"Sømløse" eller stofstræklofter?

Så, "sømløse" stræklofter er perforeret polyesterimprægneret polyesterstof. Enkelt sagt er dette stof imprægneret med polyester. Denne type stræklofter fik navnet "sømløs" på grund af at de leveres i ruller op til 5 meter brede. Værelser med en bredde på mere end 5 meter er ret sjældne - dermed navnet "sømløs" strækloft. Materialet er næsten ikke strækket, og hvis rummet har en bredde på mere end 5 meter, bliver et sådant loft i et øjeblik søm.

Definitionen i dette tilfælde er i sig selv forkert og vildleder mange kunder angående materialet. Det ville være mere sandt at bemærke, at et sømløst loft er et, der ikke har sømme i din individuelt taget sag, og det er ligegyldigt hvad dets bredde og fundament er!

Hvad angår konventionelle PVC-lofter - indtil for nylig blev de leveret i ruller op til 3,2 meter brede. Strækningen er op til 3,5 meter. Og hvis rummet har en rektangulær form, så kan strækloftets egenskaber strække den til 3,8 meter. Så hvis bredden af ​​et rum af enhver form er mindre end 3,50, og den rektangulære er mindre end 3,8 meter, bliver det sædvanlige PVC-strækloft "sømløst". De fleste af lokalerne i konventionelle lejlighedskomplekser passer i en bredde på op til 3,5 meter! I dag har markedet for konventionelle PVC-lofter opført kanvaser op til 5 meter brede. Elasticiteten af ​​dette materiale giver dig mulighed for at strække den til en bredde på 5,5 og endda 6 meter. Dette giver endda nogle fordele, så du kan lukke værelser mere end 5 meter brede.

De vigtigste fordele og ulemper ved "sømløse" strækstof lofter.

 • De sømløse stofstræklofter har meget høj styrke og som følge heraf strækker de praktisk talt ikke. Dette gør det umuligt at beholde en stor mængde vand i tilfælde af oversvømmelser. På den anden side gør materialets høje styrke det mere modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger, men ikke kun til skarpe genstande.
 • Fastgørelsessystemet af ethvert stofloft er en plastikpose, der har meget dårligere egenskaber end harpoonfastgørelsen af ​​PVC-strækloftet i ALUMINIUM-profilen (den stærkeste fiksering i dag). I tilfælde af vand eller lufttryk ovenfra kan det simpelthen falde ud af en sådan lås. På samme tid tillader funktionerne i installationsteknologien ikke at installere den igen. Alle tekniske tolerancer på det web, der kræves til dette, afskæres af installatører umiddelbart efter installationen for at give et komplet udseende. Vi bliver nødt til at ændre lærredet helt. Og det er muligt ikke kun en klud, men også en fikseringsprofil.
 • Strukturloft stof basics er ofte ikke egnet til at skabe tredimensionale former, og er ikke altid egnet til to-tier / multi-level strukturer.
 • Stofklæder har mikroporer og passerer luft. Dette kan være en fordel i landhuse, på loftet mv. Tilstedeværelsen af ​​porer tillader imidlertid ikke at beholde selv en lille mængde vand. Vand vil sive ind i store pletter. Det samme vil ske, hvis et sådant loft ved et uheld bliver farvet. At vaske det vil være meget svært. Der er kun en vej ud i en sådan situation - erstatning af nettet.
 • "Sømløse" stræklofter er ikke bange for lave temperaturer ned til -40 ° C og kan installeres i uopvarmede rum.
 • Med en rumbredde på mere end 5 meter er tilstedeværelsen af ​​en søm ved de "sømløse lofter" uundgåelig. Spidsen af ​​sådanne klæder udføres ikke, sømmen er en fyldning af to klæder i en skilleprofil og vil være mærkbar.
 • Tøjduge kan males, males med olie, påført luftbrush.
 • Stræklofter lavet af klud er kun matte, lavt udvalg af farver.
 • Væsentlig højere priser på stofklæder og mere utilgængelig installation, der kræver udgivelse af værelset fra møbler i flere tilfælde end PVC.

Sammenfattende kan vi konkludere, at PVC strækstof er ideel til lejligheder i lejlighedskomplekser, især med lave lofter. Deres installation er også mulig i landhuse med konstant opvarmning, hvilket er bekræftet af statistikker. Samtidig anvendes "sømløse" eller stoflofter oftest i institutioner, kontorer, landehuse, især hvor vintervarme ikke garanteres.

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860

Sømløse stræklofter

Hvad kunne være smukkere end et perfekt fladt loft uden sømme og ledd? Og du kan bestille det i firmaet "Nebosvod"! Og hvilken slags sømløs loft vil du bestille?

Sømløse stræklofter - en særlig form for dekorative og dekorative klæder fremstillet af PVC eller polyester med polyurethanimprægnering. Eksternt, i færdig form, repræsenterer de en perfekt glat overflade af den ønskede farve og tekstur. Sådanne materialer kaldes sømløse, fordi de leveres i ruller op til 5 eller flere brede (fra individuelle fabrikanter) målere. Takket være dette kan du i små og mellemstore lokaler undvære dockning af lærredene, og samtidig kan du installere et strækloft i hele området. De kan bruges ikke kun i boligområder, men også i sports-, medicin-, kontor-, shopping- og andre komplekser.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Beregn omkostningerne ved dækning for dit værelse selv

Typer af stræklofter uden sømme

For at dekorere et værelse, kan PVC-sække eller stoffer skæres på nogen måde for at skabe et elegant og unikt indretning. For at give endnu større tiltrækningskraft og det nødvendige niveau af praktisk funktionalitet, kan du integrere næsten alle belysningsarmaturer (opfylder kravene til varmetemperaturen) og om nødvendigt udstille klimaanlæg og ventilationssystem i det sømløse strækloft.

Til dato præsenterer markedet sømløse stofstræklofter samt produkter fra PVC-film. På fakturaen kan de være:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • fløjl og så videre.

Det er også vigtigt, at et stort udvalg af farveløsninger er til rådighed for udvælgelse, så du kan oprette forskellige kombinationer og opnå stort set enhver ønsket designeffekt. Kunstmaleri og fotoudskrivning vil bidrage til at give finish endnu mere unikhed og originalitet.

