28 eksempler på beige loft i et moderne interiør

Det moderne marked tilbyder køberen et stort udvalg af stræklofter i forskellige nuancer. Alle kan vælge deres egen farve - varm eller kold. Men ikke altid den valgte palette passer ind i et bestemt interiør. Den gyldne betyder i dette tilfælde - beige stretch loft.

Funktioner beige

Beige refererer til de universelle nuancer. Den består af varm brun og kølig hvid.

Fordelene ved beige farveskemaer er:

 • omfattende udvalg af forskellige nuancer;
 • harmonisk kombination med møbler og indretning
 • beige farve er neutral. Det er ikke irriterende og forårsager ikke voldelige følelser;
 • glatter lyse elementer i rummet, det kan kombineres med kolde og varme toner.
 • forbundet med hyggelige og naturlige materialer såsom sand, træ;
 • et værelse med et beige strækloft nedsænker en person i en atmosfære af varme, fred og ro.

Loft skygge beige i interiøret

Varianter af indretning med beige loft kan ses detaljeret på billedet. Resultatet kan tilfredsstille forskellige præferencer.

Entréhallen er "ansigtet" af hele lejligheden, da den er den første til at acceptere evaluerende synspunkter på indkommende gæster. Et lille værelse er normalt udstyret med et blankt loft med spotlights. Hvis hallen er en anstændig størrelse, er det mere hensigtsmæssigt at bruge mørke farver beige.

I stuen med højt til loftet anvender de ofte en interessant kombination af beige film med rød eller blå, mens de placeres på forskellige niveauer.

Designere anbefaler at installere et chintz lærred med et gennemsnitligt reflektionsniveau i værelset. Baggrunde under et beige loft i en lys skygge kan være mørke. Det samme gælder for møbler. Bøgfarvede baggrunde passer bedst sammen med et kaffefarvet lærred.

I soveværelset vil beige spændingsstruktur spille en stor rolle på kvaliteten af ​​hvile. Da denne skygge ikke lægger pres på psyken, skaber det en følelse af fred, beige vil være en ideel mulighed. Psykologer rådes til at installere linned af sengetøj i soveværelset. Den kornede overflade giver ikke blænding og tæler ikke øjnene. Den store lodrette lysekrone i dette tilfælde skal fjernes og erstattes med et punkt eller LED-belysning. I et sådant soveværelse kan du slappe af ikke kun om natten, men om dagen.

En person bruger meget tid i køkkenet, så der skal være en behagelig atmosfære i dette rum. I sin fordel er køkkenet lille. Dette betyder, at man ved lave lofter ikke bør bruge mørke farver. Undtagelsen er tilstedeværelsen af ​​lyse møbler og teknologi. Så vil den mørke nuance af beige stretch stof være passende. Den glatte overflade afspejler solens stråler og møbler og skaber dermed et interessant lysstykke. Processen med madlavning og spisning vil være mere interessant og trættende.

Et blankt beige loft med vægmonterede armaturer passer til badeværelset. Sandfarvet materiale vil se godt ud med sort og hvid fliser. Det er også muligt at kombinere med keramiske fliser af samme nuance som loftet, samt blå og grøn.

At lave et barns værelse er en delikat sag. Lyse farver kan i høj grad påvirke den ustabile psyke hos unge husstande. Man bør huske på, at barnet over tid vil ændre smag og præferencer. For børn af næsten alder vil et lys beige strækloft være en ideel mulighed. Du kan sikkert kombinere mørke og lyse farver. Denne kombination er velegnet til ethvert interiør.

Typer og nuancer af beige stræklofter

PVC spændingssystemer bliver stadig mere populære blandt offentligheden. Ved indretning af loftet er ikke kun det færdige materiale, strukturen af ​​selve strukturen, men også farven på kluden af ​​stor betydning. Beige-loftet har hovedpositionen blandt andre nuancer. Kun hvid kan være mere populær, men hvid er på en eller anden måde kedelig, og beige er den gyldne middel mellem kolde og varme toner.

Ikke meget vellykket, efter min mening, udvælgelsen af ​​beige blanke stretch loft til køkkenet

Farvepaletten af ​​moderne PVC film er opdelt i sådanne kategorier (toner). Kolde toner, som blå, blå, sort, hvid, øger visuelt rummet, men skaber en kold, stram atmosfære. Interiøret i varme farver (rød, orange, brun, grøn) giver rumkomforten, men kan være irriterende på grund af lysstyrken. Bare toppen, malet i beige, kan bringe harmoni mellem disse to kategorier af farver.

Funktioner beige

Beige farve universal, den kombineres med næsten enhver farve, da den består af varm brun og kølig hvid.

Det beige sømløse loft er godt kombineret med tapet og spotlights.

Den har følgende funktioner:

 1. Mange sorter af beige (fløde, sand, guld, gullig mælk, kakao med mælk, fersken, gråbeige osv.).
 2. Det har en neutral virkning på psyken og fungerer som den vigtigste baggrund, da denne farve er naturlig.
 3. Alle nuancer af beige kombineres med interiørartikler.
 4. Det giver positive følelser, da det er forbundet med naturlige fænomener (træ, sand, sten).
 5. På grund af sin elegance og tilbageholdenhed henviser til den aristokratiske farve.

