Hvordan man vælger tapet på loftets farve

Uanset hvilke materialer der skal bruges til afslutning af rummet, er det nødvendigt at overveje alle detaljer omhyggeligt. Når alt kommer til alt kan kombinationen af ​​farver i rummet påvirke opfattelsen af ​​det indre som helhed, såvel som dit humør, trivsel og psykiske stemning.

Når du vælger et tapet, er det tilrådeligt at vælge de toner, der ville være mest kombineret med toppen. I dag er loftet malet i hvid næsten aldrig forekommende, så farveoverfladen kræver en særlig tilgang til valget af tapet.

Pink loft

Det bruges oftest til at designe børne til piger, men mange kan lide at dekorere loftet i spisestuen, hallen. Her kan du se, at pink er ganske forskelligartet, den har et stort antal nuancer.

 1. Til loftet kan du bruge en blød lyserød farvetone, der skaber lys og luftighed i interiøret. Og det er tilrådeligt at vælge en mere diskret, fordi du nemt kan overdrive det. Selvfølgelig er mange interesserede i spørgsmålet om, hvad man skal købe tapet til det.
 2. Pink, du kan kombinere med nogen nuancer. Under en sådan top er grønne, oliven tapeter perfekt. Lilla eller lilla, rød vil se original i den store stue. Når det udsættes for direkte sollys, skal tapetet limes mod fading.
 3. Det rosa loft ser også godt ud i kombination med sort, men det er vigtigt at huske, at det skal være i mindre mængder. Baggrunde med lyse sorte konturer bliver mest interessante.
 4. En anden interessant løsning til den lyserøde top vil være tapet, der kan opdele rummet i zoner, hvilket gør det endnu smukkere. For eksempel, tapetet blid pink med tilføjelsen af ​​grøn, blå, skabe et mere levende udseende.

I pink kan du designe ethvert design, men husk at denne farve i sig selv er en smule påtrængende og kan ikke give en følelse af afslapning og komfort.

Blåt eller turkis loft

Blå og turkise farver passer perfekt til loftet, og skaber en utrolig varm følelse, som for mange er farven på himlen, stabilitet og ro. Ofte er turkis tone valgt til badeværelser, svømmebassiner, stuer og børn. Men mange ved ikke, hvilken tapet der er bedre at vælge for den blå eller turkise top.

 1. Blå og orange vægge bliver perfekt kombineret med blå. Hvis du er fan af forskellige mønstre, vil forskellige typer geometriske former visuelt udvide et lille rum med et blå eller turkis loft.
 2. Du kan også visuelt forstørre rummet med en blå top ved lyse vægge, men det er bedre ikke at vælge for varme toner. Her lyse gule, lyse beige nuancer. Meget smuk kombination af turkis og grå nuancer.
 3. Vægmaleri, hvis du vælger dem rigtigt, vil også se godt ud i et værelse med en blå top. Idealet ville være et billede af natbyen eller et smukt stort vandfald.

Lilla loft

Denne type dekoration er valgt af mennesker af kreativ karakter. Ofte gør det lilla loft til soveværelset af unge piger.

Det bedste valg for et værelse med et lilla loft vil være bleg pink, lys beige vægge. Blomster ornamenter vil også se smukke ud. Når du vælger et tapet, skal du være mere opmærksom på forekomster med et lille abstrakt mønster. Forresten er det lilla humør til modige mennesker og ekstravagante smag.

Lilla loft

Et sådant loft, såvel som lilla, gør rummet mere voluminøst. Et lille soveværelse synes den mest rummelige. Dette design giver dig mulighed for at ændre indretningen, gøre den mere original, stilfuld. Lilac farveafgifter med munterhed, energi, godt humør. Ethvert værelse bliver lys og legesyg.

Men lilla farve er kun god i lyse rum, hvor der er meget sollys. I mørke rum vil det se dyster ud.

 1. Den ideelle forbindelse til lilla loftet vil være hvid, lysegrå, rig grå, aske og stålvægge.
 2. Den mest sikre mulighed vil være bleg gylden tapet.
 3. For et lille soveværelse med en lilla top er det bedre at vælge tapet af sarte beige eller brune toner.
 4. Med et lilla loft og matchende tapet vil dit soveværelse ligne en rigtig hyggelig reden.

Beige loft

Lysetoner af beige hjælper med at holde rummet lyst og rummeligt. Interiøret med varme toner af denne farve vil se roligt og lethed, mens for beige toppen er en række vægfarve løsninger perfekte.

Det kan kombineres med næsten enhver farve, hvilket åbner store muligheder for eksperimenter. Og de første contenders i et par beige passer til sådanne naturlige nuancer som pink, grøn, brun, hvid, blå, rød og sort.

Grønt loft

Farven på ømme grønne beroliger, skaber en harmonisk atmosfære. Den grønne farve på foråret er perfekt til et soveværelse, hall, køkken.

Grøn anses for at være en af ​​de mest populære farver. Interiøret med det begynder at spille med nye farver. Hvide, grå, sand, blå tapeter ser mest originale ud med grøn top.

Sort loft

Ikke alle beslutter at bruge sort i interiøret, men dette loft ser meget stilfuldt og originalt ud. Sort farve er mere velegnet til afgørende kreative mennesker. Denne farve kan gøre stuen, spisestuen.

Det er klart, at det ikke er muligt at gøre væggene i mørke farver. Med et sort loft vil du se perfekt lyst tapet, det vil være noget som en vis kontrast. Beige, hvide, blå toner ser meget harmonisk ud.

Rødt loft

Denne farve er mere egnet til ekstravagante, modige mennesker. Det symboliserer glæde, lidenskab. Denne farve kan kombineres med orange, guld, hvid, lyserødt toner.

Vær ikke bange for, at den røde farve vil irritere dig. I kombination med lyseblå forårsager han tværtimod roen.

Forsøg med farver, glem ikke at tapet under loftet skal vælges til tone lysere eller omvendt mørkere.

Beige loft - 110 billeder af de bedste loftsdesign ideer i beige farve

Det rige farveområde i beige, så det er populært blandt stræklofterne. Denne skygge beroliger, bringer fred. Psykologer siger, at det beige interiør har en positiv effekt på personen.

Beige stretch loft er en universel farve, da det er i harmoni med absolut alle farver.

Det unikke af beige sortimentet

Til enhver stil passer beige nuancer: klassisk, Provence eller øko. Det ser en god kombination af brune toner med nuancer af hvid. Kan blandes fra mælkeagtig beige til kakao farve.

Forskellige nuancer vil give raffinement til design. Elite-huse (lejligheder) i VIP-klassen er oftest dekoreret i blege cremefarver.

Beige vil supplere blå, mørkebrun, gul eller grøn. Dette er en ædel farve, der skaber perfekt klassikernes tilbageholdte elegance. På en lys beige baggrund skinner lyse farver som hindbær eller salat godt ud.

Stretch canvas

Designere til hævede lofter anbefaler nuancer: beige, sand, guld, samt fersken eller fløde.

Stræklofter beige - den mest almindelige mulighed i designet, takket være forskellige originale ideer. De bruges i ethvert rum, mild tone giver rummelighed, højde og lys. Diskret baggrund genopfrisker lyse accenter af lys interiør.

