Gap profil for hævede lofter

Kære site besøgende! Bliv vores abonnenter eller venner på sociale netværk og få en garanteret 5% rabat ved bestilling af et strækloft på 10 kvadratmeter.

Vær opmærksom

Stramme loft systemer

Stræklofter er grundlæggende opdelt i to hovedtyper: disse er PVC-film og sømløse (stof) lofter
mere

Opmærksomhed falsk!

Hvorfor til tider svarer kvaliteten af ​​de deklarerede produkter ikke til det endelige resultat, hvorfor omkostningerne til det samme materiale blandt forskellige installatører undertiden adskiller sig betydeligt
mere

Loft - Party "- 2014

Hver sommer, om sommeren, finder en af ​​de mest forventede begivenheder i strækloftens verden sted - International Championship of Skill Makers Ceiling - Party.

STRUKTURPROFIL OG INNOVATIVE LØSNINGER

Studio Parsec tilbyder dig en række ikke-standardiserede løsninger, der anvendes inden for rammerne af lofter. Vores firma er udvikler og producent af nye unikke systemer, som profiler til at arrangere et gapless overgangsniveau, installerede gardiner mv. Vi er partnere hos en række udviklingsselskaber og kan også tilbyde dig disse produkter til producentens pris. På denne side vil vi introducere dig lidt tættere på disse innovative teknologier. Her (link til siden med repræsentanter) kan du finde repræsentanten for disse profiler nærmest dig.

LEVEL FREE Bleach

Ikke så længe siden var arrangering af overgangsniveau i sig selv et unikt tilbud på strækloftmarkedet. Men tiden går videre, og disse teknologier kom ud til masserne. Hvordan gør man denne retning igen eksklusiv og indtægtsgenererende? En af løsningerne er en profil for arrangementet af en PK3-niveau gapfri overgang! Det er en patenteret løsning - to vertikale hulrum, der gør det muligt at deltage i overgangsserverne nøje - UDEN AT BRUGE NÆRDES DECORATIVE INSERTS! Her er den konkurrencemæssige fordel, der giver dig mulighed for at blive førende! Enig, mens dine konkurrenter tilbyder installationen af ​​en indsats på niveauovergangen, som for at sige det mildt, ser det ikke altid ud som det ville være ønskeligt)) Du præsenterer et produkt for kunden, der er visuelt perfekt. Ingen ekstra detaljer - et lærred sluttede og en ny begyndte.

Profil, er en færdig løsning - kombinerer en separator og et stop. Som følge heraf er det på sin side muligt at samle færdige strukturer uden brug af en ekstra base. At bruge et bandagebånd og bringe en færdigbygget konstruktion til objektet. Overgangens højde er 6 cm - dette er den optimale afstand fra synsvinklen på "klients psykologi". Overbelaster ikke rummet og på samme tid udfører funktionen zonal division.

Installationsteknologi er ikke meget mere kompliceret end at bruge en konventionel separator. Dette gør det muligt for installationsholdene at skifte til brug af denne profil uden problemer.

PROFIL HIDDEN GARDIN

En af de mest populære profiler, der præsenteres i vores lineup. Det er ingen hemmelighed at installere skjulte gardiner er en af ​​de hyppigste beslutninger, når man installerer loftet. Og med et bestemt "ønske" gager - kan hvert andet loft installeres med dette element. Parsek Studio udviklet og patenteret det ideelle element, der giver dig mulighed for hurtigt, enkelt og smukt at realisere dette arbejde.

Denne profil er et busgardin i loftet, kombineret med bumpestoppet og harpunens fiksering. Harpoon fastgørelsen er også forsynet med bagsiden af ​​gardinet. Takket være dette kan du stramme mellemrummet mellem væggen og gardinet. Helt fjernelse af det stygge ru loft. En sådan løsning vil give klienten mulighed for at tilbyde et komplet, harmonisk udseende system. Som følge heraf fjerner du fra kunden alle de problemer, der er forbundet med køb og installation af yderligere elementer. En sådan løsning giver dig mulighed for med rimelighed at øge omkostningerne ved installationen og øge din gennemsnitlige regning.

PROFIL TIL OPBEVARING AF 3D-BELØB, OPLYSNINGER MED FULDT BACKLIGHT, CARVED CEILINGS

For nylig har der været flere interessante tendenser i hævede lofter. Såsom: 3D lofter - lofter bruger gennemsigtig film. Fuldt oplyste lofter - fuldt lysende lofter brugt som hovedbelysning. Skåret stræklofter, Appley-teknologi - når bundbeklædningen er dekoreret med kunstneriske snit. For at gennemføre disse projekter har vi udviklet og lanceret i seriel produktion en 3D-profil. Den består af to standardvægsprofiler, der er forbundet i en enkelt helhed.

Dette design giver dig mulighed for hurtigt og præcist at installere den perimeter, der er nødvendig for at oprette ovennævnte lofter. Monolitisk konstruktion, garanteret at beskytte det nederste stof mod indtræk af fremmede støvpartikler mv. Hvert hulrum til institutionen for harpunen kan lukkes med en dekorativ indsats. Vi har lavet en lille "bonus" - profilens øvre kant er udstyret med et lille "stop", idet du har vendt denne profil på hovedet, kan du bruge den som en forkant, for eksempel at krydse niveauet med lys.

PROSET PROFILE SYSTEMS

Linjen i disse profiler er designet til at forenkle installationen af ​​niveauovergange med en standard type fastgørelsesanordninger og intern belysning. Disse profiler er stift integreret stødstop, bund og fiksering. Installation af strukturer af dem er enkel og pålidelig. En af de største fordele ved disse systemer er evnen til at skabe færdige strukturer. Med de dimensioner, der er aftalt med kunden, kan du samle i værkstedet (eller vi kan gøre det for dig) en klar niveauovergang. Installatører, der ankommer til en genstand, har brugt et minimum af tid på at hænge det op, på en dag vil gøre et komplekst objekt, hvis oprettelse i den sædvanlige version tager 2-3 dage. Når de har et færdigt design, kommer de til objektet, allerede med de dåser, der er nødvendige til strækning. Som et resultat sparer du tid, forenkler installationsteamets arbejde - det giver dig mulighed for at øge virksomhedens omsætning, reducere omkostningerne ved fastgørelsesanordninger og muligvis justere lønnen til medarbejderne, da alt er fuldstændigt forenklet. Din klient vil modtage en pålidelig aluminiumskonstruktion på kort tid - dette vil ikke kun øge loyaliteten og som følge heraf "kjole", men også med rimelighed øge "check" af dit arbejde.

Arbejdet er synligt indefra - sætningen er almindelig, men når man bruger profilerne i Prozet-systemet, er det mere relevant end nogensinde. Klienten ser virkelig, at de ikke installerer "samopal", men et produkt af høj kvalitet.

BASER FOR OPRETTELSE AF EN NIVEAU TRANSIT

Hvis du er vant til og forbliver engageret i den "klassiske" version af samling af niveauovergange, så her har vi noget at tilbyde dig. Nye, fleksible baser - krydsfiner, spånplader og andre baser, kan ikke sammenligne præstationen med denne beslutning. Grundlaget repræsenterer en strimmel af fleksibelt stål med fortykkelser til fastgørelse af en profil. Deres design er sådan, at du kan bøje radius af denne størrelse, hvilket ikke altid var muligt at opnå og plastik. Materialet er holdbart, holdbart og, hvilket ikke er ubetydeligt, ikke underkastet deformation under drift. Vi ved alle, at loftet i loftet med overgangsniveauet, krumning ændrer sig i geometrierne af strukturer ved hjælp af disse fundamentale - det sker ikke. Fortykkelserne er udstyret med risici, hvilket gør det lettere at placere et stop og en separator, og det kræver ikke yderligere anstrengelser.

Fleksible baser til niveauovergange er tilgængelige i tre størrelser - 60, 80 og 100 mm - takket være dette kan du oprette niveauovergange med næsten ethvert trin, du har brug for. Sammenfatning - fleksible fundamenter af niveauovergang, det er hurtigt, pålideligt og funktionelt.

NY "Flyvende profil"

Kære kolleger, du kan købe alle slags profiler tilbydes af os fra vores repræsentanter.

KRAAB profil til klare stræklofter

Træt af problemer med kunder på grund af maskeringstape?

Vi præsenterer det unikke to-profil KRAAB 3.0-system, designet til fastgørelse af PVC-plader med en perfekt forbindelse til væggen.

FOTO VÆLGER MED KRAAB 3.0 KRESSLESS SYSTEM

Virksomheden "Supply No.1" var den første til at tilbyde sine forhandlere det KRAAB 3.0 gabefrit stretchloftsystem. Du kan se billederne af strækloftinstallationsprojekter, der er gennemført af vores forhandlere med en perfekt pasform til væggen nedenfor:

Aluminiumprofil nr. 31 (2146)

Gapless profil for overgangsniveau №31 (2146) beskrivelse

Metalkonstruktioner til en overgangsløs overgang med fast højde kan laves på basis af profil nr. 31. Profil nr. 31 giver dig mulighed for at udføre en niveauovergang i lige og krøllede strukturer med en overgangshøjde på 65 mm uden dannelse af et teknologisk mellemrum mellem vævene og danner den såkaldte "gapfri" overgang.

