Sådan repareres loftet med gips: forberedelse, installation af bakker og delvis reparation

Det sværeste sted at reparere lokalerne er lofterne, og meget ofte besøger beboere i gamle lejligheder hvordan man reparerer loftet selv. Alt dette er i din magt, du skal bare have lysten og vide, hvordan man gør det. Nu vil vi trin for trin undersøge loftgipset og se videoen placeret på samme side.

Reparation af loftet i lejligheden

Loftgips

På nuværende tidspunkt bruger næppe nogen en cement-sand mørtel til gips. Til dette formål producerer man nu en række blandinger, som tørrer hurtigere og arbejder dem meget lettere.

Loft forberedelse

Loft skal rengøres

 • Hvis du tænker på, hvordan du korrekt reparerer loftet, skal du først sørge for at rense loftet fra det gamle gips. Dette er en komplet rengøring, fordi det er rigtigt, og laget af efterbehandling materiale vil holde godt.
 • Du kan slå den gamle gips på forskellige måder og bruge i dette øjne en økse, en bunke eller en perforator. I nogle tilfælde er selv en kort spatel tilstrækkelig, og det gamle lag er fjernet og frigør betonpladen. Efter fjernelse af unødvendig dækning, støv fra loftet med en kost eller pensel.
 • Efter polstring kan der forekomme fordybninger på trådens overflade, fordi betonbundet kan smuldre nogle steder, f.eks. Langs kanterne eller i lysekronens fastgørelser. Disse korrosioner bør forsegles med en opløsning af gipsblandingen, der tidligere er dækket med et lag af primer. Du skal også forsegle hullet på pladerne og lade det tørre.

Fyrtårne ​​og gips

Primer loftmålingsrulle

 • Vi overvejer at reparere loftet med egne hænder, og inden du fortsætter med blandingens anvendelse, skal du lægge et lag af primer og lade det tørre. Overfladen er bekvemt primet med en malingsrulle, og du kan endda bruge et langt håndtag til at gøre dette arbejde fra gulvet.

For at installere fyret gør stien til gipsblanding.

 • Efter at primeren er tørret, kan du installere fyrprofilerne. Beacons kommer i forskellige tykkelser, fra 6 til 10 mm, og hvilke du vælger afhænger af dine præferencer. Jo tykkere profilen er, desto sværere og mindre vil den falde, men på den anden side er en sådan profil vanskeligere at justere.

Rådet. Sørg for at sikre, at alle fyrprofiler, du køber, ikke har kinks. Det er umuligt at justere et fyrtårn med en kink, og det skal kastes væk!

 • Vi blander en lille mængde gipsblanding, så vi har nok til at installere beacons. Det er bedre at gøre det lidt mindre, og bland det derefter op, fordi du ikke kan bruge det, indtil linjerne tørrer, og du skal smide den overskydende løsning.

Fyret glattes af gipsblandingen fra siderne for at holde det bedre

 • Et blandingsspor anvendes på loftet, et fyrtårn påføres det. Du kan justere en profil ved hjælp af en regel og et langt niveau, og nogle gange kan en regel være med et indbygget niveau. Fra siderne, på fyrprofilen strækker de løsningen, så den bliver en med loftet.
 • Afstanden mellem beacons skal være ca. 10 cm mindre end regelens længde, så hvis reglen er 150 cm, vil der ikke være mere end 140 cm mellem profilerne - dette vil gøre det muligt for reglen at trække frit på kittet.
 • Efter installationen skal alle fyrtårne ​​vente på, at de tørrer. Dette sker normalt inden for et par timer, men nogle gange kan de overlades til næste dag. Det vigtigste her er at undgå at slå ned profilen under plastering af reglen, og hvis du ser at opløsningen er tørret ud tilstrækkeligt, kan du gå videre til næste trin.

Anbefaling. For at blande gipsblandingen i spanden opsamles vand først, hvorefter kittet hældes. Løsningen er lavet med en mixer, der er fastgjort i en lavhastighedstræning (hvis der ikke findes en sådan boremaskine, så brug en normal ved at dreje hastighedsreguleringen (hjul nær knappen) til det mindste).

Proportionerne af vand og pulver er angivet på emballagen. Efter omrøring skal opløsningen stå i 5 minutter, og derefter bliver den pisket igen. Husk at omhyggelig overholdelse af alle anbefalinger fra producenten tillader at bruge gipsblandingen på bedst mulig måde.

Regel afskåret overskydende løsning

 • Knæ opløsningen med en spatel på 15-20 cm bred og anbring blandingen til loftet mellem beacons, så at gipslaget lidt stikker ud over niveauet. Når du dækker et plot på 1m 2 -2m 2 - begynder at stramme løsningen med reglen.

Stucco efter reglen bliver glat

 • Efter afskæring af opløsningen forbliver der forskellige mudder og korrosioner på den, så straks fyld dem med en spatel og stram det igen med reglen, indtil der er dannet en flad, glat overflade. Husk at når du arbejder med gipsplaster, anvendes de kun i et lag! Derfor skal området mellem fyrtårnene kun udfyldes i et trin, så krydspunkterne ikke er faste.
 • Dagen efter gipset skal du rengøre overfladen med en spatel for at formindske alle uregelmæssigheder. Hvis du gjorde alt korrekt, så er loftet i rummet klar til at male!

Bemærk! Det optimale lag af gips på loftet må ikke være mere end 2 cm, og kun i lokale områder til indlejring af huller er et lag på op til 8 cm tilladt.

Delvis reparation

Loft reparation efter oversvømmelse

 • Hvordan kan loftet repareres, hvis naboerne oversvømmede dig ovenfra eller taget lækket? I dette tilfælde afhænger alt af graden af ​​befugtning af loftet. Nogle gange er det nok bare at forme loftet og male det med et eller to lag akrylmaling.
 • Men det sker, at rust kommer frem gennem det gamle gips eller det begynder at falde af. I sådanne tilfælde skal denne gips eller det beskadigede område komme ned til betonpladen, og det er uden valgmuligheder.
 • Når du har slået det gamle gips ned, skal du børste dette område med en børste eller en kost, så der ikke er noget støv tilbage. Omhyggeligt dække det behandlede område med en primer med en maklavitsy, da malervalsen ikke kan komme overalt. Lad primeren tørre.
 • Dæk det prægede område med en startpakke og lad det tørre. Derefter primer overfladen igen og niveau med satengips løsning. Derefter skal hele loftet primeres, og det vil være klar til maling eller vægpapir.

konklusion

Reparation af lofter - det er besværligt, men det kan dog gøres ved hånden. Uafhængigt kan du enten reparere loftet efter en lækage eller foretage en større revision, men for dette har du brug for lidt viden og et ønske om at arbejde. Husk den simple sandhed, at oplevelsen kommer kun, hvis viden er sat i praksis!

Indstillinger til reparation af loftet gør det selv

Der er mange måder at reparere lofterne på, og hver adskiller sig i reparationsteknologi. Alt afhænger af hvad der skal gøres og hvor alvorligt dit loft er blevet beskadiget. Om alle de måder vi snakker med i dag.

Alle, selv en uerfarne mester, er i stand til at lave reparation af lofter i en lejlighed med egne hænder, selv i de sværeste tilfælde. Selvfølgelig blev mange konfronteret med det faktum, at lofter normalt kommer i forfald takket være naboerne ovenfor, som hele tiden glemmer at lukke krane eller sådan noget. Efter en god bugt vil reparationen koste dig en smuk krone, så først skal du forhandle med skadedyrene for kompensation eller gå til retten. Ja, hvis du kompenseres for alt, er det ikke dårligt, men du skal stadig gøre reparationer og gøre det, så lofterne ikke kun har et anstændigt udseende, men også tjener dig i lang tid.

Lofter repareres af mange grunde, og ikke kun når dine naboer oversvømmede dig. Hvis falmet og falmet maling eller otshelushilas hvidvaskes, hvis alt loftbeklædningen svulmede og krøllede - reparation er et must. Ellers, hvis du genindsætter tapetet på væggene og forlader lofterne i samme form, vil de ødelægge udseendet af rummet.

Loft reparation metoder

Loft reparationsarbejder kan altid opdeles i flere typer: våd og tør, dyb og overflade. I tilfælde af let skade på loftet anvendes den tørre og overfladiske metode altid. Den mest tidskrævende vil være en dyb reparation. Ja, der er næsten ingen snavs og støv fra ham, men i gengæld kræver det den højeste færdighed. Dyb reparation, hvis du regner ud er ikke svært, men sveden nybegynder i dette tilfælde bliver nødt til. Før du begynder en dyb reparation af loftet, er det nødvendigt at fjerne møbler og tæpper, hvis det er muligt, er det bedre at dække gulvet med en film, så det efter arbejdet er lettere at slippe af med støv.

Metoderne er forskellige, fordi alt afhænger af, hvad du vil se i det endelige resultat. Vi vil nævne nogle måder at øge arbejdet kompleksitet på:

 • Maling og dækning af lofter.
 • Rengøring til maling eller vægpapir, hvis lofterne er glatte, tørre og ikke har synlige drypper.
 • Nivellering og pudsning. Hvordan man handler, hvis loftet har pletter, drypper og gammelt gips på mange steder skrællet af.
 • Forberedelse til yderligere installation af suspenderede eller nedhængte lofter.
 • Loftsindretning efter naboer fylder dig ovenfra.
 • Reparation efter at du har fløjet taget og loftet bare fugtigt, hvis det er øverste etage.

Sikkerhedsforanstaltninger

Gipsstøv, byggestøv, cementstøv er en slags slibemiddel til huden, hvilket bidrager til udviklingen af ​​bakterier og infektion. Også dette støv vil være skadeligt, hvis det kommer i øjnene og åndedrætsorganerne. Hvis loftet oversvømmes ovenfra og ikke kun med vand, men også spildevand, skal du fjerne de røde pletter, men det gøres ved hjælp af smukke aggressive kemiske agenser, der er meget giftige og har flygtige forbindelser i dem.

