Cerutti stræklofter

Samlinger af koncise, men meget spektakulære stof strækker øko-loftsbeklædning

Praktisk elegance

I design, som en del af materialer og i avanceret teknologi.

Verified Reputation

Siden sin debut i foråret 2002 har mærket altid været i spidsen for loftet mode.

Cerutti Soffitti Tesi

Officiel hjemmeside for repræsentantskabet CeruttiST AG, Schweiz i Rusland

Stof lærred

Gamle teknologier af vævning alpine manufactories og moderne teknologi af multi-fase faset laminering.

uskyld

Dokumenteret certificering af materialer til indendørs brug, ikke-toksicitet og antiallergi.

Moderigtigt design

Et bredt arsenal af stilfulde dekorationsteknikker Cerutti ST er rettet mod den omfattende implementering af alle arkitektoniske projekter.

Look-bog

Dell'Arte - fabrikkens appel til de kunstneriske traditioner i middelalderen med deres charme af antikke håndværk.

Enkelt elegant arkitektonisk koncept

Samlinger 2018

Det var det grundlæggende ønske om simpel, beskeden skønhed kombineret med den højeste kvalitet af materialer, som ifølge mange blev det "skjulte tegn på rigdom i det 21. århundrede". Stoflofter Cerutti ST (Cherutti) åbnede verden med begrebet mode-loft, fashionable produkter med elitekvalitet, udseende og design til valg af stof og tilbehør. Ved produktionen af ​​vores produkter følger vi tre grundlæggende regler:

 • Pålidelighed, sikkerhed og sikkerhed for teknologi og stoffer;
 • Anvendelsen af ​​materialer og komponenter i eliteklassen;
 • Komfortabelt dæmpet farve og farve design.

Visuel tonalfastholdelse gør det muligt for os at bringe den sømløse tekstur af lærredet og det perfekt strakte loftplan, der ikke taber deres kvaliteter over tid.

I Rusland har Cerutti ST-loftsbeklædning været tilfredsstillende for offentligheden i over 15 år og deltager løbende i de mest interessante, luksuriøse og fashionable projekter. Det nyeste designshow af mærket var et projekt fra programmet "Country Response" på NTV, hvor lofterne på Cerutti ST arbejder tæt sammen med verdens førende designere: Diana Balashova og Karim Rashid. Flere detaljer.

Cerutti stræklofter

01/24/2018 Stræklofter, hvordan man undgår problemer
Cirkulationsluft er hovedårsagen til opblæsning og tilbagetrækning af nettet! Vores herre.

08/25/2017 Stræklofter i ganger, haller, klædeskabe
Hvidt strækloft - den mest overkommelige måde at gøre korridoren lettere og mere rummelig.

06/26/2017 Stretched lofter med et mønster - originale, friske, smukke!
Stræklofter med et mønster - dette er en meget original designløsning, stand.

05/18/2017 Cerutti gør ulemperne ved et værelse til dets fordel.
Det korrekte valg af loftet vil bidrage til at udvide eller indsnævre, øge eller mindske nogen.

04/27/2017 Cherutti Merletto Lace Ceiling
Den klassiske udgave af det udskårne loft indebærer brugen af ​​to dåser, der er installeret.

01/27/2017 Populære mærker af producenter af stretchlofter i sociale netværk
Analytikere "Nyheds søgemaskine Yandex" og "Market Leader" analyserede ass.

Vi forlader gratis
på tværs af Moskva og området

Flerlags stof stretch lofter Cerutti Soffitti Tesi

Monobutik "Ceiling Art" giver skønhed mere end 15 år

Repræsentative kontor CeruttiST AG (Schweiz)

Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG kan tiltrække opmærksomhed: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale. Det er designet til din elskendes sikkerhed: installation uden opvarmning og gas, miljøvenlige og ikke-giftige komponenter.

