Forretningsplan for produktion af hævede lofter

Området for reparation og udsmykning af lokaler er en af ​​de mest almindelige i den moderne verden. Folk vil bo i komfortable og smukke huse og er klar til at bruge store penge til reparationsarbejde og dekoration. Produktionstræklofterne har fået stor popularitet i Rusland. For få år siden var kun importerede produkter på markedet, i dag er der kommet mange indenlandske mærker. For at organisere produktionen af ​​filmen vil der være behov for finansielle investeringer, omkostningerne vil være ret små for byggeri. Vores forretningsplan for produktion af hævede lofter hjælper med at organisere virksomheden korrekt, så det i fremtiden vil medføre en anstændig indkomst.

Projektoversigt

Workshop til produktion af film bør medbringe penge. Og for dette skal du tilpasse produktionen af ​​konkurrencedygtige produkter og konstant forbedre teknologien. Formålet med åbningen af ​​denne sag er som følger:

 • Etablering af uafbrudt produktion af moderne stræklofter.
 • Udvikling af en unik produktlinje.
 • Dannelse af et team af fagfolk på deres område og åbner i nær fremtid deres egen installationsafdeling.
 • Forøgelse af virksomhedens fremtidige produktionskapacitet og udvidelse af butikken.

Forretningsplanen for produktion af hævede lofter med beregninger giver dig mulighed for at se, hvor mange penge du skal køre og hvor meget overskud forventes.

registrering

Til produktion af lofter passende status af IP. Særlige licenser og tilladelser er ikke påkrævet. Det eneste, der er ønskeligt at opnå certifikater for fremstillede produkter. Certificeret produktion er mere attraktiv for forbrugere og installationshold, med hvem vi vil arbejde i første fase.

Derudover bør der gives tilladelser til brandinspektion og sanitære og epidemiologiske stationer til værkstedet. Hvis de ikke er tilgængelige fra ejeren af ​​lokalerne, skal du selv få dem.

Det er nødvendigt at angive følgende OKVED-koder: 22.23 "Produktion af plastprodukter, der anvendes til byggeri". Da installationsretningen vil være åben i fremtiden, angiver vi straks 43.32.3 "Produktion af boligindretning af bygninger (herunder lofter, glidende og aftagelige skillevægge)".

Som følge heraf får vi mængden af ​​ca. 100 tusind rubler.

Room udlejning

Det er nødvendigt at søge efter lokaler udenfor byen, hvor lejen vil være flere gange lavere end i den centrale del af byen. Produktion værksted skal have et areal på 50 kvadratmeter og en levering af 3-faset elektrisk netværk med en spænding på 380 V.

Vigtigt uafbrudt ventilationssystem og højkvalitets VVS. Til leje pr måned skal betale omkring 40 tusind rubler. Hvad angår lokationen, skal der gives adgangsveje til området.

Værelset er opdelt i zoner. Det største område er forbeholdt produktionsafdelingen. Du har også brug for et sted til en lille udstillingshal, hvor du kan modtage engroskunder. Vi har brug for et lager af råvarer og et hvilested for arbejdstagere.

Forberedelse af lokaler vil kræve yderligere 350 tusind rubler.

Indkøb af materialer og udstyr

Der lægges særlig vægt på køb af udstyr, fordi succesen af ​​en forretning afhænger helt af dets kvalitet og effektivitet. Dens mængde afhænger af den planlagte produktionsskala. Vi vil beregne det krævede minimum for driften af ​​en sådan virksomhed.

Samlet udstyr vil koste 430 tusinde rubler. Denne figur er værd at tilføje penge, der vil gå til råvarer. Det er nødvendigt at købe PVC film, hvis omkostninger varierer fra 50 til 2000 rubler per kvadratmeter. I første fase vil 70 tusinde rubler blive tildelt til disse formål.

Personalet

Der er to arbejdsformer: Kun produktion eller produktion med montageafdelingen. I vores tilfælde er i første fase kun den første mulighed antaget, da der kræves store investeringer i annoncering for at sikre installatørernes arbejde. Det er planlagt at etablere gensidigt fordelagtigt samarbejde med flere private erektionsteam, som selv vil levere produktionsordrer.

Hvis iværksætteren selv lærer teknologien, er der ingen særlige krav til medarbejdernes uddannelse og erfaring. Produktionen vil blive automatiseret, personalet vil kun have brug for pleje og minimal viden om at arbejde med udstyret. Når maskinen bryder ned, vil installatøren blive inviteret fra siden. Hvis produktionen vil fungere i et skifte, vil det være nok at tage tre personer. Lønnen for hver vil være 15 tusinde rubler, og hele lønfonden vil være 45 tusind rubler + betalinger til midlerne.

Reklame og markedsføring

Hovedkanalen til forfremmelse er arbejdet med installationsholdene. De selv søger kunder og giver dig ordrer. For at give ordrer i deres helhed skal holdene være mindst ti. De vigtigste krav, der gælder for dig:

 • Stort udvalg af film og stof.
 • Tilstedeværelsen af ​​et certifikat.
 • Konkurrencedygtige priser.
 • Andre fordele, som du kan skille sig ud (unikke teksturer og farver, mere bekvem placering osv.).

For effektivt arbejde er det planlagt at udskrive produktkataloger, hvilke målere vil vise til kunder. Vigtige kvalitetsbilleder, klare prisberegninger, 100% relevans af forslaget. 15 tusind rubler er tildelt til disse formål.

Indtægter og omkostninger

Startinjektioner

Beregn, hvor mange penge der skal bruges til at lancere et projekt.

Trin for trin forretningsplan for stræklofter

Forretningsplan for hævede lofter: En detaljeret vejledning med beskrivelse af sektioner. 4 fordele ved virksomhed + liste over udstyr + beregninger af investeringer og payback.

Kapitalinvesteringer i erhvervslivet: fra 8 000 (67 500) rubler.
Erhvervsbetaling: fra 2 måneder.

Hver nybegynder forretningsmand er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man vælger den type tjeneste, der vil være mest efterspurgt.

Til dette formål gennemføres analyser af efterspørgsel, undersøgelse af målgruppen og andre aktiviteter, som senere indgår i forretningsplanen. Stræklofter - et af de relativt nye områder inden for interiørdesign. Denne tendens er interesseret i, som ejerne af boliglejligheder, og dem, der er involveret i design og reparation af kommercielle virksomheder.

