Stretch loft måleformular

ARBEJDSTIDER:
Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 17.00
(ingen frokostpause)

FORMÅL OG BESTEMMELSE AF UDSLUTTE TYPER
ifølge den foreslåede prøve
A-4 format (210 * 297 mm) kan bestilles
bestående af to eller tre lag

omsætning på 200 eksemplarer.

TABLE OF COST OF FORMS I TID:

Priserne gælder kun KUN, når du bestiller fra SITE!

3 lag
uden nummerering

3 lag
med nummerering

COST SPECIFIED IN RUBLES FOR CIRCULATION
i henhold til "standard" takst (5 arbejdsdage)
Tariff "Haster" (pr. 1 arbejdsdag) + 50% af prisen
Eksprespris (i 3 arbejdstimer) + 100% af prisen

TIL SALG
KLAR FORM
MÅL OG BESTEMMELSE
suspenderet loft

Tilstedeværelse af klare former
kan tydeliggøre
via telefon 944-29-53

ANDRE PRØVER
selvkopierende
Blanco:

At placere dit logo på formularen
skal sendes til

e-mail: [email protected]

fil med sort og hvidt logo i vektorer i kurver
i formatet Corel Draw eller Adobe Illustrator.

De oplysninger, der er angivet i ansøgningen

skal være komplet og pålidelig.

Placering af de krævede data i formularens layout udføres kun gratis én gang!
Korrektion af data i layoutet - en betalt tjeneste.

Blank måling og hvordan man måler det hængende loft?

Mål strækloftet

En ordre til installation af et strækloft er nødvendigvis forbundet med en række foreløbige operationer, uden hvilke der endog med god vilje ikke arbejde kan fortsættes. Vi taler om foreløbige målinger af strækloftet, der udføres i overensstemmelse med instruktionen, hvis resultater er angivet i en formular eller et ark, som i nedenstående prøve, og dernæst tjener som grundlag for at skabe en konfigurerbar model af loftsbeklædningen. Selvom det ikke synes at være noget kompliceret her, er det faktisk meget problematisk at gøre dette arbejde uden at tage hensyn til alle de tekniske nuancer, især fordi alle lofter er de samme, og nogle udover at have mere end et niveau er også placeret i et forkert værelse geometrisk form.

Derfor sætter vi os selv i mål at finde ud af, hvordan man måler stræklofter i varierende grad af kompleksitet, uanset om det er et regelmæssigt, todelt eller komplekst krøllet design.

Udformning af målingens form

Udformning af målingens form

Den form, hvori alle målinger af strækloftet er lavet, kan repræsenteres i form af en sædvanlig skematisk tegning, der viser formen på det rum, der skal udstyres eller kun en del af det (når loftet er indstillet segmentalt) med en angivelse af alle de nødvendige parametre. Et eksempel på et ark af målinger af hævede lofter kan downloades på linket: måleark.

Når der tages målinger, er der to mest almindelige vanskeligheder, hvis essens er dette:

 • fejlagtigt fjernet, og efterfølgende indtastet i form af parametrene vil føre til, at den færdige belægning i sidste ende ikke svarer til rummets form og størrelse;
 • En ændring i rumkonfigurationen efter at have foretaget målinger, der udføres uden samtykke fra det eksekutive selskab, kan føre til en konfliktsituation, hvis årsag igen vil være en uoverensstemmelse mellem webens geometri og geometrien i det allerede omplanlagte rum.

Sådanne vanskeligheder kan skyldes simpelthen på grund af inkonsekvenser i flere brigades arbejde på en facilitet, der hver især udfører en højt fokuseret opgave. For at undgå sådanne misforståelser bør du være opmærksom på følgende tips:

 • måleoperationer kan udføres af to forskellige specialister på forskellige tidspunkter, og de opnåede resultater sammenlignes med hensyn til overholdelse;
 • så foretager kunden en personlig kontrol af de opnåede resultater, og efter fjernelse af alle tvivlsomme punkter sætter han sin underskrift under skitse og derved angiver hans bevidsthed og aftale med forslaget.

Som det fremgår af beskrivelsen, gør det muligt at forstå helt klart hvordan man måler strækloftet og forenkler udførelsen af ​​den tekniske opgave for dig selv og medarbejderne.

Disse anbefalinger vil beskytte arbejdsgiveren og udøverne af ordren, hvilket minimerer sandsynligheden for fejlagtige handlinger. Hvis projektet efter målinger stadig skal ændres, kan eksekutivfirmaet med rette kræve at dække omkostningerne til en tidligere uforudsete mængde arbejde. Det er en skam, men i praksis følger alle ikke en sådan ordning, og sommetider kommer det til retssager.

Bestem størrelsen

Enkel form for loftkonstruktion

Den nemmeste måde at tage målinger på i et rum med en rektangulær eller firkantet form. Udfør samtidig følgende handlinger:

Det enkleste tilfælde. Det er nok at måle væggene og diagonalen

 1. Vi laver en skitse, uden at tænke på, at vi kan huske alle de nødvendige oplysninger.
 2. Vi måler hver af væggene så tæt på loftet som muligt. Kun på denne måde afspejler det endelige billede mest objektivt rummets reelle geometri.
 3. Vi måler diagonalerne, da det er muligt, at rummet har umærkelig forvrængning af hjørnerne til øjnene. En sådan handling vil bidrage til at fjerne eventuelle strukturelle mangler. Faktisk kan det vise sig, at et rum med vægge af samme længde ikke er som et rektangel, men et parallelogram.

Hvordan måles stræk loft kompleks form med lige vægge?

Det er noget sværere at måle strækloftet, når rummet ser ud som en kompliceret polygon. Hvad skal der gøres i denne sag? Og gør følgende:

Enhver polygon er let at opdele i simple geometriske former.

 1. Og igen begynder det hele med en rumplan.
 2. Vi måler alle lige sektioner og fastsætter størrelsen på papir.
 3. Vi deler også skematisk skitse af rummet i flere flere trekanter og bestemmer længden af ​​alle diagonale retninger. Maksimal nøjagtighed opnås med nøjagtig bestemmelse af vinkelværdier.
 4. Alle tilgængelige strukturelle elementer skal nødvendigvis afspejles i planen (skitse).

Hvordan måles det buede loft?

Helt ærligt, ikke-gaveversionen af ​​værelseskonfigurationen, men du bør ikke modløses. Selvom du måske må beskæftige dig med buer, der har forskellige radii eller brudte linjer, er der stadig en vej ud. I et sådant miljø forsøger vi at gøre alt så forsigtigt som muligt ved hjælp af følgende tips:

Måling af den buede overflade

 1. Vi laver en skitse af skissen. Dette er allerede kendt.
 2. Vi forsøger at bestemme størrelsen af ​​lige sektioner.
 3. Derudover anvender vi gitterlayoutet på skissen og holder trin fra 10 til 20 cm. Celleparametrene afhænger af kompleksiteten af ​​rumformen og radiusværdierne ved bøjningerne.
 4. Vi sætter på skissen alle kontrolpunkter, idet de har udført deres binding til koordinatnettet. Det er normalt nok at anvende kun de linjer, der går over (eller i længderetningen) og har en konstant tonehøjde. Afstanden fra krydskonturens skæringspunkt med linjerne på skitsen til væggene får lov til at modellere et ret præcist layout af den eksisterende loftsform.

Nyttige subtiliteter

Vær opmærksom på nogle tips, der gør robotten enklere og bidrager til at opnå det ønskede resultat på kortere tid:

 • Anvendelsen af ​​en laserafstandsmåler vil reducere arbejdet væsentligt for at bestemme vægternes størrelse og andre nødvendige afstande. Dette gælder for værelser af enhver form;
 • Det maksimale tilladte areal af spændedækslet monteret uden hjælp af specielle profiler-stik, der er udstyret med bøjler, er 50. Hvis denne kendsgerning ignoreres, kan belægningen gradvist falde og vende sig fra en streng konstruktion til en slags hjerteskærende syn. Selvfølgelig giver ingen garantier for at falde, men sandsynligheden for dette er meget høj. Alt afhænger i sidste ende af rummets konfiguration;
 • Et af de mest beroligende øjeblikke er, at PVC-lærredene har god elasticitet og strækker sig godt. Med dette i tankerne er det ikke nødvendigt at være bange for panik ved udarbejdelse af en skitse, for at tillade små unøjagtigheder, fordi derudover strækker lærredet for et par centimeter ikke vil være et problem. Installatører ved dette og føler sig derfor godt, fordi mønsteret af loftmaterialet er lavet med et fald i den faktiske størrelse på 5-7% af det faktiske areal af loftoverfladen.

Ved første øjekast kræver enkle trin til måling af strækloftet stadig noget forberedelse. Måske vil en engangsobservation af handlinger fra en erfaren installatør under bestemmelsen af ​​parametrene for spændbelægningen hjælpe med til at forstå grundigt hele ordningen i det udførte arbejde.

Til noten: Gå ikke glip af muligheden for at få værdifuld praktisk erfaring, hvis en sådan mulighed præsenterer sig for dig og derefter arbejdet med at udarbejde et måleblad med dine egne ressourcer bliver ret gennemførligt.

Stretch loft måleformular

På denne side kan du downloade en formular til måling af stræklofter.

Formularen er præsenteret i to versioner: Et stort A4-format med udvidede data og et lille A5-format med hovedfelter. Dette måleblad er simpelthen nødvendigt, som store virksomheder og ikke store installationsorganisationer. For at forbedre image og brand awareness. Hvad er bedre: et uforståeligt ark papir revet ud af en notesbog eller et firma brevpapir med et firmas logo? Svaret er indlysende.

Et enkelt samlet format for måleformularen hjælper med at undgå mange problemer i virksomheden, som uundgåeligt opstår under arbejdsprocessen. Alt ekstra arbejde, alle størrelser - alt dette vil blive taget i betragtning og optaget på samme sted.

Sådan måles strækloftet: enkle og komplekse former

Før du bestiller et strækloft skal du fjerne den nøjagtige størrelse af rummet og skitsere en arbejdsskitse af projektet. I artiklen finder vi ud af, hvordan man måler strækloftet. Vi vil overveje både simple rektangulære former og værelser med komplekse former.

Gunstigt tilbud. Overvej dog dette arbejde ud fra målerens synsvinkel.


Til at begynde med, hvordan man optager de indfangede dimensioner.

Måleformular: design og mulige problemer

Måleformularen til et strækloft er i det væsentlige en skematisk skitse af formen af ​​et rum (eller et loft, hvis det kun dækker en del af gulvarealet).

