Loftsplader som en værdig mulighed for en talentfuld person

I moderne moderne indretning er loftpaneler til indendørs dekoration næsten den største niche. Hemmeligheden ved dette fænomen er simpel - gips og kitt er gammeldags, drywall fodret op og stræklofter er dyre. I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvilke typer paneler til loftet der findes, hvilke værelser der er egnede, og skitsere de grundlæggende principper for deres installation.

Loftpaneler i et moderne interiør.

Produktklassificering

Moderne loftpaneler er en hel verden, og for ikke at "drukne" i dette hav, lad os se på, hvordan disse materialer er klassificeret.

Så hvordan gør man sådan skønhed? Den nemmeste måde at klassificere en sådan belægning på efter monteringsmetode:

 • Den såkaldte kassettsuspension er kendt siden sovjetiske tider. Gennem de vestlige markedsførers indsats kaldes nu disse strukturer Armstrong og betragtes næsten som et gennembrud i design. Selvom i den gode halvdel af de sovjetiske institutioner har denne nyfængte Armstrong hængt siden det sidste århundredes tress.
  Princippet selv er simpelt, et bur af metal hjørner er suspenderet fra loftet. Standardcellestørrelsen i en sådan celle er 600x600 mm, mindre end 600x1200 mm. I hver celle danner de T-formede hjørner en kant rundt omkretsen, og det er her loftpanelet passer;

Kassette loft "Armstrong" i den administrative bygning.

 • Hvis kassettehængeren er mere velegnet til administrative og kontorlokaler, regner racktypen af ​​montering i boligsektoren. Installation af alle lange og relativt smalle paneler refererer til stativ- og spidsretningen. Sådanne materialer kan monteres enten på en træ eller metal kasse eller blot limes til loftet. Mellem dem kan sådanne lange lameller forbindes i henhold til torn / rilleprincippet eller monteres ende-til-ende;

Det oprindelige design af stativophænget.

 • Og selvfølgelig stikker den nemmeste måde at montere på. Hvis loftet er lige, så kan der monteres loftsplader på det, undtagen måske metal. Plastplader af polyurethan, skumplast, MDF og plast anbringes oftest på limmen, i princippet kan alle letvægtsmaterialer med en jævnt og flad bund limes.

Processen med at klæde loftets elementer af skum.

Hvis loftet er lavt, og du ikke behøver at skjule bag sig nogen kommunikation, så er den nemmeste måde at sætte finish på lim. Rammer og kassette monteringsmetoder er gode til at skjule uregelmæssigheder og kommunikation, samt hvis du planlægger at bruge paneler til et hæftet loft.

Video. Montering af loftet "Armstrong".

Råmaterialer til paneler

Det er ingen hemmelighed, at de samme dekorative paneler til loftet kan monteres på forskellige måder. Derfor vil jeg fortsætte med at tale specifikt om fordele, ulemper og komplicationer ved at arrangere et loftsbelægning fra forskellige materialer.

Rack efterbehandling på store områder.

Naturligt træ

Træ lath variant af dekorative overfladeflader er måske kendt for alle - det her er gammelt, fint foring. På trods af at vægpanelet er vægpanelene på loftet, er det monteret ret ofte, og det ser godt ud der.

Den traditionelle finish af loftet er træ clapboard.

Typer af foring nu er der mange, og næsten alle af dem bruges til en lignende finish. Men uanset konfigurationen af ​​lamellerne har denne type finish en fælles funktion: i det overvejende antal tilfælde er vægpanelet fastgjort ved hjælp af klemmer på en ramme fremstillet af træstænger eller metalprofiler.

Selvom det ikke er meget ofte, er der stadig en kassette metode til at arrangere træstrukturer. I dette tilfælde udover brugen af ​​udskårne firkantede paneler, er rammen og rammen selv færdig i samme stil.

Kunstnerisk finish af egekassette.

Selvfølgelig er træ uønsket til brug på våde områder. Men for at beskytte det produceres der nu mange imprægneringer, og der er også kraftige lakker og maling. For eksempel yacht lak, som er i stand til at beskytte array, selv fra havvand.

Plus, ingen plastik kan erstatte i rummet skønhed og vidunderlig energi af naturligt træ. Derudover må vi ikke glemme, at ud over den traditionelle for vores land nåletræ og løvtræ, nu er der også så eksotisk som bambus og korkpaneler til lofter.

Bambus suspenderet struktur.

Bambus finish kom til os fra Indokina. Faktisk er det en vævet mat lavet af finhakket, stryges og presset bambuslamper. I sin natur er det i første omgang meget holdbart og samtidig elastisk, plus det er ikke bange for nogen fugtighed. Forresten er denne beklædning monteret på kassetteprincippet.

Dækket fra et pith træ adskiller sig i oprindelige udseende, direkte vi fortæller sådan efterbehandling på ventilatoren. Ofte limes korkpaneler enten direkte til loftet eller til stive plader, som igen kan være stativ eller kassettemonteret. Cork tolererer fugt og er en unik naturlig lydisolator.

Akustisk kork trim.

Et langt forhold til naturligt træ kan betragtes som de såkaldte mineralplader. Basis i dem er træstøv eller savsmuld, men form og tekstur af produktet er givet ved hjælp af polymere bindemidler.

Brugen af ​​metal i finishen

Metalplader er nu overvejende lavet af aluminium, selv om der nogle gange er budgetmuligheder lavet af tyndplader galvaniseret eller forniklet stål. Pladetykkelse varierer fra 0,3 til 0,7 mm.

Loftet er lavet af nikkelbelagte paneler.

Sådanne produkter blev først fremstillet med en mat eller blank spejlovertræk og blev som regel anvendt i moderne højteknologisk stil design.

Perforeret metalloft, udstyret med infrarøde elementer.

Nu er linjen af ​​metallofter flere gange bredere, paneler med polymerfarvning er blevet tilføjet såvel som belægninger dekoreret med naturligt træ eller sten. Metalperforerede paneler med original tekstur, udstyret med infrarøde elementer, der opvarmer rummet, anses for at være den nyeste mode.

De kan monteres i en kassette eller på en rackmonteret måde. Kassetteversionen distribueres i store haller af administrative, indkøbs- og underholdningscentre. Rack modeller er normalt monteret i et boligområde.

Kassette konstruktion af metalelementer.

Med en så bred vifte af designer metal kan installeres næsten hvor som helst. Men vores folk foretrækker at afslutte dem med lofterne af køkkener, badeværelser og andre værelser med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Hvis rammen til kassettemontering er næsten den samme overalt, udføres montering af rackplade på specielle guider med kroge. Desuden har hver model sine egne vejledninger.

Selve lamellerne er en slags beslag, der fra indersiden med to buede indvendige kanter klamrer sig til metalledernes kroge. Som et resultat giver nogle modeller en næsten monolitisk belægning uden revner og huller.

Montering af metalskinner på specielle guider.

Hvis du vælger et sådant loft, skal du ikke glemme at bringe loftfileter (basisplader) til det. Faktum er, at der mellem plade af loft og væggene er et samlingsgab tilbage, og dette mellemrum skal dækkes.

Formålet med dette hul er to gange: for det første kræver monolitisk lufttæt belægning ekstra ventilation. Og for det andet, før du demonterer loftet på metalplader, der er tilsluttet tæt stød, skal du fjerne soklen, og derefter får du adgang til krogens kanter.

Skema for montering af jernbane metalkonstruktion.

Med hensyn til præstation er de nok den højeste blandt alle de nærmeste konkurrenter. Garantien for lette metalplader med en moderne polymerbelægning starter kun fra 50 år.

Det oprindelige design af metalstativtæppet.

Selvom de i det store og hele har en sådan beskyttelse, kan de endda stå i badet i meget længere tid. Disse lofter vil sandsynligvis blive moralsk forældet snarere end forkælet.

Video montering rack design.

Plast og andre polymerer

Jeg ville dele alle polymerpaneler i lath og square. Rack loftsplader lavet af plast, mere præcist polyvinylchlorid (PVC), bryder nu alle rekorder af popularitet. Der er flere grunde til dette:

Mulighed dekoreret plast.

 • Plastmaterialer, der er bøjelige, henholdsvis et sådant produkt kan let gives enhver form, farve og tekstur. Muligheden for moderne fotoudskrivning åbner store horisonter for plastbelægninger, op til 3D-billeder;
 • Men sammen med så kolossale designmuligheder stiger prisen på disse dekorative belægninger sjældent over gennemsnittet. Og de fleste plastmodeller er generelt i den offentlige sektor;
 • Alle ved, at plastik er absolut ligeglad med høj luftfugtighed. Plus, hvis du ikke skimp og tager modellen dyrere, vil sollyset med temperaturfald ikke forårsage farveændringer. Kort sagt, kvalitet modeller ikke falme med tiden;

Afslutende glatte plastpaneler.

 • Installation af plast, som regel, forårsager ikke vanskeligheder selv for begyndere. Alt er meget simpelt: de proppede kassen rundt omkretsen, de installerede en U-formet startprofil, og så sætter du spikespladerne ind i rillen og fixer hver på kassen med en klyimer. Generelt er instruktionen den samme som ved installation af vægpanelet.

Montering af plastplader på en trækasse.

Selvfølgelig er alt ikke perfekt med plastik, og denne belægning har også en række relativt alvorlige ulemper:

 • Den mest alvorlige er materialets ret svage mekaniske styrke. Men glem ikke at vi taler om loftet, og hvis du ikke vil spille fodbold, så sker der ikke noget forfærdeligt;
 • Plast og de polymerer, der i øjeblikket anvendes til loftindretning, er ikke i stand til at modstå temperaturer over 70 ° C, så de nedbryder og udsender kræftfremkaldende stoffer. Faktisk anbefales det derfor ikke at montere det i badene. Plus, absolut er alle polymerer brandfarlige.

Plastforing på loggia.

Nogle smarte sælgere tilbyder tynde lavkvalitets paneler, der afleveres som lofter. Påstået er de lettere derfor mere tilpassede til denne type belægning. Tror ikke, at plastikplanker på loftet går fint. Og de et par tiotals gram spiller ikke en rolle, det vigtigste er, at kvaliteten var på niveau.

Rack efterbehandling er opdelt i solide paneler og den såkaldte plastforing. De er monteret næsten ens, men faste paneler er mere egnede til indvendig beklædning.

Fuldt finish skum paneler.

Kvadratiske polymerpaneler er nu lavet af polyurethan eller skum. Polyurethan er lidt dyrere og smukkere, skum betragtes som en budgetmulighed. Teoretisk kan de selvfølgelig lægges på en kassette, men i virkeligheden limes både skum og polyurethan altid til loftet.

Denne finish er god, fordi den er billig, monteres ret hurtigt og nemt. Derudover kan begge disse materialer blive gentegnet op til 5 - 7 gange, hvilket betyder at i et par årtier vil det være præcis nok.

Nogle gange når der er isolerende balkoner og loggier, er lofter lavet af sandwichpaneler - det er sådan en "sandwich", hvorimod der er isolering, og på toppen og bunden er denne isolering limmet med dekorative eller almindelige plastik.

Dekorative sandwichpaneler med plastisk trim.

Det er også værd at nævne panelerne med metal finish ark, men de er næsten aldrig brugt til indendørs lofter.

MDF finish

Loftpaneler fra MDF besidder en separat niche. Prisen for dem er omtrent det samme som for naturligt træ. Faktisk er MDF et naturprodukt. Denne belægning er lavet af træstøv, hvor paraffin blev tilsat, og det opvarmedes kraftigt under tryk.

Montering af MDF-skinner på en trækasse.

Faktum er, at hvis træstøv opvarmes i nogen tid under højt tryk, udsendes naturlig lim kaldet lignin fra det. Det er denne lignin, og ikke polymerer, som mange tror, ​​der gør en monolitisk og meget solid støvplade.

Loft MDF plader fås i flere sorter. Metoden til installation vælges afhængigt af panelets egenskaber og konfiguration. Dette er et af de få materialer, der er til rådighed til alle typer installationer: limning, den sædvanlige ramme, som under panel- og kassetterammen.

Kassette loft fra MDF.

 • Den mest overkommelige løsning er MDF, lamineret med PVC film. Men der er mange fejl, under denne "sauce" sælges ofte fiberboard, klistret over med den samme film;

Hvis du har mistanke om, så ved, at denne MDF-plade du ikke kan gennembore med en ale, men i fiberpladen vil vække.

Dette er udseendet af laminerede PVC film MDF paneler.

 • Den mest populære anses nu at være klistret over med MDF papir og lamineret med melaminharpikser. Som du forstår, kan papir have nogen indretning, og gennemsigtig melaminharpiks giver belægningen med enestående styrke.

Højkvalitetslaminering af MDF under træet.

 • En anden populær model i MDF-sektoren er finérplader. Dette er en af ​​de dyreste muligheder, da oven på toppen er sådanne plader dækket af naturlige finér af elite sorter af træ (tynd finer af træ op til 3 mm tykt kaldes finér).

Fineret MDF-beklædning.

 • MDF-emaljerede plader fremstilles også, de ser smukke ud, men de bruges sjældent til lofter, deres møbler er deres parti.

Loftdesign 3D-paneler fra MDF.

Den nyeste mode i denne niche var udseendet af MDF paneler med 3 D tekstur. I dette tilfælde taler vi ikke om virkningen af ​​tilstedeværelse. Helt enkelt har disse lofter en udtalt relief struktur. Dette kan være et abstrakt mønster eller semantisk panel.

LED loft indstillinger

En nyhed i denne niche er de såkaldte loft Led-paneler. Enkelt sagt, indbyggede loftlamper, lavet i form af flade paneler. De adskiller sig fra almindelige armaturer, fordi LED'erne bruges som hovedkilden til lys frem for traditionelle lamper.

Designet er lavet, så LED'erne selv ikke er synlige. Ved hjælp af et system af linser og reflektorer får vi en sektion af loftet, der udsender blødt lys over hele området.

Suspended Led downlight.

Disse produkter er ret kompakte, den maksimale tykkelse af lyspladen er ca. 50 mm, hvilket som du forstår gør det nemt at installere sådanne lamper i en kassette og i enhver anden ophængt konstruktion.

