Egenskaber af søm og sømløse stræklofter

Stræklofter i over 15 år er i stor efterspørgsel. De kommer med en søm og uden den. Han og den anden mulighed har begge sine fordele og ulemper. Selvklare lofter ser holistisk ud og giver større selvtillid, men i nogle tilfælde er det umuligt at undvære en forbindelse. I denne artikel vil vi sammenligne egenskaberne ved begge varianter af loftsbeklædning og hjælpe med at løse problemet.

Hvordan går sømmen på strækloftet

Hovedrollen i udseendet af loftforbindelsen spilles af det materiale, hvorfra belægningen er lavet. På glans vil spidsen være mere mærkbar, især i nærværelse af et stort antal lyskilder. Men på matte og satinoverfladen er synligheden meget mindre. Ved tilslutning af tofarve eller forskellige i teksturfilm vil spidsen ikke tiltrække opmærksomhed, men vil kun visuelt forene dem.

Også på synligheden af ​​sømmen påvirker dens placering i forhold til vinduerne og indgangen til rummet.

I slutningen af ​​artiklen vil vi give et par anbefalinger om, hvordan man korrekt placerer spidslinjen, så den ikke får øjet og deformeres med tiden.

Tilslutningsteknologi

Tilstedeværelsen af ​​svejsningen påvirkes af rummets samlede areal og udformning samt bredden af ​​rullen af ​​PVC-film, som normalt er 2, mindre end 3 meter. Spændingsdække fremstillet i Tyskland eller Frankrig er af høj kvalitet, men har en lille bredde, den maksimale størrelse er henholdsvis 3 og 2,2 meter. Filmbelægninger af indenlandsk produktion producerer omtrent samme størrelse. Kinesiske produkter i bredden når 5 meter og har en anden tekstur. Derfor, når du installerer lofter i store rum, vil det være umuligt at gøre uden docking.

Forbindelse er af to typer:

 1. Rectilinear. Det bruges til at dække et stort område. Spike to eller flere filmoverflader.
 2. Krum. Det bruges til at kombinere stoffer af forskellig farve og tekstur med bølgete og lige kurver. Du kan kombinere for eksempel matte og perforerede stræklofter, glans og satin.

Samlinger på polyvinylchloridfilm forbindes ved hjælp af professionelt udstyr på højfrekvenssvejsapparatet på fabrikken. Produktionsteknologien indebærer opvarmning af materialet til 60-70 ° C. Det færdige lærred kan klare en belastning på op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Forskelle mellem sutur og sømløse webs

Alle typer spændingsstrukturer er fastgjort med en særlig baguette. Sømløse lofter er kendetegnet ved manglende vedhæftninger og det materiale, de er fremstillet af - dette er et stofklæde. I denne forbindelse kræver installationen ikke brug af en varmepistol.

Fordelene er:

 • Overflade integritet Mere attraktivt udseende og mangel på søm.
 • Styrke. Materialet består af en polyester tekstilbase, som er imprægneret med polyurethan, hvilket er en garanti for dens pålidelighed.
 • Frostresistens Tæftloft klæber godt selv med lav lufttemperatur.
 • Farveændring. Tekstil lærred tilladt at male, og anvende fotoudskrivning.

Men der er også ulemper:

 • Et stykke kan dække op til 5 meter overflade. Når det er installeret i et rum med en bredde større end dette mærke, skal du oprette en adskilt struktur, som forbinder de to fragmenter.
 • Alle tekstilbelægninger er uigennemsigtige og har tre eller fire farver, hvilket også vil virke som en særlig ulempe.

Stræklofter med sømme er lavet af krympe PVC film, som under installationen kræver opvarmning af luften i rummet til 40-45 ° C.

 • Størrelse. Takket være spidsen er det muligt at lave et lærred af enhver bredde og konfiguration.
 • Farvning. Bredt udvalg af farver, herunder efterligning af metal, en glat overflade og en kombination af forskellige nuancer.
 • Valget af teksturer. Det er muligt at bestille et mat eller blankt strækloft. Brug også deres kombination.
 • Vandmodstand. Hvis du oversvømmede toppen eller lækkede taget, lækker ikke vandet. Derefter pumpes den ud uden skader på loftet og resten af ​​reparationen i lejligheden.
 • Muligheden for demontering. Hvis det er nødvendigt, er lærredet let at fjerne, og derefter sat på plads, og det påvirker ikke dets udseende.
 • Nem pleje. Denne belægning samler ikke støv og vasker ethvert vaskemiddel med en blød klud.

Ulemperne omfatter reduceret frostbestandighed (ved lave temperaturer kan filmen knække) og installationsproblemer forbundet med behovet for at opvarme rummet. PVC-lofter er også meget lette at beskadige, og reparationer kan kun udføres af en kvalificeret tekniker.

Skal jeg være bange for sømmen

Forbindelser forårsager ofte bekymring, især efter at have hørt myter om dem. På denne konto er der to almindelige misforståelser, lad os prøve at finde ud af det:

Myte 1. Sting kan bryde op. Hvis du har ansøgt om et anerkendt firma med et godt omdømme, er denne risiko minimeret. Problemet kan kun opstå ved ukorrekt installation og brug af materiale af dårlig kvalitet. De fabrikslavede lofter garanteres for alle former for fremstillings- og installationsarbejde, herunder pålideligheden af ​​sømadhæsionerne.

Myte 2. Stingene vil blive mærkbare. Dette er kun muligt, hvis de er analfabeter med hensyn til lyskilden og valget af lærredens tekstur. Inden du installerer disse problemer, bør du rådføre sig med eksperter, der vil hjælpe med at træffe den rigtige beslutning baseret på rummets egenskaber.

Praktiske anbefalinger

Nu overvej hvor bedre at placere sømme på strækloftet:

 • Til dockingsstedet var usynligt, bør du ikke placere det i centrum nær lysekronen eller spotlights. Især hvis loftet er blank eller metallisk.
 • For at undgå bøjning af leddet anbefales det at placere forskellige bøjninger eller bølger vinkelret på vedhæftningsstedet.
 • I tilfælde af at der ikke er nok flere centimeter af lærredens længde, er det bedre at skjule sømmen over høje møbler eller ved vinduesklodserne.
 • Undgå at lukke (mindre end 30 cm) pigge til baguetten. Ellers kan det blive en kurve eller stræk.
 • Fugen skal være placeret parallelt med vinduet, da sollys vil skabe blænding på vinkelret søm. Derudover vil denne fælles være meget lang og meget mærkbar. Der vil også være vanskeligheder med at tilpasse sin position.
 • Tilpasningen af ​​svejsesømmen hjælper med at arrangere banen symmetrisk til hinanden, og forbindelsen vil være fuldstændig ubemærket, men som følge heraf vil loftets omkostninger øge med 10-15%.

Det kan konkluderes, at lærred med søm har flere fordele end sømløse lofter. Vi bemærker også, at kvaliteten af ​​kinesiske produkter ligger på et ret højt niveau og ikke langt bag tyske eller franske producenter. Det endelige valg afhænger af dine præferencer, men du kan ikke undvære sømme i store rum mere end 5 meter brede.

Sømløse stræklofter

Hvad kunne være smukkere end et perfekt fladt loft uden sømme og ledd? Og du kan bestille det i firmaet "Nebosvod"! Og hvilken slags sømløs loft vil du bestille?

Sømløse stræklofter - en særlig form for dekorative og dekorative klæder fremstillet af PVC eller polyester med polyurethanimprægnering. Eksternt, i færdig form, repræsenterer de en perfekt glat overflade af den ønskede farve og tekstur. Sådanne materialer kaldes sømløse, fordi de leveres i ruller op til 5 eller flere brede (fra individuelle fabrikanter) målere. Takket være dette kan du i små og mellemstore lokaler undvære dockning af lærredene, og samtidig kan du installere et strækloft i hele området. De kan bruges ikke kun i boligområder, men også i sports-, medicin-, kontor-, shopping- og andre komplekser.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Beregn omkostningerne ved dækning for dit værelse selv

Typer af stræklofter uden sømme

For at dekorere et værelse, kan PVC-sække eller stoffer skæres på nogen måde for at skabe et elegant og unikt indretning. For at give endnu større tiltrækningskraft og det nødvendige niveau af praktisk funktionalitet, kan du integrere næsten alle belysningsarmaturer (opfylder kravene til varmetemperaturen) og om nødvendigt udstille klimaanlæg og ventilationssystem i det sømløse strækloft.

Til dato præsenterer markedet sømløse stofstræklofter samt produkter fra PVC-film. På fakturaen kan de være:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • fløjl og så videre.

Det er også vigtigt, at et stort udvalg af farveløsninger er til rådighed for udvælgelse, så du kan oprette forskellige kombinationer og opnå stort set enhver ønsket designeffekt. Kunstmaleri og fotoudskrivning vil bidrage til at give finish endnu mere unikhed og originalitet.

Farvematchning

Fordele ved sømløse stræklofter

Dekorative og færdige materialer af denne type er kendetegnet ved en række vægtige fordele, for hvilke de vælges oftere. I dag er det en af ​​de bedste finish, overkommelige og utroligt effektive i udseende. Disse fordele, som adskiller sømløs strækloft, kan dannes som følger:

 1. Manglende synlige forbindelses- og fastgørelsesanordninger. Du får en perfekt glat overflade, der har den nødvendige farve og tekstur, men er uden de faktorer, der reducerer den dekorative effekt.
 2. Pålidelighed. Når det er korrekt installeret, tjener materialet uden at falde eller falme, fra 10 år (standardgaranti fra fabrikanten). Separat kan vi bemærke styrken: Et kvadratmeter lærred tåler op til 100 liter vand uden konsekvenser!
 3. Sikkerhed. Det handler primært om brandsikkerhed. Materialet brænder ikke og afgiver ikke giftige forbindelser, når de smeltes under en brand.

Og en anden glæde for enhver værtinde vil være at stræklofterne uden sømmen er utroligt nemme at rengøre. De behøver ikke nøje opmærksomhed og daglig eller endog ugentlig rengøring. Nok hver sjette måned, tør kun støvet af dem. Hvis der på noget sted er forurening, kan du fjerne det med en normal våd klud.

Hvis vi taler om manglerne, så undtagen at det er muligt at bemærke, at selv sådanne lærred er begrænset i bredden, hvilket ikke er mere end 5,1 meter. Der er dog masser af designløsninger til værelser med store størrelser. Derudover er der altid mulighed for omhyggeligt at lette et par canvases næsten umærkeligt i en enkelt enhed. Men længden spiller ingen rolle - filmene og lærredene leveres i store ruller, der kan dække ethvert rum.

Vi vil fortælle om sømløse stræklofter hurtigt og professionelt.

"Sømløse" eller stofstræklofter?

Så, "sømløse" stræklofter er perforeret polyesterimprægneret polyesterstof. Enkelt sagt er dette stof imprægneret med polyester. Denne type stræklofter fik navnet "sømløs" på grund af at de leveres i ruller op til 5 meter brede. Værelser med en bredde på mere end 5 meter er ret sjældne - dermed navnet "sømløs" strækloft. Materialet er næsten ikke strækket, og hvis rummet har en bredde på mere end 5 meter, bliver et sådant loft i et øjeblik søm.

Definitionen i dette tilfælde er i sig selv forkert og vildleder mange kunder angående materialet. Det ville være mere sandt at bemærke, at et sømløst loft er et, der ikke har sømme i din individuelt taget sag, og det er ligegyldigt hvad dets bredde og fundament er!

Hvad angår konventionelle PVC-lofter - indtil for nylig blev de leveret i ruller op til 3,2 meter brede. Strækningen er op til 3,5 meter. Og hvis rummet har en rektangulær form, så kan strækloftets egenskaber strække den til 3,8 meter. Så hvis bredden af ​​et rum af enhver form er mindre end 3,50, og den rektangulære er mindre end 3,8 meter, bliver det sædvanlige PVC-strækloft "sømløst". De fleste af lokalerne i konventionelle lejlighedskomplekser passer i en bredde på op til 3,5 meter! I dag har markedet for konventionelle PVC-lofter opført kanvaser op til 5 meter brede. Elasticiteten af ​​dette materiale giver dig mulighed for at strække den til en bredde på 5,5 og endda 6 meter. Dette giver endda nogle fordele, så du kan lukke værelser mere end 5 meter brede.

De vigtigste fordele og ulemper ved "sømløse" strækstof lofter.

 • De sømløse stofstræklofter har meget høj styrke og som følge heraf strækker de praktisk talt ikke. Dette gør det umuligt at beholde en stor mængde vand i tilfælde af oversvømmelser. På den anden side gør materialets høje styrke det mere modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger, men ikke kun til skarpe genstande.
 • Fastgørelsessystemet af ethvert stofloft er en plastikpose, der har meget dårligere egenskaber end harpoonfastgørelsen af ​​PVC-strækloftet i ALUMINIUM-profilen (den stærkeste fiksering i dag). I tilfælde af vand eller lufttryk ovenfra kan det simpelthen falde ud af en sådan lås. På samme tid tillader funktionerne i installationsteknologien ikke at installere den igen. Alle tekniske tolerancer på det web, der kræves til dette, afskæres af installatører umiddelbart efter installationen for at give et komplet udseende. Vi bliver nødt til at ændre lærredet helt. Og det er muligt ikke kun en klud, men også en fikseringsprofil.
 • Strukturloft stof basics er ofte ikke egnet til at skabe tredimensionale former, og er ikke altid egnet til to-tier / multi-level strukturer.
 • Stofklæder har mikroporer og passerer luft. Dette kan være en fordel i landhuse, på loftet mv. Tilstedeværelsen af ​​porer tillader imidlertid ikke at beholde selv en lille mængde vand. Vand vil sive ind i store pletter. Det samme vil ske, hvis et sådant loft ved et uheld bliver farvet. At vaske det vil være meget svært. Der er kun en vej ud i en sådan situation - erstatning af nettet.
 • "Sømløse" stræklofter er ikke bange for lave temperaturer ned til -40 ° C og kan installeres i uopvarmede rum.
 • Med en rumbredde på mere end 5 meter er tilstedeværelsen af ​​en søm ved de "sømløse lofter" uundgåelig. Spidsen af ​​sådanne klæder udføres ikke, sømmen er en fyldning af to klæder i en skilleprofil og vil være mærkbar.
 • Tøjduge kan males, males med olie, påført luftbrush.
 • Stræklofter lavet af klud er kun matte, lavt udvalg af farver.
 • Væsentlig højere priser på stofklæder og mere utilgængelig installation, der kræver udgivelse af værelset fra møbler i flere tilfælde end PVC.

Sammenfattende kan vi konkludere, at PVC strækstof er ideel til lejligheder i lejlighedskomplekser, især med lave lofter. Deres installation er også mulig i landhuse med konstant opvarmning, hvilket er bekræftet af statistikker. Samtidig anvendes "sømløse" eller stoflofter oftest i institutioner, kontorer, landehuse, især hvor vintervarme ikke garanteres.

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860

Hvad er sømløse stræklofter?

I dag tilbyder markedet for byggematerialer et bredt udvalg af forskellige typer af loftbehandlinger. Særligt populære er sømløse stræklofter.

Kort beskrivelse af designet

Sømløse stræklofter udviser et normalt, men perfekt glat loft efter hvidvaskning. De er præget af et ret stort anvendelsesområde. De afregnes i husstanden såvel som i komplekser af sport og medicinsk specialisering.

Til fremstilling af sømløse loft anvendes polyester imprægneret med polyurethan. Installering af klæder udføres hurtigt og uden forvarmning.

Sådanne konstruktioner fik deres navne på grund af det faktum, at når de er arrangeret, anvendes webs op til 5 m. Det færdige design har ikke en enkelt søm på grund af, at en stor bredde klud anvendes til arrangementet. Dette er en god mulighed for små værelser.

Fraværet af sømme på overfladen af ​​strækloftet skelner fordelagtigt denne finish og giver den fremragende æstetiske egenskaber.

Fordelene ved loftkonstruktioner, der ikke har sømme

Tekstildug er præget af en række konkrete fordele:

 • Har ikke sømme, så de ser luksuriøse og attraktive ud;
 • de giver dig mulighed for at skabe en perfekt flad overflade, bag hvilken du kan skjule fejlene i loftets overflade eller lægge teknisk kommunikation;
 • må ikke sænke, ændrer ikke deres farve og deformeres ikke under driften;
 • absorber ikke lugt;
 • karakteriseret ved høj praktisk og modstandsdygtighed over for skade
 • besidder antistatiske egenskaber takket være hvilket støv der ikke akkumuleres på deres overflade;
 • brandsikker;
 • give mulighed for at montere belysningsarmaturer uden begrænsninger for lampeffekt
 • demonstrere høj modstand mod ændringer i lufttemperaturen og kan installeres selv i et uopvarmet rum;
 • behøver ikke omhyggelig pleje
 • ikke passere vand;
 • økologisk sikker og udsend ikke stoffer, der er skadelige for mennesker og kæledyr under installation og drift
 • de fleste producenter garanterer en tiårig levetid med sømløse stræklofter. Selvom det er værd at tilføje at filmoptionerne kan vare længere end vævet;
 • hurtig og nem installation
 • relativ tilgængelighed i forhold til andre færdigheder. Udgifterne til byggeri uden sømme er ikke for høje, så næsten alle familier har råd til at udstyre sømløse stræklofter i deres lejlighed i dag.

Alle disse fordele medfører stor efterspørgsel efter sømløs konstruktion. For nylig er de mest populære mærker descor og clipso.

Ulemperne ved sømløs konstruktion

 • demonstrere lav elasticitet og er ikke tilbøjelige til at strække sig, så de anbefales ikke at blive brugt til at arrangere fladniveau og formede lofter;
 • kan ikke installeres i et stort rum. Hvis rummet har en bredde på mere end 5 meter, skal du undgå dannelsen af ​​en søm på loftets overflade.
 • de er kendetegnet ved et ganske dårligt farveskala og kan kun være kedelige. Sømløse stræklofter kan dækkes med dekorativt mønster med akrylmaling eller udskrifter gennem fotoudskrivning, men dette vil øge den endelige pris;
 • helt ude af reparation. Hvis stoffet er gennemboret, kan det ikke bruges en anden gang;
 • systemet med fastgørelsesklude uden sømme anses for at være af lavere kvalitet end harpoonfastgørelsen af ​​PVC-lofter, som ikke kan anvendes i dette tilfælde. På grund af fastgørelsens egenskaber kan lærredet ikke sættes på plads, hvis det er revet ud af profilen under påvirkning af overdreven tryk ovenfra;
 • stoffet har mikroporer, derfor i tilfælde af oversvømmelse af lejligheden vil pletter forblive på loftoverfladen, når den tørrer.

