Cesal batten lofter

Aluminiumsloftlofter fransk og tysk design

Kassettelofter

Aluminiumskassettelofter i åbent og lukket system.

Lofter Grilyato

Brandsikrede lofter

Cube lofter

Cube lofter til shopping og underholdningscentre

Lofter Cesal (Tsesal)

Aluminiumophængt lofter Brug praktisk mulighed for alle typer lokaler. Loftets materiale er absolut fugtbestandigt, brandsikkert og sterilt. På grund af dets egenskaber anvendes det især i våd og rum, hvor der er brug for vaskbare lofter for at opretholde renhed og smukt udseende.

Aluminiumsloftets kvalitet er meget god - dette er en betydelig bekræftelse på den lange holdbarhed på 10 års oprindeligt udseende!

Jeg vil også gerne nævne den lette konstruktion af ophængningssystemet og den hurtige installation af dette loft - hvilket er vigtigt for færdiggørelse af objekter med begrænsede vilkår.

Om nødvendigt er det muligt at få ubegrænset adgang til loftrummet, kvaliteten af ​​varerne bekræftes af virksomhedens omfattende erfaring, mange positive anmeldelser af glade kunder og produktcertifikater, der bekræfter sammensætningen og anvendelsesområdet.

Racklofter Cesal og Albes

Racklofter er den bedste mulighed for loftindretning i forskellige lokaler. Sådanne lofter svarer til pris og kvalitet, ser godt ud i ethvert interiør, takket være et bredt udvalg af panel nuancer til en absolut lav pris for varer af denne kvalitet! De vigtigste fordele ved racklofter er deres holdbarhed på virkningen af ​​eksterne faktorer, samt materialets holdbarhed. Efter at have etableret et sådant loft i dit hjem eller kontor, vil det på ti år se ud på dagen for dit succesfulde køb!
Du kan købe reollofter fra Cesal og Albes producenter fra en autoriseret forhandler direkte på stedet uden stor indsats, bare kontakt vores manager og få dit Dream loft!)

Eksempler på vores arbejde:

RACKS OG CUTTING FOR EN RIVETLØSNING KAN DU KØRE MED USA ET SET ELLER BILLEDE

TIL BEREGNING AF MATERIALET RINGER OS!

design

Racklofter består af lange smalle paneler og et ophængningssystem specielt designet til dem. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium eller stål med en tykkelse på 0,3 til 0,6 mm, og derefter påføres et beskyttende lakbelægning af varm tørring.

Suspension system er en konstruktion af støtteprofiler (stringer), suspensioner, perimeter ende profil. Lejerprofil Stringer) til reolloft er lavet i form af strimler med specielle riller til montering af skinnen. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium, dette materiale er ikke bange for vand, miljøvenligt, ruster ikke

Paneler er allmetal, har et bredt udvalg af farver, alle farver er tilgængelige og præsenteres i vores katalog.

Typer af slattedlofter

Racklofter kommer i forskellige størrelser og designs! Fransk design har panelstørrelser på 100 og 150 mm. og indsatser på 25 mm. - Sådanne lofter kan kombineres med en indsats og uden det. Racklofter i det tyske design Jeg frigiver paneler 85 mm brede. og 135 mm. og en indsats på 15 mm. Denne type lofter er kun installeret med en indsats! I de præsenterede typer lofter ligger forskellen ikke kun i skinnens bredde, men også i ophængningssystemet.

Anvendelse af suspenderede lofter

Rackophænget lofter bruges i boliger, lejligheder, kontorer, butikker, gymnastiksaler, i lagerhuse, i medicinske, uddannelsesinstitutioner, restauranter, caféer. De er uerstattelige i rum med høj luftfugtighed, samt hvor der kræves regelmæssig vådrensning af alle overflader. Racklofter kan være et vigtigt designelement, og de giver dig også mulighed for at gemme sig i loftets ledningsrum, kommunikations-klimasystemer.

Fordele ved hængende lofter

 • Alsidighed. De kan bruges absolut til ethvert rum, også på steder med høj luftfugtighed og støv.
 • Holdbarhed. Lavet af aluminium eller stål, der har en flerlags dekorative beskyttende belægning, paneler af lamellofter gør ikke kæde, må ikke ruste og ikke falme under solens stråler. Levetiden for sådanne lofter er mindst 25 år.
 • Stort udvalg af modeller med mulighed for at kombinere lameller. Paneler fås i bredder fra 85 mm. til 150 mm og indsætter fra 15 mm. op til 25 mm. Du kan vælge farve og design af dit loft, der passer til dig fra de modeller, der præsenteres på vores hjemmeside. Eksempler på kombination: 1.) Hvide glanspaneler med en bredde på 150 mm. og armaturernes rammer er kromindgange (billigt og smukt!), 2.) Simpelthen brede lameller s-design hvidmatte uden indsatser (økonomi version), 3.) Rackloft enhver farve fra Cesal-kataloget kan kombineres med og uden indsats.
 • Miljøvenlighed. Rack loftsplader er lavet af miljøvenligt materiale-aluminium, har en belægning, der er sikker for børn, voksne og dyrs sundhed. Produkterne er certificeret!
 • Hygiejne. Racklofter samler ikke støv på sig selv, må ikke ruste, er ikke bange, ikke udsættes for rotting og skimmel, bidrager ikke til forekomst af fugt i rummet. Panelerne er nemme at rengøre med varmt vand og rengøringsmiddel.
 • Vandmodstand. Racklofter er ideelle til brug i værelser med høj luftfugtighed - i badeværelset, køkkenet, svømmebassinerne, vandparkerne, samt på udendørs verandaer mv.
 • Brandsikkerhed Racklofter er lavet af ubrændbart aluminiummateriale, som ved opvarmning ikke tændes og udsender ikke skadelige stoffer. Høj brandmodstand gør det muligt at anvende dette materiale til efterbehandling i lokaler med øgede krav til brandsikkerhed i bolig- og organisationslokaler.
 • Evne til at integrere armaturer og klimasystemer. Suspended system med hængende lofter giver dig mulighed for at skabe et mellemrum mellem panelerne til placering af kanaler, ledninger og anden nødvendig kommunikation. Hertil kommer, at lamperne er velegnede til indlejring af inventar af enhver type forsænket, overhead. Enhver skinne eller indsats kan let demonteres og derefter tilbagekaldes, hvilket giver hurtig adgang til alle kommunikationssystemer.
 • Lysrefleksion Den høje luminositet af de lammete loftspaneler i dagslyset i rummet gør det muligt ikke at bruge yderligere lamper på dette tidspunkt.
 • Lydabsorption. Perforerede modeller af paneler giver dig mulighed for at skabe akustiske lamellofter med høj lydabsorption, hvilket er særligt vigtigt for værelser, hvor kravene til akustik, fugtmodstand.
 • Hurtig installation. Installation af slattedlofter tager lidt tid (bad 1,7x1,7 m. Ca. 2 timer.) Efter bestilling af loft og installationstjenester kommer vi til materialet på aftalt sted og tid og begynder at arbejde!
Skjul beskrivelse

Fortæl dine venner om os og få 5% rabat

Funktioner montering rack loft Cesal

Når du skal opnå en kombination af kvalitet og rimelig pris, er Cesal rackloftet et win-win. At være et produkt af det indenlandske selskab Alconplast i mere end 10 år, giver strukturerne høj kvalitet efterbehandling til den laveste pris.

Hvad du skal vide om producenten

Gravning har med succes arbejdet på markedet i årevis, har sin egen produktion, moderne udstyr og veletablerede relationer med dokumenterede materialeleverandører. Hun begyndte sin aktivitet med produktion og salg af byggematerialer, men i de senere år har hun fokuseret på produktion af kassettehæmmede og slattede lofter.

Det klangfulde navn Cesal gør virksomheden genkendelig, og produkterne er opmærksomme.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

Som alle aluminiumophængede lofter retfærdiggør Cesalsystemer deres valg ved at vise en række fordele. Disse omfatter:

 1. Lang levetid (producenten understreger, at strukturerne tjener mere end hundrede år, det vil sige næsten evigt).
 2. Korrosionsbestandighed. Loftet ruster ikke og vil ikke miste de vigtigste kvaliteter, selv når de oversvømmes ovenfra.
 3. Modstand mod temperaturændringer.
 4. Uhøjtidelighed i at forlade med mulighed for at udføre fugtig rengøring uden brug af slibemidler.
 5. Evnen til at skjule fejlene på hovedoverfladen.
 6. Kompatibel med mortise varmesystemer, klimaanlæg, ventilation og belysning.

Det er værd at tilføje til denne liste det æstetiske udseende af systemet, en bred vifte af paneler og enkel installation, som selv en begynder kan klare.

Har et tilsyneladende perfekt system fejl? Hvis vi analyserer kundeanmeldelser, kan vi konkludere, at der ikke er nogen problemer med installationen og den videre drift af fabrikantens sladderlofter.

Det forfører forbrugere og sortimentet, som er standard for systemer af denne type, men perfekt til produkter repræsenteret af en indenlandsk producent. Listerne er lavet af aluminium af høj kvalitet op til 0,5 mm tykt, stativene til rammen er fremstillet af galvaniseret stål 0,5 mm tykt.

Overfladen på panelerne fås i to versioner: glans og perforeret. Fastgørelsessystemer - lukket og åben type. Matt belægning er dannet ved brug af holdbar polymer maling eller pulver sprøjtning, spejl-galvanisering.

Men såvel som andre ophængte systemer er slattedækket Cesal underordnet i nogle øjeblikke til PVC-spændingsstrukturer. For det første vil systemerne ikke være i stand til at beskytte rummet fra vand under oversvømmelse ovenfra. For det andet kræver installationen en minimums lofthøjde på 2,3 meter.

Og det sidste - udseendet af lærredene er specifikt. På trods af muligheden for installation i værelserne af enhver art, anser mange dem for at afslutte kun specialiserede værelser, hvor de ikke stoler på komfort, men på funktionalitet.

Sådan installeres et slattedak: algoritmen fungerer

Cesal vil være i stand til at installere et slattedloft, selvom det ikke var tilfældet før? Og dette er en af ​​fordelene ved systemet. Til lærredet kom ud jævnt og stærkt, skal du forberede et standard sæt værktøjer:

 • vandstand
 • en blyant
 • Punch;
 • ledning;
 • saks til metal.

Ud over et sæt værktøjer skal du have materialer, især suspensioner, hvis installationen ikke er lavet på overlapning, væghjørner til fastgørelse omkring omkredsen, kamme til fastgørelse af skinnerne og skinnerne selv, baseret på loftet.

Installationen begynder med at markere loftet under rammen af ​​ophængningssystemet. For at gøre dette skal du i det nederste hjørne måleindsnittet på den ønskede højde som regel være 10-15 cm. Lignende mærker sættes i hvert hjørne og forbinder dem langs omkredsen ved hjælp af en mærkningsledning.

Det næste trin er markering for fastsættelse af suspensioner. Det er vigtigt at observere afstanden mellem dem op til 100 cm. Stringere bliver fastgjort til suspensionerne med samme trin. Det er lettere at gøre dette i overensstemmelse med linjerne præ-mærket på loftet.

Installation af basen begynder med et væghør. Det er fastgjort på rummets omkreds og styrer placering i et vandret plan. Den næste fase er suspensioner. Til fastgørelse i loftet borer en perforator huller, monterer dyser og styrer også den vandrette overflade.

Det sidste trin er installationen af ​​rack lerret. Korrekt, hvis hele processen er en vejledning til handling er instruktionen fra producenten. Det står, at når alle lamellerne er monteret med undtagelse af de sidste to, så skal du følge en bestemt algoritme for arbejdet - først reparer det sidste panel og først reparer den sidste. Denne fremgangsmåde vil forenkle installationen og vil eliminere uregelmæssighederne i lærredet.

På efterbehandlingstrinnet er der installeret interpanelpropper, dekorative elementer monteret, belysningsudstyr kompatibelt med skinneholdte ophængte strukturer.

Afslutningsvis om omkostningerne ved lofter Cesal. Sammenlignet med produkterne i europæiske mærker er det mere end overkommeligt. I gennemsnit koster en rake fra 120 til 600 rubler. Komplette sæt af samme vil koste fra 1000 til 2500 rubler afhængigt af skinnernes størrelse, tekstur og farve.

Sammenfattende alle ovenstående, er det endnu engang bemærket, at Cesal Batten lofter er en fordelagtig løsning. Systemer er ikke ringere end produkter fra europæiske virksomheder, giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af modeller til en overkommelig pris.

Fordele og ulemper ved racktækket Cesal, designfunktioner og installationsteknologi

Moskva-foreningen LLC Alkonplast er en producent, der fremstiller aluminiumsrammer til kalkstativ. Dette er en ophængt konstruktion med et originalt monteringssystem. Som andre lignende aluminiumslofter har Cecil-mærket mange fordele, men der er også nogle ulemper.

Styrker og svagheder

Lad os starte med de positive egenskaber:

 • Det store levetid, loftet vil hænge i rummet næsten for evigt.
 • Korrosion af metaller handler ikke om aluminium. Rackloft er ikke bange for enten fugt eller temperaturændringer.
 • Som andre ophængte lofter udviser Cesal ud og dekorerer bundlofter.
 • Nogle gange skal du rengøre overfladen, som er egnet til væskeformige rengøringsmidler, selv husstand. En klud eller svamp er, hvad der kræves til denne operation.
 • Du kan installere lamper, ventilationsgitter og enheder til varmesystemer i rackloftet. Metallet tåler enhver belastning, så ekstra tilbehør behøver ikke at installere indlejrede elementer, som det er tilfældet med spænde dåser. Skær et hul med en krone installeret i boret eller perforatoren.

Nu om manglerne.

 • Reduceret lofthøjde.
 • Hvis naboerne har en lækage ovenfra, vil lathaket ikke holde vandet tilbage.
 • Særlig udseende af loftoverfladen. De kan installeres i køkkener, badeværelser og toiletter, men det er bedre ikke at installere dem i andre værelser.
Rack loftsdesign

Design funktioner

Hvad består en slattede loftstruktur af? Hvis vi taler om skinnerne selv, så er det aluminium med en tykkelse på 0,4-0,5 mm, en længde på 3-4 m, på forespørgsel - 6 m. De behandles med maling ved hjælp af pulversprøjtning. Opnået lameller mat eller metallisk farve. Fås i spejlet guld eller superchrome. Det bruger en anden teknologi - galvanisering. Slatene selv er faste eller perforerede. Støtteprofilerne og væghjørnet er lavet af galvaniseret stål med en tykkelse på 1,5 mm. Der er bundter og suspensioner, som guiderne er vedhæftet, de er forårstype. Selvom dæk er tilladt at vedhæfte til det mest grundlæggende loft, hvis det er glat og uden skråning.

Montering af rackloft Cesal

Cesal-loftet er installeret på samme måde som andre rackloftsystemer. Her er algoritmen for operationerne.

 1. For det første bestemmes installationsniveauet, hvor højden af ​​hjørnerne i rummet måles. Fra loftet i det nederste hjørne falder en størrelse på ikke mindre end 6 cm. Selvniveauet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​forskellige kommunikationssystemer placeret under loftoverfladen.
 2. På det resulterende punkt er laserniveauet indstillet, hvilket vil vise en glat linje omkring omkredsen.
 3. Væghjørner er monteret på den, som er fastgjort til væggen med skruer på plastdykler. Afstanden mellem fastgørelseselementer er 15-20 cm. I hjørnerne af rummet er hjørnerne forbundet med enten 90 ° eller 45 °.
 4. Suspensioner er monteret for at fastgøre styrprofilerne til bundloftet. De er fastgjort som væghjørner med selvskærende skruer. Samtidig er afstanden mellem suspensionerne 1-1,2 m. Afstanden mellem suspensionsrørene er 1 m.

Advarsel! Nær skråninger til vægge (fra to kanter af guider) er fastgjort i en afstand på højst 40 cm fra vægoverfladen.

Installer lameller i kammen

Nu et vigtigt punkt: Prøv at holde guiderne i samme vandret plan. For at gøre dette, fra den ene væg til den modsatte stræk holdbare tråde. Deres ender er fastgjort til væghjørnerne. Trådene skal være tre eller fire, de er strammet vinkelret på guidenes installation. På dem ved hjælp af suspensioner og profiler i samme plan er de justeret.

For at ændre suspensionens højde, skift en af ​​dens dele op eller ned i ørerne i fastgørelseselementet. Det er nemt. Det vigtigste - for at opnå justeringsdesign.

Nu om montering af skinnerne. De klatrer simpelthen til det monterede monteringssystem og snap sig ind i styrene. Montering af skinner starter fra kanten eller fra midten af ​​rummet. Det ekstreme panel helt i åbningen passer muligvis ikke. Det er ligegyldigt, at aluminiumelementer er nemme at skære til den krævede størrelse, for hvilken saks anvendes til metal.

Dette panel er installeret som følger: Det er bøjet lidt sammen, den ene kant er lagt på væghjørnet, så det er bøjet og klikket på styringsprofilen. Indsætninger er installeret mellem panelerne, selvom producenten i dag tilbyder lukkede versioner, hvor der ikke er huller mellem elementerne.

Design Design

Nogle af stillingerne i designet af loftloftet Tsedal er allerede nævnt. I dag tilbyder producenten en bred vifte, der omfatter mere end tyve typer af design. Men blandt dem er der to modeller, der adskiller sig fra de standardiserede. Disse er design med fransk design under "S" -logoet og tysk under "H" -logoet.

Hvad er forskellene mellem disse modeller? Det handler om selve panelet. I den franske version har den skråkantede kanter i tysk-rektangulær. Derfor udseendet af rack rack loft Cesal.

Generelt tager designere med stor iver i loftets indretning når det gælder rackstrukturer, og Cesal er i den henseende i de første stillinger. Denne model er installeret ikke kun på flade loftplaner. Masters klarer at lukke deres buede loftarealer. Heldigvis tillader aluminium lameller det. Her er det vigtigt at udføre beregningerne korrekt og præcist markere væghjørnerne. Selvfølgelig er installationen af ​​Cesal design ikke en simpel sag, derfor er det svært at gøre det selv. Men hvis fagfolk vil være involveret i denne forretning, så er det muligt at regne med det usædvanlige loftplan.

Med hensyn til de ophængte lofter selv er badeværelset, toilet og køkken egnede lokaler til dem. Stadig sådanne lofter installeres på kontorer, i handelsgulve og lignende virksomheder, fordi dette er en bekvem og ikke lunefuld variant af design. Og hvis interiøret er engageret i en professionel, så vælger han farveskemaet i loftet. Hvad angår private boliger, anvendes disse loftstrukturer i ganger, korridorer og bryggerier.

Monteringsordning indefra

Advarsel! Brug ikke slibende partikler, når du vasker Cesal aluminium loftet. De vil ridse overfladen og gøre den ubrugelig. Løs fejlen ikke virker, du skal udskifte de beskadigede paneler.

Forresten, om at erstatte skinnerne. Dette er en simpel procedure, der ikke er svært at udføre alene. For at gøre dette skal du først fjerne pløjningen (inlays) og derefter panelerne selv, fjerne dem fra højderne (stringers). Monterings- og demonteringsproceduren kan udføres et uendeligt antal gange. Og dette er et andet stort plus Cesal. Det er især relevant, når du skal fejle kommunikationssystemer installeret under loftet.

Racklofter Cesal

En af de populære typer af lofter i det russiske firma Alkonplast er racktækket Cesal. Materialet er aluminium. Designet omfatter lagerførere, lameller og vægvinkel. Aluminiumsplader er varierede i farve, kan være glatte eller perforerede. Overfladen kan være mat, blank eller "under spejlet."

Før du køber et hængende loft Cesal, er det vigtigt at vurdere fordelene ved lath konstruktion.

De vigtigste fordele

 • Sikkerhedsoperation. Aluminium er et letvægtsholdigt metal med korrosionsegenskaber. Sådan materiale vil vare lang tid: ifølge producenten, mere end 10 år.
 • Forskellige løsninger. En bred vifte af farver, som gør det muligt at vælge et design til næsten ethvert interiør.
 • Rimelig pris for loft Cesal. Især - i sammenligning med europæiske kolleger.
 • Uhøjtidelighed i forlader og varmebestandighed. Du vil kunne udføre vådrensning uden særlige slibemidler og installere i nærheden af ​​klimaanlæg og varmesystemer.

Særlige egenskaber

De vigtigste fordele ved dette design er let installation og installation af kommunikation, nem vedligeholdelse, høj vandmodstand.

Du kan købe loftkonstruktioner af fremragende kvalitet i Kazan i vores butik eller på hjemmesiden. Vi tilbyder de gunstige priser, og vi udfører levering over hele Rusland.

Racklofter Cesal

TMT-Group Company tilbyder at købe Cesal slattedloft i Moskva til en overkommelig pris. Loftet af fransk Cesal design er velkendt i Rusland for deres egenskaber og enkel installation. Har en lang levetid. Kan installeres i lejligheder, landhuse, kontorlokaler.

Bestil suspenderet rackloft Cesal i vores firma, og vi vil udføre installationen af ​​en nøglefærdig, hvilket sparer dig for problemer. I nærværelse af et stort udvalg af farver og størrelser.

OBS: I prisen er engrospriserne, når du køber fra 100 000 rubler

Cesal S design

farve

beskrivelse

Racklofter Cesal på det russiske marked er blevet synonymt med overkommelig kvalitet. Producentens sortiment omfatter mere end 20 sorter af designløsninger. To modeller skiller sig ud blandt denne mangfoldighed: den franske S-variant og det tyske H-design. Panelets kanter, der er lavet på fransk design, har en skråning, og kanterne af den tyske version skelnes af en rektangulær form. Det er den form, der fundamentalt adskiller Tsala's rakede lofter fra andre suspenderede systemer.

Racking Systems: Mulighed for brug

Ud over de store muligheder for at skabe det originale interiør er Tsesal universel til at løse konstruktive opgaver. Rackkonstruktioner er ideelle ikke kun for flade overflader - korrekte beregninger og professionel tilgang hjælper med at skjule de buede dele, fremspring, højdeforskelle og andre fejl i gulvene. For at bevare rummets æstetik og skabe en høj kvalitet, er det let at købe Cesal slattedlofter.

Racklofter - det er praktisk og pålideligt, panelet er let at udskifte eller demontere selv. Fordelene ved Cesal produkter omfatter:

 • høj kvalitet finish;
 • bred vifte af designløsninger;
 • let pleje
 • høje anti-korrosionsegenskaber;
 • lang levetid.

Overkommelige priser på slattegrænser Tsesal i Moskva sikrer populariteten af ​​disse produkter til udsmykning af lejligheder, kontorbygninger og offentlige rum. Ofte kan et sådant design findes i svømmebassiner eller lufthavne.

For at løse problemer med optimal bevarelse af æstetiske kvaliteter i store områder med høj luftfugtighed eller temperaturforskelle - køb racksystemer Tsezal. Korrekt valg af materialer vil give konsulentvirksomhed af vores specialist og varekatalog præsenteret på hjemmesiden.

Rackloft Cesal (Tsesal)

Ønsker du et smukt og pålideligt loft, der ikke kræver særlige driftsforhold? Suspended ceiling Cesal, hvad du har brug for. Et stort udvalg af farver i loftsskinnerne Cecil giver dig mulighed for at gøre ethvert værelse usædvanligt og mindeværdigt.

Tilbehør til et rackloft Cesal (Tsesal)

Lath Cesal (Tsesal) "Golden Band" S150 (203) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Golden Band" S100 (203) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Caesal) "Golden Pearl" S150 (010B) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden Pearl" S150 (010B) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Mosaic metallic" S100 (B32) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden Pearl" S100 (010B) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S100 (A09) 3m

712 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Black Pearl" S150 (A03) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Silk White" S100 (B29) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mosaic cream" S100 (B28) 3m

357 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Honning Oak" S100 (705) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Oak select" S100 (731) 3m

423 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S100 (733) 3m

378 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Hvid matte" S100 (3306) 3m

279 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gul-blå slagtilfælde" S100 (B20) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S150 (B318) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Metallisk sølv" S100 (C02) 3m

309 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S150 (B318) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "golden stroke" S100 (B318) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Matter Dark" S100 (B18) 3m

279 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Beige Pearls" S100 (C07) 3m

306 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S100 (A09) 4m

989 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Golden stroke" S100 (B318) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S150 (A09) 3m

1.081 rubel
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Gold Suite" S150 (A09) 4m

1 442 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S150 (B35) 4m

660 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Blue Hatch" S100 (B23) 3m

288 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S150 (B35) 3m

495 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Frost Blue" S100 (B35) 4m

448 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsedal) "Yellow Bar" S100 (B21) 3m

294 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S150 (B22) 4m

576 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S150 (B22) 3m

432 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Metallic with met.strip" S100 (B22) 4m

392 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S100 (733) 4m

504 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S150 (733) 3m

531 rubel
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Milanese møtrik" S150 (733) 4m

708 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mirage" S150 (B33) 4m

688 rubler
Flere detaljer.

Rail Cesal (Tsesal) "Mirage" S150 (B33) 3m

516 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mirage" S100 (B33) 4m

476 rubler
Flere detaljer.

Lath Cesal (Tsesal) "Mosaic cream" S150 (B28) 4m

688 rubler
Flere detaljer.

Rackloft Cesal (Tsesal) er en struktur lavet af smalle lange aluminiumslister (paneler) komplet med et ophængningssystem specielt designet til dem. Til gengæld består dette ophængningssystem af suspensioner, bæreprofiler (strengere) og sokkel (ende U-formet profil). Reiki kan være metal eller perforeret. Sidstnævnte giver bedre ventilation af rummet og øger dets akustiske egenskaber. Bredden af ​​Cesal-skinnerne kan være 100 mm og 150 mm, og længden er 3000 mm og 4000 mm. Rackloft Cesal kan monteres med indlæg eller uden indlæg. Indlæg - er et dekorativt element i det hængende loft. Ved hjælp af indsatser kan du fremhæve og understrege detaljerne i dit interiør. Cesal falske loftindsatser er 300 cm og 400 cm lange og 2,5 cm brede.

Aluminium som materiale til fremstilling af forskellige strukturer har mange fordele. Blandt dem er lysstyrke, som selv massive elementer er lette, plasticitet, som gør det muligt at skabe små dele, styrke, korrosionsbestandighed. Det er disse egenskaber, der sikrer den høje og høje efterspørgsel efter reollofter.

Racklofter Cesal (Rusland)

Racklofter Cesal (Tsesal) i Moskva

Vores ledere er altid klar til at rådgive dig og hjælpe med udvælgelsen.

Aluminium som materiale til fremstilling af forskellige strukturer har mange fordele. Blandt dem er lysstyrke, som selv massive elementer er lette, plasticitet, som gør det muligt at skabe små dele, styrke, korrosionsbestandighed. Det er disse egenskaber, der sikrer høj popularitet og efterspørgsel efter Cesal racklofter.

Rackloft Cesal kan bruges i værelser af følgende type:

 • boliglejligheder og huse;
 • kontorlokaler;
 • børnecentre, hospitaler og andre medicinske faciliteter;
 • Udstillings- og handelshaller, pavilloner;
 • togstationer og lufthavne.

Populariteten af ​​Cesal-lofter er også sikret ved deres overkommelige pris og nem installation, takket være, på kort tid kan du skabe et smukt og praktisk loft i ethvert rum.

Med hensyn til designet giver et rigt udvalg af indretningslupper i celle, som er forskellige i farve og tekstur, mulighed for at vælge en indstilling, der nemt kan passe ind i et indretning, der er indrettet i enhver stil.

Rackloftets design

 • forskellige bredder (fra 50 til 200 mm);
 • perforeret eller glat overflade
 • anden farve.

Også på designlofterne kan Cesal være åben og lukket. Den åbne type indebærer tilstedeværelse af huller mellem panelerne. Disse intervaller er lukket med specielle lameller. og i lukkede modeller udføres deres rolle af tungen.

Loft med smalle slats foretrækkes til brug i stuer og små værelser, og brede paneler vil se godt ud i rummelige haller, haller, lufthavne.

Det perforerede loft Cecil hjælper med at udføre ventilation i rummet og har også fremragende lydisoleringskvaliteter.

Laminaterne er lavet af aluminium af høj kvalitet og er dækket af et varigt lag farvestof, som ikke kun giver et attraktivt udseende, men beskytter også metalet mod oxidation selv i værelser med meget fugtighedsniveau.

Rack loft Cesal produktion Alkonplast: køb fra et lager i Moskva

Racklofter under Cesal-varemærket er blevet fremstillet hos Alconplast LLC siden 1996. Hovedfabrikken ligger i Kaliningrad. Nu er det en stor virksomhed, der uafbrudt giver hele den europæiske del af Rusland kvalitetsprodukter. På Moskva og Moskva-området - dette produkt er kendt, kendt, har et positivt ry.

Denne plante producerer også metal kassette lofter og grilyato.

Racklofter Cesal fra denne producent har to sorter: det franske "S" -design og det tyske "H" -design, der består af strimler med rektangulære kanter.

Begge typer af loft har omtrent følgende konfiguration:

 • loft skinne;
 • layout (input);
 • stringer (kam);
 • fjeder suspension;
 • perimeter profil.

Det er nysgerrig, at andre fabrikanter, som Albes og Lyumsvet, bruger standard PL-profilen, når de vælger et slattedæksel, mens Alconplast-profilen har form af et bogstav P.

Denne producent tilbyder et stort udvalg af farver til sine kunder (især til fransk S-design), de vigtigste er opbevaret i vores lager: matt hvid, blank hvid, mirage og perle. Under ordren produceret og mange andre farver.

Racklofter Cesal er af exceptionel pålidelighed, så vi kan med sikkerhed anbefale at købe dem til nogen endog ansvarlige byggepladser.

Farveindstillingerne for Cesal-lamellerne er præsenteret her: