Sådan behandles lags og træk gulv

Ulæste indlæg af FiziK »Tue Oct 23, 2007 11:41 am

Ulæst besked Skumbeton »Tue Nov 01, 2007 1:19 pm

Ulæst besked Skumbeton »fre Nov 02, 2007 10:42 am

Ulæst besked af MishinN »fre Nov 02, 2007 8:36 pm

Ulæste indlæg af FiziK »Tue Nov 06, 2007 6:02 pm

Ulæst besked Skumbeton »Ons Nov 07, 2007 7:48 pm

Re: Behandling af træbjælker

Ulæste indlæg af IGORL »ons 03 dec 2008 1:25

Re: Behandling af træbjælker

Ulæst besked Skumbeton »ons 03 dec 2008 07:28

Re: Behandling af træbjælker

Ulæst besked IGORL »ons 03 dec 2008 21:45

Re: Behandling af træbjælker

Ulæst besked Skumbeton »Torsdag 04 dec 2008 17:49

Re: Behandling af træbjælker

Ulæste post sot »Tue Dec 11, 2008 1:06 am

Re: Behandling af træbjælker

Ulæst besked Skumbeton »Tue Dec 11, 2008 9:28 am

Sådan behandles lags? Imprægnering og antiseptika

Træ er et traditionelt, grundmateriale til gulvbelægning, på trods af dets iboende fejl. Dens struktur er baseret på organisk materiale: det gør træ mindre modstandsdygtigt over for virkningerne af destruktive faktorer end andre typer byggematerialer. Udover oxidation, og denne proces er genstand for metaller og beton, er træfibre truet af biologiske organismer, sollys, vand, ild. For at forlænge strukturernes levetid, gør bygherrer en vis indsats for at forbedre driftsforholdene for trædele eller give dem nye egenskaber.

Træbjælker: driftsforhold og beskyttelse

På grund af deres placering er gulvlag beskyttet mod sollys, de påvirkes ikke af vandstrømme eller pludselige temperaturændringer. Imidlertid påvirkes de af kondenseret og delvist kapillær fugt, såvel som levende organismer: en svamp, insekter, snegle. Indflydelsen af ​​hver faktor kan føre til skade, rottende dele. De vigtigste fjender er biologiske agenser, deres indtrængning i træstrukturen fører til blåt materiale. I sig selv bryder fejlen ikke træets styrkeegenskaber, men i de berørte områder sætter andre typer mikroorganismer sig til tiden, for hvilke fibre med blå er det bedste næringsmedium.

Der er forskellige måder at beskytte træelementerne i bygningen på. SNiP 2.03.11-85 tildeler strukturelle og kemiske foranstaltninger, der skal udføres under installationen af ​​gulve.

Et profylaktisk middel til at bekæmpe råd er en kompetent enhed af det underjordiske rum, det bør ikke samle kondensat. For at forhindre dets dannelse er der installeret ventilation i kælderen i huset: Der åbnes luftåbninger mellem gulvet og bunden af ​​gulvet, som tillader luft at cirkulere. Hvis der dannes under pladerne i en stor mængde vand og akkumuleres, udføres dræning.

I det tilfælde, hvor der er lagt en betonplade under gulvet i huset eller badet, er det ønskeligt at udstyre kælderen med lodrette huller til kondensatdræning. Hvis overfladen af ​​bunden er dækket med sand, er kanalerne valgfri.

For at beskytte lagringen mod rotting selv på lægningsstadiet er det nødvendigt at udelukke muligheden for at absorbere vand, der stiger fra jorden langs fundamentelementerne. For at gøre dette skal du udføre mekanisk hydrobeskyttelse: under stænger og brædder på steder med kontakt med bunker eller betonbase sættes bitumenholdige film.

Sammensætninger til kemisk beskyttelse af træelementer

Den vigtigste måde at forhindre dannelse af rådne på er at anvende kemiske belægninger til gulvbjælker. Alle beskyttende væsker af SNiP er opdelt i flere grupper:

 • overfladebehandling antiseptika;
 • imprægneringssammensætninger;
 • filmdannende stoffer.

Ifølge SNiP kan materialer til overflade antibakteriel beskyttelse være:

 • vandopløselig;
 • organisk;
 • olie.

Den første gruppe omfatter salte (fluorider), borater (udvaskelige antiseptika) samt forbindelser indeholdende chrom, kobber, arsen, der kaldes hårdvaskbar. Den anden gruppe omfatter alkyd-, urethan- og akrylkompositioner. Det tredje sæt antiseptika omfatter tjæreholdige stoffer, der er baseret på kul, antracen og andre lignende forbindelser. Dette omfatter også vegetabilske olier hør, hamp og tyggegummi, samt kolofonium og tjære.

Lessing materialer er beregnet til overfladeafsætning - til en dybde på 1-3 mm. Imprægneringer trænger ind i fibrene med 15-35 mm. Vandvaskerbare sammensætninger er egnede til beskyttelse af dele, der ikke er påvirket af nedbør, ikke underkastes intensiv vask: i badet kan de dækkes, for eksempel logfiler.

Funktionel brug skelne antiseptika:

 • transport;
 • konserveringsmidler;
 • blegning;
 • brandsikre (brandhæmmere).