To potentielt modstridende situationer er forbundet med de fjernede dimensioner:

 • Målinger af loft taget med fejl vil medføre, at lærredet bliver markeret og lavet med en uegnet form og / eller størrelse.
 • Ændring af rummets form mellem målingstimerne og installation af loftet vil høfligt skabe en misforståelse mellem kunden og den udøvende kunstner.

Den mest tåbelige situation, der nogle gange opstår, når flere reparationsbesætninger arbejder parallelt på grund af uoverensstemmelser i deres handlinger: Strækloftets dimensioner er fjernet, loftet er bestilt, og bygherrerne er i mellemtiden begyndt at installere gipspladen eller boksen, der overlapper den (se vægge og gipspladerlofter med egne hænder).

Den enkleste tidsfrist hjælper med at undgå begge situationer:

 1. Måling af strækloftet udføres af to forskellige personer uafhængigt af hinanden med efterfølgende verifikation af resultaterne.
 2. Kunden kontrollerer skitsen og viser, at han er bekendt med projektet og er enig.

Projektet underskrevet af kunden betyder, at omkostningerne afstemmes, når der foretages ændringer i loftets konfiguration.

Efter disse enkleste anbefalinger reduceres sandsynligheden for fejl til et minimum. I tilfælde af en ændring i loftets konstruktion efter bestilling (se gipspladestrukturer på loftet - design og installation) har entreprenøren ret til at kræve erstatning for yderligere arbejde. Desværre er disse anbefalinger ofte forsømt.

Nuance: Lad os være realistiske. I andet tilfælde vil kundens underskrift i projektet kun hjælpe dig, når det kommer til retten. Øvelse viser, at de fleste kunder har en tendens til at overveje alle problemer med at koordinere bygherrens teams arbejde som deres egne problemer.

Fjern størrelsen

Enkel rumform

Givet: et værelse er et firkant eller et rektangel.

Hvordan måler man strækloftet i dette simple tilfælde?

 • Skits en skitse. Lad være med at stole på hukommelsen: Husk at skitse omridset af rummet.
 • Fjern alle vægstørrelser så tæt som muligt på loftet. Det er af alle vægge: absolutte geometriske figurer findes i geometri, men ikke i konstruktion. Forede vægge kan også forvride billedet, hvilket er grunden til størrelsen og foreslået at skyde så tæt som muligt på loftet.
 • Fjern størrelsen af ​​rumdiagonalerne. Hvorfor? Årsagen blev nævnt et par sætninger før. Målearket for stræklofter skal indeholde omfattende præcise oplysninger om rummets størrelse og form.

Selvom de modsatte vægge er nøjagtigt ens længde - betyder det ikke, at rummet er et almindeligt rektangel. Det kan være et parallelogram med to skarpe og to ustabile vinkler.

Det enkleste tilfælde. Det er nok at måle væggene og diagonalen.

Den komplekse form af rummet med lige vægge

Givet: Værelset er et komplekst polygon. Vinklerne i det er oftest lige (eller næsten lige), men muligheder er mulige.

Hvordan måles det hængende loft i dette tilfælde?

I starten skitser vi igen en loftskitse. Dette er en obligatorisk operation, hvorfra vi ikke kan undslippe.

 • Vi måler som i det foregående tilfælde alle lige dele af væggene og angiver dem på skissen.
 • Vi deler rummet på ordningen i flere trekanter, og måler alle diagonalerne igen. Som i den tidligere version vil størrelsen af ​​stræklofter være så nøjagtige som muligt, forudsat at alle vinkler beregnes.

OBS: Hvis loftet understøttes af kolonner, passerer riserne gennem det fremtidige strækloft. Der er yderligere faktorer - alle skal angives i skitse med afstande fra væggene og diameteren.

Enhver polygon er let at opdele i simple geometriske former.

Buet loft

Givet: et værelse eller et af loftets niveauer har afrundinger. Disse kan være buer med en konstant eller variabel radius, kombinationer af buer og brudte linjer, konturen af ​​et billede af en blomst eller et dyr osv.

Denne sag er klart vanskeligere end de tidligere. Hvordan måler man stræklofter så kompleks form?

 • Tegn en skitse. Operationen er kedelig, men kendt.
 • Fjern størrelsen på de lige dele af væggene. Faktisk, hvis spændingslofter bestående af flere niveauer måles, kan rummet være af en simpel form. Vi skal bruge de sædvanlige længder af vægge og diagonaler.
 • På skissen markerer vi loftet med et gitter med et trin på 10-20 centimeter. Størrelsen af ​​gittercellen i diagrammet afhænger af kompleksiteten af ​​konturen og bøjningernees radius.

Hvis ALLE vægge er krøllede - for eksempel kan en lysekrone eller et opvarmningsapparat blive et referencepunkt (se Fastgør en lysekrone til et strækloft med egne hænder). Imidlertid er det krøllede loft i et absolut flertal tilfælde en af ​​niveauerne i loftkonstruktionen, og det er ikke et problem at fastgøre til vægge og hjørner.

 • Markér kontrolpunkterne på skissen og binde dem til koordinatnettet. Som regel er det muligt at begrænse sig til kun langsgående eller tværgående linjer med konstant stigning. Afstande fra snitkonturens skæringspunkt med linierne i diagrammet til væggene giver dig mulighed for at skabe et absolut præcist layout af loftet på vilkårlig form.

Alternativet er at repræsentere hver bue som en række akkorder og tage dimensionerne af hver trekant. Nogle gange er det lettere at måle loftet på denne måde.

