Hvordan man limer baguetter korrekt til loftet

Begrebet kvalitetsreparationer ændres med lynhastighed med fødsel af friske designelementer og ideer. I den seneste tid blev toppen af ​​håndværket betragtet som pænt indpasset tapet i kombination med den korrekte kantning, som er en flerfarvet papirstrimmel og undertiden en almindelig tape.

Den moderne udsmykning af lejligheden kan ikke forestilles uden indramning. En sand og harmonisk kombination af en to-plan konstruktion er trods alt et løfte om et rums skønhed og komfort. Lad os dvæle i detaljer om, hvordan man limer baguetter, så finishen ser ud som eksemplarisk.

Egenskaber og funktioner baguetter

Anvendelsen af ​​sådanne dekorative elementer omfatter en række væsentlige fordele:

 • Fremragende maskering af små defekter i loftet og væggene, som dråbe, ruhed og ujævnheder;
 • dekoration af krydset af to overflader;
 • Enkel installation, der ikke kræver professionelle færdigheder;
 • lethed og fleksibilitet af materialet
 • stort udvalg af design;
 • spare penge til en rimelig pris.

Tip! Før du vælger baguetter i loftet, skal det bemærkes, at de kan fremstilles af forskellige materialer, være af forskellig tekstur, bredde, have en glat eller mønstret overflade. Disse kvaliteter påvirker ikke kun deres omkostninger, men også formålet, forskellene i anvendelse til en række interiører.

Baguette, også kaldet støbning, loftsplint eller frise, lavet af materialer:

I de fleste tilfælde anvendes polyurethan og skumbagetter. Plaststøbning anvendes kun under lofter, træ - sammen med samme lofter.

Vi vælger den rigtige lim

Hver fagmand for installation af en frise bruger klæbemiddelsammensætningen, som er testet personligt i arbejdet. Sådanne midler kan være:

Polymersammensætningen er karakteriseret ved svag klæbrighed. For at fastgøre støbeformen med en sådan lim skal den holdes i den ønskede position i temmelig lang tid, og det er ikke ret let at sikre for en to meter.

At installere frisen på silikone og akryllim temmelig hurtigt og komfortabelt. Fabrikanter pakker dem i rør til en pistol. Midler anvendes let, og dens udladningsdiameter styres af diameteren af ​​udløbsåbningen ved spidsen.

Fremgangsmåden til limning af baguetten med silikone og akrylforbindelser er normalt angivet i instruktionerne til materialet. Den negative side af sådanne midler kan kaldes deres høje pris.

Den mest omkostningseffektive måde at holde baguetter på egen hånd på er en traditionel færdigbehandlingstætning eller en gipsvægsforbindelse, hvis den anvendes til efterbehandling. En sådan blanding er pålidelig, det tager mindre tid for dets størkning, så efter en halv time er det allerede muligt at male loftet og baguetterne.

Der er dog også ulemper ved at anvende kitt som lim:

 • ulejligheden ved at påføre et tyndt lag af blandingen med en spatel på støbeformen;
 • I slutningen af ​​limning af overskydende kittet eller gipsplastlim, skal du grundigt fjerne den fugtede børste. Ellers vil stykkerne af den synlige, tørre blanding ødelægge billedet.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Der er to muligheder for fastsættelse af loftlister:

 • på overfladen af ​​tapetet;
 • før vægpapir.

Baguetter er som regel rent hvide; i betragtning af dette, for ikke at forurene produkterne, skal du grundigt skylle hænderne med sæbe, inden du påbegynder arbejdet.

Tip! For at begynde at montere baguetten kan du vælge et hvilket som helst hjørne af rummet

Du bør vide nogle funktioner i arbejdet på klistermærket taglister:

 1. Der skal lægges stor vægt på rengøring af væg og loft fra spor af klæbemiddelsammensætning. Acryl- og silikonebaserede produkter kan fjernes med en gummispatel og en fugtig klud. Overskydende kittet anbefales at fjerne en lille våd børste.
 2. Kræver påfyldning lim alle revnerne omkring støbeformen. Også skal håndtere og hjørne leddene. Stol ikke på, at disse slots vil forkæle, når du male eller limer tapet. Dette sker ikke. Og limen fanget på væggen og loftet skal fjernes forsigtigt.
 3. Ofte når limen størkner i leddene, afslutter slutningen af ​​baguetten, og der opnås et trin. For at beskytte mod denne effekt skal to tilstødende ender fastgøres i den ønskede position ved syning af nåle eller stifter. Når limen hærder, skal du fjerne nåle og dække hullerne med klæbemiddelblanding.
 4. På baguettes påføres flere lag maling. For det første udføres priming, så du kan maske de plasterede leddene. Derefter sætter lagene en dekorativ rolle, samtidig med at male og et loft.
 5. Overskydende lim langs bordpladen skal skæres med en skarp spatel.

Baguette klistermærke på tapet

Den offentlige fortjeneste ved denne metode er, at der ikke er behov for at passe tapetet under baguetten. Frieze lukker alle fejlene på overkanten af ​​finishen.

Fremgangsmåde:

 1. Trim enderne med stusomom.
 2. Påfør et tyndt lag lim på de limede overflader af soklen.
 3. Fastgør planken til væggen og hold den i overensstemmelse med notatet til limen.
 4. Fjern overskydende materiale med en svamp eller klud.
 5. Butt huller skal forsegles med hvidt tætningsmiddel.
 6. Til måling af baguette anbringes akryl eller vandemulsionsmaling.

Tip! For at farve pladen skal du ikke plette tapetet, lægge maskeringsbånd langs baguetten, og efter tørring af malingen skal du fjerne beskyttelsen.

Sådan fastgøres en baguette, inden du laver tapet

Dette er en professionel metode, der udføres i følgende rækkefølge:

 1. Udfør forberedelsen af ​​væggene og loftet. For at slippe af med ujævnheder, uregelmæssigheder med sandpapir, fjern byggestøv fra overfladen, så pels med primerblanding.
 2. At skære enderne af soklen ved hjælp af stuslom.
 3. Fastgør baguetten til kittet eller gipsplastlimmen.
 4. Fyld alle huller med kitt, fjern overskydende med en ren klud.
 5. Vent, indtil kittet hærder.
 6. Prime overfladerne.
 7. Mal loftet og baguetterne.
 8. Stick tapet. Top overlap på basispladen skåret jævnt med en skarp kniv og sætter en bred spatel.

Fordelen ved denne metode kan kaldes lethed ved fastgørelsesfejl af limning og muligheden for at male baguetten på plads uden frygt for farvning af tapetet.

Funktioner ved montering af baguetten i hjørnerne

Det er nødvendigt at justere den sidste bjælke med en udskåret vinkel for at forhindre materielle skader, når der opdages en fejl med en vinkel.

Hvis et rum har lige vinkler (90 grader), så skal vinklerne mellem de to vægge og mellem loftet og væggen være lige. I dette tilfælde er det muligt at klippe hjørner korrekt ved hjælp af et ark.

Først skal du skære hjørner ved hjælp af dåsen. Derefter bringes deres ender i den fornødne størrelse med en skarp kniv. Fordel gabet i begge segmenter jævnt for at forhindre effekten af ​​et trin.

Proceduren for brug af tømrermash:

 1. Hvis der ikke er nogen erfaring med lignende arbejde, anbefaler vi at øve på små stykker af frisen.
 2. Sæt baren i kassen, da det vil være på loftet.
 3. Tryk på bunden af ​​frisen tæt på siden af ​​støbt stykke.

Hvis der ikke er noget løs, kan du trimme på denne måde:

 1. Fastgør frisen til hjørnet på venstre side.
 2. På loftet fra hjørnet tegner du et stykke blyant (10-15 cm) langs basispladen.
 3. Gør det samme på højre side af hjørnet.
 4. Hvor linjerne skærer, er der et afskæringspunkt.
 5. Til venstre og højre markerer krydset af segmenterne.
 6. Fra mærket til den modsatte side af venstre og højre frise skal du klippe nøjagtigt med en konstruktionsklinge i en vinkel på 45 grader.
 7. Kontroller rigtigheden af ​​opskæring, og sæt forarbejdede friser til hjørnet.

Som du har set, er der intet svært i stikkende baguetter. Styret af vores råd, har du med succes gjort dette arbejde.

Hvordan man limer baguetter på loftet

På trods af den tilsyneladende enkelhed at stikke en baguette (sokkel, filet) til loftet kan være en alvorlig begivenhed. For ikke at bremse reparationen i et par dage og ikke forkæle materialet, bør du læse de detaljerede instruktioner om, hvordan man limer baguetten i loftet.

Hvordan man limer baguetter på loftet

Lad os starte med at baguetter er dekorative loftsplinter med forskellig bredde og udseende, som er lavet af forskellige materialer: træ, gips, plast, polyurethan af forskellig densitet. Som følge heraf skaber de harmonisk kløften mellem væg og loft, hvilket giver rummet et æstetisk udseende og fuldstændighed.

Baguetter limes tæt på loftet eller indrykket fra det, hvis du planlægger at gennemføre LED-belysning. De kan være af forskellige farver, kortfattet form eller dekoreret til modellering. Baguetter er let malet under drift. Under loftsplinterne kan du skjule ledninger og tapetgab i tilfælde af ujævne vægge (til disse formål vælger du normalt brede loftrammer). Vægdekoration vil kun se godt ud, hvis baguetterne limes nøjagtigt og korrekt.

Typer af loftsplinter

Tabel. Nøglefunktioner af forskellige typer loftsplinter.

Vær opmærksom! Gipsstifter limes ofte på offentlige steder (restauranter, hoteller); De ser perfekt ud i værelser med højt til loftet, men for de lave - under 3 meter - er de bedst ikke at bruge.

Hvad du skal holde baguettes

For at lime loftslisterne pænt og jævnt, skal du have en skarp kniv, en håndsav og en blyant og et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren (eller et andet materiale, hvor baguetterne er lavet). Du kan vælge andre klæbende materialer.

 1. Nogle foretrækker at lim på kittet, især hvis det forbliver efter byggearbejde. Finkornet finish gør det ikke kun muligt at klæbe soklen fast, men også skjule fugen eller hjørnet på samme tid.
 2. Mange vælger flydende negle, som næsten øjeblikkeligt beslaglægges. Med dem er det ikke nødvendigt at holde soklen i lang tid og trykke dem mod væggen.

Montering af baguetten med flydende negle

Tætningsmiddel som et alternativ til lim

Overfladebehandling

Det antages, at limning af baguetter begynder efter udjævning af væggene og deres maling eller indsætning med tapet. Hvis væggene er ujævne, skal de udjævnes (kitt, gips osv.), Især hvis du planlægger at limme gipslister eller træplanker. Udvidede polystyrenprodukter kan presses på en sådan måde, at de skjuler ujævnhederne.

Leveling vægge med kitt. Fortynd den tørre blanding med vand i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Derefter skal du opsamle en lille kitt på spatelen, fylde den med alle de riller, du ser. Til en ideel overflade anvendes kitt på hele overfladen. Juster det sidste lag med en bred spatel, der styrer dem langs hele væggen.

På samme måde udarbejdes der en sektion af loftet, hvorpå baguetten skal limes (læs om loftet skal hæves med egne hænder). Hvis loftet er fuldt planlagt og malet, er der ikke behov for efterbehandling. Hvis du planlægger at mærkke baguetter først og derefter male loftet med dem, så kan du dække det område, hvor baguetten vil holde fast.

Du kan imødegå de indvendinger, som baguetten skal limes til tapetet. Denne procedure har også ret til liv, men det er lettere at først indsætte tapetet, og derefter på toppen - en baguette. Hvis du planlægger at maler baguetten yderligere, kan tapetet være dækket med plastik.

Hvis baguetten ikke limes til loftet, men med en margin for at lægge LED-båndet, kan du for nemheds skyld markere bundlinjen for limning. For at gøre dette skal der i hvert hjørne i en vis afstand fra loftet (f.eks. 3 cm) negle negles rundt om perimeteren, som en stærk tråd skal binde. For denne tråd, der anvender en baguette, skal du markere bundlinjen for limning med en blyant.

Metoder til montering af loftsplinten

Baguette forberedelse

Plinth længde kan skæres i færd med limning. Det er bedre ikke at gøre dette på forhånd, især i mangel af erfaring, for ikke at begå fejl i målinger.

Den første baguette og alle de andre, der når hjørnet, skal skære med hjælp af kluden. Du kan selvfølgelig polyurethan baguette skære og en skarp kniv, men du har brug for de rette færdigheder.

Sådan skæres et hjørne

At skære en baguette i en vinkel er ikke så let som det ser ud ved første øjekast. Problemet er ikke sværhedsgraden ved at skære hjørner med 90 eller 45 grader (alt er simpelt her, især ved hjælp af kroppen), men det faktum, at vinklerne i rummet ofte er kurver og ikke når de samme 90 grader. Derfor er det nødvendigt at forsegle kløften.

Hvis det er muligt, kan du bruge dekorative indlæg til dekoration. Dekorative indlæg sælges til både ydre og indre hjørner. Sæt dem let. Baguetten er afskåret i en vinkel på 90 grader og passer ind med indsatserne. Den eneste ulempe ved denne metode er ekstraudgifter.

Hjørner til loftplint

De fleste herrer bruger stuslom. For at dekorere et hjørne skal du først vedhæfte baguetten til hjørnet af rummet og visuelt se, hvor snitlinjen vil blive placeret. Galtel er placeret i barrowen, så loftkanten er i bunden. Produktet holdes for hånd, overskydende del afskåret. Det højre indvendige hjørne skæres fra venstre mod højre og venstre - omvendt. Så du skal skære det indvendige hjørne. Til skæring af det udvendige hjørne ændres skæreretningen. Her skal kanten være længere, som fastgøres til loftet. Skæring til højre hjørne er nødvendigt fra højre til venstre, til venstre - omvendt (denne proces er beskrevet mere detaljeret i artiklen om hvordan man skærer hjørnerne af loftsplinten korrekt).

Anvendelsen af ​​moltsla til skæring af baguetter

Ordningen med at skære loft sokkel

Hvis der i slutningen af ​​arbejdet stadig er et hul, kan du dække det med et kit.

Skære hjørner af baguette med markup

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 1. Indsætning af baguette skal starte fra hjørnet af rummet, der ligger ved indgangen. Umiddelbart er det nødvendigt at fylde op med våde wipes for at fjerne overskydende klæbemasse. Langs kanten af ​​baguetten og ved leddene påføres lim, prikket eller linje. Baguette påføres markeringen og presses tæt på væggen. Klammens tid skal først se i vejledningen til lim. Overskydende lim skal fjernes med en fugtig klud.

Trin 2. Derefter skal du bevæge dig rundt om kanten af ​​rummet og måle den nødvendige længde af det næste segment hver gang og afkorte overskuddet. Hjørnerne skal falde sammen og støde så meget som muligt. Tryk på baguetten mod væggen med hele overfladen af ​​håndfladen, og ikke med fingrene, ellers kan duer forblive.

Sådan limes en polyurethan baguette

Trin 3. Når baguetten er limet rundt om perimeteren, skal leddene sættes på og vente, indtil limen og kittet er helt tørret. Så gnides alt forsigtigt med fint sandpapir. Baguetter langs hele længden kan males.

Når kittet er tørret, kan det sted, hvor det er smurt eller udstødt, gnides med en fugtig klud.

Maleri i en farve med loftet giver mulighed for at opnå en visuelt ensartet sammensætning. Tapetet under farvning kan beskyttes med plastikbånd og tape.

Hvis det besluttes at klæbe tapetet efter filetens klistermærke, presses overlapningen af ​​tapens øvre snit med en spatel mod baguetten, og overskyddet er trimmet med en byggekniv. Dette er en meget tidskrævende procedure.

Pas på, når du er færdig

Fordele og ulemper ved en træpose

Træloftets sokkel bruges til at dekorere klassiske interiører, lande, hytter osv.

Træplinten har en række fordele - især det:

 • det er miljøvenligt;
 • kan frigive gavnlige stoffer - phytoncides - i flere år;
 • resistent over for mekaniske skader
 • holdbar;
 • ser smukke ud;
 • kan males om ønsket
 • til kostpris, selvfølgelig dyrere end polyurethan, men er stadig i det overkommelige pris segment.

Hvad angår manglerne, så sammenlignes det med polyurethan, træplanker:

 • mere følsom over for fugt (skal være dækket af en fugtbestandig belægning);
 • kræver mere omhyggelig justering af overflader på grund af lavere duktilitet;
 • kræver en god hacksav til trimning
 • den vejer mere, derfor er den fastgjort til væggen med skruer eller skruer.

Men disse er alle overkommelige vanskeligheder, der mere end overlapper med det fantastiske udseende af værelset, dekoreret med naturlig træbaguette.

Træ loft sokkel

Trin af installation af træplinter

For at fastgøre en træsukker skal du have en skruetrækker, træskruer, gussets, sandpapir, en blyant.

Trin 1. For det første kontrolleres tilstanden af ​​væggene - de skal være glatte.

Trin 2. Markering udføres.

Trin 3. Udfør derefter den første baguette - vinklen skæres i kluden.

Skær trælister

Trin 4. Hvis baguetten er smal og lys, kan den stadig monteres på flydende negle.

Trin 5. Hvis baguetten er bred og tungere, er den fastgjort til skruerne. For nemheds skyld kan du vedhæfte en træsuce på lim for at holde den fast, og derefter klare den med skruer eller skruer. Det sidste skal fastgøres i spidsen, så hætterne ikke stiger over overfladen. Hver efterfølgende baguette måles i længde, trimmet med et hacksav eller i et hjørne ved hjælp af en stousse.

Fastgøring af træskørt med selvskærende skruer

Trin 6. Efter at hele rummets omkreds er udformet, skal leddene og pladserne på de selvlukkende skruer blive behandlet med trækul, vente på, at den tørrer ud, rengør den med fint sandpapir.

Trin 7. Derefter er alle leddene lakeret til baguettes farve.

Ofte fastgøres en træsukker på samme træhjørner, som er fastgjort til væggen med skruer i en afstand på 30-50 cm fra hinanden. I første omgang fastgøres sådanne supportsteder, så på dem - en sokkel. Alt andet er beskrevet ovenfor.

Montering af træplade sokkel

Installationen af ​​træbagetter er en besværlig proces, men stadig gennemførlig. Hvis du gør arbejdet omhyggeligt, vil du i mange år kunne beundre den fantastiske skønheds naturlige skønhed.

Sådan repareres PVC-soklen

PVC lister er lette, funktionelle og æstetiske, de bidrager til at skabe unikke indvendige løsninger. Sådanne baguetter anvendes til afslutning af loft eller vægge med plastpaneler, som oftest findes i badeværelser og køkkener. I dem leveres den specielle rille til installation. Baguetter kommer normalt med paneler og er designet til at dække leddene med vægge og lofter.

Paneler, bragt ind i arket piling sokkel

Plastplinten adskiller sig ved at den:

 • let at rengøre;
 • bliver ikke gul.
 • den er kun monteret sammen med panelerne; det er ikke længere muligt at installere det efterfølgende;
 • den skæres kun af en hacksav med fine tænder.

montering

Installationsfunktioner afhænger af, hvordan man går i plastpaneler - på loft eller væg. Først er rammen fastgjort. Rammens skinne på / under loftet vil danne grundlag for plastpose. Vær opmærksom på PVC-baguette-enheden - en af ​​siderne er lavet i form af en dowel, hvor panelet bliver lukket.

Afrimning af loftsplinten PVC

Loftfilet er monteret på underhøjskinnen. Den er fastgjort med beslag eller skruer til rammen (hvis det er metal, så skruer med metal skruer). Til udformning af hjørner og til sammenføjning af dele anvendes specielle armaturer, som desuden kan fastgøres til lim. Hvis der er revner efter fastgørelsen, smøres de med silikone.

Installation af PVC fileter

Sådan fastgøres loftsplinten til strækloftet

Her på én gang er det nødvendigt at foretage en reservation, at baguetten i dette tilfælde lukker krydset af loft og vægge, men fastgør ikke på lærredet. Der er altid en lille ledig plads mellem soklen og lærredet (eller stort, hvis der er baggrundsbelysning, der skal monteres).

Loftslister til strækloft

Til dekoration kan du bruge enhver filet: skum, træ, gips. Når man vælger en model, er det bedre at tage højde for egenskaberne ved fastgørelse og stop ved versionen med en bred vertikal side. Installation af bundplader adskiller sig ikke fra den traditionelle, undtagen for det faktum, at kun en lodret overflade er limet. Flere detaljer om dette findes på linket nedenfor.

Loftplade til stræklofter

Hvis du vil vide om typer og installation af loftsplinter til et strækloft, læs denne artikel. Vi anbefaler også at læse om maskeringstape til hængende lofter.

Således kan enhver sokkel fastgøres uafhængigt, dekorere dit hjem billigt og med smag.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvis tidligere leddene mellem væggene og loftet overlappes med et panel eller en strimmel præget papir, bliver krumningen nu mere præcist. Det giver rummet et unikt udseende, skjuler nogle blunders under reparationer. Hvordan man limer baguetter, hvordan man skærer og monterer dem i hjørnerne, vil denne artikel fortælle.

Funktioner i brug

Ved montering af loftet kan plinterne skelne mellem flere af deres fordele:

 • Loft baguette skjuler synlige mangler:
 1. små uregelmæssigheder
 2. noget uslebne
 3. forhøjelser af mærker.
 • Dekorerer samlingen mellem væggene og loftet.
 • Enkel og nem at installere uden særlige færdigheder.
 • Materialet er let og undertiden fleksibelt.
 • Bredt design valg.
 • Rimelig pris.

Tip: Før du limer, skal du vide det for deres fremstilling ved hjælp af forskellige materialer. Produkterne kommer i forskellige teksturer, brede, glatte eller mønstrede. Dette påvirker omkostninger, formål og funktioner i ansøgningen til forskellige interiører.

Til fremstilling af støbning, loftsplint eller frise anvendes:

De mest populære produkter fra polyfoam og polyurethan. Med hensyn til plastprodukter anvendes de kun til stræk- og PVC-panellofter. Wooden baguettes - med en træstruktur.

Hvilken lim bruges til installation

Før du klæber loftet baguettes, skal du tænke på klæbemidlet. For hver mester ved installation er der en lim tjekket i arbejde.

 • Polymer. Denne sammensætning har en svag klæbrighed. For at klæbe en skumpose med polymerlim skal den holdes i den ønskede position i en tilstrækkelig lang tid, hvilket ikke er særlig praktisk for et to meter langt produkt.
 • Akryl.
 • Silikonbaseret.

Acryl og silikone klæbemidler giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at montere loftsplinten. I salget går de i rør til en pistol. Sammensætningen påføres ret let, og diameteren af ​​udløbsdysen styrer forbruget.

Hvordan man limer loftet baguet med en sammensætning eller et andet vil bede om de detaljerede instruktioner, der er vedhæftet materialet. Manglen på sådanne klæbemidler er høj pris, dette er især mærkbart, når man arbejder i en stor lejlighed eller hus.

Bemærk: Den billigste mulighed for at gøre det selv er ren finish kitt eller lim anvendes til gipsvæg, hvis det bruges under reparation. En sådan sammensætning er mere pålidelig, hurtigere fryser, som giver dig mulighed for at male loftet og baguetterne i en halv time uden frygt for at beskadige dem med en rulle.

Ulempen ved at bruge kitt som lim er manglen på bekvemmelighed, når man arbejder med det. Sådanne bygningsblandinger er ikke særlig bekvemme med en spatel for at påføre et tyndt lag på baguetten.

Efter limning af resterende kitt eller lim til gips, skal du forsigtigt rengøres med en våd børste. I modsat fald vil klumper af tørre blandinger være synlige fra under maling.

Hvordan man limer bundpladen på loftet

Tip: Installation af soklen skal starte fra ethvert hjørne af rummet.

Loft baguette kan monteres på to måder:

 1. På toppen af ​​tapetet.
 2. Før dækker væggene med tapet.

Tip: Normalt er baguetter hvidt, derfor er det nødvendigt at vaske hænderne godt med sæbe og vand for at undgå forurening af produkter. Eller du skal arbejde i rene handsker.

Klæbningsprocessen er ret simpel, men der opstår problemer med trimning af hjørner.

Finesser af teknologi arbejde:

 • Der skal lægges særlig vægt på rengøring af loftet og væggene fra tilstedeværelsen af ​​limspor. Akryl- og silikoneforbindelser rengøres med en gummispatel og en fugtig klud. Ved limning af en baguette på kittet fjernes overskydende med en lille børste, godt fugtet med vand.
 • Alle huller mellem baguetten, loftet og væggene skal forsigtigt hamres med lim. Det samme skal ske med leddene i hjørnerne af loftplinten.

Tip: Du kan ikke forvente, at sådanne huller kan maskeres med maling eller limning af tapet på loftet, dette virker ikke. Limet smurt på loftet og vægge skal forsigtigt fjernes, som vist på billedet.

 • Ved dockning af lige sektioner, ofte når limen tørrer ud, flyder kanten af ​​baguetten ned og et trin dannes. For at undgå dette skal leddet af to tilstødende skørtplader afkortes i den ønskede position med nåle eller fastgøres med maskeringsbånd.
 • Efter at limen tørrer, fjernes nåle, og de små huller og duer, der dannes, er pænt dækket med samme lim eller kitt.
 • Baguetter er malet flere gange. Det første lag er en primer, som giver dig mulighed for at skjule alle pudsede led, og alle andre dekorative lag udføres samtidigt med loftets maleri. Afslutningsvis afskåret overskydende lim på baguetten.

Hvordan man limer baguetter på tapet

Arbejdsordenen:

 • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
 • På overfladen af ​​baguetten, der støder op til loftet og væggen, påføres et tyndt lag lim.
 • Baren påføres væggen og holdes i henhold til vejledningen til limen.
 • Overskydende lim fjernes med en ren klud eller svamp.
 • Alle led er forseglet forsigtigt med hvidt tætningsmiddel.
 • Om nødvendigt er hele overfladen malet med akryl eller vandbaseret maling.

Tip: Maling af loftlisterne skal udføres meget omhyggeligt for ikke at skade det limede tapet. Dette gøres bedst inden installationen.

