Idéen om erhvervslivet: hvordan man åbner produktion af hævede lofter

Produktionen af ​​stræklofter er en meget lovende retning, præget af høj rentabilitet og forbrugernes efterspørgsel. Succes vil blive opnået ved aktiv markedsføring, vores eget team af installatører og høj kvalitet.

Før vi begynder

Efterspørgslen efter denne type loft er stabil. At udarbejde en forretningsplan er det vigtigt at studere konkurrencen i dit område, finde pålidelige leverandører og indgå foreløbige aftaler med forhandlere.

Vigtigste risici

På grund af populariteten af ​​suspenderede lofter og muligheden for deres installation til enhver tid af året, afhængigt af sæsonen er ikke overholdt. Alle risici er kun knyttet til kvaliteten af ​​materialer, dit arbejde og servicetilbud. Du bør ikke spare på lønninger - inviter kvalificerede specialister. Vælg også en leverandør omhyggeligt. Certifikater er påkrævet.

placering

Værkstedets minimumsareal er 50 m². Sørg for at have et moderne ventilationssystem og strømforsyning 380 volt. Lokaler til produktion kan lejes i ethvert område med lave udlejningspriser.

udstyr

Forretning i produktion af stræklofter indebærer svejsning af PVC-film i stoffet under rummets dimensioner. Minimaludstyrslisten består af følgende maskiner:

 1. En single-station maskine til svejsning af en web med højfrekvent strøm (HDTV) koster fra 120.000 rubler. Men det er bedre at købe en to-post model med det samme. Dens præstation er meget højere, den gennemsnitlige pris er 365.000 rubler.
 2. Luftkompressor med en modtagerkapacitet på 50-100 liter. Omkostningerne er 20 000 rubler.
 3. Borde til opskæring og til indlevering af klæder til maskinen, stativer - 80.000 rubler.
 4. Udstillingsstande, møbler, computer, printer og andre nødvendige kontorartikler. Omkostninger - fra 60 000 rubler.
 5. Elforsyning, installation af automatiske enheder og UZO - 20 000 rubler.
 6. Speciel software med medarbejderuddannelse - fra 30.000 rubler.

I alt skal omkring 600.000 rubler planlægges til køb af udstyr. Noget du kan købe billigere. For eksempel stande eller møbler, der var i brug. En computer kan bringes hjemmefra. Men noget i dit område er dyrere. Vi må ikke glemme uforudsete udgifter.

teknologi

Produktion af hævede lofter er præget af enkelhed og lav arbejdskraftintensitet. All teknologi kommer ned til behandling af PVC-film på HDTV-maskine.

materialer

Omkostningerne ved det oprindelige køb af materialer koster ca. 100 000 rubler. Startpakken ser sådan ud:

 • Flere typer af PVC-film, harpuner og baguetter.
 • Presspan er et specialkort, der bruges til svejsning på en HDTV-maskine.
 • Vilaterm. Det er nødvendigt at forsegle sømme. Den mest almindelige diameter er 40 mm, men andre bør opbevares på lager.
 • Emballagematerialer (film, pap, tape).

personale

3-4 personer er nok til at arbejde på værkstedet. En medarbejder er ansvarlig for at arbejde med computeren og skære på nettet. 2-3 personer beskæftiger sig med svejsning, fastgørelses harpoon og emballage. Selv om der i starten i mangel af et stort antal ordrer med arbejdet kan håndtere 2 personer. Det hele afhænger af produktionsmængden. På trods af den enkle teknologi, er det vigtigt at have kvalifikationer og erfaring.

Dokumenter og licenser

Ved at registrere din virksomhed kan du vælge IP eller LLC. PI opererer på et forenklet skattesystem, men i tilfælde af konkurs risikerer du hele ejendommen. Registrering af en LLC og beregning af årsregnskaber for beskatning er meget vanskeligere. Men dine risici er kun begrænset af aktier i den autoriserede kapital. Dine OKVED-koder:

markedsføring

Produktsalg kan udføres via to kanaler:

rentabilitet

Udgifterne til fremstilling af 1 m² loft er omkring 110 rubler. Med en tv-station HDTV maskine og en 100% belastning kan du producere 3.750 m². Antag at du sælger 60% af produkterne via forhandlere på 200 rubler hver og 40% direkte til kunden på 400 rubler hver. Din fortjeneste for måneden vil være 638 000 rubler. Efter betaling af skatter, løn og andre løbende udgifter er nettoresultatet inden for 350.000-400.000 rubler.

Resumé af

Produktionen af ​​stræklofter er meget rentabel. Kapitalinvesteringen betaler sig på kort tid.

Stræklofter - forretningsplanen for åbning af produktionen

Stræk loft produktion er ret en rentabel forretning. Der er ikke for mange konkurrenter i dette segment. Der er mulighed for at besætte en niche. Omkostningerne ved et udenlandsk lærred er ca. 700-900 rubler / kvm. m, lærredet af russisk oprindelse koster omkring 300-400 rubler. / Sq. m.

Hovedaktivitet

Stretch loft er en vinyl PVC film, som er fremstillet af en særlig teknologi. På loftet er der monteret en ramme, hvor lærredet strækkes. Udover salget af en sådan "film" kan dine herrer tilbyde tjenester til installation af dem, lysekroner og indbyggede lamper. Virksomheder på stræklofter tiltrækker et stigende antal iværksættere.

Hent den komplette "Forretningsplan for et bygge- og anlægsvirksomhed"

 • indeholder en detaljeret analyse
 • indeholder alle nødvendige beregninger for at opnå lån, tilskud og investeringer
 • indeholder vigtige oplysninger for at starte en lille virksomhed eller virksomhed
 • forretningsplan er i MS WORD format

Instruktioner hvordan man åbner og hvad du skal gøre

Efterspørgslen efter installation af hævede lofter vokser hvert år af to grunde:

 • smuk og hurtig dekoration af rummet
 • Du kan nemt skjule fejlene i det ujævne loft.