Faktorer, der bestemmer træets egnethed

For at være helt sikker på gulvets kvalitet er det tilrådeligt at fortælle historien om oprindelsen af ​​træet, hvorfra det er planlagt at lave bjælker. Det første antimikrobielle behandlingstræ skal passere på primærsagen. Desuden er holdbarhedsperioden strengt begrænset: 12 timer efter skæring.

Det andet vigtige punkt er tørring. Ifølge normerne fra 1925 skal hele tømmeret passere gennem en obligatorisk periode med lukket opbevaring. Et nåletræ er i mindst et år, et egetræ er mere end to år gammelt. Samtidig er indikatoren for fugtighed vigtig: for fyr og gran skal den være 15-18%.

Hvis du skal placere et dampbad i et bad for at arrangere logger af rå træ, læg dem på et fugtigt fundament, de vil falde sammen om et år eller to. Den konserverende belægning vil gøre tømmeret til en lukket inkubator til udbredelse af støbeform. Det følger heraf, at du er nødt til at belægge materialet, hvilket garanteres at gennemgå forbehandling og tørring.

Kemiske beskyttelsesmaterialer

I individuel boligbyggeri anvendes både hjemmelavede imprægneringer og blandinger af fabriksfremstillede. I den første gruppe af antiseptika er der fremstillet løsninger fremstillet på basis af materialer anbefalet af GOST, SNiP, samt præparater fremstillet i henhold til populære opskrifter.

For den biologiske beskyttelse af forsinkelsen i et landbad eller i hjemmet bruger de imprægneringer baseret på salte af kobber, urinstof, linolie, en opløsning af træharpiks og bivoks. Olieblandinger opvarmes inden brug. I kombination med normal ventilation sikrer en sådan belægning en lang levetid for gulvets træelementer. Erfarne tømrere siger: Med eksisterende produkter lavet i kælderen af ​​badet, tørrer bjælkerne af tørret træ ikke.

Ifølge populære opskrifter

En af de mest populære forbindelser, som lag kan bevares, er maskinprøvning. Der er mange opskrifter, der er baseret på en kombination af olieaffald, dieselolie og forskellige salte. Imidlertid hævder håndværkerne, at belægningen med olie alene er usædvanlig pålidelig: Med hjælp kan du stoppe rottningsprocessen på de allerede beskadigede ujævne stænger.

Metoden er blevet udbredt på grund af den store forsyning af brugt olie. Effektiviteten af ​​metoden er ubestridelig: i udviklingen af ​​mange aktive stoffer, som kan neutralisere udviklingen af ​​enhver biologisk proces. Af denne grund anbefaler vi ikke at øve på hele overfladen - kemisk aktivitet er høj. Brug ikke dette materiale til at beskytte dele i badet. Det anses for relativt sikkert at vaske små områder af den mest berørte del af strålen - enderne og nedskæringerne: Det er på disse steder, at den mest tilgængelige vej er placeret, hvorigennem mikroorganismer trænger dybt ind i fibrene.

Prøven påføres på en varm måde: Opvarm blandingen i et vandbad og gnid det derefter med en kvælning eller en børste i den forberedte overflade. Det er ikke nødvendigt at polere træet før behandling, den smeltede emulsion trænger dybere, hvis overfladen forbliver uafrundet.

I overensstemmelse med kravene i standarder

Traditionelle formuleringer er opløsninger af borax, kaliumbichromat, silikatlim, eddike. I dag er der kompositioner, der har høje antibakterielle egenskaber og er sikre for andre. Disse er sammensætninger fremstillet ifølge den anbefalede opskrift i overensstemmelse med kravene i GOST, der er udformet til at udføre forskellige funktioner. I de fleste tilfælde hjælper de med at beskytte dele af huset mod skade fra levende organismer, flammer og aktive kemiske reagenser.

For at beskytte de bærende gulvbjælker i badet kan du anvende et særskilt mærke af imprægnering af industriproduktionen. Blandt dem er finske, Tikkurila, Bioks, Biosept og mange andre. Indikationer for anvendelse i hvert tilfælde er angivet på pakken (i brugsanvisningen). Sammensætninger designet til at beskytte loggen i badet, adskiller sig fra, at de giver minimal krympning af træ og lukker porerne i enderne af søjlerne og plankerne. Disse forbindelser behøver ikke nødvendigvis at beskytte materialet mod sollys, temperaturændringer og understrege teksturen af ​​fibrene.

Påfør blandingen på en kold måde, behandlingen gentages flere gange - fra to til fem. Efter imprægnering, træ dåse med alkyd eller anden polymer maling.

end sugetræ (bjælker, gulvbrædder) for at beskytte dem mod rådne

Hej
hvordan infiltrere bjælker for at beskytte dem mod råd og fugt?
en stråle er allerede rådne, jeg vil stoppe processen..
bjælker er tørre. før det er vådt fra lækker tag

en opløsning af kobbersulfat (det var nødvendigt straks).
Lessir anti-afhentning. Flydende glas.
Processen er svært at stoppe. Måske ændres.

2 Konsta Tim
Huset blev bygget i år 56 (3 etager, jeg har 3. træ loft gulvet)
da huset blev bygget mig i verden var det ikke.
en stråle er allerede udskiftet - den var våd hele tiden. - det sted, hvor tømmerstøtterne hviler på husets mur, skiferens tag og fra vægens niveau - metalplader.

