Matt stræk loft beige

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Matt stræk loft beige

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Beige stræklofter: design muligheder

En række stræklofter giver et stort omfang for designernes fantasi: forskellige farver, teksturer, evnen til at anvende tegning eller fotoudskrivning... Dette giver dig mulighed for at skabe et smukt og individuelt design til hvert værelse.

Hvis du ikke er sikker, skal du vælge en klassiker! Vi har samlet tre dusin ideer til at dekorere et beige stretchloft med fotos og anbefalinger fra designere.

Hvorfor vælge beige?

Lyse farver passer ikke til hvert værelse: de er ikke kombineret med alle typer design, og i et lille rum kan de visuelt reducere rummet endnu mere. Sort-hvide toner er også ret krævende.

Men beige passer næsten enhver type interiør. Derudover giver mange forskellige nuancer dig mulighed for at vælge den du vil kunne lide.

Afhængigt af tekstur kan farven se helt anderledes ud, hvilket gør det muligt at anvende det både i rummets klassiske design og i sine mere moderne versioner.

Beige loft i indretningen

Vi har samlet for dig de mest originale billedeksempler på brugen af ​​beige stræklofter i forskellige typer interiør. Lad os komme i gang.

Glossy stretch lofter ser selvforsynende på grund af den teksturerede glans og behøver ikke yderligere dekorationer. Hvis du vælger en delikat beige skygge som din hovedfarve, kan du nægte basisplader og lysekroner af kompleks form - bare nogle få mellemstore spotlights er nok.

De reflekterende egenskaber af lærredet giver rummet nok lys. Installer lamperne på kaotisk vis eller i form af en bestemt form - for eksempel en cirkel.

Et andet plus på dette loft design er evnen til at kombinere det med ethvert design af vægge og gulve. Det ser ganske elegant ud, uden at distrahere hoved opmærksomheden.

Denne mulighed er egnet til køkkenet. Stræklofter er nemme at vedligeholde, så du behøver ikke bruge en masse indsats på pleje. En spotlight er lettere at tørre end krøllede lysekroner.

Tip: Prøv at kombinere et beige lærred med en hvid gipspladerkasse - dette vil lette zoning af rummet og hjælpe med at fremhæve arbejdsområdet.

Kombinationen af ​​beige og hvid ser smuk ud. Det er ikke nødvendigt at lave et loft på flere planer - det tillader ikke altid højden af ​​rummet.

Du kan kombinere to nuancer af blank eller mat stretchstof. Denne teknik er enkel at udføre, og ser stilfuld og usædvanlig ud. Bare sørg for at farverne i loftet passer ind i resten af ​​interiøret og henter en smuk lysekrone, der vil blande sig ind i baggrunden.

Faktisk er beige en temmelig alsidig farve. Det er ikke kun kombineret med hvid eller sort. Prøv at vælge noget mere originalt. For eksempel vil saftig appelsin på baggrund af fastholdt beige se endnu lysere ud.

Det er bedre at lave små figurer - så en rig skygge vil virke som en farve accent og vil ikke gøre al opmærksomhed på loftet.

Anvendelsen af ​​termisk udskrivning vil betydeligt øge antallet af mulige designmuligheder for stræklofter. Det er ikke nødvendigt at bestille et tryk på hele lærredet - du kan bruge små indlæg.

Animalistiske billeder ser meget godt ud, for eksempel zebrafarvning. Gør det i form af en stribe eller en afrundet indsats - ikke for træt, men opmærksomheden vender sig til sig selv.

Til børnehaven kan du hente en lysere indstilling. Hvordan reagerer barnet på tegneseriens elskede helt og ser ud af hullet i loftet?

Det ser usædvanligt ud og meget ligesom børn - det er værd at tænke på!

Vi håber, at dette eksempel viser dig, at når du vælger et billedudskrivning, kan du kun fokusere på din smag - moderne tekniske evner giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede i loftet.

Du kan hente og abstrakte print fra en kombination af beige og brune nuancer. Men i dette tilfælde er det bedre at begrænse lærredet til gipspladeskassen - ellers vil rummet virke meget lavere og snævrere end det egentlig er - geometriske mønstre på loftet gemmer plads.

Vælg passende lysekroner, der fremhæver den komplekse sammenlægning af linjer, installer sidelys i kassen - og du vil blive overrasket over, hvor effektivt en sådan tilsyneladende ukompliceret løsning kan se ud.

En populær måde at designe stræklofter på - den stjerneklar himmel. Den bløde skinnende glans af stjerner beroliger og hjælper med at falde i søvn. Imidlertid tror mange mennesker fejlagtigt, at det kun kan realiseres mod en mørk baggrund. Det er det ikke. Prøv at vælge et beige lærred.

Om natten vil du ikke se forskellen mellem den og sort eller mørk blå, og om dagen ser sådan en ekstraordinær beslutning smuk og usædvanlig ud.

Beige kan ikke kun være den primære skygge, men også en ekspressiv farve accent. Eksperiment med perforerede lofter - udskårne huller, der åbner karamellørret, ser ganske elegante ud i ethvert rum.

Læs mere om perforerede lofter her.

Tillader pladshøjde? I stuen vil et loft på flere planer, der kombinerer forskellige nuancer af beige, passe. Vores valg - divergerende cirkler, der kommer ned fra midten. Vi anbefaler at dekorere det med en smuk rundformet lysekrone.

Fremragende løsning til klassisk interiør.

For en stor stue eller soveværelse er også krøllede spiraler på beige baggrund egnet. Vi skal arbejde omhyggeligt med placeringen af ​​lyskilder (lysekroner og spotlights), men resultatet er det værd.

Et sådant komplekst design vil tilføje endnu mere plads, og med korrekt design vil hjælpe zone rummet.