Før du starter en sådan virksomhed, bør du tænke på antallet af medarbejdere og de penge, du har brug for, når du starter en virksomhed. Forretningsplanen for stræklofter er bedre udviklet flere måneder før ideen introduceres.

Trin 1 - forberedelse og forberedelse af dokumenter

Kun den officielle åbning af virksomheden og den officielle registrering af medarbejdere giver dig mulighed for at få din fortjeneste. For at åbne produktionen af ​​hævede lofter skal du:

 • opnå et certifikat for retten til at arbejde med gasflasker
 • ansøge om registrering af en juridisk enhed
 • Tilmeld dig hos det lokale skatteinspektorat, PF og statistikmyndigheder;
 • Indsend elektronisk rapportering til alle tilfælde.

Trin 2 - værelse søgning

Når du åbner produktion, skal du søge et værelse til både kontoret og et lille værksted, hvor arbejderne vil arbejde. Kontoret skal være mindst 30 kvadratmeter. m. og ligger i et overfyldt område. Kunderne kommer til hovedkontoret, underskriver kontrakter og foretager forskudsbetaling for arbejde. Butiksbehov fra 100 kvadratmeter. til bekvem at finde arbejdstagere, der vil gøre stræklofter.

Trin 3 - køb og installation af det nødvendige udstyr

Produktion af hævede lofter kræver investeringer i udstyr. Små værktøjer, der skal købes til installatører - en hammer, målebånd, sideskærer, håndsav, kniv, justerbar skruenøgle, borekroner, mejsel, filsæt.

Nødvendigt udstyr til produktion, i rubler:

 • kontorudstyr (fra 15 tusind rubler);
 • perforator (fra 3 tusinde rubler);
 • boremaskine (fra 2000 p.);
 • gaspistol (fra 10 tusinde rubler);
 • overalls med et firmas logo (fra tusind rubler);
 • Trappe med 5 trin (fra 500 s.);
 • gas cylinder fra 25 liter (fra 5 tusind rubler).

Fotogalleri "Udstyr til produktion og installation af lofter"

Trin 4 - Rekruttering

Kontoret skal være:

 • Sekretær-Administrator;
 • designer;
 • HR Manager;
 • revisor.

Trin 5 - reklame og reklame

At fremme din virksomhed vil have sådanne metoder:

 • gå gennem nye bygninger og tilbyde installationstjenester;
 • samarbejde med byggefirmaer
 • opbygge forretningsforbindelser med designere
 • Kør annoncer på Facebook, Odnoklassniki og Vkontakte.

Flere salgschefer vil kunne markedsføre dine tjenester. De vil gøre dette gennem aktivt salg, kolde opkald og sende kommercielle tilbud til kunder.

Finansiel plan

Forretnings rentabilitet er 25-30%. De omkostninger, der skal afholdes i forbindelse med aktiviteterne, er som følger:

 • Kontorleje på 30 kvm pr. måned (50.000 rubler);
 • Udlejning af produktionsvirksomhed pr. måned (100-150 000 rubler);
 • løn på 10-12 ansatte pr. måned (100.000 rubler)
 • nyttebetalinger pr. måned (20.000 rubler)
 • køb af udstyr (50-100 000 rubler)
 • gebyr for certifikater (15 000 rubber).

I alt: 450 tusind rubler.

Finansiel planlægning skal ske i 1-2 år før produktionsstart. I løbet af denne tid kan du beregne, hvor meget initialinvesteringer der skal bruges.

Mulige risici

Der er risiko for at erhverve lav kvalitet linned. Derfor skal du omhyggeligt vælge leverandører, sammenligne priser og kvalitet, før du køber.

Der er en systematisk risiko, der indebærer en stigning i inflationsniveauet. I dette tilfælde bliver du nødt til at hæve priserne på tjenester lidt.

Video "Fem måder at øge fortjenesten ved salg af hævede lofter"

I denne video lærer du om, hvordan du øger overskuddet.

Download den detaljerede "Forretningsplan for en byggeri og efterbehandling firma" med beregninger:

Trin for trin forretningsplan for stræklofter

Forretningsplan for hævede lofter: En detaljeret vejledning med beskrivelse af sektioner. 4 fordele ved virksomhed + liste over udstyr + beregninger af investeringer og payback.

Kapitalinvesteringer i erhvervslivet: fra 8 000 (67 500) rubler.
Erhvervsbetaling: fra 2 måneder.

Hver nybegynder forretningsmand er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man vælger den type tjeneste, der vil være mest efterspurgt.

Til dette formål gennemføres analyser af efterspørgsel, undersøgelse af målgruppen og andre aktiviteter, som senere indgår i forretningsplanen. Stræklofter - et af de relativt nye områder inden for interiørdesign. Denne tendens er interesseret i, som ejerne af boliglejligheder, og dem, der er involveret i design og reparation af kommercielle virksomheder.

Baseret på dette kan det antages, at de vil være i stor efterspørgsel. Det vigtigste er, at den, der planlægger at gøre dette, har mulighed for at opfylde denne efterspørgsel.

For at vurdere din styrke og planlægge produktionsprocessen klogt, kan du heller ikke undvære denne værdifulde dokumentplan. Derfor, hvis du beslutter dig for at begynde at installere ophængte lofter, er en forretningsplan den allerførste ting værd at arbejde på.

Og til en begyndelse vil vi evaluere relevansen og relevansen af ​​ideen selv.

Hvorfor er det værd at starte en virksomhed for at installere stræklofter?

De grundlæggende begreber på markedet, både varer og tjenesteydelser, er udbud og efterspørgsel. Faktisk om en virksomhed vil lykkes afhænger af disse indikatorer.

Ikke sjældent sker det, at selv at tilbyde kvalitetsservice til en rimeligt rimelig pris, bliver en virksomhed ulønnsom. Selskabet lukker, uden at bringe nogen fortjeneste til sin ejer. Og alt, fordi ideen blev valgt til at være mislykket, ikke hævdet.

Og hvad med forretningen med at installere stræklofter? Hvilke sider betragtes som attraktive for iværksættere?

I denne niche er der stadig et sted for forretningsbegyndere. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at det er realistisk at organisere en virksomhed uden store investeringer (f.eks. Som mellemmand).

Annoncere denne type tjeneste er absolut ikke svært. Især effektiv er reklame på internettet. Siden først og fremmest åbner folk søgemaskiner, i stedet for at lede efter reklamer i undergrundsbiler, offentlig transport og fyre med foldere i nærheden af ​​indkøbscentre.

Og det er ikke alle hans styrker.

De vigtigste fordele ved at installere hævede lofter

 1. Installationsprocessen tager ikke meget tid (ideelt - 2-2,5 timer).

Alle basale omkostninger betales af kunden før arbejdet påbegyndes.

Normalt, når der ydes tjenester af denne type (installering af vinduer, klæbende tapet, gulvbelægning mv.), Betales materialer på forhånd.

Den anden mulighed - halvdelen af ​​prisen betales som depositum.

 • I begyndelsen kræver virksomheden ikke at arbejde med forskellige databaser og søger administrativt personale.
 • Den høje pris for service til kunder, i forhold til omkostningerne (materiale + udstyr + arbejde).
 • Sådan starter du en organisation: forretningsplan stræklofter

  For at begynde at gennemføre ideen om at installere hævede lofter, skal du vælge en ordning, hvormed du vil arbejde.

  Den nemmeste og mest almindelige mulighed er som følger:

  • Du er på udkig efter mestere, der direkte skal beskæftige sig med installationen eller ved, hvordan man gør alt selv;
  • få standardudstyr til arbejde
  • Søger leverandører, der kan bestille lofter og andre nødvendige materialer;
  • søg efter kunder.

  For at hver fase af forretningsorganisationen skal gå glat, er det nødvendigt at lave en forretningsplan. Selvom du ikke har planer om at søge efter en investor.

  Forretningsplan - et dokument med en enkel og klar struktur. Det første afsnit, som vi vil fokusere på, er undersøgelsen og analysen af ​​denne servicesektor.

  Ligesom vi analyserede ideen selv i forretningsområdet, så bør en iværksætter evaluere: "Vil der strække lofter i efterspørgsel i hans by? Hvem anses for hovedkonkurrenten? "

  Analyse af niche og konkurrenter

  Konkurrenterne skal analyseres ved hjælp af sådanne indikatorer:

  • hvilke tjenester de yder ud over at installere hævede lofter
  • hvilket niveau af kvalitet tilbydes kunderne
  • og hvad koster deres ydelser.

  Hvorfor fokuserer vi på relaterede tjenester?

  For eksempel installerer en konkurrent også en sokkel, maler vægge og giver generelt et komplet udvalg af tjenester til reparation af lokaler. Så vil mange kunder vende sig til ham, hvis det kun er fordi det er praktisk!

  Vurder dig selv: oftest strækker lofter installeres under reparation. Ved at henvende sig til virksomheden med en bred vifte af ydelser er der ingen grund til at lede efter forskellige herrer.

  På baggrund heraf kan vi konkludere: Hvis en iværksætter kun er involveret i installation af lofter, skal han stille betingelser, der vil tiltrække en klient til ham. Kvalitet skal være øverste hak - dette er standard.

  Men også noget ekstra værd. For eksempel overkommelige priser.

  Dette vil ikke være et problem selv for startende iværksættere, da gennemsnittet i denne virksomhed er omkring 200%. For at reducere priserne for kunderne er det nok at tilbyde en premium lavere.

  Virksomhedsregistrering på stræklofter

  Du skal indsamle alle de nødvendige dokumenter for at officielt registrere din virksomhed.

  For en virksomhed på stræklofter er det nok at åbne SP.

  Det tager lidt tid og penge (800 rubler, hvis du gør dig selv). Samtidig er rapportering til IP meget lettere end for LLC.

  For at oprette en IP skal du indsende følgende dokumenter til skattekontoret:

  • pas + fotokopi af pas, som er notarized;
  • en notariseret ansøgning om registrering hos statslige myndigheder
  • Bekræftelse af betaling af statstold (betalt kvittering);
  • fotokopi af identifikationsnummeret.

  Også værd at vide, at denne forretningsinstallation af hævede lofter, har sine egne specifikationer. Dette betyder, at du skal bruge et sæt ekstra dokumenter, der er nødvendige for at starte en virksomhed.

  For eksempel et certifikat om ret til at arbejde med gasflasker af alle medarbejdere i virksomheden.

  Stræk loft reklame

  Det vigtigste skridt er at lave en annonce, der virkelig vil lede kunden.

  Som diskuteret tidligere er den mest hensigtsmæssige, rentable og effektive annoncering i denne forretning på internettet.

  Baseret på erfaringerne fra dem, der allerede har opnået nok i denne sag, er den mest hensigtsmæssige valg reklame i søgemaskiner. Ja, det tager mange penge. Det giver dog det bedste resultat.

  Der er også en mere budgetmæssig metode til reklame - at placere en annonce i den lokale avis. Konvertering giver en lille, men det er et minimum værd (nogle gange generelt gratis).

  Men en sådan metode som udstationering annoncer giver ikke længere et specielt resultat. Desuden er mange svigordninger nu forbundet med forskellige reparationstjenester. Fordi dine flyers vil blive opfattet ret negativt.

