Eaves hoods: hvad er de og hvad er de til?

Ofte i dag kan du høre et så usædvanligt ord som en hætte. Normalt bruges det i tilfælde, når det kommer til gardiner og taggrunde. I denne forbindelse opstår der ofte mange spørgsmål. Hvad er det, og hvad har de til? Dette spørgsmål og en række andre vil blive besvaret i denne artikel.

Formål og funktioner

Emhætten er en speciel strimmel, der bruges til at dekorere corniceen. Den er fastgjort på den ved hjælp af enten specielle klip, enten ved hjælp af en adapter. En sådan plade er tilgængelig på næsten alle moderne aluminium- eller plastaksler. Der er flere typer blandinger. Alle afviger fra hinanden i deres mønster og bredde samt vedhæftningsmetode. I de seneste år er blandinger til plastisk cornice blevet stadig mere populære. Deres egenart ligger i det faktum, at de om nødvendigt kan ændres let.

En række muligheder for at dekorere blandingen, produceret i dag, er simpelthen fantastisk. Blandinger kan bruges og anvendes ikke blot som dekorative elementer af dekorationen af ​​kronen, men også at skjule fra nysgerrige øjne de klip eller kroge, som gardinet selv er fastgjort på. Derudover kan du ved hjælp af en blanding blande visuelt højden af ​​væggene og øge rummet i selve rummet.

Men for at nå alle disse mål er det nødvendigt at vælge den rigtige farve og materiale til fremstilling af blandingen, samt at tage hensyn til nogle af nuancerne, når de køber den.

arter

Der er flere kriterier, hvor blandinger er opdelt i typer. Først og fremmest vedrører det elementets ydre farve:

 1. Klassisk hvid farve. Sådanne blandinger betragtes som den mest alsidige, fordi de er egnede til gardiner og gardinstænger af absolut alle farver og teksturer.
 2. Efterligner naturligt læder, træ eller andre naturlige materialer.
 3. Enhver monogamisk farve. Her findes ofte alle nuancer af brun og grå, sort, maroon og grøn. Sådanne blandinger vælges normalt enten i et enkelt farveskema med gardiner, eller tværtimod i fuldstændig kontrast til det.
 4. Har ekstra dekoration i form af stuck, gnistre eller rhinestones. Sådanne blandinger er meget populære i avantgarde og barok stil.
 5. At have en støbning, det vil sige en speciel indsats, som normalt efterligner nogle dyre metal.

Ikke mindre vigtigt kriterium for adskillelsen er materialet til fremstilling af et sådant cornice tilbehør. Normalt blandinger er lavet af plast, fordi dette materiale er ret fleksibelt og holdbart og holdbart.

Men moderne producenter fremstiller i dag metalplastiske blandinger, som er meget slidstærke og egner sig til store tagskærme. Desværre er i Rusland sådanne blandinger meget vanskelige at finde i dag.

Dekorativ strimmel til taggulv (11 billeder)

Moderne gardinskinner har en temmelig varieret konfiguration og er selv en indretning. Udvalget af dekorative loftkorn er repræsenteret af en række modeller - med efterligning af naturlige materialer, udskæring, stuccoformning, indlæg, usædvanlig form eller maling. Men hvis du virkelig ønsker at dekorere vinduesåbningen og hele indretningen som helhed, kan du altid skabe en individuel dekoration til taggrene. For at gøre dette, brug en bred vifte af materialer - bånd, lameller, dekorative blomster, applikationer og meget mere. I denne artikel vil vi tale om de forskellige versioner af den originale udsmykning af vinduesrummet.

Idéer til udsmykning

Moderne dekorative materialer er utroligt forskellige, fordi mulighederne for dekoration af gardiner er gode, du kan næppe dække dem alle i en artikel. Vi vil dog fortælle dig om de grundlæggende og enkle teknikker, der bruges til at designe et konceptuelt interiør. At kende disse teknikker, kan du nemt improvisere, og selv oprette en original smykker til cornice selv.

Ennoble vinduet rum er helt muligt alene, uden at tiltrække designere. Du kan bruge færdige løsninger eller lave smykker selv. Dette er en meget god dekorationsmulighed, hvis du uden succes købte en cornice og det passer ikke under hovedindretningen. At købe en ny model er dyrere, her og i sådanne tilfælde giver de sig til forskellige dekorationer. Tross alt er dekorative strimler og bånd meget billigere, og interiøret kan også indrettes meget mere interessant. Også denne type finish hjælper med at opdatere udseendet af den gamle cornice. Det sker trods alt, at suspensioner for gardiner ifølge de tekniske egenskaber stadig kan tjene og tjene, og udseendet mister sin præsentation, i så fald sparer forsendelsesindretningen situationen.

motorhjelm

Emhætten er et dekorativt bånd til et loftet af plastik. De sælger den i ruller med en maksimal længde på 60 m. Den nemmeste og mest overkommelige måde at dekorere en cornice på er at lime eller fastgøre båndet til en speciel lås. Denne mulighed er perfekt til baguette modeller med en glat frontdel. Dekorative bånd til bjergene kan have et ret forskelligartet udseende - efterligne træ eller sten, marmor, udskæring, dekoreret med ornamenter mv.