Farvematchning

Fordele ved sømløse stræklofter

Dekorative og færdige materialer af denne type er kendetegnet ved en række vægtige fordele, for hvilke de vælges oftere. I dag er det en af ​​de bedste finish, overkommelige og utroligt effektive i udseende. Disse fordele, som adskiller sømløs strækloft, kan dannes som følger:

 1. Manglende synlige forbindelses- og fastgørelsesanordninger. Du får en perfekt glat overflade, der har den nødvendige farve og tekstur, men er uden de faktorer, der reducerer den dekorative effekt.
 2. Pålidelighed. Når det er korrekt installeret, tjener materialet uden at falde eller falme, fra 10 år (standardgaranti fra fabrikanten). Separat kan vi bemærke styrken: Et kvadratmeter lærred tåler op til 100 liter vand uden konsekvenser!
 3. Sikkerhed. Det handler primært om brandsikkerhed. Materialet brænder ikke og afgiver ikke giftige forbindelser, når de smeltes under en brand.

Og en anden glæde for enhver værtinde vil være at stræklofterne uden sømmen er utroligt nemme at rengøre. De behøver ikke nøje opmærksomhed og daglig eller endog ugentlig rengøring. Nok hver sjette måned, tør kun støvet af dem. Hvis der på noget sted er forurening, kan du fjerne det med en normal våd klud.

Hvis vi taler om manglerne, så undtagen at det er muligt at bemærke, at selv sådanne lærred er begrænset i bredden, hvilket ikke er mere end 5,1 meter. Der er dog masser af designløsninger til værelser med store størrelser. Derudover er der altid mulighed for omhyggeligt at lette et par canvases næsten umærkeligt i en enkelt enhed. Men længden spiller ingen rolle - filmene og lærredene leveres i store ruller, der kan dække ethvert rum.

Vi vil fortælle om sømløse stræklofter hurtigt og professionelt.

PVC sømløse stræklofter: typer af installation

Polyvinylchlorid (PVC) stræklofter har flere fordele, der ikke er tilgængelige for andre efterbehandling materialer, og det er især installationshastigheden. Stretch PVC lofter behøver næsten ikke at være forberedt til installation, som f.eks. Rengøring af gammelt gips og udjævning af overfladen, polering af loftet samt afslutning af efterbehandling.

Stræk sømløse lofter

Installation af sømløse stræklofter

Harpoon mount stræklofter

Harp Vinyl Attachment

 • Harpoon vinyl montering er en plastik eller aluminium baguette, som kan fastgøres til væggen og til hovedloftet. En V-formet elastikstrimmel svejses til vinylfilmen, som ved indføring i baguettesporet komprimeres og derefter rettes og fastgør sig selv med harpunets krog ved fremspringet i rillen.

Harpunkrogen er fastgjort til fremspringet i rillen

 • Fra bunden lukkes baguetten af ​​en aftagelig dekorativ strimmel, der skjuler fastgørelsessystemet, og om nødvendigt kan et sådant lærred fjernes, og en ny kan installeres på samme baguette. En sådan montering kan installeres på en krøllet base, og den følger præcis dens konturer.
 • Manglen på harpoon fastgørelse er, at harpunet er svejset til vinylpladen på fabrikken, så hele processen med at installere lofter fra det øjeblik de bestilles tager lang tid.

Wedge mounting spændingslofter

Klinovy ​​måde at fastgøre vinyl lærred

 • Klippemonteringen af ​​vinyl lærred er meget hurtigere end harpunen, da lærredet ikke behøver at være specielt tilberedt på fabrikken for visse dimensioner, da fastgørelsen finder sted med en kileklemme.
 • Lærredet opvarmes til en temperatur på 70 ° C, indesluttet under sporene af baguetten fastgjort til væggen og sikret med en kil, der drives sammen med lærredet i baguettesporet. Bundmontering lukker dekorationsstrimlen. Den mindste afstand fra loftet med denne fastgørelsesmetode er 3 cm, da dette er bredden af ​​den monterede baguette.
 • Denne vedhæftningsmetode giver dig mulighed for at gentage nogle af de smukkeste bøjninger krøllede lofter og er den mest populære, i hvert fald i Rusland. Dette monteringssystem gør det muligt at justere spændingen på vinylpladen ved montering, hvilket muliggør en individuel tilgang til hver enkelt ordre.

Cam mount stræklofter

Cam metode til fastgørelse af hævede lofter

 • Kammetoden til fastgørelse af stræklofter svarer meget til kilemetoden og består af et fremspring på en baguette og en bevægelig del af bøsningen som en klemfjeder. Duken er gemt med en spatel mellem disse enheder, og når den trækkes tilbage, klemmer pressenheden endnu mere.
 • Sømløse loftslofter med en kammonteringsmetode er kun gode i små områder, da det med et stort område af vinyl klud ikke modstår belastningen og forsinkes, hvilket forårsager rynker i loftet, og med denne monteringsmetode er det umuligt at skjule profilen helt og se den som hvid band. Det optimale tilladte areal af et sådant loft er op til 20m 2, og hvis rummet er lidt større, bruges lysekronen som en ekstra armatur.

Rådet. Håndværkere, der beskæftiger sig med reparation af lejligheder, observerer en sådan tendens, at den mest praktiske både ved installation og drift som regel er den ikke-padle monteringsmetode som den mest fleksible. For det første tager det ikke lang tid at vente på en ordre, og for det andet kan montering af nettet gøres direkte på installationsstedet, hvilket i høj grad forenkler installationen og åbner også store udsigter til udformningen af ​​formede lofter.

PVC installation af klud

Brug en varmepistol, når du monterer en vinyl klud

 • Før du begynder installationen af ​​spændekluden, skal du passe på belysningen af ​​rummet, hvilket betyder, at du skal arrangere de elektriske ledninger til de rigtige steder. Hvis du har tunge armaturer til stræklofter i form af en lysekrone eller en plade, så monteres specielle armaturer til sådanne belysningsarmaturer, inden du monterer vinylen.

Rådet. Ved planlægning af belysningen af ​​stræklofter lavet af PVC skal deres temperaturbegrænsninger tages i betragtning. Så lamper med en standard glødelampe kan være op til 60W og halogen enheder op til 35W, da lampens højeffekt kan føre til overophedning af arket, hvilket igen vil medføre deformation.

 • Installation af nettet foretages efter måling af området til installation og efterfølgende udskæring af det ønskede stykke klud. Vinyldugen er skåret 10-15 cm under den krævede størrelse og opvarmet til 70 ° C med en varmepistol.
 • Enderne af lærredet er fastgjort til to modsatte vægge, og luften i rummet fortsætter med at blive opvarmet. Derefter fastgøres enderne på de to andre vægge, og lærredet efterfyldes gradvist i fastgørelsessukserne.

