Loft stil beton loft

I dag bliver loftinteriører, der er forbundet med industriel stil, mere og mere populære. Deres indretning domineres af elementer taget fra produktionsværksteder. De er hovedindretningen af ​​loftet. Disse kan være ventilationsgitter, rør, ledninger mv. En interessant løsning til loft arrangement er brugen af ​​rå betonlofter. Hvordan man laver et betonloft, hvilke materialer vil bidrage til at opnå den ønskede virkning end at dække betongloftet for at sikre holdbarheden - det vil blive diskuteret i denne artikel.

Betonloft i det indre af lejligheden - grundlaget for industriel stil

Moderne industrielle stil fremhæver ikke kun rummets urbane karakter, men også dens indbyggeres livsstil. Det er kendetegnet ved brugen af ​​hårde og kolde industrielle efterbehandling materialer, såsom: glas, metal og beton. Stilfulde betonlofter er gode til industri- eller loftsinteriør samt stilen i skandinavisk og japansk minimalisme. De er blevet et velkomment element i mange moderne hjem. Dette materiale ændrer helt indersiden af ​​lejligheden.

Udseendet af beton vil understrege den farveløse lak på overfladen, hvilket vil øge virkningen af ​​sværhedsgrad og afkøling, ønskelig i moderne interiør, samt en praktisk måde at beskytte væggen mod skader eller fugt.

Ubehandlede betonvægge og lofter er ikke altid en god løsning til stuen, så det er bedre at bruge betonimitation. For at bevare den industrielle stil kan vi bruge forskellige materialer:

 • dekorative gips, som perfekt efterligner betonflader;
 • dekorative maling;
 • Modulære plader af arkitektonisk beton med en speciel imprægnering;
 • dekorative paneler til beton.

Betonlofter i det indre - foto

Råbeton er utvivlsomt en af ​​de mest interessante tendenser i interiøret, som stadigt vinder popularitet. Derfor vælger flere og flere mennesker denne type dekoration på loftet i stuen. Beton tilføjer både rigor og fantastisk elegance. Denne dekorative overflade ser bedst ud i store rum, hvor overfladen bliver smukt præsenteret. Men en lille lejlighed kan indrettes på denne måde.

Mikrocement Loft Betonplade

Ofte udfører betonloftet deres mikrocement. Mange mennesker har bekymringer over, hvordan beton vil opføre sig på gulvet eller på væggen. Derfor forsøger mange at gøre dem overflader, der ikke er i direkte kontakt med en person, for eksempel loftet. Dette er et meget godt kompromis, da vi kan kombinere det med naturlige trægulve og møbler. Brugen af ​​mikrocement på loftet skaber den perfekte baggrund for hele interiøret.

Mikrocement på loftet er bedre at sætte på det færdige gips eller gipsvæg. Hele processen udføres ekstremt hurtigt, et kvalificeret team kan lave 80-100 m² mikroping i to dage.

Med mikrocement kan du udføre mange typer finish, for eksempel for at afslutte forskellige overflader med en subtil forskel i farver, der efterligner naturlig cement.

Hvis du vælger denne type finish, bør du omhyggeligt planlægge belysningen. Når du vælger den rigtige lampe og korrekt styrer lysstrømmen, kan du yderligere understrege den oprindelige struktur af en sådan overflade.

Dekorativ maling efterligner beton

En interessant mulighed for at skabe en original tekstur kan være specielle mineral dispersion maling. Disse forbindelser indeholder modifikatorer, som gør det muligt for pigmentet at sprede sig ujævnt og smidigt på væggen og danner talrige striber, der er mørkere og lettere, der ligner en rå cementoverflade.

Du kan også bruge en speciel spatel til at anvende strimler og bukser. Mineral maling danner en tynd struktur. Denne maling påføres ved hjælp af en rulle. Det første lag kan straks glattes med en ståltrævle over kornets tykkelse. Det andet lag kan desuden påføres ved hjælp af en spatel, som danner hulrummene.

Formen af ​​mønster og udsparinger vil afhænge af det anvendte værktøj. Når laget tørrer, kan det glattes med en spatel eller svamp for at give den en passende struktur. En sådan dekorativ belægning af maling vil også kræve en topcoat såsom klar eller farvet lak eller voks.

Beton loft loft med dekorative gips

Et loft trimmet med betongips er en god ide at supplere den industrielle atmosfære og bringe en stor dosis af modernitet ind i interiøret. Efter at have besluttet det konkrete loft i stuen, skal vi huske det rigtige valg af andre farver i rummet for at undgå den overvældende effekt. Betonloftet vil være i perfekt harmoni med de forskellige nuancer af blå, blødt bragte detaljer i træets naturlige farver.

Et helt andet rum med betonloft, hvor lyse og intense farver vil sejre - rød, grøn eller orange, vil se helt anderledes ut. Hvis du kan lide moderne og dristige løsninger, kan du bruge en lysegrå skygge. Korrekt udvalgte farvestoffer vil bidrage til at skabe det planlagte arrangement.

Betydningen af ​​beton i loftet er let at udføre med strukturelt gips. En sådan overflade ville meget realistisk efterligne naturlig beton med karakteristiske mønstre og defekter. Du kan også få en glat overflade eller skabe en efterligning af betonplader med en stylus.

Dekorativ gips giver dig mulighed for at skabe en stilfuld effekt af naturlig "våd" beton. I kombination med koldt metal og elegant glas kan du få effekten af ​​et futuristisk interiør.

Ved hjælp af dette materiale kan du få effekten:

 • naturlig "våd" beton med en karakteristisk misfarvning;
 • forskalling;
 • stål form;
 • glat;
 • støbt overflade med karakteristisk pittingkorrosion og defekter.

Fordelene ved dekorative gips:

 • modstand mod vask og vådvaskning;
 • mange forbindelser er resistente overfor bakterier og svampe;
 • holdbar finish;
 • giver "vejrtrækningsvægge".

Før påføring af gipset skal dække overfladenivellerende akrylmaling for at styrke substratet. Du kan også have brug for et pigmentfarvekoncentrat til at male gipset. Til sidst anvendes akryllaksfarve til betonloftet for at sikre og beskytte overfladen.

Arkitektoniske betonmodulære plader

Beton i det indre, indtil for nylig, havde ikke for mange tilhængere. Ofte er det forbundet med et koldt miljø, hvor det er ubehageligt at leve. I mellemtiden er han i øjeblikket under en renæssance. Dette materiale er meget særpræg, let at bruge, elegant og ædelt.