Det er svært at udføre reparationsarbejde, da du vil være næsten hele tiden under loftet, der står på rystende overflader. I dette tilfælde trætte hænder, ryg, ben. Derfor skal du sørge for sikkerhed og retsmidler inden du fortsætter.

 • Sørg for at have brug for en hat.
 • Tøj skal være fremstillet af tætte materialer.
 • Sålen bør ikke være glat.
 • Sikkerhedsbriller, eller i det mindste en hætte med et visir.
 • Handsker og åndedrætsværn
 • Pålidelige og stabile geder, hvor du vil føle dig selvsikker.

Nødvendigt værktøj

Før du påbegynder arbejdet skal du altid kontrollere, hvad du har fra værktøjerne og hvad du mangler. Ja, jeg er enig i, at alle allerede har noget værktøj, men det sker, at noget er nødvendigt, og du ved ikke engang, hvad du har brug for. Derfor vil jeg liste over alle de nødvendige værktøjer til arbejde:

 • Perforator - Se efter mindre vægt, men med en minimal effekt på 800 watt. At slå har mejsel på beton.
 • Blandemundstykke til blandinger.
 • Bulgarsk - vi søger også lettere, men ikke mindre end 600 watt. Flap disk eller stålbørste.
 • Slibemiddel og lige stang.
 • Sørg for at have et bygningsniveau.
 • Spatler med fleksible og tynde knive.
 • Trowel, rulle og børste.
 • Skum og pistol til det.
 • Beholder til blanding af gipsblanding.
 • Spray flaske og støvsuger.

Med et sæt af et sådant værktøj er du i stand til at reparere lofter af enhver kompleksitet. Selvfølgelig er dette værktøj valgt til det sværeste loftarbejde, og i henhold til graden af ​​deres lettelse vil listen med det nødvendige værktøj reduceres tilsvarende.

Materialer til reparation og udsmykning af lofter

Nødvendige materialer til reparation, såsom: efterbehandling og start gips, maling, kitt, primer køb kun hos en producent. Hvorfor? Ja, fordi alle de teknologiske test af materialer er lavet på deres egne fremstillede produkter, og derfor garanteres kvaliteten kun, når alle materialer er fra samme fabrikant.

Hvis du udfører reparationsarbejde på loftet, skal du helt sikkert dække væggene og møblerne fra snavs og støv, som vil flyve i alle retninger. Du kan bruge plastfolie til dette.

Tidligere, når man nivellerede lofterne, blev der brugt en maske til at grouse, strække den på ankre og sætte slidstærk, vandtæt cementgips over den. Men før eller siden kommer metalnetet til at manifestere sig i form af røde pletter. Derfor, hvis du vil have reparationen til at vare i lang tid, så er det bedre at bruge et polymergipsgitter eller specielt loftgips.

Hvis dit loft lækker, så til reparation skal du have et farvestof, såsom methylenblåt. Husk at hvis du tilføjer farvestof til blandet gipsblanding, bliver dit loft farvet. Du skal først fortynde farvestoffet i vand og derefter på dette vand og ælte gipsblandingen. På hele reparationsfladen af ​​loftet må du kun bruge en blanding af gips. Den anden nøjagtigt samme skygge du ikke kan finde.

Hvis naboerne oversvømmede dig, og loftet faldt i forfald: gips, tapet og så videre, og du er nødt til at genoprette loftet, må du ikke bruge metalbakker til disse formål, da de vil dukke op gennem tapet eller maling med røde pletter. De bedste beacons for dig er gipsvæggen strimler. De er glimrende vedhæftet ved hjælp af PVA, eller enhver anden lim, såsom "Titan". Brug kun loftblandinger, såsom isogyps, der kan lægges på et loft op til 20 mm tykt for at rette loftet op.

Arbejdsordenen

En person, der aldrig har stødt på reparationer eller færdiggørelser, men som ønsker at gøre alt i huset med egne hænder, er usandsynligt ved første øjekast at sætte pris på tilstanden af ​​lofterne og de nødvendige reparationer. På den ene side er dette ikke særlig godt, men på den anden side, når en person laver reparationer i sit hus, har han en hel masse tid til alt. Det er af denne grund, at hele ordrebetjeningen på loftreparationen vil følge.

 • Først og fremmest skal du kontrollere lofterne og bestemme, hvad din endelige finish vil være.
 • Hvis du oversvømmes, skal du sørge for at evaluere og dokumentere loftets tilstand inden reparationer.
 • Værelset skal tørres helt ved at åbne vinduerne.
 • Re-dokumentation af loftets tilstand.
 • Vi laver reparationer i henhold til den valgte finish.

Foreløbig inspektion af det beskadigede loft

Hovedmålet ved undersøgelse af et beskadiget loft er at identificere alle fejl, der skal løses. Det sker, at loftet kan synke i midten, så her er det nødvendigt at inspicere konstruktionen af ​​bjælkerne og identificere årsagen til synken. Indtil problemet er løst, giver det ingen mening at starte reparationen. Hvis du har betonggulve, mellem hvilke revner der er dannet, skal de være helt rengjort og genplasteret, og i fremtiden skal du lave lofterne langs hele omkredsen. Hvis naboerne oversvømmede dig, skal du lade loftet tørre helt. Se gipsens tilstand, og hvis det ikke er gået væk, prodata med forbehandlingen med specielle løsninger, så der ikke opstår loftspletter på lofterne.

Dokumentation af beskadigede lofter

Dokumentation vil i dette tilfælde være den sædvanlige fotografering. Det er også nødvendigt at identificere defekter. For eksempel, hvis du tager et stykke fiberboard og placer det i garagen for et par dage. Almindelig udseende, du ikke bestemmer staten efter nogen tid, du tager den i hånden. Og hvis du tager et billede, før du placerer det i garagen og derefter sammenligner resultatet på computeren, så ses det, at efter - stykket er blevet mørkere. Hvis det tørres selv med en almindelig hårtørrer, kan salt blive slidt og der bliver pletter.

Dette skal gøres, så efter at reparationsarbejdet er færdigt i loftet, ville pletten, som ikke syntes at være til stede, ikke vises efter reparationen. Der er tilfælde, efter at reparationspletter vises, som du ikke engang har set, de såkaldte skjulte pletter. Måske malede de gamle ejere lofterne med oliemaling før plastering, den olie, der er helt absorberet i betonggulvet, venter i vingerne. Derfor, når dit loft er blevet beskadiget, skal du tørre det grundigt.

Sådan tørres lofter

Håndværkere, der beskæftiger sig med lofter, tørrer dem ved hjælp af en bygnings hårtørrer, efter at overfladen er blevet fuldstændigt rengjort før overlappning. Men for god husholdningstørring er der andre gode metoder, som vi vil tale om nu.

 1. På bøjlerne omkring omkredsen af ​​rummet er det nødvendigt at hænge de mest almindelige hundrede watt pærer med en lyspære per kvadratmeter. Denne metode vil ikke beskadige ledningerne, kun omkostningerne ved elektricitet vil blive øget.
 2. I midten af ​​rummet placeres silicagel i dampgennemtrængelige poser med et halvt kilogram pr. Kvadratmeter. Du kan bruge den mest billige og endda malet.
 3. En afføring er placeret i midten af ​​rummet og en skala er anbragt, hvor flere poser fyldt med silicagel er anbragt. Ved hjælp af skalaer kan du nemt styre niveauet af absorption af fugt.
 4. Pærerne på gederne på siden af ​​silikagelen har brug for noget at dække, så varmen fra dem ikke tørrer silicagel, kan du bruge almindelige plader af hardboard eller plader af krydsfiner.
 5. Værelset skal være helt lukket, uden træk og vinduer ajar. Hvis dørene ikke lukker tæt på grund af den dårlige kvalitet af plastikvinduer, og der er et lille udkast, skal du justere dine PVC-vinduer.

Tørring af loftet på denne måde tager dig ikke mere end en dag. Så snart du bemærker, at kiselgel på vægten er ophørt med at gå op i vægten, eller hvis indikatorerne er bremset, kan tørringen være færdig efter ca. to timer. Sørg for at fotografere det endelige resultat og sammenligne det med de foregående billeder.

Det er også nødvendigt at holde styr på temperaturen i det tørrede rum. Hvis det bliver for varmt, slukkes lamperne, indtil temperaturen falder inden for 40 eller 45 grader, og lamperne kan tændes igen.

Vælg en metode til reparation og type finish

Efter tørringstrinnet skal du beslutte, hvordan reparationerne skal foretages, og hvilke lofter du gerne vil se i dette rum. Kontroller omhyggeligt loftets tilstand efter tørring. Det sker, at du ikke oversvømmes meget, men gipset kan skrælle fra loftet i hele lag.

Kontroller loftet for ensartethed ved hjælp af en regel eller et niveau. Hvis uregelmæssigheden når fem millimeter, kan du få en delvis reparation af de steder, der er defekte. Hvis der er dråber på mere end 15 millimeter, så er der brug for en professionel gips, som er i stand til at niveauere dem til en perfekt tilstand.

For at bestemme reparationen af ​​loftet skal du tydeligt forstå sine typer og metoder. Dette er nødvendigt, så at du ved installation af for eksempel loftslofter ikke gipsede eller låste betonggulve. Det vil absolut ikke gøre dig noget godt.

Hvidvask med kalkmørtel

Dette er en billig, enkel og gammeldags metode, som ikke er brugt i loftets udsmykning. Hvidvask kan være et allergen, og denne metode vil være mere egnet til udhus.

