Hvad er ophængte lofter?

Hvad er et strækloft ved næsten alle byerne, og nogle gange en landsbyboer. Hvis du giver en kort beskrivelse, så kan vi sige, at dette er en særlig PVC film strækket over rammen. Dette loft har flere fordele i forhold til det sædvanlige. For det første giver det dig mulighed for at skjule ikke kun lofterne og uregelmæssighederne i lofterne, men også skjule kommunikationen, og for det andet er rummet, hvor det er spændt, ikke bange for vandstrømning fra overetagen, da strækloftet ikke tillader vand at komme ind i rummet. For det tredje vil et sådant rum have et attraktivt udseende i lang tid, og det er meget simpelt at tage sig af det, bare tør det med en almindelig serviet, og det vil skinne rent igen.

Men det skal siges, at de på trods af alle fordele og overkommelig pris på loftlofter har nogle ulemper, eller rettere sagt, at der er nogle punkter, som det ville være bedre at undgå end at rette op.

Smukt strækloft på badeværelset eller i et andet rum tillader ikke vand at trænge fra de øverste etager ind i lejligheden gennem loftet. Dette er ret praktisk, især i betragtning af tilstanden af ​​vandforsyningssystemet i vores hjem. Tror ikke, at en sådan tynd film, der bruges i hængende lofter, ikke kan klare en masse vand. Hun kan modstå en belastning på 100 kg. på 1 kvadrat. m.
Ejeren vil kunne lære om vandtruslen hængende over hovedet gennem en vandboble fyldt med vand. Men lærredet er ikke bange for vand, og hvis naboerne ikke prøvede hårdt med oversvømmelser, vil denne lækage ikke medføre mange problemer, men hvis der selvfølgelig er nok vand til at indløse hele huset, så skal loftet ændres. Under alle omstændigheder kan det ikke undgås, uden hjælp af en specialist, fordi uanset mængden af ​​vand på strækloftets overflade skal den fjernes, og specialisten vil klare det bedre, og i tilfælde af en stor oversvømmelse vil han vurdere omfanget af skaden.

Meget mere skade kan skyldes piercing og skære genstande. Strækloft er et tyndt elastisk stof eller en film, og udskæringer eller punkteringer deraf er katastrofale. Hvordan opnås de? Sådanne problemer opstår, hvis ejerne, for at spare materielle omkostninger for specialister, forsøge at installere lamperne alene uden hjælp fra en specialist.
Men selvom en sådan impuls forekom, skal du ikke straks rive loftet, fordi nogle fejl kan elimineres. Hvis for eksempel klippet er på rammens kant, kan du forsigtigt fjerne og afskære den berørte del og derefter spænde lærredet på rammen igen. Hvis imidlertid bredden af ​​banen varierer meget efter en skæring og bliver lille, kan en yderligere bane svejses.

Hvis det er umuligt at klippe klippet, kan det påføres et plaster. Udseendet af lærredet ændres slet ikke. Kun ejerne af gennemskinnelige lærred vil lide dette lidt, da det svejsede stykke stof bliver mærkbart.

For at holde strækloftet i lang tid, er det bedst at kontakte en specialist, når du installerer armaturer og fjerner vand.

Myter og sandhed om hævede lofter

Måske er ingen byggematerialer omgivet af så mange rygter som stræklofter. Lyt til producenterne - så dette er et universelt lærred, der løser alle dine problemer: fra lydisolering i rummet til allergi overfor katte.

Hvis du holder øje med modstandernes argumenter, bliver det skræmmende at leve i en verden, hvor der er et sådant absolut ondt: det gør ondt i sundheden, det forkæler atmosfæren og fremkalder næsten selvmord.

Vi analyserede alle kendte fakta om hævede lofter for at adskille myter fra virkeligheden. Lad os starte med det mest populære og populære spørgsmål.

Hørelse 1. Skadelig

Det antages, at det på grund af PVC-filmens kemiske sammensætning frigiver giftige stoffer, som du skal trække vejret. Og det faktum, at alle stoffer i dens sammensætning, så omgiver os næsten overalt - ved ikke alt.

Ja, de kan ikke kaldes et naturligt materiale. Og faktisk hvad? Du er ikke tvunget til at tygge belægningen eller slukke for at nyde den uforglemmelige kemiske aroma? I en simpel plastflaske, hvorfra du drikker et sundt mineralvand, ikke mindre end "farlige" kemikalier - men af ​​en eller anden grund forstyrrer det ikke nogen.

Derfor, hvis du følger reglerne for driften af ​​stræklofter, er der intet at frygte - de er helt sikre. En detaljeret analyse af "skade" læses her.

Høring 2. Let at rive

Modstandere hævder at materialet nemt kan revet. Fabrikanter slår sig i brystet med deres næver og råber, at materialet er i stand til at overleve apokalypsen. Hvem har ret? Mærkeligt nok alt.

På den ene side er tynd PVC-film let at beskadige med en skarp genstand. På den anden side opretholder det tryk godt. Derfor, hvis du ikke har vane med at smide dart for dart i lofterne eller kunstnerisk skære på lærredet, er du velkommen til at overveje denne erklæring en myte.

Ryktet 3. Gem fra oversvømmelsen

Men det er sandt. Men med et par nuancer er fuldstændig tæthed vigtig, hvilket opnås ved kvalitet og installationsteknologi af stræklofter. Hvis du ikke bryder det, kan belægningen modstå op til 100 liter vand pr. 20 m².

Vi anbefaler dog ikke at udføre styrkeprøver - ved de første tegn på en begyndende oversvømmelse blokere vandet over tårnet og ringe til bygherrerne - de vil hjælpe med at dræne det for ikke at skade lærredet. Ellers skal du lave reparationer.

Høring 4. Brænd som papir

Kun en person, som ikke kun absolut kender kemi, men aldrig har været i brand kan tro på det. Sandsynligvis så alle, hvordan en plastflaske eller engangsservise bliver deformeret og smuldrende.

Det samme vil ske med strækloftet - på grund af dets kemiske sammensætning kan de simpelthen ikke bryde ud. Selvfølgelig i den langsomme smeltning af en behagelig lille - en skarp lugt, giftige dampe...

Men lad os tale ærligt: ​​Er du sikker på, at i tilfælde af brand vil dette være dit største problem?

Høring 5. Taler om lugt...

Der er en opfattelse, at stræklofter udsender ubehagelige lugte. Er det sandt? I et vist omfang ja.

PVC-film af høj kvalitet lugter virkelig meget mærkbar. Men efter et par dage vil situationen forbedres, og der kommer ikke noget spor af lugten.

Selvfølgelig er dette vigtigt, hvis du har købt dokumenterede produkter af et godt mærke - det kinesiske mærke kan lugte i et halvt år og er absolut uacceptabelt til brug i boligområder. Flere analyser om dette emne læses her.

Høring 6. De er billigere end gips

På den ene side kan denne erklæring betragtes som en markedsføringsgreb - prisen for spændingsstof og gipsplader er næsten det samme. På den anden side er tingene ikke så enkle.

Meget afhænger af kvaliteten - a priori materialer af gode varemærker kan ikke være billige. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til omkostningerne ved forberedende arbejde: for gipsvæg er de meget dyrere hvad angår tid og penge.

Høring 7. Sag med tiden

Denne erklæring henviser dristigt til svindelkonkurrenter. Hvordan forestiller du dig det?

En dag går ind i stuen, og loftet faldt til niveauet i midten af ​​rummet? Ja, over tid mister materialegenskaber deres kvalitet. En god spændingsduge, som er ordentligt betjent, vil dog ikke under nogen omstændigheder forsvinde. Du vil ikke regelmæssigt forsøge at oversvømme din lejlighed eller lave ild i rummet, så temperaturen påvirker materialets tæthed?

Hørelse 8. Brænde ud og falme

En anden fiktion i forbindelse med teknisk analfabetisme eller ønsket om at sværge strække lofter. Ja, med tiden kan farven falme. Men for dette er det nødvendigt at observere en række betingelser: konstante termiske virkninger, rengøring med aggressive rengøringsmidler...

Det er sådan en gener vil kun ske, hvis du gør hvad producenten strengt forbød!

Enig, i dette tilfælde vil hans skyld i, hvad der skete, være minimal.

Forresten, hvis du allerede har sådan et problem... Det er nok værd at tørre loftet? Det er helt muligt, at han blev støvet og ikke falmet. Læs mere om pleje af lofter i dette afsnit.

Høring 9. Kan ikke bruges med almindelige pærer

I et vist omfang er det sandt. Det er bedre at købe LED lamper. Men hvis du bruger en suspenderet lysekrone, hvor lyspærerne er mindst 15 centimeter fra overfladen - hvorfor ikke?

Bare sørg for at de ikke opvarmer lærredet og alt vil være i orden.

Høring 10. Ved installation kan vægge beskadiges med en varmepistol

Hvis du beslutter dig for at vælge et strækloft lavet af PVC-film, er det en næsten obligatorisk del af installationen, der bruger en varmepistol. Ja, med uforsigtig brug kan det ødelægge den endelige vægfinish.

Men hvis du vender sig til fagfolk, eller du vil være yderst forsigtig med at bruge dine værktøjer, kan problemer nemt undgås.

Sakse er også let at klippe tapet, men du er ikke bange for at bruge dem i hverdagen?

Det faktum, at du skal gøre før: lofter eller tapet, er godt skrevet i denne artikel.

Høring 11. Kan ikke bruges i køkkenet

Er det farligt at installere et ophængt loft i køkkenet? Måske er dette det mest almindelige spørgsmål. Det kan sikkert besvares negativt.

Tværtimod betragtes en sådan belægning som optimal på grund af den lette omhu.

Installer det roligt, selv over gaskomfuret - for at udlede giftige dampe, har stoffet behov for temperaturer over 70 ° C. Vi forsikrer, at nå det i det almindelige køkken er uvirkeligt.

Vores eksperter har allerede fortalt dig mere om ulemperne ved stræklofter i køkkenet.

Høring 12. Kan ikke monteres i børnehaven

Tvillingbror fra fortiden myte - faren for at bruge strækloftet i børnehaven. Da vi allerede har besluttet, at de ikke skader menneskers sundhed, er spørgsmålet meningsløst.

Men hvis dine børn elsker aktive spil, kan du tale om en vis risiko - for lærredet selvfølgelig og ikke for dem.

Høring 13. Kan forårsage allergi.

Hvis du beslutter dig for at installere stofstrækloft, er denne udvikling ret sandsynlig. Sandt nok vil allergier ikke vises på forsiden, men på... støvet akkumuleret i det!

Det er vigtigt, at mange familier, hvor der er allergier, vælger PVC-film som den mest allergivenlige. Som du ved kan noget dog være en katalysator for sygdommen - fra at bygge lim til de mindste partikler af affald.

Hørelse 14. Kan forringe støjisolering

Nå, hvordan kan du forestille dig det? Det er nødvendigt at installere et tyndt lærred under loftet, hvordan vil du straks høre alt, hvad der sker med naboerne? Hvis dette var tilfældet, ville suspenderede lofter være blevet en hemmelig intelligensudvikling.

Tværtimod slukker de lyden lidt med korrekt installation og forbedrer den akustiske baggrund i rummet.

Høring 15. Uinteressant skadedyr

Lurer du på, om mus kan gnave gennem et strækloft? Teoretisk ja

Men i praksis... Har du mødt mange gnavere, der kan lide den sarte smag af PVC-materialer?

Du er velkommen til at installere spændingsstof selv i et privat hus, hvor du er sikker på, at der er skadedyr - de vil ikke blive fristet af en sådan sjælden delikatesse.

Hørelse 16. Skyler ved åbning eller lukning af døre

Her er det absolut umuligt at svare. Ja, der er et sådant problem. Men oftest skyldes det fejl i installationsfasen og løsne skruer.

Korrekt installeret lærred bevæger sig ikke og reagerer ikke på nogen måde, selvom du specifikt åbner og lukker døre og vinduer.

Høring 17. Du kan ikke holde i et uopvarmet rum

Faktisk kan du. Ja ved lave temperaturer forringes belægningsegenskaberne. Der er imidlertid en nuance - for dette skal du sænke dem til -45C. Ærligt kan vi næppe forestille os et rum med et sådant mikroklima. Og du?

"Faktisk er de fleste rygter om stræklofter fiktioner af konkurrenter, der er bange for lavere salg af deres alternative materialer."

Hvis du tænker på det, eksisterer de samme teorier for næsten alle typer af overflader, og ikke kun i loftet. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt analyserer oplysningerne og ikke ledes til inaktiv spekulation.

Forhåbentlig har vores artikel hjulpet de mest populære myter om stræklofter.

Hvad er nedlagte lofter

Afhængigt af hvilket materiale af stræklofter du vælger, bør du tænke på ikke kun alle dets fordele, men også ulemperne, de betingelser, hvorunder materialet vil miste sine pålidelige egenskaber og vil forringe dets eksistens. Det vil være et spørgsmål om både polyvinylchloridlofter og stofsømløse indstillinger.

Lav temperatur

Ved første øjekast er der ingen negative egenskaber ved en stærk PVC-film, især fra velprøvede europæiske producenter. Men hvad med temperaturen?
I instruktionerne om brugen af ​​sådanne lærreder vil der helt sikkert være et punkt, hvor det advarer om manifestationen af ​​skrøbelighed og ødelæggelse af integritet, når lufttemperaturen falder. Dette tyder på, at hvis du beslutter dig for at reparere loftet i et landhus, hvor der ikke er centralvarme, og rummet bliver isigt om vinteren, er spændingsmaterialet absolut ikke egnet.

Forkert belysning

Reglerne for valg af belysningsarmaturer til stræklofter for både PVC og stof spiller en vigtig rolle. Og hvis du ikke kender nogle af de finesser, vil du ikke kun blive skuffet, men også pådrage økonomiske og tidsmæssige omkostninger for at fjerne manglerne. Hvad er de egentlig bange for i loftet, når de installerer belysning?

 • For det første bør du ikke stoppe valget på halogenlamper. Stretch PVC lofter afspejler perfekt lyset. Overly lysende belysning bruges meget sjældent hjemme, hvor mere foretrækkes til et blødt svagt lys, afslappende og beroligende udseende.
 • For det andet, selv med en stor kærlighed til lysekroner, ville deres brug have negativ indflydelse på strækloftets integritet. Faktum er, at dækslet dækker lampen bliver meget varmt. Polyvinylchlorid deformeres og mister sine egenskaber ved forhøjede temperaturer. Men der er en løsning! Brug af energibesparende lamper i volumetriske baldakiner, der ikke er tæt på loftet, vil ikke forårsage skade og vil vare i lang tid. Strømpærer må ikke overstige 60 watt.
 • For det tredje, for at undgå udseendet af sorte cirkler på stoflofter, skal du vælge lysekroner med nuancer, der ser ned.

