Maler væggene: sprøjtepistol eller rulle?

Det er nødvendigt at male et stort område af vægge inde i huset: mere end et hundrede kvadratmeter på et sted, ca. 50 i et andet, alt i to lag, som et minimum. Top forberedt - pudset, sikkert og trimmet
Roller, jeg frygter, vil være lang, kedelig, og der kan være pletter på et stort område.
Der var en ide med sprøjtepistolen.
Hvad rådgive?
Ligesom en sprøjtepistol i indendørs rum? Afslutning af finalen er endnu ikke, men som jeg forstår det, skal du klæbe alle døråbninger? Og vinduerne også?

Ja, ikke et værktøjsmaling. Han maler altid en mester, der vælger et værktøj baseret på specifikke forhold.

Hvad er mere optimalt for kunden - at male med airbrush eller rulle?

Spørgsmålet er faktisk opstået, siden Nu leder jeg efter en maler til maleri.

Volumen - mere end 1000 m2.

Jeg vil gerne forstå, hvilken anvendelsesmåde der er optimal. Jeg vil gerne overveje omkostningerne ved arbejde, maling forbrug og kvaliteten af ​​resultatet.

Og generelt, hvilken metode kræver højere kvalifikationer og erfaring - sprøjtepistol eller rulle?

I begge tilfælde er der fordele og ulemper.

Ved arbejde med en airbrush, uanset hvordan - pneumatisk og elektrisk, gøres yderligere indsatser for at dække gulvbelægningen, dekorative elementer i interiøret, lakerede overflader af vinduer, døre, trapper. For at rengøre de porøse overflader af træ, plast og glas fra indvendig maling, som f.eks. Er akryl, næsten umuligt arbejde.

Ved ulemper sprøjte pistol skal tilskrives, og en lav skjule. For sprøjtepistolens fulde arbejde kræver en mere flydende malingsopløsning, fører det utvivlsomt til øgede omkostninger ved plukning af materialer. Og til den hurtige stigning i luftfugtigheden i rummet under arbejdet - som en konsekvens heraf.

Der er meninger om, at alle manglerne i sprøjtepistolen er skjult af arbejdshastigheden og forbedret kvalitet af overfladefinish. Jeg kan ikke helt enig med det her. En erfaren maler (vi mener ikke noget andet), efter at have testet maling og realiserer sine klæbemuligheder, vil male væggene så hurtigt som muligt ved hjælp af en rulle og børster. I mangel af klager om hans arbejde.

Jeg overvejer ikke prisen på værktøjssætet, da den udøvende kunstner som standard ejer det i overflod. En maler uden sit værktøj er altid mistænkelig. Valget af indvendig maleri teknologi er altid overladt til kunden, men jeg tror, ​​at brugen af ​​ruller og børster (i høje hænder) er mere rationel.

Hvordan male vægvalsen?

Nuværende tendenser i maleri vægge er meget forskellige fra enkle, erfarne måder. Ja, og materialer syntes helt anderledes, som er i stand til at give væggene et glimrende æstetisk udseende.

En af de mest almindelige moderne målemetoder er rullende rullende. De er meget forskellige. Designet til forskellige overflader. Specielt velegnet, hvis du vil skabe en teksturbelægning. Til dette er der specielle tip om valsernes håndtag.

Hvordan ruller maling vægge?

Oprettelse af en tonet væg eller tekstur mønster er helt afhængig af dysen af ​​rullen. Når spørgsmålet om, hvad rummet skal være, er typen af ​​maleri valgt. Opsamle rullen med den nødvendige dyse.

At definere typen af ​​maleri, der er flere typer ruller. De kan skabe utrolige baggrunde, plots, teksturer:

 • For at male en glat overflade (loft, baggrund eller nederste lag af struktureret eller struktureret mønster) er det nødvendigt at vælge en rulle med den tyndeste bunke eller simpel, blød, fnugfri
 • At male relief overflader eller teksturer (krøllet maleri tapet eller dekorative figurer lavet på væggen med kitt eller gips), er det nødvendigt at vælge ruller med en stor bunke.

De er i stand til at male over alle skjulte reliefområder på væggen;

 • Ved at skabe en tekstur på væggene, er det nødvendigt at vælge ruller, på dyserne, hvor der er elementer af indretning (disse kan være forskellige pakninger, striber, gummioverlejringer med et færdigt mønster). Ruller rullen strengt i en af ​​retningerne, æstetiske elementer opnås.
 • Hvordan male mure med en rulle?

  Maleri værker er den sidste fase af reparation af værelset. Du kan male væggene på flere måder: Maling af flade overflader, reliefflader og strukturelle tegninger og teksturer (her er der specielle ruller med dyser).

  Den meget anvendte teknik til maling på væggene har ikke meget besvær. For at gøre dette skal du blot følge disse trin:

  • Vi forbereder maling, bakke og den nødvendige rulle, afhængigt af den overflade, der skal males og anvendelsesmåden;
  • I bakken er det nødvendigt at hælde en lille smule maling;
  • Rullen skal sættes i driftstilstand (fjern emballagefilmen fra dysen, fastgør dysen til rullehåndtaget);
  • Hvis væggen er malet i flere farver, er hver tone adskilt af en strimmel af maskeringstape. Derudover limes de til bundpladerne, tilstødende vægge, loft, stikkontakter og andet udstyr for ikke at plette det;
  • Alt er klar, du kan fortsætte til maleriprocessen. Vi fugter rullen i malingen, som hældes i bakken og gør små bevægelser på bakken i ribben. Dette skal ske, indtil rullen er fuldstændigt mættet med maling;
  • Motioner er lavet på væggen med en rulle på venstre / højre eller bund / op, afhængigt af mængden af ​​lys. Således er hele overfladen malet.

  Nogle overflader skal males i to lag.

  Hvordan male vægsprayet?

  Moderne teknologier tillader maleri hurtigt, effektivt og ubesværet. For at gøre dette viste de såkaldte sprøjtepistoler sig på maleriudstyrsmarkedet.

  De har form af små kompressorenheder, der er baseret på en lille pumpe. Det virker på princippet om en støvsuger, kun luften presses ud.

  En anden navnepistol har en sprøjtepistol. Den består af en tank med maling og en pistolinstallation, en kompressor og en korrugeret lang slange, gennem hvilken luft bevæger sig fra kompressoren.