Modulære betonplader kan bruges til dekoration. De kan have forskellige størrelser. Deres omkostninger afhænger af størrelse og type. Installationen af ​​sådanne plader vil være en udfordring for den gennemsnitlige person, men en erfaren mester vil ikke have nogen problemer. Enhver imprægnering ændrer ikke farve, men tjener primært til nem rengøring. Derudover reduceres vandabsorptionen på grund af imprægnering. Takket være dette kan betonplader anvendes selv under forhold med høj luftfugtighed, f.eks. På badeværelset. Betonplader kan også beskyttes med et tyndt lag af gennemsigtig harpiks.

På loftet anvendes arkitektoniske betonpaneler med lav vægt. I dag er interiøret i industriel stil stadig forbundet med frihed, ekstravagance og urban kunst, så det er ideelt til en lejlighed i industriel stil.

Hvordan laver man et varmere interiør med et loft på beton?

Et sådant loft ser smukt ud og er i stand til at tiltrække opmærksomhed. Men man bør sørge for ikke at overdrive det ved at bruge dette materiale i rummet. Beton er en meget ædle belægning, men interiøret tilføjer tyngde såvel som glans. Interiøret med dets brug bør ikke have for mange tilsætninger, da den grove grå overflade selv er meget dekorativ og giver fantastiske visuelle effekter. Betonloftet giver indtryk af, at det er ufærdigt og fugtigt, men samtidig giver rummet elegance og stabilitet. Denne udsmykning fungerer godt ikke kun i boliger, men også i offentlige bygninger, såsom banker, kreative kontorer og restauranter.

Effekten kan fremhæves af LED'er, hvilket gør loftet visuelt "lettere". Denne belægning vil se smukt ud med træ, glas, rustfrit stål og møbler i hvide, grå og sorte farver. Takket være tilsætningen af ​​træ kan du visuelt gøre interiøret varmere, og du kan føje komfort til stoffet på sofaen eller gardinerne.

Træ møbler eller trappe trim vil gøre sådan en interiør cozier og varmere. Træ, der bevæger sig fra gulv til væg, vil bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære i denne del af rummet.

En ensartet gulv- og loftsbeklædning, der minder om råbeton, vil hjælpe med at opnå visuel harmoni og understrege husets karakter.

Hjertet af huset og det mest repræsentative værelse er spisestuen, et stort rundt bord vil give det en særlig atmosfære. Rummets udsmykning vil være en konkret stikkontakt med et blomstermotiv på loftet.

Betonloft - en god mulighed for den hårde og brutale stil loft (26 billeder)

Betonloft i det indre af rummet er en moderne trend med designkunst. Tidligere blev betonen kun brugt som en hård finish, der kræver plastering og maling, men nu er situationen ændret helt, og dette byggemateriale bruges til at færdiggøre vægge og lofter i badeværelset, badeværelset, værelset. Faktum er, at brugen af ​​beton i interiøret som færdigmateriale hjælper med at fremhæve lyse farver og teksturer. Dens fordel er en glimrende kombination med metal og træprodukter. For få år siden kunne få have forestillet sig, at i en lejlighed kunne du bare forlade betonbelægningen uden nogen efterbehandling. Dette kunne kun forestilles i garagen eller i værkstederne, men efterhånden voksede betonens popularitet som færdigmateriale på grund af den store efterspørgsel efter loftsstil, minimalisme, industriel.

Hvad er betons popularitet?

Dette brutale materiale i hænderne på designeren kan blive en attraktiv og æstetisk. Det vil ikke give til keramik eller sten.

De vigtigste fordele ved beton omfatter:

 • tilgængelighed;
 • ikke meget høje omkostninger;
 • brandsikkerhed;
 • modstand mod fugt, skimmel, svampe.

Betonbelægning giver hukommelse og sværhedsgrad, på baggrunden lyse pletter i form af malerier eller fotos ser godt ud, men du bør ikke bruge beton til at efterbehandle børns værelser, det lægger for meget pres på barnets psyke med grusomhed og uhøflighed.

Da det ikke er meget praktisk at lave lofter med ægte beton i lejligheder, er der mulighed for at efterligne dette materiale. Påfør dekorative betonplader, dekorative maling og gips, der efterligner betonoverflader, arkitektonisk beton, mikropement. Kombinationen af ​​arkitektonisk beton og mikrocement vil skabe en reel effekt af betonbeklædning med farveovergange og karakteristisk overflade ruhed.

Vigtige punkter, når du opretter et loft på beton

Teknologien til støbning af loftet med beton er ikke så kompliceret, som det kan synes ved første øjekast, og det praktiske ved et sådant loft giver ingen tvivl, fordi betonggulvet gør rummet stærkere og mere holdbart. Blandt minerne kan man mærke en betydelig vægt af beton og varigheden af ​​arbejdet.

Før arbejdet er det værd at udføre rengøring, priming, forsegling af revner i loftet og omhyggeligt beregning af betonens tykkelse under hensyntagen til belastningen, som overfladen skal modstå. Hvis overlapningen er mindre end 15 cm tyk, er den forstærket med metalforstærkning. Det forstærkende materiale lægges tværs og dets led er svejset. Til forskalling anvendes vandtæt krydsfiner og bordstøtte. Fyldning er ret simpelt, især hvis det udføres af to personer. Arbejdet udføres fra hjørnerne, i løbet af banen er de udjævnet, og luftbobler fjernes fra massen. I 2 måneder lades loftsbladet tørre med forskallingen. Hvis du fjerner forskydningen tidligere, vil der forekomme revner i loftet, og overfladen bliver overflødig.

Warming

Mange loft stil boligejere spekulerer på, hvordan man isolerer et beton loft. Da loftet er gulvet på den næste etage eller loftet, kan beboere på de øverste etager eller en-etagers huse isolere det udenfor. Andre er nødt til at isolere deres lofter indefra. Dette kan gøres ved hjælp af ramme og rammeløs design. Valget af ordningen afhænger af typen af ​​isolering, loftets højde.

Rammefri isolering

Ved hjælp af rammeløs konstruktion leveres varmeisolering, mens loftet praktisk talt ikke mister højden. I denne ordning anvendes stive varmeisolerende materialer, som er fastmonteret på loftet, og efterbehandling udføres. Ved hjælp af rammekonstruktionen sikres den komplekse beskyttelse af betonloftet på grund af tilstedeværelsen af ​​lag af varme, lyd, hydro, dampisolering, men rammebelægningsmetoden reducerer lofternes højde med ikke mindre end 7 cm.

Når du vælger isolering, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • modstand mod udseendet af skimmel og svampe;
 • lille vægt;
 • fugt modstand;
 • varmebestandighed;
 • miljøvenlighed.

