Sådan repareres clapboard - 3 muligheder for arbejde

Når man overvejer, hvordan man monterer vægpanelet, anbefaler de fleste anmeldelser kun en mulighed. Vi analyserer så mange som 3 måder, du skal vælge den der bedst passer til dine forhold og sikrer maksimal pålidelighed. Efter at have læst denne anmeldelse, vil du forstå alle nuancer og nemt gøre arbejdet alene.

Hvis alt er gjort korrekt, så er fastgøreren ikke synlig

Monteringsmetoder

Vi vil analysere, hvordan man korrekt fastgør panelet på en træramme på forskellige måder. Hver af dem har sine fordele og ulemper, så læs omhyggeligt alle nedenstående oplysninger.

Mulighed 1 - brug færdige negle

Denne armatur til foring er traditionel og har været brugt i flere årtier, for arbejde har vi brug for specielle pinde med reduceret hætte. Længden skal være sådan, at 2/3 af neglene er inkluderet i baren, de mest anvendte produkter er fra 30 til 40 mm lange. Prisen på 100 gram er 40-50 rubler, så det er også den billigste måde at fastgøre.

Finishing negle - den mest budgetmæssige løsning

Vi vil forstå, hvordan vægpanelet er løst i dette tilfælde:

 • Den første monteringsmulighed er at montere den i en rille, det vil sige i en forsænkning på den ene side, i hvilket tilfælde neglen er hamret i en vinkel på 45 grader og lukket med følgende element. Nedenfor er et diagram over denne teknologi;
Her er bjerget i rillen

 • Det er muligt at fiksere elementerne gennem spidsen, nedenstående er vist, hvordan man korrekt fastgør vægpanelet med negle i dette tilfælde. Her er sømmen også lukket af følgende element, hvilket giver et perfekt udseende til finishen;
Denne metode er endnu enklere, men den er velegnet til materialer med en bred spids.

 • Ved at vælge den mulighed, du vil bruge, kan du begynde at arbejde. Inden vægpanelet fastgøres til væggen, er det nødvendigt at skære elementer af den krævede længde, således at huller på få mm forbliver for at kompensere for deformationer med temperaturfald
 • På den ene side er det første element i hjørnet fastgjort gennem toppen, men vinklen er stadig lukket med en sokkel eller et andet dekorativt element. Fra den anden side er et søm hamret i spidsen eller sporet. Dette gøres meget omhyggeligt for ikke at splitte materialet og ikke beskadige det. På denne måde kan du hurtigt og sikkert dekorere vægge og lofter.
Husk, at når de er fastgjort i rillen, er studsene vinklede

Tip! Negle med en tykkelse på mere end 1,4 mm bør ikke anvendes, da de deler materialet meget oftere.

Mulighed 2 - brug klyaymerov

Det er umuligt at adskille spørgsmålet om, hvordan man fastgør træbeklædning, og ikke mindst klyaymeriet, såkaldte specialbeslag, som sættes på spidsen af ​​elementerne og fastgøres med studs. For clapboard, brug option nummer 4, og til blokhus og efterligning af træ - nummer 5. Produkterne sælges i pakninger på 100 stk. Og koster ca. 50 rubler pr. Pak, der er inkluderet fedter.

Billedet viser tydeligt hvordan monteringen er lavet ved hjælp af klemmer.

Instruktioner til at lave dine egne hænder omfatter følgende trin:

 • For det første beregnes antallet af fastgørelseselementer, de er placeret på hver kant af rammen, du skal multiplicere antallet af kanter af strukturen ved antallet af paneler på vægpanelet;
 • Arrangementet af klemmer med et lodret arrangement af elementer betyder ikke noget, og hvis finishen er vandret, skal de være under;
Det er vigtigt at placere fastgørelserne korrekt.

 • Arbejdsprocessen er meget enkel: vægpanelet er sat på plads, det passer godt med det foregående element, hvorefter klemmerne sættes og fastgøres med små pinde. For at gøre det lettere at score, brug en spacer.

Tip! Hvis du vil give højere fastgørelsesstyrke, så kan du i stedet for pinde bruge selvlukkende skruer til fastgørelse af klemmer, den bedste mulighed er 3x20 mm.

Klyimery kan skrues og skrues

Mulighed 3 - brug af skruer

Hvis du tænker på, hvordan du monterer vægpanelet så sikkert som muligt, er det selvklæbende skruer bedst egnet. Deres brug er forbundet med nogle vanskeligheder, men fikseringens styrke vil være maksimal, og hvis det er nødvendigt, kan finishen demonteres uden at skade, hvilket også er vigtigt.

Til arbejde kommer armaturet med en lille tykkelse ud

Arbejdsstrømmen ser i dette tilfælde ud:

 • I vægpanelets rilleforbindelse bore en 3 mm tykk bore huller i en 45 graders vinkel;
 • Elementet er fastgjort til kassen, tæt forbundet, hvorefter en skrue skrues ind i den. Arbejdet skal udføres meget omhyggeligt: ​​Hætten skal begraves i materialet for ikke at forstyrre dockingen, men samtidig bør du ikke trykke for hårdt, så træet ikke knækker.
I dette tilfælde er nøjagtigheden vigtig.

Ofte stilles spørgsmålet om, hvad der skal løses i PVC-foringen, i dette tilfælde vil alle ovennævnte muligheder gøre. Derudover kan du bruge en enklere løsning - en konstruktion hæftemaskine, den passer perfekt til plastik.

Før du lægger PVC vægpanel op, skal du lægge en hæftemaskine og hæfteklammer op

konklusion

Vi har analyseret alle mulighederne for arbejdet, jo bedre er det at fastgøre vægpanelet, beslutter du, fordi forskellige måder er forskellige i forskellige situationer. For bedre at forstå emnet, se videoen, det viser nogle vigtige punkter klart, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne.

Fastgørelsesforing: Sådan monteres på væg og loft

Træet er et af de ældste byggematerialer. I vores tid er det meget populært, på trods af det enorme udvalg af kunstige analoger. Både til indvendig og udvendig dekoration anvendes lining - moderne tømmer, som vil bidrage til at skabe atmosfæren af ​​varme og komfort, der mangler i den moderne verden, for at omdanne og forny indretningen af ​​både boliger og saunaer.

