Formular til måling af stræk loftsord

ARBEJDSTIDER:
Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 17.00
(ingen frokostpause)

FORMÅL OG BESTEMMELSE AF UDSLUTTE TYPER
ifølge den foreslåede prøve
A-4 format (210 * 297 mm) kan bestilles
bestående af to eller tre lag

omsætning på 200 eksemplarer.

TABLE OF COST OF FORMS I TID:

Priserne gælder kun KUN, når du bestiller fra SITE!

3 lag
uden nummerering

3 lag
med nummerering

COST SPECIFIED IN RUBLES FOR CIRCULATION
i henhold til "standard" takst (5 arbejdsdage)
Tariff "Haster" (pr. 1 arbejdsdag) + 50% af prisen
Eksprespris (i 3 arbejdstimer) + 100% af prisen

TIL SALG
KLAR FORM
MÅL OG BESTEMMELSE
suspenderet loft

Tilstedeværelse af klare former
kan tydeliggøre
via telefon 944-29-53

ANDRE PRØVER
selvkopierende
Blanco:

At placere dit logo på formularen
skal sendes til

e-mail: [email protected]

fil med sort og hvidt logo i vektorer i kurver
i formatet Corel Draw eller Adobe Illustrator.

De oplysninger, der er angivet i ansøgningen

skal være komplet og pålidelig.

Placering af de krævede data i formularens layout udføres kun gratis én gang!
Korrektion af data i layoutet - en betalt tjeneste.

Blanke arkmålinger (måling) af vinduer, døre, stræklofter

Blanket i målearket (måling) af vinduer, døre, stræklofter er en del af den interne regnskab og vedhæftning af kontrakten med kunden. Fremstillet på selvkopieringspapir, de er nemme at bruge, når vi fylder, får vi flere identiske kopier på én gang.

Du kan bestille og modtage færdige blanke måleark i vores firma. Dette kræver ikke mange ture til vores kontor - i 2-3 dage efter bestilling, via telefon eller email, vil dine blanketter være klar. Som regel er emner lavet i to lag, limet sammen på den ene side med praktiske blokke af 50 stykker A4 eller A5 format.

Om nødvendigt kan antallet af ark i formularen, formularen i blokken og andre egenskaber ændres, så de passer til dine behov.

For nem brug af formularer ved udgangen kan du tilbyde forskellige muligheder for fastgørelsesformer (firmware, forår) og beskyttelsesmapper.
Størrelser og priser:

Stretch loft måleformular

På denne side kan du downloade en formular til måling af stræklofter.

Formularen er præsenteret i to versioner: Et stort A4-format med udvidede data og et lille A5-format med hovedfelter. Dette måleblad er simpelthen nødvendigt, som store virksomheder og ikke store installationsorganisationer. For at forbedre image og brand awareness. Hvad er bedre: et uforståeligt ark papir revet ud af en notesbog eller et firma brevpapir med et firmas logo? Svaret er indlysende.

Et enkelt samlet format for måleformularen hjælper med at undgå mange problemer i virksomheden, som uundgåeligt opstår under arbejdsprocessen. Alt ekstra arbejde, alle størrelser - alt dette vil blive taget i betragtning og optaget på samme sted.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

Mål strækloftet

En ordre til installation af et strækloft er nødvendigvis forbundet med en række foreløbige operationer, uden hvilke der endog med god vilje ikke arbejde kan fortsættes. Vi taler om foreløbige målinger af strækloftet, der udføres i overensstemmelse med instruktionen, hvis resultater er angivet i en formular eller et ark, som i nedenstående prøve, og dernæst tjener som grundlag for at skabe en konfigurerbar model af loftsbeklædningen. Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nuancer, især fordi alle lofter er de samme, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et forkert værelse geometrisk form.

Derfor sætter vi os selv i mål at finde ud af, hvordan man måler stræklofter i varierende grad af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, todelt eller komplekst krøllet design.

Udformning af målingens form

Udformning af målingens form

Den form, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres i form af en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal udstyres eller kun en del af det (når loftet er indstillet segmentalt) med en angivelse af alle de nødvendige parametre. Et eksempel på et ark af målinger af hævede lofter kan downloades på linket: måleark.