Vand, snavs, udskæringer

Stofstræklofter er bange for fugt. På trods af den gode kemiske imprægnering, takket være, at de bliver mere elastiske, kan de stadig ikke bevare vand. Lokal reparation ved installation af et sådant materiale virker heller ikke. Vandlækage, selv i små doser, må ikke brydes igennem stoffet, men vil helt sikkert efterlade gule snavsede cirkler. Pleje af stofstræklofter i tilfælde af fedtfald eller udseende af vanskelige pletter er ret kompliceret. Med det forkerte valg af plejeprodukter risikerer du at få en deformation af stoffet, hvilket vil medføre reparation af hele loftet og som følge heraf store kontantomkostninger. Ved udskiftning af belysning skal du også være meget forsigtig: For skarpe genstande er stoffet for følsomt og skrøbeligt.

Stræklofter fordele og ulemper

Perfekt glat blankt strækloft

Et af de mest omdiskuterede emner på vores hjemmeside var en publikation om farerne ved stræklofter. Og selv om denne artikel indeholdt generelle karakteristika, gav nogle emner om fordelene ved sådanne lofter, og lidt om den mulige skade for sådanne spændingsstrukturer, dette emne en reel resonans. Tror ikke? Se på antallet af kommentarer. Nogen roste stræklofterne, nogen beklagede at han installerede dem i hans hus, og nogen stillede spørgsmålet om, hvad de skulle gøre, hvis der var et hul i et sådant strækloft...

Netop fordi ophængte lofter forbliver et varmt diskussionsemne, besluttede vi at fortsætte emnet for dem. Og i dag vil vi fortælle dig mere om deres egenskaber, fordele, alsidighed, forklare forskellen mellem indenlandske stræklofter og fremmedfremstillede stræklofter og fortælle dig også, hvad lofter er bange for og hvordan man plejer dem. Hvad angår konklusionerne - uanset om de er nyttige eller ikke, om de skal installeres i vores hjem eller ej - vi giver ret til at bestemme for jer, vores læsere...

Hvad er et suspenderet loft

Strækloftet (forresten blev de første stræklofter installeret i det antikke Grækenland, kun lærredet var ikke lavet af polyvinylchlorid, men fra et stof, der draperede over hovedet af alle, der var i rummet - forløberen af ​​stoflofterne) hedder en struktur, der består af en ramme, som er monteret omkring rummets omkreds og lærredet, der strækkes på en sådan ramme. Et sådant lærred kan både have en lettelse og en glat struktur. Et sådant strækloft ser ud, takket være lærredens spændingskraft, perfekt glat og jævnt, men selv på denne flade overflade kan belysningsindretninger med stort set enhver form og form installeres. Så hvis du bliver fortalt, at du ikke kan installere belysning i midten af ​​rummet (i midten af ​​strækloftet) - tror ikke på det. Det er muligt, og endda nødvendigt - belysningen vil gavne loftet, og det vil glitre med nye farver, især hvis loftet er blankt (lakeret)...
tilbage til indhold ↑

Hvad er stræklofter

Sådan er strækloftet installeret.

I dag taler vi først og fremmest om PVC-lofter, det er dem, som vores læsere er i tvivl om deres sikkerhed. Så sådanne PVC lofter er lavet af specielt polyvinylchlorid - en speciel film, der kan være af forskellige farver, forskellige teksturer, og som du endda kan anvende et billede ved hjælp af fotoprint teknologi. Personligt har jeg set et PVC-strækloft, hvor ejeren af ​​et sådant loft bestilte et billede af sig selv - en elsket. Personen kunne godt lide at vågne om morgenen, og den første ting at se var hans øgede refleksion på loftet. Psykologer vil sige, at der er en skjult megalomani, men selv en sådan ordre kan være lavet af PVC film...

På det post-sovjetiske rums territorium begyndte ophængte lofter at tale 15-20 år siden. Derefter begyndte alt lige, og selvom der i Vesten blev oprettet sådanne stræklofter for lang tid siden, blev vores landsmænd kun vant til ideen om at "du kan lægge olieklud på loftet." Sandt nok vil jeg straks bemærke, at på trods af den temmelig dyre pris blev sådanne lofter straks populære. Især i de tilfælde, hvor det var nødvendigt at "sænke" loftet (strækloftet ligger under hovedloftet med 3-3,5 centimeter), skab en perfekt jævn og plan overflade og gør alt så hurtigt som muligt...
tilbage til indhold ↑

Fordele ved installation af hævede lofter

Så vi fik til, hvad der tiltrækker vores landsmænd i sådanne stræklofter:

 • Behovet for yderligere efterbehandling på loftet forsvinder af sig selv - du har lige installeret og glemt, det maksimale du kan gøre, hold en baguette rundt om rummet i rummet for at "indsætte" loftet i rammen.
 • Evnen til at installere et sådant loft på ethvert trin i reparationsarbejde, og selv i mangel af sådanne. Du har gennemført reparationen, men dit loft passer dig ikke - det er ligegyldigt - det er ikke nødvendigt at starte reparationen igen for at installere strækloftet.
 • Din fantasiens bredde. Med sådanne suspenderede lofter er din økonomiske fantasi kun begrænset af dine økonomiske evner, og du kan trygt eksperimentere med design af dit hus eller lejlighed, blot ændre farverne på lærredene og derved opleve det dumme, trætte interiør.
 • En mulighed for at etablere stræklofter både i lokaler og i pools og endda i medicinske institutioner. Af den måde er der tekniske PVC klud, som ikke kan installeres på ovennævnte steder. De er billigere og deres kvalitet er værre. Derfor er det muligt, at klagerne fra dem, der installerede sådanne stræklofter og derefter følte sig ubehagelige, er forbundet netop med, at de etablerede strømmen fra den tekniske type film?
 • I de rum, hvor der altid er en høj fugtighed, vil enhver konstruktion af loftet "græde" eller være dækket af svampe og revner. Enhver, men ikke nedhængt loft - han er ikke bange for fugt og vand. Og hvis naboerne pludselig oversvømmer dig ovenfra, vil dit loft modstå og ikke blive til Niagara Falls, fordi 1 kvadratmeter af et sådant loft kan modstå op til 100 liter vand. Du skal bare ringe teamet af installatører, så de kan snappe loftet fra profilen, dræne vandet og sætte loftet på plads. Ingen deformation, ingen pletter, alt er tørt og perfekt, som om der ikke var sket noget.
 • Hvis det var tidligere for at trække elektriske ledninger, var det nødvendigt at lave "riller" i væggene og i loftet og derefter til vægge dem, så nu kan du installere et strækloft lige over dette net af ledninger. Bare glem ikke at isolere sådanne ledninger - bare i tilfælde.
 • Stræklofter med passende pleje for dem bevarer deres præsentation i over et dusin år. Er der andet materiale i stand til dette? Du kan male væggene i forskellige farver, genlimme tapetet, og dit loft står både og vil stå - perfekt glat, glat og perfekt. Det vil ikke miste sin form, vil ikke brænde ud i solen og vil ikke blive dækket af spindelvæv og sodfletter...
 • Mindste støj og støv ved montering af sådanne lofter.
 • Installationshastighed
 • Antibakteriel belægning beskytter mod skimmel og mugg.

Hvordan man plejer ophængte lofter

Strekak med fotoudskrivning

For at dit strækloft skal tjene dig i lang tid trofast og uden at forårsage klager i dets retning, skal du vide, hvordan du skal passe godt på det. Det er umuligt at male det - det er for dem, hvis hånd kløe at tage en pensel og male i deres hænder. Og børst det mindste støvlag, som kan akkumulere som en undtagelse fra reglen (sådan PVC-klud dækker støv), du kan bruge en knap fugtig klud eller en støvbørste (pas på, at den ikke er skarp). Du kan også tørre et sådant loft 1-2 gange om året med et specielt værktøj til stræklofter - det vil styrke de antistatiske og antifungale egenskaber af et sådant lærred, men selvom du ikke har et sådant værktøj ved hånden, kan du bruge en almindelig glasrenser.
tilbage til indhold ↑

Hvad er bange for et strækloft

På trods af holdbarheden er strækloftet bange for 3 situationer:

 • Skarpe og gennemborede genstande, herunder champagnekander - alt dette kan medføre mekanisk skade på en sådan lærreds integritet, der dannes et hul, og loftet "kryber". I dette tilfælde kan du kontakte firmaet, der installerede et sådant loft - hvis det er under garanti, skal de udføre reparationer eller selvstændigt forsøge at løse problemet. For at gøre dette har du brug for et stykke plastik og superlim. Skær plastikrammen af ​​en større størrelse end dit hul, og lim den på lærredet, så hullet er i midten af ​​"rammen" - nu vil dit hul absolut ikke krybe længere.
 • Høje temperaturer - fra høje temperaturer begynder loftet at opvarme og fordampe ikke helt nyttige stoffer, foruden bliver det blødt og kan sænke.
 • Lavtemperaturer - ved lave temperaturer bliver loftet som glas - det er nemt at beskadige det med en skødesløs bevægelse - du smutter bare fingeren i loftet hårdere, i stedet for at sprøjte PVC-lærred, så gennembler du bare det frosne loft.

Hvad er forskellen mellem indenlandske og udenlandske lofter?

For det første er prisen - vores, stadig billigere, mens Frankrig - er Frankrig. For det andet er kvalitet - i Europa, kravene til certificering og standardisering meget højere end vores krav, og du kan være helt sikker på sikkerheden ved udenlandske strømme (hvis de ikke er tekniske), mens sikkerheden for et indenlandsk produkt desværre er tvivlsomt. I praksis begynder sådanne lofter at lugte, denne lugt eroderer ikke, selvom du ventilerer et rum, hvor et sådant strækloft er installeret, rive de ofte, stoffet selv kan se rynket, sømmen på sådanne lofter er muligvis ikke pålidelige... Foruden bredden af ​​de indvendige lofter Ofte er det 1,3-1,5 meter, mens udenlandske producenter producerer et 2,2 meter bredt lærred, hvilket gør det muligt (forudsat at webstrækningen er beregnet) for at undgå mulige sømme i loftet, som, selv om det ikke er synligt, men hvis man ser tæt på alt bemærkede os...
tilbage til indhold ↑

Sådan undgås de skadelige virkninger af stræklofter

 • Vælg ikke billige muligheder og spar ikke dit helbred - det er bedre at betale mere, men et sådant loft vil stå og ikke forårsage dig klager, end at installere et loft billigere, men forband det hver dag.
 • I soveværelserne og i børnehaven (for dem der stadig tvivler på sikkerheden ved sådanne stræklofter), er det bedre ikke at installere sådanne lofter. Stue, hall, køkken, spisestue - gode muligheder.
 • Når de opvarmes, begynder disse lofter at producere ikke meget nyttige stoffer - derfor må de ikke opvarmes. Du bør ikke lægge et varmeledning eller et batteri under loftet eller installere en lysekrone på hele rummet, der opvarmer et sådant loft.

Vi håber, at vores publikation vil hjælpe dig i det mindste lidt til at forstå for dig selv, hvad der er mere i sådanne stræklofter - fordele og fordele eller skade og sundhedsfare.

Shevtsova Olga, verden uden skade

10 kommentarer til artiklen "Strekklofter, fordele og ulemper" - se nedenfor

Hvad er bange for strakt lærred loft, og hvordan man beskytter dem

Stræklofter er en moderne måde at efterbehandle. Når du vælger det materiale, som lærredet skal laves på, skal du være opmærksom på fordele og ulemper samt særlige driftsforhold. Stretch loft kan være lavet af PVC film eller specialiseret stof. Lad os se, hvad stræklofterne af begge typer er bange for for at undgå vanskeligheder under drift og installation.

Positive egenskaber ved strækloftet

Stræklofter har mange positive egenskaber og er efterspurgte på markedet. Blandt fordelene:

 • holdbarhed af brugen af ​​en loftsspændingsduge. De fleste producenter giver en garanti på deres varer i en periode på ti til femten år, og nogle endda op til femogtyve. Højkvalitetsprodukter bevarer det oprindelige udseende og tekniske egenskaber, underlagt driftsreglerne under hele levetiden;
 • sikkerhed og miljøvenlighed. Spændingsdug er ikke sundhedsskadelig, da den er lavet af naturlige materialer. Det vigtigste ved valg af et lærred er at kontrollere kvalitetscertifikatet for at overholde europæiske standarder, da kinesisk falsk ikke vil være den bedste mulighed.
 • rimelig pris. På tidspunktet for udseendet af disse produkter på markedet var deres pris meget højere. Nu er de ret tilgængelige for dekoration, men du bør ikke overdrevent lave billige muligheder på bekostning af kvalitet;
 • PVC lofter reagerer ikke på fugt, men tværtimod er de i stand til at holde op til 100 liter vand, når de oversvømmes. Det er vigtigt at huske på, at stofwebs ikke har sådanne egenskaber;
 • let pleje. Loftspændingsdæksel skal kun gnides regelmæssigt med en blød klud eller svamp. Stærke forureninger kan nemt fjernes med en sæbeopløsning. Dette gælder for PVC-film, og du bliver nødt til at tinker med et stof;
 • evnen til at skjule ledninger, kommunikation og defekter af betonbasen
 • Muligheden for isolering og lydisolering af loftet uden at forstyrre lokets tiltrækningskraft;
 • en bred vifte af både farve og tekstur, vil gøre det muligt at realisere den mest dristige designidee. Til designbrug lofter med følgende tekstur: matte, blank, halvglans. En fantastisk løsning til et børnehave eller soveværelse vil være en stjernehimmel og en klynge af planeter. Hvis øjnene løber op og valget ikke gør noget for dig, vil en professionel designer hjælpe;
 • enkelhed og den korteste installationstid. Loftets installationstid overstiger ikke fem timer. Desuden mangler bygningsaffald efter installationen, så installationen kan finde sted i et rum med allerede foretagne reparationer.

Det er vigtigt! Disse fordele stiller høje lofter i efterspørgslen på markedet. For at bevare dem i sin oprindelige form skal man huske på, at på trods af kvaliteten er der faktorer, der kan ødelægge lærredet.

Hvad kan forkæle spændevævet

Spoil udseendet af stretch loftet kan være forskellige faktorer. Lad os se på de vigtigste.

Lav temperatur

Det ser ud til, at en stærk PVC-film ikke har negative egenskaber, men det er det ikke. Brugsanvisningen til denne type lærred indebærer nødvendigvis en klausul om, at på grund af et fald i lufttemperaturen bliver det mere skrøbeligt, og dets integritet kan blive kompromitteret. Beslutningen om at installere et strækloft i et landhus i vinterperioden i mangel af centralvarme vil være fejlagtigt, da temperaturen i rummet altid skal være ret høj.

sagging

For at undgå at sænke loftet i store områder skal du installere yderligere elementer af rammen. Problemet med sagging kan forekomme, hvis du afviger med tre eller fire centimeter fra niveauet af betonbasen belægningen, og den æstetiske appel vil blive brudt, linjerne vil blive buet, loftet bliver sløvt.

Forkert valg af belysningsenheder

Når du vælger belysningsanordninger til installation på strækloft, og det er ligegyldigt for PVC eller stof, skal du tage hensyn til visse regler for ikke at pådrage yderligere økonomiske omkostninger og ikke blive skuffet. Du skal være opmærksom på, at:

 • Vælg ikke halogenlamper eller forsænket lys. Stretch lærred af PVC film afspejler lysfluxen, og alt for lys lys til huset er ikke egnet. I hjemmet foretrækkes blødt og blødt lys, som har en afslappende og beroligende virkning på øjnene;
 • Du kan ikke bruge lysekronerne, pladerne, da de negativt påvirker spændeklædet, nemlig dets integritet. Dette skyldes den stærke opvarmning af loftet, der dækker lampen, og da PVC-folien deformeres ved forhøjet temperatur, mister den dens egenskaber;

Det er vigtigt! For elskere af lysekroner er der en version af applikationen på strækloftet. For at gøre dette skal du erstatte konventionelle pærer med energibesparende og stoppe valget på volumetriske baldakiner, der ikke støder op til loftet. Lampens kraft bør ikke overstige sextive watt.

 • det bedste valg ville være lysekroner med nuancer, der "ser" ned. Dette vil forhindre udseendet af cirkler af sort farve på lærredene fremstillet af stof.

Vand, forurening og nedskæringer

Strække stof lofter er bange for fugt. På trods af at disse webs er imprægneret med en kemisk sammensætning for bedre elasticitet, kan de ikke holde vand, i modsætning til PVC-film. Vandlækage vil ikke bryde igennem stofdækslet, men der bliver en snavset plet på den, og det er umuligt at reparere det lokale reparationsarbejde.

Forurening i form af pletter af fedt eller andet, der er vanskeligt at fjerne fra stoffet, men med PVC-film, ting er meget bedre. Det forkerte valg af plejeprodukter kan beskadige spændingsvævet - det gælder begge typer.

Stretchloftet er ret skrøbeligt og følsomt for nedskæringer og virkningerne af skarpe genstande. Manipulere med ham skal være forsigtig, især udskiftning af lamper.

"Starry Sky" - det originale spændedæksel til at afslutte loftet i huset

På trods af alle disse nuancer er der ophængt lofter, da de har mange fordele. At kende de faktorer, der kan ødelægge loftsbeklædningen, er let at følge reglerne og opretholde lærredets attraktivitet og funktionalitet i hele driftsperioden. Med passende pleje vil hængende lofter glæde dig i mange år.

Videorådgivningen hjælper med at returnere det originale PVC-look til det spændte PVC-lærred efter at være oversvømmet af sine naboer:

Strekak

Stræklofter - en praktisk og æstetisk udgave af loftoverfladens design. De kræver minimal vedligeholdelse, er utroligt slidstærke (kan vare i flere årtier), har mange muligheder for teksturer - fra skinnende, skinnende snehvide lærred til lyse, farvede indstillinger.

Stræklofter har deres fordele og ulemper

Kan der være ulemper i stræklofter?

Det ser ud til, at sådanne lofter ikke har fejl, faste plusser. Imidlertid er enhver form for byggematerialer og færdigmaterialer godt for en bestemt situation, og der er altid ulemper, selv for de bedste, dokumenterede designs.

Overvej ulemperne ved alle typer stræklofter. Faktisk skal man omhyggeligt undersøge fordele og ulemper inden man foretager et endeligt valg til fordel for et bestemt design eller en reparationsmetode.

Først og fremmest finde ud af, hvad strækloftet og hvordan det adskiller sig fra den monterede. Begge typer lofter er baseret på oprettelsen af ​​specielle strukturer, der er forstærket på en speciel ramme. Stretch loft er lavet af stof / film, som er strakt på rammen for at passe i rummet.

Afhængigt loftindretning

Stræk loft design

Advarsel! Installeringsteknologien for hævede lofter er kompleks og besværlig. Vi har brug for en masse praktisk erfaring til at strække loftet med høj kvalitet uden at beskadige filmen. Ikke anbefalet uafhængigt arbejde med installation af hævede lofter i mangel af færdigheder og erfaring.

Installation af strækloft er ret kompliceret og tidskrævende proces.

Typer af hævede lofter afhængigt af materialet, de vigtigste egenskaber

Vores mål er ikke at begå en fejl med valget og skabe et harmonisk, smukt interiør. Til dette er du nødt til at gøre dig fortrolig med sorterne af disse loftsstrukturer. Lofter kan være film (PVC) og stof, og listen over ulemper og fordele varierer en smule.

Typer af stræklofter

Tabel. De vigtigste egenskaber ved film og stof strækker lofter.

Advarsel! På trods af sine utvivlsomme fordele er loftet af PVC-film skørt, det kan gå i stykker, når det kommer i kontakt med skarpe indvendige detaljer (f.eks. Ved flytning af møbler) eller hvis det ikke er omhyggeligt installeret.

Stræklofter af PVC er meget skrøbelige, så de nemt kan rive ved kontakt med skarpe genstande.

"Førstehjælp" i tilfælde af skade på strækloftet

Installation af en ekstra lampe er en af ​​måderne at fjerne et snit på strækloftet.

Typer af lofter (ved tilstedeværelsen af ​​sømme), fordele og ulemper

I denne forbindelse kan lofterne være sømløse og med sømme på overfladen. Uden tvivl skal tilstedeværelsen af ​​sømmen betragtes som en ulempe, fordi den ødelægger det spektakulære udseende. Faktum er, at de førende europæiske producenter leverer ruller af PVC-lofter op til 1,5 m bredt til markedet. Det betyder, at filmbanen i et stort rum skal svejses sammen.

Søm på strækloftet

Kun stoflofter kan være sømløse (fås i ruller op til 5,1 m bred). Derfor kan dette loft blokere ethvert rum. Stadig sådanne lofter kan ikke loddes, derfor kaldes de sømløse.

Problemfri stofstrækloft

De største ulemper ved spændingsstrukturer - omkostningerne og den tidskrævende installation

Den største ulempe ved strækloftet er den høje pris. De er virkelig dyre, især sammenlignet med omkostningerne ved en simpel hvidvaskning.

Desuden kræver installation af et strækloft meget erfaring og dybt viden om teknologi. Installationsprocessen er også ret dyr og tidskrævende, hvilket er en af ​​de største ulemper ved designet. For det første vil ikke alle være i stand til at trække lærredet alene. For det andet, hvis vi taler om at installere et PVC-loft, er det nødvendigt at installere varm installation med brug af en varmepistol.

Hvordan går det her? Processen med at strække filmloftet består af fem grundlæggende trin og er som følger.

