Loftet på plastpaneler - trin for trin instruktioner om konstruktionen fra design til installation (110 billeder)

Moderne teknologi er gået langt. I dag kan byggemarkedet som et alternativ til de sædvanlige materialer til afslutning af loftet tilbyde PVC. Plastpaneler er billige, æstetiske, og deres installation er let at udføre med egne hænder.

Plusser plast

PVC lofter har en række fordele:

Cheapness. Prisen på PVC er lavere end for andre analoger. Lav vægt, som sparer på profiler.

Nem installation. Afslutning af loftet med plastik er simpelt, hvilket gør det muligt at lave sådanne lofter med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

Hygiejne. Plast er ikke bange for vand, temperaturudsving, svamp og skimmel, der er ingen porer i det, hvor snavs og mikrober kunne akkumulere. PVC-paneler er nemme at rengøre, de er ikke bange for ikke-slibende rengøringsmidler. Af disse grunde er loftet af plastpaneler relevant i køkkenet, balkonen, badeværelset.

Sikkerhed. PVC paneler er lavet af samme materiale som sprøjter og madbeholdere.

Maskering af uregelmæssigheder. Rummet mellem pladerne og loftet giver dig mulighed for at skjule både overfladefejl og kommunikation eller yderligere isolering.

Holdbarhed. PVC paneler med ordentlig pleje vil tjene op til 15 år, og om nødvendigt kan de fjernes og geninstalleres.

Plastfejl

Der er dog ulemper:

Udseende. Loftsplader fremstilles normalt i klare farver, i hvid eller tæt på dem, og når man installerer billige muligheder, selvom det er korrekt installeret, vil leddene blive synlige.

Materialets skrøbelighed. Loftplader, i modsætning til vægpaneler, er mere skrøbelige, og ikke den højeste kvalitet er let beskadiget af uforsigtigt fingertryk.

Begrænsede designmuligheder. Designet af PVC-loftet er simpelt, for at gøre noget usædvanligt er svært. Reducerer højden af ​​rummet.

Efter vejning af fordele og ulemper kan du bestemme, om du vil installere plastlofter.

Varianter af plastpaneler

Markedet for plastpaneler er bredt og er repræsenteret af en række modeller. De kan klassificeres efter forskellige parametre.

Ved forbindelsestype er plastpaneler:

 • Sutur. De ligner hinanden i træpaneler;
 • problemfri. Deres karakteristiske træk - leddene efter installationen er næsten umærkelige.

Ved overfladebelægning er plastpaneler opdelt i:

Matte - rå og derfor den billigste.

Glans - belagt med en speciel lak, har gode reflekterende egenskaber. Som du kan se på de mange billeder af plastpanellofter, hjælper de visuelt med at øge rummet.

Farvet. Til fremstilling af billige modeller anvendes termofilm. I de dyrere anvendes andre teknologier (for eksempel direkte udskrivning), og tegningen i dem har en højere opløsning.

Valget af PVC paneler er meget stort. Derfor er det vigtigt at kende et par regler, der kan hjælpe dig med at vælge et kvalitetsmateriale:

 • Kvalitetspanelets form er korrekt, overfladen er lige, mønsteret (hvis det er tilfældet) er klart.
 • Stiverne i gode paneler er ikke synlige udefra.
 • Paneler skal forbinde let og uden huller.
 • Højkvalitets plastik har ikke en skarp lugt.
 • Prøv forsigtigt at trykke på panelet eller bøje - kvaliteten vil bevare deres udseende.
 • Kontroller certifikater for varer fra sælgeren.

Husk at kun højkvalitetspaneler tjener dig pålideligt og i lang tid.

Hvordan man laver et loft på plastpaneler

Installation af PVC paneler selv nonprofessionals. Men du skal omhyggeligt behandle hvert trin af arbejdet, så resultatet vil tilfredsstille dig.

Først skal du lave en tegning og beregne forbruget af materialer - de skal tages med en margen.

Beregningsregler:

 • måle alle 4 vægge: længden af ​​de modsatte vægge kan ikke matche;
 • Antallet af paneler bestemmes som følger: Opdel loftets samlede areal med et panel og multiplicere med 1,2;
 • Det trin med hvilket det er nødvendigt at montere loftprofilen og suspensionerne er 50-60 cm;
 • længden af ​​startprofilen er lig med perimeter plus 10-15 cm;
 • For at beregne, hvor meget plastprofil der kræves, er det nødvendigt at dividere længden af ​​omkredsen med 3;
 • dowels skal tage med beregning af 1 halv meter profil, skruer - 1 halv meter længde af panelet.

Alle resultater skal afrundes.

Du skal muligvis også bruge dockingprofiler.

Du skal også gøre noget forberedende arbejde:

 • Fjern helt det gamle trimloft, hvis det er nødvendigt - så ledningerne;
 • mindre defekter som revner skal sættes i gang. Det er ikke nødvendigt at justere loftet, hvis du vil bruge en suspenderet installationsmetode, ellers skal den trimmes;
 • Behandle loftet to gange med antisvampforbindelse.

Så kan du begynde at lave rammen:

Marker loftet, der måler niveauet omkring perimeteren og tegningslinjerne på væggene. Hvis du laver loftet i badeværelset, hvor der er fladt flise, kan du måle på flisernes sømme.

Læg straks lampens placering: de kan have brug for ekstra plads. Ved temperaturer over + 90 ° C brænder ikke plast, men kan deformeres, så det er bedre at købe LED- eller halogenlamper.

Skær startprofilen langs længden af ​​væggene og lav huller hver 50 cm.

Fastgør den til væggen og bor huller i fastgørelsespunkterne på de færdige mærker. Før arbejdet skal du kontrollere, om der er ledninger i boringen. Ellers risikerer du at beskadige lysnettet eller stød, eller endda få elektrisk stød.

Fastgør profilen til væggen med dykker. Skær den rigtige mængde plastikprofil. Bemærk at panelerne skal fastgøres i en ret vinkel i retning.

Indsæt plastikprofilen i styret. For lang afstand mellem bæreprofilerne får panelerne til at sænke, så det er optimalt at måle 40 cm.

Hvis profilen er længere end en og en halv meter, skal den fastgøres med metalbøjler og snoet med skruer.

Så forbered dig til installation af lamper:

 • Tilbring ledninger til steder, hvor du planlægger at installere dem. Det er bedre at forlænge ledningen med en længde og isolere ledningerne godt;
 • Derudover forstærkes guiderne på det sted, hvor lamperne vil blive installeret

Nu kan du montere panelet:

Fastgør skinnen til styringsprofilen. Du kan ikke bruge skinnen, og loftsplinten, lim den på væskepåner. Skær panelerne til vægens størrelse.