Fordelene ved spændingssystemet i beige farveskema

Ceiling systemer beige farver er meget populære og har en række fordele:

 1. Denne farve er velegnet til enhver rumindretning. Køkken, opholdsstue, korridor, soveværelse, badeværelse, børnelokale - ethvert værelse kan overleves med disse farver og til at afstille møbler og indretningsprodukter.
 2. Beiges skygge gør rummet bredere og lysere, så det bruges ofte til små værelser. Det er dog ikke så let snavset som traditionelt hvidt.
 3. Loft design farve beige gør lokalet behageligt.
 4. Neutral farve, tiltrækker ikke øjnene og er ikke irriterende.
 5. Denne farve er altid let at opdatere og tilføjer lyse farver til slutningen.
 6. Dette er en fremragende baggrund for spejle, malerier, hylder og andre elementer, det bidrager til balancen mellem husets ejere, afslapning, stressaflastning.
 7. Ved reparation igen kan beige-designet efterlades på plads, det passer til finishen af ​​enhver anden farve.
 8. På beige fotoprint ser godt ud.

Beige i det indre af huset

Stretch loft beige lærred ser harmonisk ud i ethvert rum. Det vil være hensigtsmæssigt i en kompakt gang, og i en rummelig stue, i et lyst børns og praktisk køkken. Uanset om det er blankt loft eller stof, ser beige ædel ud. Spejloverfladen afspejler de fremherskende nuancer i rummet, men følelsen af ​​lysethed forbliver.

Lad os overveje anvendelsen af ​​et beigeloft i hver af de angivne muligheder.

Entré

Hallen skaber et indtryk af gæster om ejerne, og hvis det er lille, så vil en beige top med spotlights øge rummet og vise husets moderne smag.

Overdimensionen af ​​mørke farver i en lille gang kan få det til at ligne et mørkt spisekammer. Derfor er en beige top og en tone rigere end væggen - en universel mulighed.

soveværelse

På dette sted hviler vi og får styrke. Beige toner opretter en person for et pacificeret humør, og hvis tekstur af materialet stadig er stof, så er denne naturlige kombination den mest harmoniske for vision og psyke. At lave et soveværelse i en beige palette anbefales til energiske mennesker, der fører et begivenhedsfuldt liv. I et sådant rum vil skumle lamper være overflødige, det ville være mere hensigtsmæssigt at se belysning eller skjule.

Stue

Stuen er normalt stor, og her modtager du gæsterne. Derfor vil jeg så anvende det originale design her og eksperimentere med kombinationer af forskellige farver og nuancer. Beige farve vil skygge lyse møbler og andre detaljer, vil gøre rummet, dekoreret i kolde farver, varmere.

Stue, der er lavet helt i forskellige nuancer af beige vil være meget hyggeligt og behageligt. Minimalisme, moderne, retro, land - disse stilarter "adore" beige farveskemaer. Loftet af beige calico ser særligt elegant ud. Dens skygge matches med hele interiøret. Mørke møbler, gardiner mv. Detaljer kontrast på en lys baggrund.

Børneværelse

Børn skal udvise forsigtighed, fordi situationen påvirker dannelsen af ​​barnets psyke og hans udvikling. Børn vokser op og ændres, og i denne plan er beige universel - det vil være behageligt for både teenager og nyfødte. Derudover er dette loft perfekt kombineret med kontrasterende lyse løsninger.

køkken

I køkkenet bruger en person meget tid, her tager han mad, og derfor er en behagelig atmosfære vigtig her. Til et lille køkken er en lys top særlig ønskelig. Hvis møbler og tapet er af lyse toner, så er toppen tværtimod lavet af mørke nuancer af beige.

Denne farve er forbundet med mælk, sød fløde, kakao, så i køkkenet er det bare passende. Hvilken farve er ikke ønskelig for loftet, så det er gult, fordi vi forbinder det med sod og fedt, vil køkkenet ikke virke velplejet.

badeværelse

Dette værelse i huset fortjener også særlig opmærksomhed. I badet vasker vi al negativitet og slapper af. Let stretch beige loft før øjnene vil bare hjælpe med at roe og slappe af.

Hvis fliserne på badeværelset er grønne eller oliven, så vil loftet "beige linned" (med grønlig farvetone) harmonisk se ud, hvis det er blå, sort eller grå, så vil grå-beige være vejen. Sand nuancer går godt med brunt og sort og hvidt lægning. Beige er farven på naturlige fænomener, så det påvirker kroppen fredeligt.

Typer af beige nuancer

Denne farve er unik, da den kan være både komplementær og grundlæggende i design. Beige kan dominere rummet, som er indrettet med et stort antal små dekorative elementer. Men så at alt ikke smelter ind i ét sted, skal du bruge forskellige nuancer af beige.

Og denne farve har et stort udvalg af toner. Producenter af spændingssystemer bruger disse typer af beige farver:

 1. Pistacien beige er en svag blanding af gul og grøn (hvedeørens farve). Det bruges ofte i udformningen af ​​huset i stil med en hytte.
 2. Beige antik er noget mellem elfenben og hvidt. Denne farve er forbundet med antikke statuer. Ser godt ud i blank tekstur, skinnende overflade giver beige antikviteter lys.
 3. Beige linned er en lysegrå farve med grønlige nuancer. Den bruges til skinnende og stoflofter. På den baggrund ser sølv- og perlemorelementerne meget elegant ud. Det kontrasterer godt med rige og pastelfarver.
 4. Beige Bronze - mix orange, chokolade og gråt. Den bruges til filmpaneler, da glansen kan efterligne metallisk glans. Denne skygge anses for luksuriøs, så den bruges i imperiet, barok og andre interiører.
 5. Fersken beige er en lys kombination af orange, gul og pink. Dette er en meget varm og romantisk skygge, der ofte bruges i soveværelset, børnehave til piger, på badeværelset. God til matte og blanke lofter.

konklusion

Beige farve kan ikke kun være en god baggrund for lyse interiørgenstande, men også være førende inden for design af rummet.