Stikkanter skæres med en byggekniv

 • Der er en ulempe ved ikke-spunnede fastgørelsesmetoder - efter installation af bladet er der klæbende kanter, men denne fejl er let elimineret - kanterne skæres af med en byggekniv.

Montering af en spotlight på et strækloft

 • Når du monterer armaturer på sømløse PVC-lofter, brug plastikringe, der er limet til hullet og beskyt det mod overophedning. Ringen har også en dekorativ funktion.

konklusion

Installationen af ​​PVC-lofter udgør ikke noget særligt vanskeligt, men ikke desto mindre er eksperter inviteret til at gøre dette arbejde, og selv de, der konstant beskæftiger sig med reparationer af europæisk kvalitet, gør det. Årsagen er, at specialister har udstyr, da sømløse lofter kun kan installeres med en varmepistol. Det er meget nemmere at betale for installation af specialister end at bruge penge til at købe en sådan pistol.

Sømløse stræklofter

Syv grunde til at vælge sømløse lofter

Lofter Moderne: pålidelighed og holdbarhed!

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

lofter

Afslutning af loftet - et meget besværligt tidskrævende job. For at overfladen skal blive glat, ideelt glat, uden at sænke, højdeforskelle og synlige sømme, bliver du nødt til at arbejde hårdt. Gips, kitt, maleri - alt dette kræver meget tid, kræver en stor indsats og finansielle investeringer. Der er andre måder at opnå en flad loftsoverflade på. Disse er moderne måder at efterbehandle - ophængte lofter og loftfliser. Hvilken måde at give præference, hvordan man vælger sømløse lofter, hvad skal man se efter, og hvad er fordele og ulemper ved lærred fra forskellige producenter? Svar på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at vælge den rette mulighed for specifikke opgaver under hensyntagen til hver husejers ønsker og ønsker. Desuden afhænger valget af de forskellige farveløsninger, som en eller anden fabrikant af sømløse lofter kan tilbyde, samt på installationsmetoden.

Sømløse stretchlofter af PVC film

Det vurderes, at kun kludtæpper er sømløse i familien af ​​stræklofter. Det skyldes, at stræklofter af lærred fremstillet af PVC-film er tilgængelige 1,2 m bred, 1,5 m, 1,8 m og mindre end 2 m. For at strække et lærred i et rum, der er bredere end lærredets bredde, er det nødvendigt at svejses pladerne sammen. Som følge heraf er der sømme på overfladen af ​​strækloftet, som kan være synligt for det blotte øje, og er også sårbare steder. Derfor foretrækker mange at bruge lærred af tilstrækkelig bredde.

Tidligere kunne et sømløs loft kun laves med en klud. Til dato producerer nogle producenter PVC-film til stræklofter af tilstrækkelig bredde til at afslutte loftet op til 5 m brede.

For eksempel er de såkaldte franske sømløse stræklofter lavet af PVC film med en bredde på 3,5 meter. Faktisk er de ikke helt franske, men snarere belgiske. Men samtidig fremstilles de i Kina, selv om de overholder alle normer og krav, der er citeret i EU. Virksomheden PTMC POLYPLAST (Belgien) producerer PVC-stoffer certificeret i Den Europæiske Union, Ukraine og Rusland. De må installeres ikke kun i boliger, badeværelser og køkkener, men også i børnehaver, medicinske institutioner og cafeer.

Det producerer også brede sømløse stræklofter Kina. Deres lærred når 4,0 og 5,0 m i bredden. Dette er nok til at dække de fleste lokaler i vores lands lejligheder. Ikke desto mindre foretrækker mange virksomheder at installere stræklofter at arbejde med lærred af europæisk fremstilling (Frankrig, Tyskland, Schweiz). De siger, at deres kvalitet selv med en svejsning er meget bedre end et sømløst kinesisk loft. Så vælg dig.

Fordele og ulemper ved PVC-lofter

PVC (polyvinylchlorid) film til hængende lofter har visse egenskaber. Ved temperaturer over 60 ° C begynder det at strække og bliver plast. Installation af et strækloft lavet af PVC er lavet ved hjælp af en varmepistol, der opvarmer lærredet og derefter strækker sig på baguetten. Efter afkøling sætter lærredet sig igen, spændingsprincippet er baseret på dette.

Fordele ved PVC sømløse stræklofter:

 • Perfekt glat overflade af loftet.
 • Stort udvalg af farver.
 • Evne til at gøre loftet blankt.
 • Den har fremragende vandmodstand. Kan modstå op til 100 liter vand pr. 1 m2 i tilfælde af oversvømmelse på grund af udstrækning af nettet. Specialister kan let fjerne vandet og installere loftet igen.
 • Harpoon installationsmetode til PVC sømløs stræk loft giver dig mulighed for hurtigt at demontere og installere det samme lærred igen.
 • Kluden er nem at rengøre med almindelige bløde vaskemidler, f.eks. Sæbevand.
 • Må ikke brænde og ikke understøtte brænding. Kun smelte.
 • Lerret har en høj refleksionskoefficient (op til 90%), som giver dig mulighed for at slå designen af ​​rummet.
 • Hypoallergent lærred. På grund af den specifikke behandling tiltrækker ikke støv.
 • PVC-stoffet falmer ikke og taber ikke farve.
 • Kan installeres i rum med høj luftfugtighed (badeværelse, køkken).
 • Det er næsten 1,5 gange billigere end stofstræklofter.

Ulemper ved stræklofter fra PVC-film:

 • Deres PVC kan let klippes; et uheldigt slag med en skarp genstand vil resultere i et hul.
 • PVC-film "ikke ånde", så damp og gasudveksling i rummet vil blive forstyrret.
 • Ved temperaturer under +5 ° C bliver PVC film skør og begynder at knække, så installer sådanne lofter i uopvarmede rum ikke. Du kan heller ikke bruge PVC-lofter i landejendomme, hvor der er ankomster og opvarmning ikke fungerer konstant.
 • Kraften i lyskilderne, der anvendes i lysekroner og lamper, er begrænset (halogen 35 W, glødelamper - 40 W), da de opvarmer lærredet, og det begynder at strække og deformere.
 • Til installation er de nøjagtige dimensioner af rummet påkrævet, da fabrikationen af ​​et sømløs lærred af et strækloft fremstillet af PVC er lavet fra fabrikken, hvor en harpun er svejset til filmens kanter.
 • I starten, når opvarmningen er tændt, udsender PVC-filmen en ikke for behagelig lugt. Selvom meget afhænger af kvaliteten af ​​stoffet og producenten. For eksempel tilsættes særlige stoffer til franske film, så de ikke stinker.

Efter at have analyseret fordele og ulemper viser det sig, at PVC-stræklofter er et kontroversielt materiale. På den ene side er der et stort udvalg af farver og teksturer, evnen til at fastholde vand og muligheden for at montere det samme lærred og på den anden side skrøbelighed ved lave temperaturer, ikke-økologisk kompatibilitet og mulige ubehagelige lugte. Så valget er virkelig svært.

Farve løsninger strækker lofter af PVC film

Den største fordel ved sømløse PVC filmlofter er valget af farver. Til enhver smag - omkring 120 nuancer af alle farver i regnbuen. Og farverne kan være både uigennemsigtige og glansfulde med høj reflektivitet. Over tid falmer skyggen ikke og ændres ikke.

Også PVC lofter kommer i forskellige teksturer: matte, satin, lak, ruskind, marmor, kameleon og andre. Glitter film, efterligning af naturlige materialer - træ, sten, metal, læder, silke. Enhver billedudskrivning kan anvendes på lærredet, og det vil være af høj kvalitet, som et billede, blank og ikke kornet og porøst. Kunstmaleri er også muligt. Så hvis nogen ønsker et Starry Sky loft, så er et strækloft lavet af PVC film uundværlig.

Metoder til fastgørelse af stræklofter fra PVC film

I alt er der 4 metoder til fastgørelse af et strækloft: harpun, kil (hæftning), klip og ledning. De sidste tre er universelle, både til stoflofter og PVC-filmlofter, så vi vil fortælle om dem lidt senere.

Men harpunmetoden til montering af et sømløst strækloft er unikt og bruges kun med PVC-film. Det ligger i, at lærredet er lavet strengt i forhold til størrelsen af ​​det rum, hvor det skal installeres. På fabrikken er den såkaldte harpun svejset til kanten af ​​filmen.

Størrelsen af ​​et ark af PVC-film er som regel 5-10% mindre end rummet, hvilket er nødvendigt for en højspænding af arket under installationen, så der ikke er nogen folder overalt. Harpunet svejset til kanterne er et element / plade af mere holdbar PVC.

En baguette fastgøres til rummets vægge langs omkredsen, i hvilken kludens harpun vil blive fyldt. Før du installerer strækloftet opvarmes rummet af en varmepistol, så lærredet selv opvarmes og strækkes, harpunet skubbes i baguetten med en speciel spatel. Der er han fastholdt af selve opbygningen af ​​baguetten.

Den ubestridelige fordel ved harpunmontering er dens funktionalitet og evnen til gentagne gange at fjerne og installere lærredet igen uden at skade det og uden at miste dets styrke og andre egenskaber. Uanset hvad der sker, kan du altid fjerne og installere loftet igen. Et sådant trick er kun muligt med et strækloft af PVC-film. Og dette er et stort plus.

Fleksible loftsstøvtyper

Stofstræklofter - en mere velkendt version af sømløse lofter. Polyesterbaner imprægneret med polyurethan til vandtætning og andre kvaliteter er tilgængelige i ruller af forskellig bredde. Så du kan samle et sømløst stof til en rumbredde på op til 5 m.

Fordele og ulemper ved stramning af stof

Stof sømløse lofter har betydelige fordele i forhold til PVC-film, hvilket kan påvirke valget.

Fordelene ved stoflofter:

 • Modstandsdygtighed over for lave temperaturer, de kan anvendes i dette temperaturområde: fra -40 ° C til +80 ° C. Dette gør det muligt at anvende stofsømlofter i uopvarmede og ikke-residentielle lokaler, herunder i landet.
 • Stof er stærkere end PVC film 10 til 15 gange. Det modstår store mekaniske påvirkninger, for eksempel hvis gips falder ned fra hovedloftet, kan et strækstofloft holde denne vægt. Du kan stadig beskadige stoffet, uforsigtigt håndtere skarpe genstande, men dens invasivitet er flere gange mindre end for PVC.
 • Installation af stofklæde kræver ikke brug af en varmepistol, og derfor vil der ikke anvendes farlige gasflasker. Det er heller ikke nødvendigt at tage indendørs planter ud af rummet, som er bange for høje temperaturer.
 • Må ikke brænde og ikke understøtte brænding.
 • Opsaml ikke statisk ladning, elektrificer ikke. Derfor støder der ikke støv på overfladen.
 • De har ingen lugt.
 • Stoffet kan males op til 4 gange med akrylmaling.
 • Stoffet er lyd og varmeisolerende rum fra loftet.
 • Under driften bliver den ikke gul, skal du ikke briste og ikke ændre egenskaber.
 • Vandafvisende.

Ulemper ved stofstræklofter:

 • Tekstilloftet er ikke elastisk, hvilket betyder, at i tilfælde af oversvømmelse vil det ikke være i stand til at holde vand i lang tid. Hvis strømmen af ​​vand er enorm, så er det sandsynligvis, at lærredet vil rive ud af baguetten, og vandet vil hælde ud.
 • Stoflofter "trækker ikke vejret".
 • Et lille udvalg af farver.
 • Det umulige at genmontere. På grund af det faktum, at lærredet ikke er elastisk og skæres strengt til rummets størrelse, er det næsten umuligt at installere det en anden gang.
 • Stoflofter er dyrere end PVC 1,5 gange.

Som du kan se, med stoffet strække loftet også, alt er meget modstridende. På den ene side - varmebestandighed, enkel installation og fravær af lugte og på den anden side - en engangsinstallation. Og det kan også medføre problemer. For eksempel i tilfælde af oversvømmelse, selvom lærredet holder vand, skal det udskiftes, da vand kun kan drænes ved at trække kanten ud af baguetten. Selvom meget afhænger af installatørernes professionalisme.

Clipso sømløse lofter

Stoffet i stræklofterne i det schweiziske firma Klipso adskiller sig fra PVC i et mere ensartet mønster, både fra forsiden og fra den forkerte side. Mønsteret er en strikvæv, hvor tætheden af ​​sløjferne i vandret og lodret retning er den samme. I modsætning til stoffet i firmaet Descor (direkte konkurrent) har Clipso-stoffet en større celle på grund af, at der anvendes en tykkere tråd og et større trin. Tætheden af ​​stoffet er 240 g / m2. Til berøring er Clipso-materialet grovere, cellerne er mere synlige, og derfor er der en opfattelse, at stoflofterne "trækker vejret". Faktisk er det ikke tilfældet, producenterne tvivler selv på deres produkters lignende egenskaber.

