Hvordan male loftet efter kitt

Under anlægsarbejder indendørs bliver loftet ofte behandlet ved hjælp af en kittemetode. I denne artikel vil vi se på, hvordan man producerer kittet, hvilke malinger er egnede til dette, og hvordan man måler loftet efter tømning.

Loft fyldstof

Loftet er det vigtigste element i rummet. Derfor skal det se æstetisk glædeligt og kombineres med hele rummets design. Men inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at rense rummet med overskydende møbler, og det, der ikke kan udføres, skal lukkes med polyethylen. Værelset skal være spændt for at forhindre vand og maling i at komme ind i ubeskyttede stikkontakter. Alle lys skal fjernes, og vinduer og døre, hvis de allerede er blevet forarbejdet, skal være dækket af folie. Den bedste løsning ville være at arbejde først i loftet og derefter arbejde på væggene. Ellers skal alle væggene lukke filmen.

For at gennemføre spaltning skal loftet rengøres fra den foregående kit. Da dette arbejde er besværligt og støvet, skal du klæde dig i overensstemmelse hermed og ikke glemme masken eller åndedrætsværnet. En del af loftet befugtes med en sprøjte, og efter det, når vandet absorberes i gipset, bliver det rengjort med en spatel. Loftet skal fugtes så meget som muligt, så det kan hurtigt rengøres.

Efter loftet er renset, er det forberedt til shpatlevaniyu. Luk alle hulrum og behandle overfladen med en primer. Brede revner er forseglet med forstærkningsbånd, og små er gipset. Sæt derefter startlaget af kittet, og efter tørring gnides det. Derefter er loftet dækket med en finish og poleret igen. Nu er overfladen klar til maling. Men før, hvordan man maler loftet efter kitt, skal det behandles ved imprægnering. Det vil hjælpe maling til bedre at holde sig til lag af kitt og beskytte overfladen mod udseendet af skimmelsvamp og svampe.

Maler loftet efter gips

Til maling skal et sådant loft vælge den rigtige maling. Den bør fortyndes med vand, hvis det er muligt, at være fugtfast (så overfladen kan vaskes), fleksibel (for at undgå revner under bygningens krympning), miljøvenlig og ikke farlig for folks sundhed.

De billigste belægninger til loftet er maling, som omfatter PVA lim. De er ikke særligt resistente og ikke disponible for vask med vand. Sådanne maling bliver hurtigt ikke attraktiv i udseende og kan ikke tones.

Hvis du er på udkig efter den bedste mulighed for at dække loftet, så det opfylder dine krav og giver eftervask, så er det akrylmaling. De kan farves i forskellige farver og nuancer, de falmer ikke og har en anden tekstur.

Maleri loftet

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man måler loftet efter tømning korrekt, så det ikke har skilsmisse og ser godt ud, skal du følge alle trin i behandlingen.

• Før hovedmålingen skal du male perimeteren 5 cm fra væggene med en børste. Steder under lysekronen og lamperne er også malet med en pensel.

• Start derefter med at male med en rulle på tværs af lokalet, så hver ny stribe er halvvejs over den foregående stribe.

• Læg ikke rullen meget maling, overfladen skal rulle på bakken. Det anbefales heller ikke at rulle i lang tid på ét sted, ellers kan det blødgøre kittet.

• Efter påføring af det første lag skal overfladen tørre i 12 til 20 timer. For at tørre loftet skal i naturlige forhold uden udkast og opvarmning.

• Det andet lag af maling påføres efter den første tørrer, kun smør bør udføres ikke på tværs af, men langs rummet. Resten af ​​arbejdet udføres på samme måde som under behandlingen, det første lag.

• Det vigtige punkt er, at farvningen ikke kan afbrydes. Hvis du begyndte at male, så skal du gå gennem hele loftet fra start til slut. Ellers vil en del af overfladen allerede tørre ud, og den våde maling, der påføres på kanten, vil skille sig ud.

Nu ved du, hvordan man maler loftet efter kittet, så det har et attraktivt udseende og tjent dig i meget lang tid uden yderligere reparationer.

Hvordan male loftet efter mål?

Jeg forstår, at du mener, at du er færdig med kittet.

Efterbehandling kittet nødvendig til den endelige tømning af loftet. Efter afslutning af kittens loft vil det se hvide og glatte ud. Selvfølgelig, hvis du korrekt og pænt putty loftet.

Vi lavede farvede lofter hjemme. Men målgruppen dækkede vi ikke loftet. Malet på et gips type Volma Layer. Og de malet med den mest almindelige vandbaserede maling. Forfarvning af farven af ​​interesse for os. Jeg tror, ​​at den færdige kitt kan males med vandbaseret maling.

Maling kan være anderledes i sine egenskaber. Også i butikkerne er forskellige producenter. Jeg tror med valget af maling hjælper dig med sælgerkonsulent direkte i butikken.

Hvordan og hvad at male loftet - valg af farver og rækkefølgen af ​​handlinger

Det er let at male loftet, hvis du kender arbejdssekvensen, for at vælge den rigtige maling og maling udstyr. Vi vil hjælpe dig med at uddele detaljeret valget af en passende maling, de fornemme processer i den forberedende proces og teknologien til at anvende farvesammensætningen.

Til måling af loftet udover maling af høj kvalitet spiller valget af maleriværktøjer en vigtig rolle. Hovedværktøjet er rullen. For at male loftet anbefaler vi en fleecy rulle med en "pelscoat", som giver maksimal vedhæftning af maling til overfladen. Roller med en lang lur vil skabe en hård overflade med en appelsinskal effekt og med en kort en - en glat og blank base. Vi anbefaler ikke at bruge velour, skumruller. De første danner luftbobler, når de påføres, og den anden gør det ikke muligt at samle en tilstrækkelig mængde maling, hvorfor laget ikke er ensartet. Sammen med rullen, køb et teleskopgreb for nem betjening.

For at få et godt resultat er den rigtige og højkvalitetsbeholdning vigtig.

For at vælge den fleecy rulle skal du trække nappen let. Hvis det ikke smuldrer, kvalitetsmateriale, kan du købe. Ellers vil villi holde sig til den malede overflade.

Sammen med rullen har du brug for et sæt flade børster (bred og smal) med en blød børste. Vi vil male hovedfladen af ​​loftet med en rulle, og for vanskelige steder, reliefpuder og loftsplint bruger vi børster af forskellig bredde. Udover at male loftet, skal du have en bakke med et gitter til rullende maling, en spartelkniv til påføring af kitt, fint kornet lakpapir. For ikke at få snavsede tøj får vi overaller eller lægger på gamle unødvendige ting. For at beskytte dine øjne og hals skal du bruge briller og åndedrætsværn. Vi dækker gulv, radiator og møbler med film, vi limer leddene med maskeringstape. Underlag om nødvendigt aviser.

For at male loftet i lejligheden kan du bruge fire typer maling: på basis af kridt og vand, akryl, latex og akryl. Lad os starte med den enkleste maling baseret på kridt og vand. Dette er en budgetmulighed, der bruges til at male lofter, som ikke er underlagt store krav. Et sådant loft kan ikke vaskes, malingen slettes let og forbliver på hænderne. Kalk hvidkalk vil være et hjem alternativ til maling. For at forberede det skal du fortynde kridt med 1 kg tørstof pr. 2 liter vand. Tilsæt en spiseskefuld vaskesæbe og tapetpasta. For at skabe en snehvid farve med en blålig tone til den angivne mængde af opløsningen, tilsættes 5 g ultramarine (blå), hvilket også gør overfladen mere modstandsdygtig over for slid og ultraviolet stråling. At blanke loftet og bruge maling baseret på kridt og vand er kun muligt i tørre rum.

Akrylmaling anses for universel og egnet til alle belægninger.

Den anden type maling er akryl. Ud over kridt og vand består den af ​​akrylpolymerer, som giver belægningen øget holdbarhed og styrke. Akrylmaling er velegnet til alle typer belægninger, det betragtes som universelt, modstandsdygtigt over for fugt og bruges derfor også til maling i badeværelser, køkkener, bryggerier og andre våde områder.

Den tredje type maling til loftet - latex. Det er baseret på naturmateriale - latex. Malingen er ideel til at afslutte loftet i nye bygninger, hvor der er mulighed for krympning, samt lokalerne, øgede krav til holdbarhed og holdbarhed af belægningen. Hovedtræk ved latexmaling er elasticitet, som gør det muligt at strække og skjule mikrokasser. Denne maling kan sikkert male loftet i et tørt og vådt rum. Den malede overflade er nem at rengøre og vasker ikke.

Og den sidste type maling, som anbefales af eksperter til loftet, er akrylat. Det kombinerer egenskaberne af akryl og latex maling, har samtidig øget styrke, holdbarhed og elasticitet. Akrylmaling anvendes i rum med høj fugtighed og temperaturændringer. Derfor er den ideel til badeværelser, køkkener. Bredt brugt til maling af trægulve. På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​komplekse acrylsyrer beskytter malingen træet mod dannelse af svamp og skimmel, forhindrer råtning uden at forstyrre dampens permeabilitet af materialet.

Når du vælger maling, skal du også være opmærksom på producentens parametre og anbefalinger. Vær særlig opmærksom på forbruget af materiale pr. 1 m 2 for at bestemme den samlede mængde malinger pr. Område, graden af ​​uigennemsigtighed (hvide malingers evne til at dække et mørkt loft med et kontinuerligt lærred) samt slidstyrke, anvendelsesområdet. Anbefalinger i små print kan være afgørende for valg.

Glans og kedelige farver spiller en vigtig rolle. Maling af loftet med mat maling udjævner uregelmæssigheder og defekter, øger visuelt højden af ​​rummet. Sådanne overflader er imidlertid sværere at rengøre, i modsætning til glatte overtræk. Glans er mere modstandsdygtig overfor slid, men kræver mere grundig forberedelse af overfladen, værre at skjule fejlene i loftet. Konklusion: Køb halvglans eller halvglans maling med kombinerede egenskaber.

Før maleriet begynder, skal overfladen være forberedt, uanset loftdækning. Undersøg overfladen og fjern stykkerne af den gamle belægning. Processen kan forsinkes, hvis du skal slippe af med et lag gammelt vandbaseret maling. Først fjernes lagdelene af belægningen med en spatel, og fugt derefter overfladen med rigeligt vand i intervaller på 20 minutter. I løbet af denne tid vil fugtigheden mætte det gamle lag. For at fremskynde processen skal du åbne vinduerne, dørene og danne et udkast. Malingen begynder at svulme, det bliver nemt at rengøre med en spatel. Den resulterende fnug og rustfjern fungicidopløsning.

Loftet skal udjævnes før maling.

Ved at bruge niveauet kontrollerer vi dråber, studerer uregelmæssigheder og revner i loftet. Differentialer op til 2 mm glattes med kitt og meget mere - med gipsblanding. Vi gnider små revner med et kit, om nødvendigt udvider dem og fylder dem. Påfør udjævningsforbindelsen med en spatel, jævnt udjævne den på overfladen. Det er især vigtigt at skabe en glat belægning uden fejl ved brug af glansmaling.

Efter påføring af kittet eller gipsblandingen skal overfladen tørre helt og fortsætte med slibning. Til dette bruger vi finkornet sandpapir "nulevka". Fjern støv fra overfladen med en børste, kost eller støvsuger. Den forberedte overflade skal være helt tør og fri for støv for at skabe maksimal vedhæftning til primeren og maling.

Før du begynder at male må du ikke glemme grunden. Det giver bedre vedhæftning af maling til overfladen, forlænger levetiden af ​​belægningen og reducerer materialeforbruget. Den anbefalede type primer er normalt angivet af producenten. I nogle tilfælde er primeringen af ​​loftet den samme maling, fortyndet med vand. Når du forbereder blandingen, skal du følge producentens anbefalinger. Vi begynder at mætte loftet med svært tilgængelige steder med en børste og derefter gå videre til hovedfladen.

Primer nødvendig for bedre vedhæftning af maling til overfladen

I det hurtige primer loft vil du hjælpe rulle. Vi råder dig til ikke at bruge det samme maleri inventar som til maleri, for at købe et ekstra kit. Priming starter fra vinduets hjørne og bevæger sig mod den modsatte væg. Processen udføres løbende. Påfør et lag primerstrimler med en bredde på ca. 1 m overlapning. Efter tørring behandler vi mørke steder med huller eller påfør et andet lag af primer på hele overfladen. Den primerede overflade får lov til at tørre i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Hvis du beslutter dig for at male loftet med dine egne hænder uden involvering af en specialist, skal du først læse instruktionerne omhyggeligt. Hver fabrikant har sine egne finesser, som selv en erfaren mester behøver at vide for ikke at lave fejl. Nogle producenter anbefaler at fortynde malingen med vand. Så grundlaget er mindre tæt. Hvis denne anbefaling ikke findes i vejledningen, skal du gå til næste trin. Bland forsigtigt malingen med en byggemixer eller manuelt med en træspatel, så alle komponenter i blandingen kombineres og reagerer med hinanden.

Før vi male, anbefaler vi at forhøje vinduet og forhindre direkte sollys. Det er nødvendigt at lukke dørene og vinduerne tæt. Brug ikke varmeapparater, herunder bygnings- eller husholdnings hårtørrere, til hurtig tørring.

Vi begynder at anvende maling med svært tilgængelige steder. Sådanne strukturer omfatter hjørner, loftplanker, hjørner, skillevægge, dekorative bjælker osv. Til disse formål bruger vi et høstet sæt smalle og brede børster. Vi sørger for, at der ikke stikker noget til overfladen, fjern støv. Efter at dyppe børsten ind i malingen, skal du ikke glemme at klemme den og undgå smudder. Vi trykker let på børsten og gradvist øger trykket. Glem ikke at niveauere laget.

Yderligere maling af loftet udføres ved hjælp af en fleecy rulle. Hæld malingen i bakken med et net for at trykke ekstra maling, dypp rullen, rul den flere gange. Påfør først med langsgående og efter fuld farvning af loftet med parallelle striber for at skabe det mest uigennemsigtige lag uden huller. Vi holder fast til en strimmelbredde på 0,5 m, og påfør derefter overlapningen af ​​maling. Når vi maler med en rulle, slipper vi det fra loftet og gradvist øger graden af ​​presning. Når malingen spredes over overfladen, flyttes til side og evaluerer resultatet af arbejdet. Vi anvender den anden malbeklædning efter den første er helt tør.

For at gøre processen hurtigere, brug en sprøjtepistol (sprøjtepistol). Nogle støvsugere har en speciel dyse, der hjælper dig med at udføre maleriarbejde. Sprøjtepistolen sikrer en jævn fordeling af maling over overfladen uden fnug. Den optimale længde af sprøjtningen er 0,7 m. Vi anbefaler dig at holde en konstant afstand fra loftet og ikke holde sprøjten i lang tid på ét sted.

Hvordan male loftet og hvordan?

Hvordan male loftet, så maling ikke udstråler pletter efter tørring? Følg alle anbefalinger til forberedelse til reparation.

Det første skridt er at forlade rummet, tag møblerne ud, fjern lamperne og lysekronerne, og fastgør lampens holder i stedet for lysekronerne.

Loft forberedelse til reparation

Værktøj og materialer:

 • smalle og brede spatler;
 • pensel;
 • polyakryl sømløse rulle med håndtag;
 • stigen;
 • en spand;
 • mixer;
 • gipsbaseret gips;
 • primer;
 • maske til forstærkning af sømme
 • vandbaseret maling.

Først og fremmest er det nødvendigt at frigøre rummet, tage møblerne ud, fjerne lamperne og lysekronerne, og fastgør lampens holder i stedet for lysekronerne.

Først og fremmest er det nødvendigt at frigøre rummet, tage møblerne ud, fjerne lamperne og lysekronerne, og fastgør lampens holder i stedet for lysekronerne.

Polyethylen er lagt på gulvet, som sælges i hardwareforretninger, er fastgjort til maskeringsbåndet til bundpladerne.
Fra loftet skal du fjerne den gamle belægning.

På hvordan loftet bliver forberedt afhænger det af sin skønhed og holdbarhed. Hvidvaskede loft vaskes af med varmt vand, befugtning med en rulle og rengøring med en spatel. Rengøring udføres til betonpladen.

Med det malede loft er forberedelsen næsten det samme. Emulsionsmaling vaskes af. På steder, hvor det svulmer, skrab til pladen. Sømme rengøres omhyggeligt.

Primer, gips og kittelag

Alle faldne gipsfragmenter skal genoprettes. Det er muligt at forsegle sømmen helt, det vil dreje loftet til en flad plade.

Primer er nødvendig for adhæsion af gips og kitt. Jord skal absorberes og bør ikke være filmdannende. Påfør det med en rulle og på steder, der er vanskelige at nå - med en børste. Efter 2-3 timer tørrer primeren.

Alle faldne gipsfragmenter skal genoprettes. Det er muligt at forsegle sømmen helt, det vil dreje loftet til en flad plade.

Fugt sømme med vand og applicer en gipsblanding så dybt som muligt med en pensel. På sømmen i gipsetape af glasfiber, forhindrer det tab af fragmenter af tørret gips. Sæt derefter igen et lag af gips, så pladernes kanter ikke var synlige. Hvert lag skal tørres.

Puttying udføres med en bred trowel af mineralsk tynd i 2 faser med tørring i 4-24 timer. Det første lag skjuler defekter, og den anden justerer allerede overfladen.

For at eliminere manglerne af puttying er det nødvendigt at behandle loftet med emery papir. Groft sandpapir anvendes ikke, fordi risikoen ved det kan være synligt efter maling.

Når puttying anvender en lampe med retningslys langs loftet.

Langs loftets omkreds limer de fileter, der vil skjule udseendet af revner mellem væggen og loftet.

Dette er nødvendigt for at eliminere selv mindre defekter. Det er nødvendigt at omhyggeligt undersøge loftet og male det til glathed.

Efter alt arbejdet med at forberede loftet til maleri er det jordet en anden gang. Dette reducerer forbruget og giver bedre klæbning af maling.

Langs loftets omkreds limer de fileter, der vil skjule udseendet af revner mellem væggen og loftet. De limes efter kitt og males med loftet i en tone.

Mal loftet med vandbaseret maling

Som regel er de billigste malinger baseret på PVA, som fungerer som et link. Men de har flere ulemper.

Loftsmaling er bredt repræsenteret på markedet og har følgende egenskaber:

 • let fortyndet med vand
 • Vandtæt - Tåler vådrensning;
 • elastisk - så der ikke forekommer revner på loftet på grund af krympning af bygningen;
 • miljøvenlig og sikker for sundheden.

Som regel er de billigste malinger baseret på PVA, som fungerer som et link. Men de har flere ulemper: de tolererer ikke vådrensning, dvs. i rum med høj luftfugtighed kan de ikke bruges; ikke modstandsdygtige og hurtigt mister deres attraktive udseende, kan de ikke tones ved hjælp af computertoning.

Akrylmaling er den bedste løsning. De er tonede i forskellige nuancer, ikke falme, har en anden tekstur.

På puden skal samle en lille maling, rul det overskydende ud på væggen af ​​spanden.

Før man måler loftet med en rulle, er det nødvendigt at male det omkring omkredsen med en bredde på 5 centimeter i hjørnerne omkring lysekronen med en børste.

Derefter skal maleri med en rulle laves i en sekvensstrimmel ved strimler på tværs af rummet. Mal den tidligere strimmel halv ny.

På puden skal samle en lille maling, rul det overskydende ud på væggen af ​​spanden. Hvis der er megen maling, skal du hurtigt rulle rullen, så den ikke tørrer. Det er umuligt at rulle på samme sted i lang tid, da du kan suge kittet.

Det første lag tørres, men for at forhindre malingen i at revne og afskalning, kan du ikke lave kladder. Det andet lag dækker loftet såvel som det første. Fuld tørring sker i 12-24 timer.

Under reparationsprocessen kan der opdages en defekt, så påføres et lille lag kitt til dette sted, slibes og males over med en rulle, der bruger den samme maling.
Og hvis der findes flekker og mange lag maling påføres, vil en polering ikke give resultater. Vi bliver nødt til at male, kaste og male igen.