Efterbehandling gips

Jeg vil sige, at alle moderne blandinger er lidt støvede, så jeg anbefaler ikke at lave en sådan finish i børnehaven eller i soveværelset. Dette kan gøres, hvis lofterne senere bliver malet. Denne metode er heller ikke dyrt, det eneste - lofterne for maleri skal helt sikkert være perfekt. Hver defekt vil være synlig på den malede overflade. Moderne maling er i stand til at gøre dine lofter både matte og spejl. Det vigtigste er at forberede en overflade til maling.

Kunst loftmaleri

Her har du selvfølgelig brug for en kunstner professionel. Malede lofter for en amatør og niveau loftet til en perfekt tilstand er ikke påkrævet, da maleriet er lavet på gips. Hvis du beslutter dig for at anvende et lag akryllak, så vil alt blænding forkæle alt skønheden i loftmaleriet.

Stikker tapet på loftet

Alternativ og billig løsning i forhold til maleri. Næsten i hver tredje lejlighed kan du finde lofter med tapet hængt. Billige, enkle, men lofterne skal udjævnes, før de klæber.

Opførelse af lofter

Der er ingen grund til at niveauer beton gulve. De hævede lofter giver dig selv mulighed for at indse og komme med mange designeffekter og designs. I dette tilfælde kan loftrummet bruges til kommunikation. Den eneste ulempe ved nedhængte lofter - dette niveau af loftet vil være lavere med 12-20 centimeter og deres høje omkostninger. I processen er det muligt at gøre det samme og lydisolering.

Denne type loftarbejde betragtes som det nemmeste og trækker ikke meget spild og tid. Dybest set for jobbet skal du:

 • Betonboremaskine.
 • Skruer med dowels.
 • Gipsvæg, du kan endda fugtighedsbestandige.
 • Selvfølgelig skruetrækker.
 • Gips gips eller kit.

Hvis du beslutter dig for at ændre dine lofter drastisk, og for eksempel lave Armstrong-lofter, skal du bruge materialer og værktøjer:

 • Installationsskum, dowels, skruer, ankerbolte og bolte;
 • Collets til en bestemt type af loftet;
 • Boremaskiner til hver af de typer fastgørelsesanordninger og suspension på lysekronen;
 • Materialer til dyb rensning af dit loft: silicagel eller blå vitriol.

Stræklofter

Også kræver ikke justering. Det eneste der skal gøres er at støve ud. Dette gøres ved hjælp af PVA lim, som påføres hele loftet, eller du kan blot male det. Streklofter er normalt af forskellige typer: matte, spejl, farve, med maleri, foto. Det vil også fjerne din højde med 5 - 10 centimeter og kommunikation bør ikke lægges.

Falske lofter

De er lavet ved at dække loft med klapbræt, gipsvæg, MDF og andre materialer. Kappe er lavet på et metal eller en træramme, der er fastgjort på loftet. Meget ofte beklædt med plastpaneler. De kan vælges til enhver tone og farve.

Ved hjælp af gipsvæg er der især lofter til yderligere maling eller efterbehandling. I køkkenet er kassen f.eks. Bedst lavet af stænger eller metalprofil. Da køkkenet har flere dampe og fedtet snavs, som altid har tendens til at blive opad. I resten af ​​værelserne kan kassen fremstilles af samme gipsvæg. Hvilket skal imprægneres med en vandpolymeremulsion. Strimler limes til loftet med lim og fastgøres med skruer.

Typer af loft reparation og processen med ydeevne af arbejdet

Hvordan man laver til at male eller male - Denne type arbejde er beskrevet ovenfor. Jeg vil kun tilføje, at det tidligere lækkede loft skal gå gennem en dyb rengøring og tørring. Det skal også behandles med desinfektionsmidler. Alt arbejde udføres som i eftersynet.

Overflade rengøring af loftet

Denne type arbejde vil være lidt vanskeligere, men billigere for forbrugsstoffer. Det bliver vanskeligere, fordi hænderne simpelthen "tages væk", når de udføres. Materialer til overflade rengøring af loftet:

 • Bar og slibemiddel.
 • Midler til skylning af tapet eller maling.
 • Gipsgips til lofter.
 • Primers på gips, der fortrinsvis har biocidholdige egenskaber.
 • Polymer efterbehandling gips.

Det begynder normalt med fjernelse af gammelt tapet, maling gips. Det vil sige, gulvpladen skal forblive rent. Hvis der er suspenderede og nedhængte lofter, så er det ikke nødvendigt. Ved hjælp af en stang og slibemiddel til rengøring af hele overfladen og dedust, kan du bruge en støvsuger.

Når loftet er støvfrit, skal du igen se nærmere på de huler, hvor maling eller anden belægning er forblevet, rengør den igen. Hulene i loftet er bedre at lukke gipsblandinger med en hård og ret bred trowel.

Efter at have gennemboret, er det nødvendigt at prale det. Vi vælger primeren med dyb penetration, som påføres med en fleece rulle. Efter at primeren er helt tør, kan du begynde at male loftet med akryl eller andre malinger.

Video om hvordan man rengør overfladen af ​​væggene og loftet

Leveling og replastering af tørrede lofter

Hvis dit loft er malet, kan al maling fjernes ved hjælp af et slibemiddel eller ved hjælp af en særlig remover. Det er nødvendigt at sprøjte med rigeligt vand og efter et par timer med en trowel for at fjerne alt gips. Det skal fjernes let og i lag.

Så snart loftet er helt tørt, installeres beacons på lofterne langs bredden af ​​din store spatel og begynder at gips. Vær opmærksom under indretningen af ​​loftet - gipsblandingen på tidspunktet for påføringen bør ikke komme ud. Du skal blande opløsningen i små portioner, så du har brug for en assistent, som hele tiden vil blande hele den nye og nye del.

Det sidste lag af gips er påført ret tyndt. Som følge af justering i loftet vil der være små fremspring eller klumper. De skal rengøres med et slibemiddel og en træblok.

Til sidst skal et lag af efterbehandlingstæt ikke overstige en millimeter, så snart gipset er tørret. Dette skal gøres omhyggeligt og straks for at opnå en jævn og jævn overflade. Hvis du vil lim vinyl eller ikke-vævet tapet, vil de nemt skjule små uregelmæssigheder og stød.

Video om, hvordan gipslofter

Overhaling af loftet

Du skal bruge det næste sæt materialer og værktøjer til seriøst arbejde, som f.eks. Reparation af lofter, efter at du er blevet hældt ovenfra, fjernelse af sort mugg fra lofter, der opstår i forbindelse med høj luftfugtighed, udjævning lofter og så videre.

 • "Hvidhed" er en chloreret flydende oxidationsmiddel.
 • Kobbersulfat.
 • Skum samling.
 • Primer, helst dyb penetration af beton.
 • Forstærkningsmaske - til tætning af leddene, hvis beklædt med gipsvæg.
 • Monteringslim eller PVA.
 • Start af gips til lofter. Husk, at gips af sand-cement blanding ikke vil holde godt.
 • Fyrene gips.
 • Betonbor og skruer med dowels.

Denne type reparation kan ske både på særskilt beskadigede områder og rundt om loftets omkreds.

Arbejdsstadierne under revisionen er ikke meget forskellige fra andre former for arbejde. Obligatorisk tørring, re-plastering, fuld rengøring, forsegling af revner og så videre. Vi renser revnerne, dette gøres ved hjælp af en perforator og fra dyserne vælger vi en smalere børste i overensstemmelse med bredden af ​​loftspringen. Det sker, at pladerne er meget stramme, og der er praktisk talt ingen kløft. I dette tilfælde skal du simpelthen behandle spalten med en dyb penetrationsprimer. Læg malingen og glans over de mellemliggende fliser med gips. Så kan du gips.

Også dybe revner mellem pladerne kan og skal forsegles med skum. Først tørre revnen, så zapenivaem og kun derefter anvende en primer. Husk at skummet ikke kan holde fast i primeren, og fugt kan sive igennem mikrogabene igen. Hvis delvis reparation er nødvendig, er det tilrådeligt at anvende det færdige kit af samme mærke som det var. Ellers vil den reparerede del af loftet skille sig lidt ud.

Reparer malet lofter efter oversvømmelse

Når du er oversvømmet, er det nødvendigt at fjerne maling fra loftet, ellers kan der forekomme gule pletter på den nye overflade. Affedt og fjern mikroorganismer ved hjælp af hvidhed. Pas på med dette job, da kemikaliet er meget aggressivt. I tilfælde af hvidhed på huden skal du skylle det beskadigede område med rigeligt vand og om nødvendigt konsultere en læge.

Du kan desinficere med en svamp, som placeres i en bakke med et kemikalie. Svampen skal stikke ud fra pallen og ved at trykke skålen i loftet desinficerer vi det omkring omkredsen. Så snart reaktionen begynder - hissing eller skum vil gå, flytter vi til et nyt websted. Alt er gjort i en spiral - starter fra væggene og når midten af ​​loftet. Efter denne behandling skal loftet tørres. Det kan du gøre ved hjælp af naturlige metoder.

Derefter kan overfladen behandles med kobbersulfat ved hjælp af en almindelig malingsrulle. Kassér alle forbrugte materialer straks, da de er giftige og sundhedsskadelige.

Lad os opsummere reparationen af ​​lofter

På baggrund af ovenstående tror jeg, at nu er alt ret klart og forståeligt, hvordan og hvad de skal gøre. Vigtigst, husk de mest nødvendige og grundlæggende punkter:

 • Gipsplader er den nemmeste og mest effektive måde at lave et fladt loft på i et tørt rum.
 • Bundloftet er ikke nødvendigt til gips ved montering af hævede lofter eller falske lofter.
 • Trælofter ser smukke ud, hvis de er lamineret med laminat eller klapbræt. Som skal dækkes senere med flere lag lak. Men det gøres i de værelser, hvor du er sikker på, at naboerne fra oven ikke vil oversvømme dem.

Hvis du finder en fejl, skal du vælge tekstfragmentet og trykke på Ctrl + Enter.

Trin af loft reparation - se professionel

Først og fremmest kommer ind i rummet, taket rammer øjet. Fra sin æstetik bygger en generel mening om rummet som helhed. Pålidelig loftoverflade fortjener opmærksomhed mere, end du tror. Trin for trin skridt til at reparere loftet vil hjælpe med at bringe dækslet i orden. Hvis du gør jobbet med dine egne hænder, kan du spare mange penge.

Erfaring og praksis er vigtig i alle faser. Hvis du ikke har oplevet det før, anbefaler vi stærkt, at du kontakter en specialist. De endelige omkostninger ved projektet afhænger af loftets størrelse og kompleksitet. Højt kvalificerede specialister vil bidrage til at udvikle et projekt, fatte det ind i et design og belyser alt på kort tid.

Det første skridt er valget af loftmateriale. På dagens marked er et stort udvalg af materialer svært at vælge den bedste løsning, hver er god på sin egen måde fra disse overvejelser, vi vil røre ved hver.

De mest populære er:

 • renvaske;
 • maling;
 • Tapeter;
 • Plastpaneler (MDF);
 • Loftsplader;
 • Suspended konstruktion;
 • Træ;
 • Rack overflade;
 • Armstrong;
 • Spændingsdug.

trimning

For at rense den gamle overflade skal være til det fulde fundament, hvis reparationen udføres i en ny bygning, gå til næste trin.

Den gamle finer er helt fjernet. Gamle hvidvask og gips er først gennemblødt med en rulle. Ruller fugtet med varmt vand og forsøge at presse ind i overfladen. Tør rullen våd igen, gentag proceduren. Våd overflade begynder at skrabe med en spatel til betonbasen. Store værelser er gennemblødt i områder for at forhindre tørring.

Hvis overfladen var belagt med en oliebaseret maling eller en vandig emulsion, ville det være vanskeligt at fjerne på en simpel måde. Den mekaniske metode er besværlig og tager meget strøm, så køb en vask. Vasken er en kemisk opløsning, der korroderer overfladen. Mættet med vaskeopløsningsloft, skal det stå i 12 timer for at infuse. Fortsæt nu med at fjerne den gamle maling.

I de gamle præfabrikerede huse er der dekoration af dekorative paneler. En almindelig skrabning hjælper med at fjerne panelet. Fjern de resterende pletter med det samme, så de ikke vises på den nye overflade.

Crack elimination

Alle revner, sømme skal fjernes, ellers vil det alle påvirke den nye overflade. For det første skæres hver knæk. Skæreprocessen indebærer udvidelse og nedbrydning af furen. Som assistent kan du bruge en hammerboremaskine, en mejsel eller endda en mølle. Fordelingen vil muliggøre en bedre revnedannelse af revnen, og det tillader ikke at krybe videre.

Hver revne er renset for støv og snavs. Sørg for at behandle indersiden med en primer, hvilket vil forbedre vedhæftningen af ​​den fremtidige løsning på overfladen. Størrelsen af ​​fejlen er vigtig!

Små lette knitringer kan forsegles med tætningsmiddel eller skum. Skumgabet må kun udvides, kun efter at overskuddet er skåret. Store revner tæt op ved hjælp af serpyanka net. Gitteret virker som en anden primer, figurativt selvfølgelig.

Enhver sammensætning anvendes med indsats og skubber den indvendigt. Serpyanka er nødvendigvis limet til de faste steder, og bredden dækker hullerne med 1-2 centimeter på hver side.

underuld

Den rensede overflade kan belægges med en primer. Primeren har både klæbende og antiseptiske egenskaber. De områder, der er ramt af svampen, er forbehandlet med svampekomponenter. Efter påføring af antifungale blandinger skal belægningen tørres. Primeren påføres på den tørre væg med en rulle, hvis det er svært at bruge en børste til at kravle med en rulle.

Jordens sammensætning er dækket i 2-3 lag, imellem hvert lag modstår 3-4 timers pause. Den flerlags kage af primeren danner en film, som vil hjælpe med at bevare det ydre lag så længe som muligt.

dekoration

Den forberedte overflade skal udjævnes, inden den afslutter, ellers kan den modstående belægning ske. For at gøre overfladen glat hjælper en af ​​måderne - våd gips eller gipsplader.

Vådgips

Denne type gips anvendes udelukkende til udjævning. Der er mineral-, akryl-, silikat- og siliconblandinger. Hver type har sine egne fordele og ulemper, for at vælge den rigtige det ville ikke skade for at adskille egenskaberne.

Mineral blanding

En blanding af mineralsk gips er inkluderet i klassen af ​​miljøvenlige materialer. Dens sammensætning består af rene og sikre komponenter - hurtiglime, portlandcement, natursten, modifikatorer.

 • styrke;
 • Modstand mod temperaturændringer;
 • Modstandsdygtig mod fugt
 • vejrtrækning;
 • Brænder ikke;
 • Let at passe på.
 • Scanty palette af nuancer;
 • Nogle gange er der revner (nogle gange når de ikke følger reglerne).

Akrylforbindelse

Akryl er den vigtigste komponent i denne sammensætning. Polymerharpikser giver komponenten et attraktivt udseende og elasticitet. Modifikatoren giver dig mulighed for at opnå de ønskede egenskaber. Produktionsfarvestoffer tilsættes i doser, ensartet farve garanteres. Heterogenitet af stenfraktioner garanterer ikke ensartet forbrug af materiale.

 • Mekanisk stabilitet;
 • Modstandsdygtig mod fugt
 • Knækker ikke;
 • Brænder ikke;
 • Øget varme- og lydisolering;
 • Let at passe på.
 • Undgå at trække vejret
 • Fading under påvirkning af solen.

Silikone + silicatgips

Hovedkomponenten er en silikoneharpiks blandet med naturlige fyldstoffer.

 • Falmer ikke;
 • Ikke udsat for temperaturændringer;
 • Dampgennemtrængelige;
 • Som en del af antiseptika
 • Sprækker ikke.
 • omkostninger;
 • Kræver ansøgningserfaring.

Nivellering af overfladen med en våd kitt betragtes som en klassisk måde, men kræver dygtighed.

gips gipsplader

Plader af gipsvæg bruges til at niveauer højt skævte overflader. Ud over det ideelle loft får du øgede egenskaber ved varme- og lydisolering. Glatte træflader gør det muligt at fastgøre arkene uden montering af monteringsstrukturen.

En specielt rejst ramme er samlet fra en galvaniseret profil, og derudover har der lavet termoeliseringsmåtter, vil egenskaberne stige. Rammens maksimale højde når 15 centimeter, og for lave værelser 5-7 cm.

Monteringsrammen opstår i følgende rækkefølge:

 • Overflademærkning;
 • I midten af ​​to sider (bredde, længde) er profilen fast, opdeling af lokalerne i 4 firkanter;
 • Fremstil fastgørelsessuspensioner, som vil blive plantet resten af ​​profilen;
 • Styrene er fastgjort med skruer;
 • Mount fastgørelseshoppere;
 • Sy på de manglende dele af rammen;
 • Montering af elektriske ledninger;
 • Sheathe gipsplader.

Det er bedre at fastgøre ark i fuld størrelse sammen. Pladen har store dimensioner, og det er svært at holde styr på hele området, i højden det kan bryde. Efter at have ramt rammen med ark, lim alle sømme med en serpianka og sæt det på toppen med et lag af kitt. Afslutningsfasen af ​​putty anvendes i overensstemmelse med overfladeniveauet. Efter tørring er gipspladerne jordet, jordet og overført til overfladen.

maleri

Efterbehandling er ikke begrænset til forberedende processer, det er på tide at flytte til afslutningsdelen. Etaper af reparation af loftet indebærer også maling eller efterbehandling med andet materiale. Maling bruges mindre og mindre som et færdigmateriale til loftet. I stedet for lakering kom materiale nye traditionelle overflader.

Før maling skal loftet være forberedt - dækket med primer i 2-3 lag. Efter tørring fortsæt. Til arbejde har du brug for en rulle på en lang stang og en børste. Det første lag af maling kaldes et forsøg, udseendet efter påføring af det primære lag påvirker ikke det endelige udseende. Til maling ved brug af vandbaseret eller akrylmaling, som påføres ved en særlig metode mindst 3 lag.

Plastic Panel Patch

Moderne plastpaneler har nået deres højdepunkt, udseendet har en stor strukturel mangfoldighed. Fastgør panelet kan være direkte på loftet, eller brug en ramme lavet af træ eller metal profil. Fastgørelsespaneler på en træramme fremstillet med specielle beslag og pinde. Plast er praktisk at fastgøre til metalprofilen med korte skruer.

For en pæn foring skal du bruge startpladen, det spidses rundt om kanten og skjuler panelernes kanter. Overvej omhyggeligt installationen af ​​det første panel, dets skævhed vil medføre en defekt i hele strukturen. Fastgørelse af det sidste panel vil medføre vanskeligheder, for at undgå et akavet øjeblik, skal du først indsætte panelet i panelet og derefter glide det ind i vendingen.

Dæk loftet med tapet er vanskeligere end du kan forestille dig. Ulejligheden ved processen kombineret med hver enkelt strimlens justering langs hele længden forårsager ønsket om at tabe alt. Valg af denne type finish uden erfaring - håndkendelse. For at forenkle kan du vælge tapet uden et billede.

For ikke at oversætte dyre lærreder, køb en rulle af billig tapet og øve, overfør oplevelsen til den endelige version.

 • Pasting starter indendørs;
 • Lim kun de to, der står bag hinanden;
 • Det er mere bekvemt at klæbe en med en rullestift;
 • Start med at forberede limen;
 • Lim tapet på en primet tør overflade;
 • Lim påføres på tapet og på loftet;
 • Hver strimmel limes til leddet til den forrige.

Loftfliser

Loftfliser er stadig populære. Flisen er lavet af polyurethan eller udvidet polystyren. Typer af mønster og form af fliselagte paneler har et bredt udvalg, så du kan vælge under ethvert interiør.