Strækmontering

Trin 1. Rummets dimensioner måles.

Trin 2. Lerret er skåret ud af den ønskede type. Langs rummets omkreds er der installeret baguetter (profiler) af plast eller aluminium.

Typer af baguetter til montering af stræklofter

Montering baguette stretch loft

Trin 3. Lerret opvarmes med en varmepistol.

Trin 4. Lerret strækkes rundt om rummet.

Trin 5. Stærker loftet med baguetter.

Fastgørelsesklude i baguettes

Installation af et stofloft er noget enklere (det kræver ikke opvarmning af lærredet og selve rummet). Generelt ligner installationen af ​​sådanne lofter processen med at strække lærredet på rammen - den mindste forspænding er farlig, rynker kan forekomme på overfladen. Nærmere beskrivelse er installationsproceduren beskrevet i artiklen om, hvordan man laver ophængte lofter.

Installationsskema stof strækloft

Det sidste stadium - installationen af ​​dekorative maskeringstape

Konstruktive ulemper

Hvis vi taler om filmlofter, så har de negative egenskaber forbundet med selve designet. Ved ukorrekt installation kan filmens spænding øges og trykket øges i rummet over det. Ved ethvert skarpt tryk (pludselig åbnet dør eller vindue) kan filmen deformeres - den såkaldte sammenbrud vil forekomme.

Desuden skaber konstruktionen ekstra stress i væggene, og derfor kan stræklofter ikke installeres, hvis lejligheden har gipsplader. Til dette formål kræves i det mindste forstærkning af de eksisterende vægge såvel som yderligere lægning.

Fastgørelse af strækloftet til gipsplader

Filmen reagerer ikke godt på opvarmning, så strømmen af ​​de indbyggede armaturer kan ikke være høj, der er også en grænse for antallet af belysningsenheder. Hvis lampen opvarmer overfladen, får filmen en gullig farvetone over tid. Selv ved køb af specielle loft begrænsninger er ikke fjernet.

Der er begrænsninger i brugen af ​​stræklofter i store værelser. Her kan filmen sag selv med perfekt installation, fordi fysikkens love ikke er blevet annulleret. Derfor, for værelser med et areal på mere end 20 firkanter, er det bedre at overveje en anden version af loftet.

Et seriøst konstruktivt minus stofloft - det faktum at de faktisk er engangsbrug. Deres demontering og genmontering er ikke mulig.

Er der nogen sundhedsfare?

Utvivlsomt er vi mest interesserede i sikkerheden af ​​denne struktur for sundhed. Hvad siger fortalerne om naturlige materialer? Hvad siger producenterne? Lad os se.

Ud fra synspunkt af producenter med hævede lofter er alt perfekt: Moderne lærred, især dem, der produceres under mærke af kendte europæiske virksomheder, har alle de nødvendige sikkerhedscertifikater. Den moderne kemiske industri har opnået en vis succes, og vi får virkelig højkvalitetsprodukter, hvis skade er minimal. Dette fremgår af resultaterne af forskning og sund fornuft.

Tøjdug er det sikreste materiale til at lave lofter med hensyn til sundhedseffekter.

En lille lugt, der mærkes i de første uger efter installationen, tyder dog på, at der stadig er en udledning. Ja, de er minimal, og selv folk, der er følsomme for forekomsten af ​​allergener reagerer normalt ikke på denne lugt. Men det menes, at i stuen PVC lofter er endnu bedre ikke at installere. For det første kan børnene spille ved at kaste en bold, dart eller andre genstande, hvilket er farligt for loftet selv. For det andet er det bedre at bruge naturlige materialer til børn.

Lofter af høj kvalitet, der er lavet af klud, bør ikke lugt overhovedet, og for PVC-film lukker den duft, der varer inden for de første par timer, normen. Hvis dine lofter stinker i mere end en dag, så købte du en forfalskning

Er der en drivhuseffekt?

Den minus, der er forbundet med skabelsen af ​​drivhuseffekten, er ret reel. Faktisk lukker lofterne af PVC-film hermetisk loftets rum, men de tillader det at "trække vejret", det vil sige at lade luft gennem. Ventilationen forværres, der kan ikke snakkes om miljømæssige problemer. Uden tvivl, med regelmæssig luftning af rummet reduceres den negative effekt til nul, men for eksempel kan vi ikke konstant flyve rummet og luftfugtigheden øges (især når det kommer til soveværelset).

Fabrikanter bemærker, at der aldrig vil være svamp på selve loftet. Ja, det er sandt - Skimmelsvamp kan ikke vokse på en kemisk film. Men det kan forekomme i en anden del af rummet (for eksempel på hovedloftet under filmen). Således er der ingen særlig fordel i den kendsgerning, at der ikke er nogen form på PVC: På grund af loftet kan svampen ses andre steder. Det er utvivlsomt, alt afhænger af selve rummet. I et tørt rum, hvor der aldrig har været svamp, vil et strækloft ikke skabe en kritisk luftfugtighed. Ting er forskellige med våde rum (for eksempel med bad).

Giver PVC-film en drivhuseffekt indendørs?

Hvis vi taler om stofloftet, er det mere naturligt. Dette er et åndbart lærred, der ikke skaber en "drivhuseffekt". For at øge stoffets styrke er det imidlertid imprægneret med kemiske forbindelser, som har negativ indvirkning på helbredet. I denne henseende er det efter installationen nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt i en måned.

Hvordan håndteres designen af ​​rummet?

En anden ulempe ved PVC-film er, at det blanke loft ikke passer til alle stilarter, der anvendes i indretning. Moderigtigt nu eco-stil og Provence stil, for eksempel kræver miljøvenlige materialer. Et glat strålende loft, der passer til højteknologisk stil, minimalisme.

Stretch loft i soveværelset, indrettet i stil med hi-tech

Stretch loft i nogle interiører "presser" på rummet, reducerer visuelt det. Det er ikke en god idé at bruge et strækloft i køkkenet: her kan det blive snavset og sod; desuden kan PVC-folien sænke på et sted, der ligger over ovnen.

Som en konklusion

For at opsummere: lad os indsamle en liste over de største ulemper ved stræklofter, så du kan gøre et sikkert valg til fordel for et passende design.

 1. Installationsproceduren er ret kompliceret og tidskrævende.
 2. I et stort område skal man lodne flere dåser mellem dem.
 3. PVC-film kan let revet under installation eller drift.
 4. Omkostningerne til lofter er stadig relativt høje.
 5. Nødvendighed at være forsigtig med at bringe ind i møbler.
 6. Hvis området er stort, kan PVC-loftet sænke.
 7. Et andet filmloft er ikke egnet til alle stilarter (ikke egnet til øko-stil og Provence-stil).
 8. I de første uger efter installationen af ​​PVC-loftet kan en karakteristisk lugt mærkes i rummet.
 9. I tilfælde af brand udslipper stoffet skadelige stoffer.
 10. Filmen forsegler hovedloftet, hvorfor det ikke "trækker vejret".
 11. Loft tolererer ikke temperaturfald og koldt (ved -5 grader opstår der).
 12. Lofthøjden reduceres med mindst 3-4 cm.
 13. Stærke spændinger er mulige, og som følge af en rystelse kan der opstå en uoprettelig fejl (med ukorrekt installation).
 14. I tilfælde af stoflofter med udseende af pletter og pletter er rengøring meget problematisk.
 15. På en blank overflade er snavs særlig mærkbar.
 16. Der er en grænse for installationen af ​​indbyggede lamper.
 17. Problemer ved brug i køkkenet (høj sandsynlighed for snavs, sank på plads over ovnen).
 18. Tekstilloftet kan ikke demonteres og geninstalleres.