Nyttige ting

Endelig - et par små tips om emnet for artiklen.

  • Laserfeltfinderen fremskynder fjernelsen af ​​målinger til enhver konfiguration af loftet.
 • Den maksimale størrelse af strækloftet uden at forbinde profiler med egne ophæng er 50 m2. Med et større område begynder loftet at sænke. Denne størrelse er dog kun en retningslinje: Slagning afhænger af formen på rummet.
 • Vær ikke bange for at skabe et indretning af loftet for at begå en fejl på et par centimeter i den ene eller den anden retning. PVC-stoffet spændes under installationen. Faktisk skæres lærredet med 7% mindre end det faktiske areal af loftet.

Tøj mindre end loftet. Derfor strækker det sig efter afkøling.

konklusion

Det lader til, at med hvordan man måler strækloftet, regnede vi det ud. Der var kun en lille smule tilbage: at lave et lærred i henhold til de givne dimensioner og at montere det. Succeser i reparation!

Stretch loft måleformular

Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft i rummet, skal du vide, hvad du laver for at måle præcist og skematisk angive alle hjørner af fremtidens loft. For at optage alle rummets funktioner, fylder måleren en form til måling af stræklofter.

Denne formular hjælper med at lave en loftsordning med en indikation af alle nuancer. Alle elementer i væggene og hjørnerne kan være forskellige, så alle målinger tages separat og så tæt som muligt på loftet.

Indhold af måling af stræklofter

På målearket for stræklofter angiver: Fuldt navn, hjemmeadresse, kundens telefonnummer, dato for installation, valgt lærredfarve, angiv profiltype, indsæt farve, antal rør, lamper. Formularen angiver det generelle billede af lærredet og spændingsstrukturens form, antallet af kvadratmeter.

Dernæst tegnes en skitse af den fremtidige konstruktion på de forede celler, idet der tages hensyn til alle ønsker hos klienten og rummets egenskaber. Alle tilgængelige dimensioner og alle punkter på måleformularen skal være korrekte, kvaliteten af ​​strækloftet afhænger af det.

I form af måling er det nødvendigt at angive størrelsen på diagonalerne, erfarne målere forsømmer ikke dette. Alle vinkler måles med nøjagtige måleinstrumenter og betegnes med store latinske bogstaver, i retning med uret, og dataene indtastes i måleformularen.

Når du tager målinger, skal du være meget forsigtig, da programmet behandler disse data, og det skaber en tegning for det fremtidige strækloft, og hvis det ikke virker, så vil denne fejl ikke fungere, du bliver nødt til at gentage ordren.

Efter måling registrerer klienten i form af måling af stræklofter og bekræfter derved rigtigheden af ​​skitsen af ​​det fremtidige design. Ofte er måleformularen knyttet til kontrakten.

Formularen angiver placeringen af ​​sømme, de placeres på arket på den ene side af loftet og angiver skematisk med en pil. En lille fejl i størrelse skal være plus eller minus 10 cm. Ved hjælp af et specielt computerprogram kan der konstateres grove fejl.

Det er bedre at overlade alle målinger af lofter med forskellige konfigurationer eller vanskelige sektioner til en professionel måler.

Download stræk loft måleformular

Download et prøveark, der måler loftet, kan være link

Hvordan lim hjørnerne af loftplinten?

I øjeblikket anbefaler fagfolk en række alternativer til montering af vinklerne af loftplanker. Alt er kun underlagt dit potentiale og det ønskede resultat..

Sådan monteres strækloftet

Efter at have foretaget en vurdering til fordel for faste loftssystemer, og efter at have truffet beslutningen om at erhverve et fremragende og praktisk strækloft, opstår der spørgsmålet om, hvordan man kan fastsætte strækloftet. Der er ingen forskel i det.

Sæt stræklofter

Ved reparation af lejligheder eller individuelle rum er det vigtigt at give loftoverfladen et godt udseende: nogen er hvidt, en person installerer strukturer lavet af gipsvæg. Men der er dem der begge er.

GRADOREMSTROY.RU Moskva, Lubyansky pr-d, 15, bld. 2, etage 4, kontor 443, tlf. (499) 092-12-93

© 2015 Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af webstedsmaterialer er forbudt!

Blanke arkmålinger (måling) af vinduer, døre, stræklofter

Blanket i målearket (måling) af vinduer, døre, stræklofter er en del af den interne regnskab og vedhæftning af kontrakten med kunden. Fremstillet på selvkopieringspapir, de er nemme at bruge, når vi fylder, får vi flere identiske kopier på én gang.

Du kan bestille og modtage færdige blanke måleark i vores firma. Dette kræver ikke mange ture til vores kontor - i 2-3 dage efter bestilling, via telefon eller email, vil dine blanketter være klar. Som regel er emner lavet i to lag, limet sammen på den ene side med praktiske blokke af 50 stykker A4 eller A5 format.

Om nødvendigt kan antallet af ark i formularen, formularen i blokken og andre egenskaber ændres, så de passer til dine behov.

For nem brug af formularer ved udgangen kan du tilbyde forskellige muligheder for fastgørelsesformer (firmware, forår) og beskyttelsesmapper.
Størrelser og priser:

Målinger af enkle stræklofter - instruktioner

Inden du bestiller et lærred til et strækloft, skal du først måle rummet, tage hensyn til dets konfiguration og funktioner, herunder nutid og planlagt kommunikation.