  Stretch loft udstyr

  Oftest behøver iværksætteren ikke at beskæftige sig med dette problem, da alt det nødvendige er med de mestre, som han ansat til arbejde. En intelligent iværksætter bør dog ikke stole på andre end sig selv.

  Derfor er det bedre at købe alt udstyr straks eller i det mindste beregne, hvor meget det vil koste:

  Forretningsplan for produktion af hævede lofter

  Området for reparation og udsmykning af lokaler er en af ​​de mest almindelige i den moderne verden. Folk vil bo i komfortable og smukke huse og er klar til at bruge store penge til reparationsarbejde og dekoration. Produktionstræklofterne har fået stor popularitet i Rusland. For få år siden var kun importerede produkter på markedet, i dag er der kommet mange indenlandske mærker. For at organisere produktionen af ​​filmen vil der være behov for finansielle investeringer, omkostningerne vil være ret små for byggeri. Vores forretningsplan for produktion af hævede lofter hjælper med at organisere virksomheden korrekt, så det i fremtiden vil medføre en anstændig indkomst.

  Projektoversigt

  Workshop til produktion af film bør medbringe penge. Og for dette skal du tilpasse produktionen af ​​konkurrencedygtige produkter og konstant forbedre teknologien. Formålet med åbningen af ​​denne sag er som følger:

  • Etablering af uafbrudt produktion af moderne stræklofter.
  • Udvikling af en unik produktlinje.
  • Dannelse af et team af fagfolk på deres område og åbner i nær fremtid deres egen installationsafdeling.
  • Forøgelse af virksomhedens fremtidige produktionskapacitet og udvidelse af butikken.

  Forretningsplanen for produktion af hævede lofter med beregninger giver dig mulighed for at se, hvor mange penge du skal køre og hvor meget overskud forventes.

  registrering

  Til produktion af lofter passende status af IP. Særlige licenser og tilladelser er ikke påkrævet. Det eneste, der er ønskeligt at opnå certifikater for fremstillede produkter. Certificeret produktion er mere attraktiv for forbrugere og installationshold, med hvem vi vil arbejde i første fase.

  Derudover bør der gives tilladelser til brandinspektion og sanitære og epidemiologiske stationer til værkstedet. Hvis de ikke er tilgængelige fra ejeren af ​​lokalerne, skal du selv få dem.

  Det er nødvendigt at angive følgende OKVED-koder: 22.23 "Produktion af plastprodukter, der anvendes til byggeri". Da installationsretningen vil være åben i fremtiden, angiver vi straks 43.32.3 "Produktion af boligindretning af bygninger (herunder lofter, glidende og aftagelige skillevægge)".

  Som følge heraf får vi mængden af ​​ca. 100 tusind rubler.

  Room udlejning

  Det er nødvendigt at søge efter lokaler udenfor byen, hvor lejen vil være flere gange lavere end i den centrale del af byen. Produktion værksted skal have et areal på 50 kvadratmeter og en levering af 3-faset elektrisk netværk med en spænding på 380 V.

  Vigtigt uafbrudt ventilationssystem og højkvalitets VVS. Til leje pr måned skal betale omkring 40 tusind rubler. Hvad angår lokationen, skal der gives adgangsveje til området.

  Værelset er opdelt i zoner. Det største område er forbeholdt produktionsafdelingen. Du har også brug for et sted til en lille udstillingshal, hvor du kan modtage engroskunder. Vi har brug for et lager af råvarer og et hvilested for arbejdstagere.

  Forberedelse af lokaler vil kræve yderligere 350 tusind rubler.

  Indkøb af materialer og udstyr

  Der lægges særlig vægt på køb af udstyr, fordi succesen af ​​en forretning afhænger helt af dets kvalitet og effektivitet. Dens mængde afhænger af den planlagte produktionsskala. Vi vil beregne det krævede minimum for driften af ​​en sådan virksomhed.

  Samlet udstyr vil koste 430 tusinde rubler. Denne figur er værd at tilføje penge, der vil gå til råvarer. Det er nødvendigt at købe PVC film, hvis omkostninger varierer fra 50 til 2000 rubler per kvadratmeter. I første fase vil 70 tusinde rubler blive tildelt til disse formål.

  Personalet

  Der er to arbejdsformer: Kun produktion eller produktion med montageafdelingen. I vores tilfælde er i første fase kun den første mulighed antaget, da der kræves store investeringer i annoncering for at sikre installatørernes arbejde. Det er planlagt at etablere gensidigt fordelagtigt samarbejde med flere private erektionsteam, som selv vil levere produktionsordrer.

  Hvis iværksætteren selv lærer teknologien, er der ingen særlige krav til medarbejdernes uddannelse og erfaring. Produktionen vil blive automatiseret, personalet vil kun have brug for pleje og minimal viden om at arbejde med udstyret. Når maskinen bryder ned, vil installatøren blive inviteret fra siden. Hvis produktionen vil fungere i et skifte, vil det være nok at tage tre personer. Lønnen for hver vil være 15 tusinde rubler, og hele lønfonden vil være 45 tusind rubler + betalinger til midlerne.

  Reklame og markedsføring

  Hovedkanalen til forfremmelse er arbejdet med installationsholdene. De selv søger kunder og giver dig ordrer. For at give ordrer i deres helhed skal holdene være mindst ti. De vigtigste krav, der gælder for dig:

  • Stort udvalg af film og stof.
  • Tilstedeværelsen af ​​et certifikat.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Andre fordele, som du kan skille sig ud (unikke teksturer og farver, mere bekvem placering osv.).

  For effektivt arbejde er det planlagt at udskrive produktkataloger, hvilke målere vil vise til kunder. Vigtige kvalitetsbilleder, klare prisberegninger, 100% relevans af forslaget. 15 tusind rubler er tildelt til disse formål.