Der er et stort antal isoleringsmaterialer af organisk og uorganisk oprindelse, og hver dag bliver de mere og mere. Valget afhænger af loftets højde, køberens ønske og hans økonomiske muligheder.

Du kan vælge skum eller dets sorter (polyvinylchlorid, polyurethanskum, polystyrenskum). Du bør vælge et materiale med lav varmeledningsevne. Når du vælger et skum, skal du huske at det ikke absorberer støj.

Før vi udfører isoleringen af ​​betonloftet indefra, er det nødvendigt at fjerne alle uregelmæssigheder (til niveau), derefter for at fordybe overfladen og forsegle alle revner med cement.

Udfør vandtætningen af ​​loftet ved hjælp af isolerende midler med dyb penetration. Dette kan være bitumen eller polymerblanding. Når vandtætningen er tør, skal du lave arkets layout, så der ikke er nogen smalle strimler eller små isoleringsindsatser. Skumplader er fastgjort til mærkningen med et tætningsmiddel, der føjes arkene tæt til hinanden og til væggene.

Når arbejdet med tilpasning af leddene er afsluttet, får loftet at tørre (dag). Efter tørring anbringes et glasfiberforstærkende net på et tyndt klæbende lag af PVA med et tillæg på 5 cm strimler på hinanden og på væggene oven på skummet. Tillad ikke noget slag og bobler. Efter tilpasning og fastgørelse af forstærkningsnet, fortsæt til isoleringens fastgøring til loftet ved hjælp af tragt snipe. Resultatet er en glat overflade, der derefter udjævnes med gips eller cementblanding og males.

I stedet for solid isolering anvendes stenuld også, men isoleringsprocessen bliver vanskeligere at udføre, da fiberisoleringen er vanskelig at klare.

Rammeisolering mineraluld

Denne metode til isolering af et betonloft er dyrere og vanskeligere at udføre, men det er stadig den mest almindelige.

Loftet skal rengøres af alle afløb, slidte dele, hvorefter primeringen udføres med en latexopløsning. Når primeren er tør, forsegles og kittesprækker, og niveauer resten af ​​overfladen med en cementbaseret blanding.

Efter hærdning er loftet vandtæt med et gennemtrængende vandtætningsmiddel. Til dampspærre på rammen monteres en tæt polyethylen. Rammen er lavet af gipsvæg eller antiseptisk behandlede træstænger, som er fastgjort med selvskærende skruer. Isoleringspladerne ligger mellem rammen og betonbunden. Efter at have fylder hele overfladen af ​​loftet med isolering, placeres et andet lag af film under rammen. Derefter fastgøres gipsvæg, sidespor eller dekorative fliser (afhængigt af det valgte materiale) på rammen af ​​det varme loft, og om nødvendigt udføres efterbehandling.

Hvis loft stil er lavet, så er der ikke behov for at skjule kommunikation. Varme radiatorer, rør, ventilation, elektriske ledninger vil kun komplementere og understrege stilen i rummet.

dekoration

Hvordan man dækker et betonloft, beslutter alle sig selv efter hans smag. Der er flere muligheder for færdiggørelse af betonloftet.

renvaske

Dette er en enkel og lav budget måde. Det vil kræve kalk eller kridt, som er fortyndet med vand. For et komplet maleri af hele området af loftet skal det behandles to eller tre gange. I dette tilfælde får du en perfekt glat hvid overflade. Hvis du vil have loftet til at se anderledes ud, skal du tilføje et farvet pigment af passende farve til kalk. Dæk loftet med hvidvask bedre med en airbrush. Ulempen ved hvidvaskning er dens skrøbelighed og reaktion på høj luftfugtighed. Det vil være nødvendigt at forny det malede loft ofte.

maleri

Bedre finish beton loft. Til farvning ved brug af akryl eller vandbaseret maling. Den påføres med en børste, rulle, sprøjte, men inden man måler betonloftet ved hjælp af en vandemulsion, skal den omhyggeligt fremstilles og overfladen overflade behandles med betonbase med en primer.

Loft stil

I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at afslutte betonloftet, udsmykning, udjævning, forberedelse til maling, gips, primer. Små strømmer af beton vil producere den ønskede virkning. For brutalitet kan du bruge metal- eller træstrukturer. Det er kun for at belyse rummet korrekt.

Loftet på beton kræver næsten ingen dekoration, så du kan spare penge på reparationer. Ofte vedhæfter folk, der bruger denne stil, blot belysningsenheder.

Hvis du planlægger at male et betonloft, kan du gøre det med et tyndt lag og ujævne slag, der vil tilføje farve til betonoverfladen. Fastgør dekorative træ eller metal bjælker til beton. Hvis du vil forøge indretningens sværhedsgrad og kølighed, kan du gipsbetonet dække og belægge det med lak.

belysning

Til en sådan loftsstil er ikke alle typer lamper egnede, så det er vigtigt at vide, hvordan man skal hænge lysekronen på et betonloft, så rummet ikke bliver grå, ubehageligt og lavt, fordi betonloftbelægningen reducerer højden af ​​rummet visuelt.

Du bør vide, at loftet af betonen i loftet stil skal tændes på en sådan måde, at det ikke virker dyster og ubehageligt. Til denne stil er lamper af følgende type, der hænger ovenfra, bedst egnet:

 • Lampe Ilyich. Påfør konventionelle glødelamper uden lampeskærme, der ligger over arbejdsområderne. Du kan lave suspensioner for lamper af forskellig længde, og lyspærerne selv kan have forskellig kraft, størrelse.
 • Halogenlamper. De har forskellige retninger og vil kunne understrege det ønskede overfladeareal.
 • Lysekrone i form af en fan. Sådanne lysekroner pryder og belyser loftet beton.
 • Højteknologi Usædvanlige og lyse højteknologiske lysekroner er perfekte til loftet, og den gråtonede beton vil understrege deres originalitet.
 • Retro. Du kan vælge retro lamper, der fremhæver rummets stramhed.

Hvis du ved, hvordan man hænger en lysekrone på et betonloft og gør det korrekt, så spiller betonoverfladen med forskellige farver og afslører utrolige facetter af gråtoner. Du kan eksperimentere med lamper og vise din kreativitet i stil med et loft.

Betonloft i loftet stil er perfekt til rummelige værelser, hvor den karakteristiske træk er brutalitet, tilstedeværelsen af ​​mursten, beton, metalstrukturer. Hvis du laver et højkvalitetsarbejde på skabelsen af ​​et betonloft, skal du vælge belysning og møbler, der matcher stilen på en hems, almindelig beton åbnes på en ny måde.