Vil du have noget mere originalt? Hvad med skjult baggrundsbelysning? Så længe du ikke aktiverer det, vil dit værelse være placeret i et almindeligt frostet beige loft.

Et klik på en knap - og det vil blive dekoreret med gyldne farver af LED-striber gemt under lærredet.

Til noten: Det er bedre at nægte andre teksturer. Glans forvrænget lys og fløjl eller relief gør ikke strålerne helt. Det bedste valg er mat eller satin finish.

Belysning kan spille en væsentlig rolle i designet af et beige loft. En smuk løsning til badeværelset - stræk glanset lærred i en gipsbrætkasse, baggrundsbelyst med farvet lys. Vælg en skygge af LED-strimler afhængigt af rummets design og personlige smag - sådan får du det resultat, du kan lide.

Forresten er det ikke nødvendigt at kombinere beige med andre farver. Du vil muligvis gerne have løsningen ved at bruge flere toner, der er lidt forskellige fra hinanden. Det vigtigste er, at de alle hører til samme område - varmt eller koldt.

Vælg et par nuancer, lidt anderledes i intensitet - så loftet vil se mere harmonisk ud. Det ser interessant kombination af beige med brun - for eksempel chokolade eller kaffe.

I dette tilfælde vil overgangen mellem zoner være organisk og naturlig. Denne teknik er velegnet til enkel web, såvel som til komplekse multi-level strukturer.

Beige er den perfekte kulisse for komplekse malerier. Blød nok og delikat, afleder den ikke opmærksomhed. Bestil spændingsdragt med højkvalitets fotoprint til hallen eller spisestuen. Et sådant mesterværk af design kunst vil ikke gå ubemærket.

Vi anbefaler at huske at i dette tilfælde skal du være forsigtig med de øvrige elementer i indretningen, hvis du ikke vil have rummet til at blive et museum - det er bedre at være begrænset til et minimum af dekorationer.

En anden effektiv teknik, der kombinerer skjult belysning og fotoudskrivning, er bedre egnet til store rum. Bestil et beige stretch lærred med et mønster imiterende honningkager eller bare et gitter med ansigter i forskellige størrelser og former.

Overvej omhyggeligt placeringen af ​​spotlights og LED strips gemt bag belægningen. Nu, når du tænder lyset, bliver dit loft til et skinnende segmenteret lærred, tredimensionelt og meget smukt. Sandt nok er det ikke muligt at undvære yderligere belysningskilder - det er bedre at vælge enkle kortfattede lysekroner, der ikke tiltrækker opmærksomhed.

Vi håber, at vores udvalg af billeder af beige stræklofter vil hjælpe dig med at beslutte dig om design af værelser og overbevise dig om, at beige er en selvstændig skygge, der fortjener omhu.

Classic stretch loft beige: 6 sorter

Beige strækloft supplerer perfekt indretningen af ​​værelset. Beige strækloft er installeret i gangen, stuen, soveværelset eller gangen. Selv med loftets ujævne karakter i rummet, tager installationen af ​​en sådan struktur ikke meget tid. Afhængigt af præferencerne hos ejeren af ​​rummet vælges overfladens farve og tekstur. På grund af dette kan et designprojekt af enhver kompleksitet implementeres i et stort og ikke meget rum.

Hvor skal du installere beige blank skråt loft: fotos og tip

Designere opfordrer til at bruge et beige strækloft i køkkenet, gangen. Med forbehold af anbefalingerne kan du installere det i soveværelset og stuen. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at hovedfarven og nuancerne er korrekt kombineret. Opret en harmonisk atmosfære vil hjælpe med at satse på træ og glas. Jo mindre kunstige elementer i interiøret, desto bedre ser loftet ud.

Vælg et beige blankt strækloft under hensyntagen til det indvendige rum

Reducere sandsynligheden for fejl vil hjælpe udviklet af designere og bygherrer anbefalinger til begyndere:

 • Det er nødvendigt at opgive ideen om at installere en sådan konstruktion i køkkenet, når der er en konstant varmekilde tæt på fastgørelserne;
 • Spor af form eller frysning af hjørnerne er et andet argument til fordel for at opgive de suspenderede strukturer;
 • I køkkenet er det bedre at bruge en blank overflade, og i soveværelset - matte.

Det vigtigste, du skal huske - Beige strækloft passer visuelt ind i interiøret. Ellers vil selv teknisk korrekt installation reducere det ledige rum.

Forskellige beige stræklofter: billeder og kommentarer

I designet er der flere grundlæggende farver og dem, der opnås som følge af en ændring i tone, nuance eller ved blanding. Tilsvarende sker med beige, som let kan tilpasses karakteristika for et bestemt rum.

Ved at blive bekendt med sortimentslisten i butikskataloget, er der hundredet øget opmærksomhed på beskrivelsen af ​​materialet. Der er altid farvenes tekniske navn, der består af et bogstav og en digital kode.

Du kan vælge den passende farve til loftet selv eller med hjælp fra en professionel designer

Den mørkeste af alle beige muligheder er L519. Visuelt ser det ud som en stærk brygget kaffe med lidt mælk tilsat. Det er bedre at købe det i tilfælde, hvor et veloplyst værelse er udstyret i en klassisk stil.

Blandt andre muligheder for referencefarven skelner designerne følgende:

 1. L511 - adskiller sig i den øgede lysstyrke og blødhed med hensyn til visuel opfattelse. Vil tilføje hvide vægge i en hal eller et planteskole. På grund af forekomsten af ​​en let ferskenfarve er det muligt at visuelt udvide selv et lille rum. Hvis vi taler om en passende arkitektonisk stil, så vil eklekticisme eller renæssance være egnet til denne ebbing.
 2. L501 - bruges i tilfælde, hvor lofterne er skygget af mørkere møbler. Ellers synes denne skygge visuelt hvid. For at bruge den har man brug for erfaring med hensyn til farvekompatibilitet, ellers vil rummet se ud som et hospital med afkalkede vægge.
 3. L507 ("Champagne") - dette loft indeholder et lille strejf af gul, hvilket gør det lidt som mousserende vin. Den anvendes uden særlige begrænsninger. Visuelt udvide rummet og passe ind i enhver arkitektonisk stil.

