Stræklofter "Deskor"

Disse sømløse stræklofter er installeret uden opvarmning af værelset med varmepistoler, hvilket gør installationen helt sikker. Stoffet er modstandsdygtigt over for mekanisk beskadigelse, og den matte tekstur er praktisk taget uadskillelig fra traditionel hvidvask. Fås i 28 farver. Stoffer fremstilles i Tyskland.

Sammensætningen af ​​lærredet kan kaldes en væsentlig forskel mellem Descor-linjens malerier og materialer fra andre virksomheder. Loftet i det tyske selskab er lavet ved at sprøjte flydende polyurethan på et specielt forberedt tæt stof.

Med hjælp af unikt udstyr er sammensætningen fastgjort på stoffet, så du kan få en klud med høj densitet, så stoffet "Descor" stoflofter er produceret, hvor prisen er acceptabel.

Den høje grad af styrke er, hvad der skelner mellem de dåser, der produceres af dette firma. Det er ikke let at skære og gennembore dem, hvilket ikke er tilfældet for PVC-materiale. Takets matte tekstur gør det muligt at male det i enhver farve.

Stræklofter "Descor" - priser

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder at købe og installere Descor lofter for alle. På denne side kan du lære om priserne. Der er også en praktisk regnemaskine, der giver dig mulighed for at lave en foreløbig uafhængig beregning. Du kan bruge hjælp fra vores konsulenter og finde ud af alt om Descor stræklofter, hvis pris afhænger af dine ønsker.

Fordelene ved stræklofter Descor:

 • belægningerne har en porøs overflade - som et resultat, loftet "trækker vejret" og luften cirkulerer frit i rummet;
 • stof stretch lærred fra producenten "Deskor" - helt sikker og miljøvenlig belægning;
 • storslåede æstetiske egenskaber. Overfladen opnået efter installationen af ​​bladet er perfekt flad og jævn;
 • Strækloftet "Deskor" kan males, anvendes til dem ved fotoudskrivning, hvilket udvider mulighederne for realisering af designideer betydeligt. Tegningen påført med særlig blæk er modstandsdygtigt over for at falme fra solen;
 • I modsætning til PVC-film tolererer disse belægninger lave temperaturer og kan installeres i uopvarmede rum;
 • Materialet er modstandsdygtigt over for ild og understøtter ikke forbrændingsprocessen.

Køb lofter Descor værd og fordi:

 1. Praktisk.
 2. Har ikke brug for særlig pleje.
 3. Tygoverfladen gør det nemt at vaske af snavs. Loft opsamler ikke statisk elektricitet, hvilket betyder, at der ikke samles støv på dem. Belægninger kan modstå op til 10 farver, men et vigtigt krav til maling er, at det skal være dampgennemtrængeligt, så loftets overflade kan "trække vejret".

Typer og farver af stof

5 model linjer, som hver er forskellige i farve skala eller tekniske egenskaber. I alt i den tyske producents katalog er 28 flotte farver og nuancer perfekt til ethvert interiør.

Enkle hvide matlofter ser stilfulde ud, men det distraherer ikke fra det andet interiør. Fotoudskrivning kan anvendes på lærredet.

+7 (495) 220-65-54

MATERIALET STRETCHEDE BELYSNINGER DESCOR

Når man reparerer lejligheder, huse og kontorer til udformningen af ​​rummet, foretrækker de fleste designere at bruge strakt stof. Stoffet tyske stræklofter er en ideel mulighed for at skabe et interiør i enhver retning: moderne, klassisk, minimalisme og andre.

lærred mærke DESCOR

klud

montering

pris

materiale

KATALOG AF BELØB

Ved faktura

Efter type

Ved ansøgning

producenter

Typer af hævede lofter Descor

Den tyske fabrikant leverer markedet med flere typer stofstræklofter Descor, som giver dig mulighed for at vælge lærredet under hensyntagen til den overordnede designretning og formålet med rummet:

 • Classic. Hvid farve lyser rummet og udvider visuelt. Til fremstilling af brugt stof Trevira CS, kendetegnet ved øget modstand mod mekanisk og fysisk stress. Brugen af ​​hvid i interiøret var altid relevant og vil aldrig blive forældet.
 • Farvet. Til salg er omkring 30 forskellige farver som følge af hvilket bolig- eller kontorlokaler kan arrangeres i enhver stil.
 • Akustiske lærred kommer i sort / hvid - de øger lydisoleringsniveauet og er ideelle til installation i værelser designet til hjemmebiografer eller konferencelokaler.

Karakteristika og rimelig pris til Descor stof strækloft giver dig mulighed for at lave multi-level design af ufattelige former, billeder kan altid ses fra forhandlere.

De vigtigste fordele ved stoflofter Descor

Som materiale til fremstilling af tysk strækloft descor anvendes Trevira CS stof. Garnet er tyndere end CLIPSO canvases - porøsiteten er næsten usynlig. Produktionsteknologien indebærer imprægnering fra to sider med polyurethan.

Når man overvejer egenskaberne, kan følgende fordele ved descor-stræklofter fremhæves:

 • installation kræver ikke brug af varme pistoler, hvilket reducerer sandsynligheden for overophedning og beskadigelse af det omgivende interiør og dekoration;
 • I lejligheder og huse med et standardareal af værelser opnås en jævn og problemfri belægning;
 • Afhængigt af loftsniveauerne udføres installationen i maksimalt 1-2 dage uden dannelse af stort byggaffald og store mængder støv;
 • ingen grund til at jævne overfladerne
 • til fremstilling af stofstræklofter Descor anvender miljøvenlige materialer, der opfylder hygiejniske krav og standarder;
 • Du kan anvende billedudskrivning med ethvert billede;
 • den antistatiske overflade opsamler ikke støv på sig selv; pleje af belægningen og rengøringen sker med almindelige vaskemidler.

Virksomheden "Descor Moscow" - leverandør af sømløse stræklofter!

Vi tilbyder de bedste priser og høj kvalitet installation af hævede lofter i Moskva og Moskva regionen.

Takket være kvalificerede specialister, Descor M og kvalitetsmaterialer

producent Pongs (Tyskland), opnået den bedste kvalitet installation af hævede lofter.

VI INSTALLERER DE STRÆKTE OPLYSNINGER UDEN BETALING!

I dette afsnit kan du nemt beregne din pris for sømløse stræklofter.

Vi har tillid til vores arbejde og produkter, der tilbydes! Vi foreslår, at du først installerer stræklofter, tager arbejde og betaler.

Takket være Descor-systemets stræklofter kan du reparere dit loft på en dag uden meget støv og snavs, flytende møbler. Derefter får du et perfekt glat, ensartet, frostet loft, som ikke er bange for slag og desuden kan holde vand.

Descor stræklofter anvendes til ethvert rum: Ideelt til reparation af lofter i soveværelser, køkkener, badeværelser, ganger, kontorer, butikker, svømmebassiner, uopvarmede værelser.

De største fordele ved stræklofter Descor:


"Kold" installation (uden opvarmning af værelset med varmepistol).

Hurtig og høj kvalitet i arbejdet af specialister, der har gennemgået særlig træning.

Installationstid fra 4 timer fra 15 til 30 m² afhængigt af kompleksiteten.

Mindste snavs og støv under installationen, hvilket er ideelt til værelser med færdige reparationer.

Skjuler alle de mangler i den gamle reparation: uregelmæssigheder ved at komme ind i pladerne, revner, pletter, rør, kabler eller skrælle maling og andre loftsbelægninger.

Tab af højde fra 1 cm.

Installation uden møbler fjernelse.

Ingen ubehagelig lugt.

Brug i køkkener, badeværelser og indendørs pools.

Uafhængighed af stød og fugt.

Kræver ikke særlig pleje.

Omkostningerne står i forhold til det traditionelle loft trim.

Stræklofter Descor, application:

 • Nye bygninger.

Descor stofvægge og stræklofter er overkommelige priser, et bredt udvalg af stoffer, en virksomheds profil, værktøjer og materialer til høj kvalitet og hurtig installation af stræklofter og draperingsvægge i værelser.

