Hvilket firma strækloft er bedre at vælge: vores bedømmelse

Tidligere skrev vi om, hvad du bør være opmærksom på på jagt efter firma-installatøren strækstof. Det er dog ikke nok at finde fagfolk, som kender alle de finesser, der er forbundet med at arbejde med materialet. Det er nødvendigt, at sidstnævnte er af høj kvalitet og gode præstationsegenskaber.

Der er mange navne på markedet. En bred vifte, et stort udvalg af priser... Forvirret i denne overflod er ikke svært. Hvis du ikke ved, hvilken producent der er bedre at vælge et hæftet loft, anbefaler vi dig at studere vores anmeldelse med detaljerede egenskaber ved produkterne i hvert firma.

Førende lande

I betragtning af populariteten af ​​denne type belægning er det ikke overraskende, at de forsøger at producere næsten overalt. Men nogle mennesker gør det på et højere niveau - oftest vores landsmænd bestiller stræklofter af fransk, italiensk og tysk produktion.

Et bredt udvalg og kinesiske malerier, både fra PVC film og stof. Det er let at forklare: lave omkostninger med ret god kvalitet sikrede høj efterspørgsel efter disse produkter.

På et tidspunkt syntes det, at "kineserne" ville blive presset fra russiske virksomheder. Dette skete imidlertid ikke.

Alas, men stræklofterne i Kazan-fabrikken af ​​kunstlæder og NIIPK (Ivanovo) kan ikke prale af sådan pålidelighed, da de tæt på dem er kinesiske.

På grund af det faktum, at fabrikkerne ikke oprindeligt var designet til produktion af spændingsdug, viser det sig at være en størrelsesorden længere end konkurrenternes - ikke mere end 140 centimeter. Så under installationen er det nødvendigt at maskere flere sømme. Ja, og farvepaletten er ikke forskelligartet - begge fabrikker producerer kun 80 nuancer, som på niveau med konkurrenter er katastrofalt lave.

Derfor var vi nødt til at opgive ideen om at inkludere dem i vores rating - i øjeblikket når de russiske stræklofter ikke titlen på de bedste. Hvad har virksomheden indgået i det? Lad os se.

Leder af budgetsegmentet - MSD (Kina)

Produkterne fra MSD New Material Co., Ltd. holdingselskab ødelægge alle stereotyper om lavkvalitets kinesiske varer. Det er en af ​​verdens førende inden for salg af stretchlofter lavet af PVC. Samtidig er alle film absolut sikre - med miljøklassen A + tildelt efter ISO-certificeringen.

Interessant faktum: Meget ofte kan PVC-film fra dette firma findes under... europæiske mærker. For eksempel køber det tyske firma PONGS 3,2 meter brede bånd fra MSD og sender dem derefter som egen. Selvfølgelig bliver prisen meget højere - du betaler for "tysk kvalitet"...

Forresten var det denne producent, der først begyndte at producere lærredene, der måler 5,1 meter i størrelse - den bredeste af de certificerede film. Dette giver dig mulighed for i høj grad at lette installationen i store rum og undgå grimme led.

Med hensyn til kvalitet er det også i højden - filmen falmer ikke og falmer ikke med tiden (op til 15 år), deformeres ikke og brænder ikke. Ligesom alle gode stræklofter kan det modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

At sammenligne det med populære fremtrædende mærker bemærker ofte, at egenskaberne er næsten ens, og nogle steder endnu højere. Vægten på en kvadratmeter PVC-film er kun 190 gram, og tykkelsen er ca. 0,18 mm.

Farvepaletten er også fantastisk - mere end 200 forskellige nuancer af blanke, matte og satinstrukturer. Der er hvor man kan vandre, når du laver et værelse, ikke?

Vær ikke bange for kinesiske produkter, hvis de er veletablerede og har været certificeret.

Kig rundt - husholdningsapparater, smartphones, tøj, kosmetik... De fleste genstande omkring os er lavet i Mellemriget, selvom mærkerne siger det modsatte. Så måske har du ikke brug for at betale for meget?

Descor - stof lofter til en overkommelig pris

Efter at have analyseret snesevis af anmeldelser på konstruktionsfora, erklærer vi med sikkerhed, at i dette område er den bedste producent af det gennemsnitlige prisklasse det tyske selskab Descor.

Bredden af ​​deres lærred er fra 3,20 til 5,20 meter. Således er det nemt at installere dækning selv i det største rum. Antallet af ledd vil være minimal (og på sådanne lofter er de næsten usynlige).

Kvaliteten er også høj - lofterne er lavet uden skadelige urenheder, de brænder ikke og er ikke giftige (hvis du ikke planlægger at opvarme dem i lang tid).

En lille minus: ligesom de fleste stofklæder, kan de ikke prale af en bred vifte af farver - 30 nuancer, men usædvanligt rige og dybe. Separat vil jeg gerne fremhæve 4 af dem - serien "Alupigment", hvor basissignalet er fortyndet med en blød glans, hvilket giver materialet en elegant glød.

Vægten af ​​den færdige bane er et af minimumene i dette segment - kun 245 g / m2. Dette eliminerer behovet for massive profiler.

Forresten, ved brug af sidstnævnte: Descor tager let form - buer eller volumenelementer, hvis du installerer dem på rammen. Sandt nok skal du have yderligere komponenter på profilen. Med en tykkelse på kun 0,5 millimeter er dette næsten en unik ejendom.

Interessant at vide: Ægtheden af ​​lærredet er let at kontrollere - båndet skal have en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele længden af ​​kanten. Hvis ikke, tilbyder de dig en falsk.

Bedste i Premium segment - Clipso

Stoflofterne fra den franske producent Clipso blev den ubestridte leder af premium-segmentet.

Prisen er ret stor - fra 900 rubler per kvadratmeter. Hvad er fordelene ved en sådan dækning?

Like mange stoflofter tilbyder Clipso et ret stort lærred - op til 5 meter. Samtidig er de forskellige i farveskala - 40 toner, blandt hvilke der er ret ikke-standard. For eksempel med en guld tråd eller multi-farve, som skaber indtryk af volumetrisk tekstur.

Den perfekte glathed i lærredet afslører rigelige muligheder for dekoration - selv det mest komplekse tryk falder perfekt.

Fabrikantens levetid er 50 år gammel - det er lidt usikkert, men lofterne modstår 10-15 år uden tab af kvalitet.

På niveau og teknologiske egenskaber: 220 gram vægt, 0,4-0,6 millimeter tykkelse.

Gode ​​akustiske kvaliteter, holdbarhed, pålidelighed og skønhed - de svarer fuldt ud til prisen.

