Økologiske stræklofter

Lad os se, hvad de økologiske stræklofter er. Det faktum, at spændingsloftkonstruktionerne er helt uskadelige for mennesker, er også forståeligt. Men hvad kan du sige om det materiale, hvorfra dit loft er lavet? De sikreste og mest harmløse lofter er lavet af miljøvenlige materialer, det vil sige, de indeholder ikke skadelige syntetiske tilsætningsstoffer, der kan skade menneskers sundhed.

Økologiske stræklofter

Materialer til fremstilling af lofter

I øjeblikket er der to typer spændingsstoffer:

De første er lavet af polyvinylchloridfilm (lettere pleje), og grundlaget for de andre baner er imprægneret stof. For at forstå, hvilke af disse er virkelig økologiske stræklofter, lad os se på funktionerne i hver af dem.

Filmark

Stræklofter lavet af PVC film er de mest populære. Og dette forklares ikke kun af deres rimelige pris, men også af egenskaberne af selve materialet:

 • fleksibilitet;
 • fugt modstand;
 • en række forskellige teksturer og farver (glans, matoverflade, farvet eller hvidt strækloft);
 • holdbarhed (servicetid 15-20 år)
 • varmebestandighed;
 • resistent over for brænding.

Men er det miljøvenligt polyvinylchlorid, som producenter af stræklofter siger? Døm for dig selv, rør er lavet af plastik, hvorigennem drikkevand kommer ind i vores hus, separate dele af medicinsk udstyr. Men i sammensætningen af ​​PVC er der tungmetaller, hver kemiker ved det.

Nogle gange efter at have installeret et strækfilmloft, dukkede duften af ​​gummi i lejligheden, som forsvandt efter et par dage. Derudover er det stadig ikke kendt om en enkelt tilfælde af menneskelig forgiftning fra at være i et værelse med pvc lofter. Derfor har vi ingen grund til at overveje disse PVC-lofter sundhedsfarlige. Men de fortjente ikke titlen "økologiske stræklofter." Til højre tilhører det deres medtegn.

Stof økologiske stræklofter i interiøret

Stræklofter

Hvis du ønsker at købe økologiske stræklofter, så klæder fra stof - lige hvad du har brug for. Dette bekræftes af, at denne type dækning anbefales af Sundhedsministeriet til brug i børne- og lægeinstitutioner. Lad os se, hvad de fortjener en sådan æres titel.

Materialet, der anvendes til fremstilling af disse lofter, er kendt for os fra uendelig tid. Dette er et almindeligt stof. Det er ikke nødvendigt at bevise sikkerheden og sikkerheden af ​​dette materiale. Stof til stræklofter er imprægneret med specielle stoffer, der øger materialets styrke og elasticitet, samt giver det antiseptiske og støvafvisende egenskaber. Sikkerheden ved alle disse imprægneringer er garanteret af producenten og bekræftet af kvalitetscertifikater. Og takket være antiseptiske og støvafvisende kompositioner er stoffet uskadeligt, selv for allergier og børn.

Derudover har økologiske stretchstoflofter mange fordele:

 1. Spektakulært udseende. Et bredt udvalg af teksturer og nuancer af overfladen.
 2. Loftets holdbarhed. Lerret ændrer ikke sin farve og form hele livet.
 3. Installation uden brug af en varmepistol.
 4. Muligheden for problemfri installation.
 5. Stofdække er ideelle til at anvende fotoudskrivning.

Eksempel på kvalitetscertifikat

Hvordan vælger jeg økologiske stræklofter?

Selvfølgelig forstår du selv, at vi kun kan tale om miljøvenlighed, hvis vi bruger dokumenterede materialer af høj kvalitet til fremstilling af loftet. Men hvordan man tjekker dette, når man køber lofter? For at gøre dette skal du meget omhyggeligt vælge producenten af ​​hævede lofter. Lofttagede lofter kan skade alle husstanders sundhed.

Europæiske lofter kan med rette betegnes som miljøvenlige.

Vi kunne her liste de mest pålidelige europæiske producenter af økologiske stræklofter, men mange vil spørge, hvad de skal gøre for dem, der ikke har råd til sådanne lofter på grund af deres høje priser. Derfor besluttede vi os for at give dig anbefalinger om det uafhængige valg af fabrikanten af ​​spændingsstoffer. Husk nogle tegn, der peger på de bona fide pålidelige producenter af stretchpaneler:

 1. Miljøvenlige stræklofter skal altid bekræftes af passende kvalitetscertifikater. Det er nødvendigt at kræve dem fra sælgeren.
 2. Stort udvalg af farve og tekstur af kluden. Evnen til at se og røre prøver af lærredet.
 3. En detaljeret beskrivelse af lærredets sammensætning og instruktioner på forskellige sprog.
 4. Fabrikantens levetid på loftet skal være mindst tre år.
 5. Brand awareness (reklamer og videoer).
 6. Positiv feedback fra tilfredse kunder, der kan findes online.

Filmlofter i indretningen

Undgå forfalskninger!

På nuværende tidspunkt er der mange dårlige loftprodukter af ringe kvalitet på det russiske marked. I sammensætningen af ​​disse strækplader anvendes billigere materialer af lav kvalitet, kan deres procentdel også krænkes, hvilket er meget vigtigt. Spændingsdug - et materiale med en kompleks kemisk sammensætning. Kun overholdelse af en klar balance mellem naturlige komponenter og kunstige stoffer kan garantere materialets miljøvenlighed. Procentdelen af ​​disse komponenter bestemmes af internationale sikkerhedsstandarder og standarder.

Brugen af ​​billigere komponenter og en ubalance af stoffer gør det muligt for producenten at spare penge og fastsætte en mere rimelig pris for forbrugeren. Men i sidste ende taber du kun på grund af brud på sammensætningen og brugen af ​​skadelige komponenter, kan dit loft forgifte luften i rummet. Bekræftelse af dette vil være en bestemt lugt, som ikke kan fjernes selv efter en lang luftning af rummet.

Husk: Økologiske stræklofter kan ikke være billige. For høj kvalitet og miljøvenlighed af materialer bliver nødt til at betale. Men sundheden hos alle familiemedlemmer er det værd.

Stræklofter i indvendige værelser

Økologiske stræklofter: pris

Som du kan se, er hovedkriteriet for økologisk renhed af stræklofter certifikater for kvalitet og pris af materialet. Men hvor meget er disse lærred? For at gøre det nemmere for dig at navigere, når du vælger et strækloftbelægning på dit værelse, besluttede vi at give dig en omtrentlig pris for højkvalitetsstræklofter:

Fare eller miljøstrækloft - hvad er fangsten

Stræklofter er opdelt i to typer afhængigt af de anvendte materialer - PVC (polyvinylchlorid) og stof. Installationsprincippet (installation) i begge tilfælde er omtrent identisk: En profil (lavet af aluminium) er fastgjort langs loften af ​​loftet, i hvilket det påførte materiale derefter oplades. Forskellen eksisterer kun i materialets installationsmetoder (strækning) - til PVC anvendes en speciel gaspistol til opvarmning af rummet, og for tøjets strækloft er opvarmning ikke nødvendig. Og fastgørelsesprofilerne af disse materialer adskiller sig fra hinanden.

