Sømløse stræklofter

Hvad kunne være smukkere end et perfekt fladt loft uden sømme og ledd? Og du kan bestille det i firmaet "Nebosvod"! Og hvilken slags sømløs loft vil du bestille?

Sømløse stræklofter - en særlig form for dekorative og dekorative klæder fremstillet af PVC eller polyester med polyurethanimprægnering. Eksternt, i færdig form, repræsenterer de en perfekt glat overflade af den ønskede farve og tekstur. Sådanne materialer kaldes sømløse, fordi de leveres i ruller op til 5 eller flere brede (fra individuelle fabrikanter) målere. Takket være dette kan du i små og mellemstore lokaler undvære dockning af lærredene, og samtidig kan du installere et strækloft i hele området. De kan bruges ikke kun i boligområder, men også i sports-, medicin-, kontor-, shopping- og andre komplekser.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Beregn omkostningerne ved dækning for dit værelse selv

Typer af stræklofter uden sømme

For at dekorere et værelse, kan PVC-sække eller stoffer skæres på nogen måde for at skabe et elegant og unikt indretning. For at give endnu større tiltrækningskraft og det nødvendige niveau af praktisk funktionalitet, kan du integrere næsten alle belysningsarmaturer (opfylder kravene til varmetemperaturen) og om nødvendigt udstille klimaanlæg og ventilationssystem i det sømløse strækloft.

Til dato præsenterer markedet sømløse stofstræklofter samt produkter fra PVC-film. På fakturaen kan de være:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • fløjl og så videre.

Det er også vigtigt, at et stort udvalg af farveløsninger er til rådighed for udvælgelse, så du kan oprette forskellige kombinationer og opnå stort set enhver ønsket designeffekt. Kunstmaleri og fotoudskrivning vil bidrage til at give finish endnu mere unikhed og originalitet.

Farvematchning

Fordele ved sømløse stræklofter

Dekorative og færdige materialer af denne type er kendetegnet ved en række vægtige fordele, for hvilke de vælges oftere. I dag er det en af ​​de bedste finish, overkommelige og utroligt effektive i udseende. Disse fordele, som adskiller sømløs strækloft, kan dannes som følger:

 1. Manglende synlige forbindelses- og fastgørelsesanordninger. Du får en perfekt glat overflade, der har den nødvendige farve og tekstur, men er uden de faktorer, der reducerer den dekorative effekt.
 2. Pålidelighed. Når det er korrekt installeret, tjener materialet uden at falde eller falme, fra 10 år (standardgaranti fra fabrikanten). Separat kan vi bemærke styrken: Et kvadratmeter lærred tåler op til 100 liter vand uden konsekvenser!
 3. Sikkerhed. Det handler primært om brandsikkerhed. Materialet brænder ikke og afgiver ikke giftige forbindelser, når de smeltes under en brand.

Og en anden glæde for enhver værtinde vil være at stræklofterne uden sømmen er utroligt nemme at rengøre. De behøver ikke nøje opmærksomhed og daglig eller endog ugentlig rengøring. Nok hver sjette måned, tør kun støvet af dem. Hvis der på noget sted er forurening, kan du fjerne det med en normal våd klud.

Hvis vi taler om manglerne, så undtagen at det er muligt at bemærke, at selv sådanne lærred er begrænset i bredden, hvilket ikke er mere end 5,1 meter. Der er dog masser af designløsninger til værelser med store størrelser. Derudover er der altid mulighed for omhyggeligt at lette et par canvases næsten umærkeligt i en enkelt enhed. Men længden spiller ingen rolle - filmene og lærredene leveres i store ruller, der kan dække ethvert rum.

Vi vil fortælle om sømløse stræklofter hurtigt og professionelt.

Sømløse stræklofter

Virksomheden "100 lofter" tilbyder installation af stof og PVC belægninger i Moskva. Vi har egen produktion (skærematerialer foregår på tysk udstyr med høj præcision), der arbejder med lærred af russisk, tysk, fransk fremstilling. Sortimentet omfatter sømløse stræklofter - dåser med øget bredde, som sikrer perfekt overflademelighed på grund af installation uden svejsninger.

I vores katalog finder du produkter fra tre typer materialer:

 • Stof, baseret på polyester med en beskyttende polyurethan belægning, med en særpræg på op til 5 m bred.
 • PVC. Mange producenter fremstiller polyvinylchlorid loftsbeklædning i store ruller, og på grund af deres høje elasticitet kan materialet i stræk være op til 5,5-6 m bredt.
 • Satin. Belægningenes bløde glans er forbundet med dyrt stof og passer ind i klassisk, diskret interiør, da satinlofter sædvanligvis er malet i pastellfarver.

Minimumsordren er 8.000 rubler.

Typer af faktura

Afhængigt af overfladens tekstur er sømløse stræklofter opdelt i følgende typer:

 • Glossy. De har høje reflekterende egenskaber, derfor er de velegnet til moderne interiør og vil bidrage til den visuelle udvidelse af rummet.
 • Matt. Den hårde overflade af belægningen efterligner det hvidkalkede loft, afspejler og diffuserer forsigtigt lyset. Derfor er sådanne materialer optimalt til installation i soveværelser, børns, hotelværelser mv.

Mount type

Desuden afviger sømløse stræklofter i fastgørelsestypen, hvilket afhænger af stoffets materiale. Der er sådanne måder at installere belægninger på:

 • På plastikprofilen. Teknologien er egnet til installation af Clipso og Descor stoflofter, kræver ikke brug af dekorative beklædninger på grund af manglen på teknologiske slots, fordi monteringen er baseret på et system af klip, der sikkert og umærkeligt retter lærredet.
 • På den U-formede klingeprofil. På trods af den store afstand fra loftloftet (ca. 3,5 cm) og behovet for at bruge dekorative bundplader, er metoden efterspurgt på grund af muligheden for at installere stræklofter i et rum med ujævne vægflader på grund af elastik af plast eller aluminium, hvor lærredet er fastgjort med specielle kiler.

Fordele ved sømløse lofter

Vi fastsætter rimelige priser for sømløse stræklofter, der leverer materialer direkte fra producenterne. De mest populære mærker af sømløse lofter er Clipso (Frankrig), Cerutti (Schweiz) og Descor (Tyskland). Vi arbejder med materialer af mærket "Descor", som har følgende fordele:

 • Alsidighed. Velegnet til boliger og erhvervslokaler.
 • Bredt udvalg af farver og teksturer. Tilgængelige materialer af forskellige farver, samt modeller, der efterligner den hvidkalkede overflade, forskellige typer stof.
 • Høje satser for miljøsikkerhed. Tøj er lavet af harmløse, allergivenlige materialer, der ikke absorberer snavs og støv.
 • Nem pleje. For at opfriske overfladen skal du bare tørre den med en fugtig klud. Luftgennemtrængelighed. På grund af tilstedeværelsen af ​​mikroporer forstyrrer materialet ikke den naturlige luftcirkulation i rummet.

En anden vigtig fordel er den fordelagtige pris for sømløse stræklofter med høj kvalitet og imponerende holdbarhed (belægningen varer mindst 10 år). Materialets beskaffenhed er indesluttet i en stofbasis, som har et æstetisk udseende og kræver ikke opvarmning af rummet under installationen - du kan til enhver tid installere et sømløst loft uden frygt for at ødelægge møbler og dekoration!

Problemfri stræklofter: fordele og ulemper

Blog sektioner

Stræklofter er de mest populære loftsbeklædning. De har en række unikke funktioner, der gør det muligt at installere sådan dækning i alle værelser i huset, selv i badeværelset og køkkenet.

En bred vifte af malerier fra forskellige materialer, teksturer, farver, gør denne type loftindretning det mest alsidige. Du kan vælge indstillingen kombineret med enhver design beslutning.

Men sammen med de ubestridelige fordele er der visse ulemper. En af dem er, at en solid lærred kun kan strække sig kun tre kvadratmeter. Når det kommer til at placere et meget større volumen, skal du kombinere flere lærrede. Filmmateriale gør det muligt at lim to stykker sammen. Stof klud, oftest sy. Men i hvert fald er leddene tydeligt synlige på overfladen. Og det forkæler det hele æstetiske udseende. For at undgå tilstedeværelse af sømme blev stræklofter af sømløs materiale udviklet.

Seamless materiale til lærredet

Materialet til oprettelse af sømløse klæder er et specielt stof med polyesterelementer, som er imprægneret med et polyurethanmiddel. Et træk ved denne type belægning er, at det ikke behøver at blive opvarmet under installationen i modsætning til filmversionen.

Stof sømløse stræklofter i størrelse når fem meter. På grund af dette ser de ud som loftet er dækket af hvidvask. Den fuldstændige mangel på led og søm uregelmæssigheder gør belægningen mere smuk og æstetisk.

Fordele af denne type:

 1. gør overfladen helt flad;
 2. gør det muligt at skjule alle fejl i hovedloftet og tekniske elementer;
 3. sømløse stoffer kan ikke absorbere lugt;
 4. de magnetiseres ikke, hvilket ikke tillader støvpartikler at klæbe til overfladen;
 5. tåle fugt godt
 6. ikke passere vand;
 7. holdbar;
 8. Deformér ikke, når den udsættes for høj temperatur;
 9. ikke udsat for hurtig ild;
 10. er miljøvenlige
 11. nem at installere
 12. deres pris er ret overkommelig.
 1. egnet til dannelse af kun enkle strukturer
 2. ikke elastisk;
 3. meget smalt udvalg af farver;
 4. tekstur kan kun være mat;
 5. kan ikke genoprettes
 6. plet kan forblive efter befugtning;

Ud over alle de listede ulemper er der en anden, meget betydelig. Derfor bør det diskuteres separat. Hvis lærredet engang hoppede ud af bjerget, genfyld det, vil der ikke fungere. Dette skyldes fastgørelsessystemets specifikationer, som adskiller sig fra fastgørelsen af ​​andre typer belægninger.

Processen med at installere en sådan belægning er meget lettere end andre. Dette materiale behøver ikke opvarmes, i modsætning til filmmaterialet. På den ene side er dette en fordel, da det sparer dit budget mod ekstraudgifter. På den anden side er dette en klar ulempe, fordi lærredet ikke er elastisk, det er let at beskadige.

 1. Rens overfladen af ​​loftet fra støv;
 2. sæt vægmonteringen på monteringssystemet;
 3. efter mærkning skal markeringsstedet for lygter anbringes
 4. før ledningerne til installationsstedet for lamper;
 5. Fix baguetterne til fiksering, nøjagtigt langs markeringslinjen;
 6. kluden er udjævnet med en speciel ledning;
 7. efter at have strækket lærredet er der fastgjort ringe til armaturer;
 8. skære huller inde i ringene;
 9. Tilslut ledninger med lampeholdere;
 10. reparere belysningsenheder;
 11. Fyld med alle tætningsmidler.

Den mest populære producent af sømløse loftsbeklædning er Tyskland. At tyske sømløse lofter er den højeste kvalitet.

Hvis det er meget vigtigt for dig at installere i huset, ikke kun en smuk, men også en højkvalitets loftkonstruktion, skal du være opmærksom på producenten.

Faktum er, at monteringssystemer i sådanne lofter er ejendommelige. Deres struktur er ret kompliceret. På grund af dette sparer mange producenter ofte på fastgørelsessystemer. Tyske firmaer sætter aldrig på markedet dækning med låsesystemer af dårlig kvalitet.

Materiale til fremstilling af særlige brug. Tøj er stærke nok, men de er nemme at beskadige. For eksempel overveje filmmaterialet. Det er lettere at skære igennem det end en sømløs web, men for dette skal den strækkes kraftigt. I et andet tilfælde strækker filmen bare. Et sømløst stof er igen vanskeligt at skære igennem, men på grund af det faktum, at det ikke er elastisk, bliver det ofte beskadiget under installationen.

Køb denne version af loftet kan være i specialiserede salgssteder af byggematerialer. Men på grund af det faktum, at denne type malerier er ret dyrt, sælges den kun af store byggeforretninger. Også stræklofter lavet af sømløse materialer kan købes på internettet. Dette vil hjælpe dig med at spare en stor nok penge.

Sømløse stræklofter

Hvis du er på udkig efter perfektion, finder du det i sømløse stræklofter fra Home Decor. Ved at installere dette design kan du nyde hver dag en perfekt glat overflade uden fejl.

Vi vil tilbyde kvalificerede specialister til dig: designere-målere og installatører. De udvikler til dig et individuelt design af det sømløse strækloft og installerer det.

Vi har et tilgængeligt lærred af høj kvalitet og alt, hvad der er nødvendigt for installationen. Vores specialister forbedrer jævnligt deres faglige færdigheder, derfor gør de ikke fejl, der er typiske for begyndere.

Varianter af sømløse stræklofter

Den største forskel på dette design fra alle de andre er fraværet af en søm i stedet for svejsning. Det er denne kendsgerning, der giver designet et perfekt og attraktivt udseende.

Tøj til sømløse stræklofter kan være af tre typer:

 • PVC film er en fremragende mulighed for budgetbevidste kunder. Det kan have nogen farve og tekstur (blank, mat, satin). Tilladt og fotoudskrivning, som giver dig mulighed for at diversificere ethvert værelse
 • CLIPSO stof er kendetegnet ved en "vejrtrækning" overflade, anti-statisk og miljøvenlig. I modsætning til filmen kan baggrundsbelysningen placeres ikke i punkter, men jævnt. Også dette materiale er modstandsdygtigt mod temperaturer fra -40 til +70 ° C;
 • DESCOR er noget billigere end CLIPSO, men på ingen måde dårligere end det. Sømløse stretchlofter, der er lavet af det, er af fremragende kvalitet, god farvefarve og har en bredde på op til 5 meter. Forskellen mellem DESCOR og CLIPSO er dog tykk: tysk lærred er noget tyndere end dens dyrere modstykke.

Hvordan finder du ud af omkostningerne ved sømløse stræklofter?

Det kan du gøre på en af ​​tre måder:

 • ved hjælp af regnemaskinen på vores hjemmeside
 • ringe til vores specialister;
 • gratis indbydende hjemme designer-gager.

Sømløse stræklofter

Vi er vant til at stræklofter normalt er lavet af PVC-film. Det er dog ikke rigtigt at antage, at dette er den eneste mulighed. Streklofter er også lavet af stof - de kaldes "sømløse". Hvorfor - det er ikke svært at gætte. Forresten sammenlignet med PVC klud har klud mange fordele. Det faktum, at sømløse stræklofter er gode, og hvordan man installerer dem i en lejlighed på egen hånd, vil blive diskuteret i denne artikel.

Sømløse stræklofter

Hvad er et sømløst strækloft?

Stretch Loft - Dette er en speciel loftkonstruktion, der er lavet af polyvinylchlorid klud eller stof. Materialet er fastgjort under overfladen af ​​hovedloftet ved hjælp af specielle metalprofiler.

Strækloft nu - en af ​​de mest populære typer loftoverflade. Det er let og hurtigt monteret, samtidig med at du kan implementere forskellige design ideer. Ligeledes strækker loftet sig perfekt med at skjule fejlene i udkastet til loftet. En anden vigtig faktor - dette design beskytter ejendommen mod mulige oversvømmelser.

Hvordan man vælger et strækloft

Dette er generelle oplysninger om lofter. Vi er vant til det faktum, at denne konstruktion oftest består af tynd PVC-klud, som opvarmes og fastgøres på specielle profiler under installationen. Men på sådanne lofter kan du ofte mærke båndet - sømene, der dannes, når de tilsluttes to dåser, hvis værelset bliver repareret, er bredere end selve filmen. Materialet fremstilles i ruller med en bredde på 2-3 meter. Særligt mærkbare sømme på glatte lofter. Mange mennesker kan ikke lide det meget - de ønsker at se en perfekt flad overflade over deres huse.

Der er imidlertid sømløse stræklofter. De er ikke længere fremstillet af PVC-film, men af ​​specielt stof, som omfatter polyestergarn, interlaced på en særlig måde. Hvis du øger materialet, kan du se, at vævningen ligner et fintnetnet.

