Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

Mål strækloftet

En ordre til installation af et strækloft er nødvendigvis forbundet med en række foreløbige operationer, uden hvilke der endog med god vilje ikke arbejde kan fortsættes. Vi taler om foreløbige målinger af strækloftet, der udføres i overensstemmelse med instruktionen, hvis resultater er angivet i en formular eller et ark, som i nedenstående prøve, og dernæst tjener som grundlag for at skabe en konfigurerbar model af loftsbeklædningen. Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nuancer, især fordi alle lofter er de samme, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et forkert værelse geometrisk form.

Derfor sætter vi os selv i mål at finde ud af, hvordan man måler stræklofter i varierende grad af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, todelt eller komplekst krøllet design.

Udformning af målingens form

Udformning af målingens form

Den form, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres i form af en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal udstyres eller kun en del af det (når loftet er indstillet segmentalt) med en angivelse af alle de nødvendige parametre. Et eksempel på et ark af målinger af hævede lofter kan downloades på linket: måleark.

Når der tages målinger, er der to mest almindelige vanskeligheder, hvis essens er dette:

 • fejlagtigt fjernet, og efterfølgende indtastet i form af parametrene vil føre til, at den færdige belægning i sidste ende ikke svarer til rummets form og størrelse;
 • En ændring i rumkonfigurationen efter at have foretaget målinger, der udføres uden samtykke fra det eksekutive selskab, kan føre til en konfliktsituation, hvis årsag igen vil være en uoverensstemmelse mellem webens geometri og geometrien i det allerede omplanlagte rum.

Sådanne vanskeligheder kan skyldes simpelthen på grund af inkonsekvenser i flere brigades arbejde på en facilitet, der hver især udfører en højt fokuseret opgave. For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne.

Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger. Hvis projektet efter målinger stadig skal ændres, kan eksekutivfirmaet med rette kræve at dække omkostningerne til en tidligere uforudsete mængde arbejde. Det er en skam, men i praksis følger alle ikke en sådan ordning, og sommetider kommer det til retssager.

Bestem størrelsen

Enkel form for loftkonstruktion

Den nemmeste måde at tage målinger på i et rum med en rektangulær eller firkantet form. Udfør samtidig følgende handlinger:

Det enkleste tilfælde. Det er nok at måle væggene og diagonalen

 1. Vi laver en skitse, uden at tænke på, at vi kan huske alle de nødvendige oplysninger.
 2. Vi måler hver af væggene så tæt på loftet som muligt. Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.
 3. Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.

Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge?

Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon. Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

Enhver polygon er let at opdele i simple geometriske former.

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi måler alle lige sektioner og fastsætter størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger. Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.
 4. Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).

Hvordan måles det buede loft?

Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses. Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud. I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

Måling af den buede overflade

 1. Vi laver en skitse af skissen. Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet. Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde. Afstanden fra krydskonturens skæringspunkt med linjerne på skitsen til væggene får lov til at modellere et ret præcist layout af den eksisterende loftsform.

Nyttige subtiliteter

Vær opmærksom på nogle tips, der gør robotten enklere og bidrager til at opnå det ønskede resultat på kortere tid:

 • Anvendelsen af ​​en laserafstandsmåler vil reducere arbejdet væsentligt for at bestemme vægternes størrelse og andre nødvendige afstande. Dette gælder for værelser af enhver form;
 • Det maksimale tilladte areal af spændedækslet monteret uden hjælp af specielle profiler-stik, der er udstyret med bøjler, er 50. Hvis denne kendsgerning ignoreres, kan belægningen gradvist falde og vende sig fra en streng konstruktion til en slags hjerteskærende syn. Selvfølgelig giver ingen garantier for at falde, men sandsynligheden for dette er meget høj. Alt afhænger i sidste ende af rummets konfiguration;
 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt. Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem. Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske areal af loftoverfladen.

Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse. Måske vil en engangsobservation af handlinger fra en erfaren installatør under bestemmelsen af ​​parametrene for spændbelægningen hjælpe med til at forstå grundigt hele ordningen i det udførte arbejde.

Til noten: Gå ikke glip af muligheden for at få værdifuld praktisk erfaring, hvis en sådan mulighed præsenterer sig for dig og derefter arbejdet med at udarbejde et måleblad med dine egne ressourcer bliver ret gennemførligt.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

En ordre til installation af et strækloft er nødvendigvis forbundet med en række foreløbige operationer, uden hvilke der endog med god vilje ikke arbejde kan fortsættes. Vi taler om foreløbige målinger, der udføres i overensstemmelse med instruktionen, hvis resultater indgår i et stræknings loftmålingsark eller -ark, som i eksemplet nedenfor, og senere tjener som grundlag for at skabe en konfigurerbar loftsmodel. Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nyanser, især da der ikke er tale om alle dækninger, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et rum med uregelmæssig geometrisk form.

Derfor sætter vi os selv mål om at finde ud af, hvordan man måler de suspenderede overflader af forskellige grader af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, to-tier eller komplekst krøllet design.

Udformning af målingens form

Den form, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres i form af en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal arrangeres, eller kun en del af det (når lærredet er indstillet segmentalt) med en indikation af alle de nødvendige parametre. Et eksempel på et ark med målinger af stræklofter kan downloades på linket: måleark.

Når der tages målinger, er der to mest almindelige vanskeligheder, hvis essens er dette:

 • fejlagtigt fjernet, og efterfølgende indtastet i form af parametrene vil føre til, at den færdige belægning i sidste ende ikke svarer til rummets form og størrelse;
 • En ændring i rumkonfigurationen efter at have foretaget målinger, der udføres uden samtykke fra det eksekutive selskab, kan føre til en konfliktsituation, hvis årsag igen vil være en uoverensstemmelse mellem geometrien og lærredet i det allerede omplanlagte rum.

Sådanne vanskeligheder kan skyldes simpelthen på grund af inkonsekvenser i flere brigades arbejde på et anlæg, der hver især udfører en højt fokuseret opgave. For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne.

Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger. Hvis entreprenørvirksomheden efter at foranstaltningerne i projektet stadig er nødt til at foretage ændringer, kan retmæssigt kræve at dække omkostningerne til den tidligere uforudsete mængde arbejde. Det er en skam, men i praksis følger alle ikke en sådan ordning, og sommetider kommer det til retssager.

Bestem størrelsen

Enkel form for loftkonstruktion

Den nemmeste måde at tage målinger på i et rum med en rektangulær eller firkantet form. Udfør samtidig følgende handlinger:

 1. Vi laver en skitse, uden at tænke på, at vi kan huske alle de nødvendige oplysninger.
 2. Vi måler hver af væggene så tæt på loftet som muligt. Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.
 3. Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.

Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge?

Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon. Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi foretager målinger af alle lige sektioner, der fastgør størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger. Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.
 4. Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).

Hvordan måles det buede loft?

Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses. Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud. I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

 1. Vi laver en skitse af skissen. Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet. Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde. Afstanden fra krydskonturens skæringspunkt med linjerne på skitsen til væggene får lov til at modellere et ret præcist layout af den eksisterende loftsform.

Nyttige subtiliteter

Vær opmærksom på nogle tips, der gør robotten enklere og bidrager til at opnå det ønskede resultat på kortere tid:

 • Anvendelsen af ​​en laserafstandsmåler vil reducere arbejdet væsentligt for at bestemme vægternes størrelse og andre nødvendige afstande. Dette gælder for værelser af enhver form;
 • Det maksimalt tilladte område af spændedækslet monteret uden hjælp af specielle profiler-stik forsynet med suspensioner er 50. Hvis denne kendsgerning ignoreres, kan belægningen gradvist falde og blive til et hjerteskakende skuespil, der bringer glæde til den strenge konstruktion. Selvfølgelig giver ingen garantier for at falde, men sandsynligheden for dette er meget høj. Alt afhænger i sidste ende af rummets konfiguration;
 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt. Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem. Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske overfladeareal.

Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse. Måske vil en engangsobservation af handlinger fra en erfaren installatør under bestemmelsen af ​​parametrene af det hængslede dæk bidrage til en mere grundig forståelse af hele ordningen af ​​det udførte arbejde.

Til noten: Gå ikke glip af muligheden for at få værdifuld praktisk erfaring, hvis en sådan mulighed præsenterer sig for dig og derefter arbejdet med at udarbejde et ark med målinger med dine egne ressourcer bliver helt gennemførligt.

Stretch loft måleformular

På denne side kan du downloade en formular til måling af stræklofter.

Formularen er præsenteret i to versioner: Et stort A4-format med udvidede data og et lille A5-format med hovedfelter. Dette måleblad er simpelthen nødvendigt, som store virksomheder og ikke store installationsorganisationer. For at forbedre image og brand awareness. Hvad er bedre: et uforståeligt ark papir revet ud af en notesbog eller et firma brevpapir med et firmas logo? Svaret er indlysende.

Et enkelt samlet format for måleformularen hjælper med at undgå mange problemer i virksomheden, som uundgåeligt opstår under arbejdsprocessen. Alt ekstra arbejde, alle størrelser - alt dette vil blive taget i betragtning og optaget på samme sted.

Stretch loft måleformular

ARBEJDSTIDER:
Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 17.00
(ingen frokostpause)

FORMÅL OG BESTEMMELSE AF UDSLUTTE TYPER
ifølge den foreslåede prøve
A-4 format (210 * 297 mm) kan bestilles
bestående af to eller tre lag

omsætning på 200 eksemplarer.

TABLE OF COST OF FORMS I TID:

Priserne gælder kun KUN, når du bestiller fra SITE!

3 lag
uden nummerering

3 lag
med nummerering

COST SPECIFIED IN RUBLES FOR CIRCULATION
i henhold til "standard" takst (5 arbejdsdage)
Tariff "Haster" (pr. 1 arbejdsdag) + 50% af prisen
Eksprespris (i 3 arbejdstimer) + 100% af prisen

TIL SALG
KLAR FORM
MÅL OG BESTEMMELSE
suspenderet loft

Tilstedeværelse af klare former
kan tydeliggøre
via telefon 944-29-53

ANDRE PRØVER
selvkopierende
Blanco:

At placere dit logo på formularen
skal sendes til

e-mail: [email protected]

fil med sort og hvidt logo i vektorer i kurver
i formatet Corel Draw eller Adobe Illustrator.

De oplysninger, der er angivet i ansøgningen

skal være komplet og pålidelig.

Placering af de krævede data i formularens layout udføres kun gratis én gang!
Korrektion af data i layoutet - en betalt tjeneste.

Sådan måles strækloftet: enkle og komplekse former

Før du bestiller et strækloft skal du fjerne den nøjagtige størrelse af rummet og skitsere en arbejdsskitse af projektet. I artiklen finder vi ud af, hvordan man måler strækloftet. Vi vil overveje både simple rektangulære former og værelser med komplekse former.

Gunstigt tilbud. Overvej dog dette arbejde ud fra målerens synsvinkel.


Til at begynde med, hvordan man optager de indfangede dimensioner.

Måleformular: design og mulige problemer

Måleformularen til et strækloft er i det væsentlige en skematisk skitse af formen af ​​et rum (eller et loft, hvis det kun dækker en del af gulvarealet).

To potentielt modstridende situationer er forbundet med de fjernede dimensioner:

 • Målinger af loft taget med fejl vil medføre, at lærredet bliver markeret og lavet med en uegnet form og / eller størrelse.
 • Ændring af rummets form mellem målingstimerne og installation af loftet vil høfligt skabe en misforståelse mellem kunden og den udøvende kunstner.

Den mest tåbelige situation, der nogle gange opstår, når flere reparationsbesætninger arbejder parallelt på grund af uoverensstemmelser i deres handlinger: Strækloftets dimensioner er fjernet, loftet er bestilt, og bygherrerne er i mellemtiden begyndt at installere gipspladen eller boksen, der overlapper den (se vægge og gipspladerlofter med egne hænder).

Den enkleste tidsfrist hjælper med at undgå begge situationer:

 1. Måling af strækloftet udføres af to forskellige personer uafhængigt af hinanden med efterfølgende verifikation af resultaterne.
 2. Kunden kontrollerer skitsen og viser, at han er bekendt med projektet og er enig.

Projektet underskrevet af kunden betyder, at omkostningerne afstemmes, når der foretages ændringer i loftets konfiguration.

Efter disse enkleste anbefalinger reduceres sandsynligheden for fejl til et minimum. I tilfælde af en ændring i loftets konstruktion efter bestilling (se gipspladestrukturer på loftet - design og installation) har entreprenøren ret til at kræve erstatning for yderligere arbejde. Desværre er disse anbefalinger ofte forsømt.

Nuance: Lad os være realistiske. I andet tilfælde vil kundens underskrift i projektet kun hjælpe dig, når det kommer til retten. Øvelse viser, at de fleste kunder har en tendens til at overveje alle problemer med at koordinere bygherrens teams arbejde som deres egne problemer.

Fjern størrelsen

Enkel rumform

Givet: et værelse er et firkant eller et rektangel.

Hvordan måler man strækloftet i dette simple tilfælde?

 • Skits en skitse. Lad være med at stole på hukommelsen: Husk at skitse omridset af rummet.
 • Fjern alle vægstørrelser så tæt som muligt på loftet. Det er af alle vægge: absolutte geometriske figurer findes i geometri, men ikke i konstruktion. Forede vægge kan også forvride billedet, hvilket er grunden til størrelsen og foreslået at skyde så tæt som muligt på loftet.
 • Fjern størrelsen af ​​rumdiagonalerne. Hvorfor? Årsagen blev nævnt et par sætninger før. Målearket for stræklofter skal indeholde omfattende præcise oplysninger om rummets størrelse og form.

Selvom de modsatte vægge er nøjagtigt ens længde - betyder det ikke, at rummet er et almindeligt rektangel. Det kan være et parallelogram med to skarpe og to ustabile vinkler.

Det enkleste tilfælde. Det er nok at måle væggene og diagonalen.