  For at kunne udføre malingen af ​​vægge og lofter med en sprøjtepistol (sprøjtepistol) skal du:

  • Forbered enheden til drift (hæld maling i beholderen og tilslut den til enheden, tænd enheden i stikkontakten, hvis den fungerer fra elnettet);
  • Brug en beskyttelsesdragt eller arbejdstøj. Sørg for at bære briller, åndedrætsværn og en kasket eller en særlig hat;
  • Sæt sprøjtepistolen på skuldrene, juster jetens intensitet og styr den mod væggen.
  • Derefter skal du trykke på udløsermekanismen og begynde at male

  Du kan også finde det nyttigt:

  • Nyttige oplysninger om, hvordan man forbereder væggene til maling.
  • Hvordan man vælger maling til vægge - se her http://postroyka.org/kak-vyibrat-krasku-dlya-sten/
  • hvordan man male mure - en masse nyttige oplysninger her.
  • Under overfladenes maling med en spray skal du lave ensartede bevægelser for ikke at sidde langsomt på ét sted. Så du får den perfekte effekt og smukke malet vægge eller loft.

  Se også mesterklassen fra mesteren om, hvordan man maler væggene med en rulle.

  Jo bedre at male med et rulle- eller sprøjtepistolloft

  Er det bedre at male loftet med en rulle eller en airbrush?

  Ethvert arbejde, som børster eller ruller anvendes til, er arbejdskrævende processer. I forbindelse med reparation kan du bruge sprøjtepistolen, hvilket i høj grad vil lette og gentage arbejdet flere gange. Dette værktøj er designet til maling af vægge og lofter. Det virker som en sprøjteflaske - et tyndt, lige lag, der sprøjter farvestoffet på overfladen, du har brug for. I denne artikel vil vi se på det bedre maleri af loftet - med en rulle eller airbrush, og hvordan man opnår det højeste kvalitetsresultat.

  Hvad er bedre - rulle eller spray?

  Mennesker, der maler væggene med vandbaseret spraymaling, bemærk følgende fordele over skumrullen:

  1. Høj arbejdsproduktivitet. Arbejdshastigheden øges mange gange.
  2. Det malede område øges mange gange - der er ingen grund til at omarrangere trinladderen.
  3. Det overlejrede lag af maling er tyndt og jævnt, takket være dette tørrer overfladen, der er malet af sprøjtepistolen, meget hurtigere. Flammen fjernes med et enkelt stykke skumgummi.
  4. En airbrush, der maler loftet med vandbaseret maling, efterlader ikke striber og gør farven ensartet.
  5. Der er ikke svært at nå områder for en sådan enhed. Maling under lufttryk bliver som støv og farende fremad, maler alt i sin vej.
  6. Smudges vises ikke, hvis sprøjten ikke længes langsomt på ét sted.
  7. Der er ingen dannelse af pletter og striber - de forbliver kun efter arbejde med en rulle eller børste.
  8. Airbrushen er designet ikke kun til at arbejde med maling, men også til maling af loftet med hvidvaskning, der arbejder med flydende kitt og lakker.
  9. Ved arbejde med dette udstyr reduceres forbruget af farvestoffer betydeligt, og det sparer de fleste penge.
  10. Skilsmisser, striber og fnug er minimeret.
  11. Eventuelle ujævn overflader og loftslister er jævnt malede.
  til indhold ↑

  Valg af det bedste værktøj til den type arbejde

  Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du ikke blot male overfladen, men også male dem. Derfor tilbyder producenterne et stort udvalg af sprøjtemodeller til hvidvaskende vægge og loft. Valget af enheden bestemmer oftest dets værdi eller fabrikantens mærke. Det andet er ikke altid sandt, fordi mange nye virksomheder producerer sådanne produkter af høj kvalitet.

  Apparater af alle modeller har et generelt driftsprincip - kompressoren producerer trykluft, der sprøjter farvestoffet under tryk. Fabrikanter tilbyder os udstyr, hvor maletanke er placeret øverst eller nederst på produktet.

  Det er vigtigt! Hvis du har lov til økonomiske muligheder, er det bedre at vælge og købe en sprøjtepistol, der opererer fra et elektrisk vekselnet af 220 volt. Pneumatiske sprøjtepistoler er velegnede til både fagfolk og maling amatører.

  Mange er interesserede i spørgsmålet, er det bedre at male loftet - med en sprøjtepistol eller -rulle, børste eller bruge et andet malingsværktøj?

  • Selvfølgelig, hvis en person ikke har nogen erhvervserfaring, så er det bedre at bruge en skumrulle. En børste passer ikke til ham. Han ødelægger bare det hele.
  • Men hvis man som test skal arbejde lidt sprøjt, får loftet en glat overflade og et attraktivt udseende.
  • Hvis du planlægger at male et stort overfladeareal, og dette skal gøres hurtigt, er en rulle eller sprøjtepistol bedre.
  • Hvis maleri er underlagt en lille overflade - vi arm med en rulle eller børste.
  • Anvend kunst mønster er kun muligt med en pensel.

  Det er vigtigt! Den mest enkle at bruge og billige er håndspraypistoler. De er ikke udstyret med elektriske kompressorer, og luften, som leveres af en konventionel pumpe, kommer ind i tanken og komprimeres der. Således skabt, beregnet til sprøjtning maling, trykluft.

  Ved hjælp af en mekanisk sprøjtepistol til maling af væggene og hvidvaskning af loftet, kan du behandle 200 m2 overflade pr. Time. Professionelle gør denne mængde arbejde dobbelt så hurtigt.

  Hvordan male loftspraypistolen?

  Hvis spørgsmålet er, om det er bedre at male loftet med en rulle eller sprøjtepistol, har du foretrukket den anden type værktøj, mens du arbejder, følg nedenstående anbefalinger for at bruge den:

  • Det er nødvendigt at holde enheden vinkelret på den malede overflade.
  • For at justere strålen, skal du først angive dysen på en unødvendig overflade, inden du tænder den første gang.
  • Indledningsvis udsender sprøjtepistolen for meget farvestof, og derfor er det nødvendigt at vente, indtil malingen sprøjtes jævnt.
  • Mentalt opdele loftet i små sektioner, der fjernes fra mesteren ved armens længde.
  • Først maler du markeringen med langsgående og derefter tværgående bevægelser.
  • Den optimale afstand fra dysen til overfladen, der skal males, er 40 cm.
  • For at udføre højkvalitetsmaling eller hvidvaskning af en overflade skal der påføres tre lag af stoffet, der hver især skal tørres efter påføring.
  • Når du male overfladen, skal du holde skum eller tør klud med dig for at fjerne mulige pletter i tide.

  Det er vigtigt! Den bedste tid til at starte et sådant arbejde er sommermorgen i solrigt vejr, så du kan anvende et andet lag maling om aftenen samme dag.

