Hvordan man laver et loft med hardboard med egne hænder

Sådan laver du et loft med hardboard: ramme, tegning, design

Hej Bakyt, installationen af ​​fiberplader på loftet begynder med det forberedende arbejde. Fjern den gamle finish. Ellers er der stor risiko for forme. Desuden er et sådant loft usandsynligt at være lige.

Til dette skete ikke, skal du udføre arbejde på disinsection. For at gøre dette skal du kun bruge højkvalitets antiseptika.

Montering proces

Før du begynder installationen af ​​loftet på fiberplader, skal du overvære tilstedeværelsen af ​​de nødvendige værktøjer, du skal bruge:

 • målebånd
 • en blyant
 • niveau,
 • skruetrækker,
 • hammer,
 • konstruktion tråd,
 • negle eller skruer,
 • nedstryger,
 • elektrisk stiksav.

Udfør et loftlayout ved hjælp af et bygningsniveau. Glem ikke at lave det passende mærke på væggen. Fastgør de specielle træplader. De skal være parallelle med hinanden.

Det andet lag af skinner anvendes vinkelret på den første. På disse to lag vil være fastgjort plader. Derudover skal du fylde trimmen, så hele systemet var på samme niveau.

Den ideelle størrelse af kvadrater af kappe meter per meter. Så det vil være meget nemmere for dig at lave ark af fiberplader. Det er også muligt at spare tid og købe en færdig profil til et nedhængt loft. I dette tilfælde behøver du ikke bekymre dig om en flad overflade.

På den sidste fase af arbejdet er det nødvendigt at montere plader fiberboard på den tidligere installerede ramme. Samtidig kan du bruge både skruer og negle. Valget af fastgørelseselementer styres primært af arkets vægt.

Det er vigtigt under installationen at undgå huller. Hvis du undlader at gøre dette, er der to muligheder: i det første tilfælde skal du klippe hardboardpladerne i lige sidede firkanter og fastgøre; I den anden variant kan materialrester anvendes til at lukke huller

resultater

Fiberplade er et af de enkleste materialer i omløb, og det bruges overalt. Desuden er prisen på et overkommeligt niveau. Hoveder af bolte eller negle i slutningen af ​​arbejdet kittet, for ikke at ruste. Glem ikke installationen af ​​belysning. For eksempel kan du i forvejen lave de tilsvarende huller i loftet.

Installation af fiberboard (fiberboard) på loftet

Fiberboard er et alsidigt materiale med en bred vifte af applikationer. En af dem er installationen af ​​loftet på fiberplader. Det væsentligste kendetegn ved dette design er dets omkostninger med forholdsvis gode præstationsegenskaber. Selve materialet er billigt, og hvis du også monterer det selv med dine egne hænder, kan du spare meget på reparationer. Og hvordan bedst kan du lave loftet fiberboard, og du vil lære af denne artikel.

Fordele ved fiberpladelofter

 • Fugtighedsbestandighed: Dette materiale kan bruges i rum, hvor der konstant observeres høj luftfugtighed (for eksempel toilet, badeværelse eller køkken).
 • Varme- og lydisolering: Meget ofte anvendes fiberplader som isoleringsmateriale, så dette loft vil ikke kun holde varmen i huset, men også beskytte mod ekstern støj.
 • Miljøvenlig: Moderne plader er sikre, de kan bruges til efterbehandling i boliger (selv om der er mere naturlige materialer, fx gipsfiberark).
 • Omkostninger ved materiale: Fiberplade er meget billigt, så alle kan købe den.
 • Dampgennemtrængelighed: Denne overflade er godt åndbar, hvilket bidrager til dens cirkulation inden i rummet
 • Levetid: loftet på fiberpladen varer lang tid, da materialet selv er ret holdbart.
 • Vægt: Dette materiale har en lav vægt, så loftet på fiberplader skaber ikke praktisk talt en ekstra belastning på hovedetagen.

Ulemperne ved loftet på fiberplader

 • Fugtighedsbestandighed: På trods af at DVP kan bruges til montering af et loft i et badeværelse eller et toilet, vil det ikke opretholde direkte indflydelse af vand. Når oversvømmelser ovenfra (for eksempel taglækage), bliver overfladen af ​​loftet beskadiget og skal genstartes igen.
 • Miljøvenlig: Denne genstand gælder for gammelt fiberboard, købt for lang tid siden og holdt et sted i din garage eller i opbevaringsrummet i landet. De anbefales ikke at bruge, fordi der tidligere på fremstillingsstadiet blev brugt materiale til limning af fibrene, blev der ikke anvendt meget sikre stoffer, som efterhånden udviklede sig til det omgivende rum. Derfor vil overfladen af ​​sådanne plader i rummet være en særlig og meget ubehagelig lugt. Nu har teknologien til fremstilling af hardboard ændret sig meget, og der findes ingen sådanne skadelige komponenter i moderne materialer, så de kan bruges sikkert i boligområder.
 • Design: Loftet, som kun trimmes i hardbrættet, er usandsynligt, at det passer til nogen, så det tjener til at danne det indvendige lag, der justerer overfladen, over hvilken der påføres en dekorativ loftsbelægning (f.eks. Plastfliser, tapet, maling eller andre efterbehandlingsmaterialer).
 • Laboriousness: Selv om materialet selv er meget lys og det ikke bliver svært at løfte det, vil det være ret svært at skære loftet alene. Arkene er meget fleksible, så de skal ikke kun justeres i forhold til andre elementer i loftet, men også konstant for at sikre, at de ikke sænker, ellers vil overfladen være bølget. Og hvordan man undgår alt dette og får et fladt loft af fiberplader, vil vi se nærmere på artiklen.

Fiberpladebeklædningsteknologi

1. Forberedende arbejde

Alt overfladebehandling vil afhænge af metoden til installation af fiberplader. Men under alle omstændigheder skal de gamle overfladebehandlinger, såsom loftfliser, paneler eller tapet, fjernes fuldstændigt. Hvis der er forme, rust eller fedtpletter i loftet, skal de fjernes tilsvarende med et antiseptisk, kobbersulfat eller sæbevand.

Fibreplader er som regel monteret på en trækasse. Med denne installationsmetode kræves der ikke mere forberedende arbejde, og derfor kan vi sikkert gå videre til punkt 2.

Men da pladerne er lette, kan de limes til bunden af ​​loftet. I dette tilfælde skal der udføres en række yderligere værker, nemlig:

 • Først skal du nøje kontrollere niveauet af hele overfladen. Ved påvisning af store dråber og store revner skal de forsegles, for eksempel med en kitteløsning.
 • For det andet er det vigtigt at prale bunden af ​​loftet for at sikre bedre klæbning af klæbemidlet på overfladen.

Først efter disse værker kan fortsætte til næste fase.