Dekorative trimmer

En anden måde at dekorere et vinduesåbning på er en dekorativ stribe til taggennemskinner. I dag er modstående paneler af plast og stof de mest populære. Nogle typer af taggrunde er allerede forberedt til installation af en forskellig indretning. Under fremstillingen fremstilles specielle riller, hvor de fleksible strimler af plast og andre materialer fastgøres.

Stoffet strimmel er også ret praktisk i installationen. Den er vedhæftet med følgende muligheder:

 • Ved hjælp af dobbeltsidet tape, der er limet til bunden med den ene side, og en dekorativ strimmel er fastgjort til den anden.
 • Velcro fastgøring - denne mount består af to komponenter - den ene har plastløkker, den anden - bløde kroge.

Tip! Ved hjælp af den anden metode - en velcro fastgøring, er det nok ikke bare at fastholde baren, men også fjerne den til rengøring eller udskiftning. Dobbeltsidet tape har undertiden for meget vedhæftning, hvorfor det undertiden er problematisk at rive den indsatte stang uden at beskadige den.

 • tykt stof, der holder formen godt
 • en stencil, som du også kan lave selv
 • neglesaks med afrundede kanter,
 • loddejern med en fin spids til at skære og smelte stoffet på samme tid,
 • dampjern
 • og fastgørelserne selv - tape eller velcro.

For at komme i gang skal du vælge dit yndlingsmønster, udskrive og lave en stencil. Efter brug af et stencil overføringsmønster på stoffet. Hvis du tog et syntetisk stof, så er det bedre at skære det med et loddejern, hvis det er naturligt - med neglesaks. Princippet om montering af en sådan rem er den samme som de købte modeller.

maleri

Den hurtigste og billigste mulighed for at dekorere en cornice er at male det for at matche gardinerne. Denne ide er perfekt til omdannelse af metal- eller træstænger samt baguette. For at gøre dette skal du først smøre overfladen med et fint slibemiddel, så maling holder sig bedre og ikke skræller af. Du skal også behandle overfladen med en primer.

Nu kan du male cornice i den ønskede farve. Dette kan gøres med akryl maling eller spray maling. Når hovedbakgrunden er angivet, kan du anvende tegningen, for hånd eller gennem en stencil. Efter fuldstændig tørring er alt dækket af en fastgørende gennemsigtig lak. Denne udsmykningsmetode gør det ikke kun muligt at komplementere interiøret med en spektakulær detalje, men også at korrigere rummets geometri. Når tagene og gardinerne har samme farve, gør dette visuelt rummet højere.

Wooden og plastic baguettes er bedst malet antik eller overdækket med guldblad. En god ide at bruge maling med usædvanlige effekter, der efterligner forskellige teksturer: craquelure, velour, læder, metallisk, perlemor osv.

Hvis du er en kreativ person, giver malingen et bredt felt til eksperimentering. Og den anstrengte indsats vil bestemt blive belønnet, fordi en sådan udsmykning vil bringe de originale noter til ethvert interiør.

At klæbe

Blomst dekoration

Kunstige blomster, forskellige creepers og andre kunstige vinstokke er en vidunderlig ide at dekorere loftlister. Kunstige plante kviste er fastgjort til tagskægget med klip eller dekorative klip.

Hårde Lambrequins

Lambrequins er en klassisk metode til at dekorere en cornice. Ofte er de allerede med i gardinet med gardiner, men det er ikke altid originalt. Under alle omstændigheder kan du altid oprette din egen sammensætning. Lambrequin, skabt for hånd, vil helt sikkert blive højdepunktet i interiøret.

Du kan skabe en spektakulær udsmykning af cornice ved hjælp af openwork lambrequins. De sælges i ruller, der er forskellige bredder, du kan altid købe den nødvendige optagelse. Der er også lambrequins og strengt ved åbningen af ​​standardlængden. Farveområdet af dem er ikke meget bredt, men er valgt til alle stilarter, så du kan altid finde en passende model.

Figurer og tilbehør

En ekstraordinær ide at dekorere loftet cornice er at vedhæfte forskellige figurer eller legetøj til det. Se effektivt sommerfugle, fugle, tæer, bier. Valget af sådant tilbehør er ret omfattende, det er en række dyr, dansere, eventyrkarakterer.

Sådanne tilbehør kan købes færdigfremstillede eller fremstilles uafhængigt, skåret ud af pap eller spændt fra perler mv. Kreative mennesker vil finde en masse måder at skabe en sådan indretning på egen hånd.

At skabe en cornice er en fascinerende og kreativ proces. Her kan du købe færdige muligheder eller vise kreativitet. Det vigtigste - overdrive det ikke, indretningen bør ikke være for meget. Det er vigtigt at overveje farvernes kompatibilitet, størrelsen af ​​tagskæggene, loftets højde. Hvis rummet er lavt, kan du ikke bruge for frilly og volumen trim, det er bedre at vælge farven for at matche gardinerne for visuelt at gøre rummet højere. I værelser med højt til loftet til eksperimentering mere.

Eaves hood

Alt skal være smukt i det indre: fra møbler til dekorative genstande. En vigtig rolle i ethvert rum spilles af ordentligt udvalgte gardiner og gardinstænger, som de er knyttet til. Sidstnævnte kan indrettes på forskellige måder. For eksempel, i mange butikker i dag kan du finde smukke blandinger af forskellige stilarter. Lad os se nærmere på disse interessante detaljer.

Formål og funktioner

I dag kan du nemt skabe et harmonisk interiør på nogen måde. For at gøre dette skal du korrekt vælge alle komponenter i situationen. Det er muligt at understrege denne eller denne rumstil ved hjælp af smukke gardinstænger. Du kan tilføje lysere farver til deres design ved hjælp af en blanding. Hovedformålet med disse tilføjelser er at dekorere forsiden af ​​loftet taggrene.

Desuden kan sådanne indsatser godt skjule de grimme kroge, som gardinerne er fastgjort til. Disse dekorative lameller er til stede i dag på mange plast- og aluminiumprofilskinner. Som regel er en hætte en tynd plastikstrimmel trimmet udefra med forskellige materialer. Sådanne elementer er udstyret med specielle fastgørelsesanordninger, som de er fastgjort direkte til tagskæggene.

arter

Blandinger er opdelt i individuelle typer i overensstemmelse med den eksterne farve:

 • Ofte i interiøret er der strimler af klassisk hvid farve. Sådanne produkter kan kaldes universelle, da de nemt passer ind i næsten ethvert ensemble. De kan afhentes til tagskægget, har en anden form og faktura.
 • Valgmuligheder, der har en overflade, der efterligner naturligt læder, reptilhud, træ i forskellige nuancer og andre lignende materialer, har et rigtigt smukt og rigt udseende. En sådan detalje kan spille rollen som en lysende accent i interiøret.
 • Mere enkle og diskret er almindelige blandinger. De mest almindelige tilfælde af brun, grå, burgunder, grøn og sort nuancer. Sådanne modeller vælges som regel i overensstemmelse med gardinens farveskema, men kontrastkombinationer ser ikke mindre attraktiv ud.
 • Det er muligt at understrege rigdom og aristokrati ved situationen ved hjælp af spektakulære strimler med yderligere dekorationer. Dette kan være raffineret stucco, gnister, en placer rhinestone, kunstige sten af ​​forskellige farver eller glasindsatser. Ofte kan sådanne forekomster findes i fantasifulde og ubehagelige stilarter, såsom barok eller avantgarde.
 • Ikke mindre elegante udseende strimler, udstyret med lister. Listerne i dette tilfælde er en speciel indsats, der efterligner ædle metaller.
 • Blandinger, suppleret med udskårne detaljer og mønstrede reliefs, kan prale af dyre udseende. Deres overflade kan efterligne naturligt træ, guld eller sølv.

Desuden varierer dekorative strimler til loftskærer i materialer. Oftest i butikkerne er billige plastprodukter. Dette materiale har fleksibilitet, styrke og uhøjtidelighed. Han behøver ikke at sørge for konstant pleje. Moderne producenter producerer mange højkvalitets- og slidfaste metalplastiske lameller. Sådanne designs vil tjene deres ejere i mange år og er usandsynligt at miste deres oprindelige udseende. Lignende produkter anbefales til store og lange hjørner. Desværre er metalplaststrimler i vores land yderst sjældne.

Vi må ikke glemme bredden af ​​disse dele. Der er smalle strimler på højst 2 cm, og der er bredere prøver, hvis størrelse når 5-6 cm.

Hvordan afhenter du?

Hvis du ønsker at omdanne situationen med sådan en interessant detaljer, så er det bedre at tage udvælgelsen så alvorligt som muligt, ellers vil corniceen se uharmonisk ud i det indre. Ved indledningsfasen skal der ses en hætte, baseret på bredden af ​​den sektion, der er tilvejebragt på gardinen. Hvis du hopper over dette element, vil sammensætningen være mærkelig og latterlig.

Husk at overveje rummets optagelser og dimensionerne af vinduesåbningen. For eksempel i små mellemrum og på små cornices vil store og robuste strimler suppleret med kunstige sten og rhinestones blive uheldige. Derfor er det så vigtigt at vælge blandinger baseret på indretning og gulvplads. I tilfælde af at du vil fylde rummet med et smukt plank med et billede, skal du sørge for at dets motiv og farve passer ind i konceptet af situationen.

Dekorative hætter er udelukkende lavet til loftkonstruktioner af plast eller aluminium, så du bør ikke prøve at sætte dem på andre fastgørelsesdele. I dag deler mange virksomheder tilsvarende produkter i undergrupper, afhængigt af hvilke fittings og materialer de er fremstillet af.

Sådan fastgøres til loftet tagbøjler?

Når du har købt en version af den passende stil og ydeevne, kan du fortsætte med sin øjeblikkelige installation. Men hvordan skal man have en dekorativ hætte korrekt?

Vi skal behandle dette problem i faser:

 • Hvis du har købt en bar med specielle låse, skal du kun snappe dem ind i de forberedte side bihuler placeret direkte på gardinet. I dette tilfælde vil hætten installeres langs hele længden af ​​den mest glatte og sande.
 • Hvis sådanne fastgørelsesdele ikke er anbragt i dekorative strimler, så skal du klæbe i det område, hvor denne del er placeret, så du kan klæbe dobbeltsidet bredt tape. Derefter kan indretningen presses fast til den klæbende overflade. Denne metode har imidlertid en alvorlig ulempe: i fremtiden vil det være umuligt at fjerne eller udskifte hætten, fordi høj kvalitet og pålideligt dobbeltsidet tape sikkert forbinder begge dele.
 • Der er en anden måde at installere en ekstra beslag på mounten. For at gøre dette, lager op med lim og tape. Men her er det værd at lave en undertrykkelse og nævne, at efter et sådant arbejde bliver hætten permanent og bliver en livslang del af kronen.

Først skal du holde en af ​​siderne af klæbebåndet til gardinet ved hjælp af superlim. Den anden side skal limes til båndet selv. Derefter skal begge dele være tæt forbundet med hinanden. For yderligere styrke på indersiden af ​​velcroen mellem tagskægget og baren kan du anvende lidt mere lim.

Smukt interiør

Den rigtige blanding kan trække vejret ind i interiøret og gøre det mere komplet. For eksempel i et minimalistisk grønt soveværelse med et hvidt loft og beige gulv, kan du hænge hyggelige lime gardiner på corniceen, dekoreret med en simpel hvid strimmel med stor bredde. Sæt ensemblet med en lille grøn højstol nær vinduet, hvide puder på sengen, et grønt tæppe og et karamellæppe på gulvet.

I et elegant soveværelse med snehvide vægge og et loft samt et gråbrunt gulv, kan du sætte en dobbelt hvid seng med chokoladelinned, en smuk hvid kommode og færdiggør interiøret med varme gardiner af creme brulee på kantene med en chokoladehakket plank.

En interessant og hyggelig interiør opnås, hvis du lægger en træ seng med et højt hovedgavl og footboard i rummet med et hvidt loft og vægge samt elegante lænestole med udskårne ben og blødt møbel med nelliker. Vinduerne i dette rum skal være dekoreret med beige gardiner med dunkle blomsterprinter og en smuk bar, der er lavet på samme måde.

En gylden hætte vil se smuk ud i et soveværelse med et hvidt loft og vægge dækket af tapet med gyldne mønstre. Sæt i et sådant værelse en hvid læder seng med creme puder og en mørk chokolade spredning. Placér en chokolade læder stol nær vinduerne. På tagskæggene hænge gennemskinnelige gardiner creme skygge.

Hvis du vil bruge den originale farvekombination i rummet, skal du færdiggøre væggene med blåt gips og væggene med hvidt. På en sådan baggrund vil ferskengardiner på en cornice med en hvid præget plank være interessant at skille sig ud.

Stribede gardiner, der kombinerer brun, gul og blå, samt en mørk chokoladeblanding med imiteret træ og tynde hvide linjer, ser ikke mindre original på en snehvid baggrund.

Sådan dekorere loftet cornice ved hjælp af blandingen, se videoen nedenfor.

Eaves hood: hvordan man bruger og vælger

Slutningen af ​​reparationen eller indretningen virker kun som en god chance for at hvile, da mange moderne elementer til dekoration eller dekorative elementer dukkede relativt for nylig og endnu ikke har haft tid til at vinde popularitet blandt mennesker. Emhætten til tagbøjlen er en af ​​disse innovationer.

Emhætten er en dekorativ strimmel designet til at dekorere fastgørelsespunkterne på tagskæggene. Indtil dets udseende på markedet af byggematerialer og elementer til udsmykning af lokalerne blev de fleste af strukturerne fastgjort i nicher, der var specielt designet til dem, som var forberedt til dem i loftet.

Hvorfor bruge en hætte?

Overraskende, det kan også være nødvendigt at dekorere til taggrøderne - det er her blandingen hjælper. Ved hjælp af denne detalje kan du skjule grimme elementer, og desuden for at opnå overensstemmelse med den valgte stil af alle elementer i taggrene. I dag kan du købe blandinger med støbning, vælg farver og nuancer af dette produkt.

Det er nødvendigt at vælge blandinger, der passer til de materialer, der bruges i rummets vigtigste udsmykning, men samtidig gør det muligt at skille tagene ud mod gardinernes baggrund.

En anden mulighed for at dekorere denne genstand er at bruge en dekorativ lamineringsfilm. De bedste muligheder for denne dekoration er valgmuligheder med følgende farver:

 • et træ;
 • marmor;
 • naturlige elementer, såsom sten.

Hvis stilen i rummet tillader det, kan hætten færdiggøres i guld eller sølv, ligner detaljerne i paladsets udsmykning eller blive en del af et landsbyhus, der bringer et stykke natur ind i indretningen. Faktisk er der mange muligheder for at dekorere dette element af cornice - fantasi fortæller en person farve og tekstur. Hvis der er problemer med dette, så kan du altid bede om råd fra kyndige mennesker - bekendte, specialister - de vælger den optimale løsning til farve, dekoration og andre elementer, der supplerer designet.

Typer af cornices

Emhætten er ligesom i tagene lavet af forskellige materialer, men det anbefales dog at være opmærksom på følgende indikatorer:

 • fugt modstand;
 • styrke;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed.

Ceiling cornices med dekorative plast trim er en moderne og samtidig praktiske detaljer, der fuldt ud vil supplere enhver design løsning. En holdbar cornice, hvis materiale til fremstilling er PVC, kan bruges uden frygt for tunge gardiner, tung eller tung, på grund af antallet af lag, der består af flere typer stof. Det bør også bruges, hvis arrangementet af arrangementet giver mulighed for brug af gardiner, lambrequins, samt når placering af gardiner eller lysgardiner er en del af den færdige stil i rummet.

Flad gardin stænger er en vindende løsning til enhver indretning og værelse, da de nemt kan fastgøres både til loftet og til væggen ved hjælp af andre armaturer til dette - vægbeslag. Hvis størrelsen på tagskægget viste sig at være større end nødvendigt, er det let at passe på størrelse. For at gøre dette skal du fjerne svingelementet og derefter flytte dekorative tape, hvorefter du let kan afskære den overskydende del af corniceen. Derefter skal du sætte på rotationselementet og fastgør en hætte til den, hvorefter du bliver nødt til at afskære den overskydende del. Til sidst skal du trække emhætten på pivotelementet. For plastskovler er et karakteristisk problem strukturel skade på grund af uforsigtighed. Derfor er det bedre at pre-markere de steder, hvor skruer eller andre fastgørelsesanordninger skal skrues før installationen. Derudover vil det være nødvendigt at markere de steder, hvor huller vil blive lavet på loftet selv.

Bedst af alt, hvis du vælger cornices fra praktisk synspunkt, skal du vælge PVC-materialer, da de praktisk taget ikke er udsat for deformation eller udtørring. Plastaksler er kendetegnet ved, at de praktisk taget ikke kræver særlig pleje. En tilstrækkelig foranstaltning til generel rengøring af rummet vil tørre den dekorative hætte eller profilen af ​​tagskægget med en fugtig klud. Derudover er de ikke bange for virkningerne af vaskemidler beregnet til våd rengøring.

Fordelene ved loftet cornice er, at det er meget nemt at fjerne gardinerne til vask eller udskiftning. Ved skråningerne er der specielle spor på hver side. Det er der, at der er specielle huller designet til at komme ind i krokernes design. De er sikkert fastgjort med plastikplugger designet til at holde kroge på de rigtige steder. Gennem disse huller kan du nemt fjerne gardinet med kroge uden at fjerne gardinet fra dem.

I dag er hætten inkluderet i sæt af tagger af mange producenter og mærker, så med købet opstår der ingen problemer. Det er også monteret ganske enkelt, en person kan gøre det alene. Således vil opkøbet af blandingen som et ekstra element til cornice være en god mulighed for at dekorere rummet, samt at give det indre betydning, skønhed og elegance. Det er nødvendigt at vise maksimal opmærksomhed på valget af farver, fordi denne del af interiøret er designet til konstant at være i synsfeltet. Ved brug af baren til dekoration, er det samtidig muligt at opnå og øge pålideligheden af ​​de eksisterende tagskinner, så monter altid hooden.

Hvad er en plastikflisehætte og hvorfor er det nødvendigt?

Næsten alle loftlisterne af plast eller aluminium på fordelen har en speciel rille, der er designet til at installere en dekorativ strimmel. Denne rem, der er designet til at dekorere en plastisk cornice kaldes en "hood". Denne enkle enhed hjælper med til at gøre dit gardin meget mere interessant og dekorere rummet.

Funktioner og formål

Hovedformålet med blandingen er at dekorere ydersiden af ​​loftet. Derudover vil dette element hjælpe med at skjule for at se de kroge, som gardinerne hænger på. Dette tape ser ud som en tynd stribe plast, trimmet udefra på forskellige måder. På denne strimmel er der et specielt fastgøringsmiddel, der gør det muligt at fastgøre det til loftgardinet. Ydersiden af ​​delen kan males forskelligt:

 • At lave et "træ", læder eller andre naturlige materialer.
 • Bare hvid farve.
 • Overfladen kan være en ensartet farve af næsten enhver farve.
 • Med en speciel indsats - støbning. Det er en smal strimmel øverst eller nederst på emhætten og efterligner metalet.
 • Med volumetriske dekorationer, som stukkemønstre eller billedrammer.

Generelt er der mange muligheder for design af denne del. Der er ingen mulighed for at liste alle muligheder, da nye ideer til afslutning af dette element vises hver dag. Nedenfor ses et par eksempler på brugen af ​​sådanne produkter.

Ud over forskellige ydre dekorationer kan sådanne bands have forskellige bredder. Afhængigt af dette vil de skabe den ønskede visuelle effekt. Længden af ​​sådanne dele er baseret på suspensionens størrelse, som skal dekoreres. Lignende produkter sælges i løbende målere, og du kan vælge den rigtige længde for enhver model af gardin. Den maksimale længde på en lane kan være 60 meter.

installation

Selv et barn kan finde ud af, hvordan man installerer en del som f.eks. En hætte til en plastikflise. Det er meget enkelt, hvis der er en særlig lås på den dekorative strimmel, med hvilken den bare smækker ind i slidserne på gardinskinnen. Hvis baren er erhvervet uden en sådan lås, så er dens installation også meget enkel.

Alt du behøver er et lille dobbeltsidet tape. Over hele længden af ​​suspensionen til gardiner limes en tynd strimmelklæbemiddel fast og et dekorativt panel limes til det. Denne metode har en ulempe - at fjerne det indsatte element uden konsekvenser vil ikke fungere. Selv det enkleste dobbeltsidede tape fastgør de dele, der skal limes meget tæt på.

Hvis krogføreren er lavet af metal eller simpelthen ikke har en speciel rille til fastgørelse af ekstra indretning, kan du bruge indstillingen med duct tape - selv en blanding designet til en plastiklist vil perfekt dekorere en metalhængersophæng.

Vigtigt: Det er nødvendigt at fastgøre disse komponenter, før hele konstruktionen er monteret på loftet. Efterfølgende vil det være ubelejligt at indsætte en lås på båndet i den tilsvarende spor på hængeren, hvilket kan være et problem.

Den tredje mulighed for fastgørelsesanordninger er velegnet til dekorationer af stof, som ikke kan fastgøres på den sædvanlige måde - der er ingen låse på stoffet og det er ikke fastgjort fast. For at sikre sådanne dekorationer vil det tage et par meter alle kendte fastgørelsestype "klæbende". En del af den er limet på forsiden af ​​plastgardinet, og den anden er syet til den vedlagte stribe stof. Om nødvendigt fjernes stoffet let og geninstalleres på plads. På denne måde er det meget bekvemt at fastgøre stoflamprækviner.

Gardin stænger med hætte 68 mm

I dette afsnit tilbydes færdiglavede loftsplastikskiver, der er monteret med sving og 68 mm dekorative plastikhætte.

Ved produktion af tagskinner anvendes moderne, holdbart, fugtigheds- og økologisk rent materiale beregnet til brug i design af lejligheder, hytter, hoteller, kontorer, caféer, butikker mv. Eaves på basis af en 2-række eller 3-rækken PVC-profil. Bredden af ​​dekorative plastikhætte er 68 mm. Emhætten er dekoreret med en dobbelstøbning med et græsk mønster (Meander) af guldfarve, en blanding af hvid farve og en blanding af hvid marmor med guld og sølvstøbning.

Farverne på den dekorative blanding af cornice med vendinger er stiliseret til forskellige typer træ, natursten eller sand: bøg, wenge, lys eg, gylden eg, mahogni, kirsebær, sød kirsebær, karelisk birk, beige møtrik, mørk valnød, hvid marmor, malachitgrøn, malachitblå beige sand. Sortimentets rækkevidde er præsenteret i standardstørrelser: 200 cm, 240 cm, 280 cm, 300 cm, 320 cm, 360 cm, 400 cm. Dimensionerne af cornices med sving, er størrelsen af ​​svingene allerede taget i betragtning. Eaves med en dekorativ blanding af 55 mm et stykke komplet med tilbehør: kroge med rulle, plastikpropper til huller til kroge, dowels, skruer til montering i loftet, i individuel emballage. Vægbeslagene er ikke medtaget i pakken af ​​loftet. Hvis det er nødvendigt, kan beslag til montering af tagbøjlerne med drejninger til væggen købes separat. Også PVC gardin stænger til gardiner kan monteres i møbler sektionen i kataloget sektionen Tilbehør til lofts gardin stænger. Eaves er universelle, at de kan fastgøres både til et loft og til en væg på arme.

Loftsplader fra plast er en af ​​de mest moderne og praktiske modeller af taggrunde i deres brug. Flad cornice kan bruges under tunge gardiner, gardiner eller under gardiner og lysgardiner. PVC tagskiver er holdbare og er ikke genstand for deformation eller udtørring. Plastic gardin stænger kræver ikke særlig pleje, det er nok at tørre det dekorative hætte gardin eller profilen af ​​cornice med en fugtig klud til generel rengøring af rummet. Plastic cornice er ikke bange for virkningerne af vaskemidler til våd rengøring.

Loftsstoler til gardiner med sving og en dekorativ 68 mm hætte fås i et stort sortiment, du kan købe plastikskiver til de laveste priser.

Monteret med en hætte

Kort om det vigtigste

Loftdækker af dæk med Blend-serien præsenteres i form af et dæk til gardiner. Tagdugene monteret med en hætte består af et plastikdæk af PVC med sving, en dekorativ plastikhætte (plastikplade) TU 5772-001-50746087-2004 og tilbehør. Vi har altid en blanding (plastic bulwark) af forskellige farver.

Ceiling cornices → tagskinner monteret med en hætte

Standard udstyret

Størrelsesområde (meter)

Cornice-samlingen med hætte leveres som standard med:

 • Typiske længder af plastloftkorner 1,8m, 2,0m, 2,4m, 2,8m, 3,0m, 3,2m, 3,4m, 3,6m, 4,0m
 • PVC plastdæk, hætte (plastbøjle), et par universale endeelementer (sving), et par plast gennemsigtige hjørner, plastik kroge, propper, dowels, selvdrejende skruer, trafikpropper.
 • Emhætten (plastikplade) er en dekorativ plaststrimmel 50 mm høj, med en adapter til snapping på dækket. Blend (plastfalsebord) produceret i forskellige farver fra hvid til stiliseret træ: valnød, mahogni, eg, teak, kirsebær, bøg, eg, fyr, wenge, palisander og andre blomster. Vi har et sortiment af en hætte (plastic bulwark), begge produceret af MHZ Germany, og en hætte (plastic bulwark) af vores egne;
 • Det plastiske gennemsigtige hjørne giver dig mulighed for at gøre loftets hjørnesætning mere elegant, fordi med den ikke bøjer hætten og holder en vinkel på 900 i forhold til dækket, samtidig med at du sikrer, at hætten monteres med dækket.
   Derudover kan du udfylde alle elementerne i krav 1.

Katalog til taggrunde

Aktier.

Salg af Hood og Ready Eaves Blend 7 shir. 68 mm til 49 rubler. p / m!

Udgivelsesdato: 2017-04-06 22:38:00

Pris 49 gnid. p / meter!

Salg af Hood og Ready Eaves Blend 7 shir. 68 mm til 39 rubler. p / m!

Udgivelsesdato: 2017-04-06 22:38:00

Pris 39 rubler. for p / meter!

Nyheder!

Nye chic cornices og blanding under baguette Bohemia shir. 70 mm!

Udgivelsesdato: 2017-04-06 22:38:00

Pris per meter 119 rubler. minus din rabat.

Nyheder! Nu tilgængelig! Den mest solgte i Rusland cornice og hætte under baguette Modern 7 lat. 70mm!

Udgivelsesdato: 2017-04-06 22:38:00

Pris per meter måler 129 rubler. minus din rabat.

"Venedig" med en åben beslag i 5 farver!

Udgivelsesdato: 2017-04-06 22:38:00

Pris pr. Meter 182 rubler. minus din rabat.

Overholdelse af produktionstiden

Gunstige forhold
levering

Kazan, st. Model, 4a
Tlf.: 8 (843) 278 63 63,
8 (843) 278 44 44

Produktion af gardinstænger til gardiner ved hjælp af tysk teknologi

Arbejdsplan:
Mandag-fredag: kl. 8.30 - 17.30

* Alle priser er angivet som referenceoplysninger og er under ingen omstændigheder et offentligt tilbud, der er fastsat i bestemmelserne i artikel 437 i Den Russiske Føderationskodeks, og kan ændres til enhver tid uden varsel.
For mere information kontakt venligst vores salgschefer.

Blander til cornices i Moskva

Bagar Escar "Guld Grækenland" er en hult plade lavet af polyvinylchlorid (PVC), der anvendes som loftkornet. Baguette til cornice er fastgjort til tagdækkets dæk. Takket være baguette cornice, den øverste del af gardinerne (gardin tape, til.

Plastikbånd til taggenstandarden. Monteret på forsiden af ​​taggrene. Lukker kroge, giver cornice et færdigt udseende.

Dekorativ plastflora tape, til taggen standarden. Monteret på forsiden af ​​taggrene. Lukker kroge, giver cornice et færdigt udseende.

Plastikbånd til taggenstandarden. Monteret på forsiden af ​​taggrene. Lukker kroge, giver cornice et færdigt udseende.

Dekorativ plastik tapet amulet, til taggen standarden. Monteret på forsiden af ​​taggrene. Lukker kroge, giver cornice et færdigt udseende.

Den dekorative plastik tape Grækenland, for at dæmpe standarden. Monteret på forsiden af ​​taggrene. Lukker kroge, giver cornice et færdigt udseende.

Emhætten er et tilbehør, der supplerer corniceen og gør den mere æstetisk. Bag båndet er der kroge, ringe og andre fastgørelsesdele. Produktet er lavet af plastik, modstandsdygtigt over for mekaniske belastninger og overholder alle miljøstandarder. Det er godt.

Emhætten er et tilbehør, der supplerer corniceen og gør den mere æstetisk. Bag båndet er der kroge, ringe og andre fastgørelsesdele. Produktet er lavet af plastik, modstandsdygtigt over for mekaniske belastninger og overholder alle miljøstandarder. Det er godt.

Eskar Mokko Grækenland, en Eskar dæk hætte, er et tilbehør, der supplerer cornice og gør det mere æstetisk. Bag båndet er der kroge, ringe og andre fastgørelsesdele. Produktet er lavet af plastik, modstandsdygtig over for mekaniske belastninger og tilsvarende.

Emhætten er et tilbehør, der supplerer corniceen og gør den mere æstetisk. Bag båndet er der kroge, ringe og andre fastgørelsesdele. Produktet er lavet af plastik, modstandsdygtigt over for mekaniske belastninger og overholder alle miljøstandarder. Det er godt.

Alle skønhedene i loftet tagger giver blandingen - en dekorativ rem, fastgjort til dækkets forside og skjuler det interne udstyr. Takket være blandingen kan du vælge en cornice til ethvert interiør. Tagene kan skille sig ud og understrege loftlinjen, harmonisere.

Plastblanding træfarve, som er en del af produktet, er et vigtigt dekorativt element, der skelner mellem tagene fra den sædvanlige plastik og giver dig mulighed for at vælge tagskæggene for at matche møblernes farve. Farve - Wenge.

Plastblanding træfarve, som er en del af produktet, er et vigtigt dekorativt element, der skelner mellem tagene fra den sædvanlige plastik og giver dig mulighed for at vælge tagskæggene for at matche møblernes farve. Farve - Lys eg.

Aluminiumspor tre-trins spor bruges som en linje til fastgørelse af lys og mellemgardiner, hvor der grundlæggende er 3 linjer i 1 boks. Med loftmontering

Eaves fra K-stil

Produkttype: Fastgørelse til taggrunde Materiale: Plast Størrelse: 5x3000 cm Fastgørelsestype: Grooves Udstyr: - farvehætte (højde 50 mm) - 30 m (1 rulle).

Plastblanding træfarve, som er en del af produktet, er et vigtigt dekorativt element, der skelner mellem tagene fra den sædvanlige plastik og giver dig mulighed for at vælge tagskæggene for at matche møblernes farve. Farve - Naturligt.

Produkttype: Fastgørelseselementer til tagskinner Materiale: Plast Størrelse: 7x3000 cm Fastgørelsestype: Hak Udstyr: - Farvehætte (højde 65 mm) - 30 m (1 rulle).

Eaves fra K-stil

DS profil cornice hvid er ideel til loftmontering. Moderne stilfuld form. Profilfarve er hvid, mat sølv. Grundlæggende nyt bevægelsessystem til svævefly n

Eaves fra K-stil

Dekorativ aluminium profil mega hvid. Afviger i den øgede profilhøjde (5 cm). Tekniske specifikationer

Eaves fra K-stil

Produkttype: Fastgørelse til taggrunde Materiale: Plast Størrelse: 5x3000 cm Fastgørelsestype: Grooves Udstyr: - farvehætte (højde 50 mm) - 30 m (1 rulle).

Produkttype: Fastgørelse til taggrunde Materiale: Plast Størrelse: 5x3000 cm Fastgørelsestype: Grooves Udstyr: - farvehætte (højde 50 mm) - 30 m (1 rulle).

Lavpris plast loftstøbning med dekorativ wenge blanding. Tagene på hver side er afrundet til væggen, så det ser meget æstetisk glædeligt og pænt ud. Plastblanding træfarve, som er en del af produktet, er et vigtigt dekorativt element.

Funktioner og formål med emhætten til plastikhorn og hvorfor det er nødvendigt

Næsten alle loftlisterne af plast eller aluminium på fordelen har en speciel rille, der er designet til at installere en dekorativ strimmel. Denne rem, der er designet til at dekorere en plastisk cornice kaldes en "hood". Denne enkle enhed hjælper med til at gøre dit gardin meget mere interessant og dekorere rummet.

Funktioner og formål

Hovedformålet med blandingen er at dekorere ydersiden af ​​loftet. Derudover vil dette element hjælpe med at skjule for at se de kroge, som gardinerne hænger på. Dette tape ser ud som en tynd stribe plast, trimmet udefra på forskellige måder. På denne strimmel er der et specielt fastgøringsmiddel, der gør det muligt at fastgøre det til loftgardinet. Ydersiden af ​​delen kan males på forskellige måder:

At lave et "træ", læder eller andre naturlige materialer.

Bare hvid farve.

Overfladen kan være en ensartet farve af næsten enhver farve.

Med en speciel indsats - støbning. Det er en smal strimmel øverst eller nederst på emhætten og efterligner metalet.

Med volumetriske dekorationer, som stukkemønstre eller billedrammer.

Generelt er der mange muligheder for design af denne del. Der er ingen mulighed for at liste alle muligheder, da nye ideer til afslutning af dette element vises hver dag. Nedenfor ses et par eksempler på brugen af ​​sådanne produkter.

Ud over forskellige ydre dekorationer kan sådanne bands have forskellige bredder. Afhængigt af dette vil de skabe den ønskede visuelle effekt. Længden af ​​sådanne dele er baseret på suspensionens størrelse, som skal dekoreres. Lignende produkter sælges i løbende målere, og du kan vælge den rigtige længde for enhver model af gardin. Den maksimale længde på en lane kan være 60 meter.

installation

Selv et barn kan finde ud af, hvordan man installerer en del som f.eks. En hætte til en plastikflise. Det er meget enkelt, hvis der er en særlig lås på den dekorative strimmel, med hvilken den bare smækker ind i slidserne på gardinskinnen. Hvis baren er erhvervet uden en sådan lås, så er dens installation også meget enkel.

Alt du behøver er et lille dobbeltsidet tape. Over hele længden af ​​suspensionen til gardiner limes en tynd strimmelklæbemiddel fast og et dekorativt panel limes til det. Denne metode har en ulempe - at fjerne det indsatte element uden konsekvenser vil ikke fungere. Selv det enkleste dobbeltsidede tape fastgør de dele, der skal limes meget tæt på.

Hvis krogføreren er lavet af metal eller simpelthen ikke har en speciel rille til fastgørelse af ekstra indretning, kan du bruge indstillingen med duct tape - selv en blanding designet til en plastiklist vil perfekt dekorere en metalhængersophæng.

Vigtigt: Det er nødvendigt at fastgøre disse komponenter, før hele konstruktionen er monteret på loftet. Efterfølgende vil det være ubelejligt at indsætte en lås på båndet i den tilsvarende spor på hængeren, hvilket kan være et problem.

Den tredje mulighed for fastgørelsesanordninger er velegnet til dekorationer af stof, som ikke kan fastgøres på den sædvanlige måde - der er ingen låse på stoffet og det er ikke fastgjort fast. For at sikre sådanne dekorationer vil det tage et par meter alle kendte fastgørelsestype "klæbende". En del af den er limet på forsiden af ​​plastgardinet, og den anden er syet til den vedlagte stribe stof. Om nødvendigt fjernes stoffet let og geninstalleres på plads. På denne måde er det meget bekvemt at fastgøre stoflamprækviner.