De store porer i Klipso sømløse stræklofter giver visuelt højde til det rum, hvor de er installeret. Farven på lærredet er ret rolig. De siger, at den hvide farve på dette lærred er tættest på den naturlige hvide farve.

Bredden af ​​rullerne i Clipso stoflofter er fra 2 m til 5,1 m med intervaller på 0,5 m. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest passende størrelse uden overbetaling. Fastgørelse af disse lofter sker i en klip-på måde, som vi beskriver nedenfor.

Clipso sømløse stretchlofter fås i flere farver og teksturløsninger. Der er sådanne kategorier inden for rækkevidde:

 • Standard. Monokrom klassisk lærred beige, hvid og sort.
 • Farvet. Kun 25 matte nuancer: blå, orange, grøn, gul, rød, lilla, blå, terracotta og andre. Det største udvalg i pastellfarver.
 • Brilliant. Spangles anvendes på de 8 farve malerier, hvilket vil give rummet et sofistikeret udseende. Vil være egnet til værelser med monofonisk design.
 • Gennemsigtig. Klæder med 5 nuancer er lavet med en kapacitet fra 30 til 70%. Monteret oven på baggrundsbelysningen vil fremhæve loftets elegance og skabe fantastiske farveeffekter.
 • Acoustic. Denne kategori af malerier absorberer op til 90% af støj og giver dig mulighed for at slippe af med ekkoet. Kun 3 nuancer er præsenteret: hvid, sort og beige.
 • Vandtæt. Vandtætte klud, der kan installeres i værelser med høj luftfugtighed. Desuden opsamler de ikke kondensat.
 • Andre specielle lærred: antibakterielle, pletbestandige osv.

Ud over standardfarverne på stoffet kan man anvende fotoudskrivning og kunstmaleri. Forskellige teksturer er også mulige: under huden, ruskind, silke og andre naturlige materialer.

Sømløse lofter Descor

Til forskel fra Clipso er stoffet i det tyske firma Deskor mere fint porøst. Dette skyldes det faktum, at der anvendes en tyndere tråd og et mindre vævningstrin til produktion. De siger, at cellerne i Descor-stoffet ikke er synlige fra en højde på 2,5 m. Lerret har en blålig tint hvide sammenlignet med Clipso, og "puster ikke" og har en massefylde på 240 g / m2.

Bredden af ​​Descors stofrullerne er fra 3,1 m til 5,1 m med intervaller på 1 m. For at vælge et lærred til rummets størrelse skal du vælge mellem de angivne størrelser og overbetaling for overskydende.

Problemfri stræklofter Deskor fastgør shtapikovym og klipveje. Desuden siger installatører, at de kan installeres på russisk fremstillet baguetter, da de er blødere.

Kategorierne af farve- og teksturløsninger til Deskor-lofterne afhænger af kvaliteten af ​​de anvendte materialer og deres egenskaber:

 • Descor Trevira. Stoffer er lavet af de bedste materialer, med de sikreste tilsætningsstoffer. Denne kategori betragtes som den mest miljøvenlige, så de kan installeres i boligområder, børneværelser og lægefaciliteter.
 • Descor Fr. Lidt billigere (15-20%) på grund af lavere tilsætningsstoffer.
 • Descor Color. Kategorien er repræsenteret af lærred på omkring 30 forskellige matte nuancer, omtrent det samme som i Clipso.
 • Descor akustisk. Akustiske lofter - den nyeste teknologi, der ligner Clipso.

Fordelen ved Deskorlofterne er deres lavere pris.

Sømløse stræklofter Cherutti

Stoffet i det italienske selskab Cherutti adskiller sig fra stoffer fra andre europæiske producenter af stræklofter. Den er også lavet af polyester, men forstærket med nylongarn, og også overtrukket med polyurethan på begge sider 2 gange. På grund af alt dette viser lærredet sig at være tungere, og i et stort rum kan det sakke.

Cherutti sømløse lofter er holdbare, vandtætte, modstandsdygtige over for snavs og nemme at rengøre. Fås i ruller med en bredde på 3,1 m til 5,1 m med et interval på 1 m. Farveopløsningerne i disse lofter er lidt hvide, og der er mange pastellfarver.

Lerret er belagt med lak fra for- og bagside, det tillader ikke vand og snavs at trænge ind. Det italienske selskab Cherutti har kombineret miljøvenlig "grøn" teknologi, moderne materialer og en unik metode til fastgørelse. Som følge heraf fik Cherutti sømløse stræklofter den højeste klasse af sikkerhed og anbefales til installation i medicinske institutioner, børnehaver og stuer.

Seamless stretch lofter Cerutti er fastgjort på en særlig måde - ved hjælp af en U-formet baguette, som har et tøj, der holder lærredet samt med en ledning.

Metoder til fastgørelse af stoffet sømløse stræklofter

Som vi allerede har skrevet, er harpoon monteringsmetode ikke egnet til stofsømløse lofter, fordi stoffet er uelastisk, og det er umuligt at fastgøre en harpun til den. Der er 3 måder at fastsætte stoffet lofter på: kile, klip og ledning (til Cherutti tøj).

Kile-metoden (shtapikovy) - universel, på nogle måder selv "håndværk" vedhæftet fil. I den U-formede profil, der er fastgjort til væggen, er strækloftets lærred indsat og fastgjort i revnerne ved hjælp af perler - træ eller plast. Det overskydende stof er trimmet, og det teknologiske hul er lukket med en dekorativ hætte (filet).

Klemmen fastgørelsesmetode er forsynet med en baguette af et bestemt design. I den er de nedre elementer arrangeret på en bestemt måde som vist på billedet. En klud eller PVC klud er gemt ind i afstanden mellem flyene med en spatel. Baguetten snapper fast lærredet inde i sig selv, overskydende lærred er afskåret, og selve baguettes design er sådan, at det ikke er nødvendigt at bruge en dekorativ filet.

Kablets fastgørelsesmetode er Cherutti's patenterede teknologi. Baguetten fastgjort til væggen er udstyret med specielle klip, der midlertidigt kan holde lærredet. I første omgang strækker og fastgøres klip i hjørnerne. Derefter ved hjælp af en "ekstra" ledning - en tyndere - kan siderne af lærredet fastgøres i en baguette. Når rundt om lærredets omkreds bliver gemt i en baguette, bliver en tynd ledning gradvist erstattet af en tykkere.