For ikke at betale to gange, skal du bruge vores instruktioner til måling af stræklofter, især når det gælder målinger af lærred til harpoonloft. Den mindste fejl i målingerne og tegningen vil trods alt føre til, at materialet bliver beskadiget, da mønsteret ikke passer til rummets faktiske størrelse.

Hvis stof og film til hæftning af lofter sælges til et snit med en kant på 10-15 cm på alle sider, bliver harpoonbanerne udskåret mindre end bundloftet med 6-10% på alle sider (procenten af ​​krympningen afhænger af filmens tæthed og elasticitet).

I det første tilfælde er lærredet spændt, fastgjort med en perle, og overskydende afskåret i det andet - materialet med harpunen svejset rundt omkretsen er gemt i specielle spor i baguetten. Denne montering er ikke kun den mest pålidelige, men giver også mulighed for senere gentagne gange at demontere - installationen af ​​loftet.

Trinvise instruktioner til måling af stræklofter

1. Fyldning af måleformen.

Arbejdet begynder med et måleark (til selvmontering, det er bare et ark papir på hvilket du vil indtaste alle de nødvendige oplysninger). På formularen skal du lave en skitse af loftet og derefter optage på de rigtige steder målingerne resulterer.

Når du tegner en tegning, tegner loftet som om du stod oven på det, afspejler programmet automatisk billedet, og loftet bliver som nødvendigt (hvis der foretages målinger for spændingsvæggene, så laver du en tegning direkte på væggen og angiver altid, at det er en væg og ikke loftet, så programmet ikke spejler tegningen).

Målinger er lavet på overfladen klar til installation, efter at det ikke længere er muligt at slå af gipset fra væggene eller tværtimod dække dem med en løsning - dette vil forvrænge resultaterne, og lærredet passer ikke til dit værelse.

Uerfarne målinger er bedst at arbejde sammen. Alle tager målinger selv, sætter dem på hans skitse, og derefter forsoning er gjort. Klienten bekræfter rigtigheden af ​​påfyldningen.

For selvmålinger skal du kontrollere, at du ikke tager fejl. Selv 1 - 2 cm spiller en rolle. Følgende værktøjer er nødvendige til måling: Lasertape måling (du kan også bruge almindeligt tape), en blyant og et måleark.

2. Mål et kvadratisk eller rektangulært loft.

Så tegningen af ​​loftet er tegnet på papir, du kan begynde målinger. Tegningen angiver, hvor vinduerne og dørene er placeret. Rummets hjørner modtager betegnelser, f.eks. Alfabetisk: A, B, C og D. Efter måling af både længder og bredder registreres data AB, BC, CD og AD.

Derefter måles diagonalerne AC og BD, deres indekser indføres også i formularen. Forsøg ikke at snyde og måle kun på den ene side, værelserne synes kun at være lige.

Mål vægge under loftet, hvor rammen af ​​spændingsstrukturen vil blive monteret. Alle parametre, selv de samme, indtastes i formularen.

Hvis rummet har en kompleks geometri, er det nødvendigt at måle langs omkredsen og derefter opdele loftet i trekanter og måle alle diagonalerne, der forbinder de tilsvarende vinkler af rummet.

3. Gør yderligere oplysninger i formularen.

Derefter angiver formularen den svejsede ledes retning, hvis der er en søm på loftet. Det sker normalt fra en lyskilde, det vil sige fra et vindue, men i hvert tilfælde løses dette problem individuelt afhængigt af filmens bredde, antallet af vinduer og andre belysningskilder.

Derefter registreres navnet og artiklen for den valgte filmtekst (stof) og lignende profilparametre for rammen. Ved selvinstallation indføres disse data sammen med et konsulentfirma.

Målerne i formularen angiver type, placering og antal armaturer, om ledninger er nødvendige, hvad er og / eller der vil være kommunikation, om du skal omgå rørene (som angivet på tegningen) og andre hjælpearbejder.

Blanketten skal udfyldes tydeligt, pænt, i læselig håndskrift. I slutningen skal du angive klientens dato og underskrift. Dette fjerner yderligere konflikter. Mådere skal advare kunderne, at det ikke er muligt at ændre sig efter at have underskrevet måleformularen og underskrive kontrakten

 • Rummets størrelse og form
 • stof materiale, dets farve og tekstur, type profil, orienteringen af ​​svejsede led.

Men alt, der vedrører belysning og hjælpearbejde, kan ændres helt op til starten af ​​installationen af ​​loftkonstruktionen.

Bestil loftmålinger

Hvis instruktionen om måling af lofter syntes for kompliceret for dig, kan du ringe måleren fra vores firma. Udnyt denne tjeneste er af hensyn til tillid, at loftet vil være nøjagtigt som du vil, og du behøver ikke at betale for meget, når du omarbejder.

Desuden er denne service helt gratis i Moskva og Moskva. Vi kan kun bestille fremstilling af loftet og hele komplekset af værker, det vil sige installationen af ​​"nøglefærdige". Vi talte om målinger af et simpelt loft, og i vanskelige tilfælde er det bedre at stole på dette arbejde for fagfolk.