Hvad er stræklofter: typer og funktioner

I denne artikel kan du finde detaljerede beskrivelser af alle eksisterende typer stræklofter! Du vil også være interesseret i en artikel om, hvorvidt stræklofter er sundhedsskadelige. Og hvis du har beskadiget lærredet, så skal du lære at forsegle hullet i strækloftet!

Pas på stræklofter

Vedligeholdelse af stræklofter er ret simpelt og kræver ingen særlig indsats eller specialiserede værktøjer. En blød klud, varmt vand og en svamp gør et fremragende arbejde med alt snavs og holder lærredet rent og ryddeligt. På mange måder skyldes denne enkelhed egenskaberne af selve strækloftmaterialet. PVC understøtter ikke dannelsen af ​​plaque, skimmelsvamp, er inert over for de fleste stoffer og har ingen interesse for mikroorganismer.

Hvad er der bange for et strækloft?

Der er flere faktorer, der påvirker spændingsregimentets tilstand negativt:

 • Negative temperaturer. Ligesom ethvert materiale lavet på basis af PVC, kan hæftet loft knække i kulden. Det er svært at forestille sig en situation, hvor temperaturen i et boligområde falder under -5 ° C. Selv om det var let - den brede åbne altandør med opvarmning slukket og nordvinden. Loft nødvendigvis zabudeet og brast.
 • Punkter og nedskæringer. Alt er klart med dem - der dannes et hul på dette sted. Der er en almindelig misforståelse, at når det gennemsyrer et strækloft, brister det som en ballon. Intet sker selvfølgelig. Det beskadigede sted skal straks forsegles med tape for at forhindre yderligere spredning. Scotch - maling, som ikke efterlader spor. Det beskadigede område skal demonteres og limes for at skære indersiden af ​​plasteret af samme materiale med limtype "supermoment". Det er bedre at overlade denne virksomhed til fagfolk og kontakte et firma for at installere stræklofter.
 • Kemisk aktive stoffer. Opløsningsmidler, acetone, syrer, alkalier. Lad dem ikke falde i loftet!
 • Hårde børster og alle slags rengøringspastaer med slibende elementer til stræklofter er ikke anvendelige. På en blank overflade forlader de ridser.

Hvordan vasker strækloftet?

Ja, ligesom enhver anden overflade - en blød klud lidt fugtet med varmt vand. Det anbefales at vælge et fnugfri stof, der ikke efterlader fibre (for eksempel mikrofiber). Hvis forureningen ikke kun kan fjernes med vand, er det tilladt at fortynde et lille vaskemiddel i det.

Vi bærer kluden langs sømmen uden at anvende overdreven kraft. Resterne af fugt tørre tørre.

Til salg er der mange specialværktøjer til pleje af stræklofter. Nogle gange fremstilles de selv af lærredens producenter og anbefaler det til deres produkter. Sådanne præparater erklæres som "et kompleks af overfladeaktive stoffer i kombination med en patenteret formel". Og faktisk - det samme vaskepulver, fortyndet med vand. Køb en prøve af en flaske og sammenlign resultatet med en hjemmelavet opskrift. Hvis der er en mærkbar forskel - fortsæt med at bruge.

Strek loft i køkkenet

Separat skal man sige om strækloftet i køkkenet. Meget sjældent, men det sker, at dråber af varm olie falder på den eller en blomstrende form. Af denne grund kræver loftet i køkkenet hyppigere og grundigere pleje. For at rengøre lærredet kan du bruge en glasrenser, den samme "Mr. Muscle" eller tilsvarende.

Strekak i badeværelset

Stretchloft i badeværelset har en anden funktion - på dens overflade synlige spor af tørrede dråber. Her skal du heller ikke starte denne proces og regelmæssigt rengøre loftet, ellers vil disse limefældninger senere blive sværere at fjerne.

Hvis du har et stofloft installeret, er det lidt sværere at vaske det end syntetisk. Det anbefales at udelukke rengøringsprodukter og kun bruge vand, da stoffets struktur bevarer kemiske forbindelser og er vanskeligere at fjerne med en regelmæssig aftørring.

Hvis nogen form for loft hældes, er det nødvendigt at dræne vandet så hurtigt som muligt, ellers vil snavset vand efterlade permanente pletter og pletter på overfladen af ​​lærredet.

Stræklofter

Selvfølgelig kan et værelse med et blankt loft uhøjtideligt og gråagtigt ikke kaldes! Et hvilket som helst rum, det være sig et kontorscenter, en swimmingpool i et sportscenter, en biografhal eller en bylejlighed, forvandles stadig uden for anerkendelse. Dette loft vil være en lys farve accent eller dominerende kontrast derhjemme. På en betingelse - kompetent pleje til et blankt strækloft.

Indhold:

Ideelle driftsforhold

Strækblanke lofter er praktiske, holdbare stoffer, der ikke kræver særlig pleje. Strækblanke lofter er lavet af PVC-film - et meget kræftmateriale, der er imprægneret i produktionsfasen med en speciel løsning, der afviser snavs og støv fra overfladen. Fabrikanter garanterer i hvert fald 15 års driftstrækloft uden problemer.

Glatte stretchlofter har en bred vifte af applikationer. Et sådant loft er kun bange for lav temperatur og dets skarpe dråber (under minus 5 grader), da det kan knække. Men denne situation er til skade for mange efterbehandling materialer.

Temperaturen af ​​luften inde i huset bør ikke være mindre end 0 og mere plus 50 grader Celsius. Enig, i enhver lejlighed går temperaturen ikke ud over dette. Det vil sige, suspenderede lofter kan sættes i landet eller i et landsted med uafhængig opvarmning, hvor ejerne sjældent fremstår der om vinteren.

PVC-folien er slet ikke bange for fugt-, skimmel- og svampeinfektioner, det absorberer ikke fugt og kondenserer ikke fordampning, og bruges derfor i bolig- og tekniske lokaler.

Derudover kan stræklofter også udstyres i bosættelser af bjergområder, der er truet af jordskælv. Polyvinylklorid er trods alt forskelligt plasticitet, modstand og er i stand til at modstå visse ændringer.

Også glatte lofter giver dig mulighed for at skabe buede strukturer. Det blanke lærred er formbar og elastisk, så designere skaber ofte sådanne loftsdesign, når buede mønstre og ikke-standard geometriske former kan bruges. Hvis du vælger et blankt snoet lærred, kan du sikkert vælge projekter af kompleks sammensætning, selv på flere niveauer, hvor de vil bruge forskellige teksturer og mange farver.

Kun i dette tilfælde skal du huske at linnedstykker ikke skal have skarpe hjørner. En sådan begrænsning kræver, at spændingsvævet varer lang tid, ikke forkæler og ikke rives, når ejerne beslutter at vaske det blanke strækloft.

Frekvensomsorg for et blankt loft

Iagttagelse af enkle regler for pleje af et strækblankt loft er det muligt at opnå en endnu længere levetid. Husk at det anbefales at tage sig af strækloftet umiddelbart efter at de har ramt dit hus. Da stræklofter er en glat filmbelægning, der udsættes for antistatisk behandling, behøver de ikke hyppig vedligeholdelse. Det antages, at en gang om måneden er det tilstrækkeligt at rengøre overfladen med en støvsuger, og vask vask hver dag med sæbe og vand.

For at fastslå, at det er tid til at begynde at rense strækloftet, skal du se på lærredet. Hvis glansen har mistet sin tidligere glans, falmede, så er det tid til at tænke på rengøring eller vask af loftet. Når du plejer et strækblankt loft, skal du ikke være bange for, at du kan beskadige overfladen, fordi professionel installation hjælper med at beskytte stoffet mod at falde og udseendet af defekter under rengøring.

Vær opmærksom på de områder, der er mest forurenede. Dette gælder strækloftet i badeværelset, hvor der opsamles kondensat, samt belægningen i køkkenet, hvor der er mange fedtpletter. Hvis dråber af ætsende væske rammer loftoverfladen, skal du fjerne dem uden at vente på, at de tørrer.

Valget af værktøjer til rengøring

Før du vasker strækblanke lofter, skal du vælge det rigtige værktøj. Det anbefales at bruge en støvsuger til at arbejde med en glat bred dyse og på medium strøm. Undgå at bruge børster, fordi deres lint kan ridse loftets overflade.

Hvis det forekommer dig, at vedhæftet fil ikke er glat nok, kan du støvsuge det blanke loft fra en afstand uden at røre overfladen. Med denne metode skal du øge støvsugeren, fordi ellers det ikke er muligt at rense støvet, der blev samlet på det.

Et godt alternativ til støvsugning er at rengøre loftet med mikrofiberdug. Strækloftet i køkkenet er mere bekvemt at rengøre med en mikrofiberdug eller en blød svamp gennemblødt i opvaskemiddel. Derefter glemmer man at vaske belægningen med rent vand og tørre tørre, så der ikke er pletter på det.

Hvis du ikke har en enhed til rengøring eller vask af loftet, kan du bruge en almindelig moppe, som du skal bruge til at pakke en klud. De holdbare egenskaber i strækloftet gør det muligt at gøre det uden at beskadige belægningen. Vær dog forsigtig med sådanne manipulationer, fordi filmen i lofterne er installeret på bagsiden, og den kan bryde, når den trykkes hårdt, til trods for anstændig styrke.

Valg af vaskemidler

For at rengøre de mest forurenede områder i loftet kan du bruge vaskemidler. Når man vælger rengøringsmidler og vaske- og rengøringsmidler, er det nødvendigt at tage højde for det materiale, som strækstoffet fremstilles af, fordi forskellige produkter har specifikke egenskaber. Ofte passer detergenter ikke med det specifikke loft med hensyn til deres kemiske sammensætning. De kan forårsage blødgøring af belægningen, som bliver til grimme rynker, en ændring eller fuldstændig forsvinden af ​​farve og andre problemer.

Derfor anbefaler eksperter stærkt rengøringsmidlet første forsøg på et lille og ubemærket overfladeareal. Testen for uvaskbarhed af vaskepræparatet er simpelt: Anvend en dråbe af dette stof og vent 10 minutter - denne gang er nok til at bestemme sikkerhedsniveauet for det testede produkt. Hvis strukturen af ​​det materiale, som stoffet er fremstillet af, "reagerer" med det valgte stof, kan du fortsætte med at arbejde fuldt ud.

Til glatte lofter producerer specielle vaskemidler: forskellige aerosoler og polerer, der indeholder alkohol. Sådanne sammensætninger garanteres ikke at efterlade sæbepletter i loftet, og de vil ikke komplicere dit arbejde. Det er nok at sprøjte produktet på en klud og anvende det på loftet med lette cirkulære bevægelser. Du bør dog ikke bruge alkoholholdige stoffer på et blankt loft med fotoudskrivning.

Det er muligt at vaske strækloftet med en almindelig ikke-slibende væske. Du kan bruge vaskemidler til retter, så længe de ikke indeholder acetone, parafin og slibemiddel. Det er også nødvendigt at opgive alle slags pulvere og cremer med eventuelle faste partikler, herunder sodavand.

Til glatte lofter betyder også egnet til vask af vinduer. Forbrugerne reagerer meget godt på den bredt publicerede måde "Mr. Muskul." Fortynd stoffet i varmt vand, før du vasker det glatte stretchloft med en serviet.

Modstandere af aggressiv kemi vil råde dig til at vaske strækloftet med almindeligt varmt vand med tilsætning af simpelt sæbe eller vaskemiddel, bland det godt i vand, indtil alle dets komponenter er helt opløst. Derudover kan du forberede din egen løsning, hvor der vil være 10% ammoniak.

Ammoniak kan også erstattes af en anden ingrediens i hvert hjem - vodka. Den optimale temperatur i en sådan opløsning er fra + 30 til + 40 grader, hvilket forhindrer vaskeprocessen i at blive forsinket - snavset vil blive gnidnet med en enkelt bevægelse af hånden. Tør kun loftet med denne opløsning uden tryk, og tør derefter overfladen tørre. Husk også, at vaskemiddelkompositioner bedst anvendes på overfladen af ​​det blanke loft, og ikke til en klud eller svamp.

Sådan vasker du det blanke loft

I nogle tilfælde for at rense støvet fra overfladen af ​​strækloftet og genoprette glansen, er det nok at tørre overfladen med en tør, blød klud, der ikke har en lur. Men for at glansen skal glirre i lang tid, som en ny og glæde dig på en festlig måde, skal du huske og opfylde flere hovedkrav til, hvordan man plejer et blankt strækloft.

Regel nummer 1

Regel nummer 1 er at bruge en blød svamp. Alle hårde svampe, for ikke at nævne børster, kan ridse glansen, deformere lærredet og endda bryde gennem filmen. Forsmør en blød svamp i en let sæbeopløsning for ikke at forlade pletter på overfladen, da du skal vaske dem af. Det er bedst at skylle loftet med lette cirkulære bevægelser og bevæge sig i retning af svejsningen. Efter denne behandling skal du tørre den rensede overflade med en tør flannelklud. Du kan også tage en mikrofiber klud, der absorberer fugt.

Regel nummer 2

Du ved allerede, at loftet skal vaskes uden meget pres, og endnu mere uden brug af piercing og skære genstande, fordi ved uforsigtigt presning kan du bryde omslaget. Eksperter anbefaler, inden du vasker strækblanke lofter fra hænderne for at fjerne alle smykker, så du ikke ved et uheld skal ridse overfladen. Ja, og det er en skam at forkæle dekorationerne selv under arbejdet.

I intet tilfælde anbefales det at skrabe eller skrabe loftet med hårde genstande, f.eks. Ved fjernelse af mudder og fedtopsamlinger, fordi det med en sådan indvirkning vil forblive ridser. Men på den anden side er det heller ikke værd at selvpolere glansen, fordi du ved et uheld kan deformere filmen, husk at den ikke skal komme i kontakt med basen - det hårde loft.

Og endelig husk at i tilfælde af skader på overfladen af ​​strækloftet, prøv ikke at reparere det selv. Før ankomsten af ​​en specialist fra den organisation, der lavede installationen af ​​PVC-folien, er det muligt at klæbe det revne område med tape, men ikke mere. Specialister vil reparere eller tilbyde en delvis eller fuldstændig udskiftning af internettet. I tilfælde af et oversvømmet loft skal du slukke lysene og ringe til specialister fra installatøren.