Seamless stof descor

Streklofter Descor er et tysk varemærke og er fremstillet i Tyskland, som bestemmer deres kvalitet. Fremstilling af stræklofter Descor opfylder internationale standarder, og teknologien opfylder alle miljømæssige, hygiejniske og andre standarder i Rusland og EU.

Stof til stræklofter og vægge Descor er lavet på basis af Trevira CS fiber, som på grund af sin molekylære struktur er et ubrændbart, brandsikkert materiale.

Vores firma er den officielle forhandler af mærket Descor og etablerer på grundlag af en relevant aftale stræklofter og sælger alle nødvendige materialer til deres installation.

Hvis kvaliteten af ​​materialet er garanteret af den tyske producent, sikres kvaliteten af ​​installationen af ​​et kvalificeret installatørniveau, som hver især har mange års erfaring inden for det relevante felt.

Bestilling lofter Spændingslofter får kunderne en række fordele i forhold til alternative typer af finish.

Hurtig og ren installation.

Streklofter kan installeres i en periode på 1-2 dage i et standard kontorrum eller i en lejlighed. Under installationen er det ikke nødvendigt at rive de eksisterende gulve ned og justere dem til millimeteren. Profilen er fastgjort direkte til basisfladen, og stoffet er igen strækket på det. Således kan hele operationen foregå på kort tid og involverer ikke en betydelig mængde konstruksionsaffald, støv og snavs.

Praktiske egenskaber.

Stræklofter deskor meget praktisk i daglig brug. Først og fremmest er Descors stræklofter nemme at rengøre med almindelige rengøringsmidler. Det vil sige, hvis en eller anden grund snavs ramte overfladen af ​​stræklofterne, betyder det ikke, at du er dømt til at leve med dette sted, indtil lærredskiftet ændres. Du skal blot tage en stepladder og bruge et par minutter på at vaske stoffet.

Bordspændingslofter har en stor sikkerhedsmargen og er resistente over for mekanisk belastning. De er umulige at bryde, og det er yderst vanskeligt at skære eller gennembore. Det betyder, at du ikke behøver at trække hele overfladen på grund af en uforsigtig bevægelse. Med tiden deformerer stoffet til stræklofter ikke, falder ikke, falder ikke og taber ikke dets oprindelige egenskaber. Lærredet påvirkes næsten ikke af effekten af ​​"materiel træthed".

Under stoffets loftslofter kan du med vilje placere enhver kommunikation, belysningsudstyr, sikkerheds- og ventilationssystemer, og om nødvendigt er det forholdsvis let at få adgang til dem.

Stræklofter Deskor forbedrer varme- og lydisoleringen i rummet, har anti-stablingsegenskaber og tiltrækker ikke støv. Derudover tolererer loftet indretningen roligt tolerante temperaturer og kan bruges i uopvarmede rum.

Æstetik.

Descor sømløse stræklofter har en perfekt flad overflade, der ikke har revner, ingen stød eller uregelmæssigheder. Styrken af ​​stoffet, der anvendes til stræklofter, eliminerer muligheden for brud på stoffet. Stræklofter giver således højkvalitets visuel effekt af udseendet af dens overflade på grund af stoffets spænding. Desuden dækker stræklofter med succes alle de mangler i den eksisterende overflade af bundloftet.

DesCor-stræklofter kan desuden anvendes på billedet fra digitale medier ved hjælp af fotoprint i bredformat. I nærværelse af en fil i høj opløsning skal overfladen på strækloftet få et billede af høj kvalitet, som kunden kan vælge fra vores arkiv eller give deres egen version af billedet.

Streklofter Descor, takket være en fleksibel profil, kan tage ikke-standardformularer. Herunder er der mulighed for at installere flerniveau og buede stræklofter.

Økonomi.

Priserne på Deskor-stræklofterne i Moskva og andre regioner i Rusland er ret sammenlignelige med omkostningerne ved en konventionel loftsfinish. Samtidig har installationsarbejdet en størrelsesorden mindre tid, og effekten opnået ved output er meget mere imponerende. Hvis vi sammenligner omkostningerne til lærredet og profilen hos producenter som Clipso og andre vestlige virksomheder med vores stræklofter, er priserne på sidstnævnte meget mere sparsomme.

Sikkerhed.

Alle vores produkter opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Spændingslofter er lavet af miljøvenlige materialer, som giver dig mulighed for at installere dem ikke kun i kontor-, butiks- og industrilokaler, men også i børnelokaler, uddannelses- og medicinske institutioner. Stoffet i lofternes loftslofter er ikke et brandfarligt materiale og opfylder brandsikkerhedsstandarder etableret i Den Russiske Føderation.

Vi er interesserede i hver kunde, hvad enten det er en privatperson eller et firma, der ønsker at blive vores forhandler. For alle spørgsmål vedrørende gennemførelse af ordrer og samarbejde kan du kontakte de kontakter, der er anført på vores hjemmeside.

Descor strækloft: websammensætning, installationsmetode, fordele og ulemper

Ønsket om at gøre deres lejlighed så attraktiv som muligt er klart og berettiget. Innovative teknologier og moderne materialer giver dig mulighed for at gennemføre de mest ambitiøse projekter hurtigt og effektivt. Stigende lofter anvendes i stigende grad i indretning, som hurtigt erstatter det sædvanlige gips og gipsplader. En bred palette af farve løsninger, mange edemas, en række mønstre og evnen til at vælge malerier til applikation på overfladen af ​​materialet tvinger folk til at bruge en ny belægning til at designe interiøret i deres lejlighed.

De vigtigste fordele ved lofterne "Descor"

Strikket vævning giver en høj tæthed af tråde pr. Kvadratcentimeter. Hvad gør produktet så stærkt og holdbart som muligt. Desuden giver denne struktur god ventilation, fordi den ikke fælder luft, så den kan cirkulere frit i et lukket lærredsrum.

I de fleste produkter råder en behagelig farvepalet i pastelfarver med matte nuancer. En sådan farve er fantastisk til besøg på enhver destination og ser organisk ud i gangen, soveværelset eller køkkenet. Streklofter "Descor" har vist sig at blive installeret i børne- og lægeinstitutioner, kontorbygninger og kontorer.

Når du køber, skal du være opmærksom på rullens bredde, så du ikke skal skære og kaste ud for meget. Industrien producerer tre hovedstørrelser. 3.1 bredde; 4,1; 5,1 meter, der tillader, uden at ty til søm, at installere et strækloft i et rum med et areal på op til fem meter inklusive.

Hvis du har brug for at placere et moderne loft i en stor hal i en stor virksomhed, pool eller koncertsal, hvor bredden er meget mere end fem meter, bliver du nødt til at sy flere webs ved hjælp af specialudstyr og installere andre typer fastgørelsesanordninger. Veluddannede specialister kan nemt klare denne opgave.

De vigtigste fordele er kvalitet

 1. I en lejlighed af standardstørrelse kan du installere et strækloft i ét stykke.
 2. Under installationen er der ikke behov for særlig opvarmning.
 3. Om nødvendigt kan loftet males med akryl eller vandbaseret maling.
 4. Med mikroporer giver stoffet fremragende ventilation af rummet.
 5. Stof ser godt ud uden yderligere dekoration på loftets omkreds.
 6. Du kan installere en af ​​de eksisterende installationsmetoder.
 7. Kostprisen for stof er ikke meget forskellig fra andre prøver af tilsvarende kvalitet.
 8. Hvis det er nødvendigt, kan du anvende et billede og gøre det af vægpaneler.

Eksisterende ulemper kan beskrives som følger:

 1. Tøjlofter med forurening er svært at rengøre, hvilket medfører behovet for ekstraomkostninger.
 2. På markedet er der kun lærred af matte nuancer, hvilket ikke tillader brugen af ​​tyske produkter glanslærere.
 3. Omkostningerne kan ændres opad, hvis du skal kombinere med rullens konfiguration på grund af teknologiske tillæg.
 4. Det er umuligt at fjerne og geninstallere det samme lærred når bugten eller hvis en af ​​fastgørelseselementerne kommer ud af stikkontakten. Vi skal helt ændre lærredet, hvilket vil medføre ekstra omkostninger.
 5. Tilstedeværelsen af ​​mikroporer beskytter ikke tingene fra vand, som strømmer fra taget.

Sammensætningen af ​​lærredet "Descor"

Den største forskel på denne model af stræklofter fra analoger på markedet er lærredets sammensætning. Fremstillingsteknologien af ​​materialet "Descor" er en imprægnering af et kunstigt stof fremstillet af polyesterfibre med en sammensætning af polyurethan på begge sider. Ved hjælp af den nyeste teknologi gør det muligt at anvende jævnt lag et imprægneringslag på hele overfladen af ​​stofbasen.

Imprægnering udført under sådanne betingelser gør det muligt at opnå et stof med høj densitet og styrkeegenskaber. Hvert Diskhor-produkt har en tæthed på 240 g pr. Kvadratmeter. En sådan tæthed garanterer holdbarheden og pålideligheden af ​​belægningen. Særlig forstærkning vil ikke tillade bladets kanter at sprede sig i tilfælde af utilsigtet skade, og små punkteringer og udskæringer forbliver ubemærket. I tilfælde af betydelig skade kan du nemt reparere klippet ved at klæbe en lille plaster indvendigt. Den ydre del lider ikke af dette.

Ifølge dens bredde kan "Descor" nå op til fem meter, hvilket gør det muligt ikke at anvende specielt udstyr til syning af enkelte fragmenter. Standardværelser kan nemt indrettes med et stykke stof. Når man har en mat skygge, kan loftet om nødvendigt omhygges i enhver farve med almindelig akrylmaling.

Hvis du er i tvivl om ægtheden af ​​det foreslåede produkt, skal du bare se på kantens kant. Den bærer producentens mærke. Ved installation af dette sted er afskåret og kan ikke skade udseendet, men du har en fast garanti for at du har købt produktet af god kvalitet.

Sådan installeres et hæftet loft

Installationsteknologien er ikke særlig kompliceret, med de nødvendige værktøjer og færdigheder, du kan håndtere det selv. Det er nok at følge de nødvendige regler og arbejdsfaser.

 • Det første skridt. Vi udfører markeringen ved hjælp af en laser linjal. Det er nødvendigt at nøjagtigt notere højden af ​​strækloftet, der skal installeres, og for at bestemme kløften mellem hovedloftet og stoffet. Du skal bruge niveauet til præcist at indsætte vandret plan på alle vægge.

Om nødvendigt, i stedet for vægmontering, kan du bruge loftet, for dette har du brug for specielle designklemmer.

 • Det tredje trin. Stoffet af spændevævet indføres i rillerne af den faste fikserede profil med en speciel spatel. Det strækkes jævnt rundt omkretsen. Resultatet er en glat, perfekt flad overflade.

Installationsskemaet er ikke kompliceret, og du har lyst og stum erfaring, du kan klare selv med arbejdet. Men hvis du ikke har nok fritid eller er i tvivl om dine egne kvalifikationer, er det bedre at søge hjælp fra specialister. Efter at have forladt arbejde, kan du vende tilbage om aftenen til en fuldt renoveret lejlighed.

Måde at passe på loftet "Descor"

Et sådant ophængt loft er praktisk og kræver ikke særlig plejeindsats. Det er nok at tørre det en gang om ugen med en fugtig klud, og den vil igen få sin oprindelige appel. Når der forekommer små forureninger, kan du bruge almindelige rengøringsmidler uden chlor, syrer eller alkalier. Stoffet kan nemt fjernes fra støv med støvsuger under rengøring.

Hvis der forekommer alvorligt snavs, der ikke kan håndteres med en fugtig klud, eller hvis du skal ændre blomstringen af ​​loftet, kan du male stoffet med akrylmaling. Materialet kan nemt modstå op til ti lag maling. Det eneste krav i dette tilfælde er at bruge et farvestof, der er i stand til at passere luft. Dette vil medvirke til ikke at forstyrre rummets ventilation.

Det skal være opmærksom på plejen af ​​stoffet og under ingen omstændigheder må du ikke bruge aggressive rengøringsmidler. Desuden behøver tørring ikke at udøve overdreven indsats, da dette kan medføre at trække stoffets kant fra fastgørelsen.

Det er sikkert at sige, at hvis du har brug for at installere et højtryksloft af høj kvalitet i dit hjem eller virksomhed, skal du først og fremmest være opmærksom på forslaget fra Descor. Du har til rådighed et materiale, der kan stå i snesevis af år og kan gøre udseendet af en lejlighed mere moderne, original og attraktiv.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Stræklofter "Deskor"

Disse sømløse stræklofter er installeret uden opvarmning af værelset med varmepistoler, hvilket gør installationen helt sikker. Stoffet er modstandsdygtigt over for mekanisk beskadigelse, og den matte tekstur er praktisk taget uadskillelig fra traditionel hvidvask. Fås i 28 farver. Stoffer fremstilles i Tyskland.

Sammensætningen af ​​lærredet kan kaldes en væsentlig forskel mellem Descor-linjens malerier og materialer fra andre virksomheder. Loftet i det tyske selskab er lavet ved at sprøjte flydende polyurethan på et specielt forberedt tæt stof.

Med hjælp af unikt udstyr er sammensætningen fastgjort på stoffet, så du kan få en klud med høj densitet, så stoffet "Descor" stoflofter er produceret, hvor prisen er acceptabel.

Den høje grad af styrke er, hvad der skelner mellem de dåser, der produceres af dette firma. Det er ikke let at skære og gennembore dem, hvilket ikke er tilfældet for PVC-materiale. Takets matte tekstur gør det muligt at male det i enhver farve.

Stræklofter "Descor" - priser

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder at købe og installere Descor lofter for alle. På denne side kan du lære om priserne. Der er også en praktisk regnemaskine, der giver dig mulighed for at lave en foreløbig uafhængig beregning. Du kan bruge hjælp fra vores konsulenter og finde ud af alt om Descor stræklofter, hvis pris afhænger af dine ønsker.

Fordelene ved stræklofter Descor:

 • belægningerne har en porøs overflade - som et resultat, loftet "trækker vejret" og luften cirkulerer frit i rummet;
 • stof stretch lærred fra producenten "Deskor" - helt sikker og miljøvenlig belægning;
 • storslåede æstetiske egenskaber. Overfladen opnået efter installationen af ​​bladet er perfekt flad og jævn;
 • Strækloftet "Deskor" kan males, anvendes til dem ved fotoudskrivning, hvilket udvider mulighederne for realisering af designideer betydeligt. Tegningen påført med særlig blæk er modstandsdygtigt over for at falme fra solen;
 • I modsætning til PVC-film tolererer disse belægninger lave temperaturer og kan installeres i uopvarmede rum;
 • Materialet er modstandsdygtigt over for ild og understøtter ikke forbrændingsprocessen.

Køb lofter Descor værd og fordi:

 1. Praktisk.
 2. Har ikke brug for særlig pleje.
 3. Tygoverfladen gør det nemt at vaske af snavs. Loft opsamler ikke statisk elektricitet, hvilket betyder, at der ikke samles støv på dem. Belægninger kan modstå op til 10 farver, men et vigtigt krav til maling er, at det skal være dampgennemtrængeligt, så loftets overflade kan "trække vejret".

Typer og farver af stof

5 model linjer, som hver er forskellige i farve skala eller tekniske egenskaber. I alt i den tyske producents katalog er 28 flotte farver og nuancer perfekt til ethvert interiør.

Enkle hvide matlofter ser stilfulde ud, men det distraherer ikke fra det andet interiør. Fotoudskrivning kan anvendes på lærredet.

Størrelsen og omkostningerne ved de tyske stræklofter Descor

En af de største tyske bekymringer Pongs ejer mærket Descor. PONGS Group blev grundlagt i 1910 og var en vævningsindustri. I dag anses virksomheden for at være førende inden for produktion af produkter til dekoration og indretning. Pongs producerer digitale trykmaterialer, film og tekstilovertræk, tapet. Særligt populært for højkvalitets stretch lofter Descor. Virksomheden Pongs producerer film og stof strækstof. Sidstnævnte er lavet på basis af kunstige polyesterfibre og et særligt materiale Trevira CS.

Beskrivelse og typer af materiale

Sømløse lofter i Deskor er luksusprodukter. Tekken er et tæt vævet syntetisk materiale, der er ensartet imprægneret med polyurethan. Med sin struktur ligner stofloftet strikket strik. Samtidig observeres ensartet vævning af tråde og grafisk mønster over hele bredden. Fra forsiden og bagsiden af ​​belægningen er mønsterets klarhed det samme

Lofttak har en stabil spænding i tværgående og langsgående retning og en ensartet tykkelse. Dette opnås takket være et særligt spændingsstyringssystem.

Descors stoflofter sammenlignes ofte med produkterne fra det lige så berømte italienske mærke Clipso. I sammenligning med dem er Descor kluden lavet af tyndere tråde og har en fint kornet struktur. Forskellen er i farve. Således har Descor-produkter af hvid farve en blålig tint; Clipso-produkter er præget af varme mælkede nuancer.

Alle Tenkor stræklofter er opdelt i 5 linjer:

 1. Descor er et stofloft af en universel farveopløsning. Produkterne fås i otte grundfarver. Dette tekstilpanel passer ikke kun til enheden af ​​et strækloft, men også til dekorative vægdekorationer. Plast- eller aluminiumrammesystemer bruges til installation.
 2. Descor acoustic er en linje af akustiske spændingspaneler til lydisolering af et rum. Til salg er der kun to farver - sort og hvid lærred.
 3. DESCOR STAR er et vævet stof belagt med aluminiumpulver. Sådanne stoflofter Descor har en karakteristisk glansglans. Fire farver er tilgængelige.
 4. Descor design er en højtryksbelagt belægning.
 5. Descor Digital er et klassisk belægning designet til at anvende digital fotoprint ved brug af opløsningsmiddelbaseret blæk eller ultraviolet blæk.

Nøglefunktioner

Descor stof lofter har følgende egenskaber:

 • varmekrympning er 1,2 gange;
 • kluden har ensartet farve på al bredde og længde;
 • Materialevægt - fra 220 til 240 gram pr.
 • Dette er et sømløst stof med polyurethanimprægnering;
 • webtykkelse - 0,35-0,39 mm;
 • produktbredde - 3,1; 4,1; og 5,1 m (afhængig af serien);
 • stofdensitet er 245 gram pr. kvadratmeter;
 • driftstemperatur - fra minus 40 til plus 80 ° С;
 • Når monteret på store områder, er sagen 5-15 mm.

Produktet leveres i ruller og skæres ind i rummets dimensioner med en lille margin. Skæring sker normalt på stedet før installation. Installationen udføres ved hjælp af et klips- og kile-låsesystem.

Hvis du har brug for et Descor stofloft, afhænger prisen af ​​farve og type belægning:

 • hvidt mat loft koster fra $ 11,6 / m²;
 • matt farvecoating vil koste mindst $ 23,3 / m²;
 • akustiske systemer sælger for så lavt som $ 11,5 / m².

Fordelene ved spændingspaneler Descor

Fordelene ved produkterne af mærket Descor omfatter følgende:

 1. Disse højteknologiske stoflofter skjuler bundens overfladighed, ikke revner. Det er bekvemt at skjule ingeniørkommunikation og bygningskonstruktioner bag dem. Velegnet til montering af belysningsudstyr.
 2. Installation sker på en dag. For at gøre dette behøver du ikke ekstra materialer - gipsvæg, maling og gips, så rummet bliver rent. Sammenlignet med PVC-produkter er installationen nemmere og hurtigere, fordi stofbelægningen ikke skal forvarmes med en varmepistol.
 3. Materialet er certificeret af staten Sanitær-Epidemiologisk Service og er harmløs og miljøvenlig. Efter installation i rummet vil der ikke være nogen lugt, som efter installationen af ​​PVC-film.
 4. Descor tekstilstof har unikke egenskaber. Det forsvinder ikke med tiden, falmer ikke og ændrer ikke dets fysiske egenskaber.
 5. Belægningen er praktisk og nem at bruge.
 6. Den største fordel er det sømløse materiale. Pongs mærke kan installeres uden søm, med en kontinuerlig belægning i et rum op til fem meter bredt.
 7. Tekstilstof kan farves, males for hånd eller påføres et digitalt billede ved typografisk metode. Velegnet til maling af vandbaserede og akrylformuleringer.
 8. Takket være den antistatiske imprægnering opsamler materialet ikke støv.
 9. Velegnet til montering i loftsystemer på flere plan.
 10. Uheldigvis punktering er belægningen meget vanskelig på grund af stoffets høje densitet og styrke.

Det er vigtigt! Descor stofbelægning har holdbarhedsindikatorer, der er 20 gange højere end tilsvarende værdier for PVC-lofter.

 1. Materialet strækker sig ikke som en PVC film belægning, hvilket er vigtigt at overveje, når du installerer.
 2. På grund af forekomsten af ​​mikroskopiske porer tillader tyske stofprodukter overfladen under den at "trække vejret". Dette beskytter mod kondens og støbeform på bundloftet.
 3. Da tekstilproduktet kan modstå temperaturer op til -40 grader, kan dets installation foregå i et uopvarmet rum eller i landet.
 4. Fordelen er også en kold installationsmetode uden brug af en varmepistol.

Ulemper ved tekstilbelægninger

Ethvert produkt har sine ulemper. Selv om der ikke er mange minusser i Descors sømløse paneler, bør de være opført:

 1. Hvis tekstilstof sammenlignes med PVC-film, er belægningen af ​​belægningen kun mat.
 2. Ethvert stofloft kan ikke lide direkte kontakt med vand. Materialet absorberer hurtigt fugt. Efter tørring forbliver pletter på overfladen, som ikke kan vaskes.
 3. Da belægningen ligner strikning i et rum med stor støvighed og snavsethed, vil et tekstilprodukt behov for regelmæssig rengøring, hvilket ikke er så let at udføre.
 4. Da klipning af klud er et godtgørelse for materiale til dets spænding, øges de samlede omkostninger ved dækning. Desuden afskæres disse kvoter efter montering.
 5. Efter demontering vil belægningen ikke kunne installere tilbage. Derfor, hvis kluden ved et uheld kommer ud af en baguette eller fjernes for rengøring efter oversvømmelse, er det kun muligt at montere kun i et rum med mindre dimensioner, således at der langs kanterne er en stofforsyning til strækning af kluden.

Imidlertid kompenseres denne ulempe som kompleksiteten ved rengøring og fjernelse af pletter efter oversvømmelse ved, at materialet gentagne gange kan males. Derfor vil maleriet skjule alle forurening og spor af oversvømmelsen. Du kan gentage belægningen op til fem gange.

Seamless stof descor

Fordele ved at købe deskora

Det Descore sømløse loft i det indre af ethvert hus vil give en perfekt flad loftsoverflade. Farven på et sådant loft kan ændres til din smag, da lærredet kan males i en hvilken som helst farve flere gange. Og hvis du helt sikkert vil have noget originalt, kan du bestille et lærred med en fotoudskrivning, som viser et billede eller et billede.

For enhver designer kan evnen til at ændre loftets farve eller tilføje et billede være en klar fordel for at vælge dette strækloft til et moderne interiør.

Det skal også bemærkes, at prisen på Descore stretch-loftsvaskerne er ret overkommelig sammenlignet med andre producenter. En flerårig garanti fra producenten strækker sig til disse lofter, hvilket tyder på, at loftet vil tjene dig i lang tid og ikke mister sine kvaliteter.

Masters "Profi lofter" vil indse de mest lydhørste design ideer.
Færdig arbejde, se vores Galleri. Priserne kan tjekke med ledere.

Alt om stofstræklofter D-Premium (Descor)

Seamless stofstræklofter Descor eller siden 2015 D-Premium (Descor Premium), producent Pongs (Tyskland).

 • Holdbar, svær at rive, da de består af fintvævende polyester (mesh).
 • De er ikke bange for vådrum, de kan installeres i svømmebassiner, badeværelser, på gaden, i køkkenet mv.
 • Antistatisk.
 • Ikke bange for temperatursvingninger.
 • Har alle de nødvendige certifikater.
 • Undlad at opretholde brænding.
 • En stor palette af farver.
 • Akustiske stoffer.
 • Gennemsigtige stoffer.
 • Lav pris.
 • Installation uden gaspistol.
 • Miljøvenlige.
 • Betjeningsperioden er 10 år og mere.
 • Vask med alt vaskemiddel, ydre forurening.
 • Hurtig installation om et par timer.
 • Mindste snavs og støv.
 • Installation er mulig alene, med minimal træning.
 • Ved oversvømmelse opretholdes vand, men de begynder at strømme igennem efter nogen tid. Trænger til at erstatte stoffet.
 • Efter installationen er duften af ​​polyester (syntetisk). Alle nye stoffer har en lugt. Forvitret med tiden.
 • Der er ingen glatte (lak) klæder.
 • Når man installerer profilen, borer de væggene med en perforator, hvilket fører til udseende af støv, og derfor er det nødvendigt at lukke møblerne.
 • Det er ikke muligt at fjerne lærredet helt, det er kun muligt at løsne hjørnet eller en del af loftet.

Hej Når man påfylder Descor-lærredet i en baguette beskadiger stoffet med en spatel (på billedet), fortæl mig, om det ikke spredes videre?

Nej, det vil ikke sprede sig.
Dette er ikke en PVC-film. D-Premium har en tæt polyestervæv, fyldt med polyurethan, således at materialet med udskæringer og punkteringer ikke afviger.

Originale stræklofter Descor (Tyskland), hvordan man bestemmer?
De vigtigste parametre for definitionen af ​​originalitet:
-Stoffet har en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele Kantens længde med 20 cm og 80 cm mærker af måleren. (Se billede)
-Hver 10 cm afstand markering. Den aktuelle afstand i meter langs hele længden af ​​kanten.
-Langs hele længden af ​​stoffets kant er trykket af stoffets serienummer.

Men der er undtagelser fra reglerne, planten leverer stof uden frynser, i dette tilfælde kontakt montørerne, de skal igen bringe dig til leverandøren for at bekræfte ægtheden.

Ak2008, jeg hørte, at der er en kinesisk analog af Descor, mens sælgeren om "Kina" ikke siger noget, jeg købte det næsten, Descor "HBKG" -filmen blev skrevet i leveringsnotaen. Stødte ikke på, er der en forskel? Alle priser er forskellige. Sandsynligvis er der kun en mulighed - at købe fra dig, fra de mest gennemsigtige.

Pavlin,
Kinesisk deskor uden indskrift på frynset og en maksimal rullebredde på 3,2 m.

Vi beskæftiger os ikke med den kinesiske modstykke, kun D-Premium stof (Pongs Factory Germany).

Jeg minder dig om, at der er to hovedtyper af stræklofter MATERIALE og PVC.
PVC-lofter er installeret ved hjælp af en gaskanon.
Stofgrænser er installeret uden opvarmning af gaspistolen.

Ak2008 skrev:
Vi beskæftiger os ikke med den kinesiske modstykke, kun D-Premium stof (Pongs Factory Germany).

Ak2008,
Der er meget information på internettet, at D-Premium (Descor) faktisk er russisk falsk Clipso, og at de ikke sælges andre steder i CIS, og at der ikke findes europæiske certifikater. Kan du bekræfte eller nægte disse oplysninger. Og jeg vil meget gerne se europæiske certifikater for stof, hvis nogen.

seat80, Første gang jeg hører dette! Hvem siger! Kan du give eksempler?

Nogle få af dem kom på tværs, men der er sandsynligvis ingen grund til at kigge efter det.

seat80, uforståelige krav på D-Premium stretch loftet, gå til webstedet for fabrikantens fabrik Pongs eller du kan se certifikaterne på NikoMax hjemmeside -

God dag! Temaet for D-premium stræklofter har plaget i en måned allerede! Giv råd, tak. Vi installerede loftet i børnenes værelse, valgte i henhold til den grad af miljøvenlighed, da vi bor i en lille by, så er det ikke let at finde specialister i stoflofter, der er ingen efterspørgsel. Første gang de installerede sig forfærdeligt dårligt under installationen, så vi på grænsen, så vi ikke mærket. Der var en lugt fra loftet i ca. en og en halv time, indtil de blev demonteret. Anden gang de vendte sig til andre installatører, er selve installationen normal, men loftet har en lugt, der var ingen lugt før du installerede det, det var i hvert fald ikke rigtigt følt. Denne gang er markeringen på plads, er der en mærkning, men den sjette dag har passeret loftet lugter, og dagen er mere om morgenen går jeg ind i stuen, jeg lugter mindre. Vi har varmen i Uralerne, så jeg tror, ​​det lugter mere om dagen, fordi det opvarmes, og når opvarmningen tændes, hvad sker der? Jeg spørger dig om at svare på, om D-premium-lugten eller tilstedeværelsen af ​​en duft er bestemt en falsk, som om D-premium kan placeres i boliger, eller det er beregnet til loggier, balkoner mv, giver det mening at geninstallere det på produkterne i dette firma, eller tag et klip? Og mere om klippet, sagde installatørerne, at meget få mennesker håndterer det, fordi det kun transporteres af ruller på specielle maskiner, du kan ikke bøje det, fordi imprægnering ved sømmen kan smuldre, er det sådan?

Ja, jeg så også i et emne, som kan kontrolleres på producentens hjemmeside, RONGS ejer rullen eller ej i henhold til nummeret på grænsen, gik til webstedet, men kunne ikke forstå, hvordan man foretager en sådan anmodning, hvis nogen i emnet fortæller mig, hvordan man kontrollerer oplysningerne.