Baseret på dette kan det antages, at de vil være i stor efterspørgsel. Det vigtigste er, at den, der planlægger at gøre dette, har mulighed for at opfylde denne efterspørgsel.

For at vurdere din styrke og planlægge produktionsprocessen klogt, kan du heller ikke undvære denne værdifulde dokumentplan. Derfor, hvis du beslutter dig for at begynde at installere ophængte lofter, er en forretningsplan den allerførste ting værd at arbejde på.

Og til en begyndelse vil vi evaluere relevansen og relevansen af ​​ideen selv.

Hvorfor er det værd at starte en virksomhed for at installere stræklofter?

De grundlæggende begreber på markedet, både varer og tjenesteydelser, er udbud og efterspørgsel. Faktisk om en virksomhed vil lykkes afhænger af disse indikatorer.

Ikke sjældent sker det, at selv at tilbyde kvalitetsservice til en rimeligt rimelig pris, bliver en virksomhed ulønnsom. Selskabet lukker, uden at bringe nogen fortjeneste til sin ejer. Og alt, fordi ideen blev valgt til at være mislykket, ikke hævdet.

Og hvad med forretningen med at installere stræklofter? Hvilke sider betragtes som attraktive for iværksættere?

I denne niche er der stadig et sted for forretningsbegyndere. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at det er realistisk at organisere en virksomhed uden store investeringer (f.eks. Som mellemmand).

Annoncere denne type tjeneste er absolut ikke svært. Især effektiv er reklame på internettet. Siden først og fremmest åbner folk søgemaskiner, i stedet for at lede efter reklamer i undergrundsbiler, offentlig transport og fyre med foldere i nærheden af ​​indkøbscentre.

Og det er ikke alle hans styrker.

De vigtigste fordele ved at installere hævede lofter

 1. Installationsprocessen tager ikke meget tid (ideelt - 2-2,5 timer).

Alle basale omkostninger betales af kunden før arbejdet påbegyndes.

Normalt, når der ydes tjenester af denne type (installering af vinduer, klæbende tapet, gulvbelægning mv.), Betales materialer på forhånd.

Den anden mulighed - halvdelen af ​​prisen betales som depositum.

 • I begyndelsen kræver virksomheden ikke at arbejde med forskellige databaser og søger administrativt personale.
 • Den høje pris for service til kunder, i forhold til omkostningerne (materiale + udstyr + arbejde).
 • Sådan starter du en organisation: forretningsplan stræklofter

  For at begynde at gennemføre ideen om at installere hævede lofter, skal du vælge en ordning, hvormed du vil arbejde.

  Den nemmeste og mest almindelige mulighed er som følger:

  • Du er på udkig efter mestere, der direkte skal beskæftige sig med installationen eller ved, hvordan man gør alt selv;
  • få standardudstyr til arbejde
  • Søger leverandører, der kan bestille lofter og andre nødvendige materialer;
  • søg efter kunder.

  For at hver fase af forretningsorganisationen skal gå glat, er det nødvendigt at lave en forretningsplan. Selvom du ikke har planer om at søge efter en investor.

  Forretningsplan - et dokument med en enkel og klar struktur. Det første afsnit, som vi vil fokusere på, er undersøgelsen og analysen af ​​denne servicesektor.

  Ligesom vi analyserede ideen selv i forretningsområdet, så bør en iværksætter evaluere: "Vil der strække lofter i efterspørgsel i hans by? Hvem anses for hovedkonkurrenten? "

  Analyse af niche og konkurrenter

  Konkurrenterne skal analyseres ved hjælp af sådanne indikatorer:

  • hvilke tjenester de yder ud over at installere hævede lofter
  • hvilket niveau af kvalitet tilbydes kunderne
  • og hvad koster deres ydelser.

  Hvorfor fokuserer vi på relaterede tjenester?

  For eksempel installerer en konkurrent også en sokkel, maler vægge og giver generelt et komplet udvalg af tjenester til reparation af lokaler. Så vil mange kunder vende sig til ham, hvis det kun er fordi det er praktisk!

  Vurder dig selv: oftest strækker lofter installeres under reparation. Ved at henvende sig til virksomheden med en bred vifte af ydelser er der ingen grund til at lede efter forskellige herrer.

  På baggrund heraf kan vi konkludere: Hvis en iværksætter kun er involveret i installation af lofter, skal han stille betingelser, der vil tiltrække en klient til ham. Kvalitet skal være øverste hak - dette er standard.

  Men også noget ekstra værd. For eksempel overkommelige priser.

  Dette vil ikke være et problem selv for startende iværksættere, da gennemsnittet i denne virksomhed er omkring 200%. For at reducere priserne for kunderne er det nok at tilbyde en premium lavere.

  Virksomhedsregistrering på stræklofter

  Du skal indsamle alle de nødvendige dokumenter for at officielt registrere din virksomhed.

  For en virksomhed på stræklofter er det nok at åbne SP.

  Det tager lidt tid og penge (800 rubler, hvis du gør dig selv). Samtidig er rapportering til IP meget lettere end for LLC.

  For at oprette en IP skal du indsende følgende dokumenter til skattekontoret:

  • pas + fotokopi af pas, som er notarized;
  • en notariseret ansøgning om registrering hos statslige myndigheder
  • Bekræftelse af betaling af statstold (betalt kvittering);
  • fotokopi af identifikationsnummeret.

  Også værd at vide, at denne forretningsinstallation af hævede lofter, har sine egne specifikationer. Dette betyder, at du skal bruge et sæt ekstra dokumenter, der er nødvendige for at starte en virksomhed.

  For eksempel et certifikat om ret til at arbejde med gasflasker af alle medarbejdere i virksomheden.

  Stræk loft reklame

  Det vigtigste skridt er at lave en annonce, der virkelig vil lede kunden.

  Som diskuteret tidligere er den mest hensigtsmæssige, rentable og effektive annoncering i denne forretning på internettet.

  Baseret på erfaringerne fra dem, der allerede har opnået nok i denne sag, er den mest hensigtsmæssige valg reklame i søgemaskiner. Ja, det tager mange penge. Det giver dog det bedste resultat.

  Der er også en mere budgetmæssig metode til reklame - at placere en annonce i den lokale avis. Konvertering giver en lille, men det er et minimum værd (nogle gange generelt gratis).

  Men en sådan metode som udstationering annoncer giver ikke længere et specielt resultat. Desuden er mange svigordninger nu forbundet med forskellige reparationstjenester. Fordi dine flyers vil blive opfattet ret negativt.

  Stretch loft udstyr

  Oftest behøver iværksætteren ikke at beskæftige sig med dette problem, da alt det nødvendige er med de mestre, som han ansat til arbejde. En intelligent iværksætter bør dog ikke stole på andre end sig selv.

  Derfor er det bedre at købe alt udstyr straks eller i det mindste beregne, hvor meget det vil koste:

  Idéen om erhvervslivet: hvordan man åbner produktion af hævede lofter

  Produktionen af ​​stræklofter er en meget lovende retning, præget af høj rentabilitet og forbrugernes efterspørgsel. Succes vil blive opnået ved aktiv markedsføring, vores eget team af installatører og høj kvalitet.

  Før vi begynder

  Efterspørgslen efter denne type loft er stabil. At udarbejde en forretningsplan er det vigtigt at studere konkurrencen i dit område, finde pålidelige leverandører og indgå foreløbige aftaler med forhandlere.

  Vigtigste risici

  På grund af populariteten af ​​suspenderede lofter og muligheden for deres installation til enhver tid af året, afhængigt af sæsonen er ikke overholdt. Alle risici er kun knyttet til kvaliteten af ​​materialer, dit arbejde og servicetilbud. Du bør ikke spare på lønninger - inviter kvalificerede specialister. Vælg også en leverandør omhyggeligt. Certifikater er påkrævet.

  placering

  Værkstedets minimumsareal er 50 m². Sørg for at have et moderne ventilationssystem og strømforsyning 380 volt. Lokaler til produktion kan lejes i ethvert område med lave udlejningspriser.

  udstyr

  Forretning i produktion af stræklofter indebærer svejsning af PVC-film i stoffet under rummets dimensioner. Minimaludstyrslisten består af følgende maskiner:

  1. En single-station maskine til svejsning af en web med højfrekvent strøm (HDTV) koster fra 120.000 rubler. Men det er bedre at købe en to-post model med det samme. Dens præstation er meget højere, den gennemsnitlige pris er 365.000 rubler.
  2. Luftkompressor med en modtagerkapacitet på 50-100 liter. Omkostningerne er 20 000 rubler.
  3. Borde til opskæring og til indlevering af klæder til maskinen, stativer - 80.000 rubler.
  4. Udstillingsstande, møbler, computer, printer og andre nødvendige kontorartikler. Omkostninger - fra 60 000 rubler.
  5. Elforsyning, installation af automatiske enheder og UZO - 20 000 rubler.
  6. Speciel software med medarbejderuddannelse - fra 30.000 rubler.

  I alt skal omkring 600.000 rubler planlægges til køb af udstyr. Noget du kan købe billigere. For eksempel stande eller møbler, der var i brug. En computer kan bringes hjemmefra. Men noget i dit område er dyrere. Vi må ikke glemme uforudsete udgifter.

  teknologi

  Produktion af hævede lofter er præget af enkelhed og lav arbejdskraftintensitet. All teknologi kommer ned til behandling af PVC-film på HDTV-maskine.

  materialer

  Omkostningerne ved det oprindelige køb af materialer koster ca. 100 000 rubler. Startpakken ser sådan ud:

  • Flere typer af PVC-film, harpuner og baguetter.
  • Presspan er et specialkort, der bruges til svejsning på en HDTV-maskine.
  • Vilaterm. Det er nødvendigt at forsegle sømme. Den mest almindelige diameter er 40 mm, men andre bør opbevares på lager.
  • Emballagematerialer (film, pap, tape).

  personale

  3-4 personer er nok til at arbejde på værkstedet. En medarbejder er ansvarlig for at arbejde med computeren og skære på nettet. 2-3 personer beskæftiger sig med svejsning, fastgørelses harpoon og emballage. Selv om der i starten i mangel af et stort antal ordrer med arbejdet kan håndtere 2 personer. Det hele afhænger af produktionsmængden. På trods af den enkle teknologi, er det vigtigt at have kvalifikationer og erfaring.

  Dokumenter og licenser

  Ved at registrere din virksomhed kan du vælge IP eller LLC. PI opererer på et forenklet skattesystem, men i tilfælde af konkurs risikerer du hele ejendommen. Registrering af en LLC og beregning af årsregnskaber for beskatning er meget vanskeligere. Men dine risici er kun begrænset af aktier i den autoriserede kapital. Dine OKVED-koder:

  markedsføring

  Produktsalg kan udføres via to kanaler:

  rentabilitet

  Udgifterne til fremstilling af 1 m² loft er omkring 110 rubler. Med en tv-station HDTV maskine og en 100% belastning kan du producere 3.750 m². Antag at du sælger 60% af produkterne via forhandlere på 200 rubler hver og 40% direkte til kunden på 400 rubler hver. Din fortjeneste for måneden vil være 638 000 rubler. Efter betaling af skatter, løn og andre løbende udgifter er nettoresultatet inden for 350.000-400.000 rubler.

  Resumé af

  Produktionen af ​​stræklofter er meget rentabel. Kapitalinvesteringen betaler sig på kort tid.

  Forretningsplan for produktion og installation af hævede lofter: nuancer og funktioner

  Tænker over, hvad en virksomhed skal være, så den ikke bare giver gevinster, men også reelle fordele for mennesker, man kan ikke ignorere reparations- og forbedringsområdet for lokaler. Et af områderne er produktion og installation af lofter. Oprettelsen af ​​virksomheden vil retfærdiggøre sig selv, både i en stor by og i landsbyen, fordi folk ønsker at leve og arbejde i komfort.

  Forretningsplan: Mål og mål for virksomheden

  Mål for åbning af et firma:

  at justere produktionen (produktion) af stræklofter
  udvikle din egen modelmodel
  skabe et team af fagfolk;
  producere et komplet udvalg af arbejde - fra produktion til installation af lofter
  øge produktionskapaciteten, udvide virksomheden (åbne grene).

  Virksomhedens opgaver til produktion og installation af lofter:

  komme ind på markedet, blive en konkurrencedygtig virksomhed;
  opfylder menneskers behov for disse produkter;
  udvide de foreslåede modeller og farver i lofter, anvende nye udviklinger og teknologier;
  recoup omkostningerne og opnå en rentabilitet på 20% i 2 år efter start af arbejdet.

  Virksomhedsregistrering

  For at starte din egen virksomhed i produktion af hævede lofter, skal du officielt registrere virksomheden. Den juridiske form kan være:

  PI (individuel iværksætter);
  LLC.

  I det første tilfælde anbefales det at vælge den forenklede mulighed for at betale skatter og afgifter, da der i de tidlige udviklingsstadier vil blive behov for penge. Hvis valgmuligheden for at åbne en LLC (registrering af en juridisk enhed) vælges, vil mængden af ​​skatter stige, men selskabet vil kunne dække en betydelig niche, starte produktionsaktiviteter, indgå kontrakter med grossister næsten umiddelbart efter starten af ​​arbejdet. Tilliden til LLC er højere end til private erhvervsdrivende.

  Samtidig er det vigtigt at huske på, at betaling af skatter og gebyrer ved åbningen af ​​en LLC i starten af ​​arbejdet muliggør en videreudvikling af virksomheden umuligt - beløbene vil være ret store, men hvis virksomheden ikke giver de forventede resultater, vil denne retlige form beskytte mod tab af investeringer - Den del kan gemmes. For at registrere en virksomhed som en LLC er det nødvendigt at registrere en juridisk adresse - for denne iværksætter er det ikke nødvendigt.

  61 - arbejde i detailhandelen om ordrer
  46.7 - arbejde i detailsalg med byggematerialer;
  354 - Produktion af plastprodukter, der anvendes i byggebranchen.

  Produktionen er ikke underlagt licens, men opnåelse af tilladelser fra SES og brandbeskyttelse er en forudsætning. Certificering af de varer, hvorfra lofter er lavet, vil øge graden af ​​kundesikkerhed i virksomheden, således at virksomheden vil modtage mere omsætning og nettoresultat. For at registrere et firma skal du kontakte dit lokale skattekontor.

  Finansielle side: Første investeringer og overskud

  Uden at investere penge er det umuligt at starte en virksomhed. I tilfælde af produktion og installation af nedlagte lofter er det nødvendigt at foretage følgende monetære investeringer:

  Køb udstyr, der giver dig mulighed for at foretage præcise målinger (roulettes - bygning og laser, meter, hjørner) - fra 5.000 rubler;
  At købe udstyr til direkte installation af stræklofter (perforatorer, skruetrækkere, øvelser, puslespil, varmepistoler, skæremaskiner, savværk, forlængerledninger) - ca. 45.000 rubler;
  Specialudstyr (blader, suspensioner, spændinger) - fra 5.000 rubler.

  Det samlede beløb vil være omkring 55-60 tusind rubler pr. 1 brigade af arbejdere. I takt med at virksomheden begynder at udvikle og udvide sig over tid, vil omkostningerne til det andet og efterfølgende team også være omkring 60 tusind rubler.

  Produktionssiden kræver også investeringer - udstyr og materialer købes i starten af ​​driften. Alle de nødvendige maskiner sammen med råmaterialerne vil kræve investeringer på omkring 200 tusind rubler. Det er nødvendigt at tage sig af kontoret på forhånd - udlejning af lokaler og køb af møbler og kontorudstyr koster yderligere 130-150 tusind rubler. Det er vigtigt at forlade midler til uforudsete behov, brugsregninger, køb af forbrugsstoffer og marketingkomponenten - reklamekampagner, kampagner og salg - omkring 100 tusind rubler. De samlede omkostninger vil være omkring 400 tusind rubler.

  Åbning af en virksomhed, du kan ikke tænke på fortjeneste. Den er dannet på grundlag af de etablerede serviceomkostninger samt eksterne og interne faktorer, som omfatter:

  markedssituationer - niveauet for konkurrence og efterspørgsel
  omkostningerne til stof og komponenter
  udgifterne til specialarbejderes arbejde
  kompleksiteten af ​​arbejdet i rummet.

  Den gennemsnitlige pris ved installation af 1m2 strækloft er 2-3 tusind rubler. Hvis vi tager højde for at holdet vil kunne installere op til 30 m2 om 1 dag, så vil det beløb, som virksomheden modtager til arbejde, være omkring 60-90 tusind rubler. Det er nødvendigt at fradrage fra dette beløb omkostningerne ved råmaterialer under produktionen - 30%, installatørernes løn er 20% og 10% - andre udgifter - udstyrsforbrug, brændstof til bilen, skattebetalinger. Entreprenørens indkomst vil i dette tilfælde være fra 24 til 36 tusind rubler fra 1 udfyldt ordre. I overensstemmelse hermed vil 10 ordrer om måneden skabe en nettovinst på 200-300 tusinde rubler.

  Udstyr og materialer

  Tøj til stræklofter - stof eller film. De første dyrere og bedre, men overkommelige priser og en række farver medfører stor efterspørgsel efter PVC-lofter. Derfor er det nødvendigt at købe dette materiale i mere end en stofmængde. Det er vigtigt at huske, at PVC har begrænsninger på bredden - ikke mere end 5 meter, så produktionen vil kræve sting af elementer for at få den nødvendige størrelse for projektet. Engrosprisen på lærredet - op til 400 rubler / m2. Materiale sælges normalt i ruller op til 500 cm brede.

  Desuden vil produktionen kræve følgende udstyr:

  metal hjørne;
  spånplader;
  spunbond;
  Elektrisk karton til svejsning på maskinen;
  papkasser;
  luft boble film;
  scotch tape

  Markedsanalyse

  Ved at analysere markedet for produktion og installation af loftlofter, skal det forstås, at der med stor efterspørgsel efter servicen vil være stor konkurrence. Derfor er det nødvendigt inden åbningen af ​​virksomheden at overveje en udviklingsstrategi - at holde kampagner, tilbyde forskellige farveindstillinger til lofter, at udvikle designforslag.

  Tiltrækning af kunder vil ikke kun hjælpe interessante løsninger i farver og nuancer, men også overkommelig pris, som skal være lavere end konkurrenternes. Det er vigtigt, at omkostningerne ikke er for lave - tværtimod vil det skræmme potentielle kunder.

  Firmaannoncering

  Markedsføringskomponenten er vigtig for forretningsfremme. I tilfælde af hævede lofter kan du udover de sædvanlige metoder til reklame - reklame i medierne eller på tv, distributionen af ​​hæfter og foldere, tilbyde potentielle kunder gode samarbejdsvilkår - behagelige bonusser, gaver, rabatter.
  Gratis tjenester, såsom arealmålinger, designudvikling, vil tiltrække stor opmærksomhed. Det er nødvendigt at indgå en kontrakt for reklame for virksomheden af ​​byggefirmaer - dette vil øge virksomhedens prestige i øjnene af mennesker.

  Mulige risici

  I betragtning af risiciene er det også nødvendigt. Blandt de vigtigste negative faktorer:

  reduceret efterspørgsel i et bestemt emne
  høj konkurrence
  mangel på kontanter til udvikling.

  Derfor er det meget vigtigt at analysere situationen på markedet forud for indledningen af ​​papirarbejde og udstyrsopkøb. Startkapital bør også være bedre, hvis disse midler ikke er kredit, da de alligevel skal gives til banken.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Virksomhed fra bunden: Produktion af hævede lofter

  Markedsanalyse

  En startende iværksætter, inden du investerer penge i den fremtidige forretning, skal forstå, at denne type forretning er temmelig almindelig i dag, så han forventes at kæmpe for forrang med konkurrenter. Af denne grund skal du tænke meget omhyggeligt om hver detalje, især i priskategori, som skal tiltrække kunder, og selvfølgelig skal den leverede service være på et højt niveau.

  Det ville være nyttigt at oprette en række ekstra tjenester. Hvis alt er gjort korrekt, så kan du finde et stort antal kunder ret hurtigt. Men der er også en "hitch" her, da der skal være en foranstaltning i hvert spørgsmål, for eksempel for eksempel en for lav priskategori for tjenester kan tværtimod skræmme kunder, der har besluttet, at sådanne priser "taler" om tilbudets lave kvalitet.

  Den "gyldne middel" i dette tilfælde vil være etableringen af ​​sådanne priser, som for tiden er gældende på markedet for sådanne produkter. I det mindste i starten af ​​udviklingen af ​​din virksomhed. For så vidt angår relaterede tjenester, såsom installation af elektriske apparater, udgangsmaster til at udføre de nødvendige målinger, er det bedst at give dem gratis til kunderne.

  Registrering og organisering af virksomhed

  Forretningsudvikling bør begynde med en erhvervstilladelse. Når alt kommer til alt, hvis det er ulovligt at arbejde, kan tilsynsmyndighederne pålægge en stor bøde og niveauer den indkomne indkomst.

  Nødvendig dokumentation

  1. Ansøgningsblanket P21001, udstedt af en person, vedrørende statsregistrering som individuel iværksætter.
  2. Ansøgningsskema P24001 vedrørende gennemførelse af de nødvendige ændringer på den enkelte iværksætter i introduktionen, som er indeholdt i Unified State Register of Individual Entrepreneurs.
  3. Ansøgningsskema P26001, vedrørende statsregistrering af en persons opsigelse af fysisk aktivitet som individuel iværksætter.

  Udvælgelse af lokaler og udstyr

  Det er nødvendigt at bestemme de lokaler, hvor produktion af stræklofter skal udføres, samt kvadratmeter for et kontor, hvor kunderne vil være i stand til at gøre sig bekendt med kataloger, materialematerialer og tilnærmelsesvise versioner af tidligere arbejde. I princippet kan det være to forskellige værelser, eller en, men opdelt i to zoner, hvoraf den ene er industriel, og den anden udstilling.

  Nye ordrer behandles på kontoret, de nødvendige materialer og formularer vil blive valgt, og økonomiske beregninger vil blive udført.

  Kontoret kan være lille. Helt nok 10-15 kvadratmeter. m, og for butikken skal tildeles mindst 50 kvadratmeter. Derudover skal det have et godt ventilationssystem, 380 V elforbindelse, samt tilstedeværelsen af ​​et temperaturregime på +15 - + 25 grader og opvarmning.

  materialer

  For produktionen skal:

  • Spånplade, metalhjørne;
  • GVH-baguette, PVC film, harpun, indsats;
  • Vilaterm med en diameter på 40;
  • Spunbond nr. 17;
  • presoshpan;
  • luftboblefilm, papkasser, klæbebånd (til emballage).
  • to-station højfrekvente maskine;
  • luftkompressor (modtager 50 - 100 l);
  • elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.).
  • til skæring af to borde
  • til filmopbevaring reoler;
  • for at give en film to to tabeller til en film.
  • stå for udstillingskataloget
  • stole, bord;
  • printer, computer, fax, telefon;
  • kontorartikler mv.

  Produktionsteknologi

  Mønsteret er lavet i overensstemmelse med tidligere forberedte målinger. Tegningstegningen er oprettet ved hjælp af et særligt program (computer).

  Spike dannede sømme

  Denne proces udføres ved svejsning, som har tilstedeværelse af høj frekvens. Således bliver sømmen så stærk og usynlig som muligt.

  Harpunen er en ret fleksibel plade lavet af stift plastmateriale. Det vil sige, det er en slags konstruktion designet specifikt til sikkert at fastholde strukturen. Det svejses direkte ved brug af en HDTV-maskine til kanten af ​​filmbanen.

  Hver søm skal kontrolleres manuelt for eventuelle fejl. Hvorefter det færdige produkt gennem brug af luft-boble film perelaivaetsya.

  Udvælgelse af materialeleverandører

  For at en virksomhed skal kunne opnå stabilt og betydeligt overskud, er det nødvendigt at være behørigt opmærksom på valget af pålidelige og ansvarlige leverandører. For at gøre dette skal du omhyggeligt gennemgå alle tilbudene, sammenligne priser og vælge den rigtige mulighed. I dag er produkter fremstillet i landene i Belgien, Tyskland, Kina og Frankrig meget populære blandt kunderne i stræklofter.

  For at opnå et effektivt resultat er det tilrådeligt at indgå kontrakter med flere leverandører af film på én gang, da du på den måde kan give dine potentielle kunder ikke kun et varieret prisklasse, men også med et stort udvalg af varer.

  Personalet

  Til gennemførelse af produktionsprocessen har du brug for:

  1. Fire installatører.
  2. Tre fræsere.
  3. Hoved.
  4. Manager til behandling af ordrer og at finde nye kunder.
  5. Zamerschik.

  forebyggelse af ulykker

  Personalet skal arbejde i en specialbeklædning. Lokalerne bør ikke være fugtige og opfylde alle krav til sådanne aktiviteter. Desuden skal du følge sikkerhedsforskrifterne, når du arbejder med gasudstyr, hvis du sørger for installation af stræklofter.

  At realisere færdige produkter på to hovedmåder, som for tiden er de mest effektive:

  Ifølge de tilvejebragte tegninger udføres fremstillingen af ​​produkter af oarpunion-typen fra en særlig PVC-film. Så solgt til forhandlere.

  Med hensyn til den gennemsnitlige pris kategori salg af 1 kvadrat. m, det er lig med 100 - 250 p. Også forhandlere erhverver det nødvendige materiale til installation, såsom: indsats, baguette, universelle platforme til lysekroner, termiske ringe, platforme til spot-type lamper og så videre.

  I dette tilfælde udfører fabrikanten selve måling. I dette tilfælde koster en kvadratmeter mindst 300 rubler.

  Finansiel del af virksomheden

  Overvej udgiftsposterne og det forventede overskud, når du åbner din egen virksomhed for produktion af hævede lofter.

  Omkostninger ved opdagelse og vedligeholdelse

  For at starte denne type forretninger har du brug for mindst 1.700.000 rubler. Denne pris inkluderer udlejning af lokaler, køb af nødvendigt udstyr, køb af materiale og andre komponenter, som vi talte om tidligere.

  Fremtidig indtjening

  Hvis alt er gjort korrekt og på kort tid for at erhverve en betydelig kundekreds, så er den månedlige indkomst fra en sådan virksomhed mindst 150.000 r.

  Tilbagebetalingsperiode

  Omkostningerne ved at starte en virksomhed i produktion af stræklofter med optimale ordrer udbetales om et år, men kun hvis produktionen udføres systematisk.
  Et kendetegn ved virksomheden ved fremstilling af lofter i loftet er tilstedeværelsen af ​​en høj grad af rentabilitet.

  Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

  Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

  Generelle oplysninger

  For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

  Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

  Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

  Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

  Forretningsfunktioner

  Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

  Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

  Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

  Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

  Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

  Produktion stretch lofter. Cutting canvases

  På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

  Spike joint

  Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

  På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

  Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

  Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

  spyd

  Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

  Kvalitetskontrol

  Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

  udstyr

  Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

  • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
  • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
  • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
  • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
  • 2 skæreborde.
  • Hævning til film.
  • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

  Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

  I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

  • møbler (bord, stole);
  • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
  • kontorudstyr (computer, printer);
  • andet papirvarer.

  Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

  Yderligere materialer

  Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

  De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

  Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

  rentabilitet

  For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

  • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
  • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
  • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
  • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

  Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

  • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
  • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
  • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

  Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

  • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
  • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
  • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

  På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

  Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

  Stræklofter - forretningsplanen for åbning af produktionen

  Stræk loft produktion er ret en rentabel forretning. Der er ikke for mange konkurrenter i dette segment. Der er mulighed for at besætte en niche. Omkostningerne ved et udenlandsk lærred er ca. 700-900 rubler / kvm. m, lærredet af russisk oprindelse koster omkring 300-400 rubler. / Sq. m.

  Hovedaktivitet

  Stretch loft er en vinyl PVC film, som er fremstillet af en særlig teknologi. På loftet er der monteret en ramme, hvor lærredet strækkes. Udover salget af en sådan "film" kan dine herrer tilbyde tjenester til installation af dem, lysekroner og indbyggede lamper. Virksomheder på stræklofter tiltrækker et stigende antal iværksættere.

  Hent den komplette "Forretningsplan for et bygge- og anlægsvirksomhed"

  • indeholder en detaljeret analyse
  • indeholder alle nødvendige beregninger for at opnå lån, tilskud og investeringer
  • indeholder vigtige oplysninger for at starte en lille virksomhed eller virksomhed
  • forretningsplan er i MS WORD format

  Instruktioner hvordan man åbner og hvad du skal gøre

  Efterspørgslen efter installation af hævede lofter vokser hvert år af to grunde:

  • smuk og hurtig dekoration af rummet
  • Du kan nemt skjule fejlene i det ujævne loft.

  Før du starter en sådan virksomhed, bør du tænke på antallet af medarbejdere og de penge, du har brug for, når du starter en virksomhed. Forretningsplanen for stræklofter er bedre udviklet flere måneder før ideen introduceres.

  Trin 1 - forberedelse og forberedelse af dokumenter

  Kun den officielle åbning af virksomheden og den officielle registrering af medarbejdere giver dig mulighed for at få din fortjeneste. For at åbne produktionen af ​​hævede lofter skal du:

  • opnå et certifikat for retten til at arbejde med gasflasker
  • ansøge om registrering af en juridisk enhed
  • Tilmeld dig hos det lokale skatteinspektorat, PF og statistikmyndigheder;
  • Indsend elektronisk rapportering til alle tilfælde.

  Trin 2 - værelse søgning

  Når du åbner produktion, skal du søge et værelse til både kontoret og et lille værksted, hvor arbejderne vil arbejde. Kontoret skal være mindst 30 kvadratmeter. m. og ligger i et overfyldt område. Kunderne kommer til hovedkontoret, underskriver kontrakter og foretager forskudsbetaling for arbejde. Butiksbehov fra 100 kvadratmeter. til bekvem at finde arbejdstagere, der vil gøre stræklofter.

  Trin 3 - køb og installation af det nødvendige udstyr

  Produktion af hævede lofter kræver investeringer i udstyr. Små værktøjer, der skal købes til installatører - en hammer, målebånd, sideskærer, håndsav, kniv, justerbar skruenøgle, borekroner, mejsel, filsæt.

  Nødvendigt udstyr til produktion, i rubler:

  • kontorudstyr (fra 15 tusind rubler);
  • perforator (fra 3 tusinde rubler);
  • boremaskine (fra 2000 p.);
  • gaspistol (fra 10 tusinde rubler);
  • overalls med et firmas logo (fra tusind rubler);
  • Trappe med 5 trin (fra 500 s.);
  • gas cylinder fra 25 liter (fra 5 tusind rubler).

  Fotogalleri "Udstyr til produktion og installation af lofter"

  Trin 4 - Rekruttering

  Kontoret skal være:

  • Sekretær-Administrator;
  • designer;
  • HR Manager;
  • revisor.

  Trin 5 - reklame og reklame

  At fremme din virksomhed vil have sådanne metoder:

  • gå gennem nye bygninger og tilbyde installationstjenester;
  • samarbejde med byggefirmaer
  • opbygge forretningsforbindelser med designere
  • Kør annoncer på Facebook, Odnoklassniki og Vkontakte.

  Flere salgschefer vil kunne markedsføre dine tjenester. De vil gøre dette gennem aktivt salg, kolde opkald og sende kommercielle tilbud til kunder.

  Finansiel plan

  Forretnings rentabilitet er 25-30%. De omkostninger, der skal afholdes i forbindelse med aktiviteterne, er som følger:

  • Kontorleje på 30 kvm pr. måned (50.000 rubler);
  • Udlejning af produktionsvirksomhed pr. måned (100-150 000 rubler);
  • løn på 10-12 ansatte pr. måned (100.000 rubler)
  • nyttebetalinger pr. måned (20.000 rubler)
  • køb af udstyr (50-100 000 rubler)
  • gebyr for certifikater (15 000 rubber).

  I alt: 450 tusind rubler.

  Finansiel planlægning skal ske i 1-2 år før produktionsstart. I løbet af denne tid kan du beregne, hvor meget initialinvesteringer der skal bruges.

  Mulige risici

  Der er risiko for at erhverve lav kvalitet linned. Derfor skal du omhyggeligt vælge leverandører, sammenligne priser og kvalitet, før du køber.

  Der er en systematisk risiko, der indebærer en stigning i inflationsniveauet. I dette tilfælde bliver du nødt til at hæve priserne på tjenester lidt.

  Video "Fem måder at øge fortjenesten ved salg af hævede lofter"

  I denne video lærer du om, hvordan du øger overskuddet.

  Download den detaljerede "Forretningsplan for en byggeri og efterbehandling firma" med beregninger:

  Stræk loft produktion som en virksomhed

  Opret din egen fabrik til produktion af hævede lofter

  Stræk loft produktion er en af ​​de mest lovende og rentable typer af forretninger. Hvordan man organiserer produktionen? Hvad skal man kigge efter, når man vælger et værelse?

  Hvilke omkostninger forventes ved køb af udstyr og materialer? Hvilket overskud kan du forvente? Artiklen giver svar på disse og en række andre spørgsmål.
  Mange mennesker, når du klipper loftet, foretrækker pålidelige og dokumenterede spændingsstrukturer.

  Samtidig vokser efterspørgslen efter disse produkter hvert år kun. Så hvorfor ikke organisere produktionen af ​​hævede lofter? Desuden er alt i denne form for forretning simpel.

  Produktionsfunktioner

  Processen med fremstilling af loftslofter indeholder flere store aktiviteter - måling, designplanlægning, produktion selv, installation af den færdige loftsstruktur.

  Umiddelbart vil jeg gerne bemærke, at produktion af lofter og film er forskellige processer.

  De virksomheder, der fremstiller basen, er de sædvanlige leverandører af råmaterialer til loftfabrikanter.

  Spændingsstrukturernes popularitet på grund af en række positive kvaliteter:

  • de kan tjene mindst ti år. I denne periode kan du glemme behovet for reparationer;
  • stræklofter er ikke bange for bugter fra naboer. Materialet bøjer simpelthen under væskens vægt og falder ikke direkte ind i lejligheden. Alt, hvad der er nødvendigt for at løse problemet, er at fjerne belysningselementerne og omhyggeligt dræne vandet. Hvis det gøres korrekt, vender loftet tilbage til dets oprindelige form;
  • installation af strækloftet udføres så hurtigt som muligt og kræver ikke særlig forberedelse. Der er ingen grund til at jævn overfladen, kittet, fjern hvidvask og så videre. Installationen kan gøres selv efter den komplette reparation af lokalet;
  • produktet har det højeste kvalitetsmateriale, der næsten ikke holder stavens husstandsstil. Men hvis det ønskes, kan strækloftet altid vaskes med en fugtig klud;
  • Spændingsstrukturer er universelle og har en bred vifte, der giver dig mulighed for at vælge de rigtige produkter i henhold til tekstur og farvepalette.

  Har jeg brug for en forretningsplan til produktion af loftslofter?

  Meget kort og 100% rigtig nødvendig. Sikker på at! Og for at skabe en rigtig arbejdsplan for organisationen af ​​en sådan virksomhed kan det være ret billigt. Hvordan? Sørg for at se og købe et tilbud fra vores partnere:

  Funktioner af forretningsorganisation

  For at starte en virksomhed med produktion af hævede lofter, har du brug for to ting - at blive en individuel iværksætter og foretrække en forenklet form for betaling af skatter (for første gang er det nok).

  Du kan selvfølgelig udstede en juridisk enhed, men en større mængde af skatter kan gøre denne type forretning illiquid. På den anden side kan en LLC organisation beskytte mod tab af ejendom i tilfælde af fiasko.

  Under registreringsprocessen er det nødvendigt at vælge følgende OKVED-koder - 52,61 (arbejde i detailsektoren på ordrer), 52,46,7 (detailarbejde med byggematerialer) og 25.354 (produktion af plastprodukter, der anvendes i byggesektoren).

  Der er ikke behov for en licens, og det er bedre at indgå en samarbejdsaftale med producenter af stræklofter. Desuden er det tilrådeligt at anmode om kvalitetscertifikater for de leverede varer.

  Stræklofter lavet i Frankrig

  Markedsfunktioner

  Det er nødvendigt at forstå, at erhvervslivet i produktionen af ​​nedhængte lofter allerede er meget almindeligt i vores land, derfor er det nødvendigt at være klar til alvorlig konkurrence.

  Du bør være bedre end dine konkurrenter, tilbyde bedre service, bedre priser og muligvis en række relaterede tjenester. Overvej at de fleste købere ikke ser på mærket - kvalitet og tilgængelighed med hensyn til pris er vigtig for dem.

  På den anden side kan for lavt prisniveau skræmme køberen. Filosofien her er enkel "lav pris - lav kvalitet". Det er bedre at forlade omkostningerne ved lofter uændret, og for eksempel at gøre tjenesten (skrue i lamperne, forlader for målinger osv.) Fri.