Sømløs flisebelagt loft

En separat kategori af sømløse lofter kan skelne loftet fliser. Der er såkaldte sømløse fliser af ekstruderet polystyren, hvis kanter er lavet på en sådan måde, at sømene mellem dem ikke er synlige i loftet. Tegningen er glat, ensartet.

Selve fliserne er lavet i forskellige teksturerede versioner med forskellige reliefmønstre, så de er let at kombinere i ét billede. Der er fliser, der efterligner stucco, træ og andre teksturer. Formen af ​​loftfliser er normalt kvadratisk eller rektangulær, men konturerne kan være meget forskellige, herunder med udskårne bølgede kanter.

Den sømløse loftsflise på lim fastgøres. For at gøre loftet perfekt glat og smukt skal overfladen forsigtigt nivelleres, pudses og poshpatlevat. Dette er en temmelig tidskrævende opgave, og vælger derfor oftere enklere efterbehandling.

Valget af et sømløs loft afhænger helt af ejerens ønsker. Hvis installationens enkelhed er i forkant, så er det bedre at vælge et strækloft. Hvis overfladen af ​​hovedloftet allerede er ret fladt, så kan du holde sømløse fliser.

Sømløse stræklofter

Vi er vant til at stræklofter normalt er lavet af PVC-film. Det er dog ikke rigtigt at antage, at dette er den eneste mulighed. Streklofter er også lavet af stof - de kaldes "sømløse". Hvorfor - det er ikke svært at gætte. Forresten sammenlignet med PVC klud har klud mange fordele. Det faktum, at sømløse stræklofter er gode, og hvordan man installerer dem i en lejlighed på egen hånd, vil blive diskuteret i denne artikel.

Sømløse stræklofter

Hvad er et sømløst strækloft?

Stretch Loft - Dette er en speciel loftkonstruktion, der er lavet af polyvinylchlorid klud eller stof. Materialet er fastgjort under overfladen af ​​hovedloftet ved hjælp af specielle metalprofiler.

Strækloft nu - en af ​​de mest populære typer loftoverflade. Det er let og hurtigt monteret, samtidig med at du kan implementere forskellige design ideer. Ligeledes strækker loftet sig perfekt med at skjule fejlene i udkastet til loftet. En anden vigtig faktor - dette design beskytter ejendommen mod mulige oversvømmelser.

Hvordan man vælger et strækloft

Dette er generelle oplysninger om lofter. Vi er vant til det faktum, at denne konstruktion oftest består af tynd PVC-klud, som opvarmes og fastgøres på specielle profiler under installationen. Men på sådanne lofter kan du ofte mærke båndet - sømene, der dannes, når de tilsluttes to dåser, hvis værelset bliver repareret, er bredere end selve filmen. Materialet fremstilles i ruller med en bredde på 2-3 meter. Særligt mærkbare sømme på glatte lofter. Mange mennesker kan ikke lide det meget - de ønsker at se en perfekt flad overflade over deres huse.

Der er imidlertid sømløse stræklofter. De er ikke længere fremstillet af PVC-film, men af ​​specielt stof, som omfatter polyestergarn, interlaced på en særlig måde. Hvis du øger materialet, kan du se, at vævningen ligner et fintnetnet.

Stretch stof loft

Teknologien til fremstilling af en sådan belægning er som følger: Materialet behandles på begge sider med en polyurethanblanding, så den er godt vredet ud, tørret og kalandreret. Dette er et specielt kompleks af fysiske og kemiske virkninger på stoffet, takket være, at det bliver bedre og bedre i drift. Materialet til sømløse stræklofter fås i store ruller op til 5 meter brede.

Sortiment af stretch stof lofter

Tip! Interessant nok blev stofstræklofter brugt i udformningen af ​​boliger i lang tid. Lignende mønstre skjulte udkastet så tidligt som i det antikke rom - romerne styrket og strakt linned eller silke stof, undertiden draperer det og derved giver en smukkere udsigt til værelserne i deres hjem.

Fabrikanter af stofstræklofter

Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

Egenskaber, fordele og ulemper

Sømløse stræklofter adskiller sig i udseende og ydeevne data fra PVC belægninger. Selvfølgelig er der fælles karakteristika, men der er stadig mange forskelle. Plusser sømløse strækloft nedenunder.

 1. Høj styrke. Et sådant lærred er meget modstandsdygtig over for næsten enhver påvirkning, uanset om det er slag fra en champagnekork eller en injektion med en skarp genstand. Selvfølgelig vil overdreven indsats ikke opretholde noget materiale, men stofloftet er langt mere holdbart end andre typer af finish.
 2. Dette loft er åndbart. Takket være de eksisterende mikroporer passerer stoffet meget godt, hvilket betyder, at luften bliver renere og friskere i det rum, hvor stoffets strækloft er installeret. Derfor anbefales et sådant lærred at blive installeret i soveværelser og planteskoler.
 3. Høj frostbestandighed. Det sømløse loft modstår roligt effekten af ​​kritisk lave temperaturer. Selv ved -40 grader mister han ikke sine kvaliteter. Derfor kan den installeres på loggier, balkoner, selv i koldt Siberia.
 4. Det er virkelig sømløst, men i visse tilfælde. Faktum er, at lærredet til et sådant loft er tilgængeligt i ruller 5 m bredt, hvilket betyder, at i et standardrum (som ikke kan være større end denne størrelse), vil et sådant loft virkelig ikke have sømme.

Støjstøj absorberende stof loft

Stofstræklofter (blomstemaft)

Tip! Loftet med "stjerneklar himmel" effekt anbefales at være lavet kun fra stofstræklofter. Materialet vil ikke blive beskadiget ved installation af optisk fiber, hvilket betyder, at det vil holde dets arbejdskvaliteter uændret længere.

Stretch loft, gyldne gnister, firmaet Descor, fremstillet i Tyskland

Men uanset hvor vidunderligt og ubesværet det sømløse loft synes, har det også sine ulemper.