Jeg tror, ​​at den anden stråle skal ændre sig eller ej - det er ikke meget råd. men hvad du har brug for at suge det.
det er nødvendigt, at alt dette vil mislykkes i yderligere 10 år, medmindre selvfølgelig denne lejlighed ikke skal sælges, for i henhold til planerne i byens haller bliver vores huse under genopbygning i de næste 5-7 år. 10 er den maksimale tidsbegrænsning.

Hjulbrædderne kan ses på billedet i den første spændvidde af overlapningen, jeg vil ændre alt (leveret 0,7 kubikmeter tørt tømmer.

Jeg tror, ​​at nye bestyrelser suger "> eller
">
Jeg brugte det første produkt på hl og krydsfiner - vandet trænger virkelig ikke ind, absorberes ikke, imprægneringen vaskes ikke og opløses ikke med vand. Efter tørring forbliver der en solid transparent film.

men det er til internt arbejde, og det er lidt forvirrende.

på billedet IMG_3448.jpg - en stråle i troen (hvor lyset træ) er allerede nyt, blev det ændret af LCN (personer af kaukasisk nationalitet, gæstearbejdere fra bjerget zarafshan) for at få udskiftningen af ​​bjælken fra bolig- og forsyningsafdelingen i 8 måneder rotte skjolde og dækket af slagge - jeg var ikke hjemme, jeg kunne ikke kontrollere.
Generelt vil LCN blive revet af hans hænder i J for at skubbe. freaks.
At se hvordan de arbejder og hvordan nye huse bliver bygget, kun sådanne konklusioner kan gøres: det er et terrorangreb mod Rusland.
Jeg plejede at tro at LKN selv på byggepladser og ved, hvordan man gør noget - nichrome.

Nu har jeg flået alle de rotte brædder fra spændingen (2,7m2 lofthul)

Jeg tænker på at ændre den næste stråle - du kan se billedet nedenfor.
skjold sig selv - se foto IMG_3451.jpg
Fra indersiden ser det ud som IMG_3438.jpg, hullet er fyldt med et motivskum - så slaggen ikke smuldrer.

Yderligere antaget loft på hl.
ovenfra på overlapningen - ruberoid (nu er der ler + savsmuld over pladerne - slagge hældes på steder, på ler - slagge er ca. 20 cm), nedenfra, fra siden af ​​rummet langs bjælkerne ved bunden af ​​brættet 25x100 for at forstærke.
Jeg vil ikke fjerne slaggen fra den anden stråle mere - bjælkerne er stærke nok og ikke rådne der, da lækkede taget ikke der.

den gamle stråle ligger på loftet, jeg synes at skære det i midten for at kontrollere, hvordan det skæres af - hvor dybt det er rotet og forsøge at forudsige, hvor længe den anden stråle vil vare. Jeg vil virkelig ikke ændre det
slagge er støvet, der er meget snavs og en stor mængde slagger (fra loftet på 1x3,7 m samlet 20 poser)

Jeg forventer ikke nogen kondoleanser, det er heller ikke nødvendigt at give råd til at ændre bolig heller.
Men nyttige tips, der kom over en lignende - er velkomne

Sådan behandles gulv og loft bjælker af logs og tømmer, interfloor gulve i huset fra rotting, skimmelsvamp og svamp

At vælge et antiseptisk stof end at behandle interfloor overlapninger, gulv og loft bjælker fra logs og tømmer fra svampe, skimmelsvamp, rådner, ild, hvilket giver dem brandhæmmende egenskaber

Behandling af gulv- og loftbjælker i huset og badet udføres for at beskytte dem mod skader fra rot, skimmel og svamp i den indledende fase af opbygningen af ​​et hus eller et bad eller på tidspunktet for afslutningen. Interfloor overlaps er også vigtigt at behandle med antiseptisk for at beskytte træet, fordi I fremtiden vil disse områder af huset blive syet og adgang til gulvbjælker, loftbjælker, skjulte hulrum og gulvbelægninger vil blive begrænset eller umuligt uden delvis eller fuldstændig demontering af gulv, loft, skillevægge eller loftsgulve.
For at vælge den rigtige antiseptiske til gulv- og loftbjælker samt en antiseptisk eller imprægneringsgrad, skal du kende en simpel regel til behandling af gulve og strukturer:

 1. I huset og især i badet skal der lægges større opmærksomhed ved behandling af gulvbjælker og hårde gulve med biobeskyttelse. Biobeskyttende bearbejdning af gulvbjælker forhindrer rydning af bjælker fra en bjælke eller stang, bord osv. i rum med høj luftfugtighed og risiko for skimmel og meldug.
 2. Loftbjælker og loftbjælker samt mellemgulvlofter og -konstruktioner bør beskyttes ved ikke blot at anvende antiseptiske midler fra svampe, antiseptiske midler fra skimmelsvamp, sammensætning fra rådne træ (biobeskyttende imprægnering til træ), men også fra ild og spredning af ild. For at gøre dette skal du bruge brandhæmmende antiseptika og brandhæmmende imprægnering.

Hvornår skal man begynde at behandle gulv- og loftbjælker med brand- og biobeskyttende stoffer:

 1. For at beskytte gulv- og loftbjælker fra mørkningen for at beskytte gulvlofter fra skimmel og meldug til behandling af gulv- og loftbjælker, brædder og tømmer under opbevaring af høstet skov eller tømmer, forberedt til skæring af tømmer eller træ, inden det samles.
 2. For at beskytte gulvbjælkerne fra skimmel og fra billebaglen er det nødvendigt at beskytte tololochnye bjælker og gulvblade på tidspunktet for samlingen af ​​dit hjem eller bad.
 3. Gulvbjælkerne fra svampen kan behandles med et brandhæmmende antiseptisk middel, eller loftbjælkerne kan behandles umiddelbart efter at huset er samlet fra en log eller tømmer på kundens websted efter den endelige installation "under taget" for hele perioden af ​​"krympning" og "stående" af bjælkehuset til begyndelsen af ​​den endelige afslutning af bjælkehuset eller syning et hus fra en bar sidespor.
  Det er meget vigtigt at beskytte interfloor overlapninger af gulv og loft bjælker så hurtigt som muligt efter montering, siden Træstammehuse eller bade kan være høj luftfugtighed og mest modtagelige for mørkere og negative virkninger af svampe og skimmelsporer. Bjælker bærer gulvets hovedbelastning og alt, hvad du lægger på dem. Når et gulvbøjle falder, kan omkostningerne ved at reparere eller udskifte det være meget dyrt.

← Foto hvordan man behandler gulvbjælker og loft ognebiozaschitnym antiseptisk

Hvilken beskyttelse vil gulvbjælkerne, loftbjælkerne, de skjulte hulrum og interfloorlofterne i huset modtage?

 1. beskyttelse af gulv og loft bjælker mod brand, beskyttelse af loft bjælker mod brand,
 2. beskyttelse af loft og gulvstamme og bjælker i huset ved udsættelse for mørkere, skimmelsvamp, svampe,
 3. beskyttelse af gulvbjælker og loftbjælker i huset fra barkbillebaglen, beskyttelse af bjælker mod smitte af træorms larver,
 4. beskyttelse af interfloor overlappings, gulv og loft bjælker fra befugtning og fugt,
 5. reduktion af krakning af gulv- og loftbjælker fra revner.

Køb antiseptisk for at beskytte gulvbjælker og loftbjælker i huset og badet:


Valg af pålidelig imprægnering
for kvalitet, sikkerhed, pris

Hvordan man vælger en drink til log
Øvelsen af ​​håndtering af tømmerhytter. VIDEO

Er det svært at vælge sammensætningen?
Ring fra kl. 8.00 til 24.00 uden fridage

Kontakt TD Colorlak:

St. Petersborg:
pr. Stachek, 101.
(812) 919-00-96
REGISTRERING af ordren
(952) 285-80-36
Bestil kun KUN
placeringskort

Jo bedre at håndtere træbjælkerne (første sal).

Jeg fik en bar 18x10. at overlappe 1. sal. På samme sted rådede de mig til pohimich med bioprotektion. Opskriften er som følger: en spand vand, grøn og hvid. Som det var, bruges denne eliksir i biobeskyttelse.

Når du tilføjer lidt grøn i vandet, er alt klart og grønt. Men når du begynder at blande det med hvidhed, opstår der en oplysningsreaktion. Og vandet bliver helt gennemsigtigt. Det er muligt og omvendt, men der er ingen forskel. Og kloren er stærk og lugter ikke allerede.

Jeg vil gerne vide, at denne deshmanskansk metode ikke vil skade og vil der være nogen brug for det?

Gør det "Beskyttende lægemiddel")): Hæld vand, tilsæt den revne rødder af den 76. eg, uld fra brystet af et etårigt lam, selve stoffet selv, for den bedste effekt vi smider en gedkasse af et føal. )))

Det giver mig hvidhed til blegning af træ og zelenka til desinfektion.. IMHO fussing meget - lille forstand. Jeg købte en neomid 440 til sådanne ting og imbue den med det.

Og hvad slags grønne ting?

Syntetisk anilinfarvestofphenylmetan-serie.

Tekniske navne - Basic Green 1; Nr. 42040; vigtigste lyse grønne; malachitgrøn

antiseptisk; anvendes i form af vandige eller alkoholiske opløsninger til smøring af huden med dets sygdomme og skader.

Og hvad er formålet med behandlingen? Bare en antiseptisk eller brandbiologisk beskyttelse ?? For ikke at sorte (antiseptisk) kan du bruge sodavand (540rub / 25kg) 1 til 5 med vand for at fortynde og bløde.

Børnetøj, legetøj, bøger. Shop "aKroha" | Websted med gratis annoncer "SalMart"

Målet er antiseptisk! Vandet er tæt, og det bliver gulvbjælkerne. Shtoby ikke blomstrede.

Hvor taxaer? Jeg har en anden infa.

antiseptisk i koncentrat. skilt fra 1 til 4. I Tomsk er det ikke sikkert nok ikke snart. knapt bragt fra Krasnoyarsk (takket være de hyggelige mennesker)

Hvorfor er det ikke i Tomsk, de i går købte det, selvom den, der skiller sig fra 1 til 9, kan jeg ikke huske nummeret. Men der var forskellige, ligesom 440 også

pr. Stille, 28, LLC MSF, engrosfirma er skrevet, men de sælger i detailsalg. Jeg kan ikke huske prisen

pr. Stille 28 der alle træforarbejdning kan købes. Jeg køber det selv.

Omkring 3 uger siden kaldte de bare - de sagde ikke, at de ikke var det

Uzbekstroy + "working off" = 6,5 år. Nærmere bestemt på dette sted normal flyvning.

Men! Jeg ville ikke bruge det i stuen.

Nu anbringer jeg mastik (bitumen + arbejde off) på fundamentet, blødgør min pensel regelmæssigt i benzin og gnider omkring en meter træ, før du bruger den, jeg kiggede endda på denne bar og krøb ind for at arbejde på bjælker og et par nederste fælge når tiden kommer. Hvordan tror du ideen har ret til livet? Eller det er nødvendigt at afstå fra dette, hvad angår brandsikkerhed.

GOST 20022.2-80 - Vælg at smag. Kemikalierne sælges alle.

Rådgive om, hvad man skal behandle bjælkerne på 1. sal, vil jeg gerne en gang for alle, er der sådanne kompositioner? Det ville være rart, hvis noget poizaboristey, men også af Schaub ikke forgiftet)) Hovedbeskyttelsen mod råtning, skimmel mv. Her forstår som nogen fra medlemmerne af forumet imprægnering. Hvad er der i øjeblikket i trend?

Vitaliy Lisik syntes at have dette. Jeg tog mig selv - Lignofix chtoli hedder. men ikke billig.

Rådgive om, hvad man skal behandle bjælkerne på 1. sal, vil jeg gerne en gang for alle, er der sådanne kompositioner? Det ville være rart, hvis noget poizaboristey, men også af Schaub ikke forgiftet)) Hovedbeskyttelsen mod råtning, skimmel mv. Her forstår som nogen fra medlemmerne af forumet imprægnering. Hvad er der i øjeblikket i trend?

Hovedbeskyttelsen er aircondition, ventilation og tørhed. Alt andet er middelmådigt!

Rådgive om, hvad man skal behandle bjælkerne på 1. sal, vil jeg gerne en gang for alle, er der sådanne kompositioner? Det ville være rart, hvis noget poizaboristey, men også af Schaub ikke forgiftet)) Hovedbeskyttelsen mod råtning, skimmel mv. Her forstår som nogen fra medlemmerne af forumet imprægnering. Hvad er der i øjeblikket i trend?

Hovedbeskyttelsen er aircondition, ventilation og tørhed. Alt andet er middelmådigt!

Jeg skrev allerede et sted, hvor strålen blev behandlet af mig i starten med en slags grøn h..yo (jeg kan ikke huske navnet, men meget populært). Og om et par måneder lime. Jeg dækkede mig roligt med sort skimmel lige oven på kalken. Sandt nok kan dette ikke ligge næsten i en pølle, men på gaden. Derefter tror jeg ikke på forarbejdning.

Derfor kan du ikke dække, men give ventilation!

Rådgive om, hvad man skal behandle bjælkerne på 1. sal, vil jeg gerne en gang for alle, er der sådanne kompositioner? Det ville være rart, hvis noget poizaboristey, men også af Schaub ikke forgiftet)) Hovedbeskyttelsen mod råtning, skimmel mv. Her forstår som nogen fra medlemmerne af forumet imprægnering. Hvad er der i øjeblikket i trend?

Sammensætningerne kan have. Spørgsmålet om forarbejdningsteknologien af ​​disse forbindelser. En simpel overfladebørstning vil kun have en midlertidig effekt.

Nu, hvis blødgøring i en opløsning af kobbersulfat til anvendelse. Men etno er ret vanskeligt og dyrt i "hjemmeforholdene" at implementere.

Derfor forlod jeg helt ideen om at overlappe kælderen med træbjælker. Jeg faldt i søvn trunkeret nafig og løst problemet "en gang for alle"

Sådan håndteres gulvbjælker

Hvad er lags
Fordele og ulemper med at installere lag
De lineære dimensioner af træbjælkerne
Beregning af individuelle parametre af forsinkelsen
Lag Installation Tips

Blandt moderne materialer til gulvbelægning optager trægulve et af de førende steder. Som regel er de monteret på logfiler, som er et element i husets støttestruktur. Korrekt installation påvirker pålideligheden af ​​gulvfladen og dens levetid direkte.

Hvad er lags

Bjælker, langsgående og tværgående placeret på en hård base indendørs, kaldes lags. De er fastgjort til brættet og danner et trægulv. Til fremstilling af lagret anvendes tørt førsteklasses træ, som skal slibes, dets behandling med antiseptiske og flammehæmmende midler samt forbindelser fra materielle skader af gnavere og insekter.

Lagene vist på billedet udfører følgende funktioner:

 • skaber en flad overflade og fordeler belastningen på fundamentet korrekt;
 • der dannes et luftspalte mellem den grove bund og bagsiden af ​​gulvbrættet;
 • mellemrummet mellem dem kan fyldes med lyd- og varmeisolerende materialer, hvilket fører til et fald i støjbelastningen og reducerer varmetabet
 • Takket være deres installation er det muligt at udskifte det beskadigede gulvelement hurtigt.

Hvis beregningen af ​​kønsorganer og deres installation er korrekt, vil trægulvet vare i mange år.

Fordele og ulemper med at installere lag

Der er flere fordele ved at installere gulve på logfiler:

 1. Det er muligt at lægge i rummet mellem dem ikke kun varmeisolerende materialer, men også ledninger og rør af tekniske systemer.
 2. Omkostningerne ved søjlerne er lave, og hver hjemmeværker kan sætte dem om ønsket.
 3. Den understøttende struktur af dem er i stand til at modstå en 5 tons belastning på hver "firkant".
 4. Ofte, hvis det er nødvendigt, at genoprette gulvet er nok til at reparere forsinkelse. På samme tid er gulv ikke påkrævet.
 5. Den belastning, der udøves på bygningens overlapning, er mindre end ved tilrettelæggelse af cementplade, fordi strukturen vejer lidt.
 6. Gennem brugen af ​​stænger kan du vise placeringen af ​​gulvplanet til enhver højde.
 7. Efter at konstruktionen er monteret, er der ikke behov for yderligere arbejde.

Lægning af gulvprodukter starter straks.

Gulvet monteret på logs har også ulemper:

 1. Rummets højde reduceres med flere centimeter.
 2. Den kræsne teknologi for udførelse af arbejdet. Bygningselementer er vanskelige at markere og installere.

De lineære dimensioner af træbjælkerne

Bredden og længden af ​​gulvet til gulvet er deres vigtigste parametre, som tages i betragtning ved valg af materiale til konstruktion af en træramme:

Bestemmelse af bredde. I forbindelse med installationsarbejder med rektangulær form lægges stængerne på kanten for at give træstrukturen den nødvendige stivhed. På samme tid, når gulvbjælker er lavet - størrelsen af ​​træet skal være som følger: bredden er 2 gange mindre end højden.

Bestemmelse af længde. Denne parameter er direkte afhængig af basisområdet. Når man optager logger til gulvet, bestemmes størrelsen dog under hensyntagen til teknologiske huller, da afstanden mellem bjælkerne og væggen skal være ca. 5 centimeter.

Gabet er nødvendigt for at forhindre væsentlig deformation af strukturen i tilfælde af termisk udvidelse af træ. Lagens maksimale længde uden støtte afhængig af gulvets indretning skal svare til bredden eller længden af ​​rummet.

Da lagets tykkelse til et trægulv er direkte afhængig af størrelsen af ​​spændene mellem understøtningerne, er der derfor et direkte forhold mellem lagtrinet og tykkelsen af ​​træet. Det betyder, at jo tykkere stangen, jo bredere trin.

Beregning af individuelle parametre af forsinkelsen

For at udføre beregningen af ​​gulvslaget skal der tages højde for deres grundlæggende parametre. Det skal huskes, at de skal være 1,5-2 gange højere end gulvbelægningens højde - ellers vil en hamret negle ikke kunne holde gulvbrædder.

Ved beregning af forsinkelsen, så med en 50 mm tykkelse af brættet, skal bjælkens højde være 100 millimeter (læs også: "Hvilken tykkelse på gulvbrættet passer til gulvet"). Hvis roughing er lavet af krydsfiner eller andre pladematerialer med en tykkelse på 20 millimeter, kan nedre stænger anvendes (30-40 millimeter).

Det er nødvendigt at lave træstammer af nåletræ, mens fugtindholdet i emnerne ikke må overstige 20%. Afsnittet lag for gulvet bør have en rektangulær form. Til deres savning tager pladerne en tykkelse på 50-60 millimeter.

Forberedte tømmer skal lægges i trin på 40-70 centimeter over lysstrømmen, der kommer fra vinduerne. Hvis størrelserne på værelserne og installationstrinnet er kendt, vil det være nemt at beregne overlapningslaget og antallet af krævede elementer. Før installationen skal træstænger behandles to gange med et antiseptisk middel, som kan erstattes med varmt bitumen.

Ved valg af højde tager lagret hensyn til tykkelsen af ​​isoleringslaget. Vanligvis udvælges mineraluld fra materialer til isolering, produceret i plader, hvis tykkelse er lig med 5 centimeter. Lignende bør være en sådan størrelse lag for et trægulv som højde.

Når du lægger isoleringen i to lag, skal du have en 100 mm laghøjde. Installeringstrinnet afhænger af tykkelsen af ​​det materiale, der bruges til at lægge undergulvet. Når gulvet er tyndere, jo oftere skal du installere logfiler. For eksempel, hvis 12 mm krydsfiner anvendes til underlaget til færdigbunden, skal lægningstrinnet være ca. 30 centimeter.

Normalt skabes et hårdt gulv fra et rillet bord - gran, gran eller fyr. De bruges ikke til rent gulvbelægning, fordi blødt træ er blødt - kvindernes hæle giver et mærke på overfladen. Monteret oven på gulvlaminatet eller andet materiale til efterbehandling. Med en trinforsinkelse svarende til 50 centimeter er den anbefalede tykkelse af pladerne ikke mindre end 35 millimeter.

Som regel beregnes afstanden mellem bjælkerne under hensyntagen til gulvets tykkelse. For eksempel, med en sådan parameter af brædderne som 20, 24, 30,50 mm, bør afstanden være 300, 400, 500.1000 millimeter.

Lagring udføres ikke kun af træ. De er også lavet af armeret beton, metal og forskellige polymerer. Forstærket betonprodukter, som normalt er involveret i opførelsen af ​​et landhus, er præget af højeste styrke. Lags fra andre materialer, der anvendes til reparation af gulvet.

Når træbjælker vælges som grundlag for at arrangere gulvet, er bjælkerne fastgjort med selvdrejende skruer. Størrelsen af ​​fastgørelseselementer skal være mere end 2 gange tykkelsen af ​​stængerne. Fordelen ved denne metode er, at det ikke er nødvendigt at justere højden af ​​forsinkelsen til også at anvende specielle puder.

Lag Installation Tips

Begynd at lægge søjlerne fra de modsatte vægge, afvige fra dem 20-30 centimeter.

For at styre det horisontale installationsbrugsniveau. Mellem stængerne strammer de en fiskelinje eller en nylon tråd.

reklame

Ifølge den er de resterende lag monteret.

Ved beregninger skal man ikke glemme, at de reducerer højden af ​​værelserne med mindst 10 centimeter.

Elementer af undergulvet (plader eller plader) skal fastgøres til hver lag.

I stedet for en stang med en vis sektionsstørrelse kan du bruge brædder, der er forbundet i par, som når den ønskede parameter i diameteren.

I tilstedeværelse af en betonbase er der vedhæftet logs med galvaniserede metalhjørner til fastgørelse af hvilke dug og skruer der tages. Hjørner er nogle gange udskiftet med U-formede enheder.

Hvis det er nødvendigt, for at opnå den ønskede længde af stokken, er træstænger forbundet med hinanden. Under det sted, hvor de forbinder, monteres en pålidelig støtte, som f.eks. Kan være en mursten. Til konstruktion graver de et hul 10 centimeter dybt, fyld det med sand og hæld vand på toppen. Et lag af polyethylen anbringes oven på sandpuden og en cement-sandblanding anbringes på den. Derefter er kolonner konstrueret af rød mursten.

Hvordan og hvordan man behandler de gamle træbjælker?

Forum / Efterbehandling Materialer / Hvordan og hvordan man behandler de gamle træbjælker?

Stil dit spørgsmål på vores forum uden registrering
og du vil hurtigt modtage et svar og råd fra vores eksperter og besøgende på forummet!
Hvorfor er vi så sikre på dette? Fordi vi betaler dem for det!

20. januar 2015
klokken 10:09

Jo bedre at håndtere enderne af træbjælkerne?

20. januar 2015
kl 14:54

6. februar 2015
klokken 12:17

Kære gæst, ophold!

Allerede tjener mange bare at tale på vores forum!
For eksempel, sådan her. Eller som dette.
Du kan begynde at chatte på forummet nu. Bare log ind via Vkontakte eller registrer dig, det tager et minut.

Men hvis du rejser med os, kan du stadig:

Loftet indretning øger i høj grad husets boligareal. Praktisk set vises der en anden udnyttet gulv i huset. Men for den fulde brug er det nødvendigt at styrke loftsbunden, da belastningen på konstruktionen stiger betydeligt. Først og fremmest vedrører det træbjælker, der oftest anvendes til opførelse af private bygninger.

Specifikationen af ​​træbjælkerne

Populariteten af ​​brugen af ​​træbjælker på loftet er på grund af deres lette vægt sammenlignet med stål- og armeret betonanaloger. Derudover har træet en lav varmeledningsevne og lav lydgennemtrængelighed. Men naturmaterialet har desværre flere ulemper, som skal overvejes. Dette er:

 • manglende modstand mod virkningen af ​​skimmel, gnavere og insekter
 • høj brandfare
 • svag styrke af små tværsnit bjælker.

De to første ulemper kan overvindes ved at behandle træbjælkerne med antiseptika og brandhæmmende midler. Sidstnævnte problem løses ved hjælp af tømmer med større tværsnit eller ved at styrke gulvets lejeelementer.

Bjælkerne på loftsbundet bærer mindre belastninger i forhold til lignende interfloorstrukturer.

Ved anordningen af ​​en penthouseforstærkning af lejet er træelementer af overlapning påkrævet.

Sådan behandles lags? Imprægnering og antiseptika

Hvis foranstaltningerne ikke er opfyldt, vil kørslen under den øgede belastning bøje og til sidst deformere uregelmæssigt. Dette er i bedste fald og i værste fald - de vil knække og som følge heraf bryde. Men fortvivl ikke og tror, ​​at den meget ønskede stigning i det udnyttede område kun vil forblive i drømme. Der er mange muligheder for at styrke loftsbunden for at vælge den eneste korrekte løsning, baseret på de specifikke driftsforhold.

Når gevinst er påkrævet

Det skal bemærkes, at forstærkning af strålekonstruktioner er nødvendig ikke kun for opførelsen af ​​loftet, men også af andre tvingende grunde. Navnlig - samtidig med at de bærende egenskaber af træbjælker reduceres på grund af træets dårlige tilstand, som opstod som følge af:

 • forkerte beregninger
 • høj luftfugtighed
 • utilsigtet skade
 • vital aktivitet af insekt skadedyr eller gnavere;
 • Udseendet af uacceptable afbøjninger;
 • krakning;
 • periodiske konsekvenser af uforudsete midlertidige belastninger.