Beige stræklofter: design muligheder

En række stræklofter giver et stort omfang for designernes fantasi: forskellige farver, teksturer, evnen til at anvende tegning eller fotoudskrivning... Dette giver dig mulighed for at skabe et smukt og individuelt design til hvert værelse.

Hvis du ikke er sikker, skal du vælge en klassiker! Vi har samlet tre dusin ideer til at dekorere et beige stretchloft med fotos og anbefalinger fra designere.

Hvorfor vælge beige?

Lyse farver passer ikke til hvert værelse: de er ikke kombineret med alle typer design, og i et lille rum kan de visuelt reducere rummet endnu mere. Sort-hvide toner er også ret krævende.

Men beige passer næsten enhver type interiør. Derudover giver mange forskellige nuancer dig mulighed for at vælge den du vil kunne lide.

Afhængigt af tekstur kan farven se helt anderledes ud, hvilket gør det muligt at anvende det både i rummets klassiske design og i sine mere moderne versioner.

Beige loft i indretningen

Vi har samlet for dig de mest originale billedeksempler på brugen af ​​beige stræklofter i forskellige typer interiør. Lad os komme i gang.

Glossy stretch lofter ser selvforsynende på grund af den teksturerede glans og behøver ikke yderligere dekorationer. Hvis du vælger en delikat beige skygge som din hovedfarve, kan du nægte basisplader og lysekroner af kompleks form - bare nogle få mellemstore spotlights er nok.

De reflekterende egenskaber af lærredet giver rummet nok lys. Installer lamperne på kaotisk vis eller i form af en bestemt form - for eksempel en cirkel.

Et andet plus på dette loft design er evnen til at kombinere det med ethvert design af vægge og gulve. Det ser ganske elegant ud, uden at distrahere hoved opmærksomheden.

Denne mulighed er egnet til køkkenet. Stræklofter er nemme at vedligeholde, så du behøver ikke bruge en masse indsats på pleje. En spotlight er lettere at tørre end krøllede lysekroner.

Tip: Prøv at kombinere et beige lærred med en hvid gipspladerkasse - dette vil lette zoning af rummet og hjælpe med at fremhæve arbejdsområdet.

Kombinationen af ​​beige og hvid ser smuk ud. Det er ikke nødvendigt at lave et loft på flere planer - det tillader ikke altid højden af ​​rummet.

Du kan kombinere to nuancer af blank eller mat stretchstof. Denne teknik er enkel at udføre, og ser stilfuld og usædvanlig ud. Bare sørg for at farverne i loftet passer ind i resten af ​​interiøret og henter en smuk lysekrone, der vil blande sig ind i baggrunden.

Faktisk er beige en temmelig alsidig farve. Det er ikke kun kombineret med hvid eller sort. Prøv at vælge noget mere originalt. For eksempel vil saftig appelsin på baggrund af fastholdt beige se endnu lysere ud.

Det er bedre at lave små figurer - så en rig skygge vil virke som en farve accent og vil ikke gøre al opmærksomhed på loftet.

Anvendelsen af ​​termisk udskrivning vil betydeligt øge antallet af mulige designmuligheder for stræklofter. Det er ikke nødvendigt at bestille et tryk på hele lærredet - du kan bruge små indlæg.

Animalistiske billeder ser meget godt ud, for eksempel zebrafarvning. Gør det i form af en stribe eller en afrundet indsats - ikke for træt, men opmærksomheden vender sig til sig selv.

Til børnehaven kan du hente en lysere indstilling. Hvordan reagerer barnet på tegneseriens elskede helt og ser ud af hullet i loftet?

Det ser usædvanligt ud og meget ligesom børn - det er værd at tænke på!

Vi håber, at dette eksempel viser dig, at når du vælger et billedudskrivning, kan du kun fokusere på din smag - moderne tekniske evner giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede i loftet.

Du kan hente og abstrakte print fra en kombination af beige og brune nuancer. Men i dette tilfælde er det bedre at begrænse lærredet til gipspladeskassen - ellers vil rummet virke meget lavere og snævrere end det egentlig er - geometriske mønstre på loftet gemmer plads.

Vælg passende lysekroner, der fremhæver den komplekse sammenlægning af linjer, installer sidelys i kassen - og du vil blive overrasket over, hvor effektivt en sådan tilsyneladende ukompliceret løsning kan se ud.

En populær måde at designe stræklofter på - den stjerneklar himmel. Den bløde skinnende glans af stjerner beroliger og hjælper med at falde i søvn. Imidlertid tror mange mennesker fejlagtigt, at det kun kan realiseres mod en mørk baggrund. Det er det ikke. Prøv at vælge et beige lærred.

Om natten vil du ikke se forskellen mellem den og sort eller mørk blå, og om dagen ser sådan en ekstraordinær beslutning smuk og usædvanlig ud.

Beige kan ikke kun være den primære skygge, men også en ekspressiv farve accent. Eksperiment med perforerede lofter - udskårne huller, der åbner karamellørret, ser ganske elegante ud i ethvert rum.

Læs mere om perforerede lofter her.

Tillader pladshøjde? I stuen vil et loft på flere planer, der kombinerer forskellige nuancer af beige, passe. Vores valg - divergerende cirkler, der kommer ned fra midten. Vi anbefaler at dekorere det med en smuk rundformet lysekrone.