2. Markering af loftet. Rammeinstallation

Yderligere arbejde relateret til valget af en specifik installation af rammen. Som regel danner loftet af fiberpladen en trækasse af stængerne. Det er fantastisk til tørre værelser, og arbejdet med dets oprettelse er ikke vanskeligt og billigere end andre muligheder for enhedens ramme. Den eneste ulempe ved denne type klude er afvisning af dets anlæg i vådrum, fordi søjlerne i sådanne rum periodisk vil ændre deres dimensioner, hvilket vil medføre deformation af hele loftet.

I disse tilfælde skal du bruge metalprofiler, som er fastgjort til loftets overflade. En sådan ramme kan monteres i ethvert rum. Sandt nok er profilerne lidt dyrere end træstænger.

Efter at have valgt den mest passende installationsmulighed, efter at have udført den krævede markering og har installeret rammen, kan man gå videre til forlygterne med fiberplader.

3. Installation af hardboard

Før du installerer ovnen, er det nødvendigt at forlade rummet i 24-48 timer, så de er vant til rummets temperatur og fugtighed. Derefter kan du gå videre til loftpletteringen. Dette arbejde udføres bedst af to personer, men hvis partneren ikke er i nærheden, så skal du være tålmodig, det er godt, at materialet selv vejer lidt, og det er ikke svært at løfte det alene.

3.1. Metode 1: installation på rammen

For det første bringes pladen over til loftets overflade og udjævnes således, at fiberpladens kanter falder nøjagtigt midt i stangen eller profilen.

Negle eller skruer med en diameter på mindst 5 mm anvendes normalt som fastgørelsesanordninger. Deres længde skal være omkring 25-32 mm. Fiberplade er fastgjort i intervaller på 20-30 cm langs kanterne af arket og 30-40 cm i midten. Samtidig skal den mindste afstand af fastgørelseselementer fra kanten være 1,2-1,5 cm, ellers kan pladen knække under kørslen.

Det er mest hensigtsmæssigt at fiksere arket til loftet som følger. Pladen spidses først i hjørnerne og i midten og derefter på alle andre steder. Men i dette tilfælde skal du konstant sørge for, at hardpladen ikke suger overalt, da dette er et meget fleksibelt materiale.

Indstil ligeledes de resterende ark. Pladeforbindelsen er placeret midt i profilen eller stangen og derefter fastgjort til den med skruer eller negle. Samtidig følger vi for at give et lille mellemrum (2-3 mm) mellem tilstødende plader.

Under installationen skal nogle plader som regel blive trimmet. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige sav med små tænder eller stiksav.

3.2. Metode 2: Fiberboard Sticker

Muligheden for at installere fiberplader til loftet med lim er god, fordi det i dette tilfælde er meget mindre sandsynligt, at arkene vil sænke overalt, da næsten hele overfladen af ​​materialet vil blive fastgjort til bunden af ​​loftet.

Teknologien virker som følger: At starte et ark skal skæres i 2-3 dele. Dernæst påføres lim på indersiden af ​​hardboardet og udjævnes med en indhakket trowel. Derefter bringes pladen over til loftet og strammes fast med den. Derefter anbefales det at understøtte det limede ark med dine hænder i ca. 1-2 minutter, så limen til sidst kobler sammen med bunden.

Fortsæt derefter med at lægge den næste del af fiberpladen, mens du ikke glemmer at forlade et 2-3 mm mellemrum mellem arkene.

Hvis hardboardet limes til træloftet, så for at opnå større holdbarhed og pålidelighed af designet, kan alle plader stadig fastgøres til bunden med negle eller skruer.

4. Afslutningsarbejde

Efter færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet kan du fortsætte med at anvende en færdigbehandling (f.eks. At klæbe PVC-fliser), for hvilken fiberplade vil fungere som et fremragende grundlag. Men disse er emner af andre artikler, du kan også finde dem på vores hjemmeside.

Hvis du af en eller anden grund ikke begynder at lægge et dekorativt lag oven på fiberpladen, kan samlingerne mellem pladerne på loftet skjules enten ved at fylde sømmen eller installere almindelige træplader. På dette finish loft fiberboard kan betragtes som komplet.

Fiberplade til loftet i et træhus: efterbehandling, montering og montering

Facing loftet rum - det er ikke det sværeste. Fastgøring af plader af hardboard til loftet i et træhus, det er helt muligt at undvære hjælpere, lang kælderjustering og køb af dyre efterbehandling, byggematerialer, værktøjer. Både faste boliger og sommerhuse er egnet til plettering. Og ved at kende teknologien i arbejdet vil det være nemt at sheathe materialet hele rummets indre rum. Resultatet er en perfekt glat base for enhver finish dekoration.

Indhold:

I hvilke tilfælde kan jeg bruge fiberplader til loftsplettering

Materialegenskaber og dets anvendelser bestemmes af ydeevne. Det betyder at hardboard er monteret underlagt følgende faktorer:

 1. Der er ingen overdreven fugt i rummet. Arkene modstår vandbrønden, men de vil ikke opretholde et direkte hit på jetonen. Materialet kan monteres i køkkenet, toilet, men ikke badeværelser.
 2. Dampgennemtrængelighed gør produkterne velegnede til uopvarmede lokaler. Arkene sprækker ikke ved temperaturer under nul og under normale forhold krympes, sætter sig ned og tager deres oprindelige udseende op.
 3. Høje varme- og lydisolering gør det muligt at anvende pladematerialer i bygninger af midlertidig, permanent type bopæl. Et sådant loft vil holde huset varmt og beskytte det mod ekstern støj.
 4. Pladens lave vægt er en anden fordel. Det er tilladt at fastgøre ark på gamle gulve, som er for tidligt at ændre og dyrt.

Loftet på fiberplader i landet, i huset vil tjene i lang tid, da arkene er holdbare og bevarer formstabiliteten. Derudover er produkterne billige, kræver ikke store udgifter til efterbehandling, idet der tages nogen form for indretning. Og det er også en stor fordel, især for sommerhuse, midlertidige lysthuse.

Tip! Ved valg af produkter er det vigtigt at huske, at materialet er lavet af træ ved hjælp af polymere forbindelser. Så det har en høj forbrænding og er ikke helt ren fra et miljømæssigt synspunkt.

Fiberboard monteringsteknologi

Egenskaber ved loftbehandling af fiberplader afhænger af valg af installationsmulighed. Der er dog generelle regler:

 1. Før arbejdet påbegyndes, rengøres basen af ​​den gamle belægning, fedtpletter, skimmel, rust - disse indeslutninger fjernes let med vitriol, antiseptisk eller sæbevand.
 2. Ved udlægning af pladerne på rammen er drejning arrangeret. For dannelsen af ​​rammen er det velegnet både træstænger og metalprofiler.

Derefter er loftet beklædt med arkprodukter fastgjort til negle, skruer eller skruer. Det bedste er størrelsen på plader 1x1 meter. I dette tilfælde kan du arbejde "i den ene hånd", og for at lette arrangementet af beklædningen kan du købe færdige profiler til hævede lofter.

Det er vigtigt! Fastgørelsesteknologi er ingen huller. Det vil sige, alle pladerne lægges ende-til-ende uden huller. Hvis dette ikke virker, er det bedre at skære materialet i lidt mindre plader, så det er mere bekvemt at sætte dem eller bruge rester af materialet til at forsegle sømene.

Værktøj og materialer til arbejde

Før installationen skal guiden have følgende sæt:

 • konstruktion niveau, målebånd, blyant;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • en hammer;
 • nylon ledning;
 • hardware; hacksaw, puslespil;
 • plader af hardboard;
 • stænger eller profil til kasser;
 • lim.

Også nyttig trin-stige, personlige værnemidler.

Metoder til montering fiberboard til loftet

Placeringen af ​​fiberplader på loftet udføres som regel på batten, men pladens lille vægt gør det muligt at klæbe materialerne på bunden.

Når du vælger et klæbemiddel, skal du udføre følgende arbejde:

 1. Kontroller basen med et niveau med store dråber og defekter, forsegl hulene med kitt.
 2. Prime bunden, inden du begynder at lime arkene. Primeren skal mætte basen godt og tørre ud - det er sådan, at vedhæftningen øges.

Uanset valg af installationsmulighed kræver færdiggørelse af loftet på fiberplader i et træhus behandling af elementerne med ild og biosikkerhedsimprægnering.

Processen med installation af hardboard

Mens pladerne er lagt ud i et varmt rum, kan du lave en kasse:

 1. Find den laveste vinkel, tilføj højden af ​​batten, lav et mærke på væggen. Udfør samme procedure på alle hjørner.
 2. Slå vandret omkring omkredsen med en nylon ledning.
 3. Metalprofiler eller -stænger er monteret på bunden i trin på 0,4-0,6 m. Den første skinne er monteret i en afstand på mindst 25 cm fra arkets kant. Den anden række af skinner er monteret vinkelret på den første, for at trimme flyet, vil materialet trimning være nyttigt.
 4. Bring arket til overfladen og juster således, at kanterne falder midt i stangen, profil.
 5. Fastgørelse på skruer eller negle med en diameter på 5 mm, længde 25-32 mm. Monteringshøjde 1,2-1,5 cm.

Tip! Hvis du først spiker arket i hjørnerne, så i midten, kan du lette installationsprocessen. Efter baiting spidses panelet til alle andre steder, men det bør undgås, at arket slynges - materialet er meget fleksibelt.

 1. Det er fortsat at sikre alle andre paneler på tilsvarende måde, hvilket giver et kompensationsgab på højst 2 mm for plader, der støder op til væggen.

Nogle gange i færd med at lægge ud elementerne kræver trimning, for dette et stiksav eller sav med fine tænder vil gøre.

Hvordan man laver installationen af ​​fiberplader på loftet for lim:

 • panelet er skåret i 2 dele;
 • Indersiden er smurt med klæbemiddel;
 • Lamellen er fastgjort til loftet og klæber i 1-2 minutter for at forbedre grebet.

Alle andre plader lægges også, og for at hærde foringen kan du spik panelerne til bunden med negle eller skruer.

Det er alle vanskelighederne. Afslutning af overfladebeklædning skaber heller ikke problemer. Materialet kan males, dekoreret med stof, tapet, fliser. Når der er fare for vandindtrængning, limes pladerne over med PVC-fliser, men med forbehandling med fugt-sikre forbindelser.

Til installation af plader af det hængende loft er Armstrong nok til en person. Installation af det hængende loft Armstrong er en ret arbejdskrævende proces at udføre.

Installation af fiberboard (DVP) på loftet Fiberboard er et alsidigt materiale, der har en bred vifte af applikationer. En af dem.

Hver dag ser vi og føler, hvordan moderne materialer og nye teknologier hjælper os med at ændre vores hjem, kontor eller butikslokal. Ofte betaler vi.

© 2012 - 2018 "Standard Suite"
Husbygning

Brug fiberboard på loftet

For nylig er byggematerialer som gipsplader, spånplader eller fiberboardfiberplade blevet meget almindelige i opførelse eller reparation. DVP har fremragende egenskaber og høj densitet. Deres brug i byggearbejde på grund af den ekstreme bekvemmelighed og overkommelighed. For nylig er sådanne elementer som et loft lavet af fiberplader med deres egne hænder blevet mere og mere almindelige.

Installation af fiberplader til loftet kræver en særlig indsats. Dette arbejde er værd at gøre sammen, da materialet hele tiden dækker og skal holdes.

Hvad er DVP, dens typer

For at få et komplet billede af det materiale, som du har til hensigt at trimme loftet på huset, overveje dets egenskaber.

Hovedmaterialet, som MDF-pladerne er fremstillet af, er chipaffald, såsom savsmuld, træflis eller støv.

For at opnå spånpladestrukturer skal alle komponenter være for-malet til en tilstand af fibre ved brug af langsigtet termisk og vandbehandling. Efter behandling er disse fibre lagt som en slags tæppe, jævnt og presset.

Sammen med presning finder deres tørring sted. Dette skaber et fiberboard system. For at et sådant byggemateriale skal have visse kvaliteter af styrke og andre nyttige egenskaber, tilsættes visse kemiske midler til det.

Som regel produceres bløde og hårde træfiberelementer. Plader af hardboard, der tilhører det bløde sind, har en massefylde på højst 350 kg / kvm. m. Deres tykkelse er ikke mere end 25 mm.

På grund af den lave densitet og den høje porøsitet anvendes bløde fiberbrættet i vid udstrækning i byggearbejde, der kræver isolering i rummet.

Fiberplade har en fremragende egenskab: materialet bogstaveligt "ånder" og effektivt afstøder fugt.

De samme dele har lav termisk og lydkonduktivitet. På grund af dette benyttes sådanne muligheder som regel ved oversvømmelse af både gulve og vægge. Derudover er der ark af fiberplader, der tilsættes latex. De har en meget høj modstand mod vand, så de bruges ofte til vandtætning eller isolering af tagets tag.

Der er også halvfaste plader. Deres tæthed er 850 mg / sq. m, og tykkelsen er 12 mm eller mindre. Halvfaste plader af hardboard, der anvendes til fremstilling af møbler, især skuffer eller bagvægge af polstrede møbler eller skabe.

Faste plader har en tykkelse på 6 mm, og deres tæthed er lig med 800-1000 mg / sq. m. De har et forholdsvis lavt niveau af porøsitet. Dette bidrager til deres brug ved fremstilling af døre eller møbler.

Massive plader fibreboard fås med forskellige mærker.

Kvaliteten af ​​disse strukturer kan være både førsteklasses og anden sats.

Superharde materialer har en densitet på mindst 950 mg / sq. m. En sådan fiberboardporøsitet af den laveste af alle typer fiberboardarter. Disse plader af fiberplader er gode til gulvbelægning samt til efterbehandling af arbejde, herunder skabelse af lofter.

Med deres hjælp er der skabt midlertidige bygninger, skillevægge, kasser, døre. Fiberplade med øget hårdhed produceret glat på den ene side. Disse systemer har øget styrke kun til brug i forskellige reparationer.

Ark af DVP har mange fordele, især hvis man skal sammenligne dem med et almindeligt træ. Sådanne dele deformeres ikke fra fugt, bøjer ikke og ændrer heller ikke deres primære form under hele operationen. Hvis derimod lakker disse plader, vil deres ydeevne stige mange gange.

Installation af plader af hardboard på loftet gør det selv

Fastgør skinnerne til loftet: a - når arket sættes fast i midten; b - ved fastgørelse af et ark nær væggen 1 - batten; 2 - chef; 3-arks hardboard; 4 - rake

Det ser ud til at det er svært at fastgøre fiberpladen i vandret stilling i loftet med egne hænder på stedet, hvor guiderne monteres? Men overalt har sine egne egenskaber.

Først skal du bruge et værktøj. Dette er:

 • målebånd;
 • en blyant
 • niveau;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • snøring (byggetråd);
 • selvskærende skruer;
 • negle;
 • nedstryger;
 • puslespil.

Det første skridt er at markere loftets overflade ved hjælp af bygningens niveau. Det skal bemærkes på væggen det niveau, hvor den fremtidige nedhængte loft vil blive placeret.

Efter mærkning begynder den anden fase af installationen af ​​et ophængt loft lavet af fiberplader eller spånplader med egne hænder. Dette fastsætter specielle træplader på loftfladen, så de er parallelle med hinanden.

Det vigtigste er at sikre, at afstanden fra loftets kant til den første skinne på loftets overflade ikke er mindre end 25 cm. En sådan afstand er nødvendig for at kunne montere det andet lag af skinnerne, som vil blive anvendt strengt vinkelret på det første lag. Det er for disse skinner, der er fastgjort til loftet i to lag, at fiberpladen (Fiberplade) eller spånpladen bliver fastgjort manuelt.

Det skal huskes, at hardboard og spånplader er meget modtagelige for fugt. Af denne grund er der brug for et andet lag af lameller, hvilket gør det muligt at fastgøre byggemateriale tættere på loftet.

Det er dog nødvendigt at fylde trimmen fra træplader til gittersystemet på de første niveauer - så det samlede tværsystem er overalt på samme niveau. Det er nødvendigt at kontrollere niveauet af hammerede skinner - så overfladen af ​​batten er niveau overalt.

Afslutter byggeprocessen

Ved installation af DVP er det meget bekvemt at bruge midlertidig fastgørelse af laths. Det er således muligt at sikre materialet, og det vil ikke sænke.

Den tredje fase er direkte relateret til fastgørelsen af ​​fiberboard til loftet på rummet. Fiberplade eller spånplader kan fastgøres med dine egne hænder til kassen af ​​træplader som negle og skruer.

Når du placerer plader af fiberplader på overfladen af ​​loftet, skal du sørge for, at det resulterende hængende loft ikke har nogen store huller.

Hvis hullerne stadig er tilbage, skal du enten skære alt fiberplade eller spånplader, som skal bruges til loftindretning, i lige sidede firkanter eller fiks pladerne som de er, og skære de resterende lag fiberboard for at skjule de resterende ikke-tildelte områder.

Ledninger i slutningen af ​​installationen arbejder med deres hænder ved hjælp af fiberplade eller spånplader er maskeret med dekorative træplader, dækket af en speciel lak. Desuden er der efter gardinens afslutning anbragt gardinstænger rundt om loftets hele omkreds.

Nøjagtigheder af arkivering af loft på træbjælker

Grundlaget for interfloor lofter og tage i vores land er lavet hovedsageligt af armeret beton eller træ. Til opførelse af taget bruger gulvflader og loftsgulve bjælker og spærre med kantede plader 150 til 50 mm. Materialet til dem er en billig slags træ (fyr og gran). På mursten og beluftede betonvægge sættes en kraftplade rundt om bygningen, som tjener til at reparere bjælkerne og loggen. De er fastgjort til hinanden ved hjælp af riller, der er lavet i låsen og fastgør deres strammer.

Den moderne form for fiksering består af forstærkede jern hjørner og plader fastgjort med skruer eller spikret. Mauerlat kan laves af samme kantede bord eller fra en bar, oftest med størrelsen 150x150 mm eller 150x200 mm. Lags kan have samme størrelse.

Ofte lags udseende af tømmer, især i landdistrikterne. For udhus i landet eller i landsbyen for at spare og råd til materielle spærre kan også laves af ikke meget tykt rundt tømmer. Ideel kvalitet lige i et sådant design er svært at opnå, men du kan spare meget økonomisk.

Træmateriale skal anvendes efter korrekt opbevaring, så der ikke er nogen forvrængning, og brættet ledes ikke af en skrue. Kruglyak skal rengøres af bark.

Særlige egenskaber

I nybyggeri, hvis det ikke er spontant, går alt efter planen og ifølge tegningerne. Spørgsmål opstår under reparation eller ombygning af eksisterende lokaler. Især hvis det blev bygget uden din deltagelse.

At bygge en ny er altid nemmere end at reparere en gammel. Men dette er ikke altid gavnligt ud fra et økonomisk synspunkt, og det kræver også en stor del tid.

Der kan opstå vanskeligheder, hvis rummet bruges som en permanent beboet. Til reparation er det nødvendigt at frigøre det rum, hvor arbejdet vil finde sted. Hvad der ikke kunne laves, omhyggeligt dækket med plastik eller plader. Demontering pågår.

I et-etagers hus i en gammel bygning oven over loftet er der sandsynligvis et tørt skræl af ekspanderet ler eller halm med ler. Der vil være meget støv.

I en to-etagers bygning er det ikke nødvendigt at fjerne loftet for første sal helt, hvis der er et godt gulv på øverste etage. Det vil simpelthen være sværere at installere varme- og lydisolering fra mineralulden. Den sættes i faser, da loftet er syet, for fastgørelsesanordninger bruger specielle plastdykninger med brede hætter eller stramning. Længden af ​​dowels er skåret lidt mindre end isoleringsmaterialets tykkelse og skrues til gulvet i overetagen med skruer, ca. 1 cm længere end dyklængden.

Skumisoleringen er monteret i denne situation meget lettere.

materialer

Til denne type arbejde passer enhver form for materialer. Du kan kombinere flere typer på samme tid. Loftet kan laves helt eller delvist fladt. På en sådan overflade tapet pasta eller loft skum fliser. Og som en mulighed, maling med olie eller vandbaseret maling.

Anvendes også:

 • Fiberplade. Disse plader er dækket på en sådan måde, at deres ender løber midt i bjælken. Til montering af de tværgående ender mellem bjælkerne er der monteret træstænger på 20x40 mm. De kan fastgøres flush med lags, skære sporene i dem eller i stødkraften ved hjælp af en ekstra bar eller et metal hjørne. Under arbejdet er det nødvendigt at se på, at arket DVP ikke sank. Spik ham med negle. Monterede ark på forskudt måde, eller simpelthen med forskydning af sømmen.
 • Krydsfiner. Hvis du ikke har noget imod at miste tekstur af træ, bliver krydsfinerplader spidset eller tiltrukket med skruer på samme måde som fiberplader. Den eneste forskel er i tykkelsen af ​​den tværgående bar, da krydsfiner er tungere. En anden tykkelse afhænger af afstanden mellem bjælkerne. Ved montering med selvskærende skruer bruges et 2,5 mm forboring og flarehul til at drukne skruehovedet. Sømene er fyldt med mastik eller kitt på træ. Til maling primer og kitt hele overfladen. Primer er brugt universal, spartel bespeschanka.
 • OSB (OSB) plader. Billig materiale med styrke, fastgørelse og forarbejdning er det samme som for krydsfiner. Den har god fugtighedsbestandighed. Ulempen er tilstedeværelsen i harpiksen, limning træflis, et stof som formaldehyd. Men hvis materialet er lavet af høj kvalitet, så er formaldehydemissionen lav. Der er rillede plader med en spidskant på kanten, takket være, at de er samlet som klapbræt. Kvaliteten af ​​pladerne er praktisk taget fraværende.
 • Gipsplader. Det mest almindelige materiale til dette formål. Det er let monteret både på træ, og på en aluminiumsramme. Takket være dette kan du lave et loft på flere niveauer. Hvis du har brug for en lille indsats, er det nemt at fastgøre det direkte på loftet. Egenskaben af ​​dets efterbehandling er tætningen af ​​sømme. For at gøre dette skal du bruge strimler med fint mesh. Det er fugtbestandigt fra 10 mm tykt til uopvarmede værelser eller værelser med lav luftfugtighed. Men til udendørs arbejde og værelser med høj luftfugtighed er det ikke egnet. Til varme og tørre rum er der et loftgipsplader med en tykkelse på 9 mm.

Du kan fylde loftet med luftbeton.

 • Sandwichpaneler - god isolering. Denne mulighed bruges meget sjældent, fordi panelerne er forbundet med en X-formet plastikforbindelse, og de er fastgjort til bjælkerne med farvede hvidmalings selvskærende skruer med en presseshayboy, der ikke har noget at dække. Men som små indsatser er de meget velegnede. De er glatte og matte. Behøver ikke yderligere behandling. De er fastgjort til loftet med flydende negle ved hjælp af lodrette stivere, der strækker sig fra gulv til loft.
 • Det mest populære materiale til et privat hus er træforing. Det er naturligt og miljøvenligt. Loftet hemmed ved det, ånder, absorberer overskydende fugt i rummet og giver det væk med en mangel. Ud over det smukke udseende er det holdbart og spiller rollen som varme- og lydisolering. Sortens tekstur af træet, hvorfra den er lavet, giver et godt valg til designbeslutninger. De gør det af nåletræ og hårdttræer: eg, bøg, aske, birk, linden, alder, fyr, ceder. Det adskiller sig efter profil, klasse og størrelse. Bredden er fra 30 mm til 150 mm. Til loftet er der nok tykkelse på 12 mm. Standardlængden kan være op til 6000 mm, hvilket gør det muligt at dække rummet med endeløse lameller uden splejsning. Der er et stort udvalg af træpletter, hvorved de er lavet af billige træ for at gøre en farveanalog dyr.

Du kan lege med tekstur af et træ ved hjælp af lak. For eksempel er foringen ikke gul, den er først dækket af et lag af nitrolac. Det tørrer hurtigt uden at bløde i bunden og skaber en film. På toppen af ​​de påførte to lag af alkyd eller vandbaseret lak.

Ved hjælp af lakker kan du gøre overfladen blank eller mat. Beklædningen er fastgjort til rillen i rillen og til bjælkerne med skruer eller negle ved hjælp af en doboynik i en vinkel på 45 grader i fordybningen af ​​foringen.

 • Som kantet bordmateriale anvendes. Men dette er mere af et groft loft, for at undgå hullerne vil ikke fungere. Normalt er tommer (25 mm tykkelse) indhyllet i hele længden af ​​loftet. Monteringen kan være 45 grader i sideskinnerne på skræftet eller igennem.
 • Ser smukke strækloft (fransk). Installation af en sådan belægning sker efter byggeri og efterbehandling. Det er nemt at gøre det selv uden at bruge gasudstyr og varmepistoler. Selvom temperaturen i stuen bliver nødt til at hæve på en eller anden måde. Fra et specielt værktøj behøver du kun en spatel og en tørretumbler. Husholdning eller professionel hårtørrer er også velegnet. Farve og tekstur af lærredet er valgt til at smag.

Når du køber komponenter til installation, skal du købe superlim. Brug af anden lim kan beskadige nettet.

Først udført og fastgjort til udkastet loft elektriker. Derefter fremstilles installationen i henhold til vejledningen, som købes med tilbehør.

 • Plastpaneler kan let monteres i loftet. De har en udsmykning på 50-100 mm bredde. Når de er samlet, har de en søm mellem dem, så de kaldes slattede sømme. Til loftet passer foderet med meget tynde vægge. Det er krøllet selv med hænder og er bange for mekaniske belastninger, men det er let og kræver ikke en forstærket ramme til fastgørelse. Normalt er det hvidt. Et sådant materiale kan fastgøres til træbjælker selv med en byggemateriale. Mere tæt plast uden suturpaneler. Deres standardbredde er 250 mm, de er bredere end 350 mm og 450 mm. De har et stort udvalg af farver, fra blank hvid og mat til efterligning af forskellige typer træ.

Velegnet til badeværelser, men ikke til bad. De kan bruges ikke kun til boliger. De hæver loftet på verandaen, havepavillon, terrasse, garage. Ennoble logs og bjælker, der går ud over væggen som et visir.

De er fastgjort til træet med små negle med et bredt hoved og på metalprofilen med skruer. De er nemme at rengøre. Kvalitetspaneler falder ikke under solen.

