Idéen om erhvervslivet: hvordan man åbner produktion af hævede lofter

Produktionen af ​​stræklofter er en meget lovende retning, præget af høj rentabilitet og forbrugernes efterspørgsel. Succes vil blive opnået ved aktiv markedsføring, vores eget team af installatører og høj kvalitet.

Før vi begynder

Efterspørgslen efter denne type loft er stabil. At udarbejde en forretningsplan er det vigtigt at studere konkurrencen i dit område, finde pålidelige leverandører og indgå foreløbige aftaler med forhandlere.

Vigtigste risici

På grund af populariteten af ​​suspenderede lofter og muligheden for deres installation til enhver tid af året, afhængigt af sæsonen er ikke overholdt. Alle risici er kun knyttet til kvaliteten af ​​materialer, dit arbejde og servicetilbud. Du bør ikke spare på lønninger - inviter kvalificerede specialister. Vælg også en leverandør omhyggeligt. Certifikater er påkrævet.

placering

Værkstedets minimumsareal er 50 m². Sørg for at have et moderne ventilationssystem og strømforsyning 380 volt. Lokaler til produktion kan lejes i ethvert område med lave udlejningspriser.

udstyr

Forretning i produktion af stræklofter indebærer svejsning af PVC-film i stoffet under rummets dimensioner. Minimaludstyrslisten består af følgende maskiner:

 1. En single-station maskine til svejsning af en web med højfrekvent strøm (HDTV) koster fra 120.000 rubler. Men det er bedre at købe en to-post model med det samme. Dens præstation er meget højere, den gennemsnitlige pris er 365.000 rubler.
 2. Luftkompressor med en modtagerkapacitet på 50-100 liter. Omkostningerne er 20 000 rubler.
 3. Borde til opskæring og til indlevering af klæder til maskinen, stativer - 80.000 rubler.
 4. Udstillingsstande, møbler, computer, printer og andre nødvendige kontorartikler. Omkostninger - fra 60 000 rubler.
 5. Elforsyning, installation af automatiske enheder og UZO - 20 000 rubler.
 6. Speciel software med medarbejderuddannelse - fra 30.000 rubler.

I alt skal omkring 600.000 rubler planlægges til køb af udstyr. Noget du kan købe billigere. For eksempel stande eller møbler, der var i brug. En computer kan bringes hjemmefra. Men noget i dit område er dyrere. Vi må ikke glemme uforudsete udgifter.

teknologi

Produktion af hævede lofter er præget af enkelhed og lav arbejdskraftintensitet. All teknologi kommer ned til behandling af PVC-film på HDTV-maskine.

materialer

Omkostningerne ved det oprindelige køb af materialer koster ca. 100 000 rubler. Startpakken ser sådan ud:

 • Flere typer af PVC-film, harpuner og baguetter.
 • Presspan er et specialkort, der bruges til svejsning på en HDTV-maskine.
 • Vilaterm. Det er nødvendigt at forsegle sømme. Den mest almindelige diameter er 40 mm, men andre bør opbevares på lager.
 • Emballagematerialer (film, pap, tape).

personale

3-4 personer er nok til at arbejde på værkstedet. En medarbejder er ansvarlig for at arbejde med computeren og skære på nettet. 2-3 personer beskæftiger sig med svejsning, fastgørelses harpoon og emballage. Selv om der i starten i mangel af et stort antal ordrer med arbejdet kan håndtere 2 personer. Det hele afhænger af produktionsmængden. På trods af den enkle teknologi, er det vigtigt at have kvalifikationer og erfaring.

Dokumenter og licenser

Ved at registrere din virksomhed kan du vælge IP eller LLC. PI opererer på et forenklet skattesystem, men i tilfælde af konkurs risikerer du hele ejendommen. Registrering af en LLC og beregning af årsregnskaber for beskatning er meget vanskeligere. Men dine risici er kun begrænset af aktier i den autoriserede kapital. Dine OKVED-koder:

markedsføring

Produktsalg kan udføres via to kanaler:

rentabilitet

Udgifterne til fremstilling af 1 m² loft er omkring 110 rubler. Med en tv-station HDTV maskine og en 100% belastning kan du producere 3.750 m². Antag at du sælger 60% af produkterne via forhandlere på 200 rubler hver og 40% direkte til kunden på 400 rubler hver. Din fortjeneste for måneden vil være 638 000 rubler. Efter betaling af skatter, løn og andre løbende udgifter er nettoresultatet inden for 350.000-400.000 rubler.

Resumé af

Produktionen af ​​stræklofter er meget rentabel. Kapitalinvesteringen betaler sig på kort tid.

Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

Generelle oplysninger

For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

Forretningsfunktioner

Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

Produktion stretch lofter. Cutting canvases

På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

Spike joint

Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

spyd

Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

Kvalitetskontrol

Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

udstyr

Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

 • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
 • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
 • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
 • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
 • 2 skæreborde.
 • Hævning til film.
 • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

 • møbler (bord, stole);
 • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
 • kontorudstyr (computer, printer);
 • andet papirvarer.

Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

Yderligere materialer

Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

rentabilitet

For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

 • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
 • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
 • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
 • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

 • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
 • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
 • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

 • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
 • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
 • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

Stræklofter som en virksomhed

Hvis du er i forbindelse med byggeri og tænker på at åbne din egen virksomhed, er de hævede lofter det, du har brug for, fordi efterspørgslen efter dem kun øges.

♦ Kapitalinvesteringer - 110 000 rubler.
♦ Payback - 4-8 måneder.

I dag, fra enhver, selv den ældste og mest forsømte bygning, kan du lave et mesterværk, fordi der er fantastiske byggematerialer, nem at bruge og ikke for dyrt.

Disse omfatter stræklofter, der fremkom på markedet for nylig, men har allerede formået at blive et af de foretrukne materialer fra både professionelle bygherrer og almindelige forbrugere.

Hvis du er involveret i konstruktion og tænker på at åbne din egen virksomhed, hæves lofter - hvad du har brug for.

Lanceringen af ​​denne opstart kræver ikke store kapitalinvesteringer, det er nemt at lære at arbejde med disse materialer, og efterspørgslen efter dem øges hver dag.

To typer af virksomheder "stretch lofter"


Hvis du beslutter dig for at starte en opstart på en eller anden måde i forbindelse med hævede lofter, skal du vide, at du kan udvikle din virksomhed på to måder:

 1. Stræk loft produktion.
  Indtil for nylig, byggeri teams, installere deres kunder strækker lofter i huset og kontoret, brugte udenlandske materialer.
  I dag er der i Rusland virksomheder, der fremstiller stræklofter.
  Hvis du også vil prøve lykken i denne forretning, så er det tid til at gøre det, før konkurrencen er blevet for stor.
 2. Installation af stræklofter.
  Hvis du og et hold af ligesindede mennesker er involveret i at bygge huse fra bunden eller reparere færdige, men i det seneste har du problemer, så kan du indsnævre aktivitetsområdet og starte en ny forretning: installere hævede lofter.

Både den ene og den anden virksomhed er mulig for lancering i vores land, men vi vil tale om den anden type forretningsaktivitet.

Installation af stræklofter er en enklere og mere omkostningseffektiv opstart, der ikke kræver en enorm startkapital til at køre.

Derudover skal du åbne en sådan forretning, du har brug for lidt tid.

Fordele og ulemper ved virksomheden: hævede lofter


Uanset hvilken virksomhed du beslutter dig for at gøre, skal du absolut analysere alle sine fordele og ulemper for at træffe en velinformeret beslutning.

De vigtigste fordele ved virksomheden "stræklofter" er at:

 • denne opstart kræver ikke en enorm kapitalinvestering at starte, især hvis du tidligere var involveret i reparations- og byggearbejder og har et minimum af værktøjer og arbejdstøj;
 • Installationssystemet af stræklofter er nemt at mestre selv for en nybegynder;
 • du behøver ikke at ansætte mange mennesker eller købe dyrt udstyr til at gøre denne forretning;
 • De mest effektive måder at annoncere stræklofter på, som en virksomhed, er mund til mund, internettet og aviser, som ikke kræver store finansielle investeringer.
 • Du behøver ikke bruge penge på at leje et kontor, fordi du vil arbejde på kundens område, og du kan holde værktøjer og tøj hjemme.

Måske er den største ulempe ved denne opstart det høje konkurrenceniveau, så det er værd at finde ud af, om du kan deltage i denne virksomhed, fordi stræklofter tilbyder at installere mange installationsgrupper.

På den anden side ser konkurrencen ud, hvor der er stor efterspørgsel, så hvis du er en god specialist på dette område og har en god leverandør af materialer, så begynd at handle.

Reklamekampagne af stræklofter som en virksomhed

Oplysninger til noten:
Garanteret levetid for hævede lofter over 10 år. Men praktisk talt tjener de ikke et årti, loftmaterialer er meget holdbare.

Da dine indtægter direkte afhænger af, hvor mange kvadratmeter stræklofter du installerer om måneden, skal du aktivt engagere dig i udviklingen af ​​kundebase, især i de tidlige stadier af åbningen af ​​denne forretning.