Seriemodeller er firkantede og runde. I firkantede armaturer af en sådan plan varierer sidestørrelsen fra 200 til 600 mm. Men runden hidtil er kun tilgængelig med en diameter på 270 mm.

Design ved brug af punktdioder.

Selv om det måske er, er dette allerede forældet information, da denne industri udvikler sig i spring og grænser og næsten hver måned gør markedet os tilfredse med nye produkter. Det sidste hit var LED-paneler til lofter.

Installation af LED-lys på kassette design.

Deres største fordel er, at de næsten ikke opvarmes, hvilket betyder at disse lamper kan placeres i nærheden af ​​polymerfilmen i strækloftet. Ofte er de monteret i en to-planet ophængt struktur og sendt til loftet.

Stak er bestemt smuk, men ærligt kære. Selvom du ikke bør fortvivle, har vores talentfulde folk lært at lave LED-loftspaneler med egne hænder. Sådanne konstruktioner omgår ca. 3 gange billigere end fabrikkerne. For de interesserede er der en video nedenfor.

LED baggrundsbelysning polymer belægning.

Video om hvordan man monterer LED-lampen.

konklusion

Loftsplader er nu en fremherskende forkant inden for indretning. Jeg fortalte kun om de mest populære og anerkendte typer af design, og hvis du er talentfulde, forbyder ingen dig at søge efter dine muligheder. Efter alt er ethvert design frem for alt kreativitet, og hvis der er et ønske om at diskutere, så velkommen til kommentarerne, er emnet interessant.

Loftsplader

Venner i online-butikken Paneli-Shop.ru viste loftpaneler til indretning af sådanne lokaler som et badeværelse, toilet og balkon.

Disse paneler er perfekte til både tekniske specifikationer og forskellige farveindstillinger og billeder.

I vores katalog er der et stort udvalg af de nyeste dekorative paneler til loftet med et mønster og blot hvidt, og i produktkortene er der en detaljeret beskrivelse med et foto og en pris.

Hvis du ikke kan finde paneler til loftet, eller noget ikke er klart, kan du ringe til vores telefonnummer 8 (499) 380 - 80 - 60 og vores konsulenter hjælper dig med at vælge forskellige muligheder.

Paneler til et originalt loft sømløs: ideer og subtiliteter af installation

Ved hjælp af et sømløst plastpanel for at færdiggøre finishen er en hurtig, attraktiv, praktisk og billig løsning. En bred vifte af teksturer og farvepaletter af PVC-plastpaneler hjælper harmonisk at kombinere loftindretningen med belægningen på væggene.

Billedet viser tydeligt manglen på en søm. Loftet på plastpaneler, hvis installation ikke vil medføre vanskeligheder, ser æstetisk attraktivt ud.

Fordelene ved PVC paneler

Fordele ved at bruge plastpaneler:

 • Dette loft er ikke bange for fugtighed, temperaturudsving. Derfor anvendes PVC-paneler både i indvendig og udvendig form.
 • Plast er et materiale, der ikke absorberer ubehagelige lugte.
 • Hvis plast til loftbelægning får fedt ved madlavning, vaskes det let af med en svamp med sæbevand.
Forskellige nuancer hjælper med at genskabe drømmets indre

Plastik, som panelerne er lavet til, ser attraktive, praktiske ud og har mange andre positive egenskaber.

På byggemarkederne tilbydes loftspaneler, hvorpå ædelstenstryk anvendes. Dette vil hjælpe med at afslutte paneler af plastlofter og vægge i gangen, stuen, entre med pejs eller soveværelse. I indretningen af ​​badeværelset ser badeværelses- og køkkenpanelpaneler med et tryk i form af en stenskæring godt ud.

Hvad er PVC-panel?

Materialet til fremstilling af plastloftprofilen er polyvinylchlorid (PVC). Det er miljøvenligt henholdsvis, ingen skadelige stoffer udsendes fra det. Før du laver et plastpanel, blandes pulveret i en industriblander, der tilsættes tilsætningsstoffer og blødgørere.

Efter blanding dannes en pastaformet masse, som er indlæst i en ekstruder. Derefter trækkes loftprofilen ud af plastik ved at skubbe gennem et specialiseret støbt vindue med høj temperatur. Yderligere på transportøren ved hjælp af en guillotin, er panelet skåret i størrelse. Derefter sendes plastloftprofilen til værkstedet, hvor der udskrives på forsiden. Så i færdig form bliver materialet pakket og sendt til lageret.

Typer af plastpaneler

Plastloftprofilen er opdelt i sutur og sømløs.

Plast danner søm når lægning

Det ser originale ud, men ikke egnet til alle værelser. Ved montering af loftprofilen er materialet til fremstilling deraf plast lagt således, at der mellem de enkelte paneler er en klar søm i leddene. I udseende ligner loftet en foring. Dette fører til, at det ikke er egnet til alle lokaler. Sømene ser grimt ud på loftet i soveværelset, i et moderne, klassisk eller barok værelse.

Problemfri plastik

Ved korrekt installation af en sådan loftsprofil lavet af plast giver en glat, glat og blank overflade. Ifølge køkkenet, og til soveværelset og til stuen. Når loftet er monteret, er samlingssømmene ikke synlige. For at panelerne skal være tæt forbundet med hinanden, er de udstyret med en specialiseret rille på den ene side og en torn på den anden. Den indvendige del af plastprofilens loft er udstyret med skillevægge, som øger styrken ved brud og samtidig har en lav vægt. Manglen på sømme er den største fordel ved denne type loft, og i udseende ligner de stræk.

Den oprindelige loftsprofil, som ikke danner led og kan bruges til alle lokaler.

Den nemme montering af et ophængt loft lavet af plastik, styrke og andre egenskaber skubber det til de førende stillinger i udsmykningen af ​​sådanne lokaler som en balkon, loggia, badeværelse, badeværelse og køkken.

Panelinstallation

Belysningsarmaturer af enhver art er indbygget i loftet fra PVC-plastprofiler. Der er ingen strømbegrænsninger i dette tilfælde i modsætning til stræklofter lavet af PVC-film, hvor de er 50 watt. Plastpaneler er ikke genstand for brænding, og derfor kan loftprofilen af ​​dette materiale anvendes i private kedler.

Installation af plastprofiler er en opgave, du selv kan gøre.

Tidligere havde plastpaneler til loftet med fastgørelsesanordninger altid sømme i leddene, men så udkom sømløse mønstre. Montering dem på samme måde, med forskellen om, at sidstnævnte er tættere på hinanden. Det vigtigste er at lave en ramme under plastpanelerne på loftet.

Træ lamper som en ramme

Den mindste størrelse af skinnerne designet til rammen under plastpladen - 20 til 20 millimeter. De skal være helt lige og selv, knuder og revner er uacceptable. Dette skyldes, at deformerede lameller kan brydes, og deres fjernelse fra den samlede ramme er ikke en nem procedure. Guiderne er installeret vinkelret i trin på mindre end 50 cm.

Tip! Træ behandles med antiseptisk materiale, så rammen varer så længe som muligt. Dette gælder især for værelser med høj luftfugtighed.