Sådan maler du loftet selv: stilfulde indretnings ideer og anbefalinger til tegning mønstre (100 billeder)

For at gøre det malet loft til et ornament til ethvert rum, skal du kende malerieteknologien og de små hemmeligheder professionelle malere. Efter at have set video tutorials og foto hvordan man maler loftet, kan du sørge for, at der ikke er noget svært ved det.

Du skal bare vælge en passende tid til reparation, finde de nødvendige værktøjer, vise tålmodighed og et ønske om at se det endelige resultat efter arbejdet.

Forberedende fase

Først skal du frigøre rummet fra møbler og andre fremmedlegemer. Hvis du kun har planer om kosmetiske reparationer og måler et enkelt loft, skal væggene lukkes med en beskyttende film for at beskytte væggene mod indtrængen af ​​malingsemulsionen.

Før måling skal du kontrollere loftets overflade. Det skal være fladt, rent og tørt. Hvis du er overbevist om, at loftet er perfekt, kan du prale det. Primeren før maling sikrer ensartet farve og reducerer malingforbruget.

Men når loftet er revnet, ujævnt, skal det udjævnes ved hjælp af kittet. For dybe revner og uregelmæssigheder i loftet er genstand for gips.

Hvis den gamle belægning ikke holder godt, fjernes den før tømning. Når den gamle overflade er god, glat, stærk, så vaskes den simpelthen.

Fedtpletter fra den fjernes med et opløsningsmiddel.

For at fjerne hvidvask fra loftet er det nødvendigt at vådte det. Det er bedre at håndtere små områder, da overfladen tørrer hurtigt. Det er nødvendigt at våd et lille område, vent indtil hvidvaskningen bliver våd og fjern den med en spatel. Og gør det med hele loftet.

Det skal bemærkes, at hvis loftet tidligere var malet med oliemaling, skulle den nye også være olie. Når du vil ændre oliemaleriet på vandemulsionen, skal du fjerne det øverste lag af gammel maling til bunden. Eller at gøre anderledes: Skær i form af et gitter med en spatel og gennembor det.

Efter kittet, lad det fryse. Derefter overflade overfladen med en speciel fugemasse eller smørklud. Fjern støv, der er dannet. Efter arbejdet kan overfladen af ​​loftet primeres.

Når loftet er beskadiget af en svamp, skal det altid behandles med et antiseptisk middel før priming.

Hvis loftets overflade er flad og glat uden pletter, er den primet en gang. I andre tilfælde gælder to eller tre gange, så hvert lag tørrer.

Efter priming kan loftet males.

Hvordan male loftet

Til maling tager loftet vandbaserede blandinger. På grund af sine fordele har vandemulsion opnået stor popularitet:

 • lav pris,
 • Hurtig og nem at anvende
 • der er ingen skarp lugt,
 • ikke-toksisk,
 • tørrer hurtigt
 • har god vedhæftning (adhæsion) med forskellige overflader,
 • det er let at give farve til malingskompositionen ved at tilføje et specielt pigment til det,
 • Let at vaske værktøj og hænder efter maling.

I vandbaserede maling er der forskellige polymerer, og emulsionerne er derfor inddelt i flere typer. Tekniske egenskaber, anvendelsessteder og omkostninger afhænger af disse tilsætningsstoffer. For at lære at vælge maling i loftet, skal du lære bekendtskab med dets sorter.

Typer af maling og deres egenskaber

akryl

 • den mest eftertragtede af alle slags;
 • let at anvende
 • perfekt vasker og holder farve i lang tid;
 • den har en høj absorptionskoefficient: den film, der dannes efter tørring, giver ikke fugt igennem;
 • UV-resistent emulsion, farve ændrer sig ikke selv under påvirkning af direkte sollys;
 • med hyppig vådrensning bevarer et præsentabelt udseende;
 • Denne maling giver en mat finish.

Silicium

 • elastisk;
 • ingen skarp lugt;
 • har høj dampgennemtrængelighed og lav vandabsorption
 • det kan bruges i værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse);
 • med denne maling kan du glemme svampen i lang tid;
 • denne emulsion er i stand til at male over revner op til 2 mm bred;
 • loftet kan vaskes med en børste og ikke være bange for udseendet.

silikat

 • har god dampgennemtrængelighed, åndbarhed, modstandsdygtig over for temperatur og fugt ekstremer;
 • den er holdbar, kan tjene mindst 20 år;
 • men denne emulsion er egnet til farvning af mineralske belægninger (beton) og er ikke egnet til polymere materialer;
 • Denne maling er mere velegnet til udendørs brug.

latex

 • Fremragende fugtafvisende, så det kan bruges i badeværelset og i køkkenet;
 • denne emulsion kan modstå 5000 børstningscykler;
 • hun har god vedhæftning med forskellige overflader;
 • den har en høj elasticitet, har ikke en stærk lugt;
 • på overfladen efter en sådan maling dannes en mat silkeagtig belægning;
 • men det kan ikke bruges i uopvarmede rum og ofte ventileres om vinteren;
 • Ved lave temperaturer vil den knække og flakse.

Tips til valg af den rigtige maling

Malingen skal være frisk, ikke udgået. Den eksfolierede blanding er ikke egnet til maling.

Til selvmaleri er det bedre at tage en mat finish: På dette loft er fejl og stød ikke synlige.

Det anbefales at male loftet i forskellige lyse farver, idet man undgår hvidt, da ulemper er mere synlige på hvidt.

At være opmærksom på ikke sin mængde i tanken, men til forbrugsindikatoren pr. 1 kvm.

Når man beslutter sig for valget af maling, skal man købe en rulle. Korrekt valgt rulle - nøglen til et vellykket maleri. En stor overflade kan ikke være pænt og smukt malet med en børste. Derfor skal du seriøst overveje at vælge den rigtige rulle.

Anbefalinger, når du køber et værktøj

Vær opmærksom på materialet i frakken. Det er nødvendigt at vælge shaggy. Ruller fra skumgummi og velour er billigere, men de absorberer meget hurtigt maling, skaber stænk og danner bobler.

Sømmen i frakken bør ikke være groft, for ikke at forlade strimler på overfladen.

Styrken af ​​bunken tillader ikke fiberen at komme ud og blive på loftet. Det er nødvendigt at trække bunken, og hvis den forbliver på plads, så er rullen af ​​høj kvalitet.

Tætheden af ​​rullen kan bestemmes ved at komprimere den i hånden. Hvis formen forbliver den samme, så er rullen god. Det bløde værktøj er deformeret og gnider meget maling.

Rullen skal have et specielt teleskopgreb. Hvis det ikke er der, så er det nødvendigt at købe, da det er ubelejligt at male med en kort rulle, selv stå på en trinladder.

Når du har købt en rulle, og dette er hovedværktøjet, skal du købe yderligere lager: en plastbakke eller et bad, en pensel.

Maleri loftet

Hvis alt materiale er på lager, kan du begynde at male loftet. Først skal du forberede emulsionen ifølge instruktionerne på banken eller i en spand. Nogle maling er fortyndet med vand, andre behøver kun at være godt blandet med en byggemixer.

Hæld den færdige sammensætning i bakken. Sænk rullen ind i den færdige blanding. Kør dem langs den ribbe side af bakken for at fjerne overskydende maling fra rullen.

Efter en sådan rullning vil rullen af ​​rullen blive jævnt gennemblødt med maling. Det er nødvendigt at udelukke tørre steder på rullen. Om nødvendigt sænk coat igen i malingen og fjern overskydende emulsion. Hvis malingen ikke nemt fjernes fra rullen, kan du fjerne den med en børste.

Træk derefter rullehåndtaget ud, eller sæt en udvidelse til den. Nu kan du male.

Til loftet kom ud glat og smukt, skal du vide, hvordan man korrekt male muren.

Reglerne for et vellykket maleri

Det er nødvendigt at trykke rullen på overfladen, og bevæge den langs loftet, så malingen er bundet og der ikke er bobler. Denne proces er ikke tidskrævende.

Men hvis der ikke er nogen erfaring og gør det for første gang, kan du øve dig. F.eks. Tag et stykke gipsvæg og mal overfladen. Eller maling på væggen, som derefter vil blive dækket af tapet.

For at få en maling uden striber skal du overholde teknologien til at anvende maling.

Det er nødvendigt at male loftet med striber over rummet, så leddene er usynlige. Det er nødvendigt at starte fra det fjerne hjørne af rummet fra indgangen. Sæt overlappende strimler på 8-10 cm. Sørg for at vådte over vådt, så der ikke kunne ses nogen ledd.

Lad det første lag tørre. Tørretiden kan læses på etiketten. Anbring et andet lag vinkelret på den første.

Hvor mange gange du kan male loftet, er der ikke noget bestemt svar. Alt afhænger af overfladens tilstand og egenskaberne af den valgte maling.

Påfør det sidste lag i vinduets retning, mod lyskilden og den forrige på tværs.

Det er nødvendigt at male i tempo, og ikke lade malingen tørre, ellers vil der være pletter på loftet.

Det er bedre at bemærke dårligt malede steder i tide for at rette dem hurtigt. Det er praktisk at arbejde for at få en person i nærheden, der vil se dit maleri fra forskellige vinkler.

Hvis du forlader ikke malet selv et lille område, vil det skille sig ud på loftet plet. For at undgå dette er det nødvendigt at male ikke kun dette område, men hele overfladen.

Hvis pletter ses efter 3-4 lag, er det nødvendigt at putte, sand og derefter kun male.

At arbejde viste sig kvalitet, det er nødvendigt at male om dagen, i stærkt lys.

Under maleriet skal temperaturen være stabil, ingen udkast skal tillades.

Maling af loftet med egne hænder er ikke svært. Overholdelse af alle råd og anbefalinger, selv en nybegynder i maleriforretningen, vil kunne kvalitativt udføre dette arbejde.

Vigtige aspekter ved at male loftet gør-det-selv: måder, værktøjer og materialer til maleren

På trods af eksistensen af ​​sådanne moderne typer loftindretning som ophængte systemer, stræklofter, PVC-paneler, er det sædvanlige klassiske maleri loftet med dine hænder det mest økonomiske og derfor den mest populære. På samme tid, med den tilsyneladende enkelhed og tilgængelighed af denne metode, er resultatet ikke altid behageligt: ​​enten overfladen af ​​loftet ikke ser ideelt ud, så ses pletter og pletter på den. At male loftet med dine egne hænder leverede ikke skuffelsen, den skal være ordentligt forberedt til finishen, vælge den passende maling og anvende den korrekt på overfladen.

indhold

Sådan tilberedes loftet til maleri ↑

Maling som færdig finish bliver oftest brugt til tre typer lofter:

 • fra betonplader;
 • fra gipsvægge;
 • fra et træ.

Forskelle i maleriteknologien i hvert af de anførte lofter er ubetydelige, men i fremstillingsmetoderne er de. Så inden du maler loftet, skal værelset være fri for møbler, fjern loftlysekronen og i stedet styrke patronen med en kraftig lampe. Gulvet og de resterende store genstande i rummet er dækket af plastfolie.

Forbered betonplader ↑

Betonlofter kræver særlig omhyggelig forberedelse: Kvaliteten af ​​en ny belægning afhænger af kvaliteten.

Den gamle kalk hvidvask, hvis den er, skal vaskes ned til betonen, så det blødgøres på forhånd med varmt vand ved hjælp af en rulle. Et lag af kridt, der er for tykt, gennemblødes flere gange, børstes med en bred spatel og vaskes derefter af.

Loftet er dækket med lime eller vandbaseret maling, rengøres fra støv og snavs med varmt vand, rensning af betongstederne med peeling eller oppustet maling.

Hvis der er revner ved krydset af betonpladerne, er sømmen broderet og omhyggeligt rengjort fra gammelt kitt og maling til beton.

Efter afslutning af rengøringen er betonloftet belagt med en primer. Jord er nødvendig for en stærk klæbning af gips og kitt med beton, det skal absorberes, men ikke filmdannende. Læs omhyggeligt vejledningen før du køber. Primeren påføres med en rulle, i problem og vanskelige steder - med en børste og lades i 2-3 timer indtil den endelige tørring.

Nu kan du gå videre til gipset på de broderede sømme og genoprettelsen af ​​de udfaldne fragmenter på overfladen, idet de tidligere har fugtet de steder der skal behandles med vand. Gipsgipsblandingen påføres med en bred spatel, idet den presses ind i leddene så dybt som muligt. Hver pudset søm er forstærket med et specielt glasfiberbånd, som forhindrer fremtidige revner og gør sømmen usynlige.

Den næste forberedende fase er loftet i loftet. Eventuelle mineralopskumblandinger fortyndet med vand påføres, som påføres i en bred spatel i to lag med mellemtørring i 4-24 timer. Det første tykkere lag er nivellering, maskerer alle fejl og uregelmæssigheder i loftet. Ved påføring af et andet tyndt lag af kittede glatte overgange og spor af spatelen.

At give en ideel overflade pudset loft -zashkurivayut omhyggeligt male for grov sandpapir og bar, lejlighedsvis lysende hans kraftfulde lyskilde, identificere og fjerne eventuelle defekter. Et korrekt slibet loft må ikke være ensartet i farve, men skal være helt glat.

Forberedelse til maling af gipspladens loft ↑

Før du male gipsplankloftet, skal du også forberede det. Men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at reparere revnerne, det er nok at fjerne den eksfolierede gamle maling eller hvidvask og vask vandet med støv og snavs.

På overfladen af ​​loftet lægge et lag af kitt, forstærker leddene af gipsplader med glasfiberbånd og derefter poleret.

Forbereder et træloft til maleri ↑

Lofter af naturligt træ, træpaneler eller vægpaneler er mere almindelige i landhuse og hytter og maler dem for at beskytte træet mod råd, svampe, skimmel og insekter. Forberedelse af et træloft til maling består i at udjævne overfladen med emerypapir og ved imprægnering med plet eller specielle beskyttende imprægneringer af pinotex typen.

[include id = "1" title = "Annoncering i teksten"]

Endelig skal du først forsynes igen, inden du maler loftet af en hvilken som helst type, efter at du har plettet og poleret. Jordlaget vil betydeligt forbedre klæbningen af ​​loftets overflade med maling og samtidig reducere malingsforbruget.

Den bedste loftmaling ↑

I dag, når hvidvaskning med kalk og kridt næsten ikke bliver brugt, er det op til dig selv at bestemme, hvilken maling der skal males i loftet, både mere interessant og vanskeligere. En moderne forbruger fra en bred vifte af vandbaserede maling kan vælge en sammensætning både i henhold til dets funktionelle formål og kvalitative egenskaber, herunder:

 • miljøvenlighed
 • sikkerhed;
 • mangel på lugt;
 • damptæthed;
 • sikkerhed;
 • let omhu under driften.

Den kemiske sammensætning af følgende typer af moderne vandbaserede maling:

Maling med akrylmaling? ↑

I den store gruppe vandbaserede maling er akryler de mest populære, der kombinerer fremragende kvalitet og overkommelige priser. For at opnå en højkvalitets effektiv finishbelægning er kun to lag af denne type tilstrækkelig. Det er elastisk, dækker perfekt revner op til 1 mm bredt, er nemt at rengøre fra små snavs og ser godt ud. Lige før du måler loftet med akrylmaling, skal du huske på, at det er følsomt for virkningerne af damp og fugt. Denne maling er god til loftet på et soveværelse eller stue, men ikke egnet til et badeværelse.

Eventuelt maler silikat ↑

Malinger af denne type er resistente over for virkningerne af damp og høj luftfugtighed, og har også fremragende antiseptiske egenskaber: de er ikke bange for svampe og meldug. Vandbaserede silicatmalinger anvendes i industrielle lokaler med vanskelige driftsforhold. I boligområder er de gode til at male lofter i kældre, svømmebassiner, saunaer, badeværelser og køkkener, men til at dekorere en stue eller soveværelse er upassende.

Loft under silicone formuleringer ↑

Steam-proof, danner en højglans af høj kvalitet med smudsafvisende egenskaber, har høj elasticitet og kan blokere selv revner 2 mm brede. Silikone maling er antiseptisk og kompatibel med andre typer maling, der er egnet til maling af lofter til værelser til ethvert formål, men tilhører det dyre prissegment.

Hvis spørgsmålet, hvor meget der er maleri, er loftet en prioritet for dig, når du vælger maling, husk at forbruget ikke afhænger meget af mængden i banken, som på indikatoren for at gemme sig. Find indikatoren for malingforbrug pr. Kvadratmeter på pakken, og det er helt muligt, at en dyr ved første øjekast er maling det mest økonomiske valg.

Malinger til trælofter ↑

For male lofter af træ mest almindeligt anvendte phenol, epoxy, vandopløselige malinger eller gennemskinnelige blå, der giver den nødvendige overflade vlagonepronizaemye og antiseptiske egenskaber, men du kan gemme og øge skønheden i den naturlige tekstur og farve af naturtræ.

Nogle gange kræver indretningens stil en farveændring i træloftet, og så kan du bruge vandbaseret eller endog oliemaling. Før maling af loftet med vandbaseret maling, for at sikre god vedhæftning og holdbarhed af belægningen, er træet dækket af et tyndt lag PVA lim.

Hvilken farve at male loftet? ↑

Ved at skabe rummets image og stemning spiller loftets farve den samme vigtige rolle som kvaliteten af ​​sit maleri. Når det besluttes, hvad farve til at male loftet, normalt tage hensyn til den stil af interiøret, visse modetrends, råd af venner og familie, men gør ikke ondt at huske nogle regler af farve interaktion.

 • Kombinationen af ​​farver, der danner en lys kontrast, for trættende syn. Du bør ikke kombinere i loftet, for eksempel rød og lysegrøn, gul og mørk lilla, blå og orange.
 • Kombinationen af ​​lige lyse og mættede farver, der ligger ved siden af ​​i spektret og har tilsvarende bølgelængdeværdier, er ret behageligt for øjet. Det vil sige, at vælge farven på loftet, skal vi huske, at fra den længste bølge i den røde, falder dette tal gradvist til orange, gul, grøn, cyan, blå til violet den korteste bølgelængde.
 • Endelig, hvis du har brug for en neutral, der ikke tiltrækker loftets baggrund, bruger de i farverne bløde, blegede, pastelfarver og kombinationer.

Hvad skal vi male? ↑

Ved at løse problemet med at male loftet uden skilsmisse, et smukt lige lag, spiller en vigtig rolle af færdigheder og det rigtige valg af et godt værktøj. Til påføring af maling i loftet kan overfladen anvendes

Forbered malingen i overensstemmelse med producentens anvisninger: Fortynd med vand eller simpelthen bland godt ved hjælp af en særlig mixer vedhæftning til en elektrisk boremaskine.

Roller som malerens værktøj

At arbejde, lave mad

 • stor rulle med medium bunke;
 • lille rulle med en lang lur;
 • pensel.

Malingen forberedt til arbejde skal hældes i et særligt bad. Rullen dyppes forsigtigt i malingen og nedsænkes ikke helt i den. For ensartet fordeling af malingen skal rullen rulles godt på badets skrånende væg.

Det anbefales at begynde at påføre maling på overfladen fra hjørnet af rummet nærmest vinduet og gradvist bevæge sig mod midten. God belysning hjælper med hurtigt at identificere uberørte områder eller tværtimod overflødig maling. Områderne nær væggene er farvet med en lille rulle, baguetter og hjørner er malet med en børste.

De første slag af maling anvendes bedst i en afstand af 50-70 cm fra hjørnet og bevæger sig først mod dig selv og ikke fra dig selv.

Under drift skal rullen ikke holdes vinkelret over hovedet, men i en vinkel på 45 °. Derfor vil malingen ikke splashes på hovedet, og den malede overflade vil være tydeligt synlig. For at undgå pletter og pletter, tryk ikke på værktøjet - rullen eller børsten.

For at undgå overskydende maling fra periodisk fremtræden på rullen, stræk masken over en hvilken som helst beholder, og skub det rulle ned imellem.

Hver næste stribe af malingen lægges parallelt med den forrige med en overlap på ca. 5 cm, og sørg for, at ingen pletterede skaldede pletter forbliver. Dette vil forhindre udseendet af pletter, der ikke løser og re-maler.

For at opnå en jævn belægning af høj kvalitet kræver der normalt to eller tre lag maling. Hvert næste lag påføres efter fuldstændig tørring af den forrige.

Mal loftet med en børste ↑

Store områder er nemmere og mere bekvemme at male ved hjælp af en rulle, men når man afslutter små værelser eller lofter af kompleks form, er valget af en børste som hovedværktøj rimeligt og berettiget. Samtidig er malerieteknologi det samme som ved arbejde med en rulle, men processen med at anvende maling på overfladen har sine egne nuancer.

[include id = "2" title = "Annoncering i teksten"]

Det største problem med denne metode til at male loftet - overholdelse af den ensartede trykkraft på børsten. For meget pres på børsten fører til udseendet af dryp og meget svagt - til et for tyndt lag af belægning og udseendet af skaldede pletter og berygtede pletter. Prøv derfor ikke at presse børsten meget hårdt, men omhyggeligt male malingen langs overfladen og efterlader ingen ufordøjede områder.

Det andet problem, når man arbejder med en penselafslipning på hænder og på gulvet.

således at malingen ikke strømmer ud af børsten. Ved bunden kan du styrke papirkoppen eller binde den op med en strimmel af blødt stof, som holder og absorberer alt overskud.

Når du anvender malestrøg til overfladen, før børsten så bunden er så tæt på loftet som muligt.

Ved pauser i arbejdet må du ikke glemme at dyppe børsten i en krukke vand eller maling, men for at undgå deformation bør børsterne ikke røre bunden.

Maler loftet med en elektrisk airbrush ↑

Elektrisk sprøjtepistol er det mest moderne værktøj til at påføre et smukt, tyndt og jævnt lag til loftet i ethvert rum. Læs omhyggeligt producentens anvisninger og bring malingstætheden til den optimale overensstemmelse for enheden.

Arbejde, som i de foregående tilfælde, starter fra vinklen nærmest vinduet og sprøjtedysen i en afstand på ca. 70 cm fra loftet. For kort afstand vil resultere i opbygning af maling på overfladen, og hvis det er for langt, kan malingen simpelthen ikke nå loftet.

For at opnå en glat, dråberfri belægning skal sprøjtepistolen holdes i samme afstand fra loftet, idet den konstant fremmer den med glatte bevægelser og ikke langvarig i lang tid på ét sted.

Et par nyttige tips i sidste ende ↑

 1. At male på loftet tørret jævnt ud, maler det hurtigt og forsøger at holde inden for 15-20 minutter.
 2. Ved maling af formede lofter på flere niveauer i flere farver for hver type eller farve af maling, skal du bruge en separat rulle eller børste.
 3. For at få en pæn, glat kant ved krydset mellem to overflader eller farver, brug maskeringsbånd. Påfør kun scotch tape til fuldstændigt tørret malet overflade.
 4. Lamper og lysekroner bør kun monteres efter, at malingen er helt tørret.
 5. Når du har færdiggjort maleriet, skal du lukke og lukke vinduerne, så udkast og sollys ikke tvinge maling til at tørre i nogle områder, hvilket forstyrrer lakens ensartethed.

Video: igen om maling og farve ↑

Vi håber, at vores anbefalinger og råd vil hjælpe dig med at male loftet smukt og effektivt i ethvert rum i din lejlighed eller hus.

Korrektion af malingsfejl og reparation af det malede loft

Hvis der i løbet af malingen af ​​loftets overfladefejl blev foretaget, eller malerieteknologien ikke blev overholdt, ville det være nødvendigt at reparere det malede loft. Defekter af den malede overflade forekommer også på grund af dårlig forberedelse af basen. Normalt er de første fejl i arbejdet synlige umiddelbart efter det første lag er afsluttet, derfor er det bedre at fjerne dem straks, inden de påføres de næste lag i farvesammensætningen. Ellers skal du male hele loftet igen.

Årsager til pletter på loftet

DIY reparation efter maling loftet vil være nødvendigt i tilfælde af pletter på overfladen. Årsagen til deres udseende er som følger:

 1. Hvis arbejdet under arbejdet periodisk gennemblødes i vand eller vaskes, kan pletter forekomme, hvis værktøjets frakke ikke er vredet hårdt efter vask.
 2. Ved anvendelse af flydende maling af lav kvalitet er udseendet af pletter en naturlig proces.
 3. Spots umiddelbart efter maling vises i tilfælde af oversvømmelser ovenfra.
 4. Hvis under arbejdet i bevægelsen var redskaberne kaotiske, så er den plettede overflade en konsekvens af en sådan krænkelse af malerieteknologien.
 5. Farvestoffet er farvet på basen, som ikke blev primet.
 6. Hvis der under tørring af malingen i rummet var skarpe temperaturfald, så vil problemet også komme til udtryk.
 7. Ikke-tørrende pletter vises i lang tid, når de er malet på en våd eller friskmalet overflade.
 8. Hvis tjære-, olie-, meldug eller rustflekker forbliver på bundloftet, kan de fremstå som mørke pletter på den farverige overflade.

Advarsel! Pletter og pletter på den malede overflade forekommer på grund af ujævn absorption af maling ved basen.

Årsagerne til udseendet af skilsmisse efter maleri

Alle slags streger og striber på overfladen fremgår af følgende grunde:

 • Værktøjet til jobbet blev valgt forkert. En rulle blev brugt med en frakke, der ikke er egnet til den valgte type maling.
 • Brugen af ​​blækblanding af dårlig kvalitet kan også medføre dette problem.
 • I løbet af arbejdet blev teknikken til at anvende blækblandingen ikke observeret.
 • Tonen på overflader malet med forskellige instrumenter kan variere lidt. Dette sker, når arbejdet udføres med en rulle og en børste, eller de kombinerer brugen af ​​en sprøjtepistol og andre værktøjer til påføring af en maleri-blanding.

Det er vigtigt! Overfladen malet med en børste fremstår mørkere end den, der er malet med en rulle eller sprøjtepistol.

 • Hvis du beslutter dig for at ændre skyggen af ​​ikke-tonet maling ved at tilføje pigmenter, er skilsmisse en konsekvens af en sådan overtrædelse.
 • Skilsmisser forekommer med utilstrækkelig blanding af pigmenter i farvet maling.

Hvorfor når maleri forlader kittet?

Det er også værd at udforske hvorfor, når maleriet loftet efterlader kitt.
Dette sker af følgende grunde:

 • hvis arbejdet blev udført i et fugtigt uopvarmet rum
 • hvis der ikke blev lagt vægt på vedhæftningsstyrken af ​​den gamle kitt med basen, da den malede finish efter maling kan falde;
 • Ved påføring af maling på en gammel, ikke primet eller støvet base, som ikke rengøres fra bunden, kan malingen falde af;
 • dårlig forberedelse af basen, manglen på primer føre til udseendet af et sådant problem;
 • krænkelse af teknologien til behandling af eksisterende sømme og revner ved basen eller deformationen af ​​den malede overflade fører til udslippet af kittet;
 • stærk varme i rummet forårsager hurtig tørring af det øverste lag af maling og krakning af basen.

Hvis der i løbet af maleriet af loftet falder kittet ud, bliver sådanne områder fuldstændigt rengjort med pimpsten eller sandpapir. Derefter bliver bunden formalet, tørret, genplasteret og jordet. Derefter dækkes den forberedte base igen med en dyb penetrationsprimer, tørret og malet med højkvalitets elastisk maling.

Advarsel! Under påføring og tørring af farvestofblandingen i rummet opretholdes de optimale fugtigheds- og temperaturforhold, som er angivet af fabrikanten på emballagen med farvestofsammensætningen.

Metoder til fjernelse af pletter og pletter

Afhængig af de problemer, der opstår, skal du vælge de relevante metoder til at fjerne dem. Så i dannelsen af ​​pletter og striber reparation belægning er som følger:

 1. At slippe af med ikke-tørrende alkaliske pletter ved at bruge en opløsning af saltsyre med lav koncentration. Denne sammensætning bruges til at vaske det defekte sted og tørre det godt. Derefter malet loftet, kittet og igen lægge et lag maling.
 2. For at fjerne rustflader skal du vaske loftet med alkaliske og sure opløsninger. Derefter åbnes basisfladen med en alkohollak. Når sammensætningen er helt tør, males loftet igen.
 3. For at beskytte mod udseende af pletter og pletter, skal den malede overflade være primet. Vær særlig omhyggelig med at håndtere knudepunktet mellem planerne og hjørnerne af rummet.
 4. Til arbejde vælges kvalitetsforbindelser med et normalt indhold af pigmenter.
 5. For at fjerne fejl skal du vaske det gamle malingscoat. Lad overfladen tørre og genpåføre limblækblandingen.
 6. Hvis pletterne optrådte på grund af pigmenterne af lav kvalitet, der udgør malingen, vaskes belægningen af, tørres og males med en god kvalitetsblanding, der består af vedholdende farvestoffer.

Tip! Alkyd maling har en speciel sammensætning, der beskytter mod udseendet af pletter og pletter på en malet overflade.

Hyppige fejl under maleri

Som regel skyldes fejl ved maling af loftet på grund af utilstrækkelig tilpasning eller ukorrekt forberedelse af basen. Også defekter er forbundet med det forkerte valg af værktøjer til påføring af maling eller fejl ved forberedelsen. Det er lige så vigtigt at vælge den rigtige metode til påføring af farveblandingen.

Fejl ved maling af loftet fremkommer på grund af følgende fejl under arbejdet:

 1. Hvis det efter maling forblev loftstriberne, så skyldtes dette anvendelsen af ​​for tyk maling. Der blev gjort fejl under fremstillingen af ​​farvestoffet - en stor koncentration af lim blev anvendt. Den samme fejl vises, hvis malingen påføres med et meget tykt lag.
 2. Korrektion af loftet efter maling vil være nødvendigt i tilfælde af krænkelse af teknologien til forberedelse af basen. Almindelige fejl omfatter følgende:
 • snavsede partikler eller gamle lim forblev på bundens overflade;
 • Grundlaget var meget vådt, og efter maleri er der udslip
 • farvning med gammel maling eller uden priming overfladen vil føre til nataskov;
 • Oplysninger om, hvordan man løser uregelmæssigheder i loftet efter maling, vil være nødvendigt, hvis revnerne i bunden blev forseglet med en gipssammensætning, og så var der ingen priming.
 1. Det er lige så vigtigt at vide i hvilken retning at male loftet. Ellers vil de bånd, der vises som følge af værktøjet, være synlige. Polering af loftet efter maling vil hjælpe med at slippe af med strimlerne, men du skal anvende et andet lag maling i overensstemmelse med teknologi- og applikationsretningen.

Det er vigtigt! Det første lag af maling påføres altid vinkelret på vinduerne i rummet, og det andet - i en retning parallelt med vinduesåbningerne.

Sådan repareres et malet loft lokalt?

Hvis lokalt maleri af loftet skal udføres, vil der være brug for sådanne værktøjer og materialer til arbejdet:

 • gips og alabaster;
 • kit;
 • højkvalitets loftmaling (det samme som tidligere brugt);
 • Spatler af forskellig størrelse;
 • en hammer;
 • rulle, sprøjtepistol eller børste til påføring af maling;
 • Special Remover (nødvendig, hvis loftet tidligere var malet med en vandtæt blækblanding);
 • stigen;
 • maleri gitter;
 • klude eller svamp til rengøring af overfladen;
 • maling og primer beholdere;
 • sandpapir;
 • beskyttelses tøj.

Vi udfører lokal reparation af loftoverfladen i denne rækkefølge:

 1. Det sted, hvor defekten er lokaliseret, fjernes fra malingsbelægningen. For at gøre dette skal du vaske det med vand, en særlig remover eller skrubbe med en spatel eller sandpapir. I dette tilfælde skal du fange og området med uspolerede overflader. Hvis årsagen til fejlen i belægningen er pletter, børses penslen til jorden
 2. Støv og små snavs vaskes grundigt fra loftet og lad det tørre.
 3. Hvis årsagen til defekten er en revne i basen, udvides de med en hammer og trowel. Den resulterende rille blev trukket og primet. Vi fylder små revner og forsegler de imponerende mangler med gips eller alabaster. Hvis fejlen er meget stor, forstærker du gipslaget med et malingsnet.
 4. Anvend derefter to lag dyb penetration til det forberedte substrat.
 5. Vi begynder at putte. I løbet af arbejdet sørger vi for, at overfladen ligger på samme niveau med hele loftet.
 6. Når kittet tørrer, jordes loftet igen og igen dækket af en primer.
 7. Derefter udføres re-maling af loftoverfladen. I dette tilfælde skal du overholde teknologien for at anvende farvestoffet.

Hvis du ikke ved, hvordan du fastsætter loftet efter maleri, vil den video, der foreslås nedenfor, hjælpe dig med at finde ud af det:

Resultatet af arbejdet afhænger ikke kun af valg af maling og værktøj, egenskaberne ved basisforberedelse og overholdelse af applikationsteknologien, men også om de korrekte temperatur- og fugtighedsforhold i rummet under maling og tørring. Derfor følg producentens anbefalinger vedrørende anvendelsesbetingelserne for maling, der er angivet på beholderen med farvesammensætningen.