De mest effektive måder at reklamere for i denne type forretninger er:

 • flyers og brochurer, der kan distribueres på steder med høj trafik, f.eks. tæt på markedet, metrostationer, indkøbscentre mv.
 • udendørs reklame i offentlig transport og på specielle stande;
 • Annoncer i aviser, især dem, der distribueres gratis og informerer byens beboere om alt, hvad de har brug for;
 • Internet - Yandex.Direct, meddelelser om tematiske steder, kommunikation i byfora og i sociale netværk.

Men det vigtigste reklameværktøj, der skal bruges af dem, der ønsker at gøre forretninger på stræklofter, er mund til mund.

Hvis du ikke bliver overpris og gør dit arbejde samvittighedsfuldt, så vil dine tilfredse kunder reklamere for dig, og antallet af ordrer vil stige uden nogen synlig indsats og en vis investering i reklame fra din side.

Men du kan ikke håbe kun for mund til mund, du skal forsikre din virksomhed med andre former for reklame.

Erhverv "stræklofter": kalenderplan

Taler om fordelene ved denne type forretninger, kan man ikke andet end påpege, at det tager meget lidt tid at åbne den.

Stræklofter, som en virksomhed - et projekt, der kan køres 2-3 måneder efter fremkomsten af ​​ideen.

Præcis så meget tid skal du juridisk formalisere din virksomhed, annoncere det, købe værktøjer, forbedre relationerne med leverandører og finde de første kunder.

Derfor, hvis du vil begynde at tjene penge på installation af stræklofter så hurtigt som muligt, så starter denne opstart fuldt ud til dig.

Stræk loft produktion som en virksomhed

Opret din egen fabrik til produktion af hævede lofter

Stræk loft produktion er en af ​​de mest lovende og rentable typer af forretninger. Hvordan man organiserer produktionen? Hvad skal man kigge efter, når man vælger et værelse?

Hvilke omkostninger forventes ved køb af udstyr og materialer? Hvilket overskud kan du forvente? Artiklen giver svar på disse og en række andre spørgsmål.
Mange mennesker, når du klipper loftet, foretrækker pålidelige og dokumenterede spændingsstrukturer.

Samtidig vokser efterspørgslen efter disse produkter hvert år kun. Så hvorfor ikke organisere produktionen af ​​hævede lofter? Desuden er alt i denne form for forretning simpel.

Produktionsfunktioner

Processen med fremstilling af loftslofter indeholder flere store aktiviteter - måling, designplanlægning, produktion selv, installation af den færdige loftsstruktur.

Umiddelbart vil jeg gerne bemærke, at produktion af lofter og film er forskellige processer.

De virksomheder, der fremstiller basen, er de sædvanlige leverandører af råmaterialer til loftfabrikanter.

Spændingsstrukturernes popularitet på grund af en række positive kvaliteter:

 • de kan tjene mindst ti år. I denne periode kan du glemme behovet for reparationer;
 • stræklofter er ikke bange for bugter fra naboer. Materialet bøjer simpelthen under væskens vægt og falder ikke direkte ind i lejligheden. Alt, hvad der er nødvendigt for at løse problemet, er at fjerne belysningselementerne og omhyggeligt dræne vandet. Hvis det gøres korrekt, vender loftet tilbage til dets oprindelige form;
 • installation af strækloftet udføres så hurtigt som muligt og kræver ikke særlig forberedelse. Der er ingen grund til at jævn overfladen, kittet, fjern hvidvask og så videre. Installationen kan gøres selv efter den komplette reparation af lokalet;
 • produktet har det højeste kvalitetsmateriale, der næsten ikke holder stavens husstandsstil. Men hvis det ønskes, kan strækloftet altid vaskes med en fugtig klud;
 • Spændingsstrukturer er universelle og har en bred vifte, der giver dig mulighed for at vælge de rigtige produkter i henhold til tekstur og farvepalette.

Har jeg brug for en forretningsplan til produktion af loftslofter?

Meget kort og 100% rigtig nødvendig. Sikker på at! Og for at skabe en rigtig arbejdsplan for organisationen af ​​en sådan virksomhed kan det være ret billigt. Hvordan? Sørg for at se og købe et tilbud fra vores partnere:

Funktioner af forretningsorganisation

For at starte en virksomhed med produktion af hævede lofter, har du brug for to ting - at blive en individuel iværksætter og foretrække en forenklet form for betaling af skatter (for første gang er det nok).

Du kan selvfølgelig udstede en juridisk enhed, men en større mængde af skatter kan gøre denne type forretning illiquid. På den anden side kan en LLC organisation beskytte mod tab af ejendom i tilfælde af fiasko.

Under registreringsprocessen er det nødvendigt at vælge følgende OKVED-koder - 52,61 (arbejde i detailsektoren på ordrer), 52,46,7 (detailarbejde med byggematerialer) og 25.354 (produktion af plastprodukter, der anvendes i byggesektoren).

Der er ikke behov for en licens, og det er bedre at indgå en samarbejdsaftale med producenter af stræklofter. Desuden er det tilrådeligt at anmode om kvalitetscertifikater for de leverede varer.

Stræklofter lavet i Frankrig

Markedsfunktioner

Det er nødvendigt at forstå, at erhvervslivet i produktionen af ​​nedhængte lofter allerede er meget almindeligt i vores land, derfor er det nødvendigt at være klar til alvorlig konkurrence.

Du bør være bedre end dine konkurrenter, tilbyde bedre service, bedre priser og muligvis en række relaterede tjenester. Overvej at de fleste købere ikke ser på mærket - kvalitet og tilgængelighed med hensyn til pris er vigtig for dem.

På den anden side kan for lavt prisniveau skræmme køberen. Filosofien her er enkel "lav pris - lav kvalitet". Det er bedre at forlade omkostningerne ved lofter uændret, og for eksempel at gøre tjenesten (skrue i lamperne, forlader for målinger osv.) Fri.

At starte en virksomhed er ønskeligt fra de mest populære film - blank og mat. I dette tilfælde bør farverne være meget forskellige. Over tid kan du gå til mere komplekse muligheder med anvendelse af billeder, oprettelse af originale designs og så videre.

I første fase er det vigtigt at skabe et ry som en pålidelig partner. Et fremragende og billigt valg - stræklofter produceret i Rusland. For at gøre dette er det nødvendigt at opfylde deres forpligtelser over for byggevirksomheder og byggebrigader rettidigt.

Samtidig er det ønskeligt kun at drive fælles aktiviteter ved at indgå en samarbejdsaftale. I begyndelsen er jo flere salgsmuligheder jo bedre.

Stræklofter af produktion Belgien

Valget af lokaler til produktion af stræklofter

Et af de vigtigste øjeblikke er valget af rummet. Der skal være tilstrækkelig plads både til fremstilling af lofter og til indkvartering af servicepersonale (kontorer). I princippet er et rum nok, som kan opdeles i flere zoner.

Kontordelen vil arbejde sammen med kunder, vælge materialet og produktets form, udføre beregningsarbejdet og så videre.

Bedst af alt, hvis rummet vil være i et sted for stor aktivitet af mennesker, for eksempel nær et supermarked eller marked. Der er ikke behov for noget stort rum til at organisere et kontor - 10-20 kvadratmeter er nok.

Med hensyn til selve produktionen er det mere krævende af rummet. Det vil tage omkring 60-70 kvadratmeter plads, en trefasespænding på 380 volt, velorganiseret ventilation, opvarmning og så videre.

Den optimale temperatur i hele året skal opretholdes ved 15-25 grader Celsius.

Strækloftproduktion Tyskland

Materialer og udstyr til produktion af lofter

En anden meget vigtig opgave er valget af leverandør. Her er det nødvendigt at omhyggeligt undersøge alle eksisterende tilbud, vælg den bedste løsning med hensyn til kvalitet og pris.

Før du træffer en beslutning, er det nødvendigt at evaluere din fremtidige køber, hans overskud, tænke over produktsortimentet. Beslutningen skal træffes under hensyntagen til alle faktorer.

De mest populære produkter på markedet er en række europæiske virksomheder i Tyskland, Belgien og Frankrig. Hvad angår den russiske film, stoler den indenlandske køber ikke på det, såvel som stræklofter fra Kina.

Men det er stereotyper. I dag er der mange virksomheder, både i det celestiale imperium og i Den Russiske Føderations område, der producerer produkter af høj kvalitet med alle europæiske krav.

For at få gode muligheder er det bedre at indgå aftaler med flere producenter på én gang. I dette tilfælde kan du give forbrugeren en bred vifte af produkter til forskellige priser - fra laveste til højeste. Det hele afhænger af mængden af ​​investeringer.

På samme tid til produktionen skal du bruge følgende materialer - metalhjørne, vilaterm på "40", spanbond nr. 17, PVC film, harpun, indsats, PVC-baguette og elektrisk pap (nødvendigt til svejsning på maskinen).

Derudover til emballering af det færdige materiale værd at købe tape, speciel film og kasser. I gennemsnit tager køb af et parti materialer ca. 80-100 tusind rubler.

Video produktion stretch lofter

"alt =" ">
Udgifterne til selve udstyret er mere alvorlige. Så du har brug for en luftkompressor (ca. 20 tusind rubler), en højfrekvent maskine med to stationer (ca. 400 tusind rubler), elektrisk udstyr (ca. 20 tusind rubler). Her kan du også inkludere omkostningerne ved personaleuddannelse - 25-30 tusind rubler.