Sæt panelet i skinnen med den ene ende, bøj ​​det lidt, og sæt den anden ende i forsigtigt, tryk den mod væggen og skru den fast. På samme måde skal du montere resten af ​​panelet tæt sammen med den forrige og sørge for at de går i samme længde. Overdrive det ikke med pressetryk, ellers panelet deformeres.

Når du har nået det sted, hvor du vil installere belysningsarmaturet, skal du markere monteringspunkterne på panelerne og bore huller. Monter derefter lampen og panelet.

Det sidste panel er skåret for at matche de faktiske dimensioner af den resterende del af loftet og indsættes ligesom resten. Om nødvendigt behandler hullerne og samlingerne med akrylforsegling.

Tilslut strømforsyningen til lysarmaturerne.

Udført! Som du kan se, installation af lofter af PVC paneler på skulderen af ​​hver.

Paneler til et originalt loft sømløs: ideer og subtiliteter af installation

Ved hjælp af et sømløst plastpanel for at færdiggøre finishen er en hurtig, attraktiv, praktisk og billig løsning. En bred vifte af teksturer og farvepaletter af PVC-plastpaneler hjælper harmonisk at kombinere loftindretningen med belægningen på væggene.

Billedet viser tydeligt manglen på en søm. Loftet på plastpaneler, hvis installation ikke vil medføre vanskeligheder, ser æstetisk attraktivt ud.

Fordelene ved PVC paneler

Fordele ved at bruge plastpaneler:

 • Dette loft er ikke bange for fugtighed, temperaturudsving. Derfor anvendes PVC-paneler både i indvendig og udvendig form.
 • Plast er et materiale, der ikke absorberer ubehagelige lugte.
 • Hvis plast til loftbelægning får fedt ved madlavning, vaskes det let af med en svamp med sæbevand.
Forskellige nuancer hjælper med at genskabe drømmets indre

Plastik, som panelerne er lavet til, ser attraktive, praktiske ud og har mange andre positive egenskaber.

På byggemarkederne tilbydes loftspaneler, hvorpå ædelstenstryk anvendes. Dette vil hjælpe med at afslutte paneler af plastlofter og vægge i gangen, stuen, entre med pejs eller soveværelse. I indretningen af ​​badeværelset ser badeværelses- og køkkenpanelpaneler med et tryk i form af en stenskæring godt ud.

Hvad er PVC-panel?

Materialet til fremstilling af plastloftprofilen er polyvinylchlorid (PVC). Det er miljøvenligt henholdsvis, ingen skadelige stoffer udsendes fra det. Før du laver et plastpanel, blandes pulveret i en industriblander, der tilsættes tilsætningsstoffer og blødgørere.

Efter blanding dannes en pastaformet masse, som er indlæst i en ekstruder. Derefter trækkes loftprofilen ud af plastik ved at skubbe gennem et specialiseret støbt vindue med høj temperatur. Yderligere på transportøren ved hjælp af en guillotin, er panelet skåret i størrelse. Derefter sendes plastloftprofilen til værkstedet, hvor der udskrives på forsiden. Så i færdig form bliver materialet pakket og sendt til lageret.

Typer af plastpaneler

Plastloftprofilen er opdelt i sutur og sømløs.

Plast danner søm når lægning

Det ser originale ud, men ikke egnet til alle værelser. Ved montering af loftprofilen er materialet til fremstilling deraf plast lagt således, at der mellem de enkelte paneler er en klar søm i leddene. I udseende ligner loftet en foring. Dette fører til, at det ikke er egnet til alle lokaler. Sømene ser grimt ud på loftet i soveværelset, i et moderne, klassisk eller barok værelse.

Problemfri plastik

Ved korrekt installation af en sådan loftsprofil lavet af plast giver en glat, glat og blank overflade. Ifølge køkkenet, og til soveværelset og til stuen. Når loftet er monteret, er samlingssømmene ikke synlige. For at panelerne skal være tæt forbundet med hinanden, er de udstyret med en specialiseret rille på den ene side og en torn på den anden. Den indvendige del af plastprofilens loft er udstyret med skillevægge, som øger styrken ved brud og samtidig har en lav vægt. Manglen på sømme er den største fordel ved denne type loft, og i udseende ligner de stræk.

Den oprindelige loftsprofil, som ikke danner led og kan bruges til alle lokaler.

Den nemme montering af et ophængt loft lavet af plastik, styrke og andre egenskaber skubber det til de førende stillinger i udsmykningen af ​​sådanne lokaler som en balkon, loggia, badeværelse, badeværelse og køkken.

Panelinstallation

Belysningsarmaturer af enhver art er indbygget i loftet fra PVC-plastprofiler. Der er ingen strømbegrænsninger i dette tilfælde i modsætning til stræklofter lavet af PVC-film, hvor de er 50 watt. Plastpaneler er ikke genstand for brænding, og derfor kan loftprofilen af ​​dette materiale anvendes i private kedler.

Installation af plastprofiler er en opgave, du selv kan gøre.

Tidligere havde plastpaneler til loftet med fastgørelsesanordninger altid sømme i leddene, men så udkom sømløse mønstre. Montering dem på samme måde, med forskellen om, at sidstnævnte er tættere på hinanden. Det vigtigste er at lave en ramme under plastpanelerne på loftet.

Træ lamper som en ramme

Den mindste størrelse af skinnerne designet til rammen under plastpladen - 20 til 20 millimeter. De skal være helt lige og selv, knuder og revner er uacceptable. Dette skyldes, at deformerede lameller kan brydes, og deres fjernelse fra den samlede ramme er ikke en nem procedure. Guiderne er installeret vinkelret i trin på mindre end 50 cm.

Tip! Træ behandles med antiseptisk materiale, så rammen varer så længe som muligt. Dette gælder især for værelser med høj luftfugtighed.

I første omgang er lameller placeret rundt om loftet eller væggen - de bliver grunden til rammen. For at kontrollere rammens kvalitet kræves et niveau og lodret. Når du sætter rammen fast, skal du lægge yderligere stænger, uanset hvor den er løs. Fastgør skruerne med et trin på 40 cm.

Efter at have skabt en perimeter af træ til rammen, er guiderne fastgjort til den i en afstand på 35-45 centimeter fra hinanden. For at forhindre konstruktionen i at falde, er hver halv meter yderligere skinner fastgjort til loftet eller til væggen.

Plastramme til loftsprofiler

Sådan materiale er mere praktisk, men det koster mere. Plastramme er mere følsom over for ujævne vægflader. Dens fordele er ikke modtagelighed for rottning og dannelse af mug, høj hastighed og praktisk gennemførlighed.

Plastikstyrene er udstyret med specialklemmer. Installation kan udføres straks, da plastloftprofilen ikke kræver yderligere behandling. Plastikstyrene har strengt vinkelret. I de fleste tilfælde anvendes et sådant materiale til rammen i bade- og dampbad eller andre små værelser, såvel som i tilfælde, hvor luftfugtigheden er høj og brugen af ​​træ er umulig.

Metalprofil - materiale til rammen

Dette materiale anvendes i sjældne tilfælde, da omkostningerne er ret høje. Kassen til rammen svarer til den, der er lavet til gipsplader.

Finesser til fastgørelse af rammen og plastikprofilen til den

Fastgørelse udføres til hver af metalprofilerne.

Indledningsvis er startloftprofilen af ​​den U-formede form fastgjort langs væggen eller loftets omkreds. Derefter installeres guider, der er fastgjort med skruer i en afstand på 80-90 cm. Derefter udføres hardwarefastgørelser, og plastpanelpladerne fastgøres på den.

Panelmontering

Giv en udgang til belysningsenheder på de rigtige steder. Sømmen kan være i led eller fraværende.

Skær det første panel til den ønskede størrelse og fastgør den med en kam til væggen. Selvudtrængning af panelet er fastgjort til hvert af de rammeelementer, gennem hvilke det passerer.

Tryk det første panel så tæt som muligt på væggen og fastgør det i fremspringet i bunden af ​​rillen for at undgå tilstedeværelse af en søm. Efterfølgende paneler skæres tilsvarende til den ønskede størrelse, men monteres kun med undersiden af ​​rillen, så tæt som muligt og i overensstemmelse med reglerne, så sikres manglende søm på leddene. Klip det sidste panel til loftet i længde og bredde, og fastgør frie kanten så tæt som muligt på væggen.

Det sidste stadium af montering af en plastpladeprofil til en ramme fremstillet af ethvert materiale.

Installation er afsluttet installation af indretningen. I dette tilfælde brugt sokkel. Dette giver loftet et attraktivt og pænt udseende.

Det er vigtigt! Hvis der anvendes en plastpladeprofil i stedet for en sokkel, udføres installationen på tre vægge, panelerne indsættes i den. I denne situation er det sidste panel plantet på limen.

Det endelige trin er at udføre kantbeklædningen med en sokle, som er monteret på polymerlim eller flydende negle.

Udseendet af loftet på plastik

Sømløse glatte lofter af PVC-profil - dette er en god mulighed for indretning af rummet. Visuelt ser resultatet ud til dyre stræklofter, kun koster flere gange mindre. Lofter lavet af plastpaneler - dette er en billig og enkel udgave af interiøret med nem installation.

Tips i videoen til installation af plastik sømløs loft:

Loftet på PVC-panelerne i badeværelset tillader ikke fugt og ser stilfuldt ud. På den og indeni vil den aldrig starte en skimmelsvamp og svamp.

Typer og egenskaber ved paneler til PVC-loft

Valg loft trim der er mange. Alle har ret til at eksistere, men i nogle værelser er der restriktioner for de anvendte materialer på grund af de særlige driftsbetingelser. For eksempel - et køkken eller badeværelse. Fugtigheden er øget i disse værelser, og langt fra hvilken som helst finish passer. En af de mulige materialer til loftindretning på disse steder var PVC-paneler.

Varianter og egenskaber

Alle paneler af denne type er lavet af plast, kaldet polyvinylchlorid, som alle plejede at kalde forkortet PVC. Forskellene mellem alle typer af sådanne strimler er deres størrelse, belægning og tykkelse. Disse er de grundlæggende parametre, som de kan afvige fra hinanden.

Standardstørrelser af PVC-paneler til loftet varierer meget nok og er:

 • Bredde - 25 centimeter
 • Længde - fra 3 til 6 meter
 • Tykkelse - fra 5 til 12 millimeter

Ikke-standard dimensioner er også lavet, samtidig kan længden af ​​en del nå 6 meter, og bredden når 50 centimeter. Men sådanne beslutninger kan imødekommes meget sjældent. Grundlæggende er færdiggørelsen lavet i traditionelle størrelser, og den væsentligste forskel er tykkelsen af ​​materialet og afslutningen af ​​dets forside.

Sidstnævnte karakteristik påvirker hovedsageligt valget af en bestemt model. Det vigtigste er udseendet af den resulterende coating, og her ses en anden funktion - belægningen kan være, begge med tydelige synlige grænser mellem de anvendte dele og uden sømme.

Dette påvirkes af panelernes udseende - de kan være sømløse eller konventionelle. Problemfri ydelse indebærer, at sådanne strimler efter installation er tætsluttende, uden huller, hvilket giver et kontinuerligt plan. Disse muligheder er paneler lidt dyrere end normalt.

På standarddele er der heller ingen afstand mellem dem, men krydset er ret mærkbart. Hvordan ses loftet på disse og andre typer af PVC-paneler på billedet nedenfor.

Et klassisk eksempel på brugen af ​​dette materiale. Belægningen er installeret på badeværelset. Dens egenskaber tillader ikke at bekymre sig om sikkerheden ved et sådant loft i mange år. Fugt er ikke bange for denne finish, og forskellige svampe eller skimmelsvamp starter ikke på dem.

Her for at afslutte loftet brugt sømløse PVC paneler. De skaber virkelig et næsten kontinuerligt plan og leddene mellem lamellerne er næsten usynlige. Dette skyldes i vid udstrækning et specielt mønster på forsiden af ​​delen.

Forvirre ikke efterbehandling af plastikstrimler med konstruktionen af ​​loftoverfladen med meget lignende dele fremstillet af metal, MDF eller andre materialer. De ligner kun udseende, men meget forskellige i egenskaber og pris. Mange alternativer kan ikke bruges i våde områder, hvilket er deres minus, men kompensation vil være deres fremragende udseende.

Coating muligheder

Ud over enkelheden ved installationen har denne efterbehandling en yderligere fordel - forskellige farvevalg og teksturer. Ceiling PVC paneler kan være både matte og skinnende, malet i en enkelt farve og tjene som en efterligning af forskellige naturlige materialer. Særligt populære er de farver, der efterligner træ og sten.

Hvis delen har en mat hvid overflade, så har du den mest billige type af dette materiale. Det har en bredde på 10 centimeter og mest af alt, ligner en clapboard. Det er præcis det de kaldes - plastforing. Disse lameller er ikke særlig smukke, men deres største fordel i forhold til andre er en meget lav pris.

En anden ting - malet og belagt med en speciel lak eller filmmalet optioner. Her er valg af farver meget bredt - fra simpelt monokromatisk til efterligning af mønsteret af en træplade eller marmoroverflade. De koster mere, men størrelsen af ​​sådanne loft PVC paneler vil være større - 25 centimeter bredt i standard. Dette gør det muligt at samle en glattere overflade med et minimum antal sømme.

Seamless cover indsamlet fra de dyreste sorter af disse skinner. Deres kant er lavet på en særlig måde, som giver dig mulighed for at forbinde de enkelte dele i et sammenhængende plan, hvor sømene mellem de enkelte fragmenter er praktisk talt usynlige.

De mest sjældne stålstrimler med ikke-standardbredde. Nogle gange kan du endda finde hele plader af PVC. Muligheden for at bruge denne type lameller bestemmes i hvert enkelt tilfælde separat, men der er ingen situationer, hvor de brede dele ikke kan erstattes med smalere.

montering

Selv den mest erfarne mester vil ikke kunne samle et falsk loft lavet af PVC paneler. Alt er meget simpelt - først rammes bunden er monteret, som panelerne selv er fastgjort til. Hvis afstanden mellem væggene er lille, er det nok kun at fastgøre en speciel profil omkring rummets omkreds og indsætte de forudgående dele af den ønskede længde.

Hvis afstanden er stor nok, for eksempel - i køkkenet, så skal du tinker lidt mere. Det er ikke kun nødvendigt at installere profilen rundt om rummets omkreds. Men også samle en reel ramme, som du kan vedhæfte alle de andre dele.

Det går nemt. Du kan bruge de sædvanlige træstænger, en sektion på 30x40 millimeter eller aluminiumsprofiler til gipspladestrukturer. Mellem profilerne skal du bestemme afstanden på 50-60 centimeter, og detaljerne af belægningen er monteret på tværs af monteringsretningen af ​​disse rammeelementer.

For pålidelig fastsættelse er det nødvendigt at fastgøre alle detaljer. Desuden skal du fastgøre dem, så den næste indsatsremme dækker skruen eller hæftekonsolens skruepunkt.

Hvis installationen er lavet på aluminiumskinner, anvendes selvskærende skruer til fastgørelse, og i tilfælde af en træbase kan en byggestift anvendes. For bedre at forstå, hvordan loftet er lavet af PVC paneler, kan du se videoen nedenfor.

Loftet på plastpaneler: fordele og ulemper

Når det kommer til at afslutte loftet, kan markedet tilbyde mange finishmaterialer. Blandt andre typer af belægninger er plastpaneler i centrum af opmærksomheden. De adskiller sig mærkbart på baggrund af analoger, de har en række funktioner, fordele og sorter. Overvej relevansen af ​​denne finish, undersøge den populære design, størrelse og subtilitet valg.

Særlige egenskaber

Plastpaneler er et moderne efterbehandling materiale baseret på polyvinylchlorid (PVC). Sammensætning er en slags kemisk resistent plastik. Udvendigt svarer designen af ​​PVC-paneler til et langstrakt rektangel. Den består af to lag plastik af samme tykkelse, forbundet med stivningsribber. De er vinkelret på plastikpladerne.

Hulrummene mellem arkene gør det let at opnå denne finish. Længden af ​​panelet har to monteringshylder: montering og lille. Den første er nødvendig for at fastgøre panelet til loftrammen. Den anden bruges til at forbinde PVC-arkene til hinanden. Låse på den brede side ligner låseklemmerne af laminatbrædder.

Paneler er lavet af polypropylenchips med tilsætning af opløsningsmidler og blødgørere. De kombineres i en pastaformig masse ved hjælp af en industriel mixer. Efter ensartet blanding presses de ud gennem specielle dyser i produktionsenheden, mens de skæres langs med en speciel guillotin. Bredden af ​​panelet afhænger af bredden af ​​den anvendte dyse. Efter pladerne forlades ekstruderen, de er malet og derefter belagt med lak.

Plastpaneler til loftet er forskellige fra væganaloger. Til deres produktion anvendes plast med mindre tykkelse. Det er designet til indretning. Derfor er sådanne paneler lettere og tyndere end vægsorter. Dette er praktisk til arbejde og skaber ikke en ekstra belastning på rammen. Dette er en separat type paneler, som du skal overveje, når du vælger: Til lodrette og vandrette planer køber de en anden foring.

Anvendelsen af ​​paneler til udsmykning af loftet sparer betydeligt den tid, der er tildelt til forberedelsen af ​​bunden. Du behøver ikke købe yderligere byggematerialer for at rette loftet op. Ingen slibning eller priming kræves. Installationen udføres på en ramme, der er oprettet ved hjælp af lejeprofiler.

Sådant materiale absorberer ikke lugt.

Fordele og ulemper

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet har flere fordele. Vi noterer de vigtigste.

 • Montering af loftet, herunder skæring og montering, er enkel. Det tager lidt tid, og resultatet vil tilfredsstille det æstetiske udseende.
 • Du behøver ikke at kontakte specialister: arbejdet kan udføres uafhængigt uden unødvendigt affald og forberedelse af fundamentet.
 • Plastpaneler skelnes af en acceptabel pris. Deres køb er muligt for alle: det vil ikke ramme det planlagte budget.
 • Loftsplastikplader er præget af et bredt udvalg af farver. Du kan vælge sorter i enhver farve og mønster, hvilket gør det muligt at vælge mellem forskellige tekstur- og farvekontraster.
 • Plastpaneler kan være en klar accent af ethvert design. De passer vel ind i det indre af klassiske, moderne, etniske, økologiske og vintage stilarter.
 • De er nemme at bære. Du kan ikke være bange for at under transporten vil det bryde.
 • De er tilgængelige for alle. De kan købes hos en hvilken som helst hardwarebutik, der vælger din egen smag. Om ønsket kan du dekorere loftet med fragmenter af kontrasterende nuancer. Dette vil bringe friskhed til designet og vil understrege individualiteten af ​​et bestemt rum.
 • Plastik er standard. Facing giver dig mulighed for at gøre loftet glat, fri for defekter med lidt arbejde.
 • Loftsplader lavet af plast er nemme at rengøre. Du behøver ikke at skrubbe i lang tid støv, snavs og sod. Overfladen absorberer ikke snavs, du kan fjerne den med en fugtig klud eller en halvtørret svamp.
 • Loftbelægning modstår temperaturfald. Plast er ikke deformeret af fugt, det er beskyttet mod sod og dampe.
 • Hvis et af elementerne går i stykker, kan det udskiftes. Det er nemt at gøre, du behøver ikke starte fra bunden.
 • Denne belægning skjuler alle manglerne i basen, som ikke er hvidvask og maling.
 • Dette modstående materiale kan være en uafhængig udsmykning af loftet eller dets lyse center. Det går godt med ruga-finish, så du kan skabe et unikt design i den ønskede stil.

På grund af højkvalitets ydelseskarakteristika kan den bruges i forskellige stuer og bryggers. Du kan dekorere med dette materiale loftet på badeværelset, badeværelse, køkken, spisestue. Du kan gøre en klar accent med sin hjælp i det indre af stuen, studere, hjemme bibliotek, arrangere loftet på en glaseret loggia eller balkon.

Nogle gange trimmer disse paneler lofterne af gange og korridorer.