Selv en uerfarne bygherre vil være i stand til at samle vægpanel med egne hænder, men for at kunne gøre dette kvalitativt er det nødvendigt at kende nogle regler og nuancer, når de står overfor.

Bad med lodret arrangement af vognplader.

Den perfekte foring: hvad er det

Før du lærer, hvilke egenskaber vægpaneler af høj kvalitet skal have, fortæller vi om fordelene ved dette materiale:

 • Overkommelig pris;
 • Det er muligt at købe vognplader i alle hardwareforretninger;
 • Miljøvenlighed;
 • Lang levetid;
 • Det er muligt at fastsætte foring ud over vægge og på loftet;
 • Installation er meget enkel, selv en uerfarne mester kan klare det.

Foring - et af de mest populære efterbehandling materialer.

Foring er et materiale af naturlig oprindelse, brædder med en bredde på 10 til 20 cm, en længde på 500 mm til 6 m. I dag på byggemarkederne kan du finde et stort udvalg af forskellige biler, som kan skelnes af:

 • Træ af et træ er lavet:

Dimensioner (tykkelse x bredde x længde)

Gennemsnitlig pris pr. 1 kvm Meter (Ekstra)

Gennemsnitlig pris pr. 1 kvm Meter (lønklasse A)

Gennemsnitlig pris pr. Meter (ekstra)

Gennemsnitlig pris pr. Meter (lønklasse A)

Det har en subtil tekstur og farve. Kendt for dets helbredende egenskaber.

Lav varmeledningsevne, som ikke giver ubehagelige fornemmelser eller forbrændinger, når de kommer i berøring med en kropslig krop.

Meget fugtighedsbestandigt materiale.

* Tabellen præsenterer flere varianter af klipper til brug i badet.

 • længde;
 • bredde;
 • Tykkelse.
 • Trækvalitet:
 • Extra - har en perfekt flad overflade, indeholder ikke knuder og rottede områder. Den dyreste sort.
 • Klasse A - på løbemåleren til 2 knob;
 • Klasse B - Der kan være små revner, tjærepletter;
 • Grade C - den billigste og ringe kvalitetskvalitet. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal knuder, revner og andre defekter. Den bruges kun, når facaderne af bygninger og bade er færdig.

Bad foret med clapboard.

Generelle tips og regler:

 • Når man vælger vogne på markedet, kan man finde plader med en bredde på op til 30 cm - dette er en god mulighed, da jo større bredden af ​​brættet er, desto lettere er det at samle.
 • Hvis du beslutter dig for at fastgøre vægpanelet vertikalt, skal dets længde falde sammen med rummets højde, det samme for bordets vandrette arrangement;
 • Det er bedre at bruge hårdttræ til et dampbad, det eneste negative er, at sådant materiale mørkner hurtigt ved høje temperaturer, mens nåletræer udsender stigning ved høje temperaturer, hvilket øger risikoen for brand, men det vil være hensigtsmæssigt at bruge dem i et brusebad eller et hvilestue.

Brug foring til beklædning af loftet.

Valget af træ afhænger af ejerens personlige præferencer og økonomiske muligheder. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du køber råmaterialer, er tørhed, fordi det er næsten umuligt at udføre installation med vådt træ.

Første fase: forberedende arbejde

Før man går direkte til rammens montering og fastgørelsen af ​​vognerne selv, er det nødvendigt at udføre nogle forberedende manipulationer, nemlig:

 • Måling af lokaler;
 • Beregning af den krævede mængde materiale
 • Indkøb af nødvendige redskaber (hammer, neglestifter, håndsav, niveau (åndsniveau), ledningsledning, måler og blyant).

* Ovennævnte værktøjer vælges under hensyntagen til, at ikke-professionelle reparatører vil blive involveret i lokalerne. Det er ikke fornuftigt for almindelige "sommerboere" at købe dyre værktøjer.

Kvaliteten og holdbarheden af ​​den fremtidige finish afhænger af, hvor godt du forbereder dig på arbejdet.

Den anden fase: installationen af ​​rammen

Foring skal fastgøres til en præfabrikeret træramme. For at gøre dette skal passende stænger med en tykkelse på 1 cm eller derover afhænge af ujævnhederne på væggene eller loftet. Og også, hvis rammen kan bruges som varmelegeme, placeres isoleringsmaterialet mellem pladerne og væggen, og tykkelsen af ​​understøtningsstrukturen skal overstige 5 cm.

Det vigtigste er, at træblokke skal fastgøres ved hjælp af byggemel eller almindelige negle, ideelt nøjagtigt (vandret eller lodret afhængigt af skinnerne) og fra 50-60cm trin, ellers ved yderligere installation kan deformationer af pladerne forekomme.

For et rigtigt russisk bad anbefales lodret planlægning. Dette giver dig mulighed for visuelt at øge mængden af ​​plads i rummet for at forbedre luftcirkulationen, da luften under rammen vil stige fra bunden op, plus denne type installation er mere enkel.

* Ved montering af en ramme er det bedre at skære vinduer og døre med stænger, så enderne af træstængerne er monteret på dem uden at gå ud i døren og vinduesåbningerne.

Den tredje fase: fastsættelse af rækværkene

I dag er der et stort antal muligheder for moderne montering af rækværk, de mest almindelige og pålidelige er:

 • Ved hjælp af negle
 • Ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine;
 • Ved hjælp af klyaymerov.
 • Ved hjælp af specielle strimler med en bred indvendig låse, som er monteret på skruer, klumper eller klip.

Tips til fastgørelse af kørekort:

 • Pas på, som under installationen er det nemt nok at beskadige panelet. Derfor anbefaler vi at købe i forvejen 10-15% mere materiale;
 • Brug doboinboksen, så sømhætterne ikke stikker ud og foringen ser pænt ud;

* Hvis du bruger negle til fastsættelse, anbefaler vi at købe kobber eller galvaniserede negle - de vil tjene dig meget længere end normalt.

 • Ved montering af plader på vægge er det vigtigt at forlade et mellemrum på to til tre centimeter i nærheden af ​​loftet og gulvet. Dette vil forbedre ventilation og forhindre deformation af træet under indflydelse af temperatur. Under alle omstændigheder kan du dække disse huller med bundplader og hjørner med specielle hjørner.
 • En god mulighed for montering af vægpanelet ville være montering ved hjælp af en konstruktion hæftemaskine. Særlige stive konsoller spik sporene i brædderne til kassen;

Fastgørelseskort til kassen med en konstruktion hæftemaskine.