Den korrekte beregning af strækloftet: 4 råd af fagfolk

Korrekt beregne det nedhængte loft er nødvendigt for at bestemme mængden af ​​materiale og dets samlede omkostninger I dag er ophængte lofter meget populære blandt forbrugerne. De er design af lærred, der strækkes på en speciel ramme. Før installationen er det vigtigt at beregne mængden af ​​materialer, der skal bruges til at dække hele loftet korrekt. For at gøre dette skal du bestemme størrelsen af ​​rummet, tage højde for dens geometri og oprette en skitse af projektet. Beregning af materialer kan udføres uafhængigt. Dens kompleksitet vil afhænge af formen og formen af ​​rummet og loftet.

Stræklofter: måling uden fejl

Gør den korrekte skitse måske ikke straks. Før man håndterer størrelserne, er det nødvendigt at udarbejde en speciel formular, hvor de opnåede resultater vil blive indtastet. I nogle tilfælde kan målinger udføres forkert - dette bør undgås.

Enhver fejltagelse vil resultere i, at arket bliver afskåret forkert, hvilket igen vil påvirke loftets kvalitet eller afbrydelsen af ​​reparationer.

Målinger af strækloftet skal overlades til en professionel mester.

Ved måling er det vigtigt at huske, at reparationsarbejde på installation af gipsplademur skal udfyldes på forhånd. Det er ikke nødvendigt at kombinere arbejdet i flere reparationshold. Dette kan føre til misforståelse og simpel inkonsekvens af resultaterne.

Sådan undgår du fejl:

 • Det er bedst at måle loftet med en assistent. Og efter de foretagne målinger skal du kontrollere resultaterne.
 • Hvis specialisten udfører målerbejdet, skal kunden efter at have indsendt skitsen kontrollere det og underskrive det i tilfælde af aftale med dataene.
 • Tage hensyn til punkter, der kan påvirke ændringen i projektet med stræklofter.

Hvis disse anbefalinger gennemføres, er det sandsynligt, at der ikke opstår fejl. Kunden skal overveje ansvarlig at underskrive dokumentet og følge uudtalte regler. Eventuelle ændringer i projektet og reparationsarbejdet skal koordineres med udøvende kunstnere.

Udformningen af ​​stræklofter med dimensioner: hvordan man måler

Ved udformning og måling er det vigtigt at være opmærksom på rummets område og form. For et kvadratisk og rektangulært rum udføres målinger ved hjælp af en lignende algoritme. Dette er den nemmeste løsning, du kan gøre selv.

Ved måling er det nødvendigt at fjerne alle størrelser af vægge på et niveau så tæt som muligt på loftet.

For at kunne udføre alle målinger korrekt, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med anbefalingerne og nøje følge dem.

Det er vigtigt at måle hver væg separat. Selvom væggene virker ens, kan de have forskellige parametre. Skissen skal tegnes langs rummet.

Måleteknologi:

 • Vægernes dimensioner skal fjernes tæt på loftet. Absolut alle væggene kan have forskellige størrelser, så du skal beregne deres størrelse så tæt som muligt på loftet, hvor der vil være en minimumsafstand.
 • Du skal også måle rummet diagonalt. Skissen bliver således mere præcis og korrekt.

Uanset hvilken form et værelse har, skal du altid begynde med en skitse af rummet ved måling

Når rummet har en simpel form, vil det ikke være svært at udføre målinger. Situationen er anderledes, hvis rummet har en kompleks form med lige vægge. Under alle omstændigheder indebærer denne proces også udarbejdelse af en foreløbig skitse.

Beregning af materialer til et strækloft i et kompleks-formet rum

Værelset kan have formen af ​​en kompleks polygon. Derefter beregnes beregningerne i henhold til en mere kompleks ordning. Vinklerne i et sådant rum er normalt lige, selvom det ikke er en forudsætning. Ved beregning er det vigtigt at overveje nuancerne i hvert enkelt rum.

I tilfælde af at der er kolonner eller andre stigninger i rummet, er det nødvendigt at tage højde for og beregne afstanden fra dem til væggene og diameteren.

Først skal du skitsere en foreløbig skitse. Uden det kan ikke gøre mere end en beregning. For at gøre beregningerne lettere, er polygonen inddelt i geometriske former lettere.

For at dimensionerne skal være korrekte, er det nødvendigt at beregne nøjagtigt alle vinklerne ved hjælp af et konventionelt båndmål eller en speciel enhed

Instruktioner til komplekse beregninger:

 • Mål den lige sektion af hver væg og angiv de oplysninger, der er opnået på skissen.
 • Skematisk opdele rummet i trekanter og måle diagonalen.

Det er vigtigt at forstå, at hele den fremtidige reparation af loftet vil afhænge af rigtigheden af ​​beregningerne. Hvis beregninger ikke kan laves selvstændigt, kan de altid laves af en professionel mester.

Beregning af omkostningerne til stræklofter

For at beregne omkostningerne for hævede lofter, skal du vide, hvad der påvirker deres samlede beløb. Alle beregninger kan laves af dig selv. Det kan tage en masse tid og kræfter.

Du kan bede om hjælp i onlinebutikker, som normalt giver online prissætning med en speciel regnemaskine.

Omkostningsberegningen afhænger også af installationen af ​​loftet, dvs. på rammens materiale og design

Beregninger online giver dig mulighed for hurtigt og ret præcist at beregne omkostningerne ved et fremtidigt design. Men for dette er det bedre at være opmærksom på, hvad de tager penge til. Omkostningerne ved lofter er påvirket af mange faktorer.