Fremragende løsning til klassisk interiør.

For en stor stue eller soveværelse er også krøllede spiraler på beige baggrund egnet. Vi skal arbejde omhyggeligt med placeringen af ​​lyskilder (lysekroner og spotlights), men resultatet er det værd.

Et sådant komplekst design vil tilføje endnu mere plads, og med korrekt design vil hjælpe zone rummet.

Vil du have noget mere originalt? Hvad med skjult baggrundsbelysning? Så længe du ikke aktiverer det, vil dit værelse være placeret i et almindeligt frostet beige loft.

Et klik på en knap - og det vil blive dekoreret med gyldne farver af LED-striber gemt under lærredet.

Til noten: Det er bedre at nægte andre teksturer. Glans forvrænget lys og fløjl eller relief gør ikke strålerne helt. Det bedste valg er mat eller satin finish.

Belysning kan spille en væsentlig rolle i designet af et beige loft. En smuk løsning til badeværelset - stræk glanset lærred i en gipsbrætkasse, baggrundsbelyst med farvet lys. Vælg en skygge af LED-strimler afhængigt af rummets design og personlige smag - sådan får du det resultat, du kan lide.

Forresten er det ikke nødvendigt at kombinere beige med andre farver. Du vil muligvis gerne have løsningen ved at bruge flere toner, der er lidt forskellige fra hinanden. Det vigtigste er, at de alle hører til samme område - varmt eller koldt.

Vælg et par nuancer, lidt anderledes i intensitet - så loftet vil se mere harmonisk ud. Det ser interessant kombination af beige med brun - for eksempel chokolade eller kaffe.

I dette tilfælde vil overgangen mellem zoner være organisk og naturlig. Denne teknik er velegnet til enkel web, såvel som til komplekse multi-level strukturer.

Beige er den perfekte kulisse for komplekse malerier. Blød nok og delikat, afleder den ikke opmærksomhed. Bestil spændingsdragt med højkvalitets fotoprint til hallen eller spisestuen. Et sådant mesterværk af design kunst vil ikke gå ubemærket.

Vi anbefaler at huske at i dette tilfælde skal du være forsigtig med de øvrige elementer i indretningen, hvis du ikke vil have rummet til at blive et museum - det er bedre at være begrænset til et minimum af dekorationer.

En anden effektiv teknik, der kombinerer skjult belysning og fotoudskrivning, er bedre egnet til store rum. Bestil et beige stretch lærred med et mønster imiterende honningkager eller bare et gitter med ansigter i forskellige størrelser og former.

Overvej omhyggeligt placeringen af ​​spotlights og LED strips gemt bag belægningen. Nu, når du tænder lyset, bliver dit loft til et skinnende segmenteret lærred, tredimensionelt og meget smukt. Sandt nok er det ikke muligt at undvære yderligere belysningskilder - det er bedre at vælge enkle kortfattede lysekroner, der ikke tiltrækker opmærksomhed.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af beige stræklofter vil hjælpe dig med at beslutte dig om design af værelser og overbevise dig om, at beige er en selvstændig skygge, der fortjener omhu.

Beige Stræklofter

Stræklofter beige vil se godt ud i ethvert rum, både i lejligheden og på kontoret. Beige farve giver en hygge til værelset, gør det mere "hjemligt".

Derudover sætter beige strækloft mere fordelagtigt loftlamperne ud, på en beige baggrund vil det se godt ud, for eksempel krystallamper eller lamper, der er lavet i farven af ​​"antik bronze".

Loftet i badeværelset af beige lak stof vil se meget usædvanligt og hyggeligt. I køkkenet anbefaler vi at installere en spids af hvide beige lofter, mens stoffet splejsning er godt, fordi det visuelt adskiller rummet uden at reducere loftets højde.

Vi anbefaler også installation af et beige strækloft i soveværelset, beige farve beroliger og slapper af, og du vil være glad for at beundre et sådant loft inden du går i seng.

Prisen for loftet vil være fra 750 til 2000 rubler per kvadratmeter, afhængigt af konfigurationen af ​​dit loft og installationens kompleksitet. Før du bestiller et sådant loft, kan du se billeder af beige stræklofter i galleriet af værker på vores hjemmeside.

For at invitere vores målmåler og finde ud af de nøjagtige omkostninger ved installationen på dit værelse, ring til os på de telefoner, der er angivet på webstedet, eller lad dit nummer være i feedbackformularen.

Beige Stræklofter

Beige farve og dens nuancer anses for at være en klassisk farve. Det symboliserer komfort og fred, harmoni. Et rum, hvor der vil være et beige strækloft, hjælper en person til at roe sig og finde harmoni hurtigere. Hvis du ikke vil visuelt øge rummets rummængde, er denne skygge specielt skabt til dig.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om beige lofter

Denne tone er fantastisk til stuen eller børnehaven i en boliglejlighed. At skabe en følelse af måling og varme, vil det positivt påvirke barnets følelsesmæssige tilstand. Bare sådan en farve vil se godt ud i køkkenet, hvor meget af tiden er brugt.

Beige loft - 110 billeder af de bedste loftsdesign ideer i beige farve

Det rige farveområde i beige, så det er populært blandt stræklofterne. Denne skygge beroliger, bringer fred. Psykologer siger, at det beige interiør har en positiv effekt på personen.

Beige stretch loft er en universel farve, da det er i harmoni med absolut alle farver.

