Beige Stræklofter

Beige farve og dens nuancer anses for at være en klassisk farve. Det symboliserer komfort og fred, harmoni. Et rum, hvor der vil være et beige strækloft, hjælper en person til at roe sig og finde harmoni hurtigere. Hvis du ikke vil visuelt øge rummets rummængde, er denne skygge specielt skabt til dig.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om beige lofter

Denne tone er fantastisk til stuen eller børnehaven i en boliglejlighed. At skabe en følelse af måling og varme, vil det positivt påvirke barnets følelsesmæssige tilstand. Bare sådan en farve vil se godt ud i køkkenet, hvor meget af tiden er brugt.

Typer og nuancer af beige stræklofter

PVC spændingssystemer bliver stadig mere populære blandt offentligheden. Ved indretning af loftet er ikke kun det færdige materiale, strukturen af ​​selve strukturen, men også farven på kluden af ​​stor betydning. Beige-loftet har hovedpositionen blandt andre nuancer. Kun hvid kan være mere populær, men hvid er på en eller anden måde kedelig, og beige er den gyldne middel mellem kolde og varme toner.

Ikke meget vellykket, efter min mening, udvælgelsen af ​​beige blanke stretch loft til køkkenet

Farvepaletten af ​​moderne PVC film er opdelt i sådanne kategorier (toner). Kolde toner, som blå, blå, sort, hvid, øger visuelt rummet, men skaber en kold, stram atmosfære. Interiøret i varme farver (rød, orange, brun, grøn) giver rumkomforten, men kan være irriterende på grund af lysstyrken. Bare toppen, malet i beige, kan bringe harmoni mellem disse to kategorier af farver.

Funktioner beige

Beige farve universal, den kombineres med næsten enhver farve, da den består af varm brun og kølig hvid.

Det beige sømløse loft er godt kombineret med tapet og spotlights.

Den har følgende funktioner:

 1. Mange sorter af beige (fløde, sand, guld, gullig mælk, kakao med mælk, fersken, gråbeige osv.).
 2. Det har en neutral virkning på psyken og fungerer som den vigtigste baggrund, da denne farve er naturlig.
 3. Alle nuancer af beige kombineres med interiørartikler.
 4. Det giver positive følelser, da det er forbundet med naturlige fænomener (træ, sand, sten).
 5. På grund af sin elegance og tilbageholdenhed henviser til den aristokratiske farve.

Fordelene ved spændingssystemet i beige farveskema

Ceiling systemer beige farver er meget populære og har en række fordele:

 1. Denne farve er velegnet til enhver rumindretning. Køkken, opholdsstue, korridor, soveværelse, badeværelse, børnelokale - ethvert værelse kan overleves med disse farver og til at afstille møbler og indretningsprodukter.
 2. Beiges skygge gør rummet bredere og lysere, så det bruges ofte til små værelser. Det er dog ikke så let snavset som traditionelt hvidt.
 3. Loft design farve beige gør lokalet behageligt.
 4. Neutral farve, tiltrækker ikke øjnene og er ikke irriterende.
 5. Denne farve er altid let at opdatere og tilføjer lyse farver til slutningen.
 6. Dette er en fremragende baggrund for spejle, malerier, hylder og andre elementer, det bidrager til balancen mellem husets ejere, afslapning, stressaflastning.
 7. Ved reparation igen kan beige-designet efterlades på plads, det passer til finishen af ​​enhver anden farve.
 8. På beige fotoprint ser godt ud.

Beige i det indre af huset

Stretch loft beige lærred ser harmonisk ud i ethvert rum. Det vil være hensigtsmæssigt i en kompakt gang, og i en rummelig stue, i et lyst børns og praktisk køkken. Uanset om det er blankt loft eller stof, ser beige ædel ud. Spejloverfladen afspejler de fremherskende nuancer i rummet, men følelsen af ​​lysethed forbliver.

Lad os overveje anvendelsen af ​​et beigeloft i hver af de angivne muligheder.

Entré

Hallen skaber et indtryk af gæster om ejerne, og hvis det er lille, så vil en beige top med spotlights øge rummet og vise husets moderne smag.

Overdimensionen af ​​mørke farver i en lille gang kan få det til at ligne et mørkt spisekammer. Derfor er en beige top og en tone rigere end væggen - en universel mulighed.

soveværelse

På dette sted hviler vi og får styrke. Beige toner opretter en person for et pacificeret humør, og hvis tekstur af materialet stadig er stof, så er denne naturlige kombination den mest harmoniske for vision og psyke. At lave et soveværelse i en beige palette anbefales til energiske mennesker, der fører et begivenhedsfuldt liv. I et sådant rum vil skumle lamper være overflødige, det ville være mere hensigtsmæssigt at se belysning eller skjule.

Stue

Stuen er normalt stor, og her modtager du gæsterne. Derfor vil jeg så anvende det originale design her og eksperimentere med kombinationer af forskellige farver og nuancer. Beige farve vil skygge lyse møbler og andre detaljer, vil gøre rummet, dekoreret i kolde farver, varmere.

