Trin for trin forretningsplan for stræklofter

Forretningsplan for hævede lofter: En detaljeret vejledning med beskrivelse af sektioner. 4 fordele ved virksomhed + liste over udstyr + beregninger af investeringer og payback.

Kapitalinvesteringer i erhvervslivet: fra 8 000 (67 500) rubler.
Erhvervsbetaling: fra 2 måneder.

Hver nybegynder forretningsmand er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man vælger den type tjeneste, der vil være mest efterspurgt.

Til dette formål gennemføres analyser af efterspørgsel, undersøgelse af målgruppen og andre aktiviteter, som senere indgår i forretningsplanen. Stræklofter - et af de relativt nye områder inden for interiørdesign. Denne tendens er interesseret i, som ejerne af boliglejligheder, og dem, der er involveret i design og reparation af kommercielle virksomheder.

Baseret på dette kan det antages, at de vil være i stor efterspørgsel. Det vigtigste er, at den, der planlægger at gøre dette, har mulighed for at opfylde denne efterspørgsel.

For at vurdere din styrke og planlægge produktionsprocessen klogt, kan du heller ikke undvære denne værdifulde dokumentplan. Derfor, hvis du beslutter dig for at begynde at installere ophængte lofter, er en forretningsplan den allerførste ting værd at arbejde på.

Og til en begyndelse vil vi evaluere relevansen og relevansen af ​​ideen selv.

Hvorfor er det værd at starte en virksomhed for at installere stræklofter?

De grundlæggende begreber på markedet, både varer og tjenesteydelser, er udbud og efterspørgsel. Faktisk om en virksomhed vil lykkes afhænger af disse indikatorer.

Ikke sjældent sker det, at selv at tilbyde kvalitetsservice til en rimeligt rimelig pris, bliver en virksomhed ulønnsom. Selskabet lukker, uden at bringe nogen fortjeneste til sin ejer. Og alt, fordi ideen blev valgt til at være mislykket, ikke hævdet.

Og hvad med forretningen med at installere stræklofter? Hvilke sider betragtes som attraktive for iværksættere?

I denne niche er der stadig et sted for forretningsbegyndere. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at det er realistisk at organisere en virksomhed uden store investeringer (f.eks. Som mellemmand).

Annoncere denne type tjeneste er absolut ikke svært. Især effektiv er reklame på internettet. Siden først og fremmest åbner folk søgemaskiner, i stedet for at lede efter reklamer i undergrundsbiler, offentlig transport og fyre med foldere i nærheden af ​​indkøbscentre.

Og det er ikke alle hans styrker.

De vigtigste fordele ved at installere hævede lofter

 1. Installationsprocessen tager ikke meget tid (ideelt - 2-2,5 timer).

Alle basale omkostninger betales af kunden før arbejdet påbegyndes.

Normalt, når der ydes tjenester af denne type (installering af vinduer, klæbende tapet, gulvbelægning mv.), Betales materialer på forhånd.

Den anden mulighed - halvdelen af ​​prisen betales som depositum.

 • I begyndelsen kræver virksomheden ikke at arbejde med forskellige databaser og søger administrativt personale.
 • Den høje pris for service til kunder, i forhold til omkostningerne (materiale + udstyr + arbejde).
 • Sådan starter du en organisation: forretningsplan stræklofter

  For at begynde at gennemføre ideen om at installere hævede lofter, skal du vælge en ordning, hvormed du vil arbejde.

  Den nemmeste og mest almindelige mulighed er som følger:

  • Du er på udkig efter mestere, der direkte skal beskæftige sig med installationen eller ved, hvordan man gør alt selv;
  • få standardudstyr til arbejde
  • Søger leverandører, der kan bestille lofter og andre nødvendige materialer;
  • søg efter kunder.

  For at hver fase af forretningsorganisationen skal gå glat, er det nødvendigt at lave en forretningsplan. Selvom du ikke har planer om at søge efter en investor.

  Forretningsplan - et dokument med en enkel og klar struktur. Det første afsnit, som vi vil fokusere på, er undersøgelsen og analysen af ​​denne servicesektor.

  Ligesom vi analyserede ideen selv i forretningsområdet, så bør en iværksætter evaluere: "Vil der strække lofter i efterspørgsel i hans by? Hvem anses for hovedkonkurrenten? "

  Analyse af niche og konkurrenter

  Konkurrenterne skal analyseres ved hjælp af sådanne indikatorer:

  • hvilke tjenester de yder ud over at installere hævede lofter
  • hvilket niveau af kvalitet tilbydes kunderne
  • og hvad koster deres ydelser.

  Hvorfor fokuserer vi på relaterede tjenester?

  For eksempel installerer en konkurrent også en sokkel, maler vægge og giver generelt et komplet udvalg af tjenester til reparation af lokaler. Så vil mange kunder vende sig til ham, hvis det kun er fordi det er praktisk!

  Vurder dig selv: oftest strækker lofter installeres under reparation. Ved at henvende sig til virksomheden med en bred vifte af ydelser er der ingen grund til at lede efter forskellige herrer.

  På baggrund heraf kan vi konkludere: Hvis en iværksætter kun er involveret i installation af lofter, skal han stille betingelser, der vil tiltrække en klient til ham. Kvalitet skal være øverste hak - dette er standard.

  Men også noget ekstra værd. For eksempel overkommelige priser.

  Dette vil ikke være et problem selv for startende iværksættere, da gennemsnittet i denne virksomhed er omkring 200%. For at reducere priserne for kunderne er det nok at tilbyde en premium lavere.

  Virksomhedsregistrering på stræklofter

  Du skal indsamle alle de nødvendige dokumenter for at officielt registrere din virksomhed.

  For en virksomhed på stræklofter er det nok at åbne SP.

  Det tager lidt tid og penge (800 rubler, hvis du gør dig selv). Samtidig er rapportering til IP meget lettere end for LLC.

  For at oprette en IP skal du indsende følgende dokumenter til skattekontoret:

  • pas + fotokopi af pas, som er notarized;
  • en notariseret ansøgning om registrering hos statslige myndigheder
  • Bekræftelse af betaling af statstold (betalt kvittering);
  • fotokopi af identifikationsnummeret.

  Også værd at vide, at denne forretningsinstallation af hævede lofter, har sine egne specifikationer. Dette betyder, at du skal bruge et sæt ekstra dokumenter, der er nødvendige for at starte en virksomhed.