 • Brug ofte fastgørelsesmetoden, kaldet skjult. Det er sværere at installere og uden særlig viden vil det være yderst vanskeligt at bruge. Negle er vinklet ind i sporene på brædderne, og når de er indsat, er næste træelement næsten ikke synligt;
 • En anden kvalitetsmetode fastgøres ved hjælp af specielle anordninger - klemme - metalbeslag, der skrues til rammen med en del, og den anden skrues ind i sporene på vognene. Deres valg afhænger af tykkelsen. Du kan købe enten separat eller i et sæt med skruer / negle;
 • For en mere smuk effekt anvendes en skjult type vedhæftning, når sporet af brættet bliver fastspændt til rammen sammen med spidsen.

Lodret placeret foring øger visuelt rummets damprum.

Vandret monteringstype

Når pladerne er placeret vandret, starter de modstående værker fra loftet og går ned, og rillerne er også placeret for at forhindre tilstopning og indtræk af fugt udefra.

 • For eksempel, at forbinde batten til kassen vil være klyaymer. Konsolet sættes i en speciel fordybning af den forreste foring og spidses. Det er meget vigtigt, at hvert tiende element kontrollerer, om træelementerne er jævnt anbragt med et niveau.
 • Når der anvendes en særlig type tømrer - et blokhus - et træelement i form af et halvcirkelformet bord på den ene side, tværtimod begynder vi at fastgøre bunden og til loftet for at skjule leddene;
 • Ved installation af et blokhus er det vigtigt at opretholde en konstant femogtyve graders vinkel;
 • Sømene vil ikke være synlige, hvis pladerne passer til hinanden ved hjælp af en hammer;
 • Der er indsat en vendeplade mellem de afrundede logs for at forhindre huller i hjørnerne af rummet.

Bad med vandret overflade.

Lodret monterings type

Installationsprincippet forbliver uændret og med lodret fastgørelse med kun en forskel - bordene skal fastgøres til rammen, der starter fra hjørnet.

 • I den vertikale udgave af brættet er pladerne ofte fastgjort til bjælken med negle, som i fremtiden vil blive skjult under specielle dekorative hjørner, men hvis det ikke er muligt, kan du trimme de udragende hætter med en sideskærer;
 • Hvis klemmerne anvendes til fastgørelse, bliver de fastgjort til rammen, og den anden del vil blive gemt i foringssporet, næste element vil skjule sømmen.
 • Hver fem til ti brædder er det vigtigt at kontrollere deres ensartethed med en ledningsplumb.
 • Ved hjælp af en håndholdt elektrisk sav kan du let tilpasse den nyeste størrelse til den ønskede størrelse.

Efter de udførte manipulationer er de resterende huller dækket af basisplader. Du kan også male vognernes overflade og behandle dem med specielle antiseptiske midler, pletter eller primer.

Dette russiske bad skal være fremstillet af miljøvenligt træ.

* Husk! Langt fra hvilket som helst forarbejdningsmateriale er egnet til foring i et dampbad, da der på grund af høje temperaturer smides kemiske elementer, der er sundhedsfarlige, kredsløbssygdomme og forårsager luftvejssygdomme.

For at opsummere

Væggene på vægpanelet er varme, komfort, god lydisolering og æstetisk fornøjelse fra arbejdet. Du kan skabe et usædvanligt interiør både i boliger og i bad, med dine egne hænder, billigt og hurtigt nok ved brug af miljøvenligt naturmateriale - træ.

Det er nemt at skabe en høj kvalitet og slidstærk foder, det vigtigste er at have tålmodighed og udholdenhed!

Landespørgsmål

Byggeri og hytte i almindeligt sprog

Sådan repareres vægpanelet på loftet

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

klassifikation

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

værdighed

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

mangler

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

Nødvendige værktøjer:

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;
 • hammer;
 • kniv;
 • Konstruktion hæftemaskine;
 • Støbt;
 • Level.

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.

Fastgøring på væggen - 5 grundlæggende måder


Ecostyle er ved at blive populær, og til realisering af et sådant design anvendes træforing ofte som det mest æstetiske, miljøvenlige og nemme at behandle materiale. Derudover bruges plastpaneler også, men oftere som en udvendig finish.

Der er forskellige måder at installere klædningen på, så selv en begynder i denne virksomhed kan klare arbejdet. Det er nok at forstå de grundlæggende nuancer, som vi vil forsøge at gøre nu.

Nødvendige værktøjer

Et sæt værktøjer til fastgørelse af vægpanel på væggen afhænger af den valgte metode. Så det vil være nødvendigt at fylde op med klyymer, skruer, selvlukkende skruer eller stive konsoller og byggevåben; negle. Sørg for at tage en lodret linje eller et niveau, fordi du trin for trin skal kontrollere, hvor nemt kassen er lavet.

Funktioner i forberedelsesfasen

Forberedelse af overfladen til fastgørelse af vægpanelet består i udjævning og montering af slangen.

Du kan kun springe over dette trin i tilfælde af en helt flad trævæg.

 • Paneler spidses hver 50-60 cm - dette er det optimale trin for pålidelig fiksering og brugervenlighed. Laminaterne sælges færdigfremstillede, men hvis du vil kan du klippe dem med en elektrisk sav fra tomme plader af passende længde.
 • Under lamellens gitter kan du lægge varmeisolering og en dampspærre, som er særlig vigtig for saunaer og dampbad. Anvendelsen af ​​mineraluld anbefales ikke, hvis temperaturen i rummet er over stuetemperatur.
 • Støv rystes af materialet, og det tørres af med en klud. Derefter behandles lamellerne med antiseptiske forbindelser og betyder at ødelægge træinsekter.
 • På dagen før arbejdet påbegyndes, skal panelet bringes ind i et rum med stuetemperatur, så senere vil de ikke knække under installationen.

Fastgørelsesmetoder

Forskellige måder at fastgøre vægpanelet på væggen varierer i arbejdets hastighed, det nødvendige værktøj samt fastgørelsesstyrken, muligheden for demontering mv.

Lad os se nærmere på flere muligheder, så du kan vælge den mest bekvemme for dig selv.