  Indtægter og omkostninger

  Startinjektioner

  Beregn, hvor mange penge der skal bruges til at lancere et projekt.

  Forretningsplan for produktion og installation af hævede lofter: nuancer og funktioner

  Tænker over, hvad en virksomhed skal være, så den ikke bare giver gevinster, men også reelle fordele for mennesker, man kan ikke ignorere reparations- og forbedringsområdet for lokaler. Et af områderne er produktion og installation af lofter. Oprettelsen af ​​virksomheden vil retfærdiggøre sig selv, både i en stor by og i landsbyen, fordi folk ønsker at leve og arbejde i komfort.

  Forretningsplan: Mål og mål for virksomheden

  Mål for åbning af et firma:

  at justere produktionen (produktion) af stræklofter
  udvikle din egen modelmodel
  skabe et team af fagfolk;
  producere et komplet udvalg af arbejde - fra produktion til installation af lofter
  øge produktionskapaciteten, udvide virksomheden (åbne grene).

  Virksomhedens opgaver til produktion og installation af lofter:

  komme ind på markedet, blive en konkurrencedygtig virksomhed;
  opfylder menneskers behov for disse produkter;
  udvide de foreslåede modeller og farver i lofter, anvende nye udviklinger og teknologier;
  recoup omkostningerne og opnå en rentabilitet på 20% i 2 år efter start af arbejdet.

  Virksomhedsregistrering

  For at starte din egen virksomhed i produktion af hævede lofter, skal du officielt registrere virksomheden. Den juridiske form kan være:

  PI (individuel iværksætter);
  LLC.

  I det første tilfælde anbefales det at vælge den forenklede mulighed for at betale skatter og afgifter, da der i de tidlige udviklingsstadier vil blive behov for penge. Hvis valgmuligheden for at åbne en LLC (registrering af en juridisk enhed) vælges, vil mængden af ​​skatter stige, men selskabet vil kunne dække en betydelig niche, starte produktionsaktiviteter, indgå kontrakter med grossister næsten umiddelbart efter starten af ​​arbejdet. Tilliden til LLC er højere end til private erhvervsdrivende.

  Samtidig er det vigtigt at huske på, at betaling af skatter og gebyrer ved åbningen af ​​en LLC i starten af ​​arbejdet muliggør en videreudvikling af virksomheden umuligt - beløbene vil være ret store, men hvis virksomheden ikke giver de forventede resultater, vil denne retlige form beskytte mod tab af investeringer - Den del kan gemmes. For at registrere en virksomhed som en LLC er det nødvendigt at registrere en juridisk adresse - for denne iværksætter er det ikke nødvendigt.

  61 - arbejde i detailhandelen om ordrer
  46.7 - arbejde i detailsalg med byggematerialer;
  354 - Produktion af plastprodukter, der anvendes i byggebranchen.

  Produktionen er ikke underlagt licens, men opnåelse af tilladelser fra SES og brandbeskyttelse er en forudsætning. Certificering af de varer, hvorfra lofter er lavet, vil øge graden af ​​kundesikkerhed i virksomheden, således at virksomheden vil modtage mere omsætning og nettoresultat. For at registrere et firma skal du kontakte dit lokale skattekontor.

  Finansielle side: Første investeringer og overskud

  Uden at investere penge er det umuligt at starte en virksomhed. I tilfælde af produktion og installation af nedlagte lofter er det nødvendigt at foretage følgende monetære investeringer:

  Køb udstyr, der giver dig mulighed for at foretage præcise målinger (roulettes - bygning og laser, meter, hjørner) - fra 5.000 rubler;
  At købe udstyr til direkte installation af stræklofter (perforatorer, skruetrækkere, øvelser, puslespil, varmepistoler, skæremaskiner, savværk, forlængerledninger) - ca. 45.000 rubler;
  Specialudstyr (blader, suspensioner, spændinger) - fra 5.000 rubler.

  Det samlede beløb vil være omkring 55-60 tusind rubler pr. 1 brigade af arbejdere. I takt med at virksomheden begynder at udvikle og udvide sig over tid, vil omkostningerne til det andet og efterfølgende team også være omkring 60 tusind rubler.

  Produktionssiden kræver også investeringer - udstyr og materialer købes i starten af ​​driften. Alle de nødvendige maskiner sammen med råmaterialerne vil kræve investeringer på omkring 200 tusind rubler. Det er nødvendigt at tage sig af kontoret på forhånd - udlejning af lokaler og køb af møbler og kontorudstyr koster yderligere 130-150 tusind rubler. Det er vigtigt at forlade midler til uforudsete behov, brugsregninger, køb af forbrugsstoffer og marketingkomponenten - reklamekampagner, kampagner og salg - omkring 100 tusind rubler. De samlede omkostninger vil være omkring 400 tusind rubler.

  Åbning af en virksomhed, du kan ikke tænke på fortjeneste. Den er dannet på grundlag af de etablerede serviceomkostninger samt eksterne og interne faktorer, som omfatter:

  markedssituationer - niveauet for konkurrence og efterspørgsel
  omkostningerne til stof og komponenter
  udgifterne til specialarbejderes arbejde
  kompleksiteten af ​​arbejdet i rummet.

  Den gennemsnitlige pris ved installation af 1m2 strækloft er 2-3 tusind rubler. Hvis vi tager højde for at holdet vil kunne installere op til 30 m2 om 1 dag, så vil det beløb, som virksomheden modtager til arbejde, være omkring 60-90 tusind rubler. Det er nødvendigt at fradrage fra dette beløb omkostningerne ved råmaterialer under produktionen - 30%, installatørernes løn er 20% og 10% - andre udgifter - udstyrsforbrug, brændstof til bilen, skattebetalinger. Entreprenørens indkomst vil i dette tilfælde være fra 24 til 36 tusind rubler fra 1 udfyldt ordre. I overensstemmelse hermed vil 10 ordrer om måneden skabe en nettovinst på 200-300 tusinde rubler.