Det menes, at det lyse beige loft går godt med rødt, mørkt lilla eller lyst krøllet. Harmonien af ​​beige nuancer (elfenben, bleg kaffe) med terracotta, lysegrøn eller blå er meget smuk.

Satin og blanke loftsbeklædning

Strukturer i beige tone er en win-win metode til at skabe en elegant ædel atmosfære i ethvert interiør. Det mest populære beige blanke loft og satin.

Lærred med glans har en god specularitet, alle genstande vil blive afspejlet, så den overordnede baggrund er så vigtig. Mangfoldigheden vil være ubehagelig for øjnene.

For den engelske stil er det bedre at vælge sand, bleg kaffe eller bløde cremefarver til loftdesign, de er mere fastholdt. Beige paletten ser godt ud i flere niveauer konstruktioner lavet af gipsplader. Højtidelighederne vil give stucco og baguette.

Smukt og roligt beige loft vil være en god baggrund for soveværelset. Hvem er udsat for konstant stress, fører en aktiv livsstil, det er vigtigt at have en fredelig atmosfære i soveværelset.

Også i gangen er beige skyggen af ​​spændedækslet perfekt, hvor der altid ikke er nok lys. For store korridorer (gange) skal designen omhyggeligt udformes, så den mørke farve ikke skaber en tunnel. Glat eller let satinmateriale giver rumfang og lys.

Tip! Hvis lofterne med vægge er lavet i en farve beige skala, bliver rhinestørrelsens rum ufortrykt og meget blegt. Hvis du vil oprette hele udsmykningen i en enkelt farve, skal du have lyse accenter i form af malerier, farvede gardiner eller vaser.

Hvor mange forskellige indretningsprodukter er perfekt beige neutral farve. Han vil nærme sig og til kolde mørke nuancer. Nok til at skabe en usædvanlig belysning mulighed.

Sådanne loftsbeklædninger passer med succes i forskellige stilarter. Dette er en sjov landestil og streng minimalisme, en glemt retro, super fashionable art deco, samt koloniale mv. Ved fotoudskrivning er lærredens beige baggrund perfekt.

I børnenes værelse, hvor det er bedre at ikke bruge rige kontraster, er en beige skala også egnet. Pastell nuancer vil berolige barnet, men når et barn vokser op, vil farven på loftet bringe harmoni og balance.

Den gavnlige effekt af lysebrune skalaer og i badeværelset. Behagelige toner på jorden giver en afslappet gavnlig effekt. Her er en god kombination af lysebrun flise med kunststen og forskellige accenter.

For et køkkenloft er det bedre ikke at vælge gule toner, ellers vil det virke snavset. Professionelle tilbyder en skygge af let kaffe, bagt mælk eller smuk karamel eller bagt mælk. Kombinationer af beige paletter, der tager højde for alle nuancer, vil skabe et unikt elegant interiør i ethvert rum.

Udvælgelse af tapet til hængende lofter

Den mest traditionelle farveindstilling til et strækloft er hvidt mat eller blankt. Næsten enhver skygge af væggene kan nærme sig det, og i dette tilfælde vil rummet se almindeligt ud og vil ikke kunne fremkalde nogen følelser, undtagen som "normal", "sædvanlig" og "godt". frisk. " Og hvad man skal gøre, når omslagene på blanke magasiner og internetsider er simpelthen fyldt med fantastiske indretningsdesign - lofter i utrolige farver kombineres med vægge, dækket af tapet af uventede farver og teksturer, som kan formidle de mest forskellige følelsesmæssige følelser. Og nu vil beslutningen om at "forfriske" rummet i nogle tilfælde føre til en blindgyde, jeg vil have det til at være smukt, moderigtigt og billigt, men for at opnå dette skal du kende nogle få enkle regler, der hjælper dig med ikke at forveksle med valget af væggenes design.

Regler for at kombinere tapet og stræklofter

Efter at have kommet ind i lokalet kan en person føle sig godt tilpas, afslappet eller tværtimod deprimeret og deprimeret. Årsagen til alt er et ukorrekt designet rum, det vil sige en fuldstændig mangel på harmoni, farvekompatibilitet og konsistens i rummet. Det er trods alt velkendt, at farven og teksturerne på væggens overflade er i stand til at skabe en følelse af højt, rummeligt rum, komfort og komfort.

Her er nogle tips om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en vægdesignmetode:

 • Jo lavere rummet, jo lysere skyggen af ​​lærredet bør være, skal kontrastfarver undgås, væggenes farve kan være en tone mørkere end spændingsstrukturen;
 • Hvis rummet er højt og smalt, er det bedre at installere en mørkere filmoverflade og lys tapet, som visuelt vil udvide rummet og bringe harmoni til rummet.
 • Du bør ikke vælge væggenes farve for at matche spændingsproduktets farve, ellers kan effekten af ​​et tilstoppet rum skabes, hvor det er helt ubehageligt at være;
 • Den hvide farve på væggene er traditionel, den er i stand til visuelt at forstørre rummet, skabe en atmosfære af fuld lys og højtidelighed;
 • En ret interessant kombination: "metallisk" og vægge af hvid eller anden let "kold" nuance;
 • For at skabe en følelse af et hyggeligt og behageligt miljø, skal du vælge et tekstureret beige elfenben eller bagt mælkebaggrund med en beigefarvet film;
 • En meget harmonisk kombination af farver af linned og vægge er: kaffe, chokolade, fløde, mælk og i hvilke detaljer og hvilken andel er valget af hver;
 • Et sandt tegn på god smag vil være brugen af ​​farve i udformningen af ​​overflader i samme rækkevidde, men med forskellige nuancer af det;
 • Et boheme billede af rummet kan give en dyb lilla nuance til lærredet med guldskårne kunstmure.

Hvordan man vælger den rigtige tapet til loftet

Udvælgelsen afhænger af flere faktorer:

 • Baggrunde er valgt til loftkonstruktionen, da det er "førende" af de indre elementer, og dets farve, tekstur og ens form vil bestemme, hvordan væggene bliver dekoreret;
 • Paradoxet er tilfældet, når væggene i et værelse med et fladt niveau blankt strækloft bliver dækket af billigt papir tapet;
 • Vægernes farve og tekstur skal være i overensstemmelse med tone og form af strækstof.

Hvor meget vil det koste?

Beregn omkostningerne til designerens arbejde med design af rummet, hvor det ideelle udseende bliver vægge og vægge, det er svært. Det er bedre at se på et par dusin indsendte fotos af stræklofter på internettet og vælg en acceptabel mulighed for dig selv. Og du kan bare bruge de ovennævnte tip eller finde et websted, hvor du er inviteret til selv at vælge farven i en tredimensionel projektion, og afgøre, hvad der er mest hensigtsmæssigt i dette tilfælde.

Først og fremmest kan loftet og væggene være og da?

Startende en reparation, som omfatter udskiftning af tapet og installation af et strækloft, mange spekulerer på, hvad der skal gøres først?