  I denne artikel fortalte vi om funktionerne i specialudstyr til maling af vægge og lofter. Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at afgøre, om det er bedre at male væggene med en rulle eller sprøjtepistol.

  Roller eller spray pistol, hvad skal man vælge?

  Man laver ofte reparationer i lejligheden, folk tænker på det, male det manuelt eller ty til en airbrush. Nogle vælger en velprøvet metode, som de har hørt meget om, mens andre stræber efter alt nyt og teknologisk. Denne artikel hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal vælge i hvert enkelt tilfælde. Hvis du maler med en sprøjtepistol, bør du overveje, at den hovedsagelig er beregnet til vandbaserede maling, det er bedre at bruge en rulle til emalje. Det er nemmere og mere bekvemt for dem at male over hjørnerne, i modsætning til sprøjtepistolen (sprøjtepistolen), som den uerfarne person udfører opgaven i hjørnerne, er næsten umulig. Sprøjtepistolen bruger også op til 20% mere maling, der sprøjtes i luften og sidder på gulvet og omgivende genstande Derudover dækker møbler og andre områder med film, papir eller unødvendigt materiale, tætningsvinduer og vindueskarme, sminke aviser, gammelt tapet. Fordelene ved sprøjtepistolen omfatter anvendelse af maling, der ligger jævnt, men der er Yuan: Det er nødvendigt at male kun vandret, lodret eller diagonalt, ingen krøller, der kan ikke udskrives sløjfer, ellers kan man glemme ensartetheden.

  Som i tilfælde af (mekaniseret gips), skal du vælge målemetoden baseret på overfladearealet. Prisen på rullen er meget lavere, men for dem vil maleriprocessen være mærkbart længere. Desuden er det kedeligt, især hvis du maler loftet (glidestykket hjælper ud). Af hensyn til et maleri er sprøjtepistolen i det mindste spildt at købe, men det er egnet til store mængder, om nødvendigt, for hurtigt at færdiggøre reparationen selv med det ydre maleri. Derudover kommer indendørs sprayet maling ind i luftvejene, på tøj og hår, så brug altid en gasbind, prisen er billig, men det vil spare dit helbred. Øjene forstyrrer heller ikke beskyttelsen af ​​briller, fordi det vigtigste ved reparation er sikkerhed, du bør ikke forsømme det.

  Fordele kraskoraspylitelya: Speed ​​arbejde. Ensartet anvendelse Du kan købe billig maling, det sprøjtes stadig smidigt. At ødelægge overfladen bliver nødt til at prøve meget hårdt.

  Det skal vaskes, hvilket tager noget af tiden. Ikke egnet til alle værelser. Ikke alle maling er egnet til en maling sprøjte.

  Fordele ved arbejde med en rulle:

  Lav pris. Maleriarbejde er mere præcist, intet er sprøjtet rundt. Højere økonomi. Du kan lave et struktureret mønster på den malede overflade.

  Arbejdshastighed Mindre glat overflade i uhyggelige hænder. Behøver ikke pleje, males og smides ud.

  Som det siger siger: ikke værktøjet gør alt, men mesteren... ★ EuroMaster!

  Hvordan male loftet

  Det er slet ikke let at male loftet selv, hvis man kender nogle få finesser, for eksempel hvor man skal male loftet og hvordan man maler med slagtilfælde. Til at begynde med vil vi tale om, hvordan man maler loftet, samt de nødvendige materialer og værktøjer. Roller. Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet - fra vinduet eller til vinduet, så husk at male loftet - kun fra vinduet.

  Påfør malingen parallelt med vinduet med lange slag og forsøge at dække en afstand, som er flere gange større end rullens bredde. Overlay kanterne af stregerne på hinanden, og anbring efterbehandlingen fra vinduesåbningen. Og fortryd ikke malingen, så belægningen var jævn. Det vigtigste - glem ikke grundigt formætning rullen med maling og rul den over linoleum eller et specielt trug.

  Du skal også bruge:

  - maling børste, godt holde maling;

  - gamle tøj, som det ikke er synd at blive snavset i malingen og kassere

  - Briller til beskyttelse mod indtræk af maling i øjnene;

  - Spatel til fjernelse af gammel maling

  - aviser, pakker, film til beskyttelse af umalet overflader.

  Hvordan male loftet

  Før du starter arbejde, skal du fjerne møbler og andre genstande fra værelset eller dække dem med aviser eller film. Vi renser og forbereder loftet, så sætter vi trappen og forbereder alle nødvendige redskaber. Loftet skal først primeres for at afsløre små overfladefejl. Alle fejl er omhyggeligt spyttet og slibes, så malet loftet med maling uden fortynding.

  Jo bedre at male loftet: rulle eller sprøjtepistol?

  Begge metoder har fordele og ulemper. Valsen giver ofte skilsmisse og såkaldte non-prokras, men de kan hurtigt male loftet og få en ensartet overfladestruktur. Hvis vi maler loftet med en airbrush, så skal vi omhyggeligt beskytte møblerne og de malede overflader og holde luftbørsten strengt i en vis afstand fra loftet.

  Hvis du holder pistolen for tæt på, så vil der være en tilstrømning af maling, og hvis det er for langt, falder malingen ikke kun i loftet, men også på vinduerne og væggene. Vi begynder at male loftet med en børste fra kanterne, så tager vi sprøjtepistolen eller rullen. Når du bruger sprøjtepistolen, skal du bemærke, at du skal tilføje et opløsningsmiddel i forholdet 1:10 af malingens volumen.

  Når du køber maling, spørg butikken for forbrug pr. Kvadratmeter overflade. Malekonsumtion vurderes afhængigt af dets evne til at dække basisfarven. Ved påføring af maling skal du bruge en børste korrekt: Først anbring et lag over vinduet og den sidste - til vinduet. Hvis du maler med en rulle, skal du, inden du anvender det sidste lag, ændre rullens frakke til en frakke med en bunke med medium længde.

  Brug ikke skumvalser eller brugt. For at opnå de bedste resultater, lad malingen tørre grundigt inden påføring af det næste lag og ventilere rummet, mens du undgår udkast. Sørg for at hænge vinduerne med tykke gardiner, så sollys ikke falder på den malede overflade.

  09/30/2012 Vkontakte Twitter Facebook Odnoklassniki Min verden Livejournal

  Ruller eller sprøjtepistol: jo bedre er det at male loftet

  Et godt malet loft er altid grundlaget for høj kvalitet efterbehandling af ethvert værelse. Start med at lave reparationer, folk står over for problemet med at anvende maling til loftet. I betragtning af det hurtigt voksende marked for produkter og reparationsværktøjer er der også en overflod af malingsanvendelsesmetoder, såsom børste, rulle, luftbrush maling osv. Du skal forstå, at hver af disse metoder har sine egne fordele og ulemper. I dag vil vi overveje spørgsmålet om at male loftet med en rulle eller sprøjtepistol.