 1. Stofloft strækker næsten ikke, og kræver derfor ikke opvarmning. Dette betyder, at hvis dit værelse er bredere end 5 meter, så monter et stofloft uden sømme. Og strimlen på en sådan belægning vil være endnu mere mærkbar på grund af den særlige egenskab ved forbindelsen af ​​to dåser. De kan ikke loddes, du kan kun fastgøre en speciel delingsprofil. Derfor kan et sømløs loft let omdannes til en sutur.
 2. Et sådant loft bevarer fugt værre, eller rettere sagt vil det ikke klare et stort volumen vand under oversvømmelse. Fejlen er mikroporerne i vævet.
 3. I nogle tilfælde kan stoflofter ikke bruges til at oprette bulk-strukturer på flere niveauer, hvilket betyder, at designmulighederne er begrænsede.
 4. Rengøring af stofloftet er meget svært, hvis det bliver snavset. I nogle tilfælde skal du helt ændre lærredet.
 5. Stoflofter er ikke blanke, og de har meget mindre farvevariationer end PVC-lofter.
 6. Omkostningerne til stofloft er ret høje, og ikke alle har råd til det.

Sømløse stræklofter

Det er også værd at bemærke, at sømløse lofter fastgøres ved hjælp af baguette-latch, hvilket er noget værre end dets harpoon mount, der bruges ved montering af PVC-loft. På grund af dette er et sådant loft ikke i stand til at modstå højt tryk ovenfra (for eksempel under den samme oversvømmelse af lejligheden). Og tilbage for at indsætte det i profilen, lykkes det ikke.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Men fordelene ved et sømløs loft er klart mere end minuserne. Det anses for eksempel at være det mest miljøvenlige og helt sikkert for helbredet og giver dig også mulighed for at skabe et gunstigt mikroklima i et beboelsesområde.

Fabelagtige stofloft

Advarsel! I rum med et stort område kan stofloftet slynge meget, da det næsten ikke strækker sig.

Sammenligning af stof- og PVC-lofter

For at bestemme hvilket loft der er bedre - sømløs stof eller PVC-stof, kan du se nedenstående sammenligningstabel.

Tabel. Sammenligning af PVC lofter og stof loftsbeklædning.

Sømløse stræklofter

Hvis du er på udkig efter perfektion, finder du det i sømløse stræklofter fra Home Decor. Ved at installere dette design kan du nyde hver dag en perfekt glat overflade uden fejl.

Vi vil tilbyde kvalificerede specialister til dig: designere-målere og installatører. De udvikler til dig et individuelt design af det sømløse strækloft og installerer det.

Vi har et tilgængeligt lærred af høj kvalitet og alt, hvad der er nødvendigt for installationen. Vores specialister forbedrer jævnligt deres faglige færdigheder, derfor gør de ikke fejl, der er typiske for begyndere.

Varianter af sømløse stræklofter

Den største forskel på dette design fra alle de andre er fraværet af en søm i stedet for svejsning. Det er denne kendsgerning, der giver designet et perfekt og attraktivt udseende.

Tøj til sømløse stræklofter kan være af tre typer:

 • PVC film er en fremragende mulighed for budgetbevidste kunder. Det kan have nogen farve og tekstur (blank, mat, satin). Tilladt og fotoudskrivning, som giver dig mulighed for at diversificere ethvert værelse
 • CLIPSO stof er kendetegnet ved en "vejrtrækning" overflade, anti-statisk og miljøvenlig. I modsætning til filmen kan baggrundsbelysningen placeres ikke i punkter, men jævnt. Også dette materiale er modstandsdygtigt mod temperaturer fra -40 til +70 ° C;
 • DESCOR er noget billigere end CLIPSO, men på ingen måde dårligere end det. Sømløse stretchlofter, der er lavet af det, er af fremragende kvalitet, god farvefarve og har en bredde på op til 5 meter. Forskellen mellem DESCOR og CLIPSO er dog tykk: tysk lærred er noget tyndere end dens dyrere modstykke.

Hvordan finder du ud af omkostningerne ved sømløse stræklofter?

Det kan du gøre på en af ​​tre måder:

 • ved hjælp af regnemaskinen på vores hjemmeside
 • ringe til vores specialister;
 • gratis indbydende hjemme designer-gager.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hej Vi afslutter reparationen i lejligheden og er nu i stand til at vælge et firma til at installere stræklofter. To værelser har en bredde på mere end 4 meter. Jeg vil gerne trække i dem sømløse PVC lofter. I et selskab blev vi tilbudt et fransk loft, i en anden - en kinesisk. Den første, selvfølgelig dyrere, men tilsyneladende ser de ens ud. Fortæl os, hvordan de adskiller sig, og er det værd at overpaying?

Et andet firma anbefaler stærkt at installere et stofloft, også sømløst. Men prisen har ikke overhovedet behage os.

Jeg ville være meget taknemmelig for svaret. Med venlig hilsen Natalia

Hvad er et sømløst loft

Ved udbruddet blev alle stræklofter større end en og en halv meter "sutur", da filmbredden ikke oversteg 135 cm og straktes, når den strakte sig op til 150 cm.

Med tiden og fremkomsten af ​​mere moderne udstyr steg denne parameter først til 2 meter og derefter til 3,2 meter. I dag produceret film og en bredde på 5 meter.

 • Sømløse PVC-stræklofter, som navnet antyder, har ikke svejsninger og dækker hele området med et lærred. Det vil sige, at hvis rummets bredde er 2,2 meter, så vil et to meter lærred betragtes som sømløs, da det strækkes til sådanne dimensioner under installationen.
 • Men i hverdagen har dette navn en anden betydning: de såkaldte malerier af stor bredde. Og nogle ikke alt for omhyggelige med hensyn til fortjeneste, siger firmaer, at deres omkostninger pr. Kvadratmeter er højere end for film af en mere beskeden størrelse.

Dette er vigtigt. Faktisk er det ikke. Prisen pr. Måleenhed afhænger ikke af lærredets bredde og 1 kvm. to meter film i indkøbsomkostningerne omtrent det samme som fem meter.

Hvilket loft at vælge

Nu om forskellene mellem film fra forskellige producenter og om forskellen mellem sømløse PVC- og stoflofter.

Frankrig eller Kina

Overbeviste dig om at installere et dyrere fransk sømløs stof, virksomhedens specialister, for det mindste, bedrager. Faktum er, at sådanne lofter ikke findes i naturen.

 • For det første er den maksimale bredde af film produceret i Europa 2,5 meter;
 • For det andet er det eneste europæiske firma PTMC POLYPLAST, der producerer 3,5 meter lærred, placeret i Belgien, men har produktionslinjer i Kina;
 • Filmens bredde på 4 og 5 meter producerer kun kinesiske virksomheder.