Vi installerer Descor-stræklofter i Moskva og Moskva-regionen.

Stræklofter

Installation af stoflofter er en af ​​de mest efterspurgte tjenester i vores virksomhed. Lommetæpper har vist sig at være i drift. På trods af de højere omkostninger ved materialet, er installationen af ​​Descors og Clipso canvases fra os bestilt ikke mindre end PVC.

Stræklofter Descor

Stoflofter "Deskor" - en innovativ teknologi til produktion af spændingsstoffer, der er udviklet i Tyskland, og som allerede har vundet sympati blandt designere verden over.

Descor er et specielt stof imprægneret med specielle midler til at give det styrke, elasticitet, vandafvisende og brandsikker egenskaber.

Certifikater bekræfter, at dette materiale er anti-allergifremkaldende og ikke akkumulerer støv, hvilket gør det helt sikkert at bruge i ethvert rum.

Descor adskiller sig fra andre typer af loftsbeklædning, som regel ved fravær af sømme. Duftens maksimale bredde når 5,1 meter, hvilket gør det muligt at dække store områder med et ensartet glat materiale. Derfor kaldes de ofte sømløse lofter.

Der er i alt tre formater til bredden af ​​Descor-løvene, omtrent lig med tre, fire og fem meter. Det vil sige, for ethvert værelse kan du vælge den optimale størrelse af belægningen, som vil spare køberen og få loftet uden sømme.

Fordele ved at købe et skrivebord

Ved at installere det Descor-sømløse loft i dit hjem får du en perfekt flad overflade, hvilken farve du kan vælge og ændre til din smag. En sådan belægning kan gentages, og du kan vælge et lærred med et fotoprint, som viser et billede, et billede eller et foto efter eget valg.

Alt dette giver næsten ubegrænsede muligheder for at skabe et unikt, moderne interiør.

Det skal bemærkes, at prisen med Descore-stræklofterne med alle disse positive egenskaber er ret overkommelig. En langsigtet garanti fra producenten giver dig sikkerhed for, at en sådan finish vil fungere dig fejlfrit i mange år.

Stræklofter Clipso

Klæder "Clipso" fra Schweiz er kendt for hele verden for deres upåklagelige kvalitet og alsidighed. I vores firma kan alle bestille et originalt strækloft lavet af Clipso materiale.

Ved bunden af ​​lærredet er et specielt syntetisk strikket stof, derimod imprægneret med en polymersammensætning. Takket være mikroporerne i stofbasen har loftet "åndedrætsegenskaber", dvs. passerer luften.

Clipso funktioner

Like Descor når Clipso-lærredene en bredde på 5 meter, og derfor kaldes de ofte som sømløse stræklofter.

Clipso har kun mat finish. Speciel imprægnering gør stoffet slidstærkt og elastisk, så at det selv ved installation af loftet i et stort rum i rummet ikke gør det muligt at sænke eller deformere.

På trods af at lærredet er lavet af syntetisk materiale, er denne belægning miljøvenlig og sikker. Det er ideelt til dekoration af børns værelser og soveværelser. Ved produktion overholdes hygiejnestandarder og krav til brandsikkerhed.

Installation af stofloft er simpelt og udføres uden brug af termisk udstyr. Processen selv gør det uden dannelse af affald. Og det betyder at i løbet af få timer får du et nyt, perfekt glat, slidstærk strækloft.

Indretningsarkitekter sætter især pris på Clipsos sømløse lofter for evnen til at skabe enhver arkitektonisk løsning: Overfør loftet til hældninger, bøj ​​det og giv den ønskede relief. Bring et stykke europæisk chik og elegance til dit hjem ved at vælge Clipso lofter til dekoration.

Fleksible lofter til Descor og Clipso mærker

Stræklofter rundt om i verden bruges i lang tid til at danne det indre af et rum. Tidligere blev en særlig polymerfilm anvendt som basismaterialet, som under påvirkning af varm luft blev fleksibel og bøjelig.

Det var kun muligt at installere loftet ved at opvarme rummet med en varmepistol. Desuden var den maksimale bredde af lærredet begrænset. For at arbejde i et stort område, måtte filmen svejses, en uattraktiv svejsning blev dannet på overfladen.

Producenter i lang tid forsøger at slippe af med sådanne synlige ulemper strækloft. I slutningen af ​​det 20. århundrede lykkedes det franske selskab, Clipso. Det blev oprettet tilbage i 1997. Allerede på det tidspunkt forsøgte lederne af det nye produktionsselskab at introducere nye teknologier på markedet for at skabe og installere et sømløst strækloft. Sådan oprettedes hovedprodukterne fra Clipso. Stoffer behøvede ikke yderligere opvarmning under installationen.

Ikke underligt at de opfandt dette materiale i Frankrig. Dette land er længe blevet betragtet som mode hovedstad, i dag kan det sikkert kaldes flagskibet inden for design og indretning.
Lærredet, der er skabt af Clipso, er et polyesterbaseret stof imprægneret med en polyurethansammensætning. Den maksimale bredde er 5,1 m, hvilket gør det muligt at bruge et strækloft i ethvert rum. På overfladen er der ingen sømme og andre uregelmæssigheder.

Konkurrencen om Clipso-produkter er lavet af den tyske producent Deccor. Clipso og Descor stofstræklofterne er unikke på deres egen måde. Kun disse to fabrikanter producerer materialer, der ikke kræver opvarmning under installationen af ​​konstruktionen.

Fordelene ved sømløse stofstræklofter Clipso og Descor

Produkter fremstillet i Europa under varemærkerne Clipso og Descor er af fremragende kvalitet. Herved er dens fordele ikke opbrugt. Disse materialer er miljøvenlige, holdbare, nemme at montere.

De vigtigste fordele ved stoflofter:

 • økologisk renlighed
 • nem installation;
 • holdbarhed, styrke;
 • muligheden for at anvende ikke-standardiserede produkter med specifikke egenskaber.

Stræklofter af polyester, i modsætning til polymerfilmen, udsender ikke skadelige stoffer og komponenter i atmosfæren. De har ingen fremmed lugt. Efter at installationen er gennemført, behøver lejligheden eller huset ikke at blive ventileret. Clipso og Descor stof sømløse stretchlofter kan bruges i børnehaver, hospitaler og andre institutioner. Deres økologiske egenskaber og sikkerhed er bekræftet af det internationale system Oeko-Tex Standard 100. Efter test og certificering har produkterne den højeste A + score.

Ved installation skal loftet ikke bruge en varmepistol. Denne fordel er vigtig for installatører og kunder. Fra det rum, hvor arbejdet udføres, er det ikke nødvendigt at fjerne alle værdigenstande midlertidigt. Nu vil de absolut ikke blive beskadiget af varm luft. Installationsprocessen bruger en ikke-gunpun-teknologi, som yderligere forenkler arbejdet.

Lofter kan betjenes i flere årtier uden at miste de grundlæggende egenskaber. Selv med en stærk mekanisk indvirkning er de ikke revet, ikke beskadiget.

I produktlinjen i firmaerne Clipso og Descor findes der specifikke typer materialer, f.eks. Lydisoleret, fugtbestandig, snavsbestandig, antibakteriel klud. Det kan bruges i områder, hvor særlige driftsforhold er nødvendige.

Egenskaber af stofstræklofter i sammenligning med konventionel film

I sammenligning med PVC-film har stofstrækloftet en række forskelle:

 • modstand mod mekanisk stress
 • installation uden opvarmning;
 • modstand mod negative temperaturer
 • brugen af ​​"åndedrætteteknologi" i produktionen, ved hjælp af perforering af stoffet.

Ulemperne med stoflofter i sammenligning med PVC-film

Sømløse stræklofter har dog nogle ulemper:

 • lærredet holder ikke vand i tilfælde af oversvømmelse. Koldt vand holdes ikke mere end en dag, varme strømmer efter 3 timer;
 • muligheden for overfladeforurening med rustigt vand
 • manglende evne til helt at nedbryde strukturen, dens reparation.

Clipso og Descor stof stræklofter fortsætter med at bryde popularitet records, selv med disse minuser.

Forskelle mellem Clipso og Descor

Stræklofter Clipso og Descor adskiller sig ikke alene fra fabrikantens navn.

Clipso franske loft har en udtalt vævning. Dette lærred er tyngre, tykkere og ofte stærkere end Descor-materialer.

Vigtigste produkter

Der er mange sorter af Clipso canvases:

 • lærred "standard" - produceres i klassisk sort, hvid, beige skygge;
 • loft "akustisk" - absorberer op til 90% af fremmede lyde;
 • lærred "farve" - ​​valget af mere end 25 farver;
 • overflade "skinnende" - et elegant loft med elegant glans
 • loft "gennemsigtigt" - muligheden for at bruge en usædvanlig baggrundsbelysning, transmittansen på 30-70%;
 • lærred "special" - designet til værelser med særlige krav til drift.

Clipso og Descor stofstræklofter giver dig mulighed for at skabe unikke interiører. Fotoprint kan anvendes på loftets overflade, samt et eksklusivt maleri.

Afgang og høring af en måler er en gratis service.

Du kan få mere detaljerede oplysninger fra vores specialister ved at ringe til et af følgende telefonnumre:

Sømløse stræklofter

Streklofter Descor er et tysk varemærke og er fremstillet i Tyskland, som bestemmer deres kvalitet. Fremstilling af stræklofter Descor opfylder internationale standarder, og teknologien opfylder alle miljømæssige, hygiejniske og andre standarder i Rusland og EU.

Stof til stræklofter og vægge Descor er lavet på basis af Trevira CS fiber, som på grund af sin molekylære struktur er et ubrændbart, brandsikkert materiale.

Vores firma er den officielle forhandler af mærket Descor og etablerer på grundlag af en relevant aftale stræklofter og sælger alle nødvendige materialer til deres installation.

Hvis kvaliteten af ​​materialet er garanteret af den tyske producent, sikres kvaliteten af ​​installationen af ​​et kvalificeret installatørniveau, som hver især har mange års erfaring inden for det relevante felt.

Bestilling lofter Spændingslofter får kunderne en række fordele i forhold til alternative typer af finish.

Hurtig og ren installation.

Streklofter kan installeres i en periode på 1-2 dage i et standard kontorrum eller i en lejlighed. Under installationen er det ikke nødvendigt at rive de eksisterende gulve ned og justere dem til millimeteren. Profilen er fastgjort direkte til basisfladen, og stoffet er igen strækket på det. Således kan hele operationen foregå på kort tid og involverer ikke en betydelig mængde konstruksionsaffald, støv og snavs.

Praktiske egenskaber.

Stræklofter deskor meget praktisk i daglig brug. Først og fremmest er Descors stræklofter nemme at rengøre med almindelige rengøringsmidler. Det vil sige, hvis en eller anden grund snavs ramte overfladen af ​​stræklofterne, betyder det ikke, at du er dømt til at leve med dette sted, indtil lærredskiftet ændres. Du skal blot tage en stepladder og bruge et par minutter på at vaske stoffet.

Bordspændingslofter har en stor sikkerhedsmargen og er resistente over for mekanisk belastning. De er umulige at bryde, og det er yderst vanskeligt at skære eller gennembore. Det betyder, at du ikke behøver at trække hele overfladen på grund af en uforsigtig bevægelse. Med tiden deformerer stoffet til stræklofter ikke, falder ikke, falder ikke og taber ikke dets oprindelige egenskaber. Lærredet påvirkes næsten ikke af effekten af ​​"materiel træthed".

Under stoffets loftslofter kan du med vilje placere enhver kommunikation, belysningsudstyr, sikkerheds- og ventilationssystemer, og om nødvendigt er det forholdsvis let at få adgang til dem.

Stræklofter Deskor forbedrer varme- og lydisoleringen i rummet, har anti-stablingsegenskaber og tiltrækker ikke støv. Derudover tolererer loftet indretningen roligt tolerante temperaturer og kan bruges i uopvarmede rum.

Æstetik.

Descor sømløse stræklofter har en perfekt flad overflade, der ikke har revner, ingen stød eller uregelmæssigheder. Styrken af ​​stoffet, der anvendes til stræklofter, eliminerer muligheden for brud på stoffet. Stræklofter giver således højkvalitets visuel effekt af udseendet af dens overflade på grund af stoffets spænding. Desuden dækker stræklofter med succes alle de mangler i den eksisterende overflade af bundloftet.

DesCor-stræklofter kan desuden anvendes på billedet fra digitale medier ved hjælp af fotoprint i bredformat. I nærværelse af en fil i høj opløsning skal overfladen på strækloftet få et billede af høj kvalitet, som kunden kan vælge fra vores arkiv eller give deres egen version af billedet.

Streklofter Descor, takket være en fleksibel profil, kan tage ikke-standardformularer. Herunder er der mulighed for at installere flerniveau og buede stræklofter.

Økonomi.

Priserne på Deskor-stræklofterne i Moskva og andre regioner i Rusland er ret sammenlignelige med omkostningerne ved en konventionel loftsfinish. Samtidig har installationsarbejdet en størrelsesorden mindre tid, og effekten opnået ved output er meget mere imponerende. Hvis vi sammenligner omkostningerne til lærredet og profilen hos producenter som Clipso og andre vestlige virksomheder med vores stræklofter, er priserne på sidstnævnte meget mere sparsomme.

Sikkerhed.

Alle vores produkter opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Spændingslofter er lavet af miljøvenlige materialer, som giver dig mulighed for at installere dem ikke kun i kontor-, butiks- og industrilokaler, men også i børnelokaler, uddannelses- og medicinske institutioner. Stoffet i lofternes loftslofter er ikke et brandfarligt materiale og opfylder brandsikkerhedsstandarder etableret i Den Russiske Føderation.

Vi er interesserede i hver kunde, hvad enten det er en privatperson eller et firma, der ønsker at blive vores forhandler. For alle spørgsmål vedrørende gennemførelse af ordrer og samarbejde kan du kontakte de kontakter, der er anført på vores hjemmeside.

Stofstræklofter D-Premium (Deskor)

Praktiske egenskaber

Højkvalitets service til lave priser - kun hos os!

Eksempler på vores arbejde

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Stræklofter Descor

Streklofter Descor, der er lavet i Tyskland, er blandt de førende i deres niche. Deres produktion opfylder fuldt ud alle moderne internationale standarder, herunder de hygiejniske og miljømæssige standarder i Rusland og EU-landene.

Descor tyske stræklofter er lavet af premium fiberbaseret stof. Dette lærred er et af de brandsikre materialer.

De største fordele ved stræklofter Descor

Mærkning "Made in Germany" er ikke alt, hvad lærredet kan "prale". Andre fordele er:

 • hurtig installation uden opvarmning af lokalet;
 • praktiske;
 • let pleje
 • miljøvenlighed
 • sikkerhed;
 • æstetik;

Installationspriser og installationsfunktioner af stoflofter "Deskor"

Virksomheden "Home Decor" er klar til at udføre arbejde med installation af loftkonstruktioner. Vi er glade for at tilbyde kvalificerede installatører, der pålideligt og med garanti vil installere de tyske lofter Descor i lokaler af ethvert område og til ethvert formål.

Send en fil til prissætning

Sidstnævnte metode er den mest præcise. Ring designeren til objektet, og han vil foretage alle beregninger gratis, og også vise de mest optimale designmuligheder og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Stræklofter afdækker og klipper

Clipsos franske stoflofter og Descor-stoffet (lofterne) Tyskland stræklofter er et tæt syntetisk stof, der har et komplekst strik og er imprægneret med en særlig løsning. Den indeholder en polymer og et farvestof. Polyurethan, polymerens hovedelement, har polymeriseringsegenskaberne, som giver dig mulighed for at skabe et miljøvenligt materiale med en høj grad af elasticitet og de nødvendige mekaniske egenskaber.