  Malte rulle loft

  Hvis du ikke har færdigheder hos professionelle malere, så kommer du til hjælpevalsen. I dette tilfælde er det vigtigste at vælge et kvalitetsværktøj.

  Værktøjets længde skal ligge i størrelsesordenen 25-40 cm. Ved valg af materialet "pelsskind" er det bedre at foretrække det fleecy materiale: Skumgummi og velour ruller er billigere, men de absorberer meget maling, øger forbruget og skaber også pletter og bobler på den malede overflade. Arbejdet viser sig også at være meget smukkere, hvis styrken af ​​rullens bunke er på et højt niveau, og han selv vil ikke blive deformeret. For at kontrollere dette kan du klemme rullen og trække den over villi. Efter at have købt en plastbakke får du et godt sæt til maleri.

  Mal loftspraypistolen

  Mere erfarne håndværkere, der har brug for at øge produktiviteten, kan købe en sprøjtepistol. En sådan malingssprøjte har betydelige fordele sammenlignet med en rulle og børste.

  Spraymaling giver dig mulighed for at male loftet meget hurtigere, og lagslaget falder mere jævnt og tyndere. Du kan nå de mest utilgængelige steder, som f.eks. Hjørner og bøjninger, og male ikke blot lofterne, men også væggene og skaber dekorative elementer på dem.

  Malingssprøjten har en stor ulempe: Når sprøjten fungerer, er luften fyldt med en aerosol af dråber af farvestoffet, og derfor bliver brugen af ​​personlige værnemidler ikke en luksus, men en nødvendighed.

  Hvad er bedre?

  Når vi taler om huslige reparationer, som vores hænder når i bedste fald en gang hvert femte år, så er det ikke værd at komplicere livet med en airbrush. En almindelig højkvalitets ruller er meget velegnet. Masters involveret i reparationen professionelt anbefales det stadig at købe en sprøjtepistol og anvende alle forholdsregler ved arbejde med den.

  Ruller eller sprøjtepistol: jo bedre er det at male loftet

  Sendt den 04/05/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

  Et godt malet loft er altid grundlaget for høj kvalitet efterbehandling af ethvert værelse. Start med at lave reparationer, folk står over for problemet med at anvende maling til loftet. I betragtning af det hurtigt voksende marked for produkter og reparationsværktøjer er der også en overflod af malingsanvendelsesmetoder, såsom børste, rulle, luftbrush maling osv. Du skal forstå, at hver af disse metoder har sine egne fordele og ulemper. I dag vil vi overveje spørgsmålet om at male loftet med en rulle eller sprøjtepistol.

  Malte rulle loft

  Hvis du ikke har færdigheder hos professionelle malere, så kommer du til hjælpevalsen. I dette tilfælde er det vigtigste at vælge et kvalitetsværktøj.

  Værktøjets længde skal ligge i størrelsesordenen 25-40 cm. Ved valg af materialet "pelsskind" er det bedre at foretrække det fleecy materiale: Skumgummi og velour ruller er billigere, men de absorberer meget maling, øger forbruget og skaber også pletter og bobler på den malede overflade. Arbejdet viser sig også at være meget smukkere, hvis styrken af ​​rullens bunke er på et højt niveau, og han selv vil ikke blive deformeret. For at kontrollere dette kan du klemme rullen og trække den over villi. Efter at have købt en plastbakke får du et godt sæt til maleri.

  .gif "data-dovne-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0B2D0B0D0BBD0B8D0BA1-1024x534.jpg "alt =" Paint loftet rulle eller sprøjtepistol "width = "620" height = "323" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0B2D0B0D0BBD0B8D0BA1-1024x534.jpg 1024w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/05/D0B2D0B0D0BBD0B8D0BA1-300x157.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/D0B2D0B0D0BBD0B8D0BA1.jpg 1600w "størrelser =" (max-bredde: 620px ) 100vw, 620px "/>

  Mal loftspraypistolen

  Mere erfarne håndværkere, der har brug for at øge produktiviteten, kan købe en sprøjtepistol. En sådan malingssprøjte har betydelige fordele sammenlignet med en rulle og børste.

  Spraymaling giver dig mulighed for at male loftet meget hurtigere, og lagslaget falder mere jævnt og tyndere. Du kan nå de mest utilgængelige steder, som f.eks. Hjørner og bøjninger, og male ikke blot lofterne, men også væggene og skaber dekorative elementer på dem.

  Malingssprøjten har en stor ulempe: Når sprøjten fungerer, er luften fyldt med en aerosol af dråber af farvestoffet, og derfor bliver brugen af ​​personlige værnemidler ikke en luksus, men en nødvendighed.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/313.jpg "alt =" maler loftet med en rulle eller sprøjtepistol "width =" 1000 "height =" 1000 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/313.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/313-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/313-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/05/313-200x200.jpg 200w "sizes =" (maksimal bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

  Hvad er bedre?

  Når vi taler om huslige reparationer, som vores hænder når i bedste fald en gang hvert femte år, så er det ikke værd at komplicere livet med en airbrush. En almindelig højkvalitets ruller er meget velegnet. Masters involveret i reparationen professionelt anbefales det stadig at købe en sprøjtepistol og anvende alle forholdsregler ved arbejde med den.

  Jo bedre at male væggene med en rulle eller sprøjtepistol

  Ethvert arbejde, som børster eller ruller anvendes til, er arbejdskrævende processer. I forbindelse med reparation kan du bruge sprøjtepistolen, hvilket i høj grad vil lette og gentage arbejdet flere gange. Dette værktøj er designet til maling af vægge og lofter. Det virker som en sprøjteflaske - et tyndt, lige lag, der sprøjter farvestoffet på overfladen, du har brug for. I denne artikel vil vi se på det bedre maleri af loftet - med en rulle eller airbrush, og hvordan man opnår det højeste kvalitetsresultat.

  Hvad er bedre - rulle eller spray?

