Installationssikkerhed

Lad os tale om sikkerhed, når du installerer hævede lofter.

I løbet af vinteren 2011-2012 opstod der flere tragedier, hvis skyldige var processen med at installere strækloftet. I nogle af vores artikler dækkede vi dette problem, men nu vil jeg gerne mere om dette emne.

Sådanne tilfælde påvirker desværre negativt billedet af stræklofter - men som altid er det i dette spørgsmål ikke entydigt.

Årsagen til hændelsen var en eksplosion af gasflasker, der blev brugt til installation af stræklofter lavet af PVC-film. Teknologien til montering af sådanne lofter kræver opvarmning af filmen til en temperatur, der kun kan opnås ved brug af varmepistoler, der opererer på flydende gas. Elektriske analoger giver ikke den nødvendige effekt. Hvis du vælger at installere PVC-lofter, vil installatørerne derfor medbringe en gasflaske.

Vær ikke bange. For at installationen skal være sikker, skal installatøren simpelthen overholde visse krav (desværre gør det ikke alle, da det kræver visse ekstra omkostninger). Lad os se, hvad der kan gøres for at gøre installationsprocessen så sikker som mulig.

Vi begynder måske med den berygtede "menneskelige faktor". En person arbejder med ethvert værktøj, og hvordan det vil blive brugt afhænger af det. Alle ved, at "du ikke kan sætte din hjerne i et andet hoved", så dette hoved skal undervises i den udstrækning at sikkerhedsreglerne er på samme hylde som multiplikationstabellen.

Den første og obligatoriske - installatøren skal være uddannet og få adgang til arbejde med gasudstyr. Af en eller anden grund forekommer det ikke, at nogen kommer ind i bilen med en person, der ikke har et kørekort (og hvis han også er en podshofe!). Desuden skal træning udføres på grundlag af en autoriseret stat. organisation. Daglige sikkerhedsinformationer for alle installationsgrupper skal udføres.

Vi kan nævne en sag, som vi ved, til illustration (jeg vil straks foretage en reservation - det handler ikke om os :)). - Meget ofte, når varmepistolen virker, på grund af den intense fordampning af gas i cylinderen, begynder den at blive dækket af frost (sådan fungerer køleskabet). I det tilfælde, hvor vi fortæller dig, det samme skete. Og installatøren, der lavede installationen, opfandt ikke noget bedre end at styre arbejdsgruppen til cylinderen. Mest sandsynligt tænkte han ikke på de mulige negative konsekvenser for klienten, men vil virkelig ikke leve sådan? Sådanne grove krænkelser af TB er en af ​​årsagerne til problemer under installationen.

Den anden del af installationsprocessen er udstyret. Om varmerpistolen er det ikke fornuftigt at sige nej - med passende pleje er der ikke noget særligt at bryde. Vi noterer kun et øjeblik.

Pistolens design giver flere grader beskyttelse mod problemer. Et termoelement vil f.eks. Lukke gasforsyningen i tilfælde af overophedning. Hvad du skal være opmærksom på - gasforsyningsknappen. (Rød på siden af ​​pistolen). Når det overophedes, slukkes det automatisk, og du skal arrangere en lille "røgpause", indtil den køler ned. Nogle gange forsømmer uagtsomme installatører denne knap med en skrue. Derfor, hvis du så et fremmedlegeme skruet ind på dette sted - bede om at udskifte udstyret.

Så vi vil tale med dig om cylindrene. Her eksploderer de først og fremmest under installationen. Nu bruger næsten alle installatører metalcylindre til propan. Hvilke farer lurer her?

Hver cylinder har en periode, hvorefter den er underlagt obligatorisk certificering. Oplysninger om datoen for passage af den næste knock ud direkte på cylinderen. Brug af udløbsflasker er simpelthen forbudt.

Næste - tankning. I teorien skal sådanne cylindre genfyldes på specialiserede tankstationer. Derudover bør der udøves en udveksling af en cylinder, dvs. Du giver op tomme - og du får en anden, der er blevet brændt (trykt og testet).

I praksis sker følgende - hovedparten af ​​installatørerne tanker deres cylindre på almindelige bilstationer. Hvorfor? - For det første er det enklere, for det andet - vis mig mindst en specialfyldningsstation i Serpukhov, og jeg vil personligt være glad for at overholde denne standard.

Hvad er farligt sådan tankning. Fyldningscylindernes hastighed - 85% af gasen (og om vinteren og endnu mindre). Dette skaber plads til gasudvidelse i tilfælde af at en cylinder opvarmes. I virkeligheden - i tankstationen hælder de og taler på russisk - "fra lort". Derfor koster det ikke noget for at få en ballon fyldt op i nakken. Jeg mener ikke, at det er nødvendigt at forklare konsekvenserne af en sådan påfyldning - sådan en cylinder fyldt (især om vinteren), komme ind i lokalet, opvarmes og ballonen bryder. En gnist eller en pistol, der arbejder i det øjeblik, er tilstrækkelig - en eksplosion vil forekomme.

Det næste punkt i forbindelse med metalcylindre er korrosion. Og hvis den ydre stadig kan ses visuelt, kan den indre ikke bestemmes. For at undgå korrosion af cylindrene skal installatørens firma have en normal opbevaringsbase, der giver de nødvendige lagringsstandarder. Ikke alle er desværre villige til at bruge penge på det.

Men ikke alt er så dystre. Og her blinkede en solstråle. Og ifølge traditionen blev han bragt ind af vicepræsidenten, og nu vores præsident. (Http://www.1tv.ru/news/economic/199459)

På et møde i Abakan blev udenlandske udviklinger, der ikke tidligere blev brugt i Rusland, nævnt. Bare en uge efter blev det muligt at købe sådant udstyr fra os. Dette er en polymerkompositcylinder.

Sådanne cylindre er placeret som fuldt eksplosionssikre. Hvad er fordelene med dem?

Materialet, hvorfra sådanne cylindre fremstilles, er mere elastisk, selvom det er beskadiget, vil det ikke bryde med bombeeffekten, og der vil ikke være nogen fragmenteringsskade.

Muligheden for korrosion er også udelukket. Selv i testprocessen i direkte ild - de eksploderede ikke.

Udløbsventilerne på disse cylindre er udstyret med en overløbsventil. dvs. Med en kraftig gasudvidelse (som vi sagde ovenfor) aktiveres denne ventil, og trykket når ikke en kritisk værdi.

En af de vigtigste øjeblikke i vores lands forhold er en halvgennemsigtig kolbe, og du kan visuelt overvåge, hvor meget gas der hældes i den. (Husk bensinstationen ved tankstationen).

Baseret på disse egenskaber kan vi med sikkerhed sige, at risikoen forbundet med brugen af ​​flydende gasflasker ved brug af komposit - minimeres, da de største problemer med eksplosion er blevet løst.

I øjeblikket er deres frigivelse i Rusland ikke justeret, men du kan købe købt i Sverige (russiske certifikater for dem modtaget).

Jeg tror, ​​at ALLE installatører af stræklofter IKKE vil bruge sådanne cylindre snart, desværre er prisen på en sådan cylinder lig med prisen på fire til fem almindelige.

Og lad os nu projektere alle ovenstående på Parsec Studio (vel som uden selvfremme :)):

- Alle installatører er blevet uddannet og har de nødvendige tilladelser til at arbejde med LPG, og de vurderes årligt. Hver dag gives yderligere briefinger om TB-foranstaltninger. (Med hånden)

- Parsek Studio har en kontrakt for service af varmepistoler hos en autoriseret forhandler. "Tekniske inspektioner" af arbejdsvåben holdes regelmæssigt.

- Parsek Studio købte polymer-sammensatte "eksplosionssikre" cylindre, og PVC-filminstallationer er nu kun fremstillet med deres brug.

Sikker installation af stræklofter

Stræklofter bruges i stigende grad ikke kun i vores huse og lejligheder. I dag er de flaunted af prestigefyldte restauranter, hoteller, kontorer mv. Det forklares dels af det faktum, at strækloftet giver dig mulighed for at gøre enhver klassisk eller trendy indretning lyst individuel, usædvanlig og bliver den dekorative dominerende af hele rummet. På den anden side er installation af stræklofter mindre arbejdskrævende end traditionelt loftsafslutning med plaster, kitt, maleri, henholdsvis, er muligt i en lejlighed, der allerede er repareret, hvor den er færdig om et par timer.

På samme tid kan strækloftet kun bekræfte sit ry som et af de mest æstetiske, pålidelige, praktiske og holdbare loftkonstruktioner, når det installeres af kvalificerede specialister ved hjælp af professionelle værktøjer. Tilgængeligheden af ​​udstyr af høj kvalitet er meget vigtigt, fordi det sikrer en sikker installation af stræklofter både for arbejderne selv og for de mennesker omkring dem, der bor i lejligheden og i nabolaget. I denne sammenhæng er der fokus på varmepistolen, der bruges til at opvarme loftet til den temperatur, der kræves til installationen.

Hvorfor sker eksplosioner?

Faktum er, at varmepistolen løber på flydende gas. På dette sted er der altid en gasflaske på installationsstedet for strækloftet, som pr. Definition er en kilde til potentiel fare for andre. Selvfølgelig er der i dag et stort udvalg af tilsvarende designede elektriske apparater på markedet, men deres strøm er meget mindre. Således afhænger den sikre installation af strækloftet direkte af overholdelsen af ​​reglerne for varmepistolens drift og den upåklagelige viden om sikkerhedsteknik af de personer, der udfører denne installation, hvilket kun er muligt med regelmæssig orientering af selskabets medarbejdere.

Sikkerhedsspørgsmålens relevans ved installation af stræklofter bekræftes af de triste statistikker over ulykker 2011-2012. Alle af dem opstod som følge af manglende professionalisme af installatører, der provokerede eksplosioner af cylindre med deres uagtsomme handlinger, hvilket resulterede i ofre. I mellemtiden betyder det slet ikke, at det er umuligt at reducere risikoen for ulykker til nul. Tværtimod det modsatte. For det første er det korrekt at sige, at installationen af ​​stræklofter er helt sikker, bare for dette skal du kontakte de velrenommerede virksomheder, hvis medarbejdere er veluddannede og har adgang til arbejde med gasudstyr.

For det andet er varmepistolens komplette helbred en garanti for, at det alene vil aldrig forårsage en ulykke. Dette kan sammenlignes med, for eksempel, hvilken fare på vejen er en bil med defekte bremser. Så det er her. Designet af varmepistolen giver flere beskyttelsesniveauer, der udløses af dets unormale drift eller overophedning. I disse tilfælde lukkes gasforsyningen til udstyret automatisk.

Endnu mere opmærksomhed skal udbetales direkte til gasflasken indeholdende et eksplosivt stof. Men millioner af mennesker, der bor i lejligheder og huse, der ikke er udstyret med hovedgas, bruger lignende gasflasker hele deres liv, der sker ikke noget dårligt for dem. Dette skyldes, at ved udskiftning af husholdningscylindre på specielle benzinstationer undersøges de regelmæssigt for korrosion, de testes og certificeres, uden hvilke de simpelthen ikke vil blive givet til brugeren. De samme tjenester skal overvåges af særlige tjenester fra virksomheder, der installerer stræklofter for offentligheden. De er forpligtet til at bruge brugbare cylindre og undlader at videresende i genbrug.

Hvad har vi faktisk? Lovgivningsmæssig lovgivning virker ikke klart i vores byggebranchen, og der mangler et ordentligt teknisk tilsyn med virksomheder, der leverer en lang række bygge- og efterbehandlingstjenester. Dette bruges af skrupelløse team af installatører, hvis formål er at lave hurtige penge, og ikke firmaets omdømme og andres sikkerhed. De fylder cylindrene ved øjet, ofte på de forkerte steder, hvor ingen vil kontrollere dem. Som følge heraf, hvis en større mængde gas pumpes ind i cylinderen, og der ikke er plads i det for at udvide den under opvarmning, kan gassen efterfølgende bryde cylinderen på grund af manglende ledig plads, og chokbølgen vil fremkalde ødelæggelse.

Hvordan man undgår fare?

Sammenfattende ovenstående er det værd at huske på, at i dag selvrespektive kunder og deres virksomheder slippe af med metalliske gasflasker som kilder til øget fare og skifter til polymer-sammensatte produkter. Takket være nye cylindre kan du ikke blot udføre en helt sikker installation af stræklofter, men også selvstændigt overvåge tilstanden af ​​cylinderen på påfyldningsstedet. Faktum er, at disse cylindre er gennemsigtige, og selv om der ikke er skalaer på tankstationen, ser en person tydeligt, hvor meget gas han er pumpet ind i cylinderen.

En vigtig faktor er evnen til at bestemme den resterende mængde gas i cylinderen under drift på anlægget. For eksempel, hvis i slutningen af ​​arbejdsdagen bliver det klart, at den næste dag ikke vil være tilstrækkelig med gas, skal du i morgen tage en allerede fyldt cylinder til objektet og derved forhindre en uforudsete arbejdsstop på grund af manglende evne til at tænde varmepistolen uden gas. Dette sparer tid og penge for både kunden og det firma, der udfører arbejdet. Desuden er polymerkompositcylinderen ikke modtagelig for korrosion, og vigtigst af alt - er plastik, hvilket eliminerer en stærk eksplosion, selv i tilfælde af ødelæggelse. Som du kan se, kan installationen af ​​hævede lofter være helt sikker, hvis du behandler dit arbejde med ansvar og med kærlighed.

Stræklofter. Sikker installation

Den sikre installation af stræklofter er kun mulig, hvis den udføres af kvalificerede specialister med passende færdigheder og udstyr. VIPSINGING lægger stor vægt på sikkerheden ved installation af lofter. Installationsspecialister skal gennemgå uddannelse og instruktion om at arbejde med gasanlæg og elinstallationsarbejde. En vigtig rolle i installationen er også brugt udstyr. Der lægges særlig vægt på gasflasker og varmepistoler.

VIPSINGING-specialister bruger sikre polymersammensatte gasflasker af den nye prøve. Beholderens lave vægt forenkler arbejdet med installatører af stræklofter. Cylinderens lange levetid (30 år) eliminerer behovet for hyppig bortskaffelse. De dielektriske egenskaber ved cylindre udelukker helt muligheden for gnistdannelse. Konstruktionen af ​​beholderen indbefatter en beskyttende film, som forhindrer virkningerne af methanol på væggene i kompositmaterialet. Gasflasken er forbudt at være fyldt i kapacitet, tekniske forskrifter har fastslået, at påfyldningen ikke skal være mere end 85% af cylinderens volumen. Kapaciteten på cylindre, der anvendes af VIPSILING specialister, er 12,5 og 18,2 liter. Derfor er den tilladte gasfyldning for disse cylindre lig med henholdsvis 9 og 14 liter. På selve cylinderen er der en speciel skala, der giver dig mulighed for at bestemme niveauet af dens påfyldning ved forskellige temperaturer. Cylinderen er gennemsigtig, takket være dette er det nemt at kontrollere gasreserverne i cylinderen og ved, hvornår man skal genoplive brændstofet. Denne cylinder har en overløbsventil. Ved overtryk aktiveres ventilen, og trykket falder til et normalt niveau. Derefter vender ventilen tilbage til driftstilstand. Denne kompositcylinder er ikke modtagelig for korrosion, men når der arbejdes med det, er det nødvendigt at foretage en teknisk inspektion inden hver installation, og tanken bør kun udføres på særligt udstyrede stationer. Ved arbejde med en varmepistol skal cylinderen holdes på en sikker afstand - i et andet rum.

Ved installation af stræklofter anvendes gasvarmevåben, da de elektriske ikke tillader, at stoffet hurtigt opvarmes til den ønskede temperatur over hele området for at øge elasticiteten. Varmepistolen er udstyret med en ventilator, luften leveres varmt på grund af forbrænding af en blanding af gas og ilt. Sådanne varmepistoler anvendes også til rumopvarmning. Den utvivlsomme fordel ved sådant udstyr er tilstedeværelsen af ​​den såkaldte reguleringsventil, som ved overophedning, flamme udstødt eller slukket for strømmen, vil slukke for gasforsyningen - dette sikrer sikkerheden ved denne enhed. Man bør dog ikke glemme, at en arbejdsvarmepistol på trods af en række sikkerhedsanordninger ikke bør overlades uden tilsyn.

Under arbejdet med en gasflaske og varmepistolen er det nødvendigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne. Før hver installation skal du inspicere pistolen, tilslutningsenhederne, slangerne. Ved overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger og vedligeholdelse i korrekt form af alt værktøjsinstallation af stræklofter er det helt sikkert.

Sikker installation af stræklofter

Nogle kunder af Time Siling vælger stofstræklofter, da de er monteret uden gasudstyr. Har ingen anden god grund. folk er villige til at betale meget mere for at installere stræklofter.

Mange har hørt om gasflasker, der eksploderer i boliger og de tragedier, der er forbundet med dette på grund af manglende overholdelse af sikkerhedsforskrifter. I forbindelse med sådanne tilfælde planlægger den russiske regering helt at forbyde brugen af ​​metalgaskylindre.

Hvad til gengæld?

Men metalgasflasker bruges til at betjene varmepistoler under reparation og byggearbejde, især for at installere filmstræklofter. Hvordan skal man være? Det progressive selskab Time Siling har besluttet dette spørgsmål for sig selv for længe siden.

Dens installatører udfører ikke-farlig installation af stræklofter med moderne og helt sikre kompositgasflasker. I modsætning til eksplosionssikre og brændbare cylindre af metal, er polymerbeholdere med gas helt sikkert!

De er lavet af nye materialer ved hjælp af en særlig teknologi, der forbedrer effektiviteten og anvendeligheden af ​​cylindre og eliminerer muligheden for en eksplosion. Produktionen af ​​kompositcylindre styres i hvert trin.

Så er produktet certificeret ved at bestå test på udstyr i henhold til de strengeste internationale kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Dette er en garanti for pålidelig brug af polymergasflasker.

Fordele ved polymere cylindre:

 • høj kvalitet;
 • holdbarhed og pålidelighed
 • eksplosionssikkerhed;
 • brandmodstand
 • stødmodstand
 • ingen risiko for gnistning
 • ikke i stand til at springe under transport og opbevaring.

Kompositcylindre har en speciel automatisk ventil. Det giver selv ætsning af gas med øget tryk på grund af opvarmning. Det er derfor, at sidste generations polymercylindre ikke kan eksplodere i nogen situation.

I europæiske lande har ny teknologi til Rusland længe været kendt og efterspurgt. Der anvendes ikke længere metalcylindre. Og med os kan kun de mest progressive virksomheder prale af introduktionen af ​​knowhow.

Ikke farlig installation af lofter

Time Siling til installation af harpoon vinyl klud bruger kun professionelt udstyr, herunder polymer gasflasker. Et af selskabets principper er at tage vare på kundesikkerhed og levere tjenester på europæisk plan.

Time Sileng-forhandlere har også mulighed for at købe moderne eksplosionssikker og brandsikker udstyr. De modtager rådgivning og træning i brugen af ​​polymere cylindre.

Brugen af ​​europæiske kompositcylindre er en garanti for høj kvalitet pålidelig og sikker installation af spændingsstrukturer. Dette er dog ikke al forskel i at udstyre Time Siling Assembly teams.

Særligt udstyr og værktøj

Til boring af huller i lofter og vægge bruger installatører af firmaet professionelle stansere, som har indbyggede mini støvsugere. Dette udstyr beskytter væggene og gulvet mod støv.

Private brigader installerer spændingsstrukturer bruges ofte i stedet for specielle monteringsblade - selvfremstillede, konverteret fra almindelige byggespatler. Dette medfører dårlig installation og beskadigelse af malerierne.

15 brigader fra Time Siling-firmaet arbejder i hele Moskva-regionen (i Podolsk, Zelenograd, Shchelkovo, Lyubertsy, Balashikha, Serpukhov osv.), Idet der kun anvendes blade designet til montering af spændingsbaner.

Andre fordele ved at arbejde med et firma

Time Siling specialister har stor erfaring og høje kvalifikationer. Og det er mere end 3.000 realiserede loftsprojekter, der bruger over 500 genstande af certificeret stof og vinyl strækstof fremstillet i Rusland, Tyskland, Frankrig og Kina.

Installation af et design udføres i højst 4 timer, og hele lejligheden - om to dage. Efter mesterens arbejde er der ikke noget støv eller snavs. Installatørerne rydder op det mindste kuld, der efterlades og udfører vådrensning.

Omkostningerne til film (matte, satin og blanke) lofter med installation fra 330 rubler / m2, dekorative - fra 950 rubler / m2, med kunstnerisk fotoudskrivning - fra 1500 rubler / m2. Afgangsmålere - gratis. Virksomheden organiserer regelmæssige kampagner og giver rabatter, så kunderne kan spare op til 20% af omkostningerne ved ordren.

Garantien for lærred fra Time Siling - 12 år til installation - et år. Reparationsbesætninger i virksomheden udfører dræning af vand fra kludene under oversvømmelse og reparation af film i tilfælde af skade. Stol på de professionelle - Bestil spændingsstrukturerne i Time Sealing!

Installation af stræklofter i Moskva og regionen

I dag er stræklofter meget populære, fordi de transformerer ethvert interiør magisk og giver et stort designmuligheder.

Stretch loft giver dig mulighed for at realisere et design projekt af næsten enhver kompleksitet og gøre lejligheden til en stilfuld hyggeligt rede.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter - processen er ret hurtig og efterlader ikke en stor mængde skrald.

Men for at købe stræklofter, er det ikke så nemt at vælge fra forskellige tilbud, der er ideel til dig. Det er endnu vanskeligere at købe loftlofter i Moskva, fordi omkostningerne ofte er ekstremt høje! Det er meget vigtigt at vælge en bevist ansvarlig virksomhed, hvis strække lofter anmeldelser glæde og stimulere køb.

Vores firma er bare deres - vi har meget erfaring, behagelige priser, de bedste håndværkere, og anmeldelserne på stræklofterne, som vi installerede, er en anden grund til stolthed.

Hvorfor strække loftet - det bedste valg til interiøret?

Der er flere gode grunde til dette:

· Bestil stræklofter - det er at bestille en æstetisk, moderne, høj kvalitet og meget praktisk del af interiøret. Det er let at se efter sådanne lofter, og de tjener mange år. Ingen ujævnhed og fading!

· Med stræklofter kan du realisere ethvert designprojekt, der har designet loftet i overensstemmelse med dine ideer om skønhed. (Hvis du stadig tvivler, se hvor mange muligheder i "Typer af hæmmede lofter").

· Strækloft kan have nogen form, hvilket betyder at du kan vælge farve og et hvilket som helst antal niveauer (fladniveau lofter er i trend i dag).

· At bestille stræklofter i Moskva er billigt. De gange, hvor stræklofterne var synonyme med det luksuriøse liv, er længe gået. I dag er de tilgængelige for alle!

· Installation af stræklofter - det er hurtigt og nemt! Mange typer lofter i dag er monteret selv uden termo pistoler, og hele redskaber tages ud af rummet, da der ikke er nogen stor temperaturforskel.

Hvorfor vores virksomhed er et af de bedste stræklofter på markedet. Der er også flere grunde her.

Vores lofter er lavet af gode materialer af høj kvalitet, som kun købes i Europa.

For eksempel køber vi kun PVC film og tekstil klud fra producenter i Tyskland, Belgien og Frankrig, fordi disse lande er esser i produktionen af ​​materiale til lofter.

Desuden er europæiske materialer mere miljøvenlige, holdbare, og under alle disse forhold er udtrykket "suspenderede lofter" stadig sandt, ikke en myte. Vores høje lofter er virkelig tilgængelige for alle!

Stort udvalg af muligheder - fra tekstilstof til "stjerneklar himmel" og perforering!

Vi belyser projekter af enhver kompleksitet, så i sidste ende får du en drømme lejlighed.

Vores stræklofter (billeder kan ses i den relevante sektion) - dette er altid ikke kun høj kvalitet, men også smuk og stilfuld!

Du vil helt sikkert være tilfreds med vores mesteres og individuelle tilgang!

Vi foreslår, at du bestiller stræklofter i Moskva fra os, fordi vi er ansvarlige for kvaliteten og sikkerheden i vores arbejde.

· Under installationen anvendes sikkerhedskompositcylindre.

· Vi bruger industrielle støvsugere, og derfor efter installationen - ingen snavs og rester af byggematerialer.

· Vores lofter kan demonteres og tages med dem til en ny lejlighed - de vil ikke miste deres pletfri udseende!

· Vi har den bedste garanti! 3 år på design og 12 år - på lærredet!

· Med os er stræklofterne billige (Moskva og Moskva-regionen) - ikke en myte, men en realitet! Vi gør målinger gratis, giver råd og design!

· Vi forsøger altid at være billige: Stræklofter sælges ofte til rabat eller forfremmelse (sammen med installationen)!

· Og selv uden rabatter kan du købe vores stræklofter billigt, fordi vi vil have komfort til at være tilgængelig for alle!

· Individuel tilgang: Ønsker "skyhøje" lofter? Lofter i form af en stjerneklar himmel med lysdioder? Easy! Vi vil udvikle et design projekt, der passer til dig.

· Vores stræklofter (Moskva og regionen) er kun installeret af fagfolk af den højeste kategori, som altid er klar til at komme til din hjælp og besvare ethvert spørgsmål. Hurtig og pæn installation - deres hest!

Vi har stor erfaring og hundredvis af tilfredse kunder (du kan se dem i afsnittet "Anmeldelser"), fordi vi laver lofter, som jeg vil skrive anmeldelser til!

For at købe stræklofter kræves der ingen stor økonomisk indsats (den laveste pris er fra 425 rubler per m2) - Jeg håber vi har bevist det til dig!

Du kan bestille stræklofter lige nu - vi besvarer alle dine spørgsmål og giver råd, hvis det kræves!

Fordi beslutningen om at købe et strækloft er måske den bedste beslutning, der kan træffes, når man designer et drømmehus.

aktier

Handling på fotoudskrivning!

Vores firma åbner sæsonen for vinterpromoteringer. Dekorer dit interiør med fotoudskrivning med 50% rabat!

Spotlights som gave!

Ved bestilling af lofter på flere niveauer - spotlights som gave!

Ved bestilling fra stedet 10% rabat!

Når du bestiller på stedet - installerer du et strækloft med 10% rabat!

Pensionister og veteraner 10% rabat

Til pensionister og veteraner specialtilbud: lofter med 10% rabat!

Stræk loft i badeværelserne som en gave!

Ved bestilling af lærred i hele lejligheden eller huset - trim loftet i badeværelserne GRATIS!

Instruktioner vedrørende installation af hævede lofter

Stræklofter er et attraktivt og simpelt design, der giver dig mulighed for at skjule en ujævn overflade uden nogen særlig indsats. Polymer eller tekstilstof er monteret på bundloftet ved hjælp af et specielt system. Stoffet er placeret lidt under loftet, dvs. alle uregelmæssigheder, gule pletter på hvidvaskningen, revner og andre defekter er lukket. Resultatet er en smuk og perfekt glat blank eller mat overflade, det kan have nogen skygge.

Installation af strækloft skal udføres meget omhyggeligt, fordi i det mindste uagtsomhed kan lærredet blive beskadiget.

Installation af et strækloft med egne hænder er helt muligt, hvis du følger vejledningen. Selvfølgelig er det bedst at stole på sådant arbejde til fagfolk, da stoffet under installationen kan blive beskadiget, og det er uacceptabelt. Stretch kluden skal være jævnt, så den ikke brydes. Til installation af nogle modeller anvendes varmepistol, så det er vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger.

Forberedende arbejde til installation af lofter i lejligheden

Uafhængig installation af et strækloft er ikke en meget kompliceret og lang proces, men det kræver opmærksomhed. Det er nødvendigt at arbejde i det mindste sammen, da det er problematisk at håndtere lærredet alene. Det er ikke kun vægten af ​​lærredet, men også opvarmning med en varmepistol. Mange eksperter anbefaler i mangel af erfaring og tillid til deres evner at overlade sådan installation til fagfolk.

Typer af stræklofter.

Det skal bemærkes, at væggene skal være klare før arbejde, dvs. beklædt med gipsplader eller dækket med gips. Det er ikke nødvendigt at niveauer bundloftet, men hvis der er steder med store revner, flager hvidvask og maling, skal de rengøres og dækkes med et lag af kitt. Alt der vil forstyrre rummet skal fjernes fra rummet, især genstande, der ikke modstår stærk opvarmning. Det er nødvendigt at tilvejebringe et sted til installation af en varmepistol og en gascylinder, udpakket klud.

Den næste fase af forberedelsen er samlingen af ​​værktøjer og materialer, der skal bruges til installation. Listen er som følger:

 • Indpakning med en klud af den valgte type;
 • Profiler til rammen, som vil blive fastgjort langs væggenes omkreds;
 • fure til at feste stoffet på baguetten eller profilen;
 • efterbehandling plader til maskering fastgørelsesanordninger;
 • varme pistol;
 • gas cylinder, som først skal kontrolleres for integritet;
 • konstruktion vandstand
 • piskesnor eller linjal og en simpel blyant;
 • perforator (kræves for at installere rammen);
 • plug;
 • målebånd;
 • boremaskine.

Strækmontering

Hvad er så godt strækloft? Af fordelene bør nævnes:

Værktøj til installation af stræklofter.

 1. Spændklud beskytter perfekt mod lækage. Dette er især vigtigt for bylejligheder. Efter eliminering af funktionssvigt smelter vand let sammen, og stoffet tørres og kommer tilbage på plads.
 2. Udseendet af stretchloftet er attraktivt og stilfuldt, i dag kan du bruge lærred af enhver farve. Der er mange modeller med mønstre.
 3. Muligheder for design utrolig beløb. Lofter er gode til både klassisk interiør og for de mest dristige og moderne.

Installation af et strækloft med egne hænder udføres sammen, da det er svært at klare alene. Installation skal starte med markering. For at gøre dette skal du bruge det sædvanlige vandkonstruktionsniveau, en metallinje og en simpel blyant. For det første bestemmes det laveste punkt, 30 mm aflejres derfra, en linje lægges langs væggets omkreds. I stedet for en simpel blyant og lineal er det nemmere at bruge en speciel farvehakledning, som efterlader en perfekt flad tynd linje. Som følge heraf vil der ikke være problemer med fastgøring, og loftet vil være glat.

Næste trin er installationen af ​​en baguette eller profil fra duralumin. Baguette bør forbores på de steder, hvor der vil være fastgørelsesanordninger. Rammen er fastgjort til overfladen af ​​væggene ved hjælp af dykker, og dockingen skal udføres nøjagtigt til overfladen af ​​loftet, der er slidt ud og er fint. Herefter skal du sørge for at installere specielle realkreditlån til belysningsudstyr og gardinstænger. De er lavet af stykker af tyk krydsfiner eller almindeligt kantede plader. Valget afhænger af vægten af ​​armaturerne og designet af tagskæggene.

Trin af installation af strækloftet.

Emballagen med lærredet åbnes omhyggeligt, hvis der anvendes en varmepistol, skal alle emner, der kan blive beskadiget ved høj temperatur, fjernes fra rummet. Værelset selv opvarmer inden udpakning. Stoffet forsigtigt udfoldes, dets første vinkel styrkes i profilen, resten skal fastsættes i en anden rækkefølge. Den første er det diagonalt modsatte hjørne, så de andre 2 sider.

Lerret opvarmes af en varmepistol til 50-80 ° C.

Derefter skal du hurtigt, men forsigtigt sikre kluden til baguetten. Dette gøres alene, stoffet bør ikke blive beskadiget. Når hele stoffet er forstærket og strakt, er det nødvendigt at sætte gummi- eller plastindsatser, der dækker fastgørelsespunkterne. For at installere armaturerne skal du lave snit i lærredet. For at forhindre det i at bryde, anvendes specielle plastringe.

Sikkerhedsforanstaltninger ved installation af hævede lofter

Under arbejdet med stræklofter er det nødvendigt at overholde visse sikkerhedsforanstaltninger. Til at installere stoffet brugt varmepistoler, der drives af gasflasker. Før det tændes, er det nødvendigt at kontrollere cylinderen, sørg for, at der ikke er lækager, og levetiden er stadig gyldig.

Cylinderen selv brændes kun på specielt konstruerede stationer, og det bør under ingen omstændigheder gøres ved regelmæssige tankstationer og tankstationer.

Hvis der er tegn på skade på overfladen af ​​cylinderen eller hanen, skal den ikke bruges. Slangen og ventilen skal være stram, der må ikke være lækage. Når du anvender en cylinder, skal den placeres på en sådan måde, at pistolen ikke er rettet mod den, da den kan eksplodere, når den opvarmes. Forsigtig gøres og skæres i lærredet til installation af lamper og gardinstænger. Der købes specielle plastringe, de limes til overfladen af ​​stoffet på det sted, hvor snittet vil blive lavet.

Stræklofter er et attraktivt design, der kan installeres manuelt. Der er ikke noget i dette arbejde, men overholdelse af alle faser og yderste nøjagtighed er påkrævet. Det er vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne ved brug af en varmepistol.

Hvad er det nødvendigt for sikker installation af lofter? video

Mange i dag nægter at installere stræklofter med henvisning til usikkerheden ved sådanne reparationer. Faktum er, at når man installerer tøj fremstillet af PVC-film, anvendes varmepistoler, der er udstyret med flydende gasflasker, som kan eksplodere, hvis de ikke følges. Ikke alle installatører af stræklofter kan garantere sikker installation. I nogle firmaer er der herre, der aldrig har håndteret varmepistoler. I andre bruger eksperter usikkert udstyr. Efter at have bestilt installationen af ​​loftet i sådanne virksomheder, kan du tabe ikke kun din ejendom, men også dit helbred eller endda dit liv. For at undgå dette er det yderst vigtigt at vælge et pålideligt firma, der skal udføre installationen i overensstemmelse med alle sikkerhedskrav.

Sikkerhedsudstyr

Hvis du vælger stoflofter, skal du ikke bekymre dig om sikkerheden ved installationen, fordi installationen er færdig uden opvarmning af stoffet. Men hvis dit valg faldt på polyvinylchloridlofter, vil mastrene helt sikkert bruge varmepistoler drevet af gasflasker. Opvarmning af PVC-folien gør det muligt at gøre det fleksibelt og få en perfekt jævn loftsdækning. Den sikre installation af strækpolyvinylchloridlofter er kun mulig, hvis der anvendes højkvalitets moderne udstyr.

Mange virksomheder, der ønsker at spare på erhvervelsen af ​​nyt udstyr, på den gamle måde, der anvendes til opvarmning af stofmetalgasflaskerne. De er farlige nok til at bruge, fordi metalbeholderen simpelthen kan eksplodere, hvis den ikke anvendes korrekt. Hvad gør disse cylindre eksplodere - du spørger. Årsagen kan være ret banal: Hvis du fylder for meget flydende gas ind i en cylinder, vil den udvide og ændre temperaturregimerne og begynde at udøve højt tryk på metalvæggene. Som følge heraf opstår der en eksplosion.

En eksplodering af en ballon fremstillet af metal kan også forekomme på grund af mekanisk belastning. Hvis en mester for eksempel udsender en usikker gasflaske fra sine hænder, kan han eksplodere. Overophedning eller overdreven køling, korrosion, ukorrekt transport eller brug: Alt dette kan føre til krænkelse af integriteten og eksplosionen af ​​en metalbeholder. En sådan installation af stræklofter kan ikke kaldes sikker.

For at sikre processen skal alle virksomheder, der respekterer sig selv og deres kunder, anvende specielle moderne cylindre fremstillet af polymer-kompositmaterialer.

Sådant udstyr har mange fordele:

 • Forbedret sikkerhed. Materialerne, som kompositcylindrene er fremstillet af, sikrer deres høj styrke. En sådan cylinder vil ikke eksplodere selv med en tilstrækkelig stærk mekanisk effekt. Han er ikke bange for høje og lave temperaturer, fugt og andre negative virkninger. Designet har et specielt smelteligt element, der forhindrer en eksplosion, selvom cylinderen kommer i kontakt med åben ild. Cylinderkroppen er ikke modtagelig for korrosion og har en lang levetid (ca. 30 år).
 • Ingen sandsynlighed for ukorrekt tankning. Sagen om en kompositgascylinder er udstyret med et specielt vindue, der giver mulighed for at overvåge mængden af ​​flydende gas inde. Dette sikrer sandsynligheden for genopladning. Ifølge reglerne for driften af ​​sådanne cylindre kan de genopfyldes højst 85%. Hvis herrer kom til dig, hvor cylinderen er fyldt til kapacitet, er det bedre at nægte deres ydelser. Sådanne "eksperter" vil sikkert ikke kunne udføre en sikker installation af stræklofter.
 • Overskydende trykventil. Dette element er kun til stede i kompositcylindre. Det giver dig mulighed for at undgå overdreven gastryk på væggene i kroppen: Hvis niveauet er for højt, vil ventilen gradvist løsne det, indtil trykket vender tilbage til det normale.
 • Praktiske funktioner. Denne faktor er snarere vigtig, ikke så meget for sikkerheden ved installation af spændingsstrukturer, som for herrenes bekvemmelighed. Kompositcylindre, i modsætning til metal, er lette, så det er meget lettere at bruge dem. Dette kan betydeligt fremskynde installationen af ​​et strækloft lavet af PVC film.

Kompositcylindre under alle omstændigheder vil bevare integriteten og beskytte dig mod de konsekvenser, der kan opstå i tilfælde af eksplosion af gasudstyr.

Selskabsvalg

Når det drejer sig om et firma, der leverer installationstjenester til hævede lofter, er det vigtigt at være opmærksom ikke kun på de anvendte materialers kvalitet og miljøvenlighed, men også på hvilket udstyr arbejdstagere bruger. Når du bestiller et strækloft, skal du straks spørge, hvilke gasflasker der skal bruges til at varme på værelset. Hvis disse er cylindre med et metalhus, er det bedre at nægte en sådan virksomhed.

Du bør også bestemme niveauet for professionalisme af arbejdere. Dette er oftest hjulpet af anmeldelser om virksomheden, der er til stede i netværket. Hvis du har mødt mindst en anmeldelse, at virksomhedens ledere med forsømmelighed vedrører deres arbejde og ikke overholder sikkerheden, anbefales det at fortsætte søgningen. Sikker installation er det første, som strækloftfirmaet skal garantere.

For at beskytte dig selv og dit hjem skal du lære om de mestre, der skal udføres af de mestre, der vil installere spændingsstrukturen. Hvis en arbejdstager aldrig har beskæftiget sig med gasflasker og varmepistoler, er der stor sandsynlighed for, at der vil blive gjort alvorlige fejl i hans arbejde. Selvom en cylinder ikke eksploderer, kan de forårsage brand på grund af overdreven opvarmning af rummet eller længerevarende udsættelse for brandfarlige materialer.

Installation af loftet er bedst at betro fagfolk med stor erfaring. For at gøre dette skal du kontakte et firma, der har arbejdet i mange år på et marked, der ikke sparer på uddannelse af medarbejderne.

Sikker og høj kvalitet installation fra "AstamGrupp"

Hvis sikkerhed er en af ​​de vigtigste faktorer for dig, når du udfører byggeri og reparation, skal du kontakte Astamroup. Vores håndværkere har mange års erfaring og bruger kun moderne polymersammensatte gasflasker, hvis sikkerhed er bekræftet af certifikater. I mere end 15 års arbejde har der ikke været en enkelt nødsituation eller ulykke i vores virksomhed. Vi er klar til ansvarligt at garantere sikker installation af et strækloft til hver af vores kunder!

Sikker installation af stræklofter

Virksomheden "TIME OF CEILINGS" i installationsarbejdet bruger kun sikre kompositcylindre med faste beskyttelsesventiler.

Kompositgasflaske har flere fordele i forhold til konventionel gasflaske.

 • Næsten 100% eksplosionssikre
 • Visuel kontrol af det resterende brændstof i tanken
 • Ballonvægt er meget lavere end en jernballon.
 • På grund af fremstillingen af ​​polymerkompositmaterialer er dannelsen af ​​gnister udelukket

Vi præsenterer din opmærksomhed en video, der levende demonstrerer sikkerheden af ​​en kompositgascylinder.

Hvis du stadig ikke er sikker på sikkerheden ved sammensatte gasflasker, så kan du altid vælge et stofstrækloft, fordi der ikke anvendes gascylinderudstyr i installationen.

Sikker installation af strækloft

Sikker installation af strækloft

Sikker lofter fra firmaet Instale

Vores firma i over 12 år har kun tilbyde vores kunder kun sikre stræklofter og sikre loftinstallationsteknologier!

Vi garanterer vores kunder sikker installation af lofter!

Vores kunder kan være sikre på, at gas aldrig vil eksplodere i dine hjem, selv når du installerer stræklofter lavet af PVC-film.

Vi gennemfører lofter uden brug af gasflasker!

Men vi fortæller altid vores kunder det

Kronik af de seneste begivenheder:

Eksplosionen i Moskva. 5. februar 2018, da der blev installeret PVC-strækloftet, opstod en eksplosion af en gascylinder i et af husene i Butovo Park-boligkomplekset i Leninsky-distriktet i Moskva.

Dette førte til delvis ødelæggelse i selve lejligheden, den tilstødende trappe, bygningens facade samt brand.

Som følge heraf blev storskader forårsaget i mængder på mindst 500 tusind rubler, og besætningen på fire personer var ramt af varmeforbrændinger af forskellig grad, hvilket er en alvorlig skade for menneskers sundhed.

Arbejderne fortalte efterforskerne, at de forsøgte at fylde gascylinderen uden måler.

Eksplosionen i Voronezh. To personer i intensiv pleje.

Eksplosionen i Dzerzhinsk. Dræbte syv personer. Byen erklærede sorg.

Eksplosionen i g. Builder. Fire berørte.

Højkvalitetsudstyr er meget vigtigt, fordi det sikrer en sikker installation af stræklofter for både arbejderne selv og dem omkring dem, der bor i lejligheden og i nabolaget.

Men installatørernes professionalisme giver os tillid til vores kunders sikkerhed.

Alle vores installatører er uddannet og har eksamensbeviser i specialet "Stretch ceiling installer".

Alle vores installatører er blevet uddannet, modtaget optagelse, og hvert år er de certificeret af specialet "Elektriske installatører".

Sikkerhed ved installation af hævede lofter

Ikke så længe siden i vinterperioden var der flere tragedier i forbindelse med installationen af ​​stræklofter. Desværre har sådanne hændelser en negativ indvirkning på billedet af strækloftbelægninger, men der er ikke noget klart svar, da der med den korrekte installation ikke sker nogen nødsituationer.

Årsagen til disse tragedier var eksplosionen af ​​cylindre fyldt med gas, som blev brugt til at installere PVC-strækbeklædning, hvis installationsteknologi kræver opvarmning af filmen til en bestemt temperatur, hvilket kun kan opnås ved at anvende varmepistoler, som udfører deres arbejde på flydende gas. Desværre er der ingen anden mulighed endnu, da analogerne, der arbejder med elektricitet, ikke er i stand til at tilvejebringe den nødvendige effekt. Du bør dog ikke være bange for gasflasker, som et professionelt firma, der installerer loftbelægninger, opfylder de nødvendige krav for at reducere installationsprocessen til et maksimalt sikkerhedsniveau. Du skal være enig i, at den menneskelige faktor opfylder en vigtig funktion overalt - og selve værktøjet, uanset hvad det måtte være, vil ikke være farligt i en professionels sikre hænder og også omvendt - noget selv det tilsyneladende sikreste værktøj i hånden af ​​"håndværk Guiden kan blive yderst farlig. Derfor er den allerførste betingelse, hvis du beslutter dig for at installere stræklofter, at finde anvendelse på virksomheder, hvor erfarne håndværkere arbejder og er ansvarlige for det udførte arbejde.

Den vigtigste og yderst vigtige betingelse er, at enhver installatør af en virksomhed skal gennemgå særlig træning og få lov til at arbejde med gasudstyr, og træning skal finde sted på en base, der er godkendt af en statslig organisation. Virksomheden bør også instrueres for sikkerheden ved at installere loftbelægninger ved hjælp af gasudstyr.

Hvad er årsagerne til ovennævnte ulykker? For eksempel, når en varmepistol virker som følge af den hurtige fordampning i en gasflaske, dannes der et frostlag (analogt med køleskabets drift), og den inkompetente installatør sender i dette tilfælde en gaspistol til cylinderen. Dette er en grov overtrædelse og er en af ​​grundene til, at der fungerer som katalysator for nødsituationer under installationsarbejdet.

Pistolens strukturelle funktioner giver en række muligheder for beskyttelse mod ulykker. For eksempel i tilfælde af overophedning stopper termoelementet gasforsyningen (den røde knap på varmepistolpanelet klikker ud), og i dette tilfælde er det nødvendigt at give en kort pause til udstyret, indtil det køler af. Men uagtsomme installatører, for at gøre arbejdet så hurtigt som muligt, nogle gange ved hjælp af en selvdrejende skrue, skal du bare rette denne knap i nedtrykt position, hvilket fører til en nødsituation.

Gasflasker i tilfælde af ulykker eksploderer under installationen, men det skyldes igen, at håndværkerne og installationsfirmaet er uagtsom. Faktum er, at hver cylinder har en periode, i slutningen af ​​hvilken obligatorisk certificering skal udføres, og brugen af ​​udløbne gasflasker er strengt forbudt.

Tankning af beholdere fyldt med gas bør kun udføres på specialiserede stationer, hvor alle cylindre skal kontrolleres. Men som trist praksis viser, fylder mange installatører gasflasker på tankstationer. En sådan tankning er farlig, idet fyldningsgraden af ​​en gasflaske, især om vinteren, ikke overholdes, hvilket fører til udvidelse af gas i frit rum i tilfælde, hvor cylinderen opvarmes og der opstår en eksplosion.

Korrosion af gasflasker er også farlig, som især ikke kan detekteres, hvis den er indeni. Derfor skal du kontakte de professionelle installatører, der har overholdt reglerne og betingelserne for påfyldning og opbevaring af gasflasker.

På baggrund af ovenstående kan sikkerheden ved at installere stræklofter kun gives af installationsfirmaet, som har vist sig bedst muligt, og du bør ikke helt sikkert spare på din sikkerhed!