Når der tages målinger, er der to mest almindelige vanskeligheder, hvis essens er dette:

 • fejlagtigt fjernet, og efterfølgende indtastet i form af parametrene vil føre til, at den færdige belægning i sidste ende ikke svarer til rummets form og størrelse;
 • En ændring i rumkonfigurationen efter at have foretaget målinger, der udføres uden samtykke fra det eksekutive selskab, kan føre til en konfliktsituation, hvis årsag igen vil være en uoverensstemmelse mellem webens geometri og geometrien i det allerede omplanlagte rum.

Sådanne vanskeligheder kan skyldes simpelthen på grund af inkonsekvenser i flere brigades arbejde på en facilitet, der hver især udfører en højt fokuseret opgave. For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne.

Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger. Hvis projektet efter målinger stadig skal ændres, kan eksekutivfirmaet med rette kræve at dække omkostningerne til en tidligere uforudsete mængde arbejde. Det er en skam, men i praksis følger alle ikke en sådan ordning, og sommetider kommer det til retssager.

Bestem størrelsen

Enkel form for loftkonstruktion

Den nemmeste måde at tage målinger på i et rum med en rektangulær eller firkantet form. Udfør samtidig følgende handlinger:

Det enkleste tilfælde. Det er nok at måle væggene og diagonalen

 1. Vi laver en skitse, uden at tænke på, at vi kan huske alle de nødvendige oplysninger.
 2. Vi måler hver af væggene så tæt på loftet som muligt. Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.
 3. Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.

Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge?

Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon. Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

Enhver polygon er let at opdele i simple geometriske former.

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi måler alle lige sektioner og fastsætter størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger. Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.
 4. Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).

Hvordan måles det buede loft?

Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses. Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud. I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

Måling af den buede overflade

 1. Vi laver en skitse af skissen. Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet. Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde. Afstanden fra krydskonturens skæringspunkt med linjerne på skitsen til væggene får lov til at modellere et ret præcist layout af den eksisterende loftsform.

Nyttige subtiliteter

Vær opmærksom på nogle tips, der gør robotten enklere og bidrager til at opnå det ønskede resultat på kortere tid:

 • Anvendelsen af ​​en laserafstandsmåler vil reducere arbejdet væsentligt for at bestemme vægternes størrelse og andre nødvendige afstande. Dette gælder for værelser af enhver form;
 • Det maksimale tilladte areal af spændedækslet monteret uden hjælp af specielle profiler-stik, der er udstyret med bøjler, er 50. Hvis denne kendsgerning ignoreres, kan belægningen gradvist falde og vende sig fra en streng konstruktion til en slags hjerteskærende syn. Selvfølgelig giver ingen garantier for at falde, men sandsynligheden for dette er meget høj. Alt afhænger i sidste ende af rummets konfiguration;
 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt. Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem. Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske areal af loftoverfladen.

Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse. Måske vil en engangsobservation af handlinger fra en erfaren installatør under bestemmelsen af ​​parametrene for spændbelægningen hjælpe med til at forstå grundigt hele ordningen i det udførte arbejde.

Til noten: Gå ikke glip af muligheden for at få værdifuld praktisk erfaring, hvis en sådan mulighed præsenterer sig for dig og derefter arbejdet med at udarbejde et måleblad med dine egne ressourcer bliver ret gennemførligt.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

En ordre til installation af et strækloft er nødvendigvis forbundet med en række foreløbige operationer, uden hvilke der endog med god vilje ikke arbejde kan fortsættes. Vi taler om foreløbige målinger, der udføres i overensstemmelse med instruktionen, hvis resultater indgår i et stræknings loftmålingsark eller -ark, som i eksemplet nedenfor, og senere tjener som grundlag for at skabe en konfigurerbar loftsmodel. Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nyanser, især da der ikke er tale om alle dækninger, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et rum med uregelmæssig geometrisk form.

Derfor sætter vi os selv mål om at finde ud af, hvordan man måler de suspenderede overflader af forskellige grader af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, to-tier eller komplekst krøllet design.

Udformning af målingens form

Den form, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres i form af en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal arrangeres, eller kun en del af det (når lærredet er indstillet segmentalt) med en indikation af alle de nødvendige parametre. Et eksempel på et ark med målinger af stræklofter kan downloades på linket: måleark.