Dækker loftet med fliser er lettere end tapet, men der er nogle tricks. Før du klæber, skal du sørge for at behandle overfladen med en primer.

 • Til fliser satte sig smukt, før påfør markeringen med en blyant eller markør;
 • Uanset hvilket arrangement der vælges, divideres rummet først i 4 identiske rektangler;
 • Installation af en hvilken som helst metode stammer fra midten af ​​rummet;
 • Brug kun polymerkonstruktion lim;
 • Punkter af lim anvendes med en afstand på 15 centimeter;
 • For pålidelighed skal du trykke på flisen i mindst 60 sekunder;
 • Det sidste trin er at lime sokler.

DIY loft reparation

Hvad begynder reparationen af ​​eventuelle lokaler? Selvfølgelig, fra reparation af loftet. Sådan gennemføres reparationen af ​​loftet i lejligheden med egne hænder, vil blive diskuteret i denne artikel.

Det er nødvendigt at reparere loftet hvert 10. år, da der i løbet af denne tid ikke er opsamlet et lag vandbaseret maling eller lime. Over tid begynder det at falde ned, og små revner vises. Også reparationer kan være nødvendige, hvis du finder ud af, at leddene i loftfliserne er ujævne eller leddene er for synlige.

Artiklens indhold:

Forberedende arbejde

Mange tror fejlagtigt, at loftet er lettere at montere, da reparationsarbejdet ikke er nødvendigt. Faktisk er det bedre at fortsætte med at blanke eller klister over med tapet, så det vil trække vejret, støv vil ikke ophobes på det, og denne færdiggørelsesmetode er meget billigere end nogen anden.
Enhver reparation begynder med, at du vil fjerne alt fra lokalerne. Loftsreparationer er ingen undtagelse.

Fjernelse af gamle trim fra loftet

Derefter skal du fjerne det foregående omslag. Disse kan være: lime, maling, tapet og så videre. Dette arbejde er enkelt, men tidskrævende og kræver yderligere beskyttelsesmidler.

Du kan fjerne tidligere belægninger på forskellige måder afhængigt af deres sammensætning.

 • Malingen vaskes med specielle midler, lime - med vand, tapet - først revet af og derefter gennemblødt med vand.
 • Skumplader fra loftet kan let fjernes med en metalfolie. For at reparere loftet godt, skal det rengøres til jorden.

Sådan fjernes vandbaseret maling fra loftet

Det er vigtigt at forstå, at der er billige maling og dyrebare af høj kvalitet.

 • At fjerne en billig vandbaseret maling nok til at suge den med vand.

Algoritme for handlinger:

 1. Våd malingen en gang med varmt vand ved en temperatur på 60-80 grader. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige malerulle med en lang bunke, børste, børste eller børste;
 2. Vent 10-15 minutter;
 3. Våd malingen igen med varmt vand af samme temperatur;
 4. Brug en stålspatel, fjern det gennemvædet lag af vandbaseret maling.

Ved udførelse af sådanne værker kan der forekomme små ridser i loftet, så efter at have fjernet den gamle maling, skal loftet sættes på plads.
For at gøre dette skal du bruge færdigstilt kit, som normalt sælges i spande. Det er nemt at anvende på loftet med et lille lag og sand.
Se også omhyggeligt på alle sømnes tilstand. Sæt dem om nødvendigt med gips. Mere om dette vil blive diskuteret nedenfor.

1. malerulle
2. penselbørste

 • Det er vigtigt at vide, at dyre vandbaserede malinger af høj kvalitet ikke er bange for vand. Derfor kan du kun fjerne denne maling med sandpapir, og det vil være svært at gøre. Hun er meget dårlige skind.

I denne situation anbefales det at anvende en god primer, og en dag senere et nyt lag maling. Selvfølgelig kan denne mulighed tages i betragtning ved genopretning, når der ikke er nogen alvorlig skade på loftet.

Primer loftbelægning

Efter rengøring anbefales loftet altid at bruge et lag af primer.

Enhver form for brug er tilladt i lejlighederne. Primerens hovedfunktion er at skabe et styrket beskyttelseslag på grund af dyb penetration i overfladen, der behandles. Dette sparer alt efterfølgende materiale på toppen af ​​det.
De fleste af primersammensætningerne er universelle og egnede til både lim og kalkmaterialer. Når du køber, kan du altid kontakte sælgeren.

Hvordan ser rengørings- og primerloftet i praksis ud i videoen:

Forberedelse og udjævning af loftet

Yderligere reparationer er bygget på grundlag af hvad du har brug for. Hvis du planlægger at niveauet loftet, så gør det med en gipsblanding eller gips. Men før nivellering, skal du sørge for at genoptage loftet som tidligere nævnt. Dette vil give bedre greb.
At justere loftet vil have brug for en pose med gips og kitt.
Forbruget af materialer afhænger af dit lofts areal. Når du kommer til butikken, skal du vælge den rigtige mængde emballage. Hvis du er i tvivl, skal du undersøge hos sælgerne, hvor meget gips og kitt vil være nødvendigt for dit område.

Brugte værktøjer

 • gips trowel;
 • to spatler - store og små.

Tag seriøst valget af værktøjer. Det er ikke værd at spare, men det er bedre at købe højkvalitets spatler og trowels, fordi det endelige resultat af dit arbejde vil afhænge af det.

1. trowel;
2. spatel;
3. Gipsspatel 350 mm

pudsning

At opløse tør gips blandes med vand i henhold til instruktionerne om pakning og blandes godt. For mere grundig blanding kan du bruge en lavhastighedstræning med en dyseblander.

Efter påføring af hvert lag overlades overfladen til tørring i en dag.
På dette udkast er tilpasningen af ​​loftet afsluttet, og du kan begynde at arbejde med kitt. Det vil hjælpe med at justere alle mindre uregelmæssigheder.

Sætte kittet

Putty bruges til færdiggørelse af det sidste loft. Det bruges efter grov indstilling af store revner, uregelmæssigheder, riller og overflade dråber med gips. Reglen gælder også her, som med gips - efter at have anbragt hvert lag, skal en dag passere, inden den påføres den næste.

Efter tørring af kitt kan loftet slibes til perfekt glans.

Typer af kit til beredskab:

 • Der er tørpotter. De sælges færdigpakkede i poser. De skal først fortyndes med vand og knædes;
 • Klar putties, som normalt sælges i spande. Som tidligere nævnt anbefaler vi at bruge færdigblandet kitt, fordi de er nemme at arbejde med.

Til maling er det ønskeligt at anvende en polymerkittet. Hun har den største tid "liv", dvs. efter påføring kan den strækkes i længere tid, hvilket betyder, at det er muligt at træne og niveauere hele overfladen grundigt, inden sammensætningen begynder at tørre. Det har også en meget fin slibning, som vil have en positiv effekt ved overfladebehandling.

Putty er valgt på grundlag af hvilken det vil blive anvendt. I udvælgelsen vil du også hjælpe konsulenter i bygningsforretninger.

Efter afslutning af plastering skal loftet igen dækkes med et lag af forstærkende primer. Ansøgningen skal være ensartet over hele overfladen. Brug en malingsrulle til dette og en børste til vanskelige steder. Ved belægning af meget absorberende overflader kan det være nødvendigt at anvende flere lag. Efter påføring af primeren vil forbruget af efterfølgende materialer, som nævnt tidligere, blive kraftigt reduceret.
Primeren spiller også rollen som antiseptisk.
Hvis loftet passer dig perfekt, så fortsæt til dens umiddelbare dekoration.

Fin loft finish

Efter tørring af gipset kan du hvidtvaske loftet, male eller indsætte over tapetet.

Sådan holder du tapet vinyl og maleri

Hvordan male loftet med vandbaseret maling

Hvis der er problemer med udvælgelsen af ​​maling, så kan du finde ud af, hvilken slags maling der skal vælges til vægge og loft fra vores artikel.

Efter at have gennemført en sådan grundig reparation, bliver loftet lige og smukt. Følgende reparation vil blive påkrævet ikke tidligere end i 10 år.

Omfattende loftsreparation: hvor skal man starte, arbejde, arbejde efter bugten

Gør-det-selv reparation af loftet er helt muligt selv i de sværeste tilfælde, såsom bugten over hele området med fækalt vand ovenfra. Det er selvfølgelig bedre at være i god overensstemmelse med gerningsmanden om kompensation for udgifter og arbejde. Betaling af egne lønomkostninger kan opnås gennem retten - beregnet af det gennemsnitlige marked for denne type arbejde. Men domstolene - domstolene, og loftet skal stadig gøres, og helst, så det ikke flød.

Loft i lejligheden repareres ikke kun i nødstilfælde. Malingen falder og falmer, hvidvaskningen skrælner, huden er jarred og puffet op - i hvert fald er det nødvendigt med reparationer. Selv med den enkleste genopretning kan loftet ikke ignoreres: det var tidligere ret anstændigt, på baggrund af bare nyt tapet ville det ødelægge hele udseendet af rummet. Metoder til reparation af loftet, afhængigt af dets tilstand, varierer noget, så først og fremmest vil vi beskæftige os med typerne af dens reparation.

Sådan repareres lofter

Typer af reparation af loftet kan opdeles i overfladisk og dyb, tør og våd. Overflade metoder er altid tørre og anvendes i milde tilfælde. Dyb reparation på den våde måde giver mindre støv og snavs, men er mere arbejdskrævende og kræver forholdsvis høj færdighed. Selv en mester novice kan lave tørre, dybe reparationer, men du skal svede, og hele lejligheden skal være forberedt: tag tæpperne af, fjern møblerne eller dække dem med pålidelige dæksler, beskytt gulvene i hele rummet med et hårdt bord eller en tykk film - allestedsnærværende støv.