Kappe kan være vandret og lodret. I det første tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at fastgøre plankerne i retning fra loftet til gulvet og lede rillerne ned, således at snavs og fugt ikke akkumuleres der. Det er logisk at kun dreje sporet, når du arbejder med "blokhus" -materialet - så vil alle dækningssteder blive skjult.

Den sidste plank er altid justeret til bredden, trimmet med en sav og fastgjort med negle, hvorefter den er dekoreret med en sokkel eller et hjørne.

Lodret foring begynder i en vinkel. Hvis loftet er beklædt, så går arbejdet væk fra vinduet for at undgå skygger mellem brædderne.

Metode nr. 1

Den første version af beklædningen indebærer fastsættelse af foring klyammerami.

Processen er meget enkel, udover denne metode tillader hemmelig fiksering, det vil sige den ideelle smukke mur opnås eksternt.

 1. Den første modstående plade er trimmet på den ene side, så den kan justeres så tæt som muligt på hjørnet.
 2. På flere steder, hvor vægpanelet skal dockes med skinnebjælken, er rillens fremspring plantet på klemmerne.
 3. Et søm køres forsigtigt ind i et specielt hul, eller en skrue snoet for at gøre klyaymeren sikkert fast til overfladen.
 4. Næste bord er taget, skubbet ind i sporet af den forrige med en spids, og er fastgjort på samme måde med klyimere og negle. Og det er meget vigtigt ikke at køre bordet helt ned - lad det forblive 1-2 mm for reserven. Med et markant temperaturfald eller øget fugtighed forhindrer dette opblæsning af vægpanelet.
 5. Det sidste panel er tilpasset i størrelse og fastgjort til væggen med negle eller skruer.

Video - montering med klyaymer til loft og vægge:

Metode nr. 2

Hvis det er mest hensigtsmæssigt at fastgøre eurolining på den første måde, er det lettere at fastsætte prøver fra den indenlandske producent med skruer.

Processen har følgende algoritme:

 • Der laves et hul i spidsen, hvis diameter skal falde sammen med skruen eller skruens diameter.
 • Skruen skrues i spidsen, så den helt synker ind i brættet.
 • Stedet for boring er skjult ved hjælp af en dowel (pin) og slibning.

Metode nummer 3

Bevæbnet med en hæftemaskine og hæfteklammer, fortsæt med at fastgøre brædderne fra top til bund.

 1. Det første bord er trimmet på den ene side og fastgjort med skruer eller negle.
 2. Den næste panelspike kommer ind i sporet af den første skinne og holdes med en beslag. Hæftemaskinen skal rettes i en vinkel på 45 grader, hvilket vil godt drukne beslaget i skoven. Ellers vil det ikke være muligt at arbejde med næste bestyrelse.

Metode nr. 4

Du kan slå vægpanelet opad. Med denne mulighed:

 • Det første panel er fastgjort til bunden med to selvdrejende skruer, i den øvre del er skruerne også drevet ind i spidsen. I dette tilfælde skal spidsdækslet være flush med brættet, således at den anden rake med held kunne falde på plads.
 • En anden stang sættes på spissen med en rille og fastgøres igen ved at skrue skruen ind i spissen.
 • Spidsen af ​​det øverste bord er skåret, og den er fastgjort med to skruer.

Videokonstrueret mulighed for montering på søm eller skruer:

Metode nr. 5

En sådan montering er vanskelig at maske uden en pin.

Den sidste version af pletteringen er meget ringere end alle tidligere, hvilket indebærer fastsættelse af vægpanelet på kassen med negle.

Denne metode er dog også tilladt, især hvis væggen efter lining bliver raffineret ved hjælp af andre materialer.

Der er flere ulemper:

 1. Det er ikke let at skjule neglene, for at de skal holde stangen forsvarligt, skal de have mindst 6 hver.
 2. Der er stor risiko for at opdele brættet og andre blots.
 3. Denne trim er meget vanskelig at demontere.

Arbejdet begynder med det faktum, at neglen er meget omhyggeligt indsat i sporet af stangen, indsat i den og derefter spikret til fastgørelsesskinnen af ​​batten. Doboikami-hætter er hamret ind i brættet, så de ikke forstyrrer installationen af ​​den næste.

Foring forarbejdning

Beskyttelsesudstyr kan ikke kun udføre sine grundlæggende funktioner, men også spille en dekorativ rolle.

Til forarbejdning rengøres foderet først og slibes ruheden med et fint sandpapir. Herefter finder der flere arrangementer sted:

 • primer;
 • Antiseptisk imprægnering;
 • Belægning med glasur, lak eller maling.

Det anbefales også at behandle brædderne med flammehæmmere - stoffer, der gør træet mindre brændbart, øger brandens modstandsdygtighed over for huden.

Omsorg for klapbræt

 • Hvis beklædningen blev fastgjort med den anden metode (skruer i spidsen), vil hver tredje måned det være nødvendigt at behandle det med specielle beskyttelsesforbindelser, da brættet og stifterne tørrer ud. Som følge heraf bliver vedhæftede punkter meget synlige.
 • Hvert år skal være dækket af beskyttelsesmidler baseret på olie eller voks, det er muligt og lak, hvis det kun dækker badet.
 • Brug ikke slibemidler til rengøring for ikke at beskadige overfladen af ​​materialet.
 • Støvet tørres af med en blød, lidt fugtig (men ikke våd!) Jævn.
 • Pletter, hvis de vises, kan omhyggeligt fjernes med et opløsningsmiddel. Samtidig skal det påføres meget omhyggeligt først på forkanten, for at bestemme reaktionen med overfladen.

I stedet for output

Med den rigtige tilgang vil installationen af ​​vægpanelet ikke tage meget tid. I slutningen af ​​arbejdet skal du dekorere leddene med gardinstænger, lister eller skørtplader. På ydersiden og indersiden af ​​hjørnet ser man smukke baguette.

Og skynd dig ikke for at forhindre fejl og unøjagtigheder, som så påvirker finishens kvalitet og dens holdbarhed.

Montering og forlygte clapboard

Hvis det er nødvendigt, loftplade i et træhus, er det bedst at bruge clapboard. Dette materiale har ikke blot fremragende tekniske egenskaber, men kan også understrege dets unikke design. Du kan lave et loftbeklædning med dine egne hænder.