 • Mindste lofthøjttab 10 cm
 • Højdeovergang på niveau er 6,5 cm
 • Spalten er ikke dannet, når du slutter i dåserne, maskeringsbånd er ikke påkrævet
 • Niveauet af det øvre stof er indstillet til vægprofilen.
 • Perfekt profil docking takket være realkreditlån
 • Minimum krumningsradius 150 mm
 • Forbedret på grund af forbedret kantprofil (bump stop)
 • Længde 2,0 m

De generelle principper for montering og installation af konstruktioner med en spalteprofil nr. 31 svarer til principperne for drift med profil nr. 30.

Når man arbejder med profil nummer 31, skal man huske på, at demontering af strækrammalerier (uden at skade dem) er umuligt.

Vi anbefaler at bruge en spatel med 1 fold i en vinkel på 90 ° for at genopfylde vævene.

For en mere sikker topmonteret montering anbefales det at installere et topniveau blad med en synlig harpun.

I tilfælde af en tilstødende struktur fra profil nr. 31 til væggen udføres installationen af ​​en vægprofil til dannelse af en niveauovergang ifølge skemaet:

Designfunktioner og metode til installation af kløftløse stræklofter

Stræklofter - dette er ikke en nyhed på byggemarkedet. Men ligesom alle byggematerialer undergår de ændringer over tid. For nylig begyndte fabrikanterne at tilbyde en ny type fastgørelse, som negerer afstanden mellem strækloftet og væggene. Denne monteringsstruktur kaldes gapless. Hvad er dens funktion, og hvad er dens fordele?

Fordele ved uhindret montering

Det drejer sig om opbygningen af ​​monteringsprofilen, som er fastgjort på væggen omkring omkredsen af ​​rummet og harpunen, der sikrer spændingsarket sig selv til profilen. Ved første øjekast er monteringsprofilen normal, i form af bogstavet "h". Men der er en lille bøjning på sin yderside. Dette er den del af låsekoblingen, der holder harpunen og monteringsprofilen. I dette tilfælde er sidstnævnte fremstillet af aluminium eller af stiv type polyvinylchlorid.

Men det hele handler lige om harpunen. Som det ses på billedet, er det konveks og passer godt til vægplanet. Samtidig er harpunet fast lodret i spændingsvævet, der er skåret ud på udstyret nøjagtigt under loftets form og størrelse. En lille godtgørelse er til stede - de anvender harpunen.

Advarsel! Husk, at harpunen ikke er en baguette, som en separat del af spændingsstrukturen. Ved hjælp af en baguette fastgøres lærredet til profilen, det vil sige, at spændingsmaterialet selv først indsættes i sporet, dets kanter fastgøres af baguetten. Som nævnt ovenfor er harpunsystemet et enkelt design.

Harpoon fastgørelseselementet har en bevægelig fleksibel midterdel, hvilket gør det nemt at håndtere. For at indsætte det i forbindelsessporet, behøver du ikke bruge en speciel spatel, som det er gjort med standard muligheder for at installere et strækloft. Harpunen er let indsat med fingrene.

Konstruktiv plan for installation af en harpun i en profil

værdighed

Hvad er den spidse spændingskonstruktion bedre end andre muligheder?

 • Den største fordel er, at der ikke er nogen kløft mellem loftet og væggene. I andre modeller er der et sådant hul, det skal lukkes med specielle dekorative indlæg eller loftpose.
 • Monteringsprofil til kløftigt strækloft produceret i forskellige tykkelser. Til krumme lofter (afrunding) anvendes et tyndt element, som ligger langs planets krumning. I enkle harpun- og baguettesystemer kan bøjning eller afrunding kun opnås ved at installere flere lige linjesegmenter. Visningen er ikke meget præsentabel, selvom den er skjult indsats eller loft baguette.
 • Nem at afmontere. For at gøre dette, klæber kluden harponen gennem fingrene med fingrene, trækker den ud af profilen og fortsætter med at skyde og bevæger sig rundt om rummets omkreds. Dette sker, hvis der er opstået en lækage, og det er nødvendigt at dræne vandet. Forresten kan kluden demonteres og installeres igen på plads mange gange uden at ændre kvaliteten af ​​både materialet og fastgørelseselementerne.
 • Præsentabel udseende, klarhed af linjer og bøjninger.

Sådan installeres

Gapless lofter installeres ved hjælp af standard teknologi. Her er operationsalgoritmen:

 • Installationshøjden bestemmes. Minimumsstørrelsen er 6 cm fra bundens overflade.
 • Konturen bestemmes af laserniveauet.
 • Det installerer monteringsprofiler. De er fastgjort til væggene med skruer på plastikkapperne. Afstanden mellem fastgørelseselementer - 30-50 cm.
 • Bestilt efter formen og størrelsen af ​​det strækløftede loft, hvor harpunen allerede er loddet, indsættes den i det installerede kredsløb uden værktøj.
 • Opvarmning af loftet med varmepistol.

Advarsel! Det er nødvendigt at begynde at installere en klud fra et hjørne af rummet. Hvis rummet har et ydre hjørne, så starter processen med den.

Opvarmning stretch PVC loftvarme pistol

Med enkle stræklofter skal du rodde med at montere monteringsprofiler i hjørnerne. De skæres i en vinkel på 45 ° og er præcist forbundet til væggene, så konturen forbliver kontinuerlig. Men i det klare loftsystem er der en nyansering, der letter arbejdet.

Se på videoen, som viser, hvordan man installerer sådanne profiler på hjørnerne af bygningskonstruktioner. Ingen præcis docking, ingen beskårne hjørner, det er simpelt. Det vigtigste - at installere dem nøjagtigt på de anvendte vandrette linjer. Hvorfor er dette muligt i dette design? Sagen er, at PVC-strækstofet selv er præcist udskåret i størrelse og form af bundloftet. Små afvigelser i størrelse er tilladt, men vinklerne skæres med særlig nøjagtighed.

Det ser ud til, at dette er en kompliceret procedure. Men det klare strækloft er lavet på udstyr udstyret med et computerprogram. Så nøjagtigheden er garanteret, men det er nødvendigt at lave de rigtige målinger. Og det refererer allerede til den menneskelige faktor, hvorfor mælere er de mest erfarne medarbejdere i virksomheden.

Og en ting, som jeg gerne vil henlede opmærksomheden på. Eksperter anbefaler sammenføjningen af ​​spændingsvævet med væggens planer for at behandle silikoneforseglingsmiddel. Dette gøres sådan:

 • Samlingen sprøjtes med vand;
 • Et fugemasse påføres det
 • Svagfinger, som er udjævnet tætningsmiddel på leddet.

Sådan behandling vil skabe en barriere for vand, som kan fylde strækloftet og træde mod kanterne. Omkostningerne er beskedne, men der er en reel mulighed for at øge styrkeegenskaberne ved den klare loftsstruktur.

Gapless lofter

Spændklud er længe ophørt med at være en spændende nyhed på byggematerialet. Men det drejer sig om standard systemer, fordi det som med andre materialer bliver konstant forbedret, og nye, mere interessante og smukt udseende varianter af det ses jævnligt på markedet. Relativt for nylig er der opstået klare stræklofter, der er baseret på en helt ny type fastgørelse, der gør det muligt at skjule hullerne mellem lærredet og væggen. I dette tilfælde udføres selve installationen i overensstemmelse med den klassiske teknologi med minimale afvigelser.

Innovation ligger i harpunen, svejset direkte til lærredet med brug af professionelt udstyr. Fikseren er lavet konveks, så den passer godt til væggen. Harpunen er ret fleksibel, som på den ene side forenkler installationen, og på den anden giver den mulighed for at skabe komplekse krøllede konfigurationer og sikre god forbindelse med alle former for efterbehandling.

værdighed

Ved klare stræklofter er der mange fordele. Blandt de vigtigste bør nævnes:

 • ideelt flad overflade;
 • omkring murens omkreds er der ingen huller og huller;
 • intet behov for indlæg og sokkler
 • muligheden for at gennemføre de mest modige designløsninger;
 • mulighed for montering af buede strukturer
 • gentaget installation / demontering
 • mere æstetisk udseende i forhold til tidligere generationer.

Samtidig er de positive aspekter af klassiske strukturer, såsom praktisk, holdbarhed, pålidelighed, beskyttelse mod oversvømmelse, brandsikkerhed og så videre, ikke gået nogen steder.

mangler

Men ulemperne ved det klare strækloft er meget mindre. Det kan måske noteres her, måske, at det er nyt, og derfor er få virksomheder klar til at tilbyde sådanne løsninger til deres kunder. Desuden kræver installationen en virkelig erfaren og kvalificeret installatør med et godt sæt af alt nødvendigt udstyr. Disse mangler er imidlertid ikke relevante for kunderne i virksomheden "Nebosvod" - vi har succesfuldt monteret systemer af denne type og har perfekt studeret dem!

Ring nu!

Installationsfunktioner

Det mest bemærkelsesværdige ved installationen af ​​dette system er, at lærredet er fyldt med kun hænder - det er ikke nødvendigt at bruge en spatel. Men brugen af ​​det klare loftloftsystem er stadig godt - om nødvendigt kan lærredet fastgøres og løsnes så mange gange som nødvendigt, det vigtigste er at gøre det omhyggeligt. Det er bedst ikke at komme ned til erhvervslivet selvstændigt, men altid at ringe til specialister.