Sådan trimmer du loftet

Planlægger en reparation, hver ejer spørger spørgsmålet: hvordan man trimmer loftet? Tidligere var dette problem løst: overfladen kunne blive hvidt, malet eller indsat med tapet. Men i dag betragtes disse muligheder kun, hvis de vil spare så meget som muligt på reparationer. Det bredeste udvalg af moderne materialer gør dig til at tænke, fordi smag og præferencer hos mennesker har ændret sig dramatisk.

Sådan trimmer du loftet

Mulighed for at afslutte lofterne for boliger

Med alle de mange valgmuligheder af modstående materialer er der ikke så mange måder at afslutte loftet på - især er disse:

 • maleri;
 • renvaske;
 • tapetsering;
 • klæbende polyurethan (skum) fliser
 • flydende tapet finish;
 • vendt med dekorative gips
 • loftindretning
 • installation af strækloft.

Hvidvaskning af loftet - en af ​​de hurtige og billige måder

De første fire muligheder er optimale, hvis reparationer skal udføres hurtigt og til laveste pris. Alle disse metoder (hvidvaskning, maling, klistermærke tapet eller skumfliser) er nemme at udføre. Men her er der nogle vanskeligheder.

 1. Du skal vide, hvordan du korrekt forbereder loftets overflade til påføring eller installation af beklædningsmateriale.
 2. Du skal også kende reglerne for at arbejde med dette materiale.
 3. Det er nødvendigt at bestemme hvilken type finish der er optimal for værelser med normal og høj luftfugtighed i opvarmede og uopvarmede rum.

Så for land huse det bedste valg - maling, hvidvaskning, indsæt med tapet. Køkkenet og badeværelset vil kræve fugtsikre maling, paneler og fliser. Den maksimale mulige farve af komfort og præsentation vil give dyrere måder at afslutte: enheden suspenderet eller hævet lofter, anvender dekorative gips. Alle er ikke kun de mest spektakulære designmuligheder for lokaliteterne, men også de mest tidskrævende.

Fugtbestandige loftfliser

Når du beslutter dig for at trimme loftet, skal du tage højde for tilstanden af ​​dens overflade. Hvis det er ujævnt og har mange fejl, er det bedre at lukke det med hængende eller spændingsstrukturer end at forberede sig på maling eller vægpapir. I nogle tilfælde vil dette ikke kun give rummet en moderne stil, men også spare penge.

Efter at have besluttet muligheden for afslutning, kan du fortsætte med valget af modstående materiale. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle funktioner i værelset, der skal repareres: formål, fugtighedsniveau, grad af naturlig belysning (sol). Desuden fungerer de i overensstemmelse med de trinvise installationsanvisninger for det valgte efterbehandlingsmateriale.

Hvordan male loftet

Maleri loftet vil helt sikkert understrege alle sine uregelmæssigheder. Derfor er kravene til overfladekvalitet den højeste. Det skal forstås, at omkostningsoverslaget skal omfatte omkostningerne ikke kun for maling, men også for primer.

Loftmaleriværktøjer

Derudover skal du købe:

 • børster;
 • rullelejer;
 • maling bakke;
 • kit;
 • spatler (metal og gummi).

Maling eller hvidvaskning af loftet vil være billigere end at installere suspenderede eller spændingsstrukturer. Du skal dog forberede dig på, at færdiggørelsen ikke bliver let. Alt arbejde udført i højden og på de øverste etager er arbejdskrævende.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen (inkluderet i det komplette sæt støvsugere af gamle modeller) vil lette opgaven. Men i dette tilfælde har du brug for et hus til vægge og møbler - plastfilm, klud eller papir. Et andet vigtigt punkt, når du bruger maling, er at beskytte dine øjne og luftveje. I denne henseende skal der gives høj kvalitet ventilation.

Til måling af loftet kan du også bruge sprøjtepistolen. På fotosprøjtepistolen HAMMER PRZ150A

Malvalg

Den vigtigste opgave ved reparation af denne type - det rigtige valg af maling. Til lofterne brugt ofte vandbaseret eller vanddispersion. Det er let at forstå egenskaberne af disse forbindelser: belægningerne fra den første gruppe (vandemulsion) vaskes væk med vand, den anden gruppe er ikke.

En vigtig egenskab ved enhver maling er graden af ​​fugtighedsbestandighed. Denne parameter angives normalt på etiketten etiketten. Det er nødvendigt at være opmærksom på det, ellers er der risiko for at købe noget maling til tørre rum for at afslutte loftet på badeværelset. Denne fejl vil medføre fladning og revnedannelse af belægningen, hvilket vil kræve omarbejdning af det udførte arbejde.

Typer af loft maling

Eksperter anbefaler at bruge følgende typer af maling til at afslutte loftet:

 • vandemulsion eller vanddispersion;
 • baseret på akrylharpikser;
 • silikat;
 • silikone.

Teknologi til overfladebehandling til maling

Trin 1. Fjern den gamle finish: maling, tapet eller flise. For at fuldføre opgaven skal du have en trowel med et metalblad. Der lægges stor vægt på gipset. Det er nødvendigt at kontrollere, hvor tæt det er og fjerne alle løst passende partikler.

Stadier for at forberede loftet til maleri

Trin 2. Luk sømme og revner med en kitt eller cement-sandmørtel.

Det er vigtigt! Forsegling af revner i loftet er et meget, meget støvet job. Derfor er det bedre på forhånd at befri lokalerne fra de mest "delikate" ting, før arbejdet begynder, og dække alt andet med film.

Trin 3. Ved hjælp af en kost, suger børste eller klud rester af små partikler af gips, maling eller tapet.

Trin 4. Påfør det første lag af primer. Det er nødvendigt for at sikre så meget som muligt vedhæftning af maling til overfladen af ​​den øvre overlapning. Derudover tillader primer-sammensætningen at selv små fejl kan udjævnes, hvilket giver et mere spektakulært udseende efter farvning.

Trin 5. Før du anvender maling omkring perimeteren af ​​loftet langs væggene lim maskeringsbåndet. Det vil beskytte væggene mod tilfældige udtværinger og pletter.

Præstationsregler

Processen med at anvende maling er enkel og ligetil. Men der er regler, som vil bidrage til at gøre jobbet kvalitativt og undgå sådanne problemer som grimme pletter og gipsgab.