  For eksempel et certifikat om ret til at arbejde med gasflasker af alle medarbejdere i virksomheden.

  Stræk loft reklame

  Det vigtigste skridt er at lave en annonce, der virkelig vil lede kunden.

  Som diskuteret tidligere er den mest hensigtsmæssige, rentable og effektive annoncering i denne forretning på internettet.

  Baseret på erfaringerne fra dem, der allerede har opnået nok i denne sag, er den mest hensigtsmæssige valg reklame i søgemaskiner. Ja, det tager mange penge. Det giver dog det bedste resultat.

  Der er også en mere budgetmæssig metode til reklame - at placere en annonce i den lokale avis. Konvertering giver en lille, men det er et minimum værd (nogle gange generelt gratis).

  Men en sådan metode som udstationering annoncer giver ikke længere et specielt resultat. Desuden er mange svigordninger nu forbundet med forskellige reparationstjenester. Fordi dine flyers vil blive opfattet ret negativt.

  Stretch loft udstyr

  Oftest behøver iværksætteren ikke at beskæftige sig med dette problem, da alt det nødvendige er med de mestre, som han ansat til arbejde. En intelligent iværksætter bør dog ikke stole på andre end sig selv.

  Derfor er det bedre at købe alt udstyr straks eller i det mindste beregne, hvor meget det vil koste:

  Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

  Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

  Generelle oplysninger

  For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

  Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

  Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

  Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

  Forretningsfunktioner

  Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

  Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

  Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

  Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

  Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

  Produktion stretch lofter. Cutting canvases

  På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

  Spike joint

  Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

  På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

  Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

  Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

  spyd

  Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

  Kvalitetskontrol

  Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

  udstyr

  Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

  • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
  • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
  • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
  • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
  • 2 skæreborde.
  • Hævning til film.
  • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

  Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

  I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

  • møbler (bord, stole);
  • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
  • kontorudstyr (computer, printer);
  • andet papirvarer.

  Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

  Yderligere materialer

  Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

  De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

  Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

  rentabilitet

  For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

  • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
  • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
  • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
  • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

  Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

  • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
  • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
  • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

  Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

  • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
  • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
  • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

  På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

  Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

  Vi laver en forretningsplan med stræklofter

  Download gratis forretningsplaner fra et særligt katalog:
  "DE BEDSTE FRIE RUNET NETWORK BUSINESS PLANS"!

  Advarsel! Den gratis forretningsplan, der tilbydes til download nedenfor, er eksemplarisk. Den forretningsplan, der passer bedst til din virksomhed, skal oprettes ved hjælp af specialister.

  Montering af spændingslofter i dag er en af ​​de mest rentable industrier inden for byggeri. Jo højere kvaliteten af ​​det produkt eller den service, der leveres, desto større er efterspørgslen efter dem.

  Derfor vil velfremstillede reparationer ikke altid være efterspurgte, men også godt betalt. Forretningsinstallation af hævede lofter er ingen undtagelse.

  Inden man påbegynder den direkte organisering af en virksomhed, er det nødvendigt at analysere det nuværende marked og konkurrenter i det. Der er to muligheder for yderligere aktiviteter:

  • - gennemførelse af byggematerialer
  • - levering af tjenesteydelser til installation af lofter.

  Det er nødvendigt at omhyggeligt analysere de eksisterende tilbud på markedet for at identificere svaghederne hos konkurrerende organisationer.

  Hvis du mener, at prisen er for høj, kan du sænke den lidt (med 5%).

  I tilfælde af at forbrugerne tilbydes byggematerialer af høj kvalitet - indgå en direkte leveringsaftale med producenten.

  Samtidig er det yderst vigtigt ikke at overdrive det og ikke arbejde tabt, fordi hovedmålet er at tiltrække forbrugeren og ikke absolut overlegenhed over konkurrenten.

  Først og fremmest bør du bestemme hvor kontoret ligger, hvor indgående ordrer fra kunder vil blive accepteret og behandlet.

  På dette sted gemmes også al dokumentation, visuelle layouter, tilbehør og værktøjer.

  Kontoret skal derfor placeres på et bekvemt og tilgængeligt sted for den potentielle forbruger, og dets samlede areal skal være mindst 40 kvadratmeter. Direkte på stedet skal man skelne mellem et sted for modtagelse af kunder og til hjælpeværktøj. Tilladt at købe (leje) to forskellige objekter af fast ejendom.

  Kontorets første indtryk skal give et positivt indtryk, så det skal udleveres korrekt. Ved indgangen kan du hænge billeder af færdige genstande til et levende eksempel på det udførte arbejde. Det skal tage sig af virksomhedens personale.

  I begyndelsen af ​​arbejdet er det nok at rekruttere to ledere og en installatør og en vedligeholdelsesarbejder. Installation af stræklofter udføres nær elektrisk ledninger, så medarbejderne skal sørge for specielt tøj og passende udstyr.

  En fremragende artikel, der fortæller om korrekt udarbejdelse af hovedafsnittene i en vellykket og aktiv forretningsplan, tilbydes her: "De vigtigste dele af forretningsplanen."

  Lær hvordan du opretter en forretningsplan præsentation her.

  Et grundlæggende punkt i ledelsens jobbeskrivelse vil være en aktiv søgning efter kunder og støtte til eksisterende ordrer. Det vil ikke være overflødigt og reklame, som kan være i form af stikkende annoncer ved indgange eller bannere.

  Den mest stabile arbejdsmulighed er langsigtet samarbejde med byggefirmaer, der udfører nøglefærdige reparationer. I dette tilfælde kan du modtage en ordre, der overstiger omkostningerne og mængden af ​​arbejde fra en privat lejlighedsejeren flere dusin gange.

  Download gratis forretningsplaner fra et særligt katalog:
  "DE BEDSTE FRIE RUNET NETWORK BUSINESS PLANS"!

  Forretningsplan for produktion og installation af hævede lofter: nuancer og funktioner

  Tænker over, hvad en virksomhed skal være, så den ikke bare giver gevinster, men også reelle fordele for mennesker, man kan ikke ignorere reparations- og forbedringsområdet for lokaler. Et af områderne er produktion og installation af lofter. Oprettelsen af ​​virksomheden vil retfærdiggøre sig selv, både i en stor by og i landsbyen, fordi folk ønsker at leve og arbejde i komfort.