Installation af strækloft og miljøvenlighed

Processen med at installere et hængslet loft med PVC kan sammenlignes med en giftig sauna. Cylindre til gaspistolen bruges til at opvarme filmen til den ønskede tilstand, installatørerne påfyldes ved tankstationer. Og i sammensætningen af ​​en sådan gas kan alting blandes, for eksempel en blanding af propan, butan, forskellige tilsætningsstoffer og additiver mv.

Således er der i processen med at brænde en lignende gas dannet stoffer, der er skadelige for kroppen, primært carbonmonoxid og flygtige kemiske forbindelser udledt i overskud af den opvarmede film (phenoler, tungmetaller, giftige stoffer) sammen med forbrændingsprodukterne fra pistolen deponeres i lungerne af alle involveret i installationsarbejdet.

Derfor er ejerne yderst uønskede at være i huset på tidspunktet for installation af stræklofter fremstillet af PVC og dagen efter det, så alle flygtige kemiske elementer er fuldstændigt forvitret fra rummet.

Kan et installeret hæftet loft medføre en sundhedsfare

Desværre ja En trussel mod indbyggerne i huset (lejlighed, værelse, kontor, kontor) kan være dårlig kvalitet eller falsk materiale (PVC), der bruges til at gøre dette strækloft. Den nuværende situation er præget af, at der findes et stort antal forfalskede produkter på markedet. Men ikke alle materialer opfylder fuldt ud kravene til sikkerhed og miljøvenlighed.

De mest almindelige stræklofter lavet af PVC på grund af lavere omkostninger i forhold til stoffet. De er meget mere praktiske, nemme at rengøre og er ikke bange for høj luftfugtighed eller oversvømmelse ovenfra. Den største ulempe ved PVC-lofter er ingen beskyttelse mod fejl. Kunden kan ikke finde ud af, hvilke materialer denne type film er lavet af, da der ikke er indskrifter på den. Skrupelløse firmaer, der gerne vil blive rige hurtigt på bekostning af troværdige kunder, bruger ofte dette, og viser kunder certifikater af helt forskellige varer. Selv bruger billig og miljømæssigt usikker film.

Fordelene ved stofstræklofter

Det skal bemærkes, at installationen af ​​strækloftet på deres stof ikke kræver opvarmning af rummet og lærredet med en pistol, hvorfor frigivelsen af ​​skadelige forbindelser i rummet ikke forekommer.

I betragtning af miljøvenlighed af materialet med hængende lofter er hovedkriteriet ikke så meget dets sammensætning som beskyttelse mod fakes. Høj kvalitet PVC, der er lavet i overensstemmelse med alle teknologiske processer, er trods alt sikkert for helbredet. Så i modsætning til filmdugler, hvor mærkning aldrig forekommer, og en kvalitetsprøve afviger fra en falsk kun ved kemisk sammensætning, har stof fra kendte producenter tilsvarende indskrifter på kanterne (materialets navn og varemærke), der er vanskelige at smede.

En anden væsentlig fordel ved valget af dette materiale er dets modstandsdygtighed mod lave temperaturer (op til -40). Til sammenligning bør PVC-dåv ikke installeres i rum med temperaturudsving under +5, fx i uopvarmede hytter.

Ifølge dets tekniske egenskaber er strækloftet lavet af stof meget stærkere end det af PVC-materialer, for eksempel er det næsten umuligt at gennembore dette stof med en dårligt skærpet kniv. Ægte stofloft vil koste dig meget mere end filmen.

Hvad er farlig lav kvalitet PVC-film til kroppen?

Hvis en stærk lugt af kemi stammer fra det installerede strækloft, anbefales det derfor ikke at bo i et sådant rum. Selv et kortvarigt ophold i et sådant rum forårsager forgiftning af kroppen, som manifesterer sig som svaghed, alvorlig svimmelhed, migræne, kvalme. Særligt giftige og giftige phenoler, der udgør nogle typer film. De er karakteriseret ved en sød-sød kemisk lugt.

Hvis filmen til ophængte lofter efter installation udsender en ejendommelig lugt

Kvalitet PVC har næsten ingen lugt, eller det er ret svag og forsvinder om få dage. Konstruktioner af dette materiale kan installeres i ethvert rum, selv i børnehaven.

Hvis duften efter installationen varer i 1-2 uger, men så forsvinder den stadig, så er filmen ikke af højeste kvalitet, men kan bruges på badeværelset, gangen eller i køkkenet (til stuer er det bedre at ikke bruge det).

Hvis efter 2 uger rummet har en vedvarende sød lugt blandet med kemikalier, så er der ingen tvivl om den økologiske kompatibilitet af dette strækloft! Ophold i dette rum er sundhedsfarligt, det er bedre at demontere og erstatte loftet.

Bæredygtige lofter er kun miljøvenlige, når du bruger sikre materialer (stof eller PVC) fra anerkendte producenter og forsynet med de nødvendige kvalitetscertifikater og overholdelse!

Fordelene ved stræklofter

Hvis du er sikker på kvaliteten af ​​det foreslåede design, og det firma, der har etableret stræklofter, har givet dig alle nødvendige tilladelser og dokumentation, så vil du ved at udstede loftet på denne måde få en række ubestridelige fordele:

 • installationshastighed (normalt tager installationen flere timer);
 • muligheden for demontering og genanvendelse af den fjernede struktur uden tab i udseende og kvalitet;
 • Forskellige paletter og tekstur af de foreslåede materialer, samt design, der udviser nogen, endda ekstraordinære arkitektoniske ideer;
 • Konstruktionsproducerbarhed - mellem hoved- og stræklofterne kan du nemt skjule alt, hvad du vil have (kabler, branddetektorer, alarmapparater og andre kommunikationsenheder, der ikke er beregnet til nysgerrige øjne);
 • undemanding i kompleks pleje - rengøring med en tør klud og udgør al den nødvendige pleje;
 • styrke - når stumme genstande rammer loftet (for eksempel champagnekorre), vil materialets udseende forblive uændret;
 • beskyttelse mod mulige lækager ovenfra (oversvømmelse fra naboer) - i tilfælde af PVC-loftsinstallation.

Generelt kan vi konkludere, at det miljøvenlige strækloft er praktisk og sikkert for beboere i huset eller kontormedarbejdere såvel som andre syntetiske materialer af høj kvalitet fremstillet i overensstemmelse med alle normer og krav til deres produktion.

Mila Nabogova "Fare for spænding eller miljøspænding - hvad er fangsten?" Især for webstedets øko-liv.

Hvor skadeligt kan strække lofter for menneskers sundhed

Strækloft - det er moderigtigt, æstetisk tiltalende og praktisk. Og prisen på det i dag er overkommelig for de fleste mennesker. De siger bare, at dette møbel ofte har en uønskelig kemisk lugt, og endog giftige stoffer udsender. Nå, nu vil vi lede efter svaret på spørgsmålet om, hvorvidt dette er sandt, og om stræklofterne er sundhedsskadelige. Det er trods alt bedre at vide om alle farerne på forhånd.

Hvad anses for at være skadeligt eller internationale sikkerhedsstandarder

Først og fremmest bør vi ikke glemme, at naturen har gjort os alle forskellige med organismer, som er meget forskellige fra hinanden. Derfor kan der være en uforudsigelig reaktion på alle mulige stoffer. Nogen i et rum med kunstig dekoration er komfortabel og bekvem, og nogen kan begynde et allergiangreb. Så i vores århundrede, når immuniteten for mennesker er betydeligt svækket, kan man næsten ikke selvsikker hævde, at noget materiale er absolut farligt for alle.

Der er imidlertid generelle regler, der skal overholdes. Vi taler om internationale miljøstandarder ISO. Og hvis alt er i orden i denne henseende, så truer ingenting lejlighedsejerenes sundhed. Derfor skal du først og fremmest bede om at vise sikkerhedscertifikater, inden du installerer spændingstype lofter. Og ikke kun på selve materialet, men også på udførelse af værker. Og lad servicen fra en certificeret installatør være dyrere end nogle af de "venstre" kunstnere, men det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med dit helbred.

Skader på PVC-lofter

Oftest i lejlighederne strækker de lofterne fra en tynd PVC-film. De er trods alt meget billigere end stof, meget bekvem at vedligeholde og kan nemt modstå en oversvømmelse fra de øverste uagtsomme naboer. Men de har en fangst - det er umuligt at skelne en falsk fra et kvalitetsprodukt med øje. Producenter af særlig mærkning til PVC-film er endnu ikke kommet op, og det er uærlige montører. De tager filmen billigere og værre og hævder at det er fransk. Tro ikke på sådanne forsikringer.

Om fabrikanter og mærkning

Må ikke smigre dig selv - i dag er næsten alle film til lofter bragt til os, lavet i Kina. Der er dusinvis af fabrikker, der producerer lignende produkter. Blandt dem er der ret anstændige dem, der er ansvarlige for kvaliteten. Selvfølgelig sammenligner det ikke med, hvad der engang var europæiske film af mærkerne Pongs og Renolit - de var uden lugt og havde den perfekte glathed. Særligt godt var deres skinnende blanke lofter. Af den måde er der nu ingen mening at søge efter film fra disse fabrikanter - deres kvalitet er faldet markant, og kæmperens kæmpe har derimod vist sig.

En anden meget almindelig er de belgiske stræklofter. Men faktisk kan den belgiske film for lofter ikke være, for i dette land blev det aldrig frigivet. Bare en gang var et firma fra Belgien engageret i at levere film fra Kina til Rusland. Så begyndte de at tale om en bestemt belgisk film. Hvad angår andre europæiske producenter, bliver deres film næsten ikke solgt i Rusland. Og hvis den listige sælger lykkeligt viser et tysk eller fransk certifikat, så er det nok et hoax. Når alt kommer til alt kan du holde noget på en kinesisk film - der er ingen markeringer. Et certifikat kan forresten blive udskrevet på en farveprinter. Som erfaringen har vist, tillader det nogle samvittigheder.

Døm selv, om lofterne virkelig kom fra Frankrig eller Tyskland, som sælgerne siger, at deres værdi ville være væsentligt højere end den foreslåede. Ikke alle har råd til en så dyr fornøjelse. Så den høje pris og den lille bredde (op til tre meter) skubbede europæiske lofter ud af hjemmemarkedet. En billig kinesisk film, der er tilgængelig op til fem meter bred, giver dig mulighed for uden at svejse arkene, hvis rummet er stort nok.

Hvordan vælger du høj kvalitet og sikkert PVC-loft

Så blev det besluttet: Vi strækker kinesiske lofter, men gode. Og for at afgøre om det er skadeligt at have loftslofter i din lejlighed, er det helt muligt med lugt.

Til dette opdeler vi betinget disse produkter i tre kategorier:

# 1. Efter installationen lugter loftet heller ikke noget, eller der er en svag lugt, der forsvinder uden spor i et par dage. Bare i tilfælde af at ventilere rummet godt efter installationen - og du kan leve lykkeligt nogensinde. Intet truer dit helbred. Sådanne film er egnede til alle lokaler.

# 2. Efter installationen smelter "kemi" (men ikke så meget) endnu en uge eller to. Prøv at gå på pension et sted for denne gang - sådan et kvarter er usandsynligt at være godt for dit helbred. Tilsyneladende er kvaliteten af ​​filmen gennemsnitlig. Et sådant loft i soveværelset må ikke monteres, men i køkkenet, badeværelse eller hallway vil det ikke skade.

# 3. Og den tredje mulighed, den mest ubehagelige. Dette er når mere end to uger er gået, og duften forsvinder ikke. Det er ret stærkt, flygtigt, lidt sødt. Så lugter giftig phenol. Der er ingen grund til at spørge om stræklofter med en sådan lugt er skadelige. Meget skadeligt! Tøv ikke med - gør mastrene hurtigt at afmontere loftet, ellers vil du miste sundhed. Og om alle de farlige konsekvenser - læs videre.

Selvfølgelig, for at fastslå, før installationen, hvor stærkt og kontinuerligt dette eller det pågældende PVC-ark lugter, er det ikke muligt. Her råder vi dig til at stole på oplevelsen af ​​venner, bekendte og slægtninge, der allerede har installeret denne type loft i deres hjem og kan fortælle dig om eksisterende mangler. Jeg synes, det er den bedste løsning. Og mange benytter allerede denne mulighed. Jeg var ofte nødt til at kommunikere med en ejer af et stort firma, der beskæftiger sig med installation af stræklofter, og ifølge deres statistikker er over 30-35% af ordrer ordrer, der blev foretaget på anbefaling af klienter, der tidligere havde brugt deres ydelser.