Installationsfunktioner

Installation af sømløse stræklofter udføres i to faser:

 1. For det første er der monteret baguetter omkring rummets omkreds, hvor der er faste matte klæder;
 2. Derefter strækkes stoffet med en speciel ledning, og overskuddet er afskåret.

De mest kendte producenter

Til dato er lederne i produktionen af ​​stof- og filmstræklofter mærker fra Tyskland, Frankrig, Schweiz og Rusland. Selvom det indenlandske byggemarked, kan køberen mødes og produkter fra andre lande.

De mest høje kvalitet og holdbare produkter er Cherutti, Descor, Klipso og andre.

Lad os opsummere

Fleksible stoflofter - det er ret praktisk og smukt design af loftoverfladen. De er i stand til at fylde rummet med hygge og komfort. Det mest hensigtsmæssige i landhuse eller institutioner uden permanentvarmesystem.

Hvordan man vælger og installerer et sømløst hævet loft

Stilfuldt sømløse stræklofter - en rentabel løsning til indretning. Producenter tilbyder en bred vifte af stoffer, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte mulighed for et bestemt interiør.

Typer af sømløse lofter

Navnet "sømløse" lofter modtaget takket være de funktioner, der blev brugt i installationen af ​​malerier. De er faste, uden sømme og led. Disse lærred er dyrere end standard, der består af to eller flere stykker film. Men ikke så meget at nægte mig selv fornøjelsen i mange år til at beundre det ideelt lige og glatte loft.

Der er tre typer af sømløse stoffer:

Egenskaber og fordele ved glansende lærred

Billigt og spektakulært blanke malerier giver dig mulighed for at skabe et luksuriøst interiør uden at bruge store summer. Dette loft har en reflekterende effekt, som understreger det stilfulde og præsentable rum. Harmonisk placeret belysningsarmaturer forstærker indtryk af komfort og særlig højtidelighed af disse overflader.

Det blanke sømløse strækloft kan kombineres med andre lærrede: mat og stof. Ved hjælp af denne teknik kan du opnå et unikt design, mens du viser deres kreative evner. Du kan også lave en to-tier struktur, hvis nederste stof skal regnes eller udskåret, og den øverste - monofoniske. Dette er en favorit designmetode i design stil.

Glatte sømløse stræklofter er lavet af højstyrkefilm, der ikke absorberer og lugter ikke, knækker ikke og falmer ikke. Hvis det er trykt fotoudskrivning, er det altid lyse og smukke billeder. Af "minuserne" kan man notere sejleffekten.

Funktioner og fordele ved matmalerier

Matte lofter vælges af de ejere af lejligheder og huse, der overholder de konservative og klassiske stilarter i indretning. Rummet køber et stramt, færdigt og samtidig hyggeligt udseende. Der er to typer matmalerier: med en glat og grov overflade. Dette giver dig mulighed for at arrangere loftet, så det opfylder de æstetiske præferencer og krav fra alle husstande.

Den matte overflade afspejler i modsætning til det glansede lys ikke lys fra de loftmonterede armaturer. Det skaber en rolig og jævn belysning, hvilket er vigtigt for kontorer og soveværelser. Dette interiør er imponerende for sin harmoni og forfining. Stræklofter sømløse matte - det bedste valg for dem, der ønsker at gøre deres hjem virkelig behageligt.

Egenskaber og fordele ved stofklæder

Stofdække er de mest præsentative af alle typer sømløse lofter. De er egnede til de lokaler, der er designet til at understrege deres ejeres velfærd. Det bredeste valg af teksturer giver dig mulighed for at skabe et elegant og harmonisk indretning.

Stoflofter er kendetegnet ved frostbestandighed, så de kan installeres i uopvarmede rum, som f.eks. Landhuse til sæsonbestemt ophold. Disse lærred er også uundværlige til dekoration af altaner og loggier. Teksturerne på overfladerne kan være meget forskellige: ruskind, mønstret, satin, med fotoudskrivning.

Ulemper stofstoffer:

 • værre holde fugtighed;
 • fotoudskrivning er ofte falmet;
 • tekstur er kun mat;
 • de holder sig ikke sammen og svejser ikke mellem sig selv og med filmark;
 • med stærk varmekrympning
 • uegnet til enheder på flere niveauer.

Fordele ved sømløse lofter

Den største fordel ved sømløse lofter er indlysende: det er lærredens integritet. Et andet "plus" - et imponerende udvalg af farver og teksturer. Men fordelene ved disse designs er ikke kun i æstetisk appel. Et solidt lærred er i stand til at modstå betydelige vægtbelastninger (op til 100 kg), hvilket er vigtigt med mulig oversvømmelse ovenfra.

Strækmontering

Installation af sømløse stræklofter udføres på to måder:

For stofklæder er kun den anden tilgængelig. Film kan strammes på nogen måde, men mestrene vælger traditionelt harpun, da det har flere fordele.

 1. Giver holdbarhed af film og baguette tilslutning.
 2. Eliminerer sagging.
 3. Høj installationshastighed.

Teknologi til installation af strækloftet med clipsystemet

Clipso system - klapfri, hvilket giver mulighed for at få en tæt pasform af loftet til væggen. Dette er dets største fordel. Ved hjælp af "klip" kan du indstille widescreen lærred i en plastikprofil. Installationen udføres på en sådan måde, at dannelsen af ​​revner bliver umulig.

Som i tilfælde af en harpun leverer Clipso styrkeforbindelser og evnen til hurtigt at demontere. Den plastikprofil, der anvendes i dette system, har høj styrke, da den ikke kun må modstå vægten af ​​loftet, men også belastningen fra webspændingen ("trommeffekten").

Det klare strækloft er let at trække, men for dette skal du forstå detaljerne ved at arbejde med en profil, der har en kompliceret struktur. Disse plastikstrimler er af flere typer:

 1. Standard. Linjen indeholder to typer profil: SW og SS. SW er installeret på rummets vægge, SS - på øverste loft (fastgjort til bundloftet).
 2. Hjælpeprofil Q - kræves ved montering af loft i et rum, hvis vægge er dækket af tapet. Det anvendes sjældent, da det er helt udskifteligt med SW-serieprofiler.

