lofter

Loftsindretning er et vigtigt stadium i reparationer og indretning. Moderne efterbehandling materialer udvide design muligheder - loftet kan være et lyst accent stedet eller en logisk fortsættelse af den generelle stil i rummet.

Ceiling tapet er den bedste efterbehandling mulighed for dem, der værdier tid, ikke-standardiserede løsninger og ønsker at opdatere interiøret uden at bruge mange penge.

Funktioner afslutter loftet tapet

Blandt de mange forskellige loftsbeklædninger har loftvæggen stadig en førende position i arrangementet af boliger. Den moderne måde at efterbehandle giver ubegrænsede muligheder for udførelsen af ​​ethvert designidé.

Det skal bemærkes, at med fremkomsten af ​​de nyeste typer af suspenderede og stræklofter i byggemarkedet er populariteten af ​​efterbehandling med tapet lidt faldet. Men til renovering eller lavpris reinkarnation af boliger - dette er en god mulighed.

Fordele ved at bruge loftbaggrunde:

 • simpel efterbehandling teknologi;
 • Tæt dobbeltlags tapet på ikke-vævet, papir- eller vinylbaseret maskerer let små fejl i loftoverfladen;
 • evnen til gentagne gange at ændre loftets farve
 • lav pris

Det er vigtigt! Baggrunde skjuler subtile ujævnheder i loftet. Denne opgave er bedst håndteret tapet med motley eller kontrasterende asymmetriske mønstre.

Ulemperne ved at færdiggøre loftet tapet:

 • denne måde at efterbehandle er ikke egnet til dekoration af våde rum - i et par år vil tapetet begynde at flytte væk fra loftet;
 • kort levetid - op til 10 år (højst 15 år)
 • I tilfælde af oversvømmelse ovenfra skal loftet omstilles.

Loftsbaggrunde: Billede i indretningen

Valg af loft tapet

Afhængigt af basismaterialet er der flere hovedtyper af tapet, der bruges til at klæde loftet. Lad os prøve at finde ud af, hvilke tapeter der passer bedre til loftet.

Papir tapet

Den billigste og mest almindelige tapet - papir. De er lavet af papir med en tæthed på 95-160 e / kvm. Vigtigt plus af sådant materiale - miljøvenlighed. Papircoating gør det muligt at indånde lofter.

Når du vælger papir tapet, er det vigtigt at overveje, at de kun kan bruges i værelser med høj luftfugtighed. Desuden kan disse tapeter ikke vaskes.

Alle papirbaggrunde til lofter er betinget opdelt i tre grupper:

 1. Glat tapet. 100% lavet af papir. Billedet anvendes på den ene side ved hjælp af typografisk metode. Belægningen behandles med en lysbestandig primer, der beskytter tegningen mod fading.
 2. Strukturelle tapet er opnået ved hjælp af screen printing. Denne type er oftere end andet papir tapet anvendt i loftet. Udenlandske producenter dækker dem med specielle forbindelser, som forbedrer lys- og fugtighedsbestandigheden.
 3. Photowall-papir giver mulighed for at genskabe det fulde billede - for at overføre et foto eller tegning til et loft.

Fabric baseret tapet

Grundlaget for tekstil tapet - papir. Filamenter fra syntetiske eller naturlige fibre påføres det ydre lag. Disse tapeter leverer ikke kun æstetisk nydelse, men giver også ekstra støjisolering og reducerer varmetab. Tekstiloverfladen behandles med en beskyttende sammensætning, der forhindrer kontaminering.

Varianter af tekstil tapet:

 1. Velour tapet - papirfibre, der påføres med klæbende maling. Stoffibre limes til limbasen - der dannes en blød belægning.
 2. Tafting tapet - vanskeligt at fremstille og dyrt materiale. Syntetiske fibre anvendes til produktion, der sys med en tekstilbase.
 3. Naturligt tekstil tapet - lavet af silke, jute og bomuldsgarn. Dette materiale anbefales til registrering af børn og soveværelser.

Baggrund fleisilinovye loft

For at klæde loftet bruger du ofte ikke-vævet tapet. Dette skyldes god ydeevne:

 • det tætte grundlag for en dækning gør det muligt at skjule små defekter, der forblev efter tilpasning;
 • beskyttelse mod revner - ofte fleisilinovye tapet limes over gipset, hvilket forhindrer dannelse af revner i leddene af gipsplader;
 • Velegnet til farvning - fugtbestandigt flasilin tapet;
 • Mulighed for våd rengøring.

Det er vigtigt! Fresilinovye tapet kan bruges i indretningen af ​​køkkenet og gangen, da snavs og fedt fra dem nemt fjernes med en våd svamp.

Vinyl Ceiling Wallpaper

Vinyl adskiller sig fra fliesilin tapet af sin struktur. Dette materiale består af to lag: den første er papir eller flosilin, den anden er polyvinylchlorid.

Kvaliteten af ​​vinyl tapet falder sammen med egenskaberne af non-woven. Men vinyl giver dig mulighed for at udvide tekstur og farve løsninger. Alt vinyl tapet kan vaskes, vandets modstand afhænger af tykkelsen af ​​PVC lag.

Vinyl Wallpaper Underarter:

 1. Serigrafi - det første lag - papir, topdækket - vinyl med silketråde. Overfladen klistres over med sådan tapet efterligner silketyget.
 2. Prægede tapet minder om natursten eller keramiske fliser. Loft tapet "flise" bruges til at afslutte køkkenet, korridoren og balkonen.

Flydende loft tapet

Væske belægning er et unikt moderne efterbehandling materiale, der er radikalt forskellig fra traditionelle tapet og er uden deres ulemper. Et sådant tapet er tilladt til brug i alle værelser, herunder badeværelset.

Afhængigt af typen af ​​fyldstof er væskebaggrund opdelt i silke, cellulose eller silke-cellulose.

Silke tapet er modstandsdygtig overfor sollys, mister ikke sin oprindelige dekorative egenskaber i lang tid. Ulempen ved "flydende silke" - den høje pris. Pulp ark mindre holdbare, men overkommelige. Den bedste mulighed er cellulose-silke tapet, som består af en blanding af fibre.

Det er vigtigt! Hvis der efter påføring af tapet i loftet ikke er dækket med beskyttende imprægnering, kan våd rengøring ikke udføres. Kun tør støvsugning er tilladt. Ved behandling af farveløs lak kan du anvende væske tapet på våde områder og tørre dem med en våd klud.

3D tapet på loftet

Moderne teknologier giver designere næsten ubegrænsede muligheder for indretning. Enorme popularitet vandt 3D-tapet.

De vigtigste fordele ved tredimensionelt tapet:

 • realistisk billedoverførsel;
 • høj kvalitet 3D-wallpapers visuelt udvide rummets rum - denne effekt bruges ofte af designere i design af små lejligheder og kontorlokaler;
 • Anvendelse af fluorescerende 3D-tapet skaber et usædvanligt loft med en glød. På dagtimerne afviger billedet ikke standardbillede, og om natten fra loftet kommer der et let, følsomt lys;
 • god modstand mod UV-stråler på grund af basis tapet - polyester;
 • Tapet afviser snavs og er let at rengøre med en fugtig svamp;
 • ruller er velegnede til klistermærker, da de har en stor bredde.

Ulemperne ved 3D tapet er:

 • I et lukket, meget lille rum er den ønskede 3D-effekt ikke dannet, så det er bedre ikke at bruge sådanne baggrunde i spisekammeret, badeværelset og toilettet.
 • man bør omhyggeligt vælge tegning, da tredimensionelle tegninger skaber en virkning af tilstedeværelse - psykologer siger, at det er bedre at opgive store billeder af dyr og folks ansigter;
 • høje omkostninger til tapet - standard 3D-format produkter koster mere end 1-2 tusind rubler per 1 kvadratmeter (omkostningerne ved en individuel ordre kan starte fra 1 tusind dollars).

Indenlandske eller importerede tapet

Markedet tilbyder en bred vifte af indenlandske og importerede tapet. Er der nogen forskel på materialerne?

En interessant kendsgerning - wallpapers designet udelukkende til at klæde loftet er produceret kun i Rusland. Udenlandske producenter skelner ikke mellem væg og loft tapet.

Husholdnings tapet er kun tilgængelig i hvidt, men varieret i tekstur - mere end 200 typer. Den største ulempe ved russiske baggrunde er umuligheden af ​​at male dem. Ofte er denne faktor afgørende til fordel for udenlandske producenter.

I Vesten er tapet designet til maleri meget udbredt til efterbehandling af loftet. De er to-lags, har en tæt struktur og en porøs overflade. Restriktioner på antallet af farver - ikke mere end 10 gange.

Produkter fra sådanne producenter har vist sig godt: Creation, Blue Mountain, Architects, Seabrook Brewster, DecoriDecori, Rasch, Erismann, Sirpi, P + S International og Marburg.

Ceiling Design: Ceiling Wallpaper Anvendelser

Her er nogle retningslinjer for valg af mønster, farve og placering af billedet i loftet:

 1. Farven på loftet tapet er valgt i overensstemmelse med det generelle indre af rummet og formålet med rummet. Til soveværelset passer beige, lyse farver. I stuen og badeværelset vil se godt tapet af blå og lilla nuancer - disse farver er afslappende og beroligende. Ved brug af sort farve i loftets design skal du passe på tilstrækkelig belysning, ellers i stedet for status og raffineret luksus kan du få et dyster interiør.
 2. Ved at kombinere flere farver i loftet opnås en usædvanlig effekt. En interessant mulighed er et loft på flere niveauer klistret over med almindeligt tapet og lærred med et mønster. Kombination af forskellige nuancer skelner ofte funktionelle områder i rummet.
 3. Lakeret tapet spredes let godt og passer bedst til værelser, hvor vinduer står over for den skyggefulde side.
 4. Hvis det indre af rummet domineres af ikke mere end to rolige toner, så vil vægten og lysstyrken i den samlede atmosfære vise sig ved hjælp af flammeede baggrunde. Et billede af en blomsterprint på loftet i spisestuen er vist nedenfor.
 5. Valg af tegning bestemmes af rummets funktionelle formål:
  • til soveværelset, et billede af en skov, solnedgang, strand eller hav;
  • børnelokaler - tegninger, der skildrer scener fra eventyr, små dyr, prinsesser eller skrivemaskiner; takket være de realistiske billeder af loftets tapet bidrager til udviklingen af ​​barnets fantasi;
  • badeværelset ser smukke billeder af vand verden, fisk, sunkne skibe mv.
  • stuer - himmel med skyer og blomster;
  • til køkkenet passer stilleben, frugter, bær og blomsterindlæg.

Klæbende loft tapet gør det selv: trin for trin instruktioner

Arbejdet bedst udføres af to personer - en person leverer tapet, og den anden står på trappen, stikker dem. Overvej trin for trin hvordan man limer loftets tapet.

 1. Forbereder bunden af ​​loftet. Fjern det forrige efterbehandlingsmateriale fuldstændigt. For nemt at fjerne et lag gammelt tapet skal de fugtes med en våd rulle. Hvis loftet er malet med emalje maling, skal overfladen vaskes med sæbe og derefter sandpapir. Hvidvask er nok til at tørre med en klud fugtet med varmt vand. Om nødvendigt skal du gennembore bunden og fjerne synlige defekter. Primet loftet.
 2. Ansøgning Markup. Dette trin udføres, hvis tapetet er limet uden efterfølgende maleri. På loftet skal man bemærke landemærker, som limes til lærredet - tapet skal limes parallelt med lysets stråler.
 3. Lim præparation. 30 minutter før klæbning af loftet for at klargøre klæbemidlet i overensstemmelse med producentens anvisninger. Det er vigtigt, at der ikke er klumper i blandingen, limens konsistens skal være viskøs, men ikke tyk. Når du vælger lim, skal du være opmærksom på dens overholdelse af typen af ​​tapet.
 4. Limning den første web. Papir tapet efter påføring af klæbemiddelet skal efterlades i 2-3 minutter for at blødgøre. Hvis importeret eller fleisilinovye tapet, limet påføres i loftet i retning fra midten til kanterne. Juster slutningen af ​​lærredet med markeringslinjen, hvilket overlapper 1-2 cm. Tryk på midten af ​​lærredet over hele bredden af ​​tapetet, fej det med dine hænder eller med en gummi rulle.
 5. Pasta resten af ​​loftet. Tapet aflyttes limet sammen med det første lærred. Det er vigtigt at kontrollere, at leddene er godt limede. Overskydende lim bør straks tørres af med en ren klud, ellers kan gule pletter forblive på overfladen.

Det er vigtigt! Under tørring af tapetet bør ikke være pludselige ændringer i temperatur og udkast

Pasta overfladen af ​​loftet tapet: video

Anbefalinger eksperter på loftet tapet

For at arbejdsstrømmen skal gå glat, og resultatet er perfekt, skal du notere råd fra erfarne håndværkere:

 1. Overflade til pasta skal være helt ren - uden snavs og spor af sod.
 2. Før klister vinduer og døre skal være tæt lukket, ellers vil udkastet reducere al indsats for ingenting.
 3. Det er bedre at belægge midten af ​​lærredet med en pelsrulle og hjørnerne med en flad børste.
 4. Den bedste mulighed for primer loft - akryl sammensætning. En sådan primer skaber ikke en drivhuseffekt, loftet "trækker vejret", og overfladen tørrer ud efter en time.
 5. Hvis bobler dukker op i loftet efter at have indsat tapet, skal de gennemboret med en nål og stryges forsigtigt med en gummi rulle.

Teknologi maleri loft tapet

I stuer anbefales det ikke at bruge olie maling og emaljer til maleri tapet på loftet. Den bedste løsning - vandbaserede maling med polymertilsætningsstoffer og akryl. De har god slidstyrke, kan udsættes for mange våde rengøring og er præsenteret med en bred farvepalet.

Mærkning af pletter tapet på loftet:

 1. Beskyt møblerne, dække gulvet og genstande i rummet med plastikfolie. Sluk for elektrisk ledninger.
 2. Lufttemperaturen i rummet for at bringe de standarder, der anbefales af fabrikanten af ​​maling. Sørg for, at der ikke er trykker i rummet - overfladen skal tørre jævnt.
 3. Forbered beskyttelsesbriller, handsker, en hat og arbejdsredskaber: en rulle, en malkebakke, en børste og en trinladder.
 4. Papir tapet er malet på den traditionelle måde. En børste passerer gennem loftet og hjørnerne og male det resterende område med en rulle. Det mindste antal lag af maling - to. Det første lag påføres over solens stråler, det andet - parallelt. Det er nødvendigt at begynde at anvende det næste malingslag først efter at den forrige har tørret. Loftplinten på tapet er normalt malet i en tone med loftet.

Rådet. Det er tilrådeligt at male loftet hurtigt nok, og påfør et lag maling til hele området på en gang.

Sådan lim papirpapir på loftet

Faktisk er spørgsmålet om, hvordan man limer papirbaggrund på loftet, ikke nogen problemer på grund af det enkle at arbejde med materialet.

Papiræsker er ukomplicerede og limes på samme måde, det på væggene, det i loftet.

Måske er det eneste problem her at holde og udjævne lærredet i en højde, der medfører forståelige ulemper.

For at lette papirpapir i loftet, anbefaler vi dig på forhånd at bede om hjælp fra venner, bekendte eller familiemedlemmer, der vil hjælpe med denne proces.

Endnu en lille hjælp her vil fremskynde udførelsen af ​​alle værker.

Det er også værd at bemærke, at vi i denne artikel taler om standard- og fladlofter, ikke hektar og ikke prægede buer, som vi skal tinker lidt længere.

Almindelige flade lofter i en standard lejlighed limes uden problemer.

Sandt nok kan du ikke undvære nogen forberedende del.

Klæbende papir tapet til loftet...

1. Vi frigør lokalet til sikkert arbejde.

2. Vi twist fra loftet alt, der kan forstyrre vægpapir: loftstik, lysekroner, pærer, baguetter.

3. Vi tager ud eller dækker møblerne og giver adgang til loftet i hele området.

4. Sørg for renlighed af gulvet. Tapetlim kan dryppe ned, og det er nødvendigt, at han ikke slap.

5. Juster loftsproblemerne med en primer, gips.

6. Hvis der er sværning eller skimmelsvamp i loftets hjørner, behandler vi disse områder med antibakterielle præparater og lad dem tørre.

7. Forbered området på gulvet eller bordet, hvor tapetet bliver smurt.

8. Vi forbereder alle nødvendige værktøjer, ruller med lange håndtag, klude og containere til lim.

9. Knæ lim til papir tapet, forudkøb det i butikken (i den rigtige mængde).

10. Skær flere ark papir tapet, idet der tages hensyn til tillægget på 5-10 centimeter på væggene.

11. Forberedelse af stilladser eller stiger, erstatningstabeller eller stilladser, der hjælper med at komme til loftet uden stor indsats og overdreven løft af hænderne.

Sådan limes papir tapet på loftet trin for trin

Alt arbejde her starter fra vinduet, hvorigennem lyset kommer ind.

Således slippe vi af skyggerne, som kan forstyrre ydeevnen.

En retningslinje bliver lettere, hvis du bruger:

Referencepunktet her er kun nødvendigt for at nøjagtigt indsætte det første ark, hvorfra alle de andre dåser vil følge.

Desuden limes papir tapet på loftet af metoden "butt", uden overlapning.

Der er 2 typer tapetstikker:

Når der sidder papir på væggen langs rummet (i loftet) vil antallet af sømme være minimal, men arbejdet bliver vanskeligere og tidskrævende.

Stikning af tapet i bredde forårsager ikke vanskeligheder og ligner at arbejde med vægge.

Ligeledes placeres væggene af papir tapetark efter hinanden fra vinduet og ud over det.

Der er ikke foretaget foreløbige nedskæringer eller nedskæringer til elektriske ledninger her.

I første omgang er arket klistret, og kun så bliver de nødvendige åbninger lavet.

Limen, der er kommet på overfladen af ​​det nærliggende ark med tapet, fjernes med en særlig tør og ren klud, indtil den er tørret.

Hele resten er kun et spørgsmål om færdigheder.

For at lette det smudede papirark til loftet anbefales det at folde tapetet med et accordeon på gulvet og rette det som det sættes fast.

I nogle tilfælde (læs vejledningen til lim på emballagen) kan det være nødvendigt at belægge loftets overflade for bedre vedhæftning til overfladen.

For mere information om limning af papir tapet i loftet - se to nyttige VIDEOER:

Loftspapir tapet: fordele og ulemper ved valg

Wallpapering er en af ​​de hurtigste og mest økonomiske måder at dekorere et loft på. Til dette formål anvendes ikke-vævet, vinyl- eller glasfibermateriale oftest, men som regel er de meget dyrere. Papir tapet på loftet har en ret god præstationsegenskaber og æstetisk udseende.

Klæbning af loftet med cellulosebaserede klæder har flere fordele:

 • Det bredeste udvalg af indretninger, mønstre og farver;
 • Den klæbende teknologi er enkel og tilgængelig for lægen. Man må kun ringe til nogen, fordi det ikke er sandsynligt, at man kan styre alene med en vandret base.
 • Billedets billighed og det forberedende arbejde i sammenligning med installationen af ​​suspenderede eller spændingsstrukturer.

Den største ulempe ved denne fremgangsmåde til dekoration af loftrummet er skrøbelighed.

Typer, egenskaber og træk ved papirbaggrunde

Strukturelt anvendes dette non-woven stof og tegningen på det med en speciel og ofte miljøvenlig maling. Grundlaget er hakket træ (savsmuld). Distinguished af deres åndbar struktur og let vægt.

Afhængigt af strukturen er papirbaggrunde klassificeret i to typer:

Simplex (enkelt lag)

Det vil sige, at materialet består af et enkelt papirlag. Nå, når overfladen under lærredet er perfekt selv. Dette skyldes den lille tykkelse af tapetet, bag hvilket det er umuligt at "skjule" bruttobeløbene i loftet. De er præget af lav pris, men resultaterne er lave.

Duplex (dobbelt lagdelt)

Består af to lag papir. I de fleste tilfælde har papirbasen større styrke end toplaget. Limning af lagene sammen udføres med specielle sikre klæbemidler. På grund af den større styrke har en længere levetid.

Derudover kan vi skelne den betingede opdeling i flere typer:

 • Glat. Papirets indhold i strukturen er et hundrede procent. Tegningen er skrevet ved hjælp af den typografiske metode på den ene side af nettet. For at beskytte billedet fra ultraviolet lysbestandig primer anvendes.
 • Strukturelle, der er resultatet af brugen af ​​screen printing. For at opnå strukturen anvendes fine partikler (sand, chips). Denne type er den mest populære blandt fagfolk og købere. For at forbedre slid og lysstyrke er baggrunde dækket af specielle beskyttelsesforbindelser.
 • Vægmaleri - den mest dekorative. Strukturelt omfatter en tolags papirbase. Billedbilledet er trykt på forsiden.
 • Prægede, kendetegnet ved en duplex struktur og et konvekst præget mønster.

Til loftindretning er det korrekt at anvende letvægtsprøver (højst 100 g / m 2) eller medium (110-140 g / m 2). Det er dog værd at overveje, at lysere tapet, jo lavere deres tæthed og dermed stabiliteten.

Fordele og ulemper

Limepapirets tapet har flere fordele i forhold til andre typer malerier. Alle komponenter anvendt til produktion er naturlige og sikre, herunder lim. Derfor er anvendelsesområdet ikke begrænset. Du kan lim papirpapir selv i lokaler, hvor prioriteten er ren luft.

Papir er nok det bedste damptransmissionsmateriale, der fremmer naturlig dampudveksling. Det vil sige, når loftet er tørt, er sandsynligheden for dannelsen af ​​mikroorganismer og svamp praktisk taget udelukket.

Papir er også kendt som et godt lydisoleringsmateriale med lav varmeledningsevne.

Papirbaserede tapeter er meget lettere end deres non-woven eller glasfiber kolleger. Og på trods af det faktum at arbejde alene vil ikke fungere, er processen ret simpel.

Det skal bemærkes et stort udvalg af mønstre, mønstre og farver samt lave omkostninger.

mangler

Den største ulempe er en høj grad af fugtabsorption og som følge heraf lav fugtbestandighed. Rummet til fastgørelse skal være med stabil fugtighed. Det anbefaler ikke at holde sig i køkkener, gange eller badeværelser.

Almindeligt papirmateriale er kortvarigt. Levetiden på kun 2-3 år, hvorefter der er tab af lysstyrke af billedet. En anden ting er duplex.

Også blandt minuserne er den dårlige lys- og farvebestandighed af de enkelte prøver.

Kompetent udvalg af loftpapir tapet

 • For loftet med lille ruhed og korn er det bedre at vælge duplexpapir tapet. En tættere og stærkere struktur vil hjælpe med at dække fejlene.
 • For de "nordlige" værelser med en mangel på sollys optimalt egnede dåser med varme nuancer, og for "sydlige" tværtimod - koldt.
 • En lys tone vil visuelt løfte loftet. Photowall-papir vil også klare sig godt med denne opgave.
 • Farve bestemmer stemningen i rummet, men vælger ikke for lyse og skrigende farver. Også skyggen er valgt ud fra resten af ​​farveområdet.
 • Hvis tapetet er købt for et barns værelse, er det bedre at give fortrinsret til den konventionelle papirbane er ikke markeret "vaskbart", da de ikke er imprægneret med harpiks.
 • Den optimale tæthed er 110-140 g / m2.

Anbefalinger til indsætning

Loftet under pastaen skal være glat og primet. Uregelmæssigheder rengøres med et kit, og derefter godt slibet til glathed. Primer er nødvendig for at forbedre vedhæftningen af ​​tapet og overflade. I tilfælde af papir lim påføres selve arket. Den overlappede snit er omhyggeligt nivelleret med en gummi rulle og trowel.

Meget ofte tyder loft tapet efterfølgende farve. Det er nødvendigt at udføre det først efter mindst to dage. For boliger er det hensigtsmæssigt at bruge latex-, akryl- og andre vanddispersionsmalinger, der adskiller sig i en sikker sammensætning.

Papir tapet på loftet - en god mulighed for fans af de klassiske indretningsmetoder. Efter at have brugt ret små midler til forberedelse og indsætning er det muligt at modtage temmelig dekorative overflade. Man må kun huske, at materialets driftstid er begrænset.

Alle finesser af valget af loft tapet

Ceiling tapet indtager en ledende stilling blandt de moderne typer af finish. Dette materiale er blevet populært, da det har været brugt i indretning i lang tid. Takket være det elegante valg af farver og teksturer, kan disse baggrunde bruges til design af alle værelser. De giver dig mulighed for ikke kun at skabe en atmosfære af komfort, men også visuelt forbedre opfattelsen af ​​rummet, hvilket gør det voluminøst og usædvanligt.

Hvad er det?

Hidtil er loftbaggrunde præsenteret i et stort sortiment, lige fra billige billige modeller til dyre udsøgte muligheder. Alle er forskellige i kvaliteten af ​​overfladen, strukturen og driftsforholdene.

Afhængigt af produktionsteknologien er tapetet på loftet opdelt i:

 • Monolayer glat.
 • Strukturel. Lavet på basis af to lag papir. Tegning på deres lærred er anvendt ved hjælp af skærmudskrivning.
 • Vægmaleri. Den mest almindelige type, som designere ofte bruger til at afslutte lofter. Deres sammensætning består af separate dele monteret i en enkelt hel på loftet.

Der er også kommercielt ultra fugtbestandigt tapet, de er limet i køkkener og badeværelser. Overfladen af ​​dette materiale er struktureret og godt rengjort af snavs og støv.

Hvad angår de andre værelser, hvor der er et konstant temperaturregime, vil præget klud med en reliefstruktur være det rigtige valg for dem.

De bruges ofte til at afslutte loftet i hallen, såvel som uundværligt for at dekorere et ujævnt loft.

Til små og lave værelser, specielt lavet tyndt tapet, efterligning af sten eller keramiske fliser.

Spegelsammensætningerne med silketråde ser også godt ud i denne situation.

materiale

I moderne design er der mange måder at afslutte loftet på, men den største efterspørgsel er efter tapet, da de gør værelset oprindeligt og hyggeligt. For at imødekomme behovene hos selv de mest krævende kunder udvikler producenter konstant nye produktskitser og supplerer rækkevidden af ​​disse produkter med usædvanlige lærred.

I øjeblikket er der fem hovedtyper af loft tapet: non-woven, vinyl, væske, papir og glas væg. Deres karakteristiske træk er det materiale, der anvendes til fremstilling.

Baggrund på non-woven base betragtes som den mest populære i loftets design. De er lavet af tæt materiale, derfor kan de skjule fejl på overfladerne godt. Desuden spiller lærredet rollen som ekstra beskyttelse mod revner i loftet. Sådanne produkter bliver ikke våde, så de er gode til maleri.

For at rummet skal blive elegant omdannet, er det nok at vælge den ønskede nuance af tapetet og skabe en tekstur med et mønster på dem.

På ingen måde dårligere i deres egenskaber og vinylprodukter, som er en kombination af to lag. Grundlaget for et sådant tapet er papir eller interlining, og overfladen er dækket af polyvinylchlorid. Tøj har højtydende egenskaber og kan være både tekstmæssige og glatte. Materialet er modstandsdygtigt over for fugt og kemisk angreb.

For nylig er glasfiber tapeter også blevet brugt til at afslutte loftet. De er lavet af glasfibervævning. Derudover indbefatter sammensætningen af ​​produkterne modificeret stivelse. Produkter kan males eller lakeret. Den største fordel ved sådan tapet er deres naturlighed. Desuden er malerierne ikke bange for mekaniske skader og kan pålideligt tjene op til 30 år.

En af sorterne af dekorative gips er flydende tapet. De har fremragende vedhæftning til loftoverfladen, elasticitet. Velegnet til udsmykning af lokaler med uregelmæssigheder og et stort antal hjørner. De er lavet af økologiske produkter - pulp og rayon. Disse tapeter er i stand til at akkumulere varme, har lydisolering og damptæt.

Lærred på papirbasis består som regel af to lag papir. Denne type tapet er den mest økonomiske til dekoration. De væsentligste ulemper ved materialet er lav styrke og befugtning, derudover kan tapet strække sig ved klistermærker.

størrelse

En vigtig indikator ved køb af loft tapet vil være deres størrelse. Klassiske versioner af produkter er ruller 25 * 106, 17 * 53 eller 125 * 75.

Men til loftets konstruktion er det bedst at give fortrinsstilling til malerier af stor længde, det vil medvirke til økonomisk affaldsmateriale og vil spare dig for skrot. Som regel vælges ruller længere end 100 m.

Det er værd at bemærke, at tapetets størrelse kan variere afhængigt af deres type. For eksempel fremstilles tekstilsammensætninger fra 53 til 80 cm i bredde og fra 10 til 50 meter lange. For jute klud er figuren anderledes - 95 * 770 cm, og glasfiber kan nå op til 50 meter og en bredde på 1,5 meter.

farve

Hoveddetaljerne i interiøret anses for at være tapetsfarve, skabelsen af ​​en gunstig atmosfære på kontoret eller hjemmet afhænger af det rigtige valg af deres nuance.

Udformningen af ​​loftet, vægge, gulve skal være i harmoni med møblerne og den generelle stil i rummet.

Designere anbefaler for hvert værelse at vælge det passende loftområde, for eksempel:

 • Det vigtigste sted at hvile betragtes som et soveværelse, så harmoni af ro skal sejre i sit indre. Til afslutning af lofterne i dette rum vil beige, gule eller orange toner gøre. For mere energiske mennesker, der ikke kan lide monotoni, kan du lime tapet i pastellfarver.
 • En stue og en undersøgelse er et livligt område, det er nødvendigt at stimulere positiv energi for at realisere det kreative potentiale. For sådanne værelser vil lofter af mørkeblå nuancer med billeder være en glimrende mulighed.
 • I køkkenet skal der altid regere en atmosfære af godt humør. Derfor er det bedre for hende at få lærred af gul, rød eller orange farve.
 • Børneværelset er lavet under hensyntagen til barnets natur og præferencer. Det er tilrådeligt at tage loftet i dette rum for at afhente naturlige nuancer og undgå farvekontrast. Alternativt kan den være hvid, beige eller gul.

dekoration

Et hvilket som helst design af loftet skal præsenteres smukt, så i slutningen af ​​målingen anvendes forskellige dekorationer. Decoupage ser usædvanligt ud med loft tapet, som er et mønster med tematiske tegninger eller mønstre.

Denne type design er normalt egnet til den klassiske stil, og den vælges af mennesker, der værdsætter ekstravagans. Du kan også supplere loftet med elementer af stucco, de ser originale på ledges under lysekronerne.

Ofte i loftet er tapet kombineret med støbning. Disse er specielle rammer grænser. Støbegods er både lige og vinkelformede. Deres brug er uendelig, takket være et usædvanligt udseende, giver sådanne designelementer dig mulighed for at dekorere loftet på en original måde og opdele rummet i zoner.

Hvis der som dekoration blev brugt tapet til maleri, kan de males kompositioner, simulerer en stjerneklar himmel med skyer. Billeder med en engel ser også usædvanlige ud på loftet.

Stil og design ideer

Det moderne interiør af huset er repræsenteret af mange stilarter. På trods af at mode er i konstant forandring og kræver ny, er noterne i loftsdesignet domineret af gamle noter. Derfor i moderne stuer og køkkener ofte fundet lofter med forgyldt tapet. Samtidig vælger klassikernes kendere store symmetriske mønstre til dekoration, der effektivt ser på lærred af rige nuancer. Derudover er der i denne retning af interiøret også almindeligt tapet, dekoreret med stuck og lister.

For barokke designere anbefaler du at bruge lærred med et palads tema. Loftet bør ikke kun supplere det samlede udseende af rummet, men også være indendørs symbol for elegance luksus. Derfor anvendes i barok tapet med store mønstre i form af geometrisk vævning. Hvad angår deres farve, vil dude med gyldne, burgunder- og beige nuancer være det rigtige valg.

Den rokoko er også meget populær i de gamle møbler, dens hovedkarakteristika er blødt blå, hvidt og rosa lofter.

Hvis du ønsker at omdanne et værelse til et hyggeligt hjørne, skal du vælge Provence med florisk inspireret loftsbaggrund. Loftet er dekoreret med malerier af naturlige farver og dekoreret med blomster ornamenter.

For moderne interiører bruges de mest slidte tapeter oftest. I dette loft er dekoration ikke forpligtet til at overholde strenge regler for indretning. Duvene kan være med klare linjer og kontrastovergange.

De populære ideer i dette design omfatter lofter, der er dækket af tapet under huden, træ eller sten.

Hvordan vælger man?

Før du klæber loftet, er det vigtigt at vælge den rigtige tapet. Da dette materiale præsenteres i et stort udvalg, vil det ikke være nemt.

For at efterbehandlingsprocessen skal være hurtig og for at tilfredsstille dig med et fremragende resultat, skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • Køb tykt linned baseret på naturligt træ. De er holdbare og falmer ikke i solen.
 • For at skjule de visuelle defekter af overfladen, skal du indsætte loftet med præget tapet.
 • Behandle omhyggeligt materialets sammensætning. Alle relevante oplysninger er angivet på etiketten på rullen.
 • Det er nødvendigt at vælge blankt lærred til det lyse gulv, de ser godt ud i små rum og udvider visuelt omkredsen af ​​rummet. Usædvanligt kombineret i det indre af værelser og wallpapers med stjerner, hvilket skaber en atmosfære af lethed og vægtløshed.
 • Du skal købe materiale fra et parti, ellers kan farverne afvige.

Mere om valget af tapet, du kan se i den næste video.

Fordele og ulemper

Den enorme efterspørgsel efter loft tapet skyldes mange af deres positive egenskaber. Først og fremmest er det det mest overkommelige efterbehandling materiale. Der er mange typer af wallpapers på byggemarkedet, alle er lavet af forskellige råvarer og forbløffer med deres rige farver. Dekorative malerier er ikke lunefuld over for overfladen og kræver derfor ikke yderligere forberedelse af loftet. På grund af den øgede tæthed skjuler sådanne produkter helt alle grunddefekter.

På trods af fordelene er der i denne type dekoration også ulemper:

 • Lille liv. Varigheden af ​​servicematerialet afhænger af dets kvalitet. Derfor er det ofte nødvendigt at ændre tapet hvert femte år.
 • Kompleksiteten af ​​stakning. Loft og væg dekoration er anderledes. Til anvendelse af malerierne er ekstern assistance nødvendig, da det er svært at klæbe overfladen vandret.

Berømte producenter og anmeldelser

Til dato er der mange virksomheder, der er involveret i fremstilling af loft tapet. Så vinylprodukter fra virksomhederne Essef, Redona, Azcoaga, Murela har godt anbefalet sig selv. Deres produkter er berømte for deres holdbarhed og mineralindhold i plantefibre. Desuden er disse tapeter ikke bange for fugt og er let påført på loftet. Tyske producenter Erismann, Erfurt, AS Creation fik også gode anmeldelser.

Baggrund på loftet: hvordan man vælger og pokleit

Indsendt af lavanda · Sendt 06/20/2017 · Opdateret 20 juni, 2017

Pasta loftet tapet

Sammen med klæbende loftsplader er den mest populære måde at reparere loftet at klæde loftet med loft tapet. Brug af tapet til beklædning af loftet er den billigste måde at reparere. Selvom den vigtige forskel her er, at det er umuligt at klare at klæbe loftet med tapet alene - en umulig opgave, er det nødvendigt med mindst en assistent.

Det bedste tapet til limning af loftet betragtes som tapet med en volumetrisk prægning, oftest anvendt tung vinyl eller ikke-vævet tapet. For køkken- og badeværelseslofter er det fornuftigt at bruge vaskbar tapet, der tåler vask med en kind med kemiske vaskemidler.

Overfladen af ​​loftet, før du klæber på tapetet, skal være forberedt: Loftet er rengjort, revner og mangler er slibet og slibet, og loftet skal være godt primet. Jo tyndere og glattere loftet tapet du har til hensigt at bruge, jo mere omhyggeligt bliver loftoverfladen forberedt.

Prægede volumetrisk tapet med et geometrisk eller abstrakt mønster bedst maskerer defekterne af overfladen af ​​loftet, vi nævnte tidligere. Et andet voluminøst tapet skal vælges, hvis loftet er malet efter tapet. To eller tre lag vandbaseret maling er i stand til at udjævne for meget ud for lille prydning af tapet.

Overvej omhyggeligt valget af tapetlim. Alle moderne tapetproducenter angiver den type tapet og den anbefalede type lim. Dette er normalt lim til tung eller vinyl tapet. Når man klargør en klæbemasse, er det fornuftigt at gøre det noget tykkere end de anbefalede beregningsgrader.

Før du begynder at lægge tapet, skal du sørge for at markere loftet. Dette er et meget vigtigt punkt, der hjælper med at holde et tapetark nøjagtigt parallelt med væggene.

Lim skal påføres både på tapetet og i loftet, så forsigtigt fastgør et stykke tapet til den påtænkte linje i loftet og forsigtigt flad det med en blød rulle. Når du klæber loftet, skal luft og overskydende lim fjernes endnu mere forsigtigt, end når du klæber tapet med vægge, da lyset af lysekronens belysning senere vil understrege selv de mindste fejl og overfladesvigt.

Baggrunde i loftet er forbundet med fælles til fælles, med en mulig tynd tapet langs kanterne, disse steder bør straks gummeres med lim og presses godt.

Loftet, der er dækket af tapet, vil se fuldstændigt ud, hvis du bruger loftsplanker til dets dekoration, som bruges ved limning af loftet med loftpaneler. Hvis rummet har et lavt loft, er det bedst at anvende en bred loftsplint, dette vil visuelt øge højden af ​​rummet, tilføje rumfang til rummet.

Sådan limes tapet til maleri

Hvert år bliver det såkaldte tapet til maleri stadig mere populært. Vægpapir beregnet til farvning af vanddispersion, vandemulsion eller akrylmaling har en række fordele i sammenligning med traditionelt papirvægpapir med den færdige tegning påført dem.

For det første er tapetet designet til yderligere maling, en tekstur, der giver vægoverfladen et unikt udseende, udtryksevne og karakter. Desuden er den prægede struktur af tapet til maleri perfekt masker uregelmæssigheder og andre overfladefejl af væggene.

For det andet kan tapetet til maleri blive malet flere gange, og ikke nødvendigvis den samme farve. Således, med hver ny renovering af en lejlighed, kan du nemt ændre det irriterende farveskema i dit hjem.

Video om emnet: Sådan limes tapet på loftet, alle nuancer (reparation i lejligheden).

For det tredje, korrekt udvalgt og høj kvalitet pokleennye tapet til maleri giver væggene et holistisk og monolitisk udseende, tapetstrimler er næsten usynlige.

I vores butikker, supermarkeder og byggematerialer markeder, tapet til maleri er repræsenteret af tre hovedkategorier (typer), forskellige materialer til deres fremstilling:

 • tapet til maleri på papir (den mest budgetmæssige, billige version af tapet),
 • non-woven tapet (non-woven tapet),
 • glasfiberbaseret tapet.

Papirbaserede tapeter modstår 5-7 farvestoffer i hele perioden af ​​deres drift, og dyrere og højkvalitets non-woven og glasfiber - op til 15!

Alle tapeter til maleri er klassificeret som tunge tapeter, så deres stikning har flere funktioner.

 1. Til limning anvendes specielle klæbemidler til tungt (vinyl, ikke-vævet) tapet.
 2. Limning tapet til maling nødvendigvis fremstillet ved metoden "fælles til fælles".
 3. Maling tapet produceret efter deres fuldstændige tørring.

Før du køber tapetlim, skal du læse instruktionerne fra producenten af ​​tapet på deres klæbende og drift, være opmærksom på de anbefalede typer tapetlim. Baggrunde til maleri limes på samme måde som andre tapeter, og dog eksperter anbefaler at følge flere særlige vigtige regler.

Hvordan limes tapet til maleri på papirbasis? Forberedt, skåret langs længden af ​​lærredet tapet spredt på gulvet og omhyggeligt frakke med et lille lag med speciel lim til tung tapet. Til pålidelighed anbefaler eksperter at fortynde limen med en noget mere koncentreret konsistens end angivet i brugsanvisningen. Ved skæring af tapet er det bedre at forlade en lille længde.

Smørret tapet foldes over limstykkerne indeni og får lov til at suge ikke mere end 5 minutter. I mellemtiden bruges samme tapetlim til at behandle overfladen af ​​væggen, et tyndt, men ensartet lag vil være ret nok til dette.

Efter afslutningen af ​​processen med limning af væggen med lim, limes de forberedte tapetark til væggen.

For at forhindre dette, skal du straks klæbe dem med lim, jævnt og med et tyndt lag og forsøge at ikke overdrive det i den befugtede form. Alle disse forholdsregler vedrører næsten ikke holdbar uvævet tapet. fordi dette syntetiske materiale ikke strækker sig, deformer ikke og er stærkt nok. Men ikke-vævede baggrunde til maleri har deres egne unikke træk ved at holde sig fast.

I modsætning til papirbaserede tapeter behøver ikke-vævede baggrunde ikke at være forsmurt med lim. Når de limes, er væglimmen godt belagt med en del af væggen med en bredde lidt længere end limet tapet.

Derefter tager de bare rulle og forsigtigt udglatter, lim tapeten fra loft til gulv. Non-woven base med fremragende klæbende egenskaber giver dig mulighed for at klæbe tapet til væggen med ringe indsats. Alt det, der er tilbage, er at afskære den overskydende del af tapetet med en skarp kniv nøjagtigt under basispladen.

Det vil være nyttigt at vide, at ikke-vævet stof er godt limet ikke kun på væggen, men også på andre overflader - lofter, dør- og vindueskråninger.

Hvilket tapet er bedre at vælge på loftet

For at starte udvælgelsen er det nødvendigt at bestemme rækkevidden af ​​typer og egenskaber. Nogen hævder, at brugen af ​​tunge typer af tapet er uacceptabelt, vi vil forsøge at afvise dette med hensyn til praktisk og æstetik, men for nu skal vi bestemme hvilket materiale der anvendes i loftet:

 • Vinyl på non-woven base,
 • papir non-woven base.

Hvert af disse materialer kan være i forskellige farver, har teksturer, reliefs og forskellige dekorative belægninger. Men for loftet er det bedst at stadig have hvid farve eller tapet til maleri.

Lad os vende tilbage til spørgsmålet om brug af tunge lærred. Af en eller anden grund er der en opfattelse af, at for tungt et lærred simpelthen ligger under sin egen vægt på grund af det faktum, at tapetmassen med lim er meget højere. Dette er helt acceptabelt, men:

 • Hvis overfladen er godt forberedt, hvis loftet er tilstrækkeligt glat og høj kvalitet lim anvendes, kan du ikke tænke på denne nuance.
 • Desuden jo tættere tapetet, jo flere uregelmæssigheder i overfladen de gemmer. Og det er en uvurderlig fordel.

Tapetvalg

Se nu på funktionerne i valget af hver type tapet. For at gøre dette vil vi sortere værelserne efter hovedtyperne.

Valget af tapet i stuen betyder i hallen, i soveværelset, i stuen, i bryggerset - i køkkenet, korridoren, badeværelset. Typen af ​​tapet er direkte afhængig af typen af ​​rum. For eksempel et køkken eller badeværelse - værelser med et relativt højt fugtighedsniveau. I køkkenet, på grund af forskellen i temperatur og mangel på udstødning, kan kondensat let indsamles overhovedet, hvilket senere kan blive til skimmel på vægge.

Derfor er det bedst at tage et tæt vinylbaggrund på non-woven base. Jo lavere papirindhold er, jo bedre i sådanne tilfælde. Derudover kan vinyl tapet nemt vaskes. Dette er et andet punkt, vigtigt for at holde sig i køkkenet.

Meget ofte giver forskellige dampe mærker på loftet. Fjernelse af pletter fra papirbaggrunde er en kunst. Men brugen af ​​vinyl eller non-woven vil nemt løse dette problem. I tilfælde af alvorlig forurening kan den simpelthen vaskes med almindeligt sæbevand uden vanskeligheder. Naturligvis, hvis malerierne ikke er dekorative sprøjtning.

I soveværelset eller i hallen er det muligt at bruge papirduer. Især hvis værelserne er tørre og varme, med flade lofter. Desuden er papir tapet meget lettere og billigere. Hvad angår det flydende tapet, er deres valg universelt. De kan komme enten i køkkenet eller på badeværelset eller i stuen med et soveværelse.

Flydende tapet, faktisk - gips med en række dekorative tilsætningsstoffer. Men med korrekt brug og anvendelse af flydende tapet kan du selv slippe af med svedespejlet i badeværelset såvel som åndbar. Derudover er der mange dekorative muligheder for flydende tapet. Bare se på producentens fotokatalog.

Rullebredde

Hvorfor være opmærksom på øjeblikket? Det er enkelt: der er flere størrelser af ruller. De mest almindelige indikatorer for bredde: 50, 55, 100 cm, i længden: 5, 10 meter. Der er mere, men dette er undtagelsen snarere end reglen.

Rullebredde til loft er vigtigt. Jo bredere rollen er, desto sværere er det at klæbe strimlen. Overfladen bliver imidlertid mere ensartet og æstetisk. Selvom smal tapet er ikke værre. Bare hvis overfladen er stor nok, for eksempel størrelsen af ​​værelser 5 til 4 meter, er det bedre at bruge et bredt tapet.

Limvalg

Ikke alene er valget af det rigtige tapet, men også valget af blandingen til installation. Dagens lim er ikke kun en stivelsesopløsning, der ikke altid tager på en eller anden type. Disse er professionelle polymersammensætninger, der er forberedt til en bestemt type tapet. Derfor er det vigtigt at vide, hvad tapet er købt for at vælge den rigtige lim.

For alle typer tapet med tilsætning af polymerpartikler (vinyl, non-woven, non-woven papir osv.) Er det bedst at vælge lim til tunge stoffer, selvom hovedsammensætningen af ​​tapet er papir. Dette forhindrer bare lærredet til at falde under sin egen vægt.

Wallpapering i loftet: arbejdsordre

Loftet, dekoreret med tapet, har et rigt sæt visuelle effekter. Det vil ikke kun gøre lokalet mere behageligt, men også lade rummet blive opdelt i zoner. Dette gælder især i et-værelses lejligheder, hvor det eneste værelse tjener som soveværelse, studie, stue og spisestue. Derudover giver den porøse struktur af materialet yderligere lydisolering.

Hvilke typer tapet passer til loftet?

Sammensætningen af ​​tapetet til loftet er anderledes. Disse er papir, ikke-vævet, vinyl, væske og glas vægpapir. Det er bedst at indlejre præget tekstil eller ikke-vævet tapet. De skjuler overfladefejl og giver lyd og varmeisolering.

Ofte limer de tapetet på loftet for at male for at give dem den ønskede farve eller tegne en slags tegning. I rum med høj luftfugtighed er god vandtæt film. Det er let at påføre og beskytte overfladen mod vand.

Video om emnet: Ceiling tapet gør-det-selv DIY Træning

Forberedelse til pasta: rengøring og priming

Så, du har besluttet, hvad tapet at vælge til loftet, nu kan du gå til hovedsagen. Men tag din tid. For det første skal overfladen være forberedt. For at gøre dette skal loftet rengøres med en spatel fra gipset og primet. Der bør lægges særlig vægt på leddene i loftfliserne.

Det forarbejdede loft skal markeres, så tapetet limes vinkelret på en af ​​væggene. Det sted, hvor lysekronen vil hænge, ​​er bedre at holde fast med maskeringstape og slukke for strømmen, inden du smider.

Vi starter klæbningen

Pasta loftet tapet - en lektion for to. Så før du henter kutteren og rullen, rør limen og spred den på loftet, find din partner. Nu kan du fortsætte.

Video om emnet: Ceiling tapet gør-det-selv DIY Træning

Limen skal laves meget tyk, så den ikke drypper ovenfra og holder tunge takbaggrunde. For at undgå problemer med en våd strimmel er det nødvendigt at lægge lim på loftet. Pasta skal starte fra væggen og holde strimlen på samme tid, så den rettes strengt efter mærkning. Derefter skal du trykke på papiret i loftet og justere det med en rulle.

Ofte er der dannet ujævne kanter efter klæbning. Det er ligegyldigt. De kan være pænt trimmet med en kniv og derefter gemt med en loftsplint. De mange former og farver på tagbøjler gør dem passende i ethvert interiør. Hvis du har limet tapet til maleri - efter færdiggørelsen af ​​hovedstadiet, fortsæt med at male arbejde.

Hvordan man plejer loftet tapet?

For at gøre baggrunde længere, kan de være lakeret. Mange tapeter til maleri kan modstå mere end et maleri, så et sådant loft er meget økonomisk. Hvis tapetet begyndte at skrælle, skal du lime de faldne kanter med klæbemiddel og trykke dem til loftet med en rulle.

Prægede tapet tilbøjelige til at absorbere ubehagelige lugt og støv. Derfor skal de regelmæssigt rengøres. Rengøring sker med en børste, støvsuger eller tør klud. Og fugtbestandige materialer kan endda tørres af med en fugtig klud.

Sådan vælges og pokleit tapet på loftet

Når der er et spørgsmål om at afslutte loftet, kommer kun tre muligheder til at tænke på: maleri, hængende eller spænding. Det lader til, at valget ikke er stort, men der er en anden mulighed - trim loftet med tapet. Denne måde at afslutte har altid været original. Han åbnede store muligheder for designeren. Ved hjælp af tapet på loftet var det muligt at skabe et utrolig smukt og eksklusivt interiør. Ud over det smukke udseende har muligheden for at afslutte loftet med tapet en række fordele:

Video om emnet: Hvordan limes ikke-vævet tapet til maling i loftet

 • Der er ikke behov for at male loftet ofte, hvis det pludselig falder af maling af dårlig kvalitet.
 • Der er ikke behov for at bruge store penge på opførelsen af ​​en suspenderet eller spændingsstruktur.

Som enhver reparationsproces er tapetsticket på loftet opdelt i flere faser. Den korrekte rækkefølge af arbejdet spiller en vigtig rolle, så vær forsigtig.

Den første ting at gøre er at slippe af med den gamle finish. Hvis det er hvidvask, skal du bare vaske det af med varmt vand. Hvis loftet er malet med vandbaseret maling, skal du arbejde med en spatel med en spatel.

Den anden er indretningen af ​​loftoverfladen. Ved demontering af den gamle finish kan der forekomme små fejl, derfor skal loftet først behandles med en dyb penetrationsprimer. Dette materiale vil ikke kun øge adhæsionshastigheden, men også styrke det øverste lag.

Hvis der er en lille flydråbe, kan den fjernes ved at påføre et tyndt lag af efterbehandlingstæt til loftet, som efter tørring er poleret med fint kornet nødpapir eller et specielt syntetisk malingsnet. Slibning udføres i cirkulære bevægelser uden stærkt tryk.

Og den sidste operation på dette stadium er et andet lag af primer, efter tørring, som du kan fortsætte til pastaeprocessen selv.

Bestem, hvilken tapet du vil bruge til at afslutte. Der er ingen særlige begrænsninger for valget, du kan bruge alt, der er på markedet i dag. Fotobaggrunde er meget populære, for eksempel - blå himmel og hvide skyer eller stjerneklar himmel.

Særligt populært er tapetet på loftet til maleri. De særlige baggrunde er, at de kan males. Hvis du er træt af en smule farve, er du ikke nødt til at fjerne den gamle finish, du kan bare anvende en ny maling.

Forbered de værktøjer, du har brug for til efterbehandling:

 • Rulle og børste,
 • Special gummi rulle eller plast spatel,
 • Saks og kniv
 • Ren klud
 • trappestige,
 • Maleskuffe

For ikke at opleve vanskeligheder i forbindelse med klistermærker tapet på loftet, pas på nærvær af en partner, der vil arbejde i bunden.

Relaterede videoer: Wallpapering i loftet.
Du kan limte tapetet selv uden en assistent. I dette tilfælde er tapetet foldet ind i et accordeon, men denne metode kræver meget erfaring, så nybegynderen kan ikke gøre det. Og et andet vigtigt punkt, som det er nødvendigt at være særlig opmærksom på, er en stærk og bred piedestal, hvorfra sandsynligheden for at falde minimeres. Det er bedre at bruge et bord eller installere geder.

Klistermærke tapet. Klisterprocessen afhænger af hvilket tapet du vælger. For eksempel, hvis det er papir eller vinyl tapet, så lim skal påføres selve materialet. Hvis det er uvævet tapet, så limes på loftet. Limet på vinyl tapeter skal opbevares i et par minutter, men du kan ikke gøre det med papirer - de sætter klæbemiddel på og straks lægger materialet på loftfladen.

Lægemateriale er parallelt med vinduet. I naturligt lys vil leddene mellem båndene være usynlige. Derfor er tapet trimning baseret på rummets længde størrelse.

 1. Påfør lim til den første strimmel fra midten af ​​strimlen til kanterne. Vær opmærksom på, at limen ikke kommer på forsiden af ​​tapetet.
 2. En person klatrer geiterne og bærer i hænderne på en af ​​kanterne af tapetstrimlen. Kanten skal limes til hjørnet af rummet, trække den langs loftet og udjævne den over hele området.
 3. Efter limning af strimlen fjernes den resterende luft og overskydende lim under den. Til dette har du brug for en ren rulle.

Denne procedure skal gentages med de resterende bånd. Det eneste, der kan være svært, er at klæbe den tilstødende strimmel til den allerede indsatte. Klistermærket er lavet i butt-in-butt, hvis det tapet du vælger har et mønster eller et mønster, skal du modstå tilpasningen af ​​to tilstødende strimler, så selv i skærefasen skal du være særlig opmærksom på dette.

Overskuddet er afskåret, før limen tørrer ud med en kniv og en lang spatel. Samlingen mellem væggene og loftet kan så lukkes med en loftsplint.

Sådan limes tapet på loftet

Den mest almindelige type tapet til fastgørelse til loftet er tapet til maleri. Denne type tapet er tilgængelig på papir og ikke-vævet.

Tapet på loftet på papirbasis. For papir tapet skal du grundigt forberede overfladen. Sådanne baggrunde næsten ikke gemmer selv mindre defekter og kan rive, når de slipper uforsigtigt. Denne efterbehandling er ret økonomisk, men kun på betingelse af at overfladen af ​​dit loft er helt fladt.

Ikke-vævet tapet. Hvis overfladen er meget ujævn, vælges der mere præget og strukturelt tapet. Så du kan visuelt justere den ujævne overflade.

Vigtigt: vægten af ​​tapet i loftet må ikke være mere end 110 g / m². Før vi beskriver processen med limning af tapet til loftet, bestemmer vi hvilke værktøjer og enheder vi har brug for til dette.

Værktøj til arbejde

Store og smalle pensler. Du vil også have brug for en firkant, et målebånd, en blyant og en beholder til avl lim.

Sådan limes tapet på loftet

Mål ud og skær tapetet i strimler. Ved beregning af længden af ​​strimlerne skal du tage hensyn til vinduerne i rummet eller rettere deres placering. For at sømme mellem tilstødende striber var mindre mærkbare, skal du limke tapet i vinduets retning, det vil sige ved solens stråler.

Lim præparation. Før du anvender klæbemidlet, skal du sørge for, at det er beregnet til den type tapet, du bruger. Læs omhyggeligt limforberedelsesvejledningen på pakken. Husk at der er wallpapers med et allerede påført klæbende lag, som i starten skal nedsænkes i vand.

Påfør lim til tapetet. Lim skal ikke påføres alle strimler på én gang, men 2-3 stykker hver. ad gangen, så tapetet ikke optøes. Læg tapestriben med forsiden nedad. Brug en bred børste, læg lim fra midten til kanterne. Tykkelsen af ​​limen skal være 0,3-0,8 mm. Til at begynde med, belæg med ca. 2/3 af den udskårne strimmel, og fold derefter denne del (lim til lim).

Giv tapetet bløde. Efter det er det nødvendigt, at tapetet er gennemblødt med lim.

Loftmærkning. Marker en linje i loftet svarende til bredden af ​​strimlen (mindst 50 cm fra væggen). Anbring papirmaskeringstape på den markerede linje (under sømmen).

Stikker den første strimmel af tapet på et markeret område. Påfør lim til det markerede område af loftet med en rulle. Fold tapetstrimlen halvt, så den forkerte side var indeni.

For nemheds skyld skal en person, der står på gulvet, overføre den foldede strimmel til en anden, der står på en trinladder. Kombiner slutningen af ​​tapetet med markeringslinjen og tryk fast til loftet. Baggrund, i dette tilfælde skal være en lille "find" på væggen.

Brug en gummirulle eller plastikspatel til at gå langs den tapede bånd af tapet fra midten til kanterne og udglatte dem. Så du slippe af med luftbobler eller folder, der dannes, når du klæber. Tryk den langsgående del på væggen tæt på hjørnet.

Klistermærke resterende striber tapet. Lim den anden strimmel på loftet ved siden af ​​den første (ende-til-ende). Det andet ark skal limes fra tværvæggen, idet du trykker på enden af ​​den del af tapetet, der er smurt med lim på den vandrette markeringslinje. Derefter indsæt alle andre strimler af vægpapir på samme måde.

Den anden bånd af tapet og alle efterfølgende skal også glattes med en rulle fra midten til kanterne.

Limer tapetet i hjørnerne. I hjørnerne af tapetet skal forsigtigt presses med en ren børste og læg mærket i blyant - det bestemmer den nøjagtige position af hjørnet. Derefter adskilles et lille stykke tapet i hjørnet igen fra loftet og styres af etiketten forsigtigt udsnittet "ekstra" af tapet fra hjørnet.

Stikker tapet på loftet omkring lampen. For at lime tapetet under lysekronen skal du fjerne det fra loftet og holde en stribe tapet rundt om kassen, efter at du har lavet et snit til ledningen. Skær derefter tapetet, så lysboksen på plads helt gemmer det udskårne område. Herefter kan du tilslutte ledningerne og udskifte armaturet.

Tilslut ikke strøm, før tapetet er helt tørt.

Hvis du ikke fjerner lampen fra loftet, inden du klæber, vil en søm være synlig foran tapestrimlen. Når alt tapet er klistret, skal de have tid til at tørre ud, mens det er nødvendigt at skabe gode forhold (ingen udkast og direkte eksponering for sollyset). Når man reparerer en lejlighed på dette stadium, er det vigtigt, at værelset var lukket, og værelset var varmt og fugtigt. Kun i dette tilfælde vil tapetet på loftet tørre ud godt.

Hvordan lim limet tapet og tapet til loftet for maleri?

Efter at have startet en stor reparation i lejligheden, ved folk simpelthen ikke, hvor de skal starte. Personligt vil jeg først og fremmest anbefale tapet til loftet, og specifikt - deres udseende. Du kan vælge importeret eller indenlandsk, vinyl, ikke-vævet eller papir, konveks eller flad, almindelig eller til maling.

Relaterede videoer: Tapet på loftet, dumhed eller designbevægelse

Fordele og ulemper ved loftet tapet tapet

Hvorfor anbefaler jeg at bruge tapet, snarere end hvidvaskning eller maling? Hvis du efterlader den æstetiske skønhed, som kan opnås ved hjælp af det samme maleri, så kan tapetet prale af renheden af ​​processen med deres limning. Selvfølgelig vil relativ renhed, selv om det i sammenligning med maling og gips forekommer ideelt.

Overfladen til tapet er også lettere at forberede. Tja, hvad angår manglerne ved at indsætte tapet, er det her værd at sige om ulejligheden ved processen. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at gøre alt alene, og sammen vil du sandsynligvis lide.

Hvilke stadier af processen kan skelnes mellem?

 • udvalg af tapeter du har brug for,
 • loft forberedelse
 • stakende tapet.

Valg af tapet til loftet

Valget af tapet er først og fremmest valget af belægning til et finishmateriale. Vægpapir kan være papir, vinyl, ikke-vævet, flydende, tekstil. Materialet bestemmer ikke kun deres udseende, men også belægningens styrke. Hvis det er muligt, skal tapetet være fugttæt, ellers vil det være meget vanskeligt for dig at klæbe dem uden at rive dem, når du har påført klæbemidlet. Hvad angår design (farve, 3D-effekt, stjerneklar himmel, skyer), så holder vi os opmærksom på det i anden omgang, selv om det er udseende, der afgør interiøret.

Tapetstrukturen bør heller ikke udelades. Flerlagsbelægninger vil vare længere, plus de vil dække alle små fejl i vægoverfladen. Desuden jo tykkere materialet, jo mere varme- og lydisoleringsegenskaber i den. Prisen på flerlags tapet er højere end normalt, men alle ovennævnte egenskaber berettiger det fuldt ud.

Sørg for, at dit tapet er sikkert og miljøvenligt. Hvis giftige stoffer er til stede i deres sammensætning, som under visse betingelser vil blive frigivet i atmosfæren, er dette et lavt niveau af miljøbeskyttelse, og vi limer ikke sådanne tapeter i boligområder.

Det er nødvendigt at fjerne den gamle maling og fjerne hvidvaskningen, selv om nogle eksperter ikke rigtig insisterer på dette. Primer bør påføres med en børste. Det tørrer hurtigt, så du kan begynde at holde på samme dag. Store uregelmæssigheder og loftsgab behandles med kitt.

Hvordan lim limet tapet?

Strømpe værktøjer. Vi har brug for en bred børste, rulle til sømme, sakse, tapet børste. Som du ved, at lim væske tapet i loftet skal du have meget forskellige værktøjer.

Mål sidevæggen i længden. Denne indikator bestemmer længden af ​​duker du har brug for. Vi laver kontrol serifs i loftet, der vil bestemme bredden af ​​dåserne. Dernæst skærer lærredet på de tidligere definerede dimensioner, hvilket gør en lille margen. Fold den hakkede kludbunke, "ansigt" nede.

Påfør en tykk lim med en bred børste til midten af ​​lærredet, forsigtigt sprede det over hele overfladen af ​​materialet.

Vi folder det færdige ark "accordeon". Dybden af ​​hver fold er 30 centimeter. Vi venter et par minutter, indtil limen absorberes og papiret bliver bøjeligt. Overdrive det ikke, da papiret tapet til maleri på loftet kan rive.

Tag en stige, bord, stol eller hvad du vil. Hold tæt på tapet pensel, rulle til sømme og sakse. Derefter skal du holde tapetet med den ene hånd og anvende det sidste afsnit af "accordeon" til loftet. Vi presser det, glat det med en børste til kanterne fra midten. Denne operation udføres på alle folder af "accordion" med en orientering til de styringslinjer, som vi gjorde tidligere.

Det andet lærred skal lægges på kanten af ​​den første. Sørg for, at alle sømme er rene og tætte til hinanden.

Selv før tapetet er tørt, skal du justere tapetstumpen og derefter forberede et sted til lysekronen ved at lave et krydsformet snit på det rigtige sted. Dette vil bidrage til at undgå virkningen af ​​rynke.

Hvis du ønsker at opnå en pæn skind af tapetet med væggen, skal du svinge mellem væggen og loftet med den stumpe side af saksen, så tage lærredet lidt og skære langs bruddet.

Hvilket tapet til loftet er bedre at vælge

Tapet til maleri kan være papir, vinyl med non-woven base og glasvæg. Enhver af typerne har et bredt udvalg af designs, mange mønstre og farver. For at øge effekten kan du kombinere flere forskellige typer. Vi vil fortælle dig mere om hver af dem.

Når du vælger tapet, skal du købe ruller fra et parti. Blomstrer i forskellige batcher kan afvige lidt. Den billigste og mest almindelige type tapet, lavet helt af papir.

Først og fremmest er det nødvendigt at vælge passende baggrunde, der passer perfekt ind i rummets design og ikke bliver for tung til montering i loftet.

Valget af tapetlim er en let opgave, fordi den type tapet, som du skal dekorere dit værelse på, afhænger af mærket lim. Desuden placerer producenten af ​​tapetet ofte den nødvendige lim direkte i pakken med ruller for at bekræfte den tilstrækkelige kvalitet af materialet.

Flydende tapet og stucco

Hvis du ikke ved hvilket materiale du vælger til loftet, kan vi anbefale en perfekt ny type tapet - væske. Mange kan have svært ved at limme væske tapet på loftet, fordi de ikke vil holde sig der. Faktisk er flydende tapet et malinglignende materiale, og det skal påføres overfladen med en sprøjtepistol eller spatel, dvs.

Pasta loftet tapet

Det er mere hensigtsmæssigt at bruge tapet med det korrekte mønster i form af ensartede parallelle linjer. For lofter gælder kun specielt tapet. Deres største forskel fra væggen er, at de er noget tættere. Velegnet til at lime lofter flizilyovys tapet. De er mere bekvemme, fordi når man arbejder med lim, er det nødvendigt at smøre ikke tapetet selv, men kun overfladen af ​​loftet.

Loftsbaggrunde er opdelt, såvel som væg, i almindelig, fugtsikker og vaskbar. Vandtæt (vaskbar) tapet og sietiticheskie film, som også er velegnede til efterbehandling lofter, er opdelt i tre typer:

 • syntetisk belægning på papirbasis,
 • syntetisk stofbaseret belægning
 • baseløs syntetisk (polyvinylchlorid) film.

Disse tapeter er gode til våde eller mest forurenede områder. I rum, hvor der kræves ekstra lyd- og varmeisolering, er det bedst at bruge tekstil tapet.

Hvilket tapet til loftet er bedre at vælge

Faktisk kan selv det mindste rum være stilfuldt og se meget bedre ud end et stort, med det rigtige design.

Som det er kendt, indstilles hovedindretningen af ​​interiøret ved vægindretningen, og dette er oftest tapet. Spørgsmålet opstår, hvordan man vælger farve og mønster af tapet til et lille rum. Der er nogle generelle bestemmelser, og de er kendt for mange, nemlig: i et lille rum bør tapetet kun være lys, helst uden et billede, som en sidste udvej, det skal være meget lille og placeret lodret.

Baggrund til korridoren i lejligheden: Hvad skal man vælge

I betragtning af vejrforholdene og vejrforholdene i vores land, hvor det regner, sne, slynger og som følge heraf mudder på gaderne, er det nødvendigt at tænke grundigt, inden du begynder at afslutte og lim tapetet i lejlighedskorridoren. I betragtning af alt ovenfor antyder konklusionen straks, at klæbning af vaskbar tapet er nødvendig i korridoren.

Valg af tapet til hallen

Forudsat at produktet ikke vil blive brugt på samme tid flere lyse og mættede farver. Det er bedre at kombinere i henhold til reglen: den ene er lys og saftig, den anden er neutral. Udover farven kombineres tapet med materialets tekstur. Ikke dårligt vil se væggenes plan: glat ved siden af ​​en mat tekstur, glat i kombination med ru overflader.

Og et andet vigtigt punkt i kombinationsteknikken er den harmoniske kombination af mønstre og tegninger. Det er bedre at lim en stribe i kombination med et blomstrende ornament og kombinere geometriske billeder med abstrakte motiver. I dette tilfælde er det muligt at lime bundens vægge med stribet tapet og dekorere deres overdel ved hjælp af produkter med små mønstre.

Du kan indsætte over bunden med almindeligt tapet, og til toppen vælger du produkter med store blomster eller striber. Ethvert rum skal harmonisk fusionere ind i det samlede indre af huset, men samtidig have udseendet så passende som muligt for dets formål.

Baggrund til loftet. Hvilken er bedre at vælge?

Den mest populære løsning på dette tidspunkt er klæbningen af ​​loftet med ikke-vævet tapet, som kan males i enhver nuance ved hjælp af en speciel maling. Enhver nuance af en sådan maling er fortyndet med hvid farve, hvilket giver malingen en smuk skygge - du kan selvstændigt justere intensiteten og farveskemaet.

Fordelen ved at vælge denne type tapet er også, at den ikke-vævede basis er holdbar og ru, hvilket vil hjælpe med at skjule små loftsfejl. Derudover bruges ikke-vævede baggrunde som en god beskyttelse mod revner. Ligegyldigt hvor godt loftet var putty, alligevel kan der forekomme små revner i leddene. For at undgå dette og anvende ikke-vævet tapet.

Især siden du først vil købe tapet til maleri, er det bedst at vælge ikke-vævet tapet, da de er beregnet til maleri. Papir tapet i dette tilfælde vil være uhensigtsmæssigt, da papiret har tendens til at opsuge og skinne igennem, er flizelin også et ret tæt fundament, der kan skjule nogle af kittens defekter.

Tapet til maleri kan blive en uundværlig karakteristisk måde at afslutte ethvert rum på. Baggrunde kan gives absolut enhver skygge, som perfekt kan harmonere med andre elementer i interiøret. Også til tapet kan du vælge en speciel udgave af fugtbestandig maling - i så fald vil hverken fugt eller oversvømmelse, såvel som almindeligt støv, være forfærdeligt.

Denne belægning vil se meget flot ud i værelser med høj luftfugtighed: i køkkenet, i badeværelset såvel som i gangen. Glat takbasis forhindrer dannelse af støv og fugt, og det betragtes derfor ret praktisk og yderst smukt.

Også en god mulighed for værelser med høj luftfugtighed vil blive betragtet som brugen af ​​glas tapet - de er normalt helt glatte, med en smuk tekstur. Denne belægning vil ikke være helt bange for fugt, det vil ikke blive udsat for dannelse af svampe, støv, fugt og vil også forstyrre brændingsprocessen. Eventuelle design ideer kan nemt oversættes, og overfladen af ​​glasfiber kan males flere gange.

Også en fremragende mulighed for at afslutte loftet er vinyl tapet på en god non-woven base. Denne tapet kombinerer de fremragende kvaliteter af ikke-vævet tapet, og der er også en god operativ beskyttelse af vinylbasen. Desuden har disse baggrunde et smukt æstetisk udseende, som vil tilfredsstille deres egenskaber, give et temmelig smukt design hele hjemmet.

Derudover kan du vælge vinyl tapet, du kan vælge en hvilken som helst tekstur til loftet: glat eller præget, med et smukt design eller simpelt. Alle vinyl tapeter har god fugt modstand, de adskiller sig kun i deres lagdeling: nogle kan omhyggeligt rengøres med en våd klud, og nogle kan være helt våde uden nogen frygt.

Hvis du vælger flydende tapet til loftindretning, så skal du straks forstå, at de er bange for fugt. Selvom de ser perfekt fejlfri, er det bedre at bruge dem kun til at afslutte loftet i værelserne, bortset fra køkken og badeværelse. For flydende tapet er karakteriseret ved antistatisk, hvorfor støvdannelsen på et sådant loft minimeres.

Design af loftet med tapet.

Meget ofte anbefales designere at henvende sig til de mere originale metoder til afslutning af loftet - kombinere farver og teksturer. Men der er mange, der lytter til dette råd: Denne metode er selvfølgelig dyrere og kræver mere tid til at afslutte.

Men hvis du vil have en virkelig original design effekt, så skal du adlyde designerne. Den kombinerede metode har evnen til at justere det fælles rum. På grund af brugen af ​​f.eks. Forskellige farveskemaer i loftet kan multilevelness opnås: en skygge kan anvendes rundt om perimeteren og helt anderledes i midten, som vil være ensfarvet til en anden eller radikalt anderledes - afhænger af personlige ønsker og præferencer.

Baggrunde til loftet: typer, design og funktioner i stakning

Så lad os gå videre til det vigtigste spørgsmål - hvilket tapet skal limes i loftet? En af de bedste muligheder, der er i stor efterspørgsel blandt befolkningen, er ikke-vævet tapet til loftet. På grund af den tætte basis af en sådan belægning kan skjule mindre fejl, som blev dannet under indretningen af ​​loftet. Men det er ikke alt.

Relaterede videoer: Baggrunde på loftet alene
Disse baggrunde bruges som en ekstra beskyttelse mod revner. Uanset hvordan du putter loftet dækket med gipsplader, alligevel, før eller senere, kan der forekomme små revner i leddene. For at undgå dette limes ikke-vævet tapet til loftet.

Hvis du vælger tapet på loftet for at male, så lad dit valg falde på tapetets ikke-vævede basis og ikke på papir, da papiret hurtigt vil suge. Desuden, som vi fandt ud af tidligere, er interlining et ret tæt substrat, der vil skjule små kittetyper.

Det er muligt at tilføje farve til tapetet til maling limet til loftet ved omhyggeligt at passe dem ind i det indvendige design, der er lavet til sidst. Og hvis du vælger en speciel vaskbar maling, så er du ikke bange for ikke kun fugt og støv, der ligger i loftet, men også en oversvømmelse af naboer over.

Selvfølgelig er overdreven ikke-befugtning ikke kun bange for ikke-vævet tapet på basis, og papirbasen vil bløde i to regninger. Også denne "vaskbare" belægning ville være en glimrende mulighed for værelser med høj luftfugtighed og hurtig forurening: køkkener, badeværelser, gange. Det glatte grundlag absorberer ikke fugt og lugte, giver let til rengøring og anses generelt ret praktisk.

Og i disse værelser vil se perfekt glas tapet. De er ideelt glatte og kan være strukturelle med en tydelig synlig tekstur. Denne belægning er ikke bange for fugt, brænder ikke, en svamp forekommer ikke under den, og dens dekorative egenskaber giver mulighed for at udstille enhver design ideer, især da glas vægmalerier også kan males flere gange.

Vinyl og flydende tapet til loftet

Fortsat temaet for ikke-vævet tapet, du kan ikke ignorere vinyl tapet på non-woven base. På grund af de tilgængelige grunde har de alle ovenstående egenskaber af ikke-vævet tapet, og vinylbelægningen har fremragende præstationsegenskaber på trods af deres fremragende udseende.

Men hvad tapet er bange for fugt, så det er flydende. Ja, denne dekorative belægning ser godt ud ikke kun på væggene, men også på loftet, men det er nødvendigt at anvende væske tapet i loftet kun i de rum, hvor der ikke forventes nogen aggressiv effekt af fugtighed (f.eks. I køkkenet og badeværelset er deres brug upraktisk).

Denne belægning har fremragende antistatiske egenskaber, således at støvet på dem akkumulerer meget mindre end på andet tapet.

Loft design tapet

På en eller anden måde er det ikke almindeligt for os at kombinere flere typer tapet på loftet, og i mellemtiden har denne teknik en god evne til at justere rummet. Tag for eksempel flydende tapet. På grund af brugen af ​​forskellige farver af dekorative belægninger er det muligt at genskabe efterligning af flere niveauer - omkring omkredsen på en afstand af en halv meter fra væggen, påfør en belægning af en farve og fyld resten af ​​rummet med en anden farve (kontrasterende eller supplerende den foregående farve - her, som du vil).

Det er også populært at opdele loftet i vekslende bånd af forskellige farver eller for at fremhæve funktionelle områder. For eksempel kan søvnzonen skelnes af en niche i sengens hoved med vinyl tapet med et mønster og samme farve for at "forøge" soveområdet i loftet. Og resten af ​​loftet gik ensformigt i farve.

Ved at fortsætte temaet med loftdesign med tapet skal det nævnes, at det blanke loft (åbnet med lak) perfekt diffunderer let og passer godt til mørke rum, der ikke har nok lys. Baggrunde med tekstur kan males i to farver - gør hovedfarven hvid, og fremhæv tekstur med en blå farvetone (eller omvendt). På denne enkle måde vil vi få en efterligning af himlen derhjemme. Ædle interiør kan være skygget tapet på loftet med et gyldent eller sølvmønster. Men tapetet til lave lofter er bedre at tage lys eller male dem med glansmaling.

Stikker tapet på loftet

Ikke-vævet tapet betragtes som et af de nemmeste at bruge, lim anvendes kun på loftet, og derefter tapes rollen limes og udjævnes med en plastikspatel.

Når du klæber loftet med vinyl tapet, limes sammensætningen kun på lærredet, og på samme tid er det nødvendigt at modstå mindst fem minutter, før du limer det. Sådanne baggrunde er ret elastiske, og på trods af deres styrke kan de ikke strækkes, når de limer vinylbaggrunde. Derfor er spatelen til udjævning af disse baggrunde ikke brugt, kun en blød rulle anvendes.

Et papirpapir kan i hvert fald ikke gennemblødes: læg et lag lim på lærredet og loftet og straks indsatte dem. Anvendelsen af ​​flydende tapet på loftet sker ved brug af en plastikfalk. En håndfuld blanding blandes, rushes til loftet og dernæst udjævnes med en falk, der konstant fugtes med vand. Maling af tapetet på loftet er kun lavet, efter at limen er helt tørret, dvs. ca. 2 dage efter stakning.