Den største fordel ved denne metode er, at der ikke er behov for at justere tapetet til en baguette. Rammen vil skjule alle tilgængelige burrs, forvrængninger i den øverste del af tapetet.

Sådan monteres en baguette, inden du laver tapet

Denne mulighed findes ganske ofte. Det foretrækkes af mange fagfolk.

Arbejdsordenen er som følger:

 • Vægge og lofter er omhyggeligt forberedt, og overfladerne er udjævnet med et kit.
 • Enderne skæres ved hjælp af miterboksen.
 • På kittet eller limen for gipsvæg fastgjort baguette.
 • Putty gned alle hullerne mellem baguetterne, loftet og væggene.
 • Overskydende materiale rengøres med en ren klud.
 • Efterfølgende arbejde stoppes, indtil kittet er tørret.
 • Alle overflader er primet.
 • Malet i matchet farve.
 • Lim tapet. På samme tid i overdelen fjernes overlapningen ved at påføre en spatel og afskære overskuddet med en kontorkniv.

Tip: Maling af baguetten med en farve fra loftet giver den visuelle effekt af en monolitisk struktur.

Den største fordel ved denne metode er, at alle defekter let kan løses, maling af frisen udføres på installationsstedet, mens der ikke er nogen frygt for at ødelægge tapetet.

Hvordan man limer baguetten i hjørnerne

Forberedelse af hjørner og led er det mest vanskelige og omhyggelige arbejde med at installere frisen i loftet.

Til arbejde skal du:

 • Spatel af lille størrelse.
 • Tætningsmiddel eller kitt i den passende beholder.
 • Mitre.
 • Papirkniv eller hacksav.

Tip: Justeringen af ​​den sidste strimmel skal udføres med et hjørnesnit for at undgå materielle skader, når der opstår en fejl.

For at kunne trimme loftsplinten korrekt i hjørnerne, skal du følge nogle regler.

Hvis i værelset er alle vinkler lige og lav 90˚, så:

 • Rige vinkler skal være alle:
 1. mellem tilstødende vægge til hinanden;
 2. mellem væggene og loftet.

Kun i dette tilfælde vil det være muligt at trimme hjørnerne korrekt med miterboksen.

 • Ved hjælp af mousserie er loftlofterne, der er anbragt i hjørnet, først trimmet.
 • Deres ender bringes til den ønskede størrelse med en almindelig konstruktionsklinge.
 • Gabet er jævnt fordelt over to fræsestykker for at forhindre tandfejl.

Hjørne skære rækkefølge:

 • I mangel af erfaring med at udføre arbejde er det bedre at øve med små stykker fileter.
 • Baren er placeret i kassen på en sådan måde, at den vil være placeret på væggen.
 • Bunden af ​​baguetten presset tæt mod væggens væg.

Hvordan baguettes er limet til hjørnerne

Arbejdsordenen er som følger:

 • Rumpen er trimmet i den rigtige vinkel. For at gøre dette, brug en kniv eller sav, stærk presning på overfladen af ​​baguetten kan ikke gøres, det kan knuse materialet. Vinklen er normalt 45 °.
 • Skærekanterne påføres hinanden.
 • Manglen på huller overvåges.
 • Kniven skærer om nødvendigt de forstyrrende dele.
 • Galteller anvendes til installationsstedet.
 • Den endelige pasform udføres.
 • Installation af dele.

Anbefales til visning af video

Lofterne af loftsplinten limes som angivet på produktmærket såvel som hovedprofilen. For dem, der er interesseret i at holde baguetter til loftet, viser videoen, der præsenteres i denne artikel, i detaljer hele processen fra begyndelsen til slutningen. Efter montering af baguetterne kan de få et originalt dekorativt udseende ved hjælp af sprøjtemaling.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Sådan limes baguetter på loftet: nyttige anbefalinger

Taket baguette tjener ikke kun til at skjule hullerne mellem loftet og væggene, det er også et dekorativt element, som kan give et komplet kig på reparationen. På hvordan overfladen af ​​loftet med en loftsplint ser ud, kan du se på billedet. Mange tænker ikke engang på, hvordan man limer baguetter til loftet. Det virker for dem en så let opgave at de ikke tænker på de nuancer, der findes i dette arbejde. Men for at få resultatet godt i lang tid, bør du følge nogle regler.

Materialer og værktøjer

Før du fortsætter med at lime baguetter til loftet, skal du forberede følgende materialer og værktøjer:

 • nedstryger;
 • en kniv;
 • en blyant
 • svamp;
 • miter box;
 • sæbeopløsning;
 • sandpapir;
 • niveau;
 • pensel;
 • lim eller flydende negle.

Hvad angår limning af baguetter i loftet, kan dette gøres både med lim og flydende negle.

Sådan limes baguetter på loftet, i detaljer på videoen:

Det anbefales at installere soklen inden afslutning af loft og vægge, men efter alt arbejdet i forbindelse med forberedelsen af ​​disse overflader er afsluttet. Hvis du gør det modsatte, vil der være problemer med kasket baguetter.

 1. Først niveau overfladen, særlig opmærksomhed til de steder, hvor soklen vil blive limet. For at sikre, at overfladen er flad, vil de bruge byggeniveauet på mere end en og en halv meter i længden. Basen skal rengøres grundigt af gamle overflader og støv og derefter behandles med en primer.

 • Lav markering. Til dette formål anbringes en første baguette mellem væggen og loftet. Skitsere dens kontur, tegne en linje under og over. Tilsvarende gør markeringen på den modsatte væg. Derefter måles længden af ​​loftet baguette - den anbringes på væggen og ved skæringspunktet mellem bundpladerne, mærkerne er tilbage på den tidligere trukkede linje.
 • Før limning af en baguette til loftet er den opdelt i segmenter af den ønskede længde. Til dette arbejde har du brug for en miter boks - med hjælp kan du klippe materialet i stykker i ønsket vinkel. Væggene er forbundet indendørs i en vinkel på ca. 45 grader, og det er sådan, du skal klippe stangen. Loftstiften er indsat i blokken, tag et hacksav til metal og skære materialet i elementer med den ønskede længde. Derefter sættes de sammen og sammenlignes. Om nødvendigt kan baguettens hjørner fastgøres med en kniv.

 • Begynd at lime soklen fra ethvert hjørne af rummet. Under drift vil der blive krævet en svamp i sæbevand - det kan fjerne overskydende lim udragende langs kanterne. Derefter vælger man, hvad man skal lime baguetter på loftet, anvende flydende negle eller lim jævnt på soklen. Det bringes til den markerede linje og presses tæt mod væggen og spred lim langs materialets kanter. Fjern overskydende med en svamp.
 • Leddene sættes og gnides med fint sandpapir. Før efterfølgende arbejde skal lim og kitt tørre ud - denne gang er angivet på pakkerne med disse forbindelser. Hele processen med limning af loftsplinten tager meget lidt tid, men udseendet af rummet omdannes straks.
 • Forlad feedback:

  Hvordan limes baguetter i loftet med en assistent "nørd"?

  Jeg har en ven, en fremragende videnskabsmand og økonom, men jeg kan ikke hamre et søm i væggen. Derfor blev jeg overrasket, da han i en telefonsamtale spurgte, hvordan man limede baguetter i loftet. Vadik bygger et landsted og hjælper med jævne mellemrum mig og brigaden til at gøre ufaglært arbejde. Om aftenen gik jeg for at se indretningens indretning og finde ud af årsagen til fremkomsten af ​​interesse i loftsplinterne.

  Baguette til stræklofter

  Forberedelse af vægge og loft til vægpapir

  Sticking loft baguette. Beskæring uden køjeseng

  Arbejderne ansat til indretning besluttede at falske. En venlig og let dispergeret kunde bør ikke forstå deres fagligheder. De havde forkert. Vadik har en jernkarakter. Han kan godt lide glatte lofter og vægge, lige vinkler.

  Efter at have undersøgt ujævne overflader uden at strippe og belægge med en primer, lossede jeg fra bilen et værktøj til limning af baguetter:

  • miter kasse til skæring baseboards i en vinkel;
  • spatler til 7 og 20 centimeter;
  • ledning og kabel spor
  • pistol med en limballon for at forbinde enderne
  • montageklæbemiddel til polystyrenprodukter.

  Det var nødvendigt at starte udjævning og priming væggene. Ellers vil det ikke fungere ordentligt limpose. Jeg kittede. Vadik primet og renset. I de værelser hvor det nedhængte loft først monterede det. På badeværelset og i køkkenet lagt flise.

  Bemærk: Baguetter er limet til helt flade vægge og loft, trimmet og belagt med primer.

  Stikker med en assistent loftsplint til maleri

  Værktøj til montering af strækloft og loftsplint

  Et stykke loftsplint noterede størrelsen på loftet og væggene. Derefter slog han ved hjælp af en ven og en snor de linjer, som baguetten skulle gå på. Brugte et simpelt skumbord med langsgående fremspring. Det er let at klæbe, det er ikke nødvendigt at tilpasse mønsteret. Startet med et hjørne. Ved hjælp af miterboksen blev skåret skåret i en vinkel på 45 ° i en bane og derefter i den anden, der drej basispladen på hovedet med bundplanet. Da længden ikke var nok til hele væggen, skæres den anden ende straks af. Fugen er bedre bevaret og knækker ikke med tiden, hvis den skæres skråt. Limplanet og belastningsmodstanden stiger.

  Loft baguette limet på to fly. Du kan smøre dem med kitt, tætningsmiddel. Jeg foretrækker montering af lim. Polyfoam bedst bevarer sammensætningen af ​​polystyrenprodukter.

  Jeg kontrollerede korrektheden af ​​klippet på bundpladerne i hjørnet og satte dem tørre på plads. Anvendes med en spatellim på begge planer af baguetten. Derefter lægges forsigtigt fokus på linjerne til at klæbe korrekt og presses langs hele længden. Så den anden. Højttalere overskydende lim monteret med en spatel. Assistent betroet kassetten med varmt vand, så ved hjælp af en svamp at vaske alt overskud. Hvis det tørrer, bliver det svært at rengøre. I de følgende spor af baguetten blev enderne smurt med dockingslim. Cylinderen er opladet i monteringspistolen. Han påførte lidt på skummet og straks rydde det talende overskud. En ven med varmt vand fulgte mig.

  Arbejdet med forsegling af leddene er lavet med en gummitrug, for ikke at skade skørtpladen.

  På semicolumn på forhånd forberedt stykker af baguette med konvekse hjørner. Markér nederste kant. Loftsrør vendt på bunden. Kontrolleret, at kørselsretningen var korrekt, den ydre side mere. Så gjorde jeg alt på samme måde.

  Den næste dag, da baguetten stak og tørrede, gik rundt om hjørnerne og leddene med kitt. Jeg ansøgte om at gøre dette med en lille gummispatel uden håndtag. Derefter gentog han, og afsluttede behandlingen med akryl fyldstof. Ved skummets ydre hjørner var pasformen vanskeligere. Hver gang opløsningen tørres, skindes Vadik. Et par dage senere bad jeg min ven at prale alt og begyndte at male.

  Buet loftsplint

  Som følge heraf skrev "studenten" i sin notatarbejde rækkefølge:

  1. Lav et mærke på væggene og loftet.
  2. Skær baguetten og kontroller vinklen.
  3. Spredt med lim.
  4. Vedhæft langs linjen og lim.
  5. Tør med vand.
  6. Putty led og rengøres.

  Badeværelsesmure er flisebelagt. For ikke at smøre det malet loftet baguette fra forsiden. Polyfoam skåret, sat på gulvet og gik med en børste et par dage før limning. En lille maling fra dette kan ikke efterlade nogen farvning af leddene og hjørnerne efter stripping.

  Flisen har en hård glansoverflade. Flyet støder op til loftet, og enderne smøres med monteringslim. På bunden påføres en tynd strimmel tætningsmiddel i den øvre del. Han gjorde det til en pistol. Det er meget vigtigt, at tætningsmidlet ikke rager ud over baguettens kant. Jeg ved af erfaring, at malingen på den ikke holder, det er umuligt at rengøre det. For at skabe en jævn overgang, indsættes maskeringsbånd på flisen, lige under skummet. Derefter lappede han kløften med akryl hvid kitt og fjernede overskuddet med en spatel til en flise med et hjørne med en radius på 2 mm.

  Væglofterne limes under stræklofter

  Tapet med loftsplint gør det selv

  Da det kom til et værelse med et strækloft, var Vadik bange for, at vi kunne klæbe baguetten korrekt og ikke beskadige den tynde film. Jeg forklarede for ham, at de her bruger flade vægpose. De limes kun på et lodret plan. Du kan montere og loft soklen. Derefter presses den øvre del tørt til loftet. Lim anvendes kun på bundplanet.

  For ikke at skære stretchfilmen med en kniv, kontrollerede jeg omhyggeligt skæringen. Polyfoam let, det kan limes på tapetet. Polyurethan er tættere, har mere specifik vægt. Ikke værd at risikoen. Det er nødvendigt at skære den øverste del af tapetet langs linjen, der markerer kanten af ​​baguetten. Derefter rengøres væggen og primer. Vi forberedte værelserne os selv. Jeg besluttede at lim, først baseboardet, og derefter tapetet. Det er mere bekvemt at putte og rense enderne. Vægbeklædning påvirkes ikke.

  Baguette Baggrund

  Vi skære baguetterne, kontrollerede deres docking syv gange. Først efter begyndte jeg at smøre baseboardet og holde det til væggen. Ved markering pressede jeg den øvre del tæt på strækloftet. Nu sætter jeg striberne på målstregen og kontrollerer presset på filmen igen. Overskydende lim fjernes straks. En ven fulgte mig selv med en svamp og gned loftet baguette.

  Inden tætning af leddene spurgte jeg Vadik at medbringe aviser. Sæt arkene mellem strækloftet og soklens øverste plan. Sikret med stykker tape til filmen. Vask spor af tape med vinduesrenser.

  Ikke-standardindstillinger til efterbehandling af loftslofter med sokler

  Klæbende loftrør gør-det-selv

  Min ven studerede hurtigt og var kreativt nærmet sig processen, han var fascineret af limning af en baguette. Da vi kom til stuen købte vi LED'er og en massiv loftsplint. Vi havde brug for en bred top baguette. Efter at have markeret linjen på væggen gennemførte vi en mere nedenfor. Vi besluttede at klæbe baguetten med et hul under strækloftet. Lysdioder blev installeret i hullet omkring omkredsen. Lysene hævede visuelt buen.

  Det er en skam, der sluttede lokalet i huset. Vi har så mange ideer, især fra en ven.

  Vi anbefaler også at læse:

  5 måder til perfekt maling af loftsplinten Sådan fastgøres plinten på strækloftet selv Loftet på vægpanelet er en værdig symbiose af pris og kvalitet Hvordan man kan para vægge og loft? Små tricks Loft dekoration alene eller af professionelle bygherrer

  Sådan limes baguettes på tapet, loft, kittens foto

  Baguetter ser visuelt ud som sokler og bruges til at dekorere leddene af vægge og lofter. De kan have forskellige former, farver, finish og holde sammen rump eller tapet. De er nemme at male med vandbaseret maling, afhængigt af designopgaverne.

  Baguetter i det indre

  Der er mange muligheder for at skabe en række stilløsninger, du skal bare vælge den rigtige baguette, samt vælge en god lim og forsigtigt reparere produkterne på loftet og væggen.

  Lim til baguetter - valg af fagfolk

  Moderne baguetter fremstilles oftest ikke fra gips, hvilket er vanskeligt at klæbe, men fra polystyren. Dette materiale er let, simpelt skåret, transporteret og limet. Masters bruger specielle klæbemidler til polystyren.

  Vi anbefaler følgende muligheder:


  Det hyppigste valg af lim til baguetter er flydende negle. De er perfekt bundet til hårde overflader, de sætter hurtigt og baguetten flytter ikke væk fra loftet med tiden.

  Påfør lim ved hjælp af en speciel monteringspistol, der gør det muligt at forsigtigt påføre væske negle på ubelejlige steder med minimal overskud.

  Brug også transparent lim til polyurethan, produceret i rør. Det er sikkert limet baguettes, men du skal arbejde hurtigt og præcist.

  Hvis valget blev gjort til fordel for silikoneforseglingsmidler, er det værd at vide, at efter tørring vil det ikke virke at male dem med vandbaserede maling.

  Vedhæftningen vil afhænge af limens kvalitet, men det er også nødvendigt at arbejde korrekt med det, så læs venligst vejledningen, før du begynder.

  Hvordan man limer baguetter på loftet

  Eksperter anbefaler at holde sig til følgende algoritme.

  1. Arbejdet begynder med udjævning af overfladen. Vægge og lofter med fejl forsigtigt kittet, og derefter anvende en primer.
  2. Begynd at holde baguetten fra hjørnet. Enden af ​​baguetten skæres i en vinkel på 45 grader for at få en jævn pæn samling.
  3. Lim påføres jævnt over hele længden såvel som på de afskårne hjørner.
  4. Derefter påføres produktet på overfladen og presses tæt. Klippede vinkler ved 45 grader skal nøjagtigt matche, danner en vinkel. Samlinger er også forsigtigt tapet.
  5. Når limen tørrer, kan du begynde at male.

  Spørgsmål: Stikker baguetter i hjørnerne

  Masters svar - når man går ind i dele af bundpladen, er det nødvendigt at tilføje lim og forsigtigt trykke det mod væggen for at klemme ud rester af klæbemiddelsammensætningen. Det er bedre at trykke på kanten af ​​håndfladen, så der ikke er nogen buler tilbage på fingrene.

  Resten af ​​lim rengøres med en fugtig klud.

  Hvordan man limer baguetter på tapet

  Denne metode bruges, når tapetet allerede er indsat og baguetter skal fastgøres på toppen.

  I dette tilfælde er proceduren som følger:

  • Først skal enderne være trimmet med stusloma,
  • Anbring derefter et tyndt lag lim på overfladen,
  • Sæt en baguette på væggen
  • tryk den nede og hold den nede i den tid der er angivet i instruktionerne,
  • Fjern overskydende lim med en serviet
  • ledd forsegling tætningsmiddel,
  • overfladen er malet med akryl eller vandig emulsionsmaling.

  Stikker baguetter på tapet

  Det er meget vigtigt at være forsigtig med at male. for ikke at røre ved tapetet, og det er endnu bedre at farve baguetten, inden det installeres.

  Hvordan man limer baguetter til kit

  Dem, der er interesseret i, hvordan man lim en baguette på tapetet. du bør vide, at du ved hjælp af denne metode ikke behøver at tilpasse tapetet, og hvis der var forvrængninger eller burrs, vil de blive gemt under baguetten.

  På hvilken lim limes loftsplinten: valget af fagfolk

  Reparation er en kostbar og solid forretning med alle de charme og mangler, men hvad man skal gøre med tiden bliver alt kedeligt, keder sig, og så vil du ændre noget i et velkendt miljø. Sådan er menneskets psyke. Som om vi ikke ønskede, men reparationen er ikke bestået.

  I øjeblikket tilbyder byggevirksomheder en enorm liste over byggematerialer, præget af omkostninger og egenskaber. Sådan starter du reparationen: fra gulvet eller fra loftets overflade? Selvfølgelig, fra loftet dekoration. Denne tekst handler om, hvordan man lim en baguette. På hvilken lim for at klæbe loftet skal sokkel tænke grundigt.

  Komponenter til reparation og dekoration af loftet

  Først skal du kende typer af klæbemidler. Varianter af lim til stak baguette er forskellige, et stort antal produkter af denne serie findes i hardware butikker.

  Loftsplint (baguette) - dette er et ofte brugt materiale til reparation og dekoration af loftet, hvilket giver rummets fuldstændighed og æstetiske udseende.

  Baguetter er kendetegnet ved det materiale, de er fremstillet af:

  1. skumplast;
  2. polystyren;
  3. plast;
  4. polyurethan;
  5. et træ;
  6. lamineret spånplader;
  7. gips;
  8. andre materialer.

  At vælge lim til en baguette er vigtig

  I henhold til egenskaberne og kvaliteterne af materialet og valget af klæbemiddelsammensætning til soklen.

  Limpasta til baguette

  Fordele: hurtig vedhæftning; det er muligt at arbejde parallelt med dette materiale på efterbehandling af andre overflader; udgør ikke en trussel mod menneskers sundhed Det er tilladt at anvende denne klæbende sammensætning til arbejde i lukkede og vanskeligt ventilerede områder.

  Hvilken form for lim til at klæbe loftets sokkel skal bestemmes på forhånd. I valget af klæbemidlet til limning loft lister af opskummet plast, bør det antages, at skummet - det skøre materiale, klæbemidlet for at blive valgt omhyggeligt og grundigt, for at undgå adhæsive sammensætninger, der omfatter et opløsningsmiddel og acetone.

  Dette passer ikke til universelle klæbemidler. I betragtning af gennemførelsen af ​​den korrekte procedure til valg af lim til sådant materiale, bør du konsultere en konsulent i en hardware butik.
  Med hvilken lim for at lime soklen i loftet, kan du fortælle salgsassistenterne såvel som fagfolk inden for reparationsarbejde og efterbehandling.

  Hvordan vælger man lim til en baguette?

  Når du vælger et klæbemiddel til basisplader, skal du fokusere på det materiale, hvorfra disse produkter er lavet. Besparelser er ikke egnede her. Først køber vi en sokkel, og derefter - lim.

  Priserne på lim til loftsplint er forskellige, afhængigt af hvilket materiale soklen er lavet af såvel som dine egne økonomiske muligheder.

  Hvis du har et valg af klæbemidler, så vælg den mest overkommelige valgmulighed, studer omhyggeligt klæbemidlets egenskaber, konsulter med sælger eller ven, der forstår dette. Den billigste version af klæbemidlet vil koste omkring 60 rubler, 377 rubler - det maksimale beløb, du skal tildele til klæbemidlet.

  Lim til loftplade lavet af polyurethan er en ideel løsning til arbejde på loftet. Både klæbemiddel og materialer til fremstilling af loftpaneler varierer.

  Det er svært at vælge lim til alle slags paneler, hvis du ikke kender eller ikke kan navigere i et stort udvalg af sådanne produkter. Polyurethan er et meget slidstærkt materiale, der i mange år har været brugt i konstruktion og selvfølgelig i produktion af loftpaneler.

  Fastgørelseselementer kan udføres på mursten, gips, træ, betonoverflade, samt gipsplader. Hvilken slags lim er bedre for loftsplinterne er et prioriteret spørgsmål, svaret kan kun gives af en specialist.

  Det er svært at besvare dette spørgsmål utvetydigt. Når du vælger lim, skal du dog fokusere på producenten, panelernes materiale og selvfølgelig de potentielle forbrugers økonomiske muligheder. Jeg vil spare penge, men er denne økonomi passende? Der er allerede et valg for dig.

  Sortiment af lim til baguette: hvordan man ikke forveksles med valget?

  Limkitt til loftsplint

  Hvis du vælger en lignende klæbemiddelsammensætning, skal du være opmærksom på de komponenter, der udgør kittet. Særlig opmærksomhed bør være kittet akryl. Det kan findes i enhver hardware butik, brugervenlighed, overholdelse af standarder og multifunktionel brug lavet en god reklame for denne sammensætning.

  Prisen på lim til loftfliser fra skum kan også være anderledes, på grund af det store antal produkter af denne profil. Du kan vælge, der er noget, men du skal vide hvad man skal købe og hvordan man vælger. Særlig opmærksomhed til producenten. Hvis det er indenlandsk produktion, er det bedre at vælge en europæisk modpart.

  Valget mellem kvaliteten af ​​arbejdet og omkostningerne ved efterbehandling er vanskeligt, men du bliver nødt til at gøre dette valg.

  Special-purpose klæbende polymerer - "Moment", "Titan"

  Fordele: Binderbasens fremragende egenskaber, hurtig vedhæftning til overfladen, holdbarhed og pålidelighed af at holde limede elementer. Disse klæbende opløsninger er anerkendt som det bedste til fastgørelse af baguetten.

  Særlig lim indeholder opløsningsmiddel, hvis funktion er at opretholde det i en flydende tilstand. Af denne grund står følgende klæbemiddelsammensætninger til rådighed til indsætning af baguette fra skumplastik - flydende negle og kittet.

  Flydende negle

  Fordelene ved sådanne sammensætninger: Skader ikke de materialer, der anvendes i den udsmykning, som loftet baguette er fremstillet af, er i stand til at holde produktet i lang tid.

  Der er flere sorter af flydende negle:

  • Neopropilenovye. Grundlaget er et organisk opløsningsmiddel, har en stærk lugt, en forudsætning for anvendelse er overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger på arbejdspladsen, fordi det er usikkert for helbredet. Måske brugen af ​​løsningen, når du arbejder i vådrum.
  • Akryl. De er sikre med hensyn til miljøvenlighed, anbefales ved arbejde i tørre rum.

  Hvilken lim at lim soklen til loftet, bestemmer du. Før du køber kompositionen, læs omhyggeligt instruktionerne, og kontroller med salgsassistentens oplysninger om hvilket materiale dit valgte loftsplint er lavet af. Prisen varierer også på grund af oprindelseslandets beliggenhed samt kvaliteten af ​​klæbemidlet.

  Helt sikkert vil hver reparatør spare, dog er klæbemidlet ikke et besparelsespunkt.

  Det er tydeligt, at en skælende, skrællende baguette ikke vil dekorere din lejlighed, men tværtimod vil gøre det ubehageligt at blive i det, både dig selv og dine gæster.

  Hvilken limning der skal klæbe plastikpladen er et vigtigt spørgsmål for den gennemsnitlige person. Når du vælger et lignende klæbemiddel, skal du fokusere på materialets egenskaber - vælg en universel lim, hvis det ikke er skum og et andet skrøbeligt materiale.

  Ikke alle klæbende sammensætninger kan være egnede til limning af sådanne basisplader, men det er værd at stoppe præferencen hos nogle af dem - flere typer lim til PVC overflade. Der er producenter, der har lindret situationen for potentielle forbrugere ved at frigive en plastbaseboard, der tjener som profil.

  Særligt anvendelig er en lignende type sokkel i rum med høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en rille, som perfekt omfatter lining og endda panelet.