  At starte en virksomhed er ønskeligt fra de mest populære film - blank og mat. I dette tilfælde bør farverne være meget forskellige. Over tid kan du gå til mere komplekse muligheder med anvendelse af billeder, oprettelse af originale designs og så videre.

  I første fase er det vigtigt at skabe et ry som en pålidelig partner. Et fremragende og billigt valg - stræklofter produceret i Rusland. For at gøre dette er det nødvendigt at opfylde deres forpligtelser over for byggevirksomheder og byggebrigader rettidigt.

  Samtidig er det ønskeligt kun at drive fælles aktiviteter ved at indgå en samarbejdsaftale. I begyndelsen er jo flere salgsmuligheder jo bedre.

  Stræklofter af produktion Belgien

  Valget af lokaler til produktion af stræklofter

  Et af de vigtigste øjeblikke er valget af rummet. Der skal være tilstrækkelig plads både til fremstilling af lofter og til indkvartering af servicepersonale (kontorer). I princippet er et rum nok, som kan opdeles i flere zoner.

  Kontordelen vil arbejde sammen med kunder, vælge materialet og produktets form, udføre beregningsarbejdet og så videre.

  Bedst af alt, hvis rummet vil være i et sted for stor aktivitet af mennesker, for eksempel nær et supermarked eller marked. Der er ikke behov for noget stort rum til at organisere et kontor - 10-20 kvadratmeter er nok.

  Med hensyn til selve produktionen er det mere krævende af rummet. Det vil tage omkring 60-70 kvadratmeter plads, en trefasespænding på 380 volt, velorganiseret ventilation, opvarmning og så videre.

  Den optimale temperatur i hele året skal opretholdes ved 15-25 grader Celsius.

  Strækloftproduktion Tyskland

  Materialer og udstyr til produktion af lofter

  En anden meget vigtig opgave er valget af leverandør. Her er det nødvendigt at omhyggeligt undersøge alle eksisterende tilbud, vælg den bedste løsning med hensyn til kvalitet og pris.

  Før du træffer en beslutning, er det nødvendigt at evaluere din fremtidige køber, hans overskud, tænke over produktsortimentet. Beslutningen skal træffes under hensyntagen til alle faktorer.

  De mest populære produkter på markedet er en række europæiske virksomheder i Tyskland, Belgien og Frankrig. Hvad angår den russiske film, stoler den indenlandske køber ikke på det, såvel som stræklofter fra Kina.

  Men det er stereotyper. I dag er der mange virksomheder, både i det celestiale imperium og i Den Russiske Føderations område, der producerer produkter af høj kvalitet med alle europæiske krav.

  For at få gode muligheder er det bedre at indgå aftaler med flere producenter på én gang. I dette tilfælde kan du give forbrugeren en bred vifte af produkter til forskellige priser - fra laveste til højeste. Det hele afhænger af mængden af ​​investeringer.

  På samme tid til produktionen skal du bruge følgende materialer - metalhjørne, vilaterm på "40", spanbond nr. 17, PVC film, harpun, indsats, PVC-baguette og elektrisk pap (nødvendigt til svejsning på maskinen).

  Derudover til emballering af det færdige materiale værd at købe tape, speciel film og kasser. I gennemsnit tager køb af et parti materialer ca. 80-100 tusind rubler.

  Video produktion stretch lofter

  "alt =" ">
  Udgifterne til selve udstyret er mere alvorlige. Så du har brug for en luftkompressor (ca. 20 tusind rubler), en højfrekvent maskine med to stationer (ca. 400 tusind rubler), elektrisk udstyr (ca. 20 tusind rubler). Her kan du også inkludere omkostningerne ved personaleuddannelse - 25-30 tusind rubler.

  I værkstedet til arbejde er det værd at købe stativer, hvor filmen skal opbevares, to borde til skæring og fodring af filmen til maskinen. Den samlede pris på dette sæt er 80-100 tusind rubler.

  Til arrangementet af kontoret har du brug for en udstillingsstand, stole, bord, kontorudstyr og papirvarer (koster omkring 60 tusind rubler).

  Den samlede pris for udstyr butikker og kontor - 550-650 tusind rubler.

  Nyttige links til sager der passer til dig:

  Produktionsteknologi

  Selve produktionsprocessen er meget enkel og består af flere faser:

  1. Skære lærred - den første fase. Ifølge de tilgængelige målinger til at forberede mønsteret, som er inkluderet i et særligt program. Til gengæld udskærer specialisten produktet i henhold til den udarbejdede tegning. Det er vigtigt at huske på, at hver producent kan have sine egne breddestandarder. For eksempel har den tyske PVC-film en standard - 1,3-1,8 meter.

  2. Spikesvejsninger fremstillet ved svejsning. Højkvalitetsudstyr gør samlingen næsten perfekt og stærk. Svejsningen selv udføres ved hjælp af en særlig teknologi, når to segmenter bogstaveligt på molekylær niveau omdannes til en enkelt helhed. Efter færdiggørelsen af ​​piggerne afkøles det færdige produkt. Den maksimale tid til at skabe en søm er 2-3 sekunder.

  3. Svejse harpunet er det næste skridt. Denne specialplade er placeret langs hele omkredsen af ​​produktet og efterfølgende fastgjort i en baguette. Takket være harpunen kan loftet altid forsigtigt fjernes og lægge på igen.

  4. Kvalitetskontrol og emballage. I sidste fase foretages manuel kvalitetskontrol af sømme, lægning og pakning.

  Udbytte. Priser for produktion af hævede lofter

  Fortjeneste fra en sådan virksomhed kan være meget solid. Således er en to-post-HDTV-maskine med en normal arbejdsplan i stand til at producere ca. 4.000 kvadratmeter materiale pr. Måned.

  Omkostningerne ved "firkanten" for forhandlere er 200-250 rubler. Forbrugeren modtager produkter på 600-700 rubler pr. "Kvadrat". Således kan du i en måned have mere end en million overskud.

  Selv med maskinens arbejde i den sædvanlige tidsplan og det normale salg, kan du genoprette produktionsomkostningerne i 2-3 måneder. Nå, hvis du organiserer en parallel produktion af komponenter til hævede lofter, kan den samlede fortjeneste forhøjes med 10-20%.

  konklusion

  Stretch-loftproduktion er en rentabel og meget lovende type forretning. Det vigtigste er at sætte et mål for at lave et kvalitetsprodukt og levere et højt serviceniveau.