Den komplekse form af rummet med lige vægge

Givet: Værelset er et komplekst polygon. Vinklerne i det er oftest lige (eller næsten lige), men muligheder er mulige.

Hvordan måles det hængende loft i dette tilfælde?

I starten skitser vi igen en loftskitse. Dette er en obligatorisk operation, hvorfra vi ikke kan undslippe.

 • Vi måler som i det foregående tilfælde alle lige dele af væggene og angiver dem på skissen.
 • Vi deler rummet på ordningen i flere trekanter, og måler alle diagonalerne igen. Som i den tidligere version vil størrelsen af ​​stræklofter være så nøjagtige som muligt, forudsat at alle vinkler beregnes.

OBS: Hvis loftet understøttes af kolonner, passerer riserne gennem det fremtidige strækloft. Der er yderligere faktorer - alle skal angives i skitse med afstande fra væggene og diameteren.

Enhver polygon er let at opdele i simple geometriske former.

Buet loft

Givet: et værelse eller et af loftets niveauer har afrundinger. Disse kan være buer med en konstant eller variabel radius, kombinationer af buer og brudte linjer, konturen af ​​et billede af en blomst eller et dyr osv.

Denne sag er klart vanskeligere end de tidligere. Hvordan måler man stræklofter så kompleks form?

 • Tegn en skitse. Operationen er kedelig, men kendt.
 • Fjern størrelsen på de lige dele af væggene. Faktisk, hvis spændingslofter bestående af flere niveauer måles, kan rummet være af en simpel form. Vi skal bruge de sædvanlige længder af vægge og diagonaler.
 • På skissen markerer vi loftet med et gitter med et trin på 10-20 centimeter. Størrelsen af ​​gittercellen i diagrammet afhænger af kompleksiteten af ​​konturen og bøjningernees radius.

Hvis ALLE vægge er krøllede - for eksempel kan en lysekrone eller et opvarmningsapparat blive et referencepunkt (se Fastgør en lysekrone til et strækloft med egne hænder). Imidlertid er det krøllede loft i et absolut flertal tilfælde en af ​​niveauerne i loftkonstruktionen, og det er ikke et problem at fastgøre til vægge og hjørner.

 • Markér kontrolpunkterne på skissen og binde dem til koordinatnettet. Som regel er det muligt at begrænse sig til kun langsgående eller tværgående linjer med konstant stigning. Afstande fra snitkonturens skæringspunkt med linierne i diagrammet til væggene giver dig mulighed for at skabe et absolut præcist layout af loftet på vilkårlig form.

Alternativet er at repræsentere hver bue som en række akkorder og tage dimensionerne af hver trekant. Nogle gange er det lettere at måle loftet på denne måde.

Nyttige ting

Endelig - et par små tips om emnet for artiklen.

  • Laserfeltfinderen fremskynder fjernelsen af ​​målinger til enhver konfiguration af loftet.
 • Den maksimale størrelse af strækloftet uden at forbinde profiler med egne ophæng er 50 m2. Med et større område begynder loftet at sænke. Denne størrelse er dog kun en retningslinje: Slagning afhænger af formen på rummet.
 • Vær ikke bange for at skabe et indretning af loftet for at begå en fejl på et par centimeter i den ene eller den anden retning. PVC-stoffet spændes under installationen. Faktisk skæres lærredet med 7% mindre end det faktiske areal af loftet.

Tøj mindre end loftet. Derfor strækker det sig efter afkøling.

konklusion

Det lader til, at med hvordan man måler strækloftet, regnede vi det ud. Der var kun en lille smule tilbage: at lave et lærred i henhold til de givne dimensioner og at montere det. Succeser i reparation!

Blank måling af stræklofter download

Relaterede artikler

Basen af ​​de registrerede biler

Anprisningen til forsikringsselskabet for inddrivelse af forsikringsudligningsbrand

Konklusionens konklusion i forbindelse med accept af overdragelse af anlægsaktiver

For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne. Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger.

Stretch loft måleformular

Flere funktioner fungerer muligvis ikke. Aktiver venligst javascript for at få adgang til fuld funktionalitet.

Plads til din annonce Plads til din annonce Plads til din annonce Startet af vizhen, 26. november 2011 13:18

 • Log venligst ind for at svare

6 svar på dette emne # 1vizhen Sendt Hjælp til at finde tegningsformularen til måling af strækloftet, hvad er funktionerne i koordination med kunden.

Måleark

 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt.
  Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem.
  Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske areal af loftoverfladen.

Sammenfatning Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

 1. Vi laver en skitse af skissen.
  Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet.
  Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde.

Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi foretager målinger af alle lige sektioner, der fastgør størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger.

Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.

 • Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).
 • Hvordan måles det buede loft? Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses.

  Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud.

  Prøve måleark stræklofter

  Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.

  • Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.
  • Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge? Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon.

  Blank måling af stræklofter download

  • Brev til fængsel til en veneksample Brev om at anmode om et prøvebrev til en anmodning - Populær på internettet Prøve at skrive et ansøgningsskrivelse til et job - du har fundet et eksempelbrev til en ven i fængsel - Google Dokumenter Brev [...]
  • Ansøgning om nedsættelse af domstolsudgifter Ansøgning om udsættelse eller afdragsbetaling af retsomkostninger, nedsættelse af deres størrelse eller fritagelse for dem download prøve til dock Sample ansøgning til retten for at reducere fradrag [...]
  • Sådan skriver du et job til et job korrekt prøve genoptage prøveeksemplet skrive en koks prøveprøve - alldez.ru Blank genoptagelse til et job i Kary Ansøgning om skattefjernelse af et transportskatteformular Ansøgningsformularfyldning til et job [...]
  • Prøverapport om sanatorium-resort Statements, sanatorium-og-spa-behandling, mont blank, ansøgningsskema til sanatorium-og-spa-behandling til pensionister Dette Victory Day...

  For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

  • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
  • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

  Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne. Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger.
  Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nuancer, især fordi alle lofter er de samme, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et forkert værelse geometrisk form. Derfor sætter vi os selv i mål at finde ud af, hvordan man måler stræklofter i varierende grad af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, todelt eller komplekst krøllet design.

  Udformning af et målemåling Udarbejdelse af et måleemne Et emne, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres som en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal afregnes eller kun en del af det (når loftet er indstillet segmentalt), hvilket angiver alle de nødvendige parametre.

  Et eksempel på et ark af målinger af hævede lofter kan downloades på linket: måleark.

  Målinger af enkle stræklofter - instruktioner

  Inden du bestiller et lærred til et strækloft, skal du først måle rummet, tage hensyn til dets konfiguration og funktioner, herunder nutid og planlagt kommunikation.

  For ikke at betale to gange, skal du bruge vores instruktioner til måling af stræklofter, især når det gælder målinger af lærred til harpoonloft. Den mindste fejl i målingerne og tegningen vil trods alt føre til, at materialet bliver beskadiget, da mønsteret ikke passer til rummets faktiske størrelse.

  Hvis stof og film til hæftning af lofter sælges til et snit med en kant på 10-15 cm på alle sider, bliver harpoonbanerne udskåret mindre end bundloftet med 6-10% på alle sider (procenten af ​​krympningen afhænger af filmens tæthed og elasticitet).

  I det første tilfælde er lærredet spændt, fastgjort med en perle, og overskydende afskåret i det andet - materialet med harpunen svejset rundt omkretsen er gemt i specielle spor i baguetten. Denne montering er ikke kun den mest pålidelige, men giver også mulighed for senere gentagne gange at demontere - installationen af ​​loftet.

  Trinvise instruktioner til måling af stræklofter

  1. Fyldning af måleformen.

  Arbejdet begynder med et måleark (til selvmontering, det er bare et ark papir på hvilket du vil indtaste alle de nødvendige oplysninger). På formularen skal du lave en skitse af loftet og derefter optage på de rigtige steder målingerne resulterer.

  Når du tegner en tegning, tegner loftet som om du stod oven på det, afspejler programmet automatisk billedet, og loftet bliver som nødvendigt (hvis der foretages målinger for spændingsvæggene, så laver du en tegning direkte på væggen og angiver altid, at det er en væg og ikke loftet, så programmet ikke spejler tegningen).

  Målinger er lavet på overfladen klar til installation, efter at det ikke længere er muligt at slå af gipset fra væggene eller tværtimod dække dem med en løsning - dette vil forvrænge resultaterne, og lærredet passer ikke til dit værelse.

  Uerfarne målinger er bedst at arbejde sammen. Alle tager målinger selv, sætter dem på hans skitse, og derefter forsoning er gjort. Klienten bekræfter rigtigheden af ​​påfyldningen.

  For selvmålinger skal du kontrollere, at du ikke tager fejl. Selv 1 - 2 cm spiller en rolle. Følgende værktøjer er nødvendige til måling: Lasertape måling (du kan også bruge almindeligt tape), en blyant og et måleark.

  2. Mål et kvadratisk eller rektangulært loft.

  Så tegningen af ​​loftet er tegnet på papir, du kan begynde målinger. Tegningen angiver, hvor vinduerne og dørene er placeret. Rummets hjørner modtager betegnelser, f.eks. Alfabetisk: A, B, C og D. Efter måling af både længder og bredder registreres data AB, BC, CD og AD.

