28 eksempler på beige loft i et moderne interiør

Det moderne marked tilbyder køberen et stort udvalg af stræklofter i forskellige nuancer. Alle kan vælge deres egen farve - varm eller kold. Men ikke altid den valgte palette passer ind i et bestemt interiør. Den gyldne betyder i dette tilfælde - beige stretch loft.

Funktioner beige

Beige refererer til de universelle nuancer. Den består af varm brun og kølig hvid.

Fordelene ved beige farveskemaer er:

 • omfattende udvalg af forskellige nuancer;
 • harmonisk kombination med møbler og indretning
 • beige farve er neutral. Det er ikke irriterende og forårsager ikke voldelige følelser;
 • glatter lyse elementer i rummet, det kan kombineres med kolde og varme toner.
 • forbundet med hyggelige og naturlige materialer såsom sand, træ;
 • et værelse med et beige strækloft nedsænker en person i en atmosfære af varme, fred og ro.

Loft skygge beige i interiøret

Varianter af indretning med beige loft kan ses detaljeret på billedet. Resultatet kan tilfredsstille forskellige præferencer.

Entréhallen er "ansigtet" af hele lejligheden, da den er den første til at acceptere evaluerende synspunkter på indkommende gæster. Et lille værelse er normalt udstyret med et blankt loft med spotlights. Hvis hallen er en anstændig størrelse, er det mere hensigtsmæssigt at bruge mørke farver beige.

I stuen med højt til loftet anvender de ofte en interessant kombination af beige film med rød eller blå, mens de placeres på forskellige niveauer.

Designere anbefaler at installere et chintz lærred med et gennemsnitligt reflektionsniveau i værelset. Baggrunde under et beige loft i en lys skygge kan være mørke. Det samme gælder for møbler. Bøgfarvede baggrunde passer bedst sammen med et kaffefarvet lærred.

I soveværelset vil beige spændingsstruktur spille en stor rolle på kvaliteten af ​​hvile. Da denne skygge ikke lægger pres på psyken, skaber det en følelse af fred, beige vil være en ideel mulighed. Psykologer rådes til at installere linned af sengetøj i soveværelset. Den kornede overflade giver ikke blænding og tæler ikke øjnene. Den store lodrette lysekrone i dette tilfælde skal fjernes og erstattes med et punkt eller LED-belysning. I et sådant soveværelse kan du slappe af ikke kun om natten, men om dagen.

En person bruger meget tid i køkkenet, så der skal være en behagelig atmosfære i dette rum. I sin fordel er køkkenet lille. Dette betyder, at man ved lave lofter ikke bør bruge mørke farver. Undtagelsen er tilstedeværelsen af ​​lyse møbler og teknologi. Så vil den mørke nuance af beige stretch stof være passende. Den glatte overflade afspejler solens stråler og møbler og skaber dermed et interessant lysstykke. Processen med madlavning og spisning vil være mere interessant og trættende.

Et blankt beige loft med vægmonterede armaturer passer til badeværelset. Sandfarvet materiale vil se godt ud med sort og hvid fliser. Det er også muligt at kombinere med keramiske fliser af samme nuance som loftet, samt blå og grøn.

At lave et barns værelse er en delikat sag. Lyse farver kan i høj grad påvirke den ustabile psyke hos unge husstande. Man bør huske på, at barnet over tid vil ændre smag og præferencer. For børn af næsten alder vil et lys beige strækloft være en ideel mulighed. Du kan sikkert kombinere mørke og lyse farver. Denne kombination er velegnet til ethvert interiør.

Typer og nuancer af beige stræklofter

PVC spændingssystemer bliver stadig mere populære blandt offentligheden. Ved indretning af loftet er ikke kun det færdige materiale, strukturen af ​​selve strukturen, men også farven på kluden af ​​stor betydning. Beige-loftet har hovedpositionen blandt andre nuancer. Kun hvid kan være mere populær, men hvid er på en eller anden måde kedelig, og beige er den gyldne middel mellem kolde og varme toner.

Ikke meget vellykket, efter min mening, udvælgelsen af ​​beige blanke stretch loft til køkkenet

Farvepaletten af ​​moderne PVC film er opdelt i sådanne kategorier (toner). Kolde toner, som blå, blå, sort, hvid, øger visuelt rummet, men skaber en kold, stram atmosfære. Interiøret i varme farver (rød, orange, brun, grøn) giver rumkomforten, men kan være irriterende på grund af lysstyrken. Bare toppen, malet i beige, kan bringe harmoni mellem disse to kategorier af farver.

Funktioner beige

Beige farve universal, den kombineres med næsten enhver farve, da den består af varm brun og kølig hvid.

Det beige sømløse loft er godt kombineret med tapet og spotlights.

Den har følgende funktioner:

 1. Mange sorter af beige (fløde, sand, guld, gullig mælk, kakao med mælk, fersken, gråbeige osv.).
 2. Det har en neutral virkning på psyken og fungerer som den vigtigste baggrund, da denne farve er naturlig.
 3. Alle nuancer af beige kombineres med interiørartikler.
 4. Det giver positive følelser, da det er forbundet med naturlige fænomener (træ, sand, sten).
 5. På grund af sin elegance og tilbageholdenhed henviser til den aristokratiske farve.

Fordelene ved spændingssystemet i beige farveskema

Ceiling systemer beige farver er meget populære og har en række fordele:

 1. Denne farve er velegnet til enhver rumindretning. Køkken, opholdsstue, korridor, soveværelse, badeværelse, børnelokale - ethvert værelse kan overleves med disse farver og til at afstille møbler og indretningsprodukter.
 2. Beiges skygge gør rummet bredere og lysere, så det bruges ofte til små værelser. Det er dog ikke så let snavset som traditionelt hvidt.
 3. Loft design farve beige gør lokalet behageligt.
 4. Neutral farve, tiltrækker ikke øjnene og er ikke irriterende.
 5. Denne farve er altid let at opdatere og tilføjer lyse farver til slutningen.
 6. Dette er en fremragende baggrund for spejle, malerier, hylder og andre elementer, det bidrager til balancen mellem husets ejere, afslapning, stressaflastning.
 7. Ved reparation igen kan beige-designet efterlades på plads, det passer til finishen af ​​enhver anden farve.
 8. På beige fotoprint ser godt ud.