God aften Ak2008, hvis jeg forstod rigtigt, så er du den officielle repræsentant for producenten i Rusland. Hvis dette er tilfældet, kan der være en officiel sælger af produkter i Rostov-til-Don? Jeg ville være meget taknemmelig. Tak på forhånd

Evgeniy_7 skrev:
God aften Ak2008, hvis jeg forstod rigtigt, så er du den officielle repræsentant for producenten i Rusland. Hvis dette er tilfældet, kan der være en officiel sælger af produkter i Rostov-til-Don? Jeg ville være meget taknemmelig. Tak på forhånd

Evgeniy_7,
Der er ingen officiel sælger i Rostov-til-Don.

Anna skrev:
Ja, jeg så også i et emne, som kan kontrolleres på producentens hjemmeside, RONGS ejer rullen eller ej i henhold til nummeret på grænsen, gik til webstedet, men kunne ikke forstå, hvordan man foretager en sådan anmodning, hvis nogen i emnet fortæller mig, hvordan man kontrollerer oplysningerne.

Anna,
Tidligere var det muligt at kontrollere stoffet i henhold til tallet angivet på frynsegionen, men tyskerne rediger stedet ikke så længe siden, nu er der ingen sådan mulighed.

Hvis stoffet har en frynse med ordene "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND", er det bestemt ikke en falsk.

Når du installerer D-Premium stofstræklofter, skal du være opmærksom på at de er installeret i en plastikprofil som "Clothespin"

I nogle emner rejser de spørgsmålet: "Hvor meget vil det nedhængte loft falde fra hovedbetonet?"
Dette kan afhænge af mange parametre:

profil tykkelse, væg 3 cm, loft 1,5 cm
fra bunden af ​​hovedloftet
i panelhuse mellem væg og loft er der et teknologisk hul (tomhed, tilstoppet med bomuld) henholdsvis skal monteres under
og så videre
Derfor sænkes 90% stræklofter med 4-6 cm.

Oplysninger om brændbarheden af ​​materialet. Stræklofter D-Premium (Descor) fabrikant i Tyskland Pongs. Brandbarhedsgruppe G2, brandbarhedsgruppe B2. Vi kontrollerede dette materiale, det brænder, men opretholder ikke forbrænding, og vigtigst dråber det ikke, når det brændes som en film.

God aften Ak2008. Fortæl mig, er det muligt i et værelse med en størrelse på 5,02 x 8,40 til selvstændigt at sætte lærredet i ét stykke, eller er det bedre at opdele rummet i to halvdele?

Jeg tror det!
Faktisk på D-premium rollen er den aktive del af nettet 5,12 plus en 4 cm frynse.
Når du bestiller et stof, smider du dit telefonnummer til mig i en personlig, jeg vil fortælle dig, hvordan du kan hænge lærredet korrekt.

Skær til størrelse profil

Fastgør til væggen med klap og skruer

Samlinger skal være glatte, stramme

Det viser sig helt glat hvidt loft.

Da materialet, som det hængende loft er lavet af, er tyndt nok - det er udsat for mekanisk skade. Simpelthen sætte - pause. Det kan opstå som følge af omlægning af møbler, barnlige pranks, utilstrækkelig rengøring, materiale af dårlig kvalitet, håndværkernes uagtsomhed under installationen. De sidste to tilfælde er garanti, og vi vil ikke fokusere på dem.

I resten fortsætter vi som følger.

Det vigtigste er ikke at forsinke, da det strakte stof vil rive yderligere hurtigt nok.
Således udført:

Skab et lille hul i størrelsen 1 mm? En dråbe lim vil eliminere dette problem.
Var der et snit på 5 cm ved kanten? I tilfælde af at afstanden til baguetten ikke overstiger 10 cm, skæres den beskadigede del af stoffet, harpunet limes og spændes igen.
Hvis et snit er dannet langt fra kanten af ​​banen på stofbasis, kan det fastgøres med maskebånd eller dobbeltsidet tape. Gabet kan også syes med kapron-tråde og males med vandbaseret maling. Hvis skaden er mere signifikant og placeret på en sådan måde, at den fanger øjet, er der installeret en indretning (en lampe, en brandalarmsensor, et ventilationsgitter, et mønster af kontrastmateriale) på dette sted.
Hvis situationen er kritisk, og skaden overstiger 15-20 cm i længden, skal belægningen helt ændres.

Mange stiller spørgsmål:

Første strækloft, derefter malet vægge. Eller omvendt?
Væggene er røde mursten. Det er pinligt, hvis du laver loftet i slutningen, så er alt fyldt med dette røde støv.

Det er rigtigt, rød mursten kan efterlade røde mærker!
I dit tilfælde skal du først installere profilen, realkreditlån. Det næste skridt er at male væggene og det sidste skridt, der strækker lærredet.

Nøjagtigt plastprofil viser sig at dræbe, med mousse, saks

Hej, fortæl mig, hvordan man bedst laver baguetten, ventilationskanalen er muret op i væggen, tykkelsen af ​​gipset er 2 cm.

Ak2008 skrev:
Nøjagtigt plastprofil viser sig at dræbe, med mousse, saks

Ak2008, du kan læse mere. Saks på øjet?

Ak2008 skrev:
Da materialet, som det hængende loft er lavet af, er tyndt nok - det er udsat for mekanisk skade. Simpelthen sætte - pause. Det kan opstå som følge af omlægning af møbler, barnlige pranks, utilstrækkelig rengøring, materiale af dårlig kvalitet, håndværkernes uagtsomhed under installationen. De sidste to tilfælde er garanti, og vi vil ikke fokusere på dem.

I resten fortsætter vi som følger.