Faktorer der påvirker prisen:

 • Den maksimale størrelse på rummet;
 • Tekstil af klud;
 • Perimeter af rummet;
 • profil;
 • Passerende rør;
 • Antal spotlights;
 • Tilstedeværelsen af ​​en lysekrone og typen af ​​dens vedhæftning;
 • Dekorativ kant;
 • Materiale væg dekoration.

Alle disse parametre har en direkte indvirkning på omkostningerne ved nedhængte lofter.

Sådan måles det hængende loft (video)

At udføre beregninger og målinger til installation af et strækloft bør være meget omhyggeligt og omhyggeligt. Det er på rigtigheden af ​​beregningerne afhænger af det korrekte valg af størrelser af materialer, som påvirker resultatet af reparationsarbejdet. Du kan selv udføre beregningerne efter at have læst anbefalinger fra eksperter.

Beregning af omkostningerne ved strækloft. Korrekt måling

Beregning af omkostningerne ved et strækloft er en mere kompliceret procedure end det ser ud til. Dette skyldes, at strækloftet beregnes ud fra mange parametre: loftet, prisen på en kvadratmeter lærred, idet der tages hensyn til omkostningerne ved farve, tekstur og installation, behovet for særligt arbejde, installation af yderligere elementer afhængigt af deres type.

Indhold:

Sådan beregnes omkostningerne ved strækloftet

For at en priskøber kan finde ud af den omtrentlige pris for et eventuelt køb, er der en speciel strækloftalkalkulator på mange hjemmesider af selskaber, der sælger lofter. Omkostningsregnemaskinen består af flere felter, hvorefter omkostningerne til strækloftet udstedes.

Strek lofter regnemaskine kan tage hensyn til følgende oplysninger:

 • type lærred - mærke, materiale, tekstur, farve;
 • loftareal
 • loft perimeter;
 • antal vinkler;
 • antallet af lamper;
 • metriske område af krøllede sektioner;
 • Antallet af huller til ventilation
 • Antallet af rør forlader loftet;
 • optagelser af dekorative sokkel, om nødvendigt osv.

Foto 1 - Et eksempel på en mulig regnemaskine til beregning af strækloftet

Jo mindre billedbehandling af rummet, jo højere er prisen pr. Kvadratmeter af loftet. Standardloft koster mindre end den buede. Derudover vil billedudskrivning på lærredet øge prisen (hvis ønsket).

Selv ved at undersøge dine lokaler, under hensyntagen til alle faktorer og bruge regnemaskinen på det valgte selskabs hjemmeside, kan du kun finde ud af en meget omtrentlig figur. Den nøjagtige pris kan kun siges af kvalificerede håndværkere, når de forlader huset og tager målinger.

Mål strækloftet

Efter at have besluttet, at entreprenøren har beregnet den omtrentlige rækkefølge af tallene ved hjælp af en regnemaskine og har besluttet, at en sådan sum er overkommelig, kan du sikkert ringe til en virksomhedsrepræsentant. Måleren skal måle og tælle alle ovennævnte parametre, finde ud af om der er planer om ændringer i reparation og møbler, som kan påvirke mønsteret og installationen af ​​loftet, og koordinere alle projektdetaljer med kunden.

Hvis der er konstrueret nogen konstruktioner på loftet, er markeringerne lavet på loftet og vægge, og de nødvendige målinger foretages på den.

Måling kan udføres på projektionen på gulvet. Nogle gange kan præcise målinger kun foretages på det færdige loft. I dette tilfælde foreskriver kontrakten den omtrentlige pris, som vil blive justeret for udførelsen af ​​arbejdet i overensstemmelse med målingen.

Foto 2 - Et eksempel på en mulig form for måling af strækloftet

Ifølge instruktionerne, der bestemmer, hvordan man korrekt måler loftet, er det nødvendigt at udfylde en særlig måleformular, tegne et diagram over det fremtidige loft, der angiver alle størrelser og symboler. Tegningen skal indeholde omfattende oplysninger og for at undgå misforståelser og konflikter mellem entreprenøren og kunden, har kundens dato og underskrift.

Formularen indeholder detaljerede oplysninger om spændingsstofets faktura, typen af ​​installationsprofil, længden af ​​den buede sektion, antallet af lamper og emhætter, behovet for yderligere arbejde. Tegningen skal også vise placeringen af ​​vinduerne og dørene for at imødekomme loftets mindst mulig mærkbarhed.

Hvordan måler man strækloftet med egne hænder?

Det nedhængte loft er ikke kun et stilfuldt indretning, men også en nyttig konstruktion i mange henseender. Moderne materialer, der anvendes til fremstilling af stræklofter, kan isolere et rum fra fremmed støj, øge dens varmeisolering og brandsikkerhed.

Det nedhængte loft er ikke kun et stilfuldt indretning, men også en nyttig konstruktion i mange henseender.

En af de vigtigste opgaver, der skal tages op i udformningen af ​​suspenderede strukturer, er at foretage målinger. Ikke kun loftets udseende, men også dets levetid afhænger af nøjagtigheden af ​​alle målinger. Derfor bør løsningen af ​​dette problem nås med alt ansvar. Endvidere vil det blive overvejet, hvordan strækloftet måles.

Registrering af måleformen

Før du bestiller spændingsstrukturen, skal du måle loftet, hvor det skal monteres, og oprette en arbejdsskitse. Hvis du planlægger at udføre alle målinger uafhængigt, så skal du bruge en måleformular. Det kan hentes fra firmaet, der fremstiller og installerer stræklofter.