Professionelle anbefaler ikke at udsætte restaureringsarbejde i lang tid. Manglende løsning af problemet kan føre til triste konsekvenser og endda tragedier. For en kompetent vurdering af kommende begivenheder vil det være klogere at invitere en specialist.

Fælles måder at forstærke træbjælker på

Tømmerets diameter eller tømmerets tværsnit for loftet og interflooroverlapningen vælges under hensyntagen til belastningerne pr. Kvadratmeter gulvplads eller loft i planen. Dette tager højde for:

 • span bredde;
 • træ træbjælker.

I nedenstående tabel kan du se det optimale tværsnit af log og tømmer.

Forstærkning af loftet er udført uden at ændre eller ændre arbejdsbetingelserne for bjælkekonstruktionen ved hjælp af standard eller ikke-standardiserede løsninger.

Valget afhænger af graden af ​​deformation af træet og de specifikke krav til forbedring af køreegenskabernes karakteristika og gulvbelægningen som helhed. De mest almindelige muligheder for at styrke bjælker omfatter brugen af:

 • træforinger;
 • metalplader;
 • bar proteser;
 • kulfiber, også kaldet carbon fiber;
 • søjler i form af søjler.

Træplader og metalplader kan monteres både i spændingen af ​​træbjælkerne og i deres ledd med støttevæggen. Forstærkningselementerne er fastgjort fra begge sider eller under og over den reparerede bjælke. I denne foring stramt fast af bolte, passeret gennem bjælkerne. Trædele forbehandles med antifungale forbindelser og flammehæmmere. Metalplader males eller påføres på overfladen med specielle midler, der forhindrer materiale i rustning. Desuden adskilles træet af metallet med et lag af vandtætning.

For at sikre pålideligheden af ​​bjælkekonstruktionen anbefales det at montere foringen langs hele længden af ​​bjælken.

Endforstærkningselementerne er monteret i områder støttet på væggene. I dette tilfælde skæres de rottede ender af strålen, og de fjernede stykker erstatter:

 • dobbelt træforing med indsatser installeret på væggeniveau, der understøtter tykkelsen af ​​den forstærkede stråle;
 • metal ende proteser lavet af kanal;
 • metalstrimler med klemmer;
 • forstærkende stænger fastgjort med kanalstramning.

Listen kan fortsættes på flere måder, herunder mobile proteser, dobbelt systemer osv., Men de er blandt de mere komplekse muligheder for at styrke bjælker. Ansigtsforstærkning har sin egen karakteristiske funktion. Den består i enheden af ​​en midlertidig understøtning af strålen, der repareres af en søjle. Efter afslutningen af ​​arbejdet er det demonteret.

Stangproteser er et system bestående af metalklemmer på flere steder af en beskadiget stråle og forbindelseselementer. Sidstnævnte er lavet af holdbar stålprofil eller flere forstærkningsstænger sammenflettet med hinanden i henhold til "trekantreglen". I dette tilfælde forbliver systemet stabilt uden nogen rumlige bevægelser. Muligheden for at montere barproteser afhænger af den forstærkningsgrad, der kræves til bjælkeloftet.

Carbon fiber forstærkning refererer til moderne måder at styrke træ bjælker. Kompositmateriale er endnu ikke udbredt, men teknologien er utvivlsomt en avanceret metode. På undersiden af ​​bjælken forstærkes armeringen. Derefter limes kulfiber i flere lag på en delvist befæstet stråle, der danner et trækklemme. Den lette kulfiber, nem betjening og manglen på lavt æstetiske foringer i designet er de utvivlsomme fordele ved et moderne materiale.

I tilfælde af uoprettelige deformationer er det bedre at fjerne den beskadigede del af strålen for at undgå ubrugelige omkostninger.

Enkel løsning

Sandsynligvis den nemmeste måde at forstærke loftsbunden på skal være den mest efterspurgte, nemlig installationen af ​​en søjle, der understøtter problemstrålen. Denne enkle metode løser problemet med at tage masser af vertikal støtte. Arbejder, i dette tilfælde, er kun reduceret til montering af en stang. Som et resultat forsvinder hovedproblemet, men to andre vises på plads.

En ulempe er dannelsen af ​​en punktbelastning, som virker på gulvet. Den anden er relateret til den æstetiske side af problemet. Faktum er, at søjlen installeret i midten af ​​rummet vil se latterligt ud. Men hvis det oprindeligt er dekoreret, kan støtten blive et interessant element af indretning, udover - funktionelt.

Der er en anden måde at styrke loftet på. Men dens anvendelse er kun effektiv i de tilfælde, hvor loftbjælkerne ikke har deformationer.

Strukturens bæreevne øges på grund af installation af yderligere kørsler med obligatorisk vikling af deres ender af tagmateriale. Beskyttelsesforanstaltninger hjælper med at undgå mekanisk skade og hjælper med at modstå fugt.

Styrkelse af loftet gulve

Hvis forstærkningen af ​​bjælkerne udføres med henblik på yderligere opførelse af loftet, så skal du stadig tænke på opdatering af gulvbelægningen. Erfarne håndværkere anbefaler at bruge OSP-ovne. De er lagt på underetagen. I fremtiden gøre efterbehandling arbejde.