Der kan være flere muligheder for at løse dette problem, alt afhænger af situationen. For eksempel i værelset var der for nylig tapet hang og af ret god kvalitet, men det skete så, at naboerne ovenover glemte at lukke hanen og resultatet - en stor gul plet, som selv når den tørre ikke forsvinder uden spor. Spændingsdæksel - den mest succesfulde mulighed, som på kort tid kan sætte orden i stuen. Og her er det ikke nødvendigt at vælge, det viser sig først at væggene.

Her er et andet eksempel. Blandt dem, der kan godt lide at reparere, er det en opfattelse, at det først er nødvendigt at installere loftet og derefter limte tapetet, idet det hævdes, at støvet fra boring af huller i væggene for at fastsætte installationsprofilen, ligger i et utroligt tykt lag på de indsatte vægge, og friskheden af ​​reparationen vil gå i glemsel. Denne mening er forkert! På grund af den høje konkurrenceevne i installationen af ​​loftkonstruktioner stræber hver virksomhed sig efter at skabe de mest behagelige forhold for kunden. Derfor kan du være 100% sikker på at dette problem ikke vil blive efterladt uden opmærksomhed fra specialister, som altid vil finde en vej ud af denne situation.

Og endnu et ret vigtigt argument til fordel for en "rolig" holdning til reparationer. Organisationer, der leverer tjenester til installation af spændingsstrukturer, sikrer en levetid på produkter op til 25 år. Og den gennemsnitlige statistiske familie udfører genopretning i lejligheden, som også omfatter væggene, en gang hvert 3-5 år. Så det viser sig, at oplevelsen af ​​klæbende tapet på vægge med et allerede installeret strækloft er uundgåeligt.

28 eksempler på beige loft i et moderne interiør

Det moderne marked tilbyder køberen et stort udvalg af stræklofter i forskellige nuancer. Alle kan vælge deres egen farve - varm eller kold. Men ikke altid den valgte palette passer ind i et bestemt interiør. Den gyldne betyder i dette tilfælde - beige stretch loft.

Funktioner beige

Beige refererer til de universelle nuancer. Den består af varm brun og kølig hvid.

Fordelene ved beige farveskemaer er:

 • omfattende udvalg af forskellige nuancer;
 • harmonisk kombination med møbler og indretning
 • beige farve er neutral. Det er ikke irriterende og forårsager ikke voldelige følelser;
 • glatter lyse elementer i rummet, det kan kombineres med kolde og varme toner.
 • forbundet med hyggelige og naturlige materialer såsom sand, træ;
 • et værelse med et beige strækloft nedsænker en person i en atmosfære af varme, fred og ro.

Loft skygge beige i interiøret

Varianter af indretning med beige loft kan ses detaljeret på billedet. Resultatet kan tilfredsstille forskellige præferencer.

Entréhallen er "ansigtet" af hele lejligheden, da den er den første til at acceptere evaluerende synspunkter på indkommende gæster. Et lille værelse er normalt udstyret med et blankt loft med spotlights. Hvis hallen er en anstændig størrelse, er det mere hensigtsmæssigt at bruge mørke farver beige.

I stuen med højt til loftet anvender de ofte en interessant kombination af beige film med rød eller blå, mens de placeres på forskellige niveauer.

Designere anbefaler at installere et chintz lærred med et gennemsnitligt reflektionsniveau i værelset. Baggrunde under et beige loft i en lys skygge kan være mørke. Det samme gælder for møbler. Bøgfarvede baggrunde passer bedst sammen med et kaffefarvet lærred.

I soveværelset vil beige spændingsstruktur spille en stor rolle på kvaliteten af ​​hvile. Da denne skygge ikke lægger pres på psyken, skaber det en følelse af fred, beige vil være en ideel mulighed. Psykologer rådes til at installere linned af sengetøj i soveværelset. Den kornede overflade giver ikke blænding og tæler ikke øjnene. Den store lodrette lysekrone i dette tilfælde skal fjernes og erstattes med et punkt eller LED-belysning. I et sådant soveværelse kan du slappe af ikke kun om natten, men om dagen.

En person bruger meget tid i køkkenet, så der skal være en behagelig atmosfære i dette rum. I sin fordel er køkkenet lille. Dette betyder, at man ved lave lofter ikke bør bruge mørke farver. Undtagelsen er tilstedeværelsen af ​​lyse møbler og teknologi. Så vil den mørke nuance af beige stretch stof være passende. Den glatte overflade afspejler solens stråler og møbler og skaber dermed et interessant lysstykke. Processen med madlavning og spisning vil være mere interessant og trættende.

Et blankt beige loft med vægmonterede armaturer passer til badeværelset. Sandfarvet materiale vil se godt ud med sort og hvid fliser. Det er også muligt at kombinere med keramiske fliser af samme nuance som loftet, samt blå og grøn.

At lave et barns værelse er en delikat sag. Lyse farver kan i høj grad påvirke den ustabile psyke hos unge husstande. Man bør huske på, at barnet over tid vil ændre smag og præferencer. For børn af næsten alder vil et lys beige strækloft være en ideel mulighed. Du kan sikkert kombinere mørke og lyse farver. Denne kombination er velegnet til ethvert interiør.

Beige tapet i indretningen: 90 billed ideer

I design er der en så universel løsning til dekoration, ideel til alle stilarter og mål. Dette er et beige tapet i indretningen - en blid, hyggelig og behagelig version, som kan efterlades i en kortfattet fortolkning eller diversificere med lyse detaljer. Hvordan vælger du det rigtige tapet til dit rum - i vores artikel!

Funktioner beige

Farve er en af ​​de vigtigste visuelle komponenter, der danner atmosfæren i det indre og humørens stemning. Det er selvfølgelig vigtigt at være omgivet af blomster, der passer til indbyggernes smagspræference. Men det er meget vigtigere at organisere rummet ordentligt, fremhæve sine fordele, skjule fejl og også passe det ind i rammerne for den ønskede stil.

Beige er først og fremmest den traditionelle beslutning om beboelse. Hvis andre, lysere nuancer optrådte i hjem sammen med moderne stilistik, så har beige været til stede her siden oldtiden. Den er ideel til klassiske stilarter, fordi den selv har en karakteristisk ædel charme og sværhedsgrad.

Men det betyder ikke, at beige sjældent vælges i moderne interiør. Her er det brugt til at skabe et naturligt miljø, der er velsignet med naturen og visuel komfort.

Farve fremmer afslapning, hvile, forbedrer trivsel, men hjælper samtidig med at fokusere på vigtige forhold uden at distrahere opmærksomheden. Du bør ikke bekymre dig om, at et sådant design vil virke kedeligt og unemotional - beige kombinerer perfekt med andre muligheder, og paletten af ​​sine toner viser et stort udvalg af nuancer.

Disse omfatter creme, nødder, opal, karamel, kiks sorter. Selv hvis vi kun begrænser os til dem, vil det vise sig at skabe et behageligt rum.

Typer af tapet

Tapet - dette er måske den mest populære finish, som kan ændres uden at beskadige væggen. De skelnes mellem relativt lave omkostninger, praktisk og visuel variabilitet. Byggemarkedet tilbyder at dekorere interiøret med et enkeltfarvet design, et udvalg af udskrifter, teksturer eller farver, herunder hele paletten af ​​beige nuancer. Men hovedkriteriet er produktets materiale, hvilket påvirker de æstetiske og praktiske egenskaber.

