Smukt loft gør det selv

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Dette er:

 • renvaske;
 • farvning;
 • PVC fliser;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • Dekorative gips.

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

Dette er:

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.

Hvordan reparere loftet i lejligheden med egne hænder? (64 billeder)

Den sidste fase af reparation af lejligheden - efterbehandling arbejdet udføres fra top til bund, hvis det kun er en punkt reparation af beklædning. Reparation af loftet i lejligheden udføres først, ikke fordi det er den mest synlige af de omgivende strukturer, men på grund af den uundgåelige forurening i færd med at afslutte alle baserne nedenfor. Imidlertid bliver færdiggørelsen af ​​loftbunden ofte ubrugelig, før den vender mod væggene og gulvet - loftet, selvom det ikke er slibende, ligesom gulvet, men tydeligt viser på overfladen, påvirker virkningerne af andre negative faktorer - deformationer og vibrationer i bygningen ovenfra, forurening. Derfor er reparationen af ​​lofter i en lejlighed undertiden udført hyppigere med færdiggørelse af andre vægkonstruktioner, det vil sige ikke som en del af en omfattende renovering af det indre af en bolig, men som en operation, der er mulig for uafhængig udførelse, når man beskytter væggene og gulvet mod skader. Derfor behøver behovet for hyppig udførelse af denne type arbejde at gøre reparation af loftet med egne hænder for at spare.

Overvej hvordan man reparerer loftet i de mest almindelige situationer og på de mest overkommelige måder.

Typer af loft reparation

Der er mange typer af afslutning af lofterne, og fremstilling af reparationer i lejligheden med egne hænder kan betyde både restaurering af de eksisterende overflader og beklædningsenheden ved hjælp af en anden teknologi.

Når du planlægger at reparere loftet med egne hænder, skal du tage højde for adskillige faktorer: hensigtsmæssigheden af ​​at bruge den valgte reparationsteknologi under særlige forhold, operationens budget og egnetheden af ​​deres praktiske færdigheder til færdiggørelsesmetoden. Hvis du tilføjer kvalitetsmateriale til den optimale kombination af disse forhold, så sikres succes.

Vi opregner de mest almindelige typer af efterbehandling lofter:

 • hvidvaskning eller maling;
 • Efterbehandling af polyurethan eller polystyrenfliser
 • vægpapir eller selvklæbende film;
 • sidespor
 • stræklofter
 • keramiske fliser;
 • nedhængte lofter.

De fleste af de nævnte teknologier, undtagen efterbehandling med keramik, er mulige til udførelse både direkte på byggekuvertet og på skallen monteret på rammen. Dvs. reparationen af ​​loftbasserne udføres både uden brug af rammen og i rammetoden - valget af teknologi afhænger af driftsforholdene, det planlagte niveau af færdiggørelsesmuligheder, kunstnerens faglige færdigheder og budget.

Loftsbase færdiggørelse krav

Afhængigt af driftsforholdene kan kravene til afslutning af lofter i forskellige funktionsområder variere, men der er en række fælles egenskaber, at foring af loftoverflader i en lejlighed eller et privat hus skal have:

 • sikkerhed;
 • miljøvenlighed
 • tilstrækkelig holdbarhed.

Udover de anførte egenskaber skal loftbelægningen have varme-, hydro-, damp- og støjisoleringsegenskaber, modstandsdygtighed mod UV-lys og bakterier, æstetik og enkelhed i daglig pleje, men den krævede grad af overholdelse af disse krav afhænger af de specifikke driftsforhold.

Forberedelse af loftoverflader til forskellige reparationsmetoder

Loft reparationsteknologi kræver passende forberedelse af basen. Ikke kun æstetikken til det endelige resultat, men også færdiggørelsens funktionalitet afhænger af kvaliteten af ​​udførelsen af ​​det forberedende arbejde, så vi overvejer måder at forberede overfladen på med en bestemt foringsmetode. Lad os starte med det arbejde, der skal udføres på en betonpladebasis, inden reparationer.

Revision og rengøring af loftet

Loftplade banket med en hammer for at identificere områder med peeling gips og kitt.

Fjernelse af et emulsionsmalinglag

Hvis der ikke findes defekte plaster, og den planlagte efterbehandling er hvidvaskning eller maling, så fortsæt med at fjerne den gamle maling. Som regel er dette en vandbaseret sammensætning, da betonen i stuen ikke er dækket af olie eller emalje.

Loftet fugtes flere gange med vand for at mætte malingen til staten, når den let fjernes i lag med en spatel. På loftet er befugtning lettere at udføre med airbrush; i mangel af denne enhed anvendes en malerulle eller bedre skumgummi.

Demontering af slidt gips

Ved afsløring af gipslag, der har mistet vedhæftning til underlaget, skæres de defekte belægninger med en hammer, mejsel og trowel. Hvis det resterende gips på betonen smuler ved skrabning, skal det også fjernes, selvom du planlægger at installere stræklofter - et faldet fragment af den gamle finish, hvis det ikke beskadiger den dekorative skal, vil den være synlig på den udenfor. Ideelt er det bedre at demontere alle de gamle lag fra gulvpladerne, så den nye nivelleringscoating er ensartet på alle anvendelsesområder.