I værkstedet til arbejde er det værd at købe stativer, hvor filmen skal opbevares, to borde til skæring og fodring af filmen til maskinen. Den samlede pris på dette sæt er 80-100 tusind rubler.

Til arrangementet af kontoret har du brug for en udstillingsstand, stole, bord, kontorudstyr og papirvarer (koster omkring 60 tusind rubler).

Den samlede pris for udstyr butikker og kontor - 550-650 tusind rubler.

Nyttige links til sager der passer til dig:

Produktionsteknologi

Selve produktionsprocessen er meget enkel og består af flere faser:

1. Skære lærred - den første fase. Ifølge de tilgængelige målinger til at forberede mønsteret, som er inkluderet i et særligt program. Til gengæld udskærer specialisten produktet i henhold til den udarbejdede tegning. Det er vigtigt at huske på, at hver producent kan have sine egne breddestandarder. For eksempel har den tyske PVC-film en standard - 1,3-1,8 meter.

2. Spikesvejsninger fremstillet ved svejsning. Højkvalitetsudstyr gør samlingen næsten perfekt og stærk. Svejsningen selv udføres ved hjælp af en særlig teknologi, når to segmenter bogstaveligt på molekylær niveau omdannes til en enkelt helhed. Efter færdiggørelsen af ​​piggerne afkøles det færdige produkt. Den maksimale tid til at skabe en søm er 2-3 sekunder.

3. Svejse harpunet er det næste skridt. Denne specialplade er placeret langs hele omkredsen af ​​produktet og efterfølgende fastgjort i en baguette. Takket være harpunen kan loftet altid forsigtigt fjernes og lægge på igen.

4. Kvalitetskontrol og emballage. I sidste fase foretages manuel kvalitetskontrol af sømme, lægning og pakning.

Udbytte. Priser for produktion af hævede lofter

Fortjeneste fra en sådan virksomhed kan være meget solid. Således er en to-post-HDTV-maskine med en normal arbejdsplan i stand til at producere ca. 4.000 kvadratmeter materiale pr. Måned.

Omkostningerne ved "firkanten" for forhandlere er 200-250 rubler. Forbrugeren modtager produkter på 600-700 rubler pr. "Kvadrat". Således kan du i en måned have mere end en million overskud.

Selv med maskinens arbejde i den sædvanlige tidsplan og det normale salg, kan du genoprette produktionsomkostningerne i 2-3 måneder. Nå, hvis du organiserer en parallel produktion af komponenter til hævede lofter, kan den samlede fortjeneste forhøjes med 10-20%.

konklusion

Stretch-loftproduktion er en rentabel og meget lovende type forretning. Det vigtigste er at sætte et mål for at lave et kvalitetsprodukt og levere et højt serviceniveau.

Stretch ceiling installation - Årets forretningsidé

Hvorfor er forretningen med at installere hævede lofter så populær? Bommen om at åbne nye virksomheder og private hold er ret forståeligt - investeringer i at starte en virksomhed, i nogle tilfælde, må ikke overstige 100.000 rubler. Tilføj den her enkle teknologi til installation af lofter, hurtig forretningsmæssig tilbagekøb og den stadigt voksende efterspørgsel efter tjenesten. Næsten alle i stand til borgerne kan starte denne forretning - der ville være et ønske.

Stræklofter - succesfuld forretning

Du kan være overbevist om forretningsfordelene ved at kigge på enhver kommerciel avis - næsten alle sider i avisen er bogstaveligt talt hængt med forslag til installation af stræklofter. Ja, konkurrencen er enorm, men en stor forsyning angiver også tilstedeværelsen af ​​tilsvarende efterspørgsel. Virksomheden opererer med succes både i store byer og i små landsbyer. Stræklofter er så populære i dag, at de installeres selv af personer med lave indkomster i det almindelige ét værelse "Khrusjtjov". Markedet er aktivt og bidrager til udseendet af nye spillere på det. Der er stadig nok arbejde for alle.

Det vigtigste ved organisationen af ​​forretninger på hævede lofter er evnen til at lede et hold og tilfredsstille kundernes ønsker 100%.

Inkrementel åbningsplan

Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

 • Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
 • Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
 • Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
 • Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
 • Sammensætning af kundebase.
 • Reklame tjenester.
 • Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Aktivitetsregistrering

  Før du starter en virksomhed, er det nødvendigt at registrere individuel iværksætteri (IP) eller en juridisk enhed (LLC). Registrering af en IE er meget nemmere end at åbne en LLC, og mindre er påkrævet. Sanktioner anvendt til individuelle iværksættere er også 5-10 gange lavere end de af LLC. Du kan lukke SP generelt i løbet af 1 dag, hvilket ikke kan siges om likvidationen af ​​LLC Men en juridisk enhed har sine egne væsentlige fordele. For det første risikerer en LLC kun sin autoriserede kapital, mens den enkelte iværksætter (privatperson) med hele sin ejendom - en bil, en lejlighed mv. For det andet er tilliden til juridiske enheder fra klienter og andre virksomheder altid større end for simple iværksættere. Hvad er bedre at vælge - du bestemmer dig. I de første faser vil IP være tilstrækkeligt, med udviklingen af ​​forretninger, uden tvivl bør en LLC være registreret.

  Hvilket skattesystem at vælge

  Som et skattesystem kan der anvendes et forenklet beskatningssystem, det forenklede beskatningssystem, 6% af indtægterne eller 15% af overskuddet. Anvendelsen af ​​en sådan særlig ordning vil spare dig for at betale skat, moms og ejendomsskat (fast ejendom).

  Hvilket udstyr du vælger for hævede lofter

  Efter registrering af aktiviteterne er anden fase oprettelsen (ansættelse) af et team af installatører og erhvervelsen af ​​nødvendigt udstyr.

  Overvej et komplet sæt af udstyr, der skal ejes af et professionelt team af installatører af stræklofter. Udstyret er traditionelt opdelt i tre kategorier:

  Udstyr til måling

  • Konstruktion roulette - fra 100 rubler;
  • Laser Roulette - fra 700 rubler.

  Udstyr til installation af stræklofter

  • En perforator med støvsuger (1 stk.) - fra 5 tusind rubler;
  • Skruetrækker (2 stk.) - fra 4 tusind rubler;
  • Stepladder med 5-7 fod (2 stk.) - 1,5 tusind rubler;
  • Jigsaw (1 stk.) - fra tusind rubler;
  • Multi detektor (1 stk.) - fra 2 tusind rubler;
  • Kappemaskine (1 stk.) - fra 6 tusind rubler;
  • Gasvarmepistol 29 kW (1 stk.) - fra 11 tusind rubler;
  • Hydro niveau (1 stk.) - fra 100 rubler;
  • Et sæt rasps (3 stk.) - fra 500 rubler.
  • Gascylinder (12l) - fra 900 rubler;
  • Husholdnings hårtørrer (1 stk.) - fra 1000 g.
  • Bærbar lampe (1 stk.) - fra 400 rubler;
  • Miter sav (pcs.) - fra 3500 rubler;
  • Clerical knife (1pc.), Metal shears (1 stk.) - fra 200 rubler;
  • Forlængelse (1 stk.) - fra 100 rubler.

  Særligt udstyr

  • Bladet er lige, kantet og smalt - fra 800 rubler.
  • Hangers til hængende lærredet (4 stk.) - fra 100 rubler;
  • Spændre lige og vinklede (2 stk. Hver) - fra 1500 rubler.

  Omkostningerne ved køb af hele sæt af udstyr vil ikke overstige 40 tusinde rubler. Det er værd at bemærke, at vi på denne måde udnytter et team af installatører (2 personer). Med udvidelsen af ​​virksomheden, når en brigade ikke længere kan klare det indkommende ordrerevolumen, bliver den anden brigade ansat. Og for hende købte det samme sæt udstyr.

  Du skal også erhverve et personligt kontor, hvis arrangement og reparation skal tildeles 100-150 tusind rubler. De samlede omkostninger ved at starte en virksomhed vil være omkring 200-300 tusind rubler.

  Ud over de "hovedstad" omkostninger, i de første faser vil der være behov for en vis mængde til reklame og indkøb af forbrugsstoffer fra producenten - klud til stræklofter.

  Vi råder dig også til at udforske forretningsidéen: "Forretning i installation og påfyldning af klimaanlæg"

  Råmateriale

  Tøj til stræklofter lavet af stof eller film. Derfor er ophængte lofter opdelt i to typer:

  • Sømløse eller stoflofter;
  • Suturale stræklofter fra PVC film.

  Stofstræklofter er dyrere end lofterne af deres PVC-film. Dette skyldes en noget dramatisk kvalitetsforskel, som i "marketing myter" om fordelene ved sømløse lofter. I praksis er de praktisk taget ikke anderledes. Den eneste væsentlige fordel ved stoflofter er bredden af ​​lærredet, hvilket er ubegrænset. Mens stoffet i deres PVC-film er begrænset til en bredde på 5m og derfor skal de sys under produktion. Men igen, teknologien giver dig mulighed for at lave en meget høj kvalitet søm, som næsten er umærkelig.

  Men på de dekorative egenskaber af stoffet lofter endda ringere - deres farveområde har ikke mere end 15 farver med en mat grov overflade. Stretchlofter af PVC-film har et farveskala på mere end 200 farver, mens overfladen kan være mat, blank med spejlreflektion, satin med en lille afspejling af lys. Det er endda muligt at udskrive fotos på sådanne lofter.

  De fleste ordrer går nøjagtigt til PVC-foliepenne, den mest almindelige farve er hvidglans.

  Engrosprisen for et lærred af deres PVC-film ligger i området fra 40 til 400 rubler / m2. Den sælges i ruller med en bredde på 150 til 500 cm. Prisen på lærredet afhænger af fremstillingslandet. Den billigste, selvfølgelig, kinesisk lærred. Filmen fra den tyske og franske producent betragtes som dyr og høj kvalitet. Når du arbejder med grossistorganisationer og små producenter, pas på forfalskninger - ofte sælges det sædvanlige kinesiske lærred under dække af eliten fransk. På dette område forsøger mange at svejses.

  Teknologi installation stretch lofter

  Teknologien til installation af stræklofter er ekstremt enkel. I starten måler en specialist ved hjælp af et lasertape rummet. Denne service leveres gratis til kunderne. Så hvis klienten bestilte loftet på deres PVC, sendes måledataene til fabrikken, hvor der ifølge de modtagne data fremstilles strækloftets stof.

  Efter fremstillingen af ​​lærredens lærredslag gør bygningen af ​​loftet i kundens lokaler. Det hele starter med installationen af ​​aluminiums baguette til væggene omkring rummets omkreds. Derefter hænges en PVC-film (eller klud) på baguetten. Derefter opvarmes lærredet til en temperatur på 60-65 gram ved hjælp af en varmepistol. På grund af dette strækkes PVC filmfilen til en jævnt tilstand. Efter nivellering kan lærredet fortsætte til installationen af ​​bundplade rundt om loftets omkreds. De skærer huller og monterer lamper, loftkorn og andet hængende udstyr. Stretch loft klar!

  Hvor meget kan du tjene ved at installere hævede lofter

  Omkostningerne ved installation af hævede lofter afhænger af eksterne og interne faktorer. Eksterne faktorer omfatter situationen på markedet - konkurrencen i din by. De interne faktorer, der påvirker prisen på tjenester omfatter: omkostningerne til internettet og komponenterne, omkostningerne ved installatørernes arbejde, kompleksiteten af ​​arbejdet i et bestemt rum (lofthøjde) og andre tilføjelser. tjenester (for eksempel fotoudskrivning). Generelt varierer prisen på et m2 strækloft fra 500 til 3500 rubler per m2.

  På en arbejdsdag kan et team af installatører på 2 personer installere op til 30-40 m2 strækloft - det vil sige at vægte hele 2-værelseslejlighed. Med en gennemsnitlig pris på tjenesteydelser på 1500 rubler / m2 vil omkostningerne ved arbejde være omkring 50 tusind rubler. Fra dette beløb skal du trække 30% af omkostningerne til råvarer, lærred, 20% af installatørens løn og 10% af andre udgifter. Det viser sig, at omkring 40% af arbejdsomkostningerne, i vores eksempel er det omkring 20 tusind rubler, der falder i lommen af ​​en iværksætter - fra en ordre. Hvis vores virksomhed i løbet af en måned udfører mindst 10 ordrer, vil overskuddet være fra 100 til 200 tusind rubler. Ikke dårligt overhovedet.

  Personalet

  Fortjeneste er god - det er sværere at organisere kvitteringen. Og en af ​​de største vanskeligheder med at skabe en rentabel forretning er søgen efter passende arbejdstagere. Ved "tilstrækkelige" medarbejdere forstås alt: kvalifikation ("lige" hænder), effektivitet, fravær af dårlige vaner, evnen til at kommunikere høfligt med kunden og så videre. At finde sådanne mennesker i nutidens virkeligheder er ikke en let, men ret gennemførlig opgave. En måde kunne være at poaching gode installatører fra konkurrenter. En anden måde er at studere eller bogstaveligt "dyrke" ens egne herrer blandt unge og ambitiøse unge. Som de siger - "i krig er alle metoder gode."

  Uanset hvor meget du værdsætter dine medarbejdere, skal du være forberedt på, at de sikkert kan foretage ordrer "på siden", arbejder i deres lommer eller har akkumuleret en kundebase for simpelthen at gå ind i deres forretning. Som følge heraf kan du få en anden konkurrent til din virksomhed.

  Og alligevel - aldrig pege på visitkort honeycomb. telefonnummer på installationsprogrammet. Angiv dit kontonummer, telefonlinjenummer for kontoadministratoren. Således reduceres sandsynligheden for et deltidsjob af installatører først uden din viden. For det andet bevares og multipliceres klientens base af din virksomhed. For det tredje kan klienten i alle tilfælde nå dig, men mesteren kan simpelthen slukke for telefonen eller være ude af rækkevidde, og kunden vil gå til at lede efter et andet firma.

  Ud over installatører skal et normalt firma med kontor have mindst en revisor, leverandør og kundeservicechef.

  Reklame og markedsføring

  I stræklofterne arbejder mund til mund perfekt - fri reklame, afhængigt af kvaliteten af ​​dit arbejde og tiden brugt på markedet. En kunde, der modtog en kvalitetsordre til tiden, og endda med rabat, skal levere 2-3 af hans venner og slægtninge. Folk går på besøg, ser dit arbejde og ønsker også at lave sådanne lofter. Derfor er det vigtigt at distribuere visitkort eller for eksempel magneter på køleskabet med din telefon. Så en ny kunde vil hurtigt finde din virksomhed.

  Desuden, hvis loftet er lækket, eller der er opstået en anden force majeure - vil den gamle klient helt sikkert ringe til dig. Igen, ekstra indkomst.

  Video på stræklofter:

  Inkrementel åbningsplan

  Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

  1. Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
  2. Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
  3. Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
  4. Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
  5. Sammensætning af kundebase.
  6. Reklame tjenester.

  Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Erhverv "stræklofter"

  • 1 Eget virksomhed: Produktion af hævede lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr:
   • 1.1 Generelle oplysninger
   • 1.2 Forretningsfunktioner
   • 1.3 Virksomhed "Strekklofter": hvor skal man starte
   • 1.4 Fremstilling af stretchlofter. Cutting canvases
   • 1,5 Spike
   • 1,6 harpun
   • 1.7 Kvalitetssikring
   • 1.8 Udstyr
   • 1.9 Yderligere materialer
   • 1,10 rentabilitet
  • 2 Installation af hævede lofter - Årets forretningsidé
   • 2.1 Stræklofter - succesfuld forretning
   • 2.2 trinvis opdagelsesplan
   • 2.3 Hvilke dokumenter er der behov for at åbne
   • 2.4 Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter
   • 2.5 Registreringsaktiviteter
   • 2.6 Hvilket skattesystem at vælge
   • 2.7 Hvilket udstyr der skal vælges til hængende lofter
   • 2.8 Måleudstyr
   • 2.9 Udstyr til montering af lofter
   • 2.10 Særligt udstyr
   • 2.11 Råvarer
   • 2.12 Teknologi installationsstræklofter
   • 2.13 personale
   • 2.14 Reklame og markedsføring
   • 2.15 Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne
   • 2.16 Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter
  • 3 Forretningsidé: Sådan åbner du produktion af hævede lofter
   • 3.1 Store risici
   • 3,2 Beliggenhed
   • 3.3 Udstyr
   • 3.4 Teknologi
   • 3,5 materialer
   • 3.6 Dokumenter og licenser
   • 3.7 Marketing
   • 3,8 rentabilitet
   • 3.9 Sammendrag
  • 4 Forretninger på stræklofter - hvordan man åbner og tjener
   • 4.1 Konklusion
  • 5 Forretningsplan for at åbne et firma til produktion og installation af lofter
   • 5.1 Første skridt til at åbne en virksomhed på hævede lofter
   • 5.2 Forretningsplan for at åbne et kontor på stræklofter
   • 5.3 Udgifter til leje og reparation af lokaler
   • 5.4 Køb af kontorudstyr og installatører
   • 5.5 Lønmodtagere
   • 5.6 Omkostningerne ved reklametjenester, hvordan man fremmer?
   • 5.7 Samlede omkostninger, resultatberegning og tilbagebetalingstid
   • 5.8 Sammenfatning:

  Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr:

  Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed.

  Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier.

  I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

  Generelle oplysninger

  For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land.

  På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau.

  Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

  Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land.

  Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter.

  Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

  Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer.

  PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

  Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

  Forretningsfunktioner

  Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

  Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt.

  De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder.

  På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

  Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

  Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter.

  Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter.

  Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

  Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61.

  Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af.

  Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

  Produktion stretch lofter. Cutting canvases

  På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster.

  Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter.

  Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

  Spike joint

  Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

  På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

  Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

  Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

  spyd

  Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

  Kvalitetskontrol

  Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

  udstyr

  Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

  • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
  • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
  • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
  • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
  • 2 skæreborde.
  • Hævning til film.
  • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

  Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

  I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

  • møbler (bord, stole);
  • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
  • kontorudstyr (computer, printer);
  • andet papirvarer.

  Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

  Yderligere materialer

  Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

  De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler.

  Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter.

  Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

  Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

  rentabilitet

  For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

  • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
  • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
  • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
  • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

  Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

  • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
  • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
  • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

  Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

  • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
  • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
  • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

  På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

  Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

  Stretch ceiling installation - Årets forretningsidé

  • Stræklofter - succesfuld forretning
  • Inkrementel åbningsplan
  • Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne
  • Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter
  • Aktivitetsregistrering
  • Hvilket skattesystem at vælge
  • Hvilket udstyr du vælger for hævede lofter
  • Udstyr til måling
  • Udstyr til installation af stræklofter
  • Særligt udstyr
  • Råmateriale
  • Teknologi installation stretch lofter
  • Hvor meget kan du tjene ved at installere hævede lofter
  • Personalet
  • Reklame og markedsføring
  • Inkrementel åbningsplan
  • Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne
  • Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Stræklofter - succesfuld forretning

  Du kan være overbevist om forretningsfordelene ved at kigge på enhver kommerciel avis - næsten alle sider i avisen er bogstaveligt talt hængt med forslag til installation af stræklofter. Ja, konkurrencen er enorm, men en stor forsyning angiver også tilstedeværelsen af ​​tilsvarende efterspørgsel.

  Virksomheden opererer med succes både i store byer og i små landsbyer. Stræklofter er så populære i dag, at de installeres selv af personer med lave indkomster i det almindelige ét værelse "Khrusjtjov". Markedet er aktivt og bidrager til udseendet af nye spillere på det.

  Der er stadig nok arbejde for alle.

  Det vigtigste ved organisationen af ​​forretninger på hævede lofter er evnen til at lede et hold og tilfredsstille kundernes ønsker 100%.

  Inkrementel åbningsplan

  Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

  1. Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
  2. Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
  3. Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
  4. Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
  5. Sammensætning af kundebase.
  6. Reklame tjenester.

  Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Aktivitetsregistrering

  Før du starter en virksomhed, er det nødvendigt at registrere individuel iværksætteri (IP) eller en juridisk enhed (LLC). Registrering af en IE er meget nemmere end at åbne en LLC, og mindre er påkrævet.

  Sanktioner anvendt til individuelle iværksættere er også 5-10 gange lavere end de af LLC. Du kan lukke SP generelt i løbet af 1 dag, hvilket ikke kan siges om likvidationen af ​​LLC Men en juridisk enhed har sine egne væsentlige fordele.

  For det første risikerer en LLC kun sin autoriserede kapital, mens den enkelte iværksætter (privatperson) med hele sin ejendom - en bil, en lejlighed mv.

  For det andet er tilliden til juridiske enheder fra klienter og andre virksomheder altid større end for simple iværksættere. Hvad er bedre at vælge - du bestemmer dig. I de første faser vil IP være tilstrækkeligt, med udviklingen af ​​forretninger, uden tvivl bør en LLC være registreret.

  Hvilket skattesystem at vælge

  Som et skattesystem kan der anvendes et forenklet beskatningssystem, det forenklede beskatningssystem, 6% af indtægterne eller 15% af overskuddet. Anvendelsen af ​​en sådan særlig ordning vil spare dig for at betale skat, moms og ejendomsskat (fast ejendom).

  Hvilket udstyr du vælger for hævede lofter

  Efter registrering af aktiviteterne er anden fase oprettelsen (ansættelse) af et team af installatører og erhvervelsen af ​​nødvendigt udstyr.

  Overvej et komplet sæt af udstyr, der skal ejes af et professionelt team af installatører af stræklofter. Udstyret er traditionelt opdelt i tre kategorier:

  Udstyr til måling

  • Konstruktion roulette - fra 100 rubler;
  • Laser Roulette - fra 700 rubler.

  Udstyr til installation af stræklofter

  • En perforator med støvsuger (1 stk.) - fra 5 tusind rubler;
  • Skruetrækker (2 stk.) - fra 4 tusind rubler;
  • Stepladder med 5-7 fod (2 stk.) - 1,5 tusind rubler;
  • Jigsaw (1 stk.) - fra tusind rubler;
  • Multi detektor (1 stk.) - fra 2 tusind rubler;
  • Kappemaskine (1 stk.) - fra 6 tusind rubler;
  • Gasvarmepistol 29 kW (1 stk.) - fra 11 tusind rubler;
  • Hydro niveau (1 stk.) - fra 100 rubler;
  • Et sæt rasps (3 stk.) - fra 500 rubler.
  • Gascylinder (12l) - fra 900 rubler;
  • Husholdnings hårtørrer (1 stk.) - fra 1000 g.
  • Bærbar lampe (1 stk.) - fra 400 rubler;
  • Miter sav (pcs.) - fra 3500 rubler;
  • Clerical knife (1pc.), Metal shears (1 stk.) - fra 200 rubler;
  • Forlængelse (1 stk.) - fra 100 rubler.

  Særligt udstyr

  • Bladet er lige, kantet og smalt - fra 800 rubler.
  • Hangers til hængende lærredet (4 stk.) - fra 100 rubler;
  • Spændre lige og vinklede (2 stk. Hver) - fra 1500 rubler.

  Omkostningerne ved køb af hele sæt af udstyr vil ikke overstige 40 tusinde rubler. Det er værd at bemærke, at vi på denne måde udnytter et team af installatører (2 personer).

  Med udvidelsen af ​​virksomheden, når en brigade ikke længere kan klare det indkommende ordrerevolumen, bliver den anden brigade ansat. Og for hende købte det samme sæt udstyr.

  Du skal også erhverve et personligt kontor, hvis arrangement og reparation skal tildeles 100-150 tusind rubler. De samlede omkostninger ved at starte en virksomhed vil være omkring 200-300 tusind rubler.

  Ud over de "hovedstad" omkostninger, i de første faser vil der være behov for en vis mængde til reklame og indkøb af forbrugsstoffer fra producenten - klud til stræklofter.

  Råmateriale

  Tøj til stræklofter lavet af stof eller film. Derfor er ophængte lofter opdelt i to typer:

  • Sømløse eller stoflofter;
  • Suturale stræklofter fra PVC film.

  Stofstræklofter er dyrere end lofterne af deres PVC-film. Dette skyldes en noget dramatisk kvalitetsforskel, som i "marketing myter" om fordelene ved sømløse lofter. I praksis er de praktisk taget ikke anderledes.

  Den eneste væsentlige fordel ved stoflofter er bredden af ​​lærredet, hvilket er ubegrænset. Mens stoffet i deres PVC-film er begrænset til en bredde på 5m og derfor skal de sys under produktion.

  Men igen, teknologien giver dig mulighed for at lave en meget høj kvalitet søm, som næsten er umærkelig.

  Men på de dekorative egenskaber af stoffet lofter endda ringere - deres farveområde har ikke mere end 15 farver med en mat grov overflade.

  Stretchlofter af PVC-film har et farveskala på mere end 200 farver, mens overfladen kan være mat, blank med spejlreflektion, satin med en lille afspejling af lys.

  Det er endda muligt at udskrive fotos på sådanne lofter.

  De fleste ordrer går nøjagtigt til PVC-foliepenne, den mest almindelige farve er hvidglans.

  Engrosprisen for et lærred af deres PVC-film ligger i området fra 40 til 400 rubler / m2. Den sælges i ruller med en bredde på 150 til 500 cm. Prisen på lærredet afhænger af fremstillingslandet. Den billigste, selvfølgelig, kinesisk lærred.

  Filmen fra den tyske og franske producent betragtes som dyr og høj kvalitet. Når du arbejder med grossistorganisationer og små producenter, pas på forfalskninger - ofte sælges det sædvanlige kinesiske lærred under dække af eliten fransk.

  På dette område forsøger mange at svejses.

  Teknologi installation stretch lofter

  Teknologien til installation af stræklofter er ekstremt enkel. I starten måler en specialist ved hjælp af et lasertape rummet.

  Denne service leveres gratis til kunderne.

  Så hvis klienten bestilte loftet på deres PVC, sendes måledataene til fabrikken, hvor der ifølge de modtagne data fremstilles strækloftets stof.

  Efter fremstillingen af ​​lærredens lærredslag gør bygningen af ​​loftet i kundens lokaler. Det hele starter med installationen af ​​aluminiums baguette til væggene omkring rummets omkreds. Derefter hænges en PVC-film (eller klud) på baguetten.

  Derefter opvarmes lærredet til en temperatur på 60-65 gram ved hjælp af en varmepistol. På grund af dette strækkes PVC filmfilen til en jævnt tilstand. Efter nivellering kan lærredet fortsætte til installationen af ​​bundplade rundt om loftets omkreds.

  De skærer huller og monterer lamper, loftkorn og andet hængende udstyr. Stretch loft klar!

  Omkostningerne ved installation af hævede lofter afhænger af eksterne og interne faktorer. Eksterne faktorer omfatter situationen på markedet - konkurrencen i din by.

  De interne faktorer, der påvirker prisen på tjenester omfatter: omkostningerne til internettet og komponenterne, omkostningerne ved installatørernes arbejde, kompleksiteten af ​​arbejdet i et bestemt rum (lofthøjde) og andre tilføjelser. tjenester (for eksempel fotoudskrivning).

  Generelt varierer prisen på et m2 strækloft fra 500 til 3500 rubler per m2.

  På en arbejdsdag kan et team af installatører på 2 personer installere op til 30-40 m2 strækloft - det vil sige at vægte hele 2-værelseslejlighed. Med en gennemsnitlig pris på 1500 rubler.

  / m2 omkostningerne ved arbejdet vil være omkring 50 tusind rubler. Fra dette beløb skal du trække 30% af omkostningerne til råvarer, lærred, 20% af installatørens løn og 10% af andre udgifter.

  Det viser sig, at omkring 40% af arbejdsomkostningerne, i vores eksempel er det omkring 20 tusind rubler, der falder i lommen af ​​en iværksætter - fra en ordre.

  Hvis vores virksomhed i løbet af en måned udfører mindst 10 ordrer, vil overskuddet være fra 100 til 200 tusind rubler. Ikke dårligt overhovedet.

  Personalet

  Fortjeneste er god - det er sværere at organisere kvitteringen. Og en af ​​de største vanskeligheder med at skabe en rentabel forretning er søgen efter passende arbejdstagere.

  Ved "tilstrækkelige" medarbejdere forstås alt: kvalifikation ("lige" hænder), effektivitet, fravær af dårlige vaner, evnen til at kommunikere høfligt med kunden og så videre.

  At finde sådanne mennesker i nutidens virkeligheder er ikke en let, men ret gennemførlig opgave. En måde kunne være at poaching gode installatører fra konkurrenter.

  En anden måde er at studere eller bogstaveligt "dyrke" ens egne herrer blandt unge og ambitiøse unge. Som de siger - "i krig er alle metoder gode."

  Uanset hvor meget du værdsætter dine medarbejdere, skal du være forberedt på, at de sikkert kan foretage ordrer "på siden", arbejder i deres lommer eller har akkumuleret en kundebase for simpelthen at gå ind i deres forretning. Som følge heraf kan du få en anden konkurrent til din virksomhed.

  Og alligevel - aldrig pege på visitkort honeycomb. telefonnummer på installationsprogrammet. Angiv dit kontonummer, telefonlinjenummer for kontoadministratoren.

  Således reduceres sandsynligheden for et deltidsjob af installatører først uden din viden. For det andet bevares og multipliceres klientens base af din virksomhed.

  For det tredje kan klienten i alle tilfælde nå dig, men mesteren kan simpelthen slukke for telefonen eller være ude af rækkevidde, og kunden vil gå til at lede efter et andet firma.

  Ud over installatører skal et normalt firma med kontor have mindst en revisor, leverandør og kundeservicechef.

  Reklame og markedsføring

  I stræklofterne arbejder mund til mund perfekt - fri reklame, afhængigt af kvaliteten af ​​dit arbejde og tiden brugt på markedet.

  En kunde, der modtog en kvalitetsordre til tiden, og endda med rabat, skal levere 2-3 af hans venner og slægtninge. Folk går på besøg, ser dit arbejde og ønsker også at lave sådanne lofter.

  Derfor er det vigtigt at distribuere visitkort eller for eksempel magneter på køleskabet med din telefon. Så en ny kunde vil hurtigt finde din virksomhed.

  Desuden, hvis loftet er lækket, eller der er opstået en anden force majeure - vil den gamle klient helt sikkert ringe til dig. Igen, ekstra indkomst.

  på stræklofter:

  Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

  1. Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
  2. Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
  3. Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
  4. Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
  5. Sammensætning af kundebase.
  6. Reklame tjenester.

  Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Idéen om erhvervslivet: hvordan man åbner produktion af hævede lofter

  Efterspørgslen efter denne type loft er stabil. At udarbejde en forretningsplan er det vigtigt at studere konkurrencen i dit område, finde pålidelige leverandører og indgå foreløbige aftaler med forhandlere.

  Vigtigste risici

  På grund af populariteten af ​​suspenderede lofter og muligheden for deres installation til enhver tid af året, afhængigt af sæsonen er ikke overholdt.

  Alle risici er kun knyttet til kvaliteten af ​​materialer, dit arbejde og servicetilbud. Du bør ikke spare på lønninger - inviter kvalificerede specialister.

  Vælg også en leverandør omhyggeligt. Certifikater er påkrævet.

  placering

  Værkstedets minimumsareal er 50 m². Sørg for at have et moderne ventilationssystem og strømforsyning 380 volt. Lokaler til produktion kan lejes i ethvert område med lave udlejningspriser. For kontor krav ovenfor.

  Den bør placeres så tæt som muligt på centrum eller forretningsdistrikterne. Vigtig nærhed til offentlig transport, parkering og en separat indgang fra forsiden af ​​bygningen.

  Hvis potentielle kunder vil have svært ved at finde dit kontor, bør du ikke regne med store overskud. For at modtage ordrer og installere demonstrationsstande er et lille rum på 15-20 m² nok.

  Men for tæt et kontor vil forårsage mistank blandt besøgende. I den henseende er det vigtigt at opretholde en rimelig balance. Du kan leje et kontor og et værksted i samme rum.

  Separat placering af disse lokaler er mere gavnlig med hensyn til lejeomkostninger og prestige, men i dette tilfælde kan transportomkostningerne for ordreafgivelsen stige.

  udstyr

  Forretning i produktion af stræklofter indebærer svejsning af PVC-film i stoffet under rummets dimensioner. Minimaludstyrslisten består af følgende maskiner:

  1. En single-station maskine til svejsning af en web med højfrekvent strøm (HDTV) koster fra 120.000 rubler. Men det er bedre at købe en to-post model med det samme. Dens præstation er meget højere, den gennemsnitlige pris er 365.000 rubler.

 • Luftkompressor med en modtagerkapacitet på 50-100 liter. Omkostningerne er 20 000 rubler.
 • Borde til opskæring og til indlevering af klæder til maskinen, stativer - 80.000 rubler.

 • Udstillingsstande, møbler, computer, printer og andre nødvendige kontorartikler. Omkostninger - fra 60 000 rubler.
 • Elforsyning, installation af automatiske enheder og UZO - 20 000 rubler.

 • Speciel software med medarbejderuddannelse - fra 30.000 rubler.
 • I alt skal omkring 600.000 rubler planlægges til køb af udstyr. Noget du kan købe billigere.

  For eksempel stande eller møbler, der var i brug. En computer kan bringes hjemmefra. Men noget i dit område er dyrere.

  Vi må ikke glemme uforudsete udgifter.

  teknologi

  Produktion af hævede lofter er præget af enkelhed og lav arbejdskraftintensitet. All teknologi kommer ned til behandling af PVC-film på HDTV-maskine. Indledningsvis skærer bordet lærredet efter bestemte størrelser.

  For at gøre dette skal du bruge et specielt program, der giver dig mulighed for nøjagtigt at opretholde dimensionerne af siderne og diagonalerne i det fremtidige loft. Standardbredden af ​​PVC-film er 1,5 og 2,2 meter.

  Til modtagelse af en klud af den nødvendige bredde sættes svejsninger på HDTV-maskinen. Den næste fase er en harpon fastgjort til det limede lærred langs omkredsen, med hjælp er strækloftet fastgjort til bunden af ​​strukturen.

  Det færdige loft er pænt foldet og pakket ind i film.

  materialer

  Omkostningerne ved det oprindelige køb af materialer koster ca. 100 000 rubler. Startpakken ser sådan ud:

  • Flere typer af PVC-film, harpuner og baguetter.
  • Presspan er et specialkort, der bruges til svejsning på en HDTV-maskine.
  • Vilaterm. Det er nødvendigt at forsegle sømme. Den mest almindelige diameter er 40 mm, men andre bør opbevares på lager.
  • Emballagematerialer (film, pap, tape).

  3-4 personer er nok til at arbejde på værkstedet. En medarbejder er ansvarlig for at arbejde med computeren og skære på nettet. 2-3 personer beskæftiger sig med svejsning, fastgørelses harpoon og emballage.

  Selv om der i starten i mangel af et stort antal ordrer med arbejdet kan håndtere 2 personer. Det hele afhænger af produktionsmængden. På trods af den enkle teknologi, er det vigtigt at have kvalifikationer og erfaring.

  Kontorarbejde kan give en person. Hans ansvar omfatter at arbejde med kunder og placere ordrer. Hvis der er få ordrer, kan der udføres målinger på kundernes lokaler af en af ​​de håndværkere, der arbejder på værkstedet.

  Hvis dine arbejdere konstant beskæftiger sig med produktion, skal du ansætte en måler. Det er meget mere bekvemt for kunderne at modtage alle tjenester i ét firma - det betyder både fremstilling og installation af stræklofter.

  Det er bedre at straks organisere en brigade af arbejdere, som vil installere strukturen. Dette vil medføre yderligere omkostninger for virksomhedsorganisationen, men rentabiliteten vil være meget højere.

  Dokumenter og licenser

  Ved at registrere din virksomhed kan du vælge IP eller LLC. PI opererer på et forenklet skattesystem, men i tilfælde af konkurs risikerer du hele ejendommen.

  Registrering af en LLC og beregning af årsregnskaber for beskatning er meget vanskeligere. Men dine risici er kun begrænset af aktier i den autoriserede kapital. Dine OKVED-koder: - 25.23 - Produktion af plastprodukter til byggearbejde; - 52,46.

  7 - Detailhandel med byggematerialer - 52,61 - Detailhandel for individuelle ordrer.

  Strækpladeproduktion er ikke underlagt licens.

  Men til din fordel skal du underskrive en kontrakt med producenter eller officielle leverandører af PVC film og andre materialer.

  På dette grundlag kan du få certifikater for produkter. Deres tilstedeværelse vil give dig mulighed for at arbejde sammen med virksomheder, der beskæftiger sig med installation af stræklofter og øge kundens tillid.

  markedsføring

  Produktsalg kan udføres via to kanaler: - Direkte til kunden. Hvis du har et team af installatører på personale, er den gennemsnitlige omkostning på 1 m² ca. 400 rubler. - Salg af lofter til forhandlere.

  Denne metode indebærer samarbejde med virksomheder fra installationens side. I dette tilfælde er den gennemsnitlige pris på 1 m² 200 rubler. Erfarne iværksættere anbefaler at bruge begge kanaler. I tilfælde af forhandlere skal du have certifikater og en klar toldplan.

  Efter at have lavet et kommercielt tilbud, skal du kontakte lederne af disse virksomheder direkte. For at tiltrække private kunder skal annoncer udleveres i lokale medier. Udendørs reklame i dit tilfælde er også effektiv. Det er umuligt at undvære virksomhedens hjemmeside.

  Du må ikke spare penge til popularisering, placere annoncer på lokale platforme og eventuelle fora vedrørende byggeri.

  rentabilitet

  Udgifterne til fremstilling af 1 m² loft er omkring 110 rubler. Med en tv-station HDTV maskine og en 100% belastning kan du producere 3.750 m². Antag at du sælger 60% af produkterne via forhandlere på 200 rubler hver og 40% direkte til kunden på 400 rubler hver.

  Din fortjeneste for måneden vil være 638 000 rubler. Efter betaling af skatter, løn og andre løbende udgifter er nettoresultatet inden for 350.000-400.000 rubler.

  Med en startinvestering i tilrettelæggelsen af ​​en virksomhed på 700.000 rubler, finder tilbagesendelsen sted i ca. 4-5 måneder.

  Resumé af

  Produktionen af ​​stræklofter er meget rentabel. Kapitalinvesteringen betaler sig på kort tid.

  Erhverv på stræklofter - hvordan man åbner og tjener

  Hej alle mine kære læsere. I dag svarede Maxim Rabinovich i kolonnen "Del oplevelse" mine spørgsmål. Maxim er involveret i at installere stræklofter i Stavropol Territory, og virksomheden er ikke helt dårlig.

  Vi lærte at kende ham ved hjælp af min blog, men mere om det senere.

  Formålet med denne artikel er at vise dig, hvordan du kan tjene penge på tjenester, og i dette tilfælde skal du installere stræklofter med næsten ingen investering og starte en forretning om få dage.

  Interesseret? Læs derefter svarene på nedenstående spørgsmål. Hvorfor er det rentabelt at installere stræklofter? (hvad er efterspørgslen, hvad er markeringen, hvorfor vokser aktiviteten osv.)

  Det er gavnligt, fordi du kan komme ind i denne niche uden investering, med et par tusinde i lommen. Installationen af ​​loftet selv tager to timer, hvilket fører til en meget hurtig gennemførelse af levering af tjenesteydelser og dermed modtagelse af midler. Særlig viden er ikke nødvendig at have.

  Denne service er meget god efterspørgsel, og den kan nemt fremmes via internettet. For virksomhedsorganisation er der næsten ikke brug for noget, lad os sige, at jeg kun har brug for en iPhone, hvorigennem jeg har løst alle organisatoriske problemer. Markeringen for tjenesten varierer efter region, jeg har 200-300%.

  Hvordan begyndte du at installere stræklofter?

  Jeg arbejdede roligt på arbejde og fyrede mig engang. Jeg havde brug for på en eller anden måde at tjene penge, og jeg besluttede at begynde at installere stræklofter (fordi jeg plejede at arbejde på dette område).

  Jeg valgte denne niche, fordi den har en god efterspørgsel, og jeg vidste, at implementeringen fra opkald til fortjeneste tager lidt tid, det vil sige, du kan få de første penge i dag! For at starte, var jeg nødt til at finde en person, der forstår installationen direkte, og jeg gjorde det, det er generelt et af de vigtigste aspekter af denne form for service, den person, der er direkte ansvarlig for installationen! Da der hovedsagelig to problemer følger heraf, er den første en dårlig ydelse, og den anden er tilbagetrækning af kunder. Derfor vil jeg anbefale at finde denne person fra begyndelsen!

  Hvor mange indledende investeringer blev påkrævet, hvad gjorde de og hvor hurtigt betalte de?

  Jeg tilbragte i starten af ​​denne virksomhed 5000r. Af disse 3000r. Landing (bestilt fra Nicholas) og 2000r. på Yandex Direct. Alle materialer leveres til mig med en udskudt betaling, transporten og værktøjet skal have et team af installatører.

  Ligesom alting. Baseret på materialerne er det muligt at forhandle med store virksomheder, der har det nødvendige udstyr til produktion af lofter.

  De er glade for at arbejde med forhandlere som mig;) Du kan finde sådanne virksomheder i hver by.

  Hvilke viden eller færdigheder er nødvendige for at begynde at installere stræklofter?

  Her skal du afgøre, om du kun vil sælge denne service, eller du vil få det selv og give det, hvis den første mulighed er at vide, hvordan man organiserer strømmen af ​​kunder og kan sælge.

  Hvis den anden mulighed, så den samme som i det første plus for at kunne installere hævede lofter.

  Og generelt er det ønskeligt at arbejde lidt på "onkel" for at kende chips og faldgruber af denne virksomhed.

  Hvilke dokumenter, certifikater og andre formaliteter er nødvendige for lovligt og officielt at deltage i installationen af ​​suspenderede lofter?

  Et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser. Og selvfølgelig PI. Men du kan starte sikkert uden nogen dokumenter.

  Hvordan kan man effektivt sælge denne form for service?

  Jeg vil være kort. Jeg prøvede en masse reklameværktøjer, men den mest effektive ordning er:

  Hvad er din netto overskud og arbejdskraft?

  At have en brigade tjener jeg 60 000 r. pr. måned rent i en by med en befolkning på 400.000 mennesker, og ordrer modtages for 150.000, har jeg bare ikke tid til at behandle dem, fordi

  Jeg kan ikke finde to mere normale brigader, og jeg er nødt til at slukke for reklame direkte, forresten, det er min eneste reklameplatform! Mine omkostninger er Yandex Direct og telefon.

  Resten falder på brigternes skuldre, de har deres eget værktøj og deres biler. Alle materialer jeg tager med udskudt betaling.

  Hvad er finesser og nuancer i denne virksomhed?

  Som i andre er det at være i stand til at sælge, være ekspert på dit område, være en god arrangør! Det er ikke nødvendigt at have nogen supermagter!

  Du kan tilføje noget fra dig selv!

  Jeg vil gerne sige, at alt om denne forretning ikke kan blive så let oplyst på én gang af nogen, men jeg tror, ​​at hovedsignalet kom ud. Jeg rapporterede, at denne niche er rentabel, og hvis nogen føler sympati for hende, kan hun sikkert begynde at studere og tjene hendes brød!

  konklusion

  Forretningsplan for åbning af et firma til produktion og installation af lofter

  Stræklofterne viste sig for nylig for nylig. Men på en kort tid blev de glad i og blev meget populære.

  Dette blev sikret af deres mange positive kvaliteter, såsom forskellige former, farver og teksturer, fugtighedsbestandighed og holdbarhed. I dag har mange beboere en tendens til at lægge præcis sådanne lofter.

  Derfor er der mange virksomheder, der tilbyder installation af hævede lofter. Men dette marked er for øjeblikket ikke tilstrækkeligt mættet.

  Efterspørgslen er stor nok, så den tilgængelige konkurrence ikke bliver en hindring for en vellykket forretning.

  Ideen om at oprette et firma for at installere hævede lofter kan vokse til en virksomhed, der vil medføre betydelige overskud. Det er dog vigtigt at tænke over alt, udarbejde en forretningsplan for et reparations- og byggefirma og implementere det systematisk.

  Kun sådan en tilgang vil sikre, at det kommer til det tilsigtede mål - overskud.

  Forretningsplanen bliver det oprindelige finansieringsdokument, hvilket gør det muligt at finde ud af, hvor man skal starte, hvor mange penge idéen og implementeringen vil kræve.

  De første skridt til at åbne en virksomhed på hævede lofter

  Trin et. For det første skal du gøre dig bekendt med alle de teknologiske processer, der er nødvendige for en sådan ting som installation af stræklofter.

  Selv en god ide, uden at forstå forretningens kerne og ønsket om at gøre alt på højeste niveau, vil ikke kunne bringe succes.

  Derfor er det værd at gå igennem hvert trin i installationen af ​​lofter, fra starten af ​​lærredet til dets installation.

  Trin to. Forretningsplanen for stræklofterne skal begynde med en søgning efter lokaler til fremstilling af lofter såvel som selve kontoret, hvor ordrer og demonstration af prøver vil blive taget. Kontoret skal vælges, hvor det vil være hensigtsmæssigt for potentielle kunder at strække lofter.

  Trin tre. Ideen om strækloftvirksomhed kan kun realiseres i en succesfuld virksomhed, hvis du korrekt besætter en niche og er i stand til at tilbyde konkurrencedygtige tjenester.

  Derfor bør før den direkte organisering af virksomheden begynde med en analyse af det moderne marked såvel som konkurrenter der eksisterer på det.

  Det er nødvendigt at omhyggeligt analysere markedsforslag samt at identificere svagheder hos de vigtigste konkurrenter.

  Trin fire. Det er nødvendigt at tænke over kompetent finanspolitik for at skille sig ud blandt konkurrenterne.

  For eksempel kan du starte med tilbud på tjenester, som til en pris vil være lidt lavere (med 5%). Det er tvert imod muligt at vinde køberen med materialer og tjenester af høj kvalitet.

  Der er et segment af mennesker, der ikke har noget imod penge for kvalitet og eksklusiv. Dette vil gøre det muligt at tegne klientens gennemsnitlige portræt og finde ud af, hvor meget han vil være villig til at betale for installation af stræklofter.

  Og det vil igen være i stand til at give forretningsplanen data om tilbagebetalingstiden for virksomheden og mulig fortjeneste i fremtiden.

  Forretningsplan for at åbne et kontor for stræklofter

  Forretningsplanen vil blive udarbejdet under hensyntagen til, at installationen af ​​stræklofter vil blive åbnet i en af ​​byerne i Moskva-regionen. Dette vil kræve udlejning af lokaler til udførelse af aktiviteter.

  Der kræves et kontor et sted i byens centrum, samt et arbejdsstue til organisering af produktionsarbejde, udstyrsplads og lageropbevaring.

  Til organisering af produktion og levering af installationstjenester vil stræklofter være tilstrækkelige til registrering af en enkelt iværksætter. Dette vil gøre det muligt at stole på et forenklet skattesystem.

  Anvendelsen af ​​en sådan særlig ordning vil spare dig for at betale moms og indkomstskat for første gang. Du kan også åbne en anden juridisk enhed, som vil have sine fordele.

  Licensen til produktion af hævede lofter er ikke nødvendig.

  Samtidig er det tilrådeligt at indgå en samarbejdsaftale med henblik på samarbejde med fremstillingsvirksomheder og nødvendigvis modtage certifikater for indkøbte materialer (sanitære og epidemiologiske konklusioner samt et overensstemmelsescertifikat, bedst af alt i overensstemmelse med europæiske standarder ISO 9001-96 og derover).

  Forretningsplanen bør også tage hensyn til de finansielle omkostninger ved forskellige godkendelser. Det vil kræve:

  1. Lav en lejekontrakt
  2. Få certifikater fra brandvæsenet og SES, samt andre dokumenter;
  3. Køb et kasseapparat, samt registrer det

  Som følge heraf kan der kræves en mængde på ca. 50.000 rubler til behandling af dokumenter og forskellige godkendelser.

  I alt: 50.000 rubler.

  Udgifter til leje og reparation af lokaler

  For at åbne en sag skal du have et kontorlokal, som skal have et areal i området 20-40 kvadratmeter.

  Det bør være på et tilgængeligt sted for vandreture kunder, såvel som dem, der kommer på egen transport.

  Kontoret modtager klienter, behandler ordrer, viser prøver og underskriver kontrakter. Der vil også blive gemt dokumentation, herunder delvist - værktøjet.

  Installation af stræklofter kræver opskæring, forberedelse af gipspladestrukturer, når der bestilles lofter på flere niveauer.

  Derfor kræves der et produktionsrum til ovennævnte operationer samt opbevaring af materialer, værktøjer og andet udstyr. Dog er dens placering ikke ligegyldigt.

  Derfor er det bedre at leje det i det område, hvor der vil være en minimumsleje. Fra denne forretningsplan vil gavne. Samtidig skal rummet være:

  1. opvarmning;
  2. 380 volt elektrisk strøm;
  3. Godt ventilationssystem.

  Produktionsområdet har følgende struktur:

  1. Workshoppen, hvor skæring og andre forberedende aktiviteter vil blive gennemført - 50 kvadratmeter;
  2. Lager til opbevaring af materialer og værktøj - 30 kvadratmeter;
  3. Badeværelse - 5 kvadratmeter;
  4. Rum til hvile og frokost - 15 kvadratmeter.

  I alt: 100 kvadratmeter. Sammen med kontoret - 130 kvadratmeter.

  Prisen på at leje et kontor vil være 1000 rubler per kvadratmeter. I mængden af ​​30.000 rubler. Prisen på leje af industrielle lokaler er 300 rubler per kvadratmeter. I mængden af ​​30.000 rubler.

  Som følge heraf vil lejen kræve 60.000 rubler per måned. Det vil kræve en mindre reparation af lokaler samt installation af udstyr. På dette i forretningsplanen vil blive inkluderet i mængden af ​​140.000 rubler.

  I alt: 200.000 rubler.

  Indkøb af kontorudstyr og installatører

  Installation af stræklofter kræver udstyr med alt nødvendigt udstyr og værktøj til at udføre aktiviteter. Forretningsplanen vil indebære udstyring af følgende udstyr:

   1. To-rack-mount HDTV maskine til svejsesømme - 400.000 rubler;
   2. Borde til skæring og andet arbejde, programmer til skæring, stativer og andre møbler til produktion - 150.000 rubler;
   3. Kompressor - 30.000 rubler;
   4. Puncher med støvudsugning, elektrisk og trådløs boremaskine, stiksav, lasertape måle, fem-trins stige, tre-trins stige, spoleudvidelse og andre store værktøjer, der kræver installation af stræklofter - 100.000 rubler;
   5. Gas cylinder til 27 liter, gas pistol med direkte opvarmning - 40.000 rubler;
   6. Små værktøjer til teamet af installatører (saks og håndsave til metal, hammer, universelle nøgler, tænger, målebånd, kaliper, vindboringer, et sæt af filer og filer, skruetrækkere, en voltmeter tester, en pistol til fugemasse osv.) - 100.000 rubler;
  1. Forbrugsstoffer og hjælpematerialer - 100.000 rubler;
  2. Møbler til kontorudstyr og hvilerum (frysere, stole, borde, hylder, bøjler mm) - 80.000 rubler;
  3. Computer og andet kontorudstyr, mikrobølgeovn, køleskab - 100.000 rubler.

  I alt: 1060000 rubler.

  Personale løn

  Installation af stræklofter vil kræve ansættelse af følgende personale:

  1. 4 installatører med en løn på 30.000 rubler - 1.200.000 rubler;
  2. 3 ansatte ansat til at åbne for 25.000 rubler - 75.000 rubler;
  3. Hoved - 35.000 rubler;
  4. Måleren - 30.000 rubler;
  5. Manager til at finde kunder og behandle ordrer - 30.000 rubler.

  I alt: 290000 rubler.

  Omkostningerne ved reklametjenester, hvordan man fremmer?

  Forretningsplanen for stræklofter kræver reklame, for uden det vil der simpelthen ikke være nogen kunder. Derfor har det organiseret produktion og installation af lofter værd at investere i reklame.

  Det er nødvendigt, at potentielle kunder kan lære om de leverede ydelser. For kontoret skal købe et smukt tegn for at tiltrække folk. Det er tilrådeligt at oprette et websted og fremme det.

  Du kan investere i reklameforsyning i aviser, magasiner, opslagstavler og lignende.

  I alt: 100.000 rubler.

  Samlede omkostninger, fortjenesteberegning og tilbagebetalingstid

  Forretningsplan for tilrettelæggelse af produktion og installation af hævede lofter kræver følgende omkostninger:

  I alt: 50.000 + 200.000 + 10.60000 + 2.90000 + 100.000 = 1.700.000 rubler.

  Lønnsomheden af ​​virksomheden vil blive bestemt af antallet af tjenester til installation af hævede lofter. Detailprisen på en meter af et strækloft lavet i Rusland vil være 400-500 rubler, europæisk produktion - 500-900 rubler.

  Loftet af premium klasse vil koste fra 1500 tusind rubler. I dette tilfælde er prisen på en kvadratmeter af det færdige loft 150-300 rubler pr. Kvadrat. Indtægter per meter kan være 250-800 rubler.

  I løbet af en måned vil et team på 2 personer kunne installere 550-600 meter lofter. I alt 2 * 600 * 500 = 600000 rubler.

  Ved at trække fra beløbet modtaget omkostningerne ved løn, leje og lignende beregner vi fortjenesten:

  Tilbagebetalingstid vil være:

  Det er 11,3 måneder bliver nødt til at arbejde firmaet, før det begynder at tjene penge.