Beige i det indre af huset

Stretch loft beige lærred ser harmonisk ud i ethvert rum. Det vil være hensigtsmæssigt i en kompakt gang, og i en rummelig stue, i et lyst børns og praktisk køkken. Uanset om det er blankt loft eller stof, ser beige ædel ud. Spejloverfladen afspejler de fremherskende nuancer i rummet, men følelsen af ​​lysethed forbliver.

Lad os overveje anvendelsen af ​​et beigeloft i hver af de angivne muligheder.

Entré

Hallen skaber et indtryk af gæster om ejerne, og hvis det er lille, så vil en beige top med spotlights øge rummet og vise husets moderne smag.

Overdimensionen af ​​mørke farver i en lille gang kan få det til at ligne et mørkt spisekammer. Derfor er en beige top og en tone rigere end væggen - en universel mulighed.

soveværelse

På dette sted hviler vi og får styrke. Beige toner opretter en person for et pacificeret humør, og hvis tekstur af materialet stadig er stof, så er denne naturlige kombination den mest harmoniske for vision og psyke. At lave et soveværelse i en beige palette anbefales til energiske mennesker, der fører et begivenhedsfuldt liv. I et sådant rum vil skumle lamper være overflødige, det ville være mere hensigtsmæssigt at se belysning eller skjule.

Stue

Stuen er normalt stor, og her modtager du gæsterne. Derfor vil jeg så anvende det originale design her og eksperimentere med kombinationer af forskellige farver og nuancer. Beige farve vil skygge lyse møbler og andre detaljer, vil gøre rummet, dekoreret i kolde farver, varmere.

Stue, der er lavet helt i forskellige nuancer af beige vil være meget hyggeligt og behageligt. Minimalisme, moderne, retro, land - disse stilarter "adore" beige farveskemaer. Loftet af beige calico ser særligt elegant ud. Dens skygge matches med hele interiøret. Mørke møbler, gardiner mv. Detaljer kontrast på en lys baggrund.

Børneværelse

Børn skal udvise forsigtighed, fordi situationen påvirker dannelsen af ​​barnets psyke og hans udvikling. Børn vokser op og ændres, og i denne plan er beige universel - det vil være behageligt for både teenager og nyfødte. Derudover er dette loft perfekt kombineret med kontrasterende lyse løsninger.

køkken

I køkkenet bruger en person meget tid, her tager han mad, og derfor er en behagelig atmosfære vigtig her. Til et lille køkken er en lys top særlig ønskelig. Hvis møbler og tapet er af lyse toner, så er toppen tværtimod lavet af mørke nuancer af beige.

Denne farve er forbundet med mælk, sød fløde, kakao, så i køkkenet er det bare passende. Hvilken farve er ikke ønskelig for loftet, så det er gult, fordi vi forbinder det med sod og fedt, vil køkkenet ikke virke velplejet.

badeværelse

Dette værelse i huset fortjener også særlig opmærksomhed. I badet vasker vi al negativitet og slapper af. Let stretch beige loft før øjnene vil bare hjælpe med at roe og slappe af.

Hvis fliserne på badeværelset er grønne eller oliven, så vil loftet "beige linned" (med grønlig farvetone) harmonisk se ud, hvis det er blå, sort eller grå, så vil grå-beige være vejen. Sand nuancer går godt med brunt og sort og hvidt lægning. Beige er farven på naturlige fænomener, så det påvirker kroppen fredeligt.

Typer af beige nuancer

Denne farve er unik, da den kan være både komplementær og grundlæggende i design. Beige kan dominere rummet, som er indrettet med et stort antal små dekorative elementer. Men så at alt ikke smelter ind i ét sted, skal du bruge forskellige nuancer af beige.

Og denne farve har et stort udvalg af toner. Producenter af spændingssystemer bruger disse typer af beige farver:

 1. Pistacien beige er en svag blanding af gul og grøn (hvedeørens farve). Det bruges ofte i udformningen af ​​huset i stil med en hytte.
 2. Beige antik er noget mellem elfenben og hvidt. Denne farve er forbundet med antikke statuer. Ser godt ud i blank tekstur, skinnende overflade giver beige antikviteter lys.
 3. Beige linned er en lysegrå farve med grønlige nuancer. Den bruges til skinnende og stoflofter. På den baggrund ser sølv- og perlemorelementerne meget elegant ud. Det kontrasterer godt med rige og pastelfarver.
 4. Beige Bronze - mix orange, chokolade og gråt. Den bruges til filmpaneler, da glansen kan efterligne metallisk glans. Denne skygge anses for luksuriøs, så den bruges i imperiet, barok og andre interiører.
 5. Fersken beige er en lys kombination af orange, gul og pink. Dette er en meget varm og romantisk skygge, der ofte bruges i soveværelset, børnehave til piger, på badeværelset. God til matte og blanke lofter.

konklusion

Beige farve kan ikke kun være en god baggrund for lyse interiørgenstande, men også være førende inden for design af rummet.

Beige Stræklofter

Beige farve og dens nuancer anses for at være en klassisk farve. Det symboliserer komfort og fred, harmoni. Et rum, hvor der vil være et beige strækloft, hjælper en person til at roe sig og finde harmoni hurtigere. Hvis du ikke vil visuelt øge rummets rummængde, er denne skygge specielt skabt til dig.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om beige lofter

Denne tone er fantastisk til stuen eller børnehaven i en boliglejlighed. At skabe en følelse af måling og varme, vil det positivt påvirke barnets følelsesmæssige tilstand. Bare sådan en farve vil se godt ud i køkkenet, hvor meget af tiden er brugt.

Beige loft - 110 billeder af de bedste loftsdesign ideer i beige farve

Det rige farveområde i beige, så det er populært blandt stræklofterne. Denne skygge beroliger, bringer fred. Psykologer siger, at det beige interiør har en positiv effekt på personen.

Beige stretch loft er en universel farve, da det er i harmoni med absolut alle farver.

Det unikke af beige sortimentet

Til enhver stil passer beige nuancer: klassisk, Provence eller øko. Det ser en god kombination af brune toner med nuancer af hvid. Kan blandes fra mælkeagtig beige til kakao farve.

Forskellige nuancer vil give raffinement til design. Elite-huse (lejligheder) i VIP-klassen er oftest dekoreret i blege cremefarver.

Beige vil supplere blå, mørkebrun, gul eller grøn. Dette er en ædel farve, der skaber perfekt klassikernes tilbageholdte elegance. På en lys beige baggrund skinner lyse farver som hindbær eller salat godt ud.