  Udstyr og materialer

  Tøj til stræklofter - stof eller film. De første dyrere og bedre, men overkommelige priser og en række farver medfører stor efterspørgsel efter PVC-lofter. Derfor er det nødvendigt at købe dette materiale i mere end en stofmængde. Det er vigtigt at huske, at PVC har begrænsninger på bredden - ikke mere end 5 meter, så produktionen vil kræve sting af elementer for at få den nødvendige størrelse for projektet. Engrosprisen på lærredet - op til 400 rubler / m2. Materiale sælges normalt i ruller op til 500 cm brede.

  Desuden vil produktionen kræve følgende udstyr:

  metal hjørne;
  spånplader;
  spunbond;
  Elektrisk karton til svejsning på maskinen;
  papkasser;
  luft boble film;
  scotch tape

  Markedsanalyse

  Ved at analysere markedet for produktion og installation af loftlofter, skal det forstås, at der med stor efterspørgsel efter servicen vil være stor konkurrence. Derfor er det nødvendigt inden åbningen af ​​virksomheden at overveje en udviklingsstrategi - at holde kampagner, tilbyde forskellige farveindstillinger til lofter, at udvikle designforslag.

  Tiltrækning af kunder vil ikke kun hjælpe interessante løsninger i farver og nuancer, men også overkommelig pris, som skal være lavere end konkurrenternes. Det er vigtigt, at omkostningerne ikke er for lave - tværtimod vil det skræmme potentielle kunder.

  Firmaannoncering

  Markedsføringskomponenten er vigtig for forretningsfremme. I tilfælde af hævede lofter kan du udover de sædvanlige metoder til reklame - reklame i medierne eller på tv, distributionen af ​​hæfter og foldere, tilbyde potentielle kunder gode samarbejdsvilkår - behagelige bonusser, gaver, rabatter.
  Gratis tjenester, såsom arealmålinger, designudvikling, vil tiltrække stor opmærksomhed. Det er nødvendigt at indgå en kontrakt for reklame for virksomheden af ​​byggefirmaer - dette vil øge virksomhedens prestige i øjnene af mennesker.

  Mulige risici

  I betragtning af risiciene er det også nødvendigt. Blandt de vigtigste negative faktorer:

  reduceret efterspørgsel i et bestemt emne
  høj konkurrence
  mangel på kontanter til udvikling.

  Derfor er det meget vigtigt at analysere situationen på markedet forud for indledningen af ​​papirarbejde og udstyrsopkøb. Startkapital bør også være bedre, hvis disse midler ikke er kredit, da de alligevel skal gives til banken.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

  Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

  Generelle oplysninger

  For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

  Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

  Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

  Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

  Forretningsfunktioner

  Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

  Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

  Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

  Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

  Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

  Produktion stretch lofter. Cutting canvases

  På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

  Spike joint

  Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

  På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

  Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

  Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

  spyd

  Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

  Kvalitetskontrol

  Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

  udstyr

  Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

  • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
  • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
  • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
  • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
  • 2 skæreborde.
  • Hævning til film.
  • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

  Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

  I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

  • møbler (bord, stole);
  • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
  • kontorudstyr (computer, printer);
  • andet papirvarer.

  Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

  Yderligere materialer

  Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

  De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

  Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

  rentabilitet

  For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

  • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
  • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
  • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
  • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

  Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

  • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
  • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
  • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

  Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

  • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
  • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
  • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

  På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

  Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

  Vi organiserer produktion af hævede lofter

  Spændingsstrukturer er en moderne, høj kvalitet og hurtig måde at dekorere på loftet, som tiltrækker flere og flere potentielle forbrugere hvert år. De er efterspurgte både til lejligheder og huse, og i private lokaler (kontorer, butikker, barer, natklubber).

  Oversigt sektion

  Produktionen af ​​stræklofter indeholder følgende liste over værker:

  • målinger og design af loftet
  • produktion af loftmalerier
  • installation og installation af det færdige design.

  Mange mennesker forvirrer produktionen af ​​stræklofter med produktion af lærred til dem (PVC-film eller stofbaseret imprægneret med polyurethan). Umiddelbart afgrænser begreberne: Produktion af film og produktion af lofter er to forskellige teknologiske processer. Producenter af filmen er ikke involveret i produktion af lofter, de fungerer som leverandører af råmaterialer til producenter af spændingsstrukturer.

  Fordelene ved stræklofter over andre typer loftsbeklædning:

  1) holdbarhed - minimum garantiperioden er omkring 10 år, hvor du kan glemme kosmetiske reparationer;

  2) fugt modstand. Stræklofter er ikke bange for bugter - selvom lærredet deformeres under vandets vægt, er det nok at skrue op pærerne og dræne vandet.

  Loftet vil tørre ud og tage det gamle "råvare" udseende;

  3) hurtig installation, som ikke kræver globale præparater, vaskning af hvidvaskning, udjævning af lofter, "snavset" dekoration mv. Bogstaveligt om en time eller to af arbejdet vises et nyt, jævnt og smukt loft i lejligheden;

  4) alsidighed. Et bredt udvalg af farver og teksturer giver sådanne lofter perfekt til at supplere enhver, selv det mest ekstravagante interiør;

  5) hygiejne Streklofter er lavet af et antistatisk materiale, hvor husholdningsstøv praktisk taget ikke afregner. Hvis det er nødvendigt, kan lofterne rengøres med en blød klud ved hjælp af vaskemidler. I betragtning af alle de ubestridelige fordele er det ikke overraskende, at produktionen af ​​stræklofter bliver mere og mere populært hvert år på byggematerialemarkedet, og det er stadig langt fra mætning af efterspørgslen. Derfor er produktionen af ​​hævede lofter en meget lovende og interessant ide for små og mellemstore virksomheder.

  Organisatoriske problemer

  For at organisere produktion af stræklofter er det ret tilstrækkeligt at registrere som individuel iværksætter om et forenklet skattesystem.

  Det er ikke fornuftigt at oprette en juridisk enhed, da der er flere skatter og for slutbrugeren (såsom private iværksættere eller enkeltpersoner), i dette tilfælde vil din valgte form for ejerskab ikke have betydning. Men hvis du ønsker at forsikre dig mod tab (individuelle iværksættere risikerer alle ejendomme i tilfælde af konkurs, og LLC kun er en del af investeringer i den autoriserede kapital), kan du blive grundlæggeren af ​​en juridisk enhed.

  Uanset hvilken type ejerskab du vælger, skal følgende OKVED-koder angives i registreringsdokumenterne:

  • 25.23 Fremstilling af plastprodukter, der anvendes til byggeri - 52.46.7 Detailhandel med byggematerialer, der ikke indgår i andre grupper;
  • 52.61 Retailing på ordrer.

  Licensen til produktion af lofter er ikke påkrævet. Men det er bedre at indgå en samarbejdsaftale med fremstillingsvirksomheder og sørg for at få certifikater for alle produkter (materialer skal have et overensstemmelsescertifikat, en sundheds-epidemiologisk konklusion og ideelt set et kvalitetscertifikat af europæiske standarder ISO 9001-96).

  Stretch Ceiling Market Analysis

  Strækloftproduktion er ikke en ny forretning, så konkurrencen vil være betydelig. En nybegynder, der ønsker at få fodfæste på dette marked, skal tænke på et værktøj til at tiltrække kunder på forhånd. De mest rentable muligheder - lavere end konkurrenterne, prisen, en bred vifte af produkter og et pålideligt ry.

  Produktionen af ​​filmen står ikke stille, glans, satin, matte lofter har længe været kendt for forbrugeren, så det vigtigste, som kunderne styres af, er prisen. Men fastsættelse af lave priser er ikke en mulighed, så du kan skræmme væk kunder (billig betyder lav kvalitet). Det er meget mere effektivt at lave gratis service eller relaterede tjenester, betalt af konkurrenter (målinger, skrue i ekstra lyspærer osv.).

  Produktionen skal starte fra de mest populære materialer - mat og blank PVC film, selvfølgelig med et stort udvalg af nuancer af alle regnbuens farver. Som følge heraf er det værd at overveje muligheden for at anvende billeder på en film ved hjælp af en fotoprinter, der skaber originale designløsninger ved hjælp af lysdioder (f.eks. Lofter a la "stjerneklar himmel").

  En af de mest effektive måder at tiltrække kunder på er at skabe et ry som en pålidelig leverandør ved hjælp af reklame fra byggelag og byggematerialer, der kan blive dine forhandlere. For at gøre dette er det nødvendigt at indgå en kontrakt med et team af installatører (eller bedre med nogle få) for at installere færdige lofter.

  Du kan spare på lønninger og skatter for fastansatte, og bygherrer vil rådgive din virksomhed på deres websteder. Gennem formidling af forhandlere vil indkomsten være lavere, men salget vil være højere end ved selvrealisering.

  I første fase er det værd at overveje alle muligheder for salg.

  Værelsesvalg

  Det kræver ikke blot produktionslokaler, men også et kontor, hvor der vil blive udstillet materialeprøver, kataloger med forslag og eksemplariske versioner. Ideelt set kunne dette være et værelse, opdelt i to zoner - udstilling og produktion.

  Kontoret modtager ordrer, vælger formularen og materialet, udfører finansielle beregninger. Det er ønskeligt, at kontoret ligger på et sted med høj trafik, der er tilgængelig for potentielle kunder (i centrum, tæt på byggemarkederne, supermarkeder). Rummet til et kontor kan afhente den mindste størrelse - 10-15 m 2 vil være nok.

  For produktionsanlægget vil der være behov for 50-70 m 2, hovedkravet er et godt ventilationssystem, tilstedeværelsen af ​​varme og en elektrisk forbindelse på 380 V. Temperaturreguleringen i rummet er + 15- + 25.

  Materialer til produktion af lofter

  Hvilken leverandør skal du vælge? Det vigtigste her er at finde en mellemplads mellem pris og kvalitet. Vurder din potentielle forbruger og hans indkomst. Analyser sortiment, priser og tilbud fra konkurrenter.

  På markedet for fabrikanter af materialer til hævede lofter er europæiske producenter førende: franske, belgiske og tyske film (de er også de dyreste).

  Vores folk er traditionelt skeptiske over for indenlandsk produktion. Kun varer fra Mellemriget har mindre tillid. Og i virkeligheden kan du hente materiale af høj kvalitet fremstillet i henhold til europæiske standarder og teknologier, både fra vores og fra kinesiske producenter, på ingen måde dårligere kvalitet til de annoncerede varemærker. Derfor er det ikke dårligt at indgå en leveringsaftale med flere producenter på én gang for at udvide prisklassen for det tilbudte sortiment fra overkommelig til premiumklasse. Men det hele afhænger af det beløb, du er villig til at investere i dette projekt.

  Materialer der er nødvendige for at starte produktionen:

  • PVC film, PVC baguette, indsæt, harpoon;
  • metal hjørne, spånplader;
  • Spunbond nr. 17;
  • Vilaterm (diameter 40);
  • elektrocardboard (presspan) til svejsning på maskinen;
  • til pakning: papkasser, luftboblefilm, tape.

  Anslået pris ved indkøb af materialer, der kræves til produktionsstart - fra 100.000 rubler.

  Det nødvendige udstyr til værkstedet til produktion af lofter

  Udstyr til produktion:

  • to-station højfrekvente maskine (til højfrekvent strømssvejsning) - 365.000 rubler;
  • luftkompressor til pneumatisk drift (modtager 50-100l) - 20.000 rubler;
  • elektrisk udstyr (kabler, automatiske maskiner mv.) - 15.000 rubler;
  • personaleuddannelse + program til opskæring af stræklofter - 30 000 rubler.

  Udstyr til værkstedet:

  • 2 skæreborde;
  • stativer til opbevaring af filmen.
  • 2 bord til fodring af film til maskinen;

  Hævning til opbevaring af film

  Den anslåede pris for et sådant komplet sæt er 80.000 rubler.

  Kontorudstyr:

  • Udstilling står med produktkataloger;
  • bord, stole;
  • computer, printer, telefon / fax;
  • kontorartikler mv.

  Kontorudstyret skal bruge 56.000 rubler.

  I alt, på produktionsrummets udstyr + kontoret skal bruge: 566 000 rubler.

  Teknologisk produktionsproces af stræklofter

  1) Skær lærredet

  Ifølge forud målte målinger udføres mønsteret. Mønstrede tegningen er dannet i et specielt computerprogram. Snitspecialisten forbereder alle komponenter i det fremtidige loft og skærer ud lærredet præcist i henhold til tegningen. Standardbredden på en rulle tysk PVC-film er 1,3-1,8 m. Hvis loftsdesignet sørger for et stort område, kræves en spids af de udskårne stykker.

  2) Spikesvejsninger

  Ved hjælp af højfrekvent svejsning viser sømmen sig næppe mærkbar og stærk, det er praktisk taget usynlig på den matte film. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. I øjeblikket ved at sænke toptrykket med elektrodebåndet, starter HDTV-generatoren, der dannes en arbejdskondensator mellem elektroderne. Under påvirkning af højfrekvent energi bliver det termoplastiske materiale øjeblikkeligt opvarmet indefra, vævets molekylære sammensætning bliver mobil og omdanner de to stykker til en monolitisk helhed.

  I slutningen af ​​svejsningen er generatoren slukket, filmen under tryk afkøles øjeblikkeligt, hvorefter toppladen stiger. De stærkeste svejsninger opnås med en kort svejsecyklus (loddetid på 2-3 sekunder), for hvilket der kræves en kraftig generator.

  3) Svejse harpunen

  Harpunen er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som er indlejret i en baguette og giver dig mulighed for sikkert at rette loftkonstruktionen. Ved hjælp af en harpuninstallation kan du om nødvendigt demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt eller tilslutning af et LED-system). Ved hjælp af en HDTV-maskine er harpunet svejset til kanten af ​​filmbanen.

  4) Kvalitetskontrol og emballage

  Alle sømme efter lodning kontrolleres manuelt. Filmen er indlejret med en speciel luftboblefilm for at undgå deformationer under transport og pakning.

  Vi laver en forretningsplan for produktion af lofter

  Indkomstdel:

  Kapaciteten på en tv-station HDTV-maskine (med en 8-timers arbejdsdag, 22 dage om måneden) er 3.750 m 2 / måned.

  Salgspris for forhandlere - 200 rubler / m 2 (70% af produktionen - 525 500 rubler)

  Salgsprisen for den endelige forbruger er 600 rubler / m 2, minus tjenesterne fra det indledte team af installatører 450 rubler / m 2 (30% af produktionen 506 250 rubler).

  Samlet indkomst: 1.031.250 rubler / måned.

  Forbrugsdel:

  Beregning af omkostningerne på 1 m 2

  Til fremstilling af 1 m 2 strækloft fra den tyske Lackfoile PVC film:

  • PVC film - 1,06 løb. meter * 50 rubler = 53 rubler
  • PVC baguette - 1 st. meter * 20 rubler = 20 rubler
  • indsæt - 1 rm. meter * 8 rubler = 8 rubler
  • harpun - 0,7 rm. meter * 7 rubler = 4,9 rubler
  • leje + forsyningsselskaber (beløbet er divideret med maskinens månedlige ydeevne) - 40.000 rubler / 3750 = 10.67 rubler.
  • løn (leder på kontoret og 2 arbejdere) 35.000 rubler / 3750 = 9.33 rubler.
  • Pakningsmateriale - 1,8 rubler.
  • foring til filmen - 3.1 rubler.

  I alt koster 1 m 2 strækloft - 110,8 rubler.

  USN skat: RUB 1.031.250 * 6% = RUB 61.875 / month

  Månedlig fortjeneste vil være: 1.031.250 rubler. - 415 500 gnid. - 61 875 rubler. = 553.875 rubler

  I starten af ​​virksomheden skal du:

  • køb af materialer til produktion af 3750 m 2 film: 340 500 gnid.
  • Maskiner og udstyr til kontor og industrielle lokaler: 566 000 gnid.
  • omkostningerne ved dokumentation - 20 000 rubler
  • værelse leje i 70 m 2 (50 m 2 - produktion, 20 m 2 - kontor) - 30 000 rubler.

  I alt: 956 500 rubler.

  Når arbejdslinjen er lastet 8 timer 22 arbejdsdage om ugen og med en kapacitet på 3.750 m 2 / måned, betaler omkostningerne ved at starte produktionen i 2 måneder.

  Selvfølgelig er sådanne prognoser meget betingede. Som praksis viser, er det mere realistisk at forvente en tilbagebetalingstid på 6 måneder. Det afhænger dog kun af salg og produktion: jo større forhandler netværk og forbrugernes efterspørgsel er, desto større produktionsbelastning (arbejde i to skift mv.) Med en tilsvarende stigning i overskuddet.