Registrering af måleformen.

I skemaet tegnes en skematisk skitse af det fremtidige produkt. I så fald skal alle målinger foretages med maksimal nøjagtighed (afvigelser på højst 5 mm er tilladt). Hvis der opstår fejl under målingen, bliver det falske loft fremstillet ukorrekt, hvilket vil medføre ekstra tid og finansielle omkostninger for at eliminere alle unøjagtigheder.

Det skal også bemærkes, at hvis der blev udført byggearbejde mellem målingerne og før installationen af ​​loftet i lokalet, hvilket medførte en ændring i rumkonfigurationen, kan dette føre til uoverensstemmelser mellem entreprenøren og kunden.

For at undgå en sådan situation bør du overholde følgende anbefalinger:

 • måling af strækloftet skal udføres af 2 forskellige personer, som vil arbejde uafhængigt af hinanden, hvorefter de opnåede resultater sammenlignes med hinanden;
 • Producentens repræsentant skal kontrollere skitsen og bekræfte rigtigheden.

Måling af loftet for et enkelt værelse

For alle målinger kan du have brug for:

Måling af loftet for at placere en simpel form.

Hvis rummet, hvor det er planlagt at installere den hængslede struktur, har en simpel form (rektangel eller firkant), så vil målefølgen se sådan ud:

 1. Tegn en skitse.
 2. Mål længden af ​​alle vægge så tæt som muligt på loftet. Det er nødvendigt at måle alle væggene, fordi absolut korrekte geometriske former i konstruktionen er meget sjældne (en væg i et firkantet rum kan være flere centimeter større end resten). Forede vægge kan også forvride det rigtige billede, så målinger foretages tæt på loftet.
 3. Mål diagonalen i rummet. Dette skyldes, at det maksimale antal målte afstande skal angives i måleformularen, hvilket reducerer sandsynligheden for en fejl til et minimum.

Måling af loftet for et rum med kompleks retlinet form

Hvis rummet er en kompleks polygon, så har du i dette tilfælde brug for:

 1. Tegn en skitse af rummet.
 2. Mål alle lige dele af væggene, og indtast de opnåede værdier i formularen.
 3. Fordel rummet i det nødvendige antal trekanter, og mål derefter alle deres sider. De resulterende værdier er i skissen.
 4. Hvis loftet i dit hus understøttes af kolonner, eller der er andre faktorer, der kan påvirke målingernes nøjagtighed, angiv dem på skissen.

Måling af et todelt design

At lave en skitse af et to-niveau strækloft er en ret kompliceret operation, hvor du skal tage højde for mange faktorer. Derfor anbefales det at overdrage dette arbejde til en specialist. Hvis du er helt sikker på dine evner, kan du prøve at gøre det selv.

Tak på to plan giver dig mulighed for at skabe et unikt design af rummet, give det en friskhed og eliminere ulemperne.

Måling af loftet for et rum med kompleks retlinet form.

Med det rigtige valg af suspenderet struktur er det muligt at lave en effektiv zoneinddeling af rummet.

Når du vælger et to-niveau strækloft, skal du være opmærksom på følgende:

 1. Krummet design vil se godt ud i et rummeligt værelse. Du skal vide, at sådanne lofter ikke kun kan øge rummet visuelt, men også indsnævre det.
 2. Til sådanne lofter er det bedst at vælge materialer med dekorative mønstre, forskellige mønstre og indsatser til lamper.
 3. Det er meget vigtigt at designe belysningssystemet korrekt, som du kan give rummet nogle funktioner af praktisk og forfining.
 4. For at konstruere et loft på to niveauer anbefales det at anvende materialer af forskellig farve og tekstur. Som en base vil den ideelt set se hvid ud, som perfekt kombinerer med de andre nuancer.

To-niveau stretch lofter kan være af forskellige design, hvis måling har sine egne nuancer. De mest populære design af to niveauer lofter er:

 • lukket kurve;
 • ellipse;
 • en cirkel;
 • fra væg til væg.

Måling af et todelt design.

En lukket kurve er en krøllet konstruktion af vilkårlig form. Det måles som følger:

 • hele figuren er delt med prikker i geometriske buer, det vil sige i krumme sektioner med en konstant radius (A, B, C,..., J);
 • Akkorder af modtagne buer måles (L1, L2,..., L10);
 • fra et hvilket som helst punkt (for eksempel fra punkt A) måles alle diagonaler;
 • længden af ​​alle buer beregnes (d1, d2,..., d10).

Efter alle målinger skal du bestemme det sted, hvor 1. og 2. niveau af loftet vil blive placeret. I dette tilfælde angiver skitse højden på 1. og 2. niveau og typen af ​​overgang (simpel overgang, med belysning osv.).

Måling af tofladens loft på elliptisk form er meget lettere. For at gøre dette måler du ellipsens 2 højder, angiver placeringen af ​​1. og 2. niveau og overgangstypen. Til konstruktion af en rund form er det nødvendigt kun at måle cirklets diameter med en yderligere indikation af dataene, som i det foregående eksempel.

Måling af et buet strækloft, der er konstrueret af "væg-til-væg" -type, udføres efter samme princip som i det første tilfælde.

Det er helt muligt at måle loftet med egne hænder. Det vigtigste er at følge alle regler og anbefalinger.