Med et grundigt valg af materiale og tekstur, vil de harmonisk se i indre af en bylejlighed eller et træhus såvel som i landet. Med tilsyneladende enkelhed tillader det installation af to niveauer lofter. Om nødvendigt kan den fjernes og monteres igen. Teknologien gør det muligt at lægge isolering mellem plastpaneler og loftloft.

Anvendelsen af ​​plastpaneler til loftet giver dig mulighed for visuelt at slå designernes egenskaber i lokalerne. For eksempel kan du med zonen hjælpe rummet med pladsen. Ved at vælge denne indretning kan du diskret vælge et af de funktionelle områder i rummet.

ulemper

På trods af fordelernes vægt er PVC-paneler ikke uden ulemper, vi vil udpege de vigtigste.

 • Plast er ikke designet til væsentlig mekanisk skade. Hvis du ved et uheld rammer panelet eller rører det med en skarp genstand, vil ridser eller chips forblive på overfladen. Dette vil i øjeblikket gøre hele overfladen overfladet uforsigtigt. Tynde plader af plast bryder let.
 • Denne finish ser lettere ud end flydende tapet, træimitation. For at gøre interiøret i et bestemt værelse specielt og stilfuldt, bliver du nødt til at vælge finish specielt omhyggeligt og lege med overfladens enkelhed.
 • Med nem montering og muligheden for maskering af elektriske ledninger er det nødvendigt at lave betonplader med overbelastning.
 • Ikke alle produkter laves lige. Antallet af kanter mellem plastpladerne er forskelligt. Jo mindre de er, jo værre panelet påvirker det holdbarheden og styrken.

På trods af at plastpaneler tager på forskellige typer indbyggede armaturer, skal du vælge lyskilder grundigt. Du kan ikke bruge til at belyse andet end lysdioder. De opvarmer ikke som andre lamper, så de vil ikke smelte plastik. Varmeplast er farlig med skadelige stoffer i billige sorter. Samtidig udledes toksiner i luften, hvilket medfører betydelig skade for husstandens sundhed.

Vedrørende armaturerne skal tilføjes: installation indebærer overflade- og vedhængsmodeller. Men de bør ikke være massive. De indbyggede prik LED'er med sølv eller forgyldt ramme ser godt ud med dem. Sådanne lamper skinner lyst, se stilfuldt, dekorere plastik.

Massive lysekroner er ikke kombineret med plastpaneler: de er beregnet til klassiske designtendenser, for hvilke plastik ikke er egnet.

Typer af design

Til dato kan alle fremstillede paneler til loftet baseret på PVC opdeles i to typer:

Designet af sømløse og sutur sorter er næsten det samme. Begge har slotteforbindelser. Forskellen kan ses på loftet: krydset af sømløse mønstre, når forbindelsen er ret smal. De andre produkter efter færdiggørelsen af ​​installationen ligner en loftsbeklædning med klapbræt. På samme tid, hvis designet antyder, lægger de med vilje vægt på leddets størrelse og fokuserer på belægningens lindring.

Men begge er monteret på samme princip, teknologien ændres ikke. Begge arter er en flodtype belægning, der ikke giver monolitisk foring på den generelle baggrund. Der er ingen forskel i pladernes bredde: det afhænger af de anvendte dyser. Men sømløse sorter er mere loyale over for loftets design med krøllede linjer.

Hvis du ved registrering bruger strimler med stor bredde og kombinerer dem med gipsplader, klarer du at undgå docking. I dette tilfælde kan plastpaneler være et element af forskellige niveauer. For eksempel kan de bruges til at skabe lineære strukturer. I nogle tilfælde kan de suppleres med et stræk lærred. Smalle striber bryder dog visuelt designet. Det er nødvendigt at dekorere loftet med en solid tilgang.

Designets kompleksitet kan være anderledes. Ved hjælp af plastpanelpaneler kan du lave lofter på enkelt niveau og to niveauer. På samme tid for den første montering bundrammen. Du skal omhyggeligt henvende dig til skabelsen af ​​en skitse, så designen ser harmonisk ud.

Og disse og andre rackdesign kan have en blank og mat tekstur. Dette giver dig mulighed for med held at komme ind i designpanelets design, hvilket giver dem den ønskede effekt. For eksempel er en blank overflade reflekterende. Dette bruges til visuelt at ændre område i et bestemt rum og øge dets vægge. Brugen af ​​mat tekstur giver dig mulighed for at lave de nødvendige noter i designet, hvilket sparer plads fra glansen, hvis det ikke er angivet i møbeldetaljerne.

Standardstørrelser

Plastplader til hyldeplade er forskellige. De sælges i pakninger med 6 stk. Normalt er deres tykkelse 1 cm. I nogle sorter er den tyndere (0,9 mm). Bredden af ​​strimlerne kan være 100, 200, 250 cm.

Særligt gode brede sorter: de giver et større omfang af fantasi. Deres tekstur ser godt ud med et stretch lærred. Brugen af ​​matte og glatte belægninger med stor bredde giver dig mulighed for at udføre et design med en overgang på væggen. Så du kan vælge et af de funktionelle områder i rummet.

Længden af ​​båndene er også variabel. Standardmålene er parametre 270, 300, 400 og 600 cm. Tilstedeværelsen af ​​forskellige størrelser gør det muligt at vælge belægninger nøjagtigt, hvilket minimerer overskuddet. Varier af 4 meter lang og maksimal bredde giver dig mulighed for hurtigt og præcist at lave loftets design. Så de ser positivt ud, suppleres de med et spændingsdragt i kontrastfarve.

6 meter striber anvendes i industriområder med et stort område. Der er ikke behov for at bruge sådanne produkter til huset eller lejligheden. Til disse formål er nok bånd på 250x270, 250x300 cm. Nogle gange kombineres brede paneler med smalle, og placerer dem i forskellige retninger.

design

Designløsninger af plastpaneler er varierede. Ændring af tekstur og den ønskede effekt sker ved offset trykning. Umiddelbart bemærker vi: Plastpaneler kan ikke skabe en effekt, som i spændingsstrukturer og gipsplader. Dette forhindres af sømene mellem fragmenterne. Men deres enkle form og evne til at kombinere med andre materialer til afslutning af loftet med en dygtig tilgang til design giver os mulighed for at realisere de mest usædvanlige løsninger.

For det meste er panelernes design en farvning i forskellige nuancer. Når du vælger dem, er det nødvendigt at starte fra formålet med rummet og skyggen, ikke at glemme tekstur. For eksempel er glatte produkter med en stor reflekterende eller spejllignende overflade uønsket til et soveværelse eller et sted til rekreation i en stue. Sammen med en visuel stigning i rummet skaber de følelsesmæssig stress. Denne kendsgerning udelukker muligheden for hvile, hvilket er særligt vigtigt for en moderne person, der bliver træt af det hurtige tempo i livet.