Elite Premium - Barrisol

Vil du skabe et helt unikt design? Vær opmærksom på det franske mærke Barrisol. Seks typer tekstur, 90 forskellige farver, høj kvalitet og 12 års garanti fra producenten.

I kombination med miljøvenlighed af graden A +, lav vægt (200 gram pr. Kvadratmeter) og brugervenlighed - næsten perfekt lærred.
På det sidste punkt vil jeg gerne sige særskilt. Sådanne belægninger modstår virkningerne af kemiske vaskemidler, kondenserer ikke og absorberer ikke lugt. Så det er tilladt at installere dem i alle lokaler.

Belægningstykkelse - mindre end 0,2 millimeter. Installationsfunktioner giver dig mulighed for at minimere tab af plads.

Nogle kan skræmme prisen - fra 800 rubler per kvadratmeter. På den anden side kan Barisol i modsætning til billige analoger genanvendes. Desuden er de let demonteret, hvis det er nødvendigt, og derefter genopretter deres udseende helt.

Således er omkostningerne ret høje, for PVC-film er det den eneste producent, hvis produkter overstiger stoflofter i mange kriterier.

Som du ser, er der i et prissegment altid et værdigt mærke - det vigtigste er at omhyggeligt undersøge oplysningerne, analysere virksomhedernes omdømme og anmeldelser om dem. Forresten skal du sørge for at læse, hvor meget stræklofter koster 1 kvm. i forskellige byer i Rusland.

Vi behandlede ikke specifikt spørgsmålet om hvilket strækloft der er bedre at vælge - stof eller PVC, da dette allerede er en professionel gennemgang. Her har vi kun samlet detaljerede svar på alle relaterede spørgsmål, der måtte opstå, når du køber en klud og tilbehør til installationen.

Hvilken fabrikant af stretchlofter at vælge?

Kontakt os, og vi vil fortælle dig, hvilket stretchloft der passer bedst til dig! Vi vil fortælle om egenskaberne ved egenskaberne, uanset om det er værd at betale for landet eller mærket af webproducenten

Popularitets sammenligning

Når man beslutter hvilket strækloft der skal vælges, skal fabrikanten sammenligne 4 egenskaber: materialetype, tekstur, farve og pris.

Materialet bestemmer den varme eller kolde installationsmetode, om stoffet vil lade fugt igennem og hvor modstandsdygtigt det vil være at beskadige.

Fra teksten afhænger graden af ​​refleksion af lys fra loftets overflade og forvrængning af farve i forskellige lysforhold, derudover vil reglerne indstilles

Valget af farve er dikteret af personlig smag og design af rummet, det har ingen indvirkning på forbrugernes egenskaber.

Prisen taler ikke længere om kvaliteten af ​​produktet, men om sortimentet af farver, bredde og produktionsland af strækloftet.

(* Tidsplanen er baseret på statistikken over ordrer udført for perioden fra januar til september 2014.)

Kort beskrivelse af mærker

Vi repræsenterer en række producenter af stræklofter af verdens berømmelse, som "Nebosvod" kan installere i dit værelse. I modsætning til nogle ikke rene virksomheder opdager vi ikke mærkenavne og sælger ikke budgettet kinesisk papir til deres typer. Originalen af ​​producenter fra vores katalog er bekræftet af certifikater!

Pongs
Streklofter fra Tyskland er en direkte rival til det berømte franske loft Barrisol og fortjener den højeste ros. Pongs tilbyder en række PVC-stoffer fra 130 farver. Inde i mærket er dukkerne opdelt i linjer Lackfolie og Mattfolie. Glatte PVC lofter af fremragende kvalitet tilhører "Lackfolie". "Mattfolie" - mat og satin PVC linned. Alle har ekspressiv farve, høj elasticitet og fuldstændig fravær af folder, lugtfri. En virkelig tysk tilgang til kvalitet, moderne innovative produktionsteknologier i kombination med fleksible prispolitikker har bragt disse stræklofter til verdensledere. Læs mere

Descor
Descor-mærket er ejet af den tyske producent Pongs Group. Et særpræg ved Descor stofstræklofterne er deres brand- og antistatiske egenskaber. For nogle farver af lærred er brugen af ​​alu-pigment karakteristisk, som når belyset giver overfladen af ​​loftet et let metallisk glimmer. Også dette tekstilstof bruges i enheden lydisolerende loftet, på grund af stoffets særlige struktur. Den maksimale bredde på 5,1 meter. Sammenlignet med Clipso har Deskor en mere overkommelig pris, og for hvilken den har en højere efterspørgsel i segmentet af stofstræklofter. Læs mere

MSD
Den kinesiske spændeklud af PVC opfylder de højeste europæiske kvalitetsstandarder. MSD New Material Co. har produceret industrielle tekstiler siden 2002. Den unikke kvalitet af disse PVC canvases er bredde. 5 meter bredt lærred gør det muligt at montere dem ved hjælp af sømløs teknologi. Kombinationen af ​​fremragende kvalitet og budgetpriser tillader det kinesiske mærke at konkurrere med de anerkendte producenter fra Frankrig, Tyskland, Italien. MSD-produkter har fået bekræftet deres høje kvaliteter og sikkerhed i Rostekhnadzor i Rusland, selskabet "Nebosvod" har overensstemmelsescertifikater, der bekræfter dette. Læs mere

CLIPSO
Specialisterne i det schweiziske firma Clipso i 1997 er udviklere af tekstilstrækstoffer og et unikt system af deres fastgørelse uden brug af varmeapparater. I sine aktiver har mærket et blændende hvidt og fade-resistent mat stof stof, gennemskinnelig med gnistre, samt akustisk speciel akustisk, med antibakteriel belægning med smudsafvisende eller vandafvisende imprægnering. Clipso er valgt af dem, der ønsker at få premium stretch loft. Læs mere

Bestil importerede stræklofter i "Sky"

Certified lofter, de nyeste varmepistoler og eksplosionssikre cylindre.

Parternes ansvar, omkostningerne til materialer og installation er reguleret af kontrakten.

2 år - arbejde, op til 10 år - materiale. Vi har arbejdet i Moskva siden 2003.

Ring nu til ekspertudtalelse.

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Stræk loft mærker

Advarsel! Markedet for stræklofter er overfyldt med tilbud om fiktive (ikke eksisterende) stræklofter. Under dække af disse mærker sælger materialer af ukendt oprindelse. Sådanne materialer kan være sundhedsfarlige.

Specielt for dig har jeg udarbejdet en liste over mærker af hævede lofter, der virkelig eksisterer.

For ikke at være ubegrundet, vedhæfter jeg for hvert mærke et link til fabrikantens officielle hjemmeside og min kommentar.

Stretch Ceiling Brands

Et komplet udvalg af fabrikanter af hævede lofter af verdens berømmelse!

Alle lærred er lavet på moderne udstyr i overensstemmelse med EU's krav og har kvalitetscertifikater fra Den Russiske Føderation, der bekræfter produktsikkerheden.

Vi er glade for at præsentere dig for varemærker for anerkendte ledere inden for loftproduktion:

Dexfort

Stretch ceiling DEXFORT - den mest økonomiske på markedet af måder at afslutte loftet plads lavet i Kina.

Elegranto

Streklofter af et gennemsnitligt prissegment fra belgisk fremstillet PVC-film. Kombinationen af ​​praktisk, skønhed og overkommelige priser.

Arridel

Stræklofter ARRIDEL udgjorde den mest moderne teknologi. De er smukke, holdbare, sikre - hvad mere kan du have til dit hjem eller kontor?

ECOfolie

Strekkloft Premium ECOFOLE - et revolutionerende produkt og udførelsen af ​​de mest avancerede præstationer inden for behandling af PVC-materialer, såsom: BIOtech, ExtraWidtch, Bizacoustic.

Cool stretch

Innovativt produkt, tilfreds med et stort antal købere. Deres største fordel er muligheden for "kold" installation uden brug af en varmepistol og opvarmning.

Stræklofter begyndte for nylig at blive mere og mere udbredt inden for vores lands område. Dette skyldes primært den verdensomspændende reduktion i prisen på PVC filmproduktionsprocesser. Nu kan leverandører af stræklofter tilbyde forskellige lofter af meget forskellig kvalitet. Schweiz, Tyskland, Frankrig, Belgien og Kina handler med os. Derudover sover de indenlandske producenter ikke: Russiske stræklofter er nu repræsenteret meget bredt.

Udvalget af GENVIK: mærke og model af stræklofter

Nu på det russiske marked præsenterer det bredeste udvalg af suspenderede lofter fra en række producenter. Der er helt forskellige modeller af stræklofter, der afviger i materialeproduktion og særlige egenskaber. Så Schweiz specialiserer sig i produktion af stofstræklofter med høj styrke og holdbarhed. Tyskland er kendt for fremstilling af højstyrke PVC-film, og russiske producenter glæder kunderne med en god kombination af billighed og kvalitet.

Om mærker af stræklofter

På mange måder afhænger kvaliteten af ​​stræklofter ikke kun på produktionslandet, men også på fabrikanten. Meget afhænger også af mærket af stræklofter. Tyske lofter i virksomheden GENVIK repræsenteret af sådanne kendte mærker som: ECOfole og Cool Stretch. Berømte franske mærke -Arridel. Det mest kendte kinesiske mærke, der producerer stræklofter, er Dexfort.

Stretch Ceiling Brands

Åbningstider fra kl. 9.00 til 22.00

 • Hjem /
 • Mærket

Feedback fra vores kunder

Stræk loft mærker i Moskva

I "Moskva lofter" finder du de mest kendte mærker af stretch lofter: Tjekkisk mærke Lackfolie, tyske lofter Pongs, belgiske POLYPLAST, og Descor - anstændig tyske analog af det europæiske mærke CLIPSO. Arbejde med velrenommerede virksomheder, der skaber højkvalitets stof til strækning, kan vi garantere kunden et virkelig værdigt resultat i Moskva.

Kontakt virksomhedens specialister i Moskva, og de vil fortælle om funktionerne i hvert mærke af hævede lofter, så du kan vælge den bedste mulighed for en specifik indre opgave og ethvert budget. Vi viser, hvordan lærredene i hvert mærke ser på billedet, samt giver objektiv information om deres operationelle funktioner.

Stræklofter barrisol

Stramme lofter clipo

Stræklofterne nedkører

Strek lofter pongs

Stræklofter polyplast

 • Profil til installation af PVC lofter kun aluminium standard (ikke let og ikke plast).
 • For stofklæder-shtapikovy aluminium forstærket eller den originale "clipso" profil.
 • Dekorativ pvc sokkel (til hæfte- og harpunmonteringssystemer til stræklofter) "Gotika".
 • I modsætning til andre producenter er det altid en ensartet hvid farve og uden rynker.
 • Plastindsatser og termiske ringe fremstillet af Optimplast. Altid lavet af kvalitetsmaterialer uden brug af genbrugsmaterialer.

Fordele ved en professionel installation af et strækloft

Dagligt fra kl. 9.00 til 22.00 kan du efterlade en anmodning

Afgang af den professionelle måler på det fastsatte tidspunkt

Beregner omkostningerne ved at installere et strækloft

Kvalificeret installation tager fra to til tre timer

Stræklofter. Egenskaber af materialer og producenter

Det land, hvor materialet er lavet, nødvendigvis efterlader et tegn på dets "karakter". Det gælder især klud til stræklofter. For eksempel er duer fra Frankrig ikke meget brede, men de er behagelige med mangfoldighed, og indenlandske mærker er demokratiske i pris, men stingy at vælge imellem.

Det antages, at stræklofterne stammer fra det antikke Grækenland og Rom. Men det var et ægte stof, mere præcist, fin silke, der var dekoreret med loftets overflade i adelens luksuriøse hjem. Vuggen af ​​moderne PVC lofter er Frankrig. For resten er kvaliteten af ​​europæiske lærreder stadig anerkendt som førende.

Land til fremstilling af strækloft - Frankrig

Bekræftende deres forrang i opfindelsen af ​​PVC canvases giver franske mærker en rekordgaranti for lærred - 15 år, og filmen har den højeste grad af brandmodstand. Under indflydelse af høj temperatur brænder den ikke, men smelter kun. Hugos land er berømt for en række designløsninger. Priserne på standard franske lærred starter med 500 rubler / m². Til et eksklusivt design - fra 1000 rubler / m². Den maksimale bredde af franske film er 2,25 m.

Barrisol Company

Dette mærke, der har leveret markedet med sine eksklusive udviklinger i næsten 40 år, er forfatteren af ​​det første strækloft lavet af film. Under sin eksistens modtog organisationen ca. 30 patenter for sine egne opfindelser, herunder det første trykte lærred og det første 3D-loft. En af de vigtigste fordele ved mærket er kvaliteten af ​​klæder af sjældne materialer. For eksempel er der et materiale, hvis akustiske egenskaber gør det muligt for folk i et rum at gøre det mere forståeligt på grund af huller, der er usynlige for øjet på overfladen af ​​materialet.

Strekkak Barrisol i stuen

Strekkak Barrisol i stuen

Strekkak Barrisol i køkkenet

Strekkak Barrisol i soveværelset

Produkterne i mærket er repræsenteret af en bred vifte af farver (mere end 150 forskellige farver og nuancer), har flere typer stiliserede teksturer. Nyligt viste nye film af "Mirror" serien med en 100% refleksion i mærket. Erfaringen er dyr, hvilket bekræfter producentens prispolitik. Barrisol kan kaldes det dyreste mærke på markedet.

Modulære selvbærende hængende rammer, hvor Barrisolfilmen er monteret, kan være af enhver størrelse og form: kvadrater, rektangler, ovaler og bølgede overflader.

SEF Company

SEF er tre år yngre end Barrisol-mærket (35 år). I modsætning til "ældre søster" er der fokus på standard lærred. Blandt de usædvanlige udviklinger - alle former for suede teksturer fra pastel til ekstremt lyse.

Suede strække loft i soveværelset SEF

NewMat Company

NewMat lukker de tre af de ældste fabrikanter af stretchlofter i Europa (24 år), mærket er kendetegnet ved det rigeste udvalg af ikke-standardiserede teksturer og innovative udviklinger. Newmat produktlinjen er tilgængelig i over 300 nuancer. Blandt de bemærkelsesværdige teksturer: lærred med effekten af ​​glitter, sand, med efterligning af marmor, ruskind, træ, metal og gips, mode (baroklofter), film i stilen af ​​60'erne, "motiver af naturen" og "camouflage". Stræklofter Batinewline bruges til montering i loftet og på væggene.

Stræk loft Newmat

Blandt de lyse opfindelser er Newgraphic udskrifterne (billedet trænger ind i materialets struktur og giver et uovertruffen fuldfarvet billede), Newacoustic (perforerede film, der absorberer lyd). Batinewline serien - lofter egnet til installation på gaden eller i uopvarmede værelser.

Firma L'ETE

L'ETE mærket er bemærkelsesværdigt for dets over-care om produkt miljøvenlighed. Virksomheden opfordrer til returnering af brugte PVC-produkter til specialiserede behandlingscentre og nøje overvågning af komponenternes sikkerhed. En anden sondring af mærket er den bredeste blandt de "franske" dåser: 2,25 m. Dette er 5 cm bredere end sine konkurrenter.

Glossy stretch loft. L'ETE

Matt strække loftet. L'ETE

Multi-niveau stræklofter med fotoudskrivning. L'ETE

Multi-level blanke stretch lofter. L'ETE

CTN Company

CTN har produceret i over 30 år og er involveret i udviklingen af ​​EU-standarder for dekorative malerier. Priserne er lavere end de kendte konkurrenters, på grund af et mindre udvalg. Ud over de sædvanlige muligheder er der kun en ikke-standard - den transparente opal lys-transmitterende film.

DE MIEL selskab

Virksomheden DE MIEL - en af ​​de mest demokratiske til priserne "fransk". Tilbyder film fra 550 rubler / m², mærket har 9 forskellige teksturer og 130 nuancer i samlingen.

Carre Noir

Brand Carre Noir, der er i samme priskategori, tilbyder et valg endnu rigere - 170 forskellige farver og nuancer. Udover standard teksturer er producenten forskellige usædvanlige udviklinger. For eksempel imiteret teksturer, som gør det muligt at belægge forskellige naturlige materialer i interiøret. Image Line er en ny retning af virksomheden, forskellige billeder eller endda fotografier kan gengives på film.

Land til fremstilling af strækloft - Tyskland

Ligesom franskmændene brænder tyske dofler ikke, må de ikke udstråle og absorbere ingen lugt og have en støvafvisende belægning. En mærkbar forskel er den store bredde af lærredet, hvilket gør det muligt i små værelser at strække filmen uden søm (PVC-klud - op til 2,7 m og sømløse stofstoffer - op til 5 m). Prisen starter fra 500 rubler / m².

Pongs Textil

Virksomheden Pongs Textil tilbyder to typer stoffer - disse er Descor stoflofter og PVC filmlofter. Bemærk at dette er det eneste mærke af hævede lofter, som producerer og film, og "stof".

Virksomhedens stolthed er Descor sengetøj lavet af Trevira modificeret polyesterfiber og imprægneret med polyurethan. Teknologien giver brandmodstand, fugtbestandighed, støvafvisende egenskaber. Derudover hjælper materialet med hjælp af mikroporer, som tillader luft at cirkulere i interceilrummet. Til installation anvendes "tør" -metoden uden "varmepistoler". Lommetørklæder kan males med akrylmaling i en hvilken som helst farve op til 10 gange. Materialet er 15 gange stærkere end PVC-film og modstår fysisk anstrengelse og chok.

Et stort plus over andre producenter er, at Pongs har hvide glatte ark med en bredde på to meter. Til sammenligning: Franskerne har en glans med en maksimal bredde på 1,5 m.

Descor canvases (Pongs Textil) er lavet af modificeret polyester
Trevira fibre og imprægneret med polyurethan. Teknologien giver materiale
brandmodstand, fugtbestandighed, støvafvisende egenskaber

Land til fremstilling af strækloft - Schweiz

Det mest kendte mærke i det nøjagtige ure er Clipo stof sømløs lærred.

Clipso Company

Clipso, som Barrisol, kan kaldes en pioner - den er den første i verden og det eneste patenterede system med sømløse stræklofter. I løbet af 16 års eksistens har virksomheden introduceret 9 innovationer til markedet og modtaget 4 priser.

Clipso er for eksempel det eneste mærke af malerier til membranlofter, som i sig selv er deres fabrikant. Virksomheden er også opfinderen af ​​krympeklude. De består af et polyurethanstof med en polyurethanbelægning, som er monteret på en kold og tør måde uden svejsede eller sømme sømme. Installation er hurtig, harmløs og uden ubehagelige lugte.

De mest populære dåser af mærket er standard hvid eller farvet (lavet med tilsætning af naturlige farvestoffer). For nylig lancerede virksomheden en række lyse farverige mærker, mærket er også kendt for sine specifikke udviklinger - "anti-lag", "anti-snavs", akustiske og antibakteriske lofter. Bredden af ​​malerierne varierer fra 1,5 til 5,1 m.

Virksomheden tilbyder også mere end 10 typer fastgørelsesprofil: klassisk, moderne, elegant, cornice, usynlig (i en afstand på kun 12 mm fra det eksisterende loft) og andre.

Forskellen mellem stof og PVC canvases er kolossal. For det første er materialet "stof" miljøvenligt, og for det andet giver det mulighed for at lave store områder uden søm; for det tredje går installationen uden opvarmning af rummet og uden brug af en gaspistol. For det fjerde, stoffet "trækker vejret", er der ingen "drivhuseffekt". Klæder Clipso på sådanne indikatorer som aftagelighed, muligheden for hyppig rengøring (våd, med rengøringsmidler), ensartethed, mærke, overgår konkurrencen. Hvis vi overvejer anvendelsen af ​​loftet på kort sigt (1-3 år), vil Descor mærket tilfredsstille alle, der anser sådanne fordele som installation uden gas, en glat mat sømløs overflade og ingen lugt. For dem der tænker på længere brug og dokumenteret miljøvenlighed af materialet, er der ikke noget alternativ til en bedre end Clipso. Denne mulighed er også at foretrække for sådanne rum, hvor der kræves specielle egenskaber af materialer, såsom snavsafstødning, akustiske effekter, gnister. Nu vises det kinesiske mærke descor brand på markedet, hvilket kan koste rubler på 100 / m² billigere, men kvaliteten af ​​sådanne materialer er meget tvivlsom. Når de blev testet, fastslog de, at de ikke har noget til fælles med miljøvenlige membranbelægninger fra Europa.

Land til fremstilling af strækloft - Belgien og Polen

Belgien er berømt for sine sømløse lærred mærke MonLange. Den største forskel er lærredens store bredde - 5,4 m og lavere pris. Fabrikanten tilbyder 3 stofstrukturer og mere end 40 farveskalaer.

DPS Company

Polsk mærke DPS har arbejdet på markedet siden 1991. DPS canvases kan tilbyde et rigt farveområde og et bredt udvalg af forskellige teksturer af stræklofter: silke, satin, matte, gennemsigtige, lakeret, metallisk, perforeret og bakteriedræbende lofter, mere end 100 farver og teksturer.

Land til fremstilling af strækloft - Holland og Italien

Alkor Draka

Kan give odds til mange franske mærker i antallet af usædvanlige teksturer. Hvert år bruger hun millioner af euro for at forbedre de teknologier, der anvendes til produktion, køb af det nyeste udstyr. Takket være dette er der i tillæg til standard (mat, glans, satin) i sortimentet usædvanlige stiliserede lærredere med efterligning af ruskind, marmor, læder, metal, med tegninger af frisk grønt og en overskyet blå himmel og limede avisudklip, såsom "Style" med trykning, Guld og Metallisk.

I sortimentet af firmaet Alkor Draka finder du stiliserede lærred til ruskind, læder, metal samt med tegninger af frisk grønt eller en overskyet himmel.

Malpensa Company

Det italienske mærke Malpensa er præget af en bred vifte af produkter og høj kvalitet og meget attraktive priser (ved grænsen til optimale og økonomisegmenter). I samlingen af ​​lak, matte, satinstrukturer, en bred vifte af farver (mere end 130 muligheder).

Land til fremstilling af strækloft - Rusland

Erfaringerne i produktionen af ​​stoffer til indenlandske mærker er forholdsvis små - siden midten af ​​90'erne. De sidste fem år er produkterne blevet helt konkurrencedygtige og har deres beundrere. Det vigtigste plus er i produktionen af ​​lofter "på stedet", derfor til prisen for lokalt producerede film - en af ​​de mest demokratiske. Hvad angår ulemperne, kan lokale produkter endnu ikke prale af en lang række forskellige teksturer og farve løsninger, en stor garanti (3-5 år) og en webbredde (op til 1,45-1,65 m).

C-Light-mærket (Vipsiling Company) har været på det russiske marked i 9 år. Samlingen indeholder malerier af tre teksturer: lakeret, mat og satin. Der er 50 farver i sortimentet, og dets levetid (ikke en garanti) er ikke ringere end Europas 30 år.

ELINE mærket tilbyder kun tre muligheder for tekstur: matte, blank, satin. Farven er kun hvid. Bredden er kun 1,5 m, men alle disse ulemper er berettiget til en meget attraktiv pris - fra 270 rubler / m².

Russiske producenter tilbyder attraktive priser, ikke ringere i kvalitet. Faktum er, at transporten af ​​filmen er en ret kompliceret og dyr forretning. I prisen på et nøglefærdigt importeret loft falder mindst 20% på transportomkostninger. Hertil kommer, at "lokale" lofter glæder sig over fremstillings- og leveringshastigheden. Også filmen er et ret "sårbart" materiale, og under transport er det let at rive eller ridse det.

Land til fremstilling af strækloft - Kina

Hvad angår stræklofterne, er det ikke altid Mellemriget - et synonym for lav kvalitet. Hele "tricket" er, at mange kendte mærker i dag overfører produktionen til Asien på grund af billig arbejdskraft. Det vil sige, at produktionen anvender materialer og teknologier fra Europa, men produktionen er mere konkurrencedygtig for malerier. Fordelen er en stor bredde af PVC-film - 5 m for hvide ark og 3,5 m for farve dem.

Kun den såkaldte "rene" Kina, det vil sige en film, der ikke opfylder europæiske standarder, bør advares. Der er mange sådanne produkter på markedet, og prisen for den starter fra 200 rubler / m². Farligt billigt lærred fra Kina, beregnet til industrielle lokaler, som de forsøger at videregive som højkvalitetsmateriale. Også asiatiske mestre elsker at falske berømte mærker.

Streklofter fra Kina kan opdeles i tre lejre: billig film fremstillet uden overholdelse af miljøstandarder og beregnet til tekniske lokaler, materiale af gennemsnitlig kvalitet og et godt produkt fremstillet i overensstemmelse med europæisk teknologi.

Pin Pai Company

Pin Pai-firmaet producerer lofter i "standard" -klassen på fabrikken udstyret med den nyeste teknologi, bekræfter kvaliteten og sikker brug af stoffer med brand- og miljøsikkerhedscertifikater. Teknologi og materialer styres af Rospotrebnadzor. Fakturaer: satin, matte, glans. Bredde - 2,18 m. Pris - fra 340 rubler / m².

Kina og Kina er forskellige. Premium kvalitet lærred adskiller sig lidt fra europæiske. Hvad angår fakes og film beregnet til tekniske lokaler, kan de "beregnes" fra en ujævn søm og en bestemt lugt. Det er dog værd at dømme ved den uopvarmede film, da den varme luft efter installationen også har en bestemt lugt, som hurtigt forsvinder.

Stretch ceiling producenter og mærker, som vi bruger i vores arbejde.

Virksomheden Elite-Style samarbejder med kendte globale producenter, vælger de mest kendte mærker og tilbyder kun sine kunder de materialer, hvis kvalitet er bekræftet af certifikater. Du kan vælge mellem en bred vifte af belægninger - fra Tyskland, Rusland, Kina og Frankrig, hvor der produceres stofbelægninger og PVC.

Pongs Materials

Producent af stretchbeklædninger Pongs er et tysk firma kendt i dette markedssegment i mere end et århundrede. I dag har virksomheden sin egen store industrielle kapacitet og popularitet i mange lande rundt om i verden. Til fremstilling af hævede lofter bruger Pongs højteknologi, moderne teknisk park og avancerede råmaterialer. En integreret tilgang til fremstillingsprocessen og konstant kvalitetskontrol sikrer stoffernes holdbarhed og den nødvendige miljøsikkerhed.

Alle produkter fra en bred vifte af produkter, der fremstilles af virksomheden, har certifikater, der bekræfter miljøvenlighed og højtydende egenskaber.

Pongs mærke varemærker

Strekklofter Pongs fra Tyskland er repræsenteret af forskellige varemærker, hvor både PVC og stofbelægninger af forskellige farver og teksturer:

 1. Descor (Deskor). Dette er et materiale med en stofbase. Her er der Universal Decor-lærredene, præsenteret i 8 nuancer, de akustiske Descor Acoustic lærredene i hvid eller sort med forbedrede støjisoleringsindikatorer samt glitterserien fra 4 nuancer Descor Star og Descor Design kollektionen, der er designet specielt til dekoration med fotoudskrivning. Det nyeste mærke er stretchstofbeklædning, der er perfekt til anvendelse af et ornament eller et realistisk mønster.
 2. TM Lackfolie (Lacfol). Dette varemærke repræsenterer PVC-materialer med en blank struktur. Produkter med reflekterende lakoverflade præsenteres af mærket i 150 nuancer.
 3. Mattfolie (Matfol). Under dette mærke producerer det tyske firma matt eller satin PVC lærred. De vigtigste forskelle mellem materialerne i denne serie er: en udtalt uslebne tekstur til en matfilm, der præsenteres i 30 farver og en lys perlemor i en reflekterende overflade til en satinglatfilm, præsenteret i tyve nuancer.
 4. TM Effektfolie. Præsenteret her er en polyvinylchloridfilm med en dekorativ struktur. Producenten producerer gennemskinnelige stoffer, belægninger med en metalliseringseffekt, såvel som med en udtalt figureret tekstur i en række farver.

Præstationsindikatorer og egenskaber for stræklofter Pong fra Tyskland (polyvinylchloridfilm):

 • materialetykkelse, mm - 0,18;
 • Belægningsbredde i ruller, målere - fra 1,3 til 3,25, inklusiv en og en halv, to meter mv.
 • nuancer - forskellige;
 • brandsikkerhedsklasse - ikke brandfarlig og ikke brandfarlig
 • kvalitet - klasse B1;
 • minimum driftstemperatur - op til -2 ° C;
 • evnen til at holde lasten - op til 100 liter vand pr. kvadratmeter. meter overflade.

MSD kinesiske spændedæksler

MSD mærke (Kina) fremstiller strækker PVC lofter i forskellige farver og teksturer. Produktionsfaciliteterne i virksomheden er udstyret med moderne udstyr, og færdige produkter er fuldt certificeret i henhold til europæiske standarder.

Kvaliteten af ​​materialer fra Kina opfylder fuldt ud hygiejniske standarder og brandsikkerhedskriterier. Varemærket producerer dåse med en bredde på en og en halv 5,0 meter. Brand tilbud omfatter:

 • højreflekterende blanke belægninger;
 • matoverflader;
 • dekorative teksturer;
 • satin.

Stretch Ceiling Materials fra Frankrig - Clipso

Mærket Clipso er et europæisk mærke af stretchlofter, der producerer strækstoffer. Virksomhedens produktionsfaciliteter er placeret direkte i Frankrig, og alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med den nuværende kvalitetsstandard ISO 9001.

Strekkovertræk af Clipso er populære over hele verden, fordi deres kvalitet er meget høj. Basiset (som råmateriale) er polyesterstof, som i produktionsprocessen desuden behandles ved imprægnering - en sammensætning baseret på polyurethan.

Takket være den avancerede produktionsteknologi opnår materialet maksimal styrke og holdbarhed - og det forudsættes, at belægningens tykkelse opretholdes indenfor 0,3 mm, og vægten ikke overstiger 300 gram.

Produkter fra det franske mærke har den prestigefyldte Oeko-Tex mærkning og den højest mulige score i kvaliteten af ​​A +. Tøj er udstedt med en maksimal bredde på 510 cm. I sortimentet vises meget bred farveskala. Hvad angår typen af ​​dåse, producerer de i Frankrig akustiske og specielle materialer, standard universelle belægninger samt gennemsigtige.

Svar til de mest populære
spørgsmål du kan få på siden

Hvor bedre at bestille et strækloft? Bedømmelse af virksomheder i Moskva

Hvor bedre at bestille stræklofter? Hvilket firma strækker loftet til at vælge? Spørgsmålene er ikke inaktive. Vores humør, ydeevne og dermed livskvalitet afhænger af loftets kvalitet og design.

Og selve strækloftet er ikke et blottende! Dens levetid er fra 10 år, og dets priser kan være ublu.

For læsere af vores hjemmeside har vi samlet et katalog over virksomheder, der installerer stræklofter. Baseret på det er der givet en vurdering af de bedste virksomheder med stræklofter - for derved at kunne bedømme, hvor det er bedre at bestille stræklofter i Moskva.

Vi adskilte ikke firmaet til installation af hævede lofter og fabrikanter af hævede lofter. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen har de firmaer, der har deres egen produktion, desuden modtaget 10 point hver.

Loft fra firmaet Saros Design

Hvorfor så? Hvilken forskel har en muscovit, der bestemmer hvor man skal bestille strækloftet, har entreprenøren egen produktion eller ej?

Før du går for at bestille loftet, skal den fremtidige køber bestemme: "Hvilket loft skal du vælge: matte, blank eller satin?"

Der er også en grund til at tænke over hvilken farve loftet er nødvendigt.

På stofstræklofter, som fungerer som et alternativ til film, læses her: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Men trods alt er vores egen produktion vores eget personale og en garanti for, at selskabet ikke vil sende Jamshud og Ravshan til at installere loftet for at installere!

Strekak fra firmaet Vipceiling

Som andre kriterier valgt:

 • omkostningerne ved et hvidt matte strækloft fra en tysk film med en belysningsenhed, beregnet ud fra denne virksomheds online regnemaskine (taget med et tegn i tusind rubler)
 • Antal leverandører;
 • antal grene
 • Antallet af negative anmeldelser blandt de første 50 på uafhængige websteder (med et "-" tegn);
 • hvis virksomheden eksporterer til udlandet, tjener den desuden 15 point. Fordi et stort antal partnere lover forbrugeren ikke kun et bredt udvalg af materiale, men også er et tegn på kontakt med virksomhedens ledelse, evnen til at opbygge relationer.

Resultaterne af bedømmelsen som helhed er bekræftet af vurderinger af firmaer, der installerer stræklofter. Du kan læse om dem i artiklerne på vores hjemmeside dedikeret til alle 6 konkurrenter.

Stretch loft fra firmaet "GlavPotolki" Stretch loft fra firmaet Sofito

Ratingfirmaer strækker lofter

Antallet af store firmaer med speciale i installation af stræklofter i Moskva og deres konkurrenter fra små virksomheder indgår i vurderingen af ​​strækloftfirmaer.

Hvordan vælger man den bedste producent af stræklofter og hvordan de adskiller sig fra prisen

Når man vælger den bedste producent af stræklofter, skal den moderne mand vælge mellem franske, kinesiske, tyske, italienske og russiske stræklofter.

Franske stræklofter

Standarden for kvalitet er franske stretchlofter. Udgifterne til dem gælder selvfølgelig ikke for budgetsegmentet. På hjemmemarkedet er franske varer værdsat for fremragende kvalitet. Holdbarhed og perfektion af tekstur er karakteristiske træk ved producenten. Sandt nok er der en ulempe. Bredden på produkter op til 2 meter med mærker som "CTN", "Alkor" og "Draka" tillader dig ikke at installere dem bekvemt i store rum.

Franske produkters ubestridelige værdighed - æstetisk udseende. For holdbarhed kan de sammenlignes med russiske kolleger. Sandt nok tilbyder franskerne en længere garanti.

De franske var de første i historien for at give menneskeheden teknologien om at anvende PVC (polyvinylchlorid). Disse udviklinger var oprindeligt engageret i selskabet «CTN». Det afdækkede tilstrækkeligt erfaringerne fra sine forgængere og skabte en stor bedrift med kontorer i Storbritannien, Spanien og Belgien.

Virksomhedens produkter betragtes som benchmark for pålidelighed over hele verden. Samtidig gennemfører virksomheden de mest usædvanlige beslutninger af designere inden for stræklofter. Egen produktion gør det muligt for virksomheden at kontrollere hele processen med produktion af lærred og konstant forbedre. Samtidig garanterer CTN rimelige priser for købere. Hjemmeside - www.ctn.fr.

Med hensyn til fastgørelsessystemer er franske produkter også de bedste, da de er fastgjort på aluminiumsprofilen ved hjælp af særlige harpunindsatser. Aluminiumsprofilen betragtes som en af ​​de stærkeste, og harponsystemet er den bedste klemme til stræklofter. For det andet er kileanlægget i de tredje perler.

Blandt de italienske stræklofter kan du finde attraktive klassiske modeller, der ikke er ringere i kvalitet til deres franske kolleger. Repræsentanten for de italienske stræklofter i Rusland er "Malpensa".

Tyske stræklofter

Tyske modeller er billigere end franske stræklofter, men kvaliteten er ikke signifikant anderledes. Stræk tysk strækloft er designet til 2 meter 70 cm. Hvis du vil købe tyske modeller, kan du gøre det fra de officielle repræsentanter for Pongs og Renolit.

Den mest populære repræsentant for tyske stræklofter på hjemmemarkedet er Pongs Textil GmbH. Virksomheden er kendt verden over og producerer Mattfolie, Lackfolie og Descor loft serien. I lang tid (siden 1913) har producenten tilbudt en anstændig kvalitet baseret på moderne innovative teknologier.

Et rigt udvalg af tekstur er Pongs virksomhedens visitkort. Til fremstilling af hævede lofter bruger hun et blankt, mat og satinstof. I dette tyske selskab tilbydes 130 forskellige nuancer af stræklofter.

Producentens prispolitik er designet til russiske borgere med mellem og høj indkomst. For øvrigt opretholdes normerne for økologi i Pongs produkter. Det opfylder europæiske krav. Hvert produkt har ledsagedokumenter fra producenten. Virksomhedssted www.pongs.de.

Tyske stræklofter fra "Renolit AG" af lak og satindug har mere end 140 nuancer. Virksomheden udvider konstant farvepalet og belyser alle de lovende ønsker hos kunderne.

I hendes kollektion finder du modeller, der gør din interiør stilfuld og komfortabel. Produkter fremstilles på det teknologiske højpræcisionsudstyr, gennemgår streng kvalitetskontrol i hvert trin. Produktion erfaring er blevet akkumuleret af virksomhedens specialister i de lange år, så selskabet garanterer kvaliteten og raffinement af dens stræklofter. Lær mere på www.renolit.com.

Russiske stræklofter

Russiske modeller fremstilles i fabrikker i Kazan og Nizhny Novgorod. Indenlandske produkter har betydelige ulemper. Det er kun beregnet til størrelsen af ​​loftet er ikke mere end 1,4 meter.

Russiske malerier er 1,5 gange billigere end deres udenlandske kolleger, der ofte tiltegner skalaerne, når de vælger stræklofter til deres fordel.

I Rusland producerer spændingsduken "Kazan-kunstleder." Det er den mest erfarne virksomhed i branchen. Anlægget lægger stor vægt på kontrollen med produktionsteknologi. Det har sine egne laboratorier, der giver mulighed for at spore hvert trin i produktionen af ​​produkter og udvikle metoder til forbedring af teknologien.

Kinesiske og russiske malerier har nogle gange en ujævn farve, de lugter når de opvarmes, så eksperter anbefaler at fokusere på franske produkter. Indenlandske producenter giver kun en garanti på sømmen. I retfærdighed skal det bemærkes, at russiske stræklofter forbedres i kvalitet hvert år.

 • På alle mulige muligheder for farvedesign vil stræklofter fortælle denne publikation.
 • Dette link indeholder materiale på to niveauer stræklofter.
 • Hvis du vælger et hængende loft til soveværelset, anbefaler vi vores artikel.

Belgiske stræklofter

De belgiske versioner leveres til det russiske marked af firmaet Polyplast. Fordel ved produkter - ingen sømme. Med eksterne overfladestudier siger eksperter, at belgiske stræklofter er tæt på ideelle.

Stretch lofter "PTMC Polyplast" tjente kundernes tillid på grund af kvaliteten og rimelige priser. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af plastklude, som også anvendes til fremstilling af møbler, tagdækning, lamineret gulv og endda bankkort. Sortimentet af det belgiske sortiment skyldes lakeret, satin og matte stræklofter med upåklageligt udseende, bredde på op til 4 meter.

Kinesiske stræklofter

Kinesiske producenter gør en attraktiv tekstur og overflade design, der kan konkurrere med europæiske kolleger. En anden fordel - strækloft kan strække sig til 5,5 meter. Fikseringssystemet til kinesiske plastklude. Det reducerer prisen på produktet, men giver ikke høj pålidelighed. Når stoffet opvarmes på grund af plastik, fremkommer en særlig lugt.

Hvilke materialer skal du vælge stræklofter

Når du søger efter belægninger til brug i hjemmet og i kontoret, skal du vælge materialer, der vil være populære i løbet af de næste 5 år. På grund af den aktive udvikling af innovative teknologier er der en konstant opdatering af designfunktionerne og teksturerne af stræklofter, derfor er det svært at tilpasse sig modetrends.

Stofmaterialer anvendes af tyske producenter ("Descor"), italiensk ("Cerutti"), schweizisk ("Clipso"). Kinesiske virksomheder har også kopieret den tyske "Descor" og tilbyder deres modeller.

Afhængigt af det anvendte materiale kan ophængte lofter opdeles i stof og film. Filmmodeller er klassificeret i matte, halvglans (satin) og blank.

Stofdække kan kun være sløv. De har en betydelig fordel - har ikke sømme. Kvalitativt stoflofter kan variere både i struktur og i tekstur. Deres overflader er glatte, grove og kedelige.

Ulempen ved matmalerier er et lille udvalg af farver. De er lavet af stoffer, der er imprægneret med polyurethan. Imprægneringens kvalitet påvirker produktets egenskaber: brandmodstand, antibakteriel virkning, styrke. I fremstillingen af ​​matte lofter er ikke lig med Frankrig og Schweiz.

Glossy lærred giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. De bruges inden for højteknologisk stil. For en harmonisk kombination af glans med resten af ​​indvendige detaljer kræves kombinationen med krom og metaldele. Glatte overflader gør ofte interiøret usmageligt. Mattoverflader er mere praktiske. De er ideelt kombineret med ethvert interiør. Ethvert billede kan anvendes på dem.

Hue stretch loft skal perfekt kombineres med møbler, tapet, gulv. Det er muligt kun at vælge loftet, efter at der er maling, byggematerialer og et designprojekt på dine hænder. På jagt efter et passende lærred til loftet, går sammen og prøver. Dette er den eneste måde at perfekt matche deres kombination.

Normalt falder skyggen af ​​de dekorative elementer under profilerne sammen med loftets hovedfarve. Men nogle gange kan du købe kontrasterende indlæg, der kombineres med andre indvendige detaljer. Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være creme, guld og beige indsatser.

Brug af forskellige finish gør det muligt at kombinere højt til loftet med et unikt interiør. Når du vælger loftet til et lille rum, skal du få et let strækloft uden sømme.

Det er således indlysende, at der med den krævede mængde bør foretrækkes franskfremstillede stræklofter. For det andet er Tyskland, for det tredje er modeller af franske firmaer samlet i Belgien.

De bedste producenter af hævede lofter

På hjemmesiden for nogle virksomheder til installation og salg af stræklofter er der nogle gange mange navne på materialetilbehør til stoffets fremtid med forskellige prispolitikker for 1 m2. Dette kan medføre meget stærke tvivl, da der i virkeligheden kun er få i Europa. Og sandheden er, at mange europæiske mærker, der tilbyder vores kunder, når de testes, viser sig at være almindelige forfalskninger, i Europa og simpelthen ikke eksisterer - almindelig dårlig kvalitet Kina serveres under den franske sauce. Sådan finder du ud og vælger det bedste, vi overvejer i denne artikel.

Som vi ved, er klæder henholdsvis PVC og stof, og der eksisterer virksomheder til produktion af visse lofter. Efter geografi - europæisk, især Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland; og den kinesiske fabrik og fremstilles under kunstige forhold.

I forholdet mellem pris og kvalitet kan alle leverandører opdeles i klasser:

Stoflofter:

 • Præmieklassen er repræsenteret af det franske mærke Clipso og Swiss Cerutti. Materialets maksimale bredde er 5,1 m. Forskellen er kun i udseende af vævning af fibre, miljøvenlighed og naturlighed er på højeste niveau og bekræftet af ISO kvalitetsstandarden. Det er vigtigt at vide, at 1m2 af disse mærker ikke kan koste 800 rubler / m2, fordi dette stof kun er på bestilling og koster med installation af 30-40 euro pr. M2 nøglefærdige;
 • Mellemklassen af ​​stoflofter i Moskva er tysk Descor, klippens bredde er stadig den samme 5,1 m, den nøglefærdige pris er ca. 1000 til 1200 gnid / m2, idet der tages hensyn til understøtningsrammen, er prisen ret tilstrækkelig til et hypoallergent matte stofloft i dit hjem.

Hele resten af ​​produktionen, der er angivet som en billig analog stof fra Kina, tilhører ikke sektionen af ​​stoflofter og kan ikke overvejes i dette segment.

PVC lofter premium klasse:

 • CTN (Frankrig) med en strakt bredde på op til 2,2 m, hovedsagelig af mattekstur, der ligner stofvævning, disse lærred har en minimal lugt selv når de opvarmes, beskyttet ved mærkning. Den involverede fotoprint, der ligner dyre UV ligger på dem så godt som muligt. Sømene på dette materiale er næsten ikke mærkbare, den nøglefærdige pris er ca. 1.200 rubler / m2;
 • Denne kategori omfatter også renolit tyske lofter med en originalbredde på 1,8 m, også mærket og af tilsvarende værdi;
 • Dekorative teksturer fremstilles af den nederlandske fabrik Alkor Draka i en bredde på 1,3 m i strækning op til 1,5 m. Her finder du ligheder, ruskind, træ, metal og andre originale overflader til 1500 rubler / m2 inklusive installation.

PVC lofter middelklasse:

 • Den tyske Pongs bekymring har produceret fremragende matt, blank og satin teksturer i en bredde på 2 m og 2,7 m i flere årtier, denne bredde dækker ideelt rummet uden søm op til 3,2 m. Æktheden bekræfter tilstedeværelsen af ​​mærkning på kanten af ​​rullen og kvalitetscertifikatet. Men hvis CTN næsten ikke lugter, så er duften i tyskerne under installationen og de næste par dage. Udstedelsespris 900-1100 rubler / m2 nøglefærdige, afhængigt af den geometriske form af lokalerne.

PVC lofter middelklasse (økonomi version):

 • Det belgiske mærke PTMC producerer widescreen materiale med en hvilken som helst tekstur på op til 5 m og har stor efterspørgsel blandt muscovitterne, for med det er værelset op til 6 m uden virkelighed!
 • Den kinesiske plante MSD har moderne udstyr og teknologi til fremstilling af 5 m lærred ikke kun hvidt, men også i andre farver. For nylig har de certificeret deres lofter i Europa og er af interesse for europæere på grund af muligheden for store sømløse paneler.

Selvfølgelig er disse ikke alle producenter af tøj til stræklofter, men vi gjorde en kort inspektion af de bedste og dokumenterede fabrikker i Europa og Kina, som er sikre for vores kunder.

EUROPÆISKE STRETCHANLYSNINGER


105005 Moskva, st. Baumanskaya, 13, s. 1
PSRN 0705137746510860