Stretch turkis loft i indretningen - overvåger de mest interessante muligheder

Hvad sker der, hvis du blander grøn og blå? Det er rigtigt, turkis nuance. Han appellerer vedvarende til det marine tema, og det kan være, at denne kendsgerning er årsagen til, at stræk turkise lofter er populære i et moderne interiør. Vi tilbyder et kig på 20 billeder med de mest interessante muligheder. Hver designer ved: Hvis rummet ikke har nok solskin, så vil celadonens farve på loftet gøre lokalet helt koldt og ubehageligt. Også til disse formål, perfekt "himmelske" loft, med eksempler som du kan bekendtgøre i artiklen om dette link. Derfor er det bedst egnet til værelser, der er varme og åbne for solen.

Hvad er kombinationen af ​​stretch turkisloft?

 • med hvidt
 • med sølv
 • med mælkefulde nuancer

Eksempler på et turkis loft med tegninger og mønstre

Må ikke opholde sig alene på en farve. Stretched lærred kan suppleres med passende mønstre, fancy mønstre eller endda en fuldverdig tematisk sammensætning. Det er også muligt at kombinere forskellige farver eller endda typer af loftsbeklædning. Billedet viser løsninger, der vil tilfredsstille selv den mest krævende person.

konklusion

Som du kan se, er dette en yderst populær mulighed, der føles lige så godt i form af et moderne interiør. Med hjælp fra forskellige hjælpekunst kan skyggen dæmpes eller omvendt gøres mere udtryksfulde og lyse. Det vigtigste er, at det endelige resultat glæder øjet og kun forårsager positive følelser.

Turkisophæng

Det er svært at møde en person, der ikke kan lide den turkise farve. Populariteten af ​​skyggen har ført til, at disse toner begyndte at dukke op i interiøret, og lofterne af celadonfarven er et levende eksempel. Saftig, rig, der minder om sommeren, havet. Men folk har en tvetydig holdning til ham.

Havegrøn i det indre

I dag har hver ejer mulighed for at skabe interiør efter sin egen smag. De fleste mennesker er ikke interesserede i andres meninger. Det vigtigste, han gerne kunne lide. Men det er ikke helt korrekt. Nogle farver kræver visse korrespondancer. For eksempel skal lofterne af celadonfarve gentages i tapetet, i indretningen, i gardinerne eller i de fine detaljer.

Dette er ikke kun med turkis nuancer. Disse krav kan tilskrives alle flerfarvede dåser. Undtagelserne er hvide sand, beigefarvede lofter. De er perfekte til alle nuancer.

Farven på aqua er mellemliggende mellem blå og grøn. Men der er mange nuancer. Det kan være mættet mørkt, azurblå lys, akvamarin, blågrøn. Der er også en myrte skygge, og de betragtes alle som farven på havbølgen. Men hvis du kombinerer kombinationerne af disse nuancer korrekt, kan resultatet bare være fantastisk.

Dette er en romantik, der grænser op til nåden. En person, der er i et sådant rum, føler sommervarmen og den lyse havbrise. Det er netop de følelser, som et korrekt designet design skal fremkalde.

Turkis hemmeligheder

Siden antikken er det antaget, at turkis eller farven på havbølgen er i stand til at give mennesker med magisk kraft, give inspiration, bringe kærlighed, pacificere. I østkulturen blev det sagt, at en person, der er under den positive indflydelse af denne farve, slippe af med sygdomme, får tillid og uafhængighed.

Moderne psykologer tillægger denne farve magtens magt, charme. Det er svært at være uenig. Efter alt kan farven på havbølgen ses uendeligt. Nå, lofterne i dette farveområde, der har magiske kræfter, ser godt ud i moderne interiør.

I sig selv er denne farve kold, giver indtryk af ubegrænset plads, det er i stand til visuelt at forstørre rummet. Men hvis der er for mange nuancer af aqua i rummet, så kan lokalet virke koldt. Derfor anbefaler designere ikke at bruge sådanne toner i værelser med vinduer mod nordsiden.

I rum, hvor der er meget sol turkis opfattes på en helt anden måde. Lofter behøver ikke at ske i samme tone. Moderne teknologier gør det muligt at kombinere det med forskellige nuancer ved hjælp af to-niveau eller kombineret design.

Turkis rækkevidde til loftet

Det er svært at være uenig om, at celadonfarven på loftet fascinerer, tiltrækker øjnene. Dette loft ser smukt ud i dagslys. Om aftenen er han i stand til at ændre nuancer afhængigt af belysningen.

