tilfælde, afhænger af typen af ​​spændingsmateriel, ønsker og økonomiske muligheder hos klienten samt typen af ​​lokaler. I denne artikel - oplysninger fra specialisterne i firmaet Mos Siling, som vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type vedhæftning.

Harpun system med stræklofter

Den mest rentable, praktiske, pålidelige og bekvemme for vinylfilm er harpunmontering. Ifølge sin teknologi er det nødvendigt at måle rummet præcist, for at gøre mønsteret 6-10% mindre end den krævede størrelse.

På grund af det faktum, at lærredet er mindre end loftet, er det stærkt strakt og danner en perfekt flad overflade uden hak og en ensartet spænding på harpunen giver vinylloftets glathed.

Under produktionsbetingelser skæres filmbanen ud, om nødvendigt er den svejset fra enkelte strimler, og en harpun er svejset langs omkredsen. Harpunen er en plastikstrimmel med en bøjning i form af en krog, som er indsat i sporene i profilrammen, som følge af hvilken filmen er fastgjort.

Harpunen er den vigtigste del af systemet, svejset til filmen ved højfrekvent strøm på molekylernes niveau, det bliver dets integrerende del. Harpoon mount kun, hvilket indebærer ikke kun installationen af ​​loftet, men også dens demontering uden skade, med geninstallation.

Det er muligt at geninstallere harpunbladene så meget som det kræves under driften af ​​stræklofter. I et halvt århundrede kan det være nødvendigt at ændre rørene i loftet, eller at reparere elektriske ledninger, dræne vand, når de oversvømmes mv.

Harpoon aluminium eller plastik profil har en bekvem rille, hvor harpunen snaps. Og jo mere filmen strækkes under installationen, jo stærkere er krogen fastklæbet i rammen.

I denne teknologi er der kun en lille minus - det teknologiske hul. Efter at strække filmen mellem den og væggen, forbliver der et mellemrum 4-7 mm bredt. Specielt til det er designet fleksibelt plastbaseboard, som også kaldes camouflagebånd eller hætte.

Dekorative bånd kan bestilles i samme farve som lærredet, så det vil være helt usynligt eller bruges som dekoration og malet i en kontrastfarve. Hvis der kræves traditionelle brede loftsplanker til indretning, er der ikke behov for en hætte.

Gapless harpoon system. Relativt for nylig blev fastgørelsessystemet af stræklofter med en harpun, men uden huller opfundet. Til denne metode blev harpoonprofilen ændret, således at filmen passer under væggen tæt på væggen, der er ingen mellemrum, og behovet for en camouflageindsats er ikke nødvendig.

Gapløse harpunsystemer er dog kun egnet til værelser med perfekt flad lodrette flader, ellers vil loftet understrege alle vægternes krumning. Derfor bruges oftest den gabeløse konstruktion i lofter i flere niveauer for at slutte sig til lærredene i forskellige niveauer.

Shtapikovy (ahorn) system med stræklofter

Fastgørelse med perler og kiler er meget lignende metoder, selvom der i første omgang anvendes en U-formet profil, og i den anden - en baguette, der ligner en stol med fire ben i tværsnit.

I begge tilfælde er fikseringens essens at placere lærredet i slidserne og rette det med en perle eller kile.

Shtapikovy metode blev opfundet af russiske mestere for russiske vinylfilm. Og selvfølgelig er dette den billigste metode til at installere hævede lofter. Efter installationen af ​​hæftemetoden mellem væggene og loftet forbliver der et hul på op til 12 mm bredt, skjult af en standard loftsplint eller en speciel tape-hætte.

Dette system kræver ikke omhyggelige målinger og beregninger. Filmen skæres ud med en margin på alle sider, og efter strækning skæres de ekstra stykker af. Shtapikovy metode er universel. Det er egnet til fastsættelse af vinylstoffer og stof Descor TM (Clipso tekstil er mere tæt og er kun monteret i rammen af ​​profiler af samme mærke).

Fordelene ved denne metode er lave omkostninger og en lille margen på 2 cm fra bundpladen (4 cm til harpoonlofter). En sådan metode kan dog ikke kaldes holdbar: selv med en kvalitetsinstallation vil spændingen svække gennem årene, og lærredet vil sænke, og geninstallationen er umulig.

Specialister af firmaet Mos Siling for vinyllofter anbefaler harpooninstallation. Du bør ikke spare på kvalitet og holdbarhed. Det er bedre at betale en gang for en værdig ting end i et par år for helt at geninstallere loftet.

Klips-på-installationssystem til stofstræklofter

Cam, clips, med fastgørelse på tøjspidsen - alle disse er navne på det samme system, beregnet til installation af stofstræklofter. Fastgørelsen af ​​profilen ligner to fingre, hvoraf den ene er hård, og den anden er bevægelig, stramt på stoffet, efter at den er gemt mellem dem, som en knæet knytnæve eller klips.

Til denne metode anvendes kun mærkehæmmede klip-på meget holdbare plastpose-baguetter, hvilket sikrer pålidelig fastgørelse af tekstillofter. Et andet plus ved denne metode er fraværet af huller og dekorative indsatser.

konklusion

Som du kan se, strække loftsystemer i overflod, er der masser at vælge imellem. På Mos Siling kan du bestille nogen af ​​disse monteringsmetoder. Det er op til dig at beslutte, hvilket er mere vigtigt - besparelser eller holdbarhed.

Professionelle teams af erfarne specialister vil kvalitativt udføre enhver installation af loftkonstruktioner på kort tid og uden affald. Hvis du vil have det bedste resultat - køb et harpunsystem til filmlofter og et klipsystem til stof.