Hvad sker der, hvis PVC-folien er af ringe kvalitet

Intet godt kan forventes - ejerne af det lugtende loft vil ikke kun opleve ubehag på grund af dette. Samtidig skal de inhalere dele af de farligste toksiner, der er yderst skadelige for menneskekroppen. Især er de følgende komponenter indeholdt i PVC-folien:

 • Phenol. Ikke underligt, at det er forbudt i mange lande. Det forstyrrer hjertet, nyrerne, leveren, nervesystemet. Brændende nasopharynx, det kan føre til lungeødem. Kræft, ufrugtbarhed, hjertesygdom - det er det, der skændselsfedt kan gøre. Den dårlige ting er, at den er meget modstandsdygtig (næsten for evigt), og nedbrydes ikke i lang tid. Et plus udskilles hurtigt fra kroppen. Men alligevel er problemet allerede sket, og du vil ikke vende tilbage til helbredet.
 • Cadmium, et farligt stof i anden klasse, tværtimod forlader kroppen i lang tid - fra ti til tredive år. Dette tungmetal, der hovedsageligt ligger i leveren og nyrerne, forårsager sten i dem, virker ikke normalt og bidrager til forekomsten af ​​kræftceller. Dette kræftfremkaldende stof ligger delvis i andre indre organer og knogler.
 • Toluen (ellers methylbenzen) tilhører kulbrinter, fremstillet af råolie. Det er et stærkt opløsningsmiddel til maling og lak. Det opløses ikke i vand, men det blander sig godt med luft, kommer ind i lungerne og derefter ind i blodet, der forgifter ejerne af det uredige loft. De sover dårligt, klager over sløvhed, hovedpine og tab af appetit. Giften påvirker nyrerne, øjnene, hørelsen, forringelsen af ​​hukommelsen. Toluen er særlig farlig for gravide - babyer med patologier kan fødes.
 • Klor er som cadmium et farligt stof i anden klasse. Selv en lille del af det kan ramme slimhinderne. I dette tilfælde begynder personen at feber, han hoster tørt og hysterisk, trækker ofte vejret. Stærkt pounding hjerte, gør ondt i hans bryst. Og hvis du stadig ånder klor dampe (er i et rum med et stærkt ildelugtende "kemi" loft), så kan du nå alvorlig depression, lungesygdomme og endda onkologi. Dette stof er trods alt kræftfremkaldende.

Således er skaden på stræklofter monteret fra en film af tvivlsom kvalitet ret åbenlyst. Det skal huskes, at dette måske kan angives, især ved en mistænkt lav pris. Så tro ikke upålidelige firmaer, og prøv at købe og bestille installationen af ​​lofter fra dem, der fuldt ud kan stole på.

Bagside af vandtæt PVC-lærred

Det faktum, at lofterne af polyvinylchloridfilm ikke passerer vand, bare fint. Ingen pletter på toppen - en tyk film vil holde alt. Sådan tykkelse antyder imidlertid, at et sådant loft også ikke lader luften igennem. Men dette er værre, og modstanderne i spændingsstrukturerne glæder sig til denne mangel og taler om "drivhuseffekten". Nå, vi vil ikke nægte det indlysende - filmen kan virkelig ikke "trække vejret". Men trods alt mangler mange syntetiske byggematerialer heller ikke luften.

Tag for eksempel plastikvinduer - hvor meget de blev scolded og forbandet, men det gør dem ikke mindre populære. Eller vinyl tapet - de viste sig for at være meget komfortable og praktiske. Så vi vil ikke dvæle på dette afsnit - fordi problemet er fuldstændigt løst. Ventilationen af ​​forsynings- og udstødstypen er ikke blevet annulleret, og den er tilgængelig i hver lejlighed. Dette er nok til at fjerne skadelige stoffer fra rummet.

Er stoffets stræklofter skadelige?

Loftet på et sådant loft er et polyesterstof, der for styrke er imprægneret med polyurethan. Resultatet er et smukt, stærkt og "åndbart" produkt. Dens pris er selvfølgelig meget højere end filmloftet, men der er ingen tvivl om kvaliteten. Faktisk vil i modsætning til PVC-film sikkert mærkes på kantene - det skæres af under installationen. De mest kendte producenter af disse produkter er kun to - Clipso fra Frankrig og Descor fra Tyskland. Den franske er forresten let genkendelig af den røde tråd, der er vævet ind i lærredet.

Der er ingen phenol med toluen og cadmium i sammensætningen af ​​stofprodukterne, så de er fuldstændig harmløse. Dette fremgår af et certifikat, der bekræfter, at produktet opfylder kravene i ISO 14000. Hvad angår lugt er det normalt ikke til stede. Kun lejlighedsvis kan du føle en lys duft, som duften stammer fra det vaskede vaskeri. Men han svæver meget kort, meget hurtigt forsvinder. Så du kan sikkert strække stoflofter i ethvert rum - det er helt sikkert for voksne og børn at sove under dem.

Hvilke stretchlofter er de mest miljøvenlige?

Spændingsdækslet til din lejlighed er ret svært at afhente - du skal vælge tekstur, farve, fabrikant og firma, der vil fremstille og installere loftet. Derudover er det vigtigt at vælge det sikreste materiale. Vi vil i denne artikel diskutere, hvilke stræklofter er de mest miljøvenlige og harmløse for andre.

Hvad er de lavet af

I sammensætningen af ​​strækloftet er der ganske mange forskellige komponenter. Men det mest interessante er grundlaget for lærredet - det materiale, der giver loftet sine unikke egenskaber. Der kan kun være to sådanne materialer:

Begge muligheder er meget populære og for en detaljeret bekendtskab med egenskaberne af hver, er det bedre at overveje dem separat. Så det vil være mere præcist at forstå, hvilken indstilling der vil være sikrere for helbredet.

PVC film

Hovedkomponenten af ​​en sådan bane er en polyvinylchloridfilm. Det er dette, der giver belægningen mulighed for at strække med en svag varme og krympe efter afkøling. At være en af ​​hovedbestanddelene i materialet, er PVC-film, der kan frigive de farligste kemiske forbindelser.

Mange er bange for at installere loftslygter netop på grund af denne komponent. Men ved nærmere undersøgelse og undersøgelse af selve materialet viser det sig, at det ikke er så skræmmende, som mange er overbeviste om.

PVC omgiver os i hverdagen endnu mere end du måske tror. Afløbsrør er lavet af det, det er inkluderet i plastikvinduer, vindueskarme og endda i børns legetøj. De fleste af os er i kontakt med dette stof hver dag, absolut ikke tænker på dets harmløshed og ikke modtager sundhedsskader.

Derfor spørg dig selv spørgsmålet: Hvilke stræklofter er de mest miljøvenlige, bør du ikke kassere filmovertræk kun på grund af tilstedeværelsen af ​​PVC i deres sammensætning. De er ikke mere farlige end plastikvinduer eller andre husholdningsartikler.