Siding og professionelle ark kan sheathe gade strukturer: havehuse, garage, terrasse, hegn. Suspended lofter, såsom franske, Armstrong, aluminium lameller til bjælker har intet at gøre. Men det kan være nyttigt for designløsninger - enheden af ​​sådanne lofter kan kombineres med andre materialer.

strukturdiagram

Vi overvejede de materialer, der var knyttet til bjælkerne og lukkede dem helt. For at øge pladsen og skabe et specielt design kan bjælker stå åben. De kan dekoreres med håndskårne og lakeret.

Hvis de er faste, så kan du lade dem gå uden yderligere bearbejdning. Når de er præfabrikerede eller ser grimme, bliver de syet sammen med andet materiale. Gamle bjælker rengøres af skimmel og skimmel, behandlet med flammehæmmende og bioprotektiv imprægnering.

Ordningen med interfloor og tagdækning overlapper er en:

 • loft. Det sker groft og slutter;
 • damp og vandtætning. Påfør ikke-vævede film, foliefilm, der har en polymerarmeringsramme. Det forhindrer forekomsten af ​​skimmel og meldug, forstyrrer absorptionen af ​​fugt ved en varmelegeme, forbedrer varmeisoleringen;
 • isolering. Brug polymermateriale: skum, polyurethanskum, polystyrenskum. Økologisk: tørv, halm, savsmuld. Uorganisk: ekspanderet ler, perlit, vermikulit, mineraluld. Det giver dig mulighed for at holde varme og fungerer som lydisolering;
 • imprægnering. Påfør polypropylenfilm, tagbeklædning, glasin, polyethylen. Det forhindrer indtrængen af ​​fugt i isolering og træstrukturer;
 • gulv eller tag. Til gulvet med gulv eller kantplade, spånplade, OSB, paneler, krydsfiner. Til taget: skifer, metal tagdækning, bølgepap, fleksibel flise.

Designfunktioner - ved hjælp af trækloft eller uden det. Det kræves, hvis organisk materiale anvendes som isolering. Det er også nødvendigt, når du dækker loftet med plader fiberboard. Hvis det er skævt, skal det justeres.

Hvordan hæmmer man?

Som loftet kan du bruge gulvet på øverste etage. Det udvalgte materiale er forbehandlet med antiseptisk materiale og anbragt oven på gulvbjælkerne. Således bliver loftet højere, og bjælkerne bliver en del af interiøret.

På loftet (gulvet) er monteret drejning under gulvet i øverste etage. Så går alt på teknologi: dampspærre, isolering, vandtætning, gulv.

For at forlade bjælkerne udenfor og spare plads i det øvre rum, laves der et kvart i den øvre del, hvis dybde består af tykkelsen af ​​loftets materiale samt isoleringens tykkelse. En fjerdedel kan laves på forhånd med en cirkelsag, inden du monterer bjælkerne eller bruger en motorsav på plads. Loftets materiale skæres i tryk og placeres kvart over bjælkerne. Der arbejdes videre med teknologi.

Hvis du ikke vil slå rundt med et kvart, kan du slå en stråle i form af en pose (loftsplint) på bjælkerne, og du skal allerede lægge loftmaterialet på det. Klappladen kan fastgøres til stangen fra rumpen ved 45 grader, og OSB, krydsfiner og gipsvæggen igennem.

Når det er nødvendigt at isolere det nederste rum til indretning, men der er stadig ikke noget materiale til loftsarkivering, kan du isolere det med mineraluld. Til dette formål bankes en tæt polypropylenfilm til bjælkerne ved anvendelse af en konstruktion hæftemaskine. Overlappe med 25-50 cm overlappende, indpakker kanterne på væggen, og sømmen går igennem med metalbånd. I bunden laver de en modgitter til det fremtidige loft. Minvatu beskåret og satte sig mellem bjælkerne på filmen. Top lukket vandtætning.

Designløsninger til arkivering af loftet kan udtrykkes i en kombination af forskellige typer materialer, der kan gives usædvanlige former ved hjælp af elektrisk belysning i forskellige niveauer og retninger.

Ser meget flot loft med elementer af spejlbelægninger. Denne løsning giver dig mulighed for at øge belysningen af ​​rummet, vælg en del af interiøret: en lysekrone, en seng, et skrivebord, et hjørne, en gangbro.

Materialer med reflekterende overflade:

 • Almindeligt spejl baseret på glas. Installationen af ​​sådanne elementer er dyr, materialet er skrøbeligt og har en vis vægt. Men spejle afspejler lys bedre end andre materialer. Limet på flydende negle.
 • Stretch spejl klud. Filmens maksimale bredde er 1,3 m, det er svært at montere, fordi den ikke strækker sig. Fremragende reflekterende forhold. For små områder i loftet er perfekt. Der er også stræk PVC blanke film belagt med lak. De afspejler kun overfladen uden en ren specularitet.
 • Plexiglas. Det er lavet i overensstemmelse med teknologien i almindeligt glas, i stedet for hvilket transparent akrylplast anvendes. Der er også plastikplader med limet spejlfilm. De er lette og holdbare. Monteret som et falsk loft.
 • Aluminiumsladder og kassettelofter. Desværre er lamellerne let ridset.

Nyttige tips

Hvis der ikke er specielle antiseptiske midler, kan træ imprægneres med minedrift. Det er en motorolie, der har arbejdet sit liv. Sådan imprægnering beskytter træ, sparer oliemaling, når den anvendes.

Polyethylenfilm til dampbarriere i loftet på taget er ineffektivt, fordi det skaber fuldstændig stramhed. På grund af dette er der en drivhusproces, som fremmer væskens ophobning, som på grund af temperaturforskellen ødelægger isolationsegenskaberne og fremkalder skader på træet. Polypropylenfilm med en foliecoated belægning bør have en afstand mellem 1-2 cm isolering til ventilation. Den er fastgjort med folie til ydersiden.

For at undgå fejl under installationen er det bedre at bruge materiale Izospan. Det er billigt og kan tæt passe til isoleringen. Den eneste bekymring er ikke at købe Izospan hydroisolerende. Det er nødvendigt at være mere opmærksom på tætningen af ​​leddene i filmstrimlerne. For at gøre dette skal du bruge et bredt klæbebånd, og placeringen af ​​leddene skal vælges på logfiltrene.

Headlining med egne hænder fra A til Z

Alle, der har landhuse, ved, hvordan de vil komfortabelt udstyre det og bruge med en lille sum penge. Derfor besluttede jeg at dele min erfaring med at skære loftet på sommerhuset med billige materialer.
Tiden er kommet til den interne reparation af loftet, køkkenet og badeværelset. Det begyndte med det faktum, at det var nødvendigt at opdatere loftet i værelserne med egne hænder. Selvfølgelig har jeg først og fremmest konsulteret med mine venner og begyndte at se nærmere på de materialer på markedet, der kan bruges til at dække loftet. Det viste sig, at mulighederne for byggematerialer, ikke så meget.