Afhængigt af det endelige mål og tilstand er metoderne til reparation af loftet for at øge kompleksiteten opdelt som følger:

 1. Plader til maling af det tørre loft.
 2. Overflade rengøring til maling eller vægpapir - med et fladt, tørt, ikke-dråbe loft.
 3. Replastering og udjævning - i nærværelse af pletter, striber, skrælning af gammelt gips.
 4. Forberedelse til installation af et ophængt loft.
 5. Reparation af loftet efter lækager ovenfra.
 6. Overhaling, når dæmpning ovenfra er mest nødvendig på de øverste etager efter en større revision af det tidligere lækkende tag.

Beskyttelsesforanstaltninger

Cementsand og gips støv er farligt ikke kun for åndedrætsorganerne og øjet. Konstruktionsstøv på huden - et slibemiddel, der åbner vejen for infektion. Hertil kommer, at medicinsk forskning har fastslået, at fedtopløselige stoffer (de er en del af lakering, primere, vaske og rengøringsmidler) stadig kan trænge ind i kroppen gennem svedet, dampet hud og, som de siger, slår leveren. Endelig for at fjerne pletter og drypper fra loftet, især hvis der var spildevand, er midlerne selv aggressive, giftige og giver de samme aggressive og giftige flygtige forbindelser.

Endvidere er det umuligt at reparere loftet, stå eller ligge på det, og skal arbejde på vægten, på en dag uden at kigge på fødderne. Resultatet er øget træthed, langsom synkronisering og øget risiko for skade. Derfor har du besluttet at reparere loftet, skal du straks tage hånd om midlerne til beskyttelse og sikkerhedsforanstaltninger:

 • Hood med en cape-nazatylnik; i ekstreme tilfælde - en bred brimmed hat;
 • Tætsluttede og helt tætte kropstøj lavet af tykt stof;
 • Sko på skridsikre såler, tynde nok og bløde til at føle over det på gulvet;
 • Respirator petal;
 • Sikkerhedsbriller;
 • Latexhandsker, selv til tørre reparationer;
 • Pålidelige geiter eller kompakte sammenfoldelige stilladser til indendørs brug.

værktøj

Hvordan begynder man at reparere loftet? Ved at kontrollere tilgængeligheden af ​​værktøjer og købe de manglende. Ud over de sædvanlige hjemmeværktøjer til reparation af loftet skal du:

 1. 800 W slag eller kraftigere, men lettere vægt;
 2. Mejle 4-6, 20-30 og 80-100 mm til beton til stansen;
 3. Til ham eller til boreblandingsdysen til blanding af opløsningen;
 4. Vinkelboremaskine (Bulgarsk) 400-600 W og mere, men også lettere;
 5. Metalkabelbørste med en diameter på 100-150 mm til en konventionel boremaskine;
 6. Rettestang til slibemiddel med en længde på mindst 500 mm og en bredde på 80-100 mm;
 7. Boble niveau fra 1000 mm;
 8. Metal spatler med et tyndt fleksibelt blad skæret til kile til knivens skarphed - 40-60 og 100-120 mm;
 9. Metal spatler med en hård stump lige blade 100-150 og 400-800 mm;
 10. murske;
 11. Runde og fleytsevy børster 30-40 og 80-120 mm;
 12. Maling ruller - svampet og fleecy;
 13. Injektorpistol til skum;
 14. Plast spand 5-20 liter;
 15. En halv større affaldskugle er større i størrelse til blanding af gips;
 16. Husholdnings spray;
 17. Støvsamler til husholdnings støvsuger, købt eller hjemmelavet.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at købe en stang til slibende mesh. Passer til størrelsen af ​​træstykket fra tørt gammelt træ. Det kontrolleres for ensartethed ved niveau, regel eller tegning linjer, som en skole linje. Rutenettet, således at den ikke går ud på arbejde, er den pakket med en overlapning på 100% på modsat af ansigtet. Gitteret er fastgjort med to rækker kontorstaster.

Dette sæt værktøjer kan bruges til at reparere loftet af enhver grad af kompleksitet. For enklere tilfælde bliver kittet forkortet. Hvilken slags instrument præcis hvilke operationer der skal foretages, beskrives nærmere i afsnit om typer reparationer.

Reparationsmaterialer

Ved enhver reparation af loftet, for at beskytte væggene og gulvet, har du brug for en polyethylenforstærket film med en tykkelse på mindst 0,15 mm; Ofte bruges dette til emballering af store husholdningsapparater. Den bedste film er sort. I fremtiden afhænger sortimentet af materialer afhængigt af typen af ​​reparation af loftet betydeligt.

Overvej de typer af teknologi, men du skal også bemærke, at de anvendte materialer til fælles (begyndelse og efterbehandling af gips, primer og maling, kitt og maling), det er bedre at købe fra samme fabrikant. Pointen her er ikke i nogle hemmelige additiver "fra konkurrenter", men i det faktum at materialer testes, er selvfølgelig "alene" og i dette tilfælde er deres garanterede kvalitet garanteret.

Dækker til maling eller hvidvaskning

Dette er den nemmeste loftreparation. For det bliver nødvendigt:

 • Selvdrejende skruer 6x80 mm med propylendukker.
 • Boret på betong på 6 x 90 mm.
 • Gipsplader.
 • Skruer 4x20 mm.
 • Dyse krydser til en boremaskine til skruenes skruer.
 • Konstruktion gips.

Overflade rengøring

Dette arbejde er allerede vanskeligere, men materialerne til det vil blive krævet for en mindre mængde:

 • Slibemiddel og bar for hende.
 • Paint remover eller tapet.
 • Konstruktion gips eller gips til loftet - rotband, holband osv.
 • Primer på gips med biocidtilsætningsstoffer eller vandpolymeremulsion.
 • Hvid finish gips; bedre - polymer.

Re-plastering, reparation efter lækage, overhaling

Til seriøse reparationsformer skal du bruge de samme materialer, men i tillæg til dem følgende:

 • Klorbaseret husholdningsvæskeformig oxidator - "Hvidhed" mv. Oxygenoxiderende midler beskytter linned, men er ikke egnede til byggearbejde.
 • Kobbersulfat.
 • Primer af dyb penetration på beton.
 • Polyuretanskum.
 • Malingsnet (monteringsbandage, serpyanka).
 • PVA eller monteringslim.
 • Isogipsovaya start loft gips. Cement der starter i loftet holder dårligt.
 • Plastering beacons.
 • Skruer "loppe" med dowels til montering af metal beacons til loftet.
 • Boret på beton under propper af lopper.

Bemærk: De plejede at gips, og selv nu gipser de stadig loftet med slidstærkt og vandtæt cementgips, der strækker et nettarnet under ankre. Men metalnetet vil snart eller senere manifestere sig rust. Der er polymerkædeforbindelser, som ikke er ringere end stålets stål og stål, hvad angår styrke og elasticitet, men de er meget dyre. Generelle byggeteknologier følger vejen for at forbedre klæbende gipsblandinger og skabe deres syntetiske analoger.

Reparation efter en lækage er lavet i et begrænset område, så der er ikke behov for bakker til det. Mere præcist ville det være nødvendigt, men der er ikke noget sted at sætte det på. Men du skal bruge methylenblåt eller anilinfarvestoffer til at justere tonen i det reducerede område til det totale.

Bemærk: Farvestoffet er under ingen omstændigheder tilsat til det færdige efterbehandlingsgips, ellers bliver loftet farvet. Farvestoffet fortyndes i vand i overensstemmelse med instruktionerne og på dette vand knæder den tørre blanding. De tager meget vand med det samme, så de har nok til hele arbejdet med et berygtede overskud. Knæ en lille portion, gips et lille område, efter tørring, tjek tone og tilføj til karret enten vand eller farvestof, indtil det er nøjagtigt i tone. Men hele overfladen skal trimmes på en enkelt servering farvet vand.

For en komplet renovering af loftet kan du gøre med de samme materialer. Men til reparationer i lang tid, især hvis rummet blev frosset gentagne gange eller i lang tid, ville det tage mere silicagel, se afsnittet om revisionsteknologi.

Bemærk: Gipsbjælker til loftet er ikke obligatorisk købt metal eller plast; den første kan stadig ruste. Fremragende bakker opnås fra gipsplader, der skæres i et elektrisk puslespil. På loftet holder de sig perfekt til PVA eller monteringslim. Ved at skære deres ende ved siden af ​​loftet på plads i henhold til uregelmæssigheder, kan du selvstændigt gips en tykkelse på 20 mm for isohypsum.

Suspension forberedelse

Dette arbejde er ret besværligt, men det kræver kun monteringsskum, en "dyb" primer til beton, selvdrejende skruer med dykker og / eller ankerbolte med bolte til den passende type ramme, en suspension til en lysekrone (hvis det vil) og borax til beton under hver type armatur. For at grundigt rengøre loftet med desinfektion og tørre det, hvis det er nødvendigt, skal du også bruge "Hvidhed", kobbersulfat og silicagel.

Reparationsprocedure

Hjemmeproducenten har som regel ikke tilstrækkelig erfaring og et kæmpe øje, så det på en og samme måde under en kortvarig undersøgelse præcist at bestemme loftets tilstand og metoden til reparation. På den anden side er han ikke tidsbegrænset, ikke bundet af kontrakter, kan regne med gratis assistance og frit bortskaffe kontanter. Baseret på dette er sekvensen med at reparere loftet med egne hænder forskellig fra den professionelle:

 1. Preliminær inspektion og udvælgelse af overfladebehandlinger;
 2. Dokumentation af loftets tilstand
 3. Tørring af lokalerne til lufttørhed;
 4. Sekundær dokumentation;
 5. Det endelige valg af metoden til reparation og efterbehandling;
 6. Udfør reparation af den valgte type.

