Border for tapet: alt hvad du behøver at vide en nybegynder om udvælgelse og installation

Hvad er en papirkant for tapet, hvad bruges det til og hvordan man vælger det? Tidligere, da jeg blev konfronteret med reparation af boliger, spurgte jeg disse spørgsmål, men nu har jeg en vis viden, jeg vil forsøge at svare dig i detaljer om dem. Derudover vil jeg fortælle dig, hvordan man korrekt limer dette element af indretning.

Grænsen er et dekorativt element, der giver dig mulighed for at give finishet et færdigt udseende.

Hvad er en kantsten og hvorfor er det nødvendigt?

Border er en dekorativ strimmel, oftest papir eller vinyl, som er limet til kanterne af tapetet. Men hvorfor har du brug for det overhovedet?

Dette dekorative element kan udføre to funktioner:

 • Det giver finishet et færdigt udseende. Glatte kanter træer ser uinteressant ud. Derfor kan en dekorativ strimmel, der er klistret på toppen, ændre fornemmelsen af ​​efterbehandling til det bedre;
 • Tillader dig at dokke forskellige wallpapers. Hvis der er to typer tapet på væggen, så ved hjælp af en kant kan du smukt tegne en overgang mellem dem. Derudover kan dette dekorative element bruges ved dockning af trellis med andre efterbehandling materialer;

Dekorativ strimmel giver dig mulighed for at dokke forskellige baggrunde.

 • Tillader dig at udføre zoneinddeling. Hvis rummet er opdelt i separate zoner med forskellige efterbehandling materialer, giver en lodret ramme mulighed for at understrege zoneindstillingen.

Desuden bruger designere ofte strimler til visuelt at rette rummets geometri eller skjule nogle defekter i dekoration.

Nuancerne af valg

For at kunne hente båndet skal du være opmærksom på følgende punkter:

De væsentligste forskelle begrænser sig

Næste, se nærmere på alle nuancer af valg.

design

Når du vælger et bånddesign, er det nødvendigt at fokusere på udseendet af tapetet, nemlig på deres følgende funktioner:

 • Farve. Du behøver ikke at vælge en strimmel på trellisets farve, da den vil flette sammen med vægindretningen, men samtidig bør grænsens tone være i harmoni med tapetet. Hvis du ikke kan bestemme farven, for ikke at blive forvekslet, skal du hente en stribe i overensstemmelse med mønsteret på tapetet.
  En anden win-win er at matche tonen med gulvplinten;

Båndet skal være i harmoni med væggenes udsmykning.

 • Mønster. Skal laves i samme stil og på væggene og på båndet. I øjeblikket kan du finde striber med ethvert mønster og mønster: ornament, geometriske former, blomstertema mm Du kan endda få en børns kantsten med billedet af forskellige tegneseriefigurer eller lyse tegninger.

bredde

Bredden af ​​strimlen kan være fra 15 til 100 mm. Der er til salg og bredere grænser, men de bruges hyppigere.

I værelser med lave lofter er det bedre at bruge smalle bånd.

Når du vælger bredden, skal du styre dine egne ønsker, men samtidig huske på, at et bredt band visuelt gør rummet lavere. Derfor, hvis lofterne i rummet er lave, er det bedre at bruge bånd med en bredde på ikke mere end 30-40 mm.

På fotopapirets grænser

materialer

I øjeblikket til rådighed til salg følgende typer af curbs:

 • Papir. Den billigste, men ustabile til fugtighed, tolererer ikke våde rengøring. Desuden falder i tiden med solen. Derfor er anvendelsen af ​​papirtape kun fornuftig med papirbaggrund;
 • Non-woven (vinyl). De tåler fugtighedens virkninger, så de kan udsættes for våd rengøring. Jeg er sikker på, at du gættede, hvilken lærred der er bedst for vinylgrænser - ikke-vævet tapet;

For ikke-vævet tapet er der en særlig ikke-vævet kant

 • Akryl. Eksternt og i overensstemmelse med egenskaberne ligner de vinylbånd, men takket være akrylbelægningen er de endnu stærkere og mere holdbare. De kan bruges med enhver vaskbar tapet;
 • Tekstil. Designet specielt til vægge klistret med stof tapet.

Omkostninger til

Nedenfor er omkostningerne ved grænser af forskellige typer:

Smukke grænser til tapet i indretningen - 38 billeder

Dekorative tapetgrænser giver rummet et færdigt udseende, og i nogle tilfælde spiller det endda en central rolle i indretningen. På væggene eller på loftet, på kanten eller i midten af ​​væggen kan brede eller smalle - moderne tapetgrænser bruges på snesevis af forskellige måder. Denne artikel indeholder de mest originale af dem: Se 38 billeder af interiører, hvor tapetgrænser skaber en intriger og en unik stil!

Dekorative grænser til tapet - 18 billeder

Først og fremmest, lad os overveje moderne dekorative grænser, der har en smal bredde. En sådan kant til tapet kan bruges til at fremhæve grænserne mellem væggene og loftet, for at dekorere cornice over vinduerne for at fremhæve dørrammer og hængende skabe. Undertiden limes baggrænserne i midten af ​​væggen for at adskille de to typer tapet eller bare for at give rummet et usædvanligt udseende. Ofte kan et sådant vægdesign observeres i børnelokaler eller i køkkener, hvor der vælges en mørkere nuance til den nederste del af væggene end for den øverste del (af praktiske årsager). Tematiske grænser til tapet kan også installeres lige over grundpladerne, men det mest interessante er måske den vertikale metode til limning af kantene, takket være, at interiøret virker højere og mere rummeligt.

Læs om kreative måder at klæbe randene på tapetet, du kan i vores artikel: Ideer til indretningen med tapetkanter. Og nu skal vi nyde de smukke billedgrænser til tapet.

Brede grænser til tapet på billedet

Brede grænser til tapet er som regel designet til at skabe en kontrast og legesyg atmosfære i indretningen og er derfor meget forskellige i farve fra tapetet, som de er limet på. Ofte kan brede tapetgrænser ses under loftet, selv om der også er mere originale måder at bruge dem på, f.eks. Som en dekorativ lodret strimmel på væggen.

Lav en ramme til tapet med dine egne hænder

Det er ikke altid muligt at finde tapet grænser af den ønskede skygge, størrelse eller design. I dette tilfælde skal du ikke være ked af det, fordi du kan lave en smuk kant til tapet med dine egne hænder. Den nemmeste måde at oprette en ramme på tapet på er at klippe den fra en rulle af andet tapet. Men hvis du har en masse fritid og lyst, kan du lave dekorative grænser til tapet med dine egne hænder fra postkort, fotos, børns tegninger, farvet papir osv. Vær modig, eksperimenter, og dit hjem vil glæde dig og dine kære endeløst !

Border til papir tapet

I de senere år har tapetgrænser genvundet deres tabte popularitet, men nu bruges de oftest ikke i den nederste del af væggen, men under loftet eller i bunden af ​​soklen.

Brugen af ​​to typer tapet og grænse med et mønster, fremlagt af producenten af ​​tapet

Baggrundsramme - en enkel og hurtig måde at forbedre dit indretning på, det ligner en tynd stribe papir, pakket i en rulle.

Papirkurv applikation

Hvis dit indre indebærer en sammenbrud i rummet i zoner med forskellige formål (lege, arbejde, neutral), er det ret rimeligt at bruge en grænse til at skabe grænser. Det vil hjælpe med at afgrænse klare grænser for rummet.

Border bruges til at ændre den visuelle opfattelse af rummet, for eksempel for at forøge rummets rum eller forlænge korridoren. I hænderne på en rigtig professionel kan denne lille bånd papir virke underværker.

Den klassiske anvendelse af tapetgrænse adskiller to typer tapet

En anden metode til at bruge kugler, der ofte anvendes i udformningen af ​​korridorer og kontorer i slutningen af ​​det sidste århundrede, er at mærke det i den nederste tredjedel af væggen. Således uddeler vi den nederste del af væggen, som anbefales at blive limet med slidstærk, vaskbar tapet og den øverste, der limes til væggen efter din smag.

Det er ønskeligt, at begge typer tapet falder sammen i udseende og tekstur, hvis du tager papirdublet duplex ovenpå, lim derefter vaskbar bund, eller hvad du vil.

Et af valgmulighederne vil være forskellige farver på tapet fra samme samling.

Papir tapet grænsen 12-15cm bred og 15m lang

I moderne bygningsforretninger kan du ofte finde wallpapers hængende i par, denne producent har allerede tænkt på dig og skabt variationer i forestillingen af ​​en type tapet. Vælg et tapet med et mønster, baggrund for dem og fortynd dem med en kant, der ligner tekst og farve, resultatet er et glimrende design.

Sådanne baggrunde fremstilles oftest i vinyl, men papirpar er nu langt fra usædvanlige. Papirkurver er gode til papirpar.

Bemærk: Papirgrænsen limes aldrig i midten af ​​væggen, fordi den i denne stilling reducerer højden af ​​loftet og ser latterligt ud.

Under ingen omstændigheder skal du ikke klæbe det i midten til vandret, og stop derefter på den vertikale version - dette er en fed beslutning, med hjælp fra det er accenter perfekt skabt, farve og tegning. Den samme teknik bruges, når man fokuserer på konturerne af møbler, døre, vinduer, papirstrimler, der kun limes rundt om omkredsen.

Brugen af ​​to typer tapet, adskilt af en kant, oven på vinyl, vaskbar papirbund

Vi gør opmærksom på, at tapetgrænsen i en vandret position skal limes rundt om rummet, så det ser bedre ud uden klipper og huller.

Den sidste mulighed for limning af grænsen er stedet over soklen. Her udfører han ikke blot en dekorativ rolle, men lukker også mulige problemområder: revet tapet, forurenet, skødesløst beskåret nedenfra.

Korrekt beslutning

Hvis du vil bruge en ramme til tapet, så kan du købe den sammen med tapet sammen. Denne praksis manifesteres i nogle tapetfabrikker, de tænker på forhånd om klientens behov og producerer ikke kun tapet, men også klæbemidler, der passer til dem i mønster, farve og tekstur.

En sådan løsning er den mest optimale, for ellers er det let at ikke gætte med en af ​​disse tre komponenter. (Teksten er næsten altid papir, farven er forskellig i skygge, men tegningen er generelt en delikat substans.)

Den optimale kombination af flere typer tapet og kant, fuld interiør

Når man f.eks. Vælger materialer, er det nemt at finde en sådan sammensætning, når et interessant ornament er afbildet på tapetgardinet, som du ser på tapetet, kun i stor form - du ved, det er lavet af en producent og passer ideelt sammen.

Typer af papirgrænser

Standard grænsestørrelse findes ikke, bredden varierer fra 2-3 cm til 10-15 cm, længden er normalt 10 eller 15 meter. Selvfølgelig er der helt forskellige variationer af tapetgrænser, lavet til ordre.

I nogle tilfælde er lim allerede påført på den indvendige overflade af grænsen, og derefter skal du lime det i varmt vand til limning. Hvis limen ikke anvendes, skal du vælge den, baseret på kanten af ​​teksten. Normalt er det lavet af papir, så vi bruger lim til papir tapet. Hvis tekstur er vinyl, så brug en stærkere lim.

Ikke-standard arrangement af tapet curb, men hele interiøret er echoed af det.

En meget interessant designmulighed - med dekorative strimler belagt med fosforopløsning. I dagslys akkumulerer en sådan grænse solenergi, og i mørket afgiver den, mens lys udsender.

Ved at kombinere et sådant mirakel med decoretto klistermærker i form af stjerner og måneden, der har en lignende virkning, er det nemt at få et fuldt billede af stjerneskinnet. Hvis dette ikke er nok for dig, køb en stjerne tapet med en phosphorescent effekt.

Designet med adskillelsen af ​​zoner, tildelingen af ​​plot og skabelsen af ​​accenter ved hjælp af krumtape skabes oftest i gangen, stuen, i hvert fald i børnehaven og i køkkenet.

Kombinerer vertikale striber baggrunde, grænser og mønstre

Border af børns fag leveres med tegninger af dyr, genstande, tegneseriefigurer. På badeværelset er brugen af ​​papir ikke så berettiget, selv om der er meninger om fugtighedsbestandige kantstener, vi anbefaler ikke at bruge dem heller, kun keramik hjælper dig her.

Børnepapir grænsen og simple stribet tapet fra papir

Det antages, at papirgrænser ikke vasker og hurtigt mister deres oprindelige udseende. Selvfølgelig vil du sandsynligvis ikke være i stand til at vaske det, fordi det kan blive gennemblødt, men hvis du holder fast i loftet, behøver du ikke det.

Baggrundsrammer

Basismaterialet er det nedre lag af lærredet, der er skjult bag den øverste belægning, som er den primære overflade, på hvilken limen påføres til efterfølgende limning til bunden af ​​væggen eller loftet.

Grænser til tapet - en af ​​de mest alsidige, hurtige, miljøvenlige og pålidelige måder at afslutte væggene på. Grænser til tapet, der anvendes til udsmykning af menneskelige boliger i civilisationsdagen - og i dag, på trods af det utrolige valg af efterbehandling materialer, foretrækker mange mennesker det tapet.

 • Designer, børn, non-woven, vinyl, papir, kork, stof, glasvægspapir, tapet til maleri - en række forskellige stilarter og typer af dette spirede materiale er virkelig fantastisk.
 • Grænser til tapet kan have forskellige bredder, hvilket gør processen til at klæbe dem bekvemt - afhængigt af rummets individuelle karakteristika.
 • Hver person har mindst en gang i deres liv klistret på tapet, hvilket betyder, at selv de mest komplekse muligheder kan indsættes på egen hånd uden involvering af fagfolk.

Udsmykning af et værelse med tapet er en temmelig hurtig og ikke meget tidskrævende proces, takket være, at du kan ændre udseendet af rummet så ofte som du vil.

Border for tapet

Dekorative tapet grænsen i Moskva

Interiøret i ethvert rum er et specielt koncept, der består af møbler, vægge, dekorative elementer. Og hvis du vil stå i en klassisk stil, så skal du i dette tilfælde have en dekorativ ramme til tapet.

Køb en ramme til tapet i online-butikken "House Decor"

Dekorativ ramme til tapet optrådte i det attende århundrede. I disse dage havde kun meget velhavende mennesker råd til det. Med dette element kan du indse de mest kreative designideer. Du kan købe fra os en dekorativ ramme fra førende russiske og udenlandske producenter til overkommelige priser.

lofter

Samlingen mellem væggen og loftet er oftest trimmet med loftslister. Hovedelementet i dette element af interiøret er dekorativt. Der er mange muligheder for loftsplinter lavet af skum, polyurethan, plast. På hvordan man vælger loftet soklen til tapetet og hvordan man korrekt trimmer tapetet på loftet sokkel overveje nedenfor.

Indholdsfortegnelse:

Loftsplade - funktionelt formål

Loftsplinter blev almindelige i den tsaristiske æra. På det tidspunkt havde de forbavsende smukke figurer og var ganske store i størrelse. Til fremstilling af sådanne bundplader inviteret europæiske bygherrer. Installation af loftsplint har følgende fordele:

 • Først og fremmest ved hjælp af en sokkel er det muligt at skjule kommunikationselementerne i loftet, det kan være et kabel fra et tv eller en telefon, elektriske ledninger;
 • ganske ofte i processen med at anvende kittet eller limning tapet er der dannet defekter i hjørnerne for at skjule, hvilken loftsplint der anvendes;
 • ved hjælp af soklen er det muligt at skabe en linje mellem loftet og væggene, visuelt øge eller formindske rummets rum.

Baggrunde uden loftsplint ser grimt ud, og rummet ser ufærdigt ud. Derfor anbefales det at installere selv den mindste sokkel i tykkelse.

Typer af loftsplint tapet

Der er mange muligheder for loftsplinter, vi foreslår at gøre bekendt med deres klassificering i forhold til de materialer, de er fremstillet af. Overvej de vigtigste typer af nederdel til loftet:

1. Skørtskum.

Denne mulighed er primært præget af dens omkostningseffektivitet. skumplastning, måske den billigste løsning. Desuden er installationen af ​​en sådan sokkel særdeles let, som for skæring af materiale, nok papirvarer kniv.

Sådanne basisplader har imidlertid ulemper:

 • lavt brandniveau - polystyren er brandfarligt og stærkt modstandsdygtigt over for tænding, så der er fare for installation på ledningsstederne
 • lavt niveau af mekanisk styrke - skumplastprodukter er let beskadiget, de er ustabile før mekaniske påvirkninger. Derfor anvendes sådanne planker udelukkende i den øverste del af væggene for at designe deres samling med loftet.

2. Polystyren skum sokkel.

Dette materiale har et højere hårdhedsniveau end skumprodukter. Blandt fordelene ved skumpolystyren-baguetter bemærkes:

 • højt brandniveau - produkter er ikke tilbøjelige til at antændes og støtter næsten ikke ild;
 • højt niveau af styrke - dette materiale har en vis styrke, så denne sokkel er ikke bange for mekaniske skader.

Hvis du sammenligner prisklassen med skørtskum og skumpolystyren, så er det andet lidt dyrere, men denne forskel er ikke for stor.

3. Baguetter af træ.

I betragtning af træet som et materiale til fremstilling af basisplader er det nødvendigt at bestemme dets egenskaber:

 • Træprodukter er kendetegnet ved elitisme og aristokrati. Værelset dekoreret med sådanne baguetter er pompøst og elegant, især hvis bundpladerne er fremstillet af træ i form af bøg, eg, mahogni;
 • kostprisen ved træprodukter er ret høj og er på højeste niveau sammenlignet med andre typer bundplader, jo flere træskærer jo højere koster produktet.
 • til behandling af trækokkel kræver tilstedeværelse af særligt udstyr, da processen med montering af hjørnerne indebærer anvendelse af en fil, derudover for kitteledd af træplinter, skal du have en særlig kittemængde;
 • En af fordelene ved at bruge træ er dets høje miljøsikkerhed, desuden er træplintene perfekt kombineret med næsten ethvert interiør, da træ altid ser naturligt ud;
 • Træflader er dog tilbøjelige til at være fugtige, som er tilbøjelige til at deformere og rådne, så de har brug for omhyggelig behandling før installation på overfladen.

Derudover skal man vælge en loftsplint, der skal være særlig opmærksom på metoden til fastgørelse af materialet. For at installere skum eller polystyrenlister, er det nok at klæbe dem på væggen med universallim eller kitt. Derudover, da materialet har en lille vægt, har du efter installation af soklen ikke brug for yderligere opbevaring.

For at installere en træplint skal du bruge en stans og specielle fastgørelsesdele. Hvilken fixer baguetten hver 50 cm.

I betragtning af tapetet under loftsplinten skal du vælge bredden. Sokkelens minimumsværdi er ca. en centimeter, og maksimumet er mere end 20 centimeter.

Vi foreslår at kende de vigtigste anbefalinger om valg af sokkel i forhold til bredden:

 • hvis det er nødvendigt at visuelt glatte hjørnerne, anbefaler vi at være opmærksom på den brede version af soklen, i så fald bliver udseendet af rummet lidt cirkulært, i forhold til det psykologiske aspekt, at være i et rum med afrundede hjørner roer;
 • i nærvær af små fejl på væg eller loft, ved hjælp af en bred sokkel er det muligt at slippe af med dem, især i nærværelse af små forskelle i højden, som oftest er synlige på hjørnesektionerne;
 • hvis der er installeret et hængende loft i rummet, så at skjule fejlen i sin installation, er det også nødvendigt at installere en bred sokkel;
 • Imidlertid skal der tages højde for det faktum, at der installeres en overdimensioneret baseboard, gør rummet mindre og mindre, derfor er det under opholdet af et lille rum bedre at holde sig på bundplader, der er små i bredden;
 • Ved at installere en bred sokkel i et værelse med lave lofter gør rummet visuelt lavere og smalere.

Sådan vælger du et loftsplint til tapet

I processen med at vælge et loft skal soklen primært fokusere på produktets farve. Vi foreslår at gøre bekendt med de anbefalinger, der vil hjælpe dig med at vælge farve på soklen i ethvert rum:

 • hvis loftet er malet hvidt, så er den bedste mulighed for at installere en hvid sokkel. I dette tilfælde er det muligt at visuelt forstørre rummet, så for et værelse med lave lofter og et lille område, er det bedst at stoppe ved soklens og loftets hvide farve;
 • hvis du har brug for at reducere loftet område, så du kan blive på bordet, matchet til væggen på vægge;
 • Det anbefales at vælge en baseboard under de grundlæggende farver i rummet, og der bør ikke være mere end tre af dem i rummet.

Særligt spektakulært er installationen af ​​en mørk sokkel i et rum med lette vægge og et loft, så det er muligt at opdele rummet. En sådan sokkel bør dog kombineres med nogle andre genstande i interiøret, for eksempel med møbler.

Et andet kriterium for at vælge et bundkort til loftet er dets form. I processen med at vælge en sokkel skal du sammenligne det med det indre af rummet. Hvis der er et tilstrækkeligt antal lyse elementer i rummet, så skal soklen være enkel. Ellers er det bedre at give præference til basispladen med et mønster eller mønster.

I barokstil skal sokklerne have en kompleks form, den klassiske indebærer enklere former. Samtidig er en simpel sokkel egnet til næsten ethvert interiør. Derfor, hvis du er forvirret, når du vælger et skørtbræt, skal du foretrække simple former. I dette tilfælde vil soklen fusionere med væggen eller med loftet og vil ikke tiltrække for meget opmærksomhed til sig selv.

Sådan limes loftsplinten på tapetet: teknologi og funktioner

Efter valget af loftsplint følger processen med dens installation. Besvare spørgsmålet om, at først tapetets eller loftets sokkel skal være baseret på rummets egenskaber. Hvis lim loftsplinten på tapetet, så er det i dette tilfælde nok at bruge lim eller kitt. Bemærk at montering af sokkel med lim kun er mulig, når den er lavet af plast eller polyurethanskum.

Denne metode til montering af soklen er enkel og hurtig at udføre, så den distribueres bredt, når du udfører efterbehandling.

Hvis du planlægger at lim loftet soklen først, og derefter tapetet, så i dette tilfælde skal du være tålmodig. Installering af basisplader på denne måde udføres udelukkende af fagfolk med erfaring i vægpapir og installation af bundplader. I dette tilfælde er alle revner i soklen udfyldt først, hvorefter tapetet er limet.

For at udføre installationen af ​​loftsplint vil kræve tilstedeværelse af:

 • lim med en polymerbase;
 • lim øjeblik montering;
 • kitt, der er knæet på et klæbemiddel grundlag.

Det anbefales at bruge materialer, som anbefales af fabrikanten i sokkelhåndbogen, når du monterer skørtpladen. I dette tilfælde vil det være muligt at opnå maksimal vedhæftning af basispladen til overfladen af ​​loft og væg.

Under arbejdet vil der kræves tilstedeværelse af:

 • kontorkniv;
 • nedstryger;
 • spatel;
 • roulette;
 • børster;
 • blyanter;
 • klæbende sammensætning;
 • maling;
 • sandpapir;
 • tætningsmiddel med en farveløs base.

Det følgende er proceduren til bestemmelse af antallet af bundplader, der skal installeres indendørs. Til dette er det tilstrækkeligt at bestemme loftets omkreds og i forhold til det bestemme antallet af bundplader. Køb materiale med en margin for at erstatte det beskadigede område, hvis det er beskadiget.

Forberedelse til installation af baseboards er som følger:

 • tag et papirark og en pen, tegne et loft i en vis skala
 • installere på projektet, først placere installationen af ​​hele baseboards, og læg derefter de trimmet bundplader;
 • vælg siden af ​​grundpladen liggende, bemærk at den ene side af profilen altid er bredere, uger den anden.

Den brede side bruges til at skjule fejl fra klisterpapir, hvis der er nogen.

Instruktioner til installation af bundplader:

1. Skær hjørneafsnittene på basispladerne i forhold til markeringen. For at gøre dette skal du bruge et specielt værktøj i form af et støbt stykke. Stiften er etableret i den, og arbejdet udføres af en hacksav eller en klerkekniv. Afskær basispladen i forhold til den tidligere viste vinkel.

2. Bemærk, at trimning af bordpladen i en vinkel bør gives særlig opmærksomhed, da bundpladen afskæres på forskellige måder for udragende hjørner og hjørner inde i rummet.

3. Lim påføres på de to langsgående riller på basispladen. Bemærk at det ikke skal gå ud over overfladen af ​​yderkanterne. Hvis der er lim på ydersiden af ​​soklen, skal du lave en tør lap for at fjerne den.

4. Installer soklen på væggen og hold den i en bestemt tid angivet i instruktionerne til den. Tryk grundpladen nede med lethed, da der er risiko for skade.

5. Lim alle andre dele af soklen på samme måde. For at forsegle hullerne skal du bruge et tætningsmiddel, der passer til soklens farve.

6. Efter at forseglingen er tørret, er soklen malet i den ønskede farve.

7. For at undgå at male tapetet med maling, males bundpladerne, selv inden tapetet limes. Ellers skal alt arbejde udføres med stor forsigtighed.

Montering af loftsplinten med kittet

Instruktioner til montering af soklen med dine egne hænder, inden du klæber baggrunde:

1. En særlig konstruktion og en blyant vil bidrage til at lave en markering til montering af soklen.

2. Afslutning af kittet blandes i forholdet med producentens anvisninger. Derefter anvender installationspladens installationsplade spackling-blanding.

3. Næste kommer processen med at primer væggene og installere bundkortet. Således vil det være muligt at forøge adhæsionen mellem bundpladerne og væggen.

4. Spatelkittet anbringes på væggen. Derefter presses soklen tæt mod væggen og holdes på den i nogle få sekunder.

5. Brug en anden spatel, fjern eventuelt overskydende kitt.

6. For at belægge mellemrummene mellem bundpladen og væggen anvendes der også kittet.

7. Efter tørring af efterbehandlingsopløsningen smøres med alle de huller og knudepunkter, der er på to bundplader.

8. Næste kommer farvning af basisplader i den ønskede farve.

Instruktioner til montering af soklen efter tapet:

1. For udførelsen af ​​arbejdet anvendes den specielle klæbende struktur eller fugemasse på silikonebasis af hvid farve.

2. På bagsiden af ​​soklen anbringes klæbemiddelopløsning i form af en kontinuerlig strimmel.

3. Plinten presses tæt mod væggen og holdes i flere minutter.

4. Hvis der er huller mellem væg og sokkel, bruges tætningsmiddel til at forsegle dem.

5. Efter limens tørring er soklen malet med vandbaseret maling af den ønskede farve.

Tip: For ikke at plette tapetet i færd med at gøre arbejdet, læg maskebånd på deres overflade.

Klæbende loftsplinter på tapetvideoen:

Baggrundsramme: En lille detalje af et stort billede

Ved hjælp af en ramme til tapet vil væggene blive mere færdige. Ikke meget brede strimler til dekoration af tapet kaldes grænser. Ofte tjener de som en grænse for at kombinere forskellige typer tapet på en væg, især - den vandrette metode. Border i denne situation ser naturligt og kortfattet ud.

Dekorative grænser til tapet: Hvad er deres egenskab

Lim begrænser oftest i det øverste segment af væggen. Dette betyder ikke, at kun denne mulighed er acceptabel, men det kan kaldes et typisk tilfælde. Selvom det ikke ville være overflødigt at overveje en mulighed med en grænse omkring loftets omkreds eller, hvilket også er interessant, i den nederste tredjedel af væggen.

Funktioner af placering af kantstenen:

 1. I den øverste del af væggen spiller han rollen som en dekorativ kant, hvilket unikt gør rummet mere behageligt.
 2. Længden af ​​loftet på loftet betjener kantsten som en separator, zonator.
 3. Border væggene i selve gulvet - en måde at skjule den uheldige klipning af væggene, når du er lidt forkert med højden af ​​tapetet.

Grænsen kan være grænsen mellem panelet og hovedvæggen. I dette tilfælde er den placeret i en højde på mindst 80 cm fra gulvniveauet.

Men lodret brug af grænser er ikke ualmindeligt. For eksempel, hvis du skal visuelt opdele væggen i to zoner - ofte vælges denne mulighed i børnehaven. Grænsedrevne døre, spejle mv. I et ord, hvad jeg vil fremhæve.

Papirgrænser til tapet i børnehave: Specifikationen af ​​ansøgningen

Papirgrænse anvendes ofte i børnehaven. Og dette er et fornuftigt træk.

Grænsen i denne sag vil hjælpe:

 • Opdel rummet i en zone (arbejder, spiller, neutral);
 • Visuelt ændre rummet, forstør eller udvide visuelt

Border til tapet hjælper med at adskille den nedre tredjedel af væggen, som i børnehaven bare giver mening at klistre over med andet tapet, mere tæt, vaskbar, praktisk

En utvetydig fejl ville stikke en kant midt på væggen. Det er ikke kun meget imponerende, det skærer naturligvis en stor del af væggen, visuelt. Men lim vertikalt limsten midt på væggen er ikke forbudt.

Sådan limes kantstenen på tapetet: trin for trin instruktioner

Klipningsprocessen er enkel, din hovedopgave er den perfekte fladhed af væggene, hvor kanten fastgøres.

Du skal bruge en byggeplads og en skiferblok.

Gør sådan:

 1. Mål flere steder den ønskede højde fra gulvet (selvfølgelig det samme overalt);
 2. Sæt punkter på disse steder, og forbinde linjerne med hinanden;
 3. Stedet er bestemt, hvilket betyder at halvdelen af ​​arbejdet er færdig;
 4. Rull en lille rulle langs væggen og skær den på de rigtige steder;
 5. Sæt stykkerne i et mønster nedad, og læg speciel lim på bagsiden af ​​grænsen;
 6. Lerret kan foldes med et accordeon, så siden med lim er indeni;
 7. Tag lærredet i din venstre hånd, ret den første fold og fastgør den til væggen;
 8. Udjævning kantsten fra midten, flyt til kanterne;
 9. Påfør lærredet, indtil det sidder helt fast på væggen.

Hver ny del skal kombineres med den forrige. Ved hjørnerne limes grænserne efter den type tapet, der er overlappet. Tillægget vil være omkring et og et halvt centimeter

Nå, hvis du har købt selvklæbende kanten, vil det fremskynde processen. Hvis du har en normal curb, opstår spørgsmålet, hvilken lim at rette den på. Papirgrænser limes til lim for den passende type tapet, mere tæt, du kan klæbe på flydende negle eller lim Titan.

Border for tapet (video)

Border til tapet med egne hænder: gør indretningen selv

Hvis du beslutter dig for at lave en ramme for tapet med dine egne hænder, er den mest oplagte måde at klippe en stribe fra en anden type tapet. Selvfølgelig skal du skære forsigtigt og strengt langs linjen, der er markeret på forhånd. Eventuelle ujævnheder vil være mærkbare.

Men der er mere kreative muligheder for at skabe grænser. Hvis længden er kort, kan du bygge en kantsten fra børns fotos. For barnets eller teenagerens værelse er det meget originalt og rørende valg.

Du skal lave en strimmel af en vis bredde, som børns billeder skal klistres på. For at få grænsen til at se æstetisk glædeligt, skal du udskrive fotografiet i dekorative rammer, så de ikke bare holder sig til hinanden på døv måde.

Som et alternativ, for grænsen på tapetet, kan du bruge dekorative gips eller stykke indretning

Border for tapet gør det selv kan være lavet af:

 • Fragmenter af design karton;
 • postkort;
 • Tekstilfragmenter;
 • Selvklæbende film;
 • Farvet fluorescerende papir.

Og her kan de mest modige ideer tages - grænsen kan lægges ud af omslagene til gamle optegnelser, magasiner, plakater.

Baggrund med en kant i det indre: vigtige punkter

Der er nogle mere nyttige tips, der kan være nyttige, inden du starter arbejdet.

Tips til notat:

 1. Det er ikke nødvendigt at holde kanten på tapetet lige fast, vent et par dage for at undgå uventede problemer;
 2. Særlig lim tørrer hurtigt, fordi lim grænsen i trin;
 3. Når du skærer, skal du gøre stykkerne lidt længere, så billedet kan sammenlignes.

Den brede rand af mørk farve distraherer opmærksomhed fra forurening, som ofte ligger i bunden af ​​væggen

Grænsen tjener som en stilfuld tilføjelse til interiøret. Det ser ud til at være en lille detalje, og rummet bliver mere elegant.

Border afgrænsning afviser behovet for at bruge møbler som en zonator. En limet strimmel deler visuelt rummet i zoner, og det ser som regel overbevisende ud.

Det er vigtigt ikke at tabe penge i paletten. Forveks ikke kolde og varme farver, sådan ændring vil bogstaveligt talt skære øjet.

Specificitet ved at klæbe en ramme for tapet (video)

Border - ikke en ny løsning, sofistikeret, interessant, klassisk. Moderne standardlejligheder mangler ofte korthed, rigor, sofistikation, at kanten bringer indvendig.

Baggrundsrammer

Mange betragter tapetgrænser en forældet måde at færdiggøre. Men med korrekt brug af disse elementer er i stand til helt at omdanne rummet.

Det eneste, men meget vigtige træk ved grænserne til tapet er dekorativt. Med deres hjælp kan du:

 • reducere eller øge højden af ​​rummet. Således kan en tapetgrænse vandret på brystniveau visuelt gøre loftet lavere;
 • vælg et bestemt område i rummet
 • kombinere med hver enkelt indvendig genstand.

Desuden kan strimler med forskellige mønstre bruges ikke blot til at dekorere vægge, men også ved design af møbler, såvel som andre indvendige elementer.

Moderne producenter tilbyder et stort udvalg af typer af grænser. Prisen varierer afhængigt af materialet. Dekorative striber er designet til forskellige typer tapet, har en anden tekstur og tæthed, varierer i bredde og temaer af tegninger. Elementer kan kombineres med hinanden, hvilket nogle gange giver overraskende resultater med hensyn til dekoration. Strimlerne kan placeres parallelt, bruge smal og bred indretning på en væg, dekorere vindue og døråbninger med dem eller simulere vægpaneler. Derudover er en ekstraordinær teknik at bevæge sig væk fra traditionen med limning af elementer horisontalt. Deres vertikale position kan helt ændre atmosfæren i rummet.

Køb grænser til tapet i Moskva

Baggrundsgrænser: Kataloget over firmaet O-DESIGN Moscow - du finder et rigt udvalg af grænser til realisering af de mest dristige ideer til dekoration af et værelse med tapet. Vælg de rigtige elementer i farve og tekstur og ikke være bange for at eksperimentere! Detaljeret information om de forskellige grænser for tapet, deres omkostninger og hvordan man køber grænser til tapet - fra virksomhedens ledere.

Border for tapet

Dekorative tapet grænsen i Moskva

Interiøret i ethvert rum er et specielt koncept, der består af møbler, vægge, dekorative elementer. Og hvis du vil stå i en klassisk stil, så skal du i dette tilfælde have en dekorativ ramme til tapet.

Køb en ramme til tapet i online-butikken "House Decor"

Dekorativ ramme til tapet optrådte i det attende århundrede. I disse dage havde kun meget velhavende mennesker råd til det. Med dette element kan du indse de mest kreative designideer. Du kan købe fra os en dekorativ ramme fra førende russiske og udenlandske producenter til overkommelige priser.

Kombinere wallpapers, tapetindsatser og andre ideer

dateret 25. september 2010

Væggene indtager det største område i huset, så de spiller en afgørende rolle for at skabe atmosfæren. Det er ikke nok bare at vælge farve på tapet eller maling og begynde at reparere. Enhver designer vil først bestemme rummets egenskaber: høj eller lav, lys eller mørk, varm eller kold mv. Formålet med rummet er taget i betragtning, stilen er valgt. Derefter vælges farverne, og efterbehandling er gennemtænkt.

I et rummeligt og moderat højt rum er næsten enhver finish gældende. Men spørgsmålet opstår: vil væggene ikke virke tomme og derved fratage rummet en betydelig del af komfort? Undgå at gøre brug af en kombineret finish. Den samme mulighed gælder for "problem" værelser, samt en kompetent kombination vil skjule fejlene og understrege fordelene.

Du kan kombinere både forskellige materialer og forskellige farver og teksturer af samme materiale. For eksempel i køkkener bruger de som regel forskellige finish til arbejds- og spisepladser - et materiale er sjældent nok til at gøre i dette tilfælde.

I stuerne bruger ofte en speciel finish til tv-væggen eller væggen, der har en sofa. I dette tilfælde kan du kombinere både materialer og farver. Den samme teknik bruges til det oprindelige design af væggene i soveværelset - hovedsagelig til sengens hoved.

Faktisk er den kombinerede udsmykning af væggene mulig i ethvert rum. Og i mange tilfælde kan du bare ved at kombinere farverne ved at bruge det samme materiale som grundlaget - for eksempel maling eller tapet.

Denne gang vil vi tale om kombinationen af ​​tapet - en meget populær teknik i dag, der giver dig mulighed for at tegne vægge på en original måde uden at bruge en masse indsats og penge på det.

Hvordan kan man kombinere tapet? Flere ideer, måder, tricks

1. Hvordan man oprindelig tapet tapet:

lodrette striber

For at gøre dette købte tapet af samme bredde og tekstur, men i forskellige farver. Strimlerne skifter gennem en eller to. Der er to mulige farver: monokrom (ved hjælp af tapet af lignende nuancer) eller kontrasterende (ved hjælp af tapet af forskellige farver).

I det første tilfælde (monokrom opløsning) vil vandrette striber skabe et interessant skuespil på væggene. I det andet tilfælde vil væggene ikke kun være baggrunden for indretningen, men også dens hovedpunkt, der skaber stemningen i rummet.

Du kan bruge tapet og med forskellige mønstre: for eksempel alternative strimler af tapet i striber og blomstret. Denne løsning er velegnet til interiøret i retro stil.

Dock tapet ark kan være traditionelle eller originale - for eksempel en bølge, zigzag osv. Men det er selvfølgelig et job for store fagfolk.

2. Kombineret tapet:

vandret væg division

Kombinationen af ​​vægindretningen er vandret meget almindelig. Denne teknik bruges i interiøret af næsten alle stilarter. Ofte kombinere træ og kork paneler med tapet og maling. Imidlertid er den vandrette opdeling af vægge med tapet ikke mindre almindelig. Det er også muligt at kombinere baggrunde med lignende nuancer eller tværtimod kontrastere. Du kan kombinere tapetet med en anden tekstur: For eksempel, fra bunden til at indsætte over væggen med vinyl tapet, efterligning gips, og på toppen - med tekstil tapet.

Med den vandrette deling af væggene ved at kombinere tapetet, skal du bruge en kant til konstruktionen af ​​leddene. En papirkant, en polyuretanstøbning, en træbøjle og en loftsplint vil gøre - valget afhænger som regel af indretningens stil og på tykkelsen af ​​tapetet. Så hvis tapet af samme tykkelse er det helt muligt at gøre med en papirkant. Men hvis tykkelsen af ​​tapetet er anderledes, kan papirgrænsen ligge ujævnt.

Hvordan opdeles væggen vandret? I hvilken højde fra gulvdocken tapet? Det afhænger også af loftets højde. I gennemsnit er højden på den nederste halvdel 1 meter - dette er optimalt, hvis rummet er lavt. I et højt rum kan du gøre grænsen mellem tapetet meget højere - 1,5 eller endda 2 meter fra gulvet.

Først limes de øvre lærredene, og bunden af ​​arket limes ikke. Forladende lager. Så bundbunden tapet er limet, hvis top er heller ikke let limet. Tilskud skal også overlades. Hvis du holder tapetet ende-til-ende, kan du straks afkorte godtgørelsen, hvis tapetet krympes, når det tørres, som følge af, at leddet vil stige. Når både tapeter og andre baggrunde er tørre, skal du omhyggeligt afskære overskydende og lime tapetets ende-til-ende.

Et andet vigtigt punkt: det sted, hvor tapetledene skal måles ud af gulvet, ikke loftet. Ellers kan møbelens ujævnhed med hensyn til gulvet være mærkbar - når det kommer til møblerne - det vil ødelægge hele udseendet.

3. Sådan laver du en væg:

tapetindsatser

Du kan først male væggene eller lim tapetet, og derefter på toppen af ​​den primære finish lime indsatserne af tykkere tapet - for eksempel ikke-vævet basis. I dette tilfælde kan tapetindsatser være indrammet med tynde strimler eller lister. Lignende konstruktion af væggene med firkantede eller polygonale indlæg er typisk for interiør i klassisk stil såvel som i barok og Rococo stilarter.

Inserter kan tegnes - for dette er taget tapet med et stort ornament, hvor detaljerne skæres til indsættelse.

4. Kombinerer tapet i interiøret

indsatser i store områder

Du kan indsætte vægge i et rum med forskellige tapet. Denne teknik giver dig mulighed for at vælge bestemte zoner. For eksempel kan væggen, som tv'et hænger på, være dækket af tapet, kontrasterende finish af andre vægge. Du kan ikke vælge hele væggen, men kun en del af det: Brug for eksempel kontrastbilleder til at fremhæve siddeområdet i soveværelset eller for at dekorere sengens overflade.

En interessant løsning til kombinationen af ​​tapet i indretningen: klæber væggen bag sengens hoved med lyst tapet, rullende på loftet.

Ved at kombinere baggrunde med forskellige farver kan du opdele et børnerum til to børn i personlige zoner: den ene væg er limet, for eksempel med orange tapet og den anden med grøn. Hver af beboerne i dette rum vil have sin egen farvekodede zone. Selvfølgelig er senge, borde, skabe osv. i dette tilfælde placeres de på forskellige vægge.

5. "Patchwork" metode til at kombinere tapet

For at gøre dette skal du vælge et godt matchet tapet: for eksempel tapet med en anden baggrundsfarve, men med samme eller lignende ornament. Eller tapet af samme farve, men dens forskellige nuancer (fersken, orange, terracotta). Derefter skæres tapetet i stykker af den rigtige størrelse og limes - ordentligt eller kaotisk, stød eller overlapning. Du kan holde tapetet i to farver på en forskudt måde, eller efterligne et quilt på væggen. I et ord, fuld plads til fantasi!

6. Kombinerer overflader med

udformningen af ​​nicher, fremskrivninger mv.

For at gøre opmærksom på en niche eller et fremspring kan de klistres over med kontrastfarve eller tapet med et ornament til en-farve vægdekoration. Værelset straks "vil spille."

Et par nyttige tips til at kombinere tapet i det indre:

1. Når du vælger et tapet til kombination, skal du ikke kun regne med din "farve" hukommelse. Hvis du allerede har valgt et tapet og vil hente et par til dem, skal du bære et stykke tapet med dig. Selvom det er bedre at lave et samtidigt valg af tapet til kombinationen. Unwinding en lille to ruller og sætte dem til hinanden, kan du konkludere, om tapetet er kombineret med hinanden.

2. For at den kombinerede tapet skal sidde lodret, skal du vælge tapet af samme tykkelse, ellers fungerer det ikke godt. Den bedste mulighed: Vælg tapet af samme kvalitet, produceret af en producent, men i forskellige farver eller med forskellige mønstre.

3. Hvis vi taler om tapeter, er kreativ helt acceptabel. Desuden giver den kombinerede tapetstik mulighed for at rette fejlene. Så hvis du vil øge rummets højde visuelt, kan du blot vælge tapetet i en lodret strimmel eller kombinere to typer tapet og indsætte dem med lodrette striber. Hvis rummet er for højt, vil den vandrette deling af væggen ved at kombinere tapetet gøre det mere behageligt.