I første omgang er lameller placeret rundt om loftet eller væggen - de bliver grunden til rammen. For at kontrollere rammens kvalitet kræves et niveau og lodret. Når du sætter rammen fast, skal du lægge yderligere stænger, uanset hvor den er løs. Fastgør skruerne med et trin på 40 cm.

Efter at have skabt en perimeter af træ til rammen, er guiderne fastgjort til den i en afstand på 35-45 centimeter fra hinanden. For at forhindre konstruktionen i at falde, er hver halv meter yderligere skinner fastgjort til loftet eller til væggen.

Plastramme til loftsprofiler

Sådan materiale er mere praktisk, men det koster mere. Plastramme er mere følsom over for ujævne vægflader. Dens fordele er ikke modtagelighed for rottning og dannelse af mug, høj hastighed og praktisk gennemførlighed.

Plastikstyrene er udstyret med specialklemmer. Installation kan udføres straks, da plastloftprofilen ikke kræver yderligere behandling. Plastikstyrene har strengt vinkelret. I de fleste tilfælde anvendes et sådant materiale til rammen i bade- og dampbad eller andre små værelser, såvel som i tilfælde, hvor luftfugtigheden er høj og brugen af ​​træ er umulig.

Metalprofil - materiale til rammen

Dette materiale anvendes i sjældne tilfælde, da omkostningerne er ret høje. Kassen til rammen svarer til den, der er lavet til gipsplader.

Finesser til fastgørelse af rammen og plastikprofilen til den

Fastgørelse udføres til hver af metalprofilerne.

Indledningsvis er startloftprofilen af ​​den U-formede form fastgjort langs væggen eller loftets omkreds. Derefter installeres guider, der er fastgjort med skruer i en afstand på 80-90 cm. Derefter udføres hardwarefastgørelser, og plastpanelpladerne fastgøres på den.

Panelmontering

Giv en udgang til belysningsenheder på de rigtige steder. Sømmen kan være i led eller fraværende.

Skær det første panel til den ønskede størrelse og fastgør den med en kam til væggen. Selvudtrængning af panelet er fastgjort til hvert af de rammeelementer, gennem hvilke det passerer.

Tryk det første panel så tæt som muligt på væggen og fastgør det i fremspringet i bunden af ​​rillen for at undgå tilstedeværelse af en søm. Efterfølgende paneler skæres tilsvarende til den ønskede størrelse, men monteres kun med undersiden af ​​rillen, så tæt som muligt og i overensstemmelse med reglerne, så sikres manglende søm på leddene. Klip det sidste panel til loftet i længde og bredde, og fastgør frie kanten så tæt som muligt på væggen.

Det sidste stadium af montering af en plastpladeprofil til en ramme fremstillet af ethvert materiale.

Installation er afsluttet installation af indretningen. I dette tilfælde brugt sokkel. Dette giver loftet et attraktivt og pænt udseende.

Det er vigtigt! Hvis der anvendes en plastpladeprofil i stedet for en sokkel, udføres installationen på tre vægge, panelerne indsættes i den. I denne situation er det sidste panel plantet på limen.

Det endelige trin er at udføre kantbeklædningen med en sokle, som er monteret på polymerlim eller flydende negle.

Udseendet af loftet på plastik

Sømløse glatte lofter af PVC-profil - dette er en god mulighed for indretning af rummet. Visuelt ser resultatet ud til dyre stræklofter, kun koster flere gange mindre. Lofter lavet af plastpaneler - dette er en billig og enkel udgave af interiøret med nem installation.

Tips i videoen til installation af plastik sømløs loft:

Loftet på PVC-panelerne i badeværelset tillader ikke fugt og ser stilfuldt ud. På den og indeni vil den aldrig starte en skimmelsvamp og svamp.

Sømløse fliser på loftet

Flisen, der tjener som materiale til afslutning af lofterne, har en stor ulempe - tilstedeværelsen af ​​mærkbare sømme, hvorfra det er umuligt at slippe af med eller i det mindste forklare godt. Men hun havde et alternativ, og det skiller sig positivt ud med en række fordele. Dette er en sømløs loftplade, der med succes har besat sin niche blandt materialer til udsmykning af lejligheder, huse, kontor og andre lokaler.

Problemfri skumloft

Typer af sømløse fliser

Dette materiale er en plade lavet af polystyrenskum (tilhørende skumklassen) med en tykkelse på 3,5 til 15 mm. Formen af ​​flisen kan være anderledes (ikke kun firkantet), og overfladen har et mønster, der folder i mønstre, når det er lagt. Også, sømløse polystyren fliser kan reproducere tekstur af træskæring, stucco eller kunstnerisk gips. Kanterne er lavet på en sådan måde, at sømmerne, når de lægges på leddene, er næsten usynlige (de kan kun ses på en meget lille afstand).

Der er tre forskellige måder at lave en sådan belægning på, de involverer alle brugen af ​​det samme materiale - skum

Der er følgende fremstillingsmetoder af lignende fliser.

 1. Ved at trykke - massen af ​​skummet polystyren på en stempling presses til en plade af en vis form og mønster. Materialets tykkelse er 5 millimeter, området (for de fleste mærker) er 0,25 kvadratmeter for en flise. Flisen lavet på lignende teknologi har den mindste pris.

Under tryk presses massen af ​​skummet polystyren på et specielt stemplingsudstyr til fremstilling af plader af en vis form.

Plader af injektionsskum har vandafvisende egenskaber, så de kan monteres på våde områder, f.eks. I køkkenet

Formen af ​​sømløse loftfliser kan opdeles i to kategorier.

 1. Med lige kanter. Firkantede fliser med et mønster påført dem ved hjælp af de ovenfor beskrevne mønstre. Dimensionerne af hver enkelt prøve og dets kanter laves meget præcist for at sikre, at fliserne passer tæt sammen med det mindste mulige hul, der ikke kan ses udefra.
 2. Med kanter af kompleks form. I denne kategori er forskellige "designer" mærker af loftfliser med bølgede kanter. Sammen forbinder de et æstetisk tiltalende mønster, der giver rummet dets unikke karakter.

Typer af skumpladefliser

Fordele og ulemper ved fliser

Hvorfor er sømløs skumflise så populær? Du kan besvare dette spørgsmål ved at give en komplet liste over sine fordele.

 1. Lav vægt. Og en separat flise, og hele udsmykningen af ​​et rum som helhed vejer relativt lidt. Som følge heraf er belastningen på loftet minimal, og det er også bekvemt at transportere sådanne fliser, bære dem og lægge dem.
 2. Fraværet af sømme efter installationen af ​​finishen - for mange mennesker forekommer tilstedeværelsen af ​​sømme på en regelmæssig flise udadtil uinteressant.

Efter montering af skumsømmene nr

Sammenligning af ekstruderet polystyren og skum

Det er vigtigt! Ved rengøring af overfladen af ​​sømløse fliser kan man ikke bruge husholdningskemikalier indeholdende forskellige opløsningsmidler - de kan let beskadige skummet.

Sømløse loftfliser præsenteres på det moderne marked med et stort udvalg af mønstre og teksturer.