  Mennesker, der maler væggene med vandbaseret spraymaling, bemærk følgende fordele over skumrullen:

  1. Høj arbejdsproduktivitet. Arbejdshastigheden øges mange gange.
  2. Det malede område øges mange gange - der er ingen grund til at omarrangere trinladderen.
  3. Det overlejrede lag af maling er tyndt og jævnt, takket være dette tørrer overfladen, der er malet af sprøjtepistolen, meget hurtigere. Flammen fjernes med et enkelt stykke skumgummi.
  4. En airbrush, der maler loftet med vandbaseret maling, efterlader ikke striber og gør farven ensartet.
  5. Der er ikke svært at nå områder for en sådan enhed. Maling under lufttryk bliver som støv og farende fremad, maler alt i sin vej.
  6. Smudges vises ikke, hvis sprøjten ikke længes langsomt på ét sted.
  7. Der er ingen dannelse af pletter og striber - de forbliver kun efter arbejde med en rulle eller børste.
  8. Airbrushen er designet ikke kun til at arbejde med maling, men også til maling af loftet med hvidvaskning, der arbejder med flydende kitt og lakker.
  9. Ved arbejde med dette udstyr reduceres forbruget af farvestoffer betydeligt, og det sparer de fleste penge.
  10. Skilsmisser, striber og fnug er minimeret.
  11. Eventuelle ujævn overflader og loftslister er jævnt malede.
  til indhold ↑

  Valg af det bedste værktøj til den type arbejde

  Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du ikke blot male overfladen, men også male dem. Derfor tilbyder producenterne et stort udvalg af sprøjtemodeller til hvidvaskende vægge og loft. Valget af enheden bestemmer oftest dets værdi eller fabrikantens mærke. Det andet er ikke altid sandt, fordi mange nye virksomheder producerer sådanne produkter af høj kvalitet.

  Apparater af alle modeller har et generelt driftsprincip - kompressoren producerer trykluft, der sprøjter farvestoffet under tryk. Fabrikanter tilbyder os udstyr, hvor maletanke er placeret øverst eller nederst på produktet.

  Det er vigtigt! Hvis du har lov til økonomiske muligheder, er det bedre at vælge og købe en sprøjtepistol, der opererer fra et elektrisk vekselnet af 220 volt. Pneumatiske sprøjtepistoler er velegnede til både fagfolk og maling amatører.

  Mange er interesserede i spørgsmålet, er det bedre at male loftet - med en sprøjtepistol eller -rulle, børste eller bruge et andet malingsværktøj?

  • Selvfølgelig, hvis en person ikke har nogen erhvervserfaring, så er det bedre at bruge en skumrulle. En børste passer ikke til ham. Han ødelægger bare det hele.
  • Men hvis man som test skal arbejde lidt sprøjt, får loftet en glat overflade og et attraktivt udseende.
  • Hvis du planlægger at male et stort overfladeareal, og dette skal gøres hurtigt, er en rulle eller sprøjtepistol bedre.
  • Hvis maleri er underlagt en lille overflade - vi arm med en rulle eller børste.
  • Anvend kunst mønster er kun muligt med en pensel.

  Det er vigtigt! Den mest enkle at bruge og billige er håndspraypistoler. De er ikke udstyret med elektriske kompressorer, og luften, som leveres af en konventionel pumpe, kommer ind i tanken og komprimeres der. Således skabt, beregnet til sprøjtning maling, trykluft.

  Ved hjælp af en mekanisk sprøjtepistol til maling af væggene og hvidvaskning af loftet, kan du behandle 200 m2 overflade pr. Time. Professionelle gør denne mængde arbejde dobbelt så hurtigt.

  Hvordan male loftspraypistolen?

  Hvis spørgsmålet er, om det er bedre at male loftet med en rulle eller sprøjtepistol, har du foretrukket den anden type værktøj, mens du arbejder, følg nedenstående anbefalinger for at bruge den:

  • Det er nødvendigt at holde enheden vinkelret på den malede overflade.
  • For at justere strålen, skal du først angive dysen på en unødvendig overflade, inden du tænder den første gang.
  • Indledningsvis udsender sprøjtepistolen for meget farvestof, og derfor er det nødvendigt at vente, indtil malingen sprøjtes jævnt.
  • Mentalt opdele loftet i små sektioner, der fjernes fra mesteren ved armens længde.
  • Først maler du markeringen med langsgående og derefter tværgående bevægelser.
  • Den optimale afstand fra dysen til overfladen, der skal males, er 40 cm.
  • For at udføre højkvalitetsmaling eller hvidvaskning af en overflade skal der påføres tre lag af stoffet, der hver især skal tørres efter påføring.
  • Når du male overfladen, skal du holde skum eller tør klud med dig for at fjerne mulige pletter i tide.

  Det er vigtigt! Den bedste tid til at starte et sådant arbejde er sommermorgen i solrigt vejr, så du kan anvende et andet lag maling om aftenen samme dag.

  Videooptagelser

  I denne artikel fortalte vi om funktionerne i specialudstyr til maling af vægge og lofter. Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at afgøre, om det er bedre at male væggene med en rulle eller sprøjtepistol.

  Mal loftspraypistolen - fordele og ulemper

  Det omhyggelige maleri med en børste eller rulle blev erstattet af et mere behageligt maleri af loftet med en airbrush. På markedet for maleredskaber vil producenterne præsentere et stort antal sprøjtepistoler af forskellige typer og design.

  Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen, når man maler loftet

  Hvis man vælger det bedre at male loftet, rullen eller sprøjtepistolen, anbefales det først at undersøge alle fordelene ved at bruge en sprøjte.

  Og de er som følger:

  • Spraymalingsproceduren er meget produktiv. Sprøjtemalingens hastighed mange gange overstiger arbejdshastigheden med en rulle og børste. Også ved hjælp af enheden er det muligt at behandle et temmelig stort overfladeareal;
  • Malingen fordeles på loftet i et tyndt og jævnt lag, hvorfor den behandlede overflade tørrer meget hurtigere. Ved påføring af et tykt lag og udseendet af hængende dråber kan overskuddet opsamles med en konventionel svamp;
  • den endelige farve er ensartet og ensartet;
  • Sprøjtepistol til loftet maler nemt utilgængelige steder. Luftstråler med malingspartikler trænger ind i de smaleste og fjerneste områder;
  • Når du bruger sprøjtepistolen, flyder farvesammensætningen ikke, derfor tøj, gulv og andre overflader bliver snavset meget sjældnere;
  • På det malede loft danner ikke striber og pletter, da der ikke er nogen eksponering for fremmedlegemer. Maling ligger jævnt og jævnt under påvirkning af overfladespænding;
  • en airbrush kan anvendes ikke kun et farvestof, men også en lak, et kit. Det bruges også til hvidvaskning af loftet;
  • Sprøjtepistol hjælper med at reducere maling forbruget betydeligt, hvilket ikke kan siges om rullen og børsten. Således falder prisen ved maling pr. M2.

  Ulemper ved maleri

  • Sprøjtepistol bruges sjældent til at male fly med komplekse konfigurationer. Forskellige afstande af bestemte overfladearealer og forskellige vinkler til forstøveren kan føre til ujævn dækning;
  • Apparatet er ikke egnet til at male små genstande. En masse maling hirse vil bosætte sig på tilstødende overflader;
  • Obligatorisk brug af personlige værnemidler - en gasbind eller åndedrætsværn, beskyttelsesbriller. Når der sprøjtes i luften, vil der være mange små dråber maling, der uundgåeligt falder ind i lungerne og øjnene.

  Mal loftspraypistolen

  Der er ingen særlige forskelle mellem maling af loftet og andre overflader. For korrekt maling af overfladen skal du vide og tage højde for en række funktioner ved at arbejde med en sprøjtepistol.

  Før malingen skal malingen være forberedt på anvendelse. Vand tilsættes til vandemulsionen, om nødvendigt, og blandes godt. For at gøre dette skal du bruge en konstruktion whisk eller en mixer. Du kan blande det med dine hænder, denne type maling ødelægger ikke huden.

  For at opnå den ønskede skygge tilføjer Kohler små doser, og rør hele tiden. I den færdige farveblanding skal der ikke være farvemærker. En del af malingen skal fremstilles med en margen, således at man ved fremstilling af den manglende mængde af blandingen ikke mister den ønskede skygge.

  Ved fremstilling af farvesammensætningen skal man huske på, at væskemaling vil have en lysere og mere mættet farve end efter tørring. Fortyndet og tonet stof skal rengøres af fremmede partikler og klumper ved hjælp af fugtgennemtrængeligt stof, som ikke indeholder hydrofob imprægnering.

  Når der sprøjtes maling i luften, vises en stor mængde mikropartikler af blandingen, som ikke kun vil regne på de omgivende genstande og overflader, men også på åndedrætsorganerne og øjnene. For at male loftet med en airbrush, skal du bruge en åndedrætsværn eller en bomuldsgas-bandage. Beskyttelsesbriller kan også bruges.

  Alt der kan fjernes bedre fra lokalerne. Dette gælder for teknologi, bevægelige møbler, dekorative elementer og andre ting. Hvad der ikke kunne tages ud er nødvendigt for at dække med plastikfolie. Ved hjælp af samme film og maskeringstape skal du beskytte mod indtrækningen af ​​maling og vægge.

  Maleri procedure

  Den første malingsforsyning fra sprøjtepistolen transporteres væk fra loftet. Dette gøres, fordi det elektriske apparat i første omgang kan smide en overdreven mængde af farvestoffet, og dette kan betydeligt ødelægge det ønskede resultat. Sprøjtepistolens dyse skal afsættes og vente på ensartet sprøjtning. Derefter kan du fortsætte med farvning. Sprøjtepistolen skal opbevares i en afstand på 30-50 cm fra loftets overflade. Apparatets dyse skal bevæge sig med en hastighed på 1 meter om 5 sekunder. En strøm af maling skal rettes vinkelret på loftet.

  For nemheds skyld er det malede plan traditionelt opdelt i firkanter svarende til armens længde. De formede områder er skiftevis farvet med tværgående og langsgående bevægelser. På samme plads kan sprøjten ikke forsinkes i lang tid. Ellers vil lag af maling være tyk og vil dryppe ned. Under hele processen er det bedre at holde fast i et stabilt tempo.

  Erfarne malere anbefaler at male loftet med en spray i tre lag, der hver især påføres efter at den forrige er tørret. Anvend ikke maling på et lag af ikke-frossen primer eller vandemulsion. En frisk kugle af maling falder ujævnt og vil snart blot afskrække. Arbejdet bliver nødt til at gøre om fra bunden.

  Det første og tredje lag af farvesammensætningen er bedre at anvende om morgenen og aftenen. På dette tidspunkt er rummet godt belyst og sollyset falder ikke i direkte stråler.

  Grundlæggende regler for udvælgelse af sprøjtepistol

  For at bestemme hvilken airbrush der er bedre at bruge til at male loftet, skal du være opmærksom på nogle detaljer.

  Den bedste løsning anses for at være en forstøver med et aluminiumhus, som er beskyttet af en nikkelbelægning med anti-korrosionsegenskaber. Derudover vil det arbejde meget længere end sin plastiske version. Du kan også bruge apparatet i rustfrit stål og messing.

  Du skal se på sprøjten med Teflon tætningspakninger. Mange malinger indeholder et opløsningsmiddel, der i sidste ende vil korrodere pakninger af dårlig kvalitet.

  Hvordan male væggene med en airbrush

  De fleste af de mennesker, der begyndte at reparere på egen hånd, er ret interesserede i den bedste måde at male væggene med en rulle eller sprøjtepistol på.

  Forberedende fase

  Hvis du allerede har studeret alle mærkerne af sprøjtepistoler, vælger den bedste mulighed for dig selv, så er det tid til at forberede væggen til maling. Til dette skal du bruge en lille påmindelse med tips:


  • fjern helt gammelt overtræk
  • niveau overfladen;
  • læg et lag af kitt;
  • vand ned
  • vent på fuldstændig tørring.

  Hvis du mister det sidste punkt, så vil procentdelen af ​​"klæbende" lakmateriale gå tabt, og senere vil der komme forskellige defekter, hvilket betydeligt ødelægger væggenes udseende.

  Det er meget vigtigt at forberede den rigtige mængde fortyndet maling. Det sker ofte, at den første del ikke er nok og lige der, på stedet begynder en person at lave et andet forsøg.

  Ved afslutningen af ​​forberedelsesfasen skal du tage stigen (hvis det kræves af rummets højde) og også finde personlige værnemidler.

  Ved at have en sprøjtepistol jonnesway eller et aggregat af et hvilket som helst andet mærke, kan du begynde at hælde den tidligere opnåede maling i din enhed.

  At styre pistolen skal være på princippet om "top-down", idet du tager enheden fra loftet til gulvet til siden. Hvis du stadig skulle bruge en stige eller konstruktion geder, skal du først afslutte med den øverste del og derefter gå til bunden.

  Den mest optimale afstand mellem sprøjten og den behandlede overflade anses for at være ca. 30 centimeter.

  Er det bedre at male et træhus: med en børste, rulle eller pneumatisk udstyr?