Headlining i landet med egne hænder

Byggemateriale til belægning

Her er et par muligheder for byggematerialer, som jeg har hørt som svar på spørgsmålet om, hvordan man skal dække loftet i landet:

 • stræklofter
 • vægpaneler;
 • MDF;
 • fiberboard;
 • plast paneler;
 • drywall;
 • aluminium rack profiler;
 • plastplader.

For mit hus besluttede vi at bruge træpaneler til tagbeklædning på loftet. Køkkenet og badeværelset er kendetegnet ved høj luftfugtighed, som træet ikke tolererer, og desuden er det en dyr fornøjelse. Derfor var disse værelser velegnede billige muligheder for efterbehandling af plastikplader, der er modstandsdygtige over for fugtighed. Det var ikke svært at lave et bindemiddel med sådanne byggematerialer. Ideer til at gøre trimmen malet meget hurtigt. Byggematerialet blev valgt til en gennemsnitlig pris.

Headliner clapboard

Headliner clapboard

Det vil se meget flot trimklap i et træhus. Fra erfaring kan jeg sige, at i starten skal du nøjagtigt beregne mængden af ​​materialer med en margen på ca. 10% af totalen. Derudover skal der udvises yderligere forsigtighed for at beskytte byggematerialet mod insekter og smertefulde svampe, hvilket kan forårsage alvorlig skade på træet. Pladerne skal tørre godt inden installationen.

Foring nærbillede

Den billigste til prisen var pine clapboard. For at spare på køb af brædder til værelset 2,4x3m blev der købt seks meter brædder, som kunne skæres i halvt uden spor. Der er andre størrelser af paller, som du kan vælge til et loft uden affald.
For at oprette rammen købte jeg træstænger 30x30 også lavet af fyrretræ. Men du kan bruge en metalprofil. Stængerne jeg gennemblødt med forfrøolie for at beskytte den mod råtning.

Headliner loftklapboard gør det selv

Kassen skal laves i loftet med afstanden mellem stængerne ikke over 1 m, men jeg lavede 80 cm. Stangen skal være vinkelret på de modstående brædder. Jeg har fastgjort kassen med skruer, men du kan kun bruge de negle, du skal køre i en vinkel. På steder, hvor loftet ikke var for glat, ville jeg vedlægge trækile, så det modstående bord ikke ville bøjes. Jeg lavede beklædningspladerne ved hjælp af monteringsskruer til de parallelle stænger. Så konsekvent at indsætte det nye tårnes torn i sporet af den allerede fikserede, dækkede jeg hele loftet ved hjælp af en skruetrækker. For tæt vedhæftede jeg ikke et bord til et andet, så under deformation under temperatur- og fugtighedsforskelle ville de ikke deformere.
Efter at have monteret pladerne i brædderne forstærkede jeg fyrretræslister på væggenes sammenføjning med loftet. Resultatet var et meget smukt loft i landet, som jeg stolt senere viste til mine venner.

PVC loft arkivering

For at fastsætte loftet i køkkenet havde jeg brug for følgende:

 1. meter;
 2. bore;
 3. jernbane;
 4. stiksave;
 5. efterbehandling hjørner;
 6. plast paneler;
 7. hæfteklammer;
 8. skruer;
 9. plug;
 10. hæftemaskine;
 11. nedstryger.

PVC paneler og tilbehør

Først skal du lave en kasse ud af 30x30 fyrretræ. Jeg fastgjorde dem i loftet med skruer i trin på 50 cm. Vi fastgør et hjørne til rammerne fra den indledende side, hvor vi sætter ind i sidekanten af ​​det første panel. Vinkelret på panelerne på væggene er to profiler fastgjort. Stængerne skal være vinkelret på panelerne og hjørnet sammen. Fastgør siden af ​​en plastikstrimmel i hjørnet, og enderne er indsat i profilen. For at gøre det lettere at indsætte strimlen i profilen, buede jeg det lidt på mig selv. Ved hjælp af hæfteklammer hæftes hæftemaskinen forsigtigt panelet til skinnerne.

Næste panel er fastgjort til den første, justerer rillerne og fastgørelsesbeslagene. Derfor skal striber anvendes, indtil huden når den modsatte væg. Den sidste strimmel kan skæres, hvis bredden er større end det resterende lukkede rum. På siden af ​​panelet til væggen skal du sætte et hjørne og hæve det til skinnerne.
At dække plastpaneler hurtigt og nemt, og dette materiale er meget billigere end foring. Men det er nødvendigt at tage højde for under installationen af ​​PVC-paneler, at dette materiale er ret skrøbeligt og brandfarligt. Det bør købes med en reserve, så du kan udskifte den beskadigede strimmel. Gør denne trim med egne hænder til rådighed for alle ejere.

Montering af paneler på loftet

Fiberboard Plating

Der er en anden billig metode til loft arkivering ved hjælp af fiberboard, som er egnet til et landsted for mange. Et sådant loft i landet kan behandles med olie maling, og du kan lim pladerne på det, som desuden vil varme huset. Jeg arkiverede loftet i skabet på en sådan måde, at de byggede hytten.

Fiberplade modstår fugt fuldstændigt, men den meget lange effekt af vand kan beskadige dem. Værktøj og lameller, du har brug for det samme for de tidligere typer af forlygter. Markér først de steder, hvor du vil fastsætte lamellerne. Gør det ønskeligt ved hjælp af måleren. Vi begynder at fastgøre de mest ekstreme dem mod væggene. Så slår vi parallelt resten med et trin på 50-70 cm. Jeg valgte en afstand på 50 cm. Det er nødvendigt at fastgøre pladerne på hver skinne. På omkredsen af ​​leddene maskerede kroge.
Når du køber et hardboard, skal du lade det slå sig ned i stuen i et par dage for at få fugt. Ellers kan det med tiden forkæle. I øvrigt er dette en overkommelig og nem takmåling til enhver person, selv med en lille indkomst.

gips gipsplader

I dag er den mest almindelige mulighed for at vende mod vægge og loft end gips, sandsynligvis ikke fundet. Dette materiale gør det muligt at legemliggøre forskellige fantasier i form af indviklede former, belysning med spotlights og andre muligheder. Fix gipset skal også kasser. For at udføre det skal du bruge en træstråle og en metalprofil. Gipsvæg kan simpelthen fastgøres med et helt ark. Og du kan bruge en skarp kniv til at skære nogle indviklede mønstre. Før de fastgør gipset, lægger de et elektrisk kabel og markerer point for placering af armaturer. Til udstyret kasse med selvskærende skruer fastgør gipsvæggen.

