Stofstrækloft gør det selv fra farvet groft calico

Stoflofter blev brugt til udsmykning af boliger for nogle århundreder siden. I industrielt udviklede lande blev der fremstillet specielle grove stoffer i specielle produktioner, som blev installeret på en stiv loftramme.

I dag oplever stræklofter en genfødsel. Udviklet moderne materialer og teknologier, der giver dig mulighed for at skabe lofter med fremragende præstationsegenskaber og æstetiske kvaliteter.

Et moderne strækloft er en højstyrkefilm strækket mellem specielle profiler installeret langs omkredsen af ​​loftoverfladen.

Væsentlige fordele ved stræklofter:

 • Økologisk renhed;
 • Nem installation.

I dag tilbyder mange virksomheder at installere stræklofter. De er bestemt meget smukke, men deres værdi er ikke altid tilgængelig. Derfor er mange mennesker interesseret i spørgsmålet om, om det er muligt at lave et stofloft uden involvering af specialister? Installation af stræklofter af stoftyper er ikke særlig vanskelig, så næsten alle kan gøre installationsarbejdet på egen hånd.

Stofflofter har følgende fordele:

 • Modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.
 • Evnen til at modstå temperaturer spænder fra -40 -і + 80˚є.
 • Høj styrke egenskaber.
 • Nem installation, kræver ikke brug af specielle enheder.

Ulemperne med stoflofter omfatter, at de let er forurenet med støv, der ikke er let at rengøre. Svære pletter kan også forblive på dem under drift.

Som et materiale til et strækloft kan du bruge grov, umalget calico, som kan købes hos hardwareforretninger. Dette materiale er slidstærkt, det er nemt at male det med specielle malinger og endda at anvende en tegning, der vil forbedre sine æstetiske egenskaber betydeligt.

Farve grov calico kan købes i almindelige stofbutikker. Det skal huskes at for at købe den ønskede bredde af stoffet til loftet er næsten umuligt, så det bliver nødt til at sy. I den forbindelse skal du vælge det rigtige mønster for ikke at ødelægge loftets udseende som helhed. Den bedste måde at docke stofdugler overlapper, syer dem med overlock.

Du kan prøve at bestille et mere æstetisk stof loftsstof i specialiserede virksomheder. Selvom denne service normalt leverer en professionel installation.

Det er vigtigt! Installationen af ​​stofspændingsvævet skal udføres mindst to personer.

For at installere stofstrækloft med egne hænder skal du:

 • Elektrisk boremaskine eller hammerbor
 • skruetrækker;
 • roulette;
 • Konstruktionsniveau, det er bedre at bruge en laser enhed;
 • Konstruktion kniv;
 • Spatler af forskellig størrelse.

Det er vigtigt, at installationen af ​​stofstrækstof ikke kræver en varmepistol, hvilket er obligatorisk, når du installerer filmstræklofter. For sikkerheden af ​​værker, der udføres i en højde, skal du bruge en stærk stærk trinladder. Ved installation af et strækloft skal der anvendes en særlig aluminium- eller plastikprofil. Til fastgørelse af stofstræklofter anvendes profiler, der er udstyret med klipslåse. Dowels og skruer bruges som fastgørelsesanordninger. Til installation af lysekronen på det krævede sted er installeret indlejret del.

Lerret er spændt i en vis afstand fra bundloftet. Ved installation af spotlights skal der være en minimumsafstand på 10 cm, og hvis installationen af ​​en enkelt lysekrone er beregnet, kan afstanden reduceres til 3 cm.

Monteringen af ​​en profil til et strækloft udføres som følger:

 • Mærkerne udføres strengt på det vandrette plan langs væggets omkreds i en vis afstand fra gulvfladen.
 • Ifølge den modtagne linje installeres specielle profiler langs rummets omkreds. De er fastgjort til væggen med skruer eller skruer, hvor afstanden ikke må være mere end 15 cm.
 • Loftkluden er fastgjort midt på hver profil, så kanten af ​​bladet stikker ca. 7 cm ud over profilgrænserne.
 • Loftet lærred er gradvist strakt samtidigt i forskellige retninger. Enhver sagging eller deformation af nettet bør undgås.
 • Loftet er fastgjort i hjørnerne. I tilfælde af rynker elimineres de ved hjælp af en bygnings hårtørrer.

Installation af stofloft refererer til rene byggeprocesser. Under arbejdet er der ikke støv og snavs, så der er ingen grund til at lukke møblerne og gøre rengøringen.

På trods af at du selv kan lave og installere stofstræklofter, kan du købe mere interessante produkter fra specialiserede virksomheder. Desuden vil virksomhedens specialister udføre installationen med høj kvalitet og på kort tid.

Stofstrækloft gør det selv

Indholdet af artiklen

 • 1. Forberedende begivenheder
 • 2. Tips
 • 3. Video

Groft stof stof strækket over en specielt forberedt ramme har været meget anvendt til indretning af boliger siden oldtiden. I industrialiserede lande brugte beboere i store byer traditionelt tætte naturlige stoffer ved afslutningen af ​​deres lejligheder. Processen med at forberede vævede klæder bestod i at dyppe dem i lime, efterfulgt af strækning på en specielt forberedt ramme. Efter fastgørelse af rammen på loftet og tørring af kalkmørtelen blev der opnået en perfekt jævn og miljøvenlig loftsbeklædning.

Dagens lofter oplever deres genfødsel, hvilket kan forklares ved fremkomsten af ​​nye materialer og moderne teknologier, der gør det muligt at realisere fordelene ved disse strukturer. Før vi taler om, hvordan du laver et stofstrækloft med dine egne hænder, skal du nævne fordelene ved et sådant loft. Fordelene er:

 • høj miljøvenlighed
 • nem installation;
 • Den maksimale mulige monteringshøjde på stofloftet, hvilket reducerer rummets samlede rummængde lidt.
 • muligheden for gentagne ændringer i stoffets design og maling under det opdaterede interiør, hvilket gør det muligt at forlænge materialets levetid til 15-25 år.

Forberedende aktiviteter

For at kunne fuldføre installationen af ​​stofstrækloft, skal du forberede følgende værktøjer:

 • boremaskine eller hammerbor
 • niveau af enhver type (det er at foretrække at bruge en laser enhed);
 • særlige konstruktion klæbemiddel;
 • tynd spatel;
 • stigen;
 • bygning hårtørrer;
 • samling kniv, saks.

Fra materialerne skal du helt sikkert have brug for:

 • Fastgøringsprofil (baguette), hvis samlede længde skal beregnes ud fra omkredsen af ​​de færdige lokaler
 • fastgørelseselementer (skruer, dowel-negle);
 • lærred størrelse på længden og bredden af ​​rummet plus 20 cm på hver side. For et værelse med dimensioner på 3x4 meter, for eksempel, er et lærred med dimensioner på 3,2x4,2 meter påkrævet.

Som dekorativt lærred er det bedst at anvende et groft, ubleget groft calico stof, som er kommercielt tilgængeligt i hardwareforretninger eller i specialiserede handelsinstitutioner ("Fabrics" osv.). En sådan calico sælges som regel i ruller med en bredde på 1,5-2,0 meter, og inden den strækkes, sømmes den på loftet i et solidt lærred i størrelsen af ​​et værelse med en lille margin.

Det skal bemærkes, at du sandsynligvis ikke kan finde professionelle klæder fremstillet af førende europæiske producenter. Så hvis du vil installere schweiziske eller tyske etstykke (sømløse) lofter fremstillet af stof imprægneret med en polymerblanding i dine lokaler, skal du kontakte et af de specialiserede virksomheder, der leverer sådanne tjenester.

Tips

Arbejdet med indretningen af ​​stofloftet omfatter følgende arbejdsoperationer:

 • mærkestue til monteringsprofil (baguette);
 • profilinstallation i overensstemmelse med markeringen;
 • fastsættelse af stofvævet i profilen;
 • sidste stretch stof.

Overvej alle de noterede operationer mere detaljeret.

I overensstemmelse med dimensionerne af det rum, der skal trimmes, skæres profilafsnittene ved hjælp af en installationskniv, hvis vinkelsektioner skal laves i en vinkel på 45º.

Længere langs disse tidligere markerede linjer fastgøres disse profiler midlertidigt ved hjælp af speciel lim. Derefter bores huller med en boring i profilen i trin på ca. 7-10 cm. Ved leddene i tilstødende områder såvel som i nærheden af ​​vinklen skal denne afstand ikke være mere end 2-3 cm. Skruerne skrues ind i hullerne, hvorved profilen er sikkert fastgjort på væggen.

Installation af klud skal laves fra midten af ​​rummet. Ved hjælp af en tynd spatel fastgør du den centrale del af lærredet (i trin på 50-60 cm) i baguette fastgørelsessystemet. Samtidig bør dets kanter forblive fri.

Bag disse kanter skal lærredet strækkes jævnt fra midten af ​​væggene mod hjørnerne, samtidig med at der opstår rynker og sørger for, at de (disse kanter) er af samme størrelse. De er i det mindste rettet i hjørnerne. Hvis der stadig er rynker på lærredets overflade, kan du fjerne dem ved forsigtigt at opvarme materialet med en byg tørretumbler.

Overskydende lærred gemt i baguetten kan trimmes ved hjælp af en monteringskniv (lige langs kanten af ​​den dekorative profil).

Fnug og snavs, der genereres under arbejdet, skal fjernes med ethvert egnet rengøringsmiddel. Pladsen til fastgørelse af lysekronen i loftet skæres af monteringskniven, hvorefter ledningerne kan bringes ud og lampen installeres gennem hullet.

video

Vi tilbyder dig en video dedikeret til vores emne.

Hvad er grove lofter, hvad er levetiden?

Dette er den samme "nye" teknologi som opskriften på klassisk sur suppe.

Det er ikke klart hvorfor, og hvorfor folk i stort antal er vildledende?

Ankre fyld en træramme, som ikke stikker klip for at skyde grov calico! Og - "den mest grove vævning", som - foreløbigt - Behovet skal bygges, da dens industristandard er 1, 5 m, og du skal "strække" hele loftets loftprofil + 20 cm fra hver side! Prøv for en start at strække et lærred på en stretcher. Mindst 40 X 40 cm.

Så også på en kedelig måde at klæbe sporing af papir til det! Og så er det synligt for at hæve gimoren og ramme lommen for at plage alt dette med dyre indvendig maling til maling!

Pogonazha omkostninger + omkostninger + udgifter til hæfteklammer ankre + tilgængeligheden af ​​laser-niveau, hæftemaskine, punch og symaskine + calico omkostninger + omkostninger + udgifter til kalkerpapir "mystisk opskrift speciel lim" + udgifter til opretning PVA med uforudsigelige omkostninger + omkostninger + udgifter til baguette maling finish!

Og det er stadig nødvendigt at bruge tid - ALLE DENNE BAYDEN TIL KØB OG LEVERER HJEM!

Til sammenligning: installationen af ​​et vinylloft sammen med alle forbrugsvarer koster nu næsten 18 dollar pr. Kvadratmeter. meter og udføres inden for en halv dag.

IKKE mudder med maling / klæbemidler!

Taco samme - ikke mindre end "gamle" teknologi calico landing direkte på væggen og loftet kræver ikke noget, "dette", men i virkeligheden chintz og lak, som samtidig sikrer stof til overfladen og "blade" på hendes øverste beskyttende lag.

Mest af alt i reklame for BYAZEVIKH, pandekage, lofter, blev jeg rørt:

serverer - fra 15 til 25 år (fra udkast, afhænger det?),

"opskrift på speciel lim" - en forfærdelig hemmelighed, der står til din rådighed - i en separat kommunikationsindstilling!

GENERELT SAMMENFATNING: I kølvandet på dråbe for "selvretfærdighed" opstod et andet emne for "skilsmisse."

Strække stof lofter. Groft loft.

Stretch stof loft.
Groft loft. Stofloft. Miljøvenligt loft.

Stretch stof lofter blev lavet i middelalderen i Kaukasus. Til dette blev lærredet forsynet i en kalkmørtel. Så blev en anden våd klud fastgjort til loftet. Først sankede loftet, men ved tørring dannede det en absolut flad overflade. Så kunne det kaldes ultra moderne super reparation.
I dag får stoflofter et andet liv. Deres fordel er miljøvenlighed. Loftet er hurtigt monteret, monteret til toppen af ​​rummet, kun lidt reducere højden af ​​værelserne. Stretch byazevy loft, der omtales i denne artikel, kan du gentagne gange male om indretningens farve. Dens tjenesteperiode er fra 15 til 25 år.

Hvad skal du installere strækstofloft.

At arbejde har du brug for følgende værktøjer:
- puncher eller slagbor
- niveau (hvis det er muligt at bruge laserniveauet bedre);
- byggemateriale
- tapet spatel (flippers);
- konstruktion kniv og saks.
Nødvendige materialer:
- træstænger 3x4cm (eller 4x5cm, 5x5cm). Den samlede længde er lig med rummets omkreds.
- Anker med en længde på 10 cm (tage højde for det materiale, hvorfra væggene i rummet er lavet og styrken af ​​vægbeklædningen).
- Grov web Størrelse: længden af ​​rummet? bredde + 20 cm på hver side. Det vil sige, hvis rummet er 3 x 4 m, så kan lærredet være 3,2 x 4,2 m. Til arbejde skal du bruge grov, umalget calico. Det kan købes hos en hardwarebutik, en tøjbutik mv. Calico sælges normalt i ruller med en bredde på 1,5 meter. Stoffer skal først syes for at passe.
- Lim "Rapid" eller som det også kaldes "sko" (i stedet for det kan du bruge et andet byggemateriale).
- Sporpapir (sælges i stationerybutikken).
- Særlig lim til fastspænding af sporpapir.
- PVA.
- Interiør primer.
- Indvendig akrylmaling eller silikonebaseret maling.

Installation af stofloft.

Ventilér rummet godt. Ved hjælp af en laser eller et konventionelt niveau, lav en markering til fastgørelse af træstænger rundt om rummets omkreds. Fastgør stængerne til vægoverfladen med ankre.
Nu løser vi en grov calico til stængerne. Du skal først sikre stoffet på de lange sider af rummet. Påfør hurtig lim eller monteringslim til baren. Fastgør lærredet med en hæftemaskine og spar ikke hæftene. Så gå til den modsatte side af rummet. Vi gør alt det samme med et godt spændingsstof. Efter at vi har monteret en af ​​følgende parter. Der skal lægges særlig vægt på den sidste side af rummet. Calico vi trækker, at der er kræfter, der irrigerer overfladen af ​​gulvet med dråber af arbejdssvind...
Det er tid til sporing af papir. Det skal limes til stoffet. Vi forbereder en speciel lim (for at lære opskriften, skriv til anmodningen i kommentarerne). Arbejde med sporpapir skal være meget forsigtigt. Lim påføres på lærredet og sporpapiret. Det vigtigste er at undgå rynker og bobler. Stikker med en overlapning på 3-5 cm. Kanterne af det næste (overlappende) lærred skal bøjes, så de ikke klæber til det forrige lærred. Efter tørring af sporingspapiret skal de bøjede kanter forsigtigt slides af, således at spaltpapiret af overlapningslaget bliver tyndere på afrivningsstedet, og leddene bliver efterfølgende ikke synlige. Kludets led, om nødvendigt, kan omhyggeligt behandles med fint kornet (meget fint kornet) sandpapir og behandles med PVA. Efter tørring af PVA primet hele overfladen af ​​loftet. Efter ca. 2 timer kan du lime baguetter (loftlister). Derefter følger processen med farvning i 2-3 lag afhængigt af malingenes skjulekraft.

Egenskaber, fordele og ulemper ved grove spændingslofter

Mange er allerede kendte stræklofter lavet af vinyl, af en særlig klud, der ligner stof og imprægneret med polyesterharpikser for at beskytte og øge styrken. Der er dog en yderligere type af sådanne belægninger - stræklofter lavet af naturstof, fx grovkalik. Tegninger fremstillet af stof er mere miljøvenlige og i nogle tilfælde billigere end andre typer af tekstilovertræk.

Løsningsfunktioner

Den største forskel på sådanne lofter fra alle andre sorter vil være brugen af ​​ikke specielt forberedt tekstilstof, men det sædvanlige stof, der kan købes i næsten enhver varebutik til syning. Dette er nøglen til den lave pris ved denne løsning, da stoffet er meget billigt.

Den anden vigtige forskel vil være evnen til at udføre selvmontering uden brug af komplekse enheder eller udstyr. Stoffet kan spændes på den monteringstaske, der anvendes ved montering af tekstilbelægninger eller blot ved hjælp af træblokke, hvortil materialet skal fastgøres. Denne omstændighed gør det muligt at styre et minimum af værktøjer.

Den tredje væsentlige forskel mellem sådanne lofter er behovet for yderligere behandling med primer og maling. Faktisk skal du helt farve det strakte stof. Men udover dette er det nødvendigt at skjule leddene af strimler af materiale syet sammen. Dette gøres ved hjælp af almindeligt sporpapir, limes til leddet og omhyggeligt forarbejdet efter limens tørring.

Fordele og ulemper

Den væsentligste fordel ved en sådan beslutning i design af gulve vil være dens miljøvenlighed - alle anvendte materialer er ikke skadelige for helbredet og kan bruges selv i børnenes værelser. Derudover vil loftet vise sig at være "åndbart" - et stof, selv dækket af et lag maling, bevarer evnen til at passere noget luft gennem det.

Ud over miljøvenlighed er sådanne konstruktioner kendetegnet ved nem installation - du kan gøre alt selv, hvis du er forsigtig nok og ikke tager tid. Der er to muligheder for fastsættelse af lærredet - på specielle baguetter beregnet til tekstilbelægninger eller på almindelige træstænger.

Frost- og temperaturdråber er heller ikke forfærdelige for sådanne strukturer - tekstiler reagerer ikke på nogen måde til et fald eller en stigning i temperaturen. Dette vil muliggøre brugen af ​​et sådant design i landet, i tekniske uopvarmede lokaler og overalt, hvor temperaturen ikke konstant opretholdes i en positiv værdi.

Imidlertid har bypass lofter ikke kun positive kvaliteter. Der er også nok minusser, og den mest betydningsfulde vil være den mulige udsving i værdien. Hvis alt arbejdet, herunder at skære lærredet og sy sammen flere fragmenter af belægningen, gøres uafhængigt, så vil prisen være sammenlignelig med konventionelle stræklofter.

Ellers, når værkstedet forbereder nettet, øges omkostningerne straks og kan overstige prisen på standardspændingsstrukturer. Derudover er det nødvendigt at huske om sådanne faktorer som den obligatoriske efterbehandling af det strakte stof i form af priming og maling.