Tæppe stræklofter Descor og Clipso, såvel som ethvert andet stof, har mikroporer, som gør det muligt at indånde lofter. Stofflofter beskytter effektivt værelset mod vandlækage, og lofternees høje akustiske egenskaber uden søm Clipso og Descor giver god komfort i rummet. Design evner af stof lofter deskor meget stor. For kønnere af smukke og elegante vi laver fotoprint i loftet, tro mig, dette er unikt smukt og elegant!

Stoflofter Descor og Clipso har flere fordele. Pris, installationsomkostninger er lave. I forhold til konventionelle filmmaterialer er det:

 • økologisk renhed, fordi PVC ikke er inkluderet i stoffet,
 • høj grad af brandsikkerhed, da der er stoffer i stoffet, der ikke understøtter forbrænding,
 • Biologisk stof af tøj er i overensstemmelse med den europæiske standard A +, som giver dig mulighed for at installere dem i børns og medicinske institutioner.

Den største fordel ved stoflofter er høj styrke og holdbarhed samt muligheden for drift under høje temperaturforhold.

De sømløse stræklofter Clipso og Descor fra 3 til 5 m, som muliggør deres problemfri installation, og når du installerer lofter på flere planer, vil sådanne malerier skabe fantastiske kreative designs.

Sænkning af stretch stof loft 3-5 cm.

1 - Baguette type "tøjvask"
2 - Clipso / Descor stof loft
3 - Væg
4 - Primær indendørs loft

Tyske stræklofter DESCOR

Brand Descor tilhører den største tyske bekymring Pongs. PONGS-koncernen, et verdensberømt selskab, blev grundlagt i 1910 i Tyskland som en vævning til fremstilling af worsted garn. Nu er det en verdenskendt virksomhed, en af ​​de førende producenter af produkter til dekoration og dekoration af lokaler. Pongs skaber en række tekstil- og filmmaterialer til akustiske løsninger, digital trykning, tapeter, stræklofter mv.

I dag anses Pongs Textil GmbH-varemærket for at være den største europæiske producent af PVC-film til stræklofter. Og også dette tyske firma producerer stofstræklofter fremstillet under DESCOR-mærket, der er dannet på basis af kunstig polyesterfiber og Trevira CS.

Descor sømløse stræklofter er luksuriøse lofter. Deres lærred er et tæt syntetisk stof, ensartet imprægneret med en sammensætning af polyurethan. Ifølge strukturen er det strikket stof. Hendes tekstilstof har et klart grafisk mønster og ensartet strikvævning over hele bredden. Figuren ændrer ikke definitionen af ​​både den forreste og den søde side. Takket være et specielt spændingsjusteringssystem har banen en ensartet tykkelse og stabil langsgående og tværgående spænding.

Sammenlignet med Clipso strækloft stof, er materialet Descor vævet af en tyndere tråd og har en finere kornstruktur. Farveområdet for produkterne af disse mærker er også anderledes. For eksempel er Descor-lofternes hvidhed snarere en blålig farvetone end den varme hvide tone af Clipso-materialer.

Alle sømløse stræklofter, repræsenteret af firmaet Pongs, kan opdeles i 5 serier eller linjer.

 1. DESCOR. Spændt stof i et universelt farveskema (8 grundlæggende farver). Dette tekstilstof kan bruges til at designe loftet eller væggene. Her anvendes rammesystemer af aluminium eller plast.
 2. DESCOR akustisk er en stræktavkategori relateret til støjisoleringsark. Fås i to farver - hvid og sort.
 3. DESCOR STAR - Disse tekstilstræklofter har en særlig belægning af aluminiumpulver. På grund af dette har deres overflade en speciel glans effekt. Har 4 farver.
 4. DESCOR design - stræklofter med nøjagtig anvendelse og transmission af billedet valgt af kunden.
 5. DESCOR digitale - klassiske stofstræklofter fra PONGS, som kan anvendes til et digitalt printbillede med UV-blæk samt opløsningsmiddelbaserede maling.

Fordele ved hængende lofter DESCOR

- Pons produkter er højteknologiske stofstræklofter. De sprækker ikke, kan skjule fejlene i hovedloftet, synlige lofter og kommunikation, har evnen til at indlejre belysningsarmaturer.