Hovedbeklædning nypsokarton

Så nu ved du, hvordan du skal dække loftet på dit sommerhus billige materialer. Alt dette arbejde er ret nemt at gøre. Det er kun nødvendigt at have de nødvendige værktøjer, byggematerialer og lyst. Jeg håber, at min erfaring vil være nyttig for dig. Held og lykke til dig med at bygge dit sommerhus!

Afslutning og installation af fiberplader på loftet i et træhus

Facing loftet rum - det er ikke det sværeste. Fastgøring af plader af hardboard til loftet i et træhus, det er helt muligt at undvære hjælpere, lang kælderjustering og køb af dyre efterbehandling, byggematerialer, værktøjer. Både faste boliger og sommerhuse er egnet til plettering. Og ved at kende teknologien i arbejdet vil det være nemt at sheathe materialet hele rummets indre rum. Resultatet er en perfekt glat base for enhver finish dekoration.

I hvilke tilfælde kan jeg bruge fiberplader til loftsplettering

Materialegenskaber og dets anvendelser bestemmes af ydeevne. Det betyder at hardboard er monteret underlagt følgende faktorer:

 1. Der er ingen overdreven fugt i rummet. Arkene modstår vandbrønden, men de vil ikke opretholde et direkte hit på jetonen. Materialet kan monteres i køkkenet, toilet, men ikke badeværelser.
 2. Dampgennemtrængelighed gør produkterne velegnede til uopvarmede lokaler. Arkene sprækker ikke ved temperaturer under nul og under normale forhold krympes, sætter sig ned og tager deres oprindelige udseende op.
 3. Høje varme- og lydisolering gør det muligt at anvende pladematerialer i bygninger af midlertidig, permanent type bopæl. Et sådant loft vil holde huset varmt og beskytte det mod ekstern støj.
 4. Pladens lave vægt er en anden fordel. Det er tilladt at fastgøre ark på gamle gulve, som er for tidligt at ændre og dyrt.

Loftet på fiberplader i landet, i huset vil tjene i lang tid, da arkene er holdbare og bevarer formstabiliteten. Derudover er produkterne billige, kræver ikke store udgifter til efterbehandling, idet der tages nogen form for indretning. Og det er også en stor fordel, især for sommerhuse, midlertidige lysthuse.

Tip! Ved valg af produkter er det vigtigt at huske, at materialet er lavet af træ ved hjælp af polymere forbindelser. Så det har en høj forbrænding og er ikke helt ren fra et miljømæssigt synspunkt.

Fiberboard monteringsteknologi

Egenskaber ved loftbehandling af fiberplader afhænger af valg af installationsmulighed. Der er dog generelle regler:

 1. Før arbejdet påbegyndes, rengøres basen af ​​den gamle belægning, fedtpletter, skimmel, rust - disse indeslutninger fjernes let med vitriol, antiseptisk eller sæbevand.
 2. Ved udlægning af pladerne på rammen er drejning arrangeret. For dannelsen af ​​rammen er det velegnet både træstænger og metalprofiler.

Derefter er loftet beklædt med arkprodukter fastgjort til negle, skruer eller skruer. Det bedste er størrelsen på plader 1x1 meter. I dette tilfælde kan du arbejde "i den ene hånd", og for at lette arrangementet af beklædningen kan du købe færdige profiler til hævede lofter.

Det er vigtigt! Fastgørelsesteknologi er ingen huller. Det vil sige, alle pladerne lægges ende-til-ende uden huller. Hvis dette ikke virker, er det bedre at skære materialet i lidt mindre plader, så det er mere bekvemt at sætte dem eller bruge rester af materialet til at forsegle sømene.

Værktøj og materialer til arbejde

Før installationen skal guiden have følgende sæt:

 • konstruktion niveau, målebånd, blyant;
 • skruetrækker;
 • bore;
 • en hammer;
 • nylon ledning;
 • hardware; hacksaw, puslespil;
 • plader af hardboard;
 • stænger eller profil til kasser;
 • lim.

Også nyttig trin-stige, personlige værnemidler.

Metoder til montering fiberboard til loftet

Placeringen af ​​fiberplader på loftet udføres som regel på batten, men pladens lille vægt gør det muligt at klæbe materialerne på bunden.

Når du vælger et klæbemiddel, skal du udføre følgende arbejde:

 1. Kontroller basen med et niveau med store dråber og defekter, forsegl hulene med kitt.
 2. Prime bunden, inden du begynder at lime arkene. Primeren skal mætte basen godt og tørre ud - det er sådan, at vedhæftningen øges.

Uanset valg af installationsmulighed kræver færdiggørelse af loftet på fiberplader i et træhus behandling af elementerne med ild og biosikkerhedsimprægnering.

Processen med installation af hardboard

Mens pladerne er lagt ud i et varmt rum, kan du lave en kasse:

 1. Find den laveste vinkel, tilføj højden af ​​batten, lav et mærke på væggen. Udfør samme procedure på alle hjørner.
 2. Slå vandret omkring omkredsen med en nylon ledning.
 3. Metalprofiler eller -stænger er monteret på bunden i trin på 0,4-0,6 m. Den første skinne er monteret i en afstand på mindst 25 cm fra arkets kant. Den anden række af skinner er monteret vinkelret på den første, for at trimme flyet, vil materialet trimning være nyttigt.
 4. Bring arket til overfladen og juster således, at kanterne falder midt i stangen, profil.
 5. Fastgørelse på skruer eller negle med en diameter på 5 mm, længde 25-32 mm. Monteringshøjde 1,2-1,5 cm.

Tip! Hvis du først spiker arket i hjørnerne, så i midten, kan du lette installationsprocessen. Efter baiting spidses panelet til alle andre steder, men det bør undgås, at arket slynges - materialet er meget fleksibelt.

 1. Det er fortsat at sikre alle andre paneler på tilsvarende måde, hvilket giver et kompensationsgab på højst 2 mm for plader, der støder op til væggen.

Nogle gange i færd med at lægge ud elementerne kræver trimning, for dette et stiksav eller sav med fine tænder vil gøre.

Hvordan man laver installationen af ​​fiberplader på loftet for lim:

 • panelet er skåret i 2 dele;
 • Indersiden er smurt med klæbemiddel;
 • Lamellen er fastgjort til loftet og klæber i 1-2 minutter for at forbedre grebet.

Alle andre plader lægges også, og for at hærde foringen kan du spik panelerne til bunden med negle eller skruer.

Det er alle vanskelighederne. Afslutning af overfladebeklædning skaber heller ikke problemer. Materialet kan males, dekoreret med stof, tapet, fliser. Når der er fare for vandindtrængning, limes pladerne over med PVC-fliser, men med forbehandling med fugt-sikre forbindelser.