Det unikke af beige sortimentet

Til enhver stil passer beige nuancer: klassisk, Provence eller øko. Det ser en god kombination af brune toner med nuancer af hvid. Kan blandes fra mælkeagtig beige til kakao farve.

Forskellige nuancer vil give raffinement til design. Elite-huse (lejligheder) i VIP-klassen er oftest dekoreret i blege cremefarver.

Beige vil supplere blå, mørkebrun, gul eller grøn. Dette er en ædel farve, der skaber perfekt klassikernes tilbageholdte elegance. På en lys beige baggrund skinner lyse farver som hindbær eller salat godt ud.

Stretch canvas

Designere til hævede lofter anbefaler nuancer: beige, sand, guld, samt fersken eller fløde.

Stræklofter beige - den mest almindelige mulighed i designet, takket være forskellige originale ideer. De bruges i ethvert rum, mild tone giver rummelighed, højde og lys. Diskret baggrund genopfrisker lyse accenter af lys interiør.

Det menes, at det lyse beige loft går godt med rødt, mørkt lilla eller lyst krøllet. Harmonien af ​​beige nuancer (elfenben, bleg kaffe) med terracotta, lysegrøn eller blå er meget smuk.

Satin og blanke loftsbeklædning

Strukturer i beige tone er en win-win metode til at skabe en elegant ædel atmosfære i ethvert interiør. Det mest populære beige blanke loft og satin.

Lærred med glans har en god specularitet, alle genstande vil blive afspejlet, så den overordnede baggrund er så vigtig. Mangfoldigheden vil være ubehagelig for øjnene.

For den engelske stil er det bedre at vælge sand, bleg kaffe eller bløde cremefarver til loftdesign, de er mere fastholdt. Beige paletten ser godt ud i flere niveauer konstruktioner lavet af gipsplader. Højtidelighederne vil give stucco og baguette.

Smukt og roligt beige loft vil være en god baggrund for soveværelset. Hvem er udsat for konstant stress, fører en aktiv livsstil, det er vigtigt at have en fredelig atmosfære i soveværelset.

Også i gangen er beige skyggen af ​​spændedækslet perfekt, hvor der altid ikke er nok lys. For store korridorer (gange) skal designen omhyggeligt udformes, så den mørke farve ikke skaber en tunnel. Glat eller let satinmateriale giver rumfang og lys.

Tip! Hvis lofterne med vægge er lavet i en farve beige skala, bliver rhinestørrelsens rum ufortrykt og meget blegt. Hvis du vil oprette hele udsmykningen i en enkelt farve, skal du have lyse accenter i form af malerier, farvede gardiner eller vaser.

Hvor mange forskellige indretningsprodukter er perfekt beige neutral farve. Han vil nærme sig og til kolde mørke nuancer. Nok til at skabe en usædvanlig belysning mulighed.

Sådanne loftsbeklædninger passer med succes i forskellige stilarter. Dette er en sjov landestil og streng minimalisme, en glemt retro, super fashionable art deco, samt koloniale mv. Ved fotoudskrivning er lærredens beige baggrund perfekt.

I børnenes værelse, hvor det er bedre at ikke bruge rige kontraster, er en beige skala også egnet. Pastell nuancer vil berolige barnet, men når et barn vokser op, vil farven på loftet bringe harmoni og balance.

Den gavnlige effekt af lysebrune skalaer og i badeværelset. Behagelige toner på jorden giver en afslappet gavnlig effekt. Her er en god kombination af lysebrun flise med kunststen og forskellige accenter.

For et køkkenloft er det bedre ikke at vælge gule toner, ellers vil det virke snavset. Professionelle tilbyder en skygge af let kaffe, bagt mælk eller smuk karamel eller bagt mælk. Kombinationer af beige paletter, der tager højde for alle nuancer, vil skabe et unikt elegant interiør i ethvert rum.

Classic stretch loft beige: 6 sorter

Beige strækloft supplerer perfekt indretningen af ​​værelset. Beige strækloft er installeret i gangen, stuen, soveværelset eller gangen. Selv med loftets ujævne karakter i rummet, tager installationen af ​​en sådan struktur ikke meget tid. Afhængigt af præferencerne hos ejeren af ​​rummet vælges overfladens farve og tekstur. På grund af dette kan et designprojekt af enhver kompleksitet implementeres i et stort og ikke meget rum.

Hvor skal du installere beige blank skråt loft: fotos og tip

Designere opfordrer til at bruge et beige strækloft i køkkenet, gangen. Med forbehold af anbefalingerne kan du installere det i soveværelset og stuen. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at hovedfarven og nuancerne er korrekt kombineret. Opret en harmonisk atmosfære vil hjælpe med at satse på træ og glas. Jo mindre kunstige elementer i interiøret, desto bedre ser loftet ud.

Vælg et beige blankt strækloft under hensyntagen til det indvendige rum

Reducere sandsynligheden for fejl vil hjælpe udviklet af designere og bygherrer anbefalinger til begyndere:

 • Det er nødvendigt at opgive ideen om at installere en sådan konstruktion i køkkenet, når der er en konstant varmekilde tæt på fastgørelserne;
 • Spor af form eller frysning af hjørnerne er et andet argument til fordel for at opgive de suspenderede strukturer;
 • I køkkenet er det bedre at bruge en blank overflade, og i soveværelset - matte.

Det vigtigste, du skal huske - Beige strækloft passer visuelt ind i interiøret. Ellers vil selv teknisk korrekt installation reducere det ledige rum.

