Trin for trin forretningsplan for stræklofter

Forretningsplan for hævede lofter: En detaljeret vejledning med beskrivelse af sektioner. 4 fordele ved virksomhed + liste over udstyr + beregninger af investeringer og payback.

Kapitalinvesteringer i erhvervslivet: fra 8 000 (67 500) rubler.
Erhvervsbetaling: fra 2 måneder.

Hver nybegynder forretningsmand er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man vælger den type tjeneste, der vil være mest efterspurgt.

Til dette formål gennemføres analyser af efterspørgsel, undersøgelse af målgruppen og andre aktiviteter, som senere indgår i forretningsplanen. Stræklofter - et af de relativt nye områder inden for interiørdesign. Denne tendens er interesseret i, som ejerne af boliglejligheder, og dem, der er involveret i design og reparation af kommercielle virksomheder.

Baseret på dette kan det antages, at de vil være i stor efterspørgsel. Det vigtigste er, at den, der planlægger at gøre dette, har mulighed for at opfylde denne efterspørgsel.

For at vurdere din styrke og planlægge produktionsprocessen klogt, kan du heller ikke undvære denne værdifulde dokumentplan. Derfor, hvis du beslutter dig for at begynde at installere ophængte lofter, er en forretningsplan den allerførste ting værd at arbejde på.

Og til en begyndelse vil vi evaluere relevansen og relevansen af ​​ideen selv.

Hvorfor er det værd at starte en virksomhed for at installere stræklofter?

De grundlæggende begreber på markedet, både varer og tjenesteydelser, er udbud og efterspørgsel. Faktisk om en virksomhed vil lykkes afhænger af disse indikatorer.

Ikke sjældent sker det, at selv at tilbyde kvalitetsservice til en rimeligt rimelig pris, bliver en virksomhed ulønnsom. Selskabet lukker, uden at bringe nogen fortjeneste til sin ejer. Og alt, fordi ideen blev valgt til at være mislykket, ikke hævdet.

Og hvad med forretningen med at installere stræklofter? Hvilke sider betragtes som attraktive for iværksættere?

I denne niche er der stadig et sted for forretningsbegyndere. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at det er realistisk at organisere en virksomhed uden store investeringer (f.eks. Som mellemmand).

Annoncere denne type tjeneste er absolut ikke svært. Især effektiv er reklame på internettet. Siden først og fremmest åbner folk søgemaskiner, i stedet for at lede efter reklamer i undergrundsbiler, offentlig transport og fyre med foldere i nærheden af ​​indkøbscentre.

Og det er ikke alle hans styrker.

De vigtigste fordele ved at installere hævede lofter

 1. Installationsprocessen tager ikke meget tid (ideelt - 2-2,5 timer).

Alle basale omkostninger betales af kunden før arbejdet påbegyndes.

Normalt, når der ydes tjenester af denne type (installering af vinduer, klæbende tapet, gulvbelægning mv.), Betales materialer på forhånd.

Den anden mulighed - halvdelen af ​​prisen betales som depositum.

 • I begyndelsen kræver virksomheden ikke at arbejde med forskellige databaser og søger administrativt personale.
 • Den høje pris for service til kunder, i forhold til omkostningerne (materiale + udstyr + arbejde).
 • Sådan starter du en organisation: forretningsplan stræklofter

  For at begynde at gennemføre ideen om at installere hævede lofter, skal du vælge en ordning, hvormed du vil arbejde.

  Den nemmeste og mest almindelige mulighed er som følger:

  • Du er på udkig efter mestere, der direkte skal beskæftige sig med installationen eller ved, hvordan man gør alt selv;
  • få standardudstyr til arbejde
  • Søger leverandører, der kan bestille lofter og andre nødvendige materialer;
  • søg efter kunder.

  For at hver fase af forretningsorganisationen skal gå glat, er det nødvendigt at lave en forretningsplan. Selvom du ikke har planer om at søge efter en investor.

  Forretningsplan - et dokument med en enkel og klar struktur. Det første afsnit, som vi vil fokusere på, er undersøgelsen og analysen af ​​denne servicesektor.

  Ligesom vi analyserede ideen selv i forretningsområdet, så bør en iværksætter evaluere: "Vil der strække lofter i efterspørgsel i hans by? Hvem anses for hovedkonkurrenten? "

  Analyse af niche og konkurrenter

  Konkurrenterne skal analyseres ved hjælp af sådanne indikatorer:

  • hvilke tjenester de yder ud over at installere hævede lofter
  • hvilket niveau af kvalitet tilbydes kunderne
  • og hvad koster deres ydelser.

  Hvorfor fokuserer vi på relaterede tjenester?

  For eksempel installerer en konkurrent også en sokkel, maler vægge og giver generelt et komplet udvalg af tjenester til reparation af lokaler. Så vil mange kunder vende sig til ham, hvis det kun er fordi det er praktisk!

  Vurder dig selv: oftest strækker lofter installeres under reparation. Ved at henvende sig til virksomheden med en bred vifte af ydelser er der ingen grund til at lede efter forskellige herrer.

  På baggrund heraf kan vi konkludere: Hvis en iværksætter kun er involveret i installation af lofter, skal han stille betingelser, der vil tiltrække en klient til ham. Kvalitet skal være øverste hak - dette er standard.

  Men også noget ekstra værd. For eksempel overkommelige priser.

  Dette vil ikke være et problem selv for startende iværksættere, da gennemsnittet i denne virksomhed er omkring 200%. For at reducere priserne for kunderne er det nok at tilbyde en premium lavere.

  Virksomhedsregistrering på stræklofter

  Du skal indsamle alle de nødvendige dokumenter for at officielt registrere din virksomhed.

  For en virksomhed på stræklofter er det nok at åbne SP.

  Det tager lidt tid og penge (800 rubler, hvis du gør dig selv). Samtidig er rapportering til IP meget lettere end for LLC.