  Forretningsplan: Mål og mål for virksomheden

  Mål for åbning af et firma:

  at justere produktionen (produktion) af stræklofter
  udvikle din egen modelmodel
  skabe et team af fagfolk;
  producere et komplet udvalg af arbejde - fra produktion til installation af lofter
  øge produktionskapaciteten, udvide virksomheden (åbne grene).

  Virksomhedens opgaver til produktion og installation af lofter:

  komme ind på markedet, blive en konkurrencedygtig virksomhed;
  opfylder menneskers behov for disse produkter;
  udvide de foreslåede modeller og farver i lofter, anvende nye udviklinger og teknologier;
  recoup omkostningerne og opnå en rentabilitet på 20% i 2 år efter start af arbejdet.

  Virksomhedsregistrering

  For at starte din egen virksomhed i produktion af hævede lofter, skal du officielt registrere virksomheden. Den juridiske form kan være:

  PI (individuel iværksætter);
  LLC.

  I det første tilfælde anbefales det at vælge den forenklede mulighed for at betale skatter og afgifter, da der i de tidlige udviklingsstadier vil blive behov for penge. Hvis valgmuligheden for at åbne en LLC (registrering af en juridisk enhed) vælges, vil mængden af ​​skatter stige, men selskabet vil kunne dække en betydelig niche, starte produktionsaktiviteter, indgå kontrakter med grossister næsten umiddelbart efter starten af ​​arbejdet. Tilliden til LLC er højere end til private erhvervsdrivende.

  Samtidig er det vigtigt at huske på, at betaling af skatter og gebyrer ved åbningen af ​​en LLC i starten af ​​arbejdet muliggør en videreudvikling af virksomheden umuligt - beløbene vil være ret store, men hvis virksomheden ikke giver de forventede resultater, vil denne retlige form beskytte mod tab af investeringer - Den del kan gemmes. For at registrere en virksomhed som en LLC er det nødvendigt at registrere en juridisk adresse - for denne iværksætter er det ikke nødvendigt.

  61 - arbejde i detailhandelen om ordrer
  46.7 - arbejde i detailsalg med byggematerialer;
  354 - Produktion af plastprodukter, der anvendes i byggebranchen.

  Produktionen er ikke underlagt licens, men opnåelse af tilladelser fra SES og brandbeskyttelse er en forudsætning. Certificering af de varer, hvorfra lofter er lavet, vil øge graden af ​​kundesikkerhed i virksomheden, således at virksomheden vil modtage mere omsætning og nettoresultat. For at registrere et firma skal du kontakte dit lokale skattekontor.

  Finansielle side: Første investeringer og overskud

  Uden at investere penge er det umuligt at starte en virksomhed. I tilfælde af produktion og installation af nedlagte lofter er det nødvendigt at foretage følgende monetære investeringer:

  Køb udstyr, der giver dig mulighed for at foretage præcise målinger (roulettes - bygning og laser, meter, hjørner) - fra 5.000 rubler;
  At købe udstyr til direkte installation af stræklofter (perforatorer, skruetrækkere, øvelser, puslespil, varmepistoler, skæremaskiner, savværk, forlængerledninger) - ca. 45.000 rubler;
  Specialudstyr (blader, suspensioner, spændinger) - fra 5.000 rubler.

  Det samlede beløb vil være omkring 55-60 tusind rubler pr. 1 brigade af arbejdere. I takt med at virksomheden begynder at udvikle og udvide sig over tid, vil omkostningerne til det andet og efterfølgende team også være omkring 60 tusind rubler.

  Produktionssiden kræver også investeringer - udstyr og materialer købes i starten af ​​driften. Alle de nødvendige maskiner sammen med råmaterialerne vil kræve investeringer på omkring 200 tusind rubler. Det er nødvendigt at tage sig af kontoret på forhånd - udlejning af lokaler og køb af møbler og kontorudstyr koster yderligere 130-150 tusind rubler. Det er vigtigt at forlade midler til uforudsete behov, brugsregninger, køb af forbrugsstoffer og marketingkomponenten - reklamekampagner, kampagner og salg - omkring 100 tusind rubler. De samlede omkostninger vil være omkring 400 tusind rubler.

  Åbning af en virksomhed, du kan ikke tænke på fortjeneste. Den er dannet på grundlag af de etablerede serviceomkostninger samt eksterne og interne faktorer, som omfatter:

  markedssituationer - niveauet for konkurrence og efterspørgsel
  omkostningerne til stof og komponenter
  udgifterne til specialarbejderes arbejde
  kompleksiteten af ​​arbejdet i rummet.

  Den gennemsnitlige pris ved installation af 1m2 strækloft er 2-3 tusind rubler. Hvis vi tager højde for at holdet vil kunne installere op til 30 m2 om 1 dag, så vil det beløb, som virksomheden modtager til arbejde, være omkring 60-90 tusind rubler. Det er nødvendigt at fradrage fra dette beløb omkostningerne ved råmaterialer under produktionen - 30%, installatørernes løn er 20% og 10% - andre udgifter - udstyrsforbrug, brændstof til bilen, skattebetalinger. Entreprenørens indkomst vil i dette tilfælde være fra 24 til 36 tusind rubler fra 1 udfyldt ordre. I overensstemmelse hermed vil 10 ordrer om måneden skabe en nettovinst på 200-300 tusinde rubler.

  Udstyr og materialer

  Tøj til stræklofter - stof eller film. De første dyrere og bedre, men overkommelige priser og en række farver medfører stor efterspørgsel efter PVC-lofter. Derfor er det nødvendigt at købe dette materiale i mere end en stofmængde. Det er vigtigt at huske, at PVC har begrænsninger på bredden - ikke mere end 5 meter, så produktionen vil kræve sting af elementer for at få den nødvendige størrelse for projektet. Engrosprisen på lærredet - op til 400 rubler / m2. Materiale sælges normalt i ruller op til 500 cm brede.

  Desuden vil produktionen kræve følgende udstyr:

  metal hjørne;
  spånplader;
  spunbond;
  Elektrisk karton til svejsning på maskinen;
  papkasser;
  luft boble film;
  scotch tape

  Markedsanalyse

  Ved at analysere markedet for produktion og installation af loftlofter, skal det forstås, at der med stor efterspørgsel efter servicen vil være stor konkurrence. Derfor er det nødvendigt inden åbningen af ​​virksomheden at overveje en udviklingsstrategi - at holde kampagner, tilbyde forskellige farveindstillinger til lofter, at udvikle designforslag.