Loft maleri teknologi

Først og fremmest skal du lære, at tilgangen til maling overflader med en rulle og børste er anderledes. Når du påfører maling med en børste, skal du forsøge at holde den i en vinkel på 35 ° -40 ° og lave streg jævnt i en retning. For at vurdere kvaliteten af ​​det udførte arbejde flytter de en afstand på 1,5-2 meter, og med hovedet vippes ved 30 ° -40 °, skal du se på den malede overflade. Hvis huller er synlige, læg et ekstra lag maling.

En simpel enhed, der forhindrer maling drypende fra børsten

Ved anvendelse af en rulle anbringes lagene ved siden af ​​hinanden, så hver næste overlapper den forrige med 5-7 cm. Ved påføring af det andet lag skal stregets retning være vinkelret på den første. Dette vil undgå gipshuller. Farvelægning er vanskelige at nå frem til med en børste.

Hvordan male loftet rulle

De grundlæggende regler for arbejde med pensel og rulle er angivet nedenfor.

 1. Til påføring af det første lag under anvendelse af en mere flydende sammensætning (vandbaseret og vanddispersion fortyndet med vand i et forhold på 1:10).
 2. For at undgå huller og striber anvendes det første lag af maling med W-formede slag.
 3. En almindelig fejl ved maling af loftet - stærkt presset ud af en børste eller rulle. Det er nødvendigt at forstå, at det bedste resultat kan opnås ved påføring af det første slagtilfælde med et ret tykt lag, der efterfølgende spredes på loftet med det samme tryk på værktøjsværktøjet.

Video - Hvordan male loftet med egne hænder

Afslutning af loftet med dekorative gips

Sætte dekorative gips - en effektiv måde til registrering af rummet. Det giver dig mulighed for at omdanne værelset hurtigt og med de laveste materialekostnader. Men det er nødvendigt at arbejde: plastering er ikke en nem proces.

En række teksturer af dekorative gips giver dig mulighed for at finde præcis den type loft, der vil understrege stilen i rummet. Når man vælger en sammensætning, er det nødvendigt at overveje den type overflade, der skal behandles. Hvis loftet er træ eller gipsvæg, kan du ikke bruge hygroskopisk blanding. I dette tilfælde er den optimale sammensætning baseret på polymerer eller acryl.

Dekorative loftsgips

Når du vælger dekorative gips er vigtigt at overveje dets miljøvenlighed. Denne parameter er især vigtig, hvis færdiggørelsen sker i et værelse designet til børn. I dette tilfælde anbefales det at vælge blandinger baseret på cement, kalk, mineraler, marmorflis.

Typer af dekorative gips

Sammensætningen af ​​dekorative gips indeholder fyldstof, additiver, bindemiddel. Tilsætningsstoffer er nødvendige for at give produktet visse egenskaber: antiseptisk, vandafvisende, bakteriedræbende. Afhængig af typen af ​​bindemiddel er de følgende typer gips skelnet.

 1. Mineral. Lavet på basis af cement og kalkblandinger, der traditionelt anvendes til udendørs arbejde. En kendt repræsentant for denne gruppe er den dekorative bark "Bark-eater".
 2. Polymer. Blandinger af denne type fremstilles på basis af akrylharpikser. Sådanne overtræk er karakteriseret ved høj fugtmotstand, der er i stand til at modstå pludselige temperaturændringer. Sammensætningen indbefatter additiver, der tilvejebringer plasticitet.
 3. Silikat. I disse blandinger er bindemidlet flydende glas. Plaster af denne type adskiller sig ikke i plasticitet, men er ideelle til dekoration af komplekse overflader med huler og højdeforskelle. Ofte bruges til efterbehandling af betonlofter.
 4. Silicon. Lavet på basis af silikone indeholder sammensætningen et fint fyldstof: en marmor af marmor eller sandsten. Disse blandinger er holdbare, støvafvisende.

Typer af dekorative gips på loftet

Dekorativt akrylbaseret gips er et glimrende valg til afslutning af lofter i værelser med høj luftfugtighed: på badeværelset, i poolen eller i køkkenet. På grund af den fremragende plasticitet af denne gips skaber en meget smuk tekstur under huden, sten, fløjl. Når du vælger typen af ​​komposition, kan du fokusere på bordet.

Tabel nr. 1. Karakteristik af gipsblandinger.

Betonloft i interiøret

Loftet i interiøret har aldrig fået meget opmærksomhed. Dette er ofte et almindeligt hvidt lærred. Stræklofter blev også populære, hvilket i løbet af få minutter af arbejdet straks kan gemme alle fejlene og perfekt niveau overfladen. De, der ønsker at lave et unikt, kreativt design af deres hjem, er ikke bange for at bruge tid og kræfter, så maleri, maleri og andre former for dekoration forbliver interessante. Hvad hvis betonloftet er overladt uden at afslutte det hele eller snarere at simulere dets fravær? Og denne ide har for nylig fundet sted.

Blandt designere er denne type dekoration ved at blive populær på grund af spredningen af ​​moderne stilarter, som unge er glad for: loft, minimalisme, industrielle mv.

I kombination med et naturligt trægulv i en hvilken som helst skygge ser betonen særdeles stilfuldt ud, ualmindeligt. Ærlighed, elegance - disse er de vigtigste parametre, som styrer dem, der ønsker at følge denne nye trend i verden af ​​indretning.

Det skal huskes og de problemer, der måtte opstå:

 • ikke egnet til meget små værelser, fordi visuelt indsnævre rummet
 • kompleksiteten af ​​valget af belysning, fordi ikke alle vil gøre.

På samme tid har denne type finish en række positive kvaliteter:

 • modstand mod skimmel og svampe;
 • lydisolering;
 • miljøvenlighed
 • lave omkostninger;
 • brandsikkerhed.

Dette loftmateriale har en funktion, der angiver den samlede tone i det overordnede design. Det lader til, at der ikke er nemmere end at vælge væggenes vægge, gulve, tilbehør til et sådant loft. I dette tilfælde er udvælgelsen af ​​stilen til andre indvendige emner en vanskeligere opgave. Kolde nuancer, minimalisme og alsidighed, enkelhed af former bør være de vigtigste faktorer valg.

En vigtig rolle spilles af belysningen af ​​et sådant loft: velvalgt, korrekt placeret, rettet for at understrege strukturen og vægte designet.

Klar betonloft

Loft design loft

Loft stil har tjent et ærested blandt de mest populære stilarter i dag. Det er kendetegnet ved industrielle motiver, grov finish eller mangel deraf. Betonlofter her er ikke kun passende, men også den mest rentable. Værelset ser mere fugtigt ud, og reparationen er ufærdig. Denne effekt og søger designere.