  For at oprette en IP skal du indsende følgende dokumenter til skattekontoret:

  • pas + fotokopi af pas, som er notarized;
  • en notariseret ansøgning om registrering hos statslige myndigheder
  • Bekræftelse af betaling af statstold (betalt kvittering);
  • fotokopi af identifikationsnummeret.

  Også værd at vide, at denne forretningsinstallation af hævede lofter, har sine egne specifikationer. Dette betyder, at du skal bruge et sæt ekstra dokumenter, der er nødvendige for at starte en virksomhed.

  For eksempel et certifikat om ret til at arbejde med gasflasker af alle medarbejdere i virksomheden.

  Stræk loft reklame

  Det vigtigste skridt er at lave en annonce, der virkelig vil lede kunden.

  Som diskuteret tidligere er den mest hensigtsmæssige, rentable og effektive annoncering i denne forretning på internettet.

  Baseret på erfaringerne fra dem, der allerede har opnået nok i denne sag, er den mest hensigtsmæssige valg reklame i søgemaskiner. Ja, det tager mange penge. Det giver dog det bedste resultat.

  Der er også en mere budgetmæssig metode til reklame - at placere en annonce i den lokale avis. Konvertering giver en lille, men det er et minimum værd (nogle gange generelt gratis).

  Men en sådan metode som udstationering annoncer giver ikke længere et specielt resultat. Desuden er mange svigordninger nu forbundet med forskellige reparationstjenester. Fordi dine flyers vil blive opfattet ret negativt.

  Stretch loft udstyr

  Oftest behøver iværksætteren ikke at beskæftige sig med dette problem, da alt det nødvendige er med de mestre, som han ansat til arbejde. En intelligent iværksætter bør dog ikke stole på andre end sig selv.

  Derfor er det bedre at købe alt udstyr straks eller i det mindste beregne, hvor meget det vil koste:

  Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

  Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

  Generelle oplysninger

  For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

  Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

  Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

  Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

  Forretningsfunktioner

  Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

  Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

  Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

  Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

  Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

  Produktion stretch lofter. Cutting canvases

  På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

  Spike joint

  Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

  På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

  Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

  Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

  spyd

  Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

  Kvalitetskontrol

  Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

  udstyr

  Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

  • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
  • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
  • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
  • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
  • 2 skæreborde.
  • Hævning til film.
  • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

  Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

  I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

  • møbler (bord, stole);
  • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
  • kontorudstyr (computer, printer);
  • andet papirvarer.

  Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

  Yderligere materialer

  Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

  De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

  Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

  rentabilitet

  For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

  • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
  • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
  • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
  • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

  Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

  • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
  • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
  • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

  Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

  • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
  • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
  • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

  På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

  Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

  Stræklofter - forretningsplanen for åbning af produktionen

  Stræk loft produktion er ret en rentabel forretning. Der er ikke for mange konkurrenter i dette segment. Der er mulighed for at besætte en niche. Omkostningerne ved et udenlandsk lærred er ca. 700-900 rubler / kvm. m, lærredet af russisk oprindelse koster omkring 300-400 rubler. / Sq. m.

  Hovedaktivitet

  Stretch loft er en vinyl PVC film, som er fremstillet af en særlig teknologi. På loftet er der monteret en ramme, hvor lærredet strækkes. Udover salget af en sådan "film" kan dine herrer tilbyde tjenester til installation af dem, lysekroner og indbyggede lamper. Virksomheder på stræklofter tiltrækker et stigende antal iværksættere.

  Hent den komplette "Forretningsplan for et bygge- og anlægsvirksomhed"

  • indeholder en detaljeret analyse
  • indeholder alle nødvendige beregninger for at opnå lån, tilskud og investeringer
  • indeholder vigtige oplysninger for at starte en lille virksomhed eller virksomhed
  • forretningsplan er i MS WORD format

  Instruktioner hvordan man åbner og hvad du skal gøre

  Efterspørgslen efter installation af hævede lofter vokser hvert år af to grunde:

  • smuk og hurtig dekoration af rummet
  • Du kan nemt skjule fejlene i det ujævne loft.

  Før du starter en sådan virksomhed, bør du tænke på antallet af medarbejdere og de penge, du har brug for, når du starter en virksomhed. Forretningsplanen for stræklofter er bedre udviklet flere måneder før ideen introduceres.

  Trin 1 - forberedelse og forberedelse af dokumenter

  Kun den officielle åbning af virksomheden og den officielle registrering af medarbejdere giver dig mulighed for at få din fortjeneste. For at åbne produktionen af ​​hævede lofter skal du:

  • opnå et certifikat for retten til at arbejde med gasflasker
  • ansøge om registrering af en juridisk enhed
  • Tilmeld dig hos det lokale skatteinspektorat, PF og statistikmyndigheder;
  • Indsend elektronisk rapportering til alle tilfælde.

  Trin 2 - værelse søgning

  Når du åbner produktion, skal du søge et værelse til både kontoret og et lille værksted, hvor arbejderne vil arbejde. Kontoret skal være mindst 30 kvadratmeter. m. og ligger i et overfyldt område. Kunderne kommer til hovedkontoret, underskriver kontrakter og foretager forskudsbetaling for arbejde. Butiksbehov fra 100 kvadratmeter. til bekvem at finde arbejdstagere, der vil gøre stræklofter.

  Trin 3 - køb og installation af det nødvendige udstyr

  Produktion af hævede lofter kræver investeringer i udstyr. Små værktøjer, der skal købes til installatører - en hammer, målebånd, sideskærer, håndsav, kniv, justerbar skruenøgle, borekroner, mejsel, filsæt.

  Nødvendigt udstyr til produktion, i rubler:

  • kontorudstyr (fra 15 tusind rubler);
  • perforator (fra 3 tusinde rubler);
  • boremaskine (fra 2000 p.);
  • gaspistol (fra 10 tusinde rubler);
  • overalls med et firmas logo (fra tusind rubler);
  • Trappe med 5 trin (fra 500 s.);
  • gas cylinder fra 25 liter (fra 5 tusind rubler).