Stretch canvas

Designere til hævede lofter anbefaler nuancer: beige, sand, guld, samt fersken eller fløde.

Stræklofter beige - den mest almindelige mulighed i designet, takket være forskellige originale ideer. De bruges i ethvert rum, mild tone giver rummelighed, højde og lys. Diskret baggrund genopfrisker lyse accenter af lys interiør.

Det menes, at det lyse beige loft går godt med rødt, mørkt lilla eller lyst krøllet. Harmonien af ​​beige nuancer (elfenben, bleg kaffe) med terracotta, lysegrøn eller blå er meget smuk.

Satin og blanke loftsbeklædning

Strukturer i beige tone er en win-win metode til at skabe en elegant ædel atmosfære i ethvert interiør. Det mest populære beige blanke loft og satin.

Lærred med glans har en god specularitet, alle genstande vil blive afspejlet, så den overordnede baggrund er så vigtig. Mangfoldigheden vil være ubehagelig for øjnene.

For den engelske stil er det bedre at vælge sand, bleg kaffe eller bløde cremefarver til loftdesign, de er mere fastholdt. Beige paletten ser godt ud i flere niveauer konstruktioner lavet af gipsplader. Højtidelighederne vil give stucco og baguette.

Smukt og roligt beige loft vil være en god baggrund for soveværelset. Hvem er udsat for konstant stress, fører en aktiv livsstil, det er vigtigt at have en fredelig atmosfære i soveværelset.

Også i gangen er beige skyggen af ​​spændedækslet perfekt, hvor der altid ikke er nok lys. For store korridorer (gange) skal designen omhyggeligt udformes, så den mørke farve ikke skaber en tunnel. Glat eller let satinmateriale giver rumfang og lys.

Tip! Hvis lofterne med vægge er lavet i en farve beige skala, bliver rhinestørrelsens rum ufortrykt og meget blegt. Hvis du vil oprette hele udsmykningen i en enkelt farve, skal du have lyse accenter i form af malerier, farvede gardiner eller vaser.

Hvor mange forskellige indretningsprodukter er perfekt beige neutral farve. Han vil nærme sig og til kolde mørke nuancer. Nok til at skabe en usædvanlig belysning mulighed.

Sådanne loftsbeklædninger passer med succes i forskellige stilarter. Dette er en sjov landestil og streng minimalisme, en glemt retro, super fashionable art deco, samt koloniale mv. Ved fotoudskrivning er lærredens beige baggrund perfekt.

I børnenes værelse, hvor det er bedre at ikke bruge rige kontraster, er en beige skala også egnet. Pastell nuancer vil berolige barnet, men når et barn vokser op, vil farven på loftet bringe harmoni og balance.

Den gavnlige effekt af lysebrune skalaer og i badeværelset. Behagelige toner på jorden giver en afslappet gavnlig effekt. Her er en god kombination af lysebrun flise med kunststen og forskellige accenter.

For et køkkenloft er det bedre ikke at vælge gule toner, ellers vil det virke snavset. Professionelle tilbyder en skygge af let kaffe, bagt mælk eller smuk karamel eller bagt mælk. Kombinationer af beige paletter, der tager højde for alle nuancer, vil skabe et unikt elegant interiør i ethvert rum.

Hvorfor er det værd at vælge beige stræklofter til et indvendigt rum?

Beige strækloft - den bedste løsning til indretningen. Det passer ind i ethvert rum, vil du gerne have med attraktivt udseende og høj ydeevne. Et vigtigt punkt for hver person er loftets design. Derfor skal du bestemme overfladen, tekstur og farve.

Advarsel! Når du vælger et spændende lærred, anbefales det at være opmærksom på rummets stil, dets formål og størrelse. Se på billederne af færdige løsninger for at forstå, hvordan en bestemt version vil se på dit værelse.

Attraktivt design af multi-layer stretch canvas creme tone.

Vælg beige som hovedfarve

Et af de mest populære muligheder er beskeden beige. Det er valgt i det overvældende antal sager. Dette forklares af denne tones universalitet og anvendelighed. beige fremhæver lyse farver accenter, binde dem sammen. Foto eller maleri ser æstetisk glædeligt ud på en lys beige baggrund.

Selve skyggen er en blanding af brun og hvid. På samme tid er farvepaleten bred: fra næsten hvid til mørk kaffe. Tonen kan være varm eller kold, afhængigt af resten af ​​interiøret.

Billede af køkkenets indretning, lavet i lys creme og træ nuancer

Karamelfarve repræsenterer raffinement og æstetik. Vær opmærksom på billederne af luksuriøse rige interiører, og du vil helt sikkert finde en blid cremefarve i loftet. Det skaber en rolig atmosfære i rummet, sigter mod balance, hjælper med at slippe af med stress og aggression, slappe af og hvile efter arbejdsdage. Hvis du foretrækker varme nuancer, bliver de nøglen til komfort og varme.

Fordelene ved beige

Cream - en naturlig naturlig skygge. Derfor er dens kombinationer med andre lignende toner harmoniske. Blandt dem er gul, grøn, blå og farver af brun gamma. Dette vil give mulighed for at opnå en sofistikeret klassisk indstilling. I skabelsen af ​​fed moderne interiør benyttes beige til at fremhæve og fremhæve grønne, hindbær og andre lyse accenter.

Karamelfarve vil være et passende valg for dem, der endnu ikke har besluttet sig for den ønskede farve. Det vil retfærdiggøre sig selv i indretningen og blive en integreret del. Samtidig er en sådan tone ikke slående og ikke-bindende, så det vil glæde sig med en følelse af rummelighed og lethed.

Let strækloft er universelt, men det har andre fordele:

 1. Naturlig og neutral opfattelse, egnet til de fleste mennesker.
 2. En mulighed for at kombinere med forskellige møbler, en overflade af vægge.
 3. Ligeledes imponerende farve ser på det glatte og på en matt overflade.
 4. Evnen til at neutralisere eller noget muffle yderst lyse indvendige genstande, afhenter en kold eller varm tone.
 5. At skabe en atmosfære af fred og ro, hvilket kun forårsager positive følelser.

Alt dette understreger betydningen af ​​karamelfarven og dens efterspørgsel. Hvis du vælger et creme lærred, behøver du ikke at fortryde din beslutning. På samme tid ser skyggen æstetisk glædeligt ud i ethvert rum, hvilket også tjener som sin fordel.