Hvis vi taler om det belgiske produkt, så overholdes alle normer og krav i EU i fremstillingen. Derfor kan kvaliteten ikke bekymre sig.

Kinesiske stræklofter sømløse PVC er forskellige. Ansvarlige indenlandske virksomheder arbejder kun med kendte producenter, der certificerer deres produkter. Der er normalt ingen klager over dets kvalitet. Hertil kommer, at troen på, at "Kina betyder dårlig kvalitet" har længe mistet sin relevans.

Vær opmærksom. Fakes i vores marked findes også. Spørg derfor russiske installatører for kvalitetscertifikater og lad dem ikke friste af den lave pris.

Du kan sikkert installere lofterne hos følgende kinesiske producenter:

 • Shanghainabird;
 • MEIDA PLASTIK Co;
 • MSD New Material Co.

Stof eller film

For at vælge en eller anden mulighed skal du vide, hvordan de adskiller sig.

 • Installation. Filmlofter installeres ved hjælp af en varmepistol, der kræver brug af specialudstyr og stor erfaring med sådant arbejde. Stof om ønsket kan du montere dine egne hænder.
 • Design. PVC har meget mere valg af farver og teksturer. Filmen kan være mat, blank, tekstureret, en række farver fra pastel til lys. Mens klud stoffer ikke er lyse eller blanke.

Vær opmærksom. Den maksimale bredde af den teksturerede film er 3,2 meter. Og sømmen på den er mere mærkbar end på et glat lærred.

 • Vandtæt. Filmen passerer ikke vand, og på trods af den lille tykkelse kan den rumme en stor fugtighed, der er akkumuleret på den. Det kan i modsætning til stoffer, der ikke har disse egenskaber, vaskes.
 • Miljøvenlighed. Begge materialer er ikke farlige for menneskers sundhed. Men filmen tiltrækker ikke støv til sig selv og er nem at rengøre, mens støv ophobes i stoffets porer ganske hurtigt. Men stoflofterne kan støvsuges.
 • Omkostninger. Filmen er meget billigere end stof.
 • Muligheden for lodning. Filmen er loddet for at opnå den ønskede bredde, stoffet - nr.
 • Evnen til at strække. Installationsvejledning giver dig mulighed for at strække PVC-folien, hvilket øger den oprindelige størrelse med 10-20%. Stoffer strækker sig ikke. Tværtimod går 10 cm på hver side af banen til monterings tolerancer. Derfor maksimal bredde på rummet, hvor du kan installere et sådant loft - 4,8 meter.

Tabellen nedenfor hjælper dig med at vælge den optimale bredde af PVC-strækloftet til hvert værelse:

Sømløse stretchlofter PVC

Den søm, som lærredene er fastgjort til hinanden under installationen af ​​stræklofter, har altid været betragtet som en af ​​de betydelige ulemper ved denne teknologi. Hvad er så dårlige sømme på lærredet til et strækloft?

 • Sømene på lærredet gør det mere sårbart over for forskellige former for skader,
 • Ved nærmere undersøgelse bliver sømmen mærkbar og "skærer" øjnene.
 • Vandtætheden af ​​et sådant ark, når det lækker ovenfra, kan være meget værre end ved brug af et enkelt ark.

Vi stræber altid efter at opnå en perfekt flad og ensartet overflade af loftet, kun et sådant loft kan betragtes som perfekt.

Desværre er endnu moderne teknologier endnu ikke i stand til at producere lærred til stræklofter af ubegrænset bredde. Pvc-film, der blev brugt og fortsætter med at blive aktivt brugt til at skabe et loftsbeklædning, har en bredde på 1,5-2 meter. Hvis rummet er bredere, så kan du ikke undvære sømme.

Du kan få sømløse stræk PVC lofter i din lejlighed, men kun i de værelser, hvis bredde ikke overstiger 1,5-2 m. Disse er korridorer, badeværelser, små køkkener, walk-in closets mv.

Eksempler på vores arbejde

Nogle producenter har dog lært at lave en pvc-film på op til 5,5 m bred. Det er i princippet kinesiske virksomheder, hvis produkter som vi ved er af ustabil kvalitet. Også lærred op til 5,5 meter bredt er produceret af både europæiske og nogle russiske virksomheder. Hvis spørgsmålet om manglende søm er principielt, kan du søge efter virksomheder, der fremstiller film af sådan bredde.

Hvis du skal installere sømløse stræklofter af god kvalitet - så skal du vælge stofklæder fra det franske firma Clipso eller German Descor. Stofklæder blev oprindeligt produceret med større bredde, hvilket betyder, at de fleste værelser kan færdiggøres uden at svejse kludene.

Men hvis rummets dimensioner overstiger 5,0 meter, og du ønsker sømløse stræklofter, vil deres installation stadig være teknisk umuligt.

Installation af stræklofter

I modsætning til polyvinylchloridlofter, der er installeret ved hjælp af et metalprofil og harpunmonteringssystem, monteres stofsømlofter på en plastikprofil.

Tekstildugen kan ikke trækkes manuelt. Til dette formål anvendes den specielle shtapik, der letter denne proces. Kanten af ​​lærredet er gemt bag en baguette og fastgjort på en særlig måde, resultatet er en solid og pålidelig konstruktion. Installation er lavet på den kolde måde, fordi stoffet ikke skal opvarmes for at øge dets elasticitet.

Fraværet af behovet for at opvarme rummet samt frigøre det fra ting, der kan beskadiges ved opvarmning, hurtig installationstid og et meget effektivt og respektabelt billede af stoffets strækloft gør denne løsning ideel med hensyn til pris / kvalitet.

Omkostningerne ved ophængte lofter

Tilstedeværelsen eller fraværet af en søm som helhed påvirker ikke omkostningerne til lofter. Det vigtigste kriterium, der påvirker prisen på et strækloft, er størrelsen af ​​det rum, hvor dette loft vil blive installeret. Hvis bredden af ​​rummet er større end stoffets bredde, vil sømmen være under alle omstændigheder, men du betaler ikke for svejsning af kluden, men for dens størrelse.

Hertil kommer, at prisen på hævede lofter afhænger af:

 • Lærred materiale (PVC film er billigere end klud);
 • Kompleksiteten af ​​loftet struktur (et, to eller flere niveauer);
 • Brugt fastgørelsessystem;
 • Tilgængelighed af yderligere tjenester (fotoudskrivning, installation af lys osv.).

Nedenfor er et bord med omtrentlige priser for lærred til hævede lofter (omkostningerne ved installationsarbejde beregnes separat)