  Når man vælger et værktøj til maleri af et træhus, står forbrugeren over for et vanskeligt valg - hvad man maler bedre og bedre. På internettet kan du finde en række forskellige meninger, både almindelige forbrugere og fagfolk. I denne artikel vil vi forsøge at klarlægge dette problem ved at undersøge fordelene og ulemperne ved de mest almindelige metoder til at anvende lakmaterialer på facaden af ​​et træhus.

  indhold

  Roller ansøgning

  Dette værktøj har en række ubestridelige fordele - en stor anvendelsesbredde (høj hastighed), en stor mængde af malingabsorption (nok i lang tid), muligheden for at forlænge håndtaget, en nem ændring af dysen. Men alle disse fordele, når man maler facaden af ​​et træhus, kommer til intet. Overfladen af ​​en træhus facade har ikke en ensartet og jævn struktur af flyet. Ved barens hus er der mellemribben V-formede led, ved logens hus er glatte overflader fuldstændig fraværende. Foring, blokhus, efterligning af tømmer, alle disse trævendte materialer har ujævne overflader - kamme, mellemled, halvcirkelformet form. Desuden er arrangementet af træhusets kroner altid vandret, og da træet altid skal males langs fibrens retning, skal rullen styres i vandret retning, mens rulleens sædvanlige arbejdsstilling er lodret fra bunden til toppen. I den vandrette position flyder malingen fra rullens nederste kant, der danner fliser. Derudover forbliver intervenerende led uudnyttet. Sammenfattende ovenstående kan man med sikkerhed sige, at rullen er helt uegnet til at male facaden af ​​et træhus.

  Maling overflader

  Maleri af overflader af forskellige strukturer, strukturer, genstande udføres for at beskytte dem mod for tidlig ødelæggelse og for at give dem et pænt udseende.

  For renlighed af udførelse kan maleri være enkel, forbedret og høj kvalitet. Renheden af ​​malet overflader bestemmes af antallet af udførte operationer såvel som rækkefølgen af ​​selve arbejdet.

  Overfladebehandling til maling.

  Processen til fremstilling af overfladen til maleri kræver ofte meget mere tid end maleriet selv. Den forberedte overflade rengøres af alle former for forurening, flager gamle malingsområder, sprøjteopløsning, olieflader, drypper, rust osv. For at rengøre overfladen anvendes scrapers, spatler, stålbørster, filler samt støvsugere.

  Hvis der er oliefletter på overfladen, fjernes de ved at skylle overfladen med 5% trinatriumphosphatopløsning eller sodavand. Operationen udføres med en børste, børste eller stykke klud. Ca. en time efter behandlingen neutraliseres overfladen med 5% saltsyreopløsning.

  For at fjerne pletter fra vegetabilske og mineralske fedtstoffer anvendes der også forskellige specialpastaer, der først påføres på den olieagtige overflade af væggen med et lag på 3-5 mm, og efter tørring rengøres de med en spatel, vaskes med rent vand og tørres. Overfladen kan tørres ved hjælp af en luftstråle rettet fra en ventilator eller kompressor.

  Fjernelse af gamle maling- og lakbeklædninger fra overfladen, der fremstilles, udføres ved hjælp af spatler og specielle vaske beregnet til fjernelse af maling og lak eller ved brug af varmepistoler.

  Metaloverflader rengøres af rust og snavs med metalbørster.

  Beton (gips) overflader af væggene efter rengøring af kitt for at opnå en glat overflade uden revner og hulrum. Store revner skal først broderes med en kniv, rengøres og smøres derefter. Alle putties efter tørring er underlagt polering og priming.

  Preliminære procedurer.

  Under langvarig opbevaring uden periodisk blanding ændrer malingen sin struktur lidt, og pigmenterne med fyldstoffer sætter sig derfor ned, og bindemidlet flyder til toppen. Derfor er grundig blanding af maling før påføring det en integreret procedure.

  Hvis du bare køber maling, der er blevet opbevaret i butikken i lang tid, så kan du ved køb på anmodning sælgeren blande malingen ved at lægge en dåse i en speciel blandingsenhed. For at blande maling hjemme kan du bruge en elektrisk boremaskine, analogt med en blander, vedhæfte en speciel dyse i form af et metalblad eller et udskåret træblad til det. Metalbladet kan, om ønsket og muligt, fremstilles uafhængigt af solid wire.

  Det er umuligt at blande malinger baseret på brændbare opløsningsmidler ved hjælp af en elektrisk boremaskine, da opløsningsmiddeldampe let kan antændes fra gnister, der kan danne, når en elektrisk boremaskine er i drift. I dette tilfælde skal blandingen af ​​malingen udføres manuelt.

  Før malingen begynder, kontrolleres malerne til tørring. Til disse formål udføres testfarvning af en lille del af overfladen og blander et tyndt lag maling over det. Det påførte malingskåbe skal være helt tørt om to dage. Hvis tørringen af ​​malingen tager længere tid, skal der tilsættes et stof, der fremskynder tørringen, til malingen. Til olie maling anvendes siccativer normalt (med en hastighed på 20-30 gram pr. 1 kg maling).

  Nogle gange sker det, at den købte maling af samme farve i forskellige banker kan have lidt forskellige nuancer. I dette tilfælde er det nødvendigt at dræne indholdet af alle disse dåser i en stor beholder og blandes grundigt.

  Hvis malingen blev opbevaret i et koldt rum, så må det varmes op til den ønskede temperatur inden den påføres den malede overflade.

  Der skal lægges særlig vægt på oprettelsen af ​​de nødvendige mikroklimatiske forhold i det rum, hvor maleriarbejde skal udføres. I den kolde årstid indendørs er det nødvendigt at give en temperatur på mindst 8-10 ° C og en relativ luftfugtighed på ikke mere end 70%. For at undgå ujævn tørring er det nødvendigt at sikre pålidelig drift af varme- og ventilationssystemer for at forhindre forekomst af udkast.

  Maleri teknologi.

  Mal overflader med børster, ruller eller malingssprøjter. Påfør maling i tynde lag for to eller tre gange. Tegning af den efterfølgende maling frakke er lavet først efter det foregående lag tørrer helt.

  Malingen af ​​et tykt lag efter tørring kan knække, og rynker kan vises på overfladen. Derudover er det muligt under dannelsen af ​​pletter, der efter tørring danner uregelmæssigheder og støder på overfladen.

  Små overfladearealer kan males med flyvebørster, træprodukter som døre, vinduer og plader med håndbørster.

  Arbejde med en børste.
  Under drift dyppes børsten i maling ved halv længden af ​​hendes hår og klemmer overskydende maling på dåse. Malingen påføres overfladen med brede zigzag striber, adskilt fra hinanden med en lille afstand. De påførte striber er skygget i tværretningen og derefter i den anden retning ved 90 grader. Brugen af ​​en sådan metode til påføring af maling undgår huller og lag. Den sidste maleskyggning på væggene er lavet i retning af vinkelret gulv og på lofter - mod vinduet.