Men ethvert materiale, bortset fra dets fordele, har sine ulemper.

 1. Bretagne - når man arbejder med paneler af polystyren skum bør være yderst forsigtig.
 2. Manglende dampgennemtrængelighed - den sømløse flise passerer ikke luft. For bylejligheder med betongulve er dette ikke kritisk, men for landhuse med trægulve og varmeisolering er dette et stort problem - hvis der er en overtrædelse af luftudvekslingen over loftet, kan overskydende fugt ophobes.
 3. Under indflydelse af høje temperaturer kan polystyrens skumfliser delvis afskrække fra loftet. For at forhindre dette skal du tage en ansvarlig tilgang til udvælgelse og køb af lim.
 4. Afslutning i tilfælde af brand brænder ikke, men udsender meget røg og en del stoffer, der er skadelige for mennesker.

Udvidet polystyren flise brænder ikke, men når den udsættes for høje temperaturer smelter det, frigiver stoffer, der er skadelige for kroppen.

Tile udvælgelsesregler

Det første skridt til et smukt og holdbart loft - valget af høj kvalitet finish. Dette gælder fuldt ud for sømløse loftfliser. Der er flere tegn på et velfremstillet materiale af høj kvalitet.

Først skal du være opmærksom på bagsiden af ​​loftfliserne. Det skal være helt fladt, uden hulrum eller blærer. Deres tilstedeværelse indikerer en overtrædelse af materialets fremstillingsteknologi, hvilket betyder, at fliserne kan have andre fejl, som straks er umulige at bemærke.

Udvælgelse af sømløse loftfliser

For det andet skal du omhyggeligt inspicere alle kanterne af loftet. Der skulle ikke være chips og andre skader, ellers vil de være synlige ved sammenføjningen af ​​panelerne med hinanden.

Tip! Husk at forsøge at tilslutte to eller flere fliser sammen, især hvis de har bølgede kanter. Kontroller at der ikke er synlige sømme mellem dem.

For det tredje skal du kontrollere mønstrene og generelt hele ydersiden af ​​den sømløse flise - der må ikke være hulrum, indeslutninger eller andre defekter. Ved tilslutning af flere paneler skal der være et glat mønster uden forskydninger.

For det fjerde skal du tage en af ​​fliserne og løft forsigtigt, hold i et af hjørnerne. I dette tilfælde bør godt materiale ikke nedbryde eller sænke.

Polystyren loftfliser

Efter at have tjekket nogle plader fra de pakker, du har købt i henhold til ovenstående egenskaber, vil du være i stand til fuldt ud at konstatere kvaliteten af ​​materialet.

Tabel. Populære mærker af sømløse loftfliser.

Plastpaneler - de vigtigste nuancer

Typer og egenskaber ved paneler

I dag er følgende typer af plastmaterialer til loftet på byggemarkedet:

PVC sømløse paneler. Materiale der har en vis lighed med plastklappladen. Den væsentligste forskel er en betydelig mængde blødgørere i sammensætningen og træk af slotsamlingen. Slatserne bruges ofte til at afslutte loftet og væggene i badeværelserne. Produktet er repræsenteret med en bredde i intervallet 250-400 mm, en bred vifte af farver. Det er muligt at købe materiale med en blank eller mat overflade, bestil en overflade med tilstedeværelsen af ​​en voluminøs tekstur. Panelets samlede tykkelse overstiger ikke 10 mm.

Plastfodring. Materialet i produktet har en tredimensionel struktur, forstærket af en langsgående stiver, som danner et forseglet hulrum. Fabrikanter sælger produkter med en samlet tykkelse på ikke mere end 10 mm. Profilen af ​​plastmaterialer ligner rillede træplader, som anvendes i gulvtæppet. Ved fremstilling anvendes den minimale tilsætning af blødgøringsadditiverne. Produktet er hovedsageligt malet i flere monokromatiske nuancer. Der er dog fabrikantpaneler på markedet, der bruger termisk udskrivning ved maling, hvilket giver overfladen en vis skygge eller et billede. Foring er den mest overkommelige indstilling mod loftet.

Rack materialer. Moderne produktion gør det muligt at producere loftmaterialer, der efterligner udseendet af slattestrimler af metalprofiler. Denne type produkt bruges hovedsagelig i badeværelser, og når den vender ud, ligner det et aluminiumsystem. Rackpaneler er absolut ikke udsat for fugt, og deres styrke er prisværdigt. Produktets levetid er mere end 20 år.

Akryl loftpaneler. For nylig er disse produkter vinder stigende popularitet. Listerne er gode, når ekstra belysning er udstyret. Der er mulighed for at sætte på overfladen en række billeder, hvilket er en stor fordel ved skabelsen af ​​et eksklusivt interiør. Det er dog værd at huske, at akrylpaneler har øget elektrificering. Når du arbejder med dem, er det nødvendigt at sikre tætheden af ​​mellemrummet og afslutte isolationen fra støv.

Sådan installeres paneler

Efter at have købt loftsplastikpladerne, er det på tide at opbevare de nødvendige værktøjer:

 1. Jigsaw - et af de vigtigste redskaber, uden hvilken installationen af ​​loftet af PVC-paneler vil være yderst vanskeligt.
 2. Punch / bore. I værelser med træloft skal der kræves en boring, hvis loftet er lavet med armeret betonplader, så er det kun en puncher, der er nyttigt.
 3. Skruetrækker - øge installationshastigheden og lette processen meget.
 4. Mallet.
 5. Niveau (meter, halv meter). I processen har du brug for begge, fordi du måske har brug for målinger på svært tilgængelige steder.
 6. Roulette.
 7. Trappestige.
 8. Hæftemaskine.
 9. Malingsledning.
 10. Skruer med tilstedeværelsen af ​​et hemmeligt hoved.

Efter at have leveret alle værktøjer og loftsstrimler til installationsstedet, kan du fortsætte med forberedelsen af ​​loftet.

Overfladebehandling

Uden rengøring kan loftet ikke gøre, hvis der endog er den mindste antydning af tilstedeværelsen af ​​svamp eller rust. Dette på den ene side ubetydelige småblade kan i nær fremtid føre til krænkelser af strukturen.

Loftets overflade skal behandles jævnt med specialiserede midler. Også værd at slippe af med smuldrende lag whitewash. Derefter skal du mærke overfladen.

Omkring omkredsen af ​​rummet skal markere en flad linje og placere den under loftet omkring 7-10 cm. For at forenkle mærkningsprocessen anbefaler eksperter at markere linjen i hjørnerne af rummet ved hjælp af et niveau og derefter stramme malingskablen mellem hjørnerne.

Monteringsmuligheder

Ved montering af loftmaterialer lavet af plast kan man skelne mellem følgende monteringsmetoder:

 1. Ramme metode - skiller pålideligheden.
 2. Den rammeløse metode er den største fordel ved denne metode i sin nemme installation.

beklædning

Kassen anbefales at udføre en plastikprofil, som kan købes hos enhver hardware butik. Det skal dog tages i betragtning, at dette materiale kræver loftets mest lige underlag. Derfor, før den tidskrævende proces af kasser er at bringe overfladen af ​​loftet i perfekt stand, fjerne alle uregelmæssigheder.

Alle dele af plastrammen er udstyret med klip og klemmer. I processen er forbindelsen dannet, som ligner en slags lås. Langs rummets omkreds er det nødvendigt at installere hoveddelen af ​​rammen. Fastgør derefter ledningselementerne.

Behandlingsprocessen ved brug af en plastikprofil er helt enkel takket være låse- og klipmekanismerne. Selv en begynder vil klare sådan arbejde uden anstrengelse.

Mere pålidelige kasser gør ved brug af en metalprofil. Arbejdet udføres i etaper:

 1. På den vandrette markering er det nødvendigt at montere styringsprofilen. Fastgørelse udføres ved hjælp af skruer eller dowels.
 2. Profilen er fastgjort til den monterede skinne omkring rummets omkreds. For at undgå sagning af materialet anbefales det at fastgøre profilen vinkelret på en afstand på 50-55 cm fra hinanden.
 3. Profilen er fastgjort til loftet ved hjælp af suspensioner, der kan købes hos enhver hardware butik.
 4. Klippeprofilens skærekant ser ikke ud til at være meget æstetisk tiltalende, og derfor bør du bruge specialiserede hjørner til dekoration for at gøre det til at se smukke ud.

De skal fastgøres før montering af loftpaneler.

Panelmontering

Rammetode. Før du fastgør lamellerne, skal du sørge for, at rammen sidder ordentligt fast. Listerne må under ingen omstændigheder sættes i gang, når de udsættes for dem.

Installation foretages i følgende rækkefølge:

 1. For at lave et layout for placeringen af ​​skruerne på hvert plastpanel. Forlad afstanden mellem 25 og 30 cm.
 2. Vi begynder at montere materialet på rammen fra kanten af ​​væggen. Det er ønskeligt, at arbejdet blev til stede af en assistent, der vil holde materialet fra den modsatte side. Montering af de efterfølgende lameller skal presses så meget som muligt til hinanden.
 3. Efter at have fastsat den næstsidste stang måles afstanden fra den til væggen. Det sker ofte, at afstanden er meget mindre end materialets bredde. Så skal du trimme plastpanelet til den ønskede størrelse. I intet tilfælde behøver du ikke at skynde dig. Det er bedre at gøre alt så præcist som muligt.
 4. Ved montering af loftpladen skal der monteres alle paneler. Plastprodukter er fastgjort med skruer, og skumplinten sidder fast.

Frameless metode. Der er situationer, hvor det af en eller anden grund ikke er muligt at anvende en rammeinstallationsmetode. Så kommer den rammeløse metode, der bruger speciallim eller flydende negle, til redning.

Hvis du vælger en lignende monteringsmetode, skal du ikke glemme, at loftet i fremtiden ikke kan bruges til tunge lysekroner.

Materialer til arbejde

 1. Flydende negle.
 2. Kniven er konstruktion.
 3. Level.
 4. Spatel tosidet.

Vi fortsætter til installationen:

 1. Påfør limbasen til panelet med en spatel (glat side). Hvis der er meget lim på overfladen, kan du fjerne overskydende med samme trowel, kun med den ribbe side.
 2. Tryk plastmaterialet fast mod loftets overflade. Alt skal gøres meget hurtigt, så limen ikke fryser.
 3. Således installation af alle paneler. Der skal lægges særlig vægt på første og sidste linje. De skal presses i ganske lang tid, sammenlignet med interne plastmaterialer.
 4. Vi fastgør loftplinten.

Rammeløs installation er helt simpel i udførelse, kræver ikke nogen særlig viden og færdigheder. Eksperter anbefaler, at under låsens fastgørelse ikke åbner vinduet for ikke at provokere skrælning af materialet. Du kan lufta rummet efter 24 timer.

Funktioner ved montering af paneler i værelser med høj luftfugtighed

I rum, hvor den høje luftfugtighed har sine egne egenskaber i kassen. Ved fremstilling af rammen kan kun anvendes metal- eller plastmonteringsprofiler. Stropperne kommer med lamellerne ved hjælp af specialklemmer.

Derudover skal man huske på, at med ændringer i temperaturen kan materialet udvides. Derfor skal du justere strimler i højden, og du skal efterlade et lille hul. Ved hjælp af et bredt tømmer i kassen anbefales det at placere en varmelegeme i mellemrummet mellem panelet og væggen.

Omkostninger til

En vigtig fordel ved loftpladens lameller er ret lave omkostninger.

Byggeforretninger tilbyder et sæt plastmonofoniske paneler til en pris på 3.100 rubler. Disse er de mest enkle slats af standardstørrelser (1.7 * 1.7). Hvis du planlægger at købe materiale med et trykt billede på overfladen, skal du være forberedt på højere omkostninger. Et sæt kan købes til en pris på 5.000 rubler og meget højere.

Fordele og ulemper ved plastplade materialer

fordele:

 1. Plast strimler er en ret hurtig loft finish mulighed.
 2. Lav pris.
 3. Installation er helt enkel og endda tilgængelig for begynderen.
 4. Vandmodstand.
 5. Lydisolering af rummet.
 6. Æstetisk udseende.
 7. Nem at passe på produktet.

Som alle andre produkter har PVC-loftsmaterialer flere ulemper:

 1. Reducerer højden af ​​rummet.
 2. Lav styrke.
 3. Overlappende direkte adgang til elektriske ledninger.

Loftet på plastpaneler: fordele og ulemper

Når det kommer til at afslutte loftet, kan markedet tilbyde mange finishmaterialer. Blandt andre typer af belægninger er plastpaneler i centrum af opmærksomheden. De adskiller sig mærkbart på baggrund af analoger, de har en række funktioner, fordele og sorter. Overvej relevansen af ​​denne finish, undersøge den populære design, størrelse og subtilitet valg.

Særlige egenskaber

Plastpaneler er et moderne efterbehandling materiale baseret på polyvinylchlorid (PVC). Sammensætning er en slags kemisk resistent plastik. Udvendigt svarer designen af ​​PVC-paneler til et langstrakt rektangel. Den består af to lag plastik af samme tykkelse, forbundet med stivningsribber. De er vinkelret på plastikpladerne.

Hulrummene mellem arkene gør det let at opnå denne finish. Længden af ​​panelet har to monteringshylder: montering og lille. Den første er nødvendig for at fastgøre panelet til loftrammen. Den anden bruges til at forbinde PVC-arkene til hinanden. Låse på den brede side ligner låseklemmerne af laminatbrædder.

Paneler er lavet af polypropylenchips med tilsætning af opløsningsmidler og blødgørere. De kombineres i en pastaformig masse ved hjælp af en industriel mixer. Efter ensartet blanding presses de ud gennem specielle dyser i produktionsenheden, mens de skæres langs med en speciel guillotin. Bredden af ​​panelet afhænger af bredden af ​​den anvendte dyse. Efter pladerne forlades ekstruderen, de er malet og derefter belagt med lak.

Plastpaneler til loftet er forskellige fra væganaloger. Til deres produktion anvendes plast med mindre tykkelse. Det er designet til indretning. Derfor er sådanne paneler lettere og tyndere end vægsorter. Dette er praktisk til arbejde og skaber ikke en ekstra belastning på rammen. Dette er en separat type paneler, som du skal overveje, når du vælger: Til lodrette og vandrette planer køber de en anden foring.

Anvendelsen af ​​paneler til udsmykning af loftet sparer betydeligt den tid, der er tildelt til forberedelsen af ​​bunden. Du behøver ikke købe yderligere byggematerialer for at rette loftet op. Ingen slibning eller priming kræves. Installationen udføres på en ramme, der er oprettet ved hjælp af lejeprofiler.

Sådant materiale absorberer ikke lugt.

Fordele og ulemper

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet har flere fordele. Vi noterer de vigtigste.

 • Montering af loftet, herunder skæring og montering, er enkel. Det tager lidt tid, og resultatet vil tilfredsstille det æstetiske udseende.
 • Du behøver ikke at kontakte specialister: arbejdet kan udføres uafhængigt uden unødvendigt affald og forberedelse af fundamentet.
 • Plastpaneler skelnes af en acceptabel pris. Deres køb er muligt for alle: det vil ikke ramme det planlagte budget.
 • Loftsplastikplader er præget af et bredt udvalg af farver. Du kan vælge sorter i enhver farve og mønster, hvilket gør det muligt at vælge mellem forskellige tekstur- og farvekontraster.
 • Plastpaneler kan være en klar accent af ethvert design. De passer vel ind i det indre af klassiske, moderne, etniske, økologiske og vintage stilarter.
 • De er nemme at bære. Du kan ikke være bange for at under transporten vil det bryde.
 • De er tilgængelige for alle. De kan købes hos en hvilken som helst hardwarebutik, der vælger din egen smag. Om ønsket kan du dekorere loftet med fragmenter af kontrasterende nuancer. Dette vil bringe friskhed til designet og vil understrege individualiteten af ​​et bestemt rum.
 • Plastik er standard. Facing giver dig mulighed for at gøre loftet glat, fri for defekter med lidt arbejde.
 • Loftsplader lavet af plast er nemme at rengøre. Du behøver ikke at skrubbe i lang tid støv, snavs og sod. Overfladen absorberer ikke snavs, du kan fjerne den med en fugtig klud eller en halvtørret svamp.
 • Loftbelægning modstår temperaturfald. Plast er ikke deformeret af fugt, det er beskyttet mod sod og dampe.
 • Hvis et af elementerne går i stykker, kan det udskiftes. Det er nemt at gøre, du behøver ikke starte fra bunden.
 • Denne belægning skjuler alle manglerne i basen, som ikke er hvidvask og maling.
 • Dette modstående materiale kan være en uafhængig udsmykning af loftet eller dets lyse center. Det går godt med ruga-finish, så du kan skabe et unikt design i den ønskede stil.

På grund af højkvalitets ydelseskarakteristika kan den bruges i forskellige stuer og bryggers. Du kan dekorere med dette materiale loftet på badeværelset, badeværelse, køkken, spisestue. Du kan gøre en klar accent med sin hjælp i det indre af stuen, studere, hjemme bibliotek, arrangere loftet på en glaseret loggia eller balkon.

Nogle gange trimmer disse paneler lofterne af gange og korridorer.

Med et grundigt valg af materiale og tekstur, vil de harmonisk se i indre af en bylejlighed eller et træhus såvel som i landet. Med tilsyneladende enkelhed tillader det installation af to niveauer lofter. Om nødvendigt kan den fjernes og monteres igen. Teknologien gør det muligt at lægge isolering mellem plastpaneler og loftloft.

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet giver dig mulighed for visuelt at slå designernes egenskaber i lokalerne. For eksempel kan du med zonen hjælpe rummet med pladsen. Ved at vælge denne indretning kan du diskret vælge et af de funktionelle områder i rummet.

ulemper

På trods af fordelernes vægt er PVC-paneler ikke uden ulemper, vi vil udpege de vigtigste.

 • Plast er ikke designet til væsentlig mekanisk skade. Hvis du ved et uheld rammer panelet eller rører det med en skarp genstand, vil ridser eller chips forblive på overfladen. Dette vil i øjeblikket gøre hele overfladen overfladet uforsigtigt. Tynde plader af plast bryder let.
 • Denne finish ser lettere ud end flydende tapet, træimitation. For at gøre interiøret i et bestemt værelse specielt og stilfuldt, bliver du nødt til at vælge finish specielt omhyggeligt og lege med overfladens enkelhed.
 • Med nem montering og muligheden for maskering af elektriske ledninger er det nødvendigt at lave betonplader med overbelastning.
 • Ikke alle produkter laves lige. Antallet af kanter mellem plastpladerne er forskelligt. Jo mindre de er, jo værre panelet påvirker det holdbarheden og styrken.

På trods af at plastpaneler tager på forskellige typer indbyggede armaturer, skal du vælge lyskilder grundigt. Du kan ikke bruge til at belyse andet end lysdioder. De opvarmer ikke som andre lamper, så de vil ikke smelte plastik. Varmeplast er farlig med skadelige stoffer i billige sorter. Samtidig udledes toksiner i luften, hvilket medfører betydelig skade for husstandens sundhed.

Vedrørende armaturerne skal tilføjes: installation indebærer overflade- og vedhængsmodeller. Men de bør ikke være massive. De indbyggede prik LED'er med sølv eller forgyldt ramme ser godt ud med dem. Sådanne lamper skinner lyst, se stilfuldt, dekorere plastik.

Massive lysekroner er ikke kombineret med plastpaneler: de er beregnet til klassiske designtendenser, for hvilke plastik ikke er egnet.

Typer af design

Til dato kan alle fremstillede paneler til loftet baseret på PVC opdeles i to typer:

Designet af sømløse og sutur sorter er næsten det samme. Begge har slotteforbindelser. Forskellen kan ses på loftet: krydset af sømløse mønstre, når forbindelsen er ret smal. De andre produkter efter færdiggørelsen af ​​installationen ligner en loftsbeklædning med klapbræt. På samme tid, hvis designet antyder, lægger de med vilje vægt på leddets størrelse og fokuserer på belægningens lindring.

Men begge er monteret på samme princip, teknologien ændres ikke. Begge arter er en flodtype belægning, der ikke giver monolitisk foring på den generelle baggrund. Der er ingen forskel i pladernes bredde: det afhænger af de anvendte dyser. Men sømløse sorter er mere loyale over for loftets design med krøllede linjer.

Hvis du ved registrering bruger strimler med stor bredde og kombinerer dem med gipsplader, klarer du at undgå docking. I dette tilfælde kan plastpaneler være et element af forskellige niveauer. For eksempel kan de bruges til at skabe lineære strukturer. I nogle tilfælde kan de suppleres med et stræk lærred. Smalle striber bryder dog visuelt designet. Det er nødvendigt at dekorere loftet med en solid tilgang.

Designets kompleksitet kan være anderledes. Ved hjælp af plastpanelpaneler kan du lave lofter på enkelt niveau og to niveauer. På samme tid for den første montering bundrammen. Du skal omhyggeligt henvende dig til skabelsen af ​​en skitse, så designen ser harmonisk ud.

Og disse og andre rackdesign kan have en blank og mat tekstur. Dette giver dig mulighed for med held at komme ind i designpanelets design, hvilket giver dem den ønskede effekt. For eksempel er en blank overflade reflekterende. Dette bruges til visuelt at ændre område i et bestemt rum og øge dets vægge. Brugen af ​​mat tekstur giver dig mulighed for at lave de nødvendige noter i designet, hvilket sparer plads fra glansen, hvis det ikke er angivet i møbeldetaljerne.

Standardstørrelser

Plastplader til hyldeplade er forskellige. De sælges i pakninger med 6 stk. Normalt er deres tykkelse 1 cm. I nogle sorter er den tyndere (0,9 mm). Bredden af ​​strimlerne kan være 100, 200, 250 cm.

Særligt gode brede sorter: de giver et større omfang af fantasi. Deres tekstur ser godt ud med et stretch lærred. Brugen af ​​matte og glatte belægninger med stor bredde giver dig mulighed for at udføre et design med en overgang på væggen. Så du kan vælge et af de funktionelle områder i rummet.

Længden af ​​båndene er også variabel. Standardmålene er parametre 270, 300, 400 og 600 cm. Tilstedeværelsen af ​​forskellige størrelser gør det muligt at vælge belægninger nøjagtigt, hvilket minimerer overskuddet. Varier af 4 meter lang og maksimal bredde giver dig mulighed for hurtigt og præcist at lave loftets design. Så de ser positivt ud, suppleres de med et spændingsdragt i kontrastfarve.

6 meter striber anvendes i industriområder med et stort område. Der er ikke behov for at bruge sådanne produkter til huset eller lejligheden. Til disse formål er nok bånd på 250x270, 250x300 cm. Nogle gange kombineres brede paneler med smalle, og placerer dem i forskellige retninger.

design

Designløsninger af plastpaneler er varierede. Ændring af tekstur og den ønskede effekt sker ved offset trykning. Umiddelbart bemærker vi: Plastpaneler kan ikke skabe en effekt, som i spændingsstrukturer og gipsplader. Dette forhindres af sømene mellem fragmenterne. Men deres enkle form og evne til at kombinere med andre materialer til afslutning af loftet med en dygtig tilgang til design giver os mulighed for at realisere de mest usædvanlige løsninger.

For det meste er panelernes design en farvning i forskellige nuancer. Når du vælger dem, er det nødvendigt at starte fra formålet med rummet og skyggen, ikke at glemme tekstur. For eksempel er glatte produkter med en stor reflekterende eller spejllignende overflade uønsket til et soveværelse eller et sted til rekreation i en stue. Sammen med en visuel stigning i rummet skaber de følelsesmæssig stress. Denne kendsgerning udelukker muligheden for hvile, hvilket er særligt vigtigt for en moderne person, der bliver træt af det hurtige tempo i livet.

Plast under træ ser oprindeligt ud. Ved hjælp af for eksempel matt tekstur og skygge af lys wenge eg, kan du skabe effekten af ​​varme og hjemme komfort. Selvfølgelig er det ikke altid hensigtsmæssigt at udfylde alt rummets loft uden at dekorere det. Ja, og lathøftet ser smukt ud, ikke i alle stilarter.

Meget bedre ville ligne loftet, delvist panelet.

For eksempel vil det se mere interessant, hvis du kombinerer plastikstrimler med gips. Det er nødvendigt at tage højde for en vigtig nuance: det er virkelig muligt at trimme paneler, men dette er kun tilladt langs bredden af ​​strimlen. Forveks dem ikke med andre finish: de har lås i længden. Ved at skære dem reducerer du antallet af skruer mellem panelerne. Det er bedre at bruge en gipsvæg til at skabe en figur sammensætning. I dette tilfælde lægges panelet fortrinsvis omkring det tæt sammen med hinanden.

Nogle gange indebærer designet at lægge panelerne med en stige eller et trin. I andre tilfælde ligner et ansigt et panel. Hvis du vil understøtte designet i en kreativ retning, kan du afslutte efterbehandling af matte teksturpaneler under arrayet, limning den falske klap over panelerne. Et sådant designloft i dagslyset. Samtidig vil designet se smukke, naturlige. På bjælkerne kan du så sætte pladen fast med et system til justering af vinklen.

Hvis du planlægger at designe panelet badeværelse loftet, er det værd at afvige fra det sædvanlige design i blåt. Det er bedre at bruge til udsmykningen af ​​værelset modtagelse af kontrast. Du bør ikke overbelaste værelset med en overflod af farve: det er uønsket at bruge til at stå over for mere end to farver. Hvide og beige nuancer er passende her. Det vil se godt elfenben tone. Tekstur er bedre at vælge uden refleksivitet. For sådanne værelser er det bedre at vælge sømløse sorter.

Den oprindelige effekt kan give striber 3D. Men deres brug bør være bevidst. Disse produkter ændrer som regel regelmæssig opfattelse og skaber en tredimensionel illusion. Nogle gange, for at se det, har du brug for et stort rum. I et lille rum kan dette skabe en negativ atmosfære.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Efter installation af plastpaneler, skal belægningen undertiden fjernes. Årsagerne til denne løgn er i strid med teknologi, brugen af ​​materialer, der er uegnede til rammen og brugen af ​​falske emner af dårlig kvalitet. Erfarne håndværker anbefaler stærkt at lægge stor vægt på rammematerialet, når panelerne monteres i badeværelset og køkkenet.

Fremhæv de vigtigste punkter, der forårsager installationsfejl.

 • Det er uønsket at bruge træ til dette formål. Det er nødvendigt at udskifte det med en aluminiumsramme. Det vil ikke sag og rust, så jumpers vil ikke ændre den oprindelige form.
 • Korrekt fastgørelse indebærer brug af skruer. Hæfteklammer, der undertiden monterer sådanne konstruktioner mount-installatører, vil ikke give et solidt fundament. Et sådant loft vil ikke være holdbart.
 • Sommetider er stammens årsag stuck. Tænker gennem hvert element af finishen, gør du rammen ikke kun lys, men også pålidelig. Vælg korrekt skruerne.
 • Hvis designet er designet L-formet profil, er brugen af ​​niveauet en forudsætning for arbejde. For at holde en sådan ramme bedre kan du sætte den på et rotband.
 • Installation af plastikstrimmel udføres fra væggen. I dette tilfælde må vi ikke glemme ledninger og interne kommunikation.

Tips til valg

Udseendet af panelerne i butikken synes nogle gange mere attraktivt. Efter installationen kan farverne ændre opfattelsen og visuelt opdele loftet i dele. Af disse andre grunde bør valget være solidt.

Overvej de vigtigste nuancer, der har brug for opmærksomhed.

 • Gå til panelerne, pas på lugten. Kvalitetsmaterialet har det ikke. Tilstedeværelsen af ​​en bestemt smag antyder, at materialet foran dig indeholder toksiner.
 • Visuel inspektion vedrører form og geometrisk. Vær opmærksom på dets rigtighed. Der må ikke være buede kanter og uregelmæssigheder omkring omkredsen. Undersøg hver vare, som du giver penge til.