Så det mest budgetmæssige og miljøvenlige udseende er papirbaggrunde. De er enkeltlagede eller dobbeltlagede, har sjældent lindring. Bare fem år senere begynder en smuk beige at falme, belægningen vil absorbere alle lugt og vil komme væk et sted. Den skrøbelighed kan begrundes af prisen, såvel som enkelhed i sticking.

Styrken og fugtighedsbestandigheden er udstyret med vinyl tapet. De er tilbøjelige til at male igen, skjule uregelmæssighederne på væggene, men gå ikke glip af luften. Denne type kan ikke kaldes miljøvenlig, hvorfor det ikke anbefales at bruge det i soveværelset eller i børnehaven.

Ikke-vævet tapet har næsten ingen fejl, bortset fra den høje pris. Produkter uden vinyllag er helt uskadelige. De kan tages til klæbende lofter.

En usædvanlig løsning til ethvert rum vil være flydende tapet, der kombinerer de bedste kvaliteter af dekorative gips og maling. De efterlader ingen sting, når de klæber, samler ikke støv og har også en dyb tekstur, der spredes og fremhæver selv den palestinske skygge af beige.

Lav modstand mod enhver form for forurening er præget af tekstil tapet. Men dækket af naturlig silke, hør, bomuld eller velour vil dekorere værelser med et stabilt mikroklima. Og i kombination med beige farve og blomstermønster passer perfekt ind i den klassiske stil.

Billeder tages ikke i betragtning, da de er vanskelige at finde i beige fortolkning. Generelt afhænger valget af forholdene i rum, budget og den ønskede visuelle effekt.

Vælge et tapet under loftets farve

Uanset hvilke typer tapet og deres farver der skal bruges til at afslutte rummet, må vi forstå, at de skal være i harmoni med andre dele af interiøret, herunder loftet, så der ikke er nogen dissonans. Eksperter bemærker, at den harmoniske kombination af farver i loftet og væggene kan påvirke en persons tilstand, hvilket giver ham visse følelser og følelser.

Udvælgelseskriterier

Når en person går ind i et rum, skal han opleve visse følelser og først og fremmest trøst. Det hele afhænger af formålet med rummet. For at gøre dette skal det udleveres korrekt. Hvis dette er et skab, skal dets design fungere, og når det bliver et soveværelse - skal man først og fremmest slappe af.

Forskere har bevist, at farven og tekstur af finishen i et givet rum påvirker en persons psykiske tilstand. Det kan også visuelt gøre et værelse større eller mindre (afhængigt af dets funktioner), skjule nogle defekter, give hygge eller komfort.

Funktionerne ved valget af farver er følgende:

 • Det er værd at huske på, at de efterbehandlingsmuligheder, som er perfekte på kontoret, ikke passer ind i soveværelset, og derfor er det vigtigt først at bestemme typen af ​​rum.
 • Vælg farven på tapetet afhænger af højden af ​​rummet, farven på loftet eller rummets rumfang.
 • Hvis du skal visuelt lave et værelse højere, så skal du vælge en mørk farve i loftet og lys tapet.
 • Vælg ikke tapetet og loftet i samme farve. Dette kan skabe en følelse af tilstopning i rummet.
 • For de værelser, hvis vinduer vender mod nord, er det nødvendigt at vælge de bløde farver på tapetet, uanset farven på loftet. På den måde kan naturlig belysning i rummet forbedres.
 • Hvide farver vil gøre rummet visuelt stort og højt, og også give en højtidelighed.

Det er også vigtigt for den korrekte udsmykning af interiøret at kombinere farver.

Eksperter bemærker, at denne kombination vil se harmonisk ud:

 • Lilla og lilla. Nogle gange kan du vælge og lilla nuancer. De vil harmonisk se med rød eller turkis.
 • Blå og blå. Du kan hente himlen op med skyerne under loftet. Dette vil give en skam til værelset og hjælpe dig med at slappe af.
 • Bright. Hvid kan kombineres med en kontrasterende sort. Det samme med hvid kombinerer rød tapet. Fersken, beige, creme - en fantastisk mulighed for at sprede børnehaven eller soveværelset. Disse tapetfarver kan bruges til stuen i et klassisk design.
 • Gul og orange vil gå godt med grøn eller lilla.
 • Sort blankt loft vil se smukt ud, hvis det sættes af blødt lilla tapet.
 • Rød eller lyserød loft, der passer til bordeaux tapet.
 • Grøn, turkis, grøn eller grønlig vil se smukke ud i soveværelset eller i børnehaven.
 • Brun og hvid kan kombineres i alle varianter og bruges i forskellige rum, for eksempel en korridor, en gang eller en stue.

Hvad skal man vælge?

Her afhænger alt af visse faktorer. For eksempel, hvilken tapet passer til loftet soklen af ​​en bestemt farve, hvilke wallpapers er egnede på loftet med et ujævnt loft eller i hallen med lave strømme. Det er også vigtigt at vælge den rigtige tapet og under loftet.

Det er værd at være opmærksom på valget af finish til vægge og sådanne øjeblikke:

 • Baggrunde vælges strengt i forhold til loftets farve, da det spiller en ledende rolle i designet af ethvert rum. Farven på tapetet, der ser harmonisk ud på væggen, afhænger af dets tekstur, stil og farve.
 • Det kan også betragtes som et paradoks, når enkle og billige tapeter hænger i et rum med et dyrt strækloft, selvom deres farve er valgt korrekt.

Der er værelser i moderne boliger, hvor der ikke er vinduer. Dette kan være et badeværelse eller en korridor. Der er bedre at bruge lystone tapet, hvilket kan gøre rummet mere lyst. Det er også vigtigt at vælge den rigtige belysning i sådanne rum. Det vil se godt ud i et rum uden vinduer glans mørkt loft type og hvid tapet. Dette vil give indtryk af højde.

På badeværelset eller i badeværelset kan du vælge lyst tapet. De skal harmonisk kombineres med loftet. Det kan også være lyse og usædvanlige farver. Det vigtigste er, at alt skal gøres med smag.

I køkkenet skal alt ikke bare være smukt og harmonisk, men også praktisk. Baggrundsfarver skal vælges således, at de giver et ønske om at spise. Dette lærred bør også være let at vaske. Du kan bruge lyse crimson eller grønne toner.

Ydermere kan væggens overflade blive dekoreret med lyse dekorative elementer. Det er værd at være opmærksom på belysningen. Du kan installere spotlights, som visuelt opdeler rummet i forskellige zoner, for eksempel til madlavning og spisning.

Du kan bruge tapet med billedet af frugt eller træer. Dette vil skabe en følelse af frihed og vil forårsage appetit. Hvis præference er givet til den klassiske stil, skal der lægges vægt på lys eller kaffe toner.

Soveværelset behøver ikke altid et lyst lys og lyst tone tapet. Mørke materialer kan bruges til dets design, men de bør ikke kontrast skarpt med hinanden og forårsage aggression. Det vil også give kroppen mulighed for at slappe af. Hvis loftet er visuelt lavt, vil dette medvirke til at skabe en følelse af komfort.