Når der tages målinger, er der to mest almindelige vanskeligheder, hvis essens er dette:

 • fejlagtigt fjernet, og efterfølgende indtastet i form af parametrene vil føre til, at den færdige belægning i sidste ende ikke svarer til rummets form og størrelse;
 • En ændring i rumkonfigurationen efter at have foretaget målinger, der udføres uden samtykke fra det eksekutive selskab, kan føre til en konfliktsituation, hvis årsag igen vil være en uoverensstemmelse mellem geometrien og lærredet i det allerede omplanlagte rum.

Sådanne vanskeligheder kan skyldes simpelthen på grund af inkonsekvenser i flere brigades arbejde på et anlæg, der hver især udfører en højt fokuseret opgave. For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne.

Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger. Hvis entreprenørvirksomheden efter at foranstaltningerne i projektet stadig er nødt til at foretage ændringer, kan retmæssigt kræve at dække omkostningerne til den tidligere uforudsete mængde arbejde. Det er en skam, men i praksis følger alle ikke en sådan ordning, og sommetider kommer det til retssager.

Bestem størrelsen

Enkel form for loftkonstruktion

Den nemmeste måde at tage målinger på i et rum med en rektangulær eller firkantet form. Udfør samtidig følgende handlinger:

 1. Vi laver en skitse, uden at tænke på, at vi kan huske alle de nødvendige oplysninger.
 2. Vi måler hver af væggene så tæt på loftet som muligt. Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.
 3. Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.

Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge?

Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon. Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi foretager målinger af alle lige sektioner, der fastgør størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger. Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.
 4. Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).

Hvordan måles det buede loft?

Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses. Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud. I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

 1. Vi laver en skitse af skissen. Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet. Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde. Afstanden fra krydskonturens skæringspunkt med linjerne på skitsen til væggene får lov til at modellere et ret præcist layout af den eksisterende loftsform.

Nyttige subtiliteter

Vær opmærksom på nogle tips, der gør robotten enklere og bidrager til at opnå det ønskede resultat på kortere tid:

 • Anvendelsen af ​​en laserafstandsmåler vil reducere arbejdet væsentligt for at bestemme vægternes størrelse og andre nødvendige afstande. Dette gælder for værelser af enhver form;
 • Det maksimalt tilladte område af spændedækslet monteret uden hjælp af specielle profiler-stik forsynet med suspensioner er 50. Hvis denne kendsgerning ignoreres, kan belægningen gradvist falde og blive til et hjerteskakende skuespil, der bringer glæde til den strenge konstruktion. Selvfølgelig giver ingen garantier for at falde, men sandsynligheden for dette er meget høj. Alt afhænger i sidste ende af rummets konfiguration;
 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt. Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem. Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske overfladeareal.

Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse. Måske vil en engangsobservation af handlinger fra en erfaren installatør under bestemmelsen af ​​parametrene af det hængslede dæk bidrage til en mere grundig forståelse af hele ordningen af ​​det udførte arbejde.

Til noten: Gå ikke glip af muligheden for at få værdifuld praktisk erfaring, hvis en sådan mulighed præsenterer sig for dig og derefter arbejdet med at udarbejde et ark med målinger med dine egne ressourcer bliver helt gennemførligt.

Blank måling af stræklofter download

Relaterede artikler

Basen af ​​de registrerede biler

Anprisningen til forsikringsselskabet for inddrivelse af forsikringsudligningsbrand

Konklusionens konklusion i forbindelse med accept af overdragelse af anlægsaktiver

For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne. Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger.

Stretch loft måleformular

Flere funktioner fungerer muligvis ikke. Aktiver venligst javascript for at få adgang til fuld funktionalitet.

Plads til din annonce Plads til din annonce Plads til din annonce Startet af vizhen, 26. november 2011 13:18

 • Log venligst ind for at svare

6 svar på dette emne # 1vizhen Sendt Hjælp til at finde tegningsformularen til måling af strækloftet, hvad er funktionerne i koordination med kunden.

Måleark

 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt.
  Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem.
  Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske areal af loftoverfladen.

Sammenfatning Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

 1. Vi laver en skitse af skissen.
  Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet.
  Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde.

Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi foretager målinger af alle lige sektioner, der fastgør størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger.

Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.

 • Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).
 • Hvordan måles det buede loft? Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses.

  Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud.

  Prøve måleark stræklofter

  Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.

  • Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.
  • Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge? Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon.

  Blank måling af stræklofter download

  • Brev til fængsel til en veneksample Brev om at anmode om et prøvebrev til en anmodning - Populær på internettet Prøve at skrive et ansøgningsskrivelse til et job - du har fundet et eksempelbrev til en ven i fængsel - Google Dokumenter Brev [...]
  • Ansøgning om nedsættelse af domstolsudgifter Ansøgning om udsættelse eller afdragsbetaling af retsomkostninger, nedsættelse af deres størrelse eller fritagelse for dem download prøve til dock Sample ansøgning til retten for at reducere fradrag [...]
  • Sådan skriver du et job til et job korrekt prøve genoptage prøveeksemplet skrive en koks prøveprøve - alldez.ru Blank genoptagelse til et job i Kary Ansøgning om skattefjernelse af et transportskatteformular Ansøgningsformularfyldning til et job [...]
  • Prøverapport om sanatorium-resort Statements, sanatorium-og-spa-behandling, mont blank, ansøgningsskema til sanatorium-og-spa-behandling til pensionister Dette Victory Day...

  For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

  • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
  • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

  Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne. Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger.
  Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nuancer, især fordi alle lofter er de samme, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et forkert værelse geometrisk form. Derfor sætter vi os selv i mål at finde ud af, hvordan man måler stræklofter i varierende grad af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, todelt eller komplekst krøllet design.

  Udformning af et målemåling Udarbejdelse af et måleemne Et emne, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres som en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal afregnes eller kun en del af det (når loftet er indstillet segmentalt), hvilket angiver alle de nødvendige parametre.

  Et eksempel på et ark af målinger af hævede lofter kan downloades på linket: måleark.

  Målinger af enkle stræklofter - instruktioner

  Inden du bestiller et lærred til et strækloft, skal du først måle rummet, tage hensyn til dets konfiguration og funktioner, herunder nutid og planlagt kommunikation.

  For ikke at betale to gange, skal du bruge vores instruktioner til måling af stræklofter, især når det gælder målinger af lærred til harpoonloft. Den mindste fejl i målingerne og tegningen vil trods alt føre til, at materialet bliver beskadiget, da mønsteret ikke passer til rummets faktiske størrelse.

  Hvis stof og film til hæftning af lofter sælges til et snit med en kant på 10-15 cm på alle sider, bliver harpoonbanerne udskåret mindre end bundloftet med 6-10% på alle sider (procenten af ​​krympningen afhænger af filmens tæthed og elasticitet).

  I det første tilfælde er lærredet spændt, fastgjort med en perle, og overskydende afskåret i det andet - materialet med harpunen svejset rundt omkretsen er gemt i specielle spor i baguetten. Denne montering er ikke kun den mest pålidelige, men giver også mulighed for senere gentagne gange at demontere - installationen af ​​loftet.

  Trinvise instruktioner til måling af stræklofter

  1. Fyldning af måleformen.

  Arbejdet begynder med et måleark (til selvmontering, det er bare et ark papir på hvilket du vil indtaste alle de nødvendige oplysninger). På formularen skal du lave en skitse af loftet og derefter optage på de rigtige steder målingerne resulterer.

  Når du tegner en tegning, tegner loftet som om du stod oven på det, afspejler programmet automatisk billedet, og loftet bliver som nødvendigt (hvis der foretages målinger for spændingsvæggene, så laver du en tegning direkte på væggen og angiver altid, at det er en væg og ikke loftet, så programmet ikke spejler tegningen).

  Målinger er lavet på overfladen klar til installation, efter at det ikke længere er muligt at slå af gipset fra væggene eller tværtimod dække dem med en løsning - dette vil forvrænge resultaterne, og lærredet passer ikke til dit værelse.

  Uerfarne målinger er bedst at arbejde sammen. Alle tager målinger selv, sætter dem på hans skitse, og derefter forsoning er gjort. Klienten bekræfter rigtigheden af ​​påfyldningen.

  For selvmålinger skal du kontrollere, at du ikke tager fejl. Selv 1 - 2 cm spiller en rolle. Følgende værktøjer er nødvendige til måling: Lasertape måling (du kan også bruge almindeligt tape), en blyant og et måleark.