Stretch stof loft

Teknologien til fremstilling af en sådan belægning er som følger: Materialet behandles på begge sider med en polyurethanblanding, så den er godt vredet ud, tørret og kalandreret. Dette er et specielt kompleks af fysiske og kemiske virkninger på stoffet, takket være, at det bliver bedre og bedre i drift. Materialet til sømløse stræklofter fås i store ruller op til 5 meter brede.

Sortiment af stretch stof lofter

Tip! Interessant nok blev stofstræklofter brugt i udformningen af ​​boliger i lang tid. Lignende mønstre skjulte udkastet så tidligt som i det antikke rom - romerne styrket og strakt linned eller silke stof, undertiden draperer det og derved giver en smukkere udsigt til værelserne i deres hjem.

Fabrikanter af stofstræklofter

Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

Egenskaber, fordele og ulemper

Sømløse stræklofter adskiller sig i udseende og ydeevne data fra PVC belægninger. Selvfølgelig er der fælles karakteristika, men der er stadig mange forskelle. Plusser sømløse strækloft nedenunder.

 1. Høj styrke. Et sådant lærred er meget modstandsdygtig over for næsten enhver påvirkning, uanset om det er slag fra en champagnekork eller en injektion med en skarp genstand. Selvfølgelig vil overdreven indsats ikke opretholde noget materiale, men stofloftet er langt mere holdbart end andre typer af finish.
 2. Dette loft er åndbart. Takket være de eksisterende mikroporer passerer stoffet meget godt, hvilket betyder, at luften bliver renere og friskere i det rum, hvor stoffets strækloft er installeret. Derfor anbefales et sådant lærred at blive installeret i soveværelser og planteskoler.
 3. Høj frostbestandighed. Det sømløse loft modstår roligt effekten af ​​kritisk lave temperaturer. Selv ved -40 grader mister han ikke sine kvaliteter. Derfor kan den installeres på loggier, balkoner, selv i koldt Siberia.
 4. Det er virkelig sømløst, men i visse tilfælde. Faktum er, at lærredet til et sådant loft er tilgængeligt i ruller 5 m bredt, hvilket betyder, at i et standardrum (som ikke kan være større end denne størrelse), vil et sådant loft virkelig ikke have sømme.

Støjstøj absorberende stof loft

Stofstræklofter (blomstemaft)

Tip! Loftet med "stjerneklar himmel" effekt anbefales at være lavet kun fra stofstræklofter. Materialet vil ikke blive beskadiget ved installation af optisk fiber, hvilket betyder, at det vil holde dets arbejdskvaliteter uændret længere.

Stretch loft, gyldne gnister, firmaet Descor, fremstillet i Tyskland

Men uanset hvor vidunderligt og ubesværet det sømløse loft synes, har det også sine ulemper.

 1. Stofloft strækker næsten ikke, og kræver derfor ikke opvarmning. Dette betyder, at hvis dit værelse er bredere end 5 meter, så monter et stofloft uden sømme. Og strimlen på en sådan belægning vil være endnu mere mærkbar på grund af den særlige egenskab ved forbindelsen af ​​to dåser. De kan ikke loddes, du kan kun fastgøre en speciel delingsprofil. Derfor kan et sømløs loft let omdannes til en sutur.
 2. Et sådant loft bevarer fugt værre, eller rettere sagt vil det ikke klare et stort volumen vand under oversvømmelse. Fejlen er mikroporerne i vævet.
 3. I nogle tilfælde kan stoflofter ikke bruges til at oprette bulk-strukturer på flere niveauer, hvilket betyder, at designmulighederne er begrænsede.
 4. Rengøring af stofloftet er meget svært, hvis det bliver snavset. I nogle tilfælde skal du helt ændre lærredet.
 5. Stoflofter er ikke blanke, og de har meget mindre farvevariationer end PVC-lofter.
 6. Omkostningerne til stofloft er ret høje, og ikke alle har råd til det.

Sømløse stræklofter

Det er også værd at bemærke, at sømløse lofter fastgøres ved hjælp af baguette-latch, hvilket er noget værre end dets harpoon mount, der bruges ved montering af PVC-loft. På grund af dette er et sådant loft ikke i stand til at modstå højt tryk ovenfra (for eksempel under den samme oversvømmelse af lejligheden). Og tilbage for at indsætte det i profilen, lykkes det ikke.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Men fordelene ved et sømløs loft er klart mere end minuserne. Det anses for eksempel at være det mest miljøvenlige og helt sikkert for helbredet og giver dig også mulighed for at skabe et gunstigt mikroklima i et beboelsesområde.

Fabelagtige stofloft

Advarsel! I rum med et stort område kan stofloftet slynge meget, da det næsten ikke strækker sig.

Sammenligning af stof- og PVC-lofter

For at bestemme hvilket loft der er bedre - sømløs stof eller PVC-stof, kan du se nedenstående sammenligningstabel.

Tabel. Sammenligning af PVC lofter og stof loftsbeklædning.

Hvordan man vælger og installerer et sømløst hævet loft

Stilfuldt sømløse stræklofter - en rentabel løsning til indretning. Producenter tilbyder en bred vifte af stoffer, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte mulighed for et bestemt interiør.

Typer af sømløse lofter

Navnet "sømløse" lofter modtaget takket være de funktioner, der blev brugt i installationen af ​​malerier. De er faste, uden sømme og led. Disse lærred er dyrere end standard, der består af to eller flere stykker film. Men ikke så meget at nægte mig selv fornøjelsen i mange år til at beundre det ideelt lige og glatte loft.

Der er tre typer af sømløse stoffer:

Egenskaber og fordele ved glansende lærred

Billigt og spektakulært blanke malerier giver dig mulighed for at skabe et luksuriøst interiør uden at bruge store summer. Dette loft har en reflekterende effekt, som understreger det stilfulde og præsentable rum. Harmonisk placeret belysningsarmaturer forstærker indtryk af komfort og særlig højtidelighed af disse overflader.

Det blanke sømløse strækloft kan kombineres med andre lærrede: mat og stof. Ved hjælp af denne teknik kan du opnå et unikt design, mens du viser deres kreative evner. Du kan også lave en to-tier struktur, hvis nederste stof skal regnes eller udskåret, og den øverste - monofoniske. Dette er en favorit designmetode i design stil.

Glatte sømløse stræklofter er lavet af højstyrkefilm, der ikke absorberer og lugter ikke, knækker ikke og falmer ikke. Hvis det er trykt fotoudskrivning, er det altid lyse og smukke billeder. Af "minuserne" kan man notere sejleffekten.

Funktioner og fordele ved matmalerier

Matte lofter vælges af de ejere af lejligheder og huse, der overholder de konservative og klassiske stilarter i indretning. Rummet køber et stramt, færdigt og samtidig hyggeligt udseende. Der er to typer matmalerier: med en glat og grov overflade. Dette giver dig mulighed for at arrangere loftet, så det opfylder de æstetiske præferencer og krav fra alle husstande.

Den matte overflade afspejler i modsætning til det glansede lys ikke lys fra de loftmonterede armaturer. Det skaber en rolig og jævn belysning, hvilket er vigtigt for kontorer og soveværelser. Dette interiør er imponerende for sin harmoni og forfining. Stræklofter sømløse matte - det bedste valg for dem, der ønsker at gøre deres hjem virkelig behageligt.

Egenskaber og fordele ved stofklæder

Stofdække er de mest præsentative af alle typer sømløse lofter. De er egnede til de lokaler, der er designet til at understrege deres ejeres velfærd. Det bredeste valg af teksturer giver dig mulighed for at skabe et elegant og harmonisk indretning.

Stoflofter er kendetegnet ved frostbestandighed, så de kan installeres i uopvarmede rum, som f.eks. Landhuse til sæsonbestemt ophold. Disse lærred er også uundværlige til dekoration af altaner og loggier. Teksturerne på overfladerne kan være meget forskellige: ruskind, mønstret, satin, med fotoudskrivning.

Ulemper stofstoffer:

 • værre holde fugtighed;
 • fotoudskrivning er ofte falmet;
 • tekstur er kun mat;
 • de holder sig ikke sammen og svejser ikke mellem sig selv og med filmark;
 • med stærk varmekrympning
 • uegnet til enheder på flere niveauer.