  Fotogalleri "Udstyr til produktion og installation af lofter"

  Trin 4 - Rekruttering

  Kontoret skal være:

  • Sekretær-Administrator;
  • designer;
  • HR Manager;
  • revisor.

  Trin 5 - reklame og reklame

  At fremme din virksomhed vil have sådanne metoder:

  • gå gennem nye bygninger og tilbyde installationstjenester;
  • samarbejde med byggefirmaer
  • opbygge forretningsforbindelser med designere
  • Kør annoncer på Facebook, Odnoklassniki og Vkontakte.

  Flere salgschefer vil kunne markedsføre dine tjenester. De vil gøre dette gennem aktivt salg, kolde opkald og sende kommercielle tilbud til kunder.

  Finansiel plan

  Forretnings rentabilitet er 25-30%. De omkostninger, der skal afholdes i forbindelse med aktiviteterne, er som følger:

  • Kontorleje på 30 kvm pr. måned (50.000 rubler);
  • Udlejning af produktionsvirksomhed pr. måned (100-150 000 rubler);
  • løn på 10-12 ansatte pr. måned (100.000 rubler)
  • nyttebetalinger pr. måned (20.000 rubler)
  • køb af udstyr (50-100 000 rubler)
  • gebyr for certifikater (15 000 rubber).

  I alt: 450 tusind rubler.

  Finansiel planlægning skal ske i 1-2 år før produktionsstart. I løbet af denne tid kan du beregne, hvor meget initialinvesteringer der skal bruges.

  Mulige risici

  Der er risiko for at erhverve lav kvalitet linned. Derfor skal du omhyggeligt vælge leverandører, sammenligne priser og kvalitet, før du køber.

  Der er en systematisk risiko, der indebærer en stigning i inflationsniveauet. I dette tilfælde bliver du nødt til at hæve priserne på tjenester lidt.

  Video "Fem måder at øge fortjenesten ved salg af hævede lofter"

  I denne video lærer du om, hvordan du øger overskuddet.

  Download den detaljerede "Forretningsplan for en byggeri og efterbehandling firma" med beregninger:

  Vi laver en forretningsplan med stræklofter

  Download gratis forretningsplaner fra et særligt katalog:
  "DE BEDSTE FRIE RUNET NETWORK BUSINESS PLANS"!

  Advarsel! Den gratis forretningsplan, der tilbydes til download nedenfor, er eksemplarisk. Den forretningsplan, der passer bedst til din virksomhed, skal oprettes ved hjælp af specialister.

  Montering af spændingslofter i dag er en af ​​de mest rentable industrier inden for byggeri. Jo højere kvaliteten af ​​det produkt eller den service, der leveres, desto større er efterspørgslen efter dem.

  Derfor vil velfremstillede reparationer ikke altid være efterspurgte, men også godt betalt. Forretningsinstallation af hævede lofter er ingen undtagelse.

  Inden man påbegynder den direkte organisering af en virksomhed, er det nødvendigt at analysere det nuværende marked og konkurrenter i det. Der er to muligheder for yderligere aktiviteter:

  • - gennemførelse af byggematerialer
  • - levering af tjenesteydelser til installation af lofter.

  Det er nødvendigt at omhyggeligt analysere de eksisterende tilbud på markedet for at identificere svaghederne hos konkurrerende organisationer.

  Hvis du mener, at prisen er for høj, kan du sænke den lidt (med 5%).

  I tilfælde af at forbrugerne tilbydes byggematerialer af høj kvalitet - indgå en direkte leveringsaftale med producenten.

  Samtidig er det yderst vigtigt ikke at overdrive det og ikke arbejde tabt, fordi hovedmålet er at tiltrække forbrugeren og ikke absolut overlegenhed over konkurrenten.

  Først og fremmest bør du bestemme hvor kontoret ligger, hvor indgående ordrer fra kunder vil blive accepteret og behandlet.

  På dette sted gemmes også al dokumentation, visuelle layouter, tilbehør og værktøjer.

  Kontoret skal derfor placeres på et bekvemt og tilgængeligt sted for den potentielle forbruger, og dets samlede areal skal være mindst 40 kvadratmeter. Direkte på stedet skal man skelne mellem et sted for modtagelse af kunder og til hjælpeværktøj. Tilladt at købe (leje) to forskellige objekter af fast ejendom.

  Kontorets første indtryk skal give et positivt indtryk, så det skal udleveres korrekt. Ved indgangen kan du hænge billeder af færdige genstande til et levende eksempel på det udførte arbejde. Det skal tage sig af virksomhedens personale.

  I begyndelsen af ​​arbejdet er det nok at rekruttere to ledere og en installatør og en vedligeholdelsesarbejder. Installation af stræklofter udføres nær elektrisk ledninger, så medarbejderne skal sørge for specielt tøj og passende udstyr.

  En fremragende artikel, der fortæller om korrekt udarbejdelse af hovedafsnittene i en vellykket og aktiv forretningsplan, tilbydes her: "De vigtigste dele af forretningsplanen."

  Lær hvordan du opretter en forretningsplan præsentation her.

  Et grundlæggende punkt i ledelsens jobbeskrivelse vil være en aktiv søgning efter kunder og støtte til eksisterende ordrer. Det vil ikke være overflødigt og reklame, som kan være i form af stikkende annoncer ved indgange eller bannere.

  Den mest stabile arbejdsmulighed er langsigtet samarbejde med byggefirmaer, der udfører nøglefærdige reparationer. I dette tilfælde kan du modtage en ordre, der overstiger omkostningerne og mængden af ​​arbejde fra en privat lejlighedsejeren flere dusin gange.

  Download gratis forretningsplaner fra et særligt katalog:
  "DE BEDSTE FRIE RUNET NETWORK BUSINESS PLANS"!