  Derefter måles diagonalerne AC og BD, deres indekser indføres også i formularen. Forsøg ikke at snyde og måle kun på den ene side, værelserne synes kun at være lige.

  Mål vægge under loftet, hvor rammen af ​​spændingsstrukturen vil blive monteret. Alle parametre, selv de samme, indtastes i formularen.

  Hvis rummet har en kompleks geometri, er det nødvendigt at måle langs omkredsen og derefter opdele loftet i trekanter og måle alle diagonalerne, der forbinder de tilsvarende vinkler af rummet.

  3. Gør yderligere oplysninger i formularen.

  Derefter angiver formularen den svejsede ledes retning, hvis der er en søm på loftet. Det sker normalt fra en lyskilde, det vil sige fra et vindue, men i hvert tilfælde løses dette problem individuelt afhængigt af filmens bredde, antallet af vinduer og andre belysningskilder.

  Derefter registreres navnet og artiklen for den valgte filmtekst (stof) og lignende profilparametre for rammen. Ved selvinstallation indføres disse data sammen med et konsulentfirma.

  Målerne i formularen angiver type, placering og antal armaturer, om ledninger er nødvendige, hvad er og / eller der vil være kommunikation, om du skal omgå rørene (som angivet på tegningen) og andre hjælpearbejder.

  Blanketten skal udfyldes tydeligt, pænt, i læselig håndskrift. I slutningen skal du angive klientens dato og underskrift. Dette fjerner yderligere konflikter. Mådere skal advare kunderne, at det ikke er muligt at ændre sig efter at have underskrevet måleformularen og underskrive kontrakten

  • Rummets størrelse og form
  • stof materiale, dets farve og tekstur, type profil, orienteringen af ​​svejsede led.

  Men alt, der vedrører belysning og hjælpearbejde, kan ændres helt op til starten af ​​installationen af ​​loftkonstruktionen.

  Bestil loftmålinger

  Hvis instruktionen om måling af lofter syntes for kompliceret for dig, kan du ringe måleren fra vores firma. Udnyt denne tjeneste er af hensyn til tillid, at loftet vil være nøjagtigt som du vil, og du behøver ikke at betale for meget, når du omarbejder.

  Desuden er denne service helt gratis i Moskva og Moskva. Vi kan kun bestille fremstilling af loftet og hele komplekset af værker, det vil sige installationen af ​​"nøglefærdige". Vi talte om målinger af et simpelt loft, og i vanskelige tilfælde er det bedre at stole på dette arbejde for fagfolk.

  Stretch loft måleformular

  Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft i rummet, skal du vide, hvad du laver for at måle præcist og skematisk angive alle hjørner af fremtidens loft. For at optage alle rummets funktioner, fylder måleren en form til måling af stræklofter.

  Denne formular hjælper med at lave en loftsordning med en indikation af alle nuancer. Alle elementer i væggene og hjørnerne kan være forskellige, så alle målinger tages separat og så tæt som muligt på loftet.

  Indhold af måling af stræklofter

  På målearket for stræklofter angiver: Fuldt navn, hjemmeadresse, kundens telefonnummer, dato for installation, valgt lærredfarve, angiv profiltype, indsæt farve, antal rør, lamper. Formularen angiver det generelle billede af lærredet og spændingsstrukturens form, antallet af kvadratmeter.

  Dernæst tegnes en skitse af den fremtidige konstruktion på de forede celler, idet der tages hensyn til alle ønsker hos klienten og rummets egenskaber. Alle tilgængelige dimensioner og alle punkter på måleformularen skal være korrekte, kvaliteten af ​​strækloftet afhænger af det.

  I form af måling er det nødvendigt at angive størrelsen på diagonalerne, erfarne målere forsømmer ikke dette. Alle vinkler måles med nøjagtige måleinstrumenter og betegnes med store latinske bogstaver, i retning med uret, og dataene indtastes i måleformularen.

  Når du tager målinger, skal du være meget forsigtig, da programmet behandler disse data, og det skaber en tegning for det fremtidige strækloft, og hvis det ikke virker, så vil denne fejl ikke fungere, du bliver nødt til at gentage ordren.

  Efter måling registrerer klienten i form af måling af stræklofter og bekræfter derved rigtigheden af ​​skitsen af ​​det fremtidige design. Ofte er måleformularen knyttet til kontrakten.

  Formularen angiver placeringen af ​​sømme, de placeres på arket på den ene side af loftet og angiver skematisk med en pil. En lille fejl i størrelse skal være plus eller minus 10 cm. Ved hjælp af et specielt computerprogram kan der konstateres grove fejl.

  Det er bedre at overlade alle målinger af lofter med forskellige konfigurationer eller vanskelige sektioner til en professionel måler.

  Download stræk loft måleformular

  Download et prøveark, der måler loftet, kan være link

  Hvordan lim hjørnerne af loftplinten?

  I øjeblikket anbefaler fagfolk en række alternativer til montering af vinklerne af loftplanker. Alt er kun underlagt dit potentiale og det ønskede resultat..

  Sådan monteres strækloftet

  Efter at have foretaget en vurdering til fordel for faste loftssystemer, og efter at have truffet beslutningen om at erhverve et fremragende og praktisk strækloft, opstår der spørgsmålet om, hvordan man kan fastsætte strækloftet. Der er ingen forskel i det.

  Sæt stræklofter

  Ved reparation af lejligheder eller individuelle rum er det vigtigt at give loftoverfladen et godt udseende: nogen er hvidt, en person installerer strukturer lavet af gipsvæg. Men der er dem der begge er.

  GRADOREMSTROY.RU Moskva, Lubyansky pr-d, 15, bld. 2, etage 4, kontor 443, tlf. (499) 092-12-93

  © 2015 Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af webstedsmaterialer er forbudt!

  Sådan måles det hængende loft

  Der er mange typer af loftslofter. For hver forbruger har sit eget loftsstof. Før du køber det, er det vigtigt at bestemme ikke kun farverne, men at kende byggematerialets nøjagtige optagelser. I denne artikel vil vi tale om, hvordan du måler kluden korrekt i det indre rum i en kompleks, enkel form.

  Måleformular: Prøve

  Hvad skal overvejes ved måling af lokalet:

  1. Arbejdet udføres uden fejl, ellers vil loftsvævet åbnes korrekt.
  2. Det er umuligt at foretage ændringer i rummets planer i intervallet mellem målingerne af rummets parametre og før installationen af ​​installationen. I dette tilfælde forstår udøveren og kunden ikke hinanden. Den udøvende kunstner vil ødelægge kluden, fordi mønsteret vil være forkert.

  Gipsplader, som er grundlaget for strækloftet, er kun monteret, før strækmaterialets dimensioner fjernes. Hvis du foretager målinger efter, er der tilladt en grov fejl, da loftets parametre vil ændre sig. For at undgå en ubehagelig hændelse kontrollerer kunden nøjagtigheden af ​​skitsen.

  Overvågning af loftkonfigurationerne efter underskrivelsen af ​​projektet vil medføre nogle økonomiske overbetalinger til kunden. Entreprenøren kan kræve kompensation for gennemførelsen af ​​yderligere arbejde, så det er vigtigt at straks måle, forhandle projektet uden ændringer. Ofte er der retstvister på grund af omskæring af projektet, skal kunden være forsigtig.

  Sådan fjerner du målingerne

  Enkel rumform

  Det indre rum har form af et firkant, et rektangel. I dette tilfælde måles målingen ganske enkelt:

  • Der er en skitse af rummet. Det anbefales ikke at lave en tegning fra hukommelsen. Det er vigtigt at skitsere de præcise konturer i rummet;
  • Parametrene på hver væg tages så tæt som muligt på loftet. Ideelt set fladt plan findes kun i matematik, i anlæg er situationen anderledes. Ofte kan væggen, jo tættere på loftet, desto lysere blokeringen af ​​flyet udtrykkes;
  • For større nøjagtighed tages dimensioner af rumdiagonalerne. På måleformen skal der være omfattende oplysninger om rummets form. Målingens nøjagtighed afhænger generelt af nøjagtigheden af ​​måling af diagonaler.

  Ikke nødvendigvis to vægge af samme længde danner et rektangel, lige linjer kan danne parallelogrammer med en skarp og stump vinkel samtidigt.

  Måling buet loft

  I dette tilfælde har en af ​​flyene eller hele loftet afrundinger. Brokede linjer med buer, en lysbue med en variabel eller konstant radius, billedet i form af en blomst, dyr ser på loftet levende og pænt. Målinger af dette design til selvstændig udførelse er ret vanskelige.

  For at skabe en form, en tegning på et plan, har vi brug for alle de samme diagonaler, længden af ​​væggene. Det er umuligt at udføre arbejde uden en tidligere lavet skitse.

  Figuren viser et gitter med celler, hvis dimensioner afhænger af bøjningslinjerne og kompleksiteten af ​​grænserne.

  Hvis hver væg er krøllet, bliver varmeapparatet, belysningsarmaturet på loftet referencepunktet.

  Bøjet loft er som regel en af ​​tierne i loftformen, så der er ikke noget signifikant problem i bindingen til hjørnet, væggen.

  I figuren klæber kontrolpunkterne på nettet. Ofte begrænset til tværgående, langsgående linjer med variabel tonehøjde. Detailering på papir giver dig mulighed for at udføre et layout af loftet i enhver form.