I stuen er det sted, hvor gæsterne normalt modtages. Derfor har i udformningen af ​​et sådant rum sine egne nuancer. Det kan dekoreres med tapet af forskellige farver og teksturer. Det er også vigtigt at bruge ekstraordinære møbler, der vil fremhæve en bestemt design stil.

Møbler med loft kan have samme farve. På baggrund af tapet af et andet sortiment vil det se attraktivt ud. Du kan også hænge kontrasterende lister eller hylder på væggene.

Planteskolen bør være udformet således, at farverne ikke forårsager irritation og opfattes tilstrækkeligt af et barn af enhver alder. Brug ikke mørke og aggressive tapettoner. De skal være med billedet af tegnene i tegnefilm, dyr og andre tegn, som barnet er vant til.

Hvad skal man først lave?

Det hele afhænger af situationen. Hvis det så skete, at der opstod defekter på det nye loft, så er det værd at fastsætte dem først og derefter gå videre til væggene.

Når tapetet oprindeligt var hængt, og da loftet opstod, så er der intet at bekymre sig om. I dag er der mange virksomheder, der vil hjælpe med at udføre sådant arbejde uden unødvendig støj og støv. Det vigtigste er, at alle farver vælges korrekt og kan være i harmoni med hinanden.

Den endelige pris på de materialer, der kræves til den smukke udsmykning af et værelse, er svært at ringe med det samme. Det anbefales at forelægge en virksomhed, der beskæftiger sig med levering af boligindretningstjenester.

De skal nødvendigvis have mapper med designmuligheder. Sådanne projekter er allerede gennemført, og det vil derfor være lettere at træffe valg. Smukke ideer i indretningen kan ses på billedet nedenfor.

Hvis det på baggrund af ovenstående stadig er vanskeligt at bestemme valget af tapet til loftets farve, kan du kontakte de eksperter, der leverer sådanne tjenester billigt. Således kan du betale en gang, og så konstant nyde den smukke og hyggelige atmosfære i rummet. Det hjælper også med at undgå unødige omkostninger ved køb af materiale.

I denne video venter du på råd fra den italienske designer om valg af farver i interiøret.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Beige loft

Farven i åndelig harmoni

Måske, i henhold til graden af ​​popularitet strækker lofter af forskellige nuancer af beige farve i dag ikke kender deres lige. Dette forklares både af tyndepaletets rigdom og den pacerende effekt af hver af de beige nuancer på den menneskelige psyke, evnen til at skabe et miljø med fuld afslapning, og derefter indstille sig til et pacifierende roligt og forretningsmæssigt humør. Psykologer er enstemmige i deres opfattelse, at beige toner uvægerligt genererer en vis intern varme og positiv energi, hvilket resulterer i, at den åndelige harmoni af personligheden med omverdenen er dannet.

I sig selv er begrebet "beige" fortolket som værende afledt af Latin Beaticus - navnet på en af ​​provinserne i Spanien, hvor uld med varm kropsand farve blev høstet og som et derivat af senere italienske bigio eller franske beige - udtryk der karakteriserer den farve, der ikke længere er uld, og umalet, højkvalitets bomuldsfibre, også tæt på gritty. Den klassiske base af hundredvis af beige bør dog betragtes som en sand (eller solid) tone, hvor brun, hvid, lyserød, gul og grå syntetiseres til en vis grad. Beiges grundtoner er først og fremmest bestemt af mætningsgraden af ​​disse grundkomponenter; Som for alle de andre fik deres mange familier ret til at eksistere på grund af de klassiske beige toners unikke evne til ikke at "konflikt", men at økologisk kombinere med pastelindeslutninger af både koldt og varmt spektrum.

Med den slående mangfoldighed af farvetoner er beigepaletten kombineret i en enkelt kategori på grund af den unikke evne til at blive associativt opfattet som neutral baggrund. I farver er dette en slags "fantomfantom", der ikke har nogen særlig følelsesmæssig farve og klart selvudtryk, og det er derfor ofte ikke lagt mærke til, men ubevidst anerkendt som en bestemt realitet, der er forbundet med naturens verden og produkterne af menneskelig arbejdskraft.

Beige er farven på endeløse ørkener og sandstrande, hvedemarker og falmet løv, terracotta klipper og shell rock, tyk af bambus og olivenlunde. I dagligdagen bruges det af designere til at skabe tøj, husholdningsapparater, biler og selvfølgelig inden for indretning - især i frugtbare og brede anvendelsesområder.

... Farven er umådelig og vægtløs,
Han er kendt som kropslig,
Men der er ingen grænser for området:
Beige er en universel farve...

Ikke en skygge er kedelig, men dens forkerte anvendelse

Beige farve er en prøve af klassikere til rolige indvendige løsninger. Nogle af en eller anden grund anser ham for at være udtrykløs, endda kedelig. I mellemtiden kan beige være grundlaget for realiseringen af ​​både traditionelle og de mest uventede designideer. Som igen bekræfter aksiom: det er ikke selve skyggen, der er kedeligt, men dens forkerte anvendelse. Det er kun tilstrækkeligt til præcist at vælge den nødvendige tone i hvert enkelt tilfælde i forhold til den spændende lærreds glatte, matte eller satintekstil, og den beige farve vil give de bredeste muligheder for fantasi og eksperimenter, så du kan skabe interiør både i en bevidst "jordet" og udsøgt ædel, pompøs luksusnøgle. Derfor er en uendelig række stilvarianter: antikke, imperium, barok, neoklassicisme, land, moderne, art deco, højteknologiske etniske kompositioner med overvejende folkemotiver - der er virkelig ingen stil, hvor brugen af ​​beige toner og halvtoner ville være uønsket eller umuligt. Det samme kan siges om visualisering af rummet: spiller beige nuancer, du kan skabe en rummelig effekt, hvilket er meget vigtigt for eksempel til et opholdsstue, kontor eller reception hall på et hotel, eller tværtimod at arrangere en hyggelig "rede" i en boudoir, hvor det er mere hensigtsmæssigt følelse af følelsesmæssig tilbageholdenhed, og rummet skal komprimeres til graden af ​​en slags "kokon".

Leder eller outsider?

Afhængigt af den stilistiske karakter af designerens hensigt at realisere en eller anden ide om det overordnede indretningskoncept, kan beigefarven på stretchloftet udføre både en dominerende og hjælpefunktion. Med andre ord, hvis du bruger sport- eller luftfartsterminologi, kan det beige strækloft i det indre af et rum bruges som leder - "lederen" eller en outsider - "slaven".

Beige-loftet udfører hovedrollen, for eksempel i tilfælde af, at der er et stort antal små dekorative tilbehør i rummet, og der er behov for at skygge dem i kontrast, idet man lægger vægt på skønhed med smagfulde detaljer. Samtidig anbefales det for at undgå den negative monokroms negative indvirkning (især ved udformning af lokaler i et stort område) for at undgå at gentage den samme nuance på væggenes og gulvbelægningernes overflader. I sådanne tilfælde fremhæves den dominerende rolle i et beige loft tydeligvis af møbler og tilbehør med indeslutninger fra metaller af varmt område - forgyldning, messing, bronze, kobber, patina osv.).