Plast under træ ser oprindeligt ud. Ved hjælp af for eksempel matt tekstur og skygge af lys wenge eg, kan du skabe effekten af ​​varme og hjemme komfort. Selvfølgelig er det ikke altid hensigtsmæssigt at udfylde alt rummets loft uden at dekorere det. Ja, og lathøftet ser smukt ud, ikke i alle stilarter.

Meget bedre ville ligne loftet, delvist panelet.

For eksempel vil det se mere interessant, hvis du kombinerer plastikstrimler med gips. Det er nødvendigt at tage højde for en vigtig nuance: det er virkelig muligt at trimme paneler, men dette er kun tilladt langs bredden af ​​strimlen. Forveks dem ikke med andre finish: de har lås i længden. Ved at skære dem reducerer du antallet af skruer mellem panelerne. Det er bedre at bruge en gipsvæg til at skabe en figur sammensætning. I dette tilfælde lægges panelet fortrinsvis omkring det tæt sammen med hinanden.

Nogle gange indebærer designet at lægge panelerne med en stige eller et trin. I andre tilfælde ligner et ansigt et panel. Hvis du vil understøtte designet i en kreativ retning, kan du afslutte efterbehandling af matte teksturpaneler under arrayet, limning den falske klap over panelerne. Et sådant designloft i dagslyset. Samtidig vil designet se smukke, naturlige. På bjælkerne kan du så sætte pladen fast med et system til justering af vinklen.

Hvis du planlægger at designe panelet badeværelse loftet, er det værd at afvige fra det sædvanlige design i blåt. Det er bedre at bruge til udsmykningen af ​​værelset modtagelse af kontrast. Du bør ikke overbelaste værelset med en overflod af farve: det er uønsket at bruge til at stå over for mere end to farver. Hvide og beige nuancer er passende her. Det vil se godt elfenben tone. Tekstur er bedre at vælge uden refleksivitet. For sådanne værelser er det bedre at vælge sømløse sorter.

Den oprindelige effekt kan give striber 3D. Men deres brug bør være bevidst. Disse produkter ændrer som regel regelmæssig opfattelse og skaber en tredimensionel illusion. Nogle gange, for at se det, har du brug for et stort rum. I et lille rum kan dette skabe en negativ atmosfære.

Nøjagtigheden af ​​installationen

Efter installation af plastpaneler, skal belægningen undertiden fjernes. Årsagerne til denne løgn er i strid med teknologi, brugen af ​​materialer, der er uegnede til rammen og brugen af ​​falske emner af dårlig kvalitet. Erfarne håndværker anbefaler stærkt at lægge stor vægt på rammematerialet, når panelerne monteres i badeværelset og køkkenet.

Fremhæv de vigtigste punkter, der forårsager installationsfejl.

 • Det er uønsket at bruge træ til dette formål. Det er nødvendigt at udskifte det med en aluminiumsramme. Det vil ikke sag og rust, så jumpers vil ikke ændre den oprindelige form.
 • Korrekt fastgørelse indebærer brug af skruer. Hæfteklammer, der undertiden monterer sådanne konstruktioner mount-installatører, vil ikke give et solidt fundament. Et sådant loft vil ikke være holdbart.
 • Sommetider er stammens årsag stuck. Tænker gennem hvert element af finishen, gør du rammen ikke kun lys, men også pålidelig. Vælg korrekt skruerne.
 • Hvis designet er designet L-formet profil, er brugen af ​​niveauet en forudsætning for arbejde. For at holde en sådan ramme bedre kan du sætte den på et rotband.
 • Installation af plastikstrimmel udføres fra væggen. I dette tilfælde må vi ikke glemme ledninger og interne kommunikation.

Tips til valg

Udseendet af panelerne i butikken synes nogle gange mere attraktivt. Efter installationen kan farverne ændre opfattelsen og visuelt opdele loftet i dele. Af disse andre grunde bør valget være solidt.

Overvej de vigtigste nuancer, der har brug for opmærksomhed.

 • Gå til panelerne, pas på lugten. Kvalitetsmaterialet har det ikke. Tilstedeværelsen af ​​en bestemt smag antyder, at materialet foran dig indeholder toksiner.
 • Visuel inspektion vedrører form og geometrisk. Vær opmærksom på dets rigtighed. Der må ikke være buede kanter og uregelmæssigheder omkring omkredsen. Undersøg hver vare, som du giver penge til.

PVC loftpaneler

PVC loftpaneler er en praktisk og billig løsning til at skabe et behageligt interiør.

Loftsplader af plast, fremstillet af PVC, har en række nuancer, teksturer og størrelser af funktionelle moduler.

De er modstandsdygtige over for fugt og høje temperaturer og er derfor ideelle til at afslutte loftet på badeværelser, køkkener, loggiaer, verandaer og andre opvarmede og uopvarmede værelser. Desuden har denne indretning antistatiske egenskaber.

Plastpaneler til loftet kræver ikke særlig pleje, deres renlighed er nem at vedligeholde under den traditionelle vådrensning. Installation tager ikke meget tid og kan om nødvendigt udføres uden involvering af professionelle eksperter.

På vores hjemmeside præsenterer Safito og Kronaplast deres produkter - populære indenlandske producenter af plastpaneler, som har tjent forbrugernes tillid.

Størrelser af PVC-loftsplader og omkostningerne ved plastik

Plastpaneler er meget populære på grund af rimelige priser og forskellige designs. Dette materiale kan bruges til at afslutte væggene og loftet på værelser med høj fugtighed og snavsethed af overflader. PVC loftpaneler er monteret på balkonen eller loggia, fordi materialet ikke er bange for lave temperaturer og deres dråber. For at vælge et passende produkt skal du forstå dets sorter og størrelser samt tage hensyn til omkostninger og kvalitet. Dimensioner og priser på PVC-paneler til loftet findes i vores artikel.

Fordelene ved plastpaneler

Plastpladepaneler har følgende fordele:

 1. Den største fordel ved dette efterbehandling er den rimelige pris. Og prisklassen af ​​produkter er ret omfattende. Der er billige monokrome paneler eller dyrere produkter med mønstre, præget overflade og efterligning af tekstilmaterialet.
 2. Plastoverfladen er fugtbestandig, nem at rengøre, er ikke modtagelig for støbeform og rådner og derfor egnet til montering på steder med høj luftfugtighed.
 3. Efter oversvømmelse vil loftet ikke lide, fordi materialet ikke forringes af direkte kontakt med vand.
 4. Til salg er der sømløse belægninger, der giver en kontinuerlig overflade uden synlige revner.
 5. Lysblanke belægninger øger visuelt højden af ​​rummet.
 6. Et stort udvalg af farveindstillinger, overfladeteksturer og indretning giver dig mulighed for at vælge finishen til din smag under hensyntagen til indretningens indretning. Fås i matte, glans, spejl, reliefpaneler, samt plader med mønstre, mønstre og efterligninger af andre materialer.
 7. Der er flere måder at installere - på metal- og trækasser eller på lim. Alle muligheder giver dig mulighed for at gøre arbejdet med dine egne hænder så hurtigt som muligt.
 8. Hvis loftsplastikmonteret er monteret på understøtningsrammen, så bagved overfladen skjuler basisfejl og ingeniørkommunikation, skal du installere forsænket belysning, læg varme og lydisoleringsmaterialer for at beskytte rummet mod støj og kulde.
 9. På grund af materialets lave vægt vejer loftbelægningen ikke ned de forfaldne bygningskonstruktioner.