Sådanne lofter harmonerer perfekt med følgende farver:

 • hvid;
 • beige;
 • sand;
 • blå;
 • blå;
 • citron;
 • og endda orange, symboliserer solen.

I et værelse med et strækloft i celadonfarven er det altid hyggeligt og behageligt for en person. I sommervarmen ser det ud til, at det blæser afkøles, og om vinteren er det varmt, fra solens stråler, der spiller på en helt jævn mousserende overflade.

For hvilke værelser vil celadonloftet være egnet?

Først og fremmest vil sådanne lofter passe perfekt ind i badeværelser, svømmebassiner. De understreger skønheden i vandelementet. Designet i kombination med den hvide, blå farve og linjer, der symboliserer bølgerne, vil se endnu smukkere ud.

Den samme tone ser harmonisk ud i hallens eller børnenes interiør. Skønheden i det celadonfarvede loft kan understreges af forskellige monokrome detaljer i indretningen. Disse er gardiner, kapper på møbler, puder, og i børnehaven kan du bruge et tæppe af en sådan tone. Eventuelle detaljer lavet i samme farve med loftet ser smukt ud i soveværelset, stuen, gangen og endda i køkkenet, især hvis elementerne i køkkenet passer til farven.

Loftstræk loft - ideel til et klassisk interiør. I dette tilfælde anbefaler designere en lille smule af loftet ved hjælp af møbler, vægge. Disse er hvide eller lys grå farver af tapet, polstring, som gentages i gardinerne.

Aktivt brugt turkis loft og orientalsk stil. Mange mennesker tror, ​​at i dette tilfælde er der et sted for et optræden af ​​farver. Men det er det ikke. Selv i interiøret af denne type er det ønskeligt at anvende det celadonfarvede loft i kombination med gule, lilla eller lysegrønne accenter. Så hvis du følger disse anbefalinger, kan farven på havbølge bruges i ethvert interiør.

Turkisophæng

Trendy og samtidig vanskelig at bruge, har turkisfarve været en favorit af muntre interiører i flere måneder nu. Denne farve bør ikke forveksles med en lækker grå-blå, turkis - en saftig blanding af blå og grøn. Det kan være fed og lys, behageligt dæmpet eller værdifuld. I artiklen beskriver vi, hvordan du kan passe denne farve med det indre rum.

Turkis er en luksuriøs farve, der minder om skyggen af ​​en ædelsten med samme navn. Men uanset hvor royal denne farve er, er det noget risikabelt at bruge i boligområder, især i store mængder. Et ideelt kompromis ville være at installere et turkisophæng. Der er dog et stort antal mennesker, som ikke kan modstå magnetismen i denne farve og male dem hele værelserne. Sommetider kan effekten være utroligt udtryksfuld og undertiden - smagløs. Derfor skal du enten have en usædvanlig smag eller ringe til en specialist for at få hjælp. Sådan passer du på loftet i det indre: billeder og eksempler, du kan se i vores galleri.

Først og fremmest skal du huske på, at der er mindst nogle få turkosfarver. Mere aggressive nuancer kan være kedelig og irriterende, du kan mildne denne negative effekt ved at bruge den på små overflader eller skifte dem med mere subtile nuancer. Prøv at bruge prangende turkise nuancer til kun detaljer og accenter. Blek turkis har næsten den samme afslappende effekt efter en arbejdsdag som lyseblå.

Udvælgelse af kombinationer

Hvis du er konservativ nok med hensyn til væggenes og loftets farve, kan du vælge turkis til møbler. Vær opmærksom på de ekstra farver, ikke alle nuancer er lige så godt kombineret med turkislavede lofter.

Lys turkis går godt med chokoladebrun, gul, fløde og hvid.

Hvis du er en excentrisk personlighed, så kan du prøve en skør kombination af turkis strækloft, fuchsia, gul og brun, men kun i et lille område.

Og selvfølgelig er favoritten af ​​alle værelser en kombination af turkis hvide og grå nuancer, blid, afslappende og samtidig stilfuld.

Under alle omstændigheder vil det turkise loft gøre dit værelse mere muntert og skabe illusion af havbrisen.

Strekak i forskellige rum

Der er ikke meget plads til indretning i køkkenet. Det er dog et rum, der kan bruges til at tænde lyse farver. Det vil skabe et dynamisk fokus, der bryder indretningens monotoni.

Stuen skal skabe en følelse af dynamik og lysstyrke. Det skal dog også gøres attraktivt og behageligt. At finde en balance mellem disse egenskaber er ikke let. Farve kan dog være en stor hjælp. Som en mulighed kan du oprette et sådant opholdsstue: et beroligende turkis loft suppleret med en stribet sort / hvid sofa og to meget lyse stole med pink polstring.

Soveværelset. Når du vælger farver til loftet i soveværelset, skal du være meget forsigtig. Det skal være beroligende og afslappende, men mærkbar. Et eksempel på et soveværelse: smukke pastellvægge, tonet med nuancer af grønt, blåt og beige, tekstilopklædninger og møbelbetræk i neutrale naturlige farver.

Til badeværelset. Turkis farve er perfekt til badeværelset. Det er forbundet med vand, og det kan bruges til at skabe en meget rig og dynamisk badeværelseindretning. Et eksempel på et badeværelse: lyse turkise lofter, vægge og et stort spejl, der afspejler farve. Kombinationen af ​​et turkis loft, brune møbler og hvidt trim er meget smukt.

Hvis du beslutter dig for at stole på installationen og valg af fagfolk, kan du kontakte os for at få råd og bestille ordre på telefon +7 (495) 777-3827

Hvide to-niveau-stræklofter: fotos, fordele og historiske retrospektive

Stretch Loft - dette design, som er fastsat under hovedloftet. De to hovedkomponenter er rammen og banen strækkes på den.

Hvidt blankt strækloft og dets nuancer i et moderne interiør

Stræklofter er blanke hvide - tidløse, de er universelle. I kombination med hvid-til-hvide malerier er der skabt lyse møbler, teksturerede tæpper og puder på en hvid sofa.

Turkisophængt loft - den nuværende designbeslutning

Paletten af ​​nuancer af strækstoffer på markedet er utrolig bred. Hver producent tilbyder sine egne farver og teksturer for at give købere mulighed for at vælge den mest egnede mulighed for deres interiør. For nylig er turkis stræklofter blevet særlig populære.

Mange mener, at turkis, der er forbundet med vandrum, kun kan anvendes i badeværelset, men det er en fejl. Turkis er en kompleks farve, hvoraf der er mange forskellige nuancer, så det kan sikkert bruges til udformning af bolig- og kontorlokaler.

Turkis: hvad er det?

Turkis er inkluderet i paletten af ​​kolde nuancer, fordi det er et derivat af blå og grønne farver. Derfor vælges det oftest for at dekorere værelser mod solsiden. Turkisophængede lofter vil give en behagelig følelse af havkøling til et sådant rum. Lommetæpper af denne farve har en beroligende effekt på en person, så de kan installeres i ethvert værelse til hvile.

Nogle nuancer, tæt på grønne, forårsager udbrud af energi, hvilket opmuntrer lysten til at handle. Sådanne stræklofter passer bedst til kontorer og kontorlokaler. Ifølge psykologisk forskning forårsager alle turkisfarver positive følelser og lethed. Derfor er denne farve bedst egnet til indretning af lofter i soveværelserne af mennesker, som ofte oplever nervøs spænding og stress. Desuden lindrer det træthed og eliminerer følelsen af ​​ensomhed og angst. Turkisloft vil altid være et afslappende og behageligt udseende.

Spørgsmålet om farvekombinationer

Paletten af ​​turkisfarve er perfekt kombineret i interiøret med både varme og kolde nuancer. Turkisophæng kan kombineres med næsten enhver farve. Her er de mest succesfulde muligheder:

 • Turkis ser godt ud med hvide, sølv og mælkeelementer. En sådan palette bruges hovedsagelig i klassisk såvel som i moderne temainteriør. Brugen af ​​en turkis stræk lærred sammen med en hvid film giver visuelt udvidelse af lokalerne og giver en følelse af friskhed og komfort til det.
 • Lyse farver i turkispaletten ser positivt ud i kombination med sorte og grafit nuancer. Sådanne beslutninger gør interiøret stilfuldt og moderigtigt, hvilket giver rummet et originalt og lidt ekstravagant udseende. Sådanne kontraster er egnede til udformning af lokaler tilhørende mennesker med dynamisk og aktiv karakter.
 • Kombinationen af ​​delikate turkise nuancer med mørke farver vil give rummet et aristokratisk og fredeligt udseende. Denne palette er velegnet til loftindretning i værelser, der skal give en atmosfære af soliditet og høj status.
 • Turkise lærred kombineret med de rige farver i hovedfarvespektret er en ret risikabel kombination. De bør kombineres med yderste omhu, ellers vil rummet se ubehageligt ud. Brugen af ​​kontrasterende løsninger er egnet til gange, haller og køkkener, men det vil se dårligt ud i soveværelser eller børn.

Hvilke interiører bruges turkis loft?

Turkishængt loft - en klassisk mulighed for badeværelser og værelser med swimmingpool. Et sådant design vil med fordel lægge vægt på vandelementets storhed. I dette tilfælde kan den basale tone i lærredet fortyndes med et hvidt, blåt eller grønt lærred. Turkisloft vil se godt ud i en tematisk stue eller børneværelse, især hvis du fortynder den med citron gul, beige, fersken og sandy nuancer.

Turkis er fantastisk til dekoration af et soveværelse eller stue i orientalsk stil. I dette tilfælde kan du vælge et lærred med karakteristiske mønstre anvendt ved fotoudskrivning. Lofter, hvor turkis kombineres med violet, gul eller grøn lærred, giver mulighed for at genskabe den østlige atmosfære. For værelser i klassisk stil kan du bruge et turkis strækloft i kombination med hvide, grå og nogle gange - sorte vægge.

Turkis loft passer perfekt ind i det indre af næsten enhver stil. Det kan bruges som en modeaccent, der gør rummet moderne og interessant. Spændbeklædninger af den havgrønne farve, som også er inkluderet i turkispalet, betragtes som meget populære. Sådanne designs bruges ofte til at skabe interiører i en naturlig stil, fordi denne farve er bedst i harmoni med nuancer af naturligt træ. Sådanne kombinationer vil gøre atmosfæren i rummet mere behagelig og venligere.

Turkis overalt ser passende ud, så du kan ikke være bange for at eksperimentere med brugen i hævede lofter. Dette giver dig mulighed for at finde den mest rentable og originale løsning til dit interiør.

Fotogalleri af turkise lofter i interiøret

Turkis er en kompleks farve, derfor er den sjældent valgt til indretning. Vanskeligheder er forårsaget af at oprette den generelle farvepalet. Turquoise består trods alt af grønt og blåt, det kan både være grønt og blåt, afhængigt af hvilket pigment det indeholder mere.

Men med alt dette (eller tak) er det en vidunderlig skygge for at skabe forskellige stilistiske og farverige indvendige løsninger. Sandt nok skal værelset ikke være helt turkis - det medfører ubehag. Men væggene, møblerne, indretningen af ​​denne farve og især det turkise loft med det dygtige layout af de andre elementer gør rummet luksuriøst, hyggeligt og ekstraordinært.

Hvordan påvirker "havbølgen" os?

Traditionelt blev lofterne dekoreret ensformigt og neutralt: hvid eller mælk. Men i dag kan design ideer og udvikling af teknologi betydeligt udvide horisonterne af indretning.

Turkis er en farve til den modige, det er en af ​​de toner, der kan ændre rumfornemmelsen. Først og fremmest er det forbundet med havbølgerne, hvilket betyder, at det giver en atmosfære af havets friskhed, kulhed, romantik og enhed med naturen. Fra psykologiens synsvinkel kombinerer han de egenskaber, der er forbundet med blå og grøn. Det giver tillid, trivsel og uafhængighed. Som grøn - bringer roen af, lindrer træthed og stress, som blå - vækker kreativitet og giver livskraft.

Et andet vigtigt træk ved denne farve er den visuelle "køling" af rummet, så den er ideel til værelser med vinduer mod sydsiden. I dette tilfælde kombineres det med flotte nuancer af ledsagerfarver. Hvis du bruger et turkis strækloft i de "nordlige" værelser, så skal du "lave venner" med varme toner.

Turkis interiør: farvekombinationer, formål, stil

Den associative korrelation af turkis med den marine farve giver et aftryk på valget af stil og tematisk orientering af rummet. Derfor er det ideelle loft på denne farve i sådanne tilfælde:

 • På badeværelset, sauna, swimmingpool (her vandelementet er ude af konkurrence). Her er den bedste løsning den glatte overflade af loftet. På billedet er denne effekt tydeligt synlig.
 • I stuen med mange klatrere og et stort akvarium (med fisk, snegle eller skildpadder) - det samme link til havet). Afslut er også foretrukket glans.
 • I det indre af det marine tema. Det behøver ikke at være et badeværelse: en stue eller en børnehave i denne stil vil ikke være mindre hyggeligt og originalt.
 • I lokalerne i den østlige stil. Turkis er en af ​​de dominerende farver i øst.
 • I det klassiske paladsinteriør. Denne mulighed indebærer at skabe en atmosfære af luksus.