Valg af materiale

For at rette installationen af ​​loftet på vægpanelet er det nødvendigt at gøre sig bekendt med egenskaberne ved dets design. Rammen er fastgjort i loftet. Til dette formål kan en metalprofil eller træ anvendes. Montering af rammen er lavet ikke kun omkring omkredsen, men også inden for loftet af loftet.

Hvis du planlægger at lave loftet på vægpanelet, hvoraf et foto vil blive præsenteret nedenfor, med en træprofil, så skal du bruge stænger til at samle rammen. Deres størrelse skal være 4x4 centimeter. For at udsætte rammen på flyet så glat som muligt, er det nødvendigt at bruge trækile. Til dette formål kan plastikkile også anvendes. Korrekt fastgørelse af suspensioner til bunden af ​​loftet kan kun foretages ved hjælp af ankre, der skal købes på forhånd. For at montere stængerne i beslagene skal der anvendes skruer.

Hvis du vælger at bruge en metalprofil, skal du foretage et valg:

 • metalprofil, hvis produktionsmateriale er galvaniseret stål. Kanterne på denne profil skal nødvendigvis rulles, hvilket vil give et højt niveau af stivhed til rammen;
 • suspensioner for profilen;
 • ankre og skruer til metal;
 • forbindelseselementer.

Valget af foring er også et helt afgørende øjeblik. Som et råmateriale til fremstilling af dette efterbehandling materiale kan anvendes:

Lofter lavet af klapplader i et træhus, hvis billeder kan ses i denne artikel, vil se godt ud. Under udvælgelsen af ​​dette materiale er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber.

Montering af loftet fra vægpanelet udføres ved hjælp af en perforator, en skruetrækker, målebånd, niveau, metal saks, en hammer og en sav til træ. Derfor er alle disse værktøjer nødt til at blive forberedt på forhånd.

Forberedende arbejde

For at væggen på loftet skal kunne ses, skal billedet i det indre ses her, monteres af højeste kvalitet, det er nødvendigt at udføre det forberedende arbejde korrekt. Klædningsplanken kan helt blokere loftet, men før det er nødvendigt at fjerne den gamle finish helt fra loftet. Ellers vil den drysses over tid, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​installationsarbejdet negativt.

Hvis der er revner eller andre problemområder i loftet, skal de fjernes uden fejl. Ofte anvendes i dette tilfælde plasteringsmetoden. For at dræbe den skadelige mikroflora og udelukke muligheden for at sprede sig til panelet i fremtiden, er det nødvendigt at udføre behandlingen af ​​loftsbeklædningen. Til dette formål er den mest almindeligt anvendte antifungal sammensætning.

Processen med isolering af et loftbelægning sker simpelthen ved hjælp af special mineraluld. I så fald kan isoleringen bruges i rum med høj luftfugtighed, så under indflydelse af fugt, det kan sænke. Derfor er det fastgjort, hvor der anvendes polypropylentråd. Garnet er fastgjort til træpladerne ved hjælp af en konstruktionsstifter.

På toppen af ​​isoleringen kan der laves dampspærre lag. Dens installation udføres med en grov side til isolationslaget. Loftet på vægpanelet i lejligheden, hvis billede kan ses på vores hjemmeside, vil have et attraktivt udseende i temmelig lang tid, hvis det forberedende arbejde er udført korrekt.

Det er nødvendigt at gå videre til installationen af ​​rammen først efter fuldstændig forberedelse af loftdækket.

Egenskaber af monteringsramme

Før opklæbning af loftklappladen, montering af en speciel ramme. I så fald er loftet monteret uden en batten, så vil alle uregelmæssigheder være synlige for det blotte øje.

Montering af metalrammen er:

 • måling af højden af ​​rummet i hvert hjørne og detektering af det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at trække sig tilbage 5-10 centimeter. Denne indikator er loftniveauet
 • installation af udgangsmetallprofilen omkring væggenes omkreds. Profilen er fastgjort med dowels;
 • Monteringsprofilhængeren udføres til selve loftet. Næste er bøjning ned de faste suspensioner.
 • Fastgørelse af lathingens hovedprofiler til startprofilen og suspensionerne.
 • kontrollere niveauet af arrangementet af alle elementer af rammen og dens resterende fastgørelse.

Sådanne rammer anvendes i vid udstrækning i værelser med et højt fugtindhold, da de er modstandsdygtige over for dens virkninger og deformation.

Mere egnet til at dække loftet er en ramme af træ. I tilfælde af at dine planer ikke omfatter at sænke loftet, kan fastgørelsen af ​​stængerne foretages direkte til den.

I første omgang er det nødvendigt at fastgøre beslagene til loftet, som stænger vil blive plantet i fremtiden. For at stængerne skal holde så tæt som muligt, er det nødvendigt at bruge en byggepistol.

hovednavn

Den sidste fase af installationen af ​​et hæftet loft er installationen af ​​foring. Metoden til montering af dette loftdæksel er direkte afhængig af dets egenskaber. Til montering af tyndt træforing eller beklædning af plast skal du bruge klemmer. Disse er tynde hæfteklammer, der sættes på i en fordybning. Med deres hjælp er foringen lavet til kassen. Disse anordninger er ikke i stand til at beskadige overfladematerialet, hvilket har en gavnlig effekt på hudens udseende.

I så fald skal vægpanelet være tungt, så det skal monteres på en åben måde. Til dette formål anvendes negle, som har små hætter i diameter, men dette kan påvirke loftets udseende negativt. Negle kan også hamres ind i fodsporene, hvis der er en forskydning af profilen.

Monter loftet på vægpanelet, foto i interiøret nedenfor, du kan nemt gøre det selv. I første omgang skal du trimme vægpanelet til loftets størrelse. Det anbringes på et af hjørnerne af loftet. I dette tilfælde skal rammestyrene være vinkelret på vægpanelet. Placering af panelet udføres på en sådan måde, at dens spids vender til hjørnet.

Oprindeligt lavet tilpasning foring. Til dette formål anvendes byggeniveauet. Fastgørelse af panelet på rammen kan foretages på en af ​​de valgte metoder. Dernæst skal du tage den næste liner og indsætte den i sporet, som du allerede har rettet. Næste er indretningen af ​​vægpanelet og fastgør den på nøjagtig samme måde som den første strimmel blev monteret. Ved hjælp af denne ordning er det nødvendigt at dække hele loftet.

Det sidste stadium af klapplankens loftbeklædning er installationen af ​​loftsplinten. Dens fastgørelse er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​vægpanelet.