  Stretch ceiling installation - Årets forretningsidé

  Hvorfor er forretningen med at installere hævede lofter så populær? Bommen om at åbne nye virksomheder og private hold er ret forståeligt - investeringer i at starte en virksomhed, i nogle tilfælde, må ikke overstige 100.000 rubler. Tilføj den her enkle teknologi til installation af lofter, hurtig forretningsmæssig tilbagekøb og den stadigt voksende efterspørgsel efter tjenesten. Næsten alle i stand til borgerne kan starte denne forretning - der ville være et ønske.

  Stræklofter - succesfuld forretning

  Du kan være overbevist om forretningsfordelene ved at kigge på enhver kommerciel avis - næsten alle sider i avisen er bogstaveligt talt hængt med forslag til installation af stræklofter. Ja, konkurrencen er enorm, men en stor forsyning angiver også tilstedeværelsen af ​​tilsvarende efterspørgsel. Virksomheden opererer med succes både i store byer og i små landsbyer. Stræklofter er så populære i dag, at de installeres selv af personer med lave indkomster i det almindelige ét værelse "Khrusjtjov". Markedet er aktivt og bidrager til udseendet af nye spillere på det. Der er stadig nok arbejde for alle.

  Det vigtigste ved organisationen af ​​forretninger på hævede lofter er evnen til at lede et hold og tilfredsstille kundernes ønsker 100%.

  Inkrementel åbningsplan

  Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

 • Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
 • Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
 • Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
 • Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
 • Sammensætning af kundebase.
 • Reklame tjenester.
 • Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Aktivitetsregistrering

  Før du starter en virksomhed, er det nødvendigt at registrere individuel iværksætteri (IP) eller en juridisk enhed (LLC). Registrering af en IE er meget nemmere end at åbne en LLC, og mindre er påkrævet. Sanktioner anvendt til individuelle iværksættere er også 5-10 gange lavere end de af LLC. Du kan lukke SP generelt i løbet af 1 dag, hvilket ikke kan siges om likvidationen af ​​LLC Men en juridisk enhed har sine egne væsentlige fordele. For det første risikerer en LLC kun sin autoriserede kapital, mens den enkelte iværksætter (privatperson) med hele sin ejendom - en bil, en lejlighed mv. For det andet er tilliden til juridiske enheder fra klienter og andre virksomheder altid større end for simple iværksættere. Hvad er bedre at vælge - du bestemmer dig. I de første faser vil IP være tilstrækkeligt, med udviklingen af ​​forretninger, uden tvivl bør en LLC være registreret.

  Hvilket skattesystem at vælge

  Som et skattesystem kan der anvendes et forenklet beskatningssystem, det forenklede beskatningssystem, 6% af indtægterne eller 15% af overskuddet. Anvendelsen af ​​en sådan særlig ordning vil spare dig for at betale skat, moms og ejendomsskat (fast ejendom).

  Hvilket udstyr du vælger for hævede lofter

  Efter registrering af aktiviteterne er anden fase oprettelsen (ansættelse) af et team af installatører og erhvervelsen af ​​nødvendigt udstyr.

  Overvej et komplet sæt af udstyr, der skal ejes af et professionelt team af installatører af stræklofter. Udstyret er traditionelt opdelt i tre kategorier:

  Udstyr til måling

  • Konstruktion roulette - fra 100 rubler;
  • Laser Roulette - fra 700 rubler.

  Udstyr til installation af stræklofter

  • En perforator med støvsuger (1 stk.) - fra 5 tusind rubler;
  • Skruetrækker (2 stk.) - fra 4 tusind rubler;
  • Stepladder med 5-7 fod (2 stk.) - 1,5 tusind rubler;
  • Jigsaw (1 stk.) - fra tusind rubler;
  • Multi detektor (1 stk.) - fra 2 tusind rubler;
  • Kappemaskine (1 stk.) - fra 6 tusind rubler;
  • Gasvarmepistol 29 kW (1 stk.) - fra 11 tusind rubler;
  • Hydro niveau (1 stk.) - fra 100 rubler;
  • Et sæt rasps (3 stk.) - fra 500 rubler.
  • Gascylinder (12l) - fra 900 rubler;
  • Husholdnings hårtørrer (1 stk.) - fra 1000 g.
  • Bærbar lampe (1 stk.) - fra 400 rubler;
  • Miter sav (pcs.) - fra 3500 rubler;
  • Clerical knife (1pc.), Metal shears (1 stk.) - fra 200 rubler;
  • Forlængelse (1 stk.) - fra 100 rubler.

  Særligt udstyr

  • Bladet er lige, kantet og smalt - fra 800 rubler.
  • Hangers til hængende lærredet (4 stk.) - fra 100 rubler;
  • Spændre lige og vinklede (2 stk. Hver) - fra 1500 rubler.

  Omkostningerne ved køb af hele sæt af udstyr vil ikke overstige 40 tusinde rubler. Det er værd at bemærke, at vi på denne måde udnytter et team af installatører (2 personer). Med udvidelsen af ​​virksomheden, når en brigade ikke længere kan klare det indkommende ordrerevolumen, bliver den anden brigade ansat. Og for hende købte det samme sæt udstyr.

  Du skal også erhverve et personligt kontor, hvis arrangement og reparation skal tildeles 100-150 tusind rubler. De samlede omkostninger ved at starte en virksomhed vil være omkring 200-300 tusind rubler.

  Ud over de "hovedstad" omkostninger, i de første faser vil der være behov for en vis mængde til reklame og indkøb af forbrugsstoffer fra producenten - klud til stræklofter.

  Vi råder dig også til at udforske forretningsidéen: "Forretning i installation og påfyldning af klimaanlæg"

  Råmateriale

  Tøj til stræklofter lavet af stof eller film. Derfor er ophængte lofter opdelt i to typer:

  • Sømløse eller stoflofter;
  • Suturale stræklofter fra PVC film.