Farvekombinationer i hvert tilfælde vil variere. For "vand" er værelserne perfekte blå nuancer for at understrege dette pigment. Farverne på havsand, sol, himmel, koraller er gode til marine temaer i hallen. I børns lyse accenter kan det være mere.

I et voksen soveværelse bør det turkise loft være umættet, tættere på varme toner, for ikke at skabe unødig stress. De ledsagende farver vælger et roligt og varmt udvalg af naturlige toner: nuancer af træ, sand, mælk, oliven, pistacien, laurbær. For klassikere er det vigtigt at fylde rummet med guld (eller gul, mælkeagtig, beige, kobber, bronze). Orientalske temaer antyder lyse lilla, samme guld, blå, chokolade, fuchsia farve som yderligere nuancer.

For værelser på sydsiden vælges kulde grå, stål, sølv, hvid, lys violet eller lyserøde farver for turkis. I nord - tværtimod er varme farver mere nødvendige: guld, beige, fersken, laks, fløde.

Hvordan laver man turkis?

Turkise lofter, selv meget lyse, er et meget aktivt element i rummet. Derfor bør interiøret være designet med en følelse af proportioner og smag, idet man vælger og måler de øvrige komponenter i størrelse og toner.

 • Vægge og møbler bør ikke gentage en rig blågrøn gamut, for ikke at skabe et turkis "vakuum".
 • Accent elementer af lyse farver skal være til stede i et sådant rum, ellers vil det miste ekspressivitet. Men der bør ikke være mange giftige violet, crimson, rød, orange, sorte dele. Deres rolle er kun at placere accenter korrekt, for at forbinde delene i en helhed og ikke at overbelaste rummet.
 • Det samme gælder for mange små detaljer af forskellige blå eller grønne toner: De vil begynde at være fulde af dem. Og det er dårlig smag.
 • Du behøver ikke at "klappe" i et rum mere end tre hovedtoner. Det overbelaster også og rummer plads.
 • Skarpe kontraster med turkis er mere passende i gangen, stuen, gangen. Men i køkkenet, soveværelset eller badeværelset vil de skabe unødig stress. Her er rolige kombinationer bedre.
 • Glatte turkise lofter gør rummet visuelt højere, men deres refleksoverflade kan være påtrængende i små værelser. Badeværelset tæller ikke - her er følelsen af ​​blænding på vandet ret logisk.
 • Mørke farver stjæler betydeligt plads, så i turkis lille rum bør turkis gamut være så lys som muligt.

Faktisk har den blågrønne farve flere fordele end ulemper. Og når du vælger det til loftet i ethvert rum, kan du få et uventet fremragende resultat. Det vigtigste - overdriv det ikke med lysstyrken og mængden af ​​indretning.

Turkisophæng i loftet (blank og satin)

Den faktiske design løsning er et turkis loft i interiøret. Denne interessante farve opfattes forskelligt afhængigt af de omgivende nuancer. Stretch canvas i denne farve giver dig mulighed for at udføre et usædvanligt design af rummet. Turkis er en mellem farve mellem grøn og blå. Han har sine egne smukke nuancer. Det kan være lys, mørk, azurblå, akvamarin, har en skygge af en havbølge. Den blågrønne marine nuance er udpeget som akvamarin. Mørk turkis kaldes også myrtle. Brugen af ​​forskellige turkosfarver er en nyhed inden for hjemmedesign. De rigtige farvekombinationer med turkispalet i interiøret giver fantastiske resultater. Stræk loft farve på havet bølge giver atmosfæren af ​​romantik og elegance. En person i et sådant rum føles som i havet.

Enhver turkis nuance tilhører det kolde område. Det udvider visuelt rummet, men minder om kulheden. Hvis rummet har meget turkis, forekommer det koldt. Dette bør overvejes ved udformningen af ​​lokalerne, som ligger i den nordlige del af huset. Hvis vinduerne vender mod nord og en utilstrækkelig mængde sollys kommer ind i rummet, bør der undgås turkisbelægninger. Hvis rummet er sydligt, varmt og solrigt, så er turkis perfekt til det. Derudover kan spændingslærredet kun være delvis turkis. Det er ikke nødvendigt at installere loftet, der er kendetegnet ved en mættet tone.

Turkisophæng i loftet

Skygger af turkis loft

Meget lys og blid turkis øverst er en win-win for ethvert værelse. Designere komplementerer ofte disse lofter med tegninger. Klud aqua kan dekorere delfiner, blomster og andre. Hvis turkis belægning "fortyndet" af et billede, vil effekten af ​​de primære farver blødgøres. Turkis er en blå-grøn farve, der er den koldeste. Det er perfekt til at skabe en behagelig afkøling. Dette er en forfriskende skygge af sterilitet, som skal anvendes i moderation. I nogle interiører minder det om havvand på feriestedet, i andre - om morgenhimlen. Til design af stuer er der brugt lofter af enhver turkis nuancer. De kan være rige og mørke, tættere på blå eller grøn.

Spændingskonstruktionen af ​​turkisfarve ser meget smuk ud. Normalt bliver det hovedfokus i interiøret. Denne luksuriøse farve har sin egen energi, hvilket er umuligt at ikke føle. Folk vidste om magt af turkis i antikken. I østkulturen menes det, at den turkise farve bringer kærlighed og afslører den kreative begyndelse. Under hans indflydelse erhverver en person tillid til sig selv, helbreder sig fra sygdom og bliver uafhængig. Psykologer forbinder det med positive følelser.

Aquamarine og azurblå loft i kombination med andre nuancer i interiøret opfattes af mennesker på helt forskellige måder. En vigtig rolle spilles her ved belysning. Hvis strækstofet bliver brugt med blå materialer, vil det se blåt ud. I kombination med grønne nuancer ser Kohler-loftet grønt ud. De mest succesfulde kombinationer er skabt med turkis og enhver pastellfarve. Det harmonerer godt med hvidt. I dag er grønlige-blå belægninger meget populære. Mange vælger denne farve, styret af ubevidste behov. Det er kendt, at turkis øverst blæser køligt og frisk. Under et sådant loft er en person altid behagelig. Denne fantastiske farve kan eliminere træthed og irritation. Valg af et spændende lærred, designere leger med forskellige nuancer af turkis. Til rummet kan du vælge enhver tone, lige fra den delikate grønlig-blå og slutter næsten blå. Turkise belægninger med en vis belysning fremkalder tanker om vandelementet. Hvis du tager for skygge, kan loftet blive grønt.

Hvilket værelse at arrangere i turkis

Lofter strække loft - en god idé til at dekorere et badeværelse eller en indendørs pool. I disse tilfælde vil det turkise lærred se godt ud og understrege vandelementets skønhed. Vedligeholde basissignalet ved hjælp af hvid, blå eller grøn mosaik.

Det samme loft vil være egnet til et planteskole og et salon i havestil. Af de andre farver i rummet er det bedre at bruge beige, fersken, citron og sand. Skønheden i farven på turkis kan identificeres ved hjælp af møbler og dekorative detaljer :. Capes, vaser, puder, osv Som supplement det indre af et barn, skal du bruge tæppet til at matche loftet. Enhver turkis nuancer vil se godt ud i soveværelset, stuen, entreen og badeværelset.

Turkisophæng i stuen

Det klassiske design af rummet udføres med et turkis loft i kombination med hvidt. For at skabe et originalt interiør i klassikernes ånd bruger designere et turkis loft med grå, hvide og endda sorte vægbeklædninger. Orientalske stilarter er også overflod af turkisfarver. Loftet i dette tilfælde er bedst kombineret med grønne, gule og lilla materialer. Hvis du kan lide turkisophæng i loftet, så kan du passe det i næsten enhver stil. Det er ikke nødvendigt at udføre design i den marine stil. Det kan bruges til at skabe en chic accent. Top akvamarin eller akvamarin - dette er en fantastisk mulighed for at fortynde det fashionable design i ethvert rum. Det vil gøre interiøret mere interessant og frisk.

I det grønligt-blå rum kan du have en god hvile efter arbejde og afstemme en positiv måde. Havets grønne belægninger harmonerer perfekt med andre nuancer, der danner spektakulære og usædvanlige kombinationer. Turquoise loft anbefales at blive installeret i kreative mennesker. Det menes, at det bidrager til udviklingen af ​​kreativ tænkning og udvikler fantasi. Interiøret kan begrænses til kun en overflade af turkis farve. Hvis det er et loft, er det bedre at arrangere vægbeklædning i en anden tone, for eksempel i beige. Turkis er personificeringen af ​​naturen. Derfor kompletteres den perfekt af andre naturlige nuancer såvel som genstande fra naturlige materialer. I et sådant interiør anbefales det at installere møbler af træ. Så vil værelset se meget komfortabelt ud.

Classic betragtes som en kombination af grønlig-blå og hvid. Dette er en kold kombination, som skal fortyndes med varme accenter. Interiøret kan bruge creme, beige og brun, hvilket gør designet mere ekspressivt. Hvis du bruger detaljerne i gul, lysegrøn eller rød, vil interiøret være lyst. Gul med turkis er en mulighed for orientalsk stil. I hallen kan turkisloft kombineres med guldfarve. I dette udvalg af designere udfører interiører i imperiet og barok stilarter. Med hensyn til soveværelset vil det turkisiske dæk hjælpe med at slippe af med søvnløshed.

Turkis loft i soveværelset

Strækloft Farven på aqua vil medføre fred og ro. Overvej at i et sådant soveværelse forsvinder lidenskaben, og overfloden af ​​ømt turkis forårsager kedsomhed. For at undgå uønskede effekter fortyndes indersiden af ​​soveværelset med andre farver. Dette kan være fersken, fløde osv. Hvis designet er installeret i børnehaven, kan loftet have en interessant fotoudskrivning. Turkis toppen med et billede vil have en positiv effekt på barnet. Loftet vil glæde sig over sin skønhed og bidrage til udviklingen af ​​kreative kvaliteter.

Stretch lærred blød turkis farve er ideel til køkken og korridor. Hvis rummet har små parametre, så med et sådant loft vil det virke mere rummeligt. Mættede nuancer af turkis i køkkenet bruger næsten aldrig. Det menes at de "afskrækker" appetitten. Men en lys akvamarinskygge øverst er en original løsning til et lille køkken.

Turkisophæng i køkkenet

Satinloft egnet til spisning i klassisk stil. Glossy lærred er bedre at installere i et lille rum. Turkisophæng kan være lagdelt. I køkkenet er det nemt at udføre zoning, tildele steder til modtagelse og madlavning. I mode strækker flere niveau lofter i stuen, kombineret med spisestuen. Køkken-stuen med turkisbelægning passer harmonisk ind i det overordnede indre af huset eller lejligheden.

Turkisophæng

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Turkisophæng

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Turkis stræklofter

Vi ringer tilbage til dig:

Eksempler på stræklofter turkisfarve:

Beregn dit loft

Bestil et specialopkald gratis

Udfyld formularen, og vores leder vil ringe dig tilbage og afklare alle detaljer:

Turkis i indretning er en ret ny og interessant designløsning. Denne farve er interessant, fordi det er en "kameleon", afhængigt af den skygge, som den kombineres med, vil den blive opfattet på forskellige måder. På grund af dette er et sådant strækloft interessant at kombinere med en mørkblå skygge den eller blødgrøn, som vil tilføje blå til den. Turkis farve til indersiden af ​​soveværelset vil bringe ro og ro til rummet, visuelt øge det, vil ikke strain dine øjne. For et værelse på sydsiden vil turkis bringe lidt af kulhed og lethed, selv på den varmeste dag.

Hvor bruges turkis og nuancer

 • soveværelset
 • i landhuse
 • i stuer, haller
 • i toiletterne

Hvordan vi arbejder:

1. Ansøgning fra webstedet!
Høring og foreløbig beregning

2. Frigivelse af måleren, og mere præcis beregning af omkostninger

3. Godkendelse af materialer, underskrivelse af en kundeaftale, forudbetaling

4. Produktion af dit loft og forberedelse af andre ekstra materialer

5. Tjek installationsgruppen og den endelige installation af loftet på bare 3-4 timer

Turkisophæng

Turkishængt loft i dag er en meget relevant designløsning i interiøret. En sådan interessant og sjælden farve opfattes på helt forskellige måder, da det meget afhænger af de omkringliggende nuancer. Denne stretch lærred giver dig mulighed for at udføre et virkelig usædvanligt design af rummet. Denne farve er mellemliggende mellem blå og grøn. Det har sine egne smukke nuancer, det kan være mørkt, lys, akvamarin, azurblå, med et strejf af havbølge. Mørk turkis kaldes ofte myrtle. Den blågrønne havfarve betegnes som akvamarin. Brugen af ​​forskellige turkosfarver er blevet en nyhed inden for hjemmedesign. Korrekt udvalgte farvekombinationer af denne palette forårsager fantastiske resultater.

Turkisophænget loft udvider visuelt rummet og minder om afkøling. Derfor, hvis der er meget turkis indendørs, så vil det virke koldt. Dette skal tages i betragtning under udformningen af ​​lokalerne i den nordlige del af bygningen. Hvis vinduerne på værelset vender mod nord, på grund af det der ikke er nok sollys, er det bedst at undgå turkisbelægninger. Men hvis rummet er sydligt, solrigt og varmt, så er turkis perfekt til det. Derudover er strakt lærred kun delvis turkis. Det er ikke nødvendigt at montere lærredet, kendetegnet ved en mættet tone.

Skygger af turkis strækloft

Designere supplerer ofte lofterne i denne farve med billeder. Produkter af aqua farve kan dekoreres med blomster, delfiner osv. Hvis en sådan belægning er "fortyndet" med et billede, vil effekten af ​​tonehøjden blive blødgjort. Turkis er perfekt til at skabe en behagelig afkøling. Det er en forfriskende touch af sterilitet, så det skal bruges moderat. Et eller andet sted minder han om havvand og et sted - om morgenhimlen. Når du designer stuer, kan du bruge produkter af enhver turkis nuance: mættet og ikke meget lyst og mørkt, tættere på grøn eller blå.

Hvilke værelser passer til turkisophæng?

Produkter af aqua grøn vil være en fremragende løsning til design af en indendørs pool eller badeværelse - lærredet vil fremhæve skønheden i vandelementet. Ved hjælp af hvid, grøn eller blå mosaik kan du opretholde grundtonen.

De er velegnede til stue eller børnehave, dekoreret i nautisk stil. Hvad angår de andre farver i rummet, er det bedre at bruge sand, beige, fersken og citron. Skønheden i turkis kan skelnes ved hjælp af møbler, samt dekorative detaljer: puder, kapper, vaser mv. For at supplere det indre af børnehave hjælper gulvtæppet i en tone til loftet. Turkis nuancer vil se godt ud i badeværelset, soveværelset, stuen og gangen.

Turkisophæng: et billede i interiøret

Hvis du skal lave reparationer, skal du først og fremmest beslutte dig for stilen på rummet. Det rigtige valg af farver er meget vigtigt. Det afhænger af, hvor behageligt og behageligt atmosfæren vil være. Vælg i grunden neutrale nuancer. Men få mennesker beslutter sig for lyse løsninger. Det gyldne middel er et turkis strækloft. Denne farve er forbundet med varme, ømhed og lokker til sig selv.

En sådan rækkevidde er bedst egnet i badeværelser og værelser, hvor der er en indendørs pool. Turquoise kompletterer og understreger vandelementet. De omgivende vægge kan udlægges i hvid mosaik og tilføjer små pletter af marineblå firkanter eller grønne, blå og blå nuancer.

Derudover findes turkis stræklofter ofte i det indre af børns soveværelser og stuer. Det opdaterer rummet og gør det mere rummeligt, ubegrænset. Hvis loftet uden sømme er turkis, så kan den anden finish være fersken, sand eller citron. Dette vil give positiv energi og vil glæde øjet med en varm atmosfære hele året rundt, uanset vejret uden for vinduet.

For at supplere det turkisloft med samme farve i andre elementer af interiøret, kan stuen indrettes med klare kapper på lænestole, sofa, vaser og gardiner. Men i børnehaven kan du lægge et turkisfarvet tæppe med havbølger på overfladen. For at indretningen skal være stilfuld, komplet og komplet, skal du slå væggene med vandrelaterede applikationer. Disse kan være billeder af søstjerner, fisk, ratt mv. Denne stil af interiør ser interessant ud og giver et godt humør til andre.

Til en klassisk indstilling er en ikke-standard kombination af turkis strækloft med sølv, grå, sort, hvid eller lilla skygge egnet. Orientalsk stil læses også i marineblå. Med et sådant interiør er det bedre at komplimentere turkis med gul, grøn eller lilla. Hvis du ikke kan lide denne rækkevidde og ønsker lysstyrke i indstillingen, vil hvide vægge med små dekorative vener hjælpe med at fortynde det turkise interval af loftet.

I et ord vil strækloftet i celadonfarven perfekt passe ind i indretningen af ​​ethvert rum, blive udgangspunktet for design af en lejlighed eller et hus, der vil se godt ud og original. Med forskellige tilgange bringer turkis til liv både de klassikere og sorgløse havtemaer og den mystiske øst.