Stræklofter sømløse, hvor installationen er lavet på systemet "klip", er af høj æstetik. Stand til tunge belastninger, når oversvømmet. Når du bruger SW-profilen, vil afstanden fra bundloftet til strækningen være 3 cm. Sømløse stræklofter af PVC og stof er installeret på samme måde.

Clipso monteringsteknik

Trin 1. Markup.

Horisontale linjer trækkes på væggene i rummet i den krævede højde. På arbejde skal du bruge laser eller vandstand.

Trin 2. Profil forberedelse

For at forbinde plankerne i hjørnerne, savnes hver af dem i en vinkel på 45 °.

Trin 3. Montering af profilen.

 1. Lim eller tætningsmiddel påføres plastprofilen, og strimlerne fastgøres langs vandrette linjer på væggene.
 2. Ved hjælp af en skruetrækker og skruer skal profilen fastgøres hver 10 cm.
 3. Ved forbindelsen mellem de to strimler skal skruerne være placeret ikke mere end 3 cm fra enderne. Et lignende krav til forbindelser i hjørnerne af rummet.

Trin 4. Hænger på nettet.

 1. Profilen monteret på væggene tørres med en tør svamp eller klud for at fjerne støv.
 2. Kontroller pålideligheden af ​​fastgørelse af ledninger, ventilation og anden kommunikation til loftet.
 3. Kontroller, om alle nødvendige indlejrede dele er installeret under lukkerne og andre konstruktionselementer.
 4. Spred et lærred på gulvet, og start arbejdet fra midten af ​​rummet. Hver 40-50 cm er kanten af ​​lærredet fastgjort til profilen ved hjælp af specielle plastikklips (pinde). Dette er den første måde at hænge et lærred på. Der er en anden: arbejdet begynder fra en væg i rummet, så flytter de til den modsatte. Gentag processen med de to andre vægge.

Trin 5. Dressing og webspænding.

Stræklofter lavet af sømløs stof er gevindskåret i en profil med en spatel med et tyndt, afrundet plastblad. Det er ikke i stand til at beskadige selv den tyndeste film.

 1. Tankning starter fra hjørnerne. Dernæst, ud fra denne vinkel, fyld med 15-20 cm lærred på begge vægge.
 2. Gå til det modsatte hjørne og gentag processen.
 3. Så kom med alle 4 vinkler.
 4. Fyld lærredet rundt om omkredsen.
 • klinge plastspatel sat i en vinkel på 45 ° i forhold til profilen;
 • føre til åbningen tættest på væggen og med lige store anstrengelser indsætte kanten af ​​lærredet til stopet;
 • bevægelserne skal være glatte, lærredet skal være som "rullet op" i profilen.

Trin 6. Form huller til belysningsenheder.

Trin 7. Installer belysningsenheder og tilslut dem til lysnettet.

Teknologi installation spænding lofter harpoon måde

Klæder sømløs stof stræk loft indstillet af "klip". Til montage af harpoon-metode passer kun PVC-film.

I denne vedhæftningsmetode hedder den "baguette" og kan fastgøres både til rummets vægge og til bæreloftet. Duftene skal være kantet med en speciel elastisk pvc-skinne: harpun. Det er gemt i slotsposen.

Arbejdsfaser

Trin 1. Markup. Det udføres analogt med "klip" -metoden.

Trin 2. Montering af baguette. Det udføres analogt med "klip" -metoden.

Trin 3. Skær et hul under vandrøret i hjørnet af lærredet. På to sider limes plastikplader rundt omkredsen.

Trin 4. Installer de indbyggede dele og platforme til belysningsenheder.

Trin 5. Læg filmen på gulvet og hæng den til hjørnerne af rummet med klip.

Trin 6. Vinduerne og døråbningerne hænger plastfolie eller tykt stof og derved forhindrer strømmen af ​​kold luft.

Trin 7. Tænd varmepistolen og opvarm rummet til 70 ° C.

Trin 8. Fyld baguetten tæt i midten af ​​en af ​​væggene.

Trin 9. Gå til den modsatte væg og sæt filmen i midtpunktet. Gør det samme med de andre vægge.

Trin 10. I hvert aftagende stykke stof finder du midtpunktet og indsætter kanten af ​​filmen i baguetten. Gå til den modsatte væg og gentag processen. På denne måde fyldes filmen, indtil længden af ​​banens aftagende dele er 15-20 cm. Alternativt fyldes de i en baguette.

Trin 11. Installer og tilslut belysningsenheder.

Anbefalinger til udvælgelse

 1. Fra psykologernes synsvinkel skaber en overvægt af lyse farver og ekstravagante kombinationer af lærred af forskellige teksturer hurtigt trækpåvirkningen. Det lyse og saftige design af lofter er mere velegnet til offentlige, ikke boliger.
 2. Frostet loft er det bedste valg til legerum og børnelokaler, klasseværelser, køkkener og spisestuer. Med enhver version af farveopløsningen bliver det et harmonisk og stilfuldt interiør.
 3. Fotoudskrivning kan gøre din note i designet og forbedre dets individualitet. Ofte for stuer og børn vælger malerier med et mønster af den solrige himmel.
 4. Lav kvalitet stof web bliver ubrugelig i tilfælde af oversvømmelser. Når du vælger dette materiale, anbefales det at være særlig opmærksom på producentens ry.
 5. Når du vælger en film, skal du prøve at strække prøven i forskellige retninger. Høj kvalitet lærred elastisk, men ikke meget strækninger.
 6. Den optimale filmtykkelse er mindst 0,2 mm.
 7. Et vigtigt kriterium for høj kvalitet lærred - manglende lugt.
 8. Det anbefales at vælge ikke plast, men aluminium guider.

Hvis du følger de anbefalede anbefalinger, kan du købe et fremragende lærred til et strækloft.

Tyske sømløse lofter

Problemfri tyske stræklofter er af høj kvalitet. Disse klæder er forstærket, dækket på begge sider med beskyttende polymere forbindelser, der forhindrer fading.

Streklofter Descor har et klart mønster, der minder om strikket vævning. Tekstur er dybt, rent og glat. Fabrikanten tilbyder et bredt udvalg af mønstre, både små og store. Alle lærred er frostbestandige, så de kan monteres uden frygt i uopvarmede rum.