Gapless lofter installeres faktisk ved hjælp af standard teknologi. Der er en forskel, men det er kun til stede, når man tanker lærredet. Generelt er sekvensen af ​​handlinger som følger:

 1. Installationshøjden fra loftet bestemmes. For at gøre dette skal du bruge et laser- eller vandniveau. Som regel er minimumsafstanden fra bundpladerne mindst 4 cm, forudsat at overfladen er ideel, hvilket er yderst sjældent. Gap og slotted lofter til bestemmelse af niveauet for montering af profilen har ikke funktioner, processen er identisk.
 2. I næste fase monteres en baguette i væggen til skruer (med et interval på 25-40 cm mellem dem), hvor lærredet bliver brændt op. Dens installation finder sted omkring omkredsen af ​​rummet.
 3. Formålt, skåret på specialudstyr og leveret til objektet, lærredet indsættes i profilen (uden at bruge noget værktøj - hele processen udføres manuelt).

Som du kan se, er gapløse og slidsede loftslofter virkelig monteret på en enkelt algoritme.

VIGTIGT! Strækningen på lærredet begynder ved hjørnet af rummet, hver gang der flytter til modsat. Hvis rummet har et ydre hjørne, skal installationen begynde med det.

Efter installation anbefales alle led til at blive behandlet med fugemasse (silikone). Processen er som følger:

 • selve leddet sprøjtes med vand;
 • tætningsmiddel påføres;
 • silikone er udjævnet langs sømmen med en lidt fugtig svamp.

Sådan behandling er først og fremmest nødvendig i badeværelser og et badeværelse, hvor den øgede fugtighed finder sted. Et lag af silikone vil skabe en hindring for vand, som uden det kan fylde leddene, samt akkumulere i interceil rummet, hvilket fører til sagging af lærredet og ødelæggelse på grund af fugtigheden af ​​bygningselementerne i bygningen.

Bemærk venligst: Gapless PVC stretch loft i dag er ikke den bedste løsning i form af pris og kvalitet. Gode ​​specialister er i stand til at tilbyde andre, lige så effektive, men mere overkommelige muligheder.

De bedste analoger af klare lofter i Moskva

Specialisterne i firmaet "Nebosvod" vil hjælpe dig med at vælge et loftdække, der vil koste dig en rimelig pris og vil blive frataget de mindste sprækker og eventuelle andre fejl. Kontakt os: Vi hjælper dig med at træffe det bedste valg samt rådgive om alle spørgsmål af interesse.

Gap profil for hævede lofter

Vi tilbyder dig en unik og eksklusiv mulighed for at forenkle og forbedre dit arbejde med installation af stræklofter. Produktion af strukturer ifølge din tegning giver dig mulighed for at udføre dine tjenester endnu hurtigere og med bedre kvalitet. Det er meget nemt at arbejde med os, og takket være kundens personlige konto kan du altid spore status for din ordre. Samarbejde med Flexy er et kvalitativt nyt niveau af installationstjenester til stræklofter og uden tvivl en garanti for høj kvalitet på dit arbejde.

Unikhed af FLEXY profil system formler
bekræftet af patenter og patentansøgninger!

Kraabs innovative profiler til mangelfuld installation af stræklofter

Hver kunde, der vælger stræklofter til sit interiør, står over for problemet med at vælge den mest effektive metode til at skjule den teknologiske kløft mellem væggen og lærredet. Nogle vælger maskeringstape, andre - polyurethan eller plastpose eller dekorative ledninger. Imidlertid ødelægger sådanne elementer ofte udseendet af strukturen, fordi det kan være vanskeligt at samle dem op for loftets farve og design. Eliminere behovet for at vælge og vedligeholde designens æstetiske kvalitet gør det muligt at klare profiler til lofter. Ikke alle butikker tilbyder at købe en sådan komponent, fordi den optrådte på markedet ret for nylig.

For dem, der ikke har hørt om de ubrugelige profiler, anbefaler vi at komme til kende med dette nye produkt nærmere. Hvis du er professionel i installationen af ​​spændingsstrukturer og allerede har formået at kontrollere effektiviteten og anvendeligheden af ​​Kraab-profilerne, foreslår vi, at du straks skifter til deres køb. For at gøre dette skal du følge linket.

Gap profiler til stræklofter: design og egenskaber

Mange håndværkere, der leverer installationstjenester, har allerede formået at købe og afprøve helt nye og unikke kløftfrie profiler til hævede lofter på ægte genstande. De værdsatte anvendeligheden af ​​sådanne komponenter og de højest æstetiske egenskaber ved de strukturer, der er installeret med deres anvendelse. Derfor vil eksperter helt klart anbefale en kludfri monteringsmetode til deres kunder.