I kontorer er beigefarvede lofter ikke et indfald, men en nødvendighed, da beige farve hjælper med at lindre stress og øge effektiviteten. Om den førende funktion af denne farve vil der blive mindet om lokale loftslamper fremstillet af "varme" metaller, der ligger over arbejdsstedet for hver medarbejder. Dekorere vægge med træstruktur, samt tapet lavet af kork eller fløjlsagtig ruskind, vil også være en god løsning.

Som en outsider fremstår beige farve hovedsagelig i kombinationer, når loftet kategorisk anses for beige, stadig har en ikke-klassisk kaffemælk eller sandkropsfarve, men er "mættet" med en slags farve, der ikke er traditionel for beige klassikere.

Den mest spektakulære af disse kombinationer vil blive præsenteret nedenfor.

Beige loft i stuen

Visse ledende roller er bestemt til beige lofter i de rummelige stuer i store lejligheder og palæer, hvor designkonceptet af et interiørdesignskoncept, uanset hvad det måtte være, altid tager sigte på at placere husejerenes høje sociale status. På grund af det faktum, at den beige baggrund (vi nu taler om klassiske neutrale beige nuancer) er en slags bro ved krydset af kolde og varme paletter, skaber det en aura af stabilitet, velvære, velstand og tillid til fremtiden. Særlig fordelagtige vil se beige loft i stuen, oplever en mangel på naturlig belysning - med vinduer mod nord eller afhentet med mørklægningsgardiner. Visuelt påfyldning af rummet med lys og varme er beigeloftet i den mørke stue særligt godt med omhyggeligt gennemtænkt rum-zoned kunstig belysning. Samtidig må man ikke glemme de lysreflekterende og lysabsorberende egenskaber af tekstilerne i stofferne selv: Et beige glansstrækkeloft vil gøre rummet optisk højere, og beige eller stofbeige farvede stoffer vil tværtimod bidrage til at visualisere rummet som mere rummeligt.

I en rummelig stue er det helt acceptabelt, hvis loftet, væggene, gulvet og hjælpemøblerne vil blive dekoreret i samme skygge af beige, men kun med den uundværlige tilstand af varierende tone. I dette tilfælde er det tilrådeligt at anvende princippet "fra top til bund, fra lys til mørkere", når den dominerende baggrundsoverton er strækloftet med lysebrun (klassisk sand) farve, er væggene færdige med valnødtræpaneler (medium beige tone), og gulvet er lagt med parketbræt fra kaffe merbau. Skabemøbler fra en mørk beige solid wenge, samt tekstiler (polstret møbler og gardiner) med en lignende farvetone vil økologisk komplementere billedet. Et sådant farvearrangement vil ligne stuen til en gotisk katedral, og effekten af ​​at øge højden vil blive endnu mere udtalt, hvis beigeloftet udføres i flere niveauer, samtidig med at man holder det samme indledende princip: hvert højere niveau skal være lysere i tone.

"Slave" nuancer af beige

En beige baggrund betragtes sædvanligvis som "underordnet", hvis i kombination med basiske farvekomponenter (brun, hvid, lyserød, gul, grå) er en af ​​dem klart dominerende eller endda en farve, der ikke er en del af basisområdet. Derfor er navne som "fersken beige", "hvede beige", "azurblå beige", "pistacie beige", "lavendel beige", "lilla beige", "oliven beige" osv.

Interiørløsninger i sådanne beige-variationer kan også med succes anvendes til at designe stræklofter og vægoverflader i stuer og haller i et stort område, men de ser mere fordelagtige ud i kompakte rum med andre funktionelle formål: i soveværelset, i børnenes værelse, på kontoret, i hjemmebiblioteket, selv i hall, badeværelse og køkken. Trods det faktum, at det oprindelige princip "fra top til bund fra lys til mørkere" forbliver generelt uændret her, giver farveløsningen af ​​"underordnede" beige interiører mulighed for at afspille eklektisk stil med kontraster, fra blødere, pasteller til defiantly skarpe, prangende.

Overvej de mest populære til dato "underordnede" nuancer af beige.

1. Beige linned

I dag er beige linnedfarvede lofter - lysegrå med en subtil grønlig nuance - i den største efterspørgsel, både i blank og mat tekstur. De er i perfekt harmoni med tapet og tekstiler lavet af naturlig hør af en lidt mørkere tone - sådan interiør ser særligt elegant ud. Passende tilbehør fra sølvmetal. Aggressiv kontrast vil give indeslutninger af rige sorte, lyse skarlagen, giftige gule. Bløde pastell nuancer af oliven, lilla, citron, blålig-røgfyldte, pistacie kontrast med linned løb. Linen beige gamut er god at bruge i værelser med en høj grad af naturlig belysning - børnehaver, kontor, bibliotek, samt på kontoret.

2. Beige antik

Denne ædle bevarede skygge af beige, der fremkalder foreninger med Parthenon, Colosseum og andre monument i den gamle arkitektur, er et kryds mellem mælkehvide og elfenben, så paneler eller wallpapers til væggene anbefales til "gamle elfenben". Farven "beige antik" "Det er bedst at bruge, når man regner stræklofter med blank tekstur i veloplyste rum. Gulvene har en udtalt tekstur, en pejs med en klassisk marmorportal, røget glasdekorationer på en mantelpiece, tyk lilla gardiner, bourgogne møblerbetræk - disse er typiske interiører i klassisk stil, hvor "Beige Antique" loftet har den funktion at kombinere alle eksisterende farvetoner ind i enkelt logisk helhed.

3. Smoky beige

I en røget grå-beige skygge syntetiseres organisk i omtrent lige store proportioner, herunder lyserøde, grå, mælkehvide og blegte lilla farver. Det er meget vanskeligt at arbejde med indretning, selvom det giver plads til dristige designeksperimenter. Vanskeligheden er forklaret ved, at det er meget svært at vælge tapet, møbler, tekstiler og tilbehør af lignende nuancer til det røgfyldte beige loft. Derfor er et sådant valg bedre at udføre på forhånd. Imidlertid kan den nødvendige harmoni i et vist omfang opnås ved at dekorere rummet med genstande fremstillet af asmarmor, krystal, sølvmetal, retrolamper med nuancer af glas "under månestenen". Kontrastekslekticisme leveres om nødvendigt af snehvide, karminrøde, hvedegul, akvamarinindtag (skarp kontrast) eller glatte overgange af lyserød, lilla, blå, oliven (blød kontrast). Smoky-beige lærred kan laves af blank og mat PVC film eller stof. Graden af ​​naturligt lys i rummet er gennemsnitligt. Det er bedre at udstyre lofterne "Smoky beige" i gangen, spisestuen, kontoret, kontoret.

4. Bej Khaki

Beige-khaki-farvelofter eller, mere simpelthen, beige-beskyttende farve, hvor grønne, gule og brune syntetiseres, er uændrede og måske den vigtigste komponent i indretningen af ​​værelserne i stil med "militær" eller "afslappet", som i de senere år er blevet stadig mere populært med design af ungdomsbarer, diskoteker, klubber. Det er godt kombineret med grøn, salat, oker, lys og mørk rød, grå og sort, og også med neutral kører vi sand og kaffe toner. I indretningen med et khaki-beige loft anbefales det at bruge lamper af sølv eller metal malet i en beskyttende farve, en vase og askebæger lavet af tin og røgfyldt glas, stiliserede dekorationer i form af våben, vimpler, standarder og andre elementer designet til at skabe en aura af maskulinitet. Tekstur af spændeskiverne i denne skygge skal være mat. I højeste grad er "Bezh-Khaki" passende i mørkede rum, der kræver kunstig belysning.

5. Pistacien beige

Farven "Pistachio beige" lys salattone på grund af kombinationen af ​​varm gul og kold grøn er ekstraordinært blid, mættet med sol og glæde, derfor er strækloftet på denne tone bedst at blive arrangeret i børnehaven. Det vil dog se godt ud inden for kontoret og bidrage desuden til forebyggelse af konflikter mellem medarbejdere. Skarpt kontrasterende inklusioner er næppe hensigtsmæssige her, men glatte overgange er yderst ønskelige - nuancer af rug og hvedeører, blågrøn akvamarin, markkornblomster, til kitschinteriører - detaljer af pastell-orange eller lyseblå, passer til landestilen og eksperimenterer med kitschinteriør. Med konstruktivisme kan du bruge farven Bordeaux eller Malachit. I alle tilfælde harmonerer lette træ, sølv og guldmetal og tekstiler lavet af naturlig hør perfekt med pistaciumkørsel. Naturlig belysning i rummet skal være lyse nok. Maleriets tekstur er primært glans.

6. Beige bronze

Bronze-beige lærred er altid blanke, da det kun er i denne tekstur, at det er muligt at legemliggøre en bestemt metallisk glans med en høj grad af refleksion. Består af mursten, chokoladebrun og grå, er den ret mørk, derfor påføres sædvanligvis den sidste belægning ved sprøjtning af en blanding af lak og bronze eller nacreous pulver. "Bezh bronze" er en uundværlig egenskab af pompøshed, og det bruges derfor i det "tunge" interiør af klassiske og etniske stilarter (barok, renæssance, imperium, orientalsk osv.). Her kombineres det med antikviteter, tunge lysekroner, antikke møbler, gobeliner, krystal, porcelæn, marmor, fløjlgardiner, spejle med kunstig eller naturlig patina, naturligt mørkt værdifuldt træ. I stuer er bronze beige lofter en sjældenhed, de er for solide. Normalt kan de ses i respektable kontorer eller i indretningen af ​​underholdningsvirksomheder: restauranter, kasinoer, hoteller, teatre. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi imidlertid, at i dag strækker lofterne i Beige Bronsfarve også ofte i avantgarde ungdomsinteriør, som regel i et eklektisk område med kontrasterende indeslutninger af lyse farver i koldspektret. Under alle omstændigheder vises bronze beige i al sin herlighed med kunstig belysning.

7. Beige Oak Bark

Denne usædvanligt originale skygge af beige er velegnet til stræklofter og vægge i værelser designet til at skabe et miljø, der fremmer en afslappet konstruktiv samtale. I lejligheden og hytten er det godt for studiet, biblioteket, rygeværelset, rummelig veranda. På kontoret kan den bruges til indretning i kontorchefen. Det repræsenterer syntesen af ​​brun, grå-grå og grøn, den kombinerer effektivt med tobak, oliven, pistacien, blå. Varer fremstillet af rustfrit stål og sølv, spejle i bronzerammer, møbler af møtriktoner, lidt mørkere tekstiler vil med succes passe ind i interiøret med et strækloft "Bezh Oak Bark" af mat tekstur. Du kan eksperimentere spillet med kontraster - i dette tilfælde vil de bedste muligheder være at kombinere med hvid, citron, orange. Den raffinerede "zhoughness" af egsbark er tydeligst manifesteret i svag naturlig belysning, men det omhyggeligt gennemtænkte kunstlys bliver meget spektakulært.

8. Beige iris

Loftet på en lys violet-beige tone, både blank og mat, er simpelthen uundværlig for fredfyldte romantiske interiører, der bidrager til skabelsen af ​​en beroligende psykologisk atmosfære. Kold lilla nuance, som er en blanding af lilla, lyserød og hvid, er ret sjælden i dyrelivet. Især malede de kronblade af nogle blomster - lilla, violet, iris. Derfor er det ideelt til at arrangere loftet i rum til rekreation og kreativitet - i børnehaven (især for piger), soveværelse, stue. For at forhindre, at lilla interiør bliver for "søvnig", anbefaler designere at fortynde det med kontrast, men ikke for lyst, indeslutninger, der kan overvælde den rolige energi af lilla. Til dette formål kan du bruge pastell nuancer af en kold gamut - pink, azurblå, pistacie, men oliven, gul og orange i dette tilfælde er uønsket. Den irisfarves naturlige charme bliver endnu mere ekspressiv, hvis interiøret er skygget med let skinnende lysgardiner, fancy keramik, forkromet metal, møbler og laminat i valnød eller amarantfarve. Valget af belysning bør kontaktes med omhu for at undgå farveforvrængning. De bedste muligheder er moderat naturligt lys og lamper med ikke meget kraftige halogenlamper.

9. Beige fersken

Fersken - en skygge af en varm farvepalet, der absorberede den begrænsede optimisme af appelsin, solenergi af gul, sløv bliss af pink. Og selvom nogle designere ignorerer det, og i betragtning af det næsten naive, ville det være uretfærdigt at betingelsesløst acceptere deres synspunkt, især hvis vi taler om ferskenbeige. Det psykologiske potentiale i fersken-beige strakte loftsdække i indretningen er ret vægtigt og fokuseret på at skabe et humør, der fremmer følelsesmæssig afslapning, fuldstændig løsrivelse fra dagligdagse problemer i en intima omgivelser. Særlig fordelagtigt stræk loft farve "Bezh Peach" vil se i det indre af ægteskabsbænken, pigen boudoir, stue, rummeligt badeværelse eller køkken, samt i lobbyen af ​​et lille hotel, en hyggelig bar eller et separat kontor i en restaurant i etnisk stil. Ferskenbeige er lige så god til glatte og matte teksturer, med naturlig og kunstig belysning uden begrænsninger af lysstyrke. Tekstiler fra hør og uld, dekorative keramik og de fleste trætyper er perfekt kombineret med det.

10. Pink beige

Selv om lyserødt er en overton i spændingsdugene i denne skygge, er det med hensyn til dens indflydelse på den psyko-emotionelle kugle, rosa beige meget mere tilbageholdt end rent rosa i forskellige variationer. Dette forårsager hans aristokrati, hvilket ikke tillader spillet at spille med lyse kontraster. Med rosa løber vi samtidig med at være sensuelle og skrøbelige og giver en følelse af rolig glæde og selvtillid, klassiske neutrale beige toner og alle former for grå samt nogle nyheder af pastellkoldt gamut, især lilla, blå, let tobak, kombineres bedst. citron, salat Det rosa beige strækloft med en blank struktur bidrager til den visuelle udvidelse af rummet, så det er særligt velegnet til at arrangere interiører i en lille lejlighed og ser godt ud i næsten alle værelser - fra stuen, børnehaven eller soveværelset til køkkenet, badeværelset og gangen. Lyset, både naturligt og kunstigt, skal være lyst - i dette tilfælde vil pink beige blive opfattet uden forvrængning, i al den naturlige skønheds rigdom. Inklusioner af mælkehvide, grå, røde, lilla nuancer er passende. Sølvmetal, spejle, tekstilvarer i linned, cape og tæpper lavet af hvid uld, møbler og parket lavet af let træ vil være en vidunderlig tilføjelse til interiøret.

design

ALKOR DRAKA

ALKOR DRAKA er en del af Vulcan Corporation. Vulcan har arbejdet med plast- og lamineringsteknologier siden 1948. ALKOR DRAKA.