Forskellige beige stræklofter: billeder og kommentarer

I designet er der flere grundlæggende farver og dem, der opnås som følge af en ændring i tone, nuance eller ved blanding. Tilsvarende sker med beige, som let kan tilpasses karakteristika for et bestemt rum.

Ved at blive bekendt med sortimentslisten i butikskataloget, er der hundredet øget opmærksomhed på beskrivelsen af ​​materialet. Der er altid farvenes tekniske navn, der består af et bogstav og en digital kode.

Du kan vælge den passende farve til loftet selv eller med hjælp fra en professionel designer

Den mørkeste af alle beige muligheder er L519. Visuelt ser det ud som en stærk brygget kaffe med lidt mælk tilsat. Det er bedre at købe det i tilfælde, hvor et veloplyst værelse er udstyret i en klassisk stil.

Blandt andre muligheder for referencefarven skelner designerne følgende:

 1. L511 - adskiller sig i den øgede lysstyrke og blødhed med hensyn til visuel opfattelse. Vil tilføje hvide vægge i en hal eller et planteskole. På grund af forekomsten af ​​en let ferskenfarve er det muligt at visuelt udvide selv et lille rum. Hvis vi taler om en passende arkitektonisk stil, så vil eklekticisme eller renæssance være egnet til denne ebbing.
 2. L501 - bruges i tilfælde, hvor lofterne er skygget af mørkere møbler. Ellers synes denne skygge visuelt hvid. For at bruge den har man brug for erfaring med hensyn til farvekompatibilitet, ellers vil rummet se ud som et hospital med afkalkede vægge.
 3. L507 ("Champagne") - dette loft indeholder et lille strejf af gul, hvilket gør det lidt som mousserende vin. Den anvendes uden særlige begrænsninger. Visuelt udvide rummet og passe ind i enhver arkitektonisk stil.

Afslutter listen over eksisterende nuancer af beige farve L307, som ofte forveksles med L519. Visuelt kan det beskrives som et glas stærkt te med en lille tilsætning af frisk mælk. Den eneste grænse for at bruge denne skygge er farven på de omkringliggende objekter. De skal være 1 tone mørkere, ellers vil rummet miste et par centimeter visuelt.

Typer af beige stretch loftoverflade: foto

I design er der 2 modstående lejre. Repræsentanter for den første mener, at kun et blankt loft er i stand til visuelt at udvide rummet. Deres modstandere understreger, at kun matte overflader kan opnå et sådant mål. I retfærdighed skal det bemærkes, at begge parter er delvist rigtige.

På den ene side tilføjer den glatte overflade et par centimeter, samtidig med at der kræves mere tid med hensyn til at opretholde det oprindelige udseende.

Den glatte stretch loft beige er perfekt til et lille værelse, fordi det kan visuelt udvide rummet i rummet.

På den anden side passer lofter med en mat finish ind i det klassiske og moderne interiør. Enkelt sagt, de er mere alsidige.

For at navigere i begge versioner udviklede designerne en række anbefalinger:

 1. Køkkenet er det sted, hvor glansen ikke skal vises. Ændringer i temperaturens baggrunds- og fugtighedsniveauer fører til hurtig forringelse af hele strukturen.
 2. Installationen af ​​en matt version er tilladt i hallen, hvilket er i overensstemmelse med omgivelserne.
 3. Soveværelse - alt afhænger af graden af ​​belysning og dens størrelse. Det blanke loft ser godt ud i det rummelige værelse og matter i det lille og svagt oplyste rum.

Uanset valg, kræver loftet regelmæssig vedligeholdelse. Det handler om at gnide det med en særlig løsning. Dette sker en gang hvert halve år. I dette tilfælde bevarer overfladen sin oprindelige udseende.

Egenskaber af beige-matte strækloft på billedet og forklaringer

Begyndere svarer ofte fejlagtigt loftet, hvilket er helt ærligt brunt og beige. På trods af at farverne i nogle nuancer er de samme, er det umuligt at kalde dem udskiftelige.

Lys beige strækloft hjælper dig med at gøre din stue moderne og stilfuld.

Overvej denne kendsgerning er nødvendig, når du vælger et loft i butikken:

 • Beige symboliserer sofistikation og grådighed;
 • Brun er egnet til kontor og beige, som er en naturlig farve til hjemmet;
 • Beige vil supplere cremen interiør og grå - den ene domineret af glasoverflader.

Enheden beige stretch loft (video)

Falske beige lofter vil supplere det indre af soveværelset, stuen og endda køkkenet. Det vigtigste - at vælge den rigtige nuance, hvoraf der er mange. Herefter bliver opmærksom på fakturaen. Glans eller mat overflade er valgt under hensyntagen til den indvendige og funktionelle komponent. Glem ikke det faktum, at det nedhængte loft har brug for ordentlig pleje.

28 eksempler på beige loft i et moderne interiør

Det moderne marked tilbyder køberen et stort udvalg af stræklofter i forskellige nuancer. Alle kan vælge deres egen farve - varm eller kold. Men ikke altid den valgte palette passer ind i et bestemt interiør. Den gyldne betyder i dette tilfælde - beige stretch loft.

Funktioner beige

Beige refererer til de universelle nuancer. Den består af varm brun og kølig hvid.

Fordelene ved beige farveskemaer er:

 • omfattende udvalg af forskellige nuancer;
 • harmonisk kombination med møbler og indretning
 • beige farve er neutral. Det er ikke irriterende og forårsager ikke voldelige følelser;
 • glatter lyse elementer i rummet, det kan kombineres med kolde og varme toner.
 • forbundet med hyggelige og naturlige materialer såsom sand, træ;
 • et værelse med et beige strækloft nedsænker en person i en atmosfære af varme, fred og ro.

Loft skygge beige i interiøret

Varianter af indretning med beige loft kan ses detaljeret på billedet. Resultatet kan tilfredsstille forskellige præferencer.

Entréhallen er "ansigtet" af hele lejligheden, da den er den første til at acceptere evaluerende synspunkter på indkommende gæster. Et lille værelse er normalt udstyret med et blankt loft med spotlights. Hvis hallen er en anstændig størrelse, er det mere hensigtsmæssigt at bruge mørke farver beige.

I stuen med højt til loftet anvender de ofte en interessant kombination af beige film med rød eller blå, mens de placeres på forskellige niveauer.

Designere anbefaler at installere et chintz lærred med et gennemsnitligt reflektionsniveau i værelset. Baggrunde under et beige loft i en lys skygge kan være mørke. Det samme gælder for møbler. Bøgfarvede baggrunde passer bedst sammen med et kaffefarvet lærred.

I soveværelset vil beige spændingsstruktur spille en stor rolle på kvaliteten af ​​hvile. Da denne skygge ikke lægger pres på psyken, skaber det en følelse af fred, beige vil være en ideel mulighed. Psykologer rådes til at installere linned af sengetøj i soveværelset. Den kornede overflade giver ikke blænding og tæler ikke øjnene. Den store lodrette lysekrone i dette tilfælde skal fjernes og erstattes med et punkt eller LED-belysning. I et sådant soveværelse kan du slappe af ikke kun om natten, men om dagen.

En person bruger meget tid i køkkenet, så der skal være en behagelig atmosfære i dette rum. I sin fordel er køkkenet lille. Dette betyder, at man ved lave lofter ikke bør bruge mørke farver. Undtagelsen er tilstedeværelsen af ​​lyse møbler og teknologi. Så vil den mørke nuance af beige stretch stof være passende. Den glatte overflade afspejler solens stråler og møbler og skaber dermed et interessant lysstykke. Processen med madlavning og spisning vil være mere interessant og trættende.

Et blankt beige loft med vægmonterede armaturer passer til badeværelset. Sandfarvet materiale vil se godt ud med sort og hvid fliser. Det er også muligt at kombinere med keramiske fliser af samme nuance som loftet, samt blå og grøn.

At lave et barns værelse er en delikat sag. Lyse farver kan i høj grad påvirke den ustabile psyke hos unge husstande. Man bør huske på, at barnet over tid vil ændre smag og præferencer. For børn af næsten alder vil et lys beige strækloft være en ideel mulighed. Du kan sikkert kombinere mørke og lyse farver. Denne kombination er velegnet til ethvert interiør.

Beige strækloft: mulige kombinationer og kombinationer, brug i det indre af stuen, børnelokale og køkken

Roligt interiør i beige toner

Da det blev muligt at lave reparationer ikke af de materialer, jeg formåede at få, men fra de, jeg kan lide, er folk blevet mere omtanke om indretningens farveopløsning. Og da stræklofter er blevet brugt, er nogle af dets farver blevet særdeles populære og efterspurgte. Disse omfatter alle nuancer af beige (se. Gråtophængt loft: Vælg farver til soveværelset og korridoren).

Hvad er fint beige loft

Det er svært at finde en anden farve, som så sammenhængende ville eksistere sammen med hele farvepaletten. Måske kan man kun sige om hvid og beige. De tillader ikke at være bange og dristigt eksperimentere med deres eget interiør uden at tiltrække designere.

Med beige vægge og loft kan du ikke være bange for lyse accenter.

Fordele beige

Hvide lofter taber stadig deres popularitet. Men hvis du ønsker mangfoldighed, og samtidig er du bange for at "overdrive det" med farve, kan bare beige stræklofter være det grundlag, der vil fungere som baggrund for kreative ideer.
Så hvad er fordelene ved lofter i denne farve?

 • Deres kompatibilitet med alle andre farver og nuancer. Bedst af alt, beige ser med brune, grønne, skarpe, lilla, guld og sølv (se Stretch lofter Palette: tips fra mestrene om, hvordan man vælger en farve).
 • Et stort udvalg af nuancer fra gullig-mælkagtig til farven på kaffe med mælk. Blandt dem er både varme og kolde toner.

Palette af beige nuancer

 • Et stort udvalg af nuancer fra gullig-mælkagtig til farven på kaffe med mælk. Blandt dem er både varme og kolde toner.

Palette af beige nuancer

 • Denne farve i loftet fremkalder en følelse af ro og ro. Han er meget velkendt, naturlig, ikke påtrængende, så han er roligt opfattet af mennesker med nogen form for karakter.
 • Den beige farve er ikke så mærket som hvid, men dens lys nuancer gør det også muligt at visuelt udvide rummet.
 • Hvis du vil ændre det indvendige design drastisk, kan dets stil og farveskema, beige stræklofter sikkert tilbage på plads. De ser harmonisk ud i enhver situation.
 • Sådanne lofter er egnede til alle værelser uanset deres formål.
 • Beige farve er en ideel baggrund til fotoudskrivning i loftet (se Farveområde af stræklofter: markedstilbud og udvælgelsesprincipper).

Beige loft med fotoudskrivning i et klassisk interiør

Til reference. Beige nuancer blødgør ansigtsegenskaber, gør det yngre. Dette gælder både tøj og miljø, som vi er omgivet af.