 • Europæisk certificering af materialesikkerhed AgBB og DIBt i henhold til alle EU-regler (GoldLabel-klassen er guldstandarden);
 • Den højeste franske miljømærke A + (frigivelse af flygtige stoffer i luften);
 • Brand- og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation, ISO: 9001, USGBC (US Green Building Council);
 • Installation af "stretch of canvas" uden gasflasker;
 • Et af de ældste mærker i Rusland siden 2002.

Komfort og hjemmevarme er en undvigende magi, som alle føler. Guiden er den der skaber det, og vi hjælper dig med dette. Vi vælger det perfekte design, tekstur, farve, indretningsteknik; det vil være præcis det loft, som dit hjem har brug for. Med hensyn til kvaliteten bliver det pletfri, så vi inviterer dig dristigt til at evaluere på visuelle oplevelser, hvor perfekt og dit nye loft vil slidte. Se selv »

Stræklofter Cerutti fra den officielle forhandler


Hovedtrækkene i Cerutti canvases, der adskiller dem fra andre mærker, er en unik flerlags konstruktion. Deres base er fremstillet af polyestergarn forstærket med nylonindsatser. Yderligere polymerlag giver styrke og tæthed. Og den ydre lakbeklædning indeholdende et antistatisk middel udfører en æstetisk funktion, afviser snavs og tjener som en barriere mod mekanisk skade. Kombinationen af ​​kvaliteter fra en flerlags konstruktion gør sådanne lofter til et ideelt valg for indretning.

I modsætning til vinylfilm er Cerutti stofbelægning tykkere og bedre modstår negative påvirkninger. Det er en af ​​de få producenter af færdigmateriale, der er modstandsdygtig overfor fugt og utilsigtet lækage. Da stoffet nemt kan modstå temperaturer under nul og ikke deformeres, kan installationen udføres i uopvarmede værelser som balkoner og terrasser. Designere og husejere sætter pris på produktets høje temperaturresistens, hvilket gør det muligt at bruge kraftige lamper og dekorere loftoverfladen med forskellige typer lamper.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om Cerutti Eco-Ceilings

Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG tiltrækker virkelig øjet: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale. Installation sker uden opvarmning og gas. Materialerne indeholder kun miljøvenlige og ikke-toksiske komponenter.

 • Europæisk certificering af materialesikkerhed AgBB og DIBt i henhold til alle EU-regler (GoldLabel-klassen er guldstandarden);
 • Den højeste franske miljømærke A + (frigivelse af flygtige stoffer i luften);
 • Brand- og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation, ISO: 9001, USGBC (US Green Building Council);
 • Installation af "strækker det kunstneriske lærred";
 • Et af de ældste mærker i Rusland siden 2002.

Eksklusiv installationsteknologi Fissazione Cavo-Basata

Fastgørelsesteknikken er baseret på brug af Fissazione Cavo-Basata teknologi (gennem en ledning). Det omfatter den traditionelle ordning til fastgørelse af fastgørelsesprofilen til væggene / loftet og modellen til fastgørelse af kluden imiterer strækningen af ​​det kunstneriske lærred i underrammen.

To typer Cerutti ST mærkeprofiler med alternativ fastgørelse (loft / væg) anvendes til installation.


Farvepalette

Farveværker fra det schweiziske firma CeruttiST AG er baseret på paletter fra det hollandske bureau Akzonobel, som er førende inden for farvetendenser inden for interiør. Baseret på anbefalinger fra psykologer vedrørende de bedste farvebaggrunde i rummet har alle Cherutti-stoffer en pastellfarve. I Rusland præsenteres lofter Cerutti ST i følgende rækkevidde:


Stof klud teknologi Cerutti ST

Basen af ​​lærredet er en klud af twill twine (Intrecciatura a Spiga teknik). Denne type vævning er altid blevet brugt i europæiske producenter til at skabe sejl: stoffet er meget slidstærkt, men let og har mulighed for at strække lidt.

Kun Cerutti ST stoffer har dobbeltsidet imprægnering og dobbeltsidet beskyttende lakering mod lækager. Sammensætningen af ​​imprægneringen omfatter farvet kridt, så produktet er sikkert til indendørs brug, hvilket fremgår af talrige certifikater i forskellige lande i verden.

Stræklofter Cherutti

Planlægger en reparation, og ønsker at bruge et strækloft som et materiale til loftet? I dette tilfælde skal du først beslutte, hvilket stof der vil tjene som grundlag for et strækloft, stof eller PVC. Så hvis du ønsker at installere et miljøvenligt strækloft, og du ikke er begrænset af økonomiske muligheder, kan du vælge et unikt stofstrækloft fra det italienske firma Cherutti, som er inkluderet i kategorien af ​​markedsledere i sømløse stræklofter.

Italienske stræklofter på mange måder overgår alle andre metoder til indretning og dekoration, og åbner virkelig endeløse muligheder for at oversætte deres ideer til virkelighed. Det er muligt at købe Cherutti stræklofter billigt i Moskva ved at vælge den rigtige tekstur og farve af produktet i firmaet "Stroy Service", som har været tilfredsstillende for sine kunder med certificerede og billige produkter i mere end 18 år. Stoffets lofts lofter præsenteret i vores katalog er unikke og har ikke kopier (på hvert lærred på kanten er der et stempel på producentens varemærke).

Priser fra 1350 gnid / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

Om producenten af ​​stræklofter Cherutti

Cherutti-mærket er en af ​​de ubestridte markedsledere i sømløse stofstræklofter. De oprindelige lofter fra det italienske mærke har ingen analoger, der er forbundet med brugen af ​​unikke udstyr og innovative teknologier i produktionen. Til fremstilling af klæder anvendes polymeriserede garn, imprægneret og belagt på begge sider med et polyurethanlag, hvorved produkterne er udstyret med høj styrke, vandmodstand, behagelig ædel tekstur og absolut ensartethed af farve.

Cherutti stræklofter opfylder hygiejne- og brandstandarder og standarder i Europa og Den Russiske Føderation, er frostbestandige, hvilket gør det muligt at installere dem selv i uopvarmede værelser (verandaer, garager, landejendomme).

Hovedtræk i stræklofter Cherutti

Italiensk stof strækloft Cherutti - valget af sofistikerede personligheder, der har en unik smag og tager sig af deres helbred. I dag skelnes lofter fra firmaet fra Italien fra analogerne på markedet af følgende ubestridelige fordele:

 • Bredt sortiment (forskellige farver, standard og ikke-standard teksturer);
 • Bredden af ​​lærredet op til 5 meter (tillader installation af lofter i rummelige stuer, konferencerum, sportskomplekser osv.);
 • Økologisk renlighed (tillader installation i børnehaller, hospitaler, uddannelsesinstitutioner mv);
 • Frostmodstand (temperatur -40 + 60 ° C);
 • Sikkerhed og brugervenlighed (ved hjælp af "kold" metode);
 • Pålidelig beskyttelse mod lækage (lærredet har et beskyttende laklag på begge sider, hvilket giver det beskyttelse mod lækage, som PVC-loft). Efter lækagen skal stoffet ikke ændres, og derudover vil der ikke være pletter på det.
 • Modstand mod høj luftfugtighed, udbrænding og fading;
 • Ingen ubehagelige lugt og kemikalier i sammensætningen;
 • Modstand mod deformationer (punkteringer, sagging).

Tekstur og farver af stræklofter Cherutti

I dag er et bredt udvalg af teksturer og farver af sømløse stofstræklofter Cherutti, der giver dig mulighed for at realisere de mest utrolige designideer. I kataloget over firmaet "Stroy Service" finder du altid følgende klassiske og usædvanlige teksturer:

 • Cherutti "Hvid";
 • Cherutti "Neve-Next Soundproof" (hvid);
 • Cherutti "Perler" (farve);
 • Cherutti "Pink" (farve);
 • Cherutti "Cream" (farve);
 • Cherutti "Myst blue smokey" (farve);
 • Cherutti "Aurora" (gennemsigtig);
 • Cherutti "Duo" (fotoblokering) (hvid / sort).

Fordelene ved at købe Cherutti-stræklofter i "Stroy Service"

Hvis du beslutter dig for at købe et højkvalitets stretchloft Cherutti billigt i Moskva, så kan du gøre det i firmaet "Stroy Service", som giver kunderne følgende fordele:

 • De laveste priser i hovedstaden. Vi arbejder ikke med mellemmænd, så der er ingen grund til at snyde priserne på stræklofter. Som følge heraf modtager forbrugeren de mest overkommelige og "gennemsigtige" priser.
 • Gratis måling. Vores tekniker måler helt gratis til faciliteten og hjælper dig med at vælge et loft fra kataloget, tage målinger, rådgive dig om alle problemer, beregne estimater og tilbyde at underskrive en aftale (officielt).
 • Pålidelighed. Alle vores lofter overholder de brande- og miljøcertifikater i Den Russiske Føderation.
 • Hurtig og sikker installation. Installering af et Cherutti-strækloft i et rum tager ikke mere end 2-3 timer (installationsgruppens specialister installerer stoflofter ved hjælp af "kold" -metoden).
 • Garantier. Vores firma giver garantier for hver kunde (3 år til installation, 15 år for lærred).

Billeder af stræklofter Cherutti

Hvis du vil installere et strækloft i et badeværelse, en pool eller i et hvilket som helst andet rum med høj luftfugtighed, er det rimeligt at udføre antifungal behandling af basisoverfladen, hvilket vil skabe pålidelig beskyttelse mod forekomst og udvikling af svampe og skimmelsvamp. Slap af den konstante støj fra naboerne, du kan udføre lydisolering af loftet ved hjælp af pladerne "Shumostop C-2."

Blandt andre ekstra tjenester i vores firma kan du bestille:

 • Loftsservice;
 • Loft reparation;
 • Udvikling af et unikt loftdesign.

Prislofter Cherutti

Takket være vores egen produktion af stræklofter samt det faktum, at vores virksomhed arbejder direkte med lærredfabrikanter og ikke har brug for formidlingstjenester, kan Stroy Service holde de laveste priser på alle typer stræklofter i hele Moskva. Vil du vide, hvad der vil være prisen på Cherutti stræklofter med installationen? Præcis beregning af loftets pris udføres af vores ledere, der tager højde for mange funktioner (tilstedeværelsen af ​​rør, hjørner, belysning, lærredestruktur, rumstørrelse osv.).

Bemærk venligst at for hvert strækloft med os finder du rabatter. Du kan også altid deltage i kampagner fra firmaet og arrangere rentefrie rater.

Stræklofter Cherutti - sømløse lofter

STRETCHED TENSION CEILINGS - EXCELLENT VALG

Firma DEVIJUR bringer dig opmærksom på det bedste til dato loftafslutningssystem. Dette sømløse strækloft Cerutti Soffitti Tesi, der tager højde for og eliminerer alle de mangler, der er forbundet med andre typer loftindretning. På dagens marked køb stræklofter Cherutti - den mest effektive måde at få en perfekt glat overflade på med renhed og hvidhed.

Vores fordele

  • Styrke. Canvas stretch lofter svært at ødelægge selv et særligt værktøj. Dette er det mest pålidelige system til lofter. Det er næsten umuligt at beskadige et sådant lærred i hverdagen.
 • Nem installation. Meget vigtigt er hastigheden af ​​installation af stræklofter i Cherutti-systemet. Dette sikres ved en unik patenteret webfastgørelsesteknologi. Installation af stræklofter Cherutti er gjort på en kold måde, det vil sige, det kræver ikke opvarmning i lokalet. Det eliminerer risikoen for skader på møbler og plastikvinduer.
 • Vandtæt På trods af det faktum, at Cherutti stof loft, stof stræklofter Cherutti absorberer ikke og passerer ikke vand, bidrager ikke til dannelsen af ​​skimmelsvamp og svampe. I tilfælde af passagen fra de uagtsomme naboer vil lærredet ikke gå glip af vandet og opretholde mængden af ​​akkumuleret vand i hundrede liter. Vand kan derefter drænes på en bekvem måde, idet møbler og dyre udstyr holdes i rummet.
 • Æstetik. Cherutti sømløse stræklofter glæder husmødre i køkkenet, da de ikke absorberer lugt, bidrager ikke til ophobning af snavs og er nemme at vaske med konventionelle midler, og opretholder upåklagelig renlighed og hvidhed. Når man sammenligner strukturen i loftsvævet Cherutti med andre typer sømløse spændbeklædninger, er det altid lærredet Cherutti, der vinder.
 • Økonomi. I kombination med en 10-års garantiperiode og manglende risiko for skade og ændringer i udseende - dette er de mest gunstige priser på alle på markedet.

Cerutti stræklofter

Den røde pris er gyldig ved kontraktens indgåelse til 12. september 2018 inklusive.

Antikhvide, Attica Pro - Letvægts.

Magnolia Vela - ultra mat

Snehvide NEVE - Standard

860 gnid. 750

945 gnidning. 800

5,05, 4,05 m.

1,90, 2,50, 3,20, 3,60, 4,00, 4,40, 5,00 m.

Installationsomkostninger

Lokaler fra 15 kvadratmeter. m.

Lokaler fra 8 til 15 kvadratmeter. m.

Lokaler op til 8 kvadratmeter. m.

249 rubler

348 rubler

635 rubler

Ved beregning af omkostningerne skal du multiplicere dit loftareal i kvadratmeter af prisen på materialet, tilføje omkostningerne til baguetten, omkostningerne ved at installere strækloftet og øge omkostningerne ved ekstra arbejde. For en foreløbig beregning bedes du kontakte os på telefon (495) 411-36-94 og (495) 411-36-95. Vi kan fortælle den nøjagtige pris på strækloftet til dit værelse, først efter at målingen blev udført af vores tekniker. Målingsteknologen måler dine lokaler. Alle data registreres i målearket, som viser alle komponenter i dit loft.

Stræklofter af PVC-film

Høj kvalitet, ikke-ildelugtende film!

Harpun teknologi (produktion af klæder på produktion)

Cerutti lofter

På hjemmesiden lofter Cherutti, tilbyder vi dig at vælge stof sømløse stræklofter til en overkommelig pris.

Vi er involveret i høj kvalitet installation af lofter uden opvarmning, såsom mærker som Cerutti ST (Italien), Descor (Tyskland), Clipso (Frankrig). Installationen foregår med et minimum af støv, der anvendes et værktøj med en støvopsamler.

Her finder du hele rækken af ​​stoflofter: akustisk støjisolering (lofter med skummet NEXT substrat), åndbart materiale (Attica Pro, Descor, Clipso), Gennemsigtig (Aurora) og lysblokering (Duo).

Loft dekoration kan realiseres ved at anvende PHOTO PRINTING på ethvert loft. Det er muligt at anvende belysningsopløsninger til at belyse loftet både ude og inde med LED-strimler eller lamper. Designet af dine lokaler kan slås ved hjælp af farvede klæder og glitterloft.

Fordelen ved stofmaterialet over PVC-film er muligheden for montering i kolde, uopvarmede rum, selv uden for verandaerne (op til -40 ° C). Termostabilitet (+ 60C) og luftledning muliggør installation i kapper, kedler, bade og træhuse.

Cerutti lofter

Oprindelsesland: Italien

Basebreddebredde: 1,5; 1,9; 2,5; 3.2; 3,6; 4; 4,4; 5 meter

Type hov: Uden opvarmning

Faktura type: Matt satin

Mulighed for montering i våde områder: Ja

Garanti: 10 år

Funktion: lydisoleret klud

Pris med installation: 1300 rubler. for 1 kvm

Cerutti er en af ​​de ubestridte ledere på stretchmarkedet. Disse stofklæder svarer ikke helt til analoger fra andre virksomheder, og det skyldes den unikke innovative teknologi i deres produktion. Lerret er lavet af højstyrke polymeriserede filamenter, imprægneret og belagt på begge sider med et lag af polyurethan. På grund af dette Cherutti stræklofter er kendetegnet ved høj styrke, vandmodstand, behagelig ædle tekstur og absolut ensartethed af farve.

Lydisolerede stræklofter Cerutti

Hvor ofte ønsker vi fred og ensomhed, så de ekstra lyde ikke forstyrrer os og ikke distraherer opmærksomhed, eller tværtimod drev og støj, men uden at forårsage forstyrrelser for andre. I dag er det meget lettere at løse problemet med lydisolering, for eksempel ved at installere loftet Cerutti Next. Dette er et lydisoleret loft, som er perfekt til absolut ethvert værelse - fra børnenes værelse eller på kontoret til biografen.

Multilayer støjisolerende klæder har ikke sømme og har en stor bredde på 5 m, hvilket er meget praktisk til installation. Et højt niveau af støjisolering opnås på grund af den dygtige kombination af flere polymerlag:

 1. Et lag af skummet polymer med høje varme- og støjisoleringsegenskaber;
 2. Et lag af fugtbestandig polymer, der giver ekstra styrke til strækstofet;
 3. Et lag af tæt polyester, der forhindrer sagning og strækning af spændingsmaterialet;
 4. Et lag af højstyrkepolymer, der forhindrer skade
 5. Laklaget giver yderligere beskyttelse af nettet mod fugt, støv og snavs.

En yderligere bekræftelse af lydabsorptionens høje kvalitet er, at virksomheden har modtaget et certifikat for overholdelse af parametrene GOST R 53377-2009, med tildeling af lydabsorptionsklasse A, som du kan se i nedenstående tabel.

Indikatorer for lydabsorptionsstræklofter Næste

Mange sammenligner italienske stræklofter med tyske Descor eller French Clipso, mens forskellen allerede er synlig fra første sekund og med blotte øje. Ved at se tre prøver ved siden af ​​hinanden, vil du straks blive overbevist om Cherutti's høje styrke, fordi det endda visuelt ser ud som et ark tyndt plastik, mens det forbliver tilstrækkeligt elastisk til en perfekt flad placering på et hvilket som helst plan - både på loftet og på væggene. Og vær ikke overrasket over deres brug på væggene, fordi De er ganske praktiske (ikke kun modstandsdygtige overfor forurening, men også nemme at vaske) og originale - de kan lave enhver fotoprint i alle indvendige miljøvenlige farver.

Fordele og pålidelighed

Der kan meget siges om fordelene ved disse lofter. Vi vil give dig fem grunde til at vælge dem.

1. Cherutti stræklofter er et-of-a-kind stoflofter, hvis styrke tillader dem at modstå store mængder snavset vand i mange timer. Desuden kan de modstå selv varmt vand, fordi Polymeriserede filamenter, som danner deres grundlag, er ikke modtagelige for høje temperaturer, og dobbeltsidet imprægnering med polymer giver yderligere beskyttelse. På din anmodning, når du installerer loftet, kan installatører styrke strukturen ved at klæbe leddene til væggen med vandtæt fugemasse. Men selv uden det er baguetten fastgjort med beslag og ankre med forventning om at holde lasten med en vægt på mindst 50 kg pr. Lineær meter. Selvfølgelig er lærredet ikke designet til ekstreme belastninger, så lekken skal under alle omstændigheder fjernes så hurtigt som muligt. Det skal bemærkes, at en stor mængde vand fra de øverste etager ikke går ubemærket - loftet vil sænke under vandets vægt, men i fremtiden kan denne situation sikkert afhjælpes ved at dræne og tørre loftrummet, hvorefter lærredet spontant tager sit oprindelige udseende. Du vil ikke mærke konsekvenserne. Vi anbefaler virkelig ikke at forsinke installationen for at fjerne truslen om skade på reparationer og møbler fra mulig oversvømmelse ovenfra.