  Stofstræklofter er dyrere end lofterne af deres PVC-film. Dette skyldes en noget dramatisk kvalitetsforskel, som i "marketing myter" om fordelene ved sømløse lofter. I praksis er de praktisk taget ikke anderledes. Den eneste væsentlige fordel ved stoflofter er bredden af ​​lærredet, hvilket er ubegrænset. Mens stoffet i deres PVC-film er begrænset til en bredde på 5m og derfor skal de sys under produktion. Men igen, teknologien giver dig mulighed for at lave en meget høj kvalitet søm, som næsten er umærkelig.

  Men på de dekorative egenskaber af stoffet lofter endda ringere - deres farveområde har ikke mere end 15 farver med en mat grov overflade. Stretchlofter af PVC-film har et farveskala på mere end 200 farver, mens overfladen kan være mat, blank med spejlreflektion, satin med en lille afspejling af lys. Det er endda muligt at udskrive fotos på sådanne lofter.

  De fleste ordrer går nøjagtigt til PVC-foliepenne, den mest almindelige farve er hvidglans.

  Engrosprisen for et lærred af deres PVC-film ligger i området fra 40 til 400 rubler / m2. Den sælges i ruller med en bredde på 150 til 500 cm. Prisen på lærredet afhænger af fremstillingslandet. Den billigste, selvfølgelig, kinesisk lærred. Filmen fra den tyske og franske producent betragtes som dyr og høj kvalitet. Når du arbejder med grossistorganisationer og små producenter, pas på forfalskninger - ofte sælges det sædvanlige kinesiske lærred under dække af eliten fransk. På dette område forsøger mange at svejses.

  Teknologi installation stretch lofter

  Teknologien til installation af stræklofter er ekstremt enkel. I starten måler en specialist ved hjælp af et lasertape rummet. Denne service leveres gratis til kunderne. Så hvis klienten bestilte loftet på deres PVC, sendes måledataene til fabrikken, hvor der ifølge de modtagne data fremstilles strækloftets stof.

  Efter fremstillingen af ​​lærredens lærredslag gør bygningen af ​​loftet i kundens lokaler. Det hele starter med installationen af ​​aluminiums baguette til væggene omkring rummets omkreds. Derefter hænges en PVC-film (eller klud) på baguetten. Derefter opvarmes lærredet til en temperatur på 60-65 gram ved hjælp af en varmepistol. På grund af dette strækkes PVC filmfilen til en jævnt tilstand. Efter nivellering kan lærredet fortsætte til installationen af ​​bundplade rundt om loftets omkreds. De skærer huller og monterer lamper, loftkorn og andet hængende udstyr. Stretch loft klar!

  Hvor meget kan du tjene ved at installere hævede lofter

  Omkostningerne ved installation af hævede lofter afhænger af eksterne og interne faktorer. Eksterne faktorer omfatter situationen på markedet - konkurrencen i din by. De interne faktorer, der påvirker prisen på tjenester omfatter: omkostningerne til internettet og komponenterne, omkostningerne ved installatørernes arbejde, kompleksiteten af ​​arbejdet i et bestemt rum (lofthøjde) og andre tilføjelser. tjenester (for eksempel fotoudskrivning). Generelt varierer prisen på et m2 strækloft fra 500 til 3500 rubler per m2.

  På en arbejdsdag kan et team af installatører på 2 personer installere op til 30-40 m2 strækloft - det vil sige at vægte hele 2-værelseslejlighed. Med en gennemsnitlig pris på tjenesteydelser på 1500 rubler / m2 vil omkostningerne ved arbejde være omkring 50 tusind rubler. Fra dette beløb skal du trække 30% af omkostningerne til råvarer, lærred, 20% af installatørens løn og 10% af andre udgifter. Det viser sig, at omkring 40% af arbejdsomkostningerne, i vores eksempel er det omkring 20 tusind rubler, der falder i lommen af ​​en iværksætter - fra en ordre. Hvis vores virksomhed i løbet af en måned udfører mindst 10 ordrer, vil overskuddet være fra 100 til 200 tusind rubler. Ikke dårligt overhovedet.

  Personalet

  Fortjeneste er god - det er sværere at organisere kvitteringen. Og en af ​​de største vanskeligheder med at skabe en rentabel forretning er søgen efter passende arbejdstagere. Ved "tilstrækkelige" medarbejdere forstås alt: kvalifikation ("lige" hænder), effektivitet, fravær af dårlige vaner, evnen til at kommunikere høfligt med kunden og så videre. At finde sådanne mennesker i nutidens virkeligheder er ikke en let, men ret gennemførlig opgave. En måde kunne være at poaching gode installatører fra konkurrenter. En anden måde er at studere eller bogstaveligt "dyrke" ens egne herrer blandt unge og ambitiøse unge. Som de siger - "i krig er alle metoder gode."

  Uanset hvor meget du værdsætter dine medarbejdere, skal du være forberedt på, at de sikkert kan foretage ordrer "på siden", arbejder i deres lommer eller har akkumuleret en kundebase for simpelthen at gå ind i deres forretning. Som følge heraf kan du få en anden konkurrent til din virksomhed.

  Og alligevel - aldrig pege på visitkort honeycomb. telefonnummer på installationsprogrammet. Angiv dit kontonummer, telefonlinjenummer for kontoadministratoren. Således reduceres sandsynligheden for et deltidsjob af installatører først uden din viden. For det andet bevares og multipliceres klientens base af din virksomhed. For det tredje kan klienten i alle tilfælde nå dig, men mesteren kan simpelthen slukke for telefonen eller være ude af rækkevidde, og kunden vil gå til at lede efter et andet firma.

  Ud over installatører skal et normalt firma med kontor have mindst en revisor, leverandør og kundeservicechef.