Det er vigtigt! Den største ulempe ved plastik er dens brændbarhed. Materialet udsender røg og giftige forbindelser under en brand.

Anvendelsesområde

Plastpaneler til loftet anvendes i forskellige rum. Denne mulighed er særlig god finish for steder med høj luftfugtighed, fordi den har absolut fugtighedsbestandighed. PVC-beklædning anvendes ofte i badeværelset, i køkkenet, i badeværelset, i wasteroom-badet og i saunaen, i poolen.

På grund af stabiliteten af ​​materialet for temperaturændringer og dens lave værdi polyvinylchlorid liner der anvendes i stedet uden opvarmning, for eksempel på en altan eller en loggia, på veranda i forretningslokaler.

Overfladen af ​​indretningsmuligheder og efterligning af overfladen af ​​andre materialer udvider omfanget af brugen af ​​plastbelægninger. De rammer ofte lofter i lofter og korridorer, fordi belægningen harmonerer harmonisk ind i forskellige stilarter af interiører.

Trim størrelser

Hvad angår størrelsen af ​​PVC-loftsplader, varierer deres tykkelse fra 5-10 mm. Tynde paneler bruges normalt til at beklæde loftoverfladen, fordi der på dette sted ikke kræves øget materialestyrke. Tykkere plader er stive og modstandsdygtige over for mekaniske skader, så de bruges til vægbeklædning.

Længden og bredden af ​​foringen af ​​plast varierer også afhængigt af elementets type:

 1. Plastforing er et suturmateriale med en bredde i området 100-125 mm og en længde på 300 cm. Dette er de billigste produkter, der ikke er meget smukke.
 2. Dekorative PVC paneler betragtes som sømløse, fordi de har en speciel lås, der giver en tæt pasform uden huller. Deres bredde varierer mellem 15-50 cm, og længden når 3 meter, men der er også udvidet seks meter produkter.
 3. Også på salg er arkplastik. Dens bredde når 2 meter, og den maksimale længde er 4 m.

Som du kan se, giver de forskellige størrelser af PVC-paneler til loftet mulighed for at lave kontinuerlige belægninger og lægge foringen på store områder. Ofte bruges brede plader til indretningen af ​​vindueskråninger.

Materiale pris

Prisen på plastpaneler afhænger af størrelsen, sorten og mulighederne for dekorativt materiale design. De billigste hvide matvarer, såsom foring. De koster omkring 1 dollar. Farvet dækbredde på 25 cm og en længde på 300 cm ligger i størrelsesordenen $ 1,5-4. De dyreste produkter med struktureret overflade, mønster og efterligning af forskellige materialer. De vil koste 7-9 dollars.

Hvis arbejdet udføres af professionelle håndværkere, skal omkostningerne ved køb af materialer tilføjes til anskaffelsesomkostningerne. Dette er omkring $ 10 for hver kvadratmeter.

Varianter af plastpaneler

Der findes flere typer plastik:

 1. Suturpuderne er de billigste. Faktisk er det plastforing, som i slutningen af ​​90'erne var meget brugt til indvendig og udvendig dekoration. Nu anvendes sådanne produkter kun til efterbehandling af lokaler til husholdningsbrug, fordi de ikke adskiller sig i æstetisk appel.
 2. Sømløse paneler findes i enhver hardware butik. Takket være et specielt tunge- og ridsystem er pladerne forbundet uden synlig søm og mellemrum, der danner en monolitisk overflade.
 3. Sheet plast er stor i størrelse og giver dig mulighed for at hæve hele loftet i et kompakt rum med et ark. Det er dog svært at finde materiale til salg.

Ifølge tekstur af overfladen af ​​pladen er matte, glatte, spejl, samt med efterligning af læder, træ, sten. Belægningen er monofonisk og mønstreret. Fotoudskrivning påføres overfladen.

PVC loft trim regler

Når du vælger en passende finish, skal du overveje følgende materielle egenskaber:

 • Holdbarhed og tykkelse af produkter er vigtig for vægdekoration. På loftet bruger de både tynde og fortykkede plader, som ikke har stor vægt.
 • Hvis installationen sker langs længden af ​​rummet, skal den ikke overstige materialets længde, fordi det er umuligt at udføre endeforbindelsen umærkeligt. I dette tilfælde er det bedre at lægge pladerne over bredden af ​​rummet.
 • Lys blank finish er egnet til lave værelser, fordi det gør rummet visuelt højere og mere rummeligt.
 • Vælg produkter fra dokumenterede producenter.

Materialekvalitetsvurdering

For at vurdere kvaliteten af ​​det sømløse panel skal du tilsluttes to elementer for at slutte sig til en søm. Kvalitetsmateriale giver en tæt pasform uden synlige huller og revner. Lavkvalitetsprodukter er kendetegnet ved, at det er svært at nøjes med pladerne, og hullerne kan øges under brugen af ​​belægningen.

Det er vigtigt! Jo mere stivnerne, jo stærkere pladen. Styrken påvirkes også af produktets tykkelse.

Hvert panel skal have en beskyttende filmcoating, som fjernes før installation. Takket være den beskyttende film på overfladen er der ingen defekter, ridser og chips, som ofte vises under transport og opbevaring af materialet.

Når du vurderer kvaliteten, skal du let trykke på produktets overflade med fingeren. Der må ikke forekomme bukser, folder eller revner. Dårlig kvalitetspaneler er kendetegnet ved lav styrke og lav modstandsdygtighed over for mekaniske skader.

Vær opmærksom på farven, overfladestrukturen, mønsterets fladhed og kvaliteten af ​​dens docking. Mønsteret skal være klart og jævnt, og reliefoverfladen skal være ensartet i hele.

For at skelne produktionen af ​​industri- og håndværksproduktion er det nok at beregne stivningsribben af ​​flere elementer fra samme pakke. Hvis nummeret er det samme, så er partiet fabriksfremstillet. Er antallet af forstærkere forskellige? Så panelerne er ikke lavet på fabrikken, så du bør afstå fra at købe.

Loft lavet af plastpaneler

Reparation af loftet er en vanskelig opgave, men der er en måde, hvor en flad overflade over dit hoved opstår hurtigt uden meget besvær. Det valgte materiale er fastgjort på rackrammen, suspenderet. Plastpaneler er gode til at installere et loftsloft.

Hvad er plastpladerne til loftet

Loftet på plastpaneler er monteret i butikker, kontorer, hospitaler. Denne type finish bruges også til reparation af lejligheder. PVC-striber anvendes med succes til badeværelset, toilet, hall, køkken. Nogle typer af plast kan bruges i stuer: De passer godt ind i det moderne interiør, kombineret med lamper af ethvert design kombineret med andre materialer.

Takket være den type forbindelse, kan loftplastet være sømløst eller søm (klapbræt). Krydset af to sømløse striber er tyndt, næppe mærkbart. Flyet bliver glat, som om det er monolitisk. Panelet danner et mønster af vekslende brede og smalle strimler, der ligner en trælastning. Det er af to typer: europæisk, polsk. Suturpaneler adskiller sig i bredden af ​​"lås" ved krydset, i polka er det allerede mindre synligt.

PVC paneler fremstilles i forskellige størrelser. Så har standardforing 10 centimeter bredde og 6 eller 3 meter længde. Sømløs bredere - fra 15 til 50 cm. Deres længde - 2,6; 2,8; 3 sjældnere - 6 meter, og tykkelsen af ​​plastik - fra en halv centimeter til en centimeter. Ud over produkter fremstillet i form af strimler, er der plader og plader af PVC. De første er små firkantede emner til et rammebelagt loft (for eksempel Armstrong type), og den anden er brede rektangulære plader med en sømløs forbindelse.

Hvad er bekvemme plastpaneler på loftet

Plastpanellofter har mange fordele. PVC produkter fås i forskellige farver, fra snehvide til lyse, flerfarvede, dækket af metallisk glans, ornamenter, tegninger. Plast holder sit perfekte udseende i lang tid, dets pleje er let. Andre fordele ved dette materiale bliver tydelige under installationen:

 • installationen er ekstremt enkel, alle vil klare;
 • Han er let, du kan arbejde med ham uden en assistent;
 • elektriske ledninger gemmer sig under det, er det ikke nødvendigt at lave betonplader;
 • kombinerer godt med hinanden og med andre materialer;
 • fra det kan du oprette to niveauer lofter;
 • accepterer forsænket armaturer;
 • Om nødvendigt er det let demonteret og monteret igen;
 • lægning af en varmelegeme over plastik er muligt.

Hvad er forskellen mellem PVC-paneler til loft og vægpaneler?

Loftsplader er tyndere og lettere end vægge, men plastik designet til vægbeklædning vil normalt føle sig over hovedet, hvis rammen af ​​konstruktionen er af høj kvalitet. Kun PVC-plader er strengt ikke egnede til dette, de er tunge og skal anvendes i vertikale strukturer. Vægstrimler op til 50 cm brede kan monteres i loftet.

Sådan beregnes loft PVC paneler

Installation af PVC-paneler i loftet vil blive vellykket, hvis du på forhånd beregner den krævede mængde materiale. Det er mere bekvemt at tælle ikke i kvadratmeter, men i enheder af varer. Tæl antallet af baner, der er nødvendige for at dække hele rummet. Til dette er længden af ​​væggen divideret med panelets bredde. Startstrimmel og loftsplint køb et beløb svarende til længden af ​​rummets omkreds.

Ud over plastik skal du købe materiale til en ophængsramme. I tørrum anvendes træbjælke i køkkenet og badeværelse - galvaniseret profil. De er monteret omkring rummets omkreds og til loftet, vinkelret på retningen af ​​fremtidige lofter, i en afstand på ca. en halv meter fra hinanden. Tegn et diagram og beregne hvor mange strimler af rammen du har brug for. Multiplicér dette tal ved længden af ​​rummet for at finde optagelsen af ​​strålen eller cd-profilen. Omkredsen af ​​den metalliske version af basen er lig med længden af ​​UD profilen.

Sådan vælges et loft på PVC paneler

Hvad skal man kigge efter, når man vælger et materiale til loftet? Først og fremmest udseendet og de ønskede farver. Hvis du vil have plastik, der passer til ethvert design, skal du vælge hvid. Plastforing er mat og blank. I store rum ser glans ud værre end i små. Når du køber materiale, skal du sammenligne farven på hver strimmel. Produkter fra forskellige partier, selvom de er af samme model, kan variere betydeligt i nuance.

Mål længden af ​​panelerne med bredden af ​​dit værelse. Der vil være mindre affald, hvis båndene er lidt længere end nødvendigt. Det er farligt at købe plast helt uden en længde: Hvis rummets bredde er 2,7 m, er det bedre at tage 2,8 m fra loftet. Det anbefales at købe en lane plast mere end nødvendigt. PVC er et skrøbeligt materiale, og ikke en enkelt mester er forsikret mod ulykker.

montering

Inden du lægger plastpanelene på loftet, skal du forberede alt hvad du behøver for at arbejde. Du skal bruge materialer:

 • træbjælke 20 med 30 mm eller CD og UD profil;
 • U-formede monteringer;
 • dykker og skruer:
 • startbaner;
 • forbindelsesstrimler, ydre, indvendige hjørner (til lofter på flere niveauer);
 • PVC paneler;
 • loftsplint og speciel lim til den.
 • laser niveau (du kan vand);
 • hacksav, mølle eller saks til metal;
 • konstruktion kniv;
 • Punch;
 • skruetrækker eller hæftemaskine.

Hængslet loft af PVC-paneler med egne hænder begynder at gøre med basen - rammen som den vil holde. Brug niveauet på væggene til at tegne strukturen. En stang eller en UD-profil er fastgjort langs omkredsen over linjen. Parallelt med den lange væg hver halv meter eller lidt mere hæng strålen, CD-profil. Alle ramme dele er placeret i samme højde. Til kontrolbrugsniveau. Du kan hænge bunden på specielle U-formede fastgørere ved hjælp af dykker eller skruer.

Hovedværktøjet til guiden er en hæftemaskine eller en skruetrækker. Hvordan er trimmen:

 1. Langs omkredsen af ​​stangen eller profilen er fastgjort til startstrimlen.
 2. Det første stykke PVC er skåret i størrelse og fastgjort i startstrimlen, således at sporet til sammenføjning med det næste loft er i masterens hænder.
 3. For at installere delen er den lidt bøjet.
 4. Kanten er fastgjort til hvert træ eller profil med en beslag (selvdrejende skrue).
 5. Den anden strimmel indsættes i rillen fast og fastgøres også.
 6. Så udfyld hele loftet.
 7. Lim soklen.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Materiale til loftet af plastpaneler tilbydes rigeligt af bygningsmarkeder og onlinebutikker. Prisen afhænger af størrelse, design, fabrikant. En tre meter stribe 25 cm bred vil koste køberen fra 110 til 350 rubler. Ud over det grundlæggende materiale skal omkostningerne til start af bånd, basisplader og rammemateriale tilføjes til købsbudgettet.