Du kan nemt montere loftet fra vægpanelet med dine egne hænder. Det er nødvendigt at udføre alt arbejdet i streng rækkefølge og så præcist som muligt. video

Sådan fastgøres vægpanelet til loftet og video-trimmen

Glaseret balkon eller loggia, der har behov for indretning ikke mindre end værelset. Ofte anvendes foring som en loftsfinish. Der er mange variationer af sådanne produkter, og de fleste af dem bruges som beklædning på en balkon. Foring er populært for dets praktiske, holdbarhed, nem installation og et stort udvalg af former, farver og typer af materiale. Vores artikel vil forklare, hvordan man vælger et passende produkt, samt hvordan man monterer vægpanelet i loftet.

Valget af træforing til loftet til altanen

Hvis du beslutter dig for at skære loftet på altanen clapboard, så skal du undersøge sorterne af dette materiale for at vælge den rigtige løsning.

Der er sådanne typer af paneler til salg:

 • metalprodukter;
 • foring fra MDF;
 • plast paneler;
 • trævarer.

Hvis du dækker altanloftet, kan du vælge enhver type paneler. Alle er velegnede til en loggia eller balkon. Oftest er loftoverfladen i dette rum hæmmet med træklapbræt. Pinepaneler eller produkter fra andet nåletræ er egnede til dette formål.

Overvej klassen af ​​træ. Hvis du sænker loftet på balkonen med lavkvalitets clapboard, skal du desuden male overfladen, niveauet og malingen for at give belægningen et æstetisk udseende.

Det er vigtigt! Separat bør det siges om euroforingen. Disse er produkter af højeste klasse, der ligner en typisk klapbræt, men meget højere end dens egenskaber og er lettere og hurtigere at montere.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet til loftet

Der er flere måder at montere paneler på loftoverfladen. Valget af denne eller den pågældende metode afhænger af loftets fladhed på balkonen og på den anvendte type materiale.

Limmontering

Fastgørelse af vægpanelet til loftet på en klæbende måde er kun mulig, hvis der anvendes plastikplader, og overfladen er flad. Men denne fastgørelsesmetode anvendes ganske sjældent på grund af dens upålidelighed.

Fordelene ved denne monteringsmetode:

 • hurtig og nem installation
 • spare plads højde;
 • inden fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet er der ingen grund til at konstruere en ramme.

Til limning af paneler med flydende negle. Klæbemidlet spredes på overfladen af ​​materialet med en notet trowel og presses tæt på loftoverfladen.

Det er vigtigt! Når man bruger limfastgørelsen til en betonbase, er der ingen mulighed for yderligere at varme loftets overflade.

Montering af foring på rammen

Rammefastgørelsessystemet anvendes mere ofte. Samtidig udføres loftslibning under panelet på balkonen. Til fremstilling af rammen tages træstænger eller metalprofiler. Valget af rammemateriale afhænger ikke af den anvendte type paneler.

Til fremstilling af trækasser ved anvendelse af følgende materialer:

 • beslag eller bøjler til fastgørelse til loftoverfladen;
 • træstænger med en sektion på 40x40 mm fra tørt træ af nåletræer;
 • ankre til fastgørelse af suspensioner i loftet
 • Selvdrejende skruer til montering af stænger.

Metalrammen er fremstillet ved hjælp af følgende materialer:

 • anker og skruer;
 • profil suspensioner;
 • forbindelseselementer;
 • metal loftprofiler.

Teknologi liggende foring på loftet på balkonen

Efter at have overvejet de forskellige muligheder for færdiggørelse af lofter og vægge af loggia clapboard, vender vi os til undersøgelsen af ​​installationsteknologi. Da rammemetoden til fastgørelse af foring fra træ eller plast bruges mere ofte, vil vi overveje rækkefølgen af ​​installation af denne mulighed for efterbehandling.

Overfladebehandling, værktøj og materialer til arbejde

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede loftoverfladen. Værker er i denne rækkefølge:

 1. Sørg for at demontere den gamle belægning. Det handler om andre paneler, gamle foring eller plastfliser. Rengøring af den gamle maling er ikke nødvendig.
 2. Hvis der er revner og huller i loftet, er de forseglet for at reducere varmetab i rummet og beskytte det fra træk. At forsegle revnerne ved hjælp af cementmørtel.
 3. Loftoverfladen skal beskyttes mod skader af svampe og andre mikroorganismer. For at gøre dette behandles det med antiseptiske formuleringer.
 4. Bundloftet kan isoleres med materialer som penofol eller izolon. Ellers lægges isoleringen imellem bjælkenes battefter efter installationen.

Til arbejde, lager op på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • laser eller vand niveau
 • skruetrækker;
 • oplevede;
 • en hammer;
 • hacksav eller metal saks;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • selvskærende skruer;
 • anker;
 • vægpaneler.

De nødvendige komponenter til fremstilling af den ramme, vi har nævnt ovenfor.

Rammontering

På dette stadium konstruerer vi en balkon loft kasse. Sekvensen af ​​indramningen er som følger:

 1. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau finder vi den nederste vinkel på loftoverfladen. Fra det udsætter vi den afstand, hvormed loftet falder. Denne værdi afhænger af højden af ​​vinduerne i rummet og typerne af vinduesprofiler. Det nye loft skal ikke falde under grænsen for den øverste vindues profil.
 2. Ved hjælp af niveauet overfører vi det opnåede mærke til de øvrige hjørner af rummet og slår af linjen på væggene. Langs denne linje løser vi vejprofiler eller -stænger til vægoverfladen. Til fastgørelse brug dowels.
 3. Ophængt i loftet til montering af loftsprofiler eller stænger. I nogle tilfælde, hvis den højde, hvorpå loftet falder, er lille, kan du undvære brugen af ​​suspensioner og fastgøre profilerne (stængerne) direkte på loftet.
 4. Vi monterer loftsprofiler eller -stænger på suspensionerne ved hjælp af skruer. Ved hjælp af niveauet kontrollerer vi den horisontale installation af rammen. Inden vægpanelet fastgøres til loftet, skal du hænge bøjlerne, så de ikke forstyrrer montering af panelerne.

Opvarmning muligheder

Inden vægpanelet monteres i loftet, lægges varmeisoleringsmaterialet mellem rammen for at øge rumkomforten og beskytte mod træk og kulde. Ud over isolering af bundloftfladen kan isoleringsmaterialet lægges i mellemrummet mellem kappeprofilerne.

Basaltplader, mineraluld, polystyrenskum eller skum anvendes som termisk isolering. Mellem stykkerne i batten er det mere bekvemt at lægge bløde plader end stift skum eller polystyrenskum. Ved anvendelse af mineraluld skæres materialet ud med en reserve, så det passer godt til rammeskinnerne og på en sikker måde beskytter den mod kulde.

Montering af beklædning på loftet

Lad os nu tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Sekvensen for installation af panelerne er som følger:

 1. Det første element skæres til den ønskede længde og indstilles således, at dens spids er rettet mod væggen, hvorfra installationen begynder.
 2. Fastgør elementet til kassen på en passende måde (vi vil diskutere yderligere valg af fastgørelsesmetode).
 3. Herefter monteres det næste panel med en kam i sporet af det tidligere vedhæftede element og fastgøres også til kassen.
 4. Skær det sidste element til den ønskede bredde på siden af ​​rillen og monter den på loftet.
 5. Efter det skal du installere loftlisterne rundt om balkonens omkreds.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet

Der er flere måder at fastgøre huden på kassen på:

 • Ved hjælp af special klyaymerov. Disse elementer gør det muligt at reparere panelet uden at beskadige dets krop uden revner og chips. Derudover bliver fastgørelseselementerne gemt. Kleimer er et metalelement med en tand til fastgørelse af lamellen (indsat i sporet af brættet) og huller i bunden til fastgørelse til kassen.
 • Tungelementer fastgjort til rammen med tynde søm. De køres ind i elementets spalte i en vinkel, så sømmen passerer gennem brættet og låses ind i spærestangen. Hætten på elementet er indlejret i panelets krop, så det ikke forstyrrer spidsen af ​​det efterfølgende produkt. Ulempen ved denne monteringsmetode er risikoen for revner og beskadigelse af huden.
 • Plastpaneler er meget lette, så de er fastgjort med en byggestifter. Konsolet drives ind i rillen på plads over rammestyrene.

Sådan monteres vægpanelet i loftet - videoinstruktion nedenfor:

Nu ved du, hvordan du skal færdiggøre loftet på altanen clapboard. Hvis installationsprocessen udføres med overholdelse af teknologi, så dækker loftet dig ikke et år. Loftet, der holdes af eurolining, behøver ikke særlig pleje, kan modstå temperaturændringer og høj luftfugtighed.

Sådan repareres vægpanelet til loftet

Sådan fastgøres en trævægspanel på loftet Landespørgsmål

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.

Video finish balkon foring

Montazh vagonki

Sådan fikses foringen til loftet, hvis du vælger denne almindelige metode til efterbehandling. Først og fremmest skal det bemærkes, at træprodukter, MDF og plastpaneler anvendes til sådanne formål, og professionel installation gør det muligt at dreje loftoverfladen til et perfekt fladt rum uden udmattende gips.

Videoen i denne artikel tjener som en guide til interesserede husejere, der ønsker at dekorere dem efter deres smag. Hvordan man arrangerer liningstængerne for visuelt at udvide rummets grænser, i længde eller i bredde, er besluttet af ejerne.

Denne type arbejde gør det muligt for enhver industriel ejer at dekorere loftet med egne hænder og ikke kun det.

Typer af foring og anvendelsessted

Efter at have bygget en kasse til boliger, kan vi tale om 1/3 af det udførte arbejde, hoveddelen falder på efterbehandling og enheden af ​​det ønskede interiør. Folkets præferencer er forskellige, såvel som økonomiske muligheder.

Hvordan laver vores ønsker sammen med vores evner? Med henvisning til typer af produkter og steder i deres ansøgning.

 • Fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet afhænger ikke af det materiale, hvorfra det vil blive lavet, og essensen af ​​dets fiksering til overfladen ændres ikke.

OBS: Valget af materiale, som panelet er lavet til at afslutte loftet, bestemmes af driftsbetingelserne.

 • I de våde værelser i badeværelser og køkkener vil plastfodringen vare længere i loftet, selv om produkter fremstillet af træprodukter eller MDF, men monteret på en metalramme, ikke er udelukket.
 • I konventionel forstand indebærer clapboard loftsskæring enhedens ramme.
 • Dens formål er ikke alene at opdele loftets målestok og den uattraktivive base, men også for at få en solid konstruktion med et enkelt plan, afledt af niveauet. Rammen tjener som grundlag for vægmontering efterfølgende, og de nødvendige belysningsanordninger, selvom det blot er en stribe vægpanel direkte på loftet eller vægge. Crate er indrettet entydigt.

Rammeindretning og dens typer

Hvorfor har jeg brug for drejning under vægpanelet?

Disse er yderligere bestræbelser på arrangement, tid og penge. Fordelene ved denne fase af arbejdet kan ikke overvurderes, især i tilfælde, hvor der er mærkbare fejl på loftets overflade.

Det faktum, at lofterne knækker i leddene af pladerne og gipset er oppustet på dem. For det første er det ikke nogen hemmelighed for nogen. Omkostningerne ved at montere foringen uden ramme på disse overflader vil koste mere. Listen over typer kasser er begrænset til en lille liste, som de siger "en, to og fejlberegnede", så vi vil analysere de vigtigste.

Træprodukter i rammen

 • Træstænger ved bunden af ​​rammen er arrangeret efter deres egne regler. Arbejdet begynder med forberedende markering. Til dette bestemmes det mindste mærke i loftet, og et punkt er indrykket 6-10 cm fra det ned ad væggen.
 • Denne størrelse projiceres på alle vægge for at få en kontrollinje omkring omkredsen af ​​rummet. På den bliver enheden af ​​en ramme kontrolleret.

OBS: Før træning behandles træprodukter med brandhæmmende mod skadedyr, putrefaktive processer, for at forbedre brandsikkerheden og antiseptisk.