Hvis der under den eksfolierede opløsning var bar forstærkning, renses den af ​​korrosion til rent metal og dækkes med to lag af en opløsning af jernholdig eller bly rød bly i tørringsolie.

Det er vigtigt! Klippet forstærkning er ikke tilladt - den er i forspændt tilstand, og fjernelsen af ​​lige en sektion vil medføre en ændring i belastningsbalancen i pladen.

Rengøring af leddene mellem pladerne og skæring af revner

Efter demontering af gipset inspicerer de kvaliteten af ​​forseglingen af ​​de langsgående led i pladerne og grænsefladen mellem væggene og loftet. Som regel skal gamle fyldmaterialer fjernes til hele den tilgængelige dybde af sømmen - det er praktisk at gøre dette med en smal og lang mejsel eller perforator.

Sprækker på betonpladerne undersøges for orientering og udsigter til yderligere offentliggørelse. Longitudinale og diagonale revner er ikke farlige; tværgående er bedre vist til eksperter fra bygningsafdelingen i den lokale myndighed. For at studere skadesdynamikken installeres kontrolbræt af papir eller gipsblanding med installationsdatoen på dem.

Reparation af betonbasen

Efter at alle de slidte belægninger er fjernet fra gulvpladerne, fortsætter de til reparation og forsegling af loftbunden.

Tætning af led mellem plader

Hvis dybden af ​​slidserne overstiger 3 cm, er det bedre at forsegle dem med et monteringsskum - en elastisk og tætningsforbindelse, der perfekt erstatter cementblandinger i denne situation.

For at gøre dette skylles leddene med en luftstrøm eller støvsuges med en støvsuger, hvorefter deres indre overflader fugtes med vand - vedhæftningen af ​​samlingsskummet med våde overflader er højere.

For at forsegle pladernes ledd er det ønskeligt at anvende en dokumenteret form af skum, som efter størkning danner en tæt homogen masse af bøden. Føringsdysen på beholderen med skum indsættes i spalten, indtil den stopper, og tryk på dispenseren fylder sømmen ved 2/3 af dybden.

Det er vigtigt! Under drift skal cylinderen placeres bunden opad, ellers vil gassen komme ud af den uden dannelse af skum.

En dag senere fjernes overskydende skum med en brevpapirkniv. Hvis der er planlagt en slagtekroppe eller rammeløs installation af varme- og lydisolering over betonbasen, skummet skummet af med overfladen. Hvis overfladen skal udjævnes med blandinger, overskydes overskuddet på en sådan måde, at over 1,5-2,0 cm skæres til niveauet af pladen - til påføring af cementblandingen.

Hvis bredden og dybden af ​​hullerne mellem væggene og loftet tillader det, kan de også forsegles med skum. Hvis revnerne er smalle, skal du fylde dem med tætningsmiddel ved hjælp af en monteringssprøjte eller fugtbestandigt fliser baseret på cement.

Fyldning af huller

Hvis der i løbet af demontering af det gamle gips blev dannet områder med stiplet skrælning af beton af gulvplader, er de primet med en latexbaseret sammensætning og efter tørring udfører de følgende handlinger:

 • Områder med udsatte beslag, renset til metal og belagt med rød bly, er dækket af et lag af reparationscementblanding, for eksempel CT-trone, MBR-400, Ceresit CD 25 eller Ceresit CD 26;
 • Huler med en dybde på mere end 3 cm uden forstærkning er også forseglet med reparationsblanding for at genoprette tykkelsen af ​​det beskyttende lag af beton over forstærkningen;
 • skaller med en dybde på mindre end 3 cm fyldes og gnides derefter med en udjævningscement.

Betonloft vandtætning

Enhver, der allerede har repareret loftet efter en lækage, efter at have gennemført alle de ovenfor beskrevne arbejder, vil helt sikkert udføre vandtætningen af ​​loftet. Dette kan gøres mest effektivt ved hjælp af dyb penetration vandtætningssammensætninger, for eksempel Penetron, VodStop eller Lakhta, som, når de kommer ind i de defekte hulrum af beton, forsegler dem og i kontakt med vand initierer krystaldannelse i deres masse med krystaltilvæksten for at møde fugt.

Efter fuldstændig hærdning og tørring af reparationscementblandingerne bliver loftoverfladen fugtigt fugtet med vand (indtil absorptionen ophører) og dækket med to lag gennemtrængende vandtætning med en børste, rulle eller spatel, der fremstilles ved at blande den tørre blanding med vand i overensstemmelse med ansøgningsvejledningen eller sælges klar til brug. Efter tørring af isoleringsbelægningen er substratet egnet til påføring af andre niveauer eller isolerende blandinger.