  Under arbejdet bør børsten holdes vinkelret i hånden eller i en lille vinkel på overfladen, der skal males, påfør malingen med lystryk uden at trykke meget på børsten. For at børsten skal have jævnt ved arbejde, skal den regelmæssigt drejes fra side til side, ellers vil børstene slides ud på den ene side og børsten bliver ujævn.

  Arbejdsrulle.
  Ruller (gummi, skumgummi, pels osv.) Giver højere ydelse end børster. Maling med en rulle er meget hurtigere og lettere end med en børste, men i forhold til en børste er overfladekvaliteten opnået ved maling med en rulle lidt lavere end ved maling med en børste. Overfladen, malet med en rulle kan ikke kaldes glat, så det er bedre at bruge kun til groft arbejde.

  På grund af det faktum, at nogle overfladearealer muligvis ikke er tilgængelige til maling med en rulle (vægge i hjørnerne, nær sokkler, plader osv.), Er alle disse sektioner præ-malet med en børste (bredden af ​​malte områder skal være mindst 7 8mm). Samtidig er malingslaget omhyggeligt skygget, så der ikke er stænk eller dryp.

  Under arbejdet placeres rullen fugtet i maling på overfladen, der skal males, og med lidt tryk rulles flere gange på samme sted. Til den økonomiske brug af maling ruller rullen efter to eller tre gange på risten over beholderen og klemmer den overskydende maling ud.

  Når man maler væggen, rulles rullen normalt i lodret retning. Strimler af maling, der påføres med rulle, skal overlejres på hinanden med overlapning på 30-40 mm. Anvendes således maling på en del af overfladen, skygges den ved hjælp af samme rulle med ensartede vertikale bevægelser.

  Arbejd som malingssprøjte.
  I tilstedeværelsen af ​​en stor front er maleriet bedst udført på en mekaniseret måde ved hjælp af en malingssprøjte (sprøjtepistol). Sprøjten anvender et ensartet lag af maling til overfladen, som næppe kan opnås med en børste.

  Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at eksperimentelt bestemme den optimale afstand fra sprøjtehovedet til den overflade, der skal males, hvorefter malingen falder på overfladen med de mindste sprøjt uden at skabe et kontinuerligt, blankt lag. Hvis afstanden er for stor, falder en del af spraymaling ned på gulvet uden at nå overfladen, hvilket også er uønsket. Generelt afhænger afstanden fra hoved til overflade afhængigt af viskositeten af ​​den sprayede maling med en flad fakkel på 250-350 mm, og med en rund fakkel kan afstanden øges til 400-450 mm.

  For at få en strøm af veldispergeret maling, skal du først indstille sprayhovedet inden arbejdet påbegyndes. Med den rette balance mellem mængden af ​​maling og indgående luft påføres den resulterende sprøjteformede sammensætning på overfladen, der skal males med udskrifter, der ikke har skarpe grænser og konvergerer i kanterne til "nej". Anvendte malestrimler med sådan sprøjtning kombineres uden drypning og ændringer i tykkelsen af ​​malingsfilmen.

  Under farvning er det nødvendigt at sikre, at overfladen er mættet med maling jævnt. Udseendet af glans på den malede overflade er det vigtigste tegn på, at der er en glut maling. Det er bedst at anvende malingen i tynde lag i to eller tre gange.

  For at bevæge sprøjten i forhold til den malede overflade følger bevægelsen af ​​kroppen og armen, men ikke bevægelsen af ​​hånden. Brænderetningen skal være vinkelret på overfladen.

  Overfladebehandling sker ved at anvende stribe af maling i vandret eller lodret retning. Før sprøjten flyttes til en anden del af overfladen til påføring af den næste strimmel, stoppes luft- og malingsforsyningen ved at frigøre trykudløseren.

  Ved maling af de områder, hvor farver i forskellige farver er forbundet (for eksempel mellem panelet og vægens overdel) for at forhindre maling i at komme ind i det tidligere malede i andet farvemråde, er det nødvendigt at anvende en bypass-linje. I løbet af arbejdet bliver herskeren regelmæssigt rengjort af maling, der har lagt sig på det.

  Maleri loftet.

  Hvis du skal male både loft og vægge, så er det først og fremmest nødvendigt at male fra loftet.

  Før du begynder at male loftet, anbefales det at fjerne alt, der kan forstyrre produktivt arbejde (lysekroner, vægsconces, gardinstænger osv.).

  Det er rimeligt at bemærke, at lofterne er det sværeste element i værelset til færdiggørelse af værker, for når de er færdige (i dette tilfælde malede), lider en person af en masse fysisk stress.

  Typisk udføres loftets maling ved dispersion, lim, kalkmaling eller hvidvask.

  Maleri loftet begynder med det faktum, at der på hele grænsen anvendes en kant (loftet er malet med maling) 5-7 cm bredt. Samtidig skal man sørge for at undgå stænk af maling på tilstødende vægge. Når du anvender grænsen under børsten, skal du erstatte skjoldet (en stribe af plast eller tyndt metal), der hjælper med at beskytte væggene mod utilsigtet stænk af maling.

  Ved påføring af maling i loftet skal man huske på, at det sidste lag af maling (til flerskiksmaling) eller hvidvaskning bør påføres med en børste mod lyset (til vinduet). Ellers, uanset hvor omhyggeligt du maler, vil strøgene fra penselskyggerne danne sig i form af tråde, og penselmærkerne kan ses i loftet, hvilket ikke ser meget godt ud. For at opnå en glat overflade anvendes det sidste lag af maling bedst med en malingssprøjte.

  Hvis der er loftgardinstænger i rummet, så skal du først i dette tilfælde male loftloftet og derefter fortsætte med at male gardinestængerne.

  Maling af væggene.

  Maling af væggene begynder først, når alt arbejde med at male lofterne er afsluttet. Maleri kan udføres ved hjælp af en hvilken som helst af de ovennævnte teknologier, som med en børste og rulle eller med malingssprøjte.

  Begynd at male med strimler på 5-7 cm brede i hjørnerne af rummet samt rundt om vinduerne og dørene. Derefter, fra hjørnet af rummet, males over en del af væggen (fra gulv til loft) i form af en flad lodret stribe op til 1 meter bred. Derefter med lidt overlappende maling over den næste lignende del af væggen mv. indtil de maler hele væggen.

  Under arbejdet skal malingen rystes med jævne mellemrum eller lejlighedsvis omrøres med en børste for at undgå fortykning og dannelse af sediment.

  Til maling af vægge er det bedst at bruge malingssprøjter. Dette vil ikke kun betydeligt fremskynde malingsprocessen selv, men også give mulighed for at få en malet overflade af bedre kvalitet end for eksempel ved maling med pensel.