 • Rammen er monteret på plads i loftet vinkelret på beklædningen af ​​vægpanelet. Afstanden mellem stængerne varierer mellem 40 og 60 cm, hvis rammen er lavet til plastpaneler og 60-100 cm til træprodukter.
 • Monteringen af ​​stængerne udføres strengt parallelt med gulvet langs deres underflade og i samme plan med de øvrige stænger. Kontrol sker ved vandstand.
 • Instruktioner og eksperter anbefaler at man starter rammens arrangement med 2 barer, som er fastgjort på modsatte sider med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Niveaukalibrering udføres ikke kun ved kanterne, men også i midten af ​​bjælken, hver 60 cm Fastgjort til loftet med slagskruer, dykker eller ankre. Mellem baren og loftet skal der ikke være ledig plads, den er fyldt med træplader, impaled fra restene af de samme søjler.
 • Efter at have etableret således stænger, mellem dem langs bundkanten er der trukket en fiskelinie til reference.
 • Designet er endnu ikke klar til montering af vægpanel, fordi det skal styrkes.
Kompleks loftslayout og ramme layout
 • Pålideligheden af ​​designet øges, når jumperen er monteret mellem hovedstængerne på steder med øget belastning på rammen. Sådanne zoner er som regel fastgørelsespunkter for lamper. På dette stadium kan vi antage, at rammen er forberedt til installation af panelerforing.

Metal profil i rammen

 • Rammen, som er baseret på metalprofilen, er bygget efter de samme regler som træet, vil kun antallet af indkøb af forbrugsstoffer udvides noget. Du skal købe en UD-profil for at opbygge en omkreds. Grundlaget for rammen vil være en cd-profil, alle produkter er monteret på krydset "krabber", U-formede fastgørere, på skæringerne selv af to typer. "Loppen" har en spidsboring og anvender skæringen med et gennemboret hoved til arbejde på metal.
 • UD-profilen er fastgjort langs den tilsigtede omkreds, derefter fastgøres de to første ekstrem-cd-profiler med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Placeringen vælges vinkelret på vægpanelet. Fastgørelsen udføres med U-formede elementer hver 40-60 cm. De resterende profiler installeres langs en fiskelinie eller reb, idet de observerer samme mål som ved arbejde med en træbjælke. Rammen styrkes af hoppere ved hjælp af kryds "krabbe".
 • Inden vægpanelet monteres, kontrolleres ledningsbelysningen til belysning, og ledninger trækkes på de udpegede steder, eller der opstår sløjfer, der let fjernes efter behov.

Afslut linie

Sådan repareres vægpanelet til loftet, hvis valget faldt på træpaneler eller MDF?

Glæder sig over det øjeblik, at deres installation er identisk:

 • Strimlerne af det forberedte materiale skæres i samme længde. Der fremstilles striber, hvis længde er lig med størrelsen mellem væggene minus 5 cm. En mindre længde er nødvendig for at skabe et hul i tilfælde af termisk udvidelse af materialet.

OBS: Ideelt er parallelle vægge vanskelige at finde i lejligheder, derfor er det bedre at forberede hvert panel til et bestemt installationssted.

 • Vægpanelets første beklædning er fastgjort på begge sider og langs hele længden, er der et mellemrum på 3-5 cm tilbage til væggen.
 • Næste panel skubbes ind i låsen af ​​den foregående strimmel i en lille vinkel og passer tæt ved siden af ​​den. Med en gummihammere udføres om nødvendigt lyspodning på panelets ende.
 • Når man beslutter, hvordan man monterer vægpanelet i loftet, overvejes 2 muligheder - enten negle eller skærer sig selv med en pressevask. Hvad er forskellen? Skærerne selv skrues ind i de forborede huller for ikke at hugge materialet. Negle skal slås med doboy for at undgå skader på forens forside med en hammer.
 • Den anden side af panelet er fastspændt eller skruet fast med det valgte fastgørelsesorgan til rammestyret for den nedre kant.
 • Sætet af loftpanelforing er afbrudt ved at lave de tilsvarende huller til forsyningskablerne. Ellers vil det være umuligt at gøre dette uden at beskadige forsiden.
 • Billedet viser tydeligt, at den sidste strimmel presses ind i slottet ved hjælp af små kile, der drives ind mellem væggen og panelet. Normalt skæres den sidste strimmel langs hele længden, fordi det er svært at beregne afstanden til hele strimlen, og hvorfor?
 • Når plastforingen opstår, opstår der spørgsmålet om, hvordan du fikser foringen på loftet og lægger det korrekt. Geniale alt er enkelt, og plastprodukter stables på samme måde som tidligere produkter, idet man observerer alle hullerne.
 • Nogle nuancer af arbejdet i forbindelse med installationen af ​​forsiden. Her er det nødvendigt at tilvejebringe en U-formet rille rundt om loftets omkreds for at dække de yderste ender af alle strimlerne.
 • Sporet er ofte et sammenfoldeligt design af L-formede produkter eller tjener som en integreret del af soklen. Forskellen er i det næste punkt, en af ​​dem er fast, inden den bliver færdig, den anden snaps efter, afhængigt af købsvalget.

I den sidste fase af clapboard loftsskæring er fastgørelsen af ​​en dekorativ sokkel eller hjørne langs hele omkredsen medtaget for at forbedre hullerne mellem væggen og klappbrættet. Fastgørelsen af ​​soklen er lavet med flydende negle, klip, skærer sig selv.

Nyd udsigten til det nye loft fortsætter fra tanken om, at der ikke er behov for at udføre yderligere efterbehandling og afslutte arbejdet med dette.

Sådan monteres vægpanelet i loftet?

Af alle de eksisterende metoder til afslutning af loftet er clapboard trim et af de mest populære. Let at installere, praktisk og attraktivt udseende - ikke alle dens fordele ved en sådan belægning.

Derudover er det ret nemt at lave et loft ud af vægpanelet med egne hænder, især hvis der er en loyal assistent i nærheden. Således kan du omdanne dit hjem uden ekstra omkostninger og på kortest mulig tid. I vores mesterklasse vil vi vise, hvordan du monterer vægpanelet på loftet. Til indretning af værelset brugt træ, plast eller MDF paneler. Men den mest overkommelige og enkle løsning er loftfyldstofet med plastklapplade. Da PVC-belægningen har vandafvisende egenskaber, kan de bruges i badeværelset og i køkkenet uden frygt for udseendet af fugt og svamp. Nu hvor vi har besluttet på materialet, fortsætter vi med arbejdet. Til dette har vi brug for:

 • PVC beklædning;
 • metalprofiler til kasser;
 • klyaymery;
 • skruer med en tynd hue;
 • skruetrækker;
 • bygning niveau.