Tekstil lærred

Til sådanne belægninger anvendes et specielt stof, som er imprægneret med specielle sammensætninger, der giver materialets styrke og en vis elasticitet. Sådanne lofter kan modstå meget stærkere belastninger end film.

Med hensyn til økologi af sådanne lofter kan vi sige, at de ikke er mindre sikre end PVC-film. Stoffet, der bruges til fremstilling af dem, udsender ikke nogen skadelige stoffer, og imprægneringerne, som anvendes i fremstillingsprocessen, er også sikre.

Desuden anvendes et lignende polymerstof til fremstilling af paraplyer, vandtætte jakker og regnfrakker, og nogle af dets sorter bruges til at lave fritidsbeklædning til små børn. Det er overflødigt at sige, at alle de nødvendige tests for harmlessness stof passerer med succes?

Producent og kvalitet

Et vigtigt punkt ved valg af det mest miljøvenlige produkt er dets fabrikant. De mest sikre er de belægninger, der produceres af virksomheder, der overvåger overholdelse af strenge betingelser og krav til miljøvenlighed af materialer. Dette bekræftes af, at sælgeren har certifikater for overensstemmelse med produkter med alle krav og standarder.

Sådanne certifikater er en garanti for, at lærredet ikke vil skade sundheden, og ærlige sælgere giver sådanne dokumenter uden spørgsmål. Hvis en virksomhedsrepræsentant nægter din anmodning om at fremlægge dette dokument, er det bedre at nægte det valgte selskabs tjenester.

Til dato fortjener de mest positive anmeldelser lofter produceret under sådanne varemærker:

Dette er dog ikke en komplet liste over mulige muligheder. Der er andre mærker, hvor der produceres højkvalitets og sikre belægninger. Under alle omstændigheder bør hovedvalgskriteriet være tilgængeligheden af ​​miljøcertifikater og relativ brand awareness.

Øko-stretch lofter

Når man vælger et strækloft til nogen, er hovedkriteriet æstetisk appel, for nogen prisen, og man lægger mærke til den økologiske renhed af dette moderne efterbehandlingsmateriale. Ønsker du at købe et certificeret miljøvenligt strækloft i Moskva, så kontakt virksomheden "Stroy Service", du kan lige finde den mulighed, der opfylder alle ønsker og krav.

Priser fra 1070 gnid / m2 med installation

I dag tilbyder det moderne marked af stræklofter materialet til fremstilling af to typer produkter:

 • Stræklofter lavet af PVC film;
 • Strække stof lofter.

Lofter fremstillet af PVC-film har høj styrke, passerer ikke fugt og har lang levetid (op til 20 år). I udseende er disse lofter meget attraktive (malerier er lavet i en anden farvepalet og i forskellige teksturer: satin, blank og mat). I denne kategori af stræklofter afhænger graden af ​​miljømæssig renhed direkte af de indledende komponenter, der anvendes til fremstilling af klæder til stræklofter. Så hvis du ønsker at vælge et miljøvenligt strækloft, bør du give fortrinsret til produkterne fra europæiske producenter (Frankrig, Tyskland), som har brand- og hygiejneattester for Europa og Den Russiske Føderation. Hvis vi overvejer billigere loftslofter (f.eks. Kinesisk), så vil der på trods af tilstedeværelsen af ​​certifikater fra Den Russiske Føderation sammenlignet med tyske eller franske lofter have 10 gange mere skadelige stoffer (hele punktet er det i Europa miljøsikkerhed spiller en afgørende rolle, og verdensberømte producenter af stræklofter bruger kun i produktion til dyre komponenter af høj kvalitet).

Ved fremstilling af stofstræklofter anvendes polyesterstof imprægneret med polyurethan, som er slidstærk, slidstærk, elastisk og modstandsdygtig over for deformation. Denne type stræklofter er den mest miljøvenlige af de eksisterende efterbehandling materialer, der bruges på byggemarkedet (der er brand- og hygiejneattester fra EU og Den Russiske Føderation). Den maksimale bredde af stofstræklofterne kan nå 5,1 meter, hvilket er nok til at dække næsten alle værelser uden sømme. Stoflofter har en høj grad af frostbestandighed (op til -40 ° C), som giver dig mulighed for at installere sådanne lofter i hytter, landehuse og uopvarmede værelser.

I kataloget af firmaet "Stroy Service" kan du i dag købe specielle stoffer, der behandles med antibakterielle og antifungale imprægneringer, hvilket er særlig vigtigt, når de installeres i værelser med høj luftfugtighed. Stofloftlofter har ingen forfalskninger på markedet, som angivet ved frimærker og mærkesignaturer på lærred. Hvis vi tegner paralleller mellem stof og PVC lofter, indeholder tekstilprodukterne ti gange mindre skadelige stoffer end i PVC-lofter. Det vigtige øjeblik er også det faktum, at stoflofter er installeret uden opvarmning af rummet og udsender ikke ubehagelige lugte.

Hvor er miljøvenlige stræklofter?

Miljøvenlige lofter forhindrer udseendet af skimmel og mugg, derfor kan de installeres i køkkener og badeværelser. Miljøvenlige lofter vil ikke bidrage til reproduktion af forskellige skadelige mikroorganismer, selv i værelser med høj luftfugtighed.

Også lignende lofter er i dag med stor succes installeret i børns værelser, medicinske faciliteter, soveværelser, haller og andre værelser til rekreation. Det er miljøvenligt, stof strækloft vil være den perfekte løsning for dem, der viser den største omhu omkring deres elskendes sundhed.

Stræklofter på stofbasis, præsenteret i vores firmaets katalog, er fremstillet af klæder fra de mest kendte producenter fra Europa, blandt hvilke:

 • CLIPSO. Det verdensberømte selskab fra Schweiz, der byder sine beundrere med fremragende kvalitetsprodukter, samt muligheden for at skabe eksklusive interiører gennem ikke-standardiserede teksturer af malerier (Akustisk, Anti-fugt, Antibaktericid, Gennemsigtig osv.).
 • Cherutti. Beundrerne af italienske produkter værdsætter det primært for en utrolig række originale teksturer, herunder Creme, Blue-Smoky, Pink, Pearl og andre.
 • Descor. Det tyske selskab, der producerer sømløse miljøvenlige stræklofter med uovertruffen kvalitet til gennemsnitlige markedspriser.

Øko-lofter EcoFolien (Tyskland)

Eco-loftet EcoFolien (Tyskland), som blev præsenteret for verden i maj 2016 på Frankfurt-udstillingen, blev den absolutte nyhed i det sidste år. Stræklofter EcoFolien, hvis bredde når 6 meter, er lavet med en helt ny, banebrydende teknologi. Sådanne stræklofter indeholder ikke formaldehyd, og på grund af tilsætning af sølv vil svampe og bakterier ikke danne sig på overfladen af ​​loftet. Det vigtige punkt er, at sådanne materialer er fuldstændig harmløse for miljøet. Med hensyn til teksturer er EcoFolien matte og satin stræklofter mere hvide end klassiske hvide lofter og har også mere mættede farver. EcoFolien glansede stræklofter har en højere grad af refleksion.