Fordele ved sømløse lofter

Den største fordel ved sømløse lofter er indlysende: det er lærredens integritet. Et andet "plus" - et imponerende udvalg af farver og teksturer. Men fordelene ved disse designs er ikke kun i æstetisk appel. Et solidt lærred er i stand til at modstå betydelige vægtbelastninger (op til 100 kg), hvilket er vigtigt med mulig oversvømmelse ovenfra.

Strækmontering

Installation af sømløse stræklofter udføres på to måder:

For stofklæder er kun den anden tilgængelig. Film kan strammes på nogen måde, men mestrene vælger traditionelt harpun, da det har flere fordele.

 1. Giver holdbarhed af film og baguette tilslutning.
 2. Eliminerer sagging.
 3. Høj installationshastighed.

Teknologi til installation af strækloftet med clipsystemet

Clipso system - klapfri, hvilket giver mulighed for at få en tæt pasform af loftet til væggen. Dette er dets største fordel. Ved hjælp af "klip" kan du indstille widescreen lærred i en plastikprofil. Installationen udføres på en sådan måde, at dannelsen af ​​revner bliver umulig.

Som i tilfælde af en harpun leverer Clipso styrkeforbindelser og evnen til hurtigt at demontere. Den plastikprofil, der anvendes i dette system, har høj styrke, da den ikke kun må modstå vægten af ​​loftet, men også belastningen fra webspændingen ("trommeffekten").

Det klare strækloft er let at trække, men for dette skal du forstå detaljerne ved at arbejde med en profil, der har en kompliceret struktur. Disse plastikstrimler er af flere typer:

 1. Standard. Linjen indeholder to typer profil: SW og SS. SW er installeret på rummets vægge, SS - på øverste loft (fastgjort til bundloftet).
 2. Hjælpeprofil Q - kræves ved montering af loft i et rum, hvis vægge er dækket af tapet. Det anvendes sjældent, da det er helt udskifteligt med SW-serieprofiler.

Stræklofter sømløse, hvor installationen er lavet på systemet "klip", er af høj æstetik. Stand til tunge belastninger, når oversvømmet. Når du bruger SW-profilen, vil afstanden fra bundloftet til strækningen være 3 cm. Sømløse stræklofter af PVC og stof er installeret på samme måde.

Clipso monteringsteknik

Trin 1. Markup.

Horisontale linjer trækkes på væggene i rummet i den krævede højde. På arbejde skal du bruge laser eller vandstand.

Trin 2. Profil forberedelse

For at forbinde plankerne i hjørnerne, savnes hver af dem i en vinkel på 45 °.

Trin 3. Montering af profilen.

 1. Lim eller tætningsmiddel påføres plastprofilen, og strimlerne fastgøres langs vandrette linjer på væggene.
 2. Ved hjælp af en skruetrækker og skruer skal profilen fastgøres hver 10 cm.
 3. Ved forbindelsen mellem de to strimler skal skruerne være placeret ikke mere end 3 cm fra enderne. Et lignende krav til forbindelser i hjørnerne af rummet.

Trin 4. Hænger på nettet.

 1. Profilen monteret på væggene tørres med en tør svamp eller klud for at fjerne støv.
 2. Kontroller pålideligheden af ​​fastgørelse af ledninger, ventilation og anden kommunikation til loftet.
 3. Kontroller, om alle nødvendige indlejrede dele er installeret under lukkerne og andre konstruktionselementer.
 4. Spred et lærred på gulvet, og start arbejdet fra midten af ​​rummet. Hver 40-50 cm er kanten af ​​lærredet fastgjort til profilen ved hjælp af specielle plastikklips (pinde). Dette er den første måde at hænge et lærred på. Der er en anden: arbejdet begynder fra en væg i rummet, så flytter de til den modsatte. Gentag processen med de to andre vægge.

Trin 5. Dressing og webspænding.

Stræklofter lavet af sømløs stof er gevindskåret i en profil med en spatel med et tyndt, afrundet plastblad. Det er ikke i stand til at beskadige selv den tyndeste film.

 1. Tankning starter fra hjørnerne. Dernæst, ud fra denne vinkel, fyld med 15-20 cm lærred på begge vægge.
 2. Gå til det modsatte hjørne og gentag processen.
 3. Så kom med alle 4 vinkler.
 4. Fyld lærredet rundt om omkredsen.
 • klinge plastspatel sat i en vinkel på 45 ° i forhold til profilen;
 • føre til åbningen tættest på væggen og med lige store anstrengelser indsætte kanten af ​​lærredet til stopet;
 • bevægelserne skal være glatte, lærredet skal være som "rullet op" i profilen.

Trin 6. Form huller til belysningsenheder.

Trin 7. Installer belysningsenheder og tilslut dem til lysnettet.

Teknologi installation spænding lofter harpoon måde

Klæder sømløs stof stræk loft indstillet af "klip". Til montage af harpoon-metode passer kun PVC-film.

I denne vedhæftningsmetode hedder den "baguette" og kan fastgøres både til rummets vægge og til bæreloftet. Duftene skal være kantet med en speciel elastisk pvc-skinne: harpun. Det er gemt i slotsposen.

Arbejdsfaser

Trin 1. Markup. Det udføres analogt med "klip" -metoden.

Trin 2. Montering af baguette. Det udføres analogt med "klip" -metoden.

Trin 3. Skær et hul under vandrøret i hjørnet af lærredet. På to sider limes plastikplader rundt omkredsen.

Trin 4. Installer de indbyggede dele og platforme til belysningsenheder.

Trin 5. Læg filmen på gulvet og hæng den til hjørnerne af rummet med klip.

Trin 6. Vinduerne og døråbningerne hænger plastfolie eller tykt stof og derved forhindrer strømmen af ​​kold luft.

Trin 7. Tænd varmepistolen og opvarm rummet til 70 ° C.

Trin 8. Fyld baguetten tæt i midten af ​​en af ​​væggene.

Trin 9. Gå til den modsatte væg og sæt filmen i midtpunktet. Gør det samme med de andre vægge.

Trin 10. I hvert aftagende stykke stof finder du midtpunktet og indsætter kanten af ​​filmen i baguetten. Gå til den modsatte væg og gentag processen. På denne måde fyldes filmen, indtil længden af ​​banens aftagende dele er 15-20 cm. Alternativt fyldes de i en baguette.

Trin 11. Installer og tilslut belysningsenheder.

Anbefalinger til udvælgelse

 1. Fra psykologernes synsvinkel skaber en overvægt af lyse farver og ekstravagante kombinationer af lærred af forskellige teksturer hurtigt trækpåvirkningen. Det lyse og saftige design af lofter er mere velegnet til offentlige, ikke boliger.
 2. Frostet loft er det bedste valg til legerum og børnelokaler, klasseværelser, køkkener og spisestuer. Med enhver version af farveopløsningen bliver det et harmonisk og stilfuldt interiør.
 3. Fotoudskrivning kan gøre din note i designet og forbedre dets individualitet. Ofte for stuer og børn vælger malerier med et mønster af den solrige himmel.
 4. Lav kvalitet stof web bliver ubrugelig i tilfælde af oversvømmelser. Når du vælger dette materiale, anbefales det at være særlig opmærksom på producentens ry.
 5. Når du vælger en film, skal du prøve at strække prøven i forskellige retninger. Høj kvalitet lærred elastisk, men ikke meget strækninger.
 6. Den optimale filmtykkelse er mindst 0,2 mm.
 7. Et vigtigt kriterium for høj kvalitet lærred - manglende lugt.
 8. Det anbefales at vælge ikke plast, men aluminium guider.

Hvis du følger de anbefalede anbefalinger, kan du købe et fremragende lærred til et strækloft.

Tyske sømløse lofter

Problemfri tyske stræklofter er af høj kvalitet. Disse klæder er forstærket, dækket på begge sider med beskyttende polymere forbindelser, der forhindrer fading.

Streklofter Descor har et klart mønster, der minder om strikket vævning. Tekstur er dybt, rent og glat. Fabrikanten tilbyder et bredt udvalg af mønstre, både små og store. Alle lærred er frostbestandige, så de kan monteres uden frygt i uopvarmede rum.

PONGS firma under mærket PVC Pongs producerer stof- og filmduge med en bred vifte af farver og teksturer. Dette produkt er af høj kvalitet og er beregnet til sine kønnere. For længe siden tilbød producenten lærred med en maksimal bredde på 2,7 m. I dag er denne begrænsning blevet løftet, og du kan købe Pongs lofter 3,5 m bred.

En anden tysk producent - Heytex, der fremstiller produkter under mærket Ceilstar. Spændingsduk af dette firma er ikke ringere i kvalitet til de to foregående. Som alle andre tyske lofter fremstilles Ceilstar ved hjælp af særlige tilsætningsstoffer, der giver lav brændbarhed.

Tyske stretchdug er lugtfrie, de er kendetegnet ved et klart mønster og rige farver. Et sådant loft vil vare i mindst 15 år. I driftstiden er det let at passe på ham: Tør kun med en våd svamp regelmæssigt.

Nyttig video

Dernæst vil vi se en nyttig video om installationen af ​​clipso stræklofter:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Sømløse stræklofter

Syv grunde til at vælge sømløse lofter

Lofter Moderne: pålidelighed og holdbarhed!

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Installation af stofstrækloft derhjemme

Stretch vævede lofter har længe været meget udbredt i udsmykningen af ​​lejligheder og private huse. På grund af det faktum, at lærredet kan appliceres på næsten ethvert mønstertøj, giver strækloftet dig mulighed for at give hvert værelse et unikt udseende. At installere et sådant loft er ikke svært, selv for en nybegynder mester.

Fordelene ved stof over PVC film

Lofter lavet af tynd film af polyvinylchlorid eller PVC anvendes meget i moderne indretning. Dette materiale er repræsenteret af et stort udvalg af farver og nuancer. Lad en blank og uigennemtrængelig loftslud ud. Dog er bredden af ​​lærredet begrænset, og for at udføre installationen af ​​PVC-loft i et rummeligt rum skal lærredet svejses fra individuelle pletter.

Disse ulemper er blottet for stof loftsfarver. De er lavet af slidstærkt syntetisk garn, og rullens bredde når 5-5,1 m. Dette giver dig mulighed for at lukke ethvert loft med næsten ingen led. Men hvis det bliver nødvendigt at forbinde sømløse strækstoflofter, gøres det meget nemt takket være dockingsprofilen.

Den anden væsentlige fordel ved stoflofter er deres modstandsdygtighed mod lave temperaturer. Dette giver dig mulighed for at blegne pavilloner og arbors uden frygt for, at stoffet vil briste i den bitre kulde.

PVC-filmlofter kan ikke anvendes i uopvarmede rum. Ved en temperatur på -20 grader mister filmen sin elasticitet og falder sammen.

Enhver belysningsenhed kan nemt indlejres i strækstoflofter. På grund af den matte struktur giver lyskilderne ikke blænding som PVC-blanke lofter. Disse lofter vil godt dække alle uregelmæssigheder i det gamle loft, samt skjule alle kommunikationer, der passerer under det.

For at udføre installationen af ​​stof loftet stof kræver ikke en gasbrænder, som bruges til at installere PVC film. Når rummet er opvarmet til + 60-70 grader, er det muligt at skræl tapet og finer på møbler.

Montering af strækloft

Det er muligt at installere stræk sømløse stoflofter efter færdiggørelsen af ​​væggene er afsluttet (tapet er hængt eller malet). En særlig profil eller baguette bruges til at fastgøre lærredet til væggene. Frigør den af ​​aluminium eller meget holdbar plastik. Baguettes form kan også variere afhængigt af metoden til fastgørelse af stoffet.

Til salg kan du finde følgende profiler:

 •  Baguette vægklip
 •  Shtapikovy baguette

Den mindste højde, som du kan sænke loftet på 3 cm i. Hvis du planlægger at bruge forsænket belysning, sænkes lærredet 12 cm fra det eksisterende loft.

For at udføre arbejdet har du brug for et minimum af værktøjer: en boremaskine eller perforator, en hammer, et laserniveau eller et vand, en hacksav, et målebånd og en blyant.

At gøre beregningen af ​​materialer til lofter lavet af stof er heller ikke svært. Lærredet beregnes i overensstemmelse med formlen: S = (A + 0,15) x (B + 0,15) hvor;

 • S - området af lærredet
 • A - rumbredde i m
 • B - længden af ​​rummet i m
 • 0,15 - stofforsyning i m til dressing i en baguette

Baguettens længde svarer til rummets omkreds + 15 cm. En sådan margen er nødvendig for at kompensere for længden ved trimning af profilen. Installationsproceduren er heller ikke kompliceret. Det repræsenteres af følgende operationer:

 1.  Markering af det fremtidige lofts horisontale plan
 2.  Fastgørelse af en wall baguette
 3.  Forberedelse af indlejrede dele til installation af lysekroner
 4.  Fyldning af klud i baguette
 5.  Installation af lysekroner

Opmærkning er praktisk at gøre laserniveauet. For at gøre dette er den fastgjort til væggen i den ønskede højde. Enheden er placeret i horisonten ved hjælp af bobleniveauer placeret på sin krop. Når den er tændt, reflekterer bjælken på væggen et vandret plan, der stadig skal tegnes med en blyant på væggene.

Fastgøring af baguette med dowels med et interval på 10-15 cm. I leddene af de to profiler reduceres tonehøjden til 2 cm.

Det er vigtigt at huske! Niveauet af den indlejrede del må ikke overstige niveauet for det fremtidige loft.

Delen kan være lavet af et stykke krydsfiner og U-formede suspensioner til gipspladens lofter. Vedhæft design med dowels til det eksisterende loft. Hvis lysekronen er suspenderet, kan du bore en ankerbolt med en krog ind i loftet. Du kan også lave et hul i pladen for at omslutte et stykke armering i det for senere at hænge krosen på krogen.

Baguette skåret i størrelse med et hacksav til metal. Skærepladser skal behandles med sandpapir - der må ikke være grus. For at gøre det lettere at navigere, når du installerer den indlejrede del, anbefales det at stramme tråderne mellem profilerne. Ifølge dem er det let at indstille niveauet af indlejrede dele. Når baguetten er fast og forberedt, kontrolleres lysekronens armatur for elektriske belysningsnet.

Når stoffets lofter er installeret, vil det ikke være muligt at geninstallere.

For at installere lærredet behøver hjælp fra mindst en person. Stof til stræklofter sæt som følger:

 •  På en af ​​væggene fyldes en hel bane i klipset
 •  Udfør stofpåfyldning i klip af tilstødende vægge.
 •  Udfyld loftets strækning mod væggen modsat væggen, hvorfra arbejdet begyndte

For at løse lysekronen er det nødvendigt at fyre det med din hånd og med en skarp kniv for at forsigtigt klippe et hul til ledningen. Tilslut og afslut installationen af ​​belysningsenheden til træbjælken med selvskærende skruer. Efter at have strækket banen mellem væggen og loftet kan der være et hul. Den er dækket af en fleksibel PVC dekorativ profil. Nu kan installationen af ​​et strækstofloft betragtes som komplet.

Installation af sømløse stræklofter

Hvordan er installationen af ​​sømløse stræklofter? Egenskaber og sorter af sømløse belægninger. Hvad du skal købe til installation: En liste over materialer og værktøjer. Baguette valg. Sekvens af installation af et sømløst filmloft. Montering af stofdæksel.

Hvor korrekt installationen af ​​sømløse stræklofter afhænger af deres holdbarhed og skønhed.

Sømløse lofter: sorter, funktioner

For nylig blev sømløse stræklofter betragtet som stofbelægninger. De fortjente denne titel for en betydelig bredde af kluden (op til 4,5 m), hvilket gjorde det muligt at installere belægningen uden søm i et stort område. Den anden type belægning, pvc-film, tilhørte kategorien af ​​fælles fugning, da den blev produceret op til 2,3 m bred, hvilket ikke tillod dets installation uden søm selv i et mellemstort rum.

Men alt ændrede sig med udseendet på byggemarkedet med kinesiske stræklofter op til 5 m brede. De overgik lige så meget stofbelægninger af betydelig bredde. Hidtil kan kinesiske filmlofter også klassificeres som sømløse belægninger. Denne gruppe omfatter dog ikke høj kvalitet PVC lærred fra kendte europæiske og indenlandske producenter. På trods af dette i vores artikel vil vi se på, hvordan installationen af ​​sømløse stræklofter af hver type.

Værktøj og materialer kræves til installation

På trods af forskellene mellem pvc-film og stofprodukter er de monteret med de samme værktøjer. Den eneste forskel er, at ved installation af PVC-belægninger skal du bruge en varmepistol til at forvarme materialet.

Så, du har brug for disse værktøjer:

 • Spatel med afrundede kanter
 • Klip til at hænge kluden
 • Bygningsniveau
 • albue
 • blyant
 • Perforatorboremaskine
 • skruetrækker
 • saks
 • Målebånd
 • Gas eller elektrisk varmepistol (kun til PVC-belægninger)

Derudover skal du købe følgende materialer:

 • Væg eller loft lister med en passende låsemekanisme
 • Spændbelægning (PVC film eller stofprodukt)
 • Dekorative bånd (kun til filmovertræk)
 • Varme ringe til armaturer

Installation af stofprodukter er nemmere end installation af PVC-film, men det anbefales under alle omstændigheder at søge hjælp fra specialister, som udfører alt meget bedre og hurtigere. I dette tilfælde vil du modtage en garanti for det udførte arbejde. Ved uafhængig installation er risikoen for beskadigelse af spændingsmateriel meget stor.

Baguette udvælgelse og belægning forberedelse

Det korrekte valg af fastgørelsesprofiler (baguetter) til fastgørelse af spændedækslet er ikke mindre vigtigt. Installationen af ​​filmprodukter finder typisk sted ved hjælp af en harpunmekanisme til fastgørelse af kluden i en baguette. Men for dette er det ikke nok bare at få denne baguette, du skal udføre den passende forberedelse af belægningen selv. For at gøre dette skal materialet skæres for at måle rummet. På samme tid vil området være 20-25% mindre end rummets størrelse, da produktet strækker sig meget godt. Også en harpun bør loddes på kanten af ​​det skårne produkt - en særlig fortykning af PVC. Fremgangsmåden til skæring og lodning af harpunen kan kun udføres på fabrikken. Om nogen selvopfyldelse er uden for spørgsmålet. Når du monterer harpunet på dækslet, sættes det i en baguette, og rettes der og fastgør kluden ordentligt. For at lukke hullet i stedet for at fylde dækslet i et baguette sæt maskeringsbånd.

Baguetter med forskellige låse anvendes til stofprodukter:

Da prisen på baguetter, der anvendes i det andet tilfælde, er ret høj, og fikseringens styrke er lav, er det ofte det kilefastspændingsprincip, der anvendes i den baguette, der anvendes. Som navnet antyder, for denne metode anvendes fastgørelsesprofiler med killås. Stoffet skæres nøjagtigt til rummets størrelse med et tillæg på 10-15 cm på alle sider af overfladen. Efter påfyldning af materialet i en baguette og dets spænding afskæres kvoterne, og dekorative indsatser installeres på spalten.

Pvc film installation

For at installere sømløse PVC-belægninger skal du forvarme dem. Sagen er, at produktet ved en temperatur på 60 grader erhverver en høj elasticitet og let strækker sig.

 1. Først og fremmest på bundfladen er det nødvendigt at fjerne skrællet gips og behandle stedet med skimmel. På dette stadium er ledninger til stederne for installation af lamper lagt, platforme til dem er fastgjort.
 2. Derefter fastgøres profiler på markeringerne på væggene. Til installationen skal der anvendes skruer med skruer, som er installeret hver 15 cm.
 3. Tøj strække og hænge på klip i hjørnerne af rummet.
 4. Vi opvarmer varmepistolen. Når belægningen opvarmer op til 60 grader, kan du installere den.
 5. Harpunen er fyldt med en spatel baguette. Samtidig flytter vi fra hjørnerne til midten af ​​rummet.
 6. Vi installerer dekorative bånd, vi udfører installation af lamper.

Installation af stoflofter

 1. Installation af sømløse stofstræklofter kræver ikke forberedelse af basisoverfladen. Ledninger og baser til inventar er ved at blive forberedt.
 2. Næste på væggene i den rigtige afstand fra betonfladen er en nedbrydning af loftet.
 3. Baguetter med killås er monteret på markeringen. Fastgørelse udføres på dykker med skruer. Fastgørelseshøjde højst 15 cm.
 4. Derefter suspenderes belægningen til klip ved hjørnerne af rummet og gemmes i en baguette med en spatel. Samtidig udføres installationen fra midten af ​​væggen til hjørnerne. Belægningen er let at trække over den hængende kant og hamre en kil. Om nødvendigt kan du udføre taljen, indtil da, indtil du får en glat glat overflade.
 5. Derefter skæres overskydende materiale i baguetter af, og en dekorativ strimmel placeres på spalten.
 6. Monterede termoelementer og lamper.

For at installere det sømløse strækloft i dit hus gik i overensstemmelse med alle reglerne, kontakt vores specialister ved at kontakte os på de angivne telefoner. Vi garanterer høj kvalitet på installationen, hvilket bekræftes af vores firmas skriftlige garanti.

lofter

Afslutning af loftet - et meget besværligt tidskrævende job. For at overfladen skal blive glat, ideelt glat, uden at sænke, højdeforskelle og synlige sømme, bliver du nødt til at arbejde hårdt. Gips, kitt, maleri - alt dette kræver meget tid, kræver en stor indsats og finansielle investeringer. Der er andre måder at opnå en flad loftsoverflade på. Disse er moderne måder at efterbehandle - ophængte lofter og loftfliser. Hvilken måde at give præference, hvordan man vælger sømløse lofter, hvad skal man se efter, og hvad er fordele og ulemper ved lærred fra forskellige producenter? Svar på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at vælge den rette mulighed for specifikke opgaver under hensyntagen til hver husejers ønsker og ønsker. Desuden afhænger valget af de forskellige farveløsninger, som en eller anden fabrikant af sømløse lofter kan tilbyde, samt på installationsmetoden.

Sømløse stretchlofter af PVC film

Det vurderes, at kun kludtæpper er sømløse i familien af ​​stræklofter. Det skyldes, at stræklofter af lærred fremstillet af PVC-film er tilgængelige 1,2 m bred, 1,5 m, 1,8 m og mindre end 2 m. For at strække et lærred i et rum, der er bredere end lærredets bredde, er det nødvendigt at svejses pladerne sammen. Som følge heraf er der sømme på overfladen af ​​strækloftet, som kan være synligt for det blotte øje, og er også sårbare steder. Derfor foretrækker mange at bruge lærred af tilstrækkelig bredde.

Tidligere kunne et sømløs loft kun laves med en klud. Til dato producerer nogle producenter PVC-film til stræklofter af tilstrækkelig bredde til at afslutte loftet op til 5 m brede.

For eksempel er de såkaldte franske sømløse stræklofter lavet af PVC film med en bredde på 3,5 meter. Faktisk er de ikke helt franske, men snarere belgiske. Men samtidig fremstilles de i Kina, selv om de overholder alle normer og krav, der er citeret i EU. Virksomheden PTMC POLYPLAST (Belgien) producerer PVC-stoffer certificeret i Den Europæiske Union, Ukraine og Rusland. De må installeres ikke kun i boliger, badeværelser og køkkener, men også i børnehaver, medicinske institutioner og cafeer.

Det producerer også brede sømløse stræklofter Kina. Deres lærred når 4,0 og 5,0 m i bredden. Dette er nok til at dække de fleste lokaler i vores lands lejligheder. Ikke desto mindre foretrækker mange virksomheder at installere stræklofter at arbejde med lærred af europæisk fremstilling (Frankrig, Tyskland, Schweiz). De siger, at deres kvalitet selv med en svejsning er meget bedre end et sømløst kinesisk loft. Så vælg dig.

Fordele og ulemper ved PVC-lofter

PVC (polyvinylchlorid) film til hængende lofter har visse egenskaber. Ved temperaturer over 60 ° C begynder det at strække og bliver plast. Installation af et strækloft lavet af PVC er lavet ved hjælp af en varmepistol, der opvarmer lærredet og derefter strækker sig på baguetten. Efter afkøling sætter lærredet sig igen, spændingsprincippet er baseret på dette.

Fordele ved PVC sømløse stræklofter:

 • Perfekt glat overflade af loftet.
 • Stort udvalg af farver.
 • Evne til at gøre loftet blankt.
 • Den har fremragende vandmodstand. Kan modstå op til 100 liter vand pr. 1 m2 i tilfælde af oversvømmelse på grund af udstrækning af nettet. Specialister kan let fjerne vandet og installere loftet igen.
 • Harpoon installationsmetode til PVC sømløs stræk loft giver dig mulighed for hurtigt at demontere og installere det samme lærred igen.
 • Kluden er nem at rengøre med almindelige bløde vaskemidler, f.eks. Sæbevand.
 • Må ikke brænde og ikke understøtte brænding. Kun smelte.
 • Lerret har en høj refleksionskoefficient (op til 90%), som giver dig mulighed for at slå designen af ​​rummet.
 • Hypoallergent lærred. På grund af den specifikke behandling tiltrækker ikke støv.
 • PVC-stoffet falmer ikke og taber ikke farve.
 • Kan installeres i rum med høj luftfugtighed (badeværelse, køkken).
 • Det er næsten 1,5 gange billigere end stofstræklofter.

Ulemper ved stræklofter fra PVC-film:

 • Deres PVC kan let klippes; et uheldigt slag med en skarp genstand vil resultere i et hul.
 • PVC-film "ikke ånde", så damp og gasudveksling i rummet vil blive forstyrret.
 • Ved temperaturer under +5 ° C bliver PVC film skør og begynder at knække, så installer sådanne lofter i uopvarmede rum ikke. Du kan heller ikke bruge PVC-lofter i landejendomme, hvor der er ankomster og opvarmning ikke fungerer konstant.
 • Kraften i lyskilderne, der anvendes i lysekroner og lamper, er begrænset (halogen 35 W, glødelamper - 40 W), da de opvarmer lærredet, og det begynder at strække og deformere.
 • Til installation er de nøjagtige dimensioner af rummet påkrævet, da fabrikationen af ​​et sømløs lærred af et strækloft fremstillet af PVC er lavet fra fabrikken, hvor en harpun er svejset til filmens kanter.
 • I starten, når opvarmningen er tændt, udsender PVC-filmen en ikke for behagelig lugt. Selvom meget afhænger af kvaliteten af ​​stoffet og producenten. For eksempel tilsættes særlige stoffer til franske film, så de ikke stinker.

Efter at have analyseret fordele og ulemper viser det sig, at PVC-stræklofter er et kontroversielt materiale. På den ene side er der et stort udvalg af farver og teksturer, evnen til at fastholde vand og muligheden for at montere det samme lærred og på den anden side skrøbelighed ved lave temperaturer, ikke-økologisk kompatibilitet og mulige ubehagelige lugte. Så valget er virkelig svært.

Farve løsninger strækker lofter af PVC film

Den største fordel ved sømløse PVC filmlofter er valget af farver. Til enhver smag - omkring 120 nuancer af alle farver i regnbuen. Og farverne kan være både uigennemsigtige og glansfulde med høj reflektivitet. Over tid falmer skyggen ikke og ændres ikke.

Også PVC lofter kommer i forskellige teksturer: matte, satin, lak, ruskind, marmor, kameleon og andre. Glitter film, efterligning af naturlige materialer - træ, sten, metal, læder, silke. Enhver billedudskrivning kan anvendes på lærredet, og det vil være af høj kvalitet, som et billede, blank og ikke kornet og porøst. Kunstmaleri er også muligt. Så hvis nogen ønsker et Starry Sky loft, så er et strækloft lavet af PVC film uundværlig.

Metoder til fastgørelse af stræklofter fra PVC film

I alt er der 4 metoder til fastgørelse af et strækloft: harpun, kil (hæftning), klip og ledning. De sidste tre er universelle, både til stoflofter og PVC-filmlofter, så vi vil fortælle om dem lidt senere.

Men harpunmetoden til montering af et sømløst strækloft er unikt og bruges kun med PVC-film. Det ligger i, at lærredet er lavet strengt i forhold til størrelsen af ​​det rum, hvor det skal installeres. På fabrikken er den såkaldte harpun svejset til kanten af ​​filmen.

Størrelsen af ​​et ark af PVC-film er som regel 5-10% mindre end rummet, hvilket er nødvendigt for en højspænding af arket under installationen, så der ikke er nogen folder overalt. Harpunet svejset til kanterne er et element / plade af mere holdbar PVC.

En baguette fastgøres til rummets vægge langs omkredsen, i hvilken kludens harpun vil blive fyldt. Før du installerer strækloftet opvarmes rummet af en varmepistol, så lærredet selv opvarmes og strækkes, harpunet skubbes i baguetten med en speciel spatel. Der er han fastholdt af selve opbygningen af ​​baguetten.

Den ubestridelige fordel ved harpunmontering er dens funktionalitet og evnen til gentagne gange at fjerne og installere lærredet igen uden at skade det og uden at miste dets styrke og andre egenskaber. Uanset hvad der sker, kan du altid fjerne og installere loftet igen. Et sådant trick er kun muligt med et strækloft af PVC-film. Og dette er et stort plus.

Fleksible loftsstøvtyper

Stofstræklofter - en mere velkendt version af sømløse lofter. Polyesterbaner imprægneret med polyurethan til vandtætning og andre kvaliteter er tilgængelige i ruller af forskellig bredde. Så du kan samle et sømløst stof til en rumbredde på op til 5 m.

Fordele og ulemper ved stramning af stof

Stof sømløse lofter har betydelige fordele i forhold til PVC-film, hvilket kan påvirke valget.

Fordelene ved stoflofter:

 • Modstandsdygtighed over for lave temperaturer, de kan anvendes i dette temperaturområde: fra -40 ° C til +80 ° C. Dette gør det muligt at anvende stofsømlofter i uopvarmede og ikke-residentielle lokaler, herunder i landet.
 • Stof er stærkere end PVC film 10 til 15 gange. Det modstår store mekaniske påvirkninger, for eksempel hvis gips falder ned fra hovedloftet, kan et strækstofloft holde denne vægt. Du kan stadig beskadige stoffet, uforsigtigt håndtere skarpe genstande, men dens invasivitet er flere gange mindre end for PVC.
 • Installation af stofklæde kræver ikke brug af en varmepistol, og derfor vil der ikke anvendes farlige gasflasker. Det er heller ikke nødvendigt at tage indendørs planter ud af rummet, som er bange for høje temperaturer.
 • Må ikke brænde og ikke understøtte brænding.
 • Opsaml ikke statisk ladning, elektrificer ikke. Derfor støder der ikke støv på overfladen.
 • De har ingen lugt.
 • Stoffet kan males op til 4 gange med akrylmaling.
 • Stoffet er lyd og varmeisolerende rum fra loftet.
 • Under driften bliver den ikke gul, skal du ikke briste og ikke ændre egenskaber.
 • Vandafvisende.

Ulemper ved stofstræklofter:

 • Tekstilloftet er ikke elastisk, hvilket betyder, at i tilfælde af oversvømmelse vil det ikke være i stand til at holde vand i lang tid. Hvis strømmen af ​​vand er enorm, så er det sandsynligvis, at lærredet vil rive ud af baguetten, og vandet vil hælde ud.
 • Stoflofter "trækker ikke vejret".
 • Et lille udvalg af farver.
 • Det umulige at genmontere. På grund af det faktum, at lærredet ikke er elastisk og skæres strengt til rummets størrelse, er det næsten umuligt at installere det en anden gang.
 • Stoflofter er dyrere end PVC 1,5 gange.

Som du kan se, med stoffet strække loftet også, alt er meget modstridende. På den ene side - varmebestandighed, enkel installation og fravær af lugte og på den anden side - en engangsinstallation. Og det kan også medføre problemer. For eksempel i tilfælde af oversvømmelse, selvom lærredet holder vand, skal det udskiftes, da vand kun kan drænes ved at trække kanten ud af baguetten. Selvom meget afhænger af installatørernes professionalisme.