Det vigtigste er ikke at forsinke, da det strakte stof vil rive yderligere hurtigt nok.
Således udført:

Skab et lille hul i størrelsen 1 mm? En dråbe lim vil eliminere dette problem.
Var der et snit på 5 cm ved kanten? I tilfælde af at afstanden til baguetten ikke overstiger 10 cm, skæres den beskadigede del af stoffet, harpunet limes og spændes igen.
Hvis et snit er dannet langt fra kanten af ​​banen på stofbasis, kan det fastgøres med maskebånd eller dobbeltsidet tape. Gabet kan også syes med kapron-tråde og males med vandbaseret maling. Hvis skaden er mere signifikant og placeret på en sådan måde, at den fanger øjet, er der installeret en indretning (en lampe, en brandalarmsensor, et ventilationsgitter, et mønster af kontrastmateriale) på dette sted.
Hvis situationen er kritisk, og skaden overstiger 15-20 cm i længden, skal belægningen helt ændres.

Ak2008, ikke helt klart. Men hvad med nedskæringerne under lamperne eller omgå rørene? Jeg taler om stoflofter.

Stræklofter Descor

Streklofter Descor, der er lavet i Tyskland, er blandt de førende i deres niche. Deres produktion opfylder fuldt ud alle moderne internationale standarder, herunder de hygiejniske og miljømæssige standarder i Rusland og EU-landene.

Descor tyske stræklofter er lavet af premium fiberbaseret stof. Dette lærred er et af de brandsikre materialer.

De største fordele ved stræklofter Descor

Mærkning "Made in Germany" er ikke alt, hvad lærredet kan "prale". Andre fordele er:

 • hurtig installation uden opvarmning af lokalet;
 • praktiske;
 • let pleje
 • miljøvenlighed
 • sikkerhed;
 • æstetik;

Installationspriser og installationsfunktioner af stoflofter "Deskor"

Virksomheden "Home Decor" er klar til at udføre arbejde med installation af loftkonstruktioner. Vi er glade for at tilbyde kvalificerede installatører, der pålideligt og med garanti vil installere de tyske lofter Descor i lokaler af ethvert område og til ethvert formål.

Send en fil til prissætning

Sidstnævnte metode er den mest præcise. Ring designeren til objektet, og han vil foretage alle beregninger gratis, og også vise de mest optimale designmuligheder og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Tyske stræklofter DESCOR

Brand Descor tilhører den største tyske bekymring Pongs. PONGS-koncernen, et verdensberømt selskab, blev grundlagt i 1910 i Tyskland som en vævning til fremstilling af worsted garn. Nu er det en verdenskendt virksomhed, en af ​​de førende producenter af produkter til dekoration og dekoration af lokaler. Pongs skaber en række tekstil- og filmmaterialer til akustiske løsninger, digital trykning, tapeter, stræklofter mv.

I dag anses Pongs Textil GmbH-varemærket for at være den største europæiske producent af PVC-film til stræklofter. Og også dette tyske firma producerer stofstræklofter fremstillet under DESCOR-mærket, der er dannet på basis af kunstig polyesterfiber og Trevira CS.

Descor sømløse stræklofter er luksuriøse lofter. Deres lærred er et tæt syntetisk stof, ensartet imprægneret med en sammensætning af polyurethan. Ifølge strukturen er det strikket stof. Hendes tekstilstof har et klart grafisk mønster og ensartet strikvævning over hele bredden. Figuren ændrer ikke definitionen af ​​både den forreste og den søde side. Takket være et specielt spændingsjusteringssystem har banen en ensartet tykkelse og stabil langsgående og tværgående spænding.

Sammenlignet med Clipso strækloft stof, er materialet Descor vævet af en tyndere tråd og har en finere kornstruktur. Farveområdet for produkterne af disse mærker er også anderledes. For eksempel er Descor-lofternes hvidhed snarere en blålig farvetone end den varme hvide tone af Clipso-materialer.

Alle sømløse stræklofter, repræsenteret af firmaet Pongs, kan opdeles i 5 serier eller linjer.

 1. DESCOR. Spændt stof i et universelt farveskema (8 grundlæggende farver). Dette tekstilstof kan bruges til at designe loftet eller væggene. Her anvendes rammesystemer af aluminium eller plast.
 2. DESCOR akustisk er en stræktavkategori relateret til støjisoleringsark. Fås i to farver - hvid og sort.
 3. DESCOR STAR - Disse tekstilstræklofter har en særlig belægning af aluminiumpulver. På grund af dette har deres overflade en speciel glans effekt. Har 4 farver.
 4. DESCOR design - stræklofter med nøjagtig anvendelse og transmission af billedet valgt af kunden.
 5. DESCOR digitale - klassiske stofstræklofter fra PONGS, som kan anvendes til et digitalt printbillede med UV-blæk samt opløsningsmiddelbaserede maling.

Fordele ved hængende lofter DESCOR

- Pons produkter er højteknologiske stofstræklofter. De sprækker ikke, kan skjule fejlene i hovedloftet, synlige lofter og kommunikation, har evnen til at indlejre belysningsarmaturer.

- DESCOR-stræklofter er let og hurtigt installeret, mens installationen ikke bruger gips, kitt eller maling. Til installation er kun en dag nok.

- Overholdelse af tyske materialer med alle krævede certifikater fra staten Sanitær og Epidemiologisk Service. Samtidig besidder tekstilstofet "Deskor" de nødvendige mekaniske egenskaber (med tiden det ikke sænker, taber ikke farve eller fysiske egenskaber fra husholdningenes indflydelse).

- Praktisk og nem betjening.

- Problemfri - en vigtig fordel ved hængende lofter fra Pongs. Det er muligt at installere loftet i et enkelt lærred i et rum op til 5 m.

- Det er muligt at anvende et digitalt billede på en loftsduk (manuelt og ved typografisk metode) samt male med akryl eller vandbaseret maling selv efter installationen.

- DESCOR tekstildugter er også i stand til at tilfredsstille designer fantasier om flerniveau loftsstrukturer.

- Øget styrke af materialet. Takket være stofstrukturen vil Descore-strækbeklædningen ikke ved et uheld blive gennemboret eller revet. For eksempel, i sammenligning med PVC-film, har Descor sømløse stræklofter styrkeindikatorer 15-20 gange højere end tilsvarende figurer for film "brødre".