Hvilke profiler giver dig mulighed for at installere et ophængt loft uden dannelse af et teknologisk hul? Denne unikke mulighed blev leveret af Kraabs patenterede profiler, der opfylder europæiske kvalitetsstandarder. De er tilgængelige i flere versioner, designet til forskellige web fastgørelsessystemer. Men den mest populære i dag er Kraab 3.0-modellen, som giver dig mulighed for at installere vinylloft harpoon måde.

Fig.1. Kraab 3.0 model

Overvej de vigtigste egenskaber ved kløftede profiler til hævede lofter.

 • Høj styrke. Kraab profiler er lavet af holdbar aluminiumslegering, så de er i stand til at modstå den stærke spænding, der skabes af nettet og opretholde deres kvaliteter under de mest alvorlige driftsforhold.
 • Praktisk installation. Installation af klare profiler er lige så nemt som at installere almindelige modeller. De er fastgjort på væggen på et præ-mærket niveau. Ved installation af et design hos fagfolk må der kun gå adskillige timer.
 • Æstetisk udseende design. Hvis du bruger konventionelle profiler, skal du helt sikkert vælge og købe maskebånd, så eliminerer den klare profil for hævede lofter dette behov. Dens design er udformet på en sådan måde, at lærredet kan passe tæt på væggen, hvilket klart gentager rummets geometri.
 • Muligheden for at afmontere stoffet. Kraab profiler er designet til et harpoon web fastgørelsessystem, så de giver dig mulighed for nemt at demontere loftet for at få adgang til loftrummet. Efter færdiggørelsen af ​​alt det nødvendige arbejde kan lærredet geninstalleres i profilen.

Godt at vide!

For at gøre spændingsstrukturen, der er installeret på Kraabs klare profiler, se pæn og smuk, anbefales det at bruge dem i rum med relativt flade vægge. Hvis uregelmæssighederne og manglerne på væggens overflade er ubetydelige, forbliver de usynlige efter installationen af ​​loftet.

Konstruktionen af ​​Kraab-profiler er to-komponent. Hovedelementet i det gabeløse system er væglagersprofilen og en ekstra klemkabel med cirkulært tværsnit. Det er tilstedeværelsen af ​​fastspændingsmekanismen giver dig mulighed for at skabe den maksimale pasform af lærredet til vægoverfladen.

Fordele ved klare profiler

Hvorfor anbefaler eksperter at købe en kløftig profil for lofter? Svaret på dette spørgsmål ligger i følgende fordele ved systemet:

 • hurtig og nem installation
 • eliminerer behovet for at vælge en dekorativ indsats for at dække det teknologiske hulrum
 • skabe lofter med perfekt glatte konturer;
 • udelukkelsen af ​​"raznoboy" i farve og tekstur af dekorative indsats og strækloft
 • komplet udseende af strukturen.

Hvordan man bruger?

Montering af et strækloft ved hjælp af profiler med et hulfrit fastgørelsessystem er ikke meget anderledes end at installere et konventionelt design på enkle profiler med et harpunsystem og maskeringstape. I dette tilfælde, efter at profilerne er fastgjort langs omkredsen af ​​rummet, indsættes der imidlertid en spændeledning i en speciel rille, der er anbragt på profilens forvæg. Dens installation begynder i hjørnerne af rummet: her skæres ledningen i to dele, hvis ender skal danne en vinkel på 90º.

Fig.2. Kraab 3.0 profil med spændebånd

Efter at lærredet er sat i profil i hjørnerne, bevæger masteren ledningen til klempositionen. Når loftet er monteret omkring omkredsen, forbliver det at være gennem lærredet med hænderne for at flytte ledningen til fastspændingspositionen.

Vær opmærksom!

For begyndere kan det være en skræmmende opgave at installere en struktur på klare profiler. Novice-mesterens uhensigtsmæssige handlinger kan beskadige nettet. Derfor anbefales det at overlade installationen til Asta M-medarbejdere med mange års erfaring. For at placere en bestilling for rummåling og efterfølgende installation af strukturen, følg linket.

Hvor kan man købe?

Ønsker du at købe en kløftig profil for hævede lofter ved stykket eller engros? Så kom du til adressen: På Ceiling Store hjemmeside finder du Kraabs kvalitetsprofiler til den laveste pris i Moskva og regionen.

Figur 3. Stræk loft system Kraab 3.0

Bestilling fra os, du får følgende fordele:

 • Kraab originale patenterede profiler med harpoon web fastgørelsessystem, kendetegnet ved høj styrke og holdbarhed;
 • rimelige priser uden ekstra tillæg
 • Hurtig levering af klare profiler i Moskva og regionen med kurer, samt at sende komponenter til alle byer i landet af dit valgte transportselskab;
 • En detaljeret beskrivelse af alle profilmodeller med billeder i høj kvalitet i vores katalog;
 • høj kvalitet garanti
 • særlige engrospriser for forhandlere
 • online ordrebehandling
 • evnen til at bestille ikke kun Kraab profiler, men også materialer og komponenter til montering af strukturer i en online butik;
 • Gratis råd fra vores eksperter om brugen af ​​nye kløftfrie profiler.

Godt at vide!

Ifølge statistikker har forhandlere og håndværkere, der tilbyder deres kunder, forskellige installationssystemer til stræklofter et mere omfattende kundebase. Derfor anbefaler vi, at du helt sikkert køber og afprøver ubrugelige profiler til hævede lofter for at gøre din virksomhed endnu mere rentabel og genopbygge listen over tilfredse kunder.

Gapless installationsmetode af stræklofter

Innovation ved installation af lofter: KRAAB-system

Moderne og højkvalitets spaltfri montering til stræklofter KRAAB giver dig mulighed for at få et spektakulært, præsentabelt udseende af den færdige løsning på grund af:

 • fraværet af en dekorative indsats, sokkel rundt om loftets omkreds;
 • perfekt tilslutning til væggene til væggene (uden hul);
 • ingen spor af sammenføjning af vægprofiler.

Og også for at forbedre kvaliteten af ​​installationsarbejdet på grund af udførelsens hastighed og pålidelighed.

KRAAB-profilen er designet og fremstillet i henhold til tyske kvalitetsstandarder og erstatter de forældede traditionelle fastgørelsessystemer.

Billeder af stræklofter i indretningen ved hjælp af KRAAB gapless system

Fordele ved KRAAB-systemet:

 • anvendes til alle typer lofter
 • giver det perfekte udseende af loftet;
 • giver dig mulighed for at udføre de mest dristige designbeslutninger - ikke mere ujævnt klippe indsats hjørner, stikker rundt omkretsen;
 • letter arbejdet med strukturer på flere niveauer;
 • skaber en tydelig og jævnt kontur af loftet uden skørt
 • hjælper med at undgå problemer med "raznoton", når du installerer farvede klæder på grund af manglende maskeringsbånd;
 • Den ubestridelige fordel ved teknologi på markedet;
 • Systemet er patenteret og har alle de nødvendige certifikater.

* Pris med installationsprofil!

KRAAB fastgørelsessystem kan kun installeres af vores højt kvalificerede installatører uddannet i denne teknologi!

Eventuelle spørgsmål?
Spørg dem via telefon
(495) 968-95-51

Stræklofter

artikler

Indbyggede lys

Nuværende kampagner

Stofloft DESCOR

Descor hvidt stof strækker loft fra 625 rubler / m2...

TO-NIVEAU STRETCHEDE OPLYSNINGER!

Op til 56% rabat på design til to niveauer lofter...

25% rabat på tilføjelse. Tjenester!

Rabat på yderligere ydelser...

ESSENTIAL STRETCH CEILINGS

Smuk og original med 35% rabat! Bestil nu!

anmeldelser

nyheder

Fotoprint på loftet

Fotoprint på et blankt lærredstræk på to niveauer.

To niveauer lofter

To niveau lofts med LED strip i rummet 21 m 2.

Cloth Descor

Stretch loft fra et sort stof stof Descor med gnistre.

Typer af aluminium og PVC profiler til hævede lofter

En af de mest populære måder at afslutte loftet i dag er strakte strukturer. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på profilens kvalitet, fordi den tegner sig for hovedbelastningen. Du kan vælge aluminium eller PVC profil til lofter, så længe materialet er pålideligt og af høj kvalitet.

Loftprofil til lofter

Af formålet er profilen opdelt i flere typer.

 1. Basic baguette (det er knyttet til væggene eller loftet i rummet).
 2. Tilslutningsprofil (den kaldes også adskillelse). Det giver dig mulighed for at deltage i to dåser placeret på samme vandrette overflade. Denne mulighed er hensigtsmæssig, når loftet er ret stort, og hele installationsrummet er opdelt i separate sektioner. Tilslutningsprofilen er også nyttig, hvis du skal omgå kolonnen.
 1. Trin (giver overgang fra et niveau til et andet).
 2. Designet til gennemførelse af skjult belysning.

Afhængigt af om profilen er synlig under den spændte bane, skelnes der to typer:

Plastprofil

Polyvinylchlorid-baguette (PVC-profil) er kompatibel med næsten enhver slags harpun. Ved installation er det vigtigt at observere monteringstrinnet på 10-20 cm. Fordelene ved PVC-profilen er:

 • lave omkostninger;
 • mobilitet;
 • lethed;
 • let bøjning i buede sektioner.

Men det skal huskes, at profilen af ​​lavkvalitetsplastik kan bøjes og endog brydes, når stoffet er stærkt spændt.

Aluminiumprofil

Baguette lavet af aluminium er meget stærk, pålidelig og holdbar. Det garanterer hurtig installation af strukturen og muliggør afmontering. Ved installation af loftsaluminiumprofilen er lofthøjttabet fra 2 cm, baguetten er fastgjort i 50 cm trin. Vægbagullet skal fastgøres i intervaller på 15-20 cm.

Profil til multi-level stretch loft

Når du opretter to niveauer (og flere) loftkonstruktioner, bliver det nødvendigt at bruge en speciel profil. Der er flere design muligheder for multi-level design.

 1. Det lavere niveau er lavet af gipsvæg. Langs omkredsen af ​​installationen af ​​gipsplader fikseret fastspændingspose. Det øverste niveau er lavet af strækstof.
 2. Begge niveauer er lavet af stretch stof. I dette tilfælde skal du oprette en særlig streg, der vil afgrænse det lavere niveau fra det øverste. Det er på denne bar, at baguetten vil blive installeret.

Teoretisk kan rammen fremstilles af skrotmaterialer - krydsfiner, plast. Men for at gøre designet ikke kun attraktivt men også pålideligt, er det bedst at bruge professionelle materialer. De tager højde for alle funktionerne ved installation af denne type loftindretning og giver dig mulighed for at arbejde på kort tid.

Gap profil for hævede lofter

Denne profil giver dig mulighed for at skabe et smukt design på flere niveauer. Der er ingen mellemrum mellem niveauerne, så der er ingen grund til at bruge en speciel dekorative indsats. Desuden kan du i slutningen af ​​overgangen til det nedre niveau installere et skjult lys.

Karakteristik af en krøllet profil

Særprofilen af ​​denne profil er, at den har filer i den centrale del af produktet. Derfor giver den krumme profil for stræklofter dig mulighed for at skabe interessante, komplekse strukturer:

 • bøjet ind i yder- og indersiden;
 • den kan bruges til at blive tilsluttet byggepladser med varierende krøllingsgrader;
 • loftniveauer kan have den mest usædvanlige arkitektur;
 • Krumningsgraden i et bestemt område kan variere jævnt (spiral, oval, vilkårlig kurve osv.).

Takket være profilens unikke egenskaber kan du indse de mest dristige, originale ideer. Usædvanlige bøjninger, dekorative linjer - du kan gengive alt, hvad fantasi og kreative evner er i stand til.

Fleksibel profil

Det fleksible design har en form og er let fast i en forudbestemt position ved at trykke sideskinnerne. Denne profil kan bestå af to typer:

 • blødt (det er formet på plads);
 • hårdt (færdiglavet).

Næsten alt arbejdet kan gøres på gulvet. Derefter fastgøres den forberedte profil til loftets overflade. Dette letter installationen og gør det hurtigere. Stretched loft er monteret på den færdige ramme.

I dag er ophængte loftsstrukturer slående i deres skønhed og usædvanlige former. Hver person kan skabe i sit hjem den atmosfære, der sikrer maksimal komfort og hygge. Viser en lille fantasi, i loftet kan du lave et sandt mesterværk, slående luksus og glitter. Det vigtigste er at vælge en kvalitetsprofil for et strækloft, så designet vil glæde dig i lang tid og se perfekt ud.

KP 4000 profil

Tilgængelige muligheder

KP 4000 - er en letvægtsprofil, der kombinerer en kludfri adskillelse baguette og et stop. Det kan også monteres direkte på konsollen uden base, men det kan ikke samles i en færdig struktur. Super billigt valg! Arbejde lidt hårdere end med profilen 3999. Profilens længde er 2,5 meter.

Anvendelsesområde: Lofter på flere niveauer.

Højden på forskellen mellem niveauerne er 60 mm.

Emballage: Crate på et sted op til 80-100 kg. KP 4000 profilen indeholder 250 meter, vægten er ca. 100 kg, volumen er 0,45 kubikmeter.

Fordelen ved denne profil er først og fremmest lavpris, de tekniske fordele ved denne profil er evnen til at fremhæve overgangen på lavt niveau, og vigtigst er der ingen kløft mellem niveauerne (ingen indsættelse er nødvendig). Fordelen ved denne profil er først og fremmest lavpris, de tekniske fordele ved denne profil er evnen til at fremhæve overgangen på lavt niveau, og vigtigst er der ingen kløft mellem niveauerne (ingen indsættelse er nødvendig).

Brugen af ​​denne profil reducerer arbejdskraftomkostningerne væsentligt, og som følge heraf øger produktiviteten og effektiviteten, og giver dig mulighed for at få en konsekvent høj kvalitet på installationen!

Ansøgning om en brugsmodel "Profil til installation af hævede lofter" - prioritetsdato 11/15/2013. Statens gebyr for udstedelse af patent tages i betragtning den 13. maj 2014.