  Tiltrækning af kunder vil ikke kun hjælpe interessante løsninger i farver og nuancer, men også overkommelig pris, som skal være lavere end konkurrenternes. Det er vigtigt, at omkostningerne ikke er for lave - tværtimod vil det skræmme potentielle kunder.

  Firmaannoncering

  Markedsføringskomponenten er vigtig for forretningsfremme. I tilfælde af hævede lofter kan du udover de sædvanlige metoder til reklame - reklame i medierne eller på tv, distributionen af ​​hæfter og foldere, tilbyde potentielle kunder gode samarbejdsvilkår - behagelige bonusser, gaver, rabatter.
  Gratis tjenester, såsom arealmålinger, designudvikling, vil tiltrække stor opmærksomhed. Det er nødvendigt at indgå en kontrakt for reklame for virksomheden af ​​byggefirmaer - dette vil øge virksomhedens prestige i øjnene af mennesker.

  Mulige risici

  I betragtning af risiciene er det også nødvendigt. Blandt de vigtigste negative faktorer:

  reduceret efterspørgsel i et bestemt emne
  høj konkurrence
  mangel på kontanter til udvikling.

  Derfor er det meget vigtigt at analysere situationen på markedet forud for indledningen af ​​papirarbejde og udstyrsopkøb. Startkapital bør også være bedre, hvis disse midler ikke er kredit, da de alligevel skal gives til banken.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Stræklofter - forretningsplanen for åbning af produktionen

  Stræk loft produktion er ret en rentabel forretning. Der er ikke for mange konkurrenter i dette segment. Der er mulighed for at besætte en niche. Omkostningerne ved et udenlandsk lærred er ca. 700-900 rubler / kvm. m, lærredet af russisk oprindelse koster omkring 300-400 rubler. / Sq. m.

  Hovedaktivitet

  Stretch loft er en vinyl PVC film, som er fremstillet af en særlig teknologi. På loftet er der monteret en ramme, hvor lærredet strækkes. Udover salget af en sådan "film" kan dine herrer tilbyde tjenester til installation af dem, lysekroner og indbyggede lamper. Virksomheder på stræklofter tiltrækker et stigende antal iværksættere.

  Hent den komplette "Forretningsplan for et bygge- og anlægsvirksomhed"

  • indeholder en detaljeret analyse
  • indeholder alle nødvendige beregninger for at opnå lån, tilskud og investeringer
  • indeholder vigtige oplysninger for at starte en lille virksomhed eller virksomhed
  • forretningsplan er i MS WORD format

  Instruktioner hvordan man åbner og hvad du skal gøre

  Efterspørgslen efter installation af hævede lofter vokser hvert år af to grunde:

  • smuk og hurtig dekoration af rummet
  • Du kan nemt skjule fejlene i det ujævne loft.

  Før du starter en sådan virksomhed, bør du tænke på antallet af medarbejdere og de penge, du har brug for, når du starter en virksomhed. Forretningsplanen for stræklofter er bedre udviklet flere måneder før ideen introduceres.

  Trin 1 - forberedelse og forberedelse af dokumenter

  Kun den officielle åbning af virksomheden og den officielle registrering af medarbejdere giver dig mulighed for at få din fortjeneste. For at åbne produktionen af ​​hævede lofter skal du:

  • opnå et certifikat for retten til at arbejde med gasflasker
  • ansøge om registrering af en juridisk enhed
  • Tilmeld dig hos det lokale skatteinspektorat, PF og statistikmyndigheder;
  • Indsend elektronisk rapportering til alle tilfælde.

  Trin 2 - værelse søgning

  Når du åbner produktion, skal du søge et værelse til både kontoret og et lille værksted, hvor arbejderne vil arbejde. Kontoret skal være mindst 30 kvadratmeter. m. og ligger i et overfyldt område. Kunderne kommer til hovedkontoret, underskriver kontrakter og foretager forskudsbetaling for arbejde. Butiksbehov fra 100 kvadratmeter. til bekvem at finde arbejdstagere, der vil gøre stræklofter.

  Trin 3 - køb og installation af det nødvendige udstyr

  Produktion af hævede lofter kræver investeringer i udstyr. Små værktøjer, der skal købes til installatører - en hammer, målebånd, sideskærer, håndsav, kniv, justerbar skruenøgle, borekroner, mejsel, filsæt.

  Nødvendigt udstyr til produktion, i rubler:

  • kontorudstyr (fra 15 tusind rubler);
  • perforator (fra 3 tusinde rubler);
  • boremaskine (fra 2000 p.);
  • gaspistol (fra 10 tusinde rubler);
  • overalls med et firmas logo (fra tusind rubler);
  • Trappe med 5 trin (fra 500 s.);
  • gas cylinder fra 25 liter (fra 5 tusind rubler).

  Fotogalleri "Udstyr til produktion og installation af lofter"

  Trin 4 - Rekruttering

  Kontoret skal være:

  • Sekretær-Administrator;
  • designer;
  • HR Manager;
  • revisor.

  Trin 5 - reklame og reklame

  At fremme din virksomhed vil have sådanne metoder:

  • gå gennem nye bygninger og tilbyde installationstjenester;
  • samarbejde med byggefirmaer
  • opbygge forretningsforbindelser med designere
  • Kør annoncer på Facebook, Odnoklassniki og Vkontakte.

  Flere salgschefer vil kunne markedsføre dine tjenester. De vil gøre dette gennem aktivt salg, kolde opkald og sende kommercielle tilbud til kunder.

  Finansiel plan

  Forretnings rentabilitet er 25-30%. De omkostninger, der skal afholdes i forbindelse med aktiviteterne, er som følger:

  • Kontorleje på 30 kvm pr. måned (50.000 rubler);
  • Udlejning af produktionsvirksomhed pr. måned (100-150 000 rubler);
  • løn på 10-12 ansatte pr. måned (100.000 rubler)
  • nyttebetalinger pr. måned (20.000 rubler)
  • køb af udstyr (50-100 000 rubler)
  • gebyr for certifikater (15 000 rubber).

  I alt: 450 tusind rubler.

  Finansiel planlægning skal ske i 1-2 år før produktionsstart. I løbet af denne tid kan du beregne, hvor meget initialinvesteringer der skal bruges.

  Mulige risici

  Der er risiko for at erhverve lav kvalitet linned. Derfor skal du omhyggeligt vælge leverandører, sammenligne priser og kvalitet, før du køber.

  Der er en systematisk risiko, der indebærer en stigning i inflationsniveauet. I dette tilfælde bliver du nødt til at hæve priserne på tjenester lidt.

  Video "Fem måder at øge fortjenesten ved salg af hævede lofter"

  I denne video lærer du om, hvordan du øger overskuddet.

  Download den detaljerede "Forretningsplan for en byggeri og efterbehandling firma" med beregninger:

  Installation af stræklofter som en virksomhed for begyndere

  Stretch loft installation er en populær industri blandt byggeri tjenester. Og jo bedre arbejdet er gjort, desto højere er efterspørgslen efter det. Udført med en professionel tilgang, vil installationen ikke kun være omkostningseffektiv, men værdigt betalt. Derfor fortjener stræklofternes forretning detaljeret overvejelse.

  Stræklofter - en succesfuld forretning?

  Du kan være sikker på fordelene ved denne service uden at lade din egen lejlighed gå af sted. Nok på internettet for at se annoncer til din anmodning, og du vil straks fange de øjne fristende annoncer på installationen af ​​hævede lofter. Tjenestemarkedet har naturligvis sine konkurrenter, men antallet af tilbud viser overbevisende tilstedeværelsen af ​​efterspørgslen.

  Virksomheden har bevist sig i både store byer og bytyper. Streklofter er så populære, at de endda er oprettet i simple homogene "Khrusjtsjov" mennesker med gennemsnitlige indkomster, der ønsker at forene deres hjem på en moderne måde. Efterspørgsel skaber udbud, og hver dag er der nye virksomheder og virksomheder, der leverer denne service. Men hvad angår arbejde, kan du ikke bekymre dig, det vil være nok for alle.

  Vigtigt: Det er især vigtigt at planlægge arbejdet korrekt og tage højde for kundens ønsker, når man organiserer en virksomhed på loftslofter.

  Inkrementel åbningsplan

  Begyndelsen for at åbne din virksomhed er, efter at nybegynderen er bekendt med prispolitikken for installation af hævede lofter og undersøger forbrugernes efterspørgsel. Step-by-Step forretningsplan stræklofter med finansielle beregninger vil hjælpe den fremtidige leder til at beregne omkostninger og overskud. Åbningsfaser:

  • Leje eller køb af kontorlokaler. Det vil blive placeret prøver af virksomhedens virksomhed og accepterede kunder.
  • Indkøb af materialer og yderligere elementer til installation af lofter.
  • Køb af udstyr, værktøj og tøj til arbejdstagere.
  • Udvælgelse af installatører og andet personale hos virksomheden.
  • Udvikling og etablering af grundlaget for potentielle kunder.
  • Reklame og markedsføring af din virksomhed.

  Har jeg brug for tilladelse til at udføre aktiviteter

  Det er mest fordelagtigt for enhver nybegynder iværksætter at registrere sig som en individuel iværksætter (individuel aktivitet). Ved registrering kræves følgende dokumenter:

  • iværksætterens personlige pas og hans kopi
  • ansøgning om registrering
  • check for betaling af statens told
  • kopi af entreprenørens digitale kode (skatteydernes identifikationsnummer).

  Vigtigt: Et stort plus for denne type forretning er, at det ikke kræver en licens. Men vær sikker på at få tilladelse til retten til at arbejde med flydende gas og højtrykscylindre.

  Aktivitetsregistrering

  Ansættelsesbegivenheden indebærer registrering på to måder:

  • Ltd (juridisk enhed);
  • PI (individuel iværksætter).

  Registrering af den anden mulighed adskiller sig fra den første i sin enkelhed. Det betyder, at ejeren ikke behøver at foretage ekstra omkostninger. Bøder og sanktioner i forhold til en individuel iværksætter er flere gange mindre end for en juridisk enhed.

  Skjul din virksomhed IP kan være til enhver tid, men LLC kan ikke gøre det på en dag. Likvidation LLC vil trække en række betydelige udgifter og yderligere papirarbejde. Men en juridisk enhed har sine egne væsentlige fordele. Hvis en likvidation af en LLC f.eks. Medfører betydelige omkostninger, risikerer IP generelt at miste sin løsøre og fast ejendom.

  Et stort plus for en juridisk enhed er, at kunderne stoler på et sådant selskab mere end en simpel iværksætter. I hvilken af ​​mulighederne for at registrere din virksomhed - beslutter ejeren. Prøv først at arbejde som en individuel iværksætter, og hvis virksomheden er begyndt at få fart, så kan du registrere dig som en LLC.

  Din virksomheds fortjeneste afhænger af det skattesystem du vælger. Skatter under det forenklede system kan betales på to måder:

  • 6% af omsætningen
  • 15% af overskuddet.

  I betragtning af den procentdel af beskatning, en iværksætter kan spare på skat - på ejendom, overskud og moms.

  udstyr

  Efter at have registreret din virksomhed skal ejeren tænke på at købe eller leje udstyr. Det er meget godt, hvis en gruppe installatører vil blive oprettet, hvem vil kunne foreslå, hvilken slags udstyr der skal købes. Et komplet sæt af udstyr vil hjælpe installationsgruppen med at udføre arbejde af enhver kompleksitet. Udstyret kan traditionelt opdeles i typer:

  Til måling

  • Konstruktionstape - 2 stk. (fra 110 rubler);
  • lasertape - 2 stk. (fra 800 rubler).

  Til installation af stræklofter

  • perforator komplet med støvsuger - 1 stk.
  • skruetrækkere - 2 stk.
  • Trappe med høje trin - 3 stk.
  • vandstand - 1 stk.
  • Håndværktøj til savning - 1 stk.
  • sæt af filer - 3 stk.
  • 12 liter gascylinder - 1 stk.
  • opførelse af hårtørrer - 1 stk.
  • multi detektor - 1 stk.
  • forlængerledninger - 2 stk.
  • bærbare lamper - 2 stk.
  • gasvarmepistol - 1 stk.
  • metal saks - 1 stk.
  • Slutsav - 1 stk.

  specialiserede

  I installationen kan arbejdet ikke uden særligt udstyr. Dette omfatter:

  • vinkel og lige spænding - hver type 2 stk.
  • sæt blader (smal, lige og kantet) - 1 stk. hver art
  • suspensioner - 4 stk.

  Omkostningerne ved at købe et sæt udstyr vil være fra 50 tusind rubler. Mængden af ​​nødvendigt udstyr er designet til at give to installatører. Hvis en iværksætter planlægger at udvide sin produktion, så vil omkostningerne ved køb af udstyr øges. Alle investeringer i start af en virksomhed vil udgøre ca. 250-300 tusind rubler.

  Hvor skal man tage råvarer

  Indkøb af materiale udføres bedst af en forvalter, der ejer leverandørdatabasen. De kan findes på annoncer i trykte og online publikationer. Overvej forskellen i materialer af stræklofter. Stoflofter kommer til en meget højere pris end PVC-filmlofter. Men kvaliteten af ​​disse to muligheder er næsten ens for hinanden. Forskellen i stoffet lofter kun i, at bredden af ​​deres lærred er forskellig. PVC filmbaner har en bredde på ikke mere end 5 m, så de sys ofte sammen i et enkelt stykke i produktionen. Men kvaliteten af ​​denne teknologi påvirker ikke.

  Fabric dekorative materiale har en palette på mere end 15 nuancer, mens produkter fra PVC-film er præsenteret med mere end 230 muligheder. Materialets overflade kan varieres: med spejlreflektion, mat eller satin.

  De mest populære er lofter lavet af PVC film. De er mest værdsat af kunderne for en simpel hvidglans.

  Udgifterne til lærredet er taget pr. Kvadratmeter og varierer fra 30 til 350 rubler. Ruller med standardbredde - fra 150 cm. Producentens land har indflydelse på prisen. Canvas fremstillet i Kina er den billigste, og især værdsat fransk og tysk materiale.

  Vigtigt: Når du køber materiale fra grossister, skal du kræve et kvalitetscertifikat. Du skal også omhyggeligt se på oprindelseslandet.

  Teknologi installation stretch lofter

  Det teknologiske aspekt ved installationen forårsager ikke vanskeligheder. I den første fase af arbejdet foretager en medarbejder i virksomheden målinger af gulvpladsen ved hjælp af et målebånd. Denne procedure er normalt fri for klienten. Yderligere, afhængigt af hvilket loft tiltrukket kundens opmærksomhed, vælges et lærred.

  Når alle de nødvendige materialer er blevet leveret til kundens lokaler, laver et håndværksarbejder installationen af ​​loftet. En aluminiumkonstruktion (baguette) er fastgjort til væggene. Derefter monteres PVC-ark eller stofbaseret materiale på det. Med en varmepistol opvarmes lærredet til en bestemt temperatur. Når den udsættes for varm luft, strækker materialet sig og bliver glat. Når stoffet er nivelleret, installerer specialisten bundkortet. Skær forsigtigt hullerne til lysekroner, fastgør cornices eller andre loftprodukter. Herefter kan arbejdet accepteres.

  Personalet

  Fortjeneste vil kun være konstant, hvis iværksætteren beskæftiger interesserede mennesker. Denne kategori af specialister vælges individuelt, baseret på deres faglige færdigheder, evne til at arbejde i et hold og en venlig holdning til kunderne. Mange iværksættere lokker gode specialister til sig selv og tilbyder dem højere løn.

  For velkoordineret arbejde har en virksomhed med et gennemsnitligt niveau brug for:

  • installatører - 2 personer;
  • kontoradministrator - 1 person;
  • revisor - 1 person;
  • leverandør til køb af materialer - 1 person;
  • kontorchef på arbejde med klienter - 1 person.

  Reklame og markedsføring

  Den vigtigste annonce for gode specialister er mund til mund. En kunde, der kan lide dit arbejde og din tjeneste, vil helt sikkert anbefale din tjeneste til sine venner, kolleger og bekendtskaber. At tiltrække kunderne praktiserer rabatter og rentable kampagner.

  Annoncer din stretchloftproduktion som en virksomhed i byblad, på opslagstavler eller på internetsider. Fordel dine visitkort i form af kalendere, hæfter, penne eller magneter. Tøv ikke med; enhver ejer af boligen, der har haft små ændringer i designet, vil gerne prale af sine nye lofter foran gæsterne og fortælle dem om dig. Derfor er kvalitetsarbejde den bedste annonce til din virksomhed.

  Vigtigt: Glem ikke, at hvis en klient har force majeure med et loft, skal han besøge din virksomhed.

  rentabilitet

  Efter at have fået til rådighed en brigade og samme antal køretøjer, kan du sikkert stole på fortjeneste. Høj rentabilitet genererer altid stor konkurrence, glem ikke det.

  Hvis iværksætteren er i stand til kompetent at organisere indkøb af materialer og deres rationelle forbrug, så kan det første overskud ses efter flere store ordrer. Perioden med fuld selvforsyning er 3-4 måneder.

  Fordele og ulemper ved denne type aktivitet

  Enhver type virksomhed er udsat for risici. For at minimere omkostningerne forud for åbningen af ​​din virksomhed skal du evaluere konkurrenternes marked, finde ud af deres priser og kommunikere med kompetente leverandører. Find ud af, om denne type forretning er egnet til dig, eller du er endnu ikke klar til alle sine manifestationer.

  Virksomheden har enhver chance for velstand. Den enkle proces med at installere lofter, hurtig tilbagebetaling og regelmæssig interesse i tjenesten giver alle chancerne for frugtbart arbejde. Derfor kan enhver målrettet person begynde at gøre dette fra bunden - kun ønske er nødvendig.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  På overfladen af ​​loftet med en klud eller en film af polyvinylchlorid er i dag den mest populære type finish, som har råd til, og befolkningens lavindkomst og velgørende segmenter. Efterspørgslen efter disse materialer vokser, og selv om de virksomheder, der er involveret i fremstilling af sådanne belægninger, massen, med en korrekt tilrettelæggelse af processen, er det helt muligt at opnå succes.

  For at kunne arbejde succesfuldt i lyset af seriøs konkurrence, bør man kompetent opbygge en virksomhedspolitik: Tænk omhyggeligt om prisfastsættelse, reklame og give forbrugerne en anstændig service og produkter af høj kvalitet.