CLIPSO

I løbet af det sidste årti siden markedet for moderne loftsbeklædning er blevet mere og mere aktiv i at vinde praktisk og letvægt.

CTN (Creations et Techniques Nouvelles) er det mest berømte franske mærke. Filmproduktionens historie for stræklofter begyndte med dette firma..

DESCOR

Oprettelse og positionering i slutningen af ​​90'erne. sidste århundrede, en innovativ løsning i form af stofstoffer til udsmykning af lofter og lofter.

Elbtal plast

Elbtal Plastics er en innovativ producent af PVC-film af høj kvalitet til fremstilling af lofter. Produkterne skelnes af høj kvalitet.

Gline

Vores firma præsenterer stolt en særlig linje med tilgængelige Gline-stræklofter fra Fran Studio. Det omfatter brede dåser som.

MALPENSA

Anlægget MALPENSA SLR er beliggende i Italien og beskæftiger sig med produktion af plastprodukter af forskellige slags: emballage, plastbeholdere, film med forskellige formål. Anlægget var.

MSD er salgsleder i Rusland blandt producenter af PVC-film til hævede lofter. Dette skyldes både den lave pris og det faktum, at mange installatører.

Pongs

PONGS er et verdensberømt selskab. Virksomheden blev grundlagt i 1889 som en vævning af worsted garn med en produktionskapacitet på 150 væve.

1. januar 2016 kunne Polyplast Trading and Manufacturing Company (PTMC) ikke stå for et stort antal fejl, især for statsborgere fra Den Russiske Føderation.

RENOLIT

RENOLIT er verdens førende inden for produktion af højkvalitetsplast og relaterede produkter til forskellige anvendelser. Virksomheden blev grundlagt som.

SEF er en ægte flokspecialist. Dette er processen med at opnå kunstig fløjlbelægning. I de sidste 35 år har selskabet SEF.

Beige loft

Måske, i henhold til graden af ​​popularitet strækker lofter af forskellige nuancer af beige farve i dag ikke kender deres lige. Dette forklares som rigdom.

Hvidt loft

I hver persons sind er der visse foreninger-stereotyper, når et bestemt objekt er identificeret med en bestemt farve. So.

Glatte, matte og satin stræklofter

Valget af stræklofttekstur er i mange henseender sammenlignelige med valget af typen fotografisk papir i fotografering, hvis vi husker den rent individuelle æstetik.

Blå loft

Farvenes magi er i deres indflydelse på vores psyke, evnen til at forårsage forskellige stemningsaccenter, for at skabe en bestemt følelsesmæssig baggrund.

Gul loft

Filosofer fra alle lande og folk har argumenteret og argumenterer for folks forkærlighed for en eller anden farve i solspektret i tusindvis af år. De argumenterer, uden at have kommet til.

farver

Ordsproget "Live and learn" er relevant for alle områder af vores livsvigtige aktivitet uden undtagelse. Hvor ofte overvejer du dig selv helt oplyst.

Rødt loft

Sandsynligvis ingen anden farve end rødt vandt et så stort antal modstridende anmeldelser, fra selvfølgelig entusiastiske til.

Multi-niveau lofter

Takmontering på flere planer - opfindelsen er langt fra ny: dens historie er anslået i mange århundreder. Arkitekter af alle tider og folkeslag.

Loftinstallation

Installation af stræklofter fra PVC film og på stofbasis har en række funktioner. Under alle omstændigheder er dette et meget vanskeligt job.

Stræklofter - fra begyndelsen til nutiden

Det vurderes, at oprettelsen af ​​suspenderede lofter har en udelukkende moderne genesis og er baseret på de nyeste modetrends. Mellem.

Lofter med fotoudskrivning

Udøvelsen af ​​kunst maleri loftbuer kendt i lang tid. Som et eksempel, Leonardo da Vinci's fresker.

Loft i badeværelset - ideel

Tænker over reparationen i badeværelset, skal du forstå, at der ikke er noget bagage i dette rum og loftet er ingen undtagelse. Det er ikke kun forbundet med.

Loft i børnenes værelse

Ved at starte den efterlængte reparation i børnenes værelse er det helt forståeligt ønsket om at omdanne et almindeligt rum til et rigtigt eventyr hvor barnet vil være sig selv.

Starry sky loft

"Peer aspara hell aster" - gennem torner til stjernerne - betydningen af ​​dette latinske udtryk, der har eksisteret stadigt i vores leksikon siden oldtidens Rom.

Loft i køkkenet - skab komfort

Køkkenet er et meget specielt rum, fordi der ikke kun er høj fugtighed (som i badeværelset), men også temperaturændringer. I forbindelse med.

PVC loft

Øvelsen af ​​at arrangere stræklofter går tilbage til dybden af ​​århundreder. Fra oldtiden var arkitekten godt bekendt med metoden til afslutning af lofter.

Loftet cornice

Ved installation af et strækloft er et af de vigtige steder besat af taggrene. Dette er den sidste fase af efterbehandling, det forkerte valg, som kan forkæle.

Pink loft

Lyserød farve kombinerer hvide og røde komponenter samt dens rige farvetone var efterspurgt efter dekoration.

LED-loft

For nylig er ophængte lofter meget populære blandt folk, som ikke kun vil lave reparationer, men også ønsker at være det.

Grå loft

Enhver, der forsøger at få oplysninger om gråens virkning på en persons psykosociale sfære på internettet, vil først finde ud af massen.

Blå loft

I farvekombinationernes gradient bliver den pastelblå farve gradvist til lys nok først og videre til mere og mere mættede toner.

Stoflofter

For første gang begyndte stræklofterne på det nuværende stadium af historien at blive anvendt i begyndelsen af ​​60'erne i det sidste tyvende århundrede i Frankrig og allerede et par årtier.

Loftsbilleder

Du kan liste tusind epithets, der beskriver stræklofter. Du kan beskrive deres styrker og svagheder i lang tid, liste dem i lang tid.

Loftsfarve

Gennem hele den menneskelige civilisations historie forsøgte folk at gøre deres hjem ikke kun holdbare, men også smukke.

Sort loft

Det er psykologisk svært at træffe en beslutning om at installere sort i et strækloft i et sort rum - dette kræver en vis intern.

Afsluttet arbejde

Opgave: Monter et loft på to plan i soveværelset.

Vladimir Anatolyevich, der adresserede os, advarede om, at hans tapet allerede var pakket. Vælg en niveaukonfiguration. Valget af farver og placeringen af ​​lamperne var hurtig. Hovedloftet er hvidt, satin tekstur, og i den sorte glans, spejlet. Arbejdet blev udført meget omhyggeligt for ikke at beskadige tapetet.

Resultat: Hele soveværelset er lavet i en tilbageholdt klassisk stil med former og farver.