Foto af et attraktivt indretning, hvor det dekorative element er fotoprint på væggen og originalt loftbelysning

Vi vælger loftets overflade

Advarsel! Vælg den foretrukne lofttekstur på forhånd. Det afhænger af typen af ​​værelse. Til køkkener og badeværelser passer en blank overflade, der er nemmere at rengøre. I stuerne og soveværelserne tilføjer matt tekstur elegance og glamour.

Til stræklofter anvendes forskellige materialer: PVC film og stof. Den sidste mulighed er en mat tekstur. Filmen er tilgængelig i forskellige teksturer:

Hvis du foretrækker glans, få et loft med en spektakulær glans og høj ydeevne, relativ modstandsdygtighed over for fugt, absorption af forurening. En sådan overflade ser attraktiv ud og betragtes som universel for ethvert rum.

Billeder af stuen, lavet i klassisk stil i lyse beige, brune og guldfarve

En anden populær mulighed - en mat overflade. Det betragtes som en passende mulighed for soveværelser, stuer, haller, børneværelser. Dette loft ser æstetisk glædeligt ud og giver dig mulighed for at arrangere et foto ved hjælp af fotoudskrivning eller at udføre et kunstmaleri.

For nylig er satinoverflader ofte valgt. De skelnes af en blød glans, der skaber en utrolig attraktiv atmosfære i interiøret. Denne mulighed betragtes som universel for ethvert værelse. Han foretrækkes af dem, der ikke ved hvad de skal vælge: mat eller blank tekstur.

Beige og interessante kombinationer

Afhængigt af tonen i beige farve bruges den i forskellige rum. En mørk nuance med kølige grå nuancer vil være en passende mulighed for rummelige og lyse værelser. Små værelser, det reducerer visuelt, hvilket næppe er inkluderet i dine planer. Brug cool beige nuancer i værelser med et lille område forsigtigt, da de skaber en atmosfære af kulde og tomhed. Og i de rummelige værelser taler de tvert imod lys og frihed.

Foto af et simpelt men harmonisk interiør, lavet i et lys beige farveskema

Et interessant valg ville være naturlig beige. Det refererer til varme nuancer med en fersken undertone. Dette vil føje komfort og varme til interiøret. Denne farve er valgt til at dekorere lokalerne i etnisk, klassisk eller landlig stil. Skyggen er kombineret med mørkebrune eller tværtimod mælkehvidede overflader af væggene.

Hvis prioriteringen udglatter lyse farveovergange, skal du se på de lyse beige nuancer - de er neutrale og skaber ikke dissonans i rummet. Det er bedst at kombinere et sådant loft med pastell eller træagtige nuancer af vægoverfladen.

Foto interiør stue med en kombination af lys beige og mørkebrune toner

En universel mulighed, som passer ind i ethvert interiør, bliver en neutral beige skygge. Det er repræsenteret af klassiske noter og ligner en kaffe med mælk. Dens største fordel er fraværet af en stilistisk belastning, så designen af ​​rummet spiller ikke en afgørende rolle. Neutral beige forsigtigt afslutte ethvert udseende.

Hvis du vil have et tofarvet loft, men ikke ved, hvad det er bedre at kombinere beige, se nærmere på følgende populære muligheder:

 1. Beige og brun. De skaber en blød kontrast. Farverne impliserer naturlighed, derfor vil de supplere øko-stilen.
 2. Beige og rød. Med deres hjælp skaber de også en blød kontrast, forudsat at dæmpet rød er valgt. Kombinationen passer ind i stuen.
 3. Beige og hvid. Et sådant valg gør ethvert interiør diskret og let. Denne kombination er valgt til udsmykning af stuer, soveværelser eller hvilestuer.
 4. Lys beige og pink. Kombinationen er ekstraordinær og interessant. Med det kan du oprette et luksuriøst badeværelse eller en elegant børnehave.
Udseende af et lys-beige strækloft med sommerfuglfotoprint

Advarsel! Husk at beige i interiøret kan være til stede ikke kun på strækloftet. Hvis du vælger at se på billeder af interiører, vil du se, at det også er valgt til vægge og møbler. Eksperimenter med nuancer, der opnår attraktive kombinationer.

Hvordan man bruger cremefarve i forskellige rum?

Hvis du vælger farve på strækloftet til køkkenet, skal du være meget forsigtig. Karamel bør ikke give yellowness, så det vil gøre designet visuelt snavset, som et lag med sod og fedt i loftet. Præference gives til "lækre" nuancer. Blandt dem er følgende:

 1. Bagt mælk.
 2. Karamel.
 3. Cocoa.
 4. Custard farve.
Attraktive soveværelse design, hvor forskellige nuancer af creme farve kombineres

De gør køkkenet hyggeligt, forbedrer appetitten. Til moderne interiør kan du vælge kølige nuancer.

En universel karamelfarve er velegnet til et barns værelse. Det er valgt, når et værelse er beregnet til flere børn.

Stuen og soveværelset er præget af brede muligheder for indretning. Du er velkommen til at vælge alle typer beige i overensstemmelse med design og design. Hver af dem ser æstetisk og elegant ud.

Utrolig interessant stue design med imponerende dimensioner, som er lavet i lyse og varme farver

Nu ved du hvorfor beige er en af ​​de eftertragtede nuancer i indretning. Med sin hjælp er det muligt at skabe attraktive værelser, der kendetegnes af ro, harmoni og spektakulæritet. Interiøret med dets hjælp vil ændre sig og vil give dig mulighed for at være stolt af designet. Når du vælger et strækloft, overvej disse punkter, tænk over detaljerne for at få det lærred du drømte om. Vær opmærksom på videoen, hvis du ønsker det. Det vil fortælle dig, hvordan du bruger den beige farve i det indre af rummet.

Blanke stræklofter: foto, design, typer, farvevalg, gennemse værelser

Stretch glossy lofter med sikkerhed ind i det moderne design af boliger og kontorlokaler. Et sådant praktisk design gør lokalet æstetisk attraktivt og løser problemer med lyd- og varmeisolering.

Til dekoration af loftet i soveværelset passer neutrale og lyse nuancer (som i billedet). På baggrund af lys interiør kan du oprette forskellige stilarter ved at ændre farve på tekstiler.

Fordele og ulemper

Før du går efter valget af strækloft, skal du undersøge fordele og ulemper ved dette færdiggørelsesmateriale.

fordele:

 • Skjuler fejl i hovedloftet (uregelmæssigheder, defekter og ledninger);
 • Løvets levetid i mere end 10 år;
 • Let at pleje og uhøjtidelig;
 • Skjuler det brusede hvidvaskemiddel;
 • Akkumuler ikke elektricitet;
 • Attraktivt glat udseende;
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor er de velegnede til installation i køkkenet, i badeværelset;
 • Bidrage til bevarelse af varme i rummet;
 • Det skjuler ikke meget plads (den minimale afstand på 2 cm fra loftet til lærredet).

ulemper:

 • De høje omkostninger ved komplekse strukturer;
 • At lave en individuel webstørrelse er tidskrævende;
 • Lampe indbygget i lærredet skal have en køleskab.

Typer af lofter på designet

Alle lofter er monteret på væggene med en speciel profil monteret på væggene. Lærredet indsættes i det og fastgøres med harpoon eller non-harpoon metoder.

Enkelt niveau

Glatte enkeltstrækningslofter kræver mindst materialetid, tid og penge. De tjener i lang tid, let at vedligeholde, præsenteres i et bredt udvalg af designs og farver. Fotoprint ser godt ud på dem. Kombinationen af ​​farver i indretningen fordeler rummet i funktionelle områder.

flere niveauer

Glatte planker på flere niveauer er fastgjort til gipspladekonstruktionen, som giver dig mulighed for at lave flere niveauer. De er godt skjult kommunikation, du kan give god belysning på arbejdsområdet, og de smukt dekorere indretningen smukt. Det andet niveau kan være en simpel geometrisk form (halvcirkel, cirkel, "P", rektangel, ellipse).

Glatte stretchlofter med belysning og et rektangel eller ellipse i midten, gør det smalle rum visuelt bredere, cirklen er højere, og bogstavet "P" og en halvcirkel markeringszone. Blankt strækloft i et rum med komplekse og kuperede former, der er velegnet til børnepasningens design.

På billedet efterligner et to-niveau loft på en gipspladskonstruktion en klar himmel og supplerer det overordnede design af børnehaven.

Multi-level blanke stræklofter gemmer alle fejl i hovedloftet, kombineret fra kombinerede farver og former. Oftest stopper valget på to niveauer.

Med tegning

Glansfarvet lærred med et mønster kan vælges individuelt. Det kan være et billede eller et eventyr tegn, et mønster, en gengivelse af et billede. Et sådant loft skal harmonisk kombineres med rummets overordnede design.

belysning

Belysning spiller en vigtig rolle for at skabe en behagelig atmosfære og produktivt arbejde. Når man vælger en lysekrone, skal man huske på, at strømmen ikke skal være mere end 50 kW, bør lysekronens design ikke blive meget varmt, taklyset bør ikke rettes mod lærredet. De skarpe detaljer i lysarmaturen kan rive loftet. Det er bedre at være opmærksom på spotlights, hængende lysekroner til central belysning, LED belysning.

Farvevalg

Farvede blanke stræklofter anses for at være de mest populære, da de understreger indendørs. Det kan være både lyse og klassiske pastellfarver.

 • Hvidt blankt strækloft skaber en følelse af renhed og rummelighed. Velegnet til små værelser og værelser uden godt dagslys. Hvid kan tages som den vigtigste, som vil blive fortyndet med en anden nuance eller kombination på andet niveau.

På billedet synes stuen at være endnu lettere på grund af lysets refleksion fra lysekronerne fra det hvide lærreds glatte overflade. I dette tilfælde er loftet baggrunden, ikke accentet.

 • Sorte nuancer kan bruges i de rummelige lyse værelser og kontoret. Det er bedre at begrænse en lille blank indsats på baggrund af et rødt eller hvidt loft.

På billedet skaber den glatte overflade dybden og effekten af ​​et højt rum. Sort og hvidt design ser stilfuldt ud og fremhæver rummet.

På billedet blev accent sorte væg og sofa visuelle accenter og understøtter valget af farven på det blanke lærred.

 • Beige tone vil skabe et neutralt udseende og passer til enhver stil. Alt afhænger af tekstiler og interiørindretning.

På billedet giver den beige strækloftets komplekse form det levende design individuelt.

 • Gråt blanke strækloft i lys nuancer vil være godt kombineret med hvide vægge, murværk og trægulv. Grå vil være i harmoni med lyserød og hvid i interiøret.
 • Brun blankt stretch loft kaffe farve vil øge komforten til din stue. Det passer til en klassisk stil og moderne interiør. Universalfarve, som beige. Det kan kombineres med hvide og sandtoner for at skabe zoner.
 • Rød kan se ud på plads i en lejlighed med små værelser, og røde glatte indlæg på en hvid baggrund vil skabe en klar accent i stuen i minimalistisk stil. Deep red velour nuancer vil kun være passende i brede stuer med store vinduer.

På billedet tiltrækker det to-niveau røde loft opmærksomhed og er samtidig usynlig, som minimalistisk stil kræver.

 • Blå nuancer forbundet med skyer og havet. Velegnet til et tema soveværelse, barn dreng, middelhavsstil køkken og badeværelse.
 • Grøn farve slapper af og giver fred. Dette er en god løsning til loftet på soveværelset og hallen. Bright greens vil føje en følelse af sommer og energi sammen med gule gardiner og et tæppe.

Grøn lindrer og fremmer afslapning. På billedet ser det grønne blanke loft og accentvæg harmonisk ud i rummet til hvile.

Stue

Det blanke strækloft i stuen kan laves i enhver farve, da det gør det muligt for rummet selv, dets størrelse og den overordnede stil. Det er bedst at vælge et to-tier-design, der giver dig mulighed for at kombinere to farver (både tæt på skygge og kontrast) og opdele stuen i et modtagelsesområde og et skrivebordsområde.

køkken

Det blanke strækloft i køkkenet vil zone rummet og belyse arbejdsfladen. Det kan ikke være bange for at bruge til køkkenets design, da det ikke er bange for fugt og damp, tiltrækker ikke snavs til sig selv. Derudover er det nemt at tage sig af ham (hvis der er stænk eller fedtpletter, så er det nok at tørre dem med en klud og vaskemiddel uden en stærk angreb).

soveværelse

Blankt loftsloft i soveværelset kan være af enhver form. Dette er et rum, hvor du kan vise fantasi i designet, men hvis strækloftet er ret luksuriøst og tiltrækker opmærksomhed, skal du begrænse dig til at bruge andet tilbehør. Velegnet som et enkelt-niveau og to-tier design med indbygget belysning, som vil give romantik.

På billedet er soveværelset i klassisk stil suppleret med et blankt sort enkelt loft, der lægges vægt på indretning og tekstiler.

planteskole

Det blanke stretchloft i børnehaven giver barnet plads til fantasi. Dette kan være et fotoprint, en kombination af to farver eller et stjerneklar himmelloft. Uanset hvilket design der vælges, skal man huske på, at farverne ikke bør overbelaste barnet, og at efterhånden som de bliver ældre, kan billederne irritere ham.

På billedet ser barnets dreng stilfuld i blå. Stretch-ellipse ekko accentvæggen og tekstilerne.

På billedet tilføjer en simpel hvid lærred lys til børnehaven og harmoniserer med barnets teenager generelt.

Entré

I gangen er det bedre at bruge et enkelt niveau design med punktbelysning. Til smalle korridorer passer hvid i kombination med beige vægge. Hvis gangen er mellemstore i størrelse, kan du lave et to-niveau konkavt strækloft med en kontrastfuld blank indsats.

badeværelse

Blankt strækloft i badeværelset gøres oftest i hvid, blå eller to-niveau, hvor begge farver kombineres. Han er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at designe badeværelset.

På billedet giver et blankt loft på et niveau, blænding og sin snødevne farve interiøret en ekstraordinær lethed og en følelse af renhed og lys.

Billedet viser et blankt rødt strækloft med halogenpletter monteret rundt om omkredsen.

Fotogalleri

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​blanke stræklofter i værelser med forskellige funktionelle formål.

Beige stræklofter: design muligheder

En række stræklofter giver et stort omfang for designernes fantasi: forskellige farver, teksturer, evnen til at anvende tegning eller fotoudskrivning... Dette giver dig mulighed for at skabe et smukt og individuelt design til hvert værelse.

Hvis du ikke er sikker, skal du vælge en klassiker! Vi har samlet tre dusin ideer til at dekorere et beige stretchloft med fotos og anbefalinger fra designere.

Hvorfor vælge beige?

Lyse farver passer ikke til hvert værelse: de er ikke kombineret med alle typer design, og i et lille rum kan de visuelt reducere rummet endnu mere. Sort-hvide toner er også ret krævende.

Men beige passer næsten enhver type interiør. Derudover giver mange forskellige nuancer dig mulighed for at vælge den du vil kunne lide.

Afhængigt af tekstur kan farven se helt anderledes ud, hvilket gør det muligt at anvende det både i rummets klassiske design og i sine mere moderne versioner.

Beige loft i indretningen

Vi har samlet for dig de mest originale billedeksempler på brugen af ​​beige stræklofter i forskellige typer interiør. Lad os komme i gang.

Glossy stretch lofter ser selvforsynende på grund af den teksturerede glans og behøver ikke yderligere dekorationer. Hvis du vælger en delikat beige skygge som din hovedfarve, kan du nægte basisplader og lysekroner af kompleks form - bare nogle få mellemstore spotlights er nok.

De reflekterende egenskaber af lærredet giver rummet nok lys. Installer lamperne på kaotisk vis eller i form af en bestemt form - for eksempel en cirkel.

Et andet plus på dette loft design er evnen til at kombinere det med ethvert design af vægge og gulve. Det ser ganske elegant ud, uden at distrahere hoved opmærksomheden.

Denne mulighed er egnet til køkkenet. Stræklofter er nemme at vedligeholde, så du behøver ikke bruge en masse indsats på pleje. En spotlight er lettere at tørre end krøllede lysekroner.

Tip: Prøv at kombinere et beige lærred med en hvid gipspladerkasse - dette vil lette zoning af rummet og hjælpe med at fremhæve arbejdsområdet.

Kombinationen af ​​beige og hvid ser smuk ud. Det er ikke nødvendigt at lave et loft på flere planer - det tillader ikke altid højden af ​​rummet.

Du kan kombinere to nuancer af blank eller mat stretchstof. Denne teknik er enkel at udføre, og ser stilfuld og usædvanlig ud. Bare sørg for at farverne i loftet passer ind i resten af ​​interiøret og henter en smuk lysekrone, der vil blande sig ind i baggrunden.

Faktisk er beige en temmelig alsidig farve. Det er ikke kun kombineret med hvid eller sort. Prøv at vælge noget mere originalt. For eksempel vil saftig appelsin på baggrund af fastholdt beige se endnu lysere ud.

Det er bedre at lave små figurer - så en rig skygge vil virke som en farve accent og vil ikke gøre al opmærksomhed på loftet.

Anvendelsen af ​​termisk udskrivning vil betydeligt øge antallet af mulige designmuligheder for stræklofter. Det er ikke nødvendigt at bestille et tryk på hele lærredet - du kan bruge små indlæg.

Animalistiske billeder ser meget godt ud, for eksempel zebrafarvning. Gør det i form af en stribe eller en afrundet indsats - ikke for træt, men opmærksomheden vender sig til sig selv.

Til børnehaven kan du hente en lysere indstilling. Hvordan reagerer barnet på tegneseriens elskede helt og ser ud af hullet i loftet?

Det ser usædvanligt ud og meget ligesom børn - det er værd at tænke på!

Vi håber, at dette eksempel viser dig, at når du vælger et billedudskrivning, kan du kun fokusere på din smag - moderne tekniske evner giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede i loftet.

Du kan hente og abstrakte print fra en kombination af beige og brune nuancer. Men i dette tilfælde er det bedre at begrænse lærredet til gipspladeskassen - ellers vil rummet virke meget lavere og snævrere end det egentlig er - geometriske mønstre på loftet gemmer plads.

Vælg passende lysekroner, der fremhæver den komplekse sammenlægning af linjer, installer sidelys i kassen - og du vil blive overrasket over, hvor effektivt en sådan tilsyneladende ukompliceret løsning kan se ud.

En populær måde at designe stræklofter på - den stjerneklar himmel. Den bløde skinnende glans af stjerner beroliger og hjælper med at falde i søvn. Imidlertid tror mange mennesker fejlagtigt, at det kun kan realiseres mod en mørk baggrund. Det er det ikke. Prøv at vælge et beige lærred.

Om natten vil du ikke se forskellen mellem den og sort eller mørk blå, og om dagen ser sådan en ekstraordinær beslutning smuk og usædvanlig ud.

Beige kan ikke kun være den primære skygge, men også en ekspressiv farve accent. Eksperiment med perforerede lofter - udskårne huller, der åbner karamellørret, ser ganske elegante ud i ethvert rum.

Læs mere om perforerede lofter her.

Tillader pladshøjde? I stuen vil et loft på flere planer, der kombinerer forskellige nuancer af beige, passe. Vores valg - divergerende cirkler, der kommer ned fra midten. Vi anbefaler at dekorere det med en smuk rundformet lysekrone.

Fremragende løsning til klassisk interiør.

For en stor stue eller soveværelse er også krøllede spiraler på beige baggrund egnet. Vi skal arbejde omhyggeligt med placeringen af ​​lyskilder (lysekroner og spotlights), men resultatet er det værd.

Et sådant komplekst design vil tilføje endnu mere plads, og med korrekt design vil hjælpe zone rummet.

Vil du have noget mere originalt? Hvad med skjult baggrundsbelysning? Så længe du ikke aktiverer det, vil dit værelse være placeret i et almindeligt frostet beige loft.

Et klik på en knap - og det vil blive dekoreret med gyldne farver af LED-striber gemt under lærredet.

Til noten: Det er bedre at nægte andre teksturer. Glans forvrænget lys og fløjl eller relief gør ikke strålerne helt. Det bedste valg er mat eller satin finish.

Belysning kan spille en væsentlig rolle i designet af et beige loft. En smuk løsning til badeværelset - stræk glanset lærred i en gipsbrætkasse, baggrundsbelyst med farvet lys. Vælg en skygge af LED-strimler afhængigt af rummets design og personlige smag - sådan får du det resultat, du kan lide.

Forresten er det ikke nødvendigt at kombinere beige med andre farver. Du vil muligvis gerne have løsningen ved at bruge flere toner, der er lidt forskellige fra hinanden. Det vigtigste er, at de alle hører til samme område - varmt eller koldt.

Vælg et par nuancer, lidt anderledes i intensitet - så loftet vil se mere harmonisk ud. Det ser interessant kombination af beige med brun - for eksempel chokolade eller kaffe.

I dette tilfælde vil overgangen mellem zoner være organisk og naturlig. Denne teknik er velegnet til enkel web, såvel som til komplekse multi-level strukturer.

Beige er den perfekte kulisse for komplekse malerier. Blød nok og delikat, afleder den ikke opmærksomhed. Bestil spændingsdragt med højkvalitets fotoprint til hallen eller spisestuen. Et sådant mesterværk af design kunst vil ikke gå ubemærket.

Vi anbefaler at huske at i dette tilfælde skal du være forsigtig med de øvrige elementer i indretningen, hvis du ikke vil have rummet til at blive et museum - det er bedre at være begrænset til et minimum af dekorationer.

En anden effektiv teknik, der kombinerer skjult belysning og fotoudskrivning, er bedre egnet til store rum. Bestil et beige stretch lærred med et mønster imiterende honningkager eller bare et gitter med ansigter i forskellige størrelser og former.

Overvej omhyggeligt placeringen af ​​spotlights og LED strips gemt bag belægningen. Nu, når du tænder lyset, bliver dit loft til et skinnende segmenteret lærred, tredimensionelt og meget smukt. Sandt nok er det ikke muligt at undvære yderligere belysningskilder - det er bedre at vælge enkle kortfattede lysekroner, der ikke tiltrækker opmærksomhed.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af beige stræklofter vil hjælpe dig med at beslutte dig om design af værelser og overbevise dig om, at beige er en selvstændig skygge, der fortjener omhu.

Beige loft i indretningen: det klassiske design (27 billeder)

Uanset hvad materialer det beige loft blev lavet, passer det altid perfekt ind i ethvert interiør. Ved at vurdere mangfoldigheden af ​​moderne byggematerialer kan du nøjagtigt bestemme muligheden for at afslutte loftets overflader, som ikke kun harmonisk komplementerer det indre af rummet, der skabes, men også skjuler ulemperne. Efter at have stoppet valget på beige nuancer af stuen lofter, er det muligt at opnå, at selv i det mest dårligt oplyste rum vil det være let, hyggeligt og komfortabelt.

Moderne finish i klassiske farver

Beige-strækloftet er den mest udvalgt af forbrugerens PVC-lærred, uanset hvilken designstil ønskes som følge af reparationsarbejde. Hidtil er beigeophænget loft i interiøret tilgængeligt i følgende sorter:

 • Glat tak med fremragende refleksivitet. Ideel til at afslutte lofterne i haller og i stuen.
 • Frostet loft, der perfekt efterligner en glat, høj kvalitet malet overflade. Oftest bruges til at designe loftet i badeværelset, men det er helt egnet som en finish ved reparation af loftet i soveværelset og børnenes værelser.
 • Satin PVC canvases, der kendetegnes ved ikke klart defineret glans, men blødt blænding.

Den fantastiske evne til beige farve er harmoniseringen af ​​ethvert rum. Derudover kombinerer dette loftsfarve perfekt med eventuelle designbeslutninger i forhold til vægge, tekstilafslutninger eller gulvtype. Loftet af beige og creme tone passer perfekt ind i både klassisk og moderne interiør. Selv i tilstedeværelsen af ​​lyse accenter og aktive farver i udsmykningen af ​​vægge og gulv, vil et sådant dekorativt element med held balancere store kontraster og forskellige toner.

Beige matte strækloft bruges ofte til køkkener og spisestuer. Udsmykning af loftets overflader i pastelfarver giver dig mulighed for at vælge og aktive farver på køkken sæt og naturlige farver. I modsætning til hvide PVC-materialer udvider lysbeige lofter mulighederne og øger de vindende efterbehandlingsmuligheder.

Loftet i køkkenet, lavet i et lignende farveskema, giver dig mulighed for at kombinere:

 • farvebaggrunde;
 • lyse vægmalerier som skær på dele af vægoverflader;
 • at tilføje lofter med gipsplader nicher, kasser, figurer indsatser;
 • placere spotlights såvel som den centrale lyskilde, det vil sige den almindelige lysekrone, over hele loftet.

Ofte fører aktive tegninger på loftet og lyse mønstre på væggenes vægge til overbelastning i det rekreative interiør. Beige toner, i modsætning til den klassiske hvide, der er valgt som grundlag for loftmalingmaterialer, giver dog mulighed for at afbalancere alle de anvendte farver, hvilket giver rummet en særlig charme og ubetinget alsidighed.

Varianter af kombinerende materialer

Kombinationen af ​​gipsplader og PVC sengetøj har længe været elsket af mesterne til at dekorere og ejerne af lokalerne selv. Den mest almindelige teknik er installationen af ​​en gipskasse som den anden tier i loftet med den ekstra installation af et lag af spændingsregimenter som første tier. To niveauer af lofter er helt acceptable for enhver stue, og nogle gange bruges i udformningen af ​​kontorlokaler.

Et to-niveau-strækloft med tilstedeværelsen af ​​indbyggede figurer er den nemmeste måde at betinget opdele et rum på i zoner, dvs. at korrekt implementere zonering og skjule kommunikationselementer. Ved at installere en loftkonstruktion på to niveauer kan du nemt opnå det ønskede belysningsniveau, hvilket giver den nødvendige lysstyrke til arbejdsområdet og blødgør belysningen i rekreative området. Denne metode til efterbehandling anerkendes ikke kun praktisk, men også en udsøgt metode til boligindretning.

Den grundlæggende figur design af stretch loftet på to niveauer, som regel omfatter figurer blanks, der gør det muligt at realisere selv de mest dristige design ideer. Installationen af ​​en sådan loftmodel vil med fordel lægge vægt på individuelle indvendige egenskaber. Sådanne designs kan være af følgende typer:

 • som standardformer. Grundlaget er taget fra de sædvanlige former for geometri;
 • i enhver form Grundlaget er komplekse geometriske former, der giver dig mulighed for at genskabe buede strukturer på alle to niveauer;
 • kaotisk kombination af abstrakte former og linjer.

Enhver geometrisk figur skæres ud ifølge mønsteret og tjener senere som et buet design til det nederste loft. Enkelte former ser meget mere præcis ud end abstrakte former. Ideelt passer ind i det indre af et funktionelt rum, for eksempel stuer, haller og køkkener.

Anvendelsen af ​​yderligere elementer

En af de foretrukne nyheder, der blev brugt som en succesfuld efterbehandlingsteknik, var beige slattedækket. Et sådant loft er mest efterspurgt i udsmykningen af ​​køkken og spisestue. Ud over det faktum, at et sådant loft er monteret hurtigt og nemt, kræver det ikke meget omhu og har længere levetid. Da lathaket er en af ​​de typer af suspenderede strukturer, er installationen af ​​sådanne modeller meget ens.

Den ydre overflade af loftspladerne, afhængig af modifikationen, kan være både mat og blank glans. Forskellig struktur og produkter. De første skrålofter var usædvanligt glatte, men forbedringen af ​​byggeteknologier gjorde det muligt for forbrugerne at øge rækkevidden af ​​færdige produkter og præsentere sofistikerede perforerede produkter. Prægning på produkter lægger med fordel vægt på stilen på det skabte interiør og imiterer naturligt læder af krybdyr, dyr eller naturligt træ.

Vær ikke bange for at installere sådanne lameller i små værelser med lave hylder. Korrekt monterede og monterede lameller kan ikke kun udvide rummet, men også give yderligere muligheder for overfladedekoration. Hvis det ønskes, suppleres reolloftet med:

 • brunt strækloft med effekten af ​​"satin";
 • dekorative woodgrain elementer i brune toner;
 • metal lamper og væg sconces med effekten af ​​"alderen bronze".

Ændringer af slattedækket er kendetegnet ved bredden af ​​leddene. Leddene er også forskellige. Det åbne led forlader et hul, hvis bredde er omkring et og et halvt centimeter. I sådanne situationer bør montering af loftskinner styrkes yderligere med en dekorativ profil. Generelt er hele den ophængte konstruktion et universaldæk (eller kam), en justerbar bøjle og vinkelprofilskinner, hvorpå fastgørelsen af ​​skinnerne, som passer over bredden, er lavet.

Glossy stretch lofter

Vores firma beskæftiger sig med installationen af ​​blanke stræklofter i Moskva og regionen. En sådan overflade er et ideelt grundlag for at skabe originale lyseffekter. Vi har en film lavet i Tyskland, Belgien, Rusland. Vi udfører uafhængigt afskæring af klæder før installationen.

Stræklofter med blank overflade har følgende fordele:

 • Stort udvalg af nuancer. Mere end 200 farver på RAL-skalaen.
 • Speciel belægning. Det afspejler lys, gør rummet lysere og mere visuelt voluminøst.
 • Let at pleje. Dette materiale absorberer ikke forurening, akkumulerer ikke statisk elektricitet og tiltrækker ikke støv - du kan tørre det med en blød, fugtig klud).
 • Stilfuldt design. Lyse, blanke lofter passer perfekt ind i det moderne interiør af højteknologi, minimalisme, popkunst.
 • Styrke. Materialet kan klare en belastning på op til 100 kg pr. 1 m². m overflade, der beskytter rummet mod oversvømmelser.

Installation og drift

På grund af filmens høje elasticitet så enkel og praktisk at installere. Installation af et blankt strækloft tager cirka 3 timer afhængigt af lærredets størrelse. I tilfælde af akkumulering af vand på overfladen af ​​PVC-folien brydes ikke og strækkes. Eksperter forsvinder forsigtigt vandet, hvorefter loftet straks vil tage sin oprindelige form!

Typer af blanke lofter

Disse designs er meget forskellige i farve og design. Producenter tilbyder følgende typer:

 • Hvid. Den ideelle base til fotoudskrivning eller håndmalning.
 • Farvet. Du kan vælge skyggen i nøjagtig overensstemmelse med rummets farveskema.
 • Multilevel. De vil bidrage til at skjule kommunikation bag deres overflade, dele rummet visuelt i zoner. Lav et usædvanligt lysstykke.
 • Texture. Imiterer naturligt træ, læder eller sten.
 • Med baggrundsbelysning. Baggrundsbelysningen er placeret direkte bag overfladen af ​​loftsbeklædningen eller rundt omkretsen (effekten af ​​et svævende loft).

Glatte lofter er også forskellige i graden af ​​refleksioner. Der er film med en glat overflade og med en let glans, der er relevant for klassisk interiør.