- Descor produkter strækker sig ikke som f.eks. PVC-film til lofter. Dette bør overvejes under installationen.

- Som andre stoflofter "tykker tyske materialer" gennem mikroporer.

- Streklofter er i stand til at modstå de mest negative temperaturer (op til -40 C). Derfor er det muligt at lave installation om vinteren eller at etablere dem i ikke opvarmede værelser.

- Kold installation uden varmeapparater.

Installation af loftet Descor

To installationsmuligheder er mulige: en kilemetode eller et klipsystem.

Til hæfte- eller kiletilslutninger kræves der en U-formet profil, som anvendes ved installation af russiske lofter ved hjælp af en ikke-punkteringsteknologi.

I den anden udførelsesform skal du bruge en plastikpose, der skal fastgøres til væggen (loftet). Det samme system af profilfastgørelser har clipo stoflofter. Denne type installation giver ikke huller rundt om rummets omkreds, loftet ser æstetisk glædeligt ud og har et færdigt udseende.

Ved montering med Klipsov-metoden kræves der ikke yderligere dekorative beklædningsgenstande til dekoration, men i denne version vil omkostningerne til Descor-loftet generelt være højere på grund af de ekstra omkostninger ved plastprofilen.

Et skematisk billede af Clipso-systemet kan ses her http://www.resar.ru/foto2.html

Ulemper ved tyske stræklofter Descor

- I modsætning til PVC-film har de kun en mat tekstur.

- De opfører sig dårligt i kontakt med vand. Som andre stoflofter absorberer materialet hurtigt vand, og efter tørring er der pletter på overfladen af ​​lærredet.

- Materialets strukturelle overflade svarer til det sædvanlige bredt strikkede stof. Det betyder, at i rum med særligt snavset loft vil det være vanskeligt at rengøre strækloftet regelmæssigt.

- Omkostningerne ved Descor-loftet øges ved hjælp af teknologien for materialetilskud under installationen.

- Fastgørelsessystemet tillader ikke geninstallation, hvis et ark f.eks. Kommer ud af en baguette eller stof skal fjernes for at tørre efter oversvømmelse.

Strækloft har egenskaben for varmekrympning (1,2 gange).

Vægten af ​​en klud gør 220-240 g / m².

Strækloftets farve er ensartet langs hele længden og bredden af ​​lærredet.

Leveres i ruller, skræddersyet til et bestemt rum på stedet, under installationen. Valsens bredde afhænger af den valgte Descore-serie.

Problemfri polyester stof imprægneret med polyurethan

Bredde fra 3.1, 4.1, 5.1 meter.

Tykkelsen af ​​en klud er 35 - 0,39 mm.

Descor stoffetæthed - 245 g / m2

Sugning når installeret på store arealer er kun 0,5 - 1,5 cm.

Temperaturområde fra -40 til +80 grader

Streklofter Descor fra den tyske fabrik Pongs.

Stræklofter Descor.

Firmaet Your Sky, tilbyder alle sine kunder højkvalitets tyske stoflofter Descor. Dette er nok den bedste kombination af pris / kvalitet blandt alle loftsbeklædning.

Descor tyske stræklofter fra Pongs anlægget er blandt de højeste lofter på verdensmarkedet.

Descors sømløse stræklofter opfylder alle de høje krav, der gælder for moderne efterbehandling materialer.

Priser for stoflofter Descor med installation.

* Disse priser er for regionen St. Petersburg

+7 (495) 220-65-54

MATERIALET STRETCHEDE BELYSNINGER DESCOR

Når man reparerer lejligheder, huse og kontorer til udformningen af ​​rummet, foretrækker de fleste designere at bruge strakt stof. Stoffet tyske stræklofter er en ideel mulighed for at skabe et interiør i enhver retning: moderne, klassisk, minimalisme og andre.

lærred mærke DESCOR

klud

montering

pris

materiale

KATALOG AF BELØB

Ved faktura

Efter type

Ved ansøgning

producenter

Typer af hævede lofter Descor

Den tyske fabrikant leverer markedet med flere typer stofstræklofter Descor, som giver dig mulighed for at vælge lærredet under hensyntagen til den overordnede designretning og formålet med rummet:

 • Classic. Hvid farve lyser rummet og udvider visuelt. Til fremstilling af brugt stof Trevira CS, kendetegnet ved øget modstand mod mekanisk og fysisk stress. Brugen af ​​hvid i interiøret var altid relevant og vil aldrig blive forældet.
 • Farvet. Til salg er omkring 30 forskellige farver som følge af hvilket bolig- eller kontorlokaler kan arrangeres i enhver stil.
 • Akustiske lærred kommer i sort / hvid - de øger lydisoleringsniveauet og er ideelle til installation i værelser designet til hjemmebiografer eller konferencelokaler.

Karakteristika og rimelig pris til Descor stof strækloft giver dig mulighed for at lave multi-level design af ufattelige former, billeder kan altid ses fra forhandlere.

De vigtigste fordele ved stoflofter Descor

Som materiale til fremstilling af tysk strækloft descor anvendes Trevira CS stof. Garnet er tyndere end CLIPSO canvases - porøsiteten er næsten usynlig. Produktionsteknologien indebærer imprægnering fra to sider med polyurethan.

Når man overvejer egenskaberne, kan følgende fordele ved descor-stræklofter fremhæves:

 • installation kræver ikke brug af varme pistoler, hvilket reducerer sandsynligheden for overophedning og beskadigelse af det omgivende interiør og dekoration;
 • I lejligheder og huse med et standardareal af værelser opnås en jævn og problemfri belægning;
 • Afhængigt af loftsniveauerne udføres installationen i maksimalt 1-2 dage uden dannelse af stort byggaffald og store mængder støv;
 • ingen grund til at jævne overfladerne
 • til fremstilling af stofstræklofter Descor anvender miljøvenlige materialer, der opfylder hygiejniske krav og standarder;
 • Du kan anvende billedudskrivning med ethvert billede;
 • den antistatiske overflade opsamler ikke støv på sig selv; pleje af belægningen og rengøringen sker med almindelige vaskemidler.