Foreløbig inspektion

Formålet med operationen er identifikation af defekter, der er vanskelige at reparere eller ikke er fuldstændig afhjælpelige af sig selv. For eksempel kræver et loft i midten en revision af bygningens tilstand, og der kan ikke være tale om nogen reparation af dens resultater. Loftsplader med lodret forskydning på 2 cm eller mere eliminerer praktisk talt den ikke-professionelle udjævning af loftet med startgips og begrænser valget af efterbehandling. De sprængende revner mellem pladerne kræver rengøring og omplastning af loftet over hele området til maling og klæbende tapet. Selv om det tidligere gips synes at være tørt, blev det suget ind ved fordampning fra revner, og snart efter en simpel reparation ville det vise sig som farvet.

dokumentere

Dokumentation betyder i dette tilfælde fotografering. Hvorfor? Hold for en dag eller to i et skur eller kælder et stykke pap. Dets udseende ændres ikke, bortset fra at det vil mørke lidt i forhold til kontrollen. Derefter tørres husstandens hårtørrer tørt - sikkert vil der være pletter, pletter, selv saltindskud.

Home master arbejder ikke med lofter i lang tid og systematisk er der ingen kontrolloft ved hånden. Det er denne omstændighed, der forklarer mange tilfælde af mislykkede reparationer, når plasteren, som synes at være fastsat ved alle reglerne, vises igen og igen. For nøjagtigt at bestemme størrelsen af ​​arten af ​​synlige defekter og identificere skjult, skal du sammenligne den type loft i to tilstande - normalt og lufttørret.

De tager billeder med et digitalkamera: ergonomi og design af telefoner, kommunikatorer og tabletter er designet til kun at skyde med hænder, og deres svage optik giver ikke den korrekte kvalitet af billeder, uanset hvor mange megapixel i matrixen der annonceres af producenterne. De fotograferes fra en afføring eller fra et stativ uden blitz, om morgenen, om aftenen eller i overskyet vejr med skråt diffust lys fra vinduet. Billederne bliver visuelt grå og mudrede, men udarbejdelsen af ​​detaljer vil være den bedste.

En afføring er placeret ca. under midten af ​​defekten, og dens plads er markeret på rummets plan. De slukker for blitz i kameraet, tænder lukkelydets efterligning (til "sæbeskabe" med elektronisk lukker) og en timer. Sæt kameraet på afføringen med en linse, selvfølgelig opad og så præcist som muligt parallelt med nærmeste væg. De trykker på udløseren og fryser, indtil lukkeren lukker - lukkerhastigheden vil vare lang, og billedet kan blive sløret på grund af lejlighedsvis tremor. Billeder er IKKE behandlet på nogen måde; har brug for lidt grå, men præcis detaljering, ikke smuk.

Efter tørring (se følgende afsnit) gentages undersøgelsen fra de samme punkter i samme perspektiv og på samme zoom. Det er praktisk at sammenligne billeder i Photoshop, overlejre den ene på den anden og gøre den øverste gennemskinnelige. Oftest viser det sig, at området af det eksfolierede gips efter lækage er større end det syntes, og i midten af ​​stedet er der et skjult sted. Det sidste tilfælde betyder, at når loftet er malet med olie maling, og olien gennemblødt i loftet venter i vingerne for at ødelægge den friske reparation. Det sker, at på et tilsyneladende anstændigt gips ser tråden af ​​brat ud. Gipset kan fjernes, men uden dyb desinfektion af overlapningen ved aggressive midler, begynder svampen at udvikle sig igen fra sporerne.

tørring

Professionelle tørrer lokalerne med en tørretumbler efter rengøring af basisfladerne. Men for en amatør er denne metode ikke særlig effektiv, tillader det ikke at styre tørringsprocessen, og for værelser, der har været fugtige i årevis, er det helt ineffektivt.

I militærøkonomisk aktivitet er der kendt en metode, der gør det muligt at få en caponier opgivet fra krig egnet til en klub, et bibliotek eller en medicinsk enhed. Selv i den sovjetiske hær blev det betragtet som meget dyrt og derfor sjældent anvendt. Men hvis du tæller det i fysisk kemi for kubisk kapacitet og driftsforhold i boligområder, så er djævelen ikke så skræmmende, som han er malet, se fig:

Silikagelrums tørring

 • På rummets omkreds på stativ eller geder hænger de den simpleste, med en gennemsigtig pære, 100 W af en glødelampe med en hastighed på 100 W / sq. m. Hvis ledningerne med automatisk afbrydelse modstår større total effekt, vil det på ingen måde skade.
 • I midten af ​​rummet, med et hul i midten, hæld eller stable i dampgennemtrængelige poser, silicagel med en hastighed på 0,5 kg / sq. Silikagel vil gå den billigste, ikke indikator, farvet eller aromatiseret.
 • I midten af ​​sengene satte skalaerne og satte på dem nogle få poser af silicagel. Det er nødvendigt at kontrollere absorptionen af ​​fugt.
 • På siden af ​​silicagel lænker galvaniserede plader og lignende mod stativ (geder), så varmestrålingen fra lamperne afspejler på væggene og tørrer ikke absorberen og forhindrer det i at absorbere fugt.
 • Tørring udføres i et tæt lukket rum.

Tørring vil næppe kræve mere end en dag. Når stigningen i vægten af ​​absorberens kontrolbelastning sænker eller stopper, tørres den i en time eller to og straks fotograferes igen. Temperaturen i rummet skal overvåges med jævne mellemrum: Hvis det bliver uudholdeligt varmt, slukkes lamperne, og når de afkøles til 40-45 grader, tændes de igen.

Vælge en måde at reparere og afslutte

Ifølge resultaterne af sammenligningen af ​​billeder og visuel inspektion af rummet efter fuldstændig afkøling, vælges endelig metoderne til reparation og dekoration. Der er også mulige nuancer. For eksempel syntes der at være en lille sprøjtning, og efter tørring gik gipset til at skrælle i lag. Eller lick syntes, og ved nedkøling igen gemt. Således er svampen levende og arbejdet bliver hov.

Ved re-revision af loftet kontrollerer du også bobleniveauet eller styrer dets ensartethed. Med uregelmæssigheder på op til 5 mm kan du foretage en delvis reparation af defekte steder. Uregelmæssigheder på op til 20 mm kræver genopfyldning, helt eller delvis. Mere end 20 mm - Der kræves et falsk loftapparat eller professionelt arbejde med højt kvalificeret plasterer.

For at vælge den rigtige reparationsmetode skal du huske på følgende om loftbehandling:

 1. Hvidvask med kalkmørtel - "hule" metode. Billige, enkle, men støvede, allergifremkaldende og kræftfremkaldende, ustabile og kortvarige. Mere eller mindre velegnet til erhvervslokaler, der kommer en gang om måneden hver måned.
 2. Efterbehandling af snehvid gips (satengs mv.) - Moderne blandinger er stadig lidt støvede, så de passer ikke ind i soveværelset eller børnehaven alene, men som grundlag vil de være egnet til maling. Det er billigt, nemt at bruge, giver mulighed for justering for at matche farvestofferne, men kræver omhyggelig justering af startgipset på beacons eller gipsvæg på kassen.
 3. Maleri - gav aldrig op falske lofter. Moderne akryl og alkyd emaljer er holdbare, holdbare, giver dig mulighed for at få overfladen fra dyb matte til at spejle, men i sidstnævnte tilfælde har du brug for et gipspladens falske loft på en kasse eller ramme af standardmetallprofiler, ellers vil spejlet vise sig at være buet.
 4. Kunst maleri - kræver høj færdighed eller høj løn af malere, der ejer det. Perfekt loftplanering kræver ikke. Murer af fresco teknologier er støv, som de er lavet på gips og belægning dem med en gennemsigtig akryl lak reducerer eller negerer den kunstneriske fortjeneste på grund af glans og blænding. Mulighed for ventilatoren.
 5. Wallpapering er et billigt og simpelt alternativ til maleri, men designet er desværre ikke unikt. Justering - grundig som under finish og maleri.
 6. Suspended lofter, ramme og kassette, kræver ikke justering, giver dig mulighed for at få en masse unikke æstetiske effekter, kommunikation kan ske i interceiling rummet, men svært, dyrt og trække meget fra højden af ​​rummet.
 7. Stræklofter - kræver ikke udjævning, men kræver afløb af basisoverfladen med en primer og lak. De gør det muligt at opnå bemærkelsesværdige æstetiske effekter, de kan være spejllignende, med et unikt mønster anvendt ved foto eller trykning, men veje er heller ikke holdbare. Tag væk højde, det er umuligt at lægge kommunikation.
 8. Overhead lofter på en træ eller metal kasse af laminat, vægpanel, MDF gør det muligt at lægge elektriske ledninger, montering spot eller loft armaturer i dem, det er lettere at arbejde og ikke så dyrt som suspenderede. Plastbeklædning giver dig mulighed for at få næsten enhver tone. Tilladt rude af basisoverfladen til 5 eller endda 10 mm; støvfjernelse er ikke nødvendig. Egnet hvor der ikke er behov for en kontinuerlig glat overflade af loftet. Overhead gips lofter vil blive drøftet nærmere nedenfor.

Bemærk: Flydende tapet er ret egnet til at afslutte loftet, men psykologer anbefaler ikke det - fading øverst er deprimerende og irriterende. Egnet som en mulighed for en amatør med et specielt verdensbillede efter høring af en psykoanalytiker. Grundlæggende reparation - som for maleri. Ganske dyrt og ikke meget stående kræver derfor lakering i to lag akryllak. Støv ikke støv.

Laid på gipsplankloft bruges som en glat base til maleri og klæbende tapet. I køkkenet, hvor der er meget forurening i luften og aggressive urenheder, er kassen nødvendig fra træbjælker eller metal. I andre rum kan den laves af strimler af samme gipsvæg på 7-8 cm. Ved at placere strimlerne på stængerne under den anden kan du endda udjævne uregelmæssigheder og forskydning af plader op til 5 cm eller mere. Når bundloftet er tørt og ikke påvirket af svampen, reduceres dets forberedelse til overfladerengøring med et slibemiddel på baren.