Fordelene ved at købe miljøvenligt strækloft i vores virksomhed

For at beskytte dig selv og din familie mod køb af produkter af lav kvalitet, bør du kun vælge at være til fordel for tidstestede og pålidelige producenter, der har leveret deres tjenester på markedet i mange år og har mange positive anmeldelser. Et vigtigt punkt er også tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater (hygiejnisk og brand), hvilket automatisk angiver en høj miljømæssig ydeevne for dit køb.

Den stadigt voksende efterspørgsel efter vores miljøvenlige stræklofter, brugen af ​​de nyeste teknologier og udstyr samt manglen på formidlingstjenester giver os mulighed for at optimere omkostningerne ved alt produktionsarbejde, hvilket giver vores kunder den bedste balance mellem omkostninger og kvalitet af certificerede stræklofter. Når du bestiller et miljøvenligt strækloft, vælger du et produkt med alle de nødvendige hygiejne- og brandcertifikater samt en 15 års garanti fra virksomheden.

Ved installation af PVC-lofter bruger vi gasflasker af et anerkendt mærke RAGASCO (Norge). Til installation af stofbaserede lofter er der ikke behov for gasballonudstyr, da "koldmetoden" anvendes (installation af miljøvenlige lofter ledsages af en garanti for arbejde - 3 år).

Hvis dine naboer oversvømmede dig, hvorefter strækloftet mistede sit oprindelige udseende, vil repræsentanter for vores værksted hjælpe med at vende tilbage til sin tidligere æstetiske appel. Ønsker du at udvikle et unikt design eller udføre en tak vedligeholdelsestjeneste? Intet problem! Alle disse tjenester kan bestilles hos vores erfarne fagfolk.

Taket kan ved hjælp af antimykotisk imprægnering være resistent over for udvikling af skimmelsvamp, svampe, skadelige mikrober og bakterier. Udover høje antifungale egenskaber kan du give loftet en højere modstand mod udvendig støj fra naboerne ovenfor (ved brug af lydisolerede paneler "Shumostop C-2").

Foto stræklofter fra miljøvenlige materialer

Prisen på miljøvenlige stræklofter

De endelige omkostninger ved et miljøvenligt strækloft kan bestå af mange faktorer, herunder:

 • Omkostningerne til filmen (lærred);
 • Antallet af lyskilder;
 • Tilstedeværelsen af ​​buede sektioner;
 • Brug indsatser;
 • Værelsesareal mv.

Hvis du vil foretage en præcis beregning af loftets omkostninger, vil kun vores chef kunne gøre dette (kontakt virksomhedens repræsentanter på telefon +7 (495) 222-95-45). Under alle omstændigheder vil prisen på miljøvenlige stræklofter med installation være det laveste af alle tilbud på kapitalmarkedet, når vi vælger Stroy Service. Desuden har vi altid tilbud og rabatter.

Er stræklofter skadelige: miljø- og holdbarhedsanalyse

For nylig er der blevet lagt stor vægt på relativt nye konstruktioner til indretning - lofter. De tiltrækker med deres praktiske, æstetiske og billighed. Interesseret i denne form for dekoration spørger ejeren af ​​rummet spørgsmålet: Er det skadeligt at strække lofter og hvad.

Hvad er skaden af ​​stræklofter

Fabrikanter af hævede lofter er overrasket over den øgede opmærksomhed på PVC-folks virkninger på menneskers sundhed. Spørgsmålet om farerne ved disse materialer begyndte at blive hævet med misundelsesværdige regelmæssigheder i medierne. Og det er spørgsmålet, ikke erklæringen.

I den forbindelse begyndte lyttere og brugere at tænke over, hvorvidt strækloftets sundhed virkelig eksisterer. Så meme blev introduceret om manglerne af disse materialer. I dette tilfælde tænker få mennesker på, hvordan skadelige eller nyttige vinyl tapet, laminat, plastpaneler, plastikvinduer. Men de er lavet af de samme komponenter.

Nærmere bestemt består de af de samme stoffer som i andre byggematerialer, baseret på PVC (polyvinylchlorid). Det omgiver os overalt: hjemme og på kontoret, i en privat bil og offentlig transport. Populariteten af ​​dette materiale skyldes først og fremmest dets billighed, og for det andet: praktisk.

Er der en phenol i stræklofter?

Men i så fald, hvis det er indeholdt i produktet i en tilstrækkelig høj koncentration. Formaldehyd er flygtigt og begynder at bundfælde, når det materiale, hvori det opvarmes. Denne proces kaldes kollokvist: begynder at fonitere.

Så det er fonit alt og overalt: glasuld, beton, spånplader, polyurethanskum, plastforing. Imidlertid er alle disse materialer anerkendt som sikre for menneskers sundhed og har de relevante certifikater. Økologisk kompatibilitet af svækkede lofter er også bevist af lignende dokumenter.

Gør loftslofter lugte?

Et andet vigtigt spørgsmål, der vedrører forbrugeren, er, om PVC-film har særlige lugtstoffer? Installatører ved, at sådanne ulemper stræklofter er tilgængelige. Men kun ved stramning, for på dette tidspunkt opvarmes filmen til 70-90 ° C. Duften er til stede i de første timer efter installation af loftet. I fremtiden forsvinder det (lugten) og forstyrrer ikke længere ejerne af lokalerne.

Bæredygtige lofter

Alle undtagelsesvis materialer til fremstilling af lofter har passende hygiejne- og hygiejneattester.

Det kan ikke siges, at det nedhængte loft er et miljøvenligt materiale. Dette er ikke træ eller andre naturlige råvarer. Men indholdet af skadelige stoffer i PVC-skum ligger inden for acceptable grænser for menneskers sundhed.

I dette henseende er det nedhængte loft, der har vist sig at være miljøvenligt med certifikater, sikkert for levende væsener og anbefales til brug i beboelses- og boligområder. Især i de, som kravene i standard "ren zone".

Om brandsikkerhed strækker lofter

Materialer til installation af stræklofter passerer certificeringsstadiet og i henhold til brandsikkerhedskriterier. Dokumenterede resultater af test, der viser filmens modstandsdygtighed til høje temperaturer.

Certifikatet beviser, at materialerne til installation af hævede lofter ikke er i stand til spontan forbrænding og ikke understøtter forbrænding. Under indflydelse af ild smelter de.

Hvor strækker lofter

Det antages, at de mindst farlige film fremstillet på fabrikken, og ikke kunstige forhold. Så tænk folk, der ikke er bekendt med specifikationerne for produktion af spændingsfilm. Alle disse materialer kan ikke gøres "på knæet" i garagen eller i hjemmet. Til fremstilling af PVC-film kræver dyrt specialudstyr. Og den er stor og bør placeres på store arealer, som kun er tilgængelig for seriøse producenter, fabrikker.

Men til at skære filmen i henhold til tegningerne af lofterne, et tilstrækkeligt lille rum og to enheder: til klipning af skiver med en harpun og svejsning af kludene sammen. Workshop til produktion af lofter i mange henseender som at sy. De samme ruller af materialer, linjer, saks. Skæring udføres på lange og lange tabeller, mærker og skærer lærredet af den krævede størrelse.

Hvad laver stræklofter

Der er to typer materialer til enheden af ​​hængende lofter:

 • PVC vinylfilm (til installation kræver det at svejsede kludene sammen);
 • stof (sømløs).

Hvad er forskellen mellem dem?

 1. Funktionsinstallation. Filmene kræver opvarmning, og først efterpå genoplader de i baguetter, som er fastgjort i den ønskede højde omkring rummets omkreds. Stofklæder kræver ikke opvarmning. De strækker sig simpelthen mellem baguetterne.
 2. Stofklæder kan have en struktureret overflade med ethvert mønster. Film til opnåelse af mønstre kræver skæring i dem af de tilsvarende figurer.
 3. Efter installation af filmlofter i baguetter dannes der et hul på ca. 7 mm. Den er dækket af specielle dekorative bånd. Ved installation af stofklæder er der ikke behov for efterbehandlingstape.

Hvilke producenters film er mere miljøvenlige?

Produktionslandet er det, der varierer fra de fleste virksomheder, der har specialiseret sig i installation af stræklofter. En forbruger, der har betalt for materiale af høj kvalitet, kan installere billig kinesisk. Og udlejer vil i de fleste tilfælde ikke gætte på det.

Visuelt vanskeligt at opdage forskellen mellem materialer fra europæiske producenter og kinesere. De største efterspørgselspositioner er Belgien, Tyskland og Kina. Produkterne fra disse fabrikanter adskiller sig i flere parametre:

 • økologisk klasse af lærred;
 • række farver;
 • pris.

Sammenligningsanalyse af spændingsstoffer fra forskellige producenter

Den højeste grad af miljøvenlighed i tyske film og stoffer. Denne indikator er lige så høj for alle tyske fremstillingsvirksomheder. Derfor kan lofter af sådanne materialer ikke være billige. Hvis der under mærket Pongs eller Renolit er lavprisfilm og billedredigering, kan du være sikker på, at dette er et forsøg på at bedrage forbrugeren.

Du skulle vide, at det tyske lærred på Moskva-markedet i gennemsnit koster 1000-1200 rubler pr. 1 m2 af det færdige loft i gennemsnit. Noget billigere - fra andre producenter. Spørgsmålet opstår: de bedste tyske stræklofter er sundhedsskadelige? Svaret er certifikater, der viser den absolutte sikkerhed af disse materialer.

Hvad angår miljøklassen er belgiske lofter Mistral (kun ét mærke repræsenteret i Rusland) lidt underordnet de tyske. Forskellen i kvalitet er ubetydelig og kan ignoreres. Det er dog værd at bemærke en lidt mindre tykkelse af film produceret af Mistral. Den gennemsnitlige pris for det færdige loft på de belgiske materialer - 500-800 rubler pr. 1 m2.

Situationen er anderledes med kinesiske stretchfilm. Dette land er repræsenteret på det russiske marked af en masse forskellige producenter, både store og små. Den negative holdning til kinesiske film blev dannet på grund af sidstnævnte: private forhandlere med små eller mellemstore produktionsmængder.

Sådanne film passerer sjældent certificeringsstadiet og indeholder skadelige stoffer i en højere koncentration end tilladt i henhold til miljøbestemmelser. Hvad er "bemærkelsesværdige" billige kinesiske film:

 • har en vedvarende specifik lugt, der forsvinder først efter et par dage efter at loftet er installeret
 • når de opvarmes af solen, frigiver de en meget større mængde phenol;
 • tyndere end tilsvarende materialer fra andre producenter.

Blandt de kinesiske film er der produkter af fremragende kvalitet. Prisen på sådanne lofter varierer i området 700-1000 rubler pr. 1 m2.

Myter om stræklofter

Myte nummer 1. Høj pris.

Udtalelse om de høje omkostninger for hævede lofter blev dannet i 90'erne af forrige århundrede. I den periode, da disse produkter kun kom til det russiske marked og koste, faktisk dyrt. Over tid er situationen ændret. I dag er prisen på film og stofklæder tilgængelig for folk med gennemsnitlige indkomster.

Myte nummer 2. Skrøbelighed.

Indtil nu er der blandt forbrugerne en opfattelse af skrøbelighed, spændingsfilmens skrøbelighed, som kan blive beskadiget af et utilsigtet slag. Dette er ikke sandt. Over den strakte film er en luft "pude", så loftet kan betragtes som anti-shock. Men at klippe filmen med en skarp genstand er ret simpel.

Myte nummer 3. Sundhedsskader.

Denne myte indeholder flere versioner:

 • støv stikker til lærredet;
 • vandlogging og dannelse af mug eller mugg på stofloftet
 • filmabsorption af lugt;
 • phenolfrigivelse.
 • Tøj absorberer ikke fugt, og dannelsen af ​​mug er udelukket;
 • Miljøvenlighed er bevist ved certifikater
 • lugten absorberes ikke.

Efter at have perfektioneret alle egenskaber af film er det muligt at installere et ophængt loft med tillid. Ulemperne ved disse strukturer er minimal, og fordelene - massen. Disse lofter vil perfekt tjene deres ejere i mange år.

Nyttig video

I videoen vil vi se hele sandheden om stræklofter:

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Hvilke stræklofter er mere miljøvenlige: Stoffloftets kemiske sammensætning, virkningen på mennesker

Miljøvenlige stræklofter bliver ofte det vigtigste kriterium for valget af et bestemt mærke. Hvilke producenter tilbyder det højeste kvalitetsprodukt? Hvilke materialer er stoffet til stræklofter? Lad os analysere svarene på disse spørgsmål i vores artikel.

Typer af stræklofter

Ifølge fremstillingsmaterialet er der to typer:

PVC lofter

PVC lofter har høj styrke, ikke passerer vand, har lang levetid - producenter giver en garanti på 25 år, men i virkeligheden varer de meget længere.

Udseendet af lofterne er meget æstetisk, producenter producerer dem i forskellige farver og med forskellige teksturer. De mest almindelige er matte, glatte og satin.

Vær opmærksom!

Overfladen af ​​loftet behandles med antistatisk, de tiltrækker ikke støv, udfører ikke elektricitet, brænder ikke, har allergivenlige egenskaber.

PVC lofter lofter opvarmes under installationen for at blødgøre dem og derefter strække dem på den forberedte ramme. Tøj er svejset af individuelle strimler og få et solidt lærred i størrelse og form, der svarer til arealet af dit loft.

Ulempen ved PVC-lofter er ustabilitet for negative lufttemperaturer, så deres anvendelse er kun mulig indenfor opvarmede rum.

Blandt de mange mærker, der producerer miljøvenligt PVC-lærred til lofter, kan vi anbefale ECOFole og L mærker.

På billedet øko stretch lofter

Vi bruger ofte PVC-produkter i hverdagen, og samtidig har vi ingen særlig tvivl om deres økologiske egenskaber. Tandbørster, børns legetøj, diverse redskaber, husholdningsapparater - medicinsk udstyr, fødevareprocessorer, kaffemaskiner, tekande, støvsugere, køleskabe og vaskemaskiner - dette er ikke hele listen over produkter, der bruger PVC-materialer.

I dette tilfælde regner vi ikke engang om de økologiske egenskaber ved disse produkter, men når spørgsmålet opstår, hvorvidt det er umagen værd at installere stræklofter lavet af PVC, er mange mennesker i tvivl. Ville de skade?

Anerkendte producenter i produktion af kun certificerede PVC-materialer, hvis miljøegenskaber overvåges nøje. Faktisk kan de let skelnes selv ved ydre tegn, og når man køber børns legetøj - materiale af dårlig kvalitet har ikke æstetisk udseende, de udsender en ubehagelig lugt på grund af tilstedeværelsen af ​​skadeligt formaldehyd i deres sammensætning.

Det er selvfølgelig ikke altid muligt at skelne en billig forfalskning fra et ægte certificeret produkt kun af eksterne tegn. Derfor spørg sælgeren altid om et kvalitetscertifikat. Men virksomheder, der værdsætter deres omdømme selv vil helt sikkert give det til dig. Hvis dette ikke sker, er det værd at overveje. Chancerne er, at sådanne "miljøvenlige" lofter kan være en billig falsk og kan skade dit helbred.

Pas på forfalskninger! Høj kvalitet PVC lofter er helt sikkert for dit helbred.

Foto miljøvenlige stræklofter

Stræklofter

Den leveres til salg i ruller op til 5 meter bred, og det er ikke nødvendigt at eksakte skære over loftet. De frigives ved løbende målere.

Ved installation af stræklofterne er der ikke behov for opvarmning af nettet, da den har tilstrækkelig duktilitet og perfekt strækker sig til de ønskede dimensioner.

Stof sømløse stræklofter har en meget høj styrke. Med dem behøver du ikke at bekymre sig om oversvømmelser fra naboerne ovenfor. Disse lofter er i stand til at modstå en masse vand og ikke strække sig ud, plus deres udseende forbliver det samme.

Fabrikanter af stofstræklofter garanterer op til 50 års drift.

Stoflofter er egnede til drift ved temperaturer fra minus 50 grader til plus 50.

Vær opmærksom!

De bedste stræklofter er økologisk stof.

Polyester er et syntetisk stof, men dets egenskaber ligger meget tæt på bomuld. I udseende er det let at tage for uld. Moderne syproduktion anvendes meget til syning af forskellige typer tøj - fra undertøj til overklæder.

På grund af det faktum, at næsten alle mennesker på jorden helt sikkert har polyesterartikler i garderobeskabet, har holdningen til stoflofter udviklet sig mere loyale end til PVC-filmlofter. I forhold til dem sidder navnet "naturlige stræklofter" fast, hvilket ikke helt er sandt, men stadig er sikkerheden af ​​dette materiale testet tid.

Tøj af stofstræklofter behandles med specielle svampeforbindelser, har antibakteriel belægning, har fremragende lydisoleringsegenskaber.

De økologisk rene stretchlofter i Cherutti, Clipso, DESCOR og ECO-sebring mærker nyder velfortjent prestige blandt kunderne.

Vælg dokumenterede firmaer

Hvor anvendes stræklofter?

Stofgardiner af lofter i det gamle Rom kan betragtes som en prototype af moderne stræklofter. Endnu tættere på designet til den moderne måde at dekorere lofter i Armenien. De mætter stoffet med chalky opløsning og sætter det på rammen. Faktisk er den samme ordning, der bruges nu til installation af hævede lofter. Den eneste forskel er i materialerne.

Moderne bygherrer med hjælp fra denne teknologi oprindeligt indrettede lofterne i lejligheder og kontorlokaler, især i dem, hvor det er svært at skjule fejlene i lofterne - uregelmæssigheder og mangler.

Nylige udviklinger tillader brugen af ​​hævede lofter i værelser med et stort areal, og materialer til fremstilling af paneler bliver konstant forbedret. Og nu har omfanget af stræklofter udvidet betydeligt, og derudover har et sådant loft blevet prestigefyldt.

Designere udsmykker usædvanligt smukt interiør ved hjælp af mulighederne for at kombinere forskellige materialer og former af stræklofter. Samtidig opnår de ønskede visuelle effekter ikke kun ved at bruge lærred af forskellige teksturer og farver, men også ved at skabe lofter på flere niveauer, der indeholder belysning.

I medicinske institutioner anvendes stræklofter af specielt behandlede materialer, hvilket giver dem unikke bakteriedræbende egenskaber. Disse er de mest miljøvenlige stræklofter, hvis kvalitet styres på statsniveau.

Bedst af alt - stof lofter

Lidt mere om fordelene...

Stræklofter har ud over deres høje miljøkvaliteter mange positive egenskaber. De mest attraktive af dem - installationens hastighed og de utrolige muligheder for at skabe et unikt design af rummet. Her er bare nogle af dem:

 • Lofter med fotoudskrivning. Du kan bestille trykning af ethvert billede på dit loft. Billeder af fluffy skyer mod en blå himmel baggrund ser meget flot ud, i børnenes værelse kan du udskrive et billede af munter balloner og mælkebøtter. Alt hvad du vil!
 • Lofter "Star Sky". Her ved hjælp af specielle belysningsteknologier og fiberoptiske filamenter i rummet skabes en ægte illusion af nattehimlen med glimt af stjerner. Om dagen er loftet ikke anderledes end det sædvanlige.
 • Kombinationen af ​​blank og mat tekstur i et lærred vil visuelt genskabe effekten af ​​et loft på flere niveauer. Ideelt set, når højden på rummet ikke tillader at montere et loft på flere plan, men virkelig ønsker.
 • Hvis du skal ændre dit bopæl, kan du tage loftet med dig!

Stræklofter - den hurtigste og mest behagelige måde at dekorere din lejlighed på!