  Måling af et loft på to niveauer

  Det er bedre at overlade denne type loft til specialister, da arbejdsomfanget er betydeligt, er det nødvendigt med maksimal nøjagtighed i målinger.

  Taket på to niveauer vil skjule fejlene og give boligen et unikt interiør. Meget vigtigt er zoneinddeling af rummet.

  Hvad vi er opmærksomme på, når du opretter et to-niveau loft:

  1. Bøjet overflade ser godt ud i rummelige værelser. Designet om nødvendigt øger, reducerer pladsen.
  2. Til dette loft passer indlejringer, mønstre, tegninger, komplekse lysskemaer.
  3. Der lægges særlig vægt på lyskilder. Korrekt anbragte accenter vil give rummet et raffineret, praktisk udseende.
  4. For et loft på to niveauer vil den bedste løsning være en kombination af flere farver og teksturer. Hovedfarven er hvid, fordi den er harmonisk med enhver anden nuance.

  De mest almindelige former for konstruktioner på to niveauer er ellipser, lukkede kurver, cirkler og "væg-til-væg" bevægelser.

  Det er svært at udføre en lukket kurve af dig selv: det er nødvendigt at beregne længden af ​​alle buerne, måle akkorderne. Det er bedre at stole på eksperterne.

  En ellipse er skabt meget lettere. For at gøre dette skal du måle to højder af formularen, angive placeringen af ​​to niveauer og overgangsmetoden. For at oprette en cirkel skal du måle cirklernes diameter.

  Loftet "fra væg til væg" er lavet som i tilfælde af en lukket kurve. Det er ønskeligt at fremme kvalificerede arbejdere. Specialister, der har gentagne gange beskæftiget sig med kerneaktiviteter, har succes med at klare opgaven.

  Måling af loftet med en indvendig udskæring

  Loftet med indvendig snit vil dekorere enhver bolig, især et tegnerum. Før installation skal præcise målinger udføres, så konstruktionen er unik.

  Udskæringen i stoffet har et hul i den form, du kan lide. For at gøre konstruktionen stærk, laves der en speciel forstærkningsramme, til hvilken armaturer der skal fastgøres. De kan være en eller flere. Nummeret er valgt afhængigt af loftets areal.

  Når der skæres på stoffet:

  • i færd med at skabe kluden (anbefales ikke, da pasformen på plads vil tage lang tid, er det svært at gætte nøjagtigheden af ​​hullet);
  • på stedet for montering af loftet. Den vanskelige proces vil dog eliminere manglerne i målingerne. Dette rådes af udøvelsen af ​​de arbejdstagere, der gentagne gange har overtaget installationen af ​​stræklofter.

  Svær retlinet form. Vi udfører målinger

  I dette tilfælde har rummet en kompleks polygonform med rette vinkler. Som i alle tilfælde er en detaljeret tegning angrebet. Opdel rummet på diagonalen, hver målt. Jo flere målinger, jo mere præcise skitsen bliver.

  Nyttige tips

  Ved hjælp af en laserafstandsmåler fjernes dimensionerne af et rum af enhver form hurtigt og præcist.

  Hvis du ikke bruger forbindelsesprofiler på et stort område, vil det strakte stof svække. Tøj også sags, hvis værelset er for langt.

  Derfor er målinger for hævede lofter nødvendige. De udføres i værelser med en enkel og kompleks konfiguration. Til målepræcision er der en laserfeltfinder. Den menneskelige faktor spiller også en vigtig rolle, da en højtuddannet medarbejder i virksomheden vil gøre jobbet meget bedre end en simpel mand på gaden. Værelser med store arealer kræver forstærkede rammer, så loftet ikke går i sag. Iagttagelse af alle nuancer kan vi håbe, at beregningen af ​​loftrummet er lavet præcist.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Blanke arkmålinger (måling) af vinduer, døre, stræklofter

  Blanket i målearket (måling) af vinduer, døre, stræklofter er en del af den interne regnskab og vedhæftning af kontrakten med kunden. Fremstillet på selvkopieringspapir, de er nemme at bruge, når vi fylder, får vi flere identiske kopier på én gang.

  Du kan bestille og modtage færdige blanke måleark i vores firma. Dette kræver ikke mange ture til vores kontor - i 2-3 dage efter bestilling, via telefon eller email, vil dine blanketter være klar. Som regel er emner lavet i to lag, limet sammen på den ene side med praktiske blokke af 50 stykker A4 eller A5 format.

  Om nødvendigt kan antallet af ark i formularen, formularen i blokken og andre egenskaber ændres, så de passer til dine behov.

  For nem brug af formularer ved udgangen kan du tilbyde forskellige muligheder for fastgørelsesformer (firmware, forår) og beskyttelsesmapper.
  Størrelser og priser: