Funktioner montering rack loft Cesal

Når du skal opnå en kombination af kvalitet og rimelig pris, er Cesal rackloftet et win-win. At være et produkt af det indenlandske selskab Alconplast i mere end 10 år, giver strukturerne høj kvalitet efterbehandling til den laveste pris.

Hvad du skal vide om producenten

Gravning har med succes arbejdet på markedet i årevis, har sin egen produktion, moderne udstyr og veletablerede relationer med dokumenterede materialeleverandører. Hun begyndte sin aktivitet med produktion og salg af byggematerialer, men i de senere år har hun fokuseret på produktion af kassettehæmmede og slattede lofter.

Det klangfulde navn Cesal gør virksomheden genkendelig, og produkterne er opmærksomme.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

Som alle aluminiumophængede lofter retfærdiggør Cesalsystemer deres valg ved at vise en række fordele. Disse omfatter:

 1. Lang levetid (producenten understreger, at strukturerne tjener mere end hundrede år, det vil sige næsten evigt).
 2. Korrosionsbestandighed. Loftet ruster ikke og vil ikke miste de vigtigste kvaliteter, selv når de oversvømmes ovenfra.
 3. Modstand mod temperaturændringer.
 4. Uhøjtidelighed i at forlade med mulighed for at udføre fugtig rengøring uden brug af slibemidler.
 5. Evnen til at skjule fejlene på hovedoverfladen.
 6. Kompatibel med mortise varmesystemer, klimaanlæg, ventilation og belysning.

Det er værd at tilføje til denne liste det æstetiske udseende af systemet, en bred vifte af paneler og enkel installation, som selv en begynder kan klare.

Har et tilsyneladende perfekt system fejl? Hvis vi analyserer kundeanmeldelser, kan vi konkludere, at der ikke er nogen problemer med installationen og den videre drift af fabrikantens sladderlofter.

Det forfører forbrugere og sortimentet, som er standard for systemer af denne type, men perfekt til produkter repræsenteret af en indenlandsk producent. Listerne er lavet af aluminium af høj kvalitet op til 0,5 mm tykt, stativene til rammen er fremstillet af galvaniseret stål 0,5 mm tykt.

Overfladen på panelerne fås i to versioner: glans og perforeret. Fastgørelsessystemer - lukket og åben type. Matt belægning er dannet ved brug af holdbar polymer maling eller pulver sprøjtning, spejl-galvanisering.

Men såvel som andre ophængte systemer er slattedækket Cesal underordnet i nogle øjeblikke til PVC-spændingsstrukturer. For det første vil systemerne ikke være i stand til at beskytte rummet fra vand under oversvømmelse ovenfra. For det andet kræver installationen en minimums lofthøjde på 2,3 meter.

Og det sidste - udseendet af lærredene er specifikt. På trods af muligheden for installation i værelserne af enhver art, anser mange dem for at afslutte kun specialiserede værelser, hvor de ikke stoler på komfort, men på funktionalitet.

Sådan installeres et slattedak: algoritmen fungerer

Cesal vil være i stand til at installere et slattedloft, selvom det ikke var tilfældet før? Og dette er en af ​​fordelene ved systemet. Til lærredet kom ud jævnt og stærkt, skal du forberede et standard sæt værktøjer:

 • vandstand
 • en blyant
 • Punch;
 • ledning;
 • saks til metal.

Ud over et sæt værktøjer skal du have materialer, især suspensioner, hvis installationen ikke er lavet på overlapning, væghjørner til fastgørelse omkring omkredsen, kamme til fastgørelse af skinnerne og skinnerne selv, baseret på loftet.

Installationen begynder med at markere loftet under rammen af ​​ophængningssystemet. For at gøre dette skal du i det nederste hjørne måleindsnittet på den ønskede højde som regel være 10-15 cm. Lignende mærker sættes i hvert hjørne og forbinder dem langs omkredsen ved hjælp af en mærkningsledning.

Det næste trin er markering for fastsættelse af suspensioner. Det er vigtigt at observere afstanden mellem dem op til 100 cm. Stringere bliver fastgjort til suspensionerne med samme trin. Det er lettere at gøre dette i overensstemmelse med linjerne præ-mærket på loftet.

Installation af basen begynder med et væghør. Det er fastgjort på rummets omkreds og styrer placering i et vandret plan. Den næste fase er suspensioner. Til fastgørelse i loftet borer en perforator huller, monterer dyser og styrer også den vandrette overflade.

Det sidste trin er installationen af ​​rack lerret. Korrekt, hvis hele processen er en vejledning til handling er instruktionen fra producenten. Det står, at når alle lamellerne er monteret med undtagelse af de sidste to, så skal du følge en bestemt algoritme for arbejdet - først reparer det sidste panel og først reparer den sidste. Denne fremgangsmåde vil forenkle installationen og vil eliminere uregelmæssighederne i lærredet.

På efterbehandlingstrinnet er der installeret interpanelpropper, dekorative elementer monteret, belysningsudstyr kompatibelt med skinneholdte ophængte strukturer.

Afslutningsvis om omkostningerne ved lofter Cesal. Sammenlignet med produkterne i europæiske mærker er det mere end overkommeligt. I gennemsnit koster en rake fra 120 til 600 rubler. Komplette sæt af samme vil koste fra 1000 til 2500 rubler afhængigt af skinnernes størrelse, tekstur og farve.

Sammenfattende alle ovenstående, er det endnu engang bemærket, at Cesal Batten lofter er en fordelagtig løsning. Systemer er ikke ringere end produkter fra europæiske virksomheder, giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af modeller til en overkommelig pris.

Rackloft Cesal: generel information, sortiment, monteringsvejledning

I dag mødes vi med en anden indenlandsk producent. Formålet med vores interesse er Alconplast LLC, producenten af ​​racklofter under Cesal-mærket. Vi vil finde ud af, hvilke lof fabrikanten tilbyder til vores opmærksomhed, og hvordan de er monteret.

Emnet i vores artikel er en anden indenlandsk producent af slattedlofter. Lad os prøve at bringe ham tættere bekendtskab.

Emnet i vores artikel er en anden indenlandsk producent af slattedlofter. Lad os prøve at bringe ham tættere bekendtskab.

Om producenten

Virksomheden blev grundlagt for mere end ti år siden og ligger i hovedstaden. Vores egen produktion, vi er ikke forhandler af udenlandske produkter med efterfølgende salg under eget navn. Fra og med udgivelsen af ​​en temmelig stor liste over byggematerialer har virksomheden for nylig fokuseret på produktion af hævede lofter: kassette, grilyato og lameller af interesse for os.

Sammen med dem fremstilles og plastpladen - dekorativt lagdelt HPL og præget PVC. Efter at have arbejdet med produktionsteknologien troede virksomheden, at produkterne har brug for et klangfuldt navn. Det blev hurtigt fundet - Cesal.

Hvorfor mærker med krav fra udenlandsk oprindelse er mere troværdige i vores land er nok et spørgsmål for sociologer og regeringen...

I begyndelsen blev der kun produceret grilyato lofter. Senere er udvidelsen blevet udvidet.

Egenskaber for hævede lofter Cesal

Ud over skarpe oplysninger om virksomhedens beliggenhed og verbale historier om sin livsfilosofi, som især vedrører forbrugernes interesser, kan informationer om sine produkter, herunder lamellofter, også findes på Alconplasts hjemmeside.

Hvis du fjerner al reklameskallet med ros af de unikke kvaliteter af malet og anodiseret aluminium, vil vi i bundlinjen få ejendommene fælles for alle lamper. De stammer fra de fysiske egenskaber ved det materiale, de er fremstillet af (læs også artiklen om aluminiumhæmmede lofter).

værdighed

 • Først og fremmest: livet af et aluminiumsklatloft er angivet af producenter som en slags vag "100+ år". Oversat til litterær russisk betyder det, at beslutningen er næsten evig. I mangel af vind erosion vil loftet opretholde sit udseende på ubestemt tid.

Til reference: Af hensyn til retfærdighed vil vi tydeliggøre, at bygninger repareres med mellemrum på mindre end hundrede år. For eksempel udskiftning af stigerør støbejern spildevand udføres en gang hvert 40 år; udskiftning af trægulve - i 30.

Loftet ville være glad for at eksistere for evigt, men det er usandsynligt, at de vil lade det hænge så meget. Og hvis du tænker på, hvem der har brug for det?

 • Korrosion er ikke skræmmende aluminium. Oversvømmelse ovenfra - også. Loftet overlever alle temperaturforhold og eventuelle svingninger i fugtighed.
 • Vådt rengøring af loftet er muligt ved hjælp af andre midler end slibemiddel.
 • Eventuelle uregelmæssigheder i udkastet til loft, højdeforskelle og overfladefejl kan maskeres.
 • Loftet kan være bærer af belysningssystemer, ventilation og lige opvarmning. Samtidig kræver installationen ikke forudinstallation af puderne på det tunge loft, hvilket skelner vores materiale fra for eksempel en spændingsfilm.

Dette loft er næsten evigt. Imidlertid er evigheden for lang til at beundre det samme loft, er det ikke?

mangler

Er det så smukt? Er Cesal slattedloft fejlfri og perfekt? Paradoksalt nok er der virkelig ingen fejl i bogstavelig forstand i ordet i slattedækket.

Montering? Det kan endda begynder.

Det er nok værd at nævne nogle få funktioner, der kan afværge dine kan lide fra denne beslutning.

 • Som med alle ophængte lofter reducerer skinnen den samlede højde af rummet. I Khrusjtsjov eller Stalin er det værd at tænke på hensigtsmæssigheden af ​​dets brug.
 • Rackloft beskytter ikke din ejendom under oversvømmelse, i modsætning til strækningen. Alt vandet spilder igennem det.
 • Udseendet af slattedlofter er ejendommeligt. De ser passende ud i badeværelser og toiletter, korridorer og køkkener. I kontorlokalet praktiseres deres installation også. Men i soveværelset eller stuen vil et sådant loft se ud af sted.

Racklofter er oftest monteret i våde områder.

sortiment

Det er absolut standard. Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 - 0,5 millimeter. Støttens materiale er galvaniseret stål med en halv millimeter tykkelse. Paneler kan være med en glat overflade eller perforeret.

Racklofter af åbne og lukkede typer fremstilles.

Overfladebehandling er også almindelig:

 • Matt finish eller metal opnås ved pulver sprøjtning eller ved brug af holdbar polymer maling;
 • Spejlbelægninger (superchrome, supergold) er elektropletterede.

Denne belægning er en maling på en aluminium overflade.

Fordele og ulemper ved racktækket Cesal, designfunktioner og installationsteknologi

Moskva-foreningen LLC Alkonplast er en producent, der fremstiller aluminiumsrammer til kalkstativ. Dette er en ophængt konstruktion med et originalt monteringssystem. Som andre lignende aluminiumslofter har Cecil-mærket mange fordele, men der er også nogle ulemper.

Styrker og svagheder

Lad os starte med de positive egenskaber:

 • Det store levetid, loftet vil hænge i rummet næsten for evigt.
 • Korrosion af metaller handler ikke om aluminium. Rackloft er ikke bange for enten fugt eller temperaturændringer.
 • Som andre ophængte lofter udviser Cesal ud og dekorerer bundlofter.
 • Nogle gange skal du rengøre overfladen, som er egnet til væskeformige rengøringsmidler, selv husstand. En klud eller svamp er, hvad der kræves til denne operation.
 • Du kan installere lamper, ventilationsgitter og enheder til varmesystemer i rackloftet. Metallet tåler enhver belastning, så ekstra tilbehør behøver ikke at installere indlejrede elementer, som det er tilfældet med spænde dåser. Skær et hul med en krone installeret i boret eller perforatoren.

Nu om manglerne.

 • Reduceret lofthøjde.
 • Hvis naboerne har en lækage ovenfra, vil lathaket ikke holde vandet tilbage.
 • Særlig udseende af loftoverfladen. De kan installeres i køkkener, badeværelser og toiletter, men det er bedre ikke at installere dem i andre værelser.
Rack loftsdesign

Design funktioner

Hvad består en slattede loftstruktur af? Hvis vi taler om skinnerne selv, så er det aluminium med en tykkelse på 0,4-0,5 mm, en længde på 3-4 m, på forespørgsel - 6 m. De behandles med maling ved hjælp af pulversprøjtning. Opnået lameller mat eller metallisk farve. Fås i spejlet guld eller superchrome. Det bruger en anden teknologi - galvanisering. Slatene selv er faste eller perforerede. Støtteprofilerne og væghjørnet er lavet af galvaniseret stål med en tykkelse på 1,5 mm. Der er bundter og suspensioner, som guiderne er vedhæftet, de er forårstype. Selvom dæk er tilladt at vedhæfte til det mest grundlæggende loft, hvis det er glat og uden skråning.

Montering af rackloft Cesal

Cesal-loftet er installeret på samme måde som andre rackloftsystemer. Her er algoritmen for operationerne.

 1. For det første bestemmes installationsniveauet, hvor højden af ​​hjørnerne i rummet måles. Fra loftet i det nederste hjørne falder en størrelse på ikke mindre end 6 cm. Selvniveauet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​forskellige kommunikationssystemer placeret under loftoverfladen.
 2. På det resulterende punkt er laserniveauet indstillet, hvilket vil vise en glat linje omkring omkredsen.
 3. Væghjørner er monteret på den, som er fastgjort til væggen med skruer på plastdykler. Afstanden mellem fastgørelseselementer er 15-20 cm. I hjørnerne af rummet er hjørnerne forbundet med enten 90 ° eller 45 °.
 4. Suspensioner er monteret for at fastgøre styrprofilerne til bundloftet. De er fastgjort som væghjørner med selvskærende skruer. Samtidig er afstanden mellem suspensionerne 1-1,2 m. Afstanden mellem suspensionsrørene er 1 m.

Advarsel! Nær skråninger til vægge (fra to kanter af guider) er fastgjort i en afstand på højst 40 cm fra vægoverfladen.

Installer lameller i kammen

Nu et vigtigt punkt: Prøv at holde guiderne i samme vandret plan. For at gøre dette, fra den ene væg til den modsatte stræk holdbare tråde. Deres ender er fastgjort til væghjørnerne. Trådene skal være tre eller fire, de er strammet vinkelret på guidenes installation. På dem ved hjælp af suspensioner og profiler i samme plan er de justeret.

For at ændre suspensionens højde, skift en af ​​dens dele op eller ned i ørerne i fastgørelseselementet. Det er nemt. Det vigtigste - for at opnå justeringsdesign.

Nu om montering af skinnerne. De klatrer simpelthen til det monterede monteringssystem og snap sig ind i styrene. Montering af skinner starter fra kanten eller fra midten af ​​rummet. Det ekstreme panel helt i åbningen passer muligvis ikke. Det er ligegyldigt, at aluminiumelementer er nemme at skære til den krævede størrelse, for hvilken saks anvendes til metal.

Dette panel er installeret som følger: Det er bøjet lidt sammen, den ene kant er lagt på væghjørnet, så det er bøjet og klikket på styringsprofilen. Indsætninger er installeret mellem panelerne, selvom producenten i dag tilbyder lukkede versioner, hvor der ikke er huller mellem elementerne.

Design Design

Nogle af stillingerne i designet af loftloftet Tsedal er allerede nævnt. I dag tilbyder producenten en bred vifte, der omfatter mere end tyve typer af design. Men blandt dem er der to modeller, der adskiller sig fra de standardiserede. Disse er design med fransk design under "S" -logoet og tysk under "H" -logoet.

Hvad er forskellene mellem disse modeller? Det handler om selve panelet. I den franske version har den skråkantede kanter i tysk-rektangulær. Derfor udseendet af rack rack loft Cesal.

Generelt tager designere med stor iver i loftets indretning når det gælder rackstrukturer, og Cesal er i den henseende i de første stillinger. Denne model er installeret ikke kun på flade loftplaner. Masters klarer at lukke deres buede loftarealer. Heldigvis tillader aluminium lameller det. Her er det vigtigt at udføre beregningerne korrekt og præcist markere væghjørnerne. Selvfølgelig er installationen af ​​Cesal design ikke en simpel sag, derfor er det svært at gøre det selv. Men hvis fagfolk vil være involveret i denne forretning, så er det muligt at regne med det usædvanlige loftplan.

Med hensyn til de ophængte lofter selv er badeværelset, toilet og køkken egnede lokaler til dem. Stadig sådanne lofter installeres på kontorer, i handelsgulve og lignende virksomheder, fordi dette er en bekvem og ikke lunefuld variant af design. Og hvis interiøret er engageret i en professionel, så vælger han farveskemaet i loftet. Hvad angår private boliger, anvendes disse loftstrukturer i ganger, korridorer og bryggerier.

Monteringsordning indefra

Advarsel! Brug ikke slibende partikler, når du vasker Cesal aluminium loftet. De vil ridse overfladen og gøre den ubrugelig. Løs fejlen ikke virker, du skal udskifte de beskadigede paneler.

Forresten, om at erstatte skinnerne. Dette er en simpel procedure, der ikke er svært at udføre alene. For at gøre dette skal du først fjerne pløjningen (inlays) og derefter panelerne selv, fjerne dem fra højderne (stringers). Monterings- og demonteringsproceduren kan udføres et uendeligt antal gange. Og dette er et andet stort plus Cesal. Det er især relevant, når du skal fejle kommunikationssystemer installeret under loftet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvis du beslutter dig for at lave et aluminiumsloft på dit badeværelse eller i køkkenet, står du overfor udfordringen, hvilken fabrikants design der skal vælges. Tilbud på byggemarkedet er havet, og så du ikke "drukner", vil vi fortælle dig, hvilke cesal slattedlofter er, hvem der laver dem og hvordan man installerer dem selv.

Lidt om producenten

På trods af det engelske navn Sesal producerer racktækket en af ​​de indenlandske virksomheder i hovedstaden. Alkonplast-selskabet blev grundlagt i begyndelsen af ​​2000'erne og begyndte at producere andre typer byggematerialer.
Altså:

 • Den stadigt stigende efterspørgsel efter aluminiumslofter gav impuls til begyndelsen af ​​deres egen produktion, og i dag er dette mærke en af ​​de mest populære i landet, og ikke kun.
 • Firmaet "Alkonplast" producerer flere typer loftslofter lavet af aluminium: grilyato, kassette, rack. Og det er ikke hele produktudvalget - der er stadig forskellige plastpaneler.
 • Aluminiumsplader har en temmelig bred palette af farver, omkring tyve typer, og kan både være glatte og perforerede (se Hvordan man laver et perforeret lamelloft alene). På grund af pulver- og galvaniseringsmetoderne for sprøjtning kan overfladen af ​​panelerne være blank, mat, med en gylden eller spejloverflade.
  Dette gør det muligt at vælge den rigtige tekstur til næsten ethvert interiør.

Fordele, ulemper og omfang af aluminium lofter

 • Fordelene ved aluminium, som metal, er kendt for os fra skolebænken - det er både letvægt og anti-korrosionsegenskaber, og styrke og absolut sikkerhed i brug. Ellers ville det ikke blive brugt i luftfart og fødevareindustrien...
 • Hvad angår lofterne af dette metal - kan du ikke engang beundre dem, så længe de kan tjene. Aluminiumstrukturer er ikke bange for vand og damp, hvilket betyder at badeværelset og køkkenet er det rigtige sted, hvor de skal være.
 • Det eneste negative er, at hvis naboerne oversvømmer dig, bliver ejendommen våd. Bevar vand, som et strækstof, metalloft kan ikke.
  For et badeværelse er det ikke skræmmende, der er en vandtæt finish.
 • Og i køkkenet kan et dyrt sæt eller husholdningsapparater lide under oversvømmelsen. Det er op til dig at beslutte.
  Måske har du ingen naboer over, og du bor i dit eget hus. I dette tilfælde er valget indlysende.

Af alle typer af aluminium lofter er slattede mest efterspurgte i udsmykningen af ​​boliger (se. Vi laver aluminiumslamperophæng). I private huse og palæer kan den installeres ikke kun på badeværelset eller i køkkenet.
Også verandaen, hallen eller terrassen ser godt ud som i dette billede.

Som et kontor valg er aluminium lath lofter også meget gode. De installeres sjældent i lokalerne for medarbejdere, men på kontorets leder, i receptionen eller i samlingshuset - det er det, der er nødvendigt.
Især harmonisk passer de ind i indretningen af ​​underholdning og sports- og fritidsfaciliteter, restauranter, barer og stor foyer med administrative bygninger.

En af fordelene ved cesalloftet er dets pris, hvilket er meget demokratisk sammenlignet med dets europæiske modparter. På grund af det faktum, at lattreducerede lofter begyndte at blive produceret i Rusland, blev de tilgængelige for store dele af befolkningen.
Enkelheden af ​​installationen, tilgængelig for enhver person, taler også til deres fordel - instruktioner er nødvendigvis knyttet til loftudstyret.

Loftinstallation

Rackloft Сesal, det vil sige, dets designfunktioner er ikke forskellige fra andre analoger. Aluminiumskinnen har en standardtykkelse på 0,5 mm og en længde på 3,4 m.
Andre størrelser kan laves til ordre for en bestemt genstand.
Altså:

 • Ifølge monteringsmetoden kan loftet være åbent og lukket. I lukkede strukturer er skinnerne monteret i bunden. I åbne lofter er der et lille mellemrum mellem dem lukket med en dekorativ indsats.
 • Så at overfladen af ​​den lukkede overflade ikke er for monotont, kan den samles fra flere typer lameller, der skifter dem i farve eller tekstur.
 • Installationen af ​​rammen af ​​ethvert loft er begyndt med en markering, og stativet er ikke en undtagelse. Ved hjælp af niveauet skal du trække rummets omkreds i en afstand på 10-12 cm fra bundloftet.
  Langs det, i trin på en meter, skal du fastgøre væghjørnerne, hvorpå styringsprofilen skal understøttes.
 • Derefter med huller på 1,2 meter langs og 0,4 meter på tværs, bores huller på loftet for at installere direkte suspensioner. Fastgør dem med skruer eller dowels.
 • Hangere og hjørner bør være strengt i samme plan. For at styre denne proces kan du bruge den sædvanlige tråd, strakt mellem dem.
  Hvis du er overbevist om, at alt er fint med niveauet, kan du gå videre til næste trin.
 • Nu er traverser monteret (kam, strengere), fastgjort på suspensioner ved hjælp af en skruetrækker. Suspensionstavet indsættes i et specielt hul på kammen, og klipet klikker på plads: en meget stærk forbindelse opnås.
 • Hvis traversen var lidt kort - det betyder ikke noget, du kan tilføje det. Sådan gør du det bedre, se videoen bedre.
  For lange dele skal du simpelthen klippe grinderen. Nu er rammen klar, og du kan starte hængende skinner, som er monteret på kammen.
 • For at fastgøre skinnen til kammen er der også en særlig lås. Da alle dele sælges i et sæt fra producenten, passer de perfekt.
  Korrekt designet ophængssystem sikrer en jævn og stabil overflade.
 • Brug af saks til metal, i lamellerne, huller til nogen lamper, loftvarmere og klimaanlæg er simpelthen skåret.
 • Suspensionssystemet gør det muligt at skjule fejl i bundfladerne. Det er meget bekvemt, at i loftrummet kan du skjule ledninger og forskellige kommunikationer.

Aluminium lofter kan installeres på et ubegrænset stort område. Derfor vælges sådanne lofter til udsmykning af indkøbscentre, udstillingshaller, svømmebassiner, overdækkede markeder, lufthavne.
Arbejder af denne størrelse udføres naturligvis af specialister, der kan inviteres til huset, hvis du ikke føler dig sikker på at du kan klare det. Under alle omstændigheder vil en smuk udsigt over loftet glæde dig og i mange år vil eliminere behovet for at reparere det.

Også på vores ressource kan du lære om, hvordan man laver et sladderloft Albes.

Suspenderet lofter Cesal

Racklofter i de seneste år har fast etableret sig som en af ​​de mest populære loftsbelægningsløsninger. Årsagen til dette er i mange henseender den fordelagtige kombination af pris og kvalitet.

Udformningen og materialet giver en række væsentlige fordele ved lofter og lofter:

 • holdbarhed. Til fremstilling af skinner anvendes aluminium normalt (mindre almindeligt stål) - et materiale, der ikke er bange for ild, fugt og korroderer ikke, hvilket gør gulvet til en ideel mulighed for køkken og badeværelse. Rackbelægningens levetid når 25 år eller mere;
 • nem installation og reparation. Rackloft er en konstruktion af støtteprofilen og fastgjort til den lange paneler monteret på rummets størrelse. For at installere et sådant system behøver du ikke have særlige færdigheder eller stor erfaring inden for konstruktion, det kan laves selvstændigt uden ekstraudgifter til arbejdstageres arbejde. Dette design giver også nem reparation, da det er nok til at erstatte en eller to beskadigede strimler uden at afmontere hele strukturen.
 • Hygiejne. Mikrober og bakterier sover ikke på aluminium, endsige skimmelsvamp og svampe, hvilket gør slattede lofter et populært valg til brug i medicinske institutioner.
 • Designmuligheder. Racklofter giver næsten ubegrænsede muligheder for at skabe et unikt interiør. Ud over den frie kombination af lameller og dekorative indlæg i forskellige farver er det muligt at installere lameller i en hvilken som helst vinkel mod væggene, og med passende fantasi ved hjælp af formede trimmer kan lameller på loftet skabes komplekse mønstre.

Et af de mest populære mærker af slattedlofter er den indenlandske Cesal. Ved fremstillingen af ​​loftet i Cesal bruger vi sådanne velrenommerede materialer som aluminium til paneler og galvaniseret stål til hjælpelinjer, der giver lofter. Alle de egenskaber, med hvilke lamper med lofter er normalt berømte.

Udvalget af Cesallofter omfatter både glatte og perforerede lameller, som ved hjælp af galvanisering eller pulverprøjtning er malet i mere end tyve forskellige nuancer. Caesalpanelernes overflade er også ret forskelligartet: de kan være glatte, matte, spejl og endda gyldne. Alle lameller har også to længder (3 eller 4 meter) og bredder (10 og 15 centimeter).

Panelerne kan installeres tæt på hinanden eller efterlader et lille mellemrum mellem lamellerne til brug for dekorative indlæg, hvilket skaber ekstra muligheder for at skabe et unikt design af rummet.

Du kan gøre dig bekendt med det komplette udvalg af Cesal slattedlofter og læg en ordre til varer, du kan lide her.

Montering af hævede lofter Cesal

Som allerede nævnt kan installationen af ​​slattedlofter gøres i hånden om få timer.

 1. Til at begynde med er det nødvendigt at lave mærker i loftets højde. For at bestemme højden skal du overveje placeringen af ​​ventilationen og de fremtidige indlejrede apparater.

Cesal cassette lofter og deres installation.

Cesal cassette lofter i virkeligheden adskiller sig fra lamellofter kun i form af deres enheder, hvilket påvirker loftets endelige udseende og selvfølgelig installationsmetoden. Disse forskelle kan ses nedenfor i vores installationsvejledning til loftet.

 1. Kontroller rummets geometriske dimensioner for overholdelse af tegningstegningerne: Afstanden mellem side- og endevægge, diagonalen af ​​rummets indre rum, lodrette markeringer mv.
 2. Markér i overensstemmelse med konstruktionen de geometriske dimensioner af de strukturelle elementer og under hensyntagen til højden af ​​loftkonstruktionen. Markeringen af ​​horisonten langs hvilken loftsplanet vil passere bliver normalt lavet på væggene. Denne operation udføres ved hjælp af et laser- eller vandniveau, kridtetråd eller linjal og en blyant. Vandniveauet kan erstattes med et normalt niveau. Det er også nødvendigt at tage højde for lamperne, hvis de er installeret.
 3. Udfør et foreløbigt skøn for placering af væghjørnerne. For at gøre dette skal du lægge væghjørnet rundt om rummets omkreds på en sådan måde, at antallet af leddene minimeres. Skær den ekstra længde med almindelige metal shears.
 4. Vedhæft et hjørne på markeringen og marker hullernes hul i væggen under dowels (stik) for fastgørelsen.
 5. Hvis du har betonvægge, skal du bruge huller til perforator og karbid til at bore huller til montering af vinklen. Bor huller i væggene, monter dølerne og brug skruerne til at fastgøre hjørnet til væggen.
 6. For at fastgøre guiderne til loftet skal du markere hullernes centre for dowels eller ankre.
 7. Hvis du har en betonplade, skal du bruge en hård boremaskine og en boremaskine med en karbidspids til at bore huller til montering af skinnerne. Bor huller i loftet, installer dowels. Hvis der er monteret en kassette med dimensioner 300x300 mm tæt ved væggen, skal aksen på den første vejledning fra væggen være placeret fra væggen i en afstand på 302... 305 mm. Hvis der anvendes en 600x600 mm kassette, skal afstanden fra væg til ledningens akse være henholdsvis 602... 605 mm.
 8. Hvis din designløsning forudsætter et symmetrisk arrangement med hensyn til rummets centrum, skal installationen af ​​guiderne startes fra midten af ​​rummet. I dette tilfælde udføres skæringen af ​​kassetterne omkring rummets omkreds.
 9. Vedhæft de langsgående guider til loftet ved hjælp af mini-bøjler og om nødvendigt fjederhængere. Afhængig af højden af ​​loftkonstruktionen afskæres den ekstra længde af "egerne" af fjederbøjlerne.
 10. Ved hjælp af fjederhængere justeres bundfladen af ​​de langsgående føringer med den øverste overflade af væghjørnerne.
 11. Efter montering af guiderne kan du fortsætte med installationen af ​​kassetter. Når du monterer kassetten i styret for et lukket eller kombineret system, skal du forsigtigt trykke på kanten (kant), indtil den klikker ind i styrets midterspalte.

Du kan gøre dig bekendt med det komplette udvalg af Cesal Cassette lofter og placere en ordre for varer, du kan lide her.

Hvordan man vælger slattedæpper Cesal

Byggematerialer og teknologier rammer den gennemsnitlige mand med sin sort til alle tilfælde af reparation. For hver designmulighed har krav såvel som tegnebogen sin egen løsning. For eksempel, hvis du vil oprette et attraktivt loft, så det ville være billigt, mens det blot kunne installeres med dine egne hænder, så hvorfor ikke overveje muligheden for en rackkonstruktion.

Forslag i dette segment vrimler. Der er mange producenter, der er klar til at tilbyde forskellige kvalitetsmuligheder. Vi vil overveje en sådan repræsentant, der fremstiller hævede lofter af rack typen kaldet Cesal.

Om producenten

Så, Cesal er en slattedempeløsning lavet i Rusland. Fremstillingen af ​​disse materialer af høj kvalitet er involveret i den indenlandske virksomhed "Alkonplast". Virksomheden producerer også andre byggematerialer, men det er netop de lammelofter, der har fået stor popularitet hos forbrugerne i vores land.

Udover stativet producerer firmaet kassetteprodukter, Grilyato, plastpaneler. Rack designs prale af et stort udvalg af farver. De kan være perforerede eller glatte. Takket være brugen af ​​moderne produktionsteknologier kan overfladen være spekulativ, gylden, mat eller blank. Derfor er det ikke svært at få et harmonisk udseende af interiøret at vælge din egen mulighed.

Funktioner af aluminium konstruktion

For det første definerer vi flere vigtige fordele:

På grund af brugen af ​​aluminium i fremstillingen af ​​en sådan løsning er designet "ikke bange" for korrosion, så det kan installeres selv i våde rum, f.eks. på badeværelser. konstruktionen er let, holdbar og sikker nok;

metal gør udseendet af loftet plan meget attraktivt og originalt, hvilket utvivlsomt supplerer ethvert interiør;

Du kan medbringe praktiske fordele: frostmodstand, brandmodstand, lyd- og varmeisolering, nem installation, bekvem gemmer kommunikation og så videre.

Der er en ulempe ved løsningen: Loftet er reduceret med få centimeter (som regel fra 5 til 15 cm). Selvfølgelig er det for værelser med lave lofter en betydelig ulempe, men med en rumhøjde på lige 2,5 meter vil reduktionen af ​​loftet med nogle få centimeter ikke være meget signifikant.

Som følge heraf er slatted lofter blevet meget populære. De bruges i badeværelset, i køkkenet, på terrassen, på verandaen og så videre. Denne løsning ser meget attraktiv ud, som man kan se ved at se på billedet. Ser stort rackloft og i kontorlokalet, i underholdningsfaciliteter.

Hvis du markerer lofterne Cesal, kan du definere en anden fordel - tilgængelighed. Derudover er de udstyret med en klar instruktion, der giver dig mulighed for at installere dem med dine egne hænder, selv til en uuddannet person.

model

Alkonplast-selskabet tilbyder flere versioner af modeller:

Fransk s design;

Tysk h design

Et stort udvalg af farver præsenteres i den første version. Her vil alle være i stand til at vælge deres egen version, som vil se indendørs den mest attraktive. Hvis du vil have noget mere pompøst, solidt, så i tysk H design kan du vælge følgende farver: mat hvid, metallisk sølv, perlehvid, luksusguld, krom luksus. Derudover kan du se billedet.

Lidt om installation

Som nævnt ovenfor kræver installation af dine egne hænder på dette design ikke meget indsats, tid og stor viden. Ved deres designfunktioner opfylder Cesal lofter fuldt ud begreberne rackstrukturer. Bygningen omfatter:

aluminiumskinne med en længde på 3,4 m og en tykkelse på 0,5 mm;

Loftet på installationsindstillingen er åben eller lukket. I sidstnævnte version er lamellerne installeret stød. I den anden er der et lille hul, som derefter lukkes med en dekorativ indsats. Så den lukkede type ikke ser for trist ud, er den ofte lavet af flere typer lameller, for eksempel forskellige i farve eller tekstur.

Installation skal begynde med en vigtig scene - markup. Det er nødvendigt at bestemme niveauet for det fremtidige loft, tag et mærke på denne afstand. Det skal huskes, at det er nødvendigt at tage højde for lampens længde, så de kan passe ind i det tildelte rum såvel som kommunikation.

Længere langs markerne afgrænses omkretsen ved hjælp af et niveau, er det nødvendigt at fastsætte et hjørne, som holder bærebussen. Derefter fastlægges guidernes placering, mærker er lavet på loftet for at sikre bøjlerne, der er fastgjort med dykker og skruer. Hangere bør fastsættes, så de er i samme plan med hjørnerne, som det anbefales at strække tovet mellem hjørnerne.

På suspensionerne skal du reparere dækene. Takket være en særlig teknologi sker fiksering hurtigt, og resultatet er meget holdbart. Så er rammen udarbejdet. Det er fortsat at passe på at lægge ledningerne til de steder, hvor armaturerne skal placeres. Ledningen er fastgjort til rammen ved hjælp af plastikpuster.

Herefter installerer vi skinnerne. Deres fastgørelse forekommer også på låsen. Ved fastgørelse af skinnerne bør man ikke glemme installationen af ​​lamper. Der skal være huller til dem. Derefter forbindes lysene, fastgøres i loftet. Designet er klar til drift.

Lidt tid til installation - meget glæde af resultatet

Ja, det er sådan, hvordan arbejdsprocessen og det opnåede resultat kan karakteriseres. Trods alt vil installationen af ​​det slattedragte loft, som du så, ikke tage meget tid og kræfter, vil ikke skabe meget ubehag, men den resulterende konstruktion vil være glædeligt for øjet. Derudover kan du se detaljerne om installationen af ​​Cesal-produkter i videoen.

Selvfølgelig, hvis der ikke er noget ønske om at deltage i installationen, er det lettere at invitere eksperter. Og uafhængigt er det kun muligt at vælge den mest passende mulighed for Cesal lofter.

Cesal slatted lofter: stil i hvert element

Rackloft Cesal - en af ​​lederne i designløsninger til lofter i forskellige størrelser. Dens alsidighed og evnen til at bruge i værelser i forskellige retninger tiltrækker mange købere, som efter installation ikke fortryder købet. Сesal - rackloft, der modtager særlig opmærksomhed fra forbrugerne.

Fordele ved hængende lofter

På fordelene ved slattede lofter kan tale i lang tid. Fascineret af dette emne vil den professionelle i detaljer beskrive alle de store fordele og små fordele, som købere vil sætte pris på. Det er nødvendigt at dvæle på de vigtigste, så svaret på spørgsmålet "Hvorfor skal jeg få et rackloft" er blevet mere end åbenlyst.

 • Først og fremmest kan det ikke, men tiltrække den høje styrke af disse strukturer, hvilket er vigtigt i nutiden.

Montering af rackloftet Cesal

 • For personer, der er bekymrede for sikkerheden i de lokaler, hvor de er placeret, vil oplysninger om de hængende lofters økologiske kompatibilitet helt sikkert være behagelige. Ifølge undersøgelser fra eksperter er moderne byggematerialer og møbler ofte en kilde til skadelige virkninger på menneskekroppen. Dette register over trusler omfatter ikke Cesal rackloftet. Anmeldelser af Cesal slattedak fra entusiastiske kunder er også et bevis for, at overtagelsen er rentabel.
 • Lad os dog vende tilbage til fordelene, der ikke er begrænset til ovenstående.

  • Ikke den sidste rolle i valget af dette særlige loft er brugervenlighed, hvilket er meget gavnligt for kontorlokaler. (Hurtig adgang til kommunikations nettet, skjulte rør og ventilationsskakter er af stor betydning både for forretningsområder og for almindelige lejligheder).

  .

 • Varigheden af ​​tjenesten til menneskeheden af ​​lofterne i Cesal fortjener også særlig opmærksomhed (producenter lover snesevis eller endda hundrede år).
 • Og ikke det sidste sted er besat af æstetik - et af de vigtigste kriterier for at vælge denne type rackloft. Ved hjælp af fancy kombinationer af skinner kan du oprette originale mønstre og derved gøre det til et almindeligt rum til et elegant sted at bo.
 • Cesals hængende loft skjuler med succes bag sin "facade" alle uregelmæssigheder, ruhed og farvefejl i hovedloftet.
 • Ulemper ved slattedlofter

  • Blandt manglerne er umuligheden af ​​delvis demontering af strukturen, hvilket medfører ulempe, hvis et netværk af forskellige kommunikationer er koncentreret under kontorets loft.
  • Ved installation af loftet er det også nødvendigt at huske en ting, der ikke er meget vigtig for store rum, men det vil også være vigtigt for små og kompakte rum. Et hæftet loft reducerer højden til 10 cm.
  • En relativ ulempe er deformationen af ​​strukturen som følge af gentagen installation og demontering. Årsagen til denne ulempe er tynde metalstrimler.
  • Det skal også huskes, at et sådant loft ikke beskytter mod oversvømmelser.

  Rackloft Cesal på badeværelset

  Design funktioner giver dig mulighed for at bruge Cesal batten loft til badeværelset. Det har fugtbestandighed, så det er meget bekvemt for værelser med høj luftfugtighed. Anti-korrosionsbelægning tillader ikke uønsket belægning på selve strukturen. Du kan heller ikke finde på loftet hverken svamp eller skimmel eller rottende spor. Vådt rengøring af loftet er en af ​​fordelene ved at bruge på badeværelset.

  Rackloft Cesal på badeværelset

  Funktioner rack lofts loft

  Grundlaget for racktækket Cesal er et aluminiumsbånd, hvis tykkelse kun er 0,4-05 mm. Et særligt træk er tilstedeværelsen af ​​en uafhængig interpanelprofil, der kan monteres på forskellige steder i det hængende loft. Dette åbner et felt for organisering af alle slags lamper og giver designere mulighed for ikke at begrænse deres fantasi. Lys spiller en vigtig rolle i layoutet af ethvert rum. Kombinationen af ​​fordelagtige farve løsninger og oprindeligt udvalgte lamper vil skabe et meget effektivt stykke lys og skygge.

  Eksperter mener, at installationen af ​​Cesal rack loft er enkel. Talrige video tutorials og trykte instruktioner giver dig mulighed for at gøre sig bekendt med denne proces i detaljer. Hvis du reducerer manualen til et minimum, skal du: markere væggene og installere et væghjørne ved hjælp af specialværktøjer. Dernæst skitsere de steder, hvor suspensionerne skal monteres, juster vejledernes overflader, så de er i samme plan, installer rammen og installer derefter lamellerne - et karakteristisk klik skal lyde.

  Cesal rack loft monteringsskema

  Du kan installere sådanne lofter i næsten ethvert rum (du bør være opmærksom på denne nuance - reducere højden). Nu bruges de ofte i kontor- og boligbyggeri, hospitaler og udstillingscentre, banegårde og billetkontorer. Rackloft Сesal kan købes til konkurrencedygtige priser; Dette produkt er præsenteret i en bred vifte. Og der er noget at vælge imellem: en række belægninger (spejl, mat eller blank) og et rigt farveområde (mere end 20 farver og nuancer). Hvis kunden værdsætter sin tid og penge, vil han helt sikkert vælge en højkvalitetsløsning til hans ejendele, og Cesal Lath loftet er bare det.

  Instruktioner til montering af rackloftet

  1. Komponenter rackloft

  Strik og lås

  2. Beregning af loftet

  Beregningen tager højde for 4 hovedstørrelser:

  A = 1,3 m - den maksimale afstand mellem strengerne;
  B = 0,4 m - den maksimale afstand mellem stringer og væg
  C = 1,5 m - den maksimale afstand mellem egerne;
  D = 0,5 m - den maksimale afstand mellem egerne og væggen.

  3. Sammensætningsprocedure

  1. Nålen er fastgjort til loftet i overensstemmelse med dimensionerne i stk. 2.
  2. På nåle fastgør klemmer. Indstiller den ønskede afstand fra loftet.
  3. På klip er fastgjort stringer.
  4. På en afstand af 0,3 m fra kanten af ​​stringer er monteret på et enkelt loftpanel.
  5. Lukningsprofiler er fastgjort til de installerede paneler langs omkredsen (som regel er de ikke fastgjort til væggen).

  4. Montering og trimning paneler

  Et sæt paneler starter fra væggene og slutter i midten.

  De sidste tre paneler er trimmet til bredden af ​​lukkeprofilen.

  For at bestille, bedes du ringe til dit telefonnummer eller e-mail - vi kontakter dig straks. Vi arbejder fra kl. 10.00 til 18.00. Weekend - lørdag og søndag.

  Vi samler kassetak

  En af de mest moderne muligheder for at færdiggøre loftet dækker i dag betragtes som et kassette loft. Installationsdesign giver rummet et solidt og repræsentativt udseende, der kombinerer pålidelighed og høj funktionalitet.

  Hvordan er cassette lofter?

  Det er ikke tilfældigt, at kassettlofterne kaldes hævede lofter - de tilhører virkelig denne type og består af specielle moduler (bånd). Næsten alle producenter tilbyder firkantede efterbehandlingselementer, men nogle gange er der også rektangulære varianter. Kassetter er lavet af galvaniseret metal eller aluminium. Bimetallbelægning anvendes i vid udstrækning.

  For at forlænge levetiden for galvaniserede moduler, er de ofte belagt med pulverlakering, der er tilstrækkeligt resistent over for slid. Stålelementerne er polerede, hvilket gør dem til et smukt spejlglans.

  Suspensionssystemet, hvor kassettens loft er monteret, består af tværgående og hovedledere, vinkler og justerbare suspensioner.

  Hver del er lavet af højstyrkestål, er ikke bange for høj luftfugtighed og eksponering for kemiske reagenser.

  Takket være ild og fugtighedsegenskaber anbefales det at anvende svækkede klyngter til brug i sports-, medicinsk institutioner, underholdning og rekreative komplekser (vandparker, puljer, laboratorier).

  Fordele og ulemper ved strukturer

  Suspended kassetter har en række fordele, som for mange forbrugere bliver en fuldt begrundet grund til at købe. Lad os se nærmere på hvilke fordele vi taler om:

  1. kan ikke justere betonfladen. Faktisk skjuler kassette modulerne på en sikker måde eventuelle fejl i hovedloftet og kan monteres på en hvilken som helst sikker base;
  2. usynlig installation af ingeniørkommunikation. Kassettens specielle design gør det muligt at skjule bag dem begge en tynd streng ledninger og volumetriske gasrør eller ventilationskanaler. Desuden kan du altid få hurtig adgang til dem uden at udføre komplekse demonteringsarbejder;
  3. skade? Ridser? Der er ingen grund til bekymring. Selvom kassetten blev beskadiget ved installation eller drift, kan du altid udskifte den med en lignende uden at adskille hele strukturen.
  4. forening af størrelser gør det muligt at installere ikke kun kassetter i celler, men også varme- eller ventilationsudstyr, belysningsudstyr;
  5. hverken svampen eller støbeformen er et sådant loft heller ikke bange. Nu forstår du hvorfor de installeres så ofte i badeværelser og brusere?
  6. nem installation Hver ejer kan installere et kassetteloft med egne hænder;
  7. ret overkommelige omkostninger, især i betragtning af holdbarheden og evnen til hurtigt at erstatte elementerne;
  8. stort udvalg af farver og teksturer.

  Ulemperne ved kassettelofter er også der, men de er mindre. De blege i sammenligning med de fremragende fordele ved materialet:

  1. højden af ​​rummet vil falde med omkring 15-25 centimeter. Den eneste situation, hvor denne faktor kan være kritisk, er et lille, kompakt rum;
  2. kassetternes kanter udgør alligevel et gitter, og du kan ikke gøre noget ved det;
  3. vi talte om de demokratiske omkostninger ved klyngestrukturer. Alting er naturligvis relativt. På den ene side er de virkelig overkommelige, og på den anden side er de dyrere end gipsplader. Det er ret rimeligt, fordi kassettens æstetiske udseende er meget bedre takket være den indrettede frontdel.

  Markedsførere: hvilken fabrikant skal vælge?

  Kassettelofter producerer dusinvis af virksomheder, men kun få fortjener opmærksomhed. De producerer et virkelig højkvalitetsprodukt, der vil glæde dig med et førsteklasses udseende i mange år.

  Kort fortalt de berømte mærker:

  • SKY. Sky suspended cassette lofter er innovative teknologier multipliceret med det klassiske design. Styrken af ​​sådanne lofter: fugtmodstand, holdbarhed, bekvemmelighed og nem installation. Deres overflade er helt glat og kombinerer høj funktionalitet og enhed i stil. Ovennævnte egenskaber gør SKY produkter efterspurgt i boligområder.

  fordele, ulemper og installation af slattedlofter mærke Cesal

  I det moderne interiør kan slattedække findes ganske ofte. Der er mange tilbud på sådanne produkter på markedet. En af de mest populære og efterspurgte forbrugere er blevet et slattedække under mærket cæsal. Dette er produkterne fra det indenlandske selskab Alconplast, der siden starten af ​​de to tusinde år har produceret forskellige efterbehandlingsteknikker og har stor erfaring på dette område.

  Funktioner af hævede lofter

  Det mest grundlæggende træk ved sådanne løsninger er installationssystemet. For at installere loftet behøver ingen specielle værktøjer eller færdigheder. Et simpelt værktøj, der er praktisk taget i hvert hjem og evnen til at håndtere det, er nok. Dette giver dig mulighed for selv at gøre installationen.

  Det andet træk ved rackbelægninger er panelets fastgørelsessystem - de klipper bare på understøtningselementet uden at bruge yderligere fastgørelseselementer.

  Holdbarheden af ​​belægningen, valget af farver og teksturer, vandmodstand - alle disse faktorer har gjort en sådan finish meget populær. Læs mere om fordele og ulemper nedenfor.

  fordele

  Hvorfor vælge belægninger fra denne producent? I det mindste fordi mange mennesker har valgt ham, og tilbagemeldingen om produktkvalitet er positiv. Den anden grund til at vælge kan være en ganske attraktiv pris. Med hensyn til omkostninger er sådanne lofter meget billigere end fremmede lignende modeller, og egenskaberne er ikke værre.

  Fastgørelsessystemet på dækningen er suspenderet, hvilket betyder, at det vil være muligt at skjule al kommunikation i rummet bag loftet, som elektriske ledninger og ventilationskanaler.

  De samme funktioner i systemet vil hjælpe med at skjule de eksisterende ulemper ved grundloftet og løse problemet med installationen af ​​belysningsarmaturer præcist på de steder, hvor de er nødvendige - du kan installere lys på ethvert sted.

  De paneler, hvorfra loftet skal laves, er lavet af aluminiumlegeringer, som har en positiv effekt på deres levetid. Plus øger styrken af ​​dele. Metalet har en speciel belægning på toppen, der forhindrer delene i at falme og hjælper dem med at modstå fugtighedens virkninger.

  En bred vifte af farver, der tilbydes nuancer og teksturer, giver mulighed for at vælge en belægning til ethvert interiør. Sådanne overflader vil se godt ud i køkkener, på balkoner, i korridorer eller i badeværelser.

  Installation, som allerede nævnt, er magt til at udføre selv en novice master. Alt, hvad der kræves til installation, er monteringsvejledningen, og selve cesal lath loftet. På samme tid tager installationen kun et par timer.

  mangler

  På trods af at et sådant design har mange positive kvaliteter, har det også visse ulemper. Det er lidt af dem, og alle vedrører ikke det mest betydningsfulde.

  Først og fremmest er det værd at nævne, at skibets fastgørelsessystem lidt "spiser" højden af ​​rummet, mens den bliver suspenderet. Normalt falder afstanden fra gulvet til loftets overflade ikke med mere end 10 centimeter.

  Den anden ulempe ligger i systemet af fastgørelsespaneler. De kan ikke demonteres særskilt. Hvis det bliver nødvendigt at fjerne et element, skal du adskille det meste af dækningen.

  Retningslinjerne for mønsteret på lærredets resulterende plan er relateret til skinnernes dimension. Jo bredere de er, desto større bliver tegningen. Denne ulempe kan udjævnes, hvis man bruger glatte paneler med samme farve på stikpropper. I dette tilfælde ser hele lærredet ud, og grænserne mellem de enkelte elementer af belægningen er ikke så mærkbare.

  installation

  Til installation er det nødvendigt at forberede nogle værktøjer:

  • niveau
  • blyant
  • roulette
  • Sakse til metal
  • boremaskine
  • Mærkestreng

  Ud over værktøjet er det nødvendigt at købe hængere, hvis installationen ikke vil ske på overlapningen selv, et hjørne, der fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet, strenger eller på den anden side kamme, hvor gulvet og et sæt paneler til hele loftet er fastgjort.

  Alle installationsoperationer begynder med en markering for fastgørelseselementer i ophængningssystemet. For dette måles det nødvendige indtryk fra overfladen af ​​bundloftet i et af hjørnerne af rummet. Afgå som regel fra fem til ti centimeter.

  Et mærke er lavet på dette niveau. Det skal duplikeres i alle andre hjørner af rummet, hvorefter alle mærkerne er forbundet med lige linjer. Her kommer mærkningskablet til nytte.

  Derefter er det nødvendigt at markere fastgørelsespunkterne for suspensionerne. Mærker er lavet på loftoverfladen. Mellem dem bør der være en afstand på højst 100 centimeter.

  Strengere vil blive fastgjort til suspensionerne, mellem hvilke der ikke må være mere end 100 centimeter. På loftet er det nødvendigt at markere de linjer, hvormed de vil blive installeret.

  Som et resultat af markeringsværker skal linjer vises på loftet, der er strengt parallelle med hinanden og ligger i en afstand på højst 1 meter. På disse linjer skal markeres det punkt, hvor suspensionerne skal monteres.

  Du kan begynde installationen af ​​basen. Den første vil gå til årsagen til væghjørnet, som er fastgjort omkring rummets omkreds. Det er nødvendigt at kontrollere sin stilling. Det skal være strengt vandret.

  Næste - suspensioner. For at installere dem skal du bore et par huller i loftet. Har brug for et slag. Når fastgøreren er på plads, kan du starte installationen af ​​dør.

  Alle strengere skal være flush og vandrette. Den korrekte installation af hele strukturen afhænger af deres justering.

  De sidste er skinnerne, hvorfra overfladen er samlet. Der er en nuance her - når næsten hele loftet allerede er samlet, og kun de to sidste paneler forbliver fast, er det nødvendigt at installere den nyeste skinne først. Og først efter det, snap det næstsidste element. Så at samle strukturen er meget lettere.

  Den sidste fase af arbejdet vil være installation af interpanel stik og andre dekorative elementer. For bedre at forstå, hvordan installationen finder sted og hvordan cesal batten metallofter er samlet, kan du se videoen nedenfor. Der vises hele processen visuelt, og efter at have set det, må der ikke opstå problemer med samlingen.

  konklusion

  Rackloft - en god mulighed er ikke den dyreste, men samtidig meget funktionel reparation. På grund af det faktum, at alle elementer i systemet er samlet ganske enkelt, kan du lave en uafhængig installation.