Effektiv vandtætning af loftet kan udføres på en mere budgetmæssig måde - anvendelse af sammensætningen på en bitumenbase, men bitumen i belægningssammensætningen pålægger restriktioner for den efterfølgende brug af udjævningsforbindelser. Ud over sådan vandtætning skal du installere et ekstra gipsplader eller udvidet polystyrenbase.

Ved fremstilling af vandtætning er loftfundamentet afsluttet, der er obligatoriske operationer inden udførelsen af ​​overfladebelægning fra beton. Efterfølgende arbejdstyper afhænger af rummets driftsforhold og valg af metode til dekorativt design af loftet.

Grundlæggende nivelleringsteknikker til betonlofter

Sekvensen af ​​proceduren til udjævning af loftbunden afhænger af en række faktorer, herunder den planlagte funktionalitet af loftet. For eksempel, hvis det er nødvendigt at udføre varmeisolering, skal du bestemme hvilken isolering der skal bruges. Montering på loftet af stive skumtyper er mulig på en rammeløs måde, men betonbasen må ikke have en højdeforskel på mere end 5 mm - skumplader vil gentage overfladeprofilefejl, og færdigbehandling skal foretages efter en uønsket yderligere udjævning, som vil veje det betydeligt.

Hvis du vælger et blødt materiale som varmeisoleringsmateriale (en af ​​uldtyperne), så skal du i de fleste tilfælde installere en ramme med et ekstra yderbeklædning til at lægge det. Men samtidig rammer rammemetoden for opvarmning behovet for at udføre yderligere justering af loftet - den ekstra bund monteret på rammen i vandret plan vil skjule manglerne på betonoverfladen.

Det er vigtigt! Sten (basalt) uld er lavet af varierende grad af stivhed, og dens mere stive sorter gør det stadig muligt at isolere isoleringen på en rammeløs måde efterfulgt af plastering langs et forstærkningsmaske.

Nivellering af betonloftet ved plastering

Gips er en tidsprøvet og relativt budgetmæssig metode til udjævning af beton og murstenfundamente til efterbehandling. Hvis loftspladens plader i rummet har betydelige forskelle i højden (op til 5 cm), er en af ​​måderne at bringe dem til et fælles vandret niveau plaster med cementcementmørtel.

Uden kompetencen til at udføre denne type arbejde, især afslutning af lofter, bør du ikke påtage sig sin uafhængige gennemførelse, især i et stort område. Med dine egne hænder kan du kaste en cement-sandmørtel og efter indstilling tørre de små huller i gipset. Plastering af hele overfladen af ​​loftet skal overlades til fagfolk, der tidligere har udført vandtætning af betonbasen med den gennemtrængende blanding. Det er nyttigt at kende teknologien for plastering for at overvåge kvaliteten af ​​denne type finish:

 • Loftets betonbase skal være forberedt på plastering - der anvendes hyppige snit på pladerne med en økse eller en slibemaskine med en skive over stenen for at forbedre vedhæftningen til mørtel, hvorefter basen er primet;
 • langs murens omkreds, ved hjælp af et laserniveau eller en gennemsigtig slange med vand, påføres planetens styrelinier, hvorpå bunden skal komme ud efter plastering;
 • På ledninger, der strækkes mellem modsatte styrelinier, er der monteret punktformede "bakker" af cementmørtel på loftet, som efter hærdning er forbundet med en opløsning og danner parallelle styringer med den ønskede højde;
 • efter hærdning fyldes mellemrummet mellem et par parallelle guider i lag med en cement-sandmørtel ved hjælp af en gips trowel;
 • efter at mørtelet er sat, fjernes overskuddet ved ledninger over et par parallelle føringer af en fladskinne;
 • Skallene forbliver på overfladen efter ledningerne gnides med en trowel.

Det er vigtigt! Hærdningen af ​​det færdige gipsbelægning skal ske uden udkast og yderligere varmekilder (varmeapparater); inden for 5 dage, fra den tredje, skal den gipsede overflade blive befugtet.

Nivellering af loftniveaueringsblandinger

Denne metode adskiller sig fra plastering ved hjælp af materiale og teknologi til udførelse - i stedet for cement-sandmørtel anvendes der tørrensningsblandinger baseret på cement, som efter blanding med vand påføres på betonoverfladen med en spatel.

Fordelen ved denne fremgangsmåde ligger i enkelheden ved fremstillingen af ​​sammensætningen, hvilket ikke kræver overholdelse af proportionerne af komponenterne, sigtning og har en høj vedhæftning. Blandingen fremstillet i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen kan let påføres på loftet med en spatel og rive ikke lige ned fra basen som det gør med en cement-sandmørtel. Leveling af cementblandinger er lavet af mange sorter, der adskiller sig i egenskaber eller deres numeriske værdier - graden af ​​elasticitet og trækstyrke, vandtætningsegenskaber, vedhæftningsstyrke af "levende løsning" og dens "overlevelsestid". En bred vifte af disse materialer giver dig mulighed for at vælge en sammensætning, der opfylder specifikke driftsforhold, og spare på køb af en universel blanding, hvis pris altid er højere netop på grund af sin alsidighed.

Cementbaserede blandinger niveauer lofterne med skilleforskelle i højden op til 3 cm. Om nødvendigt påføres laget med en tykkelse tæt på den maksimale, lag for lag-nivellering udføres, og venter på, at det foregående lag hærdes.

Med hensyn til overfladeforberedelsen behøver betonbasen til den færdige blanding ikke indsnit - kun under priming.

Glatgipsloft

Hvis lofterne i lejligheden har betydelige fald, men samtidig er ret høje (3 m og mere), så kan processen med deres grundlæggende justering ledsages ved at montere en ekstra base fra gipsplader (GCR) på dem. Lægning af gipsplader udføres på en ramme af træstænger eller en speciel stålprofil med monteringsudstyr, der er fastgjort til væggene og betonloftet.

Rammontering

Fremstillingen af ​​rammen begynder med markeringer på loftet af dets konstruktion og beregning af behovet for materialer. Der er flere måder at opbygge rammen på, afhængigt af størrelsen og tykkelsen af ​​et standardark GKL. Baseret på den mest almindelige størrelse af gipsplader 120x250 cm udføres rammestrukturens mærkning i tværgående trin på 60 og i længderetningen fra 60 til 80 cm.

Derefter sidder en startlinje langs væggenes omkreds under loftet - et mærke, hvorpå rammen skal monteres. Afstanden fra loftet til startlinjen skal tage højde for funktionaliteten i det nye loft - med den planlagte gennemførelse af varme- og støjisolering, og selv med den ekstra beskyttelse af den hygroskopiske isolering fra damp skal denne værdi tage hensyn til tykkelsen af ​​isoleringsmaterialerne. Hvis målet med gipsvægets loft kun er en justering, svarer denne afstand til ca. det tværsnit af den anvendte stålprofil.

Ud-profiler fastgøres langs væggene langs startlinjen med selvlukkende skruer, jumpers fra en cd-profil er monteret vinkelret på dem, som desuden er fastgjort på deres loft med suspensioner.

De varme- og lydisolerende og dampisolerende materialer, der er planlagt til installation, placeres mellem rammen og loftet i en bestemt rækkefølge - dampisoleringen skal anbringes på begge sider af isoleringen og i tilfælde af folieisoleret indre dampbeskyttelse, en folie til siden af ​​rummet.

Gipsvæg installation

Efter beregning af forbruget af gips (område af rummet plus 15%), materialet er erhvervet, og fortsæt med at lægge det på rammen med metal skruer (hvis rammen er lavet af stål). Plader af gipsvæg skæres med en brevpapirkniv ved at lave et snit på den ene side og bøje gipspladen i modsat retning efterfulgt af at skære den modsatte skal.

Før montering afklemmes kantens kantkanter med en kniv for at sikre, at samlingen kan fyldes med gipsblandingen til fuld dybde. Arklederne er arrangeret således, at de er placeret langs rammens linteller, ellers vil efterbehandling langs sømene uundgåeligt forårsage revner.

I dette tilfælde lægges arkene i en "run-in" eller med forskydning, således at forbindelsen mellem to ark ikke er en fortsættelse af sømmen af ​​to nabostillede gipsplader. Skruer langs sømmen er anbragt på en forskudt måde, idet der opretholdes en tonehøjde i området 12-17 cm og indsætter deres hætter flush med gipsoverfladen.

Efter installationen af ​​gipspladen er færdiggjort, bliver kapperne på de selvlukkende skruer kittede og leddene af arkene er fyldt med en speciel sammensætning fra Knauf med samtidig limning af sømme med et 5 cm bredt forstærkningsbånd.

Fælles efterbehandlingsteknikker

Efter afslutningen af ​​arbejdet med bundplaceringen eller installationen af ​​gipsplade, fortsæt til efterbehandling, hvilke muligheder der også er mange. Lad os starte med den klassiske hvidkalk, men det er ikke fornuftigt at overveje den uafhængige forberedelse af løsningen fra kalk og kridt. Der findes en bred vifte af vandemulsionsammensætninger af et bredt prisklasse.

Hvidvaskning af betonloftet med vandbaseret maling

Hvis den grundlæggende tilpasning af betonplader er lavet ved plastering med cementcementmørtel eller færdigblanding på en cementbase, skal du derefter overflade overfladen med et gipssparti. Afhængig af entreprenørens dygtighed og kvaliteten af ​​basisjusteringen skal dette overlejres fra et til tre lag. Overfladen præ-primeres i et enkelt lag med en latexbaseret sammensætning, og hvert efterfølgende lag af kittet påføres efter at den forrige har tørret. Efter at have opnået bundenes ensartethed, udfører slibningen med sandpapir, rengør derefter loftet fra støv med en støvsuger og formalet igen.

Maleringen udføres manuelt med en malingsrulle og maler derefter over vanskelige områder med en børste. Normalt indeholder brugsanvisningen fortynding af maling med vand i en mængde på 10% for optimal konsistens. Sammensætninger til ekstern brug er også velegnede til maling af lofter, deres kornighed er lidt højere, men samtidig tolereres de bedre ved at vaske med vand om nødvendigt.

Hvis du ønsker, kan du tilføje en farvefarve til den hvide emulsion, men efter det skal det være nok til to lag - du vil ikke kunne få den samme tone i sammensætningen en anden gang.

Maling er lavet i to lag (med en lav kvalitet af emulsionen - mere), som påføres i vinkelret retning.

Det er vigtigt! Maleri udføres i retning fra vinduet mod modsatte væg, og det sidste lag skal påføres i denne retning.

Efter tørring, som skal ske uden udkast, skal du installere dekorative polyurethanloftplanker, hvis størrelse og profil er valgt i overensstemmelse med rummets dimensioner og stil.

Hvis der anvendes gipsstøbte sokler, udføres deres installation i det sidste lofttilpasningstrin ved at installere gipsstikket på mørtelen, da styrken af ​​fastgørelsen af ​​disse elementer er højere.

Skumstifter er fastgjort til den pastalignende PVA-lim eller farveløs silikoneforsegling, hvorefter leddene er fyldt med en finish. Installerede bundplader kan males i takets tone eller omvendt gøre en dramatisk kontrast.

Hvidvaskning med loftemulsionsmaling

Gipspladerens underlagsmalingsteknologi er identisk med overfladen af ​​et planet betonloft. Det er dog nødvendigt at tage hensyn til gipsens hygroskopicitet selv i den fugtbestandige udgave af gipspladerne. Derfor er det bedre at udføre primeringen af ​​gipspladen med en latex-sammensætning i 2 lag - i fremtiden vil dette gøre det muligt for dig at afslutte afslutningen med vand på en sikker måde.

Sæt lofter tapet

Denne form for efterbehandling er populær og kan udføres både på en betonbase og på et gipspladeforet loft.

Valget af tapetmateriale skal laves præcist fra segmentet af efterbehandlingsmidler til lofter, da bredden af ​​loftets tapet er større end væggen (for at reducere antallet af led), og deres tykkelse er mindre (for at reducere vægten). Det mest almindelige tapet på non-woven base.

Det er vigtigt! Hvis den færdige justering af gipsgipset er lavet med defekter, anbefales det at vælge et loft tapet med en præget tekstur, der vil skjule mindre overfladedefejl.

Vægbeklædning på loftet udføres af to personer, skærer materialet i strimler af den ønskede længde og påfører lim på en eller begge overflader afhængigt af tapetets materiale og limformen.

Strimler af tapet lim ende-til-ende og position langs lysets stråler fra belysningskilden - et tværgående arrangement vil manifestere leddene af materialet.

Limningen er lavet på en speciel tapetlim, som ikke efterlader pletter fra utilsigtet snavs efter tørring.

Tørring af lakeret tapet bør også forekomme uden udkast og indretninger til yderligere opvarmning. Hvis tapetmaterialet er hvidt, så kan det farves og to eller tre gange under drift for at forbedre æstetikken i finishen.

Efter at finishen er tørret, udføres installationen af ​​loftplanker af polyurethanskum på silikoneforseglingsmiddel.

Loft dekoration med udvidede polystyren fliser

Hvis målretningen på loftet er lavet med mindre fejl, at malingen ikke skjuler, og der ikke er tid til at rette op på disse fejl, kan dekorative polystyrenfliser hjælpe med at løse problemet, som samtidig tjener som varmeisolerende belægning. Du kan klæbe det både på beton og på gipsplader.

Der findes mange sorter af dette materiale på markedet, de adskiller sig i tæthed, overfladestruktur, farve og grad af dekorativitet, hvor prisen på et materiale generelt afhænger af en bred vifte af forbrugere.

Andre lofter

Der er mange andre måder at reparere loftet i lejligheden alene eller med hjælp fra fagfolk, og deres liste vokser konstant med udviklingen af ​​teknologi. Disse er stræk- og loftslofter, sidespor og mosaikbehandling, polstring med efterbehandlingsstoffer og gipslister. Valget af metoden skal være omtanke og rationel.

Der er en nuance, som også er ønskeligt at tage højde for - jo flere midler der investeres i udsmykningen, jo vanskeligere er det at dele med det, og i lokalet bliver ethvert interiør træt eller slidt ud over tid, for ikke at nævne den hurtigt skiftende mode.

konklusion

Ved reparation af loftet må vi ikke glemme, at dette primært er en understøttende struktur, hvis styrkekarakteristika ikke kun afhænger af produktets kvalitet, men også om den aktuelle pleje og vedligeholdelse. Derfor er det ikke rimeligt og farligt at redecorere loftets overfladebehandling for at skjule slid på strukturer, og på den rekonstruerede betonbase er finishen mere holdbar.

Hovedelementet i artiklen:

 1. Forberedelse af bunden er en integreret del af reparationen af ​​lofter.
 2. Reparation af det æstetiske loft, der har mistet sin æstetik, skal udføres efter restaurering af betonstrukturer.
 3. At skjule alvorlige mangler af gulvplader under det dekorative trim er farligt.
 4. Høj kvalitet base reparation base - et løfte om holdbarhed af efterbehandling.
 5. Valget af vejen til at dekorere loftet fra en række eksisterende teknologier bør overvejes.
 6. Den korrekte reparationsalgoritme er en nødvendig betingelse for finishens kvalitet.

Lav et loft billigt gør det selv

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

 • Hvordan man laver et loft med egne hænder?
  • Eksisterende typer af lofter
  • Sådan rengøres loftet?
  • Hvordan laver man et primerloft?
  • Hvordan tømmer og gips?
  • Hvordan man udfører gipsloft?
  • Hvordan fylder man loftet selv?
  • Hvordan male loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan indsætter du lofts tapet?

Ved indgangen til værelset lægger det første folk opmærksom på loftet. Det overordnede indtryk af indretningen afhænger ofte af loftkonstruktionens udseende og tilstand. Derfor er det meget vigtigt at opretholde dette element i korrekt stand og overvåge dets renlighed i tide. Nogle gange kan det være nødvendigt at udføre en større revision eller renovering af loftets struktur.

I dette tilfælde kan du bruge tjenester fra dyre specialister eller lave reparationer selv. Du bør vide, at et sådant arbejde kan udføres af hver person, som i det mindste har lidt erfaring med at udføre reparationsarbejde.

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

Omkostningerne ved reparation af loftkonstruktioner afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet. Det er billigere at prale konstruktionen og skabe isolering. Omkostningerne ved denne type arbejde er ca. 55 rubler pr. 1 m². Den dyreste er spackling arbejde.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Eksisterende typer af lofter

I dag i de levende områder er der forskellige typer loftkonstruktioner. De mest almindelige er følgende:

 • malet konstruktion;
 • hvidkalket konstruktion;
 • klæbende loft
 • suspenderet struktur
 • strække loftet.

Ordningen med at klæde loftet.

Hver af de eksisterende typer har sine egne egenskaber, hvorom omkostningerne ved reparationer og lønomkostninger.

Loft reparation skal begynde med det forberedende arbejde. På dette stadium er det nødvendigt at rense strukturen fra gamle efterbehandling materialer, prime og niveau bunden, reparere alle leddene. Grundigheden af ​​forberedelsen afhænger af hvilken slags loftkonstruktion du skal gøre. For eksempel bør bunden af ​​loftkonstruktionen til hvidvaskning foretages selv, mens der for et strækloft ikke er brug for en flad base.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan rengøres loftet?

Hvis du planlægger at udføre reparationsarbejde i en ny lejlighed eller privat hus, så behøver du ikke at fjerne den gamle belægning. I dette tilfælde kan du straks fortsætte med reparation af led og priming værker. Hvis du planlægger at reparere loftet i det gamle rum, så er det første, du skal rengøre bunden af ​​loftet.

I de fleste tilfælde er loftet hvidt, pudset med en opløsning af kalk eller dækket af tapet. At rengøre designet af sådanne materialer er ret simpelt. For at gøre dette skal du tage en almindelig rulle og en stang til den. Det bliver nødvendigt at fugte rullen med vand og presse det lidt, så vandet stopper strømmer fra det, men det er vådt. Derefter skal du rulle en del af loftet. For det første skal værktøjet ikke trykkes for hårdt, men hver gang du skal trykke hårdere. Så snart rullen er helt tør, skal den dypes igen i vandet og gentage alle trin i den nye sektion af loftkonstruktionen. Du bliver nødt til at vådt arealet på flere m², så tag en spatel og begynd at rense hvidvask, tapet eller gipsblanding til en betonoverflade eller kitt.

Måder at rengøre loftet.

Hvis der findes et lag af kitt under det gamle finishlag, skal det testes for styrke ved hjælp af en kittespind. Hvis den er sikkert fastgjort til bunden af ​​loftet, kan den efterlades på plads. Hvis kittet begynder at falde ned og smuldre, skal det fjernes og i fremtiden anvende en ny.

I nogle tilfælde er lofterne malet med maling. Du bør vide, at fjernelse af sådant materiale er ret svært. Dette kan gøres ved flere metoder: kemisk og mekanisk. Til den første metode skal du bruge en vaskemaskine, som sælges i en hvilken som helst hardware butik. Efter at basen er gennemblødt med en vask, kan malingen let adskilles fra bunden. Det er værd at bemærke, at processen med blødgøring af materialet kan tage omkring 10 timer. Den anden metode indebærer fjernelse af maling fra forskellige værktøjer, men det er en lang proces.

Hvis der er dekorative elementer eller polystyrenfliser i loftet, kan de fjernes med en spatel med et metalblad. Det kan være, at den del af klæbemidlet forbliver på loftet. For at fjerne det skal du gøre en indsats, men som et resultat skal der være en ren base.

Hvis der foretages en større revision af en ophængt eller spændingsstruktur, skal strukturen demonteres og demonteres for at kunne komme til loftet. I dette tilfælde er der ingen anbefalinger.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan laver man et primerloft?

Ordningen med primer loft.

Når loftet er ryddet af de endelige dæk og dekorative elementer, er det nødvendigt at prale overfladen. Primeren begynder med kontrol af alle led og sømme. De skal fyldes med gipsblanding eller gips, som vil holde fast. Hvis blandingen på nogle steder af leddene spredes lidt fra påvirkninger på det, bliver det nødvendigt at rengøre leddene og igen fylde dem med en gips eller cementbaseret blanding. I dette tilfælde kan du bruge løsningen fra en særlig tør bygningsblanding med fiberelementer. Når sømene er fyldt, vil det være nødvendigt at udjævne den fremspringende blanding med loftkonstruktionens plan og lade det tørre helt.

I det næste trin er loftet primet. Det er nødvendigt at anvende en dyb penetrationsprimer på bunden for at få bedre vedhæftning og styrke bunden. For at anvende en primer skal du bruge en rulle eller børste. Du skal gøre arbejdet med handsker, så du kan beskytte dine hænder fra løsningen. Det vil kun være muligt at fortsætte til efterfølgende arbejde først, efter at primeren er helt tørret.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan tømmer og gips?

Disse værker skal udføres, da betonoverfladen i de fleste tilfælde er ujævn. Dette er især vigtigt, hvis planerne om at reparere loftet ved hjælp af vægpapir, maling eller hvidvask. Nivelleringsmetoden vil afhænge af bygherrenes færdigheder og husejerens eller private husets præferencer.

Ordningen i det første og andet lag af kittens loft.

Der er dog nogle funktioner, der kan påvirke valg af justeringsmetode. Gips, for eksempel, vil reducere den samlede højde af rummet med et par cm, det har også en temmelig stor masse. Putty vil give en betydelig krympning, det skal bruges i flere lag, hvilket kan påvirke tiden og kompleksiteten af ​​arbejdet i dette arbejde. Gipset i loftkonstruktionen skelnes af arbejdets enkelthed, med hjælp er det praktisk at niveauere bunden. Ved hjælp af putty er det muligt at få en glat base med en lille lagtykkelse og lav masse.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan man udfører gipsloft?

For at producere gipsloftkonstruktion skal du købe følgende elementer:

 • primer sammensætning;
 • tør mørtel til konstruktion;
 • beacons med montage til gips;
 • 1,5 m lang regel
 • elektrisk boremaskine;
 • bygning niveau.

Plastering arbejde skal udføres efter grundig rengøring af substratet. Du kan gøre det på denne måde:

Værktøj til gipsloft.

 1. Retur fra væggen 18-20 cm, læg etiketten til guiden. Den anden etiket er placeret i den anden ende af bunden, indrykket vil være det samme. Ved hjælp af en maletråd skal du markere en linje mellem de indstillede mærker.
 2. Fra den indledende linje skal du trække sig tilbage 1,2 m og gentage trinene for at udføre markeringen til guiden.
 3. Når markeringen er færdig, skal du bore huller til fastgørelseselementerne.
 4. Derudover er guider fastgjort til loftet med selvdrejende skruer. Ved hjælp af byggeniveauet er det nødvendigt at sikre, at styrene er placeret vandret i et enkelt plan. Hvis der er behov for at justere højden, kan skruerne skrues eller fastgøres.
 5. Når guiderne er installeret, skal du rette dem med en tyk blanding af gips og lade det tørre.
 6. Det er kun at fylde hullerne mellem gipsløsningsstyrene, og derefter niveauere dem ved hjælp af en metalregel.

Behandlingen af ​​loftet ligner pudsningsvægge. Vanskeligheden ligger kun i, at basen ikke er lodret og ligger over hovedet. Når mørtel er tør, får du en flad bund, hvor du kan påfylde fyldstofopløsningen og den endelige coating.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan fylder man loftet selv?

Ceiling putty tillader udjævning af basen, men denne proces tager mere tid end gips. Derudover er et sådant arbejde ret vanskeligt at udføre, hvis der ikke er nogen erfaring med de egnede værktøjer. For at gøre putty har du brug for følgende elementer:

 • grov fyldstofblanding;
 • efterbehandling mørtel
 • primer sammensætning;
 • maleri gitter;
 • spatler stor og lille bredde;
 • kapacitet til løsning.

Loftkittet er som følger:

Ordningen med at lægge gips på loftet.

 1. Hvis der efter rengøring og fordybning af basen forbliver store huller eller duer, skal du først og fremmest anvende flere lag grov kittet blanding. Den har minimal krympning, og tykkelsen af ​​laget kan være 5 cm. For at kunne niveauere bunden af ​​loftstrukturen og fjerne overskydende spatelmørtel, skal der anvendes en stor bredde spatel.
 2. På toppen af ​​den grove putty-blanding skal du lægge malingen. Dette skal gøres inden mørtelblandingen hærder. En sådan forstærkning vil give styrke til hele strukturen. Dernæst skal en stor bredde spatel holdes på gitteret med minimal tryk, så det presses ind i kittelaget.
 3. Hvis bunden af ​​loftet er glat, så kan du straks bruge en finish kittet. Det skal anvendes på bunden af ​​loftet med en spatel med stor bredde. Det samme værktøj skal fjerne overskydende bygningsmix. For at give yderligere styrke til strukturen kan du bruge et malingsnet til forstærkning.
 4. Når det første lag af fyldstofopløsning er helt tørt, kan du fortsætte til den endelige spaltning.

For at kunne få en flad bund skal du bruge sandpapir. Så snart en glat base er opnået, kan du begynde at anvende den endelige overfladebehandling af loftkonstruktionen.

En anden mulighed for at skabe et smidigt fundament er at reparere strukturen med gipsplader. Hele overfladen skal skære arkene og justere fyldstofopløsningen igen. Denne metode til udjævning af basen er nødvendig for den efterfølgende maling af strukturen, hvidvaskning eller indsætning med tapet eller andre materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan male loftet med dine egne hænder?

Loft maleri ordning.

I de fleste tilfælde anvendes olie- eller vandbaserede maling til maling. Materialet fremstilles i omrøring og bringes til en passende tykkelse. Maleri kan kun startes efter det forberedende arbejde. Til arbejde skal du købe en rulle på stangen og en børste. Farveprocessen er enkel. Du skal begynde at male med kanterne, der behandles med en pensel. Resten af ​​området skal males med en rulle.

I nogle tilfælde omindrettede malet loftsstrukturer. Det første skridt er at inspicere basen for tilstedeværelsen af ​​delamineret materiale. Hvis der er sådanne steder, skal de rengøres med en spatel. Derefter skal de males igen, men denne mulighed er en midlertidig løsning, i fremtiden vil det være nødvendigt at foretage store reparationer. Hvis malingen holdes fast overalt, så skal alt på grund af at anvende et nyt lag af materiale og lade det tørre.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?

I de fleste tilfælde er det hvidvaskende loftet. Denne finish er velegnet til alle indretninger, men du bør vide, at det ikke er så nemt at male loftet med dine egne hænder. Som et materiale til hvidvaskning bør der anvendes kalk, der fortyndes med vand, filtreres og fordeles over loftet.

For at gøre dette skal du bruge en rulle-, børste- og sprøjtepistol. Hvis du kun bruger en rulle og børste, vil kalken blive påført ikke for jævnt. Med hjælp fra teknologi er der mulighed for at få de bedste resultater. Du bør vide, at hvidkalket design ikke er så holdbart som malet. Fordelen ved hvidvaskning er omkostningerne ved de nødvendige materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan indsætter du lofts tapet?

Det er ret svært at dække loftet med egne hænder, da det vil være nødvendigt at koordinere handlinger fra flere personer.

Værktøjer til klistring af tapet på loftet.

I dette tilfælde skal du bruge lim til tapet og tapet selv. Fra værktøjerne skal du bruge følgende: en kniv, en rulle, en beholder til klæbemidlet og en klud. Du kan lave et loft med dine egne hænder på samme måde som følger:

 1. Først og fremmest grundlæggelsens forberedende arbejde. Derefter har du brug for i henhold til vejledningen for at klargøre klæbemidlet.
 2. Fra rullen vil det være nødvendigt at skære adskillige baner med den ønskede længde. I processen er det nødvendigt at sikre, at de tilstødende elementer passer til mønsteret.
 3. Tapetet skal lægges på gulvbasis med mønsteret ned, så børstes limemidlet på dem.
 4. Længden af ​​tapetstørrelsen er nødvendig for at smøre klæbemidlet på loftet.
 5. Endvidere udfolder lærredet gradvist på loftet.
 6. Vægpapir er nivelleret af rulle. Overskydende limblanding fjernes med en fugtig klud.

Når man taler om hvordan man laver et loft, skal man vide, at der er en hel række forskellige måder at reparere dette design på.

Økonomisk reparation: hvordan man laver et billigt loft, for ikke at gå i stykker?

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Hvordan laver man et billigt loft på plastpaneler?

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

At lave et billigt loft med dine egne hænder er ægte!

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Hvordan laver loftet billigt og smukt med tapet?

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Andre måder at lave et billigt loft på

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

"Netværksudgave" WomansDay.ru (VumansDey.ru) "
Attest for registrering af massemedier EL №FS77-67790,
udstedt af Federal Service for Supervision of Communications,
Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor)
13. december 2016, 16+.
Ophavsret (c) Hirst Shkulev Publishing LLC. 2017.
Enhver gengivelse af materiale fra webstedet uden tilladelse fra udgiveren er forbudt.
Kontaktoplysninger til offentlige myndigheder
(inklusive for Roskomnadzor): [email protected]

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.