Før installationen imprægneres listerne på latheden på begge sider med en vandpolymeremulsion. De er fastgjort til loftet med monteringslim; Derudover understøttet af selvdrejende skruer 4-5x60-70 mm i dowels, indsatte to rækker 1/4 bredden af ​​strimlen fra kanten. Batten på batten er 400-600 mm. Plader af gipsvæg er fastgjort til kassen også med lim, og så - med små selvdrejende skruer - "loppe".

Gipsplankloftet kan betragtes som en ideel reparationsmulighed i lokaler, der ikke er tilbøjelige til at dæmpe og tilstoppe.

Enkelt niveau gipsplankloft

Typer af reparation og arbejdsproces

Dækker sig til maling eller stakning

Denne type reparation er beskrevet ovenfor især i lyset af dens fordele. Vi kan kun tilføje, at loftet, der begyndte at flyde før, skal dybt renses og desinficeres, som under større reparationer, se nedenfor.

Overflade rengøring

Overflade rengøring af et fladt, tørt loft begynder med en maling remover; hende for at spare ikke meget billigt materiale påføres med en svamp og ikke med en sprøjtepistol og holdes i henhold til instruktionerne. Arbejdet udføres i et tæt lukket rum med alle beskyttelsesforanstaltninger.

Virkningen af ​​at vaske dampe på væggene og gulvfinishen kontrolleres ved at sætte et stykke efterbehandling i en plastpose sammen med en klud fugtet med en vask. Hvis dagen overlevede - kan du arbejde med denne sammensætning.

Desuden passerer slibemasken på stangen loftet i strimler op og ned og dernæst suges først med en bred fløjte børste, derefter et vakuum med en støvopsamler. Efter afstøvning behandles de identificerede overfladiske fordybninger med malingrester igen ved vask og resterene fjernes med en smal, fleksibel spatel. Hullerne er dækket af gips med et slag af en bred, hård spatel.

Efter spaltning passerer de igen gennem slibemiddelet og imprægnerer det med en primer under den valgte maling med en fleece-rulle. Efter at have praktiseret i køkkenet på forhånd (der er endnu bedre at sy loftet op med gipsvæggen), er en pæn og opmærksom hjemmemester ret i stand til at få en overflade, der er egnet til spejlmaling med akryl.

Video: Rengøring af overflade af loft og vægge

Re-plastering og udjævning af tørt loft

Gammel maling fjernes med en vask og slibemiddel, som beskrevet, men groft, hvis der kun er et kontinuerligt lag. Derefter sprøjtes loftet rigeligt med vand fra en sprøjteflaske og holdes i en dag, der lukker rummet tæt. Herefter udføres prøven smal eller medium med en skarp fleksibel spatel: Det gamle gips skal fjernes fra underlaget til bunden. Hvis det stadig er tørt i dybden - gentages sprayen med eksponering. Små rester rengøres med en ledningsdrevet boremaskine.

Efter den naturlige tørring af loftet (tvungen tørring er heller ikke forbudt), fyrene er installeret i trin lidt mindre end bredden af ​​den bredeste stive spatel. Gips først mellem beacons med en gennemsnitlig spatel i lag ikke mere end 7 mm; Blandingen bør ikke holde sig uden for loftet uden udsmidning. Knead og læg i små portioner. Knæning - trowel, ikke mere end 3-4 minutter; udvikling af den næste del - ikke mere end 5 minutter. Der er brug for en assistent på dette stadium: den næste skal være klar til udvikling af den næste del.

Det næstsidste lag påføres med en stor hård spatel til fyrtårnets niveau, og derefter påføres tyndt lag, 1-2 mm tykt, for at skjule fyrene. Den anvendes i brede enkeltstrøg; Dette er et meget afgørende stadium og kræver forholdsvis stærke færdigheder. De mindste uregelmæssigheder (dråber, "pølser") efter tørring fjernes med en bar med et slibemiddel, men det er uacceptabelt at stole på de tørrede.

Bemærk: Gipset i loftet er betydeligt lettere og lettere, hvis du klæber PVA-malingbåndet på bundfladen. Overdreven forbrug er lille, men som følge heraf er kvaliteten af ​​arbejdet højere.

Afslutning af påføring af gips med et lag på 1-2 mm (ikke mere!) På samme måde. Her er det nødvendigt at være endnu mere opmærksomme og at have hånden mere fast: en dotirka med et slibemiddel efter maling vil give ujævnheder synlige i et skråt lys. Med tapet lettere, især med ikke-vævede: Bump og nedtryk på op til 1 mm på dem er tabt.

Video: loftgips

eftersyn

En fuldstændig renovering af loftet kan udføres både over hele området og på enkelte defekte områder. Det adskiller sig fra en simpel re-plastering (hvem gjorde det, vil grine - simpelt... hvordan man ellers siger det...) adskiller sig ved obligatorisk tørring efter at have fjernet gips, forsegling af revner og fugtisolering.

Sprækker i det ikke-akutte loft forekommer under sømmen af ​​gulvplader - rustikation. Efter at have fjernet gipset, rengøres de til beton med en perforator, først med det smaleste mejsel. Hvis pladerne støder op til hinanden tæt, er det nok at behandle loftet med en dyb penetrationsprimer på betonen, tørre de rustne vægge med isogyps, klæbe serpyanka, tør og derefter gips.

Hvis der er et mellemrum mellem pladerne, rengøres det med mejsler til et hul i et vakuum, tørres, skummes fra en pistol med en smal tud og malet beton. Vær opmærksom - først tørring, derefter skum, så primer! Ellers kan skummet ikke klæbe korrekt til betonen, og igen vil fugtigheden gå. Efter primeren overskrives rusten med gips og fortsætter med at arbejde.

Ved delvis reparation er det defekte område plasteret uden bakker, ved øjet, efter at have valgt finishfarve. Dette er et følsomt, omhyggeligt og ansvarligt arbejde; Hvis loftet går under maleri, er det bedst at overlade det til fagfolk. Med selvopfyldelse vil det reparerede sted sandsynligvis blive tildelt noget.

Efter at have lækket og malet med olie maling

Efter blokering eller bugten fra en nabo (ikke fra taget), ikke engang med fækalt vand, efter at have fjernet gipset og tørret loftet, er det nødvendigt at fjerne forurening, smitte og / eller olie. Tegnet på "olie" loftet er vage gullige pletter af ubestemt form, uden saltindskud og hævelse af gipset langs pletens kontur.

Desinficere og neutralisere "kemi" "Belize", koncentreret, ikke fortyndet. Forholdsregler og beskyttelse er de mest alvorlige: Kloroxidereren er meget aggressiv, det er uacceptabelt at komme på huden, inden i og på slimhinderne.

I de sidste to tilfælde skal du straks kontakte din læge lige op til ambulancen, og hvis du kommer i øjnene, skal du straks skylle dem med rigeligt rindende vand. I tilfælde af hudkontakt, vaskes straks det berørte område grundigt under et tryk fra vandhanen med sæbe og vand.

Det desinficeres og neutraliseres med en stor tyk skumsvamp i en lille plastpallet. Svampen skal stikke 3-4 cm over kanten af ​​pallen; dens dybde er det samme.

"Hvidhed" hældes på skumgummien i panden, der fører på overfladen i en tynd strøm, indtil den er halvvejs gennem panden. Så pressede pallen med en svamp til loftet. En kemisk reaktion vil begynde: hissing, skum, stank. Når det svækkes, skummes skumgummi og påføres igen. Ikke styrket - her er det nok, vi behandler det næste stykke med lidt overlapning.

Ved delvis reparation udføres behandlingen i en spiral fra kanterne til centrum af defekten for ikke at sprede forurenende stoffer under det resterende gips, men tværtimod drev dem til midten. Det giver ingen mening at køre skum med et oxidationsmiddel i loftet, det er det samme som at sprede snavs jævnt over hele gulvområdet ved rengøring. Som oxidationsmiddelet forbruges, hældes skumgummiet over det i en tynd strøm, som i begyndelsen.

Den næste fase af kemisk forarbejdning er imprægnering med et biocid med en opløsning af kobbersulfat. Det er ikke flygtigt, men meget giftigt; når det indtages, er det dødelig (og ekstremt smertefuldt) udfald, så forholdsregler ikke forringes.

Det er vigtigt! Kobbersulfat opløses ikke og neutraliserer ikke den eksisterende forurening, det dræber smittekilderne, der forbliver "til senere". Kobbersulfat, absorberet i massen af ​​materialet, især under gips, er ikke farligt, så der er ikke grund til at være bange for at bo i et rum efter reparation.

Vitriolen fortyndes i en plastikspand til en tyk blå farve og påføres overfladen, der skal behandles med en svampemalingrulle. Efter tørring tørres den behandlede overflade med en fugtig svamp, det er muligt med opvaskemiddel. Svampen er gemt i en plastikpose og kasseres straks i skraldespanden eller i skraldespanden. Nu kan du fortsætte med at reparere.

Så nu ved du hvordan man reparerer loftet med egne hænder. Afslutningsvis lægger vi vægt på følgende punkter:

 • Den enkleste, mest overkommelige og effektive måde at reparere et godt grundloft på i tørrum er gipspladerplettering.
 • Når du forbereder bundloftet til noget falskt loft, er det ikke nødvendigt at gipse det, det vil kun øge omkostningerne og komplicere arbejdet.
 • For "træ" lofter (stilarter af indretning af landet, anti-urbanisme osv.) Den bedste måde er at dække laminatbrædderne på en træ eller metal patch kasse.

Loftbeklædning med bordmaterialer anbefales ikke: metoderne til sikker fastgørelse af fliserne til vægten uden at beskadige deres forside er ukendte.