2. Lofter er ingen porer. Det betyder, at snavs ikke absorberes dybt ind i lærredet, og det kan nemt fjernes med en fugtig svamp uden at efterlade pletter.

3. Mange kunder sætter pris på kvaliteten af ​​miljøvenlighed, og Cherutti er i denne henseende et glimrende valg. De opfylder alle europæiske krav til denne indikator. Desuden gøres billedudskrivningen på dem kun med miljøvenlige blæk.

4. Cherutti er lofterne for en ny generation, fejlfri i brug i indretningen af ​​ikke kun lejligheder, men private elite-klassen boliger og respektable kontorer. Stoffets bredde er fra 2 til 5 m, og opdelingsprofilen og specialinstallationsteknologien gør det muligt at forbinde og dække alle områder med en web perfekt. I dette tilfælde er loftet garanteret at være ensartet og ensartet i farve over hele området.

5. Intet glæder køberen til rimelige priser med høj kvalitet. I dette tilfælde er det sandt. Dens omkostninger, under hensyntagen til installationen starter fra 1000 rubler. til 1 m 2 lærred. I dette tilfælde fabrikantens garanti i 10 år.

Stræklofter Cerutti

CEILTECH - er den russiske repræsentant for mærket suspenderede lofter Cerutti ("Cherutti"). Her kan du købe Cerutti produkter til de bedste priser i Moskva, samt bestille installationen til enhver tid bekvemt for dig. Vi arbejder kun med dokumenterede og velrenommerede mærker på verden og europæiske markeder, der producerer loftsbeklædning. Og vores specialister er højt kvalificerede, professionelle og specielt uddannede til at arbejde med materialer af enhver kompleksitet og skrøbelighed.

Luksus i dit hjem

For nogle få år siden kunne ikke alle russere have råd til at installere stræklofter i hjemmet. Og faktumet af tilstedeværelsen i det indre af sådanne loftsbeklædninger blev betragtet som en hidtil uset luksus. Nu med stræklofter (i strækloft cerutti) vil du ikke overraske nogen - de giver i deres ejere først og fremmest praktiske mennesker, der kan sætte pris på tid.

Stræklofter Cerutti - vejrtrækninger i italiensk produktion. Takket være dem er luksusen i huset blevet tilgængelig for alle kunder. Produktprogrammet er repræsenteret af seks hovedfarver:

Varme farver passer fint ind i det klassiske interiør uden dikkedarer og ultra moderne design med en usædvanlig farveopløsning af væggene og ikke-standardmøblerne. Stræklofter Cerutti er velegnede til udsmykning af soveværelser, børnehaller, klasseværelser, festlokale samt kontor- og butikslokaler, sportskomplekser og SPA-saloner. Og alt takket være ultra-high strength stof lærred.

Holdbarhed - Cerutti's særprægede kvalitet

Den største fordel ved stræklofter Cerutti er en fantastisk kombination af ydre nåde og utrolig styrke af materialet. Tekstilbasen er lavet af slidstærke polymeriserede filamenter, stoffets overflade er imprægneret med en speciel sammensætning og belagt på begge sider med et lag af polyurethan. Og moderne teknologier gør det muligt at holde stoffet åndbart, uden at bevare luften i rummet under et plastikdæksel.

Til berøringsstræklofterne ser cerutti ud som tynd plastik - tæt og glat. På grund af sin specielle sammensætning er den imidlertid usædvanlig plastisk og tilpasser sig let til lofterne af enhver form og hældning.

Materialets overstrength vil ikke svigte selv under ekstreme forhold, for eksempel i tilfælde af spild fra oven. Cerutti stofstræklofter kan modstå en belastning på mindst 50 kg pr. Meter. Og vigtigst af alt - de er ikke bange for høje temperaturer. Derfor er de ikke bange for spild med varmt vand eller et gennembrud af varmesystemet i boligområder.