  Reklame og markedsføring

  I stræklofterne arbejder mund til mund perfekt - fri reklame, afhængigt af kvaliteten af ​​dit arbejde og tiden brugt på markedet. En kunde, der modtog en kvalitetsordre til tiden, og endda med rabat, skal levere 2-3 af hans venner og slægtninge. Folk går på besøg, ser dit arbejde og ønsker også at lave sådanne lofter. Derfor er det vigtigt at distribuere visitkort eller for eksempel magneter på køleskabet med din telefon. Så en ny kunde vil hurtigt finde din virksomhed.

  Desuden, hvis loftet er lækket, eller der er opstået en anden force majeure - vil den gamle klient helt sikkert ringe til dig. Igen, ekstra indkomst.

  Video på stræklofter:

  Inkrementel åbningsplan

  Efter at have undersøgt forbrugernes efterspørgsel og prispolitik for servicen til installation af stræklofter, kan du gå videre til følgende trin for at åbne et firma:

  1. Udvælgelse og udstyr af kontorlokaler, hvor kunder vil blive accepteret og gemt modeller af dit arbejde.
  2. Søg efter leverandører (fortrinsvis producenter) af materialer og forbrugsstoffer til installation af lofter.
  3. Erhvervelse af det nødvendige udstyr og værktøj, arbejdstøj.
  4. Udvælgelse af kontoransatte og installatører.
  5. Sammensætning af kundebase.
  6. Reklame tjenester.

  Hvilke dokumenter er nødvendige for at åbne

  For at registrere en individuel aktivitet har du brug for et pas, en ansøgning om statsregistrering, et dokument til betaling af statstold, en kopi af TIN-certifikatet.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Licensering af denne virksomhed kræver ikke, men et certifikat for retten til at arbejde med cylindre under tryk og med flydende gasser.

  Idéen om erhvervslivet: hvordan man åbner produktion af hævede lofter

  Produktionen af ​​stræklofter er en meget lovende retning, præget af høj rentabilitet og forbrugernes efterspørgsel. Succes vil blive opnået ved aktiv markedsføring, vores eget team af installatører og høj kvalitet.

  Før vi begynder

  Efterspørgslen efter denne type loft er stabil. At udarbejde en forretningsplan er det vigtigt at studere konkurrencen i dit område, finde pålidelige leverandører og indgå foreløbige aftaler med forhandlere.

  Vigtigste risici

  På grund af populariteten af ​​suspenderede lofter og muligheden for deres installation til enhver tid af året, afhængigt af sæsonen er ikke overholdt. Alle risici er kun knyttet til kvaliteten af ​​materialer, dit arbejde og servicetilbud. Du bør ikke spare på lønninger - inviter kvalificerede specialister. Vælg også en leverandør omhyggeligt. Certifikater er påkrævet.

  placering

  Værkstedets minimumsareal er 50 m². Sørg for at have et moderne ventilationssystem og strømforsyning 380 volt. Lokaler til produktion kan lejes i ethvert område med lave udlejningspriser.

  udstyr

  Forretning i produktion af stræklofter indebærer svejsning af PVC-film i stoffet under rummets dimensioner. Minimaludstyrslisten består af følgende maskiner:

  1. En single-station maskine til svejsning af en web med højfrekvent strøm (HDTV) koster fra 120.000 rubler. Men det er bedre at købe en to-post model med det samme. Dens præstation er meget højere, den gennemsnitlige pris er 365.000 rubler.
  2. Luftkompressor med en modtagerkapacitet på 50-100 liter. Omkostningerne er 20 000 rubler.
  3. Borde til opskæring og til indlevering af klæder til maskinen, stativer - 80.000 rubler.
  4. Udstillingsstande, møbler, computer, printer og andre nødvendige kontorartikler. Omkostninger - fra 60 000 rubler.
  5. Elforsyning, installation af automatiske enheder og UZO - 20 000 rubler.
  6. Speciel software med medarbejderuddannelse - fra 30.000 rubler.

  I alt skal omkring 600.000 rubler planlægges til køb af udstyr. Noget du kan købe billigere. For eksempel stande eller møbler, der var i brug. En computer kan bringes hjemmefra. Men noget i dit område er dyrere. Vi må ikke glemme uforudsete udgifter.

  teknologi

  Produktion af hævede lofter er præget af enkelhed og lav arbejdskraftintensitet. All teknologi kommer ned til behandling af PVC-film på HDTV-maskine.

  materialer

  Omkostningerne ved det oprindelige køb af materialer koster ca. 100 000 rubler. Startpakken ser sådan ud:

  • Flere typer af PVC-film, harpuner og baguetter.
  • Presspan er et specialkort, der bruges til svejsning på en HDTV-maskine.
  • Vilaterm. Det er nødvendigt at forsegle sømme. Den mest almindelige diameter er 40 mm, men andre bør opbevares på lager.
  • Emballagematerialer (film, pap, tape).

  personale

  3-4 personer er nok til at arbejde på værkstedet. En medarbejder er ansvarlig for at arbejde med computeren og skære på nettet. 2-3 personer beskæftiger sig med svejsning, fastgørelses harpoon og emballage. Selv om der i starten i mangel af et stort antal ordrer med arbejdet kan håndtere 2 personer. Det hele afhænger af produktionsmængden. På trods af den enkle teknologi, er det vigtigt at have kvalifikationer og erfaring.

  Dokumenter og licenser

  Ved at registrere din virksomhed kan du vælge IP eller LLC. PI opererer på et forenklet skattesystem, men i tilfælde af konkurs risikerer du hele ejendommen. Registrering af en LLC og beregning af årsregnskaber for beskatning er meget vanskeligere. Men dine risici er kun begrænset af aktier i den autoriserede kapital. Dine OKVED-koder:

  markedsføring

  Produktsalg kan udføres via to kanaler:

  rentabilitet

  Udgifterne til fremstilling af 1 m² loft er omkring 110 rubler. Med en tv-station HDTV maskine og en 100% belastning kan du producere 3.750 m². Antag at du sælger 60% af produkterne via forhandlere på 200 rubler hver og 40% direkte til kunden på 400 rubler hver. Din fortjeneste for måneden vil være 638 000 rubler. Efter betaling af skatter, løn og andre løbende udgifter er nettoresultatet inden for 350.000-400.000 rubler.

  Resumé af

  Produktionen af ​​stræklofter er meget rentabel. Kapitalinvesteringen betaler sig på kort tid.

  Installation af stræklofter som en virksomhed for begyndere

  Stretch loft installation er en populær industri blandt byggeri tjenester. Og jo bedre arbejdet er gjort, desto højere er efterspørgslen efter det. Udført med en professionel tilgang, vil installationen ikke kun være omkostningseffektiv, men værdigt betalt. Derfor fortjener stræklofternes forretning detaljeret overvejelse.

  Stræklofter - en succesfuld forretning?

  Du kan være sikker på fordelene ved denne service uden at lade din egen lejlighed gå af sted. Nok på internettet for at se annoncer til din anmodning, og du vil straks fange de øjne fristende annoncer på installationen af ​​hævede lofter. Tjenestemarkedet har naturligvis sine konkurrenter, men antallet af tilbud viser overbevisende tilstedeværelsen af ​​efterspørgslen.

  Virksomheden har bevist sig i både store byer og bytyper. Streklofter er så populære, at de endda er oprettet i simple homogene "Khrusjtsjov" mennesker med gennemsnitlige indkomster, der ønsker at forene deres hjem på en moderne måde. Efterspørgsel skaber udbud, og hver dag er der nye virksomheder og virksomheder, der leverer denne service. Men hvad angår arbejde, kan du ikke bekymre dig, det vil være nok for alle.

  Vigtigt: Det er især vigtigt at planlægge arbejdet korrekt og tage højde for kundens ønsker, når man organiserer en virksomhed på loftslofter.

  Inkrementel åbningsplan

  Begyndelsen for at åbne din virksomhed er, efter at nybegynderen er bekendt med prispolitikken for installation af hævede lofter og undersøger forbrugernes efterspørgsel. Step-by-Step forretningsplan stræklofter med finansielle beregninger vil hjælpe den fremtidige leder til at beregne omkostninger og overskud. Åbningsfaser:

  • Leje eller køb af kontorlokaler. Det vil blive placeret prøver af virksomhedens virksomhed og accepterede kunder.
  • Indkøb af materialer og yderligere elementer til installation af lofter.
  • Køb af udstyr, værktøj og tøj til arbejdstagere.
  • Udvælgelse af installatører og andet personale hos virksomheden.
  • Udvikling og etablering af grundlaget for potentielle kunder.
  • Reklame og markedsføring af din virksomhed.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Det er mest fordelagtigt for enhver nybegynder iværksætter at registrere sig som en individuel iværksætter (individuel aktivitet). Ved registrering kræves følgende dokumenter:

  • iværksætterens personlige pas og hans kopi
  • ansøgning om registrering
  • check for betaling af statens told
  • kopi af entreprenørens digitale kode (skatteydernes identifikationsnummer).

  Vigtigt: Et stort plus for denne type forretning er, at det ikke kræver en licens. Men vær sikker på at få tilladelse til retten til at arbejde med flydende gas og højtrykscylindre.

  Aktivitetsregistrering

  Ansættelsesbegivenheden indebærer registrering på to måder:

  • Ltd (juridisk enhed);
  • PI (individuel iværksætter).

  Registrering af den anden mulighed adskiller sig fra den første i sin enkelhed. Det betyder, at ejeren ikke behøver at foretage ekstra omkostninger. Bøder og sanktioner i forhold til en individuel iværksætter er flere gange mindre end for en juridisk enhed.

  Skjul din virksomhed IP kan være til enhver tid, men LLC kan ikke gøre det på en dag. Likvidation LLC vil trække en række betydelige udgifter og yderligere papirarbejde. Men en juridisk enhed har sine egne væsentlige fordele. Hvis en likvidation af en LLC f.eks. Medfører betydelige omkostninger, risikerer IP generelt at miste sin løsøre og fast ejendom.

  Et stort plus for en juridisk enhed er, at kunderne stoler på et sådant selskab mere end en simpel iværksætter. I hvilken af ​​mulighederne for at registrere din virksomhed - beslutter ejeren. Prøv først at arbejde som en individuel iværksætter, og hvis virksomheden er begyndt at få fart, så kan du registrere dig som en LLC.

  Din virksomheds fortjeneste afhænger af det skattesystem du vælger. Skatter under det forenklede system kan betales på to måder:

  • 6% af omsætningen
  • 15% af overskuddet.

  I betragtning af den procentdel af beskatning, en iværksætter kan spare på skat - på ejendom, overskud og moms.

  udstyr

  Efter at have registreret din virksomhed skal ejeren tænke på at købe eller leje udstyr. Det er meget godt, hvis en gruppe installatører vil blive oprettet, hvem vil kunne foreslå, hvilken slags udstyr der skal købes. Et komplet sæt af udstyr vil hjælpe installationsgruppen med at udføre arbejde af enhver kompleksitet. Udstyret kan traditionelt opdeles i typer:

  Til måling

  • Konstruktionstape - 2 stk. (fra 110 rubler);
  • lasertape - 2 stk. (fra 800 rubler).

  Til installation af stræklofter

  • perforator komplet med støvsuger - 1 stk.
  • skruetrækkere - 2 stk.
  • Trappe med høje trin - 3 stk.
  • vandstand - 1 stk.
  • Håndværktøj til savning - 1 stk.
  • sæt af filer - 3 stk.
  • 12 liter gascylinder - 1 stk.
  • opførelse af hårtørrer - 1 stk.
  • multi detektor - 1 stk.
  • forlængerledninger - 2 stk.
  • bærbare lamper - 2 stk.
  • gasvarmepistol - 1 stk.
  • metal saks - 1 stk.
  • Slutsav - 1 stk.

  specialiserede

  I installationen kan arbejdet ikke uden særligt udstyr. Dette omfatter:

  • vinkel og lige spænding - hver type 2 stk.
  • sæt blader (smal, lige og kantet) - 1 stk. hver art
  • suspensioner - 4 stk.

  Omkostningerne ved at købe et sæt udstyr vil være fra 50 tusind rubler. Mængden af ​​nødvendigt udstyr er designet til at give to installatører. Hvis en iværksætter planlægger at udvide sin produktion, så vil omkostningerne ved køb af udstyr øges. Alle investeringer i start af en virksomhed vil udgøre ca. 250-300 tusind rubler.

  Hvor skal man tage råvarer

  Indkøb af materiale udføres bedst af en forvalter, der ejer leverandørdatabasen. De kan findes på annoncer i trykte og online publikationer. Overvej forskellen i materialer af stræklofter. Stoflofter kommer til en meget højere pris end PVC-filmlofter. Men kvaliteten af ​​disse to muligheder er næsten ens for hinanden. Forskellen i stoffet lofter kun i, at bredden af ​​deres lærred er forskellig. PVC filmbaner har en bredde på ikke mere end 5 m, så de sys ofte sammen i et enkelt stykke i produktionen. Men kvaliteten af ​​denne teknologi påvirker ikke.

  Fabric dekorative materiale har en palette på mere end 15 nuancer, mens produkter fra PVC-film er præsenteret med mere end 230 muligheder. Materialets overflade kan varieres: med spejlreflektion, mat eller satin.

  De mest populære er lofter lavet af PVC film. De er mest værdsat af kunderne for en simpel hvidglans.

  Udgifterne til lærredet er taget pr. Kvadratmeter og varierer fra 30 til 350 rubler. Ruller med standardbredde - fra 150 cm. Producentens land har indflydelse på prisen. Canvas fremstillet i Kina er den billigste, og især værdsat fransk og tysk materiale.

  Vigtigt: Når du køber materiale fra grossister, skal du kræve et kvalitetscertifikat. Du skal også omhyggeligt se på oprindelseslandet.

  Teknologi installation stretch lofter

  Det teknologiske aspekt ved installationen forårsager ikke vanskeligheder. I den første fase af arbejdet foretager en medarbejder i virksomheden målinger af gulvpladsen ved hjælp af et målebånd. Denne procedure er normalt fri for klienten. Yderligere, afhængigt af hvilket loft tiltrukket kundens opmærksomhed, vælges et lærred.

  Når alle de nødvendige materialer er blevet leveret til kundens lokaler, laver et håndværksarbejder installationen af ​​loftet. En aluminiumkonstruktion (baguette) er fastgjort til væggene. Derefter monteres PVC-ark eller stofbaseret materiale på det. Med en varmepistol opvarmes lærredet til en bestemt temperatur. Når den udsættes for varm luft, strækker materialet sig og bliver glat. Når stoffet er nivelleret, installerer specialisten bundkortet. Skær forsigtigt hullerne til lysekroner, fastgør cornices eller andre loftprodukter. Herefter kan arbejdet accepteres.

  Personalet

  Fortjeneste vil kun være konstant, hvis iværksætteren beskæftiger interesserede mennesker. Denne kategori af specialister vælges individuelt, baseret på deres faglige færdigheder, evne til at arbejde i et hold og en venlig holdning til kunderne. Mange iværksættere lokker gode specialister til sig selv og tilbyder dem højere løn.

  For velkoordineret arbejde har en virksomhed med et gennemsnitligt niveau brug for:

  • installatører - 2 personer;
  • kontoradministrator - 1 person;
  • revisor - 1 person;
  • leverandør til køb af materialer - 1 person;
  • kontorchef på arbejde med klienter - 1 person.

  Reklame og markedsføring

  Den vigtigste annonce for gode specialister er mund til mund. En kunde, der kan lide dit arbejde og din tjeneste, vil helt sikkert anbefale din tjeneste til sine venner, kolleger og bekendtskaber. At tiltrække kunderne praktiserer rabatter og rentable kampagner.

  Annoncer din stretchloftproduktion som en virksomhed i byblad, på opslagstavler eller på internetsider. Fordel dine visitkort i form af kalendere, hæfter, penne eller magneter. Tøv ikke med; enhver ejer af boligen, der har haft små ændringer i designet, vil gerne prale af sine nye lofter foran gæsterne og fortælle dem om dig. Derfor er kvalitetsarbejde den bedste annonce til din virksomhed.

  Vigtigt: Glem ikke, at hvis en klient har force majeure med et loft, skal han besøge din virksomhed.

  rentabilitet

  Efter at have fået til rådighed en brigade og samme antal køretøjer, kan du sikkert stole på fortjeneste. Høj rentabilitet genererer altid stor konkurrence, glem ikke det.

  Hvis iværksætteren er i stand til kompetent at organisere indkøb af materialer og deres rationelle forbrug, så kan det første overskud ses efter flere store ordrer. Perioden med fuld selvforsyning er 3-4 måneder.

  Fordele og ulemper ved denne type aktivitet

  Enhver type virksomhed er udsat for risici. For at minimere omkostningerne forud for åbningen af ​​din virksomhed skal du evaluere konkurrenternes marked, finde ud af deres priser og kommunikere med kompetente leverandører. Find ud af, om denne type forretning er egnet til dig, eller du er endnu ikke klar til alle sine manifestationer.

  Virksomheden har enhver chance for velstand. Den enkle proces med at installere lofter, hurtig tilbagebetaling og regelmæssig interesse i tjenesten giver alle chancerne for frugtbart arbejde. Derfor kan enhver målrettet person begynde at gøre dette fra bunden - kun ønske er nødvendig.