Afslutter listen over eksisterende nuancer af beige farve L307, som ofte forveksles med L519. Visuelt kan det beskrives som et glas stærkt te med en lille tilsætning af frisk mælk. Den eneste grænse for at bruge denne skygge er farven på de omkringliggende objekter. De skal være 1 tone mørkere, ellers vil rummet miste et par centimeter visuelt.

Typer af beige stretch loftoverflade: foto

I design er der 2 modstående lejre. Repræsentanter for den første mener, at kun et blankt loft er i stand til visuelt at udvide rummet. Deres modstandere understreger, at kun matte overflader kan opnå et sådant mål. I retfærdighed skal det bemærkes, at begge parter er delvist rigtige.

På den ene side tilføjer den glatte overflade et par centimeter, samtidig med at der kræves mere tid med hensyn til at opretholde det oprindelige udseende.

Den glatte stretch loft beige er perfekt til et lille værelse, fordi det kan visuelt udvide rummet i rummet.

På den anden side passer lofter med en mat finish ind i det klassiske og moderne interiør. Enkelt sagt, de er mere alsidige.

For at navigere i begge versioner udviklede designerne en række anbefalinger:

 1. Køkkenet er det sted, hvor glansen ikke skal vises. Ændringer i temperaturens baggrunds- og fugtighedsniveauer fører til hurtig forringelse af hele strukturen.
 2. Installationen af ​​en matt version er tilladt i hallen, hvilket er i overensstemmelse med omgivelserne.
 3. Soveværelse - alt afhænger af graden af ​​belysning og dens størrelse. Det blanke loft ser godt ud i det rummelige værelse og matter i det lille og svagt oplyste rum.

Uanset valg, kræver loftet regelmæssig vedligeholdelse. Det handler om at gnide det med en særlig løsning. Dette sker en gang hvert halve år. I dette tilfælde bevarer overfladen sin oprindelige udseende.

Egenskaber af beige-matte strækloft på billedet og forklaringer

Begyndere svarer ofte fejlagtigt loftet, hvilket er helt ærligt brunt og beige. På trods af at farverne i nogle nuancer er de samme, er det umuligt at kalde dem udskiftelige.

Lys beige strækloft hjælper dig med at gøre din stue moderne og stilfuld.

Overvej denne kendsgerning er nødvendig, når du vælger et loft i butikken:

 • Beige symboliserer sofistikation og grådighed;
 • Brun er egnet til kontor og beige, som er en naturlig farve til hjemmet;
 • Beige vil supplere cremen interiør og grå - den ene domineret af glasoverflader.

Enheden beige stretch loft (video)

Falske beige lofter vil supplere det indre af soveværelset, stuen og endda køkkenet. Det vigtigste - at vælge den rigtige nuance, hvoraf der er mange. Herefter bliver opmærksom på fakturaen. Glans eller mat overflade er valgt under hensyntagen til den indvendige og funktionelle komponent. Glem ikke det faktum, at det nedhængte loft har brug for ordentlig pleje.

Beige loft - 110 billeder af de bedste loftsdesign ideer i beige farve

Det rige farveområde i beige, så det er populært blandt stræklofterne. Denne skygge beroliger, bringer fred. Psykologer siger, at det beige interiør har en positiv effekt på personen.

Beige stretch loft er en universel farve, da det er i harmoni med absolut alle farver.

Det unikke af beige sortimentet

Til enhver stil passer beige nuancer: klassisk, Provence eller øko. Det ser en god kombination af brune toner med nuancer af hvid. Kan blandes fra mælkeagtig beige til kakao farve.

Forskellige nuancer vil give raffinement til design. Elite-huse (lejligheder) i VIP-klassen er oftest dekoreret i blege cremefarver.

Beige vil supplere blå, mørkebrun, gul eller grøn. Dette er en ædel farve, der skaber perfekt klassikernes tilbageholdte elegance. På en lys beige baggrund skinner lyse farver som hindbær eller salat godt ud.

Stretch canvas

Designere til hævede lofter anbefaler nuancer: beige, sand, guld, samt fersken eller fløde.

Stræklofter beige - den mest almindelige mulighed i designet, takket være forskellige originale ideer. De bruges i ethvert rum, mild tone giver rummelighed, højde og lys. Diskret baggrund genopfrisker lyse accenter af lys interiør.

Det menes, at det lyse beige loft går godt med rødt, mørkt lilla eller lyst krøllet. Harmonien af ​​beige nuancer (elfenben, bleg kaffe) med terracotta, lysegrøn eller blå er meget smuk.

Satin og blanke loftsbeklædning

Strukturer i beige tone er en win-win metode til at skabe en elegant ædel atmosfære i ethvert interiør. Det mest populære beige blanke loft og satin.

Lærred med glans har en god specularitet, alle genstande vil blive afspejlet, så den overordnede baggrund er så vigtig. Mangfoldigheden vil være ubehagelig for øjnene.

For den engelske stil er det bedre at vælge sand, bleg kaffe eller bløde cremefarver til loftdesign, de er mere fastholdt. Beige paletten ser godt ud i flere niveauer konstruktioner lavet af gipsplader. Højtidelighederne vil give stucco og baguette.

Smukt og roligt beige loft vil være en god baggrund for soveværelset. Hvem er udsat for konstant stress, fører en aktiv livsstil, det er vigtigt at have en fredelig atmosfære i soveværelset.

Også i gangen er beige skyggen af ​​spændedækslet perfekt, hvor der altid ikke er nok lys. For store korridorer (gange) skal designen omhyggeligt udformes, så den mørke farve ikke skaber en tunnel. Glat eller let satinmateriale giver rumfang og lys.

Tip! Hvis lofterne med vægge er lavet i en farve beige skala, bliver rhinestørrelsens rum ufortrykt og meget blegt. Hvis du vil oprette hele udsmykningen i en enkelt farve, skal du have lyse accenter i form af malerier, farvede gardiner eller vaser.

Hvor mange forskellige indretningsprodukter er perfekt beige neutral farve. Han vil nærme sig og til kolde mørke nuancer. Nok til at skabe en usædvanlig belysning mulighed.

Sådanne loftsbeklædninger passer med succes i forskellige stilarter. Dette er en sjov landestil og streng minimalisme, en glemt retro, super fashionable art deco, samt koloniale mv. Ved fotoudskrivning er lærredens beige baggrund perfekt.

I børnenes værelse, hvor det er bedre at ikke bruge rige kontraster, er en beige skala også egnet. Pastell nuancer vil berolige barnet, men når et barn vokser op, vil farven på loftet bringe harmoni og balance.

Den gavnlige effekt af lysebrune skalaer og i badeværelset. Behagelige toner på jorden giver en afslappet gavnlig effekt. Her er en god kombination af lysebrun flise med kunststen og forskellige accenter.

For et køkkenloft er det bedre ikke at vælge gule toner, ellers vil det virke snavset. Professionelle tilbyder en skygge af let kaffe, bagt mælk eller smuk karamel eller bagt mælk. Kombinationer af beige paletter, der tager højde for alle nuancer, vil skabe et unikt elegant interiør i ethvert rum.

Typer og nuancer af beige stræklofter

PVC spændingssystemer bliver stadig mere populære blandt offentligheden. Ved indretning af loftet er ikke kun det færdige materiale, strukturen af ​​selve strukturen, men også farven på kluden af ​​stor betydning. Beige-loftet har hovedpositionen blandt andre nuancer. Kun hvid kan være mere populær, men hvid er på en eller anden måde kedelig, og beige er den gyldne middel mellem kolde og varme toner.

Ikke meget vellykket, efter min mening, udvælgelsen af ​​beige blanke stretch loft til køkkenet

Farvepaletten af ​​moderne PVC film er opdelt i sådanne kategorier (toner). Kolde toner, som blå, blå, sort, hvid, øger visuelt rummet, men skaber en kold, stram atmosfære. Interiøret i varme farver (rød, orange, brun, grøn) giver rumkomforten, men kan være irriterende på grund af lysstyrken. Bare toppen, malet i beige, kan bringe harmoni mellem disse to kategorier af farver.

Funktioner beige

Beige farve universal, den kombineres med næsten enhver farve, da den består af varm brun og kølig hvid.

Det beige sømløse loft er godt kombineret med tapet og spotlights.

Den har følgende funktioner:

 1. Mange sorter af beige (fløde, sand, guld, gullig mælk, kakao med mælk, fersken, gråbeige osv.).
 2. Det har en neutral virkning på psyken og fungerer som den vigtigste baggrund, da denne farve er naturlig.
 3. Alle nuancer af beige kombineres med interiørartikler.
 4. Det giver positive følelser, da det er forbundet med naturlige fænomener (træ, sand, sten).
 5. På grund af sin elegance og tilbageholdenhed henviser til den aristokratiske farve.

Fordelene ved spændingssystemet i beige farveskema

Ceiling systemer beige farver er meget populære og har en række fordele:

 1. Denne farve er velegnet til enhver rumindretning. Køkken, opholdsstue, korridor, soveværelse, badeværelse, børnelokale - ethvert værelse kan overleves med disse farver og til at afstille møbler og indretningsprodukter.
 2. Beiges skygge gør rummet bredere og lysere, så det bruges ofte til små værelser. Det er dog ikke så let snavset som traditionelt hvidt.
 3. Loft design farve beige gør lokalet behageligt.
 4. Neutral farve, tiltrækker ikke øjnene og er ikke irriterende.
 5. Denne farve er altid let at opdatere og tilføjer lyse farver til slutningen.
 6. Dette er en fremragende baggrund for spejle, malerier, hylder og andre elementer, det bidrager til balancen mellem husets ejere, afslapning, stressaflastning.
 7. Ved reparation igen kan beige-designet efterlades på plads, det passer til finishen af ​​enhver anden farve.
 8. På beige fotoprint ser godt ud.

Beige i det indre af huset

Stretch loft beige lærred ser harmonisk ud i ethvert rum. Det vil være hensigtsmæssigt i en kompakt gang, og i en rummelig stue, i et lyst børns og praktisk køkken. Uanset om det er blankt loft eller stof, ser beige ædel ud. Spejloverfladen afspejler de fremherskende nuancer i rummet, men følelsen af ​​lysethed forbliver.

Lad os overveje anvendelsen af ​​et beigeloft i hver af de angivne muligheder.

Entré

Hallen skaber et indtryk af gæster om ejerne, og hvis det er lille, så vil en beige top med spotlights øge rummet og vise husets moderne smag.

Overdimensionen af ​​mørke farver i en lille gang kan få det til at ligne et mørkt spisekammer. Derfor er en beige top og en tone rigere end væggen - en universel mulighed.

soveværelse

På dette sted hviler vi og får styrke. Beige toner opretter en person for et pacificeret humør, og hvis tekstur af materialet stadig er stof, så er denne naturlige kombination den mest harmoniske for vision og psyke. At lave et soveværelse i en beige palette anbefales til energiske mennesker, der fører et begivenhedsfuldt liv. I et sådant rum vil skumle lamper være overflødige, det ville være mere hensigtsmæssigt at se belysning eller skjule.

Stue

Stuen er normalt stor, og her modtager du gæsterne. Derfor vil jeg så anvende det originale design her og eksperimentere med kombinationer af forskellige farver og nuancer. Beige farve vil skygge lyse møbler og andre detaljer, vil gøre rummet, dekoreret i kolde farver, varmere.

Stue, der er lavet helt i forskellige nuancer af beige vil være meget hyggeligt og behageligt. Minimalisme, moderne, retro, land - disse stilarter "adore" beige farveskemaer. Loftet af beige calico ser særligt elegant ud. Dens skygge matches med hele interiøret. Mørke møbler, gardiner mv. Detaljer kontrast på en lys baggrund.

Børneværelse

Børn skal udvise forsigtighed, fordi situationen påvirker dannelsen af ​​barnets psyke og hans udvikling. Børn vokser op og ændres, og i denne plan er beige universel - det vil være behageligt for både teenager og nyfødte. Derudover er dette loft perfekt kombineret med kontrasterende lyse løsninger.

køkken

I køkkenet bruger en person meget tid, her tager han mad, og derfor er en behagelig atmosfære vigtig her. Til et lille køkken er en lys top særlig ønskelig. Hvis møbler og tapet er af lyse toner, så er toppen tværtimod lavet af mørke nuancer af beige.

Denne farve er forbundet med mælk, sød fløde, kakao, så i køkkenet er det bare passende. Hvilken farve er ikke ønskelig for loftet, så det er gult, fordi vi forbinder det med sod og fedt, vil køkkenet ikke virke velplejet.

badeværelse

Dette værelse i huset fortjener også særlig opmærksomhed. I badet vasker vi al negativitet og slapper af. Let stretch beige loft før øjnene vil bare hjælpe med at roe og slappe af.

Hvis fliserne på badeværelset er grønne eller oliven, så vil loftet "beige linned" (med grønlig farvetone) harmonisk se ud, hvis det er blå, sort eller grå, så vil grå-beige være vejen. Sand nuancer går godt med brunt og sort og hvidt lægning. Beige er farven på naturlige fænomener, så det påvirker kroppen fredeligt.

Typer af beige nuancer

Denne farve er unik, da den kan være både komplementær og grundlæggende i design. Beige kan dominere rummet, som er indrettet med et stort antal små dekorative elementer. Men så at alt ikke smelter ind i ét sted, skal du bruge forskellige nuancer af beige.

Og denne farve har et stort udvalg af toner. Producenter af spændingssystemer bruger disse typer af beige farver:

 1. Pistacien beige er en svag blanding af gul og grøn (hvedeørens farve). Det bruges ofte i udformningen af ​​huset i stil med en hytte.
 2. Beige antik er noget mellem elfenben og hvidt. Denne farve er forbundet med antikke statuer. Ser godt ud i blank tekstur, skinnende overflade giver beige antikviteter lys.
 3. Beige linned er en lysegrå farve med grønlige nuancer. Den bruges til skinnende og stoflofter. På den baggrund ser sølv- og perlemorelementerne meget elegant ud. Det kontrasterer godt med rige og pastelfarver.
 4. Beige Bronze - mix orange, chokolade og gråt. Den bruges til filmpaneler, da glansen kan efterligne metallisk glans. Denne skygge anses for luksuriøs, så den bruges i imperiet, barok og andre interiører.
 5. Fersken beige er en lys kombination af orange, gul og pink. Dette er en meget varm og romantisk skygge, der ofte bruges i soveværelset, børnehave til piger, på badeværelset. God til matte og blanke lofter.

konklusion

Beige farve kan ikke kun være en god baggrund for lyse interiørgenstande, men også være førende inden for design af rummet.

Beige Stræklofter

Beige farve og dens nuancer anses for at være en klassisk farve. Det symboliserer komfort og fred, harmoni. Et rum, hvor der vil være et beige strækloft, hjælper en person til at roe sig og finde harmoni hurtigere. Hvis du ikke vil visuelt øge rummets rummængde, er denne skygge specielt skabt til dig.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om beige lofter

Denne tone er fantastisk til stuen eller børnehaven i en boliglejlighed. At skabe en følelse af måling og varme, vil det positivt påvirke barnets følelsesmæssige tilstand. Bare sådan en farve vil se godt ud i køkkenet, hvor meget af tiden er brugt.

Beige matte strækloft.

For de fleste moderne mennesker er strækloftet forbundet med en perfekt glat skinnende overflade - mange indser ikke eksistensen af ​​matte stræklofter.

Det var de frostede første stræklofter - tekstil i den antikke verden, papir i middelalderlige Europa.

Nu opnås overfladens matthed ved hjælp af specielle varme krymper, som er i arbejdstilstand svarende til stoffet. Teksturerne af moderne stræklofter findes i et stort udvalg - glatt, mat, satin, strækloft med en metallisk effekt eller en spejl effekt, efterligner stof, læder, sten og forskellige typer træ.

Af de farvede lofter er beige den mest efterspurgte, de er ideelt kombineret med andre farver - du kan eksperimentere med nuancer selv og spare på designerens tiltrækning.

Hvad skelner mellem beige matte lofter blandt et stort udvalg af farver og teksturer?

For det første har dette loft den bedste kompatibilitet med andre farver. Bedste af alle beige nuancer ser med brune, skarpe, grønne nuancer og også med strålende overflader under ædle metaller.

For det andet, i modsætning til de kolde og varme nuancer af hvide beige toner, er der flere dusin, blandt dem er der også varme og kolde nuancer. Rolig beroligende beige farve - et sådant loft er perfekt til enhver menneskelig karakter på grund af dens naturlighed.

Ligesom hvide og beige - stræklofter kan visuelt udvide rummets indvendige rum, de passer til ethvert interiør. Brug af lofter af denne farve er tilladt i lokalerne til ethvert formål - et beige strækloft er ikke så let snavset som hvidt.

En interessant kendsgerning er, at vinylfarvet beige farver er ideelle til at tegne et billede ved hjælp af fotoudskrivning. Den rigtige skygge af beige kan endda bløde ansigtsegenskaber.

Beige matt stretch loft er et universelt tagbeklædning, der kan bruges i børnehaven, i badeværelset, i hallen og i køkkenet. Omhyggeligt udvalgt skygge, tekstur og belysning kan gøre et almindeligt rum til en unik.

Beige loft i indretningen: det klassiske design (27 billeder)

Uanset hvad materialer det beige loft blev lavet, passer det altid perfekt ind i ethvert interiør. Ved at vurdere mangfoldigheden af ​​moderne byggematerialer kan du nøjagtigt bestemme muligheden for at afslutte loftets overflader, som ikke kun harmonisk komplementerer det indre af rummet, der skabes, men også skjuler ulemperne. Efter at have stoppet valget på beige nuancer af stuen lofter, er det muligt at opnå, at selv i det mest dårligt oplyste rum vil det være let, hyggeligt og komfortabelt.

Moderne finish i klassiske farver

Beige-strækloftet er den mest udvalgt af forbrugerens PVC-lærred, uanset hvilken designstil ønskes som følge af reparationsarbejde. Hidtil er beigeophænget loft i interiøret tilgængeligt i følgende sorter:

 • Glat tak med fremragende refleksivitet. Ideel til at afslutte lofterne i haller og i stuen.
 • Frostet loft, der perfekt efterligner en glat, høj kvalitet malet overflade. Oftest bruges til at designe loftet i badeværelset, men det er helt egnet som en finish ved reparation af loftet i soveværelset og børnenes værelser.
 • Satin PVC canvases, der kendetegnes ved ikke klart defineret glans, men blødt blænding.

Den fantastiske evne til beige farve er harmoniseringen af ​​ethvert rum. Derudover kombinerer dette loftsfarve perfekt med eventuelle designbeslutninger i forhold til vægge, tekstilafslutninger eller gulvtype. Loftet af beige og creme tone passer perfekt ind i både klassisk og moderne interiør. Selv i tilstedeværelsen af ​​lyse accenter og aktive farver i udsmykningen af ​​vægge og gulv, vil et sådant dekorativt element med held balancere store kontraster og forskellige toner.

Beige matte strækloft bruges ofte til køkkener og spisestuer. Udsmykning af loftets overflader i pastelfarver giver dig mulighed for at vælge og aktive farver på køkken sæt og naturlige farver. I modsætning til hvide PVC-materialer udvider lysbeige lofter mulighederne og øger de vindende efterbehandlingsmuligheder.

Loftet i køkkenet, lavet i et lignende farveskema, giver dig mulighed for at kombinere:

 • farvebaggrunde;
 • lyse vægmalerier som skær på dele af vægoverflader;
 • at tilføje lofter med gipsplader nicher, kasser, figurer indsatser;
 • placere spotlights såvel som den centrale lyskilde, det vil sige den almindelige lysekrone, over hele loftet.

Ofte fører aktive tegninger på loftet og lyse mønstre på væggenes vægge til overbelastning i det rekreative interiør. Beige toner, i modsætning til den klassiske hvide, der er valgt som grundlag for loftmalingmaterialer, giver dog mulighed for at afbalancere alle de anvendte farver, hvilket giver rummet en særlig charme og ubetinget alsidighed.

Varianter af kombinerende materialer

Kombinationen af ​​gipsplader og PVC sengetøj har længe været elsket af mesterne til at dekorere og ejerne af lokalerne selv. Den mest almindelige teknik er installationen af ​​en gipskasse som den anden tier i loftet med den ekstra installation af et lag af spændingsregimenter som første tier. To niveauer af lofter er helt acceptable for enhver stue, og nogle gange bruges i udformningen af ​​kontorlokaler.

Et to-niveau-strækloft med tilstedeværelsen af ​​indbyggede figurer er den nemmeste måde at betinget opdele et rum på i zoner, dvs. at korrekt implementere zonering og skjule kommunikationselementer. Ved at installere en loftkonstruktion på to niveauer kan du nemt opnå det ønskede belysningsniveau, hvilket giver den nødvendige lysstyrke til arbejdsområdet og blødgør belysningen i rekreative området. Denne metode til efterbehandling anerkendes ikke kun praktisk, men også en udsøgt metode til boligindretning.

Den grundlæggende figur design af stretch loftet på to niveauer, som regel omfatter figurer blanks, der gør det muligt at realisere selv de mest dristige design ideer. Installationen af ​​en sådan loftmodel vil med fordel lægge vægt på individuelle indvendige egenskaber. Sådanne designs kan være af følgende typer:

 • som standardformer. Grundlaget er taget fra de sædvanlige former for geometri;
 • i enhver form Grundlaget er komplekse geometriske former, der giver dig mulighed for at genskabe buede strukturer på alle to niveauer;
 • kaotisk kombination af abstrakte former og linjer.

Enhver geometrisk figur skæres ud ifølge mønsteret og tjener senere som et buet design til det nederste loft. Enkelte former ser meget mere præcis ud end abstrakte former. Ideelt passer ind i det indre af et funktionelt rum, for eksempel stuer, haller og køkkener.

Anvendelsen af ​​yderligere elementer

En af de foretrukne nyheder, der blev brugt som en succesfuld efterbehandlingsteknik, var beige slattedækket. Et sådant loft er mest efterspurgt i udsmykningen af ​​køkken og spisestue. Ud over det faktum, at et sådant loft er monteret hurtigt og nemt, kræver det ikke meget omhu og har længere levetid. Da lathaket er en af ​​de typer af suspenderede strukturer, er installationen af ​​sådanne modeller meget ens.

Den ydre overflade af loftspladerne, afhængig af modifikationen, kan være både mat og blank glans. Forskellig struktur og produkter. De første skrålofter var usædvanligt glatte, men forbedringen af ​​byggeteknologier gjorde det muligt for forbrugerne at øge rækkevidden af ​​færdige produkter og præsentere sofistikerede perforerede produkter. Prægning på produkter lægger med fordel vægt på stilen på det skabte interiør og imiterer naturligt læder af krybdyr, dyr eller naturligt træ.

Vær ikke bange for at installere sådanne lameller i små værelser med lave hylder. Korrekt monterede og monterede lameller kan ikke kun udvide rummet, men også give yderligere muligheder for overfladedekoration. Hvis det ønskes, suppleres reolloftet med:

 • brunt strækloft med effekten af ​​"satin";
 • dekorative woodgrain elementer i brune toner;
 • metal lamper og væg sconces med effekten af ​​"alderen bronze".

Ændringer af slattedækket er kendetegnet ved bredden af ​​leddene. Leddene er også forskellige. Det åbne led forlader et hul, hvis bredde er omkring et og et halvt centimeter. I sådanne situationer bør montering af loftskinner styrkes yderligere med en dekorativ profil. Generelt er hele den ophængte konstruktion et universaldæk (eller kam), en justerbar bøjle og vinkelprofilskinner, hvorpå fastgørelsen af ​​skinnerne, som passer over bredden, er lavet.

Beige Stræklofter

Den største fordel ved beige lofter ligger i deres "universalitet", i evnen til at blande ind med næsten alle farver og interiørgenstande. Kun hvid har de samme egenskaber, men i modsætning til det er beige en mindre standard løsning, og måske er det derfor meget populært. Du kan se priserne for det i nedenstående tabel.

Priser med installation

Fordelene ved beige stretch loft

Udover god kompatibilitet med andre farver er beige værdsat for en række andre fordele. Blandt dem er:

 • Bredt udvalg af nuancer. Grå, mælkeagtig, gullig, kaffe med mælk og andre varianter kan tilskrives beige-gruppen.
 • Evnen til visuelt at forstørre rummet og udvide sine grænser. Du kan ikke gå galt, hvis du vælger et beige loft til et lille soveværelse eller stue. Du kan være sikker på, at de bliver endnu mere attraktive og "luftige".
 • Kombination med alle indvendige emner. I fremtiden, selvom du vil ændre situationen på værelset, behøver du ikke bruge penge på at opdatere loftet. Beige er perfekt til mørke og lyse løsninger i interiøret.
 • Den perfekte baggrund for enhver lejlighed. Hvis du vil dekorere strækloftet med billedudskrivning, bliver beige en glimrende baggrund og er perfekt til ethvert billede.
 • Oprethold en rolig atmosfære. Beige glans beroliger og påvirker positivt stemningen hos en person.

Hvilket rum er et beige loft egnet til?

Beige strækloft, som hvidt, kan bruges i ethvert rum. Ifølge observatører fra designere, er det valgt af sofistikerede og elegante mennesker. Beige hjælper med at slappe af, lindrer spænding og aggression, fremmer pacificering. Du kan ikke gå galt, hvis du vælger beige til et soveværelse, stue, børnehave, køkken, korridor eller ethvert andet rum.

Kombination med andre farver

Planlægningsreparation, husk en enkel regel: Beige blank strækloft kombinerer perfekt med alle naturlige nuancer: sand, grøn, grå, blå, terracotta. Vælg dem for interiøret for at få et komplet billede og et smukt indrettede værelse.

Dem, der vælger beige stræklofter, anbefales designere at føje til indretningen nogle få lyse farver: billeder i rammer, figurer. Glem også om belysningsenheder og dekorative elementer lavet af metal. Eksperiment med teksturer og mønstre, og dette vil give dig mulighed for at opnå en udsøgt sammensætning, udførelsen af ​​rigdom og glans. For eksempel kan du tilføje til beige loft tapet af samme tone med blomster ornamenter, coverlets i form af dyrehud eller gardiner med geometriske mønstre. Det vigtigste er at styre din egen smag, og hvis du vil, så spørg designerne om hjælp, og de vil skabe et individuelt projekt for dig ved at vælge et beige matte strækloft til det. Du vil se for dig selv, at den rigtige farve er grundlaget for enhver reparation.

Beige loft i indretningen: det klassiske design (27 billeder)

Uanset hvad materialer det beige loft blev lavet, passer det altid perfekt ind i ethvert interiør. Ved at vurdere mangfoldigheden af ​​moderne byggematerialer kan du nøjagtigt bestemme muligheden for at afslutte loftets overflader, som ikke kun harmonisk komplementerer det indre af rummet, der skabes, men også skjuler ulemperne. Efter at have stoppet valget på beige nuancer af stuen lofter, er det muligt at opnå, at selv i det mest dårligt oplyste rum vil det være let, hyggeligt og komfortabelt.

Moderne finish i klassiske farver

Beige-strækloftet er den mest udvalgt af forbrugerens PVC-lærred, uanset hvilken designstil ønskes som følge af reparationsarbejde. Hidtil er beigeophænget loft i interiøret tilgængeligt i følgende sorter:

 • Glat tak med fremragende refleksivitet. Ideel til at afslutte lofterne i haller og i stuen.
 • Frostet loft, der perfekt efterligner en glat, høj kvalitet malet overflade. Oftest bruges til at designe loftet i badeværelset, men det er helt egnet som en finish ved reparation af loftet i soveværelset og børnenes værelser.
 • Satin PVC canvases, der kendetegnes ved ikke klart defineret glans, men blødt blænding.

Den fantastiske evne til beige farve er harmoniseringen af ​​ethvert rum. Derudover kombinerer dette loftsfarve perfekt med eventuelle designbeslutninger i forhold til vægge, tekstilafslutninger eller gulvtype. Loftet af beige og creme tone passer perfekt ind i både klassisk og moderne interiør. Selv i tilstedeværelsen af ​​lyse accenter og aktive farver i udsmykningen af ​​vægge og gulv, vil et sådant dekorativt element med held balancere store kontraster og forskellige toner.

Beige matte strækloft bruges ofte til køkkener og spisestuer. Udsmykning af loftets overflader i pastelfarver giver dig mulighed for at vælge og aktive farver på køkken sæt og naturlige farver. I modsætning til hvide PVC-materialer udvider lysbeige lofter mulighederne og øger de vindende efterbehandlingsmuligheder.

Loftet i køkkenet, lavet i et lignende farveskema, giver dig mulighed for at kombinere:

 • farvebaggrunde;
 • lyse vægmalerier som skær på dele af vægoverflader;
 • at tilføje lofter med gipsplader nicher, kasser, figurer indsatser;
 • placere spotlights såvel som den centrale lyskilde, det vil sige den almindelige lysekrone, over hele loftet.

Ofte fører aktive tegninger på loftet og lyse mønstre på væggenes vægge til overbelastning i det rekreative interiør. Beige toner, i modsætning til den klassiske hvide, der er valgt som grundlag for loftmalingmaterialer, giver dog mulighed for at afbalancere alle de anvendte farver, hvilket giver rummet en særlig charme og ubetinget alsidighed.

Varianter af kombinerende materialer

Kombinationen af ​​gipsplader og PVC sengetøj har længe været elsket af mesterne til at dekorere og ejerne af lokalerne selv. Den mest almindelige teknik er installationen af ​​en gipskasse som den anden tier i loftet med den ekstra installation af et lag af spændingsregimenter som første tier. To niveauer af lofter er helt acceptable for enhver stue, og nogle gange bruges i udformningen af ​​kontorlokaler.

Et to-niveau-strækloft med tilstedeværelsen af ​​indbyggede figurer er den nemmeste måde at betinget opdele et rum på i zoner, dvs. at korrekt implementere zonering og skjule kommunikationselementer. Ved at installere en loftkonstruktion på to niveauer kan du nemt opnå det ønskede belysningsniveau, hvilket giver den nødvendige lysstyrke til arbejdsområdet og blødgør belysningen i rekreative området. Denne metode til efterbehandling anerkendes ikke kun praktisk, men også en udsøgt metode til boligindretning.

Den grundlæggende figur design af stretch loftet på to niveauer, som regel omfatter figurer blanks, der gør det muligt at realisere selv de mest dristige design ideer. Installationen af ​​en sådan loftmodel vil med fordel lægge vægt på individuelle indvendige egenskaber. Sådanne designs kan være af følgende typer:

 • som standardformer. Grundlaget er taget fra de sædvanlige former for geometri;
 • i enhver form Grundlaget er komplekse geometriske former, der giver dig mulighed for at genskabe buede strukturer på alle to niveauer;
 • kaotisk kombination af abstrakte former og linjer.

Enhver geometrisk figur skæres ud ifølge mønsteret og tjener senere som et buet design til det nederste loft. Enkelte former ser meget mere præcis ud end abstrakte former. Ideelt passer ind i det indre af et funktionelt rum, for eksempel stuer, haller og køkkener.

Anvendelsen af ​​yderligere elementer

En af de foretrukne nyheder, der blev brugt som en succesfuld efterbehandlingsteknik, var beige slattedækket. Et sådant loft er mest efterspurgt i udsmykningen af ​​køkken og spisestue. Ud over det faktum, at et sådant loft er monteret hurtigt og nemt, kræver det ikke meget omhu og har længere levetid. Da lathaket er en af ​​de typer af suspenderede strukturer, er installationen af ​​sådanne modeller meget ens.

Den ydre overflade af loftspladerne, afhængig af modifikationen, kan være både mat og blank glans. Forskellig struktur og produkter. De første skrålofter var usædvanligt glatte, men forbedringen af ​​byggeteknologier gjorde det muligt for forbrugerne at øge rækkevidden af ​​færdige produkter og præsentere sofistikerede perforerede produkter. Prægning på produkter lægger med fordel vægt på stilen på det skabte interiør og imiterer naturligt læder af krybdyr, dyr eller naturligt træ.

Vær ikke bange for at installere sådanne lameller i små værelser med lave hylder. Korrekt monterede og monterede lameller kan ikke kun udvide rummet, men også give yderligere muligheder for overfladedekoration. Hvis det ønskes, suppleres reolloftet med:

 • brunt strækloft med effekten af ​​"satin";
 • dekorative woodgrain elementer i brune toner;
 • metal lamper og væg sconces med effekten af ​​"alderen bronze".

Ændringer af slattedækket er kendetegnet ved bredden af ​​leddene. Leddene er også forskellige. Det åbne led forlader et hul, hvis bredde er omkring et og et halvt centimeter. I sådanne situationer bør montering af loftskinner styrkes yderligere med en dekorativ profil. Generelt er hele den ophængte konstruktion et universaldæk (eller kam), en justerbar bøjle og vinkelprofilskinner, hvorpå fastgørelsen af ​​skinnerne, som passer over bredden, er lavet.