PONGS firma under mærket PVC Pongs producerer stof- og filmduge med en bred vifte af farver og teksturer. Dette produkt er af høj kvalitet og er beregnet til sine kønnere. For længe siden tilbød producenten lærred med en maksimal bredde på 2,7 m. I dag er denne begrænsning blevet løftet, og du kan købe Pongs lofter 3,5 m bred.

En anden tysk producent - Heytex, der fremstiller produkter under mærket Ceilstar. Spændingsduk af dette firma er ikke ringere i kvalitet til de to foregående. Som alle andre tyske lofter fremstilles Ceilstar ved hjælp af særlige tilsætningsstoffer, der giver lav brændbarhed.

Tyske stretchdug er lugtfrie, de er kendetegnet ved et klart mønster og rige farver. Et sådant loft vil vare i mindst 15 år. I driftstiden er det let at passe på ham: Tør kun med en våd svamp regelmæssigt.

Nyttig video

Dernæst vil vi se en nyttig video om installationen af ​​clipso stræklofter:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Sømløse stræklofter

Syv grunde til at vælge sømløse lofter

Lofter Moderne: pålidelighed og holdbarhed!

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Sømløse stræklofter

Vi er vant til at stræklofter normalt er lavet af PVC-film. Det er dog ikke rigtigt at antage, at dette er den eneste mulighed. Streklofter er også lavet af stof - de kaldes "sømløse". Hvorfor - det er ikke svært at gætte. Forresten sammenlignet med PVC klud har klud mange fordele. Det faktum, at sømløse stræklofter er gode, og hvordan man installerer dem i en lejlighed på egen hånd, vil blive diskuteret i denne artikel.

Sømløse stræklofter

Hvad er et sømløst strækloft?

Stretch Loft - Dette er en speciel loftkonstruktion, der er lavet af polyvinylchlorid klud eller stof. Materialet er fastgjort under overfladen af ​​hovedloftet ved hjælp af specielle metalprofiler.

Strækloft nu - en af ​​de mest populære typer loftoverflade. Det er let og hurtigt monteret, samtidig med at du kan implementere forskellige design ideer. Ligeledes strækker loftet sig perfekt med at skjule fejlene i udkastet til loftet. En anden vigtig faktor - dette design beskytter ejendommen mod mulige oversvømmelser.

Hvordan man vælger et strækloft

Dette er generelle oplysninger om lofter. Vi er vant til det faktum, at denne konstruktion oftest består af tynd PVC-klud, som opvarmes og fastgøres på specielle profiler under installationen. Men på sådanne lofter kan du ofte mærke båndet - sømene, der dannes, når de tilsluttes to dåser, hvis værelset bliver repareret, er bredere end selve filmen. Materialet fremstilles i ruller med en bredde på 2-3 meter. Særligt mærkbare sømme på glatte lofter. Mange mennesker kan ikke lide det meget - de ønsker at se en perfekt flad overflade over deres huse.

Der er imidlertid sømløse stræklofter. De er ikke længere fremstillet af PVC-film, men af ​​specielt stof, som omfatter polyestergarn, interlaced på en særlig måde. Hvis du øger materialet, kan du se, at vævningen ligner et fintnetnet.

Stretch stof loft

Teknologien til fremstilling af en sådan belægning er som følger: Materialet behandles på begge sider med en polyurethanblanding, så den er godt vredet ud, tørret og kalandreret. Dette er et specielt kompleks af fysiske og kemiske virkninger på stoffet, takket være, at det bliver bedre og bedre i drift. Materialet til sømløse stræklofter fås i store ruller op til 5 meter brede.

Sortiment af stretch stof lofter

Tip! Interessant nok blev stofstræklofter brugt i udformningen af ​​boliger i lang tid. Lignende mønstre skjulte udkastet så tidligt som i det antikke rom - romerne styrket og strakt linned eller silke stof, undertiden draperer det og derved giver en smukkere udsigt til værelserne i deres hjem.

Fabrikanter af stofstræklofter

Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

Egenskaber, fordele og ulemper

Sømløse stræklofter adskiller sig i udseende og ydeevne data fra PVC belægninger. Selvfølgelig er der fælles karakteristika, men der er stadig mange forskelle. Plusser sømløse strækloft nedenunder.

 1. Høj styrke. Et sådant lærred er meget modstandsdygtig over for næsten enhver påvirkning, uanset om det er slag fra en champagnekork eller en injektion med en skarp genstand. Selvfølgelig vil overdreven indsats ikke opretholde noget materiale, men stofloftet er langt mere holdbart end andre typer af finish.
 2. Dette loft er åndbart. Takket være de eksisterende mikroporer passerer stoffet meget godt, hvilket betyder, at luften bliver renere og friskere i det rum, hvor stoffets strækloft er installeret. Derfor anbefales et sådant lærred at blive installeret i soveværelser og planteskoler.
 3. Høj frostbestandighed. Det sømløse loft modstår roligt effekten af ​​kritisk lave temperaturer. Selv ved -40 grader mister han ikke sine kvaliteter. Derfor kan den installeres på loggier, balkoner, selv i koldt Siberia.
 4. Det er virkelig sømløst, men i visse tilfælde. Faktum er, at lærredet til et sådant loft er tilgængeligt i ruller 5 m bredt, hvilket betyder, at i et standardrum (som ikke kan være større end denne størrelse), vil et sådant loft virkelig ikke have sømme.

Støjstøj absorberende stof loft

Stofstræklofter (blomstemaft)

Tip! Loftet med "stjerneklar himmel" effekt anbefales at være lavet kun fra stofstræklofter. Materialet vil ikke blive beskadiget ved installation af optisk fiber, hvilket betyder, at det vil holde dets arbejdskvaliteter uændret længere.

Stretch loft, gyldne gnister, firmaet Descor, fremstillet i Tyskland

Men uanset hvor vidunderligt og ubesværet det sømløse loft synes, har det også sine ulemper.

 1. Stofloft strækker næsten ikke, og kræver derfor ikke opvarmning. Dette betyder, at hvis dit værelse er bredere end 5 meter, så monter et stofloft uden sømme. Og strimlen på en sådan belægning vil være endnu mere mærkbar på grund af den særlige egenskab ved forbindelsen af ​​to dåser. De kan ikke loddes, du kan kun fastgøre en speciel delingsprofil. Derfor kan et sømløs loft let omdannes til en sutur.
 2. Et sådant loft bevarer fugt værre, eller rettere sagt vil det ikke klare et stort volumen vand under oversvømmelse. Fejlen er mikroporerne i vævet.
 3. I nogle tilfælde kan stoflofter ikke bruges til at oprette bulk-strukturer på flere niveauer, hvilket betyder, at designmulighederne er begrænsede.
 4. Rengøring af stofloftet er meget svært, hvis det bliver snavset. I nogle tilfælde skal du helt ændre lærredet.
 5. Stoflofter er ikke blanke, og de har meget mindre farvevariationer end PVC-lofter.
 6. Omkostningerne til stofloft er ret høje, og ikke alle har råd til det.

Sømløse stræklofter

Det er også værd at bemærke, at sømløse lofter fastgøres ved hjælp af baguette-latch, hvilket er noget værre end dets harpoon mount, der bruges ved montering af PVC-loft. På grund af dette er et sådant loft ikke i stand til at modstå højt tryk ovenfra (for eksempel under den samme oversvømmelse af lejligheden). Og tilbage for at indsætte det i profilen, lykkes det ikke.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Men fordelene ved et sømløs loft er klart mere end minuserne. Det anses for eksempel at være det mest miljøvenlige og helt sikkert for helbredet og giver dig også mulighed for at skabe et gunstigt mikroklima i et beboelsesområde.

Fabelagtige stofloft

Advarsel! I rum med et stort område kan stofloftet slynge meget, da det næsten ikke strækker sig.

Sammenligning af stof- og PVC-lofter

For at bestemme hvilket loft der er bedre - sømløs stof eller PVC-stof, kan du se nedenstående sammenligningstabel.

Tabel. Sammenligning af PVC lofter og stof loftsbeklædning.

Sømløse stræklofter

Hvis du er på udkig efter perfektion, finder du det i sømløse stræklofter fra Home Decor. Ved at installere dette design kan du nyde hver dag en perfekt glat overflade uden fejl.

Vi vil tilbyde kvalificerede specialister til dig: designere-målere og installatører. De udvikler til dig et individuelt design af det sømløse strækloft og installerer det.

Vi har et tilgængeligt lærred af høj kvalitet og alt, hvad der er nødvendigt for installationen. Vores specialister forbedrer jævnligt deres faglige færdigheder, derfor gør de ikke fejl, der er typiske for begyndere.

Varianter af sømløse stræklofter

Den største forskel på dette design fra alle de andre er fraværet af en søm i stedet for svejsning. Det er denne kendsgerning, der giver designet et perfekt og attraktivt udseende.

Tøj til sømløse stræklofter kan være af tre typer:

 • PVC film er en fremragende mulighed for budgetbevidste kunder. Det kan have nogen farve og tekstur (blank, mat, satin). Tilladt og fotoudskrivning, som giver dig mulighed for at diversificere ethvert værelse
 • CLIPSO stof er kendetegnet ved en "vejrtrækning" overflade, anti-statisk og miljøvenlig. I modsætning til filmen kan baggrundsbelysningen placeres ikke i punkter, men jævnt. Også dette materiale er modstandsdygtigt mod temperaturer fra -40 til +70 ° C;
 • DESCOR er noget billigere end CLIPSO, men på ingen måde dårligere end det. Sømløse stretchlofter, der er lavet af det, er af fremragende kvalitet, god farvefarve og har en bredde på op til 5 meter. Forskellen mellem DESCOR og CLIPSO er dog tykk: tysk lærred er noget tyndere end dens dyrere modstykke.

Hvordan finder du ud af omkostningerne ved sømløse stræklofter?

Det kan du gøre på en af ​​tre måder:

 • ved hjælp af regnemaskinen på vores hjemmeside
 • ringe til vores specialister;
 • gratis indbydende hjemme designer-gager.

Problemfri stræklofter: fordele og ulemper

Blog sektioner

Stræklofter er de mest populære loftsbeklædning. De har en række unikke funktioner, der gør det muligt at installere sådan dækning i alle værelser i huset, selv i badeværelset og køkkenet.

En bred vifte af malerier fra forskellige materialer, teksturer, farver, gør denne type loftindretning det mest alsidige. Du kan vælge indstillingen kombineret med enhver design beslutning.

Men sammen med de ubestridelige fordele er der visse ulemper. En af dem er, at en solid lærred kun kan strække sig kun tre kvadratmeter. Når det kommer til at placere et meget større volumen, skal du kombinere flere lærrede. Filmmateriale gør det muligt at lim to stykker sammen. Stof klud, oftest sy. Men i hvert fald er leddene tydeligt synlige på overfladen. Og det forkæler det hele æstetiske udseende. For at undgå tilstedeværelse af sømme blev stræklofter af sømløs materiale udviklet.

Seamless materiale til lærredet

Materialet til oprettelse af sømløse klæder er et specielt stof med polyesterelementer, som er imprægneret med et polyurethanmiddel. Et træk ved denne type belægning er, at det ikke behøver at blive opvarmet under installationen i modsætning til filmversionen.

Stof sømløse stræklofter i størrelse når fem meter. På grund af dette ser de ud som loftet er dækket af hvidvask. Den fuldstændige mangel på led og søm uregelmæssigheder gør belægningen mere smuk og æstetisk.

Fordele af denne type:

 1. gør overfladen helt flad;
 2. gør det muligt at skjule alle fejl i hovedloftet og tekniske elementer;
 3. sømløse stoffer kan ikke absorbere lugt;
 4. de magnetiseres ikke, hvilket ikke tillader støvpartikler at klæbe til overfladen;
 5. tåle fugt godt
 6. ikke passere vand;
 7. holdbar;
 8. Deformér ikke, når den udsættes for høj temperatur;
 9. ikke udsat for hurtig ild;
 10. er miljøvenlige
 11. nem at installere
 12. deres pris er ret overkommelig.
 1. egnet til dannelse af kun enkle strukturer
 2. ikke elastisk;
 3. meget smalt udvalg af farver;
 4. tekstur kan kun være mat;
 5. kan ikke genoprettes
 6. plet kan forblive efter befugtning;

Ud over alle de listede ulemper er der en anden, meget betydelig. Derfor bør det diskuteres separat. Hvis lærredet engang hoppede ud af bjerget, genfyld det, vil der ikke fungere. Dette skyldes fastgørelsessystemets specifikationer, som adskiller sig fra fastgørelsen af ​​andre typer belægninger.