Fremhævning af loftets materiale vil hjælpe armaturer i den rigtige stil:

 • glødelamper uden lofter
 • lamper - fans;
 • lamper, der minder om gadebelysning;
 • i stil med industrielle lysekroner;
 • halogenlamper.

Loft stil er ikke kendetegnet ved skjult kommunikation, bjælker, gulve.

For en bolig er det ikke helt korrekt at efterlade et betonloft uden færdiggørelse. Derfor er loftet stadig dækket med en gennemsigtig lak for at fremhæve det positivt.

Betonpladeafslutningsindstillinger

Der er forskellige måder at understrege reliefen, strukturen af ​​de oprindelige arter. Det er muligt at male, hvidte eller lim tapetet i loftet, samtidig med at materialets nyttige egenskaber bevares.

Beton loft maleri

Afhængigt af rummets design eller af praktiske grunde, skal du vælge følgende typer betonloft:

Pasta beton loft tapet

suspenderet, spændingsstrukturer.

Putty beton loft gips

Funktioner hvidvask beton loft

Den ældste måde, men ikke den nemmeste, hvis overfladen ikke er helt flad. Det er nødvendigt at kende funktionerne og stadierne i forberedelsen af ​​betonloftet til hvidvaskning.

Fjern fuldstændigt gammelt, hævet materiale. Kalk er let rengjort med vand.

primer forarbejdning. Dette er ikke kun nødvendigt for at styrke betonoverfladen, men også for at give den bedste grad af adhæsion af løsningen, der anvendes i fremtiden.

Forsegle fejlene Kittet af den krævede tykkelse fortyndes og påføres defekter med en spatel.

Efter at kittet er tørret, er loftet perfekt udjævnet med sandpapir.

Før hvidvaskning bliver overfladen primet igen.

Fortynd hvidvaskemiddelopløsningen i henhold til anvisningerne for produktet. Det er bedre at sprøjte med en speciel sprøjte end at anvende den med en børste eller rulle. I dette tilfælde fordeles stoffet jævnt og vil ikke strippe.

Slutresultatet vurderes. Nogle gange er det nødvendigt at anvende løsningen i to lag.

Opdater hvidkalkede lofter hvert 2-3 år

Der er to typer materiale, der anvendes til arbejde: kridt og lime. Hver har positive egenskaber: den første giver en stor hvidhed, den anden har en bakteriedræbende effekt.

Processen er tidskrævende, men det skal bemærkes, og fordelene ved hvidvaskning af loftet:

 • miljøvenlighed og sundhedssikkerhed
 • materiale billighed;
 • Muligheden for selvopfyldelse.

Opdater hvidkalkede lofter hvert 2-3 år. Ring denne finish holdbar kan ikke. Over tid bliver den gul, svulmer. Efter arbejde meget snavs. Fordi på trods af alle fordele mange foretrækker andre muligheder for loftdesign.

Før du vasker loftet, skal du sørge for at rengøre det.

Beton loft maleri

Denne mulighed er også mere overkommelig, såvel som den første, men allerede i forhold til den foregående har nogle fordele: en række farver, bedre sammensætning og god slidstyrke. Ved hjælp af en så rig palette kan du skabe interessante design af lejligheder og huse. Det kan være mat eller blankt. Matt ser passende ud i moderne design (hi-tech, loft, minimalisme). Glossy kræver et perfekt fladt loft og vil se bedre ud i et klassisk interiør eller barok interiør.

Det mærkelige at male loftet er, at alt arbejde skal gøres hurtigt

Til arbejde skal du købe maling til indendørs arbejde. Det er opdelt ved sin kemiske sammensætning i:

Akrylmaling er mest populær for sine praktiske egenskaber:

 • rig palette;
 • brænder ikke ud fra solen, ændrer ikke en skygge;
 • trænger ind i små revner og maskerer dem (op til 1 mm);
 • nem at rengøre og ikke vaskbar
 • ligger fladt
 • holdbar;
 • lave omkostninger;
 • har ingen lugt;
 • ikke-toksisk;
 • gælder for enhver overflade.

Akrylmaling er virkelig holdbar, men kun hvis alle krav til arbejde med det er opfyldt: korrekt overfladebehandling, overholdelse af instruktioner for fortynding og anvendelse. Dybest set kræves to frakker for at opnå den ønskede farvemætning.

Akrylmaling er meget holdbar

Latexmaling, som akryl, består af gummi, men kun af syntetisk natur. Latex-maling er mere mættet og kan kun anvendes i et lag. Hun har de samme positive egenskaber som hendes tidligere kollega.

Latex maling tåler lave temperaturer værre, så deres brug anbefales til velopvarmede værelser.

En almindelig minus af de nævnte malingsmuligheder er, at de er modtagelige for dannelsen af ​​en svamp, selv på trods af deres fugtighedsevne. Moderne forbedrede produkter på hylderne lover beskyttelse mod denne sygdom ved at tilføje specielle komponenter. Praksis viser, at dette ikke giver meget effektivitet til dem. Det er nødvendigt at prale alle de samme overflader før hvert lag.

Forbedret i denne henseende betragtes som silikone maling. De tolererer store forskelle i temperatur, høj luftfugtighed, resistent over for udseendet af svampe, skimmel. Kombinerer alle fordelene ved de allerede nævnte muligheder, har silikone maling en ulempe - en fantastisk pris.

Silikatmalinger vil være en glimrende løsning til indretning af lofter i badeværelset, køkkenet, swimmingpoolen. Af alle de muligheder, de er den mest holdbare, fugt-resistente, plet-resistente, antiseptisk. Produkterne har lav toksicitet og kræver ekstra beskyttelse, når de arbejder med dem.

Der findes også usædvanlige typer maling på markedet: tekstureret, præget, teksturelt. De er lavet på basis af vandig akryl dispersion, marmor chips. Ifølge kvalitetskendetegnene er det ikke ringere end andre populære arter. Med dem kan du skabe interessante designs. Ikke alle har råd til dem. Prisen er ret høj.

Til maling af betonloftet er det vigtigt at vælge det rigtige værktøj:

Det er bedst at bruge flere enheder på én gang.

Den rigtige løsning ville være at bruge flere enheder på samme tid. Børste forsigtigt male over hjørner og områder nær væggen. På en kort afstand fra muren bruges en lille rulle, og i et større område arbejder de allerede med et større værktøj. For at malingen ikke skal drysses meget (det er meget vanskeligt at vaske), skal du holde rullerne i en vinkel på ca. 45 grader og ikke meget pres.

For nemheds skyld anvendes specielle gitter til at presse rullerne. Dette undgår unødvendig snavs og maling jævnt.

De samme regler gælder for børsten. Påfør produktet, tryk let på overskydende.

Special sprøjte - elektrisk sprøjtepistol, vanskeligere at bruge. Før du begynder, skal du læse instruktionerne. Maling fortyndet til en vis tykkelse. Konstant brug for at overvåge værktøjets placering. Det skal altid være i samme afstand.

Det mærkelige at male loftet er, at alt arbejde skal gøres hurtigt. Af praktiske grunde er moderne malinger hurtigtørrende. Fra mesteren i dette tilfælde kræver gode færdigheder i efterbehandling arbejde.

Spørgsmålet om, hvordan man maler et betonloft, så belægningen varer mere end et år, løses gennem overholdelse af alle stadier af forberedelse til arbejde.

fjernelse af gammel maling, hvidvaskning mv.

polymer primer behandling;

sandpapir polering til perfekt udjævning;

genbehandling med en primer

Tegning af det andet lag (om nødvendigt).

Man kan ofte finde påstande om, at et mere eller mindre fladt loft ikke kan tømme før malingen. Men sagen er ikke engang en flad overflade, men det faktum, at malingen i dette tilfælde ikke varer længe, ​​selv om der ikke er synlige fejl.

Pasta beton loft tapet

Wallpapering vil være en vej ud, hvis du ikke vil rive rundt i lang tid med kitt på grund af mindre mangler. Moderne tapet har fremragende ydeevne og giver dig mulighed for hurtigt at lave reparationer. Ved valg af kvalitetsprodukter til arbejde sikres holdbarhed.

Til loftet passer ikke-vævet eller vinyl tapet

Til loftet passer ikke-vævet eller vinyl tapet. De er smudsafvisende, uhøjtidelige i plejen. I hardwareforretningen er der muligheder, der ubestrideligt efterligner dekorative gips.

Før du starter arbejde, skal du forberede alt:

 • tapet skæres i stykker langs længden af ​​loftet;
 • fortyndet lim;
 • meget uregelmæssigheder elimineret
 • Luk alle vinduer og døre, så der ikke er nogen udkast.

Lim parallelt med lysets stråler fra vinduet. Sting har ikke meget gnidning. De har brug for at docke fingre og rullet med en gummi rulle.

Oversvømmelse kan blive katastrofalt til tapet i loftet (så tapetet vil simpelthen falde helt), høj luftfugtighed. For at undgå skimmelsvamp og skimmel, skal du være opmærksom på den antiseptiske komponent, når du køber lim. Sørg for at bruge en primer, inden du sætter dig fast.

Installation af fliser på betonloft

På grund af sin lave omkostninger, hurtig installation og evnen til hurtigt at reparere i tilfælde af skade, er denne metode til efterbehandling blevet meget populær. Solgte muligheder med forskellige mønstre, tekstur. Polystyren fliser monteret på en speciel lim.

Installation af fliser på betonloft

Før du starter arbejde, skal du kende følgende:

 • lim starter fra midten af ​​loftet;
 • Vurder straks, hvor de store fejl er placeret, og beregnes placeringen af ​​flisen, så hele delen dækker helt fejlen;
 • hele fliser skal skære, når afstanden til væggen bliver lille. Før klæbning skal opmærkning ske på forhånd, så der for størstedelens vedkommende er inkluderet hele fliser. Beskårne versioner er bedst placeret i de steder, hvor de er mindst mærkbare (under gardin, døråbning).

På trods af det faktum, at fliserne er lettet let hurtigt, skal det bemærkes og ulemper:

 • skrøbelighed;
 • mangel på en ensartet klud, der ikke altid er æstetisk
 • i det moderne interiør benyttes sjældent;
 • ikke resistent over for svampe, skimmel;
 • ligger bag ved høj luftfugtighed.

Afslutning af betonloftet

Dette er en passende mulighed for store værelser med højt til loftet. Især elsker at bruge denne finish på hytterne, i landhuse. Naturligt naturmateriale sætter straks en særlig atmosfære af komfort.

Før dækker skal alle nødvendige meddelelser lægges på forhånd. Før du bruger træet, skal det være godt med jævnt tørret, behandlet med et særligt anti-svampe og vandafvisende middel.

Alle nødvendige meddelelser skal lægges på forhånd.

Arbejdsfaser

Gammelt materiale fjernes fra loftet.

Ved hjælp af dowels, metal profil eller træ barer er monteret i en afstand af 40-60 cm fra hinanden.

Skæreklapplade ved hjælp af hæftemaskine, negle, skruer, skruer.

Lakering lak eller maleri.

Maleri af et træloft er ikke kun nødvendigt for skønhed, men også for beskyttelse mod rådgivning, lugt, uudslettelige pletter, parasitter.

For at bevare en smuk woody relief, vælg vandbaserede maling eller specielle baseret på anilin.

Inden arbejdet påbegyndes, er træoverfladen poleret med papirpapir og behandlet med plet eller speciel imprægnering for at bevare træets naturlige egenskaber.

Denne belægning er holdbar med alle krav til forberedelse. Det er let at passe på ham. Vanskeligheden ligger i installationen af ​​belysning med en sådan træpladefinish.

Maling af betonloftet: valg af sammensætning, anbefalinger til arbejde

En række materialer og teknikker bruges til at afslutte loftoverfladen. De har alle deres fordele og ulemper.

I vores artikel vil vi se på, hvad der betegner maling af et betonloft, hvorfor, når moderne måder på foring fremstår på markedet, har denne type baseindretning stadig ikke mistet sin relevans, lad os undersøge, hvilke typer sammensætninger der anvendes.

Hvad er karakteristisk for at afslutte loftoverfladen med lakering?

Kvaliteten af ​​loftoverfladen i bolig- og offentlige bygninger er yderst vigtig. Indtastning af værelset var det loft, der var en af ​​de første til at slå øjet. Følgelig afgør dets tiltrækningskraft stort set det samlede indtryk af efterbehandlingslokalet.

Loft maling til beton - den mest enkle, overkommelige, men samtidig giver dig mulighed for at udføre et pænt og attraktivt finish materiale. Og i industrielle og husholdningsbygninger anvendes maleriet af betonlofter endnu oftere end andre efterbehandlinger.

Det skal bemærkes, at denne type foring af loftflader er blevet relevant i moderne interiør: loft, industri, techno, nutid, minimalisme.