Clipso sømløse lofter

Stoffet i stræklofterne i det schweiziske firma Klipso adskiller sig fra PVC i et mere ensartet mønster, både fra forsiden og fra den forkerte side. Mønsteret er en strikvæv, hvor tætheden af ​​sløjferne i vandret og lodret retning er den samme. I modsætning til stoffet i firmaet Descor (direkte konkurrent) har Clipso-stoffet en større celle på grund af, at der anvendes en tykkere tråd og et større trin. Tætheden af ​​stoffet er 240 g / m2. Til berøring er Clipso-materialet grovere, cellerne er mere synlige, og derfor er der en opfattelse, at stoflofterne "trækker vejret". Faktisk er det ikke tilfældet, producenterne tvivler selv på deres produkters lignende egenskaber.

De store porer i Klipso sømløse stræklofter giver visuelt højde til det rum, hvor de er installeret. Farven på lærredet er ret rolig. De siger, at den hvide farve på dette lærred er tættest på den naturlige hvide farve.

Bredden af ​​rullerne i Clipso stoflofter er fra 2 m til 5,1 m med intervaller på 0,5 m. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest passende størrelse uden overbetaling. Fastgørelse af disse lofter sker i en klip-på måde, som vi beskriver nedenfor.

Clipso sømløse stretchlofter fås i flere farver og teksturløsninger. Der er sådanne kategorier inden for rækkevidde:

 • Standard. Monokrom klassisk lærred beige, hvid og sort.
 • Farvet. Kun 25 matte nuancer: blå, orange, grøn, gul, rød, lilla, blå, terracotta og andre. Det største udvalg i pastellfarver.
 • Brilliant. Spangles anvendes på de 8 farve malerier, hvilket vil give rummet et sofistikeret udseende. Vil være egnet til værelser med monofonisk design.
 • Gennemsigtig. Klæder med 5 nuancer er lavet med en kapacitet fra 30 til 70%. Monteret oven på baggrundsbelysningen vil fremhæve loftets elegance og skabe fantastiske farveeffekter.
 • Acoustic. Denne kategori af malerier absorberer op til 90% af støj og giver dig mulighed for at slippe af med ekkoet. Kun 3 nuancer er præsenteret: hvid, sort og beige.
 • Vandtæt. Vandtætte klud, der kan installeres i værelser med høj luftfugtighed. Desuden opsamler de ikke kondensat.
 • Andre specielle lærred: antibakterielle, pletbestandige osv.

Ud over standardfarverne på stoffet kan man anvende fotoudskrivning og kunstmaleri. Forskellige teksturer er også mulige: under huden, ruskind, silke og andre naturlige materialer.

Sømløse lofter Descor

Til forskel fra Clipso er stoffet i det tyske firma Deskor mere fint porøst. Dette skyldes det faktum, at der anvendes en tyndere tråd og et mindre vævningstrin til produktion. De siger, at cellerne i Descor-stoffet ikke er synlige fra en højde på 2,5 m. Lerret har en blålig tint hvide sammenlignet med Clipso, og "puster ikke" og har en massefylde på 240 g / m2.

Bredden af ​​Descors stofrullerne er fra 3,1 m til 5,1 m med intervaller på 1 m. For at vælge et lærred til rummets størrelse skal du vælge mellem de angivne størrelser og overbetaling for overskydende.

Problemfri stræklofter Deskor fastgør shtapikovym og klipveje. Desuden siger installatører, at de kan installeres på russisk fremstillet baguetter, da de er blødere.

Kategorierne af farve- og teksturløsninger til Deskor-lofterne afhænger af kvaliteten af ​​de anvendte materialer og deres egenskaber:

 • Descor Trevira. Stoffer er lavet af de bedste materialer, med de sikreste tilsætningsstoffer. Denne kategori betragtes som den mest miljøvenlige, så de kan installeres i boligområder, børneværelser og lægefaciliteter.
 • Descor Fr. Lidt billigere (15-20%) på grund af lavere tilsætningsstoffer.
 • Descor Color. Kategorien er repræsenteret af lærred på omkring 30 forskellige matte nuancer, omtrent det samme som i Clipso.
 • Descor akustisk. Akustiske lofter - den nyeste teknologi, der ligner Clipso.

Fordelen ved Deskorlofterne er deres lavere pris.

Sømløse stræklofter Cherutti

Stoffet i det italienske selskab Cherutti adskiller sig fra stoffer fra andre europæiske producenter af stræklofter. Den er også lavet af polyester, men forstærket med nylongarn, og også overtrukket med polyurethan på begge sider 2 gange. På grund af alt dette viser lærredet sig at være tungere, og i et stort rum kan det sakke.

Cherutti sømløse lofter er holdbare, vandtætte, modstandsdygtige over for snavs og nemme at rengøre. Fås i ruller med en bredde på 3,1 m til 5,1 m med et interval på 1 m. Farveopløsningerne i disse lofter er lidt hvide, og der er mange pastellfarver.

Lerret er belagt med lak fra for- og bagside, det tillader ikke vand og snavs at trænge ind. Det italienske selskab Cherutti har kombineret miljøvenlig "grøn" teknologi, moderne materialer og en unik metode til fastgørelse. Som følge heraf fik Cherutti sømløse stræklofter den højeste klasse af sikkerhed og anbefales til installation i medicinske institutioner, børnehaver og stuer.

Seamless stretch lofter Cerutti er fastgjort på en særlig måde - ved hjælp af en U-formet baguette, som har et tøj, der holder lærredet samt med en ledning.

Metoder til fastgørelse af stoffet sømløse stræklofter

Som vi allerede har skrevet, er harpoon monteringsmetode ikke egnet til stofsømløse lofter, fordi stoffet er uelastisk, og det er umuligt at fastgøre en harpun til den. Der er 3 måder at fastsætte stoffet lofter på: kile, klip og ledning (til Cherutti tøj).

Kile-metoden (shtapikovy) - universel, på nogle måder selv "håndværk" vedhæftet fil. I den U-formede profil, der er fastgjort til væggen, er strækloftets lærred indsat og fastgjort i revnerne ved hjælp af perler - træ eller plast. Det overskydende stof er trimmet, og det teknologiske hul er lukket med en dekorativ hætte (filet).

Klemmen fastgørelsesmetode er forsynet med en baguette af et bestemt design. I den er de nedre elementer arrangeret på en bestemt måde som vist på billedet. En klud eller PVC klud er gemt ind i afstanden mellem flyene med en spatel. Baguetten snapper fast lærredet inde i sig selv, overskydende lærred er afskåret, og selve baguettes design er sådan, at det ikke er nødvendigt at bruge en dekorativ filet.

Kablets fastgørelsesmetode er Cherutti's patenterede teknologi. Baguetten fastgjort til væggen er udstyret med specielle klip, der midlertidigt kan holde lærredet. I første omgang strækker og fastgøres klip i hjørnerne. Derefter ved hjælp af en "ekstra" ledning - en tyndere - kan siderne af lærredet fastgøres i en baguette. Når rundt om lærredets omkreds bliver gemt i en baguette, bliver en tynd ledning gradvist erstattet af en tykkere.

Sømløs flisebelagt loft

En separat kategori af sømløse lofter kan skelne loftet fliser. Der er såkaldte sømløse fliser af ekstruderet polystyren, hvis kanter er lavet på en sådan måde, at sømene mellem dem ikke er synlige i loftet. Tegningen er glat, ensartet.

Selve fliserne er lavet i forskellige teksturerede versioner med forskellige reliefmønstre, så de er let at kombinere i ét billede. Der er fliser, der efterligner stucco, træ og andre teksturer. Formen af ​​loftfliser er normalt kvadratisk eller rektangulær, men konturerne kan være meget forskellige, herunder med udskårne bølgede kanter.

Den sømløse loftsflise på lim fastgøres. For at gøre loftet perfekt glat og smukt skal overfladen forsigtigt nivelleres, pudses og poshpatlevat. Dette er en temmelig tidskrævende opgave, og vælger derfor oftere enklere efterbehandling.

Valget af et sømløs loft afhænger helt af ejerens ønsker. Hvis installationens enkelhed er i forkant, så er det bedre at vælge et strækloft. Hvis overfladen af ​​hovedloftet allerede er ret fladt, så kan du holde sømløse fliser.