Stue, der er lavet helt i forskellige nuancer af beige vil være meget hyggeligt og behageligt. Minimalisme, moderne, retro, land - disse stilarter "adore" beige farveskemaer. Loftet af beige calico ser særligt elegant ud. Dens skygge matches med hele interiøret. Mørke møbler, gardiner mv. Detaljer kontrast på en lys baggrund.

Børneværelse

Børn skal udvise forsigtighed, fordi situationen påvirker dannelsen af ​​barnets psyke og hans udvikling. Børn vokser op og ændres, og i denne plan er beige universel - det vil være behageligt for både teenager og nyfødte. Derudover er dette loft perfekt kombineret med kontrasterende lyse løsninger.

køkken

I køkkenet bruger en person meget tid, her tager han mad, og derfor er en behagelig atmosfære vigtig her. Til et lille køkken er en lys top særlig ønskelig. Hvis møbler og tapet er af lyse toner, så er toppen tværtimod lavet af mørke nuancer af beige.

Denne farve er forbundet med mælk, sød fløde, kakao, så i køkkenet er det bare passende. Hvilken farve er ikke ønskelig for loftet, så det er gult, fordi vi forbinder det med sod og fedt, vil køkkenet ikke virke velplejet.

badeværelse

Dette værelse i huset fortjener også særlig opmærksomhed. I badet vasker vi al negativitet og slapper af. Let stretch beige loft før øjnene vil bare hjælpe med at roe og slappe af.

Hvis fliserne på badeværelset er grønne eller oliven, så vil loftet "beige linned" (med grønlig farvetone) harmonisk se ud, hvis det er blå, sort eller grå, så vil grå-beige være vejen. Sand nuancer går godt med brunt og sort og hvidt lægning. Beige er farven på naturlige fænomener, så det påvirker kroppen fredeligt.

Typer af beige nuancer

Denne farve er unik, da den kan være både komplementær og grundlæggende i design. Beige kan dominere rummet, som er indrettet med et stort antal små dekorative elementer. Men så at alt ikke smelter ind i ét sted, skal du bruge forskellige nuancer af beige.

Og denne farve har et stort udvalg af toner. Producenter af spændingssystemer bruger disse typer af beige farver:

 1. Pistacien beige er en svag blanding af gul og grøn (hvedeørens farve). Det bruges ofte i udformningen af ​​huset i stil med en hytte.
 2. Beige antik er noget mellem elfenben og hvidt. Denne farve er forbundet med antikke statuer. Ser godt ud i blank tekstur, skinnende overflade giver beige antikviteter lys.
 3. Beige linned er en lysegrå farve med grønlige nuancer. Den bruges til skinnende og stoflofter. På den baggrund ser sølv- og perlemorelementerne meget elegant ud. Det kontrasterer godt med rige og pastelfarver.
 4. Beige Bronze - mix orange, chokolade og gråt. Den bruges til filmpaneler, da glansen kan efterligne metallisk glans. Denne skygge anses for luksuriøs, så den bruges i imperiet, barok og andre interiører.
 5. Fersken beige er en lys kombination af orange, gul og pink. Dette er en meget varm og romantisk skygge, der ofte bruges i soveværelset, børnehave til piger, på badeværelset. God til matte og blanke lofter.

konklusion

Beige farve kan ikke kun være en god baggrund for lyse interiørgenstande, men også være førende inden for design af rummet.

28 eksempler på beige loft i et moderne interiør

Det moderne marked tilbyder køberen et stort udvalg af stræklofter i forskellige nuancer. Alle kan vælge deres egen farve - varm eller kold. Men ikke altid den valgte palette passer ind i et bestemt interiør. Den gyldne betyder i dette tilfælde - beige stretch loft.

Funktioner beige

Beige refererer til de universelle nuancer. Den består af varm brun og kølig hvid.

Fordelene ved beige farveskemaer er:

 • omfattende udvalg af forskellige nuancer;
 • harmonisk kombination med møbler og indretning
 • beige farve er neutral. Det er ikke irriterende og forårsager ikke voldelige følelser;
 • glatter lyse elementer i rummet, det kan kombineres med kolde og varme toner.
 • forbundet med hyggelige og naturlige materialer såsom sand, træ;
 • et værelse med et beige strækloft nedsænker en person i en atmosfære af varme, fred og ro.

Loft skygge beige i interiøret

Varianter af indretning med beige loft kan ses detaljeret på billedet. Resultatet kan tilfredsstille forskellige præferencer.

Entréhallen er "ansigtet" af hele lejligheden, da den er den første til at acceptere evaluerende synspunkter på indkommende gæster. Et lille værelse er normalt udstyret med et blankt loft med spotlights. Hvis hallen er en anstændig størrelse, er det mere hensigtsmæssigt at bruge mørke farver beige.

I stuen med højt til loftet anvender de ofte en interessant kombination af beige film med rød eller blå, mens de placeres på forskellige niveauer.

Designere anbefaler at installere et chintz lærred med et gennemsnitligt reflektionsniveau i værelset. Baggrunde under et beige loft i en lys skygge kan være mørke. Det samme gælder for møbler. Bøgfarvede baggrunde passer bedst sammen med et kaffefarvet lærred.

I soveværelset vil beige spændingsstruktur spille en stor rolle på kvaliteten af ​​hvile. Da denne skygge ikke lægger pres på psyken, skaber det en følelse af fred, beige vil være en ideel mulighed. Psykologer rådes til at installere linned af sengetøj i soveværelset. Den kornede overflade giver ikke blænding og tæler ikke øjnene. Den store lodrette lysekrone i dette tilfælde skal fjernes og erstattes med et punkt eller LED-belysning. I et sådant soveværelse kan du slappe af ikke kun om natten, men om dagen.

En person bruger meget tid i køkkenet, så der skal være en behagelig atmosfære i dette rum. I sin fordel er køkkenet lille. Dette betyder, at man ved lave lofter ikke bør bruge mørke farver. Undtagelsen er tilstedeværelsen af ​​lyse møbler og teknologi. Så vil den mørke nuance af beige stretch stof være passende. Den glatte overflade afspejler solens stråler og møbler og skaber dermed et interessant lysstykke. Processen med madlavning og spisning vil være mere interessant og trættende.

Et blankt beige loft med vægmonterede armaturer passer til badeværelset. Sandfarvet materiale vil se godt ud med sort og hvid fliser. Det er også muligt at kombinere med keramiske fliser af samme nuance som loftet, samt blå og grøn.

At lave et barns værelse er en delikat sag. Lyse farver kan i høj grad påvirke den ustabile psyke hos unge husstande. Man bør huske på, at barnet over tid vil ændre smag og præferencer. For børn af næsten alder vil et lys beige strækloft være en ideel mulighed. Du kan sikkert kombinere mørke og lyse farver. Denne kombination er velegnet til ethvert interiør.

Classic stretch loft beige: 6 sorter

Beige strækloft supplerer perfekt indretningen af ​​værelset. Beige strækloft er installeret i gangen, stuen, soveværelset eller gangen. Selv med loftets ujævne karakter i rummet, tager installationen af ​​en sådan struktur ikke meget tid. Afhængigt af præferencerne hos ejeren af ​​rummet vælges overfladens farve og tekstur. På grund af dette kan et designprojekt af enhver kompleksitet implementeres i et stort og ikke meget rum.

Hvor skal du installere beige blank skråt loft: fotos og tip

Designere opfordrer til at bruge et beige strækloft i køkkenet, gangen. Med forbehold af anbefalingerne kan du installere det i soveværelset og stuen. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at hovedfarven og nuancerne er korrekt kombineret. Opret en harmonisk atmosfære vil hjælpe med at satse på træ og glas. Jo mindre kunstige elementer i interiøret, desto bedre ser loftet ud.

Vælg et beige blankt strækloft under hensyntagen til det indvendige rum

Reducere sandsynligheden for fejl vil hjælpe udviklet af designere og bygherrer anbefalinger til begyndere:

 • Det er nødvendigt at opgive ideen om at installere en sådan konstruktion i køkkenet, når der er en konstant varmekilde tæt på fastgørelserne;
 • Spor af form eller frysning af hjørnerne er et andet argument til fordel for at opgive de suspenderede strukturer;
 • I køkkenet er det bedre at bruge en blank overflade, og i soveværelset - matte.

Det vigtigste, du skal huske - Beige strækloft passer visuelt ind i interiøret. Ellers vil selv teknisk korrekt installation reducere det ledige rum.

Forskellige beige stræklofter: billeder og kommentarer

I designet er der flere grundlæggende farver og dem, der opnås som følge af en ændring i tone, nuance eller ved blanding. Tilsvarende sker med beige, som let kan tilpasses karakteristika for et bestemt rum.

Ved at blive bekendt med sortimentslisten i butikskataloget, er der hundredet øget opmærksomhed på beskrivelsen af ​​materialet. Der er altid farvenes tekniske navn, der består af et bogstav og en digital kode.

Du kan vælge den passende farve til loftet selv eller med hjælp fra en professionel designer

Den mørkeste af alle beige muligheder er L519. Visuelt ser det ud som en stærk brygget kaffe med lidt mælk tilsat. Det er bedre at købe det i tilfælde, hvor et veloplyst værelse er udstyret i en klassisk stil.

Blandt andre muligheder for referencefarven skelner designerne følgende:

 1. L511 - adskiller sig i den øgede lysstyrke og blødhed med hensyn til visuel opfattelse. Vil tilføje hvide vægge i en hal eller et planteskole. På grund af forekomsten af ​​en let ferskenfarve er det muligt at visuelt udvide selv et lille rum. Hvis vi taler om en passende arkitektonisk stil, så vil eklekticisme eller renæssance være egnet til denne ebbing.
 2. L501 - bruges i tilfælde, hvor lofterne er skygget af mørkere møbler. Ellers synes denne skygge visuelt hvid. For at bruge den har man brug for erfaring med hensyn til farvekompatibilitet, ellers vil rummet se ud som et hospital med afkalkede vægge.
 3. L507 ("Champagne") - dette loft indeholder et lille strejf af gul, hvilket gør det lidt som mousserende vin. Den anvendes uden særlige begrænsninger. Visuelt udvide rummet og passe ind i enhver arkitektonisk stil.

Afslutter listen over eksisterende nuancer af beige farve L307, som ofte forveksles med L519. Visuelt kan det beskrives som et glas stærkt te med en lille tilsætning af frisk mælk. Den eneste grænse for at bruge denne skygge er farven på de omkringliggende objekter. De skal være 1 tone mørkere, ellers vil rummet miste et par centimeter visuelt.

Typer af beige stretch loftoverflade: foto

I design er der 2 modstående lejre. Repræsentanter for den første mener, at kun et blankt loft er i stand til visuelt at udvide rummet. Deres modstandere understreger, at kun matte overflader kan opnå et sådant mål. I retfærdighed skal det bemærkes, at begge parter er delvist rigtige.

På den ene side tilføjer den glatte overflade et par centimeter, samtidig med at der kræves mere tid med hensyn til at opretholde det oprindelige udseende.

Den glatte stretch loft beige er perfekt til et lille værelse, fordi det kan visuelt udvide rummet i rummet.

På den anden side passer lofter med en mat finish ind i det klassiske og moderne interiør. Enkelt sagt, de er mere alsidige.

For at navigere i begge versioner udviklede designerne en række anbefalinger:

 1. Køkkenet er det sted, hvor glansen ikke skal vises. Ændringer i temperaturens baggrunds- og fugtighedsniveauer fører til hurtig forringelse af hele strukturen.
 2. Installationen af ​​en matt version er tilladt i hallen, hvilket er i overensstemmelse med omgivelserne.
 3. Soveværelse - alt afhænger af graden af ​​belysning og dens størrelse. Det blanke loft ser godt ud i det rummelige værelse og matter i det lille og svagt oplyste rum.

Uanset valg, kræver loftet regelmæssig vedligeholdelse. Det handler om at gnide det med en særlig løsning. Dette sker en gang hvert halve år. I dette tilfælde bevarer overfladen sin oprindelige udseende.

Egenskaber af beige-matte strækloft på billedet og forklaringer

Begyndere svarer ofte fejlagtigt loftet, hvilket er helt ærligt brunt og beige. På trods af at farverne i nogle nuancer er de samme, er det umuligt at kalde dem udskiftelige.

Lys beige strækloft hjælper dig med at gøre din stue moderne og stilfuld.

Overvej denne kendsgerning er nødvendig, når du vælger et loft i butikken:

 • Beige symboliserer sofistikation og grådighed;
 • Brun er egnet til kontor og beige, som er en naturlig farve til hjemmet;
 • Beige vil supplere cremen interiør og grå - den ene domineret af glasoverflader.

Enheden beige stretch loft (video)

Falske beige lofter vil supplere det indre af soveværelset, stuen og endda køkkenet. Det vigtigste - at vælge den rigtige nuance, hvoraf der er mange. Herefter bliver opmærksom på fakturaen. Glans eller mat overflade er valgt under hensyntagen til den indvendige og funktionelle komponent. Glem ikke det faktum, at det nedhængte loft har brug for ordentlig pleje.

Beige loft - 110 billeder af de bedste loftsdesign ideer i beige farve

Det rige farveområde i beige, så det er populært blandt stræklofterne. Denne skygge beroliger, bringer fred. Psykologer siger, at det beige interiør har en positiv effekt på personen.

Beige stretch loft er en universel farve, da det er i harmoni med absolut alle farver.

Det unikke af beige sortimentet

Til enhver stil passer beige nuancer: klassisk, Provence eller øko. Det ser en god kombination af brune toner med nuancer af hvid. Kan blandes fra mælkeagtig beige til kakao farve.

Forskellige nuancer vil give raffinement til design. Elite-huse (lejligheder) i VIP-klassen er oftest dekoreret i blege cremefarver.

Beige vil supplere blå, mørkebrun, gul eller grøn. Dette er en ædel farve, der skaber perfekt klassikernes tilbageholdte elegance. På en lys beige baggrund skinner lyse farver som hindbær eller salat godt ud.

Stretch canvas

Designere til hævede lofter anbefaler nuancer: beige, sand, guld, samt fersken eller fløde.

Stræklofter beige - den mest almindelige mulighed i designet, takket være forskellige originale ideer. De bruges i ethvert rum, mild tone giver rummelighed, højde og lys. Diskret baggrund genopfrisker lyse accenter af lys interiør.

Det menes, at det lyse beige loft går godt med rødt, mørkt lilla eller lyst krøllet. Harmonien af ​​beige nuancer (elfenben, bleg kaffe) med terracotta, lysegrøn eller blå er meget smuk.

Satin og blanke loftsbeklædning

Strukturer i beige tone er en win-win metode til at skabe en elegant ædel atmosfære i ethvert interiør. Det mest populære beige blanke loft og satin.

Lærred med glans har en god specularitet, alle genstande vil blive afspejlet, så den overordnede baggrund er så vigtig. Mangfoldigheden vil være ubehagelig for øjnene.

For den engelske stil er det bedre at vælge sand, bleg kaffe eller bløde cremefarver til loftdesign, de er mere fastholdt. Beige paletten ser godt ud i flere niveauer konstruktioner lavet af gipsplader. Højtidelighederne vil give stucco og baguette.

Smukt og roligt beige loft vil være en god baggrund for soveværelset. Hvem er udsat for konstant stress, fører en aktiv livsstil, det er vigtigt at have en fredelig atmosfære i soveværelset.

Også i gangen er beige skyggen af ​​spændedækslet perfekt, hvor der altid ikke er nok lys. For store korridorer (gange) skal designen omhyggeligt udformes, så den mørke farve ikke skaber en tunnel. Glat eller let satinmateriale giver rumfang og lys.

Tip! Hvis lofterne med vægge er lavet i en farve beige skala, bliver rhinestørrelsens rum ufortrykt og meget blegt. Hvis du vil oprette hele udsmykningen i en enkelt farve, skal du have lyse accenter i form af malerier, farvede gardiner eller vaser.

Hvor mange forskellige indretningsprodukter er perfekt beige neutral farve. Han vil nærme sig og til kolde mørke nuancer. Nok til at skabe en usædvanlig belysning mulighed.

Sådanne loftsbeklædninger passer med succes i forskellige stilarter. Dette er en sjov landestil og streng minimalisme, en glemt retro, super fashionable art deco, samt koloniale mv. Ved fotoudskrivning er lærredens beige baggrund perfekt.

I børnenes værelse, hvor det er bedre at ikke bruge rige kontraster, er en beige skala også egnet. Pastell nuancer vil berolige barnet, men når et barn vokser op, vil farven på loftet bringe harmoni og balance.

Den gavnlige effekt af lysebrune skalaer og i badeværelset. Behagelige toner på jorden giver en afslappet gavnlig effekt. Her er en god kombination af lysebrun flise med kunststen og forskellige accenter.

For et køkkenloft er det bedre ikke at vælge gule toner, ellers vil det virke snavset. Professionelle tilbyder en skygge af let kaffe, bagt mælk eller smuk karamel eller bagt mælk. Kombinationer af beige paletter, der tager højde for alle nuancer, vil skabe et unikt elegant interiør i ethvert rum.

Beige stræklofter: design muligheder

En række stræklofter giver et stort omfang for designernes fantasi: forskellige farver, teksturer, evnen til at anvende tegning eller fotoudskrivning... Dette giver dig mulighed for at skabe et smukt og individuelt design til hvert værelse.

Hvis du ikke er sikker, skal du vælge en klassiker! Vi har samlet tre dusin ideer til at dekorere et beige stretchloft med fotos og anbefalinger fra designere.

Hvorfor vælge beige?

Lyse farver passer ikke til hvert værelse: de er ikke kombineret med alle typer design, og i et lille rum kan de visuelt reducere rummet endnu mere. Sort-hvide toner er også ret krævende.

Men beige passer næsten enhver type interiør. Derudover giver mange forskellige nuancer dig mulighed for at vælge den du vil kunne lide.

Afhængigt af tekstur kan farven se helt anderledes ud, hvilket gør det muligt at anvende det både i rummets klassiske design og i sine mere moderne versioner.

Beige loft i indretningen

Vi har samlet for dig de mest originale billedeksempler på brugen af ​​beige stræklofter i forskellige typer interiør. Lad os komme i gang.

Glossy stretch lofter ser selvforsynende på grund af den teksturerede glans og behøver ikke yderligere dekorationer. Hvis du vælger en delikat beige skygge som din hovedfarve, kan du nægte basisplader og lysekroner af kompleks form - bare nogle få mellemstore spotlights er nok.

De reflekterende egenskaber af lærredet giver rummet nok lys. Installer lamperne på kaotisk vis eller i form af en bestemt form - for eksempel en cirkel.

Et andet plus på dette loft design er evnen til at kombinere det med ethvert design af vægge og gulve. Det ser ganske elegant ud, uden at distrahere hoved opmærksomheden.

Denne mulighed er egnet til køkkenet. Stræklofter er nemme at vedligeholde, så du behøver ikke bruge en masse indsats på pleje. En spotlight er lettere at tørre end krøllede lysekroner.

Tip: Prøv at kombinere et beige lærred med en hvid gipspladerkasse - dette vil lette zoning af rummet og hjælpe med at fremhæve arbejdsområdet.

Kombinationen af ​​beige og hvid ser smuk ud. Det er ikke nødvendigt at lave et loft på flere planer - det tillader ikke altid højden af ​​rummet.

Du kan kombinere to nuancer af blank eller mat stretchstof. Denne teknik er enkel at udføre, og ser stilfuld og usædvanlig ud. Bare sørg for at farverne i loftet passer ind i resten af ​​interiøret og henter en smuk lysekrone, der vil blande sig ind i baggrunden.

Faktisk er beige en temmelig alsidig farve. Det er ikke kun kombineret med hvid eller sort. Prøv at vælge noget mere originalt. For eksempel vil saftig appelsin på baggrund af fastholdt beige se endnu lysere ud.

Det er bedre at lave små figurer - så en rig skygge vil virke som en farve accent og vil ikke gøre al opmærksomhed på loftet.

Anvendelsen af ​​termisk udskrivning vil betydeligt øge antallet af mulige designmuligheder for stræklofter. Det er ikke nødvendigt at bestille et tryk på hele lærredet - du kan bruge små indlæg.

Animalistiske billeder ser meget godt ud, for eksempel zebrafarvning. Gør det i form af en stribe eller en afrundet indsats - ikke for træt, men opmærksomheden vender sig til sig selv.

Til børnehaven kan du hente en lysere indstilling. Hvordan reagerer barnet på tegneseriens elskede helt og ser ud af hullet i loftet?

Det ser usædvanligt ud og meget ligesom børn - det er værd at tænke på!

Vi håber, at dette eksempel viser dig, at når du vælger et billedudskrivning, kan du kun fokusere på din smag - moderne tekniske evner giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede i loftet.

Du kan hente og abstrakte print fra en kombination af beige og brune nuancer. Men i dette tilfælde er det bedre at begrænse lærredet til gipspladeskassen - ellers vil rummet virke meget lavere og snævrere end det egentlig er - geometriske mønstre på loftet gemmer plads.

Vælg passende lysekroner, der fremhæver den komplekse sammenlægning af linjer, installer sidelys i kassen - og du vil blive overrasket over, hvor effektivt en sådan tilsyneladende ukompliceret løsning kan se ud.

En populær måde at designe stræklofter på - den stjerneklar himmel. Den bløde skinnende glans af stjerner beroliger og hjælper med at falde i søvn. Imidlertid tror mange mennesker fejlagtigt, at det kun kan realiseres mod en mørk baggrund. Det er det ikke. Prøv at vælge et beige lærred.

Om natten vil du ikke se forskellen mellem den og sort eller mørk blå, og om dagen ser sådan en ekstraordinær beslutning smuk og usædvanlig ud.

Beige kan ikke kun være den primære skygge, men også en ekspressiv farve accent. Eksperiment med perforerede lofter - udskårne huller, der åbner karamellørret, ser ganske elegante ud i ethvert rum.

Læs mere om perforerede lofter her.

Tillader pladshøjde? I stuen vil et loft på flere planer, der kombinerer forskellige nuancer af beige, passe. Vores valg - divergerende cirkler, der kommer ned fra midten. Vi anbefaler at dekorere det med en smuk rundformet lysekrone.

Fremragende løsning til klassisk interiør.

For en stor stue eller soveværelse er også krøllede spiraler på beige baggrund egnet. Vi skal arbejde omhyggeligt med placeringen af ​​lyskilder (lysekroner og spotlights), men resultatet er det værd.

Et sådant komplekst design vil tilføje endnu mere plads, og med korrekt design vil hjælpe zone rummet.

Vil du have noget mere originalt? Hvad med skjult baggrundsbelysning? Så længe du ikke aktiverer det, vil dit værelse være placeret i et almindeligt frostet beige loft.

Et klik på en knap - og det vil blive dekoreret med gyldne farver af LED-striber gemt under lærredet.

Til noten: Det er bedre at nægte andre teksturer. Glans forvrænget lys og fløjl eller relief gør ikke strålerne helt. Det bedste valg er mat eller satin finish.

Belysning kan spille en væsentlig rolle i designet af et beige loft. En smuk løsning til badeværelset - stræk glanset lærred i en gipsbrætkasse, baggrundsbelyst med farvet lys. Vælg en skygge af LED-strimler afhængigt af rummets design og personlige smag - sådan får du det resultat, du kan lide.

Forresten er det ikke nødvendigt at kombinere beige med andre farver. Du vil muligvis gerne have løsningen ved at bruge flere toner, der er lidt forskellige fra hinanden. Det vigtigste er, at de alle hører til samme område - varmt eller koldt.

Vælg et par nuancer, lidt anderledes i intensitet - så loftet vil se mere harmonisk ud. Det ser interessant kombination af beige med brun - for eksempel chokolade eller kaffe.

I dette tilfælde vil overgangen mellem zoner være organisk og naturlig. Denne teknik er velegnet til enkel web, såvel som til komplekse multi-level strukturer.

Beige er den perfekte kulisse for komplekse malerier. Blød nok og delikat, afleder den ikke opmærksomhed. Bestil spændingsdragt med højkvalitets fotoprint til hallen eller spisestuen. Et sådant mesterværk af design kunst vil ikke gå ubemærket.

Vi anbefaler at huske at i dette tilfælde skal du være forsigtig med de øvrige elementer i indretningen, hvis du ikke vil have rummet til at blive et museum - det er bedre at være begrænset til et minimum af dekorationer.

En anden effektiv teknik, der kombinerer skjult belysning og fotoudskrivning, er bedre egnet til store rum. Bestil et beige stretch lærred med et mønster imiterende honningkager eller bare et gitter med ansigter i forskellige størrelser og former.

Overvej omhyggeligt placeringen af ​​spotlights og LED strips gemt bag belægningen. Nu, når du tænder lyset, bliver dit loft til et skinnende segmenteret lærred, tredimensionelt og meget smukt. Sandt nok er det ikke muligt at undvære yderligere belysningskilder - det er bedre at vælge enkle kortfattede lysekroner, der ikke tiltrækker opmærksomhed.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af beige stræklofter vil hjælpe dig med at beslutte dig om design af værelser og overbevise dig om, at beige er en selvstændig skygge, der fortjener omhu.

Nuancerne for at installere beige stretch loft

Beige farve er meget udbredt i design af rummet. Det er varmere end rent hvid og er den perfekte baggrundsfarve til et harmonisk interiør.

Varm, strålende beige, bedre end hvid farve giver dig mulighed for at skabe en blid og afslappet atmosfære og giver et bredt felt til farvekombinationer. Blandt de mange nuancer er denne farve et symbol på enkelhed og elegance.

Værdighed beige

Ønsker du at skabe illusionen af ​​et rummeligt interiør i et lille rum, hvor du opfanger de mørke nuancer af loftet, har du fundet, at en stor mængde af hvide ikke opfylder dine forventninger? Vær opmærksom på det blanke stretch loft beige. Historisk set refererer denne farve - en skygge af naturlig uld - til det gulbrune farveområde, men meget mere neutral. Det bruges i stigende grad som et alternativ til hvide lofter. Jo lettere den naturlige beige er, desto tættere er den på neutrale farver. Bleg fersken og kød-pink er også relateret til denne farve, men allerede langt fra brun og guld. Blandt alle de naturlige nuancer kommer i tankerne: sand, uldfarve, linned, kridt og karamel.

Hvilke stilarter at bruge

 • Ønsker du et elegant og moderne interiør? Kombiner beige med chokoladebrun eller kastanje ved at tilføje sølvfarvede tilbehør;
 • Ønsker at skabe en lukket hyggelig værelse-kokon fra omverdenen. Brug neutrale nuancer af beige i kombination med hvidt; Undgå at ignorere bløde, silkeagtige teksturer;
 • Vil du dekorere et værelse i lyse farver? Brug blomme, lilla, grøn som accent og beige som baggrund. Resultatet vil ikke skuffe dig. For et mere munter humør, brug varme farver som rød, orange og solrig gul;
 • For at skabe et luksuriøst rige interiør, brug gylden beige med guld trim i form af ornamenter og tilbehør af samme farve, glem ikke om fløjl eller suede teksturer og brokade;
 • For et solid mandligt kontor, brug beige i kombination med grå, mørkegrå eller lilla accenter er velkomne.

Interiøret med et blankt stræk loft beige eller pulverformet bruges i rum med en mangel på plads, takket være dens refleksivitet fra den visuelt øger loftets højde, og rummet ser ud til at være mere rummeligt. Denne tintpalette skaber en atmosfære af afslapning, harmoni og komfort i dit værelse, hvilket gør dit ophold så behageligt som muligt. Derudover er beige altid i mode, og du kan nemt skabe et stilfuldt harmonisk interiør med det.

Farvekombinationer

Det er ret alsidigt og kombineret med de fleste farver, det er en af ​​hovedfordelene. Beige kan blødgøre mørke nuancer som blå, magenta eller smaragdgrøn eller komme frem i neutrale farver i indretningen. Den mest almindeligt anvendte kombination med en brun farveskala. Beige blanke stretchloft i kombination med chokolade trim vil skabe en atmosfære af varme og komfort. Det gør et harmonisk par mursten, rødbrun og terracotta. Men med pastellblå blomster går det værre.

Hvis du beslutter dig for at stole på installationen og valg af fagfolk, kan du kontakte os for at få råd og bestille ordre på telefon +7 (495) 777-3827

Blankt sort strækloft

Sort farve er slet ikke en farve, men fraværet af lys som sådan. Sorte overflader absorberer alt lys, der falder på dem, det reflekterer ikke og bryder ikke, denne effekt begyndte at blive kaldt sort.

Sømløse blanke stretchlofter

Det unikke af det blanke lærred, i dets evne til at transformere. Han har som et kameleon sig selv et rigt udvalg af farver og hvordan en illusionist kan ændre den visuelle opfattelse af det omgivende perspektiv.

Beige stretch loft

Overvejer hvilken farve man vælger til et strækloft til et værelse? Blandt alle mulighederne betragtes beige stræklofter som de mest populære og alsidige. Denne farve kombinerer hvide og brune toner, i det indre af rummet kan se anderledes ud. For at skabe effekten af ​​et let svævende loft er det værd at ty til brug af lys nuancer (fløde, perle eller kaffe med mælk). Ved at installere et hvid-beige matstrækloft i køkkenet vil du kunne fremhæve de lyse accenter af interiøret (blå, grøn og gul) såvel som hvid. Hvis interiøret er dekoreret i en woody tone, eller der er steder at være lyse røde nuancer, så er farvede stræklofter og rige mørke beige en god mulighed.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Hvis du vil købe et beige strækloft til en lejlighed eller et hus i Moskva og et højkvalitetsområde, kan du gøre det hos Stroy Service, der har været på markedet i næsten 20 år og tilbyder det bredeste udvalg af teksturer og nuancer af stræklofter til enhver type værelse.

Beige stræklofter. Nøglefunktioner

Uanset hvilken stil du beslutter dig for at designe det indre af rummet, vil beige stræklofter altid være passende (for at installere stræklofter af beige farve, tilhængere af den klassiske stil og universelle design foretrækker). I forhold til denne farve fremhæver professionelle designere ingen begrænsninger, og lignende stræklofter kan anvendes til enhver stil, for eksempel:

 • Matte beige stræklofter i køkkener i stil med "Provence"
 • Glatte beige stræklofter i stuen "Ecostyle"
 • Satin beige stræklofter i salerne i stil med "barok"
 • Matt og blanke beige stræklofter i gangene, dekoreret under træet mv.

Ovennævnte er blot nogle af de mulige kombinationer. Professionelle designere påpeger, at beige stræklofter vil se godt ud i både varme og kolde stilarter af køkkeninteriør. For eksempel kan en blankt stræk loft beige farve med succes fremhæve al eksklusivitet i krystal lysekrone, og matte, vil skabe en interessant effekt i kombination med diffused punktbelysning. At købe et beige strækloft til et værelse betyder at skabe et interiør, der vil se perfekt og gavnligt både i virkeligheden og i billedet.

Installation af beige PVC-stræklofter fra firmaet "Stroy Service" udføres ved hjælp af gasflasker fra Norge (Ragasco), som garanterer 100% sikkerhed under installationen. Hvis du har valgt et stofbeige strækloft, vil denne mulighed blive kendetegnet ved øget pålidelighed, miljømæssig renlighed og frostbestandighed.

Billede af beige stretch loft

Prisen på beige stræklofter

Beige stræk loft farve - anden efterspørgsel efter hvid. Denne farve har en rig palette af farver, der udvider mulighederne for designere meget. Prisen på beige stræklofter med installation i virksomheden "Stroy Service" er den laveste i hele hovedstaden. Bemærk, at beregningen tager højde for sådanne øjeblikke som loftets tekstur, rummets størrelse, typen af ​​belysning og tilgængeligheden af ​​yderligere tjenester.

Virksomheden "Stroy Service" holder løbende tilbud og rabatter til faste og nye kunder, hvilket bidrager til en mere overkommelig og rentabel reparation!

Glossy stretch lofter

Vores firma beskæftiger sig med installationen af ​​blanke stræklofter i Moskva og regionen. En sådan overflade er et ideelt grundlag for at skabe originale lyseffekter. Vi har en film lavet i Tyskland, Belgien, Rusland. Vi udfører uafhængigt afskæring af klæder før installationen.

Stræklofter med blank overflade har følgende fordele:

 • Stort udvalg af nuancer. Mere end 200 farver på RAL-skalaen.
 • Speciel belægning. Det afspejler lys, gør rummet lysere og mere visuelt voluminøst.
 • Let at pleje. Dette materiale absorberer ikke forurening, akkumulerer ikke statisk elektricitet og tiltrækker ikke støv - du kan tørre det med en blød, fugtig klud).
 • Stilfuldt design. Lyse, blanke lofter passer perfekt ind i det moderne interiør af højteknologi, minimalisme, popkunst.
 • Styrke. Materialet kan klare en belastning på op til 100 kg pr. 1 m². m overflade, der beskytter rummet mod oversvømmelser.

Installation og drift

På grund af filmens høje elasticitet så enkel og praktisk at installere. Installation af et blankt strækloft tager cirka 3 timer afhængigt af lærredets størrelse. I tilfælde af akkumulering af vand på overfladen af ​​PVC-folien brydes ikke og strækkes. Eksperter forsvinder forsigtigt vandet, hvorefter loftet straks vil tage sin oprindelige form!

Typer af blanke lofter

Disse designs er meget forskellige i farve og design. Producenter tilbyder følgende typer:

 • Hvid. Den ideelle base til fotoudskrivning eller håndmalning.
 • Farvet. Du kan vælge skyggen i nøjagtig overensstemmelse med rummets farveskema.
 • Multilevel. De vil bidrage til at skjule kommunikation bag deres overflade, dele rummet visuelt i zoner. Lav et usædvanligt lysstykke.
 • Texture. Imiterer naturligt træ, læder eller sten.
 • Med baggrundsbelysning. Baggrundsbelysningen er placeret direkte bag overfladen af ​​loftsbeklædningen eller rundt omkretsen (effekten af ​​et svævende loft).

Glatte lofter er også forskellige i graden af ​​refleksioner. Der er film med en glat overflade og med en let glans, der er relevant for klassisk interiør.

Beige Stræklofter

Stræklofter beige vil se godt ud i ethvert rum, både i lejligheden og på kontoret. Beige farve giver en hygge til værelset, gør det mere "hjemligt".

Derudover sætter beige strækloft mere fordelagtigt loftlamperne ud, på en beige baggrund vil det se godt ud, for eksempel krystallamper eller lamper, der er lavet i farven af ​​"antik bronze".

Loftet i badeværelset af beige lak stof vil se meget usædvanligt og hyggeligt. I køkkenet anbefaler vi at installere en spids af hvide beige lofter, mens stoffet splejsning er godt, fordi det visuelt adskiller rummet uden at reducere loftets højde.

Vi anbefaler også installation af et beige strækloft i soveværelset, beige farve beroliger og slapper af, og du vil være glad for at beundre et sådant loft inden du går i seng.

Prisen for loftet vil være fra 750 til 2000 rubler per kvadratmeter, afhængigt af konfigurationen af ​​dit loft og installationens kompleksitet. Før du bestiller et sådant loft, kan du se billeder af beige stræklofter i galleriet af værker på vores hjemmeside.

For at invitere vores målmåler og finde ud af de nøjagtige omkostninger ved installationen på dit værelse, ring til os på de telefoner, der er angivet på webstedet, eller lad dit nummer være i feedbackformularen.