Processen med at installere en sådan belægning er meget lettere end andre. Dette materiale behøver ikke opvarmes, i modsætning til filmmaterialet. På den ene side er dette en fordel, da det sparer dit budget mod ekstraudgifter. På den anden side er dette en klar ulempe, fordi lærredet ikke er elastisk, det er let at beskadige.

 1. Rens overfladen af ​​loftet fra støv;
 2. sæt vægmonteringen på monteringssystemet;
 3. efter mærkning skal markeringsstedet for lygter anbringes
 4. før ledningerne til installationsstedet for lamper;
 5. Fix baguetterne til fiksering, nøjagtigt langs markeringslinjen;
 6. kluden er udjævnet med en speciel ledning;
 7. efter at have strækket lærredet er der fastgjort ringe til armaturer;
 8. skære huller inde i ringene;
 9. Tilslut ledninger med lampeholdere;
 10. reparere belysningsenheder;
 11. Fyld med alle tætningsmidler.

Den mest populære producent af sømløse loftsbeklædning er Tyskland. At tyske sømløse lofter er den højeste kvalitet.

Hvis det er meget vigtigt for dig at installere i huset, ikke kun en smuk, men også en højkvalitets loftkonstruktion, skal du være opmærksom på producenten.

Faktum er, at monteringssystemer i sådanne lofter er ejendommelige. Deres struktur er ret kompliceret. På grund af dette sparer mange producenter ofte på fastgørelsessystemer. Tyske firmaer sætter aldrig på markedet dækning med låsesystemer af dårlig kvalitet.

Materiale til fremstilling af særlige brug. Tøj er stærke nok, men de er nemme at beskadige. For eksempel overveje filmmaterialet. Det er lettere at skære igennem det end en sømløs web, men for dette skal den strækkes kraftigt. I et andet tilfælde strækker filmen bare. Et sømløst stof er igen vanskeligt at skære igennem, men på grund af det faktum, at det ikke er elastisk, bliver det ofte beskadiget under installationen.

Køb denne version af loftet kan være i specialiserede salgssteder af byggematerialer. Men på grund af det faktum, at denne type malerier er ret dyrt, sælges den kun af store byggeforretninger. Også stræklofter lavet af sømløse materialer kan købes på internettet. Dette vil hjælpe dig med at spare en stor nok penge.

Sømløse stræklofter

Virksomheden "100 lofter" tilbyder installation af stof og PVC belægninger i Moskva. Vi har egen produktion (skærematerialer foregår på tysk udstyr med høj præcision), der arbejder med lærred af russisk, tysk, fransk fremstilling. Sortimentet omfatter sømløse stræklofter - dåser med øget bredde, som sikrer perfekt overflademelighed på grund af installation uden svejsninger.

I vores katalog finder du produkter fra tre typer materialer:

 • Stof, baseret på polyester med en beskyttende polyurethan belægning, med en særpræg på op til 5 m bred.
 • PVC. Mange producenter fremstiller polyvinylchlorid loftsbeklædning i store ruller, og på grund af deres høje elasticitet kan materialet i stræk være op til 5,5-6 m bredt.
 • Satin. Belægningenes bløde glans er forbundet med dyrt stof og passer ind i klassisk, diskret interiør, da satinlofter sædvanligvis er malet i pastellfarver.

Minimumsordren er 8.000 rubler.

Typer af faktura

Afhængigt af overfladens tekstur er sømløse stræklofter opdelt i følgende typer:

 • Glossy. De har høje reflekterende egenskaber, derfor er de velegnet til moderne interiør og vil bidrage til den visuelle udvidelse af rummet.
 • Matt. Den hårde overflade af belægningen efterligner det hvidkalkede loft, afspejler og diffuserer forsigtigt lyset. Derfor er sådanne materialer optimalt til installation i soveværelser, børns, hotelværelser mv.

Mount type

Desuden afviger sømløse stræklofter i fastgørelsestypen, hvilket afhænger af stoffets materiale. Der er sådanne måder at installere belægninger på:

 • På plastikprofilen. Teknologien er egnet til installation af Clipso og Descor stoflofter, kræver ikke brug af dekorative beklædninger på grund af manglen på teknologiske slots, fordi monteringen er baseret på et system af klip, der sikkert og umærkeligt retter lærredet.
 • På den U-formede klingeprofil. På trods af den store afstand fra loftloftet (ca. 3,5 cm) og behovet for at bruge dekorative bundplader, er metoden efterspurgt på grund af muligheden for at installere stræklofter i et rum med ujævne vægflader på grund af elastik af plast eller aluminium, hvor lærredet er fastgjort med specielle kiler.

Fordele ved sømløse lofter

Vi fastsætter rimelige priser for sømløse stræklofter, der leverer materialer direkte fra producenterne. De mest populære mærker af sømløse lofter er Clipso (Frankrig), Cerutti (Schweiz) og Descor (Tyskland). Vi arbejder med materialer af mærket "Descor", som har følgende fordele:

 • Alsidighed. Velegnet til boliger og erhvervslokaler.
 • Bredt udvalg af farver og teksturer. Tilgængelige materialer af forskellige farver, samt modeller, der efterligner den hvidkalkede overflade, forskellige typer stof.
 • Høje satser for miljøsikkerhed. Tøj er lavet af harmløse, allergivenlige materialer, der ikke absorberer snavs og støv.
 • Nem pleje. For at opfriske overfladen skal du bare tørre den med en fugtig klud. Luftgennemtrængelighed. På grund af tilstedeværelsen af ​​mikroporer forstyrrer materialet ikke den naturlige luftcirkulation i rummet.

En anden vigtig fordel er den fordelagtige pris for sømløse stræklofter med høj kvalitet og imponerende holdbarhed (belægningen varer mindst 10 år). Materialets beskaffenhed er indesluttet i en stofbasis, som har et æstetisk udseende og kræver ikke opvarmning af rummet under installationen - du kan til enhver tid installere et sømløst loft uden frygt for at ødelægge møbler og dekoration!