- DESCOR-stræklofter er let og hurtigt installeret, mens installationen ikke bruger gips, kitt eller maling. Til installation er kun en dag nok.

- Overholdelse af tyske materialer med alle krævede certifikater fra staten Sanitær og Epidemiologisk Service. Samtidig besidder tekstilstofet "Deskor" de nødvendige mekaniske egenskaber (med tiden det ikke sænker, taber ikke farve eller fysiske egenskaber fra husholdningenes indflydelse).

- Praktisk og nem betjening.

- Problemfri - en vigtig fordel ved hængende lofter fra Pongs. Det er muligt at installere loftet i et enkelt lærred i et rum op til 5 m.

- Det er muligt at anvende et digitalt billede på en loftsduk (manuelt og ved typografisk metode) samt male med akryl eller vandbaseret maling selv efter installationen.

- DESCOR tekstildugter er også i stand til at tilfredsstille designer fantasier om flerniveau loftsstrukturer.

- Øget styrke af materialet. Takket være stofstrukturen vil Descore-strækbeklædningen ikke ved et uheld blive gennemboret eller revet. For eksempel, i sammenligning med PVC-film, har Descor sømløse stræklofter styrkeindikatorer 15-20 gange højere end tilsvarende figurer for film "brødre".

- Descor produkter strækker sig ikke som f.eks. PVC-film til lofter. Dette bør overvejes under installationen.

- Som andre stoflofter "tykker tyske materialer" gennem mikroporer.

- Streklofter er i stand til at modstå de mest negative temperaturer (op til -40 C). Derfor er det muligt at lave installation om vinteren eller at etablere dem i ikke opvarmede værelser.

- Kold installation uden varmeapparater.

Installation af loftet Descor

To installationsmuligheder er mulige: en kilemetode eller et klipsystem.

Til hæfte- eller kiletilslutninger kræves der en U-formet profil, som anvendes ved installation af russiske lofter ved hjælp af en ikke-punkteringsteknologi.

I den anden udførelsesform skal du bruge en plastikpose, der skal fastgøres til væggen (loftet). Det samme system af profilfastgørelser har clipo stoflofter. Denne type installation giver ikke huller rundt om rummets omkreds, loftet ser æstetisk glædeligt ud og har et færdigt udseende.

Ved montering med Klipsov-metoden kræves der ikke yderligere dekorative beklædningsgenstande til dekoration, men i denne version vil omkostningerne til Descor-loftet generelt være højere på grund af de ekstra omkostninger ved plastprofilen.

Et skematisk billede af Clipso-systemet kan ses her http://www.resar.ru/foto2.html

Ulemper ved tyske stræklofter Descor

- I modsætning til PVC-film har de kun en mat tekstur.

- De opfører sig dårligt i kontakt med vand. Som andre stoflofter absorberer materialet hurtigt vand, og efter tørring er der pletter på overfladen af ​​lærredet.

- Materialets strukturelle overflade svarer til det sædvanlige bredt strikkede stof. Det betyder, at i rum med særligt snavset loft vil det være vanskeligt at rengøre strækloftet regelmæssigt.

- Omkostningerne ved Descor-loftet øges ved hjælp af teknologien for materialetilskud under installationen.

- Fastgørelsessystemet tillader ikke geninstallation, hvis et ark f.eks. Kommer ud af en baguette eller stof skal fjernes for at tørre efter oversvømmelse.

Strækloft har egenskaben for varmekrympning (1,2 gange).

Vægten af ​​en klud gør 220-240 g / m².

Strækloftets farve er ensartet langs hele længden og bredden af ​​lærredet.

Leveres i ruller, skræddersyet til et bestemt rum på stedet, under installationen. Valsens bredde afhænger af den valgte Descore-serie.

Problemfri polyester stof imprægneret med polyurethan

Bredde fra 3.1, 4.1, 5.1 meter.

Tykkelsen af ​​en klud er 35 - 0,39 mm.

Descor stoffetæthed - 245 g / m2

Sugning når installeret på store arealer er kun 0,5 - 1,5 cm.

Temperaturområde fra -40 til +80 grader