Mulige kombinationer og kombinationer

Hvis du kan lide rolige kombinationer, hygge og komfort, kan dit interiør udelukkende bestå af flere nuancer af beige. Og der kan lægges vægt på loftets tekstur og usædvanlige belysning.

Glansstregt loft varm beige farve - indvendig dekoration

Rådet. Sådanne kombinationer vil appellere til elskere af øko-stil. Men de vil sandsynligvis vælge stofstræklofter i sandtoner.

Hvis du er en aktiv person, der elsker bevægelse, ændrer sig og konstant stræber efter noget nyt, vil denne farve i loftet gøre det muligt for dig at ændre designen af ​​rummet på egen hånd så ofte som du ønsker. Puder, vaser, gardiner og lige vægdekorationer er meget lettere at ændre end at omarbejde loftet.

Anvendelse i det indre af forskellige værelser

Hvis du kan sige om det røde strækloft, at det ikke er hensigtsmæssigt i soveværelset, og sort i børnehaven, så vil beige stræklofter se harmonisk ud i ethvert rum.

Stue

Ovenfor var der flere eksempler på at bruge beige stræklofter i stuen. Enhver nuance vil være passende her: varm eller kold, mørk eller lys.

Børneværelse

Hver forælder uddanner et værelse til sit barn efter hans alder, karakter og behov. Når børn er små, forsøger de at gøre det lyst og interessant. Men hvis barnet er hyperaktivt og spændende, er det bedre at undgå skarpe kontraster. Bare i sådanne tilfælde er beige lofter mere end andre egnet til et børns rum.

Matt beige loft i børnehaven vil skabe en varm og hyggelig atmosfære.

De er også installeret, når rummet er beregnet til børn i forskellige aldre. Neutral farve giver dig mulighed for at skabe et mere alsidigt interiør, som ikke mister sin relevans, når børn vokser op.

køkken

Måske er køkkenet det eneste værelse i huset, hvor du skal omhyggeligt vælge skyggen af ​​beige loftet. Det er ønskeligt, at han ikke gav gul, ellers ser det ud til at loftet er dækket af et lag af fedt og sod.

Køkken med beige loft

På den anden side kan et sådant loft i interiøret tilføre "velsmagende" fornemmelser - farven på smeltet mælk, karamel, kakao eller vanille vil gøre køkkenet mere behageligt og appetitvækkende.

konklusion

Antag ikke, at beige farve i loftet ikke er interessant og kedeligt. Spille med nuancer og teksturer, ved hjælp af monofoniske eller kontrasterende detaljer, kan du få den originale stil i interiøret.

Beige Stræklofter

Den største fordel ved beige lofter ligger i deres "universalitet", i evnen til at blande ind med næsten alle farver og interiørgenstande. Kun hvid har de samme egenskaber, men i modsætning til det er beige en mindre standard løsning, og måske er det derfor meget populært. Du kan se priserne for det i nedenstående tabel.

Priser med installation

Fordelene ved beige stretch loft

Udover god kompatibilitet med andre farver er beige værdsat for en række andre fordele. Blandt dem er:

 • Bredt udvalg af nuancer. Grå, mælkeagtig, gullig, kaffe med mælk og andre varianter kan tilskrives beige-gruppen.
 • Evnen til visuelt at forstørre rummet og udvide sine grænser. Du kan ikke gå galt, hvis du vælger et beige loft til et lille soveværelse eller stue. Du kan være sikker på, at de bliver endnu mere attraktive og "luftige".
 • Kombination med alle indvendige emner. I fremtiden, selvom du vil ændre situationen på værelset, behøver du ikke bruge penge på at opdatere loftet. Beige er perfekt til mørke og lyse løsninger i interiøret.
 • Den perfekte baggrund for enhver lejlighed. Hvis du vil dekorere strækloftet med billedudskrivning, bliver beige en glimrende baggrund og er perfekt til ethvert billede.
 • Oprethold en rolig atmosfære. Beige glans beroliger og påvirker positivt stemningen hos en person.

Hvilket rum er et beige loft egnet til?

Beige strækloft, som hvidt, kan bruges i ethvert rum. Ifølge observatører fra designere, er det valgt af sofistikerede og elegante mennesker. Beige hjælper med at slappe af, lindrer spænding og aggression, fremmer pacificering. Du kan ikke gå galt, hvis du vælger beige til et soveværelse, stue, børnehave, køkken, korridor eller ethvert andet rum.

Kombination med andre farver

Planlægningsreparation, husk en enkel regel: Beige blank strækloft kombinerer perfekt med alle naturlige nuancer: sand, grøn, grå, blå, terracotta. Vælg dem for interiøret for at få et komplet billede og et smukt indrettede værelse.

Dem, der vælger beige stræklofter, anbefales designere at føje til indretningen nogle få lyse farver: billeder i rammer, figurer. Glem også om belysningsenheder og dekorative elementer lavet af metal. Eksperiment med teksturer og mønstre, og dette vil give dig mulighed for at opnå en udsøgt sammensætning, udførelsen af ​​rigdom og glans. For eksempel kan du tilføje til beige loft tapet af samme tone med blomster ornamenter, coverlets i form af dyrehud eller gardiner med geometriske mønstre. Det vigtigste er at styre din egen smag, og hvis du vil, så spørg designerne om hjælp, og de vil skabe et individuelt projekt for dig ved at vælge et beige matte strækloft til det. Du vil se for dig selv, at den rigtige farve er grundlaget for enhver reparation.