Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Kæde til pærer RDX Heavy Punch Bag 4 Hængende kæder Drej

Kun originale originaler af høj kvalitet. Certifikater bekræfter dette. Læs mere

Gratis levering fra 7000 r. Læs mere

beskrivelse

levering

Vi samarbejder med EMS, Russian Post og CDEK virksomheder - lederne i deres segment.

Effektiviteten af ​​vores ledere, vores kurerers hastighed samt leveringshastigheden for tjenesterne Russian Post, EMS, CDEC og BoxBerry selvbetjeningspunkter giver os mulighed for at tilfredsstille vores kunder med et godt produkt så hurtigt som muligt!

Vores fordele:

-Courier leveringsordre i Moskva udføres samme dag, hvis ansøgningen er accepteret inden kl 16:00! (forsendelsesomkostninger er 350 p. inden for Moskva ringvej);

- Ordrer til andre byer i Rusland, der er taget før kl. 14.00, sendes til modtageren samme dag af ambulancetjenesten i det russiske post-, EMS-, SDEK- og BoxBerry-selvopkrævningssted (leveringsomkostningerne afhænger af pakkenes vægt og afstanden til regionen og beregnes automatisk på vores hjemmeside).

- ordrer til CIS-lande sendes kun ved forudbetaling af Russian Post eller EMS uden kontanter ved levering. Omkostningerne og leveringstidspunktet beregnes af lederen efter bekræftelse af ordren og afhænger af landets vægt og afstand;

- kunden har ret til at bruge enhver leveringstjeneste, der findes i verden, og vi vil hjælpe med dette! For at gøre dette skal du angive den leveringstjeneste, der er nødvendig for dig i kommentarerne, og vi vil sende varerne af denne service.

Mere information om leveringen findes på siden.

Stansepose. På bælterne. på kæder. Hvilken er bedre at vælge?

Fordi spørgsmålet ikke angiver præferencer (pris, kvalitet osv.), Vil vi overveje den bedste og mest kvalitative mulighed. Altså:

vægt

Du bør ikke vælge en pose, der er for lys, da det bare kan flyve fra dine slag, hvilket vil skabe mange vanskeligheder under træningen. Den optimale vægt - 30 pund eller mere.

Bag stivhed

Dette er en meget vigtig parameter. Mens du stadig er i butikken, tag et godt kig på posen (slå det et par gange, lav nogle checkskud, så at sige). Posen skal ikke være for blød, så din hånd bliver for begravet i den. Det burde heller ikke være for svært, da leder joderne efterfølgende, hvilket er meget ubehageligt og i øvrigt er det nødvendigt at tage lange pauser for leddene at hvile.

Bagpåfyldning (Punching Bag)

Der er et stort udvalg af fyldstoffer, men da vi vælger den bedste løsning, er det bedst at tage en pose fyldt med gummipropper. Der er flere grunde til dette: Dette materiale rotter ikke, alder og går ikke ned. Materialet er bestemt ikke uden fejl. Så han har sådan en ulempe som - letvægt, men dette problem har en meget enkel løsning - du kan bare hælde en vis mængde sand i pæren. Jeg advarer dig omgående, at hvis du vælger en pose med et fyldstof, der kaldes en spids, så skal du vide, at en sådan pose hurtigt kollapser og bliver tynd nedenunder og blødt fra toppen.

Dækmateriale

På coverets materiale og sige det er ikke noget særligt, klart, det bedste er huden, da den er meget stærkere og vil bære mindre

Montering mekanisme

Her stopper vi mere detaljeret. Mounten er selvfølgelig bedre fra stålringe. Dette er en meget pålidelig montering, men designet er sådan, at når pæren kan pæren bare flyve væk, så det er bedre at bøje kroge på forhånd. En anden type fastgørelse (reb) er mere egnet, hvis pærens vægt er lille (mindre end 40 kg).

højde

Højden for hver er valgt individuelt (det er vigtigt at tage højde for rumloftene), men husk at have en høj taske (fra 120 cm), det vil være muligt at slå alle niveauer. Til almindelige formål vil posen passe 60-80cm.

Boksesæk ophængskæde op til 40 kg Leco-IT Home

Justerbart ophængningssystem (kæde) Leco-IT Home for bokseposer (pærer), der vejer 40 kg, løser problemet med projektilens suspension. En solid metalkæde 50 cm lang er udstyret med 2 karabiner, hvorved højden af ​​posen kan justeres.

karakteristika

 • Maksimal taskevægt - 40 kg;
 • Kædelængde - 50 cm;
 • Indeholder 2 karbiner;
 • Vægt - 0,8 kg;
 • Materiale - stål;
 • Garanti 2 år;
 • Lavet i Rusland.