Du skal ikke kun købe disse materialer, men også til at behandle alle sømme med sporpapir. Den er indsat på en blanding af almindelig pasta med hvid lim, men arbejdet skal udføres meget omhyggeligt og omhyggeligt. Efter tørring skal grænserne for det limede stykke sporpapir behandles med fint smaragdpapir for at glatte overgangen.

Først derefter kan du påføre primeren på hele området af loftet og vente på, at det tørrer, male overfladen i den valgte farve. Malingen har brug for en type, der er velegnet til tekstiler, og det koster lidt mere end normalt.

Stof stretch loft: fordele og ulemper

Stofstræklofter vandt hjerterne af kenderne af ekstraordinære designbeslutninger relativt nylig. Men disse typer af loftsbeklædning er allerede opfundet mange myter, der er værd at udsætte. Før du tænker på at installere en stofklæde, skal du gøre dig fortrolig med deres fordele, ulemper og funktioner.

Stof stretch loft: fordele og ulemper

Hvad er et stofstrækloft?

Tekstilstrækloftet er en stofklæde, der er imprægneret med en speciel sammensætning, som styrkes ved hjælp af fikseringsmekanismer under det højeste punkt i rummet. Den strakte belægning ligner en perfekt malet eller pudset overflade. Der er ingen udbulninger og depression på den.

Lærredsstof til lofter i Rusland er ikke lavet. De produceres i Schweiz under navnet "Clipso" og i Tyskland af firmaet "Descor". Tøj fra begge producenter er ens i tekniske egenskaber. De fås i ruller af forskellig størrelse (fra 2,1 til 5,1 m.). Forskellen ligger kun i vævningssystemet.

Fabrikanter af stofstræklofter

Plusser stofstræklofter

"På tøj" møder ikke kun mennesker, men også genstande. Derfor er stofstræklofter populære på grund af de æstetiske egenskaber. Tøj af materiel ser rig og sofistikeret ud. De er en af ​​de bedste designløsninger, hvis rummet har masser af luksus.

Farvespektret af stofstrækbelægninger er ikke begrænset til en skygge. Der er ikke kun monofoniske modeller, men også variationer med mønstre og tegninger. De kan anvendes til forskellige billeder. Det anbefales ikke at male stoffer selv, men eksperter kan anvende airbrushing og specielle malinger på dem.

Stækkende stof strække loft

Stofbelægning er let at skjule forskellige fejl i loftet. Over det er usynlige ledninger og små fejl. Stoffet kan strækkes på det tidligere malede loft. Det skaber effekten af ​​en perfekt glat belægning og skinner ikke igennem.

Der vil ikke være nogen søm på stoffet strækloft. Ruller, der sælges i specialbutikker, når en bredde på fem meter. Selvom du ønsker at installere omslaget i et stort rum, behøver du ikke at sy arkene.

Stretchbelægninger kan kombineres med andre loftsprofiler. Den første ser godt ud med gipsvæg, træ og paneler. Normalt er stoffet placeret i den centrale del, og den anden indretning er på kanterne. Tekstildugen kombineres med forskellige belysningsenheder. Det er kombineret med store lysekroner og spotlights.

Kombinationen af ​​stofstrækloft med gipsplader

Stof stretch stof kan virke skrøbeligt, men det er faktisk svært at beskadige. Dette gælder ikke kun mekanisk handling, men også temperatur, vand. Takket være en særlig imprægnering brænder stoffet ikke og tåler en vis mængde vand.

Den myte, stoffet canvases sag over tid er populært. Det bærer ikke sandheden i sig selv, da det uden umulighed er umuligt. Forudsat integriteten af ​​tag og loft, samt korrekt installation, skal du ikke bekymre dig om sagging.

Ikke mindre relevant myte er, at imprægneringen af ​​stof udstråler en uudholdelig lugt. Faktisk er det ikke sandt. PVC stretch stof kan lugte som husholdningskemikalier i to dage efter installationen. Stoffer lugter overhovedet ikke. Det siges, at alle spændingsbelægninger ikke tåler lave temperaturer. Faktisk gælder dette kun for PVC-film. Tekstildugen deformeres ikke selv i kulden, og installationen kræver ikke en varmeanordning. Ved at kende installationsteknikken er det ikke svært at installere en stofklæde sammen med en assistent.

Den antagelse, at imprægneringen af ​​et stof frigiver kemiske aggressive stoffer, er intet andet end en myte. Stofstrækloftet er miljøvenligt. Derudover har den evnen til at passere luft. Denne evne eliminerer næsten risikoen for udvikling af skimmel og meldug. For at udelukke det helt, er det ønskeligt at behandle loftet med en speciel forbindelse inden installationen af ​​lærredet.

Stofstræklofter giver mulighed for luft

Ulemper med stofstræklofter

Ulempen, der kan findes umiddelbart efter "bekendtskab" med strækloftet er forholdsvis høj pris. Det er dyrere ikke kun for maling og paneler, men også for stretch PVC-film. Det er nemt at forklare situationen - kostprisen for stof og speciel imprægnering er højere end filmen. Nogle håndværkere opkræver mere for installation af stofklæde end til installation af PVC-film.

På trods af at stoffet, som nettet er fremstillet af, er tæt og godt imprægneret, tillader det vand at passere igennem. Dækket vil holde en lille mængde fugt, men det sparer ikke rummet fra oversvømmelsen fra naboerne på toppen eller beskadigelse af taget under regn. Derudover tolererer det ikke fugt meget godt. Derfor er det ikke egnet til badeværelser.

Stoflofter, i modsætning til PVC, tåler kun en lille mængde vand

Praktiske mennesker vil alvorligt tænke på installationen af ​​stof, idet de har lært, at det ikke altid er let at passe på dem. Støv kan tørres af med en almindelig klud, men mere alvorlige urenheder skal bortskaffes ved hjælp af et specielt værktøj. At gøre dette er heller ikke let, da du skal handle omhyggeligt. I betragtning af de to tidligere ulemper kan det antages, at stofstrækbelægninger ikke er egnede til alle rum. Hvis køkkenet har et lavt loft, er det bedre at nægte tøj. Damp, fedt mv. Vil hurtigt forringe udseendet. På badeværelset passer han heller ikke, da der er stor risiko for skade på grund af oversvømmelsen fra naboerne ovenfor. Han vil heller ikke harmonisere med VVS.

Beskadiget stof web er ikke gendannet. Geninstallere det i et andet rum mislykkes også. Den eneste mulighed er at købe en identisk. Det gamle lærred er svært at finde en ansøgning, i de fleste tilfælde er det simpelthen smidt væk.

Designere anbefaler ikke tøjets stræklofter til dem, der har et lavt loft i huset. Stoffet er installeret et par centimeter under det højeste punkt i rummet, så de elskede centimeter "stjæler". Den har en mat overflade, så der vil ikke være en visuelt stigende glans.

Når du køber en stofklud, er der stor risiko for at få en falsk. Det vil helt sikkert ikke have alle fordelene ved originalen. De der installerede falske spændbeklædninger derhjemme klagede over en stærk lugt og et uinteressant endeligt udseende af belægningen, efter at den blev installeret.

Alle stræklofter skal være certificeret

Hvordan skelne originalen fra en falsk?

Falske strækstofservietter er hyppige forekomster på byggemarkedet; For at købe originalen skal du overveje et par fakta:

 • Tekstilstof fra den officielle producent sælges i specialforretninger; det er usandsynligt, at du vil få originalen ved at købe i en lille privat butik;
 • en ægte stofklud kan ikke være billig, så hvis en kvadratmeter koster mindre end 300 rubler, forsøger de at sælge dig en falsk;
 • Clipso eller Descor, men intet andet; I dag fremstilles originale stofservietter kun under disse mærker, resten er falsk;
 • god kvalitet er ikke kun lærredet, men også emballagen; rollen indpakket i tynd polyethylen, suppleret med en slidt liner betyder ikke noget godt.

Opmærksomhed: Hvis du vil spare penge ved at give en billig kopi, skal du tænke over konsekvenserne. Spændingsbelægninger af stof af ukendt oprindelse har ikke kvalitetsstandarder. Det er svært at sige, hvad der er sådan et stof, og hvordan det blev gennemblødt. Du bør ikke risikere ikke kun dit helbred, men også penge, fordi guiden ikke vil bruge mindre penge til installation og fjernelse af den strakte lærredskopi end nuets installation.

Når du køber stofstrækloft, kan du snuble på stof af tvivlsom oprindelse

Sateen strække loft - fordele og ulemper

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I dag vil vi tale om installationen af ​​stofstræklofter, samt undersøge funktionerne i dette tidsbestemte materiale.

Nye teknologier - nye muligheder

Ligesom alt andet i verden står bygningsteknologier ikke stille. Mange husker stadig de første forslag om installation af stræklofter, og hvor hurtigt blev nyheden en af ​​de standardelementer af indretning til reparation og udsmykning af værelser.

En stor fordel ved sådanne lofter er et rigt udvalg af nuancer og farver, der giver dig mulighed for at vælge lærredet til et andet interiør og til næsten ethvert værelse. Muligheden for moderne fotoudskrivning, som bruges til fremstilling af stræklofter. Nået et sådant niveau, som giver dig mulighed for at købe et loft på forskellige stilarter.

Vinyl - nøglefordele

Før vi beskriver stoffet lofter, lad os først tale lidt om sin direkte konkurrent fra vinyl. Et sådant strækloft er i essensen en vinylfilm.

Det faktum, at vinyl ikke er bange for vand, er den ubestridelige fordel, det er lettere at vandtætte loftet. Forestil dig, at efter reparationen, der er afsluttet, vil der være en lækage i lejligheden på grund af en glemt åben tryk eller et rørbrud fra naboerne ovenfor. Reparation vil blive ødelagt.

Nervespændinger, når man taler med naboer, forkælet stemning, husholdningsartikler og behovet for nye reparationer, kan undgås, hvis der er installeret et højkvalitetsstrækloft. Vandet vil simpelthen samle på det, det vil sakke, og efter at vandet er drænet, vil det tage sin oprindelige form.

Vores information - stretch vinyl loft kan modstå 100 kg per m2.

Men selvfølgelig, som noget element, er vinylloftet ikke uden fejl. Først og fremmest refererer det til visse færdigheder i udvælgelsen og installationen.

Installation - store vanskeligheder

Hvad angår installationen er spørgsmålet ikke inaktiv. Selvfølgelig vil den person, der besluttede at installere vinylstrækloftet selv, sandsynligvis have visse byggeværdier. Det er ikke vanskeligt for ham at bore huller til fastgørere og montere baguetter.

 • Men så skal du bruge visse teknikker til installation og tilstedeværelse af et specielt værktøj.
 • Hvis næsten alle har en puncher, skruetrækkere, nøgler og knive, så har ikke alle en særlig trowel til tankning af vinyl. Selvfølgelig kan du købe det i en specialbutik eller gøre det selv, men så opstår spørgsmålet, hvor man kan få en varmepistol?
 • Under installationen er det nødvendigt at hæve temperaturen på nettet til 40 ° C for at øge elasticiteten.
 • At erhverve et sådant værktøj til montering af et enkelt loft er helt urentabelt og giver ikke mening, da prisen på denne enhed er ret høj.
 • Tilføj til dette vigtige øjeblik, hvis du krænker teknologien under installationen, er du i stor risiko for at få rodet folder på overfladen.

Vores råd - vi anbefaler ikke dig, uden forberedelse, at deltage i installationen af ​​vinylloft derhjemme.

Stofloft - dit rigtige valg

Det er meget nemmere at installere stofstrækloft med egne hænder, som vil blive diskuteret yderligere. Installer og installer stoflofter med egne hænder under kraften af ​​alle, der har lyst og lille evne til at håndtere standardværktøjet til hjemmeproducenten.

Installation er den vigtigste styrke og anvendelighed.

Til fremstilling af stræklofter bruger vi grove. Hvorfor?

Den væsentligste forskel i grov calico ligger i fremstillingsmetoden. Bomuldsgarn er sammenflettet i en speciel, linned, metode, der tilføjer styrke. Tøjet fra grove calico er praktisk, tåler mange vasker uden tab af kvalitet, form og farve.

Med materialet problemet løst. Før du køber det, skal du måle loftet for at bestemme mængden af ​​købt materiale.

Tip! Forsøg ikke at forenkle opgaven og måle gulvet i stedet for loftet og håber på de samme resultater. Nogle gange har væggene betydelige dråber, der kan spille en grusom joke - et stof som PVC-film vil ikke strække sig. Vi tager med en kant på 7-8 centimeter på hver væg.

Du skal købe ubleget grov calico med en grov struktur. Så meget billigere og bedre til videre behandling af loftet. Normalt i specialiserede butikker solgt calico bredde på 1,5 meter.

Installationsværktøjer

Materiale købt, du skal forberede værktøjer og ekstra materialer.

 • Konstruktion hæftemaskine;
 • Punch eller bore - alt afhænger af det materiale, hvorfra dine vægge er lavet;
 • Kontor kniv og sakse;
 • Niveau - det er bedst at bruge en laser eller vand;
 • Blæktråd;
 • Værktøj til strækning.

materialer

Fra de materialer, vi har brug for:

 • Groft linned.
 • Træstænger på 40x50 eller 50x50 mm. Deres samlede længde skal svare til omkredsen af ​​det rum, hvor strækloftet er arrangeret.
 • Anker. Deres størrelse og mængde afhænger direkte af rummet og det materiale, hvorfra dets vægge er lavet. Under alle omstændigheder bør stængerne, der er fastgjort med deres hjælp, holdes fast.
 • Konstruktion klæbemiddel. Velegnet til den sædvanlige sko.
 • Sporpapir.
 • PVA lim.

Installationsproces

Det er værd at bemærke, at arrangere stretch stof lofter, installation er bedst udført med en assistent.

 • For det første er det nødvendigt at sy et panel af størrelsen til dit loft, hvilket giver en passende margen til fastgørelse, 100-150 mm vil være nok.
 • Næste trin er fastgørelsen af ​​søjlerne på væggene omkring omkredsen af ​​rummet. For at gøre dette skal du først anvende en vandret linje på væggene, som de skal installeres på.
 • Først ved hjælp af niveauet finder vi det laveste punkt i det eksisterende loft.
 • Vi afviger fra den ned på den ønskede afstand og overfører den til de andre vinkler.
 • Dernæst forbinder vi mærkerne med en farvningstråd, der danner lige vandrette linjer.

Do-it-yourself loftsstof foreslår at lave huller til ankre. Her er en særlig nøjagtighed.

 • Først skal du bruge en markør til at anvende nummereringen til stængerne i rækkefølgen af ​​deres installation.
 • Derefter bores i hvert af de krævede antal huller til fastgørelse af ankre.
 • Anvend derefter stængerne en efter en til den linje, der er markeret på væggen, og anbring markerne gennem de borede huller.
 • Således vil hullerne i stængerne og væggen helt falde sammen.
 • Bor på de markerede mærkehuller i væggen.

Vores reference - vi gentager alt afhænger af det materiale, hvorfra dine vægge er lavet. Nogle vægge kan være lavet af træ. I dette tilfælde er det ikke et særligt problem at fastgøre søjlerne. Ankre er ikke påkrævet her, det vil være nok at have stærke skruer af passende længde.

Nogen kan tvivle på muligheden for at bruge ankre og vil gerne forenkle opgaven med at installere stængerne med træ eller plast dykker (choopyk) og skruer. Denne indstilling er ikke egnet, fordi den er god til fastgørelseselementer, hvor belastningen er strengt lodret - fra top til bund.

I vores tilfælde er der i tillæg til den vertikale belastning også en vandret, der er forbundet med spændingen af ​​kluden, derfor er forankringerne berettigede. Nu kan du rette stængerne. Da der er en nummerering på dem, vil det ikke være svært.

I modsætning til vinylstrækloftet, som straks vedhæftes fire hjørner, skal vi fastsætte panelet på den ene side. Vi starter med rummets længste væg.

 • Lim påføres på stængerne, og panelet er fastgjort med en hæftemaskine.
 • I fremtiden vil hæfteklammer være skjult baguette.
 • Det er nødvendigt at starte strengt fra midten og jævnt strække stoffet og flytte til kanterne.
 • Dernæst er stoffet monteret på den modsatte væg - her vil du helt sikkert have brug for en assistent.

Vores rådgivning - før installationen, gør enheden i form af en moppe. Den er lavet af en metalstang med en diameter på 20 - 25 mm. Resultatet er en slags bogstav T. For nemheds skyld bøj håndtaget, så to parallelle kviste er dannet parallelt med hinanden.

 • Vi starter fra midten.
 • Spred lim på stængerne.
 • Sæt stoffet i stangen og tryk det med en enhed i hjørnet af samlingen med væggen. Her er det nyttigt venstre ekstra 100-150 mm.
 • Træk den frie del, mens du holder fast armaturet. Tøjet vil strække sig. På dette tidspunkt skyder assistenten ham med en hæftemaskine.
 • Hvis du fjerner enheden, kan du skyde igen - tættere på væggen.
 • På den måde passerer hele siden.
 • Sørg for, at stoffet ikke danner folder.
 • Herefter fastgøres alle de andre sider.
 • Det vigtigste er at flytte fra midten til kanterne.

"Installation af stofstrækloft" -video vil hjælpe dig med at gøre dig bekendt med den beskrevne proces mere detaljeret.

Afslutning af lærredet

Det er selvfølgelig godt, hvis der er et panel uden sømme af passende størrelse. Som regel udfører installation af stof lofter. Stoffet skal sy. Derfor er det tid til at skjule sømme.

Skjul sømme

Til dette vil vi bruge sporpapir. Men først klargør limen.

 • Til dette skal du lave en pasta - du kan nemt finde en opskrift på internettet.
 • Til den opnåede pasta tilføjer vi PVA lim i mængden af ​​1/3 af væskens volumen.
 • Blandingen omrøres grundigt.
 • Dernæst skal du bringe vores lim til en tilstand af meget flydende creme. For at gøre dette skal du blot tilføje den nødvendige mængde vand med konstant omrøring.
 • Sæt sporingspapir på sømene meget omhyggeligt.
 • Strimler af sporpapir er limet med overlapning.

Vores råd er, at kanten af ​​sporpapir og overlap er usynlige, bøj ​​dem, når de limes, så de ikke holder fast i stoffet. Når limen tørrer, skal du forsigtigt rive af kanterne, så sporkpapiret ved kanterne bliver tyndere og sømene bliver helt usynlige.

 • For kvalitetskæder kan kanterne behandles med emery papir, nul.
 • Efter forarbejdning er sømmen dækket med PVA lim og loftet er tilbage til endelig tørring. På dette tidspunkt kan du holde baguetter.
 • Når limen er helt tør, kan du prale overfladen med en primer og male den med en særlig maling.
 • Det er bedre at anvende maling i flere lag, med tørring af hvert lag.

Detaljeret overvejelse af videoinstruktionerne om installation af stofstræklofter giver dig mulighed for at beherske alle operationer fuldt ud.

. Hvis der opstår et spørgsmål om fastsættelse af en lysekrone eller andre armaturer, bliver alt i alt gjort nøjagtigt det samme som i et strækloft. For det første limes de termiske ringe til en speciel lim, og så skæres stoffet ind i dem.

Stof stræklofter med egne hænder for at etablere kraften hos næsten alle, vigtigst af alt, ønsket og nøjagtighed i arbejdet. Når loftet er klar, kan du begynde at afslutte det, men vi snakker om det i andre artikler. Hav en god dag.

Fabric Stretch lofter
gunstig pris for 1m 2 i Moskva

Ønsker du at bestille et loft lavet af stof? Vælg det lige her!

Ønsker du at bestille stof stræk loft til en lejlighedskøb for 1m 2? Kontakt virksomheden "Nebosvod" - vi har de mest interessante priser for materialer, installation og andre tjenester. I mere end 10 år har vi samler dåser af denne type, idet vi har opnået uvurderlig praktisk erfaring i løbet af denne tid, hvilket tillader enhver, selv den sværeste opgave, der skal løses hurtigst muligt med garanti for det højeste kvalitetsresultat. I vores sortiment finder du de bedst mulige stofstræklofter, holdbare, smukke og utroligt pålidelige - 15 gange mere holdbare i forhold til konventionelle PVC-film!

Sømløs, matteret, bredde op til 5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (klip kold metode)

Stofstrækloft: Pris ved installation

Hvis du er i Moskva og leder efter overkommelige strækstoflofter, er du garanteret at nyde prisen for 1m2, og det gælder lige så meget for priserne for materialerne selv og prislisterne for alle de leverede ydelser. At beregne estimatet ringe til os. Vi vil stille dig nogle præciserende spørgsmål, hvorefter vi vil kunne fortælle dig, hvor meget stofindretningen af ​​loftet på dit websted vil koste. For et groft skøn kan du bruge online-regnemaskinen nedenfor.

Så dit loft kan se ud efter reparation

Vores sortiment

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af stofbaserede matstræklofter fra verdens førende producenter af denne type produkter, virksomheder:

Descor (Tyskland). Deres produkter er kendetegnet ved en perfekt flad overflade, brandmodstand, fremragende modstandsdygtighed over for udskæringer og punkteringer. Mere om Descor-lofterne

Clipso (Schweiz). Producent af premium stoffer. Produktionen adskiller sig i virkelig elitekvalitet. Nærmere om Clipso lofter

fakturaer

Overfladen reflekterer ikke og forvaler ikke farven på lærredet, uanset belysningen af ​​rummet. Matte stof undertrykker perfekt blænding og refleksioner. Ydermere er dens tekstur som almindelig gips.

Dette materiale indeholder alyupigmentnye partikler, der gnister i retningslys. Overfladen glitter med hundredvis af små "stjerner", og denne effekt bruges ofte af designere til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Stofstræklofter: fordele og ulemper

Hovedtræk ved denne type materiale er, at den ikke er baseret på polyvinylchloridfilm, men på polyester behandlet med polyurethan. På grund af dette er det mange gange stærkere end PVC-kolleger. Stoffets bredde kan være op til fem meter, hvilket gør det muligt at aflevere suturled, selv i lokaler, der er store nok i området. Installation sker i henhold til sikker teknologi uden brug af varmepistoler.

Generelt for at købe stræklofter lavet af stof monteret uden opvarmning, siger de følgende fordele:

 • de er helt sømløse, med en basisbredde i rulle op til 5 m;
 • deres installation er enkel og sikker - værelset behøver ikke at blive forvarmet, da kluden umiddelbart efterfyldes i profilen, så i gennemsnit tager et værelse mindre end 3-4 timer;
 • polyestermateriale imprægneret med polyurethan, er stærkt resistent over for skader og tårer - det er i stand til at modstå belastninger på op til 150 kg pr. kvadratmeter;
 • økologisk sikkert (klasse A og A +) - ikke skade sundheden;
 • brandsikre klud er fremstillet af ikke brændbare materialer;
 • forbedre lydisoleringen - i stand til at dæmpe lydvibrationer med 5 dB;
 • ikke falme og bliv ikke gul - behold det oprindelige udseende i mange år;
 • kompatibel med de fleste typer belysning;
 • se smukke og ædle.

Hvad angår ulemperne ved denne type dekorative og efterbehandling materialer, er der praktisk taget ingen. Med en stor strækning til minuserne indgår følgende faktorer:

 • fugtgennemtrængelighed - på trods af den øgede styrke og evne til at modstå trykket af et stort volumen vand, når det oversvømmes ovenfra, vil et sådant loft stadig ikke beskytte mod oversvømmelsen, da fugt vil sive igennem det;
 • umuligheden af ​​geninstallation - hvis lærredet af en eller anden grund skal fjernes, vil det ikke være muligt at installere det igen, samtidig med at den dekorative effekt bevares.

Egenskaber, fordele og ulemper ved grove spændingslofter

Mange er allerede kendte stræklofter lavet af vinyl, af en særlig klud, der ligner stof og imprægneret med polyesterharpikser for at beskytte og øge styrken. Der er dog en yderligere type af sådanne belægninger - stræklofter lavet af naturstof, fx grovkalik. Tegninger fremstillet af stof er mere miljøvenlige og i nogle tilfælde billigere end andre typer af tekstilovertræk.

Løsningsfunktioner

Den største forskel på sådanne lofter fra alle andre sorter vil være brugen af ​​ikke specielt forberedt tekstilstof, men det sædvanlige stof, der kan købes i næsten enhver varebutik til syning. Dette er nøglen til den lave pris ved denne løsning, da stoffet er meget billigt.

Den anden vigtige forskel vil være evnen til at udføre selvmontering uden brug af komplekse enheder eller udstyr. Stoffet kan spændes på den monteringstaske, der anvendes ved montering af tekstilbelægninger eller blot ved hjælp af træblokke, hvortil materialet skal fastgøres. Denne omstændighed gør det muligt at styre et minimum af værktøjer.

Den tredje væsentlige forskel mellem sådanne lofter er behovet for yderligere behandling med primer og maling. Faktisk skal du helt farve det strakte stof. Men udover dette er det nødvendigt at skjule leddene af strimler af materiale syet sammen. Dette gøres ved hjælp af almindeligt sporpapir, limes til leddet og omhyggeligt forarbejdet efter limens tørring.

Fordele og ulemper

Den væsentligste fordel ved en sådan beslutning i design af gulve vil være dens miljøvenlighed - alle anvendte materialer er ikke skadelige for helbredet og kan bruges selv i børnenes værelser. Derudover vil loftet vise sig at være "åndbart" - et stof, selv dækket af et lag maling, bevarer evnen til at passere noget luft gennem det.

Ud over miljøvenlighed er sådanne konstruktioner kendetegnet ved nem installation - du kan gøre alt selv, hvis du er forsigtig nok og ikke tager tid. Der er to muligheder for fastsættelse af lærredet - på specielle baguetter beregnet til tekstilbelægninger eller på almindelige træstænger.

Frost- og temperaturdråber er heller ikke forfærdelige for sådanne strukturer - tekstiler reagerer ikke på nogen måde til et fald eller en stigning i temperaturen. Dette vil muliggøre brugen af ​​et sådant design i landet, i tekniske uopvarmede lokaler og overalt, hvor temperaturen ikke konstant opretholdes i en positiv værdi.

Imidlertid har bypass lofter ikke kun positive kvaliteter. Der er også nok minusser, og den mest betydningsfulde vil være den mulige udsving i værdien. Hvis alt arbejdet, herunder at skære lærredet og sy sammen flere fragmenter af belægningen, gøres uafhængigt, så vil prisen være sammenlignelig med konventionelle stræklofter.

Ellers, når værkstedet forbereder nettet, øges omkostningerne straks og kan overstige prisen på standardspændingsstrukturer. Derudover er det nødvendigt at huske om sådanne faktorer som den obligatoriske efterbehandling af det strakte stof i form af priming og maling.

Du skal ikke kun købe disse materialer, men også til at behandle alle sømme med sporpapir. Den er indsat på en blanding af almindelig pasta med hvid lim, men arbejdet skal udføres meget omhyggeligt og omhyggeligt. Efter tørring skal grænserne for det limede stykke sporpapir behandles med fint smaragdpapir for at glatte overgangen.

Først derefter kan du påføre primeren på hele området af loftet og vente på, at det tørrer, male overfladen i den valgte farve. Malingen har brug for en type, der er velegnet til tekstiler, og det koster lidt mere end normalt.

Groft loft med egne hænder

Strække stof lofter. Groft loft.

Stretch stof loft.

Groft loft. Stofloft. Miljøvenligt loft.

Stretch stof lofter blev lavet i middelalderen i Kaukasus. Til dette blev lærredet forsynet i en kalkmørtel. Så blev en anden våd klud fastgjort til loftet. Først sankede loftet, men ved tørring dannede det en absolut flad overflade. Så kunne det kaldes ultra moderne super reparation.

I dag får stoflofter et andet liv. Deres fordel er miljøvenlighed. Loftet er hurtigt monteret, monteret til toppen af ​​rummet, kun lidt reducere højden af ​​værelserne. Stretch byazevy loft, der omtales i denne artikel, kan du gentagne gange male om indretningens farve. Dens tjenesteperiode er fra 15 til 25 år.

Hvad skal du installere strækstofloft.

At arbejde har du brug for følgende værktøjer:

- niveau (hvis det er muligt at bruge laserniveauet bedre);

- tapet spatel (flippers);

- konstruktion kniv og saks.

- træstænger 3x4cm (eller 4x5cm, 5x5cm). Den samlede længde er lig med rummets omkreds.

- Anker med en længde på 10 cm (tage højde for det materiale, hvorfra væggene i rummet er lavet og styrken af ​​vægbeklædningen).

- Grov web Størrelse: længden af ​​rummet. bredde + 20 cm på hver side. Det vil sige, hvis rummet er 3 x 4 m, så kan lærredet være 3,2 x 4,2 m. Til arbejde skal du bruge grov, umalget calico. Det kan købes hos en hardwarebutik, en tøjbutik mv. Calico sælges normalt i ruller med en bredde på 1,5 meter. Stoffer skal først syes for at passe.

- Lim "Rapid" eller som det også kaldes "sko" (i stedet for det kan du bruge et andet byggemateriale).

- Sporpapir (sælges i stationerybutikken).

- Særlig lim til fastspænding af sporpapir.

- Indvendig akrylmaling eller silikonebaseret maling.

Installation af stofloft.

Ventilér rummet godt. Ved hjælp af en laser eller et konventionelt niveau, lav en markering til fastgørelse af træstænger rundt om rummets omkreds. Fastgør stængerne til vægoverfladen med ankre.

Nu løser vi en grov calico til stængerne. Du skal først sikre stoffet på de lange sider af rummet. Påfør hurtig lim eller monteringslim til baren. Fastgør lærredet med en hæftemaskine og spar ikke hæftene. Så gå til den modsatte side af rummet. Vi gør alt det samme med et godt spændingsstof. Efter at vi har monteret en af ​​følgende parter. Der skal lægges særlig vægt på den sidste side af rummet. Calico vi trækker, at der er kræfter, der irrigerer overfladen af ​​gulvet med dråber af arbejdssvind...

Det er tid til sporing af papir. Det skal limes til stoffet. Vi forbereder en speciel lim (for at lære opskriften, skriv til anmodningen i kommentarerne). Arbejde med sporpapir skal være meget forsigtigt. Lim påføres på lærredet og sporpapiret. Det vigtigste er at undgå rynker og bobler. Stikker med en overlapning på 3-5 cm. Kanterne af det næste (overlappende) lærred skal bøjes, så de ikke klæber til det forrige lærred. Efter tørring af sporingspapiret skal de bøjede kanter forsigtigt slides af, således at spaltpapiret af overlapningslaget bliver tyndere på afrivningsstedet, og leddene bliver efterfølgende ikke synlige. Kludets led, om nødvendigt, kan omhyggeligt behandles med fint kornet (meget fint kornet) sandpapir og behandles med PVA. Efter tørring af PVA primet hele overfladen af ​​loftet. Efter ca. 2 timer kan du lime baguetter (loftlister). Derefter følger processen med farvning i 2-3 lag afhængigt af malingenes skjulekraft.

P. S. Vi bliver nødt til at svede meget, når vi arbejder med sporpapir.

Hvis du har spørgsmål om dette emne, spørg i kommentarerne.