  2. Mål et kvadratisk eller rektangulært loft.

  Så tegningen af ​​loftet er tegnet på papir, du kan begynde målinger. Tegningen angiver, hvor vinduerne og dørene er placeret. Rummets hjørner modtager betegnelser, f.eks. Alfabetisk: A, B, C og D. Efter måling af både længder og bredder registreres data AB, BC, CD og AD.

  Derefter måles diagonalerne AC og BD, deres indekser indføres også i formularen. Forsøg ikke at snyde og måle kun på den ene side, værelserne synes kun at være lige.

  Mål vægge under loftet, hvor rammen af ​​spændingsstrukturen vil blive monteret. Alle parametre, selv de samme, indtastes i formularen.

  Hvis rummet har en kompleks geometri, er det nødvendigt at måle langs omkredsen og derefter opdele loftet i trekanter og måle alle diagonalerne, der forbinder de tilsvarende vinkler af rummet.

  3. Gør yderligere oplysninger i formularen.

  Derefter angiver formularen den svejsede ledes retning, hvis der er en søm på loftet. Det sker normalt fra en lyskilde, det vil sige fra et vindue, men i hvert tilfælde løses dette problem individuelt afhængigt af filmens bredde, antallet af vinduer og andre belysningskilder.

  Derefter registreres navnet og artiklen for den valgte filmtekst (stof) og lignende profilparametre for rammen. Ved selvinstallation indføres disse data sammen med et konsulentfirma.

  Målerne i formularen angiver type, placering og antal armaturer, om ledninger er nødvendige, hvad er og / eller der vil være kommunikation, om du skal omgå rørene (som angivet på tegningen) og andre hjælpearbejder.

  Blanketten skal udfyldes tydeligt, pænt, i læselig håndskrift. I slutningen skal du angive klientens dato og underskrift. Dette fjerner yderligere konflikter. Mådere skal advare kunderne, at det ikke er muligt at ændre sig efter at have underskrevet måleformularen og underskrive kontrakten

  • Rummets størrelse og form
  • stof materiale, dets farve og tekstur, type profil, orienteringen af ​​svejsede led.

  Men alt, der vedrører belysning og hjælpearbejde, kan ændres helt op til starten af ​​installationen af ​​loftkonstruktionen.

  Bestil loftmålinger

  Hvis instruktionen om måling af lofter syntes for kompliceret for dig, kan du ringe måleren fra vores firma. Udnyt denne tjeneste er af hensyn til tillid, at loftet vil være nøjagtigt som du vil, og du behøver ikke at betale for meget, når du omarbejder.

  Desuden er denne service helt gratis i Moskva og Moskva. Vi kan kun bestille fremstilling af loftet og hele komplekset af værker, det vil sige installationen af ​​"nøglefærdige". Vi talte om målinger af et simpelt loft, og i vanskelige tilfælde er det bedre at stole på dette arbejde for fagfolk.

  Kvittering til installation af strækloft

  Eksempel på form for den strenge rapportering, der er trykt i vores trykkeri
  Omfang: Lejlighed renovering, kontorer

  Du kan bestille en lignende form for streng rapportering, med ændringer, der opfylder kravene til dit arbejde.

  Kvitteringen til installation af strækloftet er lavet af selvkopierende papir i to lag. Offset trykning i sort blæk. Sekscifret nummer. Anvendelsesområde - byggearbejde. Produktet opfylder kravene til BSO.

  BelEvroPrestizh

  Vi er åbne for samarbejde


  Vi er klar til at interessere dig og levere højkvalitets lofter til forhandlere, eksklusive arbejdsvilkår, fleksible og individuelle prispolitikker, der passer til dig og dine kunder! Enhver virksomhed eller individuel iværksætter, uanset ejendomsform, kan blive vores forhandler.
  Flere detaljer.

  nyheder

  Programmet for bygning af loftslofter Prestige

  Programmet giver dig mulighed for at designe et ophængt loft på de foretagne målinger.

  Programmets funktionalitet:

  • - Tegning en tegning med mulighed for skærende diagonaler
  • - Tegning en tegning ved at definere en vinkel i grader
  • - Hurtigt bygge ellipsoide lofter
  • - Anvendelse af yderligere figurer på siderne af grundtræk og -skæringer (trekant, rektangel, cirkel, lysbue), som gør det muligt at oprette nedskæringer af vilkårlig form
  • - Muligheden for at udskrive en formular til kunden med logoet og oplysninger om forhandleren
  • - Evnen til at kopiere den færdige tegning til udklipsholderen for at indsætte i andre dokumenter (for eksempel i MS Word)
  • - Muligheden for trin for trin tegning konstruktion,
  • - Evnen til at redigere basaltegningen manuelt,
  • - Evnen til at indstille overgangsniveauet (til flere niveauer) giver dig mulighed for at undgå unødvendige beregninger, når du opbygger komplekse lofter,
  • - Evne til at indlæse en intern cutout fra en fil med en allerede konstrueret tegning (relevant for flere niveauer, når interne udskæringer er en del af et strækloft)
  • - Indstilling af spotlights (letter processen med at koordinere placeringen af ​​lamperne med klienten, så installatøren viser en udskrift med koordinater for lamperne)
  • - Evnen til at bevæge en eller flere vægge (segmenter) med en bestemt mængde (på klientens anmodning kan du indstille væggene til at fastgøre loftgardinet til hovedloftet eller trække sig tilbage for at installere klædeskabet)
  • - Automatisk tilpasning af sømme (6 tilstande er til stede), samt manuel indstilling af sømindgangen i den rigtige retning
  • - Multi-mønstret loft giver dig mulighed for at kombinere loftet i flere farver og teksturer

  Som forhandler for dig er forhandlerens version gratis.

  Husk, at den beskrevne software er beskyttet af ophavsret og kun leveres til autoriserede forhandlere af virksomheden. Nyd alle fordelene ved at arbejde med WhiteEuroPresistiv, blive vores forhandler, få software og tjen mere ved hjælp af moderne teknologier.

  Programmets ophavsret tilhører: Smirnov Vladimir Sergeevich.
  Programmet er ikke til salg.

  Hvordan måler man strækloftet med egne hænder?

  Det nedhængte loft er ikke kun et stilfuldt indretning, men også en nyttig konstruktion i mange henseender. Moderne materialer, der anvendes til fremstilling af stræklofter, kan isolere et rum fra fremmed støj, øge dens varmeisolering og brandsikkerhed.

  Det nedhængte loft er ikke kun et stilfuldt indretning, men også en nyttig konstruktion i mange henseender.

  En af de vigtigste opgaver, der skal tages op i udformningen af ​​suspenderede strukturer, er at foretage målinger. Ikke kun loftets udseende, men også dets levetid afhænger af nøjagtigheden af ​​alle målinger. Derfor bør løsningen af ​​dette problem nås med alt ansvar. Endvidere vil det blive overvejet, hvordan strækloftet måles.

  Registrering af måleformen

  Før du bestiller spændingsstrukturen, skal du måle loftet, hvor det skal monteres, og oprette en arbejdsskitse. Hvis du planlægger at udføre alle målinger uafhængigt, så skal du bruge en måleformular. Det kan hentes fra firmaet, der fremstiller og installerer stræklofter.

  Registrering af måleformen.

  I skemaet tegnes en skematisk skitse af det fremtidige produkt. I så fald skal alle målinger foretages med maksimal nøjagtighed (afvigelser på højst 5 mm er tilladt). Hvis der opstår fejl under målingen, bliver det falske loft fremstillet ukorrekt, hvilket vil medføre ekstra tid og finansielle omkostninger for at eliminere alle unøjagtigheder.

  Det skal også bemærkes, at hvis der blev udført byggearbejde mellem målingerne og før installationen af ​​loftet i lokalet, hvilket medførte en ændring i rumkonfigurationen, kan dette føre til uoverensstemmelser mellem entreprenøren og kunden.

  For at undgå en sådan situation bør du overholde følgende anbefalinger:

  • måling af strækloftet skal udføres af 2 forskellige personer, som vil arbejde uafhængigt af hinanden, hvorefter de opnåede resultater sammenlignes med hinanden;
  • Producentens repræsentant skal kontrollere skitsen og bekræfte rigtigheden.

  Måling af loftet for et enkelt værelse

  For alle målinger kan du have brug for:

  Måling af loftet for at placere en simpel form.

  Hvis rummet, hvor det er planlagt at installere den hængslede struktur, har en simpel form (rektangel eller firkant), så vil målefølgen se sådan ud:

  1. Tegn en skitse.
  2. Mål længden af ​​alle vægge så tæt som muligt på loftet. Det er nødvendigt at måle alle væggene, fordi absolut korrekte geometriske former i konstruktionen er meget sjældne (en væg i et firkantet rum kan være flere centimeter større end resten). Forede vægge kan også forvride det rigtige billede, så målinger foretages tæt på loftet.
  3. Mål diagonalen i rummet. Dette skyldes, at det maksimale antal målte afstande skal angives i måleformularen, hvilket reducerer sandsynligheden for en fejl til et minimum.

  Måling af loftet for et rum med kompleks retlinet form

  Hvis rummet er en kompleks polygon, så har du i dette tilfælde brug for:

  1. Tegn en skitse af rummet.
  2. Mål alle lige dele af væggene, og indtast de opnåede værdier i formularen.
  3. Fordel rummet i det nødvendige antal trekanter, og mål derefter alle deres sider. De resulterende værdier er i skissen.
  4. Hvis loftet i dit hus understøttes af kolonner, eller der er andre faktorer, der kan påvirke målingernes nøjagtighed, angiv dem på skissen.

  Måling af et todelt design

  At lave en skitse af et to-niveau strækloft er en ret kompliceret operation, hvor du skal tage højde for mange faktorer. Derfor anbefales det at overdrage dette arbejde til en specialist. Hvis du er helt sikker på dine evner, kan du prøve at gøre det selv.

  Tak på to plan giver dig mulighed for at skabe et unikt design af rummet, give det en friskhed og eliminere ulemperne.

  Måling af loftet for et rum med kompleks retlinet form.

  Med det rigtige valg af suspenderet struktur er det muligt at lave en effektiv zoneinddeling af rummet.

  Når du vælger et to-niveau strækloft, skal du være opmærksom på følgende:

  1. Krummet design vil se godt ud i et rummeligt værelse. Du skal vide, at sådanne lofter ikke kun kan øge rummet visuelt, men også indsnævre det.
  2. Til sådanne lofter er det bedst at vælge materialer med dekorative mønstre, forskellige mønstre og indsatser til lamper.
  3. Det er meget vigtigt at designe belysningssystemet korrekt, som du kan give rummet nogle funktioner af praktisk og forfining.
  4. For at konstruere et loft på to niveauer anbefales det at anvende materialer af forskellig farve og tekstur. Som en base vil den ideelt set se hvid ud, som perfekt kombinerer med de andre nuancer.

  To-niveau stretch lofter kan være af forskellige design, hvis måling har sine egne nuancer. De mest populære design af to niveauer lofter er:

  • lukket kurve;
  • ellipse;
  • en cirkel;
  • fra væg til væg.

  Måling af et todelt design.

  En lukket kurve er en krøllet konstruktion af vilkårlig form. Det måles som følger:

  • hele figuren er delt med prikker i geometriske buer, det vil sige i krumme sektioner med en konstant radius (A, B, C,..., J);
  • Akkorder af modtagne buer måles (L1, L2,..., L10);
  • fra et hvilket som helst punkt (for eksempel fra punkt A) måles alle diagonaler;
  • længden af ​​alle buer beregnes (d1, d2,..., d10).

  Efter alle målinger skal du bestemme det sted, hvor 1. og 2. niveau af loftet vil blive placeret. I dette tilfælde angiver skitse højden på 1. og 2. niveau og typen af ​​overgang (simpel overgang, med belysning osv.).

  Måling af tofladens loft på elliptisk form er meget lettere. For at gøre dette måler du ellipsens 2 højder, angiver placeringen af ​​1. og 2. niveau og overgangstypen. Til konstruktion af en rund form er det nødvendigt kun at måle cirklets diameter med en yderligere indikation af dataene, som i det foregående eksempel.

  Måling af et buet strækloft, der er konstrueret af "væg-til-væg" -type, udføres efter samme princip som i det første tilfælde.

  Det er helt muligt at måle loftet med egne hænder. Det vigtigste er at følge alle regler og anbefalinger.