Hvis du har brug for en kæde til hængning af en børnesække, der vejer op til 40 kg, vil Leco-IT Home-systemet være en god løsning!

Hangere og stødposer og stødposer

I dette afsnit er suspenderede systemer og vedhæftede filer til boksning af poser og pærer. Kæder til tasken er valgt ud fra antallet af fastgørelsespunkter på selve sækken, der kan være 3, 4, 5 eller mere. Alle poser anvender en kæde tykkelse på 5 mm og karbiner fra 7 mm, hvilket gør det muligt for suspensionen at modstå de tunge vægte af boksekasser.

Derudover kan du købe en drejning - det tillader posen at rulle rundt om sin akse, når den rammer uden at bryde kæden. Også i dette afsnit er der anbragt kæder af forskellige længder og karbiner, så posen kan hænges overalt på en hvilken som helst lofthøjde.

Kæder og suspensioner

Kæder og suspensioner: anmeldelser

 • Om virksomhed
 • anmeldelser
 • Blog
 • Garanti og Retur
 • partnere
 • samarbejde

SP Korenevsky Yu.S.,
OGRNIP 314565801700053

Personlige data bruges på webstedet for at fungere, og hvis du ikke er enig, skal du forlade webstedet.

Hvis du fortsætter dit ophold på webstedet, vil dit samtykke til mulig brug af personoplysninger.

Fastgørelsesanordninger til poser og pærer

Fastgørelsessystemer til stødposer og poser
En pose eller en pære er det vigtigste sportsudstyr, uden hvilket det er svært at forestille sig boksning eller kickboxing. Denne opgørelse tillader ikke kun at opretholde god fysisk form, men også at uddanne styrken og hastigheden af ​​strejker.
Selvfølgelig, før træning med brug af en boksekasse eller en pære, er det nødvendigt at samle, det vil sige at installere et projektil. Til dette formål anvendes en specialmontering, som kan installeres:
• på væggen;
• på loftet
• på andre designs.

Sådan repareres?
I dette tilfælde er det mest bekvemme og enkle at installere et loftmontering (beslag) til en boksekasse, fordi du på denne måde kan sætte projektilen overalt i rummet.

Imidlertid er installationen på væggen ifølge eksperter mere pålidelig, men i dette tilfælde er du nødt til at ofre træningsevnen: Ved brug af en vægbeslag (vedhæftet fil) til en boksekasse, vil projektilet ikke kunne rotere 360 ​​grader. Under alle omstændigheder er det kun nødvendigt at bruge højkvalitetsfastgørelsesanordninger til en boksekasse eller pære, fremstillet af slidstærke materialer og med et tankevækkende design.

Det er vigtigt!
Du skal nøje overveje valg af fastgørelsesanordninger til stødposen, ellers risikerer du ikke kun at miste penge brugt ved køb, men også forårsage skade på dig selv.

Stativ, beslag og fester

Bag og pære hængende systemer

At være involveret i denne eller den sport, udover skallerne, kan du have brug for ekstra tilbehør. For at udøve kampsport, især boksning, har du brug for specielt udstyr.

Et stativ til en punch taske og en pose taske er en opgørelse, der vil hjælpe dig med at opnå high scores. Racket er ret kompakt og praktisk at bruge, tager ikke op ekstra plads og er helt egnet til brug derhjemme. Materialerne, som designet er fremstillet af, opfylder alle krav og standarder. Du kan nemt finde præcis den model der passer dig.

Du kan ikke gøre uden en platform til højhastigheds pære, hvis du skal håndtere pneumatiske stødposer. Denne enhed giver dig mulighed for at installere dit valgte lager på næsten ethvert praktisk sted. Derudover udvikler arbejdet med højhastighedspærer armmuskler og påvirker deres fysiske tilstand positivt. Ingen af ​​de berømte boxere opnåede succes i deres karriere uden at bruge den.

En boksekonsol er en fastgørelse, der tillader en boks taske monteres på væggen. Det er også meget bekvemt at bruge sådanne dele som skruer til pærer.

For at have en slank krop og et godt helbred er det ikke nødvendigt at være en atlet. Fitness hjemme giver også håndgribelige resultater. Få sportsudstyr og træne, og resultaterne holder dig ikke venter!

Stansepose. På bælterne. på kæder. Hvilken er bedre at vælge?

Fordi spørgsmålet ikke angiver præferencer (pris, kvalitet osv.), Vil vi overveje den bedste og mest kvalitative mulighed. Så: Vægt For at lyse en pose er ikke værd at vælge, fordi det bare kan flyve fra dine slag, hvilket vil skabe mange vanskeligheder under træningen. Den optimale vægt - 30 pund eller mere. Bag stivhed Dette er en meget vigtig parameter. Mens du stadig er i butikken, tag et godt kig på posen (slå det et par gange, lav nogle checkskud, så at sige). Posen skal ikke være for blød, så din hånd bliver for begravet i den. Det burde heller ikke være for svært, da leder joderne efterfølgende, hvilket er meget ubehageligt og i øvrigt er det nødvendigt at tage lange pauser for leddene at hvile. Fyldning af posen (stempelpose) Fyldstoffer der er et ret stort udvalg, men da vi vælger den bedste løsning, er det bedst at tage en taske fyldt med gummipropper. Der er flere grunde til dette: Dette materiale rotter ikke, alder og går ikke ned. Materialet er bestemt ikke uden fejl. Så han har sådan en ulempe som - letvægt, men dette problem har en meget enkel løsning - du kan bare hælde en vis mængde sand i pæren. Jeg advarer dig omgående, at hvis du vælger en pose med et fyldstof, der kaldes en spids, så skal du vide, at en sådan pose hurtigt kollapser og bliver tynd nedenunder og blødt fra toppen. Omslagsmateriale Om omslagsmaterialet og der er ikke noget særligt at sige, det bedste er læder, da det bliver meget stærkere og mindre slid. Fastgøringsmekanisme Lad os stoppe her mere detaljeret. Mounten er selvfølgelig bedre fra stålringe. Dette er en meget pålidelig montering, men designet er sådan, at når pæren kan pæren bare flyve væk, så det er bedre at bøje kroge på forhånd. En anden type fastgørelse (reb) er mere egnet, hvis pærens vægt er lille (mindre end 40 kg). Højde Højden for hver er valgt individuelt (det er vigtigt at tage højde for lofterne i rummet), men husk at have en høj taske (fra 120 cm), det vil være muligt at slå alle niveauer. Til almindelige formål vil posen passe 60-80cm.

Det hele afhænger af, hvad det er for dig og hvor du skal hænge det. Men jeg tror, ​​at du ikke tager det til gymnastiksalen og ikke for mange timers træning. Mest sandsynligt for hjemmeforhold, for at sætte stansen og træne sin skarphed. Og ifølge dette valg er ikke så stor (fra min egen og ret mange erfaringer) er den mest succesfulde en Pneumatisk (oppustelig) pære strækket med en øvre enhed til sænkning og afladning. Meget god pære Grin Hill PBL-5060A, kun mekanismen skal tages separat. Mekanismen giver dig mulighed for at løsne den øvre strækning og trykke (fix) pæren på væggen for ikke at forstyrre. Hvorfor er det, at du normalt gør hjemme i mindre end en time, og det er ikke nok tid til seriøst at løbe ud, men det er nok at holde dine hænder og fingre i driftstilstand og til at udarbejde skarphed og bundter af slag. Det er ikke støjende, højdejusterbar. Bare en god ting at blæse af damp. Materiale dækker overfladen af ​​huden inde i lufttanken. Med vand er dyrt og ikke nødvendigt. Jeg kan lide mindre med et andet fyldstof, for det første bærer jeg ikke boksehandsker, og for det andet har den opustelige en form og udgør ikke en brok, som skader falskerne. Men dette er en rent subjektiv mening.

Hangere og stødposer og stødposer

I dette afsnit er suspenderede systemer og vedhæftede filer til boksning af poser og pærer. Kæder til tasken er valgt ud fra antallet af fastgørelsespunkter på selve sækken, der kan være 3, 4, 5 eller mere. Alle poser anvender en kæde tykkelse på 5 mm og karbiner fra 7 mm, hvilket gør det muligt for suspensionen at modstå de tunge vægte af boksekasser.

Derudover kan du købe en drejning - det tillader posen at rulle rundt om sin akse, når den rammer uden at bryde kæden. Også i dette afsnit er der anbragt kæder af forskellige længder og karbiner, så posen kan hænges overalt på en hvilken som helst lofthøjde.