  Hvad skal huskes, før du åbner et firma, der producerer stræklofter - denne forretning er ikke enkel, der er mange nuancer i produktion og markedsføring. Produkter er imidlertid populære, især i store, tætbefolket byer.

  Overvej de vigtigste faser af produktionsstart, den oprindelige investering, der kræves for at starte en virksomhed, vi vurderer afkastet på en sådan virksomhed.

  Åbning af selskabet

  For at starte en virksomhed på stræklofter, skal du starte med at registrere en juridisk enhed eller en person og vælge et skattesystem. Alle har ret til selv at vælge, hvad der er mere bekvemt: at åbne sit firma eller aktieselskab.

  Vær opmærksom! Begge muligheder har deres fordele og ulemper. IP-registrering er lettere og hurtigere (ansøgningen er gennemgået, maksimum i løbet af ugen, gebyret er 800 rubler), men i uforudsete situationer er iværksætteren ansvarlig for krav med hele hans ejendom.

  Samtidig er ejeren af ​​en LLC til staten, kunderne og partnere kun ansvarlig for aktiekapitalen. Desuden tilhører forbrugere og leverandører med mindre tillid til individuelle iværksættere, i modsætning til juridiske enheder.

  Du kan gå på følgende måde: at starte et virksomhedsregister, og til sidst med gunstig forretningsudvikling, åbne en LLC eller, om nødvendigt, oprette en aktieselskab.

  For tydelighed er her en sammenligning af to former for virksomheder:

  For regnskabsføring anbefales det at vælge det forenklede beskatningssystem, hvor statsbudgettet overfører enten 6% af den samlede omsætning eller 15% af nettoresultatet.

  Sammenligningstabel for skattesatser for forskellige skattesystemer:

  For at drive aktiviteter til fremstilling og installation af lofter har du ikke brug for at få tilladelser. Det er kun nødvendigt at få tilladelse til retten til at udføre aktiviteter ved hjælp af gasudstyr (til montering af en film af polyvinylchlorid).

  Forretningsplan for en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og installation af lofter

  Hvorfor er det vigtigt at lave en forretningsplan for hævede lofter:

  • at forstå muligheden for deltagelse i dette markedssegment
  • at fastslå virksomhedens udviklingsstrategi
  • at tiltrække ekstern kapital.

  En veldesignet forretningsplan: "Stretch-loftproduktion" kan hjælpe med til at tiltrække investorer, overbevise dem om, at det er hensigtsmæssigt at investere penge eller yde lån.

  De vigtigste stadier af analysen i udarbejdelsen af ​​en forretningsplan:

  Ved udarbejdelse af nedlagte lofter skal forretningsplanen indeholde følgende punkter:

  1. Generelle karakteristika for industrien, en beskrivelse af virksomhedens hovedaktiviteter.
  2. Beskrivelse af produktet leveret af virksomheden: Typer af lofter, produktionsteknologi, metoder til installation.
  3. Markedsanalyse af hævede lofter: konkurrenter, forbrugere, produktvolumen og markedssegmenter, den mulige andel af virksomheden i den.
  4. Selskabets markedsføringspolitik.
  5. Beskrivelse af produktionen.
  6. Selskabets budget.

  Forretningsplanen for stræklofter, der er udformet i denne form, vil hjælpe potentielle långivere med at vurdere selskabets likviditet og omfanget af forretningsrisiko.

  For at vurdere selv om det er hensigtsmæssigt at åbne et firma for produktion af strækbeklædning, er det tilstrækkeligt at indsamle og samle oplysninger i en kort form, der giver en ide om de kommende omkostninger, overskud og tilbagebetaling af den retning, som strækningslofter repræsenterer som en virksomhed.

  Stræklofter er af to typer:

  • Lavet af PVC film. For at opnå en vendende belægning er det nødvendigt at sy stoffet, og når du installerer dem, brug en varmepistol.
  • Stof, fremstillet af polyester. Disse dæksler er sømløse. De installeres uden hjælp af varmeapparater.

  Afhængigt af typen af ​​materiale anvendes forskellige udstyr og værktøjer til fremstilling af lofter og deres installation. Overvej de omkostninger, som iværksættere vil stå over for, når man åbner et produktionsselskab for at udarbejde en vejledende forretningsplan for produktion af lofter.

  vedhæftede filer

  Overvej de involverede omkostninger.

  Kontorleje

  Virksomheder der ikke har et kontor, hvor de kunne gøre sig bekendt med de tilbudte produkter, konsultere de anvendte belægningsmuligheder og teknologien i deres installation, indgå en installationsaftale, ikke se attraktive ud i potentielle kunders øjne. Kontorrummet er i høj grad en billedkomponent af virksomheden.

  Priserne på udlejning af lokaler i forskellige regioner varierer meget.

  For eksempel i Moskva kontorlokaler på 20 kvm. kan fjernes for 13.000 rubler. pr. måned (i et boligområde) eller for 30 tusinde (i centrum), og i Ivanovo er satsen 3 gange lavere. Derudover skal du bruge midler til at betale forsyningsregninger, bruge telefonlinjen og internettet.

  Ud over selve kontoret skal du bruge penge på køb af møbler og udstyr: computere, printer, telefon, kontorartikler, software. Til disse formål vil det tage fra 50 til 100 tusind rubler.

  På kontoret skal du stå med prøver af belægninger. En forudsætning for at arbejde med kunder er tilgængeligheden af ​​certifikater for alle typer materialer.

  Udlejning af industrielle lokaler

  For at organisere arbejdsgangen skal du have et rum på mindst 100 m². I Ivanovo, for leje af et sådant objekt, vil der kræves 20... 25 tusind rubler, men i Moskva - lidt mere: 40.000... 70.000 rubler per måned. For at minimere omkostningerne er det klogere at placere butikken i udkanten af ​​byen.

  udstyr

  Udstyr anvendes til svejsning af polyvinylchlorid, hvilket gør det muligt at opnå næsten umærkelige sømme i belægningen ved hjælp af højfrekvent virkning på den molekylære struktur af nettet. En maskine til lodning af PVC klud koster 250000... 350000 rubler.

  Det er vigtigt! For en start kan du købe brugt udstyr. I dette tilfælde kan du spare mere end halvdelen af ​​midlerne.

  I fremtiden er der en grund til at installere maskiner til udskrivning på strakt lærred.

  Til installation af filmbelægninger skal du have et gaskompleks bestående af:

  • varmepistol, drevet af elnettet;
  • gas cylinder (af hensyn til brandsikkerhed er det bedst at bruge cylindre fremstillet af kompositmateriale);
  • slange til tilslutning.

  Et sådant sæt kan koste 10... 15 tusind rubler.

  Derudover skal du bruge elektrisk udstyr, kompressor. For dem bliver du nødt til at betale omkring 40 tusinde rubler.

  For værkstedets udstyr skal du også købe borde til skæring og fodring af filmen samt hylder til opbevaring. De koster ikke mere end 100 tusind rubler.

  Personalet

  For driften af ​​virksomheden skal mindst:

  • loftinstallatører - 2 personer;
  • udbyder - 1 person;
  • salgschef - 1 person;
  • arbejdere i butikken - 2 personer;
  • revisor - 1 person;
  • designer - 1 person;
  • kontorchef - 1 person.

  Derfor skal der tages hensyn til deres løn i omkostningerne ved at drive forretning.

  instrumenter

  For at installere stræklofter skal du bruge følgende værktøjer og armaturer:

  Hele værktøjet vil koste 30-50 tusind rubler.

  Materialer og komponenter

  Selvfølgelig skal vi i fremtiden etablere direkte forbindelser med udenlandske leverandører af film og stof. Men i den første fase af udviklingen af ​​virksomheden kan du stoppe ved indkøb af materiale inden for landet.

  • PVC film vil koste, afhængigt af typen, i området 50... 250 rubler per kvadratmeter.
  • Polyesterstof koster ca. 350... 700 rubler / kvm.

  Prisintervallet bestemmes ikke kun af typen af ​​belægning, men også af det land, hvor materialet blev fremstillet. Nyligt udbredte lærred produceret i Kina. Men kinesiske produkter, der er fremstillet på fabrikken og modtaget kvalitets- og sikkerhedscertifikater, er ret konkurrencedygtige.

  Det er vigtigt! Leverandører af materialer bør vælges med fuldt ansvar for at minimere risiciene ved at erhverve produkter af lav kvalitet og som følge heraf tab af kunder.

  Du skal også købe komponenter til installation af belægninger: profiler, dekorative skær, termiske ringe, rørkonturer mv.

  For eksempel koster 1 løbende meter af en profil 20... 70 rubler, en dekorativ hætte: ca. 10 rubler / m.

  Andre udgifter

  Derudover skal du bruge midler til reklame, betaling af benzin, overalls til medarbejdere, emballeringsmateriale mv.

  Reklame er meget vigtigt for at fremme virksomheden og dens fremme. Du kan bruge udstationering annoncer, postkasse distribution, samt lave souvenirs, såsom køleskab magneter, penne, osv. Det er også vigtigt, at visitkort er til stede.

  For at skabe en kundebase skal du også bygge relationer med byggeselskaber, designere og aktivt fremme virksomheden gennem sociale netværk.

  Sammenfattende hvad der er blevet sagt, vi får, at 800 tusind rubler er nødvendige for at starte. Dette beløb tager højde for bestanden af ​​materiale og komponenter (300 tusind rubler.).

  Hver måned vil det for virksomhedens drift tage ca. 385 tusinde rubler: ca. 65 tusind til leje, ca. 20 tusind til betaling af nytteomkostninger, telefoni og internettet, 300 tusind til betaling af løn til medarbejdere.

  Salg af produkter

  I gennemsnit varierer prisen på det færdige strækloft inden for 500... 2000 rubler pr. 1 kvm.

  På dagen afslutter en brigade bestående af to personer ca. 30 kvadratmeter loftoverfladen, det vil sige 2 værelser. Hvis der er månedlige mindst 15 ordrer, vil indtægterne være omkring 650.000 rubler.

  Staten fra dette beløb skal betale omkring 40.000 rubler (afhængig af valg af 6% sats) skat. Baseret på den gennemsnitlige pris på 1 kvm. etableret dækning af 150 rubler, omkostningerne til materialer og komponenter til en månedlig mængde arbejde vil være omkring 70 tusind rubler.

  Vi beregner: Det samlede netto månedlige overskud i en virksomhed kan være ca. 150 tusind rubler. Det ser ud til, at det her er lidt, men vi overvejer alligevel fortjenesten fra arbejdet hos en brigade. Derfor giver det mening at udvide personale og omfanget af arbejdet samt gå direkte til producenterne af lærred. Desuden er de nævnte tal forholdsvis nærliggende, da det meget afhænger af virksomhedens regionale beliggenhed.

  Det er vigtigt! Du kan købe og færdige forretningsplan til produktion af hævede lofter, udarbejdet af eksperter. Men som vi har set, er det heller ikke svært at vurdere omkostningerne og mulige afkast fra denne type aktivitet.

  Forretningsplan for installation af belægninger

  Hvis du ikke ønsker at engagere sig i fremstilling af belægninger, men kun deres installation, samt at starte i denne virksomhed, kan du indgå en aftale med producenten og fungere som underentreprenør. Eller du kan tage ordrer alene og placere dem på specialiserede brancher, og derefter installere de fremstillede produkter alene.

  I dette tilfælde vil forretningsplanen: suspenderede lofter i afsnittet "Investeringer" kun tage højde for omkostningerne ved opretholdelse af kontor, værktøj, personale og loftets omkostninger.

  I dette scenario er der ikke behov for vedligeholdelse af produktionsværktøjet, men den oprindelige investering vil falde, henholdsvis "marginen" vil falde.

  Hvis du ikke føler dig selv i stand til at slappe af virksomheden fra bunden, kan du købe færdige virksomheder "Stretchlofter" med eksisterende markedserfaring og et komplet sæt af produktion: kontor-, lager- og produktionsfaciliteter, uddannet personale, veletableret udbud og kundebase.

  Hvad skal forstås, før du starter din virksomhed: Stræklofter er den mest populære overfladebehandling i dag. Høj konkurrence på dette marked tvinger fabrikanterne til at reducere produktpriserne.

  Der er hyppige tilfælde af at bruge forfalsket kinesisk film, der ikke opfylder kravene til udseende og ydeevne. Hvis du har ideer om, hvordan man organiserer produktion og installation af billige, men højkvalitets coatinger, kan du sikkert gå ind i denne forretning.