Fordele ved at male loftet

 • Påfør sammensætningsburken, uden at ty til professionelle hold, med egne hænder.
 • Brug til at dekorere lofter maling hører til de mest budgetmæssige muligheder. Naturligvis vil suspenderede og spændingsbelægninger koste mange gange mere.
 • Takket være brugen af ​​maling og primere er den betonoverflade desuden beskyttet mod virkningerne af uønskede faktorer.
 • Denne færdiggørelsesmetode er fantastisk til værelser med lave lofter, da det modstående lag har en minimumstykkelse.
 • Sammensætningen anvendt i overensstemmelse med reglerne vil i lang tid takke øjet med sit attraktive udseende.

Sammen med dette skal det forstås, at farvningsprocessen, især overfladen placeret i en højde, er ret besværlig.

Loft maling typer

Udvælgelsen af ​​muligheder for maling af et betonloft begynder med en vurdering af malingskravene, der dikteres af: Rummets formål, loftets indledende tilstand, forslag til sammensætningens karakteristika og udseende af den foretede bund. Overvej de mest populære formuleringer til maling lofter.

akryl

 • mest interessante i forhold til pris / kvalitet
 • tør hurtigt
 • på grund af manglen på opløsningsmidler i sammensætningen - lugter ikke;
 • modstandsdygtig over for fugt og temperaturer
 • præget af et bredt udvalg af teksturer og nuancer.

silicone

Silikoneforbindelser - ikke for budgettet til prisen, men har gode egenskaber:

 • Først og fremmest er de elastiske, hvilket minimerer risikoen for revner;
 • dampgennemtrængelige;
 • har fremragende vandafviselighed
 • kunne blokere små revner
 • antiseptichny;
 • Belægningen er meget attraktiv i udseende.

epoxy

Epoxy emaljer udgør et slidstærk, slidstærk lag med god fugtighedsbestandighed. Belægningen kan vaskes med industrielle rengøringsmidler, såvel som ved anvendelse af højtryksapparater. Men de er ikke så harmløse for menneskers sundhed, og valget af farver er ikke for bredt.

alkyd

Alkyd harpiks maling er velegnet til brug i rum med høj luftfugtighed og snavsdannelse. Men det tørrer i lang tid og har en stærk lugt.

silikat

I rum med høj luftfugtighed og fordampning vil sådanne midler komme til nytte. På grund af de forbedrede antiseptiske egenskaber er de desuden ikke bange for biologisk skade.

Tekstureret maling kan bruges til at skabe en spektakulær overflade.

Levende illustrerer processen med at male loftet video i denne artikel.

Forberedelse af grundlaget for maleri

Spørgsmålet - hvordan man laver et konkret loft til maleri, er absolut ikke inaktiv. Forberedende arbejde spiller en afgørende rolle for at sikre målets holdbarhed og tiltrækningskraft. De er de mest tidskrævende, da farvningsprocessen ikke er så kompliceret.

Det er vigtigt! Når du behandler overfladen, før du påfører malingen, samt direkte under maling, skal du dække gulvet og møblerne, der ikke kan fjernes fra rummet med plastfolie. Du bør også fjerne lamperne og om nødvendigt beskytte væggene og dørene, som i forbindelse med arbejdet kan du ødelægge udseendet på alle overflader og indvendige genstande.

Til arbejde har du brug for: en stige, åndedrætsværn og briller for at beskytte øjne og lunger, en spatel for at fjerne gamle belægninger, en mølle eller sandpapir, hvis det er nødvendigt - en bygnings tørretumbler, primer, kit til fjernelse af fejl, vand til vask af loftet, børster, rulle.

Stadier af overfladebehandling:

 1. Fjernet den gamle belægning. I denne henseende kan hvidvaskning, maling, tapet og alle slags fliser anvendes.
 1. Loftets overflade vaskes og tørres.
 2. De steder, der er ramt af en mug og en svamp, behandles på særlige måder.
 1. Påfør et lag jord.

Det er vigtigt! Ved valg af en primer bør der tages højde for dets kompatibilitet med den efterfølgende maling.

Primer er mere bekvemt at anvende med en rulle. På vanskelige steder kan du anvende en pensel.

 1. Små revner, chips og gylle er fyldt med kitt. Afhængig af det lag, der kræves til justering, skal du starte (for at eliminere større mangler) og efterbehandlingsblandingen. Teknologien til anvendelse af forskellige sammensætninger vil blive fremkaldt af instruktionerne på emballagen.
 1. Hvis der findes store revner i loftet, er det bedst at bruge et malingsnet, som derefter sættes i gang. Efter påføring af hvert lag af kitt er overfladen jordet.
 1. Når kittet tørrer, behandles basen med en kværn. Farver heterogenitet af den resulterende base er ikke et problem. Det vigtigste - for at opnå perfekt ensartethed. Støv fjernet af støvsuger.
 1. Påfør et lag primer.
 2. Basen er klar til farvning.

Loft maling teknologi

Ruller i forskellige størrelser, børster og sprøjtepistoler bruges til at male loftet:

 • Malingen blandes grundigt, helst med en blander.
 • Hvis det er nødvendigt, er krydset af loftets overflade beskyttet mod pletter med maskebånd.
 • Ved brug af rullen er der meget praktisk bakke, som fjernede overskydende maling.
 • Sammensætningen påføres i flere lag med ensartede striber. Hvert efterfølgende slagtilfælde bør tilsidesætte den forrige. Børsten eller rullen bør holdes i en 45 graders vinkel på overfladen. Trykket på instrumentet skal være det samme under hele processen.
 • Hele basen skal males med et lag ad gangen, da brud kan føre til ujævn farve. Før det næste farvning skal det færdige lag tørre.
 • Retningen, hvor det næste lag anvendes, ændres (som vist på billedet). I dette tilfælde vil belægningen være glat og ensartet.
 • Ved at bruge pistolen kan du gøre processen lettere. Det påførte lag bliver tyndere, og arbejdets hastighed vil stige. Men selvfølgelig vil køb af en sådan enhed for arbejde i små værelser ikke være berettiget. For farvning store områder uden en spray kan det ikke gøres. Sprøjtens dyse under arbejdet skal være i en afstand på ca. 70 cm fra loftet.
 • Efter at malingen er tør, er loftet klar.

Det er vigtigt! Før overfladen tørrer ud, er det ikke nødvendigt at arrangere udkast og tillade støvdannelse.

Løsning af spørgsmålet om, hvordan og hvordan man maler et betonloft, skal give alle nuancer: at give bekvemmelighed for arbejdet, at vælge de rigtige værktøjer og materialer. Derefter skal du grundigt forberede basen til maleri. Og